Serie A - souhrn 36. kola

13.05.2017, 20:04, aktualizováno 14.05.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
Neapol deklasovala Turín, na druhém místě ale nevydržela déle než pár hodin, protože AS Řím porazilo Juventus a oddálilo jeho korunovaci. I dál se dařilo domácím, Cagliari si poradilo s Empoli a tři body mají rovněž Bologna, Crotone a Palermo. Inter překvapivě padl se Sassuolem. Fiorentina otočila utkání s Laziem, přesto zůstává těsně za poháry, které si už jistojistě zahraje Atalanta, která remizovala s AC Milán...

AS Řím - Juventus FC 3:1

14.05.2017 20:45

Góly: 25. Daniele De Rossi, 56. Stephan El Shaarawy, 65. Radja Nainggolan - 21. Mario Lemina

AS Řím si poradil s Juventusem, ačkoli hosté šli do vedení jako první. Na gól Maria Leminy ale velmi brzy reagoval Daniele De Rossi, který zavelel k obratu. Ten pak dokonaly trefy El Shaarawyho a Nainggolana.

Magická šestka. Scudetto s tímhle pořadovým číslem mohl Juventus obhájit právě na půdě svého rivala, který se o mistrovský titul měl ucházet. Z toho zřejmě nic nebude, ale dnes AS přesto potřebovalo vyhrát. Po výhře Neapole totiž kleslo na třetí místo, kde se nechce dlouho zdržovat. I proto muselo dnes uhrát alespoň bod, aby mělo šanci v příštím kole Neapol přeskočit.

Zápasy mezi Juventusem a AS Řím jsou vždy velmi emotivní, dnes ještě opepřené o fakt, že je to zřejmě poslední utkání Francesca Tottiho proti Staré dámě. V jejím dresu zase působí několik někdejších Římanů. V základní sestavě Juve z nich byli dva, Mehdi Benatia a Miralem Pjanić. Hlavní pozornost ale přesto byla upřena na hvězdy jako Gonzalo Higuaín, Leonardo Bonucci nebo Gianluigi Buffon.

AS nutně potřebovalo uhrát dobrý výsledek, ale mělo situaci hodně náročnou. I proto, že nemohlo počítat s Kevinem Strootmanem a Edinem Džekem. Místo nich jsme na hřišti viděli Paredese s Perottim, které doplňovali De Rossi, Salah, El Shaarawy nebo Nainggolan, který se stihl dát dohromady.

Od prvních minut bylo jasné, že oba týmy půdou do zápasu naplno, že si nic nedarují. AS se snažilo potrápit Juventus, ale byli to hosté, kdo se dostal do první vážné akce. Chvíli vypadalo obléhání domácí brány marně, ale Kwadwo Asamoah z první přerušil delší kombinaci střelou do tyče! Domácí Vlci kontrovali standardní situací Paredese, kterou musel před De Rossim uklízet obránce Bonucci.

Po dvaceti minutách ale obrana AS vyrobila chybu, když pas na Higuaína nepokryl Fazio ani Manolas. Higuaín pak nesobecky nahrál vedle sebe na Maria Leminu, kterého opět nikdo nehlídal. Mladý záložník Juventusu už mohl jen v klidu doklepnout míč do sítě - 1:0.

Juventus i v celkém okleštěné sestavě dominoval. Římanům pomohla až standardní situace, protože Paredesův citlivý rohový kop hlavičkoval Kostas Manolas do Buffona, který míč vyrazil. Nejlépe se však zorientoval domácí kapitán Daniele De Rossi, který nadvakrát překonal italskou legendu mezi třemi tyčemi - 1:1.

Krátce před koncem první půle se do další velké šance dokázal dostat Gonzalo Higuaín, ale jeho zakončení pod břevno skvěle vytěsnil polský brankář Wojciech Szczesny! Emoce se stupňovaly s každou další minutou a tvrdých zákroků zejména ze strany domácího AS přibývalo. Žluté napomenutí neminulo Fazia ani De Rossiho.

Delší dobu se obě jedenáctky soustředily na držení míče, až v 56. minutě se do hry dostal Stephan El Shaarawy. Dosud nebyl příliš vidět, ale poté, co dostal krásnou nahrávku od Nainggolana, vlétl do vápna. V něm obešel protihráče a ve stylu snookerových pravidel poslal balon od tyče do brány! Brankář Buffon zřejmě počítal s tím, že jeho střela poletí vedle.

Trenér Allegri střídal, do krajních prostorů chtěl poslat čerstvou krev. Místo unaveného Lichtsteinera se do hry dostal Dani Alves, ale nepřinesl Juventusu mnoho štěstí. Radja Nainggolan vybojoval na straně míč, který následně předložil Salahovi. Egyptský útočník počkal, až mu Belgičan naběhne do uličky, a s díky mu poslal balon zpět. Nainggolanovi už pak stačilo jen zamířit a dnes nepřítomného Buffona propálit - 3:1.

Tento stav se samozřejmě Staré dámě nelíbil, takže podle mínění trenéra Allegriho nastal ideální čas pro Paula Dybalu. AS kontrovalo Clémentem Grénierem. Do hry se dostali rovněž Marchisio s Jesusem a na Tottiho se zatím marně čekalo. Krásný pas od Mandžukiće si našel Leonardo Bonucci, jenže nakonec hlavou těsně minul! Diváci se dočkali i Tottiho, třebaže na poslední tři minuty nastavení.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Janov CFC 1:0

14.05.2017 15:00

Góly: 13. Eugenio Lamanna (vl.)

Palermo si na Sicílii dnes odpoledne alespoň trochu spravilo náladu, protože získalo tři body. Nejsou moc cenné, protože domácí stejně sestupují, ale s výslednou podobou sestupového pásma by mohly něco udělat. Janov od něj totiž dělí jen dva body!

Janovské Grify ještě čekají velké potíže. Po utkání s Palermem je totiž sestup opět o něco reálnější. O to smutnější musí hosté být, že jedinou branku si připsal brankář Eugenio Lamanna, který si nechtěně srazil balon do vlastní sítě už po 13 minutách. Jinak to ale nebylo vůbec příjemné utkání, hráči na obou stranách vypadali rezignovaně a celková atmosféra tím také trpěla.

Od prvních minut jsme viděli přímo sbírku nepřesností na obou stranách, z nichž některé působily až komicky. Zaujala snad jen bojovnost mladíka Gennara Ruggiera, což je prosím ročník 2000! Ten byl rovněž u jediné branky utkání.

Domácí záložník Rispoli hlavičkoval směrem na bránu a spíše se pokoušel vracet balon do ohně. Brankář Lamanna čekal, až k němu balon dopadne, jenže si nevšiml, že jej chytá vlastně už za brankovou čarou! Místo vyboxování, které by bylo jistotou, s balonem v rukou zacouval až za čáru - 1:0 pro Palermo.

Po inkasované brance se pískot na tribunách zvýšil, zejména na straně hostujících fanoušků. Možná to budete brát jako přílišné přehánění, ale to vlastně byla jediná zajímavá akce první půle. Snad kromě střely Laxalta a později Velosa, jenže oba projektily byly hodně nepovedené a druhý mířil asi tři metry vedle tyče.

Místo unaveného Lazoviće přišel do hry dvacet minut před koncem Ninković a ten byl odhodlán s výsledkem ještě něco udělat. Často mu ale chyběli spoluhráči do kombinace. Až střídající Roland Sallai pálil hodně nebezpečně a brankář Lamanna musel zasahovat. Goran Pandev posléze padl ve vápně soupeře a žádal pokutový kop, ale nebyl vyslyšen.

Diego Laxalt vybojoval deset minut před koncem rohový kop z levé strany, který také sám rozehrál. Jenže jeho pokus skončil na obránci Palerma. A když Ninković v závěru překopl bránu, bylo o výsledku jasno.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Udinese Calcio 1:0

14.05.2017 15:00

Góly: 18. Marcus Rohdén

Na skvělou formu Crotone doplácí jeden tým za druhým a vypadá to, že Crotone to se záchranou myslí smrtelně vážně. V kombinaci s porážkami Janova a Empoli to navíc není vůbec nemožné, protože díky dnešní trefě Marcuse Rohdéna ztrácí Crotone na Empoli jen jediný bod!

Udinese bylo jasným favoritem, ale ani to mu nepomohlo k bodům. Z hráčů Crotone vidět jasná snaha o záchranu a s každým dalším zápasem se body na jeho kontě zvyšují. A to i po dnešním skvělém výkonu. Zebry naopak od prvních minut hrály mnohem méně agresivně, obránci byli roztržití a celková souhra za moc nestála.

Už po devíti odehraných minutách vyslal Ferrari přesně načasovaným nákopem za obranu rozběhnutého Falcinelliho, který však z úhlu pálil vysoko nad! Po osmnácti minutách to bylo opět Crotone, jež se usadilo kolem vápna hostí. Trotta si vzal míč, proběhl s ním po levém křídle a přesnou přihrávkou našel uvnitř šestnáctky Marcuse Rohdéna. Tomu stačilo do míče trknout a domácí vedli!

Ani Udinese neopomnělo útočit a zvláště při tomto nepříznivém stavu. Záložník Badu z pravé strany posunul balón na De Paula, který se ve vápně dostal do zakončení. Jeho rychlou ránu ale zlikvidoval pohotový zákrok brankiýře Cordaze! Na opačné straně pálil Trotta, ale své umění předvedl také brankář Simone Scuffet, který dnes dostal šanci.

Rohldénův centr do malého vápna našel v závěru první půle hlavičku útočníka Falcinelliho, který ještě nahrával vedle sebe. Nakonec ale míč skončil v náruči brankáře Scuffeta. Diego Falcinelli byl hodně aktivním hráčem také po změně stran, ale často narážel na připraveného brankáře Scuffeta, s nímž dnes sváděl mnoho soubojů.

Nalini pak přesným centrem z levé strany našel před hranicí vápna Trottu, který si zaběhl za obránce Zeber. Jeho hlavičku sice Scuffet neměl, ale zastoupilo jej břevno! Brankář Scuffet pak výborně vyrážel míč po hlavičce Rosiho, která taktéž mířila pod břevno. Když pak v závěru Rodrigo De Paul nastřelil z volného přímého kopu jen dobře postavenou zeď, o vítězi dnešní bitvy bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Empoli FC 3:2

14.05.2017 15:00

Góly: 7. Marco Sau, 17. Diego Farías, 45. Diego Farías - 79. Miha Zajc, 85. Massimo Maccarone

Už po dvaceti minutách to vypadalo na jednoznačnou záležitost pro domácí Cagliari, protože se trefili Sau a Farías. Jenže nakonec se Empoli ještě vzmohlo na tlak a do posledních minut bojovalo alespoň o remízu. Nakonec však po druhé brance Faríase prohrálo a dramatizuje svůj boj o záchranu.

Cagliari už má záchranu dávno jistou, Empoli však takové štěstí nemá. A vzhledem k rostoucí formě Crotone, které dnes rovněž vyhrálo, bude boj o záchranu ještě hodně zajímavý. Empoli totiž zabralo proti Cagliari až příliš pozdě. Situace se pro toskánský celek vlastně nevyvíjela dobře už od samého začátku utkání.

Pucciarelli si zaběhl za obranu na prudký pas, ale dostal se do velkého úhlu a obrana Cagliari mu míč odebrala. O pouhé dvě minuty později navíc Cagliari poprvé udeřilo. Po krásné nahrávce se dostal do samostatného úniku domácí kapitán Marco Sau a balon na poslendí chvíli prostrčil mezi nohama brankáře Lukasze Skorupského - 1:0 pro Cagliari.

Domácí hráči byli nadále aktivnější. Diego Farías nejprve nahrával obsazenému Marcu Borriellovi, který však dokázal míč vrátit svému kolegovi. K tomu se balon se štěstím dostal a Diego Farías těsně před Skorupskim poslal balon tvrdou ranou do sítě - 2:0 pro domácí.

Empoli se sice snažilo, ale dnes nebylo přesné a mnoho hráčů se do ofenzívy nepouštělo. Dvojici Pucciarelli a Thiam chyběla větší podpora spoluhráčů. Po třiceti minutách střílel volný přímý kop z nadějné pozice Omar El Kaddouri jen vysoko nad bránu. Závěr první půle opět patřil domácím, protože Daniele Croce chyboval v rozehrávce a jeho přihrávku vystihl Diego Farías. Prostřelení osamoceného Skorupskiho už mu nedělalo potíže - 3:0.

První půle se vyvedla jednoznačně domácím, kteří ale poté přestali trochu hrát. Deset minut po změně stran Empoli dostalo naději na zlepšení, když Nicola Murru zahrál v pokutovém území rukou. Jenže brankář Rafael odmítl zdramatizování utkání a střelu Pucciarelliho vyboxoval mimo!

Zlom nastal až ve chvíli, kdy po hodině hry vyběhl na trávník legendární veterán Massimo Maccarone. Místo Mameho Thiama se do hry patnáct minut před koncem dostal i mladík Miha Zajc, kterému stačily jen tři minuty, aby z voleje překonal brankáře Rafaela!

A nebylo to všechno, protože právě veterán Maccarone o tři minuty později čerpal z dobré práce Zajce. Ten si poradil s obráncem a naservíroval parádní nahrávku do pokutového území na Maccaroneho. BigMac už jen nastavil kopačku - 3:2. Víc už ale Empoli nezvládlo.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 0:5

14.05.2017 15:00

Góly: 7. José Callejón, 60. Lorenzo Insigne, 72. Dries Mertens, 77. José Callejón, 78. Piotr Zieliński

Turín hlásal, že svou kůži nedá lacino, jenže výsledek 5:0 pro hosty z Neapole svědčí o velkých problémech v kádru trenéra Mihajloviće. Neapol řádila díky vidině druhého místa a mezi střelce se zapsali dvougólový Callejón, následně Mertens, Insigne a Zieliński.

Neapol hraje o druhé místo s AS Řím a dnes ji čekalo turínské FC. Tomu prakticky o nic nejde, ale hráči dopředu varovali svého soka, že se nehodlají vzdávat. Prát o body se v domácím dresu mělo Zappacosta, Rossettini nebo Molinaro s defenzivními úkoly, zatímco zranění konkurenta Džeka chtěl vepředu využít Andrea Belotti. Mladého Itala podporovali Falqué, Ljajić a Boyé.

Neapol byla jasným favoritem a její hladovost po bodech byla vidět už z rozhovorů před zápasem. Potvrdila ji také základní sestava, která čítala osvědčená jména. Nechyběli Albiol Koulibaly, Allan, Hamšík, Mertens nebo Insigne s Callejónem. A právě ten byl u první gólové akce zápasu.

Už v sedmé minutě totiž Allan krásnou nabídkou oslovil právě Josého Callejóna, který si naběhl do vápna a ze strany propálil brankáře Harta - 1:0 pro Partenopei.

Ti se samozřejmě nespokojili s jedním gólem a nepříliš přesvědčivým vedením, takže obranu Turína čekaly horké chvíle. Callejón mohl po dvaceti minutách navýšit skóre, když po krásné přihrávce parádně obehrál bránícího protihráče a poté vystřelil ke vzdálenější tyči. Tu však těsně minul. Neuspěl z následné akce ani Dries Mertens, který se ocitl v obrovské šanci sám před brankářem a přeloboval spolu s ním i bránu.

Turínské FC vidět prakticky nebylo, jeho dnes velmi nejistá obrana nechávala projít Neapol zcela jednoduše do zakončení. V útoku to také nebylo ono, protože s říznými a motivovanými obránci Neapole si Belotti a spol. nevěděli rady. Zbývaly snad jen střely z dálky, ale ani v nich domácí Boyé s Ljajićem neuspěli. Brankáře Reinu chtěl po změně stran vystrašit Benassi, ale jeho tvrdá rána nebyla pro Reinu nijak závažná.

Deset minut po změně stran byl hodně blízko kýženému srovnání Lucas Boyé, který ale rychlou střelu poslal jen těsně vedle vzdálenější tyče. A od té doby Neapol začala řádit. Mertens dostal přihrávku do běhu, místo střely ještě přihrál na druhou stranu, kde si všiml volného Lorenza Insigneho. Ten se nerozpakoval a jednoduchou střelou poslal míč mimo dosah brankáře Harta - 2:0 pro Neapol.

O tři minuty později Dries Mertens v obrovské šanci napálil jen Harta, ale další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Dvacet minut před koncem si s míčem pohrál právě Dries Mertens, který si jej navedl na střed a vypálil. Brankář Joe Hart byl u tyče pozdě, takže Neapol vedla již o tři branky! I proto se na hřiště dostaly nové a mladé síly.

Turínskému klubu už nezbývaly síly a evidentně ani chuť s výsledkem něco dělat. Po další obrovské chybě domácích obránců mohl ve skluzu José Maria Callejón zamířit do pázdné brány a slavit tak svůj druhý gól v zápase. Tou dobou už diváci turínský stadion houfně opouštěli.

Ti, kteří odešli, nejspíš dobře udělali. Brankář Joe Hart před frustrovanou a chybějící obranou sám proti útočníkům Neapole nestačil. Deset minut před koncem "neapolského tréninku" poslal Dries Mertens od brankové čáry z pravé strany míč více na střed. Tam si naběhl mladý Polák Piotr Zieliński, který se s ničím nepáral a smutného Angličana z voleje prostřelil - 5:0 pro hosty, kteří stoupají na druhou pozici.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Chievo Verona 1:1

14.05.2017 15:00

Góly: 11. Fabio Quagliarella - 46. Roberto Inglese

Janovská Sampdoria doma před vlastními diváky dobře začala, když ji do vedení poslal veterán Fabio Quagliarella. Jenže nadějné vedení Námořníci neudrželi. Ve druhé půli bylo Chievo mnohem aktivnějším týmem a už ve 46. minutě srovnal na konečných 1:1 Roberto Inglese.

Doria byla před utkáním jasným favoritem a její základní sestava také skýtala pro domácí fandy mnoho nadějí. Vešli se do ní Schick, Quagliarella, Torreira, Fernandes, Linetty nebo Sala. Hosté přijeli s Depaolim, Gobbim, Castrem, Cesarem, Bastienem nebo Inglesem.

Doria začala neohroženě a aktivně. Fabio Quagliarella se z ničeho nic ocitl za obranou hostujícího celku, jenže v rozhodující chvíli mu balon uskočil. Quagliarella se o pár momentů později středem hřiště prodral na hranici pokutového území a střelou na zadní tyč pořádně protáhl Sorrentina. Brzy se domácí a viditelně lepší Doria ujala vedení.

Patrik Schick našel nákopem kolegu Quagliarellu, který se hnal za zdánlivě ztraceným balonem. Nejprve se zbavil protihráče a využil toho, že Sorrentinovi vypadl míč na zemi z rukavic. Takže mu jej v pohodě uzmul a z úhlu poslal balon do sítě - 1:0 pro domácí Námořníky a vypadalo to, že nezůstane jen při tom jednom gólu.

Poté se Quagliarella ještě několikrát hnal do zakončení a obránci Chieva si s ními nevěděli rady. Gamberini vše vyřešil dost nešetrným faulem, takže musel Fabio Quagliarella střídat! Na hřiště vběhl čerstvě uzdravený Luis Muriel. Krátce před koncem první půle si Sergio Pellissier na hranici pokutového území zpracoval centr z pravé strany a chystal se zakončit, jenže Silvestre se mu vrhl do rány.

Chievo dnes nebylo moc aktivní a zvláště vepředu se nedokázalo pořádně prosazovat. Vše se změnilo po nástupu hráčů na plochu, protože v kabině Chieva asi bylo hodně živo. Pouhou minutu poté totiž Roberto Inglese zaběhl za obranu, dostal parádní míč a krásnou střelou nedal brankáři Puggionimu žádnou šanci! Tady chybovala pomalá obrana Dorie.

Doria se pokoušela ihned si vybudovat tlak a vzít si zpět vedení. Patrik Schick upadl po souboji na hranici pokutového území, ale podle arbitra Marescy se o faul nejednalo. Chievo bylo od začátku druhého poločasu úplně jiným týmem, mnohem rychleji kombinovalo a s větší nápaditostí překonávalo střed hřiště. Sampdoria chvílemi jeho ataky vůbec nestíhala.

Do pokutového území se vřítil střídající Serge Gakpé. Mladý fotbalista si přehodil míč na pravačku, ale jeho ránu zablokovala obrana Dorie. Pár minut před koncem se do míče opřel s velkou chutí hrající Ivan Radovanović, který však z pětadvaceti metrů nestřílel přesně! Těsně před koncem pak střídající Djuričić poslal od rohu prudký centr na přední tyč, kde se ke střele dostal Torreira. Jeho ránu ale zablokoval Cesar.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Delfino Pescara 3:1

14.05.2017 15:00

Góly: 8. Mattia Destro, 48. Federico Di Francesco, 90+2. Mattia Destro - 24. Jean-Christophe Bahebeck

Delfíni se i dnes bili statečně, leč na domácí Boloňu to zkrátka nestačilo. Z velké části o tom rozhodly dva zásahy Mattiy Destra, který utkání střelecky načal a nakonec také dokončil. Snížení, o které se postaral Jean-Christophe Bahebeck, už Pescaře nepomohlo.

Pescaře už v podstatě o nic nejde a "vesele" se může připravovat na další ročník v Serii B. Boloňu podobné starosti netrápí, ale ani její sezona se rozhodně nevyvíjí podle ideálních představ fanoušků. To samé se dá říct o jednotlivcích v jejím kádru. Jmenovitě nesplňuje své sny například útočník Mattia Destro. Ten se ale rozhodl, že mu vyjde alespoň konec sezony.

Dnes na tom začal pracovat velmi brzo. V osmé minutě se k míči dostal Di Francesco a poslal rychlý centr do vápna. Tam si nejvýš vyskočil Mattia Destro a dal svou desátou branku v sezoně! Bologna vedla o gól a Pescara byla pozadu s tempem i výsledkem.

Pescara se ale nevzdala a místo toho se snažila využít menší počet šancí, které jí Bologna dovolila. Jako například standardní situaci ve 24. minutě, po níž se k míči dostal Alexandru Mitriţă. Mladý Rumun posunul míč na Jeana-Christopha Bahebecka, který z první propálil vše před sebou a uklidil míč na přední tyč - 1:1.

Bologna ale dnes byla favoritem a hodlala to dokázat na hřišti. Simone Verdi se dostal po půl hodině hry k zakončení a podařilo se mu hodně protáhnout brankáře Fiorilla. Kráce před koncem první půle se pak zastřeloval nechtěným centrem opět Verdi, který asi původně hledal někoho ze spoluhráčů.

Do druhé půle vešla úplně jiná Bologna. Nápaditá, aktivní a přesná. Po patičce Krejčího se k ráně dostal Torosidis, s jehož střelou si obrana Pescary ještě poradila. Na další pokus mladíka Federica Di Francesca už ale nestačila a Bologna opět vedla o gól!

Tentokrát už si nechtěla vedení nechat vzít. Měla ale namále, protože po hodině hry se hned třikrát dostal k balonu mladý útočník Delfínů Gianluca Caprari a brankář Antonio Mirante musel ukázat své schopnosti. Pak se utkání opět uklidnilo a branky jsme se dočkali až v samém závěru. V nastavení dostal nabíhající Mattia Destro ideální přihrávku od Okwonkwa a trefil se přesně - 3:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Sassuolo 1:2

14.05.2017 12:30

Góly: 70. Éder - 36. Pietro Iemmello, 50. Pietro Iemmello

Inter znovu prohrál a konec jeho sezony je přímo katastrofální. Dnes nestačila ani podpora vlastních fanoušků, kteří byli svědky výhry Sassuola. O to se postaral Pietro Iemmello, který měl na svědomí oba góly.

Inter Milán chtěl před vlastními fanoušky ukázat, že se stále pere o svou čest. Dnes přivítal na San Siru dalšího zajímavého soupeře, kterým bylo Sassuolo. Ani jeden tým úplně neplní své předsezónní cíle, což už odnesl domácí trenér Stefano Pioli. Na lavičce byl nahrazen koučem juniorky, Stefanem Vecchiem.

Ten vyslal do hry kapitána Icardiho, kterého doplnili Brozović, Mário, Candreva a Perišić, zatímco v obraně před Handanovićem působil D'Ambrosio, Murillo nebo Andreolli. Sassuolo se spoléhalo na obvyklé pilíře mladého kádru jako Lirola, Acerbi, Sensi, Berardi nebo Iemmello.

Inter byl samozřejmě aktivnější, jak se od něj očekávalo. Dvakrát pálil Mauro Icardi, po něm se pokoušel prosadit také Perišić. Ten dělal hodně problémů zejména mladíku Lirolovi, který se však svého soupeře zhostil velmi dobře. Po pětadvaceti minutách pad v pokutovém území Antonio Candreva, ale sudí nepískal.

Po třiceti minutách zachránila hůře hrající Sassuolo tyč, která se postavila do cesty dobré hlavičce Maura Icardiho. Pak musel do akce také zkušený brankář Consigli, který vypálil hodně tvrdě. A právě z dalšího protiútoku Sassuolo k překvapení mnohých udeřilo. Tři hráči Sassuola se hnali vpřed a poradili si s matnou obranou Interu skvěle. Po nahrávce Berardiho pálil z první hrotový útočník Pietro Iemmello, který zasadil míč k tyči - 1:0.

Takový vývoj samozřejmě Inter nečekal, což znamenalo několik změn. Místo Nagatoma se do druhé půle podíval Ansaldi, nevýrazného Mária nahradil ofenzivnější Éder. Byli to ale opět hosté, kteří vyučovali efektivitu. Hráči Inter reklamovali nastřelenou ruku Berardiho, následně se do útoku vydal bek Lirola. Ten se dostal s balonem až do vápna, kde našel před bránou nehlídaného Iemmella! Ten vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Inter stále působil jako opařený, i když nějaké pokusy zvrátit špatný výsledek tu samozřejmě byly. Například rána Brozoviće, která se však mezi tři tyče nevešla. Aplaus pro Immella pak dovolilo střídání Grégoireho Defrela, který však svému týmu mnoho štěstí nepřinesl.

Když do konce utkání zbývalo dvacet minut, Inter vstřelil kontaktní branku. Několik přešlapovaček nad balonem, klička do středu a tvrdá rána v podání Édera, to vše s přispěním teče Sensiho poslalo balon mimo dosah Consigliho - 2:1.

Úmysly obou trenérů byly jasné i ze střídání. Zatímco trenér Di Francesco chtěl daný výsledek udržet a do hry poslal stopera Cannavara, Vecchi dal šanci mladému Brazilci Gabrielu Barbosovi. Ten se dostal k ráně po hezké kombinaci s Éderem. Obrana Sassuola vdržela atak Gabriela pomocí dua Letschert - Acerbi a do útoku se dostal Berardi. Ten předložil balon ještě Defrelovi, jeho pohotovu ránu však zneškodnil Handanović!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Milán 1:1

13.05.2017 20:45

Góly: 44. Andrea Conti - 87. Gerard Deulofeu

Atalanta to dokázala a po dlouhých šestadvaceti letech se vrací do evropských pohárů! Může za to remíza, kterou doma uhrála s AC Milán. Na konci první půle se o první branku postaral domácí bek Conti, jenže pár minut před koncem utkání srovnal na konečných 1:1 Gerard Deulofeu.

Atalanta věděla, že i remíza jí bude stačit, aby si pojistila trochu nečekanou účast v evropských pohárech. Na tu byli před sezonou pasováni právě hráči AC nebo jeho městského rivala. Do utkání poslal trenér Gasperini hráče jako Tolói, Grassi, Petagna, Kessié, Caldara nebo Spinazzola, zkrátka obvyklou sílu. AC hrálo s Romagnolim, Gómezem, Kuckou, Lapadulou nebo Susem a Deulofeem.

Právě mladý útočník AC, kterého by milánský klub rád udržel i po vypršení hostování, se velmi často hned od začátku setkával s balonem a zvýšenou pozorností svých soupeřů. Dalo by se ale říct, že Deulofeu byl na svou snahu něco s výsledkem udělat sám. Na opačné straně se po autu Spinazzoly do šestnáctky probil Andrea Petagna, jeho střela z voleje z ostrého úhlu ovšem nebyla přesná.

Atalanta pak uzamkla svého soka v obranné linii. Alejandro Gómez pálil z dvaceti metrů nepřesně. AC kontrovalo opět mladým Španělem. Gerard Deulofeu si z pravé strany navedl míč do šestnáctky a prudce vypálil, jenže Berisha byl na místě včas. Další na řadě byl pokus Alejandra Gómeze, jenž se ocitl sám před Donnarummou. Největší talent v řadách AC jej ale skvěle vychytal.

O minutu později už ale nestačil ani Donnarumma. Na levé straně dostal výbornou přihrávku rozběhnutý Spinazzola, jehož pokus Donnarumma jen vyrazil před sebe. Laxně ploužící se obránci AC zcela vypustili konec akce, což umožnilo hbitému bekovi Contimu dorazit balon do sítě!

Do druhé půle vešlo AC mnohem aktivněji. Po centru Kucky z pravé strany míč propadl až k Mariu Pašalićovi, který však minul odkrytou bránu! Brankář Donnarumma musel opět do akce po střele mladíka Bryana Cristanteho, který tvrdou ranou prověřil jeho schopnosti. Pašalić netrefil ani další centr, který mu naservíroval Suso. A tvrdou ranou neuspěl ani Franck Kessie.

AC cítilo šanci na vyrovnání, takže trenér Montella vyslal do hry Carlose Baccu místo Juraje Kucky. Po hodině hry pak tvrdě vypálil Franck Kessie, jehož projektil prolétl mezi dvěma hráči AC. Donnarumma musel vytáhnout parádní reflexy. Do akce musel s přibývajícím časem stále častěji také Berisha. Do skákajícího balónu se z hranice šestnáctky opřel Gianluca Lapadula.

Právě zkušený útočník tři minuty před koncem dobře roztáhl hru doleva, kde byl Gerard Deulofeu. Opakované záběry ukazují, že Deulofeu stál v ofsajdu, což sudí nezaregistrovali. I proto mohl mladý Španěl postupovat vpřed a nakonec s pomocí teče prostřelit brankáře Atalanty - 1:1.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SS Lazio 3:2

13.05.2017 18:00

Góly: 67. Khouma Babacar, 73. Nikola Kalinić, 76. Cristiano Lombardi (vl.) - 55. Keita Baldé, 81. Alessandro Murgia

Fiorentina opět dokázala, že umí překvapit. Podařilo se jí na vlastním hřišti porazit římské Lazio, které přijíždělo v dobré náladě a coby favorit. Po prvním nevýrazném poločase přinesl poločas druhý hned pět branek, z nich tři zamířily do sítě hostujícího brankáře Strakoshy.

Lazio praktikuje velmi vyspělý a organizovaný fotbal, snes však nasadilo mnoho mladších či nepříliš využívaných hráčů. Přeci jen, Juventus a finále Coppa Italia se kvapem blíží. Takže svou šanci dostali od prvních minut zřídka hrající Alberto, Murgia nebo Djordjević. Ty pak doplnily stálice jako Keita Baldé nebo Radu se Strakoshou či Parolem.

V obraně Fiorentiny nastoupili Tomović, De Maio a Astori, zatímco ofenzivnější úkoly měli dnes Chiesa, Bernardeschi, Babacar a Valero. Právě Federico Bernardeschi si udělal po pár minutách na pravé straně místo, jenže nepřešel přes druhého protihráče. Brankář Strakosha měl v prvních minutách vůbec plné ruce práce, dalekonosnou ránu vyrážel těsně před dotírajícím Babacarem.

Strakosha musel být v pozoru také po dvaceti minutách, kdy se dostal k míči na pravé straně Chiesa. Ten přesným centrem našel Babacara, který v pádu zakončoval ke vzdálenější tyči. Lazio zahrozilo až po třiceti minutách, kdy se Luis Alberto střetl s Tatarusanuem. A tím v podstatě skončily zajímavé akce první půle. Diváci moc nadšení být určitě nemohli. Ve druhé půli jim to ale hráči na obou stranách vrchovatě vynahradili.

Pět minut po změně stran vystřídal trenér Inzaghi poprvé. Do hry poslal dalšího mladíka, Lombardiho, který šel na plac místo Lukaka. Deset minut po návratu ze šaten si Keita Baldé našel přesnou průnikovou přihrávku mezi obránci a protože na něj soupeř rychlostně nestačil, jednoduchou střelou prostřelil brankáře Tatarusanua!

Fialky také zabraly a ihned se pomocí střídání vrhly do změny nepříjemného stavu. Na hrací plochu se dostali Sánchez, Tello a samozřejmě bomber Kalinić. Trefil se ale jiný útočník, jmenovitě Khouma Babacar. Mladý střelec si naskočil na přesný centr z pravé strany a se štěstím dostal míč do sítě - 1:1!

Ofenzivní hráče poslal do hry také trenér Inzaghi, který se spoléhal na střídajícího Andersona s Immobilem. Jenže byla to Fiorentina, kdo se ujal vedení. Střelu Borji Valera ještě stačil Strakosha vyrazit před sebe, jenže na dorážku Nikoly Kaliniće už nestačil - 2:1.

Jenže to nebylo vše. Kalinić si navedl míč do středu z pravé strany a po chvíli váhání nastřelil tyč! Od ní se balon vrátil k nohám hostujícího Lombardiho, který byl smolařem utkání. Při snaze o odkop se totiž balon od něj odrazil do sítě - 3:1 pro Violu.

Ani v tuhle chvíli se Lazio nevzdalo a znovu útočilo. Po nadýchaném centru do pokutového území stál na zadní tyči nepříliš hlídaný Alessandro Murgia a hlavičkou usměrnil míč do sítě! Velký talent Lazia si tím připsal svou druhou soutěžní branku a měl z ní určitě velkou radost, přestože Lazio už vyrovnat nestačilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC36274572:2685
2.AS Řím36263782:3381
3.SSC Neapol36248486:3680
4.SS Lazio36217872:4570
5.Atalanta Bergamo36199860:4166
6.AC Milán361791053:4360
7.ACF Fiorentina361611960:5159
8.Inter Milán361751464:4656
9.Turín FC3612141065:6150
10.UC Sampdoria3612111346:5047
11.Udinese Calcio361281644:5044
12.Cagliari Calcio361351851:6944
13.US Sassuolo361271749:5643
14.Chievo Verona361271740:5543
15.Bologna FC361181739:5341
16.Janov CFC36891934:6033
17.Empoli FC36882028:5832
18.FC Crotone36872131:5431
19.Città di Palermo36582331:7423
20.Delfino Pescara36282633:7914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (430)

Přidat komentář
Pipo123

60 minute sme hrali dobre, skoda tych golov, to boli lacne goly, pacila sa mi predvedena hra.

Reagovat
Pipo123

Parolo aj Lukaku sa zranili a možno nestihnú zápas proti Juve

Reagovat
travis joe

Parádní offside. Montolivo.. a De Sciglio je už v Turíně.

Reagovat
travis joe

Parádní offside. Montolivo.. a De Sciglio je už v Turíně.

Reagovat
Ferguson6

SPAL

Reagovat
Emmett Brown

Ako nováčik vyhrali SB, navyše s čisto talianskou zostavou na druhej strane ďalšie mužstvo, ktoré má absolútne nevyhovujúci štadión, takže budú hrat kdesi v Padove alebo Cesene.

Reagovat
Largo

Reagovat
andycek1

Gratulujem Atalante k postupu do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bez Európy? Na AC sme si už zvykli.

Reagovat
AC.Milan

postoupi i 6. tym, takze jeste neni hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta do EL inak nevie niekto kde budu hrat svoje domace zapasy EL? Nepride mi zeby mali vyhovujuci stadion pre UEFu

Reagovat
10

°v Reggio Emilia na stadionu Sassuola

Reagovat
Milan.B

Reagovat
andycek1

Jasné ale každý vie že to bude na Mapei

Reagovat
smazaný uživatel

Diky obom

Reagovat
didosh

V Brescii stojí stadion taky za hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší bod byl velmi důležitý, i přes prohru Lazia. Příští kolo Milán - Bologna, Neapol - Fiorentina, to musíme urvat!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Komat

Dnes Inter fakt naprd... Perišič u druhýho gólu na facku.

Tolik zkažených přihrávek člověk nevidí ani unás v lize. Všechnyakce jako přeskopírák na křídlo a zkaženým centrem zpátky. Prostě smutný.

Reagovat
h8_sfatto

labilita Interu pokračuje.... Sassuolo,Atalanta i Turín jsou boží

Reagovat
snuff24

Co my jsme za hovna bože... ještě že mám pauzu od Interu a nemusím to sledovat ...dokud nepřijde Conte nebo Simenone

Reagovat
Zark

Reagovat
Rip

Královský charakter

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
snuff24

Promiň, ale já už na to nemám nervy, to je skoro 8 let, jak přes kopírák jen se točí trenéři.A když tam pořád vidíš ty stejný ksichty (čti šikmooký skřet co už má být, tak 5 let někde na tržnici) tak to je fakt jen výsměch fanouškům.Dokud se nevyhodí kompletně všechen plevel co tam straší, nepřijdou srdcaři (momentálně nemáme ani jednoho) a trenér co to dá do latě, tak sledovat to utrpení na hřišti vážně nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

To je už solídne dno, chcieť za trénera Juventina

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
snuff24

není Juventino pokud řekne, že by klidně šel trénovat do Interu takže tak

Reagovat
10

se Zoffem si taky mysleli, že přenesou kouzlo jeho Juve do Milána...a jak to dopadlo

Reagovat
didosh

Týjo kolik tam může být tak Neapolitánců?

Reagovat
olis

dnes to nemalo chybu Forza Napoli!

Reagovat
didosh

Reagovat
The Krupy

Empoli

Reagovat
olis

Crotone ide neskutocne ale nechcel by som ani aby vypadlo Empoli ci Janov

Reagovat
Alan_Shearer

Co je na Empoli zajimavyho?

Reagovat
olis

vypracovavaju sa tam zaujimavy hraci, maju velmi maly rozpocet ale aj tak sa ako tak drzia

Reagovat
10

Hrají z toho spodku tabulky zdaleka nejlepší fotbal, bez ohledu na soupeře se snaží hrát aktivně a kombinačně, jako jedni z mála v calciu mají jasnou a dlouhodobou koncepci. Letos se na nich výsledkově podepsaly ty odchody hráčů, který se tam dostali na top úroveň (Paredes, Zielinski, Tonelli, Saponara, Rui...), herně ale vypadali dobře i v zápasech, kdy nakonec prohráli.

Reagovat
olis

za take dva roky tam urcite bude zase minimalne polka hracov ktorych budu chciet kluby z vrchu tabulky

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Pipo123

No ten rozpis má Crotone fajn, Juve o nič nepôjde tak môžu prekvapiť a ubetovať remízu, proti našemu "Bcku" by mali vyhrať. Najhoršie je na tom Janov, ten má doma nebezpečné Torino ktoré a vonku AS.

Reagovat
olis

jj, tak ale spolieham na "bratov" z Janova ze do toho daju vsetko, zachrania sa a este nam aj pomozu v poslednom kole

Reagovat
brenk

nj AS zaslúžene, gratulácia... nepáči sa mi ten náš záver sezóny v lige, je to trochu nedôstojné, ale tak doma s Crotone to už snáď dorazia a oslávia doma

Reagovat
M11

gratulace AS.. ten zaver ligy docela nezvladame s Crotone bude asi jeste sranda

Reagovat
10

hlavně aby to šlo přepnout zpátky do plný koncentrace, tenhle udržovací přístup nikdy nic dobrýho nepřinesl...uvidíme ve středu, hlavní je ale Cardiff

Reagovat
Furia Ceca

Na ten se teď vysrat, ten je daleko... S Crotone doma určitě nezaváháme, liga bude v pohodě. Aktuálně je hlavní středa.

Reagovat
M11

to ukaze hned streda.. Cardiff je samozrejme priorita ale na muj vkus az moc se ta liga vypousti.. hlavne v hlavach.. tam se nedari ten tym koncentrovat.. uz mohlo byt davno hotovo.. jak rikas.. aby se to jeste nevymstilo

Reagovat
Furia Ceca

Pro italskej fotbal určitě lepší, že do LM půjde přímo AS, protože Neapoli v předkole věřím víc.

Zapomenout a ve středu už s plnou polní a plným nasazením.

Reagovat
Largo

Taky věřím Neapoli v předkole víc než nám.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Roma zaslúžene vyhrala, Juve velmi slabý výkon

Reagovat
Lech

wooow

Reagovat
smazaný uživatel

Si prekvapený? Hrali sme na hovno a tak to aj dopadlo. Len aby sme doma nestratili aj s Crotone, až potom by začala poriadna sranda

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA ROMA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mozu vyplakavat, ako zbytocne stratili body v Cagliari, s Atalantou, v Empoli, na Sampdorii ...

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Rimu nase to ani nebavilo snad.Snad AS uz tu druhou pricku uhraje.

Reagovat
Pipo123

Juve sa teraz hecne a v stredu nás rozseká

Reagovat
Pinturicchio

Ubohost, trapas, ubohost. Tohle byl tým, kterému Barcelona nedala gól proti týmu, který už pár zápasů v lize tápe? Juventusu kdyby stačilo neprohrát o 7 gólů, tak prohráli o 8. Na hřišti 11 zombíků, na lavičce dvanáctý, který posere už základní sestavu, pak hraje to co má, aby nakonec skončil u své klasické panické kokotiny, která nemá hlavu ani patu. Po téhle sračce čekám ve středu nějaký výmrd a první prohranou trofej. Jak Allegri, tak hráči za dnešek -10 bodů. Fuj, normálně je mi z toho zle.

Reagovat
Largo

Je fakt, že s tímhle by si vás Real povodil jak malý elévy.

Reagovat
Pinturicchio

S tímhle by nás jak "malé elévy" povodila i Horní-Dolní.

Reagovat
Airus

“I won’t say this was entirely unexpected, but not expected either. We had the game in hand during the first half and need to make sure we’re fully plugged in for the remaining weeks of the season." - Allegri

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMANTICISMO!!! Radjov gól znamená, že ak Juventus v posledných 2 zápasoch nevyhrá, a AS naopak obe vyhrá, berie titul to správne mužstvo

Reagovat
Ferguson6

To radšej Neapol

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaujímalo by ma, na koľko bol pri tomto víťazstve dôležitý faktor Džeko na tribúne. Keby dnes hral, klasicky by nedal tutovku na začiatku a musžtvo by znervoznelo, zas by sa to hralo všetko naňho. Takto to je rozdelené a aj keď Perotti toho moc nepredviedo, toto "tridente leggero" sa proste malo a má používať častejšie.

Reagovat
Pipo123

Podla mňa dosť, pretože Benatia mal problém ustrážiť nábehy Stephana či Salaha, keby tam je Dzeko tak by to boli trošku iné súboje.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA JUVEHNUS vyhra nad veznami vzdy potesi a je to skvely pocit ,ten radjov gol bol krasny ,chladnokrvny ...teraz 2 krat vyhrame a juventus sokujuco strati zvysne dve kola ,tesim sa na scudetto o 2 tyzdne.FORZA ROMAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pipo123

Veron dreams of leading Lazio alongside Simeone

Former Lazio midfielder Juan Sebastian Veron admits he and Atletico Madrid coach Diego Simeone could one day return to the Stadio Olimpico in Rome.With the Argentine duo in regular contact with each other, the 41-year-old former Manchester United player has already voiced his desire to become Biancocelesti president in place of current supremo Claudio Lotito."If Lotito leaves Lazio, I am ready to go back along with Simeone," Gazzetta World report Veron telling Radiosei on Tuesday. "The club has gone through several ups and down. If there is no attachment to these colors by management, I think it's right they step aside."I would be ready to give my contribution, even Diego is willing to go back as he has told me so many times.

Zaujímavá predstava žeby Veron prevzal Lazio, ale neviem či by to niekam smerovalo.

Reagovat
Houfi

Včera AS potěšilo ale ty řeči o titulu..to jsou snad jen takový vtipy ne? pro druhý místo ale asi klíčový zápas, předkolo je zrádný a že je Roma labilní víme všichni teď ještě posílit a vyřešit trenérskou pozici - Di Francesco by se mi líbil

Reagovat
Kaka14

keby sa v zapase Juve - AC neodpiskala vymyslena penalta v 96 min, mohol by byt este zaujimave v boji o titul

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Začátek jsem moc nepochopil, ale po golu to z naší strany bylo lepší a konečně jsme zvládli těžší zápas podobným způsobem, kdy jsme byli přesní, nedělali chyby a věděli, kdy zaútočit. Asi k tomu dost přispěli i fanoušci, obrovská škoda, že to takhle nevypadá v sezoně častěji, ten fotbal vypadá úplně jinak. Jak nadávám na Spala, tak to teď zvládnul hodně dobře, jen škoda těch jeho keců a tiskovek, kterejma si to tolik posral. Jinak Paredes včera neskutečnej, nemám ho moc v oblibě, přišlo mi, že nedokáže udělat výkon jako byl právě ten včerejší.. a ten byl jednodušše skvělej, byl všude, dopředu i dozadu kvalitní výkon, nevadila mu ani fyzická hra. Pořád nevíme, co se stane v létě, ale každej kdo z těch opor odejde, mě bude hodně mrzet. Myslím si, že na tomhle jádru by šel vystavět vítěznej tým.

Reagovat
Houfi

Přesně, včera Leo a stejně tak byl minutu od minuty lepší i Emerson

Reagovat
10

Do druhýho poločasu nastoupil mnohem odhodlanější a agresivnější tým, to bylo vidět hned v těch prvních soubojích, který v prvním poločase víceméně neexistovaly, proto jsem tady v poločase psal o bezkrevným výkonu. Juve bohužel ten level koncentrace a nasazení nezvedlo.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, mně Roma přišla lepší i v prvním poločase. Vletěli na Juve, byli jste agresivnější a hlad po vítězství byl z hráčů AS cítit na sto metrů. Tu naši zálohu, přesto, že tam nastoupili fyzičtější hráči Sturaro a Lemina, jste docela jasně přehrávali. Paredes hodně dobrý, mně se líbil i El Sha.

V Juve se po zápase na Interu znovu ukázalo, že Pjanic na CM ve 4-3-3, potřebuje ty hráče blíž k sobě, to 4-2-3-1 je pro něj ideální.

Jinak gratulace k výhře.

Reagovat
Lech

Taky si ale nepamatuju snad zadnou zahozebou sanci. Faktor Dzeko na tribune. Pro AS byl vcera konecne na spravnym miste.

Reagovat
10

Jove včera 3. gól proti Realu za 5 měsíců ve Španělsku, k tomu 2 tyčky po geniálních střelách, s přehledem nejlepší hráč Sevilly...a v létě mu končí smlouva.

Že by to konečně vyšlo do Juve?

Reagovat
10

beru zpět, nekončí...ale i tak by ho Beppe mohl zkusit

Reagovat
Pipo123

Nech ide do piče, Realu dáva góly, ale keď som potreboval tiket a výhru Sevilly tak hral ako kopyto proti Leganesu či Gijonu, nevedel trafiť bránu

Reagovat
10

ty máš ještě za co sázet?

Reagovat
Pipo123

Vďaka MS v hokeji hej, ale úprimne asi tak mesiac som nič netrafil na futbale, respektívne včera som trafil Spurs, Crystal a Alaves, tak som následne celú výhru podal na BIlbao, Villareal a Švedsko, hold nečakal som že kokotkovia doma remízuju.

Reagovat
Airus

Má perfektní věk, dobrou cenovku a znalost SA. Doufám že je alespoň na Beppeho radaru

Reagovat
Airus

I když Sevilla tam má nějakou výkupku.

Details of the transfer fee have not been revealed, but it's thought the 18-month loan will be worth around €3m, with a mandatory €12m to follow, taking the total to €15m.

Speaking to Montenegrin media earlier this month, Jovetic made clear his frustration at his situation at Inter by stating: 'I wasn't happy with how things went last year.

'I worked hard, I was ready, but I was never given an opportunity. It's not down to me because I was doing well, the games I played showed that.'

Reagovat
Pinturicchio

Sevilla ho stoprocentně nepustí, on taky nemá důvod odcházet - konečně hraje v ambicióznějším týmu, v PD mu to jde, ten fotbal je pro něj ideální.

Kam s ním? Na AM a Dybala doprava? To by nemuselo být zlé.

Reagovat
10

on by právě řešil několik pozic najednou, mohl by hrát AM, LW, CF...Sevilla údajně s využitím opce váhá, Monchi odešel, takže o Jovem bude rozhodovat někdo, kdo ho nepřivedl

každopádně by to mohla být dobrá příležitost, takový Beppe většinou trefuje

Reagovat
Pinturicchio

Já bych se mu nebránil, i přes jeho charakterové zaváhání s Interem. On a Costa by díky jejich univerzálnosti vyřešili pokrytí té čtyřky vepředu, s Joveticem jako náhradníkem na CF by Juventus mohl vzít i Schicka a nechat ho hostovat v Sampě, Higuaín by byl zdvojený Joveticem.

Reagovat
10

charakterové zaváhání

Reagovat
Pinturicchio

Je potřeba nazývat věci pravými jmény.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cresposuper

Alebo sa konecne vyserieme na kridla a bude sa hrat diamant Banega- Icardi, Jovetic

Reagovat
10

na Inter až moc dobrý, to neklapne

Reagovat
Deki

pořád je to hráč Interu

Reagovat
10

nepovídej uvidíme, jestli bude i v září...a jestl bude i v září hráčem Interu Banega s Icardim

Reagovat
cresposuper

Stavim sa, ze Banega odide

Reagovat
Deki

že si tady malujete, jak přijde k vám. Sevilla nemá, proč opci neuplatnit a Jove už nemá, proč měnit tým, když si to tak sedlo. nevím, jak s tím souvisí Banega s Icardim...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Tj no, takhle bychom to postavili jen my tady na EF, v Interu by je tohle ani nenapadlo.......

Reagovat
Pinturicchio

Je dost možné, že ne, když se podíváme na výsledky a hru Interu.

Reagovat
Nuno čomes

To je jasný, Banega sedí a Jove už je přece dávno pryč.

Reagovat
Pinturicchio

Nemáte koncepci, trenéra, pak už se to veze, no.

Reagovat
Yanek

Je na něj radost pohledět, konečně zase ukazuje svůj potenciál. Jako hráč do rotace by to pro Juve byl majstrštyk. Otázka zní, do jaké roli hraje v těch jeho výkonech právě role, kterou v Seville dostal.

Reagovat
Yanek

Do jaké míry

Reagovat
M11

stale plati ze videt ho v nasem dresu je muj vlhky sen

Reagovat
Airus

To jsou zatím samé Doufám že to Bepp překládá/čte

Reagovat
valek9610

Zdravím lidi kolik týmu má šanci hrát poháry 1 až 6 nebo až 7 nebo 8 ? V Seria A se moc nevyznám

Reagovat
Pipo123

6

Reagovat
Pipo123

Lukaku nebude ready na Juve a rovnako asi ani Parolo, obaja sa zranili proti Fiorentine. To je docela problém pre Inzaghiho a jeho 3-5-2 kde práve Lukaku a Parolo mali dôležité miesto. Takto je problém že nemá kto hrať v zálohe, Lulič je jediná alternatíva aj za Lukakuho aj Parola. Simone buď riskne v strede zálohy Murgiu, alebo dá na kraj zálohy Raduho a do stredu Luliča, tých možností je naozaj málo

Reagovat
Pinturicchio

Pokud bude Juventus hrát jako včera (což doufám nebude a včerejší zápas poslouží jako pořádná facka), tak Lazio vyhraje i s Primaverou.

Reagovat
Pipo123

To je blbost, včera ste hrali tak ako ste zvolili zostavu, nechali ste odpočívať polovicu hráčov, na Coppu pôjdete v tom najlepšom a budete chcieť vyhrať, Parolo to snad stihne

Reagovat
Pinturicchio

Kdo odpočíval? Stopery nepočítám, tam se to točí. Odpočíval Sandro a Dybala.

Reagovat
Pipo123

Evidentne Rincon, Dybala, Sandron, Alves, Chielo a šetrili ste Marchisia. Mňa osobne prekvapila tá taktika aj zostava, obrana fajn tá tak hrala viac krát, ale tá záloha to bolo niečo čo sa v Juve spolu nikdy neobjavilo na trávniku ne ?

Reagovat
Pinturicchio

Rincón nepatří do základu, jaké šetření? V lize hrává napravo Lichty. Dybalu, Sandra jsem psal (a i když byl šetřený, nalevo problém nebyl, Asa hrál slušně a v té hrůze vyčníval). Stopery jsem zmiňoval. Marchisio neměl být ani na Coppu, do nominace byl napsaný na poslední chvíli.

Prvotní chyba šla od Allegriho, neměl vůbec důvod měnit na 4-3-3 s Pjanicem na CM, který tam nemá co dělat ani se "svaly" v podobě Sturara a Leminy.

Reagovat
Pipo123

Šetrenie na Coppu, čo čítam tak bude v strede Marchisio a Rincon, prakticky tá zostava bude najsilnejšie možné zloženie, až na absencie Khediru a Pjaniča, jedine kde je otáznik je asi Neto vs Buffon

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, jaké šetření? Lemina hraje líp než Rincón, čili podle téhle logiky Allegri bude hráče šetřit spíš ve středu. Další věcí je, Allegri má napůl zraněného Marchisia, zraněného Khediru a pošle na hřiště tříčlennou zálohu ... nejspíš, aby mu těch hráčů vypadlo ještě víc. Khedira zraněný, Pjanic v trestu, kdo ví, jak je na tom Marchisio, Sturaro na tom štítu nikdy nehrál (a na hřiště půjde spíš jako náhradník za Mandzukice), pak už je tam jenom Mandragora, který celou sezonu nehrál a Lemina.

Reagovat
Pipo123

Vy máte v tej zálohe stále kopec možností, včera ste hrali bez záujmu a hlavne v druhom polčase som vás nespoznával, já sa ti len snažím vysvetliť že nejaká panika ktorú pár Juventinov vyslovilo nie je na mieste, ten včerajší zápas sa asi ani nedá hodnotiť a vôbec mi nezapadá do toho futbalu čo Juve predvádza v poslednej dobe, já čakám v stredu úplne iné Juve, aktívne od úvodu zápasu čo bude do nás 90 minút bušit a prehrávať nás, absolútne neverím žeby sa opakoval včerajšok a nastúpili by ste bez "duše"

Reagovat
Pinturicchio

Jaký kopec možností? Ne úplně fit Claudio, špatně hrající Thomas, nerozehraný Mandragora a Lemina.

Reagovat
Pipo123

Nejde o to že hrajú zle, ale máte tam Rincona, Marchisia, Khedinu, Pjaniča, Leminu, Sturara, kludne si viem predstaviť žeby tam hral aj Asamoah. Proste tam máte veľkú kvalitu, sa pozri napr na nás, Parola kritizujeme celú sezónu a odrazu nám lepí keby nemohol nastúpiť lebo tam namiesto neho nemá kto hrať

Reagovat
Pinturicchio

Celkově ano, já se ale bavím čistě jen o středě.

Kouzlo EF, no.

Reagovat
Pinturicchio

Jak píšeš, jde o tu "duši", já jsem schopný akceptovat prohru v Římě, ale ne takovýto výkon.

Reagovat
DelPiero137

Suhlasim ze vcera to bolo aj pristupom a koncetraciou. A to ma najviac serie. Rozhodujuca faza sezony a takato prehra. Uz sme mohli mat pokoj a vyhrat ligu, setrit hracov, "uzemnit" AS atd.

Toto je asi Alegriho styl ako trenovat a drzat mysel hracov na max. Asi si uz vsetci myslili (vratane hracov) ze sme majstri sveta a to sa pred LM nesmie.

Reagovat
Pipo123

Já súhlasím že chybu spravil Allegri, ale netreba robiť paniku, proti nám tam bude Chielo, Marchisio, Dybala, Sandro, Alves čo sú všetko hráči v skvelej forme a oproti včerajším výkonom Benatiu či Leminu to bude kurva rozdiel, vôbec nečakám žeby ste ten zápas podcenili a hrali nezáživne ako včera.

Reagovat
Pinturicchio

Chiello, Dybala OK ... Asa hrál dobře, to nebude nějaký extra boost, Dani hraje v rámci Itálie špatně ... Lemina nehrál zle (úplně jistý si ale nejsem, protože jsem viděl totálně rudě, možná to mám zkreslené). Rincón má u mě zatím 0 bodů za své působení v Juve, nelíbí se mi jak hraje. Další věcí je Cuadrado, který asi bude v základu, včera byl na vystřídání a facku od Allegriho po 20-30 minutách.

Nepanikařím, já jsem pořád nasraný kvůli včerejšku, žádný důvod k optimismu ale taky nemám.

Reagovat
DelPiero137

Assa hral nafigu, jediny center sa mu nepodaril a v zavere ked sme sa uz dostavali do sance to prestreloval pravidelne.

Assa, Benatia nie su nahradnici na taketo tazke zapasy, to si musime priznat. Cuadrado sa moze kludne pridat do tejto skupiny. Rovnako Sturaro uz davno nepodal vykon ako proti Realu pred 3 rokmi.

Hlavne ta taktika vobec nevychadzala, vsetko na Gonzala ktoreho pokryvali 4-5 hraci a centre kde to mala Roma pod palcom.

Reagovat
Pinturicchio

Asa hrál slušně / dobře, o tom nebudu vůbec diskutovat, Sturaro v té bídě taky vyčníval

Reagovat
DelPiero137

Co sa ti na Kwadwovom vykone pacilo ? Jeho centry a prieniky su uplne k nicomu. To ze nespravi kix v obrane nic neznamena.

Reagovat
Pinturicchio

Právě to, že nedělal chyby, o většině týmu za včerejšek nemůžu říct ani to.

Reagovat
Airus

Pro mě byl největší problém v Allegriho představě třech hráčů ve středu. Jakmile se mič měl dostat k registovi (Mira) tak Sturaro a Lemina vystřelili do předu a nechali ho naprosto bez možností jak kreativně rozehrát.

To je něco, co už tu bylo na začátku sezóny a je to naprosot stejná kravina.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé hodnotenie včerajších výkonov na Football Italia. Asamoah, Lichti po 5 a Benatia 6, osobne som čakal že Benatia dostane max 4 a Asa bude na tom lepšie, veď hral dobre.

Reagovat
Pinturicchio

Asa a Sturaro byli snad jediní, kteří snesli malinko přísnější měřítka.

Reagovat
Houfi

Benatia nejslabší článek defenzivy včera

Reagovat
Pipo123

Tagliavento bude pískať finále, ajajaj

Reagovat
Pipo123

Spomínate si na borca menom robertocarlos, fanúšik Interu, chodí sem ešte pod iným menom neviete ?

Reagovat
Antijuve

Ne nechodí a asi chodit nebude.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Keď som sem začal chodiť jeho príspevky tu boli asi najčastejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Malajsijská reprezentace má nového kouče, tamní svaz do funkce obsadil čtyřiašedesátiletého Portugalce Nela Vingadu. (sports.yahoo.com)

Reagovat
Mr.Jindros

Proti Crotone čekám plnou palbu a titul.

Nějaký update co se týče Mariových zad?

Reagovat
Airus

Asi to nic nebude, hlavně doufám že zase nebude hrát se zraněním, jak rád dělá. A pak se tím snaží obhajovat svoje výkony. To stačilo minulou sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

Nevim co je na tom k smíchu, asi máte krátkou paměť

Reagovat
Pinturicchio

Tvoje Mandzukicově fóbie.

On o tom nemluvil právě proto, aby se to nebralo jako výmluvy a hledání alibi pro jeho výkony.

“From the opening game against Udinese I got injured and an infection debilitated me for a long time. I was distraught, as it had never happened in my career, but I didn’t say anything publicly because I did not want it to turn into an alibi.

“My body was really weak and the pain continued for around two months, then I got another injury to the tendon and had to sit on the sidelines.”

Reagovat
Airus

Fóbie. To je hezký že to jako alibi nechtěl použít, ale pužil. Měl to nahlásit a léčit se, takhle jenom škodil celému týmu i sobě. Vážně, jaký by to bylo alibi? Když je někdo zraněnej a lečí se a nehraje, tak není důvod mu něco vyčítat, ne? Co se mu honilo palicí, nechápu.

Jinak díky že jsi to našel, jenom to potvrzuje co jsem napsal.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, fóbie, možná trošku obsese, vyber si. Potvrzuje to akorát hovno. On se s tím léčil, neřekl to veřejně, aby si fanoušci nemysleli, že to používá jako výmluvu. A pokud podle doktorů mohl hrát, tak hrál.

Reagovat
Airus

Jestli myslíš slovo fóbie v pravém slova smyslu, tak ho použiváš špatně. Obsese to taky není, protože jako hráč Juve je pod mediálním drobnohledem a veškére informace jsou na dosah.

Taky si nejsem jistej jak bych to nazval, možná "zvědavost" abych se dopídil, proč to poleno bránite před jakkoukoliv kritikou? Dalo by se říct Trolling, ale to se mi nezdá, protože to nedělám abych vás vysíral, právě naopak.

Ten komkickej článek "Unique Mandzukic" jsem nechal být, spíš mě dost překvapilo že na něj ještě upozorňuješ

Reagovat
Pinturicchio

Zase si to upravuješ, ostatně skoro jako vždycky, nikdo ho nebrání před jakoukoliv kritikou, tak nekecej.

Já vím, jak to nazvat, prostě jsi strašlivě zaujatý, už je to opravdu k smíchu a je moje blbost, že jsem nezůstal u toho výsměchu tomu prvnímu sranci. Trolling jsi použil správně, ale jde o trollování z tvé strany, že ano (https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

Reagovat
Airus

Nic neupravuju, jenom se chytáš každýho slova a raguješ na ty co se ti hoděj. Vždyť i když ti napíšu proč to nevidim jako trolling, tak to ignoruješ, snad z principu.

Nechci tě stresovat, tak co to udělat takhle... Jestli máš čas a chuť, tak mi napiš co máš na Mandzukičovi rád, co z něj dělá jasnou volbu do ačka, atd. Cokoliv uznáš za vhodné. Jako mini review (a nejenom ty, kdokoliv komu se zachce, je to otevřené fórum ). Bude to uzavřená, čistě fotbalová myšlenka, takže nebude šance, že se ztratí v dlouhym vlákně. Já si to přečtu s otevřenou myslí a tím to hasne. Maximálně přihodim jednu otázku, když nebude něco extrémně jasného.

Reagovat
Pinturicchio

Upravil sis to, že ho tady bráním(e) proti jakékoliv kritice, což není pravda, jelikož Maria, stejně jako kteréhokoliv jiného hráče Juve, kritizuju, pokud si to zaslouží.

Jeho silné stránky, nezpochybnitelné klady (které ty neuznáš / nevidíš / nechceš vidět / budeš je zlehčovat / shazovat) jsem ti vypisoval milionkrát. Jsi v tomhle extrém, na rozdíl ode mě, jelikož já o jeho slabinách vím a uznávám je (byl bych hloupý, kdyby ne, žádný hráč není dokonalý).

Mně by stačilo, kdybys napsal, že jsi vůči němu zaujatý a neobjektivní (posuzování jeho předností). Pak už nebudu mít důvod Maria kdykoliv vytahovat.

Reagovat
Airus

To říkám že se chytáš každé hyperboly Tak buď jsi lhář nebo si něco nalháváš, jeho přednosti sem zmiňoval pokaždý. Věř mi, že kdybych si nemyslel že máš k věci co říct, tak bych s tebou neztrácel čas.

Ale když ti dám iniciativu aby jsi zformuloval svoje myšlenky, držel se témata a vyhnul se proplétání fotbalových názorů s osobními útoky, tak nahodíš tantrum a začneš požadovat přiznání k nečemu, co sis vytvořil ve vlastní hlavě, protože to potvrdí tvůj zaujatej názor vůče mě.

Jestli to děláš schválně, tak potlesk za trolling...

Reagovat
Pinturicchio

Takže je podle tebe jedno, jestli napíšeš proti jakékoliv kritice nebo proti kritice? To opravdu není, jelikož v tom je tak nějak jádro diskuse. Udělejme to tedy podle tebe, vypiš přednosti, které jsi několikrát zmiňoval (což si neudělal ani jednou, pouze zpochybňuješ jeho přednosti).

To, že jsi vůči němu zaujatý, jde hezky vidět na tvých příspěvcích - "A pak se tím snaží obhajovat svoje výkony", abych se dopídil, proč to poleno bránite před jakkoukoliv kritikou?"

To je nezaujaté, citově nepodbarvené?

Reagovat
Airus

V tvém případě, to je proti jakékoliv kritice, ať už ti dám jakékoliv data, tak je smeteš stranou jako "zaujatý." Ale fajn, nebudu dělat vola že jsem to psal už milionkrát.

Mario je velkej asset protože je fyzicky silnej a vysokej a má dobrej motor. Více méně všechno co hrot má mít. (jestli si nevybavíš ani slovní spojení dobrej motor, kterej tu používám i u jiných hráčů, tak jseš ztracenej připad). Proto by měl být i tak používán.

Je tam hezky vidět že nevíš o čem mluvíš. Nechtěl jsem nic říkat, ale teď to říkám. To je slovo pokrytce. Znovu, jestli ti to nedochází, tak co s tebou? v('_')v

A polenov to prostě je, je to silnej čahoun s nevytříbenou technikou... to mu mám říkat virtuoso?

Osobní (ne)sympatie k němu nijak neskrývám, ale citově zabarvenej je pouze tón, ne pointa.

Jestli chceš tak mi napiš to review. Mě by fakt zajímalo jak ho vidíš ty a jak moc jeho přednosti převažujou nedostatky. Ale jinak mě nezajímá co si myslíš o mém úhlu pohledu, protože to nedokáže vzít s odstupem.

Reagovat
Pinturicchio

Znovu, ať už nevědomky, nebo úmyslně lžeš - znám Mariovy přednosti, znám jeho slabiny, kritizoval jsem ho několikrát, viz tvá poznámka "V tvém případě, to je proti jakékoliv kritice".

Tyhle vlastnosti jsem já zmiňoval několikrát, tys je nebral na zřetel a dál si mlel něco o tom, jaké je to poleno, jakoby technika byla středobod všeho (kór v Juventusu, který je pověstný a vždycky byl tím, že jsou na hřišti dříči a k nim nějaký geniální hráč(i), jako Platini, Zidane, Del Piero nebo teď Dybala). Evidentně moc nechápeš, o čem ta diskuse je (ani ta předchozí).

Opravdu pro mě nejsi natolik důležitý, abych si pamatoval konkrétní slovní spojení, která používáš.

Podle mého názoru tvé antypatie ovlivňují jeho hodnocení, souhlasit s tím nemusíš, ale to je tak jediné, co můžeš.

Reagovat
Airus

Wow... ty jseš ale komik No nic, užij si ten svět fantazie, kterej si tak pracně buduješ.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, komik. Nezapomeň příště zdůraznit, že se řídíš fakty, čísly, daty a pak do hodnocení hráče plést emoce, troubo.

Reagovat
Airus

Nezapomenu, protože já fakta používám a dávám je i tobě. Ale když se nemíníš řídit realitou, tak s tím prd udělám.

Reagovat
Pinturicchio

jo, jo

Reagovat
Pinturicchio

... a ne, nemá být využíván jako hrot.

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/102637/mandzukic-doubtful-coppa-final

V prípade jeho absencie by ste asi prešli skôr na 3-5-2 ne ?

Reagovat
Lech

Dybala to opadá za něj

Reagovat
Pinturicchio

Bereš něco na ty křeče?

Reagovat
Lech

Magnesko dvojnasobek denni davky a furt nic

Reagovat
Pinturicchio

Třeba to zabere pozděj.

Reagovat
Panděvova ofina

Pepe, Schick a Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

stavame to na tych talianoch poriadne :D

Reagovat
10

Simone Pepe

Reagovat
Pinturicchio

O takových věcech ani z legrace.

Reagovat
10

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe

Reagovat
Votas

hovno spekulace, dokud není vyřešenej trenér.

Aktuálně nás stejně může zachránit jenom Conte nebo Simione. Případně bych byl zvědavej na Spala,kdyby si sebou dotáhl Radju s Manolasem. Jinak je to všechno z bláta do bláta

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger ten Pepsi dres radši sežere

Reagovat
Pipo123

Paulo Sousa colocado na rota da Roma como alternativa a Spalletti

Zaujímavé, to by si AS asi moc nepolepšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na zápase a věčně si cosi psal, to asi podpořilo spekulace.

Ve Fiorentině to je těžké, žádné prachy zpátky do kádru, opory hlavou jinde. Začal dobře, ale ta křeč se opakuje rok co rok. Určitě by se mu vedlo lépe u nás, ale otázka zní, co tomu týmu dá co nedá Di Fra?

Reagovat
Pipo123

Presne tak, nedá nič navyše, je pravda že ten káder Fiore je v piči, ale evidentne má problém v kabíne, len taký Berna ho má úplne na háku. Jeho futbal je hlavne nuda, to snaženie sa držať loptu a len si ju posúvať je to najnudnejšie čo Seria A tento rok ponúkla, za celú sezónu nič nedokázal zmeniť, pochybujem že po ňom niekto siahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom začali živelným fotbalem, ale asi to byl jen záchvěv.

Bernardeschi is new Berardi, you hear it first. Namyšlený spratek.

Reagovat
Pipo123

Konec, to by Roma stratila aj poslednú štipku víťaznej mentality

Reagovat
Pinturicchio

A Nainggolan by při podpisu smlouvy umřel, protože by se udusil vlastníma hovnama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Airus

no to snad ne FI už fakt neví co psát

Reagovat
Pinturicchio

Psal to Tuttosport. Čistě pro pobavení, je to kravina jak mraky:).

Reagovat
Airus

Rozhodně, nevybavim si situaci kdy by Radja dostal takovou pecku do hlavy, aby takhle přepnul. Do přestupáku daleko tak píšou kraviny.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl tam nějaký souboj v neděli?

Reagovat
Airus

Právě mě překvapilo že Mira nedostal od zálohy AS naloženo. Vem si že byl 80% zápasu odkrytej a dopadl snad nejlíp z celého Juve.

To přátelství mezi ním a Rajdou je snad jediná báse na který se ten přestup dá stavět a i tak je to píčovina na eNtou Nemůžu říct že bych jeho fotbaloví kvality v Juve neocenil, ale on je vůči hroznej iracionální dick... A takový nepotřebujeme.

Ale rád bych slyšej jak by takovej přestup obhájil Tuttosport mi fakt uspořádal zábavnej večer

Reagovat
Pinturicchio

Mira, respektive jeho nohy, můžou být rády, že Juventus prohrál, kdyby Juve vedlo, tak by se nejspíš zase děly věci (DDR, Naingg).

Já bych ho nechtěl ani zadarmo, zní to asi nadneseně, ale nechtěl. Nenávidí Juve, OK, do týmu ho nechci:).

Ty důvody, proč změnil názor, jsou jediná věc, která by mě na tom zajímala.

Reagovat
Airus

Na hřišti z něj jde respekt, ale jakmile otevře hubu.... škoda mluvit

Idealka by byla nabídnout za Radju 130M€, nechat ho promluvit do novin a pak od toho ustoupit. Jen tak pro prdel

Reagovat
Pinturicchio

To bych si za ty jeho řeči asi docela vychutnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mira byl tak slabý, že po něm ani nemuseli jít.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Ako nemôžem ho hodnotiť, lebo som ho videl asi tak 5x, ale minimálne v derby zápasoch si ho tam vodil každý náš hráč. Dosť ma to prekvapilo

Reagovat
10

to je flop i pro Římany, adept možná tak na zlatou popelnici, takže tohle je fakt dost mimo

Reagovat
Pinturicchio

Ty píčo.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné.

Jednoznačně největší provar, a neřekl bych ani, že má na víc. Všichni tu znali nějaké průniky z highlightu, pár gólů, nikdy se o něm nemluvilo z hlediska defenzivy a potvrdilo se to, neumí bránit, je měkký, pasivní, neumí odebírat míče a ve čtyřčlenné obraně je otřesný. Navíc dopředu nepředvedl to, co se od něj čekalo. Sice byl jednu dobu prakticky pořád na hřišti, ale to není omluva.

Budu rád, když ho nevykoupí a těším se na Florka a mladého Nuru.

Reagovat
10

ono je něco jinýho to rozbíhat do otevřených obran v Toru a pak proti autobusům v Římě, tam se ukázala jeho fotbalová hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych hloupost, on má dostatečnou techniku na to, aby udělal jednoho hráče a odcentroval vrchem nebo spodem, umí si navést míč do středu, jako to dělával Dougie, ale mám takový pocit, že kdyby si dal právě Maicon Zemanovu přípravu, odehraje sezonu dvakrát lépe než Bruno, i když je dědek.

Je smutné že i Toni tam zahrál srovnatelně, přitom je stoper.

Vypadá to, že budeme znovu hledat kraje, Ruie taky nejspíš nevykoupíme. Takže Emerson a polámaný Ale.

Reagovat
Lech

No ale Peres uz je vykoupeny, nebo se pletu? Conti na scenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, jestli není výkup až po sezoně jako u Ruie.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Zappa? Se divím, že po něm nejde i Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduji ho, ale ztratil jsem důvěru v obránce z Turína.

Od zálohy výše je to ale jiná:)

Reagovat
Jajinek

Prodat Icardiho, Brozoviče, Handanoviče a Perišiče....tedy celý ten vřed v kabině

postavit to na Medelovi, Mirandovi, Gaglim. K nim přivést nějaké mladé zejména charakterově zdravé hráče, klidně obětovat další dvě sezóny a pod novým koučem (ideálně Simeone) to začít budovat zcela z gruntu od píky.

Jiná možnost není.

Reagovat
Pipo123

Prečo zrovna Handu ? Ten mi nepríde ako niekto kto by robil bordel v kabíne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten podla mna povedal za to obdobie co je v interi 4 vety. aj to boli hole vety

Reagovat
Votas

Nerobí bordel, jenom to má celý u prdele a dokud nepřišel Suning, tak měl přes agenta pořád zaječí úmysly. I to, že skončil v repre, když by měl být teoreticky na špičce výkonnosti o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je top 3 v lize, nedivím se, že chtěl hrát o víc než s Interem.

Odevzdal klubu maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Samir Handanovic, Gary Medel, Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini, Andrea Pinamonti. tito jedini vraj maju istotu zotrvania.

Reagovat
Airus

Takže vlastně full rebuild?

Reagovat
cresposuper

Medel na to kvalitativne nema, Miranda uz ide vyrazne dole, navyse jeho nasadenie je tragicke. A Icardi s Handanovicom (a predtym Palaciom) su jedini top hraci, ktori po triplette prisli...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/102674/inter-turn-monacos-jardim

Doufám, že ne , po Contem a Simeonem by to pro Inter byla třetí nejlepší volba.

Reagovat
cresposuper

To si nemyslim, zvlast, ked sa pisalo o Spalettim.

Reagovat
Pinturicchio

Podívej se, kolik má Spalletti problémů v Římě, hlavně s kabinou, s kterou má Inter největší potíže, Spall není vůbec dobrá volba i přes přítomnost Sabatiniho (který taky není žádné terno).

Jardim je top, má zmáknutou obranu i útok, umí se přizpůsobit kádru, není zatížený na jeden typ fotbalu, takticky vyspělý. Monaco dotáhl do SF LM, dva roky zpátky do ČF, kde vypadli o jediný gól s Juve, letos je dovede k titulu (něco jako Conte, nebo mladý Mourinho). Simeone může být dobrý, co se obrany týče, namotivování hráčů, ale Jardim i Conte jsou po taktické stránce a přizpůsobení se daleko před ním. A to nemluvím o tom, kolik zajímavých hráčů by si do Itálie mohl z Monaca přivést.

Já budu jen rád, pokud do Interu nepůjde, ale pokud Conte a Simeone ne, tak nikoho lepšího nenajdete. Ale byl by blázen, pokud by ze současného Monaca šel do Interu.

Reagovat
Airus

Hlavně Inter není v pozici, kdy může jít po takových jménech z osmého místa.

Reagovat
cresposuper

Chelsea sla po Contem z 10. miesta.

Reagovat
Airus

Tam podle mě hrála velkou roli ta změna prostředi. Plus finanční síla a prestiž. Conte je především správnej stavař, kterej neodejde dokuď není hotovo. A s Chelski teprve začal

Reagovat
cresposuper

Ano, ale financnu silu a prestiz ma tiez Inter.

Reagovat
Airus

Pro fanoušky SA je Inter pořád prestižní klub, ale pro širší veřejnost tomu tak nebude. Určitě to nejde srovnávat s Chelski

Reagovat
El-Pistolero-68

Zdaleka ne takovou jako Chelsea. Navíc Inter není nejpopulárnější klub ani ve svém městě.

Reagovat
Pinturicchio

Po stránce ambicí pro příští sezonu určitě ne, někoho ale může lákat ta vidina pozvednutí velkého klubu v takové situace (ale to spíš asi trenéry, kteří jsou s Interem nějak spjatí), nemalou roli by nejspíš hrály peníze.

Reagovat
Airus

S penězi máš pravdu, ale trenéři hledají kluby kde si vydělají co nejvíc a k tomu si udělají i co nejlepší jméno. (Alespoň tak to vidím v pohybu trenérů za posledních pár let). A zrovna ten top (Conte a Sime) mi nepřijdou jako trenéři co potřebuji restart od píky

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, v ideálním případě se spojí peníze s ambicemi. Simeone je specifický případ, on sám řekl, že chce trénovat všechny kluby, kde hrál, myslím, že on by Inter vzal i kdyby byli v druhé lize.

Reagovat
Airus

Je to možný, já ho moc neznám. Ale nevidím důvod se hnát do Interu, když je ralativně na vrcholu

Reagovat
cresposuper

Tak hlavne podla mna potrebujeme niekoho, kto ma s ligou skusenosti. Z dlhodobeho hladiska moze byt lepsi trener, ale o to teraz nejde.

Reagovat
Pinturicchio

Inteligentnímu, přizpůsobivému trenérovi je jedno, ve které lize trénuje, jako příklad poslouží Conte, ten o PL nevěděl zhola nic, neuměl pořádně řeč, přišel do Chelsea po tom moru, který tam nechal Mourinho a bum, mají titul v první sezoně (a možná double).

Reagovat
cresposuper

V Serii A sa ale v poslednej dobe moc nedari zahranicnym trenerom a navyse Inter je v specifickych srackach, treba dobre poznat pomery v tom klube.

Reagovat
Pinturicchio

Marně si lámu hlavu, který z těch zahraničních trenérů byl tak kvalitní, jako Jardim. Podívej se na Gasperiniho, je to Ital, zná ligu, letos dělá s Atalantou zázraky a v Interu vyhořel, Ranieri je Ital, zná ligu, Monaco vytáhl z druhé do první ligy, tu další sezonu skončil druhý v lize, s Leicesterem udělal titul a v Interu vyhořel.

Specifické mi problémy Interu nepřijdou, máte prostě kabinu plnou rozmazlených labilů, kteří se složí při prvním nezdaru. Peníze pro Inter nejsou problém, mercato míváte docela pravidelně jedno z nejlepších, ne-li nejlepší.

Reagovat
Mr.Jindros

Má zmáknutou obranu? Týmy v Serii A ho rozeberou jak lego.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

"....after missing out on Antonio Conte, Diego Simeone and Mauricio Pochettino, reports Le Parisien" Takže do příští sezóny se Zemanem

Reagovat
Mr.Jindros

lol, vůbec...

Reagovat
Pinturicchio

Když nemá co napsat, nepiš nic, pokud máš, napiš to rovnou.

Reagovat
Pipo123

“My first year as a player at Lazio, we won the Coppa Italia. My first season with the Primavera youth team as Coach, we won the Coppa Italia too. Now it’s my first full season as a Coach…”

Inzaghi

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/102677/juventus-%E2%82%AC25m-rafinha

Sami Khedira is injury-prone and Claudio Marchisio also recovering from a torn anterior cruciate ligament.

Rafinha is currently out for the rest of the season due to a meniscus injury.

Kouzelné.

Reagovat
Melchior

trochu se bojím, že na Real vyrukujem s Lemina - Sturaro

Reagovat
Mr.Jindros

To by byla konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakkoli si může Juventus věřit, Real je stále favorit.

Bude o jen o Vaší obraně a Gigim.

Reagovat
Melchior

A o jejich obraně to nebude? O naší záloze, nebo snad našem útoku taky ne? Tohle je prostě blbost, moderní fotbal je hodně věc přítomnosti a Juventusu se povedou jedna, dvě akce a bude na koni. Opačně to může fungovat stejně. Oba tyhle týmy jsou v aktuální chvíli vyrovnaný a šance na výhru je 50 na 50.

Reagovat
Mr.Jindros

Já jenom strašně moc doufám, že tohle je mindset i hráčů Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mindset

Je mi úplně jedno, jestli vyhraje Juventus nebo dostane pětku. Jestli končí Franta letos, končí pro mě fotbal jako takový, je to dávno o něčem jiném, max po očku budu sledovat AS, ale bez vášní.

Reagovat
Pinturicchio

K tomu snad nedojde, Khedira, pokud se před finále nezraní znovu, tak bude 100% k dispozici, Marchisio s Pjanicem taky.

Reagovat
andycek1

Co je na tem pravdy že Kessie do AC??

Reagovat
Pinturicchio

Podle SKY je údajně hotovo, smlouva na 5 let, plat 2,5.

Reagovat
Lech

A v rime zase prokauc budeme lovit talenty za par supek abychom je mohli otacet za dvojnasobky, tak na co kupovat hrace za 30m, kdyz nase politika s Monchim smeruje ne na vybudovani vitezneho tymu, ale k zaplaceni americkeho projektu

Reagovat
Pinturicchio

Skoro si říkám, jestli jste si oproti Sabatinimu nějak pomohli.

Aspoň ten Manolas poslal Inter někam.

Reagovat
Lech

Jj, jen skatule hejbejte se

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi to dělá dobře, Kessie s agentem to neustále natahovali, přestože od AS měli jedinou konkrétní nabídku, Monchi jim dal deadline, ti dva se nerozhoupali, tak je poslal do hajzlu

DOkud něbude dělat děvku agentům jako Walter, který měl během mercata nejvyšší platby třetím osobám na světě, je mi jedno, kdo přijde.

Reagovat
Pinturicchio

Myšleno tak, že se nepohnete z místa s tím "levně koupit, draze prodat".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale drahý nákup mlaďocha, který se může v Římě sesypat, nás taky nikam neposune.

Za takové prachy musí přijít úplně jiný hráč.

Reagovat
Maritazzi

S Atalantou jsme byli domluvení, hráč chtěl původně k nám, jeho agent mu docela zamotal hlavu, Milán mu nabídl víc peněz, tak jde tam. My potřebujeme, aby se vrátil Pellegrini, vzít někoho jako je Jankto a budeme v záloze úplně v pohodě. Hlavně ať zůstane jádro týmu, letos jsme dojeli na šířku kádru především.

Reagovat
Lech

Asi ano, ale prece jen, Kessie je zvire a ma kam vyrust. Mel prijit uz jen kvuli tomu, ze odejde DDR co muze byt klidne tohle leto, nevim koho pak budou shanet. Pelle by byl super, snad ho neotoci jak Bertolacciho, to by byla skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Kessieho, v jeho věku si nebude diktovat platové podmínky, je sice talent, ale žádný Kanté není, a bez Gagliardiniho je poloviční na jaře.

Ať jde klidně do Milána, kde bude motorem zálohy a taky na to doplatí. Potřebuje se vyhrát vedle osobností, ne v tom chaosu být za hrdinu, na což nemá.

Za 30 míčů za to nestojí. Tolik peněz vyplázněme za útočníka, do zálohy potřebujeme jen rozšířit, což Pelle plně zvládne, případně Jankto by mi vůbec nevadil, pokud Pozzo nezmagořís

cenovkou, je to dříč a své místo si najde u každého trenéra..

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie nebude jedina posila do zalohy, planuje sa nejaky playmaker a dnes som cital, ze sa AC zaujima o Modrica. Mozno je to nerealne ale zaujem o top CM tam je a ak tam pride niekto taky tak v zalohe Bonaventura - top zaloznik - Kessie by mohol rast. Kazdopadne je to risk a moze z neho byt aj velky fail ale aj future star..

Reagovat
Maritazzi

Jinak jsem četl, že bychom se zas obrátili na Papua.. to by byla super posila.

Reagovat
Lech

Wow, to urcite jo

Reagovat
smazaný uživatel

Už má roky, ale v lize je top.

Reagovat
Alberto Aquilani

čím je to prekauč? 28 mega za one season wonder, to sme tu už nedávno mali. Navyše, ak by prišiel, musel by sa niekto obetovať. Takto je väčšia šanca, že zostane Pellegrini, o čo sa tu dušujeme už dobrých pár rokov, aby sa dávala šanca odchovancom. On príde do Milána a bude tam najlepší záložník,. U nás by nemal nič isté.

Reagovat
10

one season wonder by se dal nazývat v případě, že by v těch dalších vyhořel jako Iturbe...Kessie hrál ještě 2 roky dozadu v Africe, málokdo udělal ve 20 letech takovej progres

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

čo stále nemení nič na tom, že je OSW a jeho presadenie sa u nás by nemuselo byť bezproblémové...

Reagovat
Eldarion

Veď keď bolo viac menej dohodnuté, že ide k vám si si tu na ňom honil aké je zviera a teraz One Season Wonder

Reagovat
Alberto Aquilani

je to zviera a je to one season wonder, znova sa pýtam, čo je na tom nepochopiteľné a včom je ten strašný prekauč zo strany Ríma, že len tak nevyplázne vyše 30 mega a ešte mu ako bonusík dáme vysoký plat, keď si o to mladý po pravdepodobnej jasnej dohode snami, začne žiadať.

Reagovat
Lech

Tak jestli ti jde o moji odpoved, co jsem Kessieho videl, cca 5krat, vzdy se mi libil a ten jeho vek je na to co predvadi neskutecny. Proste mi 30m prijde regulernich, vzhledem k tomu ze kdyz by se vyhral, za nejakou dobu by sel minimalne za stejnou cenu pryc, ne li za vic. Nejvic mi utkvel v pameti z prvniho vzajemnyho zapasu s AS kdy byl suverenne nej na hristi a ja jen cumel, coz se mi nestava (treba u Jankta )

Reagovat
Pinturicchio

A kdyby se u vás nechytil / propadl, tak by po něm někdo z Anglie stejně sáhnul.

Reagovat
Eldarion

Súhlasím že ten plat je moc na 20 rokov ale dnes sa ťažko hľadá taký talent a hlavne v zálohe, útočníkov je more. Ú vás by základ nemal istý u nás viem že u Montellu bude vyťažený nonstop. Som zvedavý na neho lebo vždy keď som ho videl hrať pripomínal mi takého čierneho Gattusa.

Reagovat
Pettirosso

Toto bych AS moc nevycital...Kessie to rozhodnuti oddaloval jak to slo. Porad omylal jak ceka na dalsi nabidky, to bylo videt, ze tam moc nechce.

Reagovat
olis

kua to je chore, hrac co zahra dobre jednu sezonu a hned 2,5 plat....

Reagovat
Pipo123

Tak AC musí preplácať, AS je teraz pred nimi na kilometre ďaleko, takže jedine peniaze ho mohli zlákať

Reagovat
Pinturicchio

Chtěla ho půlka Evropy, s ohledem na ten zájem mi to přijde přijatelné.

Reagovat
olis

tak jasne, ale aj tak mi to pride chore....

Reagovat
andycek1

No a ešte v lete to vypadá na Costu z Bayernu. Čo by mohol byť super backup za Mandžuho

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: tak Kessie je dle Sky hotovy. 28mega+bonusy, mzda 2.5 mega.

Jsem zvědavý, co je na všech těch Rodriguezech apod. pravdy

Reagovat
Ragazzo d'oro

A v dnešní Gazzette píšou, že Mirabeli s Fassonem chtějí jit do nové sezóny v téhle sestavě:

Gigio-Abate,Romagnoli,Musacchio,Rodriguez-Kessie,Monty,Jack-Suso,Morata,Keita

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby Dona nezdrhnul do City, teď se o něm dost pochvalně vyjadřoval Guardiola, který stejným způsobem pletl / plete hlavu Bonuccimu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

U Gigia se hrozně bojim faktoru Raiola. Na druhou stranu doufám, že ma svoji hlavu a jeste hezkou řádku let u nas zůstane.

Reagovat
Pinturicchio

No právě, Raiola společně s nad Donnarummou onanujícím Guardiolou, to nemusí dobře dopadnout. Snad nepůjde, už je na čase, aby tihle hráči zůstávali v Calciu.

Reagovat
Kaka14

s tym Abatem a Montym si hadam robia srandu, vsak ani v momentalnom kadri AC nemaju isty zaklad ....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mě především děsí ten Rodriguez. V čtyřčlenné obraně bude podle me hořet, možná jako wingback.. Ale to bychom museli uplne změnit rozestavení

Reagovat
Kaka14

na druhej strane ked po Rodriguezovi pokukuje Barca, tak nebude az tak zly.... este skonci nakoniec v Barce .... ale hadam o to viac sa nezbavme Antoneliho, ako sa spekuluje,

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak Barca v posledních letech nepatří mezi nejlépe nakupující kluby Evropy

Reagovat
Pinturicchio

Navíc úplně jiný fotbal, jiná liga ... a Barca chtěla na pravého beka Cuadrada, což vypovídá o mnohém.

Reagovat
Milan.B

zeby sme konecne zacali utracat??

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky FANTY na foru

Reagovat
olis

ja som si minule kolo ani neuvedomil ze som to uz vyhral sam tomu neverim jak som to dobre vyskladal, najvacsia vyhra bol asi Mertens v zalohe

inak nebolo by zle keby tam bolo zase viacero lig, ze by sa postupovalo aj zostupovalo, ale asi neni zaujem alebo co

Reagovat
Pinturicchio

Zájem by byl, chuť u toho vytrvat ne, ligy tam byly 4 a všichni se na to vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni no. Většina už jsme tu starší chlapi, co mají třísměnny provoz, nebo klidně i dvě práce zároveň a není tolik toho času a ani chuti. Ja osobně mam třeba momentalně dvě zaměstnani, ale v tom jednom mam vlastní PC, takže to v klidu v práci spočítám, přečtu si všechny novinky o fotbale, hokeji a vicemeně čekám na konec směny.

Příští sezona se uvidí, jestli se sejdem opět ta sama parta. Začínám u sebe celkem váhat. Tak uvidíme. Přece jen ale zas, je to nějakych 9 sezon, co to hraju....Byla by škoda končit.

Reagovat
olis

ked tak mozem pomoct s pocitanim

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, ako sa píše o tom Janktovi, musím povedať, že sa mi hrozne páči, dokonca by som ho bral radšej ako Schicka (chápem, že nie sú rovnaké posty), v ktorom vidím stále veľa medzier. Jankto je podľa mňa fakt hrozne šikovný chlapec, a keby sa to udalalo za slušnú cenu, nebol by som vôbec proti.

Reagovat
Largo

Jo, taky myslím, ale nevím, kam s ním. Respektiv potřebujem někoho defenzivního. Budeme mít (snad) Pellegriniho, ale místo DDR jen Paredese. Mluvilo se o Imbulovi.

Jankto možná jako náhrada za Nainggolana, i když by se mi osobně hodně líbil Barella z Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

Je spíš ostrý kraj ne?

Vůbec bych se pak nedivil, kdyby dostal šanci v 3-5-2 na kraji s Emersonem napůl, případně hrál křídlo.

Reagovat
Eldarion

Tak Kessie, R.Rodriguez a Musacchio viac menej done deals. Ešte ani nekončí máj a už 50 mil. minutých a 3 nákupy, nové vedenie teda nesedí na riti paráda. Aspoň príprava na sezónu môže začať skôr

Reagovat
Milan.B

este aspon dalsich 50 treba

Reagovat
Eldarion

Ešte majú cca 70 k dispo + z predaja De Sciglia, Nianga a iných (neviem či niekto bude chcieť Baccu )

Reagovat
Milan.B

MdS nech ide do prdele.... Baccu by som si nechal

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Rybinho85

Dokud nebudou podepsané smlouvy tak si nedělám naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen Keita a Pellegrini a good

Reagovat
smazaný uživatel

A Aubameyang :)

Reagovat
Kaka14

Hadam Keita a Morata

Reagovat
Pinturicchio

Na Moratu si asi můžete nechat zajít chuť.

http://www.football-italia.net/91463/morata-i-couldnt-join-napoli

Reagovat
Kaka14

no zase by som to az tak nemozne nevidel ...v Reale a Juve by nemal isty zaklad, ale u nas ano ... skor si myslim, ze bude problem, ze ho chce aj Chealse aj Mancester Unt

Reagovat
Pinturicchio

To taky, ale nevidím důvod, proč by u AC měnil to, co řekl o Neapoli.

Reagovat
Largo

Na Pellegriniho zapomeňte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Já bych si docela u vás uměl představit Moratu, o kterým se hodně mluví. Je to přesně typ pro Montellu, navíc prostě hvězda. I když to bude pálka. Pak ještě jeden stoper a někdo na kraj typu Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak niekde som cital, ze Turinu ponukame Kucku + Antoneliho + 70mega za Belottiho.

Reagovat
Kaka14

No mne sa to zda vela..... radsej by som si prial Moratu alebo Aubameyanga

Reagovat
Eldarion

To je strašne veľa, 40-50 mil. už by bolo veľa za neho veď jednu sezónu má skvelú podľa mňa až ďalší rok ukáže či stojí za to. My potrebujeme top útočníka lenže problém je že k nám nebudú chcieť ísť keď majú momentálne lepší výber. Jedine, že sa nájde niekto ako Bacca ktorý mal lepšie ponuky a aj tak šiel k nám. Mohol by teraz Lacazette

Reagovat
Pospovič

taková pálka

Reagovat
smazaný uživatel

celkom ma zaujima, kedy sa zacne spekulovat o Blancovi. Teda asi ked Conte, Simeone, Pochettino, Jardim. Toho Spalettiho sa celkom bojim.

inak PSG maju zaujem o Perisicia aj Kondogbiu. Za Perisica chcu dat bude Di Mariu, Krychowiaka alebo Marquinosa ci jak sa pise.

Za Kondogbiu by sme mohli dostat Verattiho a dame im kes (to iba ja by som chcel)

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, ranne opustenie mame za sebou, mozem ist robit

Reagovat
olis

Reagovat
cresposuper

Preco sa bojis Spalettiho? Btw predat Perisica za 55, ako sa spekuluje, by bol najlepsi predaj, co pamatam.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 50-60 sa to pohybuje, to by bolo super, aj ked je moj oblubeny hrac, ma v pici ci hra za Inter alebo za iny tim, takze moze ist dalej.

neviem tu ktosi pisal, ze Spaletti dost ma problem s hracmi a podobne. To je asi najmenej co Inter potrebuje momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariu nebo Marquinhose za Perišiče

To je urážka těch dvou.

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/102747/napoli-tie-down-sarri

patrilo by sa, 1,4 pre takeho trenera je vysmech, inak Mertensov agent ma prist do Neapolu, vypada to tak ze sa dohodnu, a Ghoulam mozno tiez nakoniec predlzi, asi nedostal od nikoho ponuku o akej snival

Reagovat
Pinturicchio

Sandro a Asa jsou dobrá dvojka, Marotta vypustil, no.

Reagovat
olis

dovodom bude skor to ze nema vykupku...

Reagovat
Eldarion

Toho Ghoulama som si prial vyzerá byť istota kdezto Rodriguez bude podľa mňa stroj alebo flop

Reagovat
Kaka14

alebo druhy Lichsteiner

Reagovat
Pinturicchio

Juventus je údajně blízko získání Coulibalyho z Pescary, která chce jako součást dohody vzít na hostování Orsoliniho a Favilliho.

Reagovat
olis

tam uz neni vykupka tak berete aspon Coulibalyho

Reagovat
Pinturicchio

Pokud narážíš na ten příspěvek o Ghoulamovi, tak nechápu souvislost, Koulibaly je záložník.

Reagovat
olis

ked tak Coulibaly je zaloznik islo tam len o podobnost mien

Reagovat
Pinturicchio

Je ti dobře, Oli?

Reagovat
olis

mne hej, a tebe?

Reagovat
Pinturicchio

Mně je teď trochu smutno, umřel Chris Cornell , ale jinak dobrý ... ty moc nevypadáš.

Reagovat
Yzemi

bohužel, byl to famózní zpěvák

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Audioslave, strávil som veľkú časť depresívneho obdobia ich počúvaním

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

Reagovat
The Krupy

The Bridgeheads

Reagovat
Furia Ceca

No ty vole, vždyť mu nebylo snad ani 50, ne?! No jseš první od koho to vím, to je šok... Byť mám oblíbenější zpěváky i kapely.

Reagovat
Pinturicchio

52, no

Nemůžu říct, že se mi líbilo všechno, Soundgarden třeba neposlouchám skoro vůbec, Audioslave mám rád ... ale ten jeho hlas, to bylo něco neskutečného, ten byl úplný top.

Reagovat
Pinturicchio

... a ta deska od Temple of the Dog je taky fajnová.

Reagovat
Yzemi

naprosto přesně jsi to popsal a ten HLAS

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, pro mě ztělesnění mé představy o rockovém vokálu.

Reagovat
Yzemi

mám jich víc, ale Chris a Eddie Vedder jsou nejvíc

Reagovat
Pinturicchio

Eddie je taky super.

Reagovat
Yzemi

skoro každý den v autě si něco pustím a naprosto zbožňuji doesn't remind me tam to všechno začalo

Reagovat
Gimme

Skvělá pecka, při solu od Morella mám vždy husinu

Reagovat
Pinturicchio

Morello je vynikající kytarista, pravý originál.

Reagovat
Pinturicchio

Já prvně asi slyšel Like a Stone.

Reagovat
Yzemi

taky boží, v autě taktéž pravidelně v permanenci :)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lech

Pro me jednoznacne Corey Taylor, ale samo, Chris zustane legendou

Reagovat
Pinturicchio

Taylor je taky výborný zpěvák.

Reagovat
Furia Ceca

Ale třeba naprosto famózní zpěvák je Jonathan Davis. A pak mám rád takový ty klasiky, jako Jim Morrison, Glenn Danzig nebo ten zpěvák Joy Division, co se taky zabil.

Reagovat
Furia Ceca

Tak já měl raději Nirvanu a především Alice in Chains, který považuju za jednu ze svých nejoblíbenějších kapel - 2x jsem je viděl naživo a i bez Staleyho maj hroznej drajv.

Jinak ten grunge je snad prokletej, v tomhle žánru už zařvalo hudebníků...

Reagovat
Pinturicchio

Tak grunge vznikl v Seattlu, je to dost depresivní hudba sama o sobě, no.

Od AiCH mám docela rád Dirt, dobré album.

Reagovat
Furia Ceca

Tak je fakt, že tam to počasí asi je dost depresivní, což taky může lidi dost ovlivnit. Vem si takový Finsko, kde lidi strašně chlastaj a páchaj sebevraždy.

I když já to trochu chápu... Když jsem jel trajektem ze Stockholmu do Rigy a ještě ve Švédsku padl soumrak, tak to působilo tak teskně, že i já dostal hroznou chuť na tvrdej - a to ho jinak piju výjimečně.

To je takový jejich nejznámější, ale právě i ty dvě poslední alba s novým zpěvákem jsou překvapivě velmi dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě to má na spoustu lidí vliv, o tom žádná, na mě osobně tyhle věci taky docela působí.

Vyzkouším, poslechnu.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Lech

Hh, ja videl AiCh jedenkrat, a bezkonkurencne.....nejnudnejsi koncert dne, a pro me aspirant pro nejzbytecnejsi kapelu co jsem zive slysel. Samozrejme mezi tema TOP kapelama, jinak ale radim i Marka Ztraceneho vys. Sry

Reagovat
Furia Ceca

Cože?! A kdy a kde to bylo?

Reagovat
Lech

Tusim Praha Aerodrome fest, ze by 2014? Byla tam i Metallica a tam nas to zechcalo jak blazen. Nejvetsi zazitek je pro me letosni Green Day, to bylo od srdce a kdyz se me Billie Joe zeptal jestli umim na kytaru, zrovna pisnicku kterou zahraju i nohama, posral jsem se (coz si nikdy neprestanu vycitat) a rekl jsem ze neumim, no a vzal holku vedle me. Mohl jsem mit jeho kytaru a vzpominku na cely zivot. Bring me the horizon 2016 v Praze taky TOP a Limp Bizkit jsem zazil dvakrat a vzdy euforie jak kdyz ma FuckT smazenici z houbicek

Reagovat
Furia Ceca

Tam jsem byl a pro mě to byl super zážitek... Ten déšť si pamatuju, tenkrát kvůli němu nefungovaly nějaký obrazovky. AiCh mě teda bavily víc, než samotná Metallica, kterou jsem viděl asi 5x a příští rok už na ní nepůjdu. Jinak tenkrát jsme se tam bavili i s nějakýma Němcema. Byli hrozně fajn a pak se snáma předčasně rozloučili, že jdou do baru sledovat fotbal. To bylo tenkrát, jak Němci dali Brazilcům 7:1.

Na Limp Bizkit jsem byl 2x a taky mě vždycky bavili. Na prvním koncertě jsem chytl od Wese Borlanda, kterej byl převlečenej za opičáka, banán. To bylo poprvé a naposledy, co jsem kdy něco chytil, třeba na paličku jsem měl vždycky smůlu. Tak třeba za týden na Rammstein. Jinak ale když byli Korn poprvé v Praze v roce 2005, tak jsme s kámošem odchytli i tourbusů basáka Fieldyho a podepsal nám lístky. Mám ho dodnes doma.

Reagovat
Lech

Jj na Metallicu taky neplanuju jen tak jit. U AiCh mi chybel nejaky kontakt s publikem, takovy nezazivny vystoupeni starych rockeru. Je to taky samozrejme o vkusu kazdeho, jaky styl vystupovani preferuje, ale prave u LB je z toho citit ta energie, Wesovy oci (kterykoliv ) jsou brutal, ja s nim mam zazitek jen takovy ze celej koncert jsme jeden na druhyho neco ukazovali, ale banan bych po nem klidne dojel jestli si byl na predeslem Aerodromu tehdy, tak tam byli pomatenci Hentai Corp. a ti me taky tehdy bavili vic jak A7X. Btw na konci koncertu mi M Shadows prisel podat setlist, od te doby je sbiram a lepim po zdech jak malej trsatek mam fakt nespocet, od three days grace snad 10 ale ty palicky jsou peklo, taky bych uz rad jednu ulovil wow to s Kornama zavidim, me ale napr minulej rok nejak nepresvedcili, kontakt s publikem uplne nula, jen si odhrali co meli a cauvec. A tu famoznost Davise jsem taky zrovna necitil, cely koncert jsem koukal na bubenika a ten teda radil. Rammstein si uzij, ja teda nechapu kde si sehnal listek (predpokladam ze podiovy), ale tusim predprodej byl od 8:00, ja to aktualizoval na prelomu osme hodiny snad kazdou sekundu a jediny co se stalo, tak mi to hodilo cekacku nejake fronty ktera trvala asi 40 minut. Po nich asi tusis co mi vyjelo ......par zku*venych mist k sezeni a stani mimo podiovy sektor. Tak to bxl jiny kolaps organizmu taky treba Stone sour byl randal, na ty mam vzpominky hlavne v klipu Tired, tam je na me zpomaleny zaber , ale tentokrat jim nic nedaruju, po vxhazovu Jimba jim na to z vysoka kálím btw 1.8. tu jsou zas Billy talent a mlada mi odrekla ucast, takze mam 2 lupeny, nechces dojet do Olmu? mozna bych to zkousl a sel zaparit s juventinem

Reagovat
Lech

Jinak vlastne na fb jsem mel donedavna profilovku s Royem Mayorgou kteryho jsem odychtil pred Lucernou. Ja mam 175 cm a on je jeste aspon o dobrych 15 cisel mensi, to jsem cumel

Reagovat
Pinturicchio

... tak se údajně oběsil.

Reagovat
Pipo123

De Vrij po sezóne určite preč, ale Lotito chce zabojovať o Keitu, včera ma strašne prekvapil po zápase keď sa tam rozreval, to by som čakal od každého v Laziu, ale od Keitu vôbec nie, nech mu dajú tie 2 mega, zaslúži si ich, budúcu sezónu ho potrebujeme.

Reagovat
olis

ty uz bude s tym revanim legendarny nechcem ti to kazit ale v Neapole reval aj Higuain ked sme nepostupili zo skupiny LM...

Reagovat
Pipo123

Higuain reval lebo zahral znova piču ako vždy v LM. Pre mňa je to pozitívna emócia a od Keitu ohromne prekvapujúca.

Reagovat
olis

jasne jasne, to naozaj veris ze ma tolko sebareflexie ze by reval kvoli tomu? navyse dal gol a ten zapas sme vyhrali

Keita pravdepodobne reval iba kvoli sebe, tak ako aj Higuain, ale nie preto ze by zahral zle ale preto ze chudacik to uz nevyhra, vacsina dnesnych hracov su iba obycajny vypocitavci co myslia len na seba a ku klubu kde hraju nemaju ziadny vztah, veci co porobil Keita naznacuju ze to bude u neho rovnake, samozrejme budem rad ak to nie je pravda nech sa uz jedna o hocijakeho hraca v hocijakom klube

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Já Keitu nemám rád, ale treba ho udržať, na druhej strane v niektorých veciach mu verím, hlavne v tom keď vravel že už v lete mu vedenie slúbilo novú zmluvu a nakoniec sním Lotito nehovoril a vyjebal sa na neho. Takéto niečo LOtito spravil už hráčom ako Zarate, Ledesma, Rocchi, Hernanes a všetci sním boli na nože, takže kludne môže mať Keita pravdu. Horšie je že keď sa dostával do formy tak mu odrazu Lotito chcel zdvihnúť ten jeho "smiešny" plat, ale logicky Keita si už pýta viac a má k tomu dôvod, je o neho záujem takže tromfy má vo svojich rukách a Lotito sa ojebal.

Reagovat
Pipo123

A ono mi jasné že Keita chce mať na svojej strane fanúšikov, preto aj to jeho utekanie za fans po góloch, bozkávanie znaku atd, tak si vyplače lepšiu zmluvu

Reagovat
Alberto Aquilani

je aj nejaký vzorec na to, napr. Koľko sĺz krát ako dlho ťa brala kamera, + body za blízkosť revania ku Curve Nord, prípadne ešte pobozkanie znaku na drese = zmluva na určitý počet rokov a jej hodnota... ?

Reagovat
Pipo123

Jj je to vzorec "mam fanusikov na svojej strane, Lotito je v pici lebo mu bude posielat naboje postou" :D

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

tak počkáme a uvidíme no, doufám že mezi těma klubama je i Juve

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Loupežník Monchi do hry!!!

Reagovat
Pinturicchio

Fakt vypadá jako kombinace loupežníka a typického italského mafiána.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že se tak bude i chovat v temných lesích calcia:)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pospovič

Belotti za 70 a Jovetic za 13?

Reagovat
olis

Gianluca Di Marzio ·Il rinnovo di Dries Mertens con il SSC Napoli è vicinissimo, incontro in corso

pls

Reagovat
Pinturicchio

Výkupka bude či?

Reagovat
Lech

Zbozne prani

Reagovat
Pinturicchio

Bral bych ho, za Pipitu na hrot, na křídlo za Juana.

Reagovat
olis

bude, to je vraj jedina vec na ktorej sa este potrebuju dohodnut, Neapol by vraj chcel 30+ a Dries 20 - 25

Reagovat
olis

ale len pre zahranicie

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/napoli-and-mertens-reach-an-agreement-until-2020-the-details

super este Ghoulam a vsetko dolezite poriesene co sa tyka zmluv

Reagovat
Yanek
Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/102781/keita-leaning-towards-juventus

Jak kdybych to neříkal , tak snad to teda nevylučuje příchod Costy.

Reagovat
Pinturicchio

... další jména jsou Carrasco, Bernardeschi, Costa, Lerner.

Reagovat
Pinturicchio

Lemar, na Tuttosportu neumí napsat ani jména.

Reagovat
The Krupy

Carrasco geniálny hráč

Reagovat
Pinturicchio

Též by se mi zamlouval.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi ho moc chctě tehdy byl ještě vaječák..

Reagovat
Pipo123

Mne to nesedi, neverim ze za neho date tych25-30, skor cakam ze pojde do AC

Reagovat
Pinturicchio

V penězích určitě problém nebude, z Chorvatska přicházející Pjaca stál 23 ... ale mně se do Juve nehodí, radši Costa, ten Carrasco taky dobrý, Jovetic nebo Berna, byť se teď chová taky jako spratek a kašle na to.

Reagovat
Pipo123

Preco Costu? Ten po tej skvelej prvej sezone sa nejak vytratil. Keitu neviem, taky prestup na trase Lazio-Juve tu dlho nebol a na zaklad este nema, keby na sebe maka tak kludne o rok ci dva by mohol mat aj na Juve, lenze on nie je bojovnik, nenapada protihracov, len stoji a caka na prihravku, uz len kvoli tomu a jeho psycho vlastnostiam do Juve asi nie.

Reagovat
Pinturicchio

Protože je to výborný hráč, jedna slabší sezona na tom nic nemění.

On by nepřišel do základu. Ty důvody, proč se nehodí, jsi popsal úplně přesně.

Reagovat
Airus

Hráči co příjdou do Juve hodně většinou rychle pochytí tu mentalitu, kterou od nich klub chce.

Nebýt těch zranění tak se Costa do základu moc nepodíval ani minulou sezónu. Ale dostal příležitost a vzal ji za pačesi. A věřím že by k tomu přistoupil dost podobně v Juve.

I Baldé by nejspíš rychle dospěl. Ale na základ o nebude, no.

Reagovat
Pettirosso

Keita, Costa.. bože, to bude léto

Reagovat
Pinturicchio

Costa? ... Vůbec.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/102793/juventus-make-carrasco-enquiries

Pojď, Beppone, hecni to a překonej Gonzalovu výkupku, ... prostě jen tak, z prdele, a proto, že můžeš

Reagovat
Airus

Ti nevím, Keita se ti nezdá a jeho bys bral? I když je Carrasco lepší, tak je taky dražší

Reagovat
Pinturicchio

U Keity mi nejde o cenu právě.

Reagovat
Visca el barca

Atleti s novým stadionem a Banem na krku nerozprodaj půl kádru. To už nemaj dávno zapotřebí

Reagovat
Pinturicchio

Juve už nakupuje jen přes výkupky, co to je 110 mega.

Reagovat
Visca el barca

To je fakt

Reagovat
brenk

krásne dresy

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pettirosso

Schick has said yes to the offer of Juventus. He rejected offers from Napoli & Inter, according to Mediaset.

Juve had a positive contacts with Schick's agent. Nedved was very important to convince Patrik, who's now pushing for a move to Juve. (Sky)

Schick's agent will be in Italy next week to evaluate the situation. (Di Marzio)

Pojd

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Biglia má v najbližších dnoch predĺžiť do 2021, tak snad to už dotiahnu do konca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele