36. kolo
14.05.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Crotone pokračuje v krasojízdě, porazilo i Udinese

Na skvělou formu Crotone doplácí jeden tým za druhým a vypadá to, že Crotone to se záchranou myslí smrtelně vážně. V kombinaci s porážkami Janova a Empoli to navíc není vůbec nemožné, protože díky dnešní trefě Marcuse Rohdéna ztrácí Crotone na Empoli jen jediný bod!

Udinese bylo jasným favoritem, ale ani to mu nepomohlo k bodům. Z hráčů Crotone vidět jasná snaha o záchranu a s každým dalším zápasem se body na jeho kontě zvyšují. A to i po dnešním skvělém výkonu. Zebry naopak od prvních minut hrály mnohem méně agresivně, obránci byli roztržití a celková souhra za moc nestála.

Už po devíti odehraných minutách vyslal Ferrari přesně načasovaným nákopem za obranu rozběhnutého Falcinelliho, který však z úhlu pálil vysoko nad! Po osmnácti minutách to bylo opět Crotone, jež se usadilo kolem vápna hostí. Trotta si vzal míč, proběhl s ním po levém křídle a přesnou přihrávkou našel uvnitř šestnáctky Marcuse Rohdéna. Tomu stačilo do míče trknout a domácí vedli!

Ani Udinese neopomnělo útočit a zvláště při tomto nepříznivém stavu. Záložník Badu z pravé strany posunul balón na De Paula, který se ve vápně dostal do zakončení. Jeho rychlou ránu ale zlikvidoval pohotový zákrok brankiýře Cordaze! Na opačné straně pálil Trotta, ale své umění předvedl také brankář Simone Scuffet, který dnes dostal šanci.

Rohldénův centr do malého vápna našel v závěru první půle hlavičku útočníka Falcinelliho, který ještě nahrával vedle sebe. Nakonec ale míč skončil v náruči brankáře Scuffeta. Diego Falcinelli byl hodně aktivním hráčem také po změně stran, ale často narážel na připraveného brankáře Scuffeta, s nímž dnes sváděl mnoho soubojů.

Nalini pak přesným centrem z levé strany našel před hranicí vápna Trottu, který si zaběhl za obránce Zeber. Jeho hlavičku sice Scuffet neměl, ale zastoupilo jej břevno! Brankář Scuffet pak výborně vyrážel míč po hlavičce Rosiho, která taktéž mířila pod břevno. Když pak v závěru Rodrigo De Paul nastřelil z volného přímého kopu jen dobře postavenou zeď, o vítězi dnešní bitvy bylo rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele