Serie A - souhrn 36. kola

04.05.2014, 17:05, aktualizováno 06.05.2014, 22:54
Komentáře a souhrny
AS Řím překvapivě prohrál v Catanii a titul tím definitivně získal Juventus, který následně slavil výhrou nad Livornem. AC Milán v derby porazil Inter a nadále bojuje o poháry. Turín vyhrál na půdě Chieva, Parma udolala Sampdorii, Udinese nadělilo potupného bůra Livornu. Sestupové pozice opustilo Sassuolo...

SSC Neapol - Cagliari Calcio 3:0

06.05.2014 21:00

Góly: 33. Dries Mertens (pen.), 43. Goran Pandev, 57. Blerim Džemaili

Neapol dnes večer zabodovala a zcela jasným rozdílem si poradila s hosty ze Sardinie. Cagliari domů vyprovodila třemi zásahy a pojistila si třetí místo za mistrem z Turína a AS Řím. Cagliari je v tuto chvíli patnácté, ale sestupu se obávat nemusí.

Tým trenéra Rafaela Beníteze si v úterní dohrávce poradil s hosty z Cagliari a zcela jasně dominoval. Domácí šli do vedení díky brance Driese Mertense, kterého podpořili ještě Goran Pandev a nakonec také Blerim Dzemaili. Cagliari muselo téměř celý druhý poločas dohrávat bez vyloučeného brankáře Marca Silvestriho.

A právě mladý brankář Marco Silvestri byl hlavním protagonistou první půle, protože po pěti minutách se dvakrát chopil míče a dobře vyrazil projektil směřující do sítě. Jeho obránci mu příliš nepomáhali a především díky němu Cagliari hrálo s Neapolí bez branek. Domácí obránce Faouzi Ghoulam dostal dlouhý centr do vápna a hnal se do velké šance. Nakonec mu byl odpískán ofsajd, takže veškeré vzrušení bylo zbytečné. Hosté hrozili především díky standardním situacím a například dělová rána Ibraimiho měla gólové parametry. Pohotový zákrok brankáře Pepeho Reiny ale zamezil inkasování.

Po delší odmlce se Neapol dostala na dostřel brankáři Silvestrimu a rána Marka Hamšíka směřovala do rohu brány. Nakonec se ale radoval hostující hráč, který skvělým zákrokem zamezil brance. Neapol tlačila a Silvestri se musel hodně natahovat, aby zlikvidoval ránu Blerima Dzemailiho. Ani brankář hostí ale nezabránil faulu Daniela Contiho, který v pokutovém území srazil Josého Callejóna a sudí Ghersini nekompromisně naznačil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Dries Mertens a střelou k tyči poslal domácí do vedení!

Neapol dál tlačila a zanedlouho se jí aktivita vyplatila. A opět u toho byl španělský útočník Callejón, který nacentroval do pokutového území na volného Gorana Pandeva a zkušený Makedonec se prosadil do odkryté brány - 2:0. Neapol vedla pohodlným rozdílem a nic nenasvědčovalo tomu, že by se pasivní hosté měli pokusit zdramatizovat vývoj utkání.

Do druhé půle naskočil místo Pepeho Reiny náhradní brankář Roberto Colombo a sledoval počínání Gorana Pandeva. Ten si v úniku na brankáře poradil, zachoval klidnou hlavu a obešel soupeře. Silvestrimu nezbylo nic jiného, než pronikajícího útočníka faulovat a obdržel rovnou červenou kartu. Navíc se domácí tifosi mohly těšit na zahrávání dalšího pokutového kopu! Na starost si jej vzal slovenský záložník Marek Hamšík, ale ranou do břevna opět ukázal, že jen těžko hledá svou ztracenou formu.

Přesto se Partneopei relativně brzy dočkali dalšího zásahu. Z rychlého brejku domácí skórují, když střelu Gorana Pandeva dokázal sice Avramov vyrazit, bohužel pro hosty jen k dotírajícímu záložníkovi Blerimu Džemailimu, který se prezentoval tvrdou střelou do odkryté branky - 3:0. Cagliari dostalo těžkou ránu ve snaze o boj, protože chvíli předtím se pokoušelo útočit. Zapomnělo ale na "zadní vrátka" a inkasovalo potřetí.

Do konce utkání se na hřiště dostal také nepříliš úspěšný mladík Duván Zapata, který měl sice být náhradou za Gonzala Higuaina, ale svou roli zatím nenaplnil a živě se diskutuje o jeho návratu do rodné země. Vyztužit obrannou linii přišel mladý Josip Radošević, který teprve s calciem sbírá své první zkušenosti. Poslední akci Avelara zneškodnila obrana Partenopei, kteří se tak díky pečlivému výkonu a červené kartě mohli radovat z jasného vítězství. Sardinský celek je zatím patnáctý a také mu již o nic nejde.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - US Sassuolo 3:4

06.05.2014 19:00

Góly: 57. Gonzalo Rodríguez (pen.), 72. Giuseppe Rossi, 75. Juan Cuadrado - 23. Domenico Berardi (pen.), 33. Domenico Berardi, 42. Domenico Berardi, 64. Nicola Sansone

Viola se bude ještě dlouho v noci probouzet a děsit se jména Domenico Berardi. Mladý útočník patřící Juventusu se prezentuje skvělými výkony a jeden z těch nezapomenutelných předvedl také dnes večer. Fialkám nastřílel hattrick a ani pozdní comeback nepomohl Montellovu týmu k bodům.

Ty naopak potřebovalo Sassuolo. Nechybělo mnoho a nováček soutěže by se byl nezachránil. Dnes ale ukázal, že nehledě na jméno soupeře, fotbal hrát umí a má první lize co nabídnout. Dokazovat to bude zřejmě i další rok, protože v současné chvíli má k dispozici 31 bodů a je zatím mimo dosah sestupu. Do Toskánska přijel podceňovaný celek, Florencii opouští výherce i s hrdinou na palubě.

Oba celky nabídly divákům exkluzivní podívanou a zřejmě ani jeden z nich nebude litovat. Tedy, domácí příznivci budou mít zřejmě trochu méně důvodů k radosti, ale pro nezaujatého diváka to byl krásný zážitek. Začala jej Viola, která usedla na kobylku svému soupeři a přestože hrála ve značně okleštěné základní sestavě, posílala na Pegola jeden (přetažený) centr za druhým. Rána Matiho Fernándeze zamířila těsně vedle. Ani hosté se ale nezalekli velkého jména a chtěli vyzvali Montellovu družinu k tanci. Jako první se na bránu Antonia Rosatiho zastřeloval Sansone.

Brankář Rosati je sice jen rezervou za Netem, ale dnes si chytání pořádně užil. Další pokus na něj namířil Gazzola, ale Rosati byl včas na svém místě. Další pokus Biondiniho nesrazil Rosati, ale Borja Valero. A protože zahrál rukou, sudí Tagliavento ukázal na značku pokutového kopu. Rosati hypnotizoval svého soka se jmenovkou Berardi na dresu, ale bylo to marné - na jeho umístěnou ránu zkrátka nestačil.

Vyrovnání měl na kopačce agilní Juan Cuadrado. Ten by si rád splnil sen a zamířil do Barcelony, což vzhledem k jeho nezpochybnitelnému talentu není nemožné. Dnes večer také patřil k těm lepším a jeho rána mířila po chybě domácí obrany jen těsně vedle tyče. I on ale musel sledovat, jak se Sansone dostává do přečíslení a nahrává volnějšímu Berardimu. Mladý útočník znovu přesně zamířil a propálil bezmocného Rosatiho podruhé!

Zdaleka to nebylo vše, protože Fiorentina upadla do spánkového režimu a potřebovala hodně silný restart. Pomohl jí k tomu potřetí se radující Berardi, který využil obrovské hrubky Gonzala Rodrigueze a po nahrávce kolegy Zazy dopravil míč do brány potřetí!

Pět minut po změně stran se Fialky mohly dostat zpět do hry, ale mladík Mati Fernández mířil těsně mimo. Nevýrazného Rafaa Wolskiho vystřídal Joaquín a vnesl na hřiště alespoň trochu křiklavě fialové. Byl totiž faulován Simonem Missirolim a diváci na stadionu Artemia Franchiho viděli penaltu podruhé - Gonzalo Rodriguez odčinil chybu a napálil míč do sítě.

Nicola Sansone se nejprve v šanci jen zastřeloval a pálil mimo, ale vše si vynahradil o minutu později. Jako by domácím nestačilo první varování, byli nuceni sklonit se před soupeřovým umem znovu. Sansone si udělal dobrý den z obrany Violy, naběhl si na pas a po krátké kličkované propálil brankáře Rosatiho - 4:1.

V tu chvíli ale Sassuolo trochu zaváhalo a Fiorentina toho dvakrát využila. Uzdravený Rossi si naběhl do prostoru pokutového území, kde jej našel Valero. Prvně zmiňovaný se nerozpakoval a rychlou ranou poslal míč do dolního rohu hostující svatyně. Fiorentina zvolila opět jednoduchou akci na jejímž konci byl Chilan David Pizarro, jenž využil volného prostoru v pokutovém území a tvrdým projektilem nedal gólmanovi šanci. Drama se stupňovalo a nováček panikařil.

Jeho šance přišly, ale Pegolo se překonat nenechal. Rodriguez poslal míč nad bránu, Pegolo si poradil skvělým zákrokem s Pepitem Rossim. Ten usměrňoval hlavičkou balón k pravému dolnímu rohu. Hostující gólman ale vytasil skvělý zákrok a míč vytěsnil v poslední možné chvíli. Fialky dokonce vyrovnaly, ale k nelibosti jejích fanoušků z ofsajdu. Obrovský nápor domácí ofenzívy Sassuolo zvládlo s vypětím sil a nakonec slaví tři body!

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 1:0

05.05.2014 21:00

Góly: 72. Simone Padoin

Binaconeri se mohli radovat už po nedělním zápase Catanie s AS, protože Sloni překvapivě snadno zvítězili. Tu pravou a nefalšovanou radost ale zažili až dnes večer a k tomu před vlastními fanoušky.

Juventus Turín je oficiálním králem Serie A, k čemuž mu pomohla výhra nad Atalantou Bergamo. Tři body vystřelil domácímu týmu Simone Padoin, který se dvacet minut před koncem prosadil. Výsledek má samozřejmě vliv také na postavení Orobici, kteří jsou jedenáctí.

Juventusu jde v podstatě již jen o výši bodů po skončení sezony a stovka není vyloučena. I proto si trenér Antonio Conte mohl dovolit postavit do základní řady hráče jako jsou Pablo Daniel Osvaldo, Marco Storari či Simone Padoin. Od úvodu se Juve snažilo získat kontrolu nad utkáním a díky kvalitní kombinaci se mu dařilo držet Orobici v uctivé vzdálenosti od náhradního brankáře Storariho. Spolupráce Sebastiana Giovinca s Claudiem Marchisiem nevedla k dobrému zakončení, ale Formica Atomica dostal další šanci.

O pár minut později pálil těsně vedle tyče, brankář Andrea Consigli by se natahoval marně. Úřadoval také Marco Storari, protože Germán Denis se dostal na pravé straně pokutového území Juventusu ke střele, kterou Storari dokázal skvělým zákrokem vyrazit mimo tři tyče! Snažil se také italo-argentinský střelec Pablo Osvaldo, který ještě touží zabojovat o trvalý přestup do Turína. Jeho spolupráce s Giovincem mu ale nevycházela podle představ. A ani další rána zkušeného forvarda nemířila přesně.

Miniduel mezi Consiglim a Pablem Osvaldem byl k vidění ještě několikrát a například náběh někdejšího hráče AS Řím či Fiorentiny stál za zmínku. Consigli měl co dělat, aby jeho hlavičku ze strany pokutového území vyrazil byť i jen jednou rukou. Velký příslib do budoucna roste italské kopané v podobě mladíka Baselliho. Ten si vzal po půlhodině hry míč a tvrdě vypálil, ale brankář Storari si nakonec poradil.

Do druhé půle naskočil zkušený útočník Fabio Quagliarella, který vystřídal Sebastiana Giovinca. Nadále se činil domácí šampion, který chtěl nadšeným divákům dopřát další skvělou show. Staral se o to i Federico Peluso, který napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, ta ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Andrea Consigli. Ten posléze sledoval počínání svého spoluhráče Germána Denise, který se v pokutovém území dostal k odraženému míči a efektivním kopem přes hlavu poslal míč jen těsně tyče.

Ke gólu nevedla ani nahrávka Stephana Lichtsteinera, na kterou si seběhl Paul Pogba. Francouzský talent patří mezi velmi oceňované a sledované hráče v Itálii, ale Stará dáma jej pustit nechce. A dobře ví proč - Pogbova dynamičnost, střela a také věk rozhodně hovoří pro jeho setrvání v Turíně. Namísto Pabla Osvalda se na hřiště dostal Carlos Tévez, který měl jednoznačný úkol.

A Turín jej splnil právě za pobytu argentinského útočníka na hřišti. Střelu z šestnáctky Andrea Consigli vyrazil velmi dobře a poradil si také s dorážkou Paula Pogby. Nestačil ale na průnik Giorgia Chielliniho, jenž našel právě Pogbu. Ten patičkou uvolnil agilního Padoina a ten už se nerozpakoval - 1:0 pro Juve. Přesto mohla Stará dáma ještě inkasovat. A opět u toho byl Daniele Baselli, kterého vychytal Storari až na poslední chvíli. A protože se neujala ani poslední akce Carlose Téveze, odváží si Atalanta manko jen jednoho gólu. Nicméně, šťastnějším bude domácí tým, který slaví Scudetto.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Hellas Verona 3:3

05.05.2014 19:00

Góly: 30. Keita Baldé, 60. Senad Lulić, 90+3. Stefano Mauri - 37. Marquinho, 69. Juan Manuel Iturbe, 83. Rômulo

Velmi napínavé byly poslední okamžiky atraktivního zápasu domácího Lazia Řím s Hellasem Verona. Lazio sice vedlo, ale Verona stav otočila ve svůj prospěch. Nařízená penalta ze závěru zápasu ale vše zdramatizovala a Lazio si nakonec body dělí.

Lazio srdnatě bojuje o čest i body. Před utkáním mistrovského Juventusu nabídla Serie A duel mezi domácím Laziem Řím a Hellasem Verona. Nováček ligy zažívá spíše zklamání, neboť po dobrých výkonech z podzimní části klesá tabulkou. Biancocelesti by rádi skončili šestí, ale tlak na ně vytváří úspěšné týmy jako AC Milán, Parma a Turín.

Hodně aktivním článkem sestavy trenéra Edyho Rejy byl Antonio Candreva. Jeden z aspirantů na základní sestavu Itálie na mistrovství světa v Brazílii dlouhodobě vykazuje slušnou formu a také dnes se ji rozhodl prezentovat. Po neúspěšném průniku se pokoušel zakončovat, ale ani střela mu příliš nesedla. Po faulu v blízkosti brankáře Rafaela se do míče opřel Lucas Biglia, ale ani on slavit nemohl. Klíčovou postavou Hellasu je především zkušený veterán Luca Toni, který zažívá bezmála znovuzrození. Střelecky táhne celý tým a po nahrávce Hallfredssona mohl zaznamenat další kousek do své bohaté sbírky. Nakonec však minul poloodkrytou bránu!

Skvělý pas na opačnou stranu narýsoval Ledesma, který našel nabíhajícího Konka. Ten jej však nezískal, protože jej před ním stihl zahrát Marquinho na rohový kop. Brazilský univerzál Lazio příliš v oblibě nemá, protože před přesunem do Verony působil v konkurenčním AS. Ten měl na svědomí také další zajímavou akci, konkrétně to byla střela aktivního křídla, kterou musel řešit brankář Berisha.

Jednalo se o klíčový moment, protože vzápětí Lazio poslal do vedení mladík Balde Diao Keita. Mauri našel Antonia Candrevu, který si skvěle pohrál s obranou a jemnou nahrávkou poslal míč na volnějšího Keitu. Talentovaný mladík v barvách Lazia prostřelil Rafaela a Lazio vedlo!

Hellas se ale nevzdal a dál útočil. Lazio trochu přestalo hrát a hosté toho využili. Ještě do poločasu totiž Marquinho vyslal zpoza velkého vápna přízemní střelu, která přesně zapadla k levé Berishově tyči!

Za stejného stavu oba týmy vyšly z kabin, aby se utkaly ve druhých pětačtyřiceti minutách. První k tomu měli blíže domácí hráči, kteří pod taktickými pokyny trenéra Rejy úpěnlivě dobývali bránu Rafaela. Překonat jej mohl Mauri, který se prodral k hlavičce. Rafael ale neinkasoval, protože zakončení hráče Lazia postrádalo razanci. Jen těsně vedle hlavičkoval obránce Verony Moras po centru od praporku v podání Hallfredssona. Přesto to bylo Lazio, které se ujalo vedení! Senad Lulić skvěle doběhl míč a tvrdou ranou oslavil vedoucí branku. Z ní se ale římský celek neradoval příliš dlouho. Po nahrávce od Saly totiž za obranu Lazia naběhl Juan Manuel Iturbe a ranou k tyči srovnal!

Po šancích Lazia selhal Luca Toni, který v obrovské šanci nastřelil jen brankáře Berishu. Za Veronu mohl měnit skóre také Albertazzi, ale ve výskoku minul bránu. Velkou zápletku dodala utkán až poslední desetiminutovka, když se k míči dostal Romulo a ten poslal Hallfredssonovu nahrávku do prázdné!

Ještě větší problémy pro Lazio znamenalo vyloučení Senada Luliće, který ale nebyl jediným potrestaným hráčem utkání. Pod sprchy totiž předčasně musel také Albertazzi, protože fauloval pronikajícího Miroslava Kloseho. Co víc, Biancocelesti zahrávali pokutový kop! Stefanou Mauri jej sice napoprvé neproměnil, ale míč se šťastně odrazil zpět k němu, takže Lazio v posledních minutách hry srovnalo!

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 1:0

04.05.2014 20:45

Góly: 65. Nigel de Jong

AC Milán ovládlo druhé derby nejtěsnějším výsledkem a nadále zůstává ve hře o Evropskou ligu. Rossoneri byli po celý zápas lepším týmem a tříbodový zisk je z tohoto pohledu zcela zasloužený. O jedinou trefu se po hodině hry postaral - světe div se - hlavičkující Nigel de Jong.

Derby della Madonnina na vyprodaném San Siru bylo zejména pro AC nesmírně důležitým zápasem. Červenočerným stále hrozí, že si v příští sezoně nezahrají evropské poháry. Ale družina trenéra Clarence Seedorfa zápas zvládla s grácií a nizozemský kouč může být se svým první derby v roli trenéra navýsost spokojen. Inter i přes porážku zůstává pátý, ale jeho náskok před šestým Turínem je jen dvoubodový.

Po celý zápas byli o něco aktivnější hráči Rossoneri. Už v prvním poločase zkoušeli střílet snad ze všech možných pozic, ale nutno podotknout, že Inter bránil dobře. Ze zajímavé pozice stříleli Taarabt i Balotelli, ale Handanovič nemusel zasahovat. Do útočení se zapojoval i pravý bek AC Mattia De Sciglio. Adel Taarabt ho vysunul skvělou přihrávkou, která, jak se říká, měla oči, ale talentovaný obránce trefil jen boční síť. Inter se tolik do zakončení nedostával, tempo utkání udávalo AC. Před koncem prvního poločasu se do slibných příležitostí dostal Kaká. Po De Jongově dlouhé nakopu orazítkoval břevno Handanovičovy branky. O chvíli později to Brazilec zkoušel znova, ale ani v jednom případě nemířil mezi tři tyče.

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Na jeho začátku sice sehráli Nerazzurri nacvičený signál, po němž pálil z první vysoko nad Icardi, ale to bylo na dlouhou dobu vše, co Inter předvedl. AC Milán mělo zkrátka převahu a po více než hodině hry se dočkalo zasloužené branky. Rohový kop v podání Balotelliho se snesl na hlavu De Jonga, kterého neubránil zkušený Cambiasso! De Jong rozhodně není střelec a už vůbec ne hlavičkář, to cennější to byla branka - 1:0 pro AC Milán. Ani poté aktivita Rossoneri neupadala. Na hřiště se dostali i další hráči, kteří působili v obou milánských klubech - Giampaolo Pazzini a Sulley Muntari. Prvně jmenovaný se mohl okamžitě zapsat mezi střelce, ostrý pokus Balotelliho tečoval za záda Handanoviče, ale protože to bylo z ofsajdu, branka nebyla správně uznána.

Mario Balotelli to ale zkoušel nadále. Po další ráně zasáhl jen Handanoviče. S blížícím se koncem přeci jenom tlak Interu rostl. Trenér Walter Mazzarri se rozhodl posílit ofenzívu o Diega Milita i Rickyho Álvareze, který v 84. minutě nepřesně vypálil. Ač se Inter snažil, jak mohl, na výbornou obranu AC ne a ne najít recept, ta za 90 minut nepustila Nerazzurri do jediné výraznější šance. AC ovládlo derby a nadále může pomýšlet na šesté místo, na které ztrácí dvě kola před koncem ligy jediný bod. Inter ještě bude mít co dělat, aby uhájil celkové páté místo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Turín FC 0:1

04.05.2014 15:00

Góly: 54. Gennaro Sardo (vl.)

Šesté místo bude i po tomto kole v držení fotbalistů FC Turína. Granata zvítězila na půdě Chieva Verony, pro kterého porážka znamená další komplikaci v boji o záchranu. O vítězství Tora rozhodl vlastní gól Gennara Sarda z druhé poloviny utkání.

Pro oba týmy mělo utkání velkou důležitost. Domácí nemají jistotu záchrany a bod proti dobře hrajícímu Turínu by se jim hodil. Na druhé straně se zase bojuje o historický úspěch postupu do Evropské ligy.

Poprvé zahrozili domácí, jmenovitě Radovanovič, jehož dalekonosný pokus nadělal Padellimu pořádné problémy. Brankář Granaty míč vyrazil na rohový kop, ze kterého už veronští branku neohrozili. Radovanovič byl střelecky při chuti a tak to za chvíli zkusil znovu, tentokrát tak zhruba o deset metrů blíže. Ani ve druhém pokusu ale nebyl úspěšný, neboť mířil těsně vedle tyče. Granata začala více ohrožovat branku až po půlhodině hry a mistama bylo Chievo hodně pod tlakem. Na stadionu Marca Antonia Bentegodi se hrál dobrý fotbal, který se divákům líbil. Chybělo však jediné - góly. Paloschi sice před koncem poločasu vypálil ale jeho prudká rána šla mimo tyče.

Skóre 0:0 se poprvé změnilo až ve druhém poločase v 54. minutě. Cerciho centrovaný balón si do vlastní sítě srazil nešťastník Gennaro Sardo a Turín vedl 1:0. To bylo pro Chievo hodně nepříjemné a to mělo být ještě hůře. V 65. minutě předvedl faul Pellissier a sudí ho "napomenul" žlutou kartou, hned za minutu ale domácí útočník nepovolená pravidla zopakoval a po druhé žluté a tedy červené se pakoval předčasně do sprch.

Turínští se v početní převaze rozhodně nikam nehnali, kontolovali hru a víceméně si drželi nadějný náskok. Pět minut před koncem zápasu mohl definitivně rozhodnout střídající Meggiorini, proti kterému vytáhl fantastický zákrok brankář Agazzi. Výsledek 1:0 se nezměnil ani během nastaveného času, Turín potvrdil skvělou formu a nadále se drží na pozici zaručující Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Parma FC - UC Sampdoria 2:0

04.05.2014 15:00

Góly: 8. Antonio Cassano, 90. Ezequiel Schelotto

Ve hře o Evropskou ligu zůstává i Parma, která dnes porazila 2:0 Sampdorii. Domácí šli brzo do vedení zásluhou Cassana a v závěru pak pečetil vítězství Schelotto. Ducali ztrácejí na šestou pozici bod, neboť v průběžně hraném utkání uspěl Turín na půdě Chieva.

Parma moc toužila toto utkání vyhrát a zůstat ve hře o evropské poháry. To se jí nakonec i díky skvělému začátku podařilo. Už v osmé minutě rozveselil domácí Tifosi útočník Antonio Cassano, jenž zakončil akci vedenou Biabiany, po kterém ještě míč tečoval na Cassana Parolo - 1:0. Krátce na to měl druhý gól na kopačce Acquah, ale sám proti Fiorillovi trestuhodně neuspěl. Do třetice si pak Parma vytvořila silný tlak a závar před brankou Dorie utnul až Fioreillo, který byl v úvodních minutách v těžké permanenci.

Hra se pak přeci jenom uklidnila a hosté srovnali krok, tedy alespoň co se hry a aktivity týče. Jejich první šance se naskytla až ve 36. minutě. Gabbiadiniho střela se kroutila do branky, aby nakonec skončila na tyči!

Po změně stran měla zejména Parma několik zajímavých příležitostí. Biabiany z těžkého úhlu nemířil přesně a Acquah marně hledal lépe postaveného spoluhráče. Námořníci z Janova byli ve druhém poločase bezzubí a Parma utkání zcela ovládala. V 90. minutě pak utkání definitivně pečetila ve svůj prospěch. Střílený centr Parola dopravil za Fiorillova záda Ezequiel Schelotto - 2:0 pro Parmu.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Řím 4:1

04.05.2014 15:00

Góly: 26. Mariano Izco, 34. Mariano Izco, 56. Gonzalo Bergessio, 79. Pablo Barrientos - 37. Francesco Totti

Důsledky dnešního zápasu Catanie s AS se dají shrnout do jednoduché věty. Catania šokovala Itálii, AS Řím ochutnalo pachuť porážky a Juventus je díky tomu mistrem sezony. Co víc, tým trenéra Garcii hrál hodně hluboko pod své možnosti a odváží si debakl.

Poslední tým tabulky si doslova smlsnul na druhém AS Řím. Ve velkém stylu se Sloni rvou o záchranu v lize a dnešní výsledek byl jasným důkazem toho, že není radno je podceňovat. O góly se postaraly dvakrát Izco, jednou Barrientos s Bergessiem. Francesco Totti sice ještě do poločasu snížil, ale unavené a bezradné AS chválu rozhodně neuslyší.

Prokletí stadionu Angela Massimina nadále přetrvává - Giallorossi odjeli s výhrou a třemi body naposledy v roce 2007. Přetrhnout tuto smutnou sérii ale pro hosty nebylo vůbec snadné, protože aktivnějším týmem byla jednoznačně Catania. V jejím dresu o zajímavý průnik pokoušel Izco, ale Leandro Castán si s ním poradil. Podobně se musel činit také vracející se Dodo, který na poslední chvíli zablokoval pokus Barrientose.

AS utrpělo několik vážných ztrát v podobě absencí. Rozpadla se například stoperská dvojice Benatia - Castán, místo prvně jmenovaného zraněného nastoupil mladík Alessio Romagnoli. Místo oslavence Nainggolana nastoupil zkušený harcovník Rodrigo Taddei, ale s láskou na tento duel vzpomínat nebude. A stále nemohl nastoupit Mattia Destro. První vážnou šanci si nicméně vypracovali hosté, které mohl do vedení poslat Alessandro Florenzi. Toho našel Pjanić, ale mladý Ital na brankáře Frisona nevyzrál.

To se na opačné straně povedlo Marianu Izcovi, který se dostal do šance a po skvělé kombinaci celého týmu prostřelil na přední tyči číhajícího Morgana De Sanctise. Obrana AS poprvé výrazně zaspala a domácí toho bezezbytku využili.

Hosté byli zřejmě myšlenkami zcela nepřítomni, což se projevilo o pár minut později. Gonzalo Bergessio si všiml naběhnutého Izca, poslal mu míč a zkušený záložník prostřelil brankáře De Sanctise podruhé! Fanoušci AS začali hlasitě dávat najevo nesouhlas a reagoval také trenér Rudi Garcia. Francouzský elegán stáhl ze hry veterána Rodriga Taddeie a nahradil jej Gervinhem. Ten se objevil ve velké šanci o chvíli později, ale na Frisona si nepřišel.

Povedlo se to až klubové legendě Francescovi Tottimu. Italský veterán si naběhl do pokutového území, počkal na souhru Daniela De Rossiho s Alessandrem Florenzim a polovolejem uzavřel kombinaci tří římských odchovanců.

V tu chvíli ještě AS mělo šanci na body. Případný úspěch byl ale zastaven hned po změně stran, když Catania vstřelila třetí branku. Sebastian Leto velmi dobře vypálil a brankáře De Sanctis ještě stihl zareagovat, ale na dorážku Gonzala Bergessia už nemohl mít. Obránci AS jej opět nechali zcela nepovšimnutého - 3:1.

Poté se na hřiště místo nevýrazného Srba Adema Ljajiće dostal Michel Bastos, jenž v AS bojuje o prodloužení hostování. Brazilský univerzál chtěl oslnit dobrou střelou, ale Frison byl na místě. Na opačné straně se Gyömberovi povedlo zakončit, ale mířil nad břevno. A ještě jednu hořkou pilulku museli hosté spolknout. Zkušený útočník Pablo Barrientos zakončil skvělou střelou povedenou akci a brankář De Sanctis plachtil vzduchem zbytečně. Z hranice pokutového území nestihl na střelu včas zareagovat a kapituloval počtvrté. Výsledkem je radost v Turíně, smutek v Římě a naděje Catanie na záchranu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 0:0

04.05.2014 15:00

Góly: -

Boloňa získala ze zápasu na Marassi bod, který může, ale také nemusí, být klíčový. V tuto chvíli patří hostům nesestupové sedmnácté místo s jednobodovým náskokem před Sassuolem, ovšem to má utkání k dobru.

Hosté ohroženi sestupem podali na Luigi Ferraris dobrý výkon, ale ke spokojenosti jim chybělo gólové vyjádření. Zatímco Boloňa měla rozhodně o co bojovat, Grifové mohli nastoupit naprosto uvolněně, neboť v teto sezoně už na žádný vyloženě úspěšný cíl nedosáhne.

Boloňa začala na Marassi lépe a už po šesti minutách na sebe výrazně upozornil Rolando Bianchi. Zkušený útočník obdržel přesný pas od Koného, jenomže sám střílel jen doprostřed branky a připraveného Perina. Už v 17. minutě byli domácí nuceni střídat. Zranil se Stefano Sturaro a na plac musel Isaac Cofie. Každopádně na hřišti se toho poté příliš neudálo a další výraznější vzrušení přišlo až před koncem prvního poločasu. Antonelli se objevil v čisté gólovce, ale byl přeci jenom v úhlu a zblízka nedokázal procpat míč za Curciho záda.

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný. Mírně navrch měla Boloňa, ale Bianchi v dobré střelecké příležitosti netrefil branku. Za chvíli byl vůbec nejblíže skórování Koné, když hlavou orazítkoval břevno! Duo Bianchi - Koné si vytvořilo ještě další velké šance, ale skóre se až do konce utkání nezměnilo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Livorno 5:3

04.05.2014 15:00

Góly: 19. Antonio Di Natale, 21. Emmanuel Badu, 34. Roberto Pereyra, 44. Gabriel Silva, 45. Antonio Di Natale - 13. Paulinho, 28. Danilo (vl.), 88. Djamel Mesbah

Nečeknaou přestřelku viděli diváci na Stadio Friuli v Udine. Místní Bianconeri totiž porazili Livorno divokým výsledkem 5:3 z toho hned sedm branek padlo v prvním poločase! Ve fotbale je sedm kousků za poločas přeci jenom málo vídanou věcí.

Udinese v tomto utkání nemělo moc co ztratit a v podstatě ani získat. Mnohem větší důležitost utkání vnímali hráči Livorna, kteří potřebují body v boji o záchranu. Po této porážce to s Amarantou vypadá hodně bledě.

Začátek utkání byl přitom pro Livorno snový. První šanci sice mělo Udine, konkrétně Di Natale, ale ve 14. minutě zakroutil do branky volný přímý kop Paulinho a Livorno vedlo na Friuli 1:0. Domácí se ale rychle vzpamatovali a hned za pět minut měli ideální možnost na vyrovnání. Sudí po prohřešku Cody nařídil pokutový kop a ke značce se bez diskuzí postavil Antonio Di Natale. Zkušený útočník ale selhal. Bardi jeho směr vystihl a z penalty tak zbyl jen rohový kop. Bianconeri ale nemuseli truchlit. Z onoho následného rohového kopu se přeci jenom trefil Di Natale a bylo to 1:1. Než Livorno stačilo vstřebat vyrovnání, inkasovalo ještě jednou. Agyemnag-Badu stál ve správný čas na správném místě a dorážkou zařídil obrat - 2:1 pro Udine.

Ale za dalších deset minut bylo vše opět úplně jinak. Ve 31. minutě zahrával další standardku Paulinho a výbornou kopací technikou vstřelil další gól svého týmu - 2:2. Neuvěřitelná přestřelka pokračovala, Silvův centr našel přesně Roberta Pereyru a Udinese zase vedlo - 3:2. Koncovka prvního poločasu pak byla doslova neuvěřitelná. Ve 45. minutě udržel Allan několika kličkami balón ve hře, nahrál jej Gabrielu Silvovi, který zvyšoval už na 4:2. O minutu později, už v nastaveném čase, udeřilo po páté. Na Pinziho centr si naskočil Di Natale a Anania v brance Livorna znovu inkasoval.

Zvrátit poločasový výsledek 5:2 bylo pro Amaranto hodně složité. Paulinho mohl zkompletovat hattrick, ale netrefil branku. Udine kontrolovalo utkání a Livorno se dostávalo do tlaku čím dál hůře. Dvě minuty před koncem přišlo další snížení, ale spíše šlo už jen o kosmetickou úpravu výsledku. Mezi střelecké anály se zapsal dorážející Djamel Mesbah. Livorno tak podlehlo Udine divokým výsledkem 5:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC36313276:2396
2.AS Řím36267372:2385
3.SSC Neapol36219667:3672
4.ACF Fiorentina361871162:4261
5.Inter Milán361415757:3657
6.Turín FC3615101155:4555
7.Parma FC3614121055:4554
8.AC Milán361591254:4654
9.SS Lazio3614111152:5053
10.Hellas Verona361651559:6153
11.Atalanta Bergamo361451740:4847
12.UC Sampdoria361281643:5444
13.Udinese Calcio361261841:5242
14.Janov CFC3610111538:4641
15.Cagliari Calcio369121534:4939
16.US Sassuolo36872138:6831
17.Chievo Verona36862231:5330
18.Bologna FC365141727:5529
19.Calcio Catania36682230:6426
20.AS Livorno36672339:7425

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (270)

Přidat komentář
M11

!!! CAMPIONI D'ITALIA !!!

!!! HATTRICK !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Je to trochu divný, když to rozhod cizí zápas

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio Catania - AS Řím 4:1 Co to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve ke scudettu!

Reagovat
madridcan

Torino od cervenej karty a celkovo od golu vyborna kontrola nad zapasom. Keby Ciro sem-tam nesebcil, tak mohol byt aj vyssi rozdiel

Reagovat
Milan.B

a ty co v calcio sekcii? si sa stratil? alebo si zacal sledovat calcio?

Reagovat
FORZAMILAN

on nás navštěvuje často, jestli jsi si nevšimnul

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

A hra aj fantu.

Reagovat
Pinturicchio

Palino už je napůl náš.

Reagovat
Milan.B

ja vlastne ani neviem co ta fanta je

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

Reagovat
homeles8

4:1, 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne treba podekovat AS bez nich by to byla nuda

Reagovat
Votas

gratulace Juve

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Juventus zaslouženě. Myslíte že by mohl někdo z klíčových hráčů odejít?

Reagovat
Mr.Jindros

Pogba

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
Dominator

Pojde do PSG za 100M, ktore sa obratom poslu do Mnichova za Alabu a Kroosa

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně Pogba a to výměnou např za Cavaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juventusu k 30. titulu, snad to příští rok bude napínavější.

Reagovat
Pinturicchio

*32

Reagovat
smazaný uživatel

město Turín má nejvíce fotbalových titulů v Seria A po dnešku 37 titulů

Reagovat
smazaný uživatel

třetí hvězda na dres paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Gyomber?

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje moznost ze hraci AS tento zapas umyselne pustili? 4:1 s tragickou Cataniou to sa len tak nevidí...

Reagovat
Pinturicchio

Graaaaaaaaaaaaazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

... a já si dám na oslavu jen 5 piv

Reagovat
smazaný uživatel

a budes mat brucho ako vcera na finale ten syn neapolskeho mafiana, co tam sedel na tom plote O a som v riti ak si to precita a zisti moju totoznost

Reagovat
Pinturicchio

Pohoda, tě ochráním.

Reagovat
smazaný uživatel

no to hej, sledovali by sme obaja krasu podmorskeho sveta pri Neapole a mozno maju ine techniky, kazdopadne Juventus CAMPIONI

Reagovat
Pinturicchio

Jeden dobře krmený napoletánec nemůže dát dolů dva Juventiny , ...... JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ♥ ♥ ♥

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=kVxs-ngkCUU

JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to táám paráda :-) Už to není tak sladké jako poprvé ale radost je.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi u prvního titulu Juve ?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
CubONE

Pirlove okulare

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
suldik

chalani prosím vás čo Gyombér v prípade že Catania pôjde dole? je šanca že ho vezme nejaké iné mužstvo v Serii A? alebo skôr pôjde s Cataniou snažiť sa o postup?

Reagovat
Pinturicchio

Spíš druhá možnost, ale Sloni se ještě zachrání.

Reagovat
suldik

to by bolo najlepšie, predsa len už tam je ako tak etablovaný....vďaka za odpoveď

Reagovat
Pinturicchio

Bylo, je to mladý ušák, zvyklý na styl hry a Catania, pokud spadne, tak jsou příští rok zpátky. Navíc, někteří hráči z obrany v případně sestupu možná odejdou a bude mít větší šanci hrát pravidelně základ ... a nemáš zač.

Reagovat
suldik

ono keď si to takto načrtol, tak by ten rok v B-čku nemusel byť pre neho taký zlý....je dosť možné že za ten rok by sa stal oporou obrany a v Serii A by už bol jeden z pilierov mužstva....to by pre našu repre bola veľmi dobrá správa

Reagovat
Pinturicchio

Jj, z jeho pohledu mu může ta Serie B jen pomoct, vykope se a, jak píšeš, upevní si pozici v základu.

Reagovat
suldik

Reagovat
smazaný uživatel

32!!! uráááá!

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=rtAbdU2igF4

Kurva, já su tak štastnééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Co brzdí kariéru Luise Muriela?

Reagovat
GEGE

zranění a přistup podle mě.Oproti tomu dravému štírkovy z Lecce jě z něho těd docela špek

Reagovat
DieFohlenBMG

už v lecce byl takovej

Reagovat
Pinturicchio

Je to líný tlouštík, který to má na párku.

Reagovat
10

nadváha, prostě kopíruje Ronalda úplně ve všem

Reagovat
lnterista

az na ty goly

Reagovat
10

to je fakt...ale s pupkem už jich moc nedával ani on

Reagovat
lnterista

od kdy povazujes ze byl tlustej?

Reagovat
10

těžko říct vlastně, on měl po zraněních menší vanu vždycky

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

Isla tyvole, taková babka indiánská

Reagovat
Pinturicchio

Z islámu do Ameriky, ten jede

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
M11

ja Kwadwa zacinam podle vyrazu na fotkach podezrivat ze neumi do 5 napocitat

Reagovat
Pinturicchio

... snad je to jen nesoustředěnost na to cvaknutí

Reagovat
Pinturicchio

Eda, prostý pobíječ much

Reagovat
DelPiero137

tiez si to o nom zacinam mysliet. Posobi ako dobry clovek, spravnak ale zaroven velmi jednoducho

Reagovat
M11

ja to myslim ze srandy on je urcite strasne fajn

Reagovat
Pinturicchio

Neznáme ho nikdo, ale u něj fakt věřím tomu, že je to ohromně skromný a fajn člověk.

Reagovat
CubONE

Tak pozri ako sa vzdy necha odfotit Phil Jones.

Reagovat
10

http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10261138_284682698374646_175352603_n.jpg

příště snad na hřišti, to je strašně divný tyhle "oslavy" na sociálních sítích

Reagovat
DelPiero137

Tak preto bol Leo v LM taky nekoncetrovany, pracoval na 32-ke ani sa mu necudujem

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Asi plně zaslouženě. Ale v létě pořádně vypilovat taktiku, ať už má konečně Juventus zase zvuk a to vede jen přes solidní výsledky v LM.

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=hERBuq97-QQ&feature=youtu.be

Jedem, voe, JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
M11

zitra to bude asi vypadat

Reagovat
Pinturicchio

Ani nenastoupíme, necháme to kontumačně Atalantě

Reagovat
M11

jinak kdyz clovek vidi Paula jak si to uziva.. to prece nemuze letos odejit

Reagovat
Pinturicchio

Věřím, že tu novou smlovu podepíše, ... na PSG má případně času dost.

Reagovat
Alberto Aquilani

s Contem by tak nemali hádzať, ešte mu spadne tá mačka, čo má na hlave ....

Reagovat
DelPiero137

Ty sa odviazali riadne teda, prezivaju to, cenia si to

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na toho Osvalda ci slubi to co povedal. Osvaldo ako pirat, to bude foto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

a ke komu se potom modlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě, aby to AS ,,dokončili"

Reagovat
REPLIKATOR

AS

Reagovat
Recoba Inter

Mazzari nedat tam Javiera na poslední derby se nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Madonnina po pěti zápasech pro Milan! Jako derby nedůstojný, Inter neměl ani jednu šanci. Každopádně alespoň nějaká radost v týhle posraný sezoně.

Reagovat
Yanek

Děkovačka po zápase před plnou Curva Sud je to, co letošní sezoně chybělo nejvíc. Snad Clarence v klubu zůstane. GRAZIE RAGAZZI MILAN PER SEMPRE

Reagovat
M11

ten boj o pohary bude paradni

Reagovat
rossoneri89

dnesna Madonnina mi prisla ako suboj jednookeho so slepym ale hlavne ze sme vyhrali .... Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme v Miláně vládci my, po dlouhé době

Reagovat
lnterista

hroznej fotbal ale AC bylo lepsi a hlavne chtelo vic takze zaslouzene a gratuluji(dnes po druhy)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!! Grazie Seedorf, vrátil jsi klubu důstojnost. Vládci Milána!

Reagovat
CubONE

Anooooo Konecne vyhra ACM v DDM, skvely de Jong, ktory este navrch pridal gol, skvela atmosfera, skvela Curva Sud, skoda, ze len na ihrisku to bolo nemastne, neslane. Ale boli sme lepsi, Inter uplne nulovy, este k tomu aj bez Zanettiho a pokazili sme statistiku Samuelovi.

Hor' sa na EL, dame to!

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni zapas byl plivnuti do obliceje vsem fans AS a extra tem, kteri tam jeli, jeste po vcerejsi udalosti. Takhle pustit zapas, to se proste nedela.

Reagovat
CubONE

A zajtra snad Xko medzi Laziom a Hellas a v dalsom kole laziale oberu o body Inter.

Reagovat
Shevchenko

A Torino - Parma remíza

Reagovat
CubONE

To som si nevsimol. Kazdopadne, ak chceme pomyslat na pohary, tak 6 bodov povinnost!

Reagovat
FORZAMILAN

Hoši, chce to samý plichty a my 2x za tři body a pak se uvidí .............stejně je to takový celý zamotaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tajne doufam v 5. misto pred Interem :D pak bychom mohli hrat EL i turnaj v USA :)

Reagovat
lnterista

nam staci jedna vyhra a uz nemate sanci ne?

Reagovat
M11

i sesty jde do poharu

Reagovat
lnterista

aha to jsem nevedel diky ale pres nas to plati ne?

Reagovat
M11

ano.. mate stejny vzajemny ale jasne lepsi skore

Reagovat
Shevchenko

Forza MILAN!

Zaslouženě, Inter neměl nic. Konečně jsme se po dlouhé době v derby mohli radovat my Boj o poháry bude ještě moc zajímavý, škoda toho špatného skóre.

Reagovat
Tsigi

Tohle byl pravděpodobně nejlepší moment sezony

Reagovat
Recoba Inter

Noo jak pro keho

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene! Ta radost z golu...krasa!

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Deki

Hnus výkon z naší strany, myslím, že rozhodně nejhorší z lednový krize. To byla ta namotivovanost, o které se vždycky mluví před derby? Hm, asi ne... Celkově fotbal k zblití, ale AC zaslouženě. My za to nic nemohli počítat s ničím jiným. A Mazzarri je vůůůůl to s Pupim podělal...

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Bez audia to stojí za prd

Reagovat
Votas

Inter poprvé za posledních 10 sezon neměl střelu na branku...

Reagovat
Pettirosso

Moyes

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Ragazzo d'oro

Derby moc úroveň nemelo, ale výhra v Madonnine se vždycky počítá, kór po tak dlouhý době dneska bych pochválil především středovou dvojici, která se mi moc líbila a Maria

Jinak gratulace Juve k 30.(!) titulu, zcela zaslouženě.

Reagovat
Jajinek

Hráli jsme neskutečného drátovce...nicméně je škoda, že se nepovedlo udělat ten kýžený bod...takto to bude možná ještě honička. Věřím ale ve 3 body ve Veroně, které poskytnou definitivní jistotu...

FORZA INTER!

Reagovat
Pinturicchio

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cataňa,pojď ! nevzdávej to,holka !

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, Mirko pokračuje v mírném tempu

http://instagram.com/p/nmyhwZRg3T/

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

amfetamin, fáze "dojezd"

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavovat zkrátka umí http://instagram.com/p/nmyiyjxg3U/ heey, hey hey heeey!

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá jak nějaký začínající "jooo extra tvrdý madafaka rapper"

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe tu svoji "nemoc" asi šíří dál. Mirko letos taky kolikrát zraněný a přidal se i do klubu showmanů

Reagovat
Pinturicchio

Já bych tipl, že Mirko byl takový vždycky, akorát to v něm Simone ještě víc "rozdmýchal"

Reagovat
The Krupy

Bol som mimo nejak tak som ešte ani nevidel videá z osláv, ale chcem sa opýtať...nie je niekde zachytený Pepe, povestný bavič kabíny? Vždy ma dorazil jeho oslavami

Reagovat
Pinturicchio

Nic jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si vzal bláznoviny na triko Mirko

Reagovat
M11

ma zakazane se vice projevovat aby se zase nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Hlavně se divím, že Juventini nějak moc neslaví tu vytouženou třicítku

Reagovat
M11

Reagovat
10

30 bodů rozdíl mezi Juve a Interem už padnul dávno

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

... -37, celkem brutální zima v Miláně

Reagovat
Pinturicchio

36

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

jednou si nahoře, jednou si dole...třeba budete jednou tak nahoře, jak Inter v roce 2010

Reagovat
Pinturicchio

Možná, ... každopádně já se k Evropě nevyjadřuju, aby to nedopadlo, jako letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za to můžeš ty, s tím tvým finále Real - Juve

Reagovat
Pinturicchio

Beru to na sebe.

Reagovat
Jajinek

si pamatuju, jak jsi na mě prskal, když jsem řekl, že Real vyhraje skupinu

Reagovat
Pinturicchio

Ono to bylo spíš o tom, že se o to první místo s Realem popereme, ... nevyšlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda se od tebe má co učit

Reagovat
Pinturicchio

Budu mu dělat tiskového mluvčího

Reagovat
10

to by noviny rozhodně měly co "žrát"

Reagovat
Pinturicchio

A ještě bych si k tomu vzal i tiskového mluvčího Beppeho, sem tam vypustil do světa nějakou kachnu od Tuttosportu, ... bys viděl to tóčo.

Reagovat
Pinturicchio

respektive ne vypustil, ale potvrdil, ... "ano, kupujeme Hummelse, Suareze a Verrattiho"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys pak dostal od fanoušků slušnou čočku

Reagovat
Pinturicchio

... a nebo by se Beppe začal pořádně otáčet

Reagovat
Melchior

já už to třema desítkama zapil včera

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Bayern +

11:07 Di Natale předskočil Del Piera

Reagovat
Jajinek

Díky Hellas...teoreticky by mohlo stačit vyhrát v doufám již zachráněném Chievu

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbéééé

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak Madoninna derby bolo asi najslabšie aké som mal možnosť vidieť. Ľudí bolo síce dosť, ale atmosféra býva na derby lepšia. Ale aj napriek tomu, úžasné šialenstvo pri strelení gólu. Už len za to tých 500€ neľutujem. Už sa teším na návrat.

Ináč najlepší možný výsledok vo verone.. paráda, teraz je to už len v rukách AC, ak oba zápasy vyhrá, EL je tam..

Reagovat
Jajinek

500 Euro?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to na podzim bylo ještě horší, ale hlavně se špatným koncem závidím atmosféra při derby musí být skvělá, na AC jsem byl 2x a zatím vždy zážitek

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Doprava, ubytování, jídlo, vstupenka..?

Reagovat
10

Reakce na Jajinka

Reagovat
Jajinek

vstupenka max. 40, doprava v klidu za 80, pokud pak myslel ubytování na půl týdne v dobrým hotelu, tak asi klidně, nicméně mě samotné výjezdy stojí cca 3.000,- Kč...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No to asi chodíte len na otočku a za 80€ sám neotočím ani viedeň :D. Do milána určite nechodím na zastavenie sa a len kvôli zápasom. Vždy tam som aspoň 3-4 dni. Lístok za 80 a ubytko.. A vlastne, na čo to vysvetľujem, však sú to moje €...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Jajinek

já nemám problém dát 500 Euro za výjezd, ale když vím, že můžu dát 5x míň, tak nejsem blbej a udělám to. Lístek za 80 je podle mě strašná nerozvážnost

Reagovat
10

nj, ale ne každej jezdí autobusem s fanklubem na otočku

z Prahy do Milána je to 870 km, benzin+poplatky a seš tam snadno za 300+ EUR jen v dopravě, levnější standardní ubytování v Miláně 60-100 EUR atd.

Reagovat
Mr.Jindros

Přidáš dres a suvenýry a seš na pětikile.

Reagovat
10

a to ses ještě nenajedl

Reagovat
Jajinek

letenky do Milána se dají koupit zavčas do 1.000,- Kč...stejně tak lupen...

Já bych jednou v Miláně celý týden a ty náklady se dají při snaze a znalostech krástně zredukovat a na pohodlí ti to neubere. Znám hotel kousek od centra Milána, kde chtějí 50 Euro na noc i se snídání a je parádní

Ono je nyní moderní, že když má člověk peníze, že je prostě vyhodí bez rozmyslu za cokoliv, i když by s rozmyslem měl stejné věci za polovinu. Proto se směju těm 500 Euro...za výjezd na fotbal i na pár dní, se to dá v klidu pošetřit. Samozřejmě každý podle gusta a pravda je, že jsou to jeho Eura

Reagovat
smazaný uživatel

ty abyses nevyjádřil ..nekdo se třeba nechce mačkat s Bojdou v buse a žrát řízky od máti někdo třeba jede svojim a nebo nedejbože si tam za tu tvoji trojku zaletí ...

Reagovat
Jajinek

ano...zaletí...třeba za 2.500,- Kč plus 900 lístek do druhého patra

Reagovat
Jardin

Tady opravdu nevím o co ti jde. Jsou lidi, co na to vydaj 3000 a jsou lidi, kteří utratí přes 10 000, důvod je jejich věc. To je to samé, jako když jsem si teď hledal stáž v Londýně přes Erasmus. Najel jsem si do databáze, kde byly zážitky lidí, kteří tam byli, jejich zkušenosti a tipy atp. No a 90% lidí tam udávalo, že za ubytování za měsíc dali 450 eur a měsíčně potřebovali cca 800e. Zbývajících 10% udávalo, že přiletěli za 200e, ubytovali se v "levnějším" za 800e na měsíc a jejich měsíční výdaje byly cca 2 500e.

Zrovna u tebe mě překvapuje, že se nad tímhle pozastavuješ

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
The Krupy

100.výhra Conteho

Reagovat
The Krupy

Môže nás srať Európa, ale ten človek urobil kusisko práce...keď si pomeniem na Zaccha či Del Neriho, behá mi mráz po chrbte. Antoniooooo Conte

Reagovat
Shevchenko

Domácí dresy AC:

http://tinyurl.com/kb4us9s

Třetí dresy AC:

http://tinyurl.com/lf9dqzs

Ty venkovní jsou fajn, ale ty domácí... pořád nevím.

Reagovat
CubONE

Gattuso to hadzal pod Chiella. A tie tretie su super, oproti tohtorocnym velky posun. Mne sa osobne domace coraz viac pacia, len to logo troska mensie.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se líbí oboje, povedly se.

Reagovat
rossoneri89

tie domace su nadherne

Reagovat
REPLIKATOR

Hnus

Reagovat
Sasha

hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

http://footyroom.com/lazio-3-3-verona-2014-05/

klose takej píčus, jinak trochu rozdíl oproti sobotě co se diváků týče

Reagovat
Pinturicchio

Beppe : "I can say one signing will arrive from Ligue 1, the Liga or the Premier League" ... takže nejspíš Ménez, Bonaventura nebo Nani.

Reagovat
10

"the Liga" bude spíš La Liga, tzn. Messi, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Vidíš, na PD jsem zapomněl , tam má vlastně toho Ronalda na hostovačku s opcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to kurva Giaccheriniho.

Reagovat
Pinturicchio

To každopádně, ... jenže už to moc nevypadá, Sunder se zachrání, Giacc prý odcházet nechce a Poyet s ním počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla se rozbít kasička a dát mu ty prachy, co má teď v Anglii. On je přesně to, co nám chybělo v těch zápasech, které bylo třeba nějak zlomit.

Reagovat
Pinturicchio

Nemuseli jsme se honit za Ogbonnou za 15 nebo bůhví kolik a dát ty peníze Giaccovi, na lavičku na stopera by stačila nějaká starší jistota ve stylu Yepes (nebo Legro )

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Na statistiky jsem nekoukal, četl jsem nějaké rozhovory s ním a Poyetem, ... ale v tomhle případě se samozřejmě budu rád plést, Giaccera bych přivítal s otevřenou náručí.

Reagovat
M11

coz docela nechapu ptz co jsem videl posledni jeho vykony tak to bylo solidni.. zaridi nekolik golu ktere je smerujou za zachranou a dalsi zapas zase sedi.. urcite nemuze byt spokojen.. takoveho nahradnika muze delat u nas a hrat uplne jiny level zapasy

Reagovat
DelPiero137

Udajne WHU ho chce....

Reagovat
10

pokud tam půjde Allegri...to je hodně kdyby, uvidíme

Reagovat
DelPiero137

Jasne, ja by som ho bral vsetkymi 10-timi spat. Zisiel by sa do stredu pola (Vidal, Marchisio, Pogba, Pirlo) niekto technickejsi a hravejsi. Kto by mohol naskocit/nahradit tuto stvoricu na ktorej sme zavisly.

Reagovat
Pettirosso

podle mě něco podobnýho může být Bona, ale Giaca bych bral zpět okamžitě

Reagovat
Mr.Jindros

To je bohužel jen vlhký sen.

Reagovat
Il Architetto

Klenot Dom

Reagovat
smazaný uživatel

Dom DOM Dom DOM Dom Mister Dominic! Dom DOM Dom DOM Dom Mister Dominici DOM!!!

Reagovat
db18

OT: nevíte, co bylo za problém s tím trikem "Speziale libero" při(po) finále poháru?

Jsem četl něco o "skandálu", tak abych byl v obraze...

Reagovat
smazaný uživatel

http://football-italia.net/48854/napoli-ultra-genny-banned

kvůli propuštění někoho kdo zabil kohosi v palermu, dostal zázaz 5 let na stadion, ultras si ty trika chtěli dneska vzít, za což jim pohrozili přeložením zápasu, tak se rozhodli bojkotovat dnešní mač, jak to dopadlo nevím (:

Reagovat
olis

je tam pocut dost detskeho Forza Napoli takze asi to naozaj bojkotuju, skoda ze to akurat teraz tak vyslo ked prisli hraci s poharom na ihrisko :/

Reagovat
DieFohlenBMG

Berardi-->Juve

Reagovat
REPLIKATOR

Fiorentina to prodala

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně, na hřišti to bylo vidět...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, tak jako včera Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

bránili ako kokoti a ešte aj ten klesajúci kurz, to je jasné ako vínko

Reagovat
Shevchenko

Lazio v posledních 10 zápasech 6 červených

Reagovat
Ferguson6

Bajza údajne chytal veľmi dobre, je to pravda?

A keby Gyomber prestúpil do takého AC alebo Interu, to by bola paráda

Reagovat
CubONE

Parada by bola, ak by ostal v Catanii a natrvalo sa usadil v zaklade.

Reagovat
Ferguson6

ALe tak AC a Inter stále obmieňajú káder, keďže žiadna obmena nevychádza, takže by si v nejakej rotácii zahral. A ja sa bojím, aby sa v Serii B práve nezahrabal. To už radšej nech ide do lepšieho a ten ho pošle hosťovať k nejakému nováčikovi alebo slabšiemu klubu. Nechcem aby skončil ako Petráš, ktorý hral celú kariéru Seriu B a keď jeho klub postúpil do A, tak ho zase predali do Béčka. Podobne teraz aj Farkaš.

Reagovat
Tomanatura

Modlim se at vyjde ten Samuel, plus nejake fyzicke zvire do zalohy. S touto obranou se Montella daleko nedostane nikdy.

Pepito Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

juve 96bodů - 11b. řím - 13b. napoli - 11b. fiore....tak kde to sme :D rozdíl 35 bodů mezi 1. a 4. mi přijde fakt moc

Reagovat
Radin

a v evropě nic moc :-) tak spíš kde je Itálie..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Preto hovorím, že konkurencia pre Juve v serii A je minimálna..

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, momentálně, bohužel, není

Reagovat
Pettirosso

A proto mezi poharama a sestupem je rozdil jen nejakych +- 15 bodu

Reagovat
Pinturicchio

Tak se podívej na Španělsko, Německo a Francii, ... a pak se podívej, jakou sezonu má letos Juventus, naprosto výjimečnou, lámou jeden rekord za druhým.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

o čom to točíš?? Tu sa hovorí o serii A. Keď tím, ktorý bude mať 100 bodov v lige a vyhrá ju tretí krát za sebou, nepostúpi zo skupiny LM a vypadne z benficou EL (mimochodom v dvoj zápase, kde juve toho veľa neukázalo), mi chceš hovoriť o kvalite a konkurencii súťaže? Keď už to chceš porovnávať s inými ligami, španielsko aj napriek dominancii troch klubov, má úplne iné dva kluby vo finále EL, to by sa v serii A nemohlo stať. V nemecku je síce dominancia dvoch klubov (hlavne jedného), ale tie vedia zamútiť vodu aj vo vyraďovacích fázach LM, čo Juve a ani iné talianske kluby veľmi nie. Angličania, to ani nejdem hovoriť, tú srandu ligu naozaj nemám rád :) Ja teraz nekritizujem len Juve, ale celú sériu A, na čele s neschopným vedením AC :/ . Dúfam že budúci rok to taliani zlepšia, lebo kvalita ligy sa prejavuje AJ na európskom fóre. Uvidíme na calciomercato v lete či ten posun bude. Pevne verím, že neapol bude tak aktívne ako minulý rok, AS bude kupovať tak rozumne ako minulý rok a AC... a AC že sa trochu vschopí, ale v skutočnosti by som bol za akékoľvek kvalitné transfery do hociakeho klubu SA. Či už juve, florencia a spol, lebo mám rád celu SA a nie len primárne 3 kluby, tak ako som celý čas držal Juve v Európe. Howl

Reagovat
Pinturicchio

Ano, hovorí sa o Serii A, takže do toho nepleť Evropu.

Reagovat
Pinturicchio

Ten velký náskok je daný tím, že Juve dokáže pravidelně porážet menší týmy, čehož není schopný žádný tým za nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved to su dost spojene nadoby Liga a europa nie???Dominancia v Serii A ale vyhorenie v LM a aj europ. lige.Juve dokaze porazet mensie tymy v italii ale nie v europe a nikto další to nedokaze ani v lige nebo ta konkurencia je slaba vid AC v LM alebo Neapol vdaka tomu Seria ma iba 3 miesta v LM a dobieha ju Francuzko a Portugalsko.......Keby konkurencia bola ozaj velka tak Juve si tu ligu nedava s prstom v nose a nezbiera body jako na beziacom pase.Trosku zatlacite date gol a je koniec v tom ste dobry ale co staci na ligu nestaci na europu......

Reagovat
Pinturicchio

Bavíme se o úrovni Serie A, ne o tom, jak jsou italské týmy konkurenceschopné v Evropě. To, že je Benfica na vyšší úrovni než třeba Udinese, apod. je snad jasné, jenže o tom řeč nebyla ... stačí se podívat, který příspěvek tohle vlákno začal a o čem v něm wishchild píše.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

evidentne nechápeš súvislosti.

Reagovat
DelPiero137

Takze si vlastne potvrdil len to, ze tento rok len Spanielom sa dari v Europe vskutocnosti ani podla tvojej logyki nikto iny tuto sezonu nespravil dieru v poharoch okrem ESP.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Německu je bayern dominantní už asi 40 let jinak je to tam celkem vyrovnaný, ve Španělsku se ke dvoum klubům přidal třetí což je vzhledem k velikosti barcy a realu fakt super, Francie je smutnej příklad peněz ve fotbale, nemyslim ani tak PSG který si za pár let udělalo prostě nejlepší francouzskej mančaft, ale spíš Monaco který do toho nasypalo takový prachy že jsou po první sezóně 2 zbylejm tradičním klubům pak zbejvá bojovat o to jedno místo do LM vlastně můžem bejt rádi za Serii A kde se třeba za rok přidá AC a Inter a bude se o titul bojovat dýl než do vánoc (:

Reagovat
Vtáky cez tepláky

súhlas, hlavne v tú poslednú vetu pevne verím :)

Reagovat
Pinturicchio

No, vidíš, takže to nakonec tak špatný není.

Reagovat
Bayernista18

Kurňa, ten Berardi když má den, tak mu to střílí jako hrom!

Reagovat
Pinturicchio

"Ranieri na lavičce AS Monaco prý končí"

Tohle se mi nechce líbit, v kombinaci s tím Conteho vyjádřením o jeho budoucnosti v Juve.

Reagovat
DelPiero137

Tonda realne zvazuje odchod?

Reagovat
Pettirosso

Rekl, ze se uvidi az po sezone, kdy si sednou s vedenim a zvazi vsechny aspekty.

Celkem me uklidnuje ten vybuch v Evrope, kdyby jsme tam meli nejakej uspech, tak by klidne uz mohl jit o dum dal.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jenže taky řekl, v rámci Itálie dosáhli něčeho, co už nejde překonat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je ve hře pět titulů v řadě. A nemyslím Interu, ale Tora. To je podle mě vrchol, který je dost velkou motivací. Aspoň pro mě. Jenomže pro mě je Serie A něco jako "Panna Marie", svatý grál. Úspěch v Itálii pro mě znamená hodně.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, možná to myslel v rámci Juve. Jinak souhlas, pro mě jsou důležité všechny soutěže, kterých se Juve účastní, chci, abychom se pokusili / pokoušeli vyhrát všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte s Agnelli mají zase to svoje posezónní posezení nad kafíčkem a grappou u Conteho doma. Uvidíme, co chlapci vykoumají.

Reagovat
Pinturicchio

No, reálně, jak se to vezme, pořád jsou to jen spekulace, ale tohle jeho vyjádření mi na klidu zrovna nepřidalo ... a už se píše i o případných nástupcích - Spalletti a Mancini.

Reagovat
Pinturicchio

... a ze zahraničních koučů by první volby měly být Klopp a Simeone.

Reagovat
brenk

tak krásne voľby a tak nereálne

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no.

Reagovat
Pipo123

Neverím že Diego by k vám išiel, ten stále rozpráva ako by chcel raz trénovať Lazio a Inter

Reagovat
Pettirosso

Jj, několikrát se nechal slyšet, že chce trénovat všechny týmy, kde působil. Srdcař, sympatický

Reagovat
Pettirosso

Mancini Tondo prosím tě neblbni a zůstaň

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

zustane.. ma stale rozdelanou praci

Reagovat
Pettirosso

ještě Evropa

Reagovat
Pinturicchio

... a Conteho podmínka je jasná - buď pořádně posílíme, nebo odejdu (Gazzetta)

Reagovat
stuff

Vymena za Spalettiho by ma nezabila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele