Serie A - souhrn 31. kola

18.04.2015, 19:56, aktualizováno 20.04.2015, 22:40
Komentáře a souhrny
Fiorentina nestačila na Hellas. Derby mezi Interem a AC Milán přineslo bezbrankovou remízu. Neapol si veze tři body ze hřiště Cagliari. AS Řím si odnesl bod ze zápasu s Atalantou a vyrovnal se městskému rivalovi Laziu, které prohrálo s Juventusem. Palermo si poradilo s Janovem. Nerozhodné výsledky byly k vidění na hřištích Chieva, Empoli, Sassuola a Sampdorie...

ACF Fiorentina - Hellas Verona 0:1

20.04.2015 20:45

Góly: 90. Mounir Obbadi

Fotbalisté Fiorentiny odmítli možnost vrátit se na páté místo před Sampdorii Janov a v dohrávce kola překvapivě podlehli Hellasu 0:1. O jedinou branku zápasu se postaral až v závěru Obbadi. Domácí neproměnili hned několik šancí včetně pokutového kopu.

Velká pozornost byla samozřejmě upřena na Luku Toniho, útočník Hellasu ve Fiorentině působil a zažil zde skvělé časy. Viola si byla moc dobře vědoma, že největší nebezpečí hrozí právě od něj a na vytáhlého bombera se dobře připravila.

Každopádně Hellas toho na Artemio Franchi v prvním poločase mnoho neukázal, Fiorentina byla aktivnější a po půlhodině hry měla první šanci zápasu. Alberto Gilardino však hlavou zamířil těsně vedle. Také druhé nebezpečí přišlo ze vzduchu, ve 43.minutě našel Iličič přesně hlavu Aquilaniho, který však vysoko přestřelil.

Hned po změně stran mohl otevřít skóre Alessandro Diamanti, ale do celé věci se vložil Pisano a míč zablokoval. Šance FIorentiny začaly přibývat, Lazzari těsně minul a Aquilani jen tak tak netrefil balón. Až v 65.minutě dal o sobě poprvé vědět Luka Toni a ihned z toho bylo obrovské nebezpečí. Brankář Neto však svůj tým podržel a veronského útočníka nadvakrát vychytal. Hned za minutu došlo ke klíčovému okamžiku celého zápasu. Rafael ve vápně fauloval Gilardina a sudí odpískal pokutový kop. Nicméně tíhu okamžiku neunesl zkušený Alessandro Diamanti, Rafael ho skvělým skokem vychytal a odčinil tak předchozí zaváhání!

Nuda tím ale vůbec nekončila, ba naopak. Utkání dostalo ke konci pořádné grády, Salahovu střelu odkopával z brankové čáry Moras a na druhé straně Greco těsně minul. V 87.minutě selhal ve stoprocentní šanci Obbadi a domácí si mohli pořádně oddechnout. Nicméně ne na dlouho. Obbadi totiž dostal ještě jednou prostor a tentokrát už smrtelně udeřil. Christodoulopoulos vypálil, načež Neto jen vyrazil před sebe a číhající Obbadi dokonal pro Fiorentinu dílo zkázy. Fiorentina zareagovat nedokázala a doma šokujícím způsobem podlehla Hellasu 0:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 0:0

19.04.2015 20:45

Góly: -

Slavné milánské derby skončilo nic neřešící remízou 0:0. Inter měl v zápase výraznou převahu, ale v brance AC stál nepřekonatelný Diego López. Hráčům Nerazzurri také nebyly uznány dvě branky a dokonce jim byla upřena penalta, a to po jasné ruce obránce Antonelliho. Jak Inter, tak i AC stále zůstávají daleko od evropských pohárů.

Inter vstoupil do utkání lépe, svého městského konkurenta výrazně přehrával a také si připsal první šance zápasu. Hernanes vyslal z dálky pořádnou pumelenici a Diego López předvedl perfektní zákrok. Předvést se musel i Samir Handanovič, jenž zneškodnil individuální pokus talentovaného Susa. Po půlhodině hry dokázalo AC vstřelit gól, ale za velice zmatečných okolností. V nepřehledné situaci viděl hlavní arbitr ofsajd a branku se rozhodl neuznat. O pět minut později udělal průvan ve vápně Interu Jérémy Ménez, nicméně to byli Nerazzurri, kdo více udával tempo hry.

Na neuznané branky to postupem času byla remíza, neboť ani Icardiho gól pro ofsajd jeho útočného parťáka Palacia neplatil. Inter začal přidávat plyn a AC se muselo výrazně bránit. Palaciův pokus z úhlu vytěsnil López a za chvíli chtěli "domácí" pokutový kop. Po Hernanesově ráně totiž zahrál rukou Antonelli a nebylo co řešit. Hlavní sudí však nic nepostřehl a do píšťalky k nelibosti interistů vůbec nefoukl.

AC bylo v jednom ohni, Icardiho jako poněkolikáté vychytal fantastický López a když už byl v 72. minutě překonaný vlastním gólem Mexese, gól nebyl uznán pro předchozí faul Palacia. Rossoneri si koledovali, na Diega Lópeze se valil jeden útok za druhým. Střelu Juana Jesuse vyrazil na rohový kop hlavní muž večera López, jenž musel za krátko řešit stoprocentní šance Obiho a znovu Jesuse. Inter měl šancí jako máku, ale na výtečného Lópeze si ne a ne přijít.

V 90. minutě těsně netrefil branku Icardi a ve třetí minutě nastavení uhasil De Jongův pokus nůžkami Handanovič. Utkání dospělo do bezbrankového konce, ale nutno podotknout, že Inter byl herně jasně lepším týmem. Pro oba slavné celky pak výsledek 0:0 vůbec nic neřeší.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:3

19.04.2015 18:00

Góly: 24. José Callejón, 45+1. Antonio Balzano (vl.), 59. Manolo Gabbiadini

Neapol si s přehledem poradila s domácím Cagliari Calcio a nastřílela mu tři branky. Cagliari bylo poměrně bezbranné a neznamenalo pro hostující celek žádné nebezpečí. O zásahy se v dresu Partenopei postarali José Callejón a Manolo Gabbiadini. Vlastní branku si připsal Antonio Balzano. Neapol dokonce dohrávala v deseti, když byl vyloučen Cristian Maggio.

Cagliari nastoupilo vepředu s hráči jako Farias, Sau, Mpoku. Prostor před brankářem Brkićem čistili obránci Balzano, Ceppitelli, Rossettini a Avelar. Před Andújarem nastoupili Maggio, Albiol, Koulibaly a Strinić. V záložní řadě se objevili Jorginho a Gargano. O ofenzívu se v Neapoli starali Callejón, Hamšík, Lorenzo Insigne a jediný hrotový útočník Gonzalo Higuaín.

Ve druhé minutě se dostala do šance Neapol. Marek Hamšík poslal nadýchaný centr do pokutového území, ale domácí obrana Cagliari poslala míč do zámezí. O chvíli později brankář Andújar vyrazil míč pouze před sebe kam dobíhal Mpoku, ale brankář Neapole rychle míč opět dostal pod svou kontrolu. V osmé minutě se do vápna dostal Gonzalo Higuaín. Jeho střelecký pokus ale brankář Brkić vyrazil do bezpečí.

Marek Hamšík zatáhl míč do pokutového území, ale jeho následnou přihrávku zastavila obrana soupeře vez větších potíží. Několik dalších centrů se snášelo do vápna na Gonzala Higuaína, ale ani jeden z nich nedokázala argentinská hvězda zpracovat dost dobře. Jedním z nejlepších hráčů na hřišti byl slovenský kapitán Marek Hamšík. Ten se dostal po 24 minutách k míči, narýsoval přesný pas dopředu na nabíhajícího Josého Mariu Callejóna a ten si mezi beky převzal míč. Španělský záložník si počínal skvěle a prostřelil brankáře Brkiće!

Deset minut před koncem první půle se do dvou šancí dostal sám Marek Hamšík. Slovenský záložník a dnes skvělý hráč svou střelou z hranice velkého vápna pořádně protáhl brankáře Brkiće. Další rohový kop rozehrál Lorenzo Insigne, ale jeho centrovaný míč odvrátila obrana Cagliari. Jednu minutu před koncem prvního poločasu se Neapol prosadila podruhé. Marek Hamšík vymyslel další skvělou nahrávku do vápna. Jeho prudký centr do pokutového území, který směřoval na Lorenza Insigneho, si však do vlastní sítě srazil obránce Balzano - 2:0.

Po změně stran se Cagliari chtělo nadechnout k velkému obratu, alespoň tak si to zřejmě plánoval trenér Zdeněk Zeman. Albin Ekdal vyslal skvělý lob na nabíhajícího M'Pokua, ale ten nedokázal zakončit. Do zakončení v pokutovém území se po centru Hamšíka dostal Callejón, ale jeho pokus zablokoval Danilo Avelar. Deset minut po změně stran se do šance probojovával Gonzalo Higuaín, ale nezakončil přesně.

Poté se na hřiště dostal Manolo Gabbiadini a stačilo mu jen pár minut na to, aby skóroval. Stál za vápnem, nakročil si směrem k vápnu a krásnou ranou nedal brankáři Brkićovi žádnou šanci! Neapol vedla o tři branky a na tahu bylo Cagliari. To ale nemělo vůbec snadné.

Následně si Neapol náladu trochu zkomplikovala, když se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Cristian Maggio. José Callejón se pěkně uvolnil a následně nacentroval míč do pokutového území, ale tam si balon stáhl brankář Brkić. Patnáct minut před koncem se do zakončení se dostal Samuele Longo, ale pálil vedle. Sedm minut před koncem Andrea Cossu našel nabíhajícího Saua, ale ten nezakončil podle svých představ. Neapol je 4., Cagliari až předposlední.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Parma FC 2:2

19.04.2015 15:00

Góly: 32. Massimo Maccarone, 45. Lorenzo Tonelli - 19. Francesco Lodi, 73. Ishak Belfodil

Parmě sice byly odebrány další body za stále stejné problémy, ale ani to ji nezastavilo. Ducali sice nezvládli zápas s Janovem a dávají zapomenout na utkání s Juventusem, ale dnes se jim podařilo alespoň neprohrát. S Empoli si body rozdělili, i když zprvu vedli.

Na stadionu Carlo Castellani domácí velmi dobře začali, když se dostali do vedení po 19 minutách, když se trefil Lodi. O patnáct minut později Empoli srovnalo po brance Maccaroneho a ještě lepší vývoj utkání z hlediska Empoli nastal po 30 minutách, když se trefil Tonelli. Dvacet minut před koncem ale srovnal Belfodil.

Toskánský celek je prakticky zachráněn, na sestupové příčky má náskok deseti bodů a byl jasným favoritem. Lépe začalo Empoli, které pod trenérem Sarrim předvádí skvělé výkony. Velmi dobře začal zejména veterán Massimo Maccarone, který se dostal k zakončení ve vápně. Jeho hlavička ale naneštěstí pro Empoli neměla dost důrazu. Parma na druhé straně spálila obrovskou šanci na otevření skóre, když Massimo Coda neproměnil centr od Josého Mauriho. Obránce Mario Rui se k němu nakonec dostal a míč mu sebral.

Po 19 minutách se Parma ujala vedení. Po několika pokusech se míč dostal k Francescu Lodimu, který na nic nečekal a napálil míč k tyči - 1:0 pro Parmu.

Empoli na to rychle zareagovalo a začalo ovládat utkání. Směrem na útočníky mířilo stále více nahrávek a celkově se Empoli více snažilo. Větší aktivita brzy přineslo srovnání, když Riccardo Saponara využil své rychlosti a s míčem u nohy utekl Mattiovi Cassanimu. Před bránou si všiml nabíhajícího Massima Macarroneho, který už neměl problémy zakončit.

Massimo Maccarone mohl otočit vývoj zápasu, když se mu podařilo dostat se do vápna a pálit, ale jeho střela mířila těsně vedle. Maccarone si nabíhal na míč od Maria Ruie, ale nakonec zasáhla obrana Parmy. Ani ta už ale nezasáhla po akci Lorenza Tonelliho. Mirko Valdifiori našel svého kolegu skvělým pasem a Tonelli skvěle umísti hlavičku mimo dosah brankáře Miranteho. Ten neměl žádnou šanci zasáhnout a kapituloval - 2:1.

Do druhého poločasu vkráčely oba celky s jasným cílem vstřelit ještě jednu branku, kterou by naklonily výsledek na svou stranu. Aktivnější bylo opět Empoli, které doháněl zkušený brankář Antonio Mirante skoro k nepříčetnosti. Hned po změně stran se totiž Empoli dočkalo dvou skvělých šancí na vstřelení branky. Nejprve výtečně pálil z dobré vzdálenosti Riccardo Saponara, po něm pálil také Daniele Croce. Oba pokusy ale zneškodnil brankář Mirante.

Daniele Croce byl blízko k další brance Empoli také o chvíli později, když ale pálil jen do boční sítě. Byla to Parma, která trestala. Střela Massima Cody přeskočila Luigiho Sepeho a mířila do břevna. Od něj se ale balon odrazil k volnému Ishakovi Belfodilovi, který si poradil a Parma vedla. Byl to první gól Belfodila od května 2013. Poslední akci utkání měl na svědomí Ghezzal, ale pálil mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 1:1

19.04.2015 15:00

Góly: 39. Sergio Pellissier - 71. Boštjan Cesar (vl.)

Chievo Verona si připisuje cenný bod, který vybojovalo v utkání s Udinese. Domácí Mussi Volanti šli do vedení díky brance veterána Sergia Pellissiera z konce prvního poločasu, ale hosté se nevzdali a zlepšili svůj herní projev. Výsledkem toho byl konec zápasu, když se prosdil Cesar. Trefil se do vlastní sítě, takže Udinese slavilo alespoň bod.

Na stadionu Marc'Antonio Bentegodi se nakonec body jen dělí. Domácí hráči byli na koni, protože v minulém kole zvládli klíčový záchranářský duel s Cesenou a zvítězili. Do dnešního zápasu šli v lepším rozpoložení. Trenér hostí Andrea Stramaccioni naopak musí očekávat dslší hovory na koberečku od vedení, protože se jeho práce neustále dostává pod větší a větší tlak. Do dnešnéího zápasu nemohl počítat s Guillermem, Heurtauxem, Domizzim a Waguem.

Když se Udinese naposledy radovalo z výhry na tomto stadionu, psala se sezona 2010-2011. Dnes to mohlo vypadat mnohem lépe hned od prvních minut, protože Zebry začaly mnohem aktivněji. Už po třech minutách málem využil chyby domácí obrany řecký záložník Panagiotis Kone, který se postavil k exekuci standardní situace. Jeho přímý volný kop mířil přímo do rohu brány, ale gólu zabránil Bizzarri.

Brankáře Albana Bizzarriho otestovala také jedna z největších hvězd celku z Udine. Brazilský záložník Allan se dostal k ráně za vápnem, ale brankář Chieva si poradil. Ani brankář Orestis Karnezis se nenudil, protože ho poměrně tvrdou ranou otestoval Ivan Radovanović. Byli to domácí, kdo se prosadili jako první. Veterán Sergio Pellissier se trefil pět minut před koncem první půle. Ke gólu vedla spolupráce mezi ním a Riccardem Meggiorinim, který posílal skvělý pas ze strany - 1:0 pro Chievo.

Orestis Karnezis musel udělat skvělý skok, aby zabránil míči v jeho cestě do sítě. Vyslal jej na něj opět aktivní Meggiorini, který postupoval do vápna a nakonec vypálil. Po hodině hry se na hřiště dostal kapitán Udinese Antonio Di Natale, který měl dostat více míčů do vápna a něco udělat s nepříznivým stavem. Trvalo mu jen chvíli, než se postavil k míči a poslal krásnou dělovku k tyči. Na místě byl ale opět pozorný Bizzarri, který mu zkazil radost.

Ke skvělému zákroku donutil brankáře Orestise Karnezise i Rubén Botta, který dobře vypálil. Přesto se Udinese dočkalo srovnání. Darovali mu jej domácí sami. Pas od Cyrila Théréaua si do vlastní sítě srazil Bostjan Cesar, který se snažil odvracet míč před dotírajícím Alexanderem Geijem. Naneštěstí ale mířil do vlastní sítě.

Pozornost brankáře Orestise Karnezise vyzkoušel také Ivan Radovanović, který rozhodně mířil velmi dobře. Do zakončení se hnal také Alberto Paloschi, který pálil těsně vedle tyče. V nastaveném čase zápasu se do zakončení dostal Ervin Zukanović, který byl zastaven na hranici brankové čáry. Chievo si tak jen dělí body s Udinese.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Janov CFC 2:1

19.04.2015 15:00

Góly: 9. Ivajlo Čočev, 30. Ivajlo Čočev - 52. Iago Falqué

Palermo navázalo na minulé kolo a doma porazilo FC Janov 2:1. Sicilané šli v domácím prostředí poměrně rychle do dvoubrankového vedení a Grifové stihli už jen snížit.

Defenzíva Grifů poprvé inkasovala už po devíti minutách hry, když nedokázala zachytit rozvíjející se útok. Gólman Lamanna sice vyrazil první střelu, ale proti dorážce Ivajla Čočeva nemohl nic dělat - 1:0 pro Palermo. Sicilané byli nadále aktivnější, Lamanna tentokrát vytěsnil na rohový kop Vazquézův pokus. Ve 31. minutě už domácí vedli o dvě branky a bylo to zcela zasloužené vedení. Dybala podržel míč, natáhl na sebe hostující obranu a pak pěknou přihrávkou našel nabíhajícího Ivajla Čočeva, který vstřelil svůj druhý gól v zápase. Janov toho v prvním poločase moc nepředvedl a naopak ještě před koncem mohl prohrávat o tři branky, Rispoli se dostal k míči a Lamanna musel zasahovat.

Stylem, jakým se Grifové prezentovali v prvním poločase, v žádném případě nemohli uspět. Kouč Gian Piero Gasperini nejspíše svým svěřencům hodně vyčinil a po přestávce to byl zcela jiný Janov. Předně se severoitalskému týmu podařilo vstřelit rychlou kontaktní branku. Iago Falqué obdržel na hranici ofsajdu balón, otočil se s ním a přízemní ranou překonal brankáře Palerma.

Postupem času ale aktivita Janova opadla a znovu to mohlo být Palermo, kdo gólově udeří. Dybala orazítkoval břevno a Lazaar netrefil poloprázdnou branku! Domácí si vedení 2:1 až do konce pohlídali a připisují si další tři body.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 1:1

19.04.2015 15:00

Góly: 3. Francesco Totti (pen.) - 23. Germán Denis (pen.)

AS opět zklamalo. Vlci nevyužili zaváhání svého konkurenta a připsali si jen jeden bod po remíze s Atalantou Bergamo. Domácí Vlky sice poslal do vedení kapitán Francesco Totti, který se prosadil z penalty, ale o chvíli později stejným způsobem odpověděl hostující Germán Denis.

Trenér Rudi Garcia přistoupil ke změně modulu. Vyslal do pole dva záložníky, tři ofenzivně laděné hráče jednoho vysunutého hrota, kterým byl vracející se kapitán Francesco Totti. Za ním měli tvořit hru především Florenzi, Iturbe a Adem Ljajić. Před brankářem Sportiellem nastoupili Dramé, Benalouane, Stendardo, Masiello. O ofenzivní část se měli starat především Gómez, Emanuelson, Estigarribia a Denis.

Už ve druhé minutě se AS dostalo do vedení. K míči se u vápna dostal Adem Ljajić, který si obhazoval svého nejbližšího soupeře a to se mu povedlo skvěle. Trefil totiž jeho ruku, takže sudí odpískal penaltu. K ní se podle svého zvyku postavil obvyklý exekutor pokutových kopů Francesco Totti, který poslal mladého brankáře Marca Sportiella na druhou stranu a slavil!

Ljajić se snažil natáhnout na sebe dva protihráče a následně poslat míč do ulice na rozběhnutého Iturbeho. Jenže na místě byl Benalouane, který si poradil. AS předvádělo mnohem lepší kombinaci a opět působilo dojmem týmu, který ví, jak má bojovat o tři body. Po levé straně se prohnal k vápnu José Holebas, ale nakonec byla jeho snaha zablokována. Centr Adema Ljajiće proletěl přes vápno až na Florenziho, ale ten nedokázal vrátit míč před bránu.

Další centr Adema Ljajiće našel jen nejblíže postaveného stopera Stendarda. Penalta se ale kopala také na druhé straně. Davide Astori v pokutovém území fauloval a k míči se postavil Germán Denis. Ten byl úspěšný stejně jako Totti před malým okamžikem na druhé straně a Orobici srovnali na 1:1!

AS se opět dostalo do problémů, stejně jako mnohokrát v tomto kalendářním roce. Přesto se pokoušelo aktivně napadat a tvořit hru. Problém byl v tom, že ofenzivně ladění hráči se snažili spíše tvořit hru a pro míče se vraceli zpět k půlící čáře, takže pak scházeli ve vápně. Obrovskou chybu vyrobila obrana Orobici ve chvíli, kdy nechala Florenziho postupovat z úhlu na Sportiella, ale mladý římský záložník nastřelil jen Sportiella.

Ve hře římského celku se vyskytlo množství nepřesností a v některých momentech ani sami hráči nevěděli, kdo by si měl koho přebírat. Na Vlky pískali vlastní fanoušci a Nainggolanova rána ze 30 metrů mířila až k rohovému praporku. Giallorossi si častokrát nerozuměli ani mezi sebou, což nahrávalo Atalantě. Té v podstatě stačilo čekat na chybu AS a využít jí. Do konce první půle se to ale hostům nepovedlo už ani jednou.

Když odcházeli domácí hráči do kabin, jejich příznivci jim hlasitě dávali najevo, jak moc nespokojení s jejich přístupem k zápasu jsou. Po výsledkové stránce si nejspíš také představovali lepší výsledek. AS bylo aktivnější také ve druhém poločase. Nejprve se ale muselo bránit, protože Marcelo Estigarribia velmi dobře pálil. Brankář Morgan De Sanctis ale byl včas na svém místě a ránu za svá záda nepustil. Na druhé straně si obdobně dobře vedl brankář Sportiello, který vyrazil tvrdý pokus Radjyho Nainggolana.

Hrdinou se opět mohl stát legendární útočník Francesco Totti, který zakončoval centr od mladíka Alessandra Florenziho. Do rány se mu ale postavil Stendardo. AS nedokázalo nalézt správnou cestu skrz obrannou linii svého oponenta a jeho frustrace vzrůstaly na hřišti i mimo ně. Trenér Rudi Garcia poslal na hřiště postupně Seydoua Keitu, Victora Ibarba i Seydoua Doumbiu, ale ani jeden z nich nedokázal strhnout vedení na stranu domácího celku. Poslední pokus belgického záložníka Radjy Nainggolana byl tečován mimo.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 1:1

19.04.2015 12:30

Góly: 45. Domenico Berardi (pen.) - 58. Fabio Quagliarella (pen.)

V prvním zápase nedělní nabídky zápasů italské Serie A si Sassuolo rozdělilo body s Turínem. Pro Granatu jde o ztrátu, neboť v našlapané konkurenci v bojích o Evropskou ligu si nesmí dovolit zaváhat. Obě branky padly z pokutových kopů.

První navštívenku směrem na branku Turína vyslal Domenico Berardi, ale byla to Granata, kdo více hýřil aktivitou. Po střele Darmiana musel tasit dobrý zákrok Consigli a Martínez pro změnu trefil boční síť. Pořádné vzrušení předvedl na druhé straně Zaza, jehož pohotová rána pořádně vystrašila hostující fanoušky.

Skóre se pohnulo až těsně před koncem prvního poločasu. Po střetu Glika s Florem Floresem odpískal hlavní sudí pokutový kop a Domenico Berardi svůj úkol splnil. Proměněnou penaltou poslal Sassuolo do vedení - 1:0.

Granata odstartovala druhý poločas lépe, obránce Bovo byl na zadní tyči úplně sám, ale prodloužený balón nedokázal trefit ideálně. A tak i hostům musel pomoci až penaltový okamžik a znovu u toho byli aktéři předchozího penaltového střetu, tedy Floro Flores a Glik. Jenže tentokrát proběhlo vše v opačném gardu, fauloval útočník Sassuola. Fabio Quagliarella zamířil z penaltového puntíku do černého a bylo to 1:1.

Quagliarella byl následně hodně při chuti a ještě dvakrát velmi dobře prověřil domácího brankáře Consigliho. Nepochodil ani Farnerud a dvě minuty před koncem zápasu opět Quagliarella, jemuž vystavil stopku Consigli. Do konce utkání už se skóre nepohnulo a oba týmy si tak připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 2:0

18.04.2015 20:45

Góly: 17. Carlos Tévez, 28. Leonardo Bonucci

Juventus Turín navýšil své vedení na Lazio Řím, které v přímém souboji porazil. Notně tím pomohl druhému římskému celku, který hraje až v neděli. Utkání bylo velmi atraktivní a rozhodly jej dvě branky. Obě padly v prvním poločase, když se nejprve prosadil Carlos Tévez a po něm také obránce Leonardo Bonucci.

Domácí tým vsadil na osvědčenou obrannou řadu v podání Barzagli - Bonucci - Chiellini, v útoku měli hrát důležitou roli Carlos Tévez a Alessandro Matri. Lazio vsadilo na ofenzivní trojlístek v podání Felipe Anderson, Miroslav Klose a Stefano Mauri. Prostor před brankářem Marchettim čistila čtveřice Basta - Cana - Maurício - Braafheid.

Do zakončení se snažil už po třech minutách dostat Senad Lulić, který ale narazil na dobrý zásah dvojice Bonucci-Barzagli. Po křídle se s míčem u nohy rozeběhl Patrice Evra, kterému se nakonec podařilo odcentrovat. Jeho pokus byl zastaven zákrokem Cany. Po deseti minutách Senad Lulić našel krásným pasem Felipeho Andersona, který nešel do souboje s Buffonem. Zkušenému brankáři však míč vypadl z náruče, ale naštěstí pro Juventus včas zasáhl Chiellini.

O chvíli později se ke střele z větší vzdálenosti odhodlal Claudio Marchisio, s jehož tvrdou ranou ale Marchetti neměl větší problémy. Ty mu naopak způsobil Carlos Tévez. Argentinský střelec si naběhl za obranu, kde jej našel přesným pasem Arturo Vidal. Tévez uběhl dvěma stíhajícím obráncům a přesnou přízemní ranou k tyči skóroval - 1:0 pro domácí.

Stejný duel byl k vidění po 20. minutách. Tentokrát ale Tévez nepřekonal obránce Maurizia. Po zmatku v obraně Juventusu se k míči na vápně dostal Miroslav Klose. Branku Gianluigiho Buffona ale nakonec netrefil. Jak se střílejí branky, mu ukázal Leonardo Bonucci. Netradiční střelec se ujal míče ve středu hřiště a ačkoli není nijak rychlý a doběhl s ním až k vápnu. Obranná dvojice Lazia jen couvala a zasahovala až ve chvíli, kdy bylo pozdě - Bonucci nikým neatakován přízemní ranou překonal Marchettiho.

O něco podobného se pokoušel Felipe Anderson, který se zmocnil míče a po několika krocích nahrával Bigliovi. Jeho rána ale mířila hodně mimo branku. Brankáře Buffona prověřil dobrou střelou Senad Lulić, ale prostřelit jej nedokázal. Na druhé straně se k míči dostal Carlos Tévez, který si poradil s mladým záložníkem Cataldim, jenže nedokázal obehrát obránce Canu. Trenér hostujícího celku Stefano Pioli do druhého poločasu poslal hvězdného záložníka Antonia Candrevu, který vystřídal Braafheida.

Právě Candreva poslal o chvíli později skvělý centr do vápna, jenže Miroslav Klose nezachytil centr přesně. Na bránu Marchettiho pálil deset minut po změně stran také veterán Andrea Pirlo. V rámci posílení ofenzivy trenér Allegri vyslal na hříště mladého útočníka Álvara Moratu. Po šedesáti minutách hry se po dlouhé kombinaci rozhodl vypálit Carlos Tévez ale mířil hodně vedle. Po faulu Chielliniho na Andersona se exekuce standardní situace ujal Antonio Candreva. Jeho tvrdou ránu ale Buffon vyrazil na roh.

Unaveného Pirla poté nahradil Roberto Pereyra. Po jeho spolupráci se do šance dostával Álvaro Morata, který ještě nehrával na Téveze. Argentinec ale stál v ofsajdu. Ke konci utkání se Lazio snažilo stupňovat tlak a vstřelit alespoň čestný úspěch. Na centr Luliće si vyskakoval Keita, ale tomu míč sebral z hlavy Buffon. Minutu před koncem se do další šance hnal nejlepší střelec Juventusu Carlos Tévez, ale v rozporu s pravidly ho zastavil Cataldi. Sudí Rizzoli ihned vytáhl červenou kartu a Lazio dohrálo v početní nevýhodě.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Cesena 0:0

18.04.2015 18:00

Góly: -

Cesena získala v boji o záchranu cenný a nečekaný bod, když uhrála bezbrankovou remízu na půdě Sampdorie. Vděčit za to může jak nepřesné mušce domácích střelců, tak vynikajícímu výkonu gólmana Federica Agliardiho..

Zisk jediného bodu je pro Sampdorii komplikací v bitvě o poháry, přesto se však dokázala posunout alespoň na 50 bodů; nyní je na tom tedy stejně jako Neapol. Cesena je osmnáctá, šest bodů za Atalantou. Toto papírové rozložení sil bylo na hřišti vidět od samého počátku - domácí dominovali po celých 90 minut, gól se jim ale vstřelit nepodařilo.

Jako první pokoušel štěstí Angelo Palombo, Agliardi si ale s jeho dělovkou z uctivé vzdálenosti poradil - a to byl teprve začátek. Hostující gólman se musel dále vyznamenat proti pokusu hvězdného Samuela Eto'a, načež Luis Muriel pálil z dorážky nad. Blucerchiati nepomohl do vedení ani Éder, který pokoušel štěstí po odražené střele Stefana Okaky.

Až po půlhodině hry se poprvé zahřál také domácí strážce Emiliano Viviano, který si musel poradit s pokusem Alejandra Rodrígueze; to byl však spíše ojedinělý záblesk v jinak jednostranném utkání. Po přestávce domácí pokračovali ve festivalu zahozených šancí - Lorenzo De Silvestri hlavičkoval mimo tři tyče, Eto'ova rána se zase odrazila od zad Stefana Lucchiniho.

Skutečně výraznou gólovku zahodila Sampdoria v 76. minutě, kdy zachránce Lucchini uklízel z brankové čáry Romagnoliho pokus po rohovém kopu; tlak domácích se v závěru ještě vystupňoval, ani Eto'ovy slibné pasy však ke gólu nepomohly. Kamerunec postupně vyslal do finálních šancí De Silvestriho a Okaku, Agliardi ale odolal až do samého konce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC31227259:1573
2.SS Lazio31184958:3058
3.AS Řím311513342:2358
4.SSC Neapol31158853:3753
5.UC Sampdoria311214538:3150
6.ACF Fiorentina311310843:3549
7.Janov CFC311111943:3644
8.Turín FC311111936:3344
9.AC Milán311013844:3743
10.Inter Milán311012946:3742
11.Città di Palermo3110111044:4541
12.US Sassuolo318121137:4636
13.Chievo Verona31991323:3236
14.Hellas Verona31991337:5436
15.Udinese Calcio318111234:4235
16.Empoli FC31616932:3834
17.Atalanta Bergamo316121327:4230
18.AC Cesena314111628:5323
19.Cagliari Calcio31491835:6121
20.Parma FC31552126:5817
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (130)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

I kdyby AS zítra vyhrálo... Počítám správně, že Scudetto můžeme slavit už ve 33. kole?!

Reagovat
pajka-juve

Jestli AS vyhraje tak ne, ale kdyby remizovalo/prohrálo, tak můžeme mít jistotu už za 2 týdny

Reagovat
DelPiero137

Som rad ze Max nesetril zostavu, toto bol velmi dolezity zapas k titulu aj ked sa to mozno nezdalo. A nie sme jedine muzstvo ktore bojuje v lige aj LM.

Vidal s Pereyrom obrovske pozitivum do zbytku sezony. Hlavne Artuoro je spat, este zapracovat na golovosti a opat pridu ponuky 50m a viac Ale uplne by mi stacilo ak by do konca sezony hral ako posledne 3-4 zapasy.

Tevez je kapitola sama o sebe, pre mna prikladny hrac. Schyta toho hodne, nesimuluje nevala sa, ak moze ustoji suboj, skosia ho on vyskoci a pokracuje. O bojovnosti a kvalite nema cenu hovorit.

Zato Chielliny je ina kapitola, za dnesny zapas by mal celu vylatu rozmenit na kovaky a hadzat tyzden do najblizsej studni kolko stastia mal ze nezavinil ziadny gol(y). To je otras co predvadza posledny mesiac/tuto sezonu. Mam ho rad ale sam musi uznat ze mu to nejde. Ak bude mat Max kuraz tak Rugani musi ist miesto neho buducu sezonu. Od ME 2012 ide vykonnostou dole, tak co bude dalsiu sezonu?

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Furia Ceca

Chiello uvidíme, jednou za tři roky má TOP sezónu, což vychází akorát na tu další. Jinak i pro mě po příchodu Ruganiho jasnej kandidát na lavici. Arturo hádám, že když nikam nešel v létě, že už od nás jen tak neodejde. Co se týče dobrých výkonů, tak bych ještě vyzdvihl Bonucciho s Barzou, kteří vymazali Andersona, dále Gigi, kterej má letos fazonu, kterou jsem u něj dlouho neviděl (což je teda samo o sobě hodně co říct) a pak taky samozřejmě Alvára, kterej je zápas od zápasu lepší. To jak dokáže jediným pohybem vymazat hned dva, tři obránce... Ten bude jednou TOP. Doufám, že ho před Realem nějak uchráníme.

Reagovat
DelPiero137

Gigi je stale dobry, mal slabsi pol rok (nie svoj standard ktory predvadza aj teraz) tak rok a pol dozadu, u neho nepochybujem asi nikdy

B+B boli dnes skveli, celkovo Leo tento rok dobry, zaciatok mal trocha neisty ale v klucovych zapasoch je oporou. Barza je pre mna posledny stopersky elega ala Nesta po dlhom zraneni naskocil a uz je jeden z najlepsich.

Tiez si myslim ze Arturo nebude odchadzat, to bola len narazka nato ze ak pride goly ako prve 3 sezony, opat bude absolutny top. Som rad ze sa mu dari, ta zaloha potrebuje tahunov ked vypadol Pogba, Asa je out a Andrea sa vratil po zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Po této výhře je de facto rozhodnuto o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Liga finito, veškeré síly jak fyzické tak mentální směřovat do LM.Pojďme zkusit udělat sezonu na kterou nezapomene žádný fanoušek Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Alberto Aquilani

skúste prehrať titul, to by bolo nezabudnuteľné

Reagovat
Ferguson6

Je pekné, že praješ titul Laziu

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dva mesiace sa teším na tento zápas, potom sa zraní polovica hráčov čo by inak hrali v základe a moje očakávania sú v piči, teraz zostáva sa tešiť už len na finále Coppy, dúfam že De Vrij sa na nu bude šetriť a v tomto ročníku SA už hrať nebude, pre istotu aby sa nezranil. FORZA SS

Reagovat
lucius6

Finále Copy to bude pravej zápas, tady jsem nám vůbec nevěřil, ale v Copě se umíme proti Juve vyhecovat a navíc snad budem mít full squad, takže to hlavní nás teprve čeká

Reagovat
The Krupy

Juventini: Ak by ste si mohli do tímu vybrať jedného hráča, ktorý za Juve nikdy nehral, kto by to bol? U mňa Nesta

Reagovat
Yanek

to bude pro mě vždy nejoblíbenější obránce

Reagovat
stuff

sice neodpovedam na otazku, ale velmi lutujem, ze Thierry sa u nas nepresadil.

Reagovat
Ferguson6

Greško

Reagovat
DelPiero137

Batistuta

Reagovat
eLJay.91

Na toho jsem zapomněl!

Reagovat
eLJay.91

Ještě 4 roky zpátky bych asi napsal Pirlo. Usilovně jsem nad tím přemýšlel. A asi ten Nesta. Pak možná Rino. A jak píše stuff, je ohromná škoda, že se u nás neprosadil Henry.

Z říše snů mě pak napadají dvě brazilská R - Ronaldo&Ronaldinho. Ale to je fakt jen fantazie. Brazilci v Juve - to prostě není ono.

Reagovat
Pinturicchio

Nesta, Robben

Reagovat
Furia Ceca

Tak to čumím, u tebe bych čekal Benzemu.

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud se může i z těch co ješté hrajou, tak jasně Messi.

Z těch co skončili je výběr těžký, ten Henry, aby se prosadil, se mi zdá jako dobrá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch, co hrají C. Ronaldo. Z minulosti pravděpodobně taky Nesta.

Reagovat
M11

z hracu kteri jsou jeste aktivni bych si pral Aguera

Reagovat
Furia Ceca

Já to řeknu jinak: ani bych nechtěl žádnýho hráče, co za nás nehrál, ale spíš bych chtěl udržet Ibrahimovice na víc jak dva roky... Strašná škoda toho debilního CP.

Reagovat
sankakofi

Presne tak. Škoda že Zlatan neostal v Juve. a ku tomu CP, je až neskutočné aký sme mali vtedy team. Del Piero, Trezeguet, Buffon, Nedved, Ibrahimovič, Vieira, Emerson, Zambrotta, Cannavaro, Mutu, Marchisio, Chiellini, Thuram., Camoranesi, Criscito a mnoho ďaľších

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jich uteklo daleko vic v top forme. Canavaro, Thuram, Zambrotta, Emerson, Vieira. Lito mi nebylo jen smazky Muttanta

Reagovat
sankakofi

Nech bol Muttu aký chcel ale futbalové kvality mu uprieť nemožno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v konkurenci Ibrahimovice, Trezegueta a Del Piera, byl paty kolo u vozu. (Jeste tam byl myslim jeden forvard)

Reagovat
sankakofi

Tak to je pravda a bol tam ešte Zalayeta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, diky

Reagovat
The Krupy

Di Vaio

Reagovat
sankakofi

Di Vaio bol super ale ten odišiel už v roku 2004 do Valencie. Aj Miccoliho som mal rád

Reagovat
The Krupy

Di Vaio bol môj naobľúbenejší náhradník škoda že sa Miccoli nepresadil, ešte keď hral na hosťovaní v Perugii a išlo mu to, o ňom vyšiel v Pro Footballe oslavný článok, tak som bol na neho potom namlsaný a nič z toho

Reagovat
sankakofi

Ten článok si pamätám, bolo tam aj niečo o jeho mladšom bratovi ktorého tiež perugia podpísala

Reagovat
sankakofi

A práve čítam že tá naušnica čo Miccoli nosí je naušnica ktorú nosil Diego Maradona počas svojho pôsobenia v Neapole a neskôr mu ju zabavili finančáci. Miccoli si ju potom kúpil v dražbe za 25 tisic eur a neskôr sa aj Miccoli s Diegom stretli.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta

Reagovat
10

Moji nejoblíbenější hráči v Juve hráli...ale z aktivních bych vybral Pastoreho a Tottiho v pětadvaceti

Reagovat
sankakofi

Pastoreho by som si aj ja prial do Juve

Reagovat
sankakofi

Už keď odchádzal z Palerma som ho velmi chcel do Juve no ale tie prachy čo si vždy pýta Zamparini je choré (z jeho strany väčšinou geniálne)

Reagovat
smazaný uživatel

Mattheus nebo Nesta. A samozřejmě někteří Brazilci, ale to moc nejde k sobě s Juve

Reagovat
Pinturicchio

GRAZIEEEEEEEEEEE, JUVEEEEEEEEEEEEEE

Chtěl jsem napsat ještě něco, aleeeeeeeeeee

! ! ! FINOOOOOOOOOO ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FEEEEEEEEEEEEEEEEE FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUUUUUUUUUUUUUUUUUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V listopadu jsem tu psal, ze na titul bude letos stacit 82 bodu, nakonec to muze byt i miň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Po včerajšom zápase docela veľká kritika na hráčov, odniesol si to hlavne Cataldi. Pioli povedal že sa nesmieme vyhovárať na absencie hráčov, chceli sme hrať ofenzívne a svoju hru, lenže keď v prvých 30 minutách dostanete dva góly po takých chybách tak nemôžeme pomýšlať na dobrý výsledok.

Inak zaujímavá statistika, bez De Vrija sme hrali 4 zápasy, všetky prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

To druhy misto date tak jako tak, AS je parta sasku a Neapol, kdyz bude hrat jak ve Wolfsburgu, pujde do LM pres EL

Reagovat
Pipo123

O druhé miesto nejde, já sa vždy teším na zápasy proti vám, bo vy ste to merítko kvality v Serii A, na zápasy proti Juve sa teším viac než na derby, je to taká nádej že raz by sme možno mohli aj poraziť TOP klub akým je Juve tak teraz mi nezostáva nič iné len dúfať že finále Coppy bude iné a potrápime vás viac ako včera. Na druhej strane, včera ma prekvapili hráči Juve, ako sa pekne vyjadrovali o Laziu a našej hre, hlavne Bonucci a Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsou to zadny vypatlanci jako treba DDR nebo Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
DelPiero137

Nahodou Dani mal vzdy dobre nazory, jak v AS tak v repre mnoho krat povedal narovinu ako to je. To co sa ostatny bali povedat nahlas, zato si ho cenim. Na ihrisku mava blikance, ale vypatlanec to nie je. To skor Totti mi zacal byt lahostajnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže S.O.B o vyjádřeních DDR ví asi tolik co o teorii relativity

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, chodite jeste nekdo na fcjuventus.cz ??

Reagovat
brenk

vyhýbam sa tej stránke širokým oblúkom

Reagovat
eLJay.91

Dřív jsem chodil, ale teď už ne. Podle mně tam není nic navíc oproti EF. Spíš naopak. A ty diskuze tam...

Reagovat
DelPiero137

Hlavne diskusie ma odradzaju, rovnako na FB skupine. Cest velmi uzkej skupine normalnych fanusikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že už nepřispívám články, tak tam nemám důvod chodit. Stránky by potřebovaly předělat, zvlášť redakční systém je dost k ničemu, ale dlouho se nic nedělo, takže arrivederci.

Reagovat
sankakofi

ja áno, ale ako iste vieš už to tam tak nežije ako kedysi

Reagovat
smazaný uživatel

presne, prichodom skupin na fb sa tato stranka coraz viac stava zabudnuta pre vacsinu fanusikov, co je skoda..

Reagovat
sankakofi

bohužial

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno mensi problem je aj u adminov, keby pribudali clanky, ludia by sa vracali ale ked si vsimnes, uz nie su ani pred a pozapasove clanky, diskusie od nich.. + ani zaujimavosti a clanky o time, hracoch..

Reagovat
sankakofi

Tak aj ja som robil pá článkov a hodnotenia hráčov a podobne ale keď tam nikto nechodí a máš pod článkom cca 4 komentáre tak to človeka veľmi nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najcastejsi diskutujuci bol a je jednoznacne shadow :) ja som tam sem tam napisal ale rad som cital clanky co tam pribudali.. za to ako ste sa snazili

Reagovat
ED91

Veruže pribúdajú

Reagovat
The Krupy

Evra: "Nikdy jsem netrénoval tak tvrdě jako tady v Juventusu. I Zidane říkal, že po prvním tréninku v Juventusu zvracel. Manchester byl oproti tomu dovolená. Ovšem vyhrávali jsme, takže to byla krásná dovolená."

Reagovat
CubONE

De Gea hovoril cosi podobne, ked porovnaval MU so Spanielskom

Reagovat
Furia Ceca

Zkopíruj to a hoď to pod článek v rubrice PL - a sám uvidíš, co se bude dít!

Reagovat
smazaný uživatel

To dost možná vysvětluje ty časté zranění pod Allegrim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto fakt fest mrzí.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Inzaghi

Ok, o zápas míň. Už jen sedm.

Reagovat
Malresi

Prvý polčas vyrovnaný,pričom nám bol neuznaný podľa mňa regulérny gól. Druhý polčas už v réžií Interu. Ja fakt nerozumiem, aká je naša taktika smerom dopredu, úplne bez myšlienok. To sa spoliehame len na to, že Menez bude dávať zápas, čo zápas wondergoaly alebo čo ? Suso,Jack,Antonelli

Reagovat
smazaný uživatel

Bavil sem se i když nepadl gol.

Reagovat
CubONE

Kvalita zapasu zodpovedala postaveniu timov v tabulke. Oba goly spravne neuznane, ale Inter mal kopat penclu za ruku Antonelliho, hlavne v druhom polcase bol ovela lepsi. Pippo nezvladol znova striedania, absolutne nedokaze reagovat na vyvoj zapasu. Suso v prvom polcase s Abatem dobry, aj stoperi, v druhom polcase akokeby fyzicky odisla zaloha a totalne sme stratili kontrolu nad zapasom, co zvysilo tlak na stoperov.

MOTM jasne Diego. Opat.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, hrůza, nuda. Z Derby, které bývávalo vrcholem sezony a reklamou na fotbal (jak na hrací ploše, tak v ochozech) se stala přehlídka nudy, zoufalosti a utrpení. Větší reklamu na fotbal najdou fanoušci i v zápase Chieva z Cesenou, tohle byla naprostá hrůza, chce to změnu

Reagovat
Robbie

takže opět divize

Reagovat
CubONE

fanusikovia boli tiez prispati, na jesen, ked sme boli domacimi my, bola atmosfera lepsia, aj ked tusim Curvy bojkotovali

Reagovat
smazaný uživatel

na jeseň bola atmosféra lepšia, lebo dovolili bubny a tuším aj megafóny pre speakerov v oboch kotloch. Včera to bolo o poznanie ospalejšie, hoci choreá opäť špičkové, musím uznať, že Interu sa zadarilo lepšie, ale s ohľadom na ten náš bojkot v CS sme si hanbu nespravili (aj keď mohli aspoň do spodku natiahnuť červené a čierne stuhy, aby to zaplnili niečím, ale neva). To na ihrisku to už bolo z našej strany o poznanie horšie - prehliadka biedy a hnusu, jediný, kto si bol vedomý, aký zápas hrá, bol kapitán Abate, technicky ešte vynikal Suso a bojovnosťou De Jong, zvyšok okrem Diega na facku. Najväčší preplesk by však zaslúžil alibista na lavičke, ktorý znova vybehol s taktikou ´neprehrať´ - mať Inter polovicu kvality Juventusu, nás sfúkne bez debaty 3:0 a bol by som zvedavý, na čo by sa vyhováral po tom, takto je to podľa neho ´skvelý zápas´

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Votas

ve třetí minutě nastavení uhasil De Jongův pokus nůžkami Handanovič.

Jó nůžky umí Handa jak málokdo...

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

do Atalanty s ním

Reagovat
smazaný uživatel

derby bola fakt solídna tragédia, fakt jediné, čo majú milánske kluby hodné svojho mena sú brankári...

z milánskej strany sa ešte celkom dalo pozerať aj na De Jonga a v prvom polčase aj na Susa...

Reagovat
smazaný uživatel

moje prve derby mam za sebou, som velmi spokojny, skoda ze tam ten jeden gol nepadol.. boli sme lepsi

Reagovat
CubONE

Hmm, tak Viola sa viditelne setri na EL, snad im to vyjde.

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem napsat to samé

Reagovat
cristiano.K.

100. pro slunečné počasí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

JOO, Juve zítra na Prima Cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo jasne, ve strředu jsou vždy dva zapasy v TV

Reagovat
Pinturicchio

Nekaž mi radost.

Btw, k tomu 24. Fanta kolu, nechal bych to až úplně nakonec tu kontrolu, o to to bude ještě zajímavější a napínavější.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

znamky jsou spravne, jen mne jde o tu tabulku

Reagovat
Pinturicchio

Mně přišlo, že tam Biancovi najednou na to druhé místo naskočil nějak moc velký náskok.

A 31. uděláš teda dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam, už je tam, už je tam, už je tam, už je tam... a sakra, tady nejsme v Litvinově

Reagovat
GEGE

Trinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Musi to byt blbe kdyz sem posledni

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=vW4Dov_kxNg

By mě zajímalo, jak dlouho točili to s těma centrama / hlavičkováním, než se to rozhodli udělat v nějakém PC programu.

"Yes, yes, yes, yes"

Reagovat
sankakofi

Reagovat
smazaný uživatel

Borec, ten Alvaro

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
andycek1

Od Scudetta v lige nás delia 2 víťazstva. od Coppy 1 a od LM 3 aj ked zajtra remizujeme.

Fúú tak blízko Treble sme boli veľmi dávno

Reagovat
smazaný uživatel

LM snad nemůžeš myslet vážně. Vždyť jste ještě nepřešli přes Monako, který si u vás remízu zasloužilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co nemůže myslet vážně? Vždyť to má vyčíslené správně. Bavíme se o kvantitě, nikoliv o kvalitě. A Monako si remízu nezasloužilo. Kdyby dalo gól, pak ano.

Reagovat
Pipo123

Keď nás porazíte v Coppe tak regulérne končím ako fanúšik Lazia

Reagovat
10

PrtScr saved

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Votas

Barcelona sleduje Mateo Kovačiče, ten však s katalánským celkem nedávno prodloužil smlouvu až do roku 2019, načež si Inter Milán jeho služby pochopitelně náležitě cení. Blaugranas by proto údajně Nerazzurri nabídli kromě finanční kompenzace i hráčskou výměnu, která by zahrnovala buďto Pedra nebo Alexe Songa.

ty expresky sou fakt tragický

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to úplná blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

To je den co den jeden kec za druhým.

Reagovat
Votas

“I know that my name has been linked with some of the biggest teams in the world, and it is an honor for me. I have to stay calm. Inter? I love them as a team. When I play, I always try to watch them on television. I know that they are interested in me. I ate and had a coffee with some representatives of the Nerazzurri, and if I really end up getting bought by Inter, it would be great. Inter are a great club and if would definitely be making a dream a reality, knowing that i watched them as a child. Right now, I am focusing on achieving promoting with Istituto, but after, it would be really nice to play for Inter.”

....Dybala 2012

Reagovat
Pettirosso

dík...už ho nechci

Reagovat
Pinturicchio

Aspoň máme nějakou výmluvu, až půjde do PSG.

Reagovat
Pettirosso

však právě, teď už mě to mrzet nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele