31. kolo
19.04.2015 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Milánské derby branku nevidělo

Slavné milánské derby skončilo nic neřešící remízou 0:0. Inter měl v zápase výraznou převahu, ale v brance AC stál nepřekonatelný Diego López. Hráčům Nerazzurri také nebyly uznány dvě branky a dokonce jim byla upřena penalta, a to po jasné ruce obránce Antonelliho. Jak Inter, tak i AC stále zůstávají daleko od evropských pohárů.

Inter vstoupil do utkání lépe, svého městského konkurenta výrazně přehrával a také si připsal první šance zápasu. Hernanes vyslal z dálky pořádnou pumelenici a Diego López předvedl perfektní zákrok. Předvést se musel i Samir Handanovič, jenž zneškodnil individuální pokus talentovaného Susa. Po půlhodině hry dokázalo AC vstřelit gól, ale za velice zmatečných okolností. V nepřehledné situaci viděl hlavní arbitr ofsajd a branku se rozhodl neuznat. O pět minut později udělal průvan ve vápně Interu Jérémy Ménez, nicméně to byli Nerazzurri, kdo více udával tempo hry.

Na neuznané branky to postupem času byla remíza, neboť ani Icardiho gól pro ofsajd jeho útočného parťáka Palacia neplatil. Inter začal přidávat plyn a AC se muselo výrazně bránit. Palaciův pokus z úhlu vytěsnil López a za chvíli chtěli "domácí" pokutový kop. Po Hernanesově ráně totiž zahrál rukou Antonelli a nebylo co řešit. Hlavní sudí však nic nepostřehl a do píšťalky k nelibosti interistů vůbec nefoukl.

AC bylo v jednom ohni, Icardiho jako poněkolikáté vychytal fantastický López a když už byl v 72. minutě překonaný vlastním gólem Mexese, gól nebyl uznán pro předchozí faul Palacia. Rossoneri si koledovali, na Diega Lópeze se valil jeden útok za druhým. Střelu Juana Jesuse vyrazil na rohový kop hlavní muž večera López, jenž musel za krátko řešit stoprocentní šance Obiho a znovu Jesuse. Inter měl šancí jako máku, ale na výtečného Lópeze si ne a ne přijít.

V 90. minutě těsně netrefil branku Icardi a ve třetí minutě nastavení uhasil De Jongův pokus nůžkami Handanovič. Utkání dospělo do bezbrankového konce, ale nutno podotknout, že Inter byl herně jasně lepším týmem. Pro oba slavné celky pak výsledek 0:0 vůbec nic neřeší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 ale neviem, kto tie 2 góly za nás dá...

Reagovat
smazaný uživatel

vlastňáky? Že by? :D

Reagovat
smazaný uživatel

A oba kluby sú definitívne zachránene

Reagovat
ryzskej

Kdepak, ještě ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele