31. kolo
19.04.2015 15:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - Janov CFC 2:1

Palermo navázalo na minulé kolo a doma porazilo FC Janov 2:1. Sicilané šli v domácím prostředí poměrně rychle do dvoubrankového vedení a Grifové stihli už jen snížit.

Defenzíva Grifů poprvé inkasovala už po devíti minutách hry, když nedokázala zachytit rozvíjející se útok. Gólman Lamanna sice vyrazil první střelu, ale proti dorážce Ivajla Čočeva nemohl nic dělat - 1:0 pro Palermo. Sicilané byli nadále aktivnější, Lamanna tentokrát vytěsnil na rohový kop Vazquézův pokus. Ve 31. minutě už domácí vedli o dvě branky a bylo to zcela zasloužené vedení. Dybala podržel míč, natáhl na sebe hostující obranu a pak pěknou přihrávkou našel nabíhajícího Ivajla Čočeva, který vstřelil svůj druhý gól v zápase. Janov toho v prvním poločase moc nepředvedl a naopak ještě před koncem mohl prohrávat o tři branky, Rispoli se dostal k míči a Lamanna musel zasahovat.

Stylem, jakým se Grifové prezentovali v prvním poločase, v žádném případě nemohli uspět. Kouč Gian Piero Gasperini nejspíše svým svěřencům hodně vyčinil a po přestávce to byl zcela jiný Janov. Předně se severoitalskému týmu podařilo vstřelit rychlou kontaktní branku. Iago Falqué obdržel na hranici ofsajdu balón, otočil se s ním a přízemní ranou překonal brankáře Palerma.

Postupem času ale aktivita Janova opadla a znovu to mohlo být Palermo, kdo gólově udeří. Dybala orazítkoval břevno a Lazaar netrefil poloprázdnou branku! Domácí si vedení 2:1 až do konce pohlídali a připisují si další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele