Serie A - souhrn 3. kola

20.09.2014, 19:52, aktualizováno 21.09.2014, 22:44
Komentáře a souhrny
Juventus ve šlágru kola vyhrál na hřišti AC Milán a zůstává stoprocentní. Stejně je na tom i římské AS, které si poradilo i s Cagliari a podobně jako Stará dáma neinkasovalo. Parma otočila duel ve Veroně proti Chievu a Lazio jede s prázdnou z Janova. Večer si hubené výhry připsaly celky Udinese a Fiorentiny, Inter remizoval v Palermu...

Turín FC - Hellas Verona 0:1

21.09.2014 20:45

Góly: 66. Artur Ioniţă

Jediným týmem, který v lize ještě neskóroval zůstává FC Turín. Granata totiž doma podlehla Hellasu Verona 1:0 a v tabulce jí patří poslední místo. Šancí přitom měli domácí jako máku, jenže když neproměníte ani pokutový kop....

V Turíně se hrál dobrý fotbal a diváci si rozhodně přišli na své. Hellas byl blízko prvnímu kolu po rohovém kopu, kdy hlavičkoval Tachtsidis jen těsně vedle. Golman Padelli zůstal jenom stát. Štěstí měl i v 25.minutě, toho totiž po hlavičce Juanita Goméze zachránila tyčka! Turín zahrozil až později, kdy se opřel do míče obránce Bovo, branku ale naneštěstí pro domácí netrefil.

Granata si svoje šance vůbec schovala na později, po změně stran střílel do boční sítě Quagliarella a zanedlouho hlavičkoval z malého vápna rovněž nepřesně Amauri. A do třetice, o minutu později střílel znovu Quagliarella, ale opět se balón nevešel mezi tři tyče.

Když už se zdálo, že tlak Turína graduje, vstřelil Hellas branku. Artu Ionita si navedl míč do středu a přesně vypálil - 1:0 pro Hellas. Vyrovnáno mohlo být za dvě minuty, kdy se vyšrouboval do vzduchu Glik, jenže Rafael znovu nemusel zasahovat, neboť balón zamířil opět vedle.

Branka Rafaela jakoby byla pro turínské zakletá, neboť to co se dělo v závěru je skoro neuvěřitelné. Po centru El Kaddouriho chyběl Larrondovi jen kousíček a o dvě minuty později měli domácí možnost penalty. Marquez fauloval Perese a k puntíku se postavil El Kaddouri. Rafael ale jeho penaltu chytil a poradil si i s bezprostřední dorážkou a následným závarem. To byly obrovské šance, které Turín nedal! A tlak pokračoval i v nastavení, ránu Bova golman Hellasu vyrazil a tvrdá Peresova rána skončila mimo. Granata nehrála špatně, ale zle doplatila na neproměňování šancí.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Inter Milán 1:1

21.09.2014 20:45

Góly: 3. Franco Vázquez - 42. Mateo Kovačić

Milánský Inter dnes zaváhal, když s Palermem uhrál pouze remízu. Mazzarriho týmu musel dokonce dotahovat skóre, ale nakonec se mu povedlo srovnat krok díky brance mladíka Matea Kovačiće. Palermo se díky tomu zvedá na současnou šestnáctou příčku, zatímco Inter je šestý.

Pod pečlivým dohledem sudího Valeriho se Inter Milán utkal s Palermem. Domácí Rosanero chtěli opět překvapit a dodat trenéru Iachinimu optimismus. Inter byl ale velmi silný soupeř, který své prokazatelné zlepšení dokládá v evropských pohárech i Serii A.

O to větší šok si pro fanoušky nerazzurri přichystali domácí, kteří se po třech minutách ujali vedení. Nemanja Vidić má pověst výtečného stopera s dlouhou kariérou a množstvím zkušeností, ale dnešní úvod se mu opravdu nepovedl. Někdejší hvězda Manchesteru United totiž nepočítala s aktivním napadáním Franca Vazqueze, který srbského stopera obral o míč a následně Samira Handanoviće o čisté konto. Vidić se mohl na sebe právem zlobit za školáckou chybu a nedůraz, Palermo slavilo.

Palermo se proti Interu minimálně v prvních minutách prezentovalo velmi aktivní hrou a chuť byla hlavní ingrediencí, kterou trenér Beppe Iachini namíchal. Důraz a odvážné napadání dělalo hráčům Interu problémy a zejména s Paulem Dybalou měla obrana Interu co dělat. Nejistý byl Vidić, Nagatomo i Medel.

Rosanero kromě jiného také výborně bránilo, takže ani dvojice jindy důrazných útočníků Icardi - Dani Osvaldo se nedokázala razantněji prosadit. Udeřit mohlo na opačné straně, když centr od Morganelly podcenil a podběhl brankář Samir Handanović. Jeho nejistý zákrok stačil Dybalovi k tomu, aby vylekal hostující fanoušky, i když na míč těsně nedosáhl. Po další akci mladého střelce Palerma se k ráně dostal také Bolzoni, ale nemířil přesně.

Po půlhodině se do větší šance dostal Fredy Guarín, který si vzal míč pod svou ochranu, dostal se s ním poměrně blízko k vápnu a vystřelil. Brankář Sorrentino se jen ohlédl, jak míč těsně míjí tyč. Do hry se stále více dostával mladý záložník Mateo Kovačić, který je považován za jednoho z největších talentů, kteří v Serii A působí. Jeho první rána nevyšla podle představ, ale druhý pokus už pro Inter dopadl mnohem lépe. Osvaldo potáhl balón skoro až do vápna soupeře, rozhodl se ale ještě vylepšit pozici přihrávkou do středu pro Kovačiće. A ten už se nemýlil - 1:1.

O pouhé tři minuty si Inter mohl na chvílí užívat oslav druhé branky, ale Osvaldo byl v ofsajdu, takže jeho trefa uznána nebyla. Dnes to opravdu nebyl nejšťastnější výkon Nemanjy Vidiće. Zkušený obránce zkraje druhé půle odkopával centr pronikajícího Dybaly do "bezpečí", ale namířil odkop pouze do rukavic brankáře Handanoviće. Od něj se balon odrazil mimo tři tyče, ale Vidić si koledoval o vlastní branku. Vidić mohl dojem ze svého výkonu napravit hned vzápětí, když se dostal k hlavičce a nahrával Icardimu. Mladý útočník Interu dokonce trefil prázdnou bránu, ale asistent sudího ukázal jasně: ofsajd.

Inter přikládal "pod kotlem", což bylo patrné z pohybu ofenzivních hráčů a samozřejmě především dvojice Osvaldo - Icardi. Po akci Kovačiće se Pablo Osvaldo dostal k centru na vápno, kde našel Fredyho Guarína. Tomu ale scházel krok k zakončení do prázdné brány. Také Palermo chtělo tři body. Morganella posunul míč Vásquezovi, který tečovanou střelou pouze orazítkoval břevno, takže Handanović si mohl oddychnout.

Inter mohl inkasovat také o pár minut později, když se do rychlého protiútoku hnal Belotti. Ten si dokonce poradil s Nagatomem a následně propálil i Handanoviće, ale asistent sudího ukázal na faul, takže branka opět uznána nebyla. A nevstřelil ji ani na druhé straně dobře pálící Pablo Osvaldo, který nakonec nepřekonal skvělého Sorrentina! Inter si tedy s Palermem body jen rozdělil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 1:0

21.09.2014 18:00

Góly: 70. Danilo

Neapol se trápí a dnes znovu své fanoušky nepotěšila. Proti Udinese Calcio sice měla míč častěji na kopačkách, ale nebylo jí to k ničemu. Jedinou branku totiž po chybě hostující obrany vstřelily právě Zebry a Neapol se loučí bez bodů. Trenér Rafael Benítez má rozhodně o čem přemýšlet, protože ani výkon dnes rozhodně nepatřil k pohledným.

Neapoli se nedaří a italská média už začínají spekulovat o možném konci trenéra Rafaela Beníteze. K tomu měla přispět neúspěšná kampaň v evropských pohárech, když se Partenopei stal osudným španělský Athletic Bilbao. Problém je, že ambiciózní celek nezáří ani v Serii A. Nepřesvědčivé výkony neberou konce a nespokojení fanoušci jsou stále hlasitější.

V úvodních minutách se do zakončení dral Badu, který si vzal míč pod patronát a vystřelil. Jeho rána ale zamířila těsně vedle Rafaelovy brány. Udinese na soupeře vyrukovalo s velmi atraktivní podívanou a především agresivní napadání domácích Zeber dělalo Benítezově týmu velké problémy. Ukazuje se, že slibovaný střední záložník, který by jednak boural rozehrávku soupeře a zároveň uměl konstruktivně rozehrávat, zkrátka chybí.

Neapol hrozila spíše po stranách, ale její centry Michua nebo Higuaína nebyl přesné. Nepřesnost byla hlavním problémem většiny akcí Partenopei, kteří ještě sice zvládali kratší nahrávky, ale dlouhé míče za obranu či centry na nabíhající spoluhráče se nesetkávaly s pochopením soupeře. Do zajímavé šance se proto Neapol dostávala zejména díky střelám z větší vzdálenosti, kombinace dnes zkrátka nebyly její doménou. Tvrdou ránu vyslal na brankáře Karnezise také brousek Gargano, který dostal zpětnou přihrávku před vápno, kde se opřel do míče. Rána mu ale nesedla.

Několikrát se opakoval duel Michua s obranou hostí, ale ta si dávala pozor. Michu dnes nepatřil k výrazným hráčům, ale to se dá říct o celé prakticky neexistující ofenzivní části Neapole. Trenér Benítez musel v šatně mluvit hodně dlouho a hodně hlasitě, aby jeho hráči začali ohrožovat Udinese smysluplně. Michu se později snažil o centr, ale ten odvrátil pozorný Widmer.

Trenér Benítez se rozhodl reagovat a na hřiště poslal Josého Callejóna, který v minulé sezoně patřil k nejproduktivnějším hráčům Neapole. A právě střídající hráč se dostával k míči. Nejprve si do vápna naběhl Gonzalo Higuaín a pokoušel se prostřelit Karnezise, ale ten vytasil skvělý zákrok a míč vyrazil. Dobíhající Callejón se však dostal k míči jako první a vypálil. Bohužel pro Neapol ale Karnezis předvedl rychlé reflexy a míč znovu vyrazil!

Udinese na chvíli přestalo hrát, ale zato bylo velmi efektivní. Po faulu Gargana na Koneho totiž kapitán Di Natale dostal příležitost kopat na bránu Rafela a Udinese udeřilo. Di Nataleho centrovaný míč přizvedl ve vápně hlavou nešťastně hostující Koulibaly a balón pak doletěl na zadní tyč k volnému Danilovi, který ho skluzem poslal do sítě - 1:0.

Neapol ještě před koncem utkání přidala a chtěla alespoň vyrovnat. Série rohových kopů ale vždy končila mimo bránu nebo na hlavě některého z obránců Udinese. Do třetice Neapol rozehrála rohový kop nakrátko, ale poté opět centrovala a míč ze vzduchu sebral Widmer. Pojistit vedení Zeber se pokoušel Antonio Di Natale, který se hnal do útoku, ale nedokázal jej správně zakončit. Bezzubý tlak Partenopei jim tři body nepřinesl, takže se na Stadio Friuli konal další šok. A pochybnosti o setrvání Beníteze na lavičce Neapole nejspíš opět zesílí...

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 0:1

21.09.2014 18:00

Góly: 58. Jasmin Kurtić

První výhru v sezoně zaznamenala Fiorentina, která si odváží všechny body ze hřiště Atalanty Bergamo. Krom tříbodového zisku navíc ukončila střelecký půst, o jedinou branku utkání se postaral střídající Jasmin Kurtič.

Viola se mohla dostat do nesnází po čtvrthodině hry, kdy akce vedená D'Alessandrem skončila na tyči! Chvíli na to vybídl Cigarini pasem Denise, ale Neto si na něj počíhal. Na druhé straně vyslal varování Rodriguéz, jemuž se po rohovém kopu snesl balón na hlavu. Jinak ale nabídl první poločas celkem dost šancí, i když ty vyloženě stoprocentní scházely a pochopitelně scházely i branky.

Po změně stran byla jasně aktivnější Fiorentina, která svojí převahu navíc gólově vyjádřila. Ještě než se tak stalo musel golman Sportiello zasahovat proti Pasqualovi a Goméze pro změnu zastavil zdvihnutý praporek pomezního. Poté už přišla gólová akce - nově příchozí Jasmin Kurtič za hranicí šestnáctky vystřelil na zadní tyč a i když střela neměla bůhvíjakou razanci, skončila v síti - 1:0 pro Fiorentinu.

V 66. minutě byl blízko druhé branky Iličič, jenže přestřelil. Čas neúprosně ubíhal a v závěru utkání si domácí vytvořili tlak. Autor jediné branky Kurtič si dokonce málem vstřelil vlastní gól, nebýt pozorného Neta. A drama vrcholilo pětiminutovým nastaveným časem ve kterém zazdil skvělou možnost Boakye. Fiorentina zuby nehty nejtěsnější vedení uhájila a poprvé v sezoně vítězí.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 2:0

21.09.2014 15:00

Góly: 10. Mattia Destro, 13. Alessandro Florenzi

Trenér Zdeněk Zeman zavítal do Věčného města, aby se zde utkal se svou minulostí. Ještě nedávno totiž český trenér seděl na lavičce AS, ale dnes se sem vydal již jako soupeř. Nakonec jeho nový tým tomu starému nedokázal vstřelit branku a mizérie Cagliari tím pokračuje.

Zraněními decimované AS postrádalo především Manuela Iturbeho a Leandra Castána. Kromě nich se zranil také Davide Astori, takže šanci ve stoperské dvojici dostal Mapou Yanga-Mbiwa. AS má za sebou skvělý vstup do Ligy mistrů, takže bylo otázkou, zda hráčům zbydou síly ještě na Serii A. Jejich nedělním oponentem se stalo Cagliari, které vedl někdejší trenér AS, český stratég Zdeněk Zeman.

Velkou zbraní v dresu AS je rychlík Gervinho, mimo jiné také rozhodující element v utkání s CSKA Moskva. Z jeho míčové techniky a především rychlosti trenér Rudi Garcia těží maximum a hra AS je postavena na silné záložní řadě schopné produkovat pasy právě na nabíhající křídla. Tím druhým v dnešním utkání se stal Alessandro Florenzi, který dnes sehrál rovněž rozhodující úlohu v utkání.

Nejprve si do vápna sbíhal Gervinho a s jeho střelou měl brankář Cragno hodně co dělat. Poté se ozvalo také hostující Cagliari, když si před bránu sbíhal obdobně rychlostně vybavený Ibarbo. Ani ten ale nepochodil a brankář De Sanctis mohl zakládat útok domácích. Vlci byli dnes především produktivní a trestali chyby Cagliari. První se dopustila obrana hostí ve chvíli, kdy neuhlídala křídelní prostory. Gervinho totiž našel rozběhnutého Alessandra Florenziho, který pláchl obránci a předložil míč na vápno. Tam si seběhl dobře orientující se Mattia Destro a jen nastavil nohu - 1:0.

První fáze utkání Vlkům vyšla skvěle, protože sotva se Cagliari pokoušelo dostat na nohy, další branka jej pět srazila. Alessandro Florenzi totiž odpoutal pozornost od Gervinha a sám si naběhl do vápna. Obránci Cagliari se sice na Gervinha soustředili, ale perfektně načasovaná nahrávka Keity, která byla možná trochu hraniční, skončila právě u někdejšího hráče Arsenalu. Ten nesobecky posunul právě Florenzimu, který už Cragna bez problémů prostřelil.

Na lavičce pro dnešní utkání zůstal i kapitán Totti, který podle plánů trenéra Garcii bude nastupovat spíše v milionářské Lize mistrů. Legenda Giallorossi sledovala, jak jeho spoluhráči v poklidu kombinují, ale jinak se díky dvougólovému vedení domácích žádná přestřelka čekat nedala. Až do konce prvního poločasu AS diktovalo tempo utkání a pomocí kombinační hry nenechávalo soupeře hrát. V podstatě ani druhý poločas neznamenal změnu ve vývoji utkání. AS v pohodě vedlo a hostující hráči nevěděli, jak soupeře zbavit míče.

Navýšit vedení Giallorossi zkoušel Maicon, který se po krátkém zranění a neshodách v brazilské reprezentaci vrací zpět do formy. Dnes stíhal bránit i útočit, jak se mu vedlo i za časů v Interu Milán. Cagliari dnes působilo spíše bezradným dojmem a nepomohlo mu ani dvojité střídání. Na hřiště se dostali Longo s Dessenou, jenže ani oni si neporadili s pečlivou obranou domácích. AS reagovalo nasazením Adema Ljajiće a Miralema Pjaniće, odcházeli góloví Destro a Florenzi.

Zajímavý projektil vypustil od svých kopaček Daniele De Rossi, jenže netrefil bránu. Obdobně se vedlo také Keitovi, který z pozice defenzivně laděného záložníka pálil tvrdou, ale nepříliš přesnou střelu. Po akci Ljajiće se skóre znovu neměnilo, takže AS porazilo Cagliari v nepříliš atraktivním utkání o dvě branky.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - UC Sampdoria 0:0

21.09.2014 15:00

Góly: -

Sassuolu se zatím nedařilo přizpůsobit se tempu nového ročníku a hráči po dvouměsíční pauze nevyzařovali zrovna jistotou ani sehraností. Navíc právě Sassuolo "odneslo" formu milánského Interu, který rozstřílel mladý celek sedmi brankami. Favoritem nebylo Sassuolo ani v duelu s janovskou Dorií, ale přesto si vzalo alespoň bod.

Obrana Sassuola se rapidně zlepšila. Není divu, protože právě obranu nejvíc kritizoval trenér Di Francesco, který navíc poznamenal, že proti Interu chtěl vystřídat celou jedenáctku. Teď už ho hráči potěšili určitě ví, což dokazuje i bod s utkání s Dorií. A především čisté konto. Cesta k němu ale nebyla snadná. Dominanci Dorie dokumentoval například Eder, který se hnal do první šance. Jeho zakončení ale nebylo z nejpřesnějších, takže brankář Andrea Consigli v klidu lapil míč a nebezpečí zažehnal.

Zkušený gólman měl co dělat, aby se zorientoval v další šanci, kterou málem hosté využili. Míč poletoval v pokutovém území a po velkém závaru stačilo málo, aby se Doria dočkala vedení. Ale nikdo z jejích hráčů míč do sítě nedostal a Consigli si mohl oddechnout. Po sérii několika faulů, z nichž by se mnohé daly trestat žlutým napomenutím, se do šance dostali domácí. Vrsaljko centroval míč do pokutového území, v něm ale měl jen jednoho spoluhráče, který na míč nedosáhl.

Sassuolo začalo soupeře tlačit a díky aktivitě si vypracovalo několik dobrých příležitostí. Například se k míči dostal po odražení od obránců Magnanelli, který jej napálil z pětadvaceti metrů přímo na Viviana. Někdejší hráč Arsenalu se po míči natahoval, ale jeho zákrok nebyl z nejjistějších. První dvacetiminutovku uzavřela rána Edera, který pálil po nahrávce robustního Okaky. Leč mířil mimo.

Sansone poslal do šestnáctky ostrý centr, který ale směřoval přesně do míst, kde měl připravené rukavice Emiliano Viviano. Lorenzo De Silvestri výborně nacentroval na zadní tyč, kde Ederovi scházelo jen pár centimetrů. Skvělé utkání odehrál Antonio Floro Flores, který trápil obranu soupeře neustálými ataky. Navíc se poslušně a obětavě vracel, aby vypomáhal obraně. Všechny centry před branku Viviana hledaly Simoneho Zazu, který byl při vynucené absenci vykartovaného útočníka Domenica Berardiho hodně vidět. Práci mu navíc ulehčoval aktivní Floro Flores. Jenže Zaza dnes neměl štěstí.

Přes Sansoneho a Édera se balón se štěstím dostal k Okakovi, jehož střelu zablokoval předním stojící Federico Peluso. Antonio Floro Flores se prodral k dalšímu zakončení, když šikovně tečoval přihrávku ze strany a Viviano musel reflexivně zasáhnout, aby míč vyrazil. Viviano musel na zem také při šanci střídajícího Sergia Floccariho, který pálil velmi šikovně. Floro Flores poté vystřelil pouze do středu branky na gólmana, ale ani on nebyl úspěšný.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SS Lazio 1:0

21.09.2014 15:00

Góly: 87. Mauricio Pinilla

Nešťastné utkání sehrálo Lazio, které mělo proti Janovu dost šancí na vítězství. Domácí Grifové nebyli lepším týmem, ale v závěru využili vyloučení De Vrije a jedinou brankou Chilana Pinilly rozhodli.

Už v prvním poločase si Lazio vypracovalo dost slibných příležitosti, ty však jednoduše neproměnilo. Biancocelesti byli aktivnější a Janov se až na pár výjimek bránil. Hned z kraje mohl po rychlé akci Andersona skórovat Djordevič, ale střela mu nesedla. O chvíli později pálil Lulič a golman Perin předvedl skvělý zákrok a potvrdil, že patří mezi nejlepší brankáře Serie A. Grifové hrozili ojediněle a spíše z brejků, po jednom z nich se dostal až před brankáře Berishy Kucka, ale situaci nevyřešil dobře. Pak znovu útočilo Lazio a Perina tentokrát zachránilo břevno!

Janovští se dostali více do hry až po změně stran, ale znovu to bylo spíše Lazio, kdo mohl otevřít skóre utkání. Proti slibně se rozvíjející akci zasáhl Berisha, když rychle vyběhnul a znemožnil tak Matrimu postup na branku. Čtvrthodiny před koncem odcentroval na nohu Bertolacciho Edenílson, avšak prvně jmenovaný se akce zalekl a nevystřelil vůbec dobře.

Klíčový okamžik celého utkání přišel až v 86. minutě, nizozemský stoper De Vrij uviděl za šlapák druhou žlutou kartu a musel do sprch. Následně neuběhly ani dvě minuty a Janov svojí převahu zužitkoval. Perotti pěkně sklepl míč pro Pinillu a ten hlavičkou překonal Berishu - 1:0 pro FC Janov. Lazio nemělo na vyrovnání už moc času a navíc byl i vzhledem k vyloučení De Vrije nedostatek sil. Grifové šťastnou výhru uhájili a připisují si první vítězství v sezoně.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 2:3

21.09.2014 12:30

Góly: 4. Mariano Izco, 82. Alberto Paloschi - 65. Antonio Cassano, 75. Massimo Coda, 77. Antonio Cassano

Utkání na Bentegodi se dlouho vyvíjelo ve prospěch domácího Chieva, ale Parma zejména díky zkušenému Cassanovi dokázala výsledek obrátit a zvítězit 3:2. Ducali vyhráli v letošní sezoně poprvé.

Zápas se pro Donadoniho svěřence nezačal vyvíjet dobře a už ve čtvrté minutě obrana Ducali nezachytila dravý průnik Lazareviče a následnou přihrávku napříč pokutovým územím proměnil v první branku Mariano Izco - 1:0. Chievo odstartovalo parádně, ovšem následně bylo nuceno se bránit, hlavičku Cassana neuvěřitelně zlikvidoval Bardi! Ve 26. minutě odmítl zvýšit vedení López, mířil sice šikovně na zadní tyč, ale chyběla mu přesnost.

Chievo si drželo hubený náskok dlouho, ale v 65. minutě inkasovalo. Cassano dostal ve vápně příliš prostoru a hráč jeho kalibru takové šance proměňuje - 1:1. Za dalších deset minut dokonali fotbalisté Ducali obrat, Massimo Coda zpracoval dlouhý nákop a uvnitř šestnáctky neomylně vystřelil - 2:1 pro Parmu. Chievo bylo v šoku a než se z něho vzpamatovalo, obdrželo třetí gól. Coda sklepl Gallopův centr a kdo jiný, než Antonio Cassano, vstřelil třetí gól - 3:1. Fly Donkeys sice stačili rychle snížit - po závaru po rohovém kopu se prosadil Alberto Paloschi - ale to bylo z jejich strany vše.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 0:1

20.09.2014 20:45

Góly: 71. Carlos Tévez

Šlagr kola mezi Milánem a Juventusem vyzněl lépe pro obhájce titulu z Turína. Filippo Inzaghi tak poprvé okusil hořkost porážky, zatímco návrat Massimiliana Aleggriho do města módy vyšel na jedničku. Hrdinou se stal Carlos Tévéz, jeho branka ze 71. minuty byla rozhodující.

Před utkáním byl větším favoritem Juventus, který už tři roky kraluje italskému fotbalu. Nicméně Milán nehodlal nic svému soupeři darovat. Do branky AC se narozdíl od minulých kol postavil Christian Abbiati, jenž nahradil zraněného Diega Lópeze. Nenastoupil také Alex a vykartovaný Bonera, novou stoperskou dvojící se stali Rami a Zapata. Za Juventus dle očekávání nenastoupili ex-milánský Andrea Pirlo či Arturo Vidal.

První nadějnou situaci si vytvořili domácí. Po dlouhém nákopu do pokutového území musel včas zasáhnout Buffon. Stará dáma kontrolovala dalekonosným pokusem Pereyry a této střele chybělo opravdu málo. Milánští v jednu chvíli diktovali tempo (jinak byl ale povětšinou lepší Juventus) a vytvořili si první opravdu stoprocentní příležitost. Po Muntariho centru hlavičkoval z dobré pozice Honda a Buffon vytasil těžký zákrok. Na druhé straně se cpal do koncovky Llorente a střelecké štěstí vyzkoušel z velké dálky Marchisio a orazítkoval tyč! Jak už bylo naznačeno, Juventus byl lepší, ovšem Milán jinak ve velkém tempu obhájci vzdoroval.

To nejpodstatnější z utkání nakonec nabídla druhá půle. Stará dáma dobře rozehrála roh ale střílená přihrávka v podání Marchisia jen prosvištěla pokutovým územím Milána. O dalších deset minut už ale mohla propuknout nefalšovaná černobílá radost. Pogba procpal na hranici pokutového území míč mezi třemi obránci a nabíhající Tévéz neměl před Abbiatim žádnou potíž - 1:0 pro Juventus. Inzaghiho družina to nehodlala v žádném případě zabalit a během střídání došlo i na Fernanda Torrese. Španělský útočník přišel na plac v 76.minutě a o chvíli později jej následoval i Giampaolo Pazzini.

Ofenzivní snažení Milána bylo tentokráte marné. Zatímco během dvou kol nastříleli Rossoneri 8 gólů, v tomto klání vyšli střelecky naprázdno. Nutno ale podotknout, že Juventus je přeci jenom více zkušenější a byl před utkáním favoritem.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Empoli FC 2:2

20.09.2014 18:00

Góly: 30. Guido Marilungo, 32. Gregoire Defrel - 55. Francesco Tavano (pen.), 72. Daniele Rugani

Cesena sice díky skvělé pětiminutovce vedla nad svým sokem již o dvě branky, ale Empoli se nevzdalo a v průběhu druhé půle výsledek srovnalo. Cesena si mohla vedení vzít zpět po přímém volném kopu, ale vyznamenal se brankář Sepe, který míč zneškodnil skvělým zákrokem.

Sotva sudí Gavillucci odměřil na svých hodinkách pět minut, už se na bránu Lealiho valil další útok. Tentokrát se před něj snášel míč po rohovém kopu a ve skrumáži těl před sebou musel Leali zasahovat až na poslední chvíli. Celou situaci ale vyřešil správně a navíc mohl založit protiútok. Nutno ale dodat, že jeho spoluhráči dnes večer aktivitou příliš nehýřili.

Bylo to spíše hostující Empoli, které se pokoušeli usilovně hledat klíč k otevření soupeřovy brány. Prvních dvacet minut se ale nedokázal ani jeden celek propracovat k zajímavější střele. Zmíněnou pasáž vyplňovaly spíše dlouhé minuty nepřesností a pokusů o centrované balony. Vlajku Empoli zdvihl zkušený útočník Francesco Tavano, který se po rychlém protiútoku hnal před bránu a dokonce se ve vápně dostal až ke střele. Zamířil však a kousek nad břevno, takže Leali mohl zůstat klidný.

Cesena se vzpamatovala a převzala aktivitu v utkání. Brankář Sepe musel dokonce několikrát zasahovat. Třetí zákrok už ale nestačil, protože Guido Marilungo se dostal na druhý pokus k odražené střele a míč vrátil hlavou do brány - Sepe kapituloval a Cesena vedla.

Smrtící pětiminutovku si budou hráči Empoli vyčítat ještě dlouho. Pouhé dvě minuty po první inkasované brance totiž nezvládli obrannou činnost a obdrželi další gól. Sepe ani tentokrát neměl čisté svědomí, protože rána Gregoireho Defrela z třiceti metrů se určitě dala chytat. Měla spíše štěstí, protože razance jí chyběla a míč ještě několikrát skočil, než zapadl k tyči - 2:0.

Empoli sice bylo aktivnější a častěji drželo míč na svých kopačkách, ale stále platilo daň nováčků. Cesena spíše vyčkávala, ale ze dvou náhlých útoků se dvakrát prosadila. Empoli ale utkání sympaticky nevzdalo a začalo efektivněji bojovat o bodový příděl. Nejprve se dostával Francesco Tavano ke střele jen zpovzdálí, ale další pokus už měl mnohem snazší. Stefano Lucchini totiž fauloval ve vlastním vápně pronikajícího protihráče a sudí Gavillucci byl nekompromisní. Nařízenou penaltu proměnil právě Tavano a Empoli se dostalo zpátky do zápasu.

Cesena si dlouho koledovala a další branka visela ve vzduchu již delší dobu. Brankář Leali musel předvést několik skvělých zákroků, aby udržel Cesenu nad vodou. Dvacet minut před koncem ani Leali svůj celek nezachránil od inkasované branky. Míč se od rohového praporku snesl přímo před něj a Daniele Rugani srovnal!

V samotném závěru utkání mohla Cesena jít opět do vedení, když dostala šanci zahrávat volný přímý kop. V bráně Empoli ale stál Sepe, který se vrhl k tyči a míč před dotírajícím útočníkem uchránil. Empoli sice prohrávalo, ale díky aktivitě i štěstí si nakonec s Cesenou body pouze dělí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím33005:09
2.Juventus FC33004:09
3.Hellas Verona32103:17
4.AC Milán32018:66
5.Udinese Calcio32013:26
6.Inter Milán31208:15
7.UC Sampdoria31203:15
8.Janov CFC31112:24
 Atalanta Bergamo31112:24
10.ACF Fiorentina31111:24
11.AC Cesena31113:54
12.SS Lazio31024:43
13.Parma FC31027:83
14.Chievo Verona31023:43
15.SSC Neapol31022:33
16.Città di Palermo30213:42
17.US Sassuolo30211:82
18.Cagliari Calcio30122:51
 Empoli FC30122:51
20.Turín FC30120:31

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (131)

Přidat komentář
homeles8

Cesena

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena-Empoli musel být dobrý zápas

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

NUDA

Reagovat
Yanek

Zaslouženě. Dalo se čekat, že Tevez v současné formě udeří, zvlášť s tou obranou, která se ale i tak celkem držela. Tohle musí sloužit jako facka, protože je úplně jasné, že mezi špičku se prostě neřadíme a dva vyhrané zápasy na tom nic nemění. S tímhle spiritem ale i tak můžeme dokázat víc, Pippovi věřím. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Po Parmě příjde takováhle uspávačka.. Zápas s Juve měl přijít dýl...

Reagovat
didosh

Dyl

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia. jednoznačna prehra.

hlavne s tou zalohou bude treba dačo spraviť.

forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

a teď komu fandit? Juve, který nesnáším, ale vím, že jejich ztráta nic neznamená? Nebo AC, které respektuji, ale je to městský rival? Přesto rozum mi říká, že ztráta AC je pro nás lepší, takže asi spokojenost... Každopádně nadšenej nejsem

Reagovat
Inter Eterno Amore

komu fandiť ? Iba Interu

Reagovat
10

Strašně důležitý vítězství, zvlášť před Silviem to vždycky potěší. Srala mě ta neefektivita, mohli jsme dát rozhodně víc gólů. V druhým poločase to byla slušná show od Paula, on když se do toho dostane, tak je úplně jinde prostě.

AC pro mě obrovský zklamání, čekal jsem koule, ne že pro ně v druhým poločase bude vítězství odkopnout míč na půlku jako nějakej provinční tým, navíc před 80k tifosi.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pogbu vám hrozne závidím. Kdyz se podivam kolik mu je a jak uz v tomhle veku hraje...

Reagovat
10

a to byl málem u vás

Reagovat
Ragazzo d'oro

To i Tevez,Vidal,Gigi...

Reagovat
lnterista

zas mate Muntariho,Poliho a Pazziniho

Reagovat
Zark

vy ste je měli taky

Reagovat
Mrvinho

No právě, měli.. o to větší blbci jsme my

Reagovat
DelPiero137

ta efektivita.

Ale netreba zabudat ze Leo a Girogio to mohli otocit ulne iny smerom....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak a zpatky na zem. Tenhle zápas ukázal, že před námi je jeste hodně práce. Juve nás celý zápas přehrávalo a krom šance Hondy jsme si prakticky nic nevytvořili. Špatný výkon navíc podpořil Pippo střídáními..

No nic, hlavne se nepo**** a dál makat.

FORZA Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS NAPROSTO ZASLOUŽENÁ VÝHRA!!

Reagovat
Kaka14

Suhlas, boli ste lepsi a rozhodol nas slabsi stred pola, kde nestihal Muntari s Polim, aj ked sanci ste zase vela nemali.

Podla mna rozhodlo aj Allegriniho vedomosti o kazdom hracovi, kde okrem Mendeza zo zakladnej 11 trenoval kazdeho.... preto ste to skusali vatsinou stredom ......

Reagovat
CubONE

Allegrini, Mendez, vatsinou...

Reagovat
Zark

však Kaka14 nedávno psal o Mandužukovičovi

Reagovat
Vtáky cez tepláky

bolo to bohužiaľ jednoznačné a to aj napriek tomu, že AC hralo doma. Som zvedavý v Turíne, už mám kúpené lístky.

Reagovat
panca

Zaslouzene! Ta záloha je prostě slabota. Juve má o dvě třídy lepsi. Muntari s de jongem jsou bojovníci, ale nedaj slusnej balon

Reagovat
smazaný uživatel

ani poli...

Reagovat
smazaný uživatel

Poli mi příjde že tam běhá zmatenej jak lesní motýl...zkusil bych Hondu do zálohy ,než bude Monty ok..Jinak to nemá žádnou myšlenku..

Reagovat
panca

Btw porad cekam na to zrození hondy. Dva góly ho nevykoupi. Mezihra je prostě slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje v takovým zápase Bonaventura? Hráč, kterej se k tomu přímo vybízí... Přijde mi, že AC šlo to toho zápasu strašně defenzivně, což se i na hřišti potvrdilo... šlo si pro bod....

Reagovat
CubONE

Celkom sa hovori o tom zaradeni Jacka na LCM, tusim to aj skusal na treningu. Dufam, ze to raz tak Pippo postavi, idealne uz v utorok.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

osobne by som rád dostal vysvetlenie, preto títo dvaja hrajú vlastne spolu- typologicky dosť podobní hráči aj keď muntari- sa mi zdá, hrá trochu viac ofenzívnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve , sice výkon celkem slabý, ale hlavní jsou 3 body ,pravda je když chceme letos něco vyhrát, tak musíme hrát mnohem lépe, jinak takhle nic nevyhrajeme, ale věřím že se to postupem času zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost. Serii A máte na 70% "jistou", jediný, kdo Juve může zatopit je AS, který ale podle mě poztrácí dost bodů venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Serie A bude o hodně vyrovnanější než v loni si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Inter s AC vystřídají Fiorentinu a Neapol v boji o LM, toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

AS bude konkurovat, mají výborný tým určitě nám zatopí.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zasluzena vyhra juve cakal som od milana viac nie ze budu az tak branit asi sme predsa len dalej ako ac ale prial by som si hrat o titul s ac a nie s nejakymi smetiarmi este to as sa da :D

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je prostě válec, už ani nechci zakřiknout čeho je v téhle sezoně schopno.Ti hráči o sobě strašně ví.AC předvedlo asi nejslabší výkon v derby co sem od nich viděl.Ale osobně jim přeju ať tu LM dají, určitě tam patří a budou se zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ked moje AC prehra po gole od Carlosa tak ma to az tak netrapi lebo je to peckovy hrac a bojovnik, ktory nevynechava ani jednu loptu, klobuk dole pred nim. Juve je kvalitnejsie a vidno to hlavne v zohratosti timu. Avsak nemozem AC nic vycitat ked makali az do konca a snaha tam bola. Skoda ze tie striedania Bonaventura a Torres neprisli skor, myslim ze mame na to aby sme skoncili v LM ak budeme takto makat ako doteraz zatial som spokojny s tym co muzstvo ukazuje a ako napreduje

Reagovat
CubONE

Pippo to naordinoval az prilis defenzivne, sance sme az na Hondu a par zableskov nemali. Nevadi, treba na tom stavat, teraz nas cakaju dvaja lahsi superi.

Juve zasluzene, Pogba je neskutocny, premna jasny MOTM. A ten Chiello na konci na zemi

Ideme dalej, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej v jakém kole dostane Gigi prvního góla

Reagovat
CubONE
Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Reagovat
didosh

To byl hnusný zápas teda hlavně z naší strany,Muntari někdy zbytečně jde do tří ty naše přihrávky,místo do běhu všechno na paty,čekal jsem víc od Stephana i od Meneze,naopak Rami byl skvělý... Bohužel Juve bylo lepší...

Reagovat
Furia Ceca

Carlito má zatím v Serii A bilanci 37 zápasů, 23 gólů. Z útočníků snad jenom Ibrahimović v milánskejch časech má lepší bilanci.

Reagovat
Furia Ceca

Zlatan má za dva roky v AC bilanci 61/44, to by Carlito mohl překonat, pokud mu vydrží forma...

Reagovat
CubONE

No to by musel tuto sezonu atakovat 30 golovu hranicu.

Reagovat
Furia Ceca

Když dá (ještě) dvacet, bude to nadosah.

Reagovat
Tsigi

Balo měl 43/26 branek

Reagovat
Furia Ceca

To Tévez dá určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bylo lepsi, cekal jsem od nas vic..nejhorsim hracem byl dle meho Muntari, tomu se nedarilo vubec nic.. Je jasne, ze nas ceka dost prace, snad nas to nerozhodi a budeme se zlepsovat! V apase s Empoli by mel dle meho dostat sanci Van Ginkel, Bonaventuru bych dal do zalohy...utok pak SES-Torres-Menez/Honda (jeden z nich at si odpocine)...

FORZA MILAN !

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Už ma ide jedbnúť z toho "náš, u nás, váš, boli ste, my sme boli" a podobné kktiny. Vždy si potom musím rozkliknúť, o kom sa to vlastne píše. Chlapci, treba si uvedomiť, že to je LEN futbalový tím a treba ho pomenovať normálne tak, ako sa volá a nie tieto nezmyselné zámená..

Reagovat
smazaný uživatel

běž se léčit debile...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Choď si nájsť kamarátov a tých oslovuj zámenami. Ja fandím AC od konca 80s rokov a kým som nezačal čítavať diskusie tu na EF, tak som u nikoho nepočul takú vzťahovačnosť. Si myslíš že to z teba spraví väčšieho fanúšika?? A popri tom ten klub ani o tebe nevie že fyzicky existuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

mě je uplně jedno komu fandíš, nikdo se tě na to neptal. Napsal jsem ti, ať se jdeš léčit...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tvoja inteligencia ma úplne odrovnala, idem sa liečiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Milanisti, jak se Vám zatím jeví Pipo jako trenér? Je narozdíl od Seedorfa lepší jako motivátor, taktik nebo to bylo pouze štěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos A takového hráče ten kokot nepovolal na MS

Reagovat
smazaný uživatel

ono se mu to ve finále v prodloužení vrátilo

Reagovat
didosh

Taky jsem nad tím kroutil hlavou....

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý zápas, zasloužené vítězství. Pogba génius a Lichty tu pravou stranu drtí jako v první sezoně pod Contem. AC pro mě zklamání. 4 zápasy, 12 bodů, skóre 6:0.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
10

movie OT: nejen pro Olise, ale i pro všechny zdejší Italofily, filmofily a mafiafily doporučuju tenhle seriál o neapolský Camoře: http://www.csfd.cz/film/361911-gomorra/

totální masakr

Reagovat
olis

vyzera to zaujimavo, dnes asi zacnem pozerat

Reagovat
lnterista

Dik vypada to super ale kde se na to podivat?

Reagovat
10

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=20492342&highlight=

první díl je přeloženej do slovenštiny, zbytek pouze s anglickýma titulkama...můžu to hodit na dropbox

Reagovat
olis

ja tam mam ban vedel by si to hodit na ten dropbox pls?

Reagovat
10

vedel, 15 minutes left

Reagovat
olis

diki

Reagovat
10

This email is an automated notification from Dropbox that your Public links have been temporarily suspended for generating excessive traffic. Your Dropbox will continue to function normally with the exception of Public links.

kurva kolik lidí si to stáhlo?

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Diky

Reagovat
Maritazzi

Nějakej základ v knížce?

Reagovat
10

ano, Saviano se podílel na scénáři, vychází to z jeho knížky...film (http://www.csfd.cz/film/241760-gomora/) je lepší než knížka a tenhle seriál je lepší než ten film

Reagovat
Maritazzi

Já nejdřív četl knížku, pak viděl film a asi bych neřekl co je lepší.. Ta knížka je dost matoucí v používání spousty jmen, ale jinak se mi neskutečně líbila ta její syrovost, která je v tom filmu neskutečně ztvárněná. No a moje italština... furt se k tomu nemůžu dokopat, tak přemýšlím, že si zaplatím nějakej kurz, takže si nemyslím, že by mě to nějak negativně teď poznamenalo

Reagovat
10

a varuju předem, že tenhle seriál může mít negativní vliv na tvojí italštinu, protože je to fakt pravá neapolština, což je úplně jinej svět ...na druhou stranu je pravda, že většinu slov si s tou italskou variantou ani nespojíš

Reagovat
smazaný uživatel

stai senz pnzier

Reagovat
olis

tak som si pozrel prvu cast, je to kvalitka, rad by som si pozrel aj dalsie casti, nevies ci su v plane titulky aj na dalsie casti? pripadne nevies dat pls link kde si ich nasiel? ci to tiez na tom fore co si sem daval link?

Reagovat
10

další díly už jsou jen s anglickýma titulkama, je to relativně nový, tak se toho třeba někdo uchytí...

Reagovat
olis

a kde si nasiel tieto slovenske pls?

Reagovat
10

http://www.gazzetta.it/Calcio/20-09-2014/karel-zeman-figlio-attacca-arbitro-tifoso-juve-o-chieti-sapevo-avrei-perso-polemica-90508979970.shtml

Zeman má syna, taky dostává čočku, taky si stěžuje na rozhodčí a taky za všechno může Juventus...klan Zemanů nás bude bavit až do důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že "mladej" Zeman je ještě lepší než tatínek. Prohráli 6:0 a on si stěžuje na rozhodčího a nezapomene do toho naložit Juve. Tatínek mu asi pěkně vymyl hlavu.

Reagovat
Zark

a za 5 let je v serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Nič sa nedeje ideme ďalej! Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Juve už jede naší taktiku to bude honička

Reagovat
Tsigi

De Vrij nemá zrovna optimální vstup do ligy

Reagovat
Pipo123

Dneska hral dobre, tá červená prišla po chybe Konka, on už len hasil celú situáciu.

Reagovat
olis

Spalletti mal byt na dnesom zapase, skoda ze sme neprehrali aj proti Sparte, mozno by uz cestoval s timom do Neapolu ako novy trener

treba este posrat to Palermo, resp. treba toho posrat co najrychlejsie kolko bude treba aby dostal Rafa padaka

Reagovat
alcantara

Nechapem, ako to mozes takto vnimat. Kazdopadne smutne leto, smutne "posily", dalo sa cakat nieco podobne. Neapol asi caka chudobnejsia sezona

Reagovat
olis

vnimam to takto lebo uz som stratil aj tu poslednu iskierku nadeje ze pod Benitezom to raz bude fungovat, do vypadnutia LM som ju mal, teraz som si 100%tne isty ze to fungovat nemoze a cim skor pojde prec tym to bude pre Neapol lepsie, a co je k tomu potrebne aby isiel prec? musi sa prehravat je to krute ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravděpodobné konec Rafy a příchod Spalletiho? jako chce to něco dělat s tím navíc přišel by Ital a hlavně bychom přestali tahat hráče odjinud.

Reagovat
olis

ja si myslim ze toto koniec nie je, ADL mu slepo veri a chcelo by to este asi aspon dve prehry za sebou aby prisiel okamzity vyhadzov, ci by potom prisiel Spalletti alebo niekto iny tazko povedat, avsak Spalletti by sa momentalne javil asi ako jasna volba a mozno ani nie zla, ja jeho sposoby a hru az tak velmi nepoznam, ale predpokladam ze ot bude lepsie ako Benitez, uplne najradsej by som bol ak by sme sa vratili s5 k 3 obrannj formacii

Reagovat
smazaný uživatel

Spalleti byl dobrý tehdy v Římě. Tam dokázal hodně. Sice titul nezískal, ale hrál řekl bych dobře. I když na to bych se zeptal zdejších lidí co fandí AS ti to budou vědět jistě více

Doufám, že doma padneme s Palermem a Rafa bude out.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa out.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim esi to někdo četl nebo sem daval ale

Alvaro Morata : ,

"Ve Španělsku jsem byl v jednom zápase, kde Llorente hrál, podavač míčů. Mám i jeho dres pověšený na zdi v obýváku. Je to skvělý hráč a taky skvělý člověk. Mám štěstí, že jsem mohl někoho takového potkat. Kromě toho, že ho obdivuji coby hráče, tak mi také v hodně věcech pomohl a stará se o mě. Chodí se mnou na trénink, vozí mě v autě, říká mi kde nakupovat a kde chodit na jídlo. Když jsme na hotelu před venkovním zápasem, jsme spolu na pokoji. Také mi dává lekce Italštiny. Nemůžu toho chtít více. Pravda je taková, že skoro všichni hráči mě již pozvali po tréninku k nim domů. Jeden z nich se mnou dokonce zajel i k zubaři! Tito hráči jsou jako rodina. Perreyra, Asamoah, Barzagli, Chiellini, všichni jsou skvělí. Když jsem potkal Gigiho Buffona, byl to neuvěřitelný pocit. Hrát a sdílet s ním šatnu je privilegium. Když jsme proti Juventusu hráli na San Bernabeu, vzal jsem si jeho dres. Když jsem zde přišel do Juve, byl to právě on, kdo mi dal první rady..."

Reagovat
Lubinterista

jj neni dlouho, to si juventini nemohli nechat ujit. ale je to hroznej patos, misty to vypada, jako by byl morataa nesvepravnej

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadii, mne se to libi a je to zajimave

Reagovat
Lubinterista

dyt v pohode

Reagovat
M11

jj Peti to sem daval.. hezky se to cte.. je fajn mit v klubu takove hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Bratislava gol v D.Strede! Gol, gol, gol, gol

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je šašek, nechá na lavce Mertense a Hamšíka jak kdyby měla Neapol nahrané.Být fanoušek Neapole tak to nerozdýchám.A Obrana, proč proboha NEapol neinvestovala za utržené prachy pořádné obránce.Maggio to je trága, Koulibali nebo co to je , to je jako kdo? Jeden lempl v obraně vele druhého a oni nejsou schopni posilit obranu.

Reagovat
alcantara

Mne to vyznieva tak, ze nie je z coho brat, plus maju celkom neschopne vedenie. Cele leto nahanaju zaloznika a nakoniec to skonci vybrakovanim zalohy pred koncom prestupoveho obdobia Behramim a Dzemailim. Neviem, co ine si o tom mam mysliet. A ked sa k tomu prida Rafa a jeho specialny nos na priemerakov z celeho sveta, tak to dopada tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. Mercato byl totální provar. Rafa a i sportovní ředitel by měli vyvodit odpovědnost.

Reagovat
olis

vypadnut by mali uplne vsetci okrem lekarskeho timu ktory ostal po Mazzarim, tych mame spickovych

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv se v něčem neshodneme tak v tomhle naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Neapol měla neskutečně našlápnuto, tam stačilo nechat pohromadě švýcary, a přivést 2 kvalitní obránce.Jak to udělalo AS s Manolosem a Astorim.Oni nepotřebovali nic jiné.Ten tým v záloze a dopředu byl dobrej.Hlavně komunikace v obraně je důležitá a ne, že oni maj v sestavě jednoho itala a to Maggio je totálně z formy.Tam obrana podle mě si vůbec nerozumí, umí ti borci vůbec italsky.Ať koupí itaské stopery!Jako mě je to fuk já sem rád kde Neapol je, ale ten tým měl našlápnuto, teď ale bohužel pro ně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Útok jeden z nejlepších v Itálii a záloha rovněž nebyla špatná. Jen se honily strašná jména a když přišlo něco reálného tak ADL nechtěl dát moc peněz. A sportovní ředitel nic dobrého nedojednal. Ale to je prostě Rafa, on jaksi italské hráče nemá rád a hlavně se mělo vrazit 30 mega do obrany na italské obránce . Ať už toto pseudo učinkování Rafy skončí.

Reagovat
olis

mal sa priviest dobry defenzivny zaloznik, dobry relativne skuseny stoper, RB, CAM a hrot, namiesto toho saskovanie s Lopezom, Michuom, De Guzmnanom a poodbne,proste cele zle

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Přesně. De Guzman je dobrý, ale prostě do 3 členné zálohy. Radši bych rozbil prasátko a dal bych 20 mega za Krammera co patří Leverkusenu, ale hraje za Möngelgladbach.

Reagovat
olis

tych moznosti bolo kopu Kramer, Mascherano, Gonalons, Sandro, vsetko by to boli zrejme dobre posily, skoda reci, z ich zhananim sa zabil vyse 1 rok a nakoniec prisiel Lopez a De Guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde jinam....Bayern, Arsenal atp..

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Furia Ceca

Beníteze asi někdo potají platí, aby tu Neapol zkurvil pokud možno co nejvíc.

Reagovat
olis

v kabine vraj vladne zla atmosfera, Higuain je velmi nervozny, syn ADL udajne rozbil nejake okno, na tlacovku vraj nikto neprisiel ak som to dobre pochopil, uz ho vyjebte konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Už to musí skončit!!! Rafa outtt!!!!!!!!!! Pipitovi se nedivím. Góly moc nedává a prostě je mu jasne, že jako nejdražší hráč a ještě s nejvyšším platem to odskáče pravidelně.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, tak to je hustý... Jsem zvědavej, jestli po tomhle všem Beníteze vyhodí. Docela bych to tomu tlustýmu prasomrdovi přál.

Reagovat
DelPiero137

Neapol nemusim ale stara zostava pod Mazzarim mala svoje kvality. Najviac ma serie ze ste uhrali 3 miesto, sancu na LM a takto to dopadlo. Muzstvo ktore dlhodobo podavalo vyrovnane vykony, malo perspektivu, kvazi takto premrhalo vstupenku na LM. To uz radsej Viola mala dostat sancu na to predkolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedno prečo nehral Hamsik? Benitez zničil Neapol aj zo svojimi Spanielmi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se mi ze Španělů líbí nejvíce je Callejón. Ale jinak to jde od 10 k 5

Reagovat
FuckT
Reagovat
Pipo123

Santiago Gentiletti bude Laziu chýbať 6 mesiacov to je kurva neštastie, hral výborne, určite lepšia posila než De Vrij Basta údajne 2 týždne mimo a Biglia 3

Reagovat
10

takovej zápas člověk nezažije moc často, řekl bych tak jednou za 5 let

Reagovat
Pipo123

Blbec zápas, pritom nie je moc čo kritizovať, teda až na premienané šancí. Tie svalové zranenia nebudú asi náhoda, bo dlhodobo to je náš problém

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele