3. kolo
21.09.2014 12:30 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Parma FC 2:3

Utkání na Bentegodi se dlouho vyvíjelo ve prospěch domácího Chieva, ale Parma zejména díky zkušenému Cassanovi dokázala výsledek obrátit a zvítězit 3:2. Ducali vyhráli v letošní sezoně poprvé.

Zápas se pro Donadoniho svěřence nezačal vyvíjet dobře a už ve čtvrté minutě obrana Ducali nezachytila dravý průnik Lazareviče a následnou přihrávku napříč pokutovým územím proměnil v první branku Mariano Izco - 1:0. Chievo odstartovalo parádně, ovšem následně bylo nuceno se bránit, hlavičku Cassana neuvěřitelně zlikvidoval Bardi! Ve 26. minutě odmítl zvýšit vedení López, mířil sice šikovně na zadní tyč, ale chyběla mu přesnost.

Chievo si drželo hubený náskok dlouho, ale v 65. minutě inkasovalo. Cassano dostal ve vápně příliš prostoru a hráč jeho kalibru takové šance proměňuje - 1:1. Za dalších deset minut dokonali fotbalisté Ducali obrat, Massimo Coda zpracoval dlouhý nákop a uvnitř šestnáctky neomylně vystřelil - 2:1 pro Parmu. Chievo bylo v šoku a než se z něho vzpamatovalo, obdrželo třetí gól. Coda sklepl Gallopův centr a kdo jiný, než Antonio Cassano, vstřelil třetí gól - 3:1. Fly Donkeys sice stačili rychle snížit - po závaru po rohovém kopu se prosadil Alberto Paloschi - ale to bylo z jejich strany vše.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele