3. kolo
21.09.2014 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - SS Lazio 1:0

Nešťastné utkání sehrálo Lazio, které mělo proti Janovu dost šancí na vítězství. Domácí Grifové nebyli lepším týmem, ale v závěru využili vyloučení De Vrije a jedinou brankou Chilana Pinilly rozhodli.

Už v prvním poločase si Lazio vypracovalo dost slibných příležitosti, ty však jednoduše neproměnilo. Biancocelesti byli aktivnější a Janov se až na pár výjimek bránil. Hned z kraje mohl po rychlé akci Andersona skórovat Djordevič, ale střela mu nesedla. O chvíli později pálil Lulič a golman Perin předvedl skvělý zákrok a potvrdil, že patří mezi nejlepší brankáře Serie A. Grifové hrozili ojediněle a spíše z brejků, po jednom z nich se dostal až před brankáře Berishy Kucka, ale situaci nevyřešil dobře. Pak znovu útočilo Lazio a Perina tentokrát zachránilo břevno!

Janovští se dostali více do hry až po změně stran, ale znovu to bylo spíše Lazio, kdo mohl otevřít skóre utkání. Proti slibně se rozvíjející akci zasáhl Berisha, když rychle vyběhnul a znemožnil tak Matrimu postup na branku. Čtvrthodiny před koncem odcentroval na nohu Bertolacciho Edenílson, avšak prvně jmenovaný se akce zalekl a nevystřelil vůbec dobře.

Klíčový okamžik celého utkání přišel až v 86. minutě, nizozemský stoper De Vrij uviděl za šlapák druhou žlutou kartu a musel do sprch. Následně neuběhly ani dvě minuty a Janov svojí převahu zužitkoval. Perotti pěkně sklepl míč pro Pinillu a ten hlavičkou překonal Berishu - 1:0 pro FC Janov. Lazio nemělo na vyrovnání už moc času a navíc byl i vzhledem k vyloučení De Vrije nedostatek sil. Grifové šťastnou výhru uhájili a připisují si první vítězství v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Djorděvič Kde je Klose vy mrdky?

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domacich 2:1 / 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele