Serie A - souhrn 28. kola

21.03.2015, 19:57, aktualizováno 22.03.2015, 22:48
Komentáře a souhrny
Lazio porazilo Hellas a drží se o pouhý bod za městským rivalem AS, které si beze tři body z Ceseny. Výhry slaví rovněž Turín, Sampdoria, Juventus a Empoli. Neapol s Atalantou a Udinese s Fiorentinou se rozešly smírně. AC Milán si v sobotu poradil s Cagliari a Chievo s Palermem...

AC Cesena - AS Řím 0:1

22.03.2015 20:45

Góly: 41. Daniele De Rossi

AS konečně vyhrálo, i když cesta ke třem bodům proti Ceseně nebyla snadná. Nakonec se ale Vlci mohou radovat, což jim zaručil jedinou brankou utkání kapitán Daniele De Rossi.

Cestu za spásou začali od prvních minut například hráči jako Salih Ucan nebo Seydou Doumbia. Před utkáním se totiž zranil kapitán Francesco Totti, takže na hrot se postavil právě kritizovaný Doumbia. Vedle něj měli problémy obraně Ceseny dělat především Gervinho a Adem Ljajić. Domácí Cesena spoléhala na mladého brankáře Lealiho a dvojici střelců Defrel - Durić.

První ránu na bránu Morgana De Sanctise si připsal Gregoire Defrel, ale mířil hodně nad. Na druhé straně se do útoku dostávalo AS díky novicovi v sestavě - Salihu Ucanovi. Ten následně našel Josého Holebase, který se proháčkoval až před vápno. Tam nahrával a celou akci zakončil útočník Adem Ljajić pohotovou ránou do bránkáře Lealiho. Salih Ucan si připsal první zajímavou střelu zpoza vápna, ale Leali s ní neměl problémy.

Na centr z levé strany si na zadní tyči naskakoval Carbonero, ale jeho zakončení si pohlídal brankář Morgan De Sanctis. Na druhé straně si do vápna nabíhal Seydou Doumbia, ale nedostal nahrávku od krajana Gervinha. Ten raději zakončoval sám a mimo. Hodně zajímavou ránu si připsal na konto Giorgi, který pálil po sklepnutí Djuriće. Mířil z první nad břevno. AS se dalších patnáct minut spíše trápilo a jeho hra postrádala jasnou tvář.

Mnohem veselejší náladu musel mít trenér Rudi Garcia před koncem první půle. Nejprve se AS dostalo z tlaku Ceseny, Daniele De Rossi "seřval" celou obranu včetně sudího Damata a pak se vydal do pokutového území soupeře. Pět minut před koncem se tam snesl centr od řeckého obránce Josého Holebase, ten zpracoval Salih Ucan do běhu De Rossimu a italský defenzivní záložník krásnou ranou poslal AS do vedení!

První půle zase tolik fotbalové krásy nepřinesla, ale AS vedo nad Cesenou, takže druhé místo mu stále patřilo. Cesena se ale nehodlala vzdát a trenér Domenico Di Carlo burcoval své hráče k aktivnímu přístupu. Druhá půle ze začátku také patřila AS. Tým z hlavního města Itálie se snažil probít se do vápna, kde se často pohyboval Seydou Doumbia. Tomu ale chyběla rychlost a podpora spoluhráčů, kteří se spíše snažili prosadit se individuálně. Centr od Florenziho sice do vápna prošel, ale přecházel tomu faul. Stejně tak sudí ukázal poté, co si Doumbia zpracovával míč ve vápně.

Na Holebasův prudký centr jen těsně nedosáhl Doumbia. Skvělou obranou práci odvedl proti urostlému útočníkovi stoper Capelli. Gervinho zaskočil soupeře, když si rychle přehodil míč z levačky na svoji slabší pravačku a následně zakončil. Mířil ale příliš vysoko. Seydou Doumbia odváděl na hrotu dobrou práci, když často sklepával míče a především se často nabízel spoluhráčů. Ani Ljajić s Gervinhem jej ale příliš často neinkasovali. Trenér Rudi Garcia se rozhodl dát šanci mladíkovi Pellegrinimu, který nahradil tureckého záložníka Saliha Ucana.

Poté se hra přemístila do středu hřiště a byla rozkouskována na množství faulů. Dvacet minut před koncem hry byl před vápnem faulován pronikající záložník hostí Radja Nainggolan. Do šance se dostával střídající Rodriguez, ale byl zastaven v pokutovém území těsně před střelou, když si do rány klekl Alessandro Florenzi. Ljajić našel v pokutovém území Doumbiu, jehož střela bodlem se ještě otřela o záda jednoho z domácích obránců. Do další šance se rozběhl Radja Nainggolan, který se vyhnul dvěma protihráčům a vypálil, ale jeho pokus byl tečován. Na hřiště se na konci utkání dostal i rychlík Victor Ibarbo, který vyléčil své dlouhotrvající zranění. Ani on ale druhou branku nedal.

Více informací k zápasu

Parma FC - Turín FC 0:2

22.03.2015 20:45

Góly: 19. Maxi López, 73. Migjen Basha

Granata dle předpokladů veze tři body ze hřiště poslední Parmy a posouvá se na sedmé místo. Výhru 2:0 vystříleli López a Basha. Parma si zápas zkomplikovala ve 37.minutě, kdy byl zcela zbytečně vyloučen kapitán Lucarelli.

Turín byl favoritem a na půdě Ducali se ujal vedení už po dvaceti minutách hry. Maxi López postupoval z úhlu na Iacobucciho a šikovným obstřelem zajistil hostům poměrně brzké vedení 1:0. Parma nehodlala nečině přihlížet a snažila se s výsledkem něco udělat, nicméně defenzívu Granaty zdolávala obtížně. Navíc si celý zápas zkomplikovala ve 37.minutě, kdy uviděl v rychlém sledu dvě žluté karty po sobě Lucarelli. Nejprve ho sudí odměnil za ostrý faul a hned vzápětí ho poslal do sprch za příliš mnoho řečí. Naprostá zbytečnost v podání kapitána v podstatě stála Parmu další zápas.

Oslabení Ducali vzdorovali náporu Turína a dokonce mohli překvapivě vyrovnat. Střela útočníka Belfodila totiž orazítkovala tyč. Byl to ale na dlouhou dobu poslední výraznějších okamžik domácích. V 73.minutě navíc přidal druhou branku Basha, když nekompromisní hlavičkou z malého vápna překonal Miranteho - 2:0 pro FC Turín.

Druhá branka Turína znamenala konec nadějí pro Parmu. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho tak znovu prohráli a zůstávají nadále poslední. Turínští se díky tomuto triumfu posunuli na sedmé místo a ve zbývajících deseti kolech hodlají ještě promluvit do bojů o evropské poháry.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 1:0

22.03.2015 20:45

Góly: 65. Éder

Sampdoria si poradila s Interem Milán a tři body si nechává doma. Janovský celek vyhrál nad milánským sokem díky krásné brance brazilského střelce Edera, který se trefil parádně z přímého volného kopu. Inter Milán opět vyšel střelecky naprázdno a je až devátý.

Inter Milán padl. Postarala se o to Sampdoria, která nemá s milánským týmem právě ideální bilanci. Dnes večer se jí ale podařilo neinkasovat a to byl základ, protože obrana hostujících Nerazzurri je známá jako velmi vstřícná k útočníkům jiných mužstev. Dnes ji překonal Brazilec Eder, kterému se mimořádně povedla rána ze standardní situace. Edera doplnili v základní sestavě také Luis Muriel a Samuel Eto'o. Inter vyslal do boje argentinského střelce Maura Icardiho, kterého podporovalo duo Lucas Podolski a Xherdan Shaqiri.

Po pěti minutách si první ránu připsal Marcelo Brozović, ale jeho pokus byl zablokován pozornou obranou Dorie. Shaqiriho průnik zastavil dobrým obranným zákrokem Romagnoli, který v Dorii fotbalově vyrostl a dnes si počínal výtečně. Zablokoval také další akci švýcarského reprezentanta. Po deseti minutách Ederův pas našel ve vápně zcela volného Muriela, který ale vše zahodil a ve skvělé šanci poslal míč vysoko nad bránu! Ederova následná střela mířila jen doprostřed brány, kterou strážil spolehlivý gólman Samir Handanović.

Eder se sice následně prodral mezi dvěma obránci, ale nakonec byl zastaven. V zápase jsme viděli mnoho nepřesností a kouskování hry pomocí faulů. Ke střele se odhodlal kolumbijský útočník Luis Muriel, ale ani on neměl příliš mnoho štěstí. Nástup do druhé půle patřil jednoznačně Interu Milán. Tým trenéra Roberta Manciniho si pravděpodobně v šatnách vyslechl něco, co se mu úplně nelíbilo, protože začal lépe napadat rozehrávku Dorie. Z toho rezultovaly také standardní situace ve prospěch Nerazzurri.

Po další z nich se centrovaný míč zastavil u Maura Icardiho, který si nedělal těžkou hlavu se zakončením a krásnou ranou vypálil. Mířil ale jen do spojnice brány Viviana, který se jen ohlížel. Od spojnice se míč odrazil mimo bránu, takže Inter musel znovu útočit. Další Shairiho střela skončila pouze v rukavicích pozorného Viviana. Brankář Viviano měl plné ruce práce a musel se činit také po krásné ráně Fredyho Guarína. Ten jej prověřil tvrdou střelou, ale Viviano byl včas na zemi a pokus svého soka vyrazil.

Po hodině hry se Sampdoria kupodivu dočkala. D'Ambrosio fauloval a sudí Valeri pískal standardní situaci. K ní se postavil Brazilec Eder a krásnu ranou napálil míč do míst, kam ani brankář Samir Handanović nedosáhl! Od tyče se míč posunul za brankovou čáru - 1:0 pro Dorii a trenér Mihajlović mohl skákat radostí. Má sice s Interem Milán společnou minulost, ale jeho hráči aktuálně poráželi Inter a mohli doufat ve tři body.

Další Ederova střela ze standardní situace už mezi tři tyče nemířila. Stejně se vedlo Palaciově ráně ze středí vzdálenosti, která skončila rovněž mimo. Nerazzurri se pokusili o další atak Vivianovy brány, ale zkušený brankář s centrem ze strany nemohl mít žádný problém. Ten pokryl také nebezpečný a zajímavý centr obránce Juana Jesuse. Inter je nyní na deváté příčce, zatímco Doria je čtvrtá. Evropské poháry, které avizoval majitel Dorie Ferrero, nejsou nereálným snem. Tím se naopak stávají stále více pro ambiciózní Inter.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Hellas Verona 2:0

22.03.2015 20:45

Góly: 4. Felipe Anderson, 45+2. Antonio Candreva

Lazio splnilo svůj úkol a může pokračovat v honbě za druhým místem. Vzhledem k výhře konkurenčního AS nad Cesenou se sice ještě pořadí v tabulce na druhém místě měnit nebude, ale Lazio neustále vytváří tlak na svěřence trenéra Garcii. Dnes mu tři body zajistily trefy hvězdných záložník Felipeho Andersona a Antonia Candrevy.

Hellas Verona spoléhal především na instinkty kanonýra Lucy Toniho, který je ve skvělé formě, branky připravuje i střílí. Táhne díky nim Hellas za poháry a na urostlé obránce Lazia by mohl platit. Tým trenéra Stefana Pioliho s tím ale počítal a kapitána Hellasu velmi dobře bránil. O střílení důležitých branek se v Laziu stará především duo Felipe Anderson a Antonio Candreva, které se trefilo také dnes.

Brazilský štírek jménem Felipe Anderson, kterého si fanoušci zamilovali, nedávno prodloužil smlouvu s Biancocelesti. Evidentně důvěřuje jejich pokusu o postup do Ligy mistrů, která není římskému celku příliš vzdálena. Ambiciózní tým se díky zlepšené formě vyhřívá na třetím místě a velkou zásluhu na tom má právě brazilský kouzelník Anderson. Ten svou bohatou sbírku branek rozšířil i dnes. Lazio skvěle začalo, když ve 4. minutě krásný centr do vápna usměrnil do sítě právě Brazilec Anderson a brankář Benussi byl bez šancí - 1:0.

O deset minut později se míč ve vápně dostal k Morasovi, který dokázal zakončit k levé tyči. Tam se ocitl včas brankář Federico Marchetti, který lvím skokem lapil míč. Aktuálně se může těšit z nominace do italské reprezentace, do níž ho trenér Antonio Conte povolal na úkor zraněného Mattii Perina. Po pětadvaceti minutách se málem prosadil záložník Lucas Biglia. Z voleje však svým projektilem orazítkoval břevno branky Verony. Hallfreðsson dostal míč do vápna, jenže se nakonec nemohl rozhodnut, co vlastně s míčem udělá.

Po půlhodině hry se k ráně zpoza vápna dostal německý střelec Miroslav Klose, který ale pálil těsně nad břevno! Po faulu na Felipeho Andersona se do šance dostalo Lazio, které mohlo zahrávat přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil Antonio Candreva a rozjásal domácí fanoušky. Krásnou ranou totiž nedal brankáři Benussimu šanci a prostřelil jej. Lazio vedlo o dvě branky.

Pět minut po změně stran Parolo natáhl z poměrně velké vzdálenosti, ovšem svou dělovku mezi tři tyče nezamířil. Na centr Mauriho si nabíhal Miroslav Klose, který ale nedostal přihrávku včas. Po hodině hry se dostal do skvělé šance opět aktivní Felipe Anderson, který si naběhl k vápnu. Tam vystřelil, ačkoli jej stíhali dva obránci soupeře. Jeho rána ale zatřásla břevnem Benussiho brány! Anderson pálil z hranice velkého vápna, brankář Benussi si ale s jeho pokusem poradil. Na hrací ploše se poté objevil Nico López, ale s jeho nepříliš prudkou střelou si Marchetti poradil bez potíží.

Do zápasu poté nastoupil také mladík Keita, kterému udělal prostor Miroslav Klose. Právě Keita dostal pas za obranu, jenže zakončil pouze do Benussiho. Ke konci zápasu se opět Keita pokusil z poměrně velkého úhlu zakončit, ale brankář Benussi s vypětím všem sil vytěsnil balon na rohový kop. Z něj už Lazio nezahrozilo, ale stejně může slavit, protože získalo tři body. Hellas Verona je nyní až na 16. místě!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 2:2

22.03.2015 20:45

Góly: 15. Molla Wagué, 62. Panagiotis Kone - 50. Mario Gómez, 52. Mario Gómez

Fiorentina i se Salahem byla zastavena! Body si s ní rozdělilo Udinese, které jí dokázalo vstřelit dvě branky. Zebry se dostaly do vedení už po patnácti minutách, ale Fiorentina otočila vývoj zápasu díky dvěma zásahům od Maria Gómeze. Nakonec se ale body přeci jen dělily, neboť se prosadil Panagiotis Kone.

Tým z Florencie byl posilněn pohárovými úspěchy, ke kterým patřilo také vyřazení římského AS z Evropské ligy. Navíc se jí daří i po herní stránce, což je zásluha především dobré práce zálohy a Mohameda Salaha. Egyptský útočník zřejmě potřeboval trochu odpočinku, takže začal utkání jen na lavičce. Do útoku se místo něj postavilo trio Iličić, Gómez, Joaquín. S kapitánskou páskou Udinese opět vedl do boje legendární Antonio Di Natale, jehož podporoval Panagiotis Kone.

Prvních deset až patnáct minut se diváci trochu nudili. Hra byla kouskovaná na mnoho menších faulů a nepřesností, Fiorentině se nedařila kombinace a domácí působili dojmem týmu, který spíše čeká, s čím že to soupeř přijde. V desáté minutě se snes dlouhý pas na Di Nataleho, ale před ním včas zasáhla obrana Violy. Fiorentina se pokoušela kombinovat, ale hráči Udinese ji velmi napadali a kombinační hru toskánského celku často rozebírali.

Sami spoléhali na rychlé protiútoky a jeden z nich se jim vyplatil v 15. minutě. Di Natale svým rohovým kopem našel obránce, jenž míč odvrátil jen před sebe, kde si na něj naskočil Guilherme Dos Santos. Ten míč prostrčil na nabíhajícího Mollu Wagueho a mladý obránce prostřelil brankáře Neta! Vstřelil svou druhou branku v 6 zápasech a Udinese vedlo.

Fiorentina ihned vrhla své síly do útoku a znovu pečlivě kombinovala, ale Udinese dobře bránilo. Joaquín poslal přihrávku do vápna, ale tím také jeho akce skončila, protože spoluhráč mu ji nevrátil ideálně. Po půlhodině si zajímavé zakončení po jednom z brejků připsal opět Di Natale, ale nacházel se v ofsajdovém postavení, takže zakončovat ani nemusel. O zakončení se poté postaral Panagiotis Kone, který vystřelil parádně zpoza vápna, ale nakonec se jeho střela zatočila mimo tři tyče!

První půle příliš mnoho fotbalové krásy nenabídla, ale ta druhá byla o mnoho zajímavější. Sotva se diváci na stadionu Friuli usadili zpět na svá místa, Fiorentina získala možnost zahrávat standardní situaci po faulu Molly Wagueho. K míči se postavil slovinský záložník Josip Iličić a centroval před bránu. Tam se ocitl Mario Gómez, který se přesnou hlavičkou nemýlil a srovnal - 1:0.

Chtělo-li Udinese nějak reagovat, tak nedostalo šanci. Jen o tři minuty později se totiž jméno německého fotbalisty dostalo do spojení se vstřelenou brankou podruhé. Zkušený útočník dostal pas od Milana Badeljde přesně do běhu mezi obránce a v této pozici se mýlí velmi málo - 2:1 pro Fiorentinu.

Přesně po hodině hry se ale Udinese vzchopilo a díky schopnostem Antonia Di Nataleho srovnalo krok. Kapitán domácího celku našel elegantním kopem přes hlavu nabíhajícího Panagiotise Koneho, který míč v poklidu doklepl do brány a Udinese srovnalo na 2:2.

Za posledních dvacet minut Fiorentina zvyšovala tempo hry, ale její akce působily chaoticky a byly nepřesné. Jeden z pokusů si na konto připsal Mario Gómez, který se ale jen zastřeloval. Matias Fernández po něm trefil jen protihráče před sebou. Ke střele z velké dálky se dvě minuty před koncem odhodlal Pasqual, ale mířil hodně vysoko a nepřesně. Z velké dálky vystřelil také Fernandes, ale ani on nebyl úspěšný. Ve třetí nastavené minutě se ke krásné ráně odhodlal Mati Fernandez, ale brankář Orestis Karnezis byl na svém místě včas a ránu vyrazil konečky prstů nad břevno.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 1:1

22.03.2015 20:45

Góly: 89. Duván Zapata - 72. Mauricio Pinilla

Neapol v boji o Ligu mistrů opět ztrácí, doma jen remizovala s Atalantou Bergamo 1:1. Parthenopei navíc museli dohánět, i v přesile jako první inkasovali a nakonec alespoň bod zachránil Duván Zapata.

Ke změně skóre mohlo dojít už v 6.minutě, kdy se pověsil do vzduchu Britos a defenzíva Atalanty musela odvracet z brankové čáry. Hosté z Atalanty nepřijeli do Neapole hrát "zanďoura" a obraně Azzurri dokázali zle zatápět. Každopádně Manolo Gabbiadini vstřelil první gól, ale ten nebyl pro ofsajd uznán. Hrálo se ve vysokém tempu a šance byly na obou stranách, nicméně na změnu skóre si museli diváci na stadionu San Paolo počkat až do druhého dějství.

Do toho vstoupili lépe hráči Neapole a ve 48.minutě měl na kopačce gólovou příležitost Gonzalo Higuaín. Argentinský snajpr na malém vápně zakončil a brankář Sportiello vytasil fantastický zákrok!

V 55.minutě došlo ke klíčovému okamžiku zápasu. Za faul na Callejóna si vysloužil druhou žlutou kartu Gómez a Bergamaschi museli dohrávat zápas v početní nevýhodě. Domácí okamžitě zvýšili obrátky a začali obléhat branku Atalanty, ale byli to hosté, kdo nakonec gólově udeřil. Maurizio Pinilla si rychlým napadáním vynutil soupeřovu hrubku a postup sám na Andújara zvládl bravurně. Zakončením do prázdné poslal překvapivě Atalantu do vedení.

Neapol ve zbytku zápasu tlačila na pilu, snažila se o odpověď a nakonec se v 89.minutě přeci jenom dočkala. Krásný centr Marka Hamšíka dopravil do sítě hlavou Duván Zapata - 1:1. Marek Hamšík mohl utkání rozhodnout, v nastaveném čase mířil jeho projektil těsně vedle. Atalanta nakonec udržela remízu 1:1 a může být spokojena, naopak domácí v boji o Ligu mistrů opět ztrácí.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 1:0

22.03.2015 15:00

Góly: 25. Carlos Tévez

Stará dáma v tradičním italském čase zvládla svou práci a porazila ambiciózní Janov. Možná to nebyla úplná gólová hitparáda, ale podstatný úkol Bianconeri zvládli - porazili Janov, získali tři body a navýšili svůj náskok na čele Serie A na sedmnáct bodů! CFC je nyní až na devátém místě.

Domácí vyběhli na trávník bez Pirla nebo zraněného Paula Pogby, takže šanci v základní sestavě Simone Padoin. V útoku mělo ofenzívu na starosti opět osvědčené duo Carlos Tévez a Fernando Llorente, který dostal přednost před mladším kolegou Alvarem Moratou. Hosté se spolehli především na ofenzivní trojlístek Lestienne, Perotti a Niang, který měl zaměstnávat brankáře Buffona.

Zpočátku byl lepší domácí tým a ten si vytvořil hned první větší šanci, když povedeným centrem hledal Carlos Tévez nabíhajícího Stephana Lichtsteinera. Zkušený obránce ale nakonec na míč nedosáhl. Na opačné straně se pokoušel prosadit mladý štírek jménem M'Baye Niang, ale scházelo mu několik centimetrů. Stará dáma poměrně dobře hlídala rychlé hráče soupeře a Janov působil trochu zakřiknutým dojmem. Vidal to zkusil po centru Lichtsteinera zpoza velkého vápna, jenže střela mu vůbec nesedla.

Po pětadvaceti minutách musel Janov spolknout hořkou pilulku, protože prohrával. O krásný gól se postaral Argentinec Carlos Tévez, který si vzal míč pod patronát, naběhl s ním do pokutového území a nádhernou ranou ještě opřel míč o břevno. Brankář Mattia Perin byl bez šance a nedokázal zareagovat. Juventus vedl o jednu branku a dál pokračoval v útočení.

Carlos Tévez si naběhl do vápna na další zajímavý pokus, ale jeho zakončení hlavou tentokrát neneslo očekávané ovoce. Janov se v podstatě ze zápasu úplně vytratil a jeho akce často končily hned v zárodku, protože hráči špatně nebo nepřesně nahrávali. Nevyužívali ani rychlé nohy Lestienna nebo Nianga, takže obrana Juve neměla moc práce. Naopak se musel činit brankář Perin. Během posledního útoku první půle se opět vyznamenal Carlos Tévez, který nastřelil ruku protihráče. Ten ji měl u těla, takže penalta se pískat nemohla. Z následné dorážky pak Lichtsteiner napálil břevno!

Do druhé půle nastoupil v dresu Janova Marco Borriello, který nahradil Nianga. Mnoho štěstí ale svému týmu ani Borriello nepřinesl. Pět minut poté se při důležitém zákroku zranil brankář Mattia Perin, který musel následně střídat. Mezi tři tyče se postavil Eugenio Lamanna, který na rozdíl od svého kolegy neinkasoval. Musel ale likvidovat ránu Téveze, který se dostal k odraženému míči a pálil poměrně dobře. Po hodině hry mohl Juventus své vedení ještě zvýšit, ale to by musel Carlos Tévez proměnit pokutový kop. Roncaglia fauloval pronikajícího Pereyru a sudí Di Bello pískal, ale obávaný kanonýr Carlos Tévez selhal!

O chvíli později se pokoušel propracovat se do vážnější akce Llorente, ale nebylo mu přáno. Krátce poté se do zápasu dostal i Janov, i když je na chvíli. Marchisio našel svým pasem Pereyra, avšak ten hlavičkoval přímo do míst, kde stál pozorný Lamanna. Deset minut před koncem zápasu málem srovnal Diego Perotti, který si naběhl na centr Edenilsona na vzdálenější tyč, ale trefil jen zasahujícího Barzagliho! Uanveného Artura Vidala poté nahradil čerstvý Stefano Sturaro, ale ani on nedostal moc šancí se prosadit. Po třech nastavených minutách utkání skončilo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - US Sassuolo 3:1

22.03.2015 12:30

Góly: 46. Riccardo Saponara, 59. Levan Mčedlidze, 60. Riccardo Saponara - 49. Daniele Rugani (vl.)

Empoli pokračuje v dobrých výkonech a dnes si bez problemu poradilo se Sassuolem 3:1. Hrdinou zápasu byl Riccardo Saponara, jenž se podílel na všech brankách svého týmu.

Domácí celek zahrozil už po čtvrthodině, prostřednictvím Barba, avšak Consigli nemusel nakonec zasahovat. O několik minut později zase vyzkoušel střelecké štěstí Valdifiori, ale i jemu scházela větší přesnost. Na druhé straně zase otestoval pozornost Sepeho útočník Berardi. Nehrál se vyloženě špatný fotbal, šance se urodily na obou stranách. Empoli ale bylo lepším týmem, ve 36.minutě trefil jen Consigliho Saponara a tak skončil první poločas 0:0.

Sassuolo však s tímhle přístupem nemohlo uspět, v podstatě to bylo čekání na gól a ten přišel ve druhém dějství záhy. Ve 46.minutě se dostal mezi obránce Riccardo Saponara a přesnou ranu k tyči otevřel skóre tohoto zápasu - 1:0 pro Empoli. Hosté ale kupodivu zareagovali velmi rychle, nepříjemnou dalekonosnou ránu si do vlastní sítě srazil Rugani - 1:1.

V 59.minutě si Empoli vzalo vedení zpátky, po vhozeném autu se dostal k míči Saponara a naservíroval jej před prázdnou branku novému muži na hřišti Levanu Mčedlidzemu - 2:1 pro Empoli. A než se Neroverdi stačili vzpamatovat, dostali třetí úder. Croce přihrávkou vysunul Saponaru a ten opět mířil do černého. Riccardo Saponara měl prsty ve všech gólech svého týmu, koneckonců dvě branky vstřelil sám a stal se tak jednoznačně hrdinou zápasu. Empoli ještě mělo šance na zvýšení, ale další změna skóre už se neudála.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 3:1

21.03.2015 20:45

Góly: 21. Jérémy Ménez, 49. Philippe Mexès, 78. Jérémy Ménez (pen.) - 47. Diego Farías

AC Milán se konečně dočkal vítězství a alespoň částečně vylepšil svojí špatnou situaci. Nutno ale říci, že mu pomohla nespravedlivě nařízená penalta. Na vítězství 3:1 měl hlavní podíl francouzský útočník Jérémy Ménez.

Cagliari bylo v úvodu vyrovnaným soupeřem. Milán sice častěji držel míč, ale v podstatě se na soupeřovu polovinu nedostával. Nudnou partii rozhýbala až první branka AC. Ve 22. minutě obdržel míč do vápna Ménez, jak je jeho dobrým zvykem, vzal situaci na sebe a pěkným obstřelem zajistil Milánu vedení - 1:0. Za chvíli byl v dobré pozici Antonelli a Brkič musel zasahovat. Do další šance se také dostal autor prozatím jediné trefy Ménez, ale tentokrát mu v zakončení chyběla větší přesnost. Jérémy Ménez byl v podstatě jediným mužem v barvách Rossoneri, který se snažil něco vymyslet a byl pro soupeře nebezpečím.

Milán vedl po prvním poločase 1:0, ale žádná hitparáda to z jeho strany nebyla. A jak už to tak u dnešního AC bývá, vedení nakonec neudrželo. Hned ve 47. minutě se dostal do průniku Diego Farías, doslova vykoupal Mexése a podél Lópeze srovnal na 1:1. Krásná akce v podání svěřenců Zdeňka Zemana. S výsledkem 1:1 se Milán smířit nechtěl a hned za tři minuty odpověděl. Paradoxně to byl Mexés, který tak odčinil předchozí zaváhání, kdo si naběhl do vápna a povedeným volejem vrátil vedení na stranu Rossoneri.

Domácí pak postupně přenechávali iniciativu hostům a měli velké štěstí, Cagliari totiž sahalo čtvrthodiny před koncem po vyrovnání. Crisetig byl v jasné ložence, ale zblízka napálil jen břevno! A poté přišel okamžik, který nakonec rozhodl. Cerci mimo vápno nasimuloval pád a sudí nepochopitelně odpískal pokutový kop. Jérémy Ménez si s penaltou poradil a vedení 3:1 už AC nepustilo. V samotném závěru ještě mohl zvýšit Pazzini, ale trefil jen Brkiče.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

21.03.2015 18:00

Góly: 35. Alberto Paloschi

Chievo potvrdilo dobrou formu a jedinou brankou Alberta Paloschiho udolalo Palermo 1:0. Fly Donkeys tak nadále unikají sestupovým pozicím, naopak Palermo se opět propadá. Domácí ještě v zápase promarnili pokutový kop.

Sicilané si mohli ve Veroně připsat alespoň bod, ale doplatili na neproměňování svých šancí. Tu první měl hned v úvodu Paulo Dybala, proti jeho střele zasáhl brankář Bizzari. Stadio Bentegodi vidělo jedinou branku zápasu ve 36. minutě a postaral se o ní kdo jiný, než Alberto Paloschi. Útočník Fly Donkeys má skvělou formu a tentokrát perfektně zužitkoval Meggioriniho pas a i přes obtěžování dvou obránců přesně zakončil - 1:0 pro Chievo. Palermo nehodlalo na nic čekat, zvýšilo aktivitu, ale do konce prvního poločasu srovnat nedokázalo.

Do druhého poločasu vyrukovali domácí ze zabezpečené defenzívy a po hodině hry se jim naskytla skvělá možnost zvýšit vedení. Hostující Andělkovič totiž zahrál ve vápně rukou a sudí nařídil penaltu. Alberto Paloschi ale vůbec netrefil branku, penaltu doslova zpackal a jeho tým tak stále vedl jen 1:0.

V 66. minutě si pak Stadio Bentegodi pořádně oddychlo, hlavička Paula Dybaly zahučela těsně vedle a také devět minut před koncem stálo při hráčích Chieva velké štěstí. Vázquez totiž orazítkoval břevno! Závěr zápasu nezvládl Andělkovič a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch, oslabené Palermo pak už srovnat nedokázalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28207155:1467
2.AS Řím281411339:2153
3.SS Lazio28164851:2752
4.UC Sampdoria281212437:2848
5.SSC Neapol28138747:3647
6.ACF Fiorentina281210641:3146
7.Turín FC28109932:3039
8.AC Milán28911841:3538
9.Inter Milán28910942:3637
10.Janov CFC27910837:3337
11.Città di Palermo28811938:4135
12.Empoli FC28615730:3033
13.Udinese Calcio27891031:3633
14.US Sassuolo287111034:4332
15.Chievo Verona28881221:3032
16.Hellas Verona28881233:4832
17.Atalanta Bergamo285111223:3826
18.Cagliari Calcio28491534:5321
19.AC Cesena28491525:4921
20.Parma FC26332021:539
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (117)

Přidat komentář
Milan.B

no neporazi ma z toho chieva?

Reagovat
Yanek

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo na čase!

Reagovat
CubONE

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

No, Palermo už nedalo gól vyše 420 minút. Zamparinimu sa tie plány predať Dybalu za pekný balík trochu rozplývajú.

Reagovat
Furia Ceca

To je dobře, Marotta bude mít jeho koupi o něco jednodušší.

Reagovat
Pettirosso

to je taktika, Dybala už je prodanej do Juve a aby zase nevypadal za blbce, že chtěl tolik a dostane málo, tak mu řekl, že to teď musí srát

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné

Reagovat
Zark

Paloschi Vieri hadra

Reagovat
CubONE

Najlepsi jarny zapas, aj ked hlavne v prvom polcase Cagliari slabucke. Od nas najlepsi opat raz Menez s Antonellim, Mexes klasicka mexesovina, obrovska hrubka a nasledne paradny gol. Pencla ani nahodou. Tie dve mega sance na konci len podkresluju celu tragikomediu AC v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné, toto zahodiť

Reagovat
CubONE

V tej druhej mal Cerci nahrat Pazzovi. Na druhej strane, po tej prvej skusenosti sa mu nedivim, ze strielal.

Reagovat
Mrvinho

Zas Pazzo si to mohl trochu vyžehlit, tak ze sebe udělal blbce i Alessio

Reagovat
Mrvinho

Chvílema se na to dalo i dívat, příjemné překvapení letos Do té vymyšlené penalty jsem ale čekal kdy přijde gól na 2:2. Jedinej kdo se mi vyloženě líbil byl Antonelli. Góly krásné všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zítra neuhrajeme bod, tak budeme v tabulce za AC... co k tomu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o pár bodů před Chievem

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra jedem pro tři body říkal Rannochia

Reagovat
smazaný uživatel

keď to ten povedal xka jasná

Reagovat
pawelFCB

Tuším,že Inter vyhoří..ale snad se mýlím...pokud chtějí hrát evropské poháry další sezónu,tak už musí jen bodovat...na prohry už není čas. I když...podle mě by možná sezóna bez poháru nebyla tak špatná...ušetřily by se síly na ligu a pokud v létě vhodně posílí hlavně obranu,tak by nebyla nereálná ani ta a LM...minimálně boj o ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krásný 10. flek je zatím náš. Máme tam tu jedničku.

Reagovat
juveforever

ešte že má AC toho Méneza

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to mal postranný zavreté oči?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
cervo

Reagovat
pawelFCB

pro Lazio v LM

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mojmira

Zrovna když si užívám na zabijačce, tak musíme vyhrát? Příště až se budu dívat tak to bude určitě zase hnus ... máte někdo odkaz na nějakej delší sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mojmira

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ricky

Reagovat
Recoba Inter

Nelson

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara díky, brácho, jen co jsi přišel do mého fanta týmu, přesvědčuješ o správnosti mého tahu

Reagovat
Mrvinho

Dobře Ricky

Reagovat
Pettirosso

Milan CEO Adriano Galliani insists getting current top scorer Jeremy Menez on a free transfer “was absolutely my idea.”

Reagovat
cervo

ked si pozries ako sa Sabatini dusuje pri druhom mieste a Galliani prsi pri osmom...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Po hodech většinou přijde sračka. Dneska jsou ale nejdůležitější tři body.

! ! ! JUVE ! ! !

Reagovat
10

Důležitý vítězství po LM, úspornější režim se dal čekat.

Reagovat
Furia Ceca

Klasika. Po suprovým výkonu na Westfalenstadionu před zraky celý Evropy a 70 tisíc lidí přímo na stadionu je těžký se hecnout na nějakej Janov...

Reagovat
Furia Ceca

Jsem dneska zvědav na AS, ti jsou úplně v prdeli po tý ostudě v EL... A v Čez Aréně můžou klidně rupnout zase. Začínám už trochu počítat, v jakým kole bychom mohli slavit titul...

Reagovat
Mrvinho

S titulem bych brzdil, AC se včera nastartovalo

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že ti si startovací a padací fáze projdou ve zbylý sezóně ještě tak 3x minimálně...

Reagovat
Mrvinho

Taky vidím další výhru až tak na nějaké 33. kolo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

naděje ještě žije o 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia a Ucan v základe, Florenzi v obrane... Ja to vidím na remízu

Reagovat
CubONE

Ricky a Niang na hostovaniach super...u nas by sa ledva dostali na ihrisko a aj tam nic nepredviedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité vítězství věděl jsem, že to s CFC nebude nic jednoduchého, když dneska AS opět ztratí což tomu i dost věřím, jelikož AS poslední dobou hraje strašně...

Reagovat
The Krupy

Levaaaaaan

Reagovat
Tomanatura

50. pro Kendrick Lamar

Reagovat
smazaný uživatel

Cesenu dnes vôbec neodpisujem, výsledky z posledných zápasov nemá zlé. Vidím to na veľkú nudu a výsledok 0:0 s minimom šancí a množstvom chýb.

Reagovat
lucius6

FA7 Goooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

4x čisté konto za sebou, Veronu sme k ničomu nepustili, navyše dva x im pomohlo ešte brvno, mohlo to byť kludne aj 4:0. Skvelý futbal, skvelá atmosféra. FORZA SS

Reagovat
lucius6

myslim, že břevno dokonce 3x a jinak

Reagovat
Pipo123

Je to skvelá jazda, tie rýchle výmeny lôpt ktoré predvádza celá záloha + útok a kraje obrany ma strašne bavia. Mne to hrozne pripomína minuloročné AS, tiež tak jazdili a pumpovali celý zápas + výborná obrana, Maurcio a De Vrij hrajú skvele

Reagovat
lucius6

Přesně, nádhernej fotbal a do toho fanoušci zpívající hymnu, minulej rok jsem byl z nás na prášky, byla to hrůza na všech frontách, Candreva nás držel ve středu tabulky a letos najednou hrajem jako jinej tým, opravdu po dlouhé době to vypadá, že je v týmu koncepce a že by to mohlo fungovat i do budoucna, navíc určitě získáme i nějaké peníze navíc za které můžem zas eposílit a to by nás mohlo na delší dobu udržet v popředí Seria A

Reagovat
Furia Ceca

Už se těším na náš vzájemnej zápas.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že sa neposereme a budeme hrať proti vám svoju hru, aj keď vaša defenzíva nás naozaj preverí, v poslednej dobe sme prehrali každú obranu, tak som zvedavý čo tá vaša 0:4

Reagovat
lucius6

Já už ten zápas uplně vidim, v 10. minutě dostane Candreva červenou a nakonec prohrajem 5:0, snad to tak nebude, ale zisk bodů by byl spíš bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ten tým komu se daří, třeba AS loni, Neapol před a předpředloni, všichni tam jedou optimisticky naladění, šance na bod, nebo i větší překvapko a bum, 0:3 a jedou dom. Ale jestli hraje Lazio doma ( fakt nevim ) tak by to mohlo byt o něčem jinem,

Reagovat
smazaný uživatel

19.04.2015 Juventus FC - SS Lazio...už to vidim no.

Reagovat
Pipo123

Hrajeme v Juve, navyše my na nich nevieme, vždy sa snažíme hrať otvorene a Juve nás zatiaľ vždy roznieslo. Uvidíme v akej forme budeme po repre pauze

Reagovat
Furia Ceca

Jj, vždycky nějakej tým vylítl, hrál dobře, ale pak na Juve stadiu dostal trojku a zapadl do starých kolejí! Právě proto jsem to vzpomněl, jsem zvědav, jak se s tím poperete. Jestli dostanete trojku jako Neapol a AS, nebo to zvládnete líp. No jsem na to fakt zvědavej!

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, až pak mi došlo, že nejseš fanoušek Lazia!

Reagovat
Pipo123

neprekvapilo by ma to, doma sme tiež chceli hrať otvorene proti Juve a boom za chvílu bolo 0:3

Reagovat
Furia Ceca

To byl snad taky poslední zápas, ve kterým Anderson nezískal ani bod do statistik. Tenkrát jsem ho poprvé výrazně zaregistroval, protože ve druhým poločase, už za rozhodnutýho stavu, několikrát obešel Vidala jako by tam vůbec nebyl, což se mu moc často nestává. A i vůbec celkově nám dělal problémy, nebyli jsme daleko od ztráty čistýho konta.

Reagovat
DelPiero137

Bude to pred odvetou v Monaku, ak si udrzime tento bodovy odstup tak moze nastupit "beckova" zostava. Neriesil by som taketo veci, bude to zaujimavy zapas a urcite si musime davat pozor na vas utok.

Reagovat
stuff

Reagovat
Emmett Brown

Roma celkom dobry vykon, hrali sme rozumne, ziadny den otvorenych dveri v obrane ako byva zvykom a musim povedat, ze dnes sa mi prave defenziva lubila zo vsetkeho najviac. Tuto vyhru sme uz potrebovali, teraz nas ale caka tvrdsi oriesok ako Cesena...

Reagovat
olis

budem sa opakovat ale naozaj neviem co este ADL potrebuje aby okamzite volal Spalletimu nech to od zajtra prevezme, ved tam nefunguje vobec nic, podla mna nedame ani tu EL

Reagovat
stas87

Hamsik sa s nim pohadal?Lebo je cudne ze ho da az v 70.minute..a samozrejme ma Marek asistenciu na gol Zapaty.

Parádna akcia! Marek Hamsik (Neapol) to skúsil z diaľky. Napriek tomu, že loptu trafil ideálne, tá skončila o milimetre vedľa ľavej tyčky. Mohli sme vidieť naozaj magický gól. Lopta je za bránkovou čiarou a Atalanta má odkop od bránky.

Fakt chybalo malo ci klasicky nepresny komentar?

Reagovat
olis

chybalo malo, nwm ci je s nim pohadany, to pochybujem, tucniak je proste kkt aj so svojimy kktskymi metodamy ako rotacia kde najradsej dava najviac priestoru priemerakom a najlepsich hracov da len ked mu lepi, odkedy tam je ten kkt tak sme nemali dva zapasy po sebe rovnaku zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked by som chcel mysliet pozitivne, stale mi to nevychadza... myslim, ze mame po sezone,

jedine jej pozitivium je asi to, ze pojdem na derby..

Reagovat
Deki

No a to je asi definitivní konec veškerým nadějím. Ten tým na to prostě nemá a dnešní zápas připomínal ten naivní Inter bez čehokoli...

Nevím, o co se bude hrát teď. Možná o čest, možná o soupeření s ACčkem (vzhledem k současnýmu stavu obou týmů v tom ale nevidim nic). Každopádně jsme ztratili další sezonu a opravdu jen máloco v ní lze hodnotit pozitivně. Je to škoda, protože před začátkem podzimu jsem nám docela věřil a nečekal horší než 5. místo.

A na závěr řeknu něco, co se mi sice neřiká lehce, ale myslim, že to je tak: Zůstat u týmu Mazzarri, myslím, že máme aspon o 5 bodů víc. Pokud ale v létě dojde k dalšímu střídání trenérů, tak už fakt no comment...

FORZA INTER V DOBRÉM I ZLÉM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak toto je hra bez hlavy a paty ahoj Icardi by se mohl taky trochu probudit, záloha úplně bez nápadu až na Shaqiriho ale hlavně že je Hernanes na lávce toto fakt nechápu...?? Další sezóna v 3,14či.. Das ist Katastrofa...

Reagovat
mastakillah

Výkon naprosto mimo. Sice kontrolujeme hru, ale k čemu to je, když dostáváme góly z ničeho. Proč nehrává Hamšík? Proč zase hraje Guzmán? Henrique? Higuaín se tam plácá celý zápas, kdežto Duván je schopnej přijít na 10 minut a za to dát gól (nemyslím jen dnes, potvrdil to již mnohokrát). Nepomůže nám nic jiného, než co nejrychlejší odvolání Benítéze. Takhle to už k*rva nejde!! Vždyť jsme byli třetí s luxusním náskokem a během pár kol jsme pátí s odstupem

Reagovat
olis

teraz je repre pauza, idealny cas na vymenu

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju

Reagovat
olis

to aj ja, klub uz vyplakava na webe ze rozhodca je kkt takze tucniak ma vlastne super vyhovorku

Reagovat
Votas

musíme doufat, že Parma nebude už příští týden existovat, jinak prohrajem i s něma...hrůza toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Z posledních 6 zápasů 2 body ? My chceme hrát Ligu mistrů?? co nám jebe? Toto je Inter? Tak možná v Interu C by před 5 lety hráli tito hráči,co momentálně běhají po hřišti a špiní náš dres. Toto už není normální!!! Není třeba měnit trenéry, ale minimálně 10 hráčů. Mám obavy, že i s Parmou prohrajou.

Reagovat
Pettirosso

štěstíčko je občas potřeba... grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

teď se nás drží

Reagovat
Pettirosso

po tom začátku roku, kdy to bylo naopak je to potřeba jsem zvědavej na Violu, tam to jen na štěstí neuhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Salah má teď útlum,stačí pohlídat Gomeze a bude další nula vzadu

Reagovat
Pettirosso

no s tou naší leckdy hrou vzadu se divím těm nulám

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky

Uvidíme po pauze,snad si Viv udrží současnou formu a náš nový trident znovu udeří!

Reagovat
Pipo123

Tá tabuľka sa strašne mení, pár kôl dozadu si Neapol držal LM a Fiorentina im bola najbližšie, odrazu sme tam my + na dostrel Doria

Reagovat
Furia Ceca

Jj, taky jsem koukal po tomhle kole, že se to nějak rozjelo. Pro zajímavost ligy je to jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol Neapol

Reagovat
CubONE

Najhorsia sezona za poslednych XY rokov, ale stale pred Interom

Reagovat
FuckT

Neapol zase vsetku vinu za prehru zvalil na rozhodcov, Benitez totiez.

Nech 100 kilov sraciek padne na nase vedenie a toho kokota tlsteho nech prejde kombajn, minimalne.

Reagovat
Jajinek

Icardi momentálně netrefí míčem na plážový volejbal ani písek...má i smůlu...a nás to všechno stojí body.

Asi je po sezóně...v březnu. Smutné...

Reagovat
Yanek

V březnu je to ještě dobrý.

Reagovat
El-Pistolero-68

My končili už někdy v listopadu.

Reagovat
10

Mancini má mnohem horší bodovej průměr než Walter, ať už v lize, nebo i celkově ve všech soutěžích...to jsem nečekal, že se dá průměr 1.45 bodů na zápas takhle s přehledem trumfnout, zvlášť s docela dobrým mercatem.

Reagovat
Votas

když nikdo kromě Medela, Santona a Palacia není schopnej podat dva průměrný výkony za sebou, tak je to těžky

Reagovat
Recoba Inter

Zaměnil bych jméno Medel za Icardi , ale tak Medel nehraje též špatně, akorát je velmi nefotbalový i poměrně neprofesionální...nevím, co na něm kdo vidí

Reagovat
Pipo123

Tak on má trocha iné kvality, je to buldog v tej zálohe. Je skôr otázka či takýto hráči dajú niečo klubu akým je Interu aj smerom dopredu, v dnešnom futbale už sa nevyskytujú také typické bojovné DZ. Každý hľadá skôr konštruktívneho hráča čo bude pred obranou všetko riadiť. To mi možno aj chýba na Interu, možno aj preto chcel Mancini Ledesmu v zime.

Reagovat
Votas

Icardiho hlavní forma je v gólech...teď je nedává tak trpíme, přitom dávat by je měl. Medel na druhou stranu hraje furt stejně...jestli je to dostatečný to neposuzuju, ale výkyvy ve výkonnosti nemá...u Maurita je jeho hlavní výkonnost vyjádřená gólama.

Reagovat
Jajinek

100. pro Inter a jeho brzký návrat zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

radsi si zapocitej stats Bishopa

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zas sa Super P zachranil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele