Serie A - preview 28. kola

21.03.2015, 08:41, aktualizováno 22.03.2015, 08:39
Previews
Na nedělní večer je naplánována hlavní porce zápasů tohoto kola. Neapol od 20:45 hostí Atalantu, AS Řím se představí v Ceseně, Lazio hraje s Hellasem Verona a Sampdoria přivítá Inter. Dnešní program načne duel v Empoli, odpoledne si své první místo bude chtít ještě pojistit Juventus...
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Empoli zahájilo po porážce s Udinese novou sérii neporazitelnosti, která aktuálně čítá již sedm utkání. Přerušit ji budou chtít fotbalisté Sassuola, ti si v minulém kole zastříleli proti Parmě.

Domácí fotbalisté jsou sice až na patnáctém místě, ale momentálně představují soupeře, který se těžko poráží. Koneckonců nesvedl to doma AS Řím, ani AC Milán. Blízko blizoučko vítězství bylo v minulém kole Cagliari, ale to se nakonec muselo spokojit s konečnou remízou 1:1. Empoli má nyní devítibodový náskok před sestupovými pozicemi a hru o záchranu má tak rozehranou skvěle. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho spoléhají na týmové pojetí hry a perfektní nasazení, zejména defenzivní čtveřice si vede nad míru dobře, čemuž svědčí pouhé čtyři inkasované branky v oněch sedmi neprohraných zápasech.

Sassuolo konečně přerušilo výsledkovou mizérii a Parmě doma nadělilo čtyři branky. Kouč Eusébio Di Francesco doufá, že vítězství jeho tým nakopne k nové sérii dobrých výsledků. Neroverdi totiž měli už spadeno na postavení v první polovině tabulky, ale vinou špatných výsledků tyto pozice vyklidili. Třinácté místo a bezpečný odstup od spodních pater je i tak slušným výsledkem, vezmeme-li v potaz, že loňskou sezonu hrálo Sassuolo do posledního kola o záchranu.

Každopádně domácí mají svému soupeři co oplácet. První zápas na půdě Sassuola vyhrál tým trenéra Di Francesca 3:1.

Domácí kouč Maurizio Sarri nemůže počítat pouze s dlouhodobě zraněným Guarentem, jinak proti Neroverdi bude mít kompletní kádr. To samé neplatí na druhé straně, zranění do hry nepustí Pegola, Terranovu, Anteie a Cannavara.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Barba, Rugani, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Saponara - Maccarone, Tavano
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Longhi, Acerbi, Peluso, Vršaljko - Missiroli, Magnanelli, Brighi - Sansone, Zaza, Berardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Lídr Serie A přivítá v zajímavém duelu janovské CFC. Grifové se nutně potřebují vzpamatovat z kruté porážky, kterou utrpěli v minulém kole proti Chievu Verona. Nevybrali si ale nejlepší načasování, protože proti nim bude stát celek, který se aktuálně raduje z postupu v Lize mistrů.

Juventus sehrál atraktivní duel s německou Borussií Dortmund a do Německa si přivezl náskok jedné branky. Mnoho lidí očekával vyrovnané utkání a možná postup domácího týmu, který se spoléhá na mohutnou podporu vášnivých fanoušků. Nic podobného se ale nestalo a dokonce ani fanoušci Borussie nebyli slyšet tak jako jejich konkurenti. Mohlo za to především průběh utkání a výsledek.

Stará dáma se do soupeře pustila od prvních minut a především aktivní dvojice útočníků Alvaro Morata a Carlos Tévez dělala obraně Vos problémy. Už ve třetí minutě se poprvé prosadil Carlos Tévez, který je hlavní hvězdou turínské ofenzivní linie. Vedle něj ale vyrůstá odchovanec Realu Madrid ve skvělého hráče, což potvrdil mimo jiné i Pavel Nedvěd. Ten o mladém Moratovi prozradil, jak usilovně na tréninku pracuje. A sám Nedvěd je pověstný tvrdou prací na tréninku, takže takováto slova od něj obzvláště potěší. Právě Morata doklepl do sítě míč po individuální akci Téveze. Argentinský kanonýr pak ještě přidal jednu trefu.

Juventus tedy potvrdil, že s útokem na Ligu mistrů to myslí vážně. Nyní jej čeká Monaco, které rozhodně nebude snadným soupeřem. Londýnský Arsenal by mohl vyprávět, jaké to je, když podceníte francouzský klub. Juventusu se daří také na domácí scéně. V minulém kole si těsně poradil s Palermem, když mu stačila jediná branka Alvara Moraty. I díky tomu - a zaváhání římského AS - je Stará dáma na prvním místě s více než pohodlným náskokem 14 bodů. V Turíně už pomalu chystají oslavy dalšího Scudetta.

Před zápasem s Janovem musí tým trenéra Maxe Allegriho řešit dvě zásadní věci. Zaprvé se zranil Paul Pogba, hnací motor záložní řady Juventusu. Francouzský reprezentant si obnovil zranění stehenního svalu a mimo hru může být až dva měsíce. To znamená, že by pro oporu Staré dámy prakticky skončila letošní sezóna. K tomu připočtěme ztrátu zkušeného Andrey Pirla a je jasné, že záložní řada Juventusu, která je často popisována jako jedna z nejsilnějších v Evropě, dozná výrazných změn.

Absence jsou celkově problémem pro Juventus. Chybí také Romulo, Kwando Asamoah, Kingsley Coman, Stefano Sturaro, Luca Marrone a Martin Caceres. Ani Janov nemůže spoléhat na celou šíři týmu. Tomas Rincon a Iago Falque jsou mimo hru kvůli karetnímu trestu. A zranění nepustí do hry Lorenza Ariauda a Tina Costu. Proti týmu, který velmi dobře zná, nastoupí Alessandro Matri. Problém číslo dvě je to, že jediný celek, který Juventus v letošní sezoně porazil, je právě CFC Janov. V nastaveném čase tehdy rozhodl o třech bodech Luca Antonini.

Janovu se ale v poslední době přestalo dařit a příčky znamenající evropské poháry jsou dál a dál. Nejprve si Grifové rozdělili body se Sampdorií, poté bod dali také Empoli. Největší šok si ale pro své fanoušky připravili v minulém kole, když prohráli s Chievem Verona. Obě branky Mussi Volanti vstřelil útočník Alberto Paloschi, který zajistil hostům tři body. Překvapí Grifové Juventus také podruhé a vyšplhají se ze současného osmého místa?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Ogbonna, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra - Llorente, Tevez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Roncaglia - Edenilson, Kucka, Bertolacci, Bergdich - Perotti, Niang, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - AS Řím  (neděle 20:45)
Celek z hlavního města má před sebou velký úkol. Získat zpět svou ztracenou sebedůvěru, odčinit mizernou sérii, kterou mají hráči Giallorossi za sebou a potěšit vlastní fanoušky, jejichž trpělivost pomalu mizí. Cesena ale dokáže zastavit nejednoho soupeře.

Oba týmy budou nutně chtít bodovat, i když každý celek z trochu jiných důvodů. Zatímco domácí Cesena je předposlední a na záchranu ztrácí čtyři body. Na Stadio Dino Manuzzi se domácí pokusí zvládnout důležité utkání proti favoritovi, který se ale ocitá ve velmi špatné situaci. AS je sice stále druhé, ale jeho hra rozhodně neodpovídá představám fanoušků. Giallorossi se poslední dobou trápí a místo vyhlášeného útoku na mistrovské Scudetto bojuje o druhé místo. Nepříjemně se na něj dotahuje jeho hlavní rival, římské Lazio.

AS si po několika remízách připsalo prohru v minulém kole, kdy nestačilo na rozjetou a zlepšující se Sampdorii Janov. V pondělní dohrávce dvakrát inkasovalo, když se o branky hostí postarali obránce Lorenzo De Silvestri a mladý útočník Luis Muriel. Ještě větší zklamání AS muselo skousnout poté, co padlo v Evropské lize. Na vlastním stadionu prohrálo s Violou, Fialky v prvních pětadvaceti minutách nastřílely tři branky. O ty se postarali Gonzalo Rodriguez, Marcos Alonso a také José Maria Basanta. AS tím pádem vypadlo z Evropské ligy a ještě způsobem, který se fanouškům rozhodně nemohl líbit.

Trenér Rudi Garcia je pod palbou kritiky, stejně jako Walter Sabatini a další členové vedení. Sám se ale končit nehodlá. Na tiskové konferenci řekl: "Nacházíme se v hodně těžké situaci. Nebojím se říct, že je to krize. Můžeme se z toho dostat jedině tak, že budeme jednotní a budeme dál tvrdě pracovat. Doufám, že tady vydržím až do té doby, dokud neskončí má smlouva. Nechystám se odcházet, neodejdu. Nerad opouštím rozdělanou práci, takže se pokusím vše zlepšit a pracovat dál na tom, abychom se se sezonou rozloučili s hrdostí."

"Teď se musíme soustředit jen na další zápas. Cesena umí překvapit a hraje zajímavý fotbal. Má v týmu několik hráčů, kteří by nám mohli dělat potíže. Takže doufám, že se pečlivě připravíme a dokážeme se dostat do zápasu včas. Musíme získat tři body. Hrát bude jen ten, kdo ukáže chuť a charakter. Potřebujeme k tomu také podporu našich fanoušků, protože každý hráč hraje mnohem lépe tehdy, když ví, že ho fanoušci podporují. Takže prosíme, aby to s námi fanoušci ještě nevzdávali," přeje si Garcia.

Trenérovi Rudimu Garciovi starosti neubývají. Chybět mu budou Miralem Pjanic a Seydou Keita. K tomu má dlouhodobě zraněné Kevin Strootman, Victor Ibarbo, Daniele De Rossi a obránce Kostas Manolas. Ani trenér Di Carlo nebude mít k dispozici úplný kádr. Hrát nebudou moci například Riccardo Cazzola, Guido Marilungo, Andrea Tabanelli a Ze Eduardo, což je také citelná ztráta.

Cesena je tým, který opravdu umí překvapit. Body si rozdělila s Juventusem Turín, vyhrála také nad Udinese Calcio. Cesena si potom rozdělila body také s Palermem a neprohrála ani v minulém kole. Cesenu poslal do vedení brankou po 30 minutách Gregoire Defrel, ale Cesena nakonec přišla o dva body poté, co Rodrigo Palacio srovnal na konečných 1:1. Domácí Cesena je nyní až na předposledním místě. Překvapí i dalšího favorita, nebo se AS konečně sebere a začne vyhrávat?
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Magnusson, Lucchini, Kranjc, Perico - De Feudis, Mudingayi, Giorgi - Brienza, Djuric, Defrel
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Holebas, Yanga-Mbiwa, Astori, Torosidis - Paredes, Nainggolan, Florenzi - Gervinho, Llajic, Iturbe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - Turín FC  (neděle 20:45)
Osmadvacáté kolo svede proti sobě celky Parmy a Turína a o favoritovi klání není pochyb. Granata, která se s Evropskou ligou rozloučila vítězně, nebere na Stadio Ennio Tardini nic jiného, než tři body. Parma je totiž nadále poslední, na svém kontě má pouhých devět bodů.

Parmu, která je v obrovských problémech, zastihla v týdnu další nemilá zpráva. Zatčen byl majitel klubu a osud kdysi slavného celku je tak nejasný. Jisté ale je, že Ducali budou chtít sezonu dohrát a nejspíše už je jedno, jak dopadnou. Parma má jen devět bodů a to je žalostně málo. Konečná záchrana už by byla asi zázrak, vždyť na nesestupovou Atalantu ztrácí už propastných šestnáct bodů. S potápějící se lodí stále zůstává Roberto Donadoni, kterého už možná ani nemá smysl odvolávat.

Vítězstvím 1:0 se nakonec fotbalisté Turína rozloučili s letošním učinkováním v pohárové Evropě. Nad síly byl ruský Zenit Petrohrad, který postoupil zejména díky prvnímu utkání, ve kterém zvítězil 2:0. Svěřenci trenéra Ventury ale mohou být se svojí účastí spokojeni. Granata dala evropským pohárům pro letošek vale a pokud si je chce zahrát i v příští sezoně, bude muset uspět na ligové scéně. V současnosti okupuje až devátou příčku a na páté místo ztrácí už devět bodů. Toro totiž v posledních dvou kolech prohrálo, nejprve v Udinese a poté doma s Laziem.

Zápas s Parmou je tak ideální možností vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Turínští byli s tímto soupeřem úspěšní už v předchozím duelu, který před vlastním publikem ovládli nejtěsnějším výsledkem 1:0.

Domácím budou stále chybět Biabiany a Haraslin a kouč Donadoni nemůže počítat ani s Mirantem, Maurim a Gobbim. Na druhé straně zase budou scházet Masiello, Vives a Gazzi.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Iacobucci - Santacroce, Costa, Lucarelli, Cassani - Nocerino, Mariga, Galloppa - Varela, Coda, Belfodil
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Moretti, Jansson, Bovo - Darmian, Farnerud, Gonzalez, Benassi, Peres - Maxi Lopez, Martínez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 20:45)
Sampodoria se proti Interu pokusí překonat velkou výzvu. Nad milánským týmem totiž nevyhrála v posledních devíti zápasech! Nyní by si ale mohla připsat bodový přísun, protože je ve formě a vrací se jí střelecká chuť. Inter se naopak vzpamatovává z nepříjemné porážky v Evropské lize.

Vedení Interu Milán by rádo z tradičního celku udělalo opět vítězný tým, který kdysi dominoval Evropě. Nyní ale - stejně jako celá italská liga - zažívá nepříjemný ústup ze slávy. Přesto se i na Apeninském poloostrovu najdou pozitiva. A ambice Interu k nim určitě patří. S novým majitelem přišlo nové vedení, staronový kouč s novými zkušenostmi z Premier League a poměrně zajímaví hráči. Přesto se ale nedaří aplikovat vize trenéra Manciniho a jeho tým často sráží především chyby v obranné fázi.

Příkladem toho je také dvojutkání s Wolfsburgem. Německý tým si v obou zápasech s Interem poradil, ale pokud něco opět fanoušky Interu mohlo zklamat, tak je to především obrana. Na San Siru se za hosty prosadili Caligiuri a Bendtner, Rodrigo Palacio pouze na chvíli vyrovnával. Nebyla to jediná hořká pilulka, kterou museli Nerazzurri skousnout. Tou bylo také utkání minulého kola Serie A, ve kterém domácí Inter nedokázal přemoci Cesenu. Ta se po půlhodině hry dokonce dostala do vedení zásluhou Defrela, ale Inter srovnal díky střele Rodriga Palacia.

Hosté budou mít v Janově plné ruce práce také se složením základní jedenáctky, protože do hry nemohou nastoupit hráči jako Yuto Nagatomo, Jonathan, Nemanja Vidic nebo Xherdan Shaqiri. Ani domácí Doria nebude kompletní, protože postrádá celou řadu důležitých hráčů. V zápase dres Blucerchiati neobléknou Alessandro De Vitis, Fabrizio Cacciatore, Luca Rizzo nebo Ezquiel Munoz, nejistý je start Nenada Krstičiće.

Před trenérem Sinišou Mihajlovićem stojí těžký úkol. Hráči Dorie totiž Inter porazili naposledy v sezoně 2009-2010! Jediným střelcem se tehdy stal útočník Giampaolo Pazzini. Od té doby vyhráli hráči Interu šest zápasů a ve třech se body dělily. Naposledy se tyto dva týmy utkaly v osmifinále Coppa Italia a Sampdoria na tento zápas nevzpomíná v dobrém. Musela jej dohrávat bez vyloučené dvojice Krstičić - Wszolek. A nakonec prohrála o dvě branky, o něž se postarali Xherdan Shaqiri a Mauro Icardi.

Aktuálně lepší formu má Sampdoria. Janovský celek sídlí na 6. místě a ztrácí jen čtyři body na třetí Lazio, které už se chystá na Ligu mistrů. Dorii k tomu pomohlo i minulé utkání proti římskému AS. O branky hostí se postarali obránce Lorenzo De Silvestri a útočník Luis Muriel, který dokonal dílo zkázy a pomohl uzavřít skvělé utkání ve prospěch svého nového týmu. Není divu, že trenér Mihajlović byl nadšen z výkonů svých hráčů. Zároveň si ale uvědomuje, že proti Interu nebudou mít jeho hráči situaci o nic víc usnadněnou.

Na tiskové konferenci před zápasem Mihajlović zdůraznil: "Bereme to jako finále. Budeme čelit silnému Interu, který navíc bojuje o evropské poháry stejně jako my. Oba týmy mají velkou motivaci a chuť vyhrát. Pokud by některý z mých hráčů postrádal motivaci a nebyl odhodlán v tomto utkání odevzdat všechno, poradil bych mu, ať si hledá nové zaměstnání. A pokud by chtěl zůstat u fotbalu, hráče s takovým přístupem bych poslal kopat si někam do parku. Jsem tvrdý na své hráče, ale má to své důvody. Chceme uspět, ale nebude to zadarmo," uvědomuje si populární trenér.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini - Soriano, Palombo, Obiang - Eder, Okaka, Eto’o
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Santon, Ranocchia, Juan Jesus, D’Ambrosio - Guarin, Medel, Brozovic - Kovačić - Icardi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Lazio hostí v neděli večer Hellas Verona a má dobrý důvod pro to, aby vyhrálo. Právě Lazio má totiž za jistých podmínek možnost předskočit v tabulce svého odvěkého rivala. Hellas má ale k dispozici obávaného kanonýra Lucu Toniho.

Laziu se v poslední době daří a je jedním z horkých kandidátů na Ligu mistrů. Do vytoužené soutěže by se Biancocelesti mohli dostat také díky aktuální formě AS. To klopýtá s každou další možností a jeho forma ostře kontrastuje s formou Lazia. Tým trenéra Stefana Pioliho vyhrál pět posledních zápasů a nyní na AS na druhé příčce ztrácí jen jeden jediný bod. Kromě výsledků se Laziu daří také po herní stránce. V posledních dvou zápasech Lazio jasně dominovalo, když vyhrálo nad Fiorentinou a FC Turín.

Granata se sice statečně bránila, ale doplatila na vynikající formu Felipeho Andersona. Mladý Brazilec, kterého jeho agent přirovnal k samotnému Neymarovi, vstřelil obě branky svého týmu a přidal k tomu několik skvělých individuálních akcí. Teď ale narazí na zlepšující se Veronu, která má ve svém středu vysokého útočníka Lucu Toniho. Hellas i díky němu neprohrál už čtyři zápasy za sebou. V minulém utkání byl opět hvězdou, když Gialloblu i díky němu porazili favorizovanou Neapol!

Luca Toni je nejlépe střílejícím Italem v celé Serii A a hlavní postavou Hellasu. Jeho kontrakt ale pomalu končí a tak se mnohá média zajímají o to, co bude dál se zkušeným útočníkem. Ten v rozhovoru pro Mediaset prohlásil: "Pro hráče mého věku je dost náročné zvládat tempo první ligy, takže zatím rozhodnutý nejsem. Ale pokud budu pro Hellas moci ještě něco dělat jako aktivní hráč a budu mít co týmu dát, zůstanu a budu pokračovat. Fotbal samozřejmě miluji a doufám, že jej budu moci hrát ještě hodně dlouho."

"Fotbal mě tady baví, jsem rád, že se nám daří a doufám, že to ještě nějakou chvíli potrvá. Celý tým je pro mě obrovskou motivací, protože tu mám plno přátel a trenér na mě spoléhá. Jsem rád, když cítím, že jsem důležitý a že nenastupuji jen kvůli jménu. Teď nás čeká Lazio, což je hrozně silný soupeř. My se ale nebojíme a nejedeme do Věčného města jen na výlet," varuje zkušený hráč Biancocelesti.

Jedinou výraznou absencí Lazia je stále útočník Filip Djordjević, který je stále zraněn. Hellas pocestuje do hlavního města bez hráčů jako Jacopo Sala nebo Juanito Gómez, kteří nemohou nastoupit kvůli karetním trestům. Hlavní pozornost ale budou muset obránci Lazia přirozeně věnovat Tonimu, který po dvou brankách do sítě Neapole nastřílel sedm branek za posledních šest zápasů. Proti němu se v pomyslném střeleckém duelu postaví další veterán - německý útočník Miroslav Klose, který má aktuálně na kontě deset branek za 27 zápasů.

Poslední dva duely mezi těmito týmy vždy skončily remízou. Nejprve se v hlavním městě oba celky rozešly smírně po atraktivním zápase a skóre 3:3, zatímco v minulém vydání bylo branek podstatně méně. Hosty poslal do vedení Senad Lulić, ale domácí Hellas následně využil početní výhodu, kterou mu poskytlo vyloučení Cavandy, a nařízenou penaltu proměnil Luca Toni. Trefí se také tentokrát, nebo se znovu prosadí brazilský kouzelník Felipe Anderson?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Biglia, Parolo - Candreva, Mauri, Felipe Anderson - Klose
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Pisano, Rodriguez, Moras, Brivio - Obbadi, Tachtsidis, Greco - Hallfredsson, Jankovic, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Fiorentina slaví a má k tomu mnoho důvodů. Nyní se ale musí znovu koncentrovat, protože jej čekají nevyzpytatelné Zebry. Ty si potřebují udobřit své fanoušky po posledním nevydařeném utkání s Atalantou Bergamo. Navíc mají Viole co vracet, protože za poslední tři zápasy ji neporazily ani jednou.

Fiorentina se ve čtvrtek v noci vrátila do svého města a čekali na ní nadšení fanoušci. Důvod byl zřejmý - v "italském" duelu si Viola dokázala poradit s římským AS a na jeho úkor postoupila do další fáze Evropské ligy. To ale nebylo vše, protože fanoušky Fiorentiny musel těšit také způsob, jakým si jejich hráči se soupeřem poradili. Už v deváté minutě se prosadil Gonzalo Rodriguez, který proměnil pokutový kop. O devět minut později potrestal chybu brankáře Skorupského obránce Marcos Alonso. A ve 22. minutě poslal přesný rohový kop do sítě obránce José Maria Basanta. Viola zdemolovala naděje domácího AS a vyhrála 3:0.

Podařilo se jí také první utkání, takže se nakonec dostala do čtvrtfinále Evropské ligy a může se těšit na zajímavý duel s Dynamem Kyjev. To je určitě hratelný soupeř, takže toskánský celek může dál snít o vítězství ceněné trofeje. Ani v Serii A nezažívá Fiorentina zrovna špatné období a nyní jí patří páté místo. To je poslední místo zaručující vstupenku do evropských pohárů, což rozhodně není k zahození. Fiorentina se ale musí ohlížet přes rameno, protože janovská Sampdoria má stejný počet bodů.

Fiorentina potěšila své fanoušky výhrou nad AC Milán a tento výsledek nutně potřebovala. Předtím totiž dostala čtyři branky od římského Lazia a její reputace byla povážlivě otřesena. Ani zápas s milánským AC se nevyvíjel dobře. Milán díky brance Mattii Destra na Artemio Franchi vedl 1:0, ale domácí se nevzdali a v poslední desetiminutovce vstřelili dvě branky. Nejprve se trefil Gonzalo Rodriguez, po něm spasil Violu Joaquín.

Před duelem s Udinese má trenér Montella příjemné starosti, protože nemá příliš mnoho zraněných. Mimo hru jsou pouze dlouhodobě zranění Giuseppe Rossi a brankář Ciprian Tatarusanu. Mezi poslední ztráty se počítá také obránce Savić. Zcela fit není záložník David Pizarro, takže ve středu pole bychom se mohli opět dočkat Milana Badelje. Zebry budou postrádat klíčového muže, protože Emanuel Agyemang-Badu nemůže nastoupit kvůli kartám. Zraněným hráčem je pak obránce Maurizio Domizzi a zela fit není ani Panagiotis Kone.

Trenér Andrea Stramaccioni dobře ví, že jeho tým nutně potřebuje vyhrát. Za minulé utkání totiž své hráče rozhodně chválit nemůže. Zebry jen remizovaly s nevýraznou Atalantou Bergamo, navíc jí nedokázaly vstřelit ani jednu branku. Aktuálně jsou Zebry na dvanáctém místě a hrají o střed tabulky. Fiorentně mají co vracet, protože za poslední tři zápasy ji nedokázaly porazit ani jednou. Naposledy dokonce na jejím hřišti dostaly tři branky, když se mezi střelce zapsali dvakrát Khouma Babacar a jednou Borja Valero.

Kapitán Fiorentiny Manuel Pasqual je přesvědčen, že jeho tým může Zebry potrápit znovu a připsat si čtvrté vítězství v řadě. "Bude to náročný zápas, protože jsme hráli ve čtvrtek zápas navíc, ale jsem si jistý, že je v našich silách vše zvládnout. Jsme zvyklí na větší zápasovou zátěž a doufám, že naše fanoušky, kteří s námi přicestují, potěšíme góly i výsledkem," dodal zkušený bek Manuel Pasqual.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Wague - Widmer, Allan, Pinzi, Guilherme, Pasquale - Fernandes - Di Natale
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovic, Rodriguez, Basanta, Pasqual - Valero, Badelj, Fernandez - Diamanti, Ilicic - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Neapol se po postupu v Evropské lize může opět koncentrovat na Serii A, kde potřebuje v honbě za třetím místem nutně uspět s Atalantou. Parthenopei ztrácejí na třetí Lazio již tři body a jakákoliv další ztráta proto bude velmi citelná.

Celkem hladce se Neapoli podařil postup do další fáze Evropské ligy. Svěřenci trenéra Rafaela Beníteze si poradili s moskevským Dinamem, když po domácím vítězství remizovali v Rusku 0:0. V dalším kole je ale čeká těžký test v podobě druhého celku Bundesligy Wolfsburgu. Vlci už dokázali jeden italský celek z Evropy vyřadit, a sice Inter Milán.

Vraťme se však k domácí soutěži. Jak už bylo avizováno, Neapol ztrácí na třetí místo tři body a v souboji s Atalantou potřebuje nutně uspět. Pravda je taková, že Parthenopei se v poslední době v lize vůbec nedaří. Prohráli v Palermu, v Turíně i ve Veroně. I přes tyto nezdary ale zůstávají hlavním favoritem, co se účasti v Lize mistrů týče a pak i samozřejmě tohoto utkání. Na druhou stranu hosté na Neapol umí. V prvním zápase s ní doma remizovali 1:1 a minulou sezonu dokonce vyhráli 3:0. Po každé to však bylo v prostředí stadionu Atleti Azzurri, na San Paolo je bilance přeci jenom odlišná.

Atalanta se nachází na opačném pólu tabulky. V celkovém pořadí je až sedmnáctá a balancuje tedy na hraně záchrany a sestupu. Vedení Bergamaschi si bylo vědomo sestupového nebezpečí a po dlouhé době odvolalo trenéra Colantuona, toho nahradil velezkušený kormidelník Edy Reja. Cíl bude mít jasný, zachránit Serii A i pro příští sezonu. V minulém kole si Atalanta připsala bod za remízu 0:0 s Udinese a byla to už druhá bezbranková plichta v řadě.

Rafa Benítez musí oželet ztráty Michua, Gargana, Koulibalyho i suspendované dvojice Albiol - Ghoulam. Neapol má ale dostatečně široký kádr a nahradit je by neměl být problém. Ztráty počítá i Atalanta, i když nejsou nijak závratné. Estigarribiu s Raimondim do hry nepustí zranění, kdežto Carmonu karetní trest.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Andujar - Maggio, Henrique, Britos, Strničič - D.Lopez, Inler - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Cherubin, Stendardo, Biava - Dramé, Cigarini, Baselli, Zappacosta - Gomez, Moralez - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Città di Palermo  (sobota 18:00)
Už čtyři kola se sicilské Palermo neradovalo z vítězství a nyní cestuje k těžkému utkání do Verony. Chievu se v posledních týdnech daří, díky čemuž získalo náskok už osmi bodů od sestupového pásma.

Chievo z šesti posledních kol prohrálo jen jedno utkání, a sice v Empoli 0:3, jinak ale může být s učinkováním svých svěřenců trenér Maran velmi spokojen. Fly Donkeys se totiž mohou opřít o velmi kvalitní práci obranné čtveřice, vždyť gól jim nedaly AC Milán, AS Řím a ani v posledním zápase na Marassi FC Janov. Chievo se díky vítězství v Janově dostalo už na osm bodů od sestupu a boj o konečnou záchranu má tak skvěle rozehraný. Ve Veroně pak pochopitelně vědí, že nesmí usnout na vavřínech a nadále musí pokračovat v započaté práci.

Veronští první zápas s Palermem prohráli. Na Stadio Renza Barbery jednou inkasovali a jelikož sami nevstřelili jedinou branku, skončilo utkání 1:0 pro Sicilany. Svěřenci Rolanda Marana se tak nemají čeho obávat, navíc Palermo je, jak se zdá, z formy.

Čtyři kola totiž už nedokázalo zvítězit a v tabulce se postupně propadlo až na jedenácté místo. Ostrované by se rádi co nejrychleji vrátili na vítěznou vlnu a spoléhat budou opět na argentinský zázrak jménem Paulo Dybala.

Kouč Rolando Maran se musí vypořádat s absencemi Mattiella, Botty a Hetemaje. Všichni tři mají zdravotní potíže, u posledně jmenovaného jde pak ještě o karetní trest. Plnou sílu kádru nebude moci využít ani kouč hostů Iachini, tomu budou scházet Gonzalez a Morganella.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Cesar, Dainelli, Zukanović - Schelotto, Radovanović, Christiansen, Birsa - Meggiorini, Paloschi
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Andělkovič, Terzi, Vitello - Daprelá, Barreto, Jajalo, Rigoni, Rispoli - Vazquez, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Trápící se AC Milán přivítá na San Siru zachraňující se Cagliari a bude chtít po třech kolech bez vítězství opět naplno bodovat. Trenér Rossoneri od dob vyhlášení ultimáta ještě nevyhrál, přesto stále setrvává na svém postu.

Po bezbrankové remíze na půdě Chieva došla vedení Milána trpělivost a kouč Inzaghi údajně dostal ultimátum. Pokud jeho tým v dalším kole nezvítězí, trenérský post se u červenočerných uvolní. Jenže AC Milán domácí zápas s Hellasem nevyhrál (2:2) a rovněž v dalším kole neuspěl - prohrál s Fiorentinou 1:2. Vysněné evropské poháry jsou tak na míle vzdáleny a o milionářské Lize mistrů nemůže být už ani řeč. I přes to všechno je Filippo Inzaghi stále trenérem AC. Ale na jak dlouho? Domácí zápas s Cagliari už AC prostě musí vyhrát. Rossoneri mají s Cagliari pochopitelně lepší vzájemnou bilanci a i přes jejich špatnou formu budou favoritem. Na druhé straně v této sezoně jsou domácí zápasy Diavoli doslova katastrofou. Body si odtud odvezly Hellas, Empoli nebo i Atalanta.

Nutně bodovat potřebuje také Cagliari, které vážně bojuje o záchranu. Po odvolání Gianfranca Zoly se kormidla opět ujal Zdeněk Zeman a při své obnovené premiéře dokázal získat v domácím zápase s Empoli bod. Přitom Sardiňané mohli i zvítězit, ale v závěru zápasu inkasovali a na výsledku 1:1 se už nic nezměnilo. Aktuálně je Cagliari až osmnácté a na nesestupovou sedmnáctou pozici ztrácí čtyři body.

Milánští se stále potýkají s rozsáhlou marodkou, pro zápas s Cagliari stále nebudou připraveni Zapata, De Sciglio, El Shaarawy, Agazzi, Armero, Mastour, Zaccardo, Rami i kapitán Montolivo. To Cagliari cestuje do Milána prakticky s plnou polní, pouze Capuano má zdravotní potíže a Balzana do hry nepustí karetní trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Abate, Paletta, Méxes, Antonelli - Poli, Essien, Bonaventura - Honda, Destro, Ménez
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Avelar, Diakité, Ceppitelli, Pisano - Cossu, Crisetig, Dessena - Mpoku, Sau, Farías
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC27197154:1464
2.AS Řím271311338:2150
3.SS Lazio27154849:2749
4.SSC Neapol27137746:3546
5.ACF Fiorentina27129639:2945
6.UC Sampdoria271112436:2845
7.Inter Milán27910842:3537
8.Janov CFC26910737:3237
9.Turín FC2799930:3036
10.AC Milán27811838:3435
11.Città di Palermo27811838:4035
12.Udinese Calcio26881029:3432
13.US Sassuolo27711933:4032
14.Hellas Verona27881133:4632
15.Empoli FC27515727:2930
16.Chievo Verona27781220:3029
17.Atalanta Bergamo275101222:3725
18.Cagliari Calcio27491433:5021
19.AC Cesena27491425:4821
20.Parma FC25331921:519
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (277)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fanta: Můžu hrát s Conteho rozestavením 4-2-4?

Reagovat
GEGE

Nn min 3 zaloznici a max 3 utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem v háji. 6 z 8 záložníků mimo hru. Nevadí, porážku skousnu. Taky se mohl Marchisio po****, mít střevní chřipku, až příští týden na repre.

Reagovat
GEGE

Uz mas vycerpane prestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá mi jedna, ale kvůli jednomu víkendu, že se to takhle blbě sešlo, karty, zranění, tak se mi to nechce měnit. Ale možná přece jen někoho obětuju, abych to mohl odehrát v pořádku. Zkusím to do večera nějak vymyslet.

Reagovat
GEGE

Jo ty hrajes se mnou...tak to klidne nech tak

Reagovat
smazaný uživatel

No právě Už jsem to šalamounsky vymyslel. Měl jsem tam ještě volnou výměnu za odchod Gastaldella, tak jsem to tam promíchal a nabral mladíky. Snad mě nezklamou Pořád ale nemám jistotu, že mi budou hrát tři záložníci. Shaqiri je na pováženou a případná náhrada Coman je vabank

Reagovat
andycek1

Tá marodka je veľmi veľká ale ešte sa vrátim k losu. Ten je pre nás fantastický ale zas nás budú ostatný dávať pod tlak lebo keď vypadneme s Monacom tak to bude hanba ako keď vypadneme s 10 tímom BL... Aj bez Pogbu može hrať dobre a semifinále znamená 73,2 mil oproti súčasným 66,7 mil. a po dlhých 5 rokoch ITA tím v semifinále teraz v lige dať šancu Pepemu no vidím to skôr na X. Dúfam že sa vráti Asa nech ide SZ a na LO v lete kúpiť mladého rychlého hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně s Janovem to nic lehkého nebude, ale myslím že to skončí 2:0 pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Janovu bez Pirla, Pogby, Marchisia i Sturara. 3-5-2: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Padoin, Pereyra, Evra - Tévez/Morata/Llorente/Matri/Coman.

Reagovat
smazaný uživatel

ASi to tak bude, ale myslím že po uzdravení Barzi se naše obraná hra zlepší a můžeme klidně hrát na 3 stopery..

Reagovat
andycek1

Coman je out néé???

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Gazzetty i TuttoJuve bude k dispozici, ať už do základu nebo z lavičky.

Reagovat
Pettirosso

no, ta záloha mně moc optimismu nedává.. škoda, že je out i Marrone, trequartista bude hodně chybět, zvlášť v tomhle systému, kde potřebují dostávat balóny křídla.

Reagovat
10

tohle jsou zápasy, který mohl hrát Luca, ale on je snad dva roky v kuse zraněnej Sturaro taky začal skvěle dvěma zraněníma v řadě, zrovna když jsme na tom takhle blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio by měl být nakonec v pořádku, podle posledních zpráv. Tak uvidíme. Ale Za této situace, kdy máme náskok 14 bodů, by měli právě hrát ti mladí kluci. Kéž by hrál Coman.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio se Sturarem nakonec v nominaci na zápas. Naopak Morata není, dnes byl na skok v Paříži - s přítelkyní, ne domlouvat přestup

Reagovat
Furia Ceca

To mu jako naše vedení trpí, že si jede s přítelkyní do Paříže a zmešká zápas?

Reagovat
Furia Ceca

I když... Měl se na to vysrat a odejít jako volný hráč do Juve. Co říkáš Pipo?

Reagovat
Furia Ceca

Ježíši! Tohle byla reakce na Pipa a jeho komentář o prodloužení Andersona v Laziu.

Reagovat
Pinturicchio

Je out kvůli kartám.

Reagovat
Furia Ceca

Nj vlastně, on se vykartoval na Dybalovi... Jsem někde četl názor, že jak Claudio Alvara za ten faul sepsnul, že to vypadalo, jako by věděl, že Dybalu koupíme... Kéž by na tom něco bylo.

Reagovat
Pinturicchio

Tak nezlobil bych se, ale to je hodně velký fantas už tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to nikoho nezajímá, přesto vám to nacpu a pochlubím se, že dnes poprvé navštívím San Siro (bohužel to musí být až při současné bídě AC) a hlavně zítra si splním svůj dětský sen a po 19ti letech, co fandím Juventusu, konečně navštívím i jeho domácí zápas. Sice už to nebude za doby Del Piera a legendární starý Delle Alpi, nicméně se těším jak malej. Neskutečně mě akorát sere, že se musel zrovna zranit Pogba a už dlouho je out Pirlo snad se mi na Juve podaří sehnat lupeny na místě, protože online šel koupit jen Milan

Reagovat
smazaný uživatel

To sis bohužel vybral opravdu špatný termín, neboť dnes začíná protestní akce v rámci které Curva Sud vyzývá fanoušky, aby na zápas nechodili a bojkotovali i všechny další aktivity spojené se značkou AC..

Reagovat
smazaný uživatel

tím Tě ale samozřejmě nechci odradit, zážitek to je i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rossoneriblog.com/2015/03/20/curva-sud-tell-the-fans-abandon-san-siro-and-dont-buy-merchandise-we-want-clarity-from-the-milan/ možno vas tam nebude vela. skús spraviť neaké dobré foto prazdneho štadiona a hoď ich sem potom

Reagovat
andycek1

Fuha tak to ti závidím a snáď si zakricis Gooolll a na San Siro ideš na prehliadku či aj na zápas??

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Užij si to.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

Parada, len ako uz spominali vyssie, akurat dnes bude na San Sire asi ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Curva Sud konečne ostrý protest, bolo na čase, snáď sa to choré vedenie spamätá, lebo vraj chcel Pippo a spol. túto sezónu prilákať ľudí na San Siro a ako to dopadlo. FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Lazio dnes oznámilo že Felipe Anderson predlžil do roku 2020, platovo si polepšil na 1,5 milióna eur ročne

Reagovat
Il Architetto

30 mega jistých.

Reagovat
Pipo123

Ak by ho predal po sezóne Lotito za 30 tak mu osobne vyškrabem oči

Reagovat
Il Architetto

No, pokud bude hrát dál, tak jak hraje, těžko ho udržíte.

Reagovat
Pipo123

To mi je jasné, ale 30 je málo, ak by hral tak ako hraje doteraz, spravil nám strašne veľa bodov. Ak potvrdí formu aj v budúcom ročníku tak kľudne 40+

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Bonaventura je out.. Vidím to na zálohu s Essienom, Mutarim a Poli.. to je snáď ako zlý sen.. Dúfam že tam pipo dá namiesto muntariho Hondu a na kraj pošle Cerciho...

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspoň nebudú po zápase počuť ohlušujúci piskot a nadávky, keďže bude bojkot

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Som rád, že som tam nešiel.. tento rok som bol iba na jednom zápase, ale neľutujem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Pokud zítra v Janově nevyhrajeme, je po sezoně. Osobně si myslím, že 6. místo už stejně nedáme. Za ty ztráty v průběhu celý sezony si to ani nezasloužíme...

Sestava asi jasná...

Handa - D’Ambrosio, Rano, JJ, Santon - Guaro, Medel, Brozovic - Shaq - Mauro & Rodrigo...

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Janov momentálne moc formu nemá, ale šanca je, aj tak to vidím na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

so Sampdoriou.... no, aj tak z toho čučí remíza

Reagovat
Deki

remíza pro nás nic neřeší, myslím, že šance tam vyhrát určitě je...

Reagovat
CubONE

AC MILAN: Diego Lopez; Abate, Paletta, Mexes, Antonelli; Poli, De Jong, Van Ginkel; Honda, Destro, Menez

CAGLIARI CALCIO: Brkic; Gonzalez, Ceppitelli, Diakité, Avelar; Ekdal, Crisetig, Donsah; Farias, Sau, Mpoku

Reagovat
CubONE

Najhorsie na tom jarnom Milane je, ze sa na tie zapasy uz vobec netesim, na jesen som bol aspon cely tyzden zvedavy, co cez vikend. Bodaj by uz sezona skoncila.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa vyslovene musím premáhať, aby som si to zapol

Reagovat
smazaný uživatel

AC vecer trapenie ako vzdy,Pippo spokojny ako vzdy,Berlusconi trapny ako vzdy mozno raz ten cirkus skonci. To je asi najslabsie AC za posledne roky a este asi dlho bude skoda.....

Reagovat
andycek1
Reagovat
CubONE

To je pred zapasom, je tam ovela viac ludi, len Curva Sud ostala skoro prazdna

Reagovat
Furia Ceca

Karma je svině no... Osud je dohnal za tu Ševčenkovu penaltu!

Reagovat
andycek1

Že by za to??

Reagovat
Furia Ceca

Ano.

Reagovat
rossoneri89

pome Cagliari pome Zeman .... dajte nam napicu ...... je mi to luto ze to musim takto pisat

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace na následující dva týdny reprezentační pauzy - #BULITA #ITAENG

Brankáři: Buffon, Perin, Sirigu

Obránci: Barzagli, Bonucci, Chiellini, Moretti, Ranocchia

Záložníci: Antonelli, Bertolacci, Candreva, Cerci, Darmian, Florenzi, Marchisio, Parolo, Pasqual, Soriano, Valdifiori, Verratti

Útočníci: Eder, Gabbiadini, Immobile, Pelle, Vazquez, Zaza

Reagovat
CubONE

Motta uz v repre skoncil?

A som rad za Antonelliho, jediny od nas, ktory si to zasluzi.

Reagovat
Pipo123

Moretti ?

Reagovat
Inzaghi

Cerci za co? Raději Jacka.

Reagovat
Yanek

Itálie potřebuje novou generaci. A v útoku, kde má mít talentů nejvíc, to jde vidět nejlépe.

Reagovat
Furia Ceca

Takže Berardi a italský pasy pro Andersona s Dybalou!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Yanek

To by bylo daleko optimističtější.

Reagovat
Furia Ceca

Jj! Škoda, že Tevez se Zlatanem už reprezentují, dal bych pasy i jim! Jinak ten Dybala by zas tak nereálnej nebyl, protože na wikipedii je v kategorii "Argentine people of Italian descent," takže by klidně povolanej bejt mohl - tedy kdyby o to měl náhodou zájem!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo Gabbiadiniho a naturalizovaného Vazqueze tam ti čtyři zbylí nemají co dělat.

Reagovat
Pettirosso

do ME doroste Dom, snad se vzpamatuje Balo a hned to bude taky veselejší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nechápu, co tam dělají Immobile nebo Zaza, za svoje výkony by tam jednoznačně měl být Quagliarella.

Dom má ještě hodně co dokazovat, uvidíme. Mario, no, zklamal mě.

Reagovat
Yanek

Balo v repre nemá co dělat. Quagliarellu bych taky povolal.

Reagovat
DelPiero137

Barzagliho okamzite stiahnut! Ziadne riskvoanie nic, Barza musi byt fit na LM.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Mal tam dať Ruganiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl, U21 hraje přátelák v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá tak na "Béčko"

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak namátkou.

V obraně chybí De Sciglio

V záloze chybí Pirlo, De Rossi, Motta, Montolivo, Giaccherini.

V útoku chybí Balotelli, El Shaarawy, Rossi, Insigne, Osvaldo.

Reagovat
Pipo123

Menez

Reagovat
smazaný uživatel

Menez jako pán

Reagovat
CubONE

Menez krasne

Reagovat
Mrvinho

Nádherný gól

Reagovat
Inzaghi

Tohle AC si Menéze nezaslouží. A to říkám i přes to, jak často mě Jere točí svýma sólíčkama a zadrbáváním akcí.

Reagovat
DelPiero137

Velmi smutny pohlad na SanSiro s tekouto navstevou a transparentmi. Nic by lige nepomohlo viac ako navrat Milanskych klubov do boj o titul.

Reagovat
CubONE

Asi najlepsi jarny polcas AC. Antonelli a Menez super, van Ginkel hra tiez vysoko nad svoj standart. Inac tuto sezonu sme stratili body uz v 13 zapasoch, v ktorych sme viedli, tak snad nezaspia na vavrinoch. Navsteva na Meazze prekvapivo velka napriek bojkotu Curvy Sud.

Reagovat
Pipo123

Lenže vám to neskutočne uľahčuje Cagliari, nestíham sa čudovať koľko priestoru nechávajú v zálohe Menezovi a Hondovi. Hlavne Honda tie situácie musí riešiť lepšie, on musí spraviť prvú vec ktorá ho napadne, inak to posere

Reagovat
CubONE

Honda skvele kluckou obide hraca a o 5s mu strasne odskoci lopta, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte dát ještě gól nebo dva, proti Zemanově sebrance to jinak nejde. Vždyť tam máte prostoru jak na boeing. Menézovi by tam ještě mohlo něco spadnout, hraje hodně s chutí.

Reagovat
Furia Ceca

Ten prostor na boeing, to máš z Podfu(c)ku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to mě tak napadlo. Podfu(c)k jsem neviděl, pokud to má být film či co

Reagovat
Furia Ceca

Tys neviděl Podfu(c)k alias Snatch? To je docela kult! http://www.csfd.cz/film/7700-podfu-c-k/ Britové vždycky uměli dobrý filmy - narozdíl od fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá to zle, až budu mít víc času, tak na to kouknu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

To urcite hej, s tou nasou polamanou psychikou v zaveroch to plati dvojnasobne.

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama s Tottim alias Bondem není špatná

Reagovat
Furia Ceca

To mě nepřekvapuje, Frančesko vždycky platil za dobrýho herce.

Reagovat
Pipo123

Farias to spravil krásne

Reagovat
Mrvinho

Taky pěkný gól hlavne ze pred tim mame 10 lidi u nich ve vapne a ani kueva neodcentrujeme

Reagovat
panca

Mexes jako mladší zak

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes, no, klasik

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mrvinho

Jooooooooo

Reagovat
Furia Ceca

Díky za spoiler, na základě tvýho komentu jsem rychle přepnul a ještě jsem ten gól stihl!

Reagovat
Mrvinho

Čumím na digi no, až teď jsem si všiml že zbytek je asi trochu pozadu

Reagovat
Furia Ceca

Já koukám většinou na streamy, takže mám na ty spoilery docela "štěstí!"

Reagovat
panca

Mexes je fakt vul

Reagovat
CubONE

Mexes aspon okamzite odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil aspoň se vykoupil za tu koupačku vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hondo ty jsi ocas

Reagovat
CubONE

4 na 2 a takto to dopadne

Reagovat
CubONE

Ale chudak Destro, dostal snad 3 prihravky za cely zapas

Reagovat
Pipo123

Ten Honda to je hrôza

Reagovat
CubONE

pencla ani nahodou

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Inzaghi

Metr sem, metr tam..

Reagovat
smazaný uživatel

no Menez v letos marném AC má stejný počet gólů jako Tevez, i když jich dal dost z penalt

Reagovat
CubONE

a?

Reagovat
smazaný uživatel

hrát v lepším týmu, bylo by jich zřejmě více

Reagovat
CubONE

Alebo prave naopak. A hlavne, v situacii, ked tie goly nepomozu timu je to aj tak nepodstatne.

Reagovat
smazaný uživatel

už to mohlo byt 5:1

Reagovat
Mrvinho

Cerci a Pazzini

Reagovat
CubONE

Tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci jednoznacne v zaklade .dufam ze pipo uz otvori oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Isolani nám s tým Zemanovým chaosom značne uľahčili + penalta byť nemala, bolo to asi pol metra pred 16kou. Pazzo s Cercim pri tých tutovkách svorne na facku, toto dávajú starší žiaci s prehľadom. Ináč super pohľad na Méneza pri penalte od chrbta, ako mal pred sebou okrem Brkiča aj ten transparent THIS IS THE END

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Padoin, Tevez, Llorente

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ !!! tak to byla bomba

Reagovat
DelPiero137

Ty voleeeeeeeeee to bolo zavesenie. Teveeeeeeeez!!!

Reagovat
brenk

Carlitos neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Carlito si s tou obranou vytřel záda

Reagovat
10

tykrávo

Reagovat
Furia Ceca

Carlito má fakt patent na geniální góly... To je neskutečný.

Reagovat
10

Nandovi pískaj každou píčovinu, ale fauly na něj pouští

Reagovat
M11

tohle ho provazi porad.. na hovno

Reagovat
10

Teď mel jít sám na bránu, alibisti posraný

Reagovat
DelPiero137

Ten suboj s Burdissom, ktory po dvoch krokoch sa hodil o zem lebo ucitil dotyk ruky na rameni?

Reagovat
10

jo

Reagovat
Furia Ceca

Ten Carlitův gól byl parádní, ale celkově se mi ten poločas nelíbil... Dát finální přihrávku je problém, hra je často kouskovaná a dost našich hráčů je očividně podrážděnejch (o to víc mě překvapily široký úsměvy Vidala a Teveze při odchodu do kabin). Zkrátka ligová klasika po důležitým mači v LM.

Reagovat
Pinturicchio

To je zase pokoukáníčko . Já když sleduju to naši hru v některých zápasech, tak si říkám, jak je možné, že jsme první a ještě k tomu s náskokem 14 bodů.

Carlito bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Juve má rozdílové hráče, rozhoduje se v 16tkách vlastní a soupeře a to Juve umí.

Reagovat
Furia Ceca

Protože máme jednu vlastnost hodnou opravdových mistrů: dokážeme vyhrát i zápasy, ve kterých nám to nejde. + v tomhe ohledu hrozně pomáhá Carlito ve předu. Zrovna při tomhle zápasu jsem si vzpomněl na leden, únor v první Conteho sezóně, kdy jsme chytly remízovou vlnu a nebyli jsme schopní x zápasů vyhrát.

Reagovat
Furia Ceca

* hrozně nám pomáhá

** chytli

Reagovat
Pinturicchio

Juve, Furia - si dělám kozy.

Reagovat
Furia Ceca

Já ne.

Reagovat
Pettirosso

sakra já ten gol neviděl já věděl, že si mám jídlo vařit dřív, než během poločasu

Reagovat
el Principito

nemáte někdo slušnej stream na juve? díky

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Perin se dá přes reprezentační pauzu dohromady, respektive to nebude nic vážného

Reagovat
Pinturicchio

Aspon, že tak, tohle penalta nebyla. Za stejný zákrok dostal Perotti žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi fuk, že nebyla. Ale já mám teď mínusové body do fanty

Reagovat
Pinturicchio

Šul, nul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to píská, když mě potřebuješ dohnat, co? Ještě že jsem udělal majstrštyk se Saponarou, já to cítil v kostech, že dneska skóruje

Reagovat
Pinturicchio

To už dal víc než všichni moji tři útočníci za minulé kolo dohromady.

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Do psího zadku

Reagovat
M11

ta nase produktivita z tech penalt

Reagovat
Furia Ceca

Vypad mi stream, přišel jsem o něco? My kopali penaltu?!

Reagovat
10

Co to jeza hnusnou máničku?

Reagovat
Furia Ceca

Myslíš Maxalta?

Reagovat
10

Jo...Interista, no

Reagovat
Furia Ceca

Já jenom, že jsem si říkal úplně to samý, když jsem ho viděl!

Reagovat
M11

Barza

Reagovat
10

Barza zachránil gól

Reagovat
Pettirosso

zachrání gol a dostane palec dolu chudák

Reagovat
Pipo123

To si nevšímaj, 10 je moc náročná osoba

Reagovat
Pettirosso

asi měl vsazeno

Reagovat
10

Kurva, palec nahoru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

To je strašný dneska... Ať už ten zápas skončí a my máme tři body.

Reagovat
brenk

no jo...nuda ale e3 body doma, nad výkonom sa nejako vzrušovať nebudem, je to v tejto fáze úplne nepodstatné

Reagovat
Furia Ceca

Kucovi zase ruplo v kouli!

Reagovat
Pettirosso

většího idiota sem na trávnících běhat neviděl

Reagovat
Pipo123

Reagovat
CubONE

Dnes Steve G

Reagovat
10

hlavně že si na konci splnil sen a oblíknul dres velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy bolo jeho veľkým snom obliecť si dres legendárneho Juventusu

Reagovat
Pipo123

Dnes 4-2-3-1 Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Parolo, Biglia - Candreva, Mauri, Anderson - Klose... to bude zasa ofenzívna jeba

Reagovat
Alberto Aquilani

Doumbia a Ucan v základe!!!

Reagovat
Emmett Brown

KONEČNE!!! Už sa teším, dnešná zostava sa mi veľmi ľúbi

Reagovat
Pipo123

Marchetti nahradí Perina v repre

Reagovat
Deki

Sampdoria (4-3-3): Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Soriano, Palombo, Acquah; Eder, Muriel, Eto’o

Inter (4-3-1-2): Handanovic; D’Ambrosio, Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Guarin, Medel, Brozovic; Shaqiri; Podolski, Icardi

TAK POJĎME! FORZA INTER!!!

Pokud dnes nebude za 3 body, je po sezoně...

Reagovat
lnterista

Pohary jsou vesmir..cil je skoncit pred AC

Reagovat
Deki

tak šestej flek neni tak daleko, pokud dnes vyhrajeme a stáhnem to na 5 bodů. ale v poháry nevěřím. prostě jen další špatná sezona ...

Reagovat
Pipo123

Pre vás bude len plus ak neuhráte EL, tá súťaž uberá hrozne veľa síl, zober si ako to prospelo minulý rok AS, tento rok Laziu.

Reagovat
Deki

vloni jsme jí taky nehráli. jasně, ubírá to síly a z pohledu širšího zájmu veřejnosti EL baví asi tak od 1/4finále. ale mě prostě naštve, když jí hrát nebudeme, ty zápasy v týdnu by mi chyběly

Reagovat
Pipo123

Jasne to chýba aj mne u Lazia, ale má to svoje plus, zrovna v momente kedy si klub prechádza nejakou hráčskou obmenou. Ak by sme mi tento rok hrali EL tak máme 10-tky zranených hráčov a sme niekde na 5-6 mieste v lige. Pre vás by to mohlo byť fajn, zbavili by ste sa niektorých hráčov a neboli by ste pod takým tlakom kvôli zbytočnej súťaži akou je EL

Reagovat
Deki

loni jsme bez EL skončili na 5. místě. uvidíme, co bude příští sezonu, prtže fakt nepočítám, že Evropu uděláme. Mancio s tim asi počítá, kvákal něco o Scudettu

Reagovat
smazaný uživatel

Podol, Žabák a Vidič, těším se na tuto trojku.

Reagovat
Deki

lepší by bylo, kdyby byl na zápase zase Löw, aby Poldi víc makal

Reagovat
lnterista

nechapu proc hraje Podol a Kovacic sedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už celkově Mancini leze krkem.

Reagovat
lnterista

trenerem to sice neni ale taky nema moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že by někdo uhrál lepší výsledky nebo tak něco ale prostě... nevím. Už asi nějaká celosezónní nechuť.

Reagovat
olis

Andujar; Maggio, Henrique, Koulibaly, Britos; Inler, D.Lopez; Callejon, Gabbiadini, De Guzman; Higuain

zase v 10 to bude tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

kto je tam mínus 1??

Reagovat
smazaný uživatel

De Guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám,že bude Inter unavenej po poháru a že toho využijeme

FORZA SAMPDORIA!

Reagovat
Pettirosso

sestava je super, tak snad to bude taky tak vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,Acquah zpět,jen ten Regini...

Reagovat
Pettirosso

to je dlouhodobá osina no

Reagovat
Pipo123

Andersooooooooooooooooooooon

Reagovat
Furia Ceca

Kurva! Máš nějakej dobrej stream? Nanešel jsem žádnej Ace ani SopCast...

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Furia Ceca

Díky!

Reagovat
lucius6

Tak to byla rychlovka

Reagovat
Pipo123

Prví gól hlavou pre Felipeho

Reagovat
Slejdy

nejaky slusny link na AS ?

Reagovat
mastakillah

Kua škoda. Pěkně Britos

Reagovat
Pipo123

Dneska aj krásna návšteva a super atmosféra, konečne začali chodiť aj ľudia

Reagovat
Pettirosso

Luisita nejde nemilovat škodaaa, ten trojzubec je zatím parádní

Reagovat
Deki

tvle hodte někdo link na Inter, mě se všechno strašně seká

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
snuff24

to je nějakej záznam z 90-tek ? to je hrůza,když přejde človek ze sopcastu na tohle

Reagovat
FuckT

SWIM mi hovori, ze je ochotny obetovat a zaplatit 2 eura za uspesny atentat na De Guzmana.

Reagovat
mastakillah

Gonzalo zas víc kecá, než hraje

Reagovat
olis

to sa dalo cakat

Reagovat
Pipo123

Biglia brvno

Reagovat
lucius6

akce ale hezká, 2:0 by bylo super do poločasu

Reagovat
Pipo123

Kde to pozeráš ? mne to seká jak svina

Reagovat
lucius6

http://tonriv.blogspot.cz/p/6.html#www.rojadirecta.me neni to nic moc, ale dá se to přežít

Reagovat
Emmett Brown

goool, neverim, ze sme ho dali normalne z hry

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR!!!!

Reagovat
lucius6

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

Cadnrevaaaaaaaaaaaaaaaaa, to sú krásne góly

Reagovat
lucius6

2:0 je mnohem lepší do poločasu, teď už to snad v pohodě dohrajem, Verona celkem neškodná až na občasné protiútoky, ale 1 gól tam může kdykoliv padnout, ale 2 snad nedaj a naopak mi můžem klidně přidat.

Reagovat
Pipo123

Hodne sa mi to páči, veľa fanúšikov, skvelá atmosféra, pekné kombinácie, dobré dve šance mal aj Miro ale nedal, potom brvno Bigliu. Parádna forma a parádny futbal

Reagovat
lucius6

Máme neskutečnou formu a je jedině dobře, že i fanoušci zakopali válečnou sekeru a začli zase chodit, ale k tomu je potřeba dodat, že kromě výsledků hrajem i hodně pohlednej fotbal a dneska celej poločas chorea to je prostě paráda, kéž to takhle bude vypadat pokaždé

Reagovat
Furia Ceca

"i fanoušci zakopali válečnou sekeru a začli zase chodit" - Fanoušci Lazio bojkotujou či co...?

Reagovat
Pipo123

Veď minulú sezónu vynechali celú druhú polovicu. Nechodili na zápasy, hrali sme bez kotla

Reagovat
Furia Ceca

Aha, tak to jsem nevěděl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Až na tú príšernú rozohrávku hráme dobre, na Ucanovi síce vidieť v niektorých fázach, že pol roka nehral, ale oproti Paredesovi to je veľká zmena, navyše skvele doplňa utok pri ofenzíve, z čoho aj padol gol ....

Výborný Ljajic

Reagovat
M11

DDR konecne neco pozitivniho

Reagovat
stas87

Ako to vyzera v Neapole?Je to posledny mac na tikete,vahal som medzi Ajaxom a Neapolom,kedze Neapolu ide o predkolo CL,dal som na nich.

Reagovat
olis

to ze Neapolu o nieco ide je jedno aj hracom a hlavne tucniakovy, zatial to vyzera tak ze sme trosku lepsi a mozme dat gol, takisto moze dat aj super a tazko povedat ako to dopadne

Reagovat
mastakillah

Co víc Gonzalo chce

Reagovat
Emmett Brown

Dnes nehrame vobec zle, ale namiesto debilneho solovania treba viac prihravat

Reagovat
lucius6

Anderson

Reagovat
Pipo123

Anderson ten je niekde inde, neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Edééééééééééééééér!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

ja to jebem uz toto.. to co dal..

Reagovat
Pettirosso

bůh

Reagovat
olis

Reagovat
stas87

Degesi z Neapolu nechat si dat gol od oslabeneho supera..samozrejme ku koncu vyrovnaju aby sa nepovedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

je to tady

Reagovat
mastakillah

Atalanta

Reagovat
mastakillah

Zas Henrique. To je takový kopyto

Reagovat
olis

najlepsie je ze ADL bude tucniaka este branit lebo sme dostali gol z faulu

Reagovat
lucius6

Neapol nám ten souboj o LM hodně ulehčuje, 6 bodů to by bylo super..

Reagovat
Deki

dneska jsme hodně špatný...

Reagovat
mastakillah

Tak pojď Duvánku

Reagovat
Slejdy

neapol

Reagovat
Yanek

Gomez Jinak Benitez je ultra kokot, ale s tím nestavěním Hamšíka je to už dost za hranou. Divím se, že to nikdo neřeší... a to se ještě píše o jeho setrvání.

Reagovat
mastakillah

Duván je prostě borec jeste jeden ňoumové

Reagovat
FuckT

Zrazu je zas borec? :P Chudak sance nema, len preto sa zda Piggy lepsi...

Reagovat
olis

preco zrazu? ved ci ja ale aj mastakillah uz dlhu dobu piseme ze je skvely a zasluzil by si viac priestoru

Reagovat
mastakillah

já ho mám rád. Vždy když jde hrát, jsem za to rád. A borec to pro mě byl vždycky. Pouze jsem si dovolil říct, že Higuaín je v celkovém pohledu rozhodně lepší

Reagovat
FuckT

Ale neni, Zapata je mladsi a nemal poriadne ani priestor sa ukazat. Hral mozno polovicu zapasov, ktore odohral Higuain. Zapata ma 6 golov v lige, ani jeden z penalty, zatial co Higuain ma 11 + 2 penalty. Tie 2 mozme odpisat, kedze ten gay minimalne 2 penalty uz tuto sezonu nedal. Ale aj ked ich tam nechame, tak potencionalna sanca, ze by Zapata pri Piggyho zatazenosti dosiahol jeho golovu hranicu je matematicky vcelku dobra, kedze tych golov ma 6 pri polovicnej zatazenosti.

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA HA VINTOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff,je to tam!

GRAZIE RAGAZZI!

Reagovat
Slejdy

konecne vitezstvi

Reagovat
Mihal

Zasrana Doria nezahrala ani kokot a predsa vyhrala...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,dneska vám penaltu v 89.minutě nepískli,co?

Reagovat
Mihal

Nehovorím, ze sme mali vyhrať ale vy ste si výhru nezaslúžili o nič viac...

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme šťastnější,to je bez debat. Icardimu se to odrazilo ven,Ederovi do brány.To bylo dnes rozhodující.

Reagovat
stas87

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE1MDgxNTU3MjkwMjoSrGWtY7vQkUlXW0g%3D&kind=MAIN

Nie az tak spatny peniaz radsej som mal dat Ajax za rovnaky kurz ten asi tiez hral hovno ale ten jeden fik dal a vyhral 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh...

Vcera... http://prntscr.com/6k3wc2

Dnes... http://prntscr.com/6k49fe

Obaja s "presilovkou" Lucky, lukky me

Reagovat
stas87

zly vikend..mne aspon ciastocne pomohla dnes NBA

Reagovat
smazaný uživatel

Cgt teda. Mne je uz z tohto normlane do revu. V stvrtok 1,2 kurz Nishikori z 10tich. Piatok nedam... V sobotu Lyon ma 22 striel a daju jeden gol z penalty a vcera Neapol nevyhra 2p ani s 80% drzanim lopty, resp. 13-1 streleckymi pokusmi. Proste som zakliaty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele