28. kolo
21.03.2015 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

Chievo potvrdilo dobrou formu a jedinou brankou Alberta Paloschiho udolalo Palermo 1:0. Fly Donkeys tak nadále unikají sestupovým pozicím, naopak Palermo se opět propadá. Domácí ještě v zápase promarnili pokutový kop.

Sicilané si mohli ve Veroně připsat alespoň bod, ale doplatili na neproměňování svých šancí. Tu první měl hned v úvodu Paulo Dybala, proti jeho střele zasáhl brankář Bizzari. Stadio Bentegodi vidělo jedinou branku zápasu ve 36. minutě a postaral se o ní kdo jiný, než Alberto Paloschi. Útočník Fly Donkeys má skvělou formu a tentokrát perfektně zužitkoval Meggioriniho pas a i přes obtěžování dvou obránců přesně zakončil - 1:0 pro Chievo. Palermo nehodlalo na nic čekat, zvýšilo aktivitu, ale do konce prvního poločasu srovnat nedokázalo.

Do druhého poločasu vyrukovali domácí ze zabezpečené defenzívy a po hodině hry se jim naskytla skvělá možnost zvýšit vedení. Hostující Andělkovič totiž zahrál ve vápně rukou a sudí nařídil penaltu. Alberto Paloschi ale vůbec netrefil branku, penaltu doslova zpackal a jeho tým tak stále vedl jen 1:0.

V 66. minutě si pak Stadio Bentegodi pořádně oddychlo, hlavička Paula Dybaly zahučela těsně vedle a také devět minut před koncem stálo při hráčích Chieva velké štěstí. Vázquez totiž orazítkoval břevno! Závěr zápasu nezvládl Andělkovič a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch, oslabené Palermo pak už srovnat nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele