Serie A - souhrn 24. kola

14.02.2014, 22:51, aktualizováno 17.02.2014, 22:40
Komentáře a souhrny
Inter ve šlágru uspěl ve Florencii, AC Milán zase udolalo Bolognu. Tři body získaly i vedoucí Juventus proti Chievu, AS Řím proti Sampdorii a Neapol v Sassuolu. Parma vyplenila Bergamo, Janov vydoloval bod ze zápasu Udinese, tři body mají i Livorno, Catania a Turín, který uspěl ve Veroně...

Hellas Verona - Turín FC 1:3

17.02.2014 20:45

Góly: 36. Luca Toni (pen.) - 49. Ciro Immobile, 53. Alessio Cerci, 61. Omar El Kaddouri

Ani úvodní gól veterána Toniho z pokutového kopu hosty na kolena nesrazil, i když do kabin Turín odcházel coby prohrávající tým. druhá půle ale jasně patřila Granatě, která se díky zásahům Cira Immobileho, Alessia Cerciho a Omara El Kaddouriho nakonec raduje ze tří bodů.

Pondělní dohrávka čtyřiadvacátého kola nejvyšší italské soutěže se nesla ve znamení dvou naprosto odlišných poločasů. Zatímco v tom prvním hřiště ovládli domácí, druhá půle patřila jednoznačně hostům, kteří se ani přes nepříznivý vývoj utkání nevzdali a slaví tím další cennou výhru. Díky ní se posunují na nečekané sedmé místo Serie A.

Úvodních patnáct minut se nedařilo ani jednomu z týmů dostat se do tempa a brankáři obou celků se příliš nerozehřáli. Nutno říct, že především Hellas zaostával za svou pověstí ambiciózního týmu a jeho fanoušci si museli připadat jako lehce uspávaní. Ani trojice Iturbe - Toni - Gómez totiž brankáře Daniela Padelliho nezaměstnala. Naopak, do větší šance se dostal Omar El Kaddouri, který vypálil a projektil z jeho kopačky musel brankář Rafael likvidovat nadvakrát. Další nepříjemnost pro brankáře Rafaela přinesla hlavička Salvatoreho Masiella, který mířil jen těsně vedle tyče.

Stejným výsledkem skončil také několikrát opakovaný rohový kop Hellasu, neboť domácí obránce Vangelis Moras se netrefil právě nejpřesněji. Po půlhodině se aktivnější Turín mohl ujmout vedení, když nahrávku do pokutového území nasměroval El Kaddouri. Nabíhající hvězda Alessio Cerci ale na míč nedosáhl. Kupodivu to byl Hellas, který se ujal vedení. Cesare Bovo si totiž nevybral šťastnou chvíli a svým zákrokem zavinil penaltu. Pokutový kop proměnil zkušený střelec Luca Toni a sudí Gianluca Rocchi byl svědkem první branky v zápase.

Hlavní arbitr měl plno práce také s ukázněním emotivně smýšlejících hráčů, jejichž zákroky byly často až za hranou pravidel. Pokud první půli zvládla lépe domácí Verona, pak ta druhá patřila jasně hostům. Za ně se pokoušel srovnat nejprve Alessio Cerci, ten ale svůj dvanáctý gól prozatím nepřidal. Tři minuty po přestávce totiž mířil těsně vedle tyče. O mnoho úspěšnější již byl Ciro Immobile, jenž pod pečlivým dohledem Cesareho Prandelliho srovnal krok. Immobile totiž skvěle zmátl obránce, překonal ofsajdovou past a vypálil přesně k tyči - 1:1.

Hellas se cítil být poškozen, ale byly to pouze vlastní individuální chyby, které jej připravily o nadějně rozehraný zápas. Perfektní obrat totiž předvedli hosté a napodruhé už to Cercimu vyšlo. Italský reprezentant si počkal na efektní nahrávku Vivese a dělovkou míč napálil za Rafaelova záda - 2:1.

Smrtící čtvrthodinu dokonal Omar El Kaddouri, který korunoval svůj dobrý výkon třetí brankou. Brankář Rafael určitě mohl dělat víc, ale přesto rána z kopačky mladého záložníka skončila za jeho zády. Turín dokonal obrat a k radosti hostujících fanoušků vedl o dvě branky.

Sympatické na výkonu obou týmů bylo, že se nesmířily se stávajícím výsledkem a nadále chtěly bavit diváky. Do další šance se hnal Cerci, ale Rafael byl tentokrát pozorný a dobře vyběhl. Gólovou střelu si přichystal také Luca Toni, zkušený zakončovatel ale mířil těsně vedle. Závěr utkání trochu zaostával za dosavadním průběhem, což se projevilo pískotem diváků a také minimem šancí. Sudí Rocchi tedy bez delšího nastavování ukončil atraktivní duel, po jehož skončení se z bodů radují hosté. Hellas Verona je zatím na osmé příčce.

Více informací k zápasu

AS Řím - UC Sampdoria 3:0

16.02.2014 20:45

Góly: 44. Mattia Destro, 54. Miralem Pjanić, 57. Mattia Destro

Nedělní večer patřil převážně římskému AS, které si na domácí scéně poradilo celkem jasně se Sampdorií. Janovský celek nepřekonal brankáře De Sanctise ani jednou, naopak za Vlky se trefil Miralem Pjanić a především dvougólový střelec Mattia Destro.

Giallorossi se museli obejít bez služeb kapitána Francesca Tottiho, který léčí hýžďový sval. Na jeho obvyklém místě staženého útočníka nastoupil mladík Mattia Destro. Kapitánskou pásku místo slavného veterána navlékl stoper Mehdi Benatia. O problémy se obraně AS měl starat především ofenzivně laděný Éder.

Skvěle fungující záloha AS se jménem Kevina Strootmana postarala o vysunutí největší rychlostní hrozby Římanů. Gervinho sice výborně překonal ofsajdovou past a také brankáře Da Costu, ale zaskakující kapitán Daniele Gastaldello zachránil svůj tým a míč směřující do brány odkopl. Doria rozhodně nepůsobila zakřiknutým dojmem a snažila se dlouhými nákopy hledat Édera či Gabbiadiniho.

Starost o ofenzívu AS na sebe vzal mladý záložník Miralem Pjanić, na jehož bedrech v nepřítomnosti kapitána Tottiho stojí celá kreativní složka hry. Pjanić přesprintoval stínujícího obránce a nacentroval míč k Destrovi, ale ten se do zakončení nedostal. Přechod od útoku, který obvykle zdobil hru Vlků, se dnes stával rozvážným až těžkopádným. K zajímavějším šancím se AS dostávalo i díky chybám hostí, Gastaldella obral o míč Florenzi a předložil jej nabíhajícímu Destrovi. Mladý útočník ale svou pátou letošní branku nepřidal.

Když už protesty domácích vůči řízení sudího Domenica Celiho po pádu Gervinha sílily, dostali se hráči Giallorossi k zahrávání alespoň rohového kopu. Jeho exekuce se ujal nevysoký záložník Alessandro Florenzi a míč zakroutil přesně na hlavu pozorného útočníka Destra!

Návrat z kabin je tradičně nejhorší pasáží Římanů, ale dnes jako by hráči chtěli toto pomyslné prokletí zlomit. Nejprve Florenzi nahrával nabíhajícímu Destrovi, před nímž byl míč na poslední chvíli odklizen, ale poté se iniciativy chopili hosté a jejich fanoušci jen těžko nesli následné rozhodnutí hlavního arbitra. Mehdi Benatia podle jejich mínění zahrál ve vápně rukou, což ale mělo za následek pouze napomenutí pro Poláka Pawla Wszolka. O to víc musel hosty mrzet zákrok De Silvestriho. Po něm totiž ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů poslal míč krásnou ranou za záda Da Costy!

Mladý tvůrce hry stál také na počátku další gólové akce, kterou Římané pro dnešní večer definitivně odčarovali kouzlo nástupu do druhé půle. Pjanić díky skvělému perifernímu vidění poslal míč do běhu Gervinha a ten jej v postupu dvou na jednoho nesobecky nahrál Destrovi. Mattia Destro byl sice tísněn obráncem, ale díky efektivnímu obtočení se ho zbavil a nekompromisně zavěsil pod břevno. Brankář Da Costa byl bez šance, Řím vedl 3:0.

Rychlý protiútok AS po obvyklé ose Gervinho - Pjanić sice skončil nadějnou střelou, ale obětavý skluz Reginiho projektil zastavil. Na hřiště se postupně dostali například Alessio Romagnoli, Pedro Obiang, Stefano Okaka či Daniele De Rossi, ale ani jeden z nich do děje utkání již výrazněji nezasáhl. Do toho se naopak zapsal kapitán Gastaldello, který za zákrok na Radju Nainggolana viděl druhou žlutou a následně tedy červenou kartu. A protože na závěrečný tlak již Blucerchiati nezbývaly síly ani počet mužů, domácí Římané zvítězili s čistým kontem. Tým trenéra Garcii je tedy nadále druhý, ale náskok Juventusu opět o něco snížil.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Livorno 1:2

16.02.2014 15:00

Góly: 64. Nenê - 44. Émerson, 53. Paulinho (pen.)

Livorno dokázalo zvítězit na sardinské půdě a v boji o záchranu učinilo důležitý krok. Hosté vedli v průběhu utkání už o dvě branky a Cagliari stihlo už jen snížit. V závěru se navíc dost vylučovalo, rozdaly se celkem tři červené karty!

Duncan krásně vystřelil a domácí měli štěstí, střela se totiž stočila mimo branku. Za dalších pět minut nebezpečně pálil Paulinho a i tuto šanci Cagliari přečkalo bez újmy. Zaskvěl se i Avramov, ale aktivita hostů byla velká a před koncem poločasu slavila úspěch. Emersonova dalekonosná rána zaplula k tyči a Avramov tentokrát inkasoval - 1:0 pro Livorno. Vedení hostů bylo zasloužené. Cagliari si v prvním dějství nedokázalo vytvořit žádnou vloženku.

Livorno zahájilo druhý poločas opět aktivně a Cagliari se stále nemohlo dostat do svého tempa. V 52. minutě Avramov chyboval, ale domácí nebyli s to hrubku potrestat. Až o další dvě minuty později napřáhl Paulinho a sardinský brankář byl bez šance - 2:0.

Až po druhé brance začali domácí "něco" hrát a povedlo se jim i poměrně rychle snížit. Nené předvedl skvělou individuální akci, kterou sám zakončil. Bardi propustil míč za svá záda a v zápase bylo pořádně zaděláno na drama.

Všechno ale vzalo za své čtvrthodiny před koncem. Daniele Conti fauloval a sudí ho poslal ze hřiště. Oslabené Cagliari to mělo ve zbytku utkání složité. V 86. minutě uviděl červenou kartu také Ceccherini a poměr sil se vyrovnal. Bylo to ale znovu jen na chvíli. V nastavení fauloval i Benassi a v přesile bylo najednou Cagliari. Čas na srovnání už ale nezbýval, a tak se skóre nezměnilo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 3:3

16.02.2014 15:00

Góly: 45+1. Moussa Konaté, 69. Alberto Gilardino, 79. Alberto Gilardino - 35. Dušan Basta, 40. Bruno Fernandes, 48. Luis Muriel (pen.)

Serie A dnes odpoledne prožila několik velice příjemných momentů a atraktivních zápasů. Jedním z nich byl bezpochyby také duel Janova s Udinese, který za mohutného přispění dvougólového Alberta Gilardina skončil konečnou remízou.

Domácí CFC vyrazilo na Zebry z Udine hned od úvodních minut a jasně dokazovalo svou motivaci. Týmu se v poslední době začalo dařit především díky změně trenéra a opětovnému probuzení střelce Alberta Gilardina. Ten si působení v ambiciózním celku užívá a potvrdil to také dnes odpoledne. K divoké remíze 3:3 přispěl kromě velkých šancí také dvěma zásahy.

Grifové se od úvodu pohybovali na polovině soupeře a do první šance se dostávali zejména ofenzivně ladění beci. Po Mottově akci si zajímavý centr připsal také De Ceglie. Brankář Mattia Perin mnoho práce neměl a na míč si pořádně sáhl až po dvaceti minutách hry. To jej tvrdou ranou zaskočil Domizzi, ale mladý brankář Grifů stihl dobře zakročit. Na nečekaný výlet do obrany soupeře se vydal také stoper Nicolás Burdisso, jehož rána ale byla včas zastavena soupeřem. Po půlhodině se poprvé ozval útočící Alberto Gilardino, populární zakončovatel ale napálil míč jen do dobře zasahujícího obránce Danila.

Když se v další akci netrefil přesně ani Antonelli, museli se domácí zlobit jen na sebe. Jejich soupeř totiž z čistajasna udeřil. Deset minut před koncem totiž míč propadl až k Dušanu Bastovi, který jej poslal za záda bezmocného Perina!

Scénář se opakoval také o chvíli později, neboť Luca Antonelli v nadějné příležitosti opět minul a hosté znovu trestali jejich krátkou nepozornost. Bruno Fernándes byl totiž ve správný čas na tom správném místě a jeho povedená rána poslala Udinese do dvoubrankového vedení! Lekce z produktivity slavila úspěch, Janov opět na chvíli zaváhal.

To však nebylo v první půli vše. Janov se stále nechtěl vzdát, takže Alberto Gilardino se ocitl hned ve dvou dobrých šancích. Možná to chvíli vypadalo, jako by domácí odmítali srovnání, protože Gilardino zahodil dvě obrovské šance. Renomé CFC za něj napravil až Moussa Konaté, který již v nastaveném čase první půle zakončil dobrý centr přesně pod břevno a Grifové mohli jít do druhého dějství s nadějí.

Tu však záhy po návratu na scénu uhasil Luis Muriel, který využil Burdissova faulu v pokutovém území a postavil se k exekuci penalty. Zkušený sudí Paolo Tagliavento udělil argentinskému obránci žlutou kartu a sledoval, jak útočný talent Luis Muriel přidává třetí branku.

Ani v té chvíli se ale celek z přístavního města nevzdával. Další obrovskou šanci sice spálil Moussa Konaté, ale dvacet minut před koncem utkání se již Gilardino poprvé prosadil. Dobrou práci odvedl Ivan Fetfatzidis, který našel nabíhajícího Alberta Gilardina skvělým pasem a ten si již zkušeně s mladým soupeřem v bráně Udinese poradil. A nebyla to jeho poslední branka, italský reprezentant skóroval také o deset minut později, kdy se dobře postavil a číhal na dorážku. K ní se opravdu dostal, i když se brankář Scuffet hodně snažil. Jeho obránci mu ale nepomohli, takže "Gila" mohl vrátit míč zpět do brány. Janov si tedy připsal bod a je jedenáctý. Zebry jsou se ztrátou čtyř bodů na třinácté příčce.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Parma FC 0:4

16.02.2014 15:00

Góly: 9. Cristian Molinaro, 74. Yohan Benalouane (vl.), 77. Antonio Cassano, 90+3. Ezequiel Schelotto

Takto jednoznačný průběh pravděpodobně nečekal nikdo. Hosté z Parmy dorazili do Bergama plni elánu a jejich herní projev naprosto eliminoval útočné zbraně typu Germána Denise. Donadoniho tým vytvořil nový klubový rekord dvanácti zápasů v řadě bez prohry.

Orobici se sice hnali do útoku již od začátku utkání, ale pečlivá obrana v podání Lucarelliho a spol. zabránila Denisovi ve skórování. Zablokování dělovky Carlose Carmony si vzal osobně na starost Gabriel Paletta, který díky precizním výkonům velkou měrou stojí za impresivní statistikou uvedenou v úvodu. Parmě se kombinace v první fázi příliš nedařila, ale hned z prvního střeleckého pokusu na bránu vytěžila úvodní gól! Aktivitu Atalanty rapidně snížil Jonathan Biabiany, jehož centr propadl až k Molinarovi a zkušený univerzál i díky teči obránci skóroval!

Atalanta se však nehodlala vzdát a nepříjemnou ránu Carmony musel perfektním zákrokem likvidovat brankář Mirante. Svou úlohu však s přehledem zvládl a reflexivním zákrokem zabránil inkasování. Kdyby své postřehy nevytasil včas, dost možná by výsledek nahrával spíše aktivním domácím. O chvíli později totiž musel Mirante zpět do akce, aby zastavil pohlednou spolupráci dua Denis - Moralez, kterou prve jmenovaný prodlužoval a Moralez zakončoval. Mirante ale střelu za svá záda nepustil a míč vyrazil mimo tři tyče.

V permanenci byl také brankář Andrea Consigli, který musel reagovat více než pohotově na akci Waltera Gargana. K defenzivně laděnému záložníkovi se snesl míč krátce po změně stran a kmenový hráč Neapole nebezpečně vypálil k tyči. Consigli ale s touto variantou počítal a ránu vytěsnil mimo. Oba brankáři byli následně hlavním důvodem (stále ještě) nízkého počtu gólů, neboť i s Baselliho hlavičkou měl Mirante obrovské problémy. Celou akci ale zvládl a svůj tým v klíčovém momentě podržel. To se o něm i celé Parmě dá říct i v následujících minutách, protože hosté zdárně kontrolovali průběh hry a soupeře do velkých akcí nepouštěli.

Až dvacet minut před koncem se s brankami roztrhl pytel. Po akci z pravé strany si totiž na míč naběhl domácí Yohan Benalouane a napálil jej přesně k tyči vlastní brány! Consigli byl bez šance, i když se tento nešťastný zákrok svého obránce snažil zastavit. Sotva uběhly tři minuty, musel Consigli opět do sítě pro míč. Po faulu právě zmiňovaného Benalouaneho totiž k exekuci volného přímého kopu přišel Antonio Cassano a střelou k tyči překonal soka v bráně Atalanty - 3:0.

Obranná činnost Orobici v té chvíli fungovala pouze na teoretické bázi, což dokumentovala řada rychlých útoků hostí. Jeden z nich táhl Biabiany, druhý mladý Francouz zakončoval. K překvapením všech na stadionu v Bergamu ale snad ze dvou metrů přestřelil! Atalanta zřejmě rezignovala také na jakékoli útočné snahy, protože v závěru zápasu přenechala míč soupeři a sama utkání spíše dohrávala. Není tedy divu, že ještě jednou inkasovala. Svůj střelecký účet si dnes otevřel také Ezequiel Schelotto, který využil krásné nahrávky mezi marně vyhlížející obránce domácích a uklidil míč za Consigliho! Orobici dnes po katastrofálním výkonů klesají tabulkou, naopak Donadoniho tým dál vyhlíží evropské poháry.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SSC Neapol 0:2

16.02.2014 15:00

Góly: 37. Blerim Džemaili, 56. Lorenzo Insigne

Neapol využila zaváhání Fiorentiny a po výhře v Sassuolu si pojistila třetí místo. Zároveň i také vytvořila tlak na druhý AS Řím. Sassuolo se už propadlo na poslední místo.

Hostující Azzurri byli před zápasem jasným favoritem. Sassuolu se vůbec nedaří, navíc ho trápí početná marodka, kdežto Neapol je v dobré formě.

Jako první ohrozil branku soupeře Hamšík. Nebyl ale úspěšný, svůj projektil poslal mimo tři tyče. Na druhé straně po půlhodině hry vypálil Floro Flores, ale stejně jako slovenský záložník netrefil branku. O čtyři minuty později musel zasahovat Pegolo, rána Insigneho směřovala do branky, ale zkušený brankář si s ní poradil. Ve 37. minutě už Sassuolo inkasovalo. Standardní situaci rozehráli Azzurri na výbornou, ke střele se dostal Džemaili a byl úspěšný - 1:0.

Sassuolo muselo znovu dotahovat, ovšem začátek druhého poločasu je nezastihl v optimálním rozpoložení. Poté co Hamšík vybídl ke skórování Insigneho, bylo to už 2:0 pro Neapol. Domácí Neroverdi se ještě pokusili utkání zdramatizovat, ale úspěšný nebyl jak Zaza, tak i Chibsah. V samotném závěru mohl definitivně rozhodnout Mertens, ale Pegolo byl na místě. Neapol splnila svojí povinnost a vytvořila tlak na druhý AS. Sassuolo je po další porážce poslední, neboť Catania i Livorno své zápasy zvládly.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Chievo Verona 3:1

16.02.2014 15:00

Góly: 17. Kwadwo Asamoah, 29. Claudio Marchisio, 58. Fernando Llorente - 51. Martín Cáceres (vl.)

Ani nečekaný vlastní zásah obránce Martina Cácerese zkraje první půle Juventus nezastavil. Jeho hlavní útočné zbraně se opět dočkaly, na trávníku se objevil také Carlos Tévez a Španěl Fernando Llorente dokonce vsítil branku. Ještě před ním uspěli Kwadwo Asamoah a Claudio Marchisio.

Stará dáma si zkušeně došla pro tři body, i když čisté konto brankář Gianluigi Buffon přeci jen neuhájil. Co víc, překonal jej vlastní spoluhráč. Mrzet to ale Conteho tým nemuselo, protože dnes si proti Chievu příliš komplikací nepřipustil a slaví výhru. Možná to nebyl ten nezdolný a perfektně sehraný celek z minulé sezony, ale na soupeře kvalit dnešního Chieva jeho výkon pořád bez problémů stačil. Conte se dnes rozhodl střídat útočníky, takže do hry se po Llorentem a Giovincovi dostali také Pablo Daniel Osvaldo či Argentinec Carlos Tévez.

Juventus sice držel míč na svých kopačkách od první minuty, ale větší šanci si vytvořil až po deseti minutách. Na kraji pokutového území číhal veterán Andrea Pirlo, jehož ale zradila jindy vytříbená technika a míč v dobré pozici napálil mimo tři tyče. Bezbrankový stav pozměnil až Kwadwo Asamoah, který parádní ranou nedal brankáři Agazzimu sebemenší šanci na zasáhnutí - 1:0.

Bianconeri si svou pozici nadále hlídali a Fernando Llorente byl velice blízko vstřelenému gólu. Vysoký útočník se sice zbavil svého strážce Caniniho a vypálil, ale jeho rána minula tyč. Vadit to Juventusu příliš nemuselo, protože jen o chvíli později znovu skóroval. Po faulu Nicolase Freye se do míče opřel Andrea Pirlo a jeho projektil tentokrát přesně našel rukavice brankáře Agazziho. Ten ale míč jen vyrazil a nikdo z jeho obránců se neměl k jeho odklizení, takže dobíhající Claudio Marchisio míč vrátil do sítě - 2:0.

Tempo hry sice povážlivě opadlo, ale druhá půle přesto slibovala zajímavý vývoj. Zásadní změnu ve zdramatizování utkání přinesl Martin Cáceres, který se ve snaze zabránit střele protihráče postavil míči v cestě do sítě tak nešťastně, že se balon nakopnutý Lichsteinerem odrazil od jeho zad za bezmocného Buffona. Ten neměl příliš mnoho šancí zasáhnout a Chievo se tím pádem dostalo zpět do hry o body.

Bianconeri opravdu úvod druhého poločasu zaspali, protože to Sergio Pellissier málem srovnal. Střelu útočníka Chieva ale zablokoval bránící protihráč. V další šanci se objevil dnes dobře hrající Andrea Pirlo, který kromě distribuování přihrávek spoluhráčům stíhal také zakončovat přímé volné kopy. Ten další ale napálil do Agazziho rukavic. Když se veronské Chievo nadechovalo k možnému náporu, Juventus jej odzbrojil díky brance Fernanda Llorenteho. Někdejší hráč baskického Athleticu Bilbao vrátil Juve dvougólové vedení po parádním centru ze strany a skvěle umístěnou hlavičkou - 3:1.

Krátce před svým střídáním se mezi tři tyče mohl trefit také maličký Sebastian Giovinco, "Formica atomica" ale nastřelil pouze tyč Agazziho brány. Další korekci výsledku neprovedl ani slibně stojící Guana, jehož rána skončila mimo. Na druhé straně musel perfektním zákrokem zasahovat Agazzi, neboť záložník Claudio Marchisio překonal ofsajdovou past a postupoval sám na svého protihráče. A poslední akci utkání zastavil opět zkušený gólman, který zmenšil střelecký úhle obránci Ogbonnovi. Ten sice mohl míč zpracovávat, ale namísto toho vypálil bez přípravy nad břevno. Zatímco první Juve navyšuje vedení nad rivalem z Říma, Mussi volanti klesají na předposlední příčku.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SS Lazio 3:1

16.02.2014 12:30

Góly: 1. Mariano Izco, 48. Nicolás Spolli, 58. Gino Peruzzi - 45. Stefano Mauri

Catania prolomila čekání na vítězství a z posledního místa se rázem posunula na osmnáctou pozici. Stačilo k tomu domácí vítězství 3:1 nad Laziem, které naopak nepřidalo třetí venkovní výhru v řadě.

Elefantini měli vynikající start, k úvodní brance jim stačila pouhá minuta. Izco přesnou volejí překonal Berishu a bylo to 1:0. Lazio mohlo za chvíli srovnat, Mauri vystřelil, ale branku Andujara jen těsně minul. Začátek utkání byl vůbec z obou stran hodně aktivní. Sloni mohli zvýšit, když střelu Barrientose zlikvidoval Berisha a na druhé straně Biglia tvrdou ranou netrefil branku.

Catania měla více ze hry a ve 25. minutě opět výrazně zahrozila. Lodi z přímáku vypálil a Berisha byl opět na místě. Atraktivní utkání pokračovalo šancí Lazia. Candrevova ostrá rána opět minula branku, ale těsně před koncem prvního poločasu se Biancocelesti přeci jenom dočkali. Konkův centr našel hlavu Mauriho a kapitán Lazia srovnal na 1:1. Byla to jeho první branka po svém návratu z trestu.

Výsledek 1:1 dlouho nevydržel. Stejně jak začala první půle, tak odstartovala i druhá. Lodiho povedený oblouček na malém vápně úspěšně dopravil do sítě hlavou Spolli a Catania znovu vedla - 2:1. V 58. minutě navíc Sloni vedli už o dvě branky. Keko odvedl vynikající práci a Peruzzi pohodlně zavěsil - 3:1. Lazio se dostalo do složité pozice, navíc Catania začala dvoubrankový náskok zuby nehty bránit. Kontaktní branku se hráčům Biancocelesti nepodařilo vstřelit a žádný velký závěrečný tlak se nekonal. Lazio venku opět padlo a ze Sicílie odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 1:2

15.02.2014 20:45

Góly: 47. Juan Cuadrado - 34. Rodrigo Palacio, 65. Mauro Icardi

Zcela jiný Inter, než jsme byli zvyklí v minulých kolech vídat, byl k vidění ve Florencii. Nerazzurri vyhráli 2:1 a přihlásili se tak zpátky do bojů o třetí místo. Navíc zároveň potvrdili, že Viola patří mezi oblíbené soupeře.

Favoritem utkání byla spíše Fiorentina, která nejenže figuruje v tabulce výše, ale její forma je výtečná. Montellovi svěřenci se v týdnu dostali do finále poháru. Na druhé straně Inter zatím příliš radosti nerozdává, minulé kolo sice ovládl, ale předposlední Sassuolo skolil jen jedinou brankou. Nicméně vzájemná bilance dlouhodobě hovoří jasně ve prospěch Interu a Fiorentině se proti tomuto soupeři opět nedařilo.

Inter vlétl do západu dobře. Už po třinácti minutách rozezvonil tyčku Diego Milito. Také další šance patřily hostům. Znovu střílel Milito a tentokráte těsně minul Netovu branku. Viola si koledovala a Inter nakonec její laxnost potrestal. Ve 34. minutě vymyslel Guarín geniální pas na Palacia, který v poklidu překonal brankáře Neta - 1:0 pro Inter Milán. Fiorentina musela dotahovat a to se jí v této sezoně mnohokrát nestalo. Hosté první poločas s čistým kontem uhájili, aby o něj na začátku druhého dějství přišli.

Cuadradovi stačily pouhé dvě minuty na to, aby krásnou točenou střelou překonal Handanoviče - 1:1. Následně byla k vidění vyrovnaná hra, ale po hodině a pěti minutách ze znovu měnilo skóre ve prospěch Interu. Nagatomův přesný centr přistál na noze střídajícího Icardiho, který se nemýlil - 2:1 pro Inter. Pro Mazzarriho to bylo velmi šťastné střídání. Icardi byl do té doby na hřišti pouze devět minut. Icardi následně "chytl" slinu a brzy mohl přidat i druhý zásah. Jeho hlavička si ale cestu mezi tři tyče nenašla.

Fiorentina se nemohla dostat do svého obvyklého tempa a obrana Interu jí toho moc nedovolovala. K nebezpečné hlavičce se sice propracoval Iličič, ale to byla v podstatě jediná nebezpečná příležitost domácích na vyrovnání. Ještě ve čtvrté minutě nastavení pálil Fernandez, ale skóre už se nepohnulo. Inter může slavit veledůležité vítězství, naopak Fiorentina v boji o Ligu mistrů ztrácí. V týdnu jí navíc čeká další důležitý duel Evropské ligy.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 1:0

14.02.2014 20:45

Góly: 86. Mario Balotelli

AC doma v generálce na Atlético vydřelo výhru nad Boloňou a v tabulce si mírně polepší. Na San Siru se na branku čekalo hodně dlouho, ujala se totiž až Balotelliho fantastická střela čtyři minuty před koncem zápasu. Výhra Rossoneri je vzhledem k průběhu utkání zasloužená.

Znovu to ale od Seedorfových svěřenců nebylo nic přesvědčivého. AC sice hrálo po celý zápas aktivněji, ale že by vyloženě Boloňu přehráli, o tom nemůže být ani řeč. V prvním poločase bylo držení míče jasně na straně Milána, ale šance se nedařilo proměňovat. Montolivovu ránu Curci vyrazil a volný Mario Balotelliho z dorážky vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Za chvíli nebezpečně cpal centr do vápna Constant, ale žádného adresáta nenalezl. Po půlhodině hry pořádně zavařil Curcimu znovu Balotelli, jeho centr brankář Boloni nedokázal zpacifikovat a zkušený Zaccardo z dorážky trefil opět hostujícího brankáře. AC se zkrátka snažilo ale míč ne a ne dostat do branky.

Boloňa hrozila jen ojediněle, přesto se mohla po hodině hry ujmout vedení. Christodoulopoulos technickou ranou donutil Abbiatiho ke skvělému zákroku. Zkušený brankář výrazně podržel svůj tým. S přibývajícím čase se Milánu čím dál více nedařilo a domácí Tifosi už se právem mohli obávat další bodové ztráty. Čtyři minuty před koncem ale na sebe upozornil fenomén současného italského fotbalu Mario Balotelli. Jeho dobrá rána z přibližně třiceti metrů zaplula do šibenice a Rossoneri vedli 1:0. Byla to nádherná branka, která v podstatě rozhodla celé utkání. AC soupeře do žádného tlaku nepustilo a nejtěsnější vedení uhájilo. Vítězství je to pravdou vzpruhou do úterního zápasu Ligy mistrů s Atléticem Madrid.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC24203159:1963
2.AS Řím23166148:1154
3.SSC Neapol24155449:2750
4.ACF Fiorentina24135643:2644
5.Inter Milán24109542:2839
6.Parma FC2399536:2736
7.Turín FC2499639:3136
8.Hellas Verona241131040:4036
9.AC Milán2488837:3532
10.SS Lazio2488830:3232
11.Janov CFC2487927:3131
12.UC Sampdoria24771027:3528
13.Udinese Calcio24831328:3527
14.Atalanta Bergamo24831324:3627
15.Cagliari Calcio24591022:3424
16.Bologna FC24491122:4021
17.AS Livorno24551424:4220
18.Calcio Catania24471319:4119
19.Chievo Verona24461417:3518
20.US Sassuolo24451523:5117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (142)

Přidat komentář
Milan.B

Ballo

inak slabota ale 3 body doma, FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze 3 body aj ked vydrete

Reagovat
Euphael

zahrál už AC pod Seedorfem jeden dobrý zápas? Jako je pravda, že vyhrál 3 z 5 zápasů, ale vše co vyhrál, tak to bylo spíš štěstí, než pohoda.

Reagovat
CubONE

http://i.imgur.com/aTzUE8A.gif - jediny zaujimavy moment zapasu

Balo, Kaka, Honda hrozni, skoda, ze Keisuke sa stale trapi na kridle. Monty s Ramim solidne.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

BALLOOOOOOOOOOOOOO vyjebal vsetkych hejterov a nadpozemnkym vykonem uchvatil cely fotbalovy sveeet, Once legend, always legend !!! siempre ballo forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

výbornej gol od maria

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

http://www.youtube.com/watch?v=uRFnsRPOQu8

Od koho to asi Mario má?

Reagovat
mojmira

mě se strašně líbil tenhle

http://www.youtube.com/watch?v=Jy1bbEUNh7c

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
didosh

...pěkné ale v dresu Interu...

Reagovat
Milan.B

ina bomba toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ballo je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERMARIOOOO

Jinak Taarabt si me ziskal za ty dva zapasy! Jasne nejlepsi!

Celkove vykon nic moc...

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

a Rami furt nechápu proč se ho zbavli zadáčo celkem dobrej kauf. Bych radši pustil trenéra než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

je na hostovani, ale jo hraje dobre

Reagovat
olis

aspon uz nebude plakat

Reagovat
smazaný uživatel

jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Všade sa písalo jak je to kokot že netrénuje že to fláka atd a teraz je za boha to je ako naši hokejisti, najskôr zlatý chlapci a potom kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šéf ten Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon teda skutečně nic moc, naštěstí to tam Balotelli dal takhle hezky :). Dneska se mi spíše než výkon Milána teda nelíbil výkon rozhodčího, který neumí pískat a to ani na jednu stranu, ikdyž na té milánské jsem to samozřejmě viděl víc, vzhledem k tomu, že mu fandím. Příště už to bude lepší, snad nasadí na Atletico De Sciglia i Abateho a neexperimentuje s Constantem nebo někým jemu podobným, takových hráčů lepší se zbavovat :D

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ho šetřil Abateho po zranění a Zapata to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál bych to do konce sezony s touhle sestavou:

Abbiatti - Abate, Rami, Zapata, Mexes - De Jong, Essien, Montolivo - Kaká, Taarabt - Balotelli.

Střídání: Muntari, Emanuelson, Honda, El Shaarawy podle typu soupeře a taktiky.

Defenzivní štít De Jong a Essien z těhle dvou pittbullů by se posrali všichni ty nagelovaný bu*íci, jenom bych jim nařídil to brousit at hrajou proti komukoliv, kdyby jim došel dech, nasadil bych Muntariho. Montolivo by dostal taky dávku zlejch emocí a hrál by jenom presink jak prase + ten svůj kreativní fotbal. Dopředu si myslim, že ta trojice by všechny sfoukla jak svíčku...kdyby neměli den, nasadil bych Hondu nebo egypťana.

Na konci sezony bych slavil 2. místo nebo by aspon půlka soupeřů ještě pořád brečela doma jak jim ty zápasy nechutnaly...

Reagovat
smazaný uživatel

To je sestava jak z trestný lavice na tu musíš mít jako trenér zbrojní pas.

Reagovat
smazaný uživatel

a De Sciglia jsi nechal kde? Pazzini?

co třeba Petagna, Saponara a Cristante?

Montolivo dávka zlejch emoci a byl by zase vykartovanej

na konci sezony bys byl v Serii B odborniku...

Reagovat
CubONE

Mexes na lavom kraji? Uff a to ani nehovorim, co pises potom.

Reagovat
smazaný uživatel

orgasmus To byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:0...jsem to neviděl, být do pulnoci vzhůru a vstávat na OH celý týden, to mne včera zmohlo, ale čekal jsem, že to bude těsné. 3 body získá museli, ale nevím, zda je dají v Sampdorii, která bude mít mnohem lepší náladu, protože o sestup nebojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, zda se dá podívat někde na netu na záznam?

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
smazaný uživatel

Mariooo Mariooo

Reagovat
GEGE

Za Allegriho jsme si dokázali alespoň něco vytvořit...Těd je to totalní tragédie už i směrem dopředu....Před Atleticem jsme snad v horší formě ani být už nemohli....

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo s Faraonom? ...minulu sezonu tahal AC a teraz o nom nič nepočuť

Reagovat
rossoneri89

ved je zraneny

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Slejdy

banán

Reagovat
smazaný uživatel

pro Maria? rasisto

Reagovat
Recoba Inter

Ten Coudrado vypadá jak Chuck Berry s dredama

Reagovat
lnterista

gol z ofsajdu ale zaslouzena vyhra...ne a ne je zariznout...to byly nervy a dulezite 3body

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Taarabt? Moc mu fandim, tak jsem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

konečně dobrá hra zaslouženě sme vyhráli. ten icardi by mel jit do zakladu misto milita FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

ale zas na druhou stranu mě přijde, že mu takhle role celkem sedí.

Reagovat
Votas

sedí, ale zas Milito je opravdu nulovej

Reagovat
snuff24

já věřím, že se zvedne.Taky ještě není úplně fit a teď měl v týdnu zase nějaké další problémy.V té sezoně po odchodu Mourinha byl pořád zraněnej a když už hrál tak byl slušnej palič, taky už ho odepisovali a jak se ještě zmátořil

Reagovat
Votas

já ho nechcu zatracovat, ale je mimo...a nevím, jestli můžem půlrok čekat, než se zase rozstřílí

já ho šíleně obdivuju, že se z toho zranění vůbec dokázal vrátit, ale není to ono

Reagovat
lnterista

jak to vidis s tim Kovacicem? Kuzma se chytl ...Mazzarri ho chvali...nevim nevim

Reagovat
Votas

bude hrát minimálně, až se uzdraví Alvarez, tak vůbec...navíc Cuchu byl už na lavce, Guarín v sobě zažehl MS mód...možná proti Cagliari doma by mu mohl dát šancu, aby se doléčil Hernanes na AS, ale nevěřím tomu moc...on mu neplní tu defenzivu, jak Walter chce, a to je pro něj klíčový...a na tu Kuzmovu pozicu ho nepostaví...bych se nedivil, kdyby dohrál sezonu za primaveru

Reagovat
lnterista

ja myslim ze ani Cuchu neni moc Mazzarriho oblibenec

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
stas87

na tretom mieste ma byt fiorentina,nie neapol

Reagovat
smetos

Jak hraje Gino Peruzzi? Mam ho za slusny talent a hrou mi pripomina Sagnu. Muze mi ho nekdo priblizit?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

No, není to prostě dobrý a nepomohl ani Conteho ultra-fén po Veroně. Claudia chci příště v základu.

Reagovat
lnterista

pekne Livorno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

luxus

Reagovat
olis

prvy polcas som pozeral len jednym ockom kedze hokej bol predsalen prednejsi - hokejisti velmi potesili, pre mna je to ako vyhra, uz sa tesim na zapas proti cesku, skoda ze nemohol prist neskor....

co sa tyka futbalu tak sanci sme zahodili neskutocne vela :/ potesil gol Insigneho, konecne mu ta strela vysla, uz menej potesilo to ze mohol dat aspon tri kusky, Hamsik az prilis podla mna striela z dialky na branu ale inak hral dobre + asist. , obrana bola slusna ale proti Sassuolu sa to velmi hodnotit neda... dufam ze Higuainove zranenie nebude vazne a aj keby mohol nastupit proti Swansea dufam ze ho Rafa radsej posetri...

Reagovat
smazaný uživatel

Takové pohodové vítězství, čekal sem že se budem snažit ale víc.Pořád hrajem jak profesoři.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to takto hravate stale. dolezite su body a scudetto, na hru sa uz potom bude malokto pytat

Reagovat
smazaný uživatel

skvely dokument na Sky Calcio bezi o Interi z cias Ronalda. pan futbalista

Reagovat
Votas

snad to Chievo konečně spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo dohodnute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Destroooooooo

Reagovat
CubONE

Inac v lige cca 75min/gol, to je dost dobre

Reagovat
Francesco Totti AS

to je Curva Nord

Reagovat
kxpxc

Reagovat
mastakillah

Reagovat
stuff

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

nevi nekdo kolik dal uz Pjanic v SA golu z FK ?

Reagovat
smazaný uživatel

prej pět

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je u toho Destra? Oni předtím za hostování dali 11,5 milionu eur?

Reagovat
olis

Omar

Reagovat
Pettirosso

Immobile chytl dobrou repre formu

Reagovat
madridcan

Ciro, Luca

Reagovat
madridcan

ale co pozeram, tak prvy dal gol z jasneho ofsajdu a druhy po penalte, ktora byt urcite nemusela

Reagovat
didosh

Teď porazit Doriu(velmi těžký zápas) a jít na Juve s čistou hlavou,myslím že by sme se už mohly chytnout...FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=J_M9cVKHFHQ&feature=youtu.be

Roberto "Božský copánek" Baggio dnes slaví své 47. narozeniny. Tanti auguri, Bobe!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
didosh

Reagovat
DelPiero137

Riesi sa niekde hokej? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jen u vás

Reagovat
DelPiero137

myslel som ze sa to bude niekde riesit, postrehy atd. Tazko uverit ze by sa po 3 takticky mimo zapasoch nasi spamatali. Postup zasluzeny.

Reagovat
smazaný uživatel

že by Chievo letos konečně sestoupilo, už to tolikrát vypadalo a nic .... doufám,že vemou s sebou i Bolognu

Reagovat
M11

SABLIKOVA !!! pojdme jeste biatlonek

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Gabča♥

Reagovat
M11

nadhera

Reagovat
Pettirosso

je to tam.. fantastický!!

Reagovat
lnterista

Martina Rosicka

Reagovat
Pinturicchio

100. pro dnenšní vítězstí ČR a zítřejší vítězství Juve

Reagovat
Il Architetto

Hade, chtěl jsem pro Marťu a náš bialton.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně můžeme přidat i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

USA

Reagovat
olis

za to Jagrove namachrovane vyjadrenie

Reagovat
Pinturicchio

Protože, nemáš rád Čechy nebo proto, že fandíš zámořským týmům?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože především fandím zámořským týmům, i když hodně přeju i Finům a Švédům. Zatím mi čtvrtfinálové boje vychází naprosto podle představ a přání. Ale dnešní přízeň USA se nevylučuje s tím, že 2/3 těch českých hráčů nemám rád. Kanada jasně na prvním místě Mám to tam podobné, jako ve fotbale s Itálií.

Reagovat
Pinturicchio

Tady jsem vlastenec, určitě přeju našim, ... jinak Suomi paráda

Reagovat
lnterista

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to vyhrají celý Finale snad USA - Sweden

Reagovat
Pinturicchio

Snad ne, přeju to všem, jen ne USA

Reagovat
smazaný uživatel

Ja měl vždycky nejradši Švédy, ale posledni dobou se mi nějak jejich oblibenost snižila. Když jsem viděl ale nominaci USA na tohle OH, tak jim to přeju jasně nejvíc. Strašně sympaticky kadr,.

Reagovat
Pinturicchio

V tomhle já se moc nevyznám, přeju těm týmům na základě hudby, která z těch zemí pochází.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ Premier League? To je jiná káva, než ty víkendovky...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, sleduju , ... štve mě, že se to dneska kryje s Juve , asi hodím SopCast a flash na šipky. Vsadíš na to dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Taylorovi je to povinnost. Přestože hrál s nejlepšími, jsou takovéhle debakly ostudou. Pak hraju Garyho Andersona. MvG, Lewis i Barney jsou v takto krátkém zápase podkurzy.

Reagovat
Pinturicchio

Phil je asi můj nejoblíbenější šipkař, ale taky jsem přemýšlel, že dneska vsadím proti němu, zatím mu to teda moc nejde, nějak extrémně zhubnul a přijde mi, že mu nesedí ty nové šipky ... zbytek, jak píšeš, nemá cenu hrát, ty kurzy jsou hrozně nízko ... ale mám takový tušák, že Newton by dneska mohl překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzově je to určitě value, ale pokud bude hrát Lewis svůj průměr, nemůže ho nikdy porazit.

Reagovat
Pinturicchio

Lewis je drtič, no, toho mám taky rád

http://www.youtube.com/watch?v=fcqbApKTNXc ... zápas, jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vždycky nejlepší zápas, kromě letošního MS, tam Lewis zklamal.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

kdyz tam vidim Jagra, Selanne tak mi tam stranse chybi Forsberg na rozloucenou

Reagovat
10

škoda těch zranění, jinak by tam nejspíš byl

Reagovat
Il Architetto

Peter♥

Reagovat
Pettirosso

Letos to Americe preju hodne. Neskutecne sympatickej tym maji + hrajou nejlip

Reagovat
10

Reagovat
KillSwitch

dúfam že Inter nezíska Lamelu...mohol by sa vrátiť s5 do Ríma pekne namiesto Ljajica alebo Florenziho...to by bol útok Lamela-Totti-Gerwinho...technika jak hrom a ešte k tomu Pjanič ale o tom môžem asi iba snívať

Reagovat
Jajinek

Kluci prosím mohli byste mi sem hodit očekávané sestavy Neapole, Juve a Lazia na dnešek? Díky moc!!!

Reagovat
10

JUVE:

http://tinypic.com/view.php?pic=ab1f9v&s=8#.UwXLXPTuJ9M

Lazio (3-4-3): 1 Berisha; 2 Ciani, 27 Cana, 26 Radu; 39 Cavanda, 23 Onazi, 5 Biglia, 19 Lulic; 87 Candreva, 34 Perea (Klose), 14 Keita.

NAPOLI (4-2-3-1): Rafael; Maggio, Britos, Albiol, Ghoulam; Inler, Dzemaili; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain. A disposizione: Reina, Henrique, Reveillere, Behrami, Insigne, Pandev, Zapata. All. Benitez

Reagovat
Jajinek

díky

Reagovat
Pinturicchio

Peluso - Isla, čekám průser.

Reagovat
10

počítám s tím, nebylo by to poprvé, ani naposled...

Reagovat
Pinturicchio

Snad to nebude taková katastrofa, jak s Romou. Těším se na Carlita a Pabla od začátku

Reagovat
stuff

hej, snad bude naozaj takto ta utocna dvojka

Reagovat
DelPiero137

Nejde mi otvorit ten link. Zaujimava obranna dvojica a to sme chceli EL vyhrat...

Reagovat
Pinturicchio

Gigi - Cácerés, Bonucci, Ogbonna - Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso - Tévez, Osvaldo

... nezbývá než doufat, že klukům ten zápas vyjde.

Reagovat
Pettirosso

z té naší defenzívy mám strach jak sviňa, kiksař Leo vedle plašana Martína a průměráka Ogbonny jištění statickým a chybujícím Pelusem a alibistickým Islou.

Reagovat
DelPiero137

Okrem tej obrany to nevyzera zle, dufam ze to klapne v EL by som chcel aby sme uhrali dobry vysledok. Predsa je to Europsky pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Osvaldo da dnes gol, mozno aj 2 som o tom presvedceny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele