24. kolo
16.02.2014 12:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Calcio Catania - SS Lazio 3:1

Catania prolomila čekání na vítězství a z posledního místa se rázem posunula na osmnáctou pozici. Stačilo k tomu domácí vítězství 3:1 nad Laziem, které naopak nepřidalo třetí venkovní výhru v řadě.

Elefantini měli vynikající start, k úvodní brance jim stačila pouhá minuta. Izco přesnou volejí překonal Berishu a bylo to 1:0. Lazio mohlo za chvíli srovnat, Mauri vystřelil, ale branku Andujara jen těsně minul. Začátek utkání byl vůbec z obou stran hodně aktivní. Sloni mohli zvýšit, když střelu Barrientose zlikvidoval Berisha a na druhé straně Biglia tvrdou ranou netrefil branku.

Catania měla více ze hry a ve 25. minutě opět výrazně zahrozila. Lodi z přímáku vypálil a Berisha byl opět na místě. Atraktivní utkání pokračovalo šancí Lazia. Candrevova ostrá rána opět minula branku, ale těsně před koncem prvního poločasu se Biancocelesti přeci jenom dočkali. Konkův centr našel hlavu Mauriho a kapitán Lazia srovnal na 1:1. Byla to jeho první branka po svém návratu z trestu.

Výsledek 1:1 dlouho nevydržel. Stejně jak začala první půle, tak odstartovala i druhá. Lodiho povedený oblouček na malém vápně úspěšně dopravil do sítě hlavou Spolli a Catania znovu vedla - 2:1. V 58. minutě navíc Sloni vedli už o dvě branky. Keko odvedl vynikající práci a Peruzzi pohodlně zavěsil - 3:1. Lazio se dostalo do složité pozice, navíc Catania začala dvoubrankový náskok zuby nehty bránit. Kontaktní branku se hráčům Biancocelesti nepodařilo vstřelit a žádný velký závěrečný tlak se nekonal. Lazio venku opět padlo a ze Sicílie odjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra hostu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kopajda

lucius6, jak hrálo lazio a jak AS?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele