24. kolo
16.02.2014 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Livorno 1:2

Livorno dokázalo zvítězit na sardinské půdě a v boji o záchranu učinilo důležitý krok. Hosté vedli v průběhu utkání už o dvě branky a Cagliari stihlo už jen snížit. V závěru se navíc dost vylučovalo, rozdaly se celkem tři červené karty!

Duncan krásně vystřelil a domácí měli štěstí, střela se totiž stočila mimo branku. Za dalších pět minut nebezpečně pálil Paulinho a i tuto šanci Cagliari přečkalo bez újmy. Zaskvěl se i Avramov, ale aktivita hostů byla velká a před koncem poločasu slavila úspěch. Emersonova dalekonosná rána zaplula k tyči a Avramov tentokrát inkasoval - 1:0 pro Livorno. Vedení hostů bylo zasloužené. Cagliari si v prvním dějství nedokázalo vytvořit žádnou vloženku.

Livorno zahájilo druhý poločas opět aktivně a Cagliari se stále nemohlo dostat do svého tempa. V 52. minutě Avramov chyboval, ale domácí nebyli s to hrubku potrestat. Až o další dvě minuty později napřáhl Paulinho a sardinský brankář byl bez šance - 2:0.

Až po druhé brance začali domácí "něco" hrát a povedlo se jim i poměrně rychle snížit. Nené předvedl skvělou individuální akci, kterou sám zakončil. Bardi propustil míč za svá záda a v zápase bylo pořádně zaděláno na drama.

Všechno ale vzalo za své čtvrthodiny před koncem. Daniele Conti fauloval a sudí ho poslal ze hřiště. Oslabené Cagliari to mělo ve zbytku utkání složité. V 86. minutě uviděl červenou kartu také Ceccherini a poměr sil se vyrovnal. Bylo to ale znovu jen na chvíli. V nastavení fauloval i Benassi a v přesile bylo najednou Cagliari. Čas na srovnání už ale nezbýval, a tak se skóre nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.Hráči Cagliari už 8 kol v lize nevyhráli,takže jsou pomalu ale jistě na řadě.Navíc by se tou případnou výhrou dostali do klidnějších vod.Dědek mě však ukazoval tiket a tam má vzazený X kurz 3,50.

Reagovat
vanGomm

Tak beru zpět Cagliari minule doba porazili Fiorentinu,ale i tak mají těch posledních 8 kol bilanci (1 3 4)dost špatnou.Takže by měli pokud možno stejně zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

X 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele