Serie A - souhrn 22. kola

30.01.2016, 16:56, aktualizováno 31.01.2016, 22:54
Komentáře a souhrny
AC Milám si poradil s Interem. Neapol rozstřílela Empoli a vrací se na první místo před Juventus, který vyhrál na hřišti Chieva. Tři body slaví také Bologna, na hřištích Janova, Turína a Udinese se hrálo nerozhodně. Římské AS se po dlouhé době dočkalo výhry, když si doma poradilo s Frosinone.

AC Milán - Inter Milán 3:0

31.01.2016 20:45

Góly: 35. Alex, 73. Carlos Bacca, 77. M'Baye Niang

Derby della Madonnina ovládlo AC a to jednoznačným výsledkem 3:0! Utkání se lámalo ve druhém poločase, kdy Icardi z pokutového kopu odmítl vyrovnání a za pár minut vstřelil druhou branku Carlos Bacca. Mimo něj se do branky Interu trefili Alex a Mbaye Niang.

Milánské derby nenabídlo žádnou taktickou bitvu, ale podívanou, ve které si to oba celky rozdaly naplno a nic si nedarovaly. Už po několika sekundách se pokusil o individuální průnik Niang a obrana Interu ho zastavila až na poslední chvíli. Na druhé straně se zase řítil do šance Éder a pohotovost musela vyhlásit obrana Rossoneri. Po dalekonosné ráně Brozoviće se zase musel nadvakrát činit Donnarumma. První poločas měl velmi dobré tempo a nakonec přinesl i první branku zápasu. Ve 35. minutě přesně rozehrál volný přímý kop Honda a hlavičkující Alex poslal AC do vedení - 1:0.

A i ve druhém poločase se bylo na co dívat. AC začalo znovu velmi aktivně, ale rušno bylo i ve vápně mladičkého Donnarummy. Po jeho špatném odkopu se dožadoval pokutového kopu Éder, ale sudí celou situaci dobře posoudil. Za chvíli se hra zase přesunula před Handanoviče. Po standardní situaci Rossoneri došlo k pořádnému závaru, ale Bonaventura nepropálil hradbu těl. Krátce na to se dožadoval penalty Kucka, jenže penalta se nakonec pískala na opačné straně.

Gigi Donnarumma nejprve vychytal Icardiho, ale stoper Alex ve snaze zabránit dorážce zvedl nohu, dotkl se Icardiho, který přifilmoval pád a hlavní sudí se nechal nachytat. Zasáhla ovšem fotbalová spravedlnost, Icardi namířil pokutový kop do tyče a za chvíli AC vstřelilo druhou branku. Niang vykouzlil načechraný centr přesně na malé vápno, kde se prosadil Carlos Bacca - 2:0. Neproměněná Icardiho penalta a branka Baccy byly klíčovými okamžiky celého utkání. Zlomený Inter inkasoval ještě jednou, Bonaventura vybojoval balón, prodloužil ho Niangovi, který nadvakrát překonal Handanoviče - 3:0. Inter nezvládl ani korigovat výsledek a potvrdil, že se mu v poslední době příliš nedaří. AC si výhrou pojistilo šesté místo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 0:0

31.01.2016 15:00

Góly: -

Janov dnes udělal další velký krok ke zlepšení, když dokázal udržet na uzdě střelce Fiorentiny. Proti jasnému favoritovi se domácí rozhodně prezentovali dobrým výkonem a odměnou za to jim byl bod. Ten naopak nestačí hostům.

Janov zažívá proměnu a v týmu je několik nových tváří. Dá se předpokládat, že ještě nějaké změny se odehrávat budou, než oficiálně skončí zimní přestupové období, takže se samozřejmě nabízí otázka, jak se tolik změn projeví na kádru, který chvílemi bojoval o samotné přežití. Dnes navíc janovské Grify čekal na domácí půdě velmi silný soupeř, protože přijela Sousova Fiorentina.

Hosté přijeli v poměrně očekávané sestavě, do níž se postavili obránci Roncaglia, Gonzalo Rodríguez a Astori. V pětičlenné záloze jsme našli i Bernardeschiho, Valera nebo Vecina, o ofenzívu se primárně starala dvojice Zárate a Iličić. Jediným vysunutým hrotem pak byl mladík Babacar. Domácí se kromě brankáře Perina opírali především o čtyřčlennou zálohu pánů Ansaldiho, Rincóna, Džemailiho a Laxalta. Do útoku se postavili Perotti, Suso a Pavoletti.

Už po pěti minutách málem vyrobil brankář Mattia Perin velkou chybu, když neudržel míč ve své náruči. Naštěstí si toho včas všiml obránce Ansaldi, který poslal balon hodně daleko od brány. Právě Ansaldi je prototypem moderního beka, takže kromě obrany zvládá dobře i ofenzivní část. Po jeho dalším přesném centru se k míči málem dostal útočník Pavloetti, ale nakonec mu chyběl krok k zakončení.

Bylo to asi velké překvapení, ale dnes prostě Viola neměla svůj den. Janov ji zásadně neohrožoval, ale od ofenzivního taktika Paula Sousy a jeho oveček se určitě čekala mnohem vyšší aktivita. Na hrotu hodně chyběl Nikola Kalinić, i když je logické, že trenér Sousa chtěl dát proti méně jistému soupeři šanci i nespokojenému mladíkovi Babacarovi. A tak kromě záplavy holubů, kteří jsou v Janově velmi častými hosty i na fotbale, mnoho akcí k vidění nebylo.

Fiorentina se na obranu spoléhala velmi často i v druhém poločase a byli to především domácí Grifové, kdo kombinoval. Pět minut po změně stran se do akce vrhl také mladík Suso, který je v Janově na hostování z milánského AC. Jenže po jeho zakončení zazvonila branková konstrukce, takže stav utkání zůstal nezměněn. Novou posilu Maura Zárateho pak vystřídal právě elitní snajpr Kalinić.

Dost možná poslední zápas v dresu Janova odehrál také Diego Perotti, kterého vystřídal Alessio Cerci. Zkušený útočník z AC Milán se opětovně snaží nastartovat svoji kariéru a možná doufal, že se předvede právě proti známé Fiorentině. Pokud už Fiorentina s něčím přišla, zpravidla končil centr od Valera někde v místech, kde měl být nějaký jeho spoluhráč. Snad až deset minut před koncem utkání se poprvé uvolnil Khouma Babacar a vypálil, jenže mířil nepřesně.

Více informací k zápasu

Bologna FC - UC Sampdoria 3:2

31.01.2016 15:00

Góly: 12. Anthony Mounier, 24. Godfred Donsah, 88. Mattia Destro (pen.) - 54. Luis Muriel, 80. Joaquín Correa

Boloňa si na své konto připisuje další vítězství. V souboji se Sampdorií sice přišla o dvoubrankový náskok, ale nakonec díky proměněné penaltě Destra zvítězila 3:2. Smolařem zápasu se stal Correa, který před koncem vyrovnal, ale vzápětí ve vlastním vápně zahrál rukou.

Sampdoria už mohla nasadit novou akvizici, stopera Andreu Ranocchiu z Interu Milán. Obranná čtveřice Námořníků ale z počátku zápasu vůbec nefungovala. Boloňa vlétla do zápasu jako uragán.

Už po sedmi minutách orazítkoval tyč Mattia Destro a zakrátko už domácí fotbalisté vedli. Donsah se šikovně uvolnil mezi dvěma bránícími protihráči a stříleným centrem našel kopačku Mouniera, který otevřel střelecký účet zápasu. A to ze strany domácích nebylo všechno. Donsah se ve 24. minutě opět zmocnil míče a povedenou přízemní ranou k tyči zvýšil už na 2:0. Pro Sampdorii to byl katastrofický začátek, o chvíli později vstřelil Destro třetí gól, ale sudí ho pro ofsajd správně neuznal.

První poločas skončil pohodlným vítězstvím domácích 2:0, ale Sampdoria se ve druhém dějství výrazně zlepšila a dokázala doslova vstát z popela. V 54. minutě se ujala nenápadná střela Muriela a rychlá kontaktní branka pochopitelně Dorii hodně pomohla. Boloňa naopak znervózněla a s postupem času se více a více soustřeďovala na udržení těsného náskoku. To se jí stalo deset minut před koncem zápasu osudným. Correa se vápně dokázal nadvakrát prosadit a srovnal na 2:2!

Jenomže z hrdiny Correy se nakonec stal smolař utkání. Za šest minut od vyrovnávací branky zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Mattia Destro ho v 88. minutě proměnil, Boloňa znovu v zápase vedla a tentokrát už výsledek nepustila.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 0:0

31.01.2016 15:00

Góly: -

Lazio si z Udine odváží jen jeden bod za bezbrankovou remízu. Proti soupeři, kterému se hodně nedaří a navíc jeho kádrem cloumají změny, se římský celek určitě chtěl vytáhnout daleko víc.

Zebry dnes odpoledne zabraly a berou z duelu proti ambiciózním římským Orlům bod. A celá situace je o to zajímavější, že domácí hráli téměř hodinu bez vyloučeného Danila. Lazio také nezůstalo kompletní, protože útočník Alessandro Matri odešel ze hřiště po červené kartě pět minut před koncem zápasu. A to také moc nepomohlo ke vstřelení alespoň jedné branky.

Lazio nastoupilo v nejlepší možné sestavě, i když to má trenér Pioli opravdu těžké. Množství zranění a karetních trestů limituje jeho výběr na minimum. Dnes jsme se dočkali obranné řady v podání hráčů Basta, Biševac, Hoedt a Konko, do útoku se postavili Candreva, Djordjević a Keita. Za domácí nastoupila i nová posila, záložník Zdravko Kuzmanović. Do základu se dostal i Adnan nebo Zapata.

Jako by toho Lazio nemělo málo. Dnes se opět jeho marodka o něco více rozrostla. Hráč, který měl sloužit jako "záplata" za de Vrije, se zranil už po osmi minutách. Jednalo se o Milana Biševace, kterého musel nahradit Maurício. Pokud byl někdo v dresu domácích hodně aktivní a natěšený na fotbal, tak to byl především záložník Zdravko Kuzmanović. Po další jeho akci mířil balon vpřed, ale zastavil jej skluzem Konko.

Po nahrávce od Badua mířil nepřesně Duván Zapata, který o sobě také dává hodně vědět. Zebry dokázaly dostat míč do sítě, ale proto, že Duván Zapata byl v momentě nahrávky v ofsajdu, gól platit nemohl. Radost Edenilsona tak byla dost krátká. Po třiceti minutách se k centru ze strany dostal Guilherme, který našel naskakujícího Wagueho. Ten se sice dostal k hlavičce, ale poslal ji těsně vedle tyče!

Krátce před koncem první půle se po pravé straně až do šestnáctky prodral Candreva, jehož přízemní centr Karnezis vyrazil. Míč se dostal k Djordjevićovi, kterému však zabránil ve vstřelení branky Ivan Piris. Emoce hodně jiskřily a ještě před koncem prvního poločasu se kapitán Danilo poroučel do sprch. Nevybíravě a zbytečně přejel nohy Djerdjeviće, který nebyl schopen pokračovat. Danilo dostal druhou žlutou a poslal svůj tým do oslabení.

Lazio se málem dočkalo, když Candreva našel Cataldiho. Ten ještě vylepšil pozici pro Konka, který však minul! Pět minut po změně stran se prosadilo Lazio, ale podobně jako Udinese. Ani po obloučku Alessandra Matriho nemohl být gól kvůli ofsajdu uznán. Hodně aktivní Antonio Candreva našel posléze spoluhráče Cataldiho, který se nerozpakoval a vypálil. Mířil však těsně vedle tyče!

Milinković-Savić si šikovně narazil se svým krajanem Bastou a hledal centrem Matriho, kterému však míč z hlavy sebral Karnezis. Na brankáře Berishu nebezpečně vypálil Francesco Lodi, ale nakonec neuspěl. Sudí Celi pak zřejmě slyšel něco nevybíravého na svou adresu od dlouhána Matriho, kterému v době tlaku Lazia udělil rovnou červenou kartu. Tím Lazio definitivně přišlo o šance na tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Empoli FC 5:1

31.01.2016 15:00

Góly: 33. Gonzalo Higuaín, 37. Lorenzo Insigne, 52. Michele Camporese (vl.), 83. José Callejón, 88. José Callejón - 28. Leandro Paredes

Hodně vydařené utkání má za sebou italská Neapol. Domácí celek na stadionu San Paolo opět bavil fotbalem a ten, kdo zavítal na stadion, určitě ztraceného času nelitoval. Pokud ovšem nefandil hostům, kteří z hrací plochy odcházeli se svěšenou hlavou.

Neapol odpověděla na kanonádu Juventusu Turín tím nejlepším možným způsobem a přidala ještě o gól navíc. Ačkoli Neapol proti Empoli prohrála po brance Leandra Paredese, téměř ihned zapnula na plný chod a začala řádit. Jednu branku si připsal Gonzalo Higuaín, další Lorenzo Insigne. K tomu připočítejme vlastní zásah Camporeseho a především dvě branky španělského útočníka Josého Callejóna.

Neapol doma hrála v plné síle, takže před Reinou působili Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam. Callejón, Higuaín a Insigne se starali o ofenzívu, takže obrana hostí měla hodně velký důvod k obavám již před zápasem. Z týmu navíc odešel mladík Barba, který přestupuje do Německa. V základní sestavě jej vedle Tonelliho nahradil Camporese. Za Pucciarellim a Maccaronem tvořil hru Ricky Saponara.

V prvních minutách jsme se dočkali poměrně zajímavé hry, protože Empoli se rozhodně slavnějšího celku nezaleklo. Kapitán Massimo Maccarone se nebál a pokoušel se hned několikrát projít až do zakončení, leč nebylo mu dovoleno. Lorenzo Insigne si udělal prostor na levé straně a krásným centrem hledal uvnitř vápna Gonzala Higuaína. Jenže na zkušeného Argentince si počkal obránce Camporese.

Již po třinácti minutách vysílal do útoku Jorginho Callejóna. Ten si všiml ještě Gonzala Higuaína, ale zkušený útočník a nejlepší střelec v calciu pálil hodně vysoko nad! Po zatažení Lorenza Insigneho po straně se na vápně objevil znovu Higuaín a krásně vystřelil. Ještě lepší zákrok ale předvedl brankář Skorupski, který parádně vyrazil na roh! Pak se ale celý stadion odmlčel. Z nařízeného přímého volného kopu se i díky teči prosadil mladík Leandro Paredes!

Neapol byla v nepříjemném postavení a musela dotahovat. Bylo ale vidět, že to jí vůbec nedělá problémy. Spolupráce mezi Lorenzem Insignem a Gonzalem Higuaínem skončila hlavičkou Argentince, který se sám na vápně nemýlil a srovnal - 1:1.

To však vůbec nebylo vše. Jen deset minut po první inkasované brance totiž Partenopei otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch. K zahrávání standardní situace se totiž postavil Lorenzo Insigne a krásně se trefil - 2:1 pro Neapol!

Do druhé půle nastoupily oba celky v nezměněných sestavách, ale teď to bylo Empoli, které muselo vrhnout síly do útoku. Svým způsobem to naplnilo, protože dalším hráčem, který zaznamenal branku, byl právě hostující obránce Michele Camporese. Jenže radost z toho neměl, protože si srazil centr ze strany do vlastní brány a pomohl tím domácímu týmu.

Mladý obránce se samozřejmě snažil hned odčinit svou chybu a po exekuci Leandra Paredese namířil hlavou centr jen milimetry vedle svatyně domácího brankáře Reiny. Ten se za míčem jen ohlédl. Pak se na hřiště dostaly čerstvé síly jako Gabbiadini, Mertens nebo hostující Mčedlidze. Sedm minut před koncem dnešního duelu se Neapol znovu radovala, protože Belgičan Mertens našel krásným pasem za obranu Josého Callejóna a ten - nehlídán - zavěsil.

Kreč a zmatek v obraně Empoli byl jasně patrný a Neapol toho využila ještě jednou. Jen pár minut před koncem se ke slovu dostal opět José Maria Callejón, který získal míč po centru Mertense a propálil Skorupskiho gólem číslo pět! Na tento zápas Empoli dlouho nezapomene.

Více informací k zápasu

Turín FC - Hellas Verona 0:0

31.01.2016 15:00

Góly: -

Hellas ani ve 22. kole nevyhrál, ale z Turína neodjíždí s prázdnou. Ani jeden z týmů nedokázal za celých 90 minut vstřelit branku, utkání tedy skončilo 0:0. Největší šanci v zápase zazdil v nastaveném čase turínský Martínez.

Favoritem zápasu byl Turín, který měl také v prvním poločase více ze hry. Na první velkou šanci se čekalo poměrně dlouho, Belottiho střelecký pokus byl hodně nepřesný, stejně jako hlavička Toniho. Více rozruchu přinesla až Benassiho hodně povedená rána, kterou fantastickým skokem vychytal Gollini. Těsně před odchodem do šaten zase střílel těsně vedle Gómez.

Jestliže první poločas přinesl alespoň několik zajímavých šancí, druhý poločas byl, co do brankových příležitostí, o dost chudší. Hra se několikrát kouskovala a vše směřovalo k nerozhodnému výsledku. Čtvrthodiny před koncem si chtěl Benassi vymodlit pokutový kop, ale hlavní sudí jeho prosby nevyslyšel.

Vůbec nejzajímavější okamžik se odehrál až v nastaveném čase. Střídající Martínez se svým důrazem vlétl do šestnáctky, přičemž přehodil hodně vyběhnutého Golliniho, ale míč do úplně prázdné branky v tísni usměrnit nedokázal. Byla to vůbec největší šance v celém zápase! Diváci v ochozech Stadia Olimpica se tak branky nedočkali. Pro Granatu je remíza s posledním týmem soutěže velkou ztrátou, ale spokojen nemůže být ani Hellas, který tak stále čeká na první výhru.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 0:4

31.01.2016 12:30

Góly: 6. Álvaro Morata, 40. Álvaro Morata, 61. Alex Sandro, 67. Paul Pogba

Minimálně na pár hodin do zápasu Neapole se na první místo posouvá Juventus. Obhájce prvenství potvrdil skvělou formu a s Chievem si vůbec nedělal problémy. Stará dáma zvítězila vysoko 4:0 a tři body získala podvanácté za sebou.

Chievo v prvním zápase v Turíně dokázalo s favoritem získat bod a tak nebyl důvod si před vlastními diváky nevěřit. Jenomže Juventus ze začátku sezony a nyní, to je úplně jiná písnička. Hosté šli za vítězstvím od první minuty a odpor Chieva zlomili už v prvním poločase. Vlastně první branku vstřelili už v šesté minutě. Alváro Morata si pohlídal ofsajdovou hranu a přihrávku Lichtsteinera na zadní tyč bez problému dopravil do odkryté branky.

Juventus si lepší start nemohl přát. Převaha Bianconeri byla následně drtivá, ale další branku se podařilo vstřelit až pět minut před koncem prvního poločasu. Dybala posunul míč na Khediru, ten zase pro změnu na Moratu a španělský útočník měl podruhé v zápase snadnou úlohu - trefit odkrytou branku z malého vápna - 2:0 pro Juventus.

Domácí se dostali do složité pozice, ale nevzdávali se a do druhého dějství vstoupili sympaticky. Ingleseho pobídka mezi třemi tyčemi neskončila, stejně jako pokus Castra. A tak se o střílení branek musel starat zase Juventus. Další pěknou akci po ose Lichtsteiner - Pogba - Alex Sandro zakončil posledně jmenovaný a o vítězi zápasu už nebylo pochyb. Juventus navíc ještě zvýšil skóre na hrozivých 4:0, když se krásně k tyči trefil Pogba. Francouzský středopolař odehrál skvělé utkání a znovu potvrdil, že patří mezi nenahraditelné hráče. Čtvrthodiny před koncem zastavilo jeho střelu až břevno! Poslední minuty už se spíše dohrávaly a Juventus už další branku nepřidal.

Více informací k zápasu

AS Řím - Frosinone Calcio 3:1

30.01.2016 20:45

Góly: 18. Radja Nainggolan, 48. Stephan El Shaarawy, 84. Miralem Pjanić - 24. Daniel Ciofani

AS poprvé pod trenérem Lucianem Spallettim dokázalo vyhrát. Dnes večer si na domácí půdě poradilo s Frosinone, a i když to vůbec nebyla snadná práce, nakonec se Giallorossi radují z výhry i tří bodů.

Léčebná kůra trenéra Spallettiho konečně začíná zabírat. Svěřenci slavného taktika si dnes poradili s Frosinone a porazili jej poměrem 3:1. Mezi úspěšné střelce se zapsali Radja Nainggolan, Stephan El Shaarawy a poslední branku dal také Miralem Pjanić. Za hosty srovnával na 1:1 Daniel Ciofani, ale nakonec jeho branka na body nestačila.

Dnes se do základní sestavy AS dostaly i dvě nové tváře. V obraně nastoupil Ervin Zukanović, do útoku se postavil vedle Džeka a Mohameda Salaha Stephan El Shaarawy, čerstvá to posila z Monaka. Trenér Spalletti dnes neměl moc snadnou práci při skládání základní sestavy, neb se mu zranila dvojice beků Torosidis - Digne. Frosinone nastoupilo v plné síle, takže si utkání vychutnal i někdejší hráč AS, Aleandro Rosi.

Vlci byli od prvních minut mnohem aktivnější a zasypali hosty mnoha pokusy o brzké vstřelení branky. Edin Džeko byl povalen v pokutovém území, ale sudí Guida nic nepovoleného neviděl. Další akci měl na svědomí El Shaarawy, který táhl míč po křídle a nakonec ho poslal směrem na Džeka, jenže bosenský útočník minul. Jako první vyzkoušel brankáře Szczesnyho Dionisi, leč jeho slabá střela nemohl polského brankáře nijak zaskočit.

Domácí drželi míč na svých kopačkách, vzadu byli jistí a velmi často v pohodě kombinovali. Velmi často byl objektem přihrávek vytáhlý a poslední dobou ne právě efektivní kanonýr Edin Džeko, ale ani dnes neměl štěstí. Po sedmnácti minutách mohlo vést hostující mužstvo. Soddimo totiž přehodil brankáře Szczesnyho, ale toho zastoupil na brankové čáře Rüdiger, který míč odkopl do bezpečí.

Nedáš-dostaneš. Osvědčené přísloví, které platilo i dnes. Zatímco Frosinone se neprosadilo, AS už to vyšlo. Radja Nainggolan sice nejprve upadl ve vápně a chtěl penaltu, tu ale Guida neodpískal. Nevadilo to, protože míč vybojoval Mohamed Salah a poslal míč právě na belgického záložníka. A ten v krkolomné pozici otevřel skóre!

Radost domácího publika, které dlouho toužilo po výhře, ale netrvala moc dlouho. Ciofani totiž obdržel míč na hraně ofsajdu, přešel přes nedůrazného obránce Zukanoviće a propálil krásným způsobem brankáře Szczesnyho - 1:1.

AS se samozřejmě vrhlo do útoku a taková rána od Nainggolana vůbec nebyla špatná. Na místě byl ale mladík Leali, který míč vyrazil. Pak si dvě šance vytvořil Stephan El Shaarawy, který nejprve kombinoval se Salahem, následně pálil sám. Pak ještě našel Džeka, který však byl vychytán Lealim. To bylo do konce poločasu také vše, čím se dnešní utkání pochlubilo. Hned po změně stran ale AS nakročilo k výhře.

Centr Mohameda Salaha skončil u Stephana El Shaarawyho, který byl tísněn obráncem. Poradil si však elegantně a patičkou překonal zaskočeného brankáře Lealiho!

Po hodině hry pálil nebezpečně Soddimo, avšak Szczesny zůstal podruhé nepřekonán. Pak do hry naskočil i kapitán Totti, kterému udělal prostor dnes opět málo viditelný Edin Džeko. Ovace tribun daly jasně najevo, kdo že je domácím miláčkem. Chvíli se nic nedělo, AS kontrolovalo průběh hry a hostům toho kromě několika rohových kopů a faulů nedovolilo. Vlci v hlavním městě plnili taktické pokyny a byli velmi blízko první výhře pod novým trenérem.

Nakonec se jim podařilo ještě další zakončení, když do rychlého brejku spěchal Miralem Pjanić. K němu se dostal míč a protože mladý záložník moc neměl komu přihrát, pálil sám. A dobře udělal, protože prostřelil Lealiho a uzavřel skóre utkání.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 1:1

30.01.2016 18:00

Góly: 32. Germán Denis - 27. Domenico Berardi

Atalanta Bergamo si v domácím prostředí výsledkem 1:1 rozdělila body se Sassuolem a to pro oba celky v tabulkovém posunu vůbec nic neřeší. Bergamaschi zároveň natáhli sérii zápasů bez vítězství už na sedm utkání.

Germán Denis sice neproměnil penaltu, ale bezprostřední dorážkou se postaral o konečnou remízu 1:1. Hosté šli do vedení v prvním poločase zásluhou Berardiho, ale jejich vedení vydrželo pouhé tři minuty.

Jen sedm minut trvalo, než hosté poprvé rozvlnili síť soupeřovy branky, avšak skórující Domenico Berardi se nacházel v ofsajdovém postavení a pomezní sudí to správně vyhodnotil. I tak ale šlo Sassuolo v Bergamu do vedení. Domenico Berardi dostal po lehké teči Cherubina přesnou přihrávku a nabídnutou příležitostí nepohrdl! Vedení hostům dlouho nevydrželo. Hned za tři minuty po první brance nařídil hlavní sudí pokutový kop po zákroku Consigliho na Kurtiče. Poměrně sporný okamžik. Germán Denis na Consigliho z penalty nevyzrál, ale měl ještě příležitost dorážky a z té už se nemýlil - 1:1.

Druhý poločas nabídl ještě vyrovnanější podívanou, než tomu bylo v poločase prvním. Bohužel ubylo šancí a logicky i branek. Zhruba od 60. minuty se hra kouskovala a kouskovala a oba týmy se doslova protrápily ke konečné dělbě bodu. Ta jak z pohledu Atalanty, tak i Sassuola vůbec nic neřeší. V 82. minutě odešel ze hřiště za potlesku tribun loučící se Germán Denis, který odehrál za Atalantu poslední utkání a symbolicky ho nahradil nově příchozí Marco Borriello.

Více informací k zápasu

Carpi FC - Città di Palermo 1:1

30.01.2016 15:00

Góly: 74. Matteo Mancosu (pen.) - 24. Alberto Gilardino

Carpi se v odpoledním utkání rozchází s Palermem po remíze 1:1. Hosté hráli alespoň v první polovině utkání lépe a vedli po gólu Gilardina. Jenže domácí po změně stran přidali a výsledkem byla penalta Mancosua.

Carpi se co nejdříve chtělo dostat mimo sestupovou oblast a dnes k tomu mělo dobrou příležitost. Na vlastní půdě totiž přivítalo Palermo, které rozhodně kvalitou ani jistotou neoplývá. Před brankářem Belecem nastoupili zkušení Zaccardo, Romagnoli nebo Poli, do útoku se postavila dvojice Mbakogu a Di Gaudio. Soupeř přijel v poměrně silné sestavě čítající zkušená jména jako Gilardino, Vazquez, Sorrentino nebo Lazaar s Hiljemarkem.

Prvních deset minut ale bylo spíše opatrných až ospalých, moc šancí jsme neviděli. Až po šestnácti minutách se do míče zpoza vápna opřel záložník hostí Hiljemark, jenže narazil na pozorné reflexy brankáře Belece. Právě Hiljemark měl lví podíl na tom, že byl Belec překonán. O deset minut později našel mladý záložník ve vápně Alberta Gilardina a pro tak zkušeného útočníka už nebylo problémem zakončit - 1:0.

Palermo dál zlobilo svého soka a další branku mohl deset minut po Gilardinovi ořidat Quaison. Jenže jeho hlavička mířila těsně mimo tyč. Palermo se cítilo dobře, kontrolovalo hru a domácí tým jej prakticky nenapadal. To se mělo změnit po přestávce, takže přišel Kevin Lasagna.

Také ve druhé půli jsme na obou stranách sledovali spíše boj než fotbal. Bianco pálil z dálky, ale bez úspěchu. Další šanci na sbírání minutek dostal Bryan Cristante, který vystřídal Gilardina. S ním jako by odešlo štěstí. Nejprve byl k zemi poslán Mancosu, jenže sudí faul neviděl. Alespoň ne napoprvé. Po chvíli rozvažování nakonec přeci jen ukázal na značku pokutového kopu!

K exekuci se postavil Matteo Mancosu a bez problémů proměnil svou šanci! Carpi tak srovnalo krok, i když rozhodně nebylo lepším týmem. Pak se Palermo samozřejmě vrhlo do útoku, protože jen bod si dnes nezasloužilo. Poslední šanci utkání však měli domácí. Z rychlého brejku se do obrovské šance dostal Di Gaudio, kterému však skvěle vypíchl míč Struna.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol22155250:1950
2.Juventus FC22153442:1548
3.ACF Fiorentina22133639:2142
4.Inter Milán22125526:1741
5.AS Řím22108440:2538
6.AC Milán22106632:2536
7.US Sassuolo2289526:2433
8.SS Lazio2295829:3032
9.Empoli FC2295828:3132
10.Bologna FC22921127:2929
11.Turín FC2276927:2827
12.Chievo Verona2276927:3027
13.Atalanta Bergamo2276922:2527
14.Città di Palermo22741124:3525
15.Udinese Calcio22741119:3525
16.Janov CFC22661024:2724
17.UC Sampdoria22651133:3923
18.Carpi FC22471121:3719
19.Frosinone Calcio22441423:4816
20.Hellas Verona220111114:3311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (439)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Jak to, ze mlady italsky talent Barba da prednost v Nemecku o zachranu bojujicimu Stuttgartu pred v Italii na spici hrajici Neapoli s koucem, pod kterym by mohl rust a dost by si zahral?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlit si to dovedu pouze agentem.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
olis

tam islo skor o to ze Empoli chcelo vraj 4,5 mega co Neapol nechcel dat a snazil sa vyjednat nizsiu cenu, potom prisiel Stuttgart ponukol tolko kolko chceli a Neapol sa nechcel natahovat

Reagovat
Pettirosso

to je ovšem k pláči

Reagovat
olis

aj ano aj nie, kazdopadne je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To je směšné.. a Sarri si ho měl prosadit.

4,5 chtěli, protože 30-50% z toho půjde k nám. Ale toto je fail.

Reagovat
Pettirosso

No od vas taky mj

Reagovat
Largo

To teda a slušnej. Daleko radši bych ho viděl v týmu než třeba Ervína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
olis

Sarri sa do prestupov nestara, uz to kopu krat hovoril aj on aj ADL, jasne radsej Barba ako Regini ale na 4teho stopera je to viacmenej jedno, hlavne som rad ze neprisiel Maksimovic, necudujem sa vedeniu ze sa o neho neslo bit, po neuspechoch s Kramerom a pod. sa rozhodlo ze teraz sa privedie iba Grassi a nejaka zaplata na 4teho stopera a potom sa to poriadne rozbali az v lete, Regini je zadarmo lebo to ma byt iba hostovacka

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi odchovanec odjebany

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

na Neapol nemá

Reagovat
smazaný uživatel

chce se něco přiučit od Klimenta

Reagovat
Tomanatura

Denis Nemam rad, kdyz odchazi takovy hraci, ale preju mu to doma.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

borec

Reagovat
Emmett Brown

El Shaarawy sa mi dnes velmi lubil, snad bude pokracovat v podobnych vykonoch. Zukanovic nic extra, urcite lepsie ako Noro, ale chybam sa nevyhol, snad to do leta prezijeme.

Reagovat
stas87

Ten podpis toho Barba,ak to teda dopadne,bude lepsia volba pre VfB ako Zukanovic?

Reagovat
Emmett Brown

Podla mna je to porovnatelny, ak nie lepsi hrac, Zukanovica som doteraz poznal len podla mena, Empoli tuto sezonu slape a viacero hracov tam vykonnostne povyrastlo, Barba je sice dvojka na stoperovi, ale podla toho co dnes Zuka ukazal ho radim jasne vyssie, neviem preco AS neslo radsej po nom, ved je to odchovanec...

Reagovat
Alberto Aquilani

ach a co dnes Zuka predviedol? áčko na gol Shaarawymu, zabránenie jasného gólu za stavu 0:0. OK, bol pri góle, ale bola to veľká smola, ten sklz načasoval perfektne... jednozápasoví odborníci dpč :D

Reagovat
Emmett Brown

a ty podla kolkych zapasov hodnotis?

Reagovat
smazaný uživatel

Zuka dnes odvedl solidní výkon. Přestoupil včera, hned hrál, bez tréninku s mužstvem skoro. Dobře pozičně, nahrál na gól.. co od něho chceš?

Fede je talent, ale potřebuje vyrůstat pod italským trenérem, v Empoli to bylo ideál, jinak dopadne jako Donati a podobní, co šli brzo ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Zuka bude na tom levém stoperovi ve třech solidní, až se trochu sehraje s ostatními, problém byl včera v poziční hře Daniho.

Ervín na lateralem nebude nic moc, on má sice přesný centr a dobrou techniku, ale je pomalý a neuvolní se po lajně, do nátlaku by to mohlo stačit, ale ať radši útočí nuovo Cafu a Ervín vyvažuje:)

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem povedat, ze bol nevidtelny ale potrebuje este vela casu na zohratie sa s timom, ak by nedal ten gol, tak by som pomaly ani nevedel, ze hral

Reagovat
CubONE

Tak teraz treba bezpodmienecne vyhrat derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Obligate 1:1 draw

Reagovat
Alberto Aquilani

De Rossi je za tie 3 zápasy jasne najllepší hráč, aj dnes výborný, bohužiaľ, chýba v zálohe. Keita slabučký a Pjanic znova na hovno, IMO je toto najvacsi problém pre Luciana, co s Pjanicom, a nám zostáva len dufať, že po sezone pojde pá pá

Strašne by sa nám zišiel Paredes a zdravý Kevin, s nimi dvoma by sa to posunulo minimálne o level vyššie.

A strašne nám chýbajú 2 stopéri! MImochom Manolas sa vykartoval na Sassuolo. Zukanovic za mna super, akurát by mu mal dať Luciano nomálne ofenzívnejšie úlohy, príde mi,, že má tu lavačku super, ale aj si uvedomuje, že treba brániť.

Dle mňa hral Salah lepšie ako posledné zápasy, ale bolo to len Frosinone a on stále na hovno. El Sha sa snažil, ale je hrozne chudučký, väčšinu súbojov na lajne prehrá. Vidím ho skôr ako hráča do 16ky, nebolo by odveci zneho spraviť normálne second strikera ku Džekovi- doplňoval by ho rýchlosťou a snáď aj jedoduchosťou v zakončení, ako predviedol dnes

Luciano má palec hore, že ten systém poskladal tak, akých hráčov mal k dispozícii, to je oproti Garciovi obrovská zmena, ale dobré to znova nebolo ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Miralem byl skvělý posledních dvacet minut, bo Totti, i fyzicky mně překvapil a prý nejvíc pokrytých metrů z obou týmů. Úplně oživl a byl jednoznačně vidět, jak moc potřebuje, aby mu někdo pomohl s kreativné zodpovědností. Vždycky byl lepší s Kevem nebo Franckem. Nejlépe s oběma.

Ti stopeři budou problém, klidně bych hrál Rudiger znovu na kraji, ale do středu není kdo. Daniho tam nechci, hraje ofsajdy na sílu, ne intuitivně a dnes byl pozičně špatný, v záloze je prostě lepší. Keita je jen výplň už bohužel.

Salah byl první poločas na facku, jednodoteková kombinace tří hráčů k vápnu a on dostane míč a začne se točit, jedinkrát si nedá s Džekem, dělá všechno naopak. Už se ani neumí urvat a běžet, to, co jediné umí.

El Sha je v pohodě, ten wingback/winger se dal skousnout proti defenzivnímu týmu, výše bude samozřejmě lepší. Padá, ale jsou to fauly. Umí pokryýt míč.

Dobré to nebylo, ty hluché pasáže zase, všechno v hlavách. Ale pokroky jsou vidět a věřím, že poprvé v historri klubu můžeme mít dobýr závěr sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic opat ukazal svoju neschopnost. Jeho ulohou je tvorit hru. Ako sa to ma, mu krasne predviedol Totti za par minut. Preto ho chcem pod hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Paredes? Vsak u nas este nic neukazal. Dzeko by mal sediet na tribune

Reagovat
Largo

Nedostal šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal ich viac ako Verde

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal pár zápasů, ale nebyl připraven.

Příští rok jasný základ pro Spala. Regosta mu sedí jak prdel na hrnec, fantazie.

Reagovat
M11

Faraon

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zatim klasa 1 s hvezdickou. Už jde vidět jak jsou ty posily kvalitni a jak zapadly do mančaftu. Cele Juve si už sedlo. Válec. Kdybych si měl možnost koupit si tři dresy se jmenovkou Juve, byl by to Dybala, Khedira, Sandro. Strašně kvalitni hráči, idealni do Juve, aby posunuly ten klub ještě výš. Fotbal to je naprosto krasnej, Chievo absolutně bez naroku se dostat do vapna. Klobou dolu před hráči a i Allegrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž třeba Dybalovi to nejde dnes nejde na 100%, Sami je skleněnka a Sandro ma poměrně dost riskantnich přihrávek, tak tohle Juve mě baví víc než s Vidalem a Pirlem.

Stroj.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Suhlas ale na Prila nesahaj

Vidiet Andreu pred stopermi je balzam, aj ked sa Claudio ako snazi, posobi ako plasan.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a Vidal včera seděl. Myslím, že podruhý za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ten stroj v LM, ale prajem im aby postupili

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko zasluha Allegriho, vyborny trener

Reagovat
smazaný uživatel

a my jsme ho od nás vyhnali...

Reagovat
pistacik11

Skoro aj my som rád, že ostal

Reagovat
smazaný uživatel

je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tragickou obranu, jakou disponuje Chievo jsem teda neviděl pekelně dlouho

Reagovat
Pipo123

Chýba im Gamberini, Hetemaj a hlavne Cesar, proti nám ich Cesar hodne držal, ale v momente ako dostal červenú išla celá obrana Chieva do hajzlu. Teraz to na Juve nejak polepili

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

PRVNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

Sice asi jenom na necelý tři hodiny, ale i tak... Teď je na tahu Neapol!

Reagovat
Pettirosso

nejslabší Chievo za poslední roky. Naprostá demolice, ale netřeba snižovat výkon kluků. Dneska to byla fantazie.

Reagovat
Pettirosso

btw takhle by klidně tabulka mohla skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme extrémě dobře, prostě tady jde vidět ta kvalita a když se k tomu přidá sebevědomí a víra ve vlastní schopnosti Juventus je nezastavitelný.

Reagovat
juveforever

a o chvílu Bayern. ale verím

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
pistacik11

tak juve v tejto forme sa moze bat len barcelony, ta je fakt minimalne o level vysie ako zbytok sveta

Reagovat
Jardman

Aj,dostanete našupáno jak nikdy.

Reagovat
pistacik11

aby sa na bayerne nezopakoval vysledok ako proti realu

Reagovat
Jardman

Nebo proti Barce ze sezóny 12/13

Né samozřejě si dělám legraci pánové, k Juve chovám respekte. Ten tým/hráči se mi velice líbí.

Reagovat
pistacik11

Tak, zrovna z barcou vypadnúť by nebola hanba, možno len pre real, aj to len s pohľadu fanúšikov, Bayern mi príde tento rok najslabší odkedy je tam Pep, a keďže žijem v Bavorsku, neviem sa dočkať príchodu Carla

Reagovat
raduinho

Juve postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern včera v lize 19 střel, 70% na míči

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej dobe ich ale všetky tímy dosť trápia. Proti vám budú šance len mierne na strane Bayernu.

Reagovat
CubONE

Moratovi sa dari len v ciernom?

Reagovat
Furia Ceca

Proti slabším soupeřům mu to jde i v klasickým pruhovaným - viz jeho góly proti Realu, Barceloně nebo Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE
Reagovat
Ragazzo d'oro

neuvěřitelné

Reagovat
pistacik11

mne by to asi odkocilo spat na polovicu pogba

Reagovat
misinho7

Reagovat
10

Zizou

Reagovat
Il Architetto

Řekl jsem si úplně to samé.

Reagovat
CubONE

To sledoval Berbatova na treningoch v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ty sa smejes, ale Berba mal genialne spracovanie. Len keby troska behal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale určitě.. jen jsem čekal, kdo to první napíše..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
didosh

Reagovat
Milan.B

panko

Reagovat
Slejdy

skoda ze tam nezapadl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Neapol slape neskutocne, prajem im to.

Reagovat
Pipo123

Katastrofa, Pioli tam pošle Kloseho, pritom Candreva a Keita nevedia poslať center do šestnástky, hlavne Candreva a tie jeho rohy, nedokáže dokopnúť loptu ďalej než na prednú žrď. Matri cenu za kokota roku, zbytočná červená, celý zápas len plakal po každom kontakte, podobne ako Candreva či Parolo. Toto je snad choroba taliánskych hráčov, simulovať a ešte aj pičovať na rozhodcu

Reagovat
olis

co k tomu dodat, zase pripravene takmer dokonale

proti Laziu to bude zaujimave kedze sa vykartoval Hysaj aj Allan ale musime to zvladnut

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123

Neboj nás si namažete na chleba, pre vás absolútne jednoduchá záležitosť, nám sa dnes zranil Djordjevič, Bisevač, vykartoval sa Matri, Cataldi a Savič. Takže proti vám v zálohe Onazi a Mauri

Reagovat
olis

vies ako to byva, ked uz si vsetko odpisal a cakas to najhorise tak potom ta hraci casto krat milo prekvapia

Reagovat
Pipo123

Veď hej, môžu prekvapiť, ale rozpadla sa obrana aj záloha, mimo hru sú dvaja útočníci. Bude zaujímavé sledovať ako to Pioli poskladá, ale sranda je že tá zostava bude hodne podobná tej ktorá hrala v tom prvom zápase, tak sa môžu hráči ako Hoedt, Onati či Mauri revanšovať

Reagovat
didosh

Moc přeji Neapoli scudeto.

Reagovat
Largo

Reagovat
didosh

Nevíš co se to zpívalo ke konci zápasu?

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo dorovnal svoji druhou nejgolovejsi ligovou sezonu v realu... po 22 odehranych kolech silene, co s nim udelal prichod noveho trenera

Reagovat
raduinho

To navíc spálil ještě minimálně deset dalších tutových gólů.

Reagovat
Furia Ceca

Příští kolo asi poslední šance na ztrátu bodů Neapole, každopádně vše nasvědčuje tomu, že jestli je budeme chtít přeskočit, tak je za dva týdny musíme doma sejmout. No to bude šlágr...

Reagovat
Free_player

dobrej válec ta Neapol ten titul bych jim přál ...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
olis

OT: nevie niekto kde sa da zistit cena vlaku do Neapolu alebo minimalne do talianska? alebo nesiel niekto uz tak a nepameta si cenu? som to hladal na nete a nikde mi nechce vyhodit cenu....

Reagovat
CubONE

Na oebb.at si mozes pozriet cestu z Viedne, priamy spoj nechodi. Ale predpokladam, ze to bude drahe, kludne aj cez 120eur. Tusim do Benatok to ide za nejakych 80.

Reagovat
olis

pozrem to, diky, ja by som chcel ist na AC + Villareal letecky lenze nelieta to presne tak ako by som potreboval :/ tak pozeram aj ine moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to pomůže, tak radši píšu: můžeš zkusit Bla Bla Car. Kámoš (Ital) přes to jel a vyšlo ho to strašně za levno. Jasně že je to dost o "náhodě", ale jako varianta může být si myslím, zvláště pokud bys věci (jízdenky, hotel/hostel) kupoval až na místě.

Jinak taky jezdí autobusy, minimálně z ČR.

Reagovat
CubONE

S tym suhlasim, vlaky su jednoznacne najdrahsia alternativa.

Reagovat
olis

pozeral som to, asi tak 200 ecok tam aj s5

Reagovat
Emmett Brown

Daju sa ale kupit listky mesiac vopred za zlomok ceny. Ja som siel do Bolone za nejakych 58 eur tam aj spat, v Leverkusene takisto. To ani letenka ta nevyjde prave najlacnejšie ked ju kupuješ len par dni vopred.

Reagovat
smazaný uživatel

cez regiojet chodi do Rima za 60, tam musis na prestup. Priamo nechodi nic. Teraz, pocas akcnej europy to je za 33.

Reagovat
smazaný uživatel

nepamata*

Reagovat
Recoba Inter

Z Neapole se stal poměrně sympatický tým

Reagovat
Deki

snad si dojdou pro Scudetto

Reagovat
Recoba Inter

Jo, taky jim to přeju

Reagovat
Inter Eterno Amore

otázka je ktorý Interista im to nepraje

Reagovat
Recoba Inter

to je fakt

Reagovat
pistacik11

Mne ako juventinovi je ich tiež ľúto, hrajú skvelý futbal, a už by som im to aj doprial, aj keď asi najmä kvôli Hamšíkovi

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bych ten titul přál, ale myslím, že ta kvalita Juventusu je v téhle sezóně ještě vyšší, než loni s Vidalem a Pirlem, tudíž dřív nebo později i Neapol odpadne

Reagovat
Furia Ceca

Zrovna dneska fanoušci Bayernuna EF řešili, proč zbytečně vyhodili 40 mega za Vidala, když mohli mít zadara Khediru... To se dobře čte!

Reagovat
smazaný uživatel

jako nejhorší na tom je, že tento rok máte neskutečně sympatický, kamarádský tým, jak vidím, co si Dybala s Pogbou na hřišti dělají z ostatních, je to neskutečné, proti Bayernu Vám budu přát, jen ten odchod (hostování) Comana nechápu, u vás by si ale při tom přetlaku v útoku asi nezahrál i ten Zaza, který hraje nejméně má 5 gólů což je slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Coman mohl dostat šanci v tom pofiderním (s ním by to bylo regulérní) 433 co sme hráli na začátku. Ale přišel k nám zadarmo, takže to není takovej provar... no, ale stejně. Ta výkupka po dvouletym hostování je dost malá na to co v Bayernu předvádí

Reagovat
Furia Ceca

Nejhorší? To je na tom to nejlepší! Otočit hráče, co přišel zadara, pořádně si u nás neškrtl a vyinkasovat necelých 30 není špatný. Ale uznávám, že Marotta mohl být přísnější, za dva roky bychom klidně mohli vymáhat 40, 50 mega... No to už je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší z mého pohledu, fandím AC ale doufám, že brzo budou zase ty časy, kdy to ovládneme v Evropě, nejlépe jako finále na Old Traford Právě, je to hráč do budoucnosti s velkým potenciálem, jsem zvědavý teď na Pogbu a Dybalu, v létě budou těžko udržitelní vzhledem k tomu, jak Dybala se několikrát vyjadřoval k Barceloně ještě v dresu Palerma

Reagovat
Furia Ceca

Jo jako na finále na Old Trafford - tak to děkuju pěkně! Dybala v poho, ten se kupoval s tím, že to čtyři, pět let na něm bude stát, takže ho Marotta neprodá. S tím Pogbou uvidíme no... Sám si v létě vzal desítku, tak snad si ji nevzal jenom na rok. Taky záleží na tom, jak mu to půjde na EURO. A taky samozřejmě na prachách, Raiolla chce 100 mega a to je i pro movitý celky strašná pálka...

Reagovat
smazaný uživatel

On je s Dybalou velký kamarád, hádám, že pokud si ty dva udržíte tak můžou přepisovat historiim, s nimi už i tu LM můžete vyhrát, tento rok bych vám to i přál, hlavně Gigimu, ten si to zaslouží, než skončí, správně jsem si vzpomněl právě na Old Trafford

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Neviem preco obhajujete odchod jedneho z najvacsich talentov, za tie pravy prachy to nestoji.

Reagovat
Furia Ceca

Máme Dybalu, Zazu a Moratu a asi ještě přijde Berardi... To je hroznýho talentu. Pochop to, nemůžeme mít všechny. Moc kohoutů na jednom hřišti nedělá dobrotu. Del Piero postupně taky vyštval z Juve Baggia, Vieriho a Inzaghiho a sedl si až s Trezeguetem.

Reagovat
DelPiero137

Sorry ale To bolo mozno za Alexa, ak dokaze spolu perfektne vychadzat tiro z Barcy (co je su iny kohuti a hraci, navyse Pobga by si s dalsim Francuzom rozumel) tak Coman u nas nemoze byt problem.

Reagovat
DelPiero137

Porovnal by som to so 100bodovou sezonu ked AS hralo podobne dobre a zbierali body. S tym ze tuto sezonu sme zaspali zaciatok, pravdepodobne rozhodne vzajomny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

AS vždycky ze začátku hrají parádně a pak to začnou srát v každým zápase, i v téhle sezóně se jim to děje, ani pod Spalettim jim nevěřím, tajně doufám, že sezóna skončí takto

1. Neapol

2. Juventus

3. AC Milan

Reagovat
Kaka14

to je aj moj sen

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reálne asi ako to že fico nevyhrá voľby.

Reagovat
Kornovec

Eder hned v zakladu. docela verim Interu

Reagovat
Furia Ceca

100. pro pátý Scudetto v řadě.

Reagovat
olis

AC

Reagovat
The Krupy

Gratulácia AC, dobro zvíťazilo nad zlom.

Reagovat
Recoba Inter

Jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

to by aj ciernobieli korupcnici z Turina mohli zacat prehravat

Reagovat
The Krupy

My sme ale inteligentní záporáci, čosi ako Osvald Cobblepot.

Reagovat
Pospovič

AC paráda ikdyz chyběl kousek a mohlo to dopadnout jinak, snad to znamená jejich vzestup

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda nadšenej, takto jsem se dlouho u našeho zápasu nebavil. Zásadní bylo to, že jsme do druhého poločasu nezalezli, naopak začali víc pressovat. Zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

plus není dneska hráč, kterého bych nepochválil, hlavně Kucka byl teda fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku jsem se upřímně bál, jak Luca i Honda nedokázali ani pořádně zpracovat balón a nakonec taková paráda

Reagovat
Yanek

Konečně nová krev do žil pro všechny Rossoneri. Kucka může jít svým nasazením příkladem celé záloze a hlavně dvacetimilionovému Bertolaccimu. U Donnarummy soudím, že když takhle odchytá derby v 16ti letech, tak s holkama mít problémy asi nikdy nebude...

FORZA MILAN

Reagovat
Recoba Inter

Donnarumma

Reagovat
Pospovič

mu je 16?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevypadá na to

Reagovat
Inter Eterno Amore

je vysoký, ale tou tvárou na 16 vyzerá podľa mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Když je oholen tak jo, ale jak má fousy, tak bych do něj 16 neřekl, možná tak 20, ale udivuje mě, jak dokáže být vždy klidný, nebo aspoň na to vypadá

Reagovat
Pospovič

To je jedna věc

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne ze hraje na takej urovni v tom veku. Cakal by som ze Donnaruma bude vacsia medialna senzacia tak ako ten Ødegaard ale nad Gigim sa ani nikto moc nepozastavuje dost ho AC zavidim

Reagovat
Radin

To protože šla liga dolů a Ødegaard je v Realu..Ale jako zasloužil by si to, v tom věku chytat v AC, ať už jsou na tom jakkoliv je uctyhodné :-)

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem si že chytá hlavně kvuli situaci s Lopezem a Mihajlovic ho tam prostě procpal, že zas buhvi jakej talent to není, ale včera chytal výborně. Opravdu hodně zkušeně a sebevědomě, na svuj věk neuvěřitelný, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie ragazzi

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkrásnější zápas v sezóně, ta bojovnost tam šla vidět. Inter si proti nám prakticky nic nevytvořil, penalta, co neměla být. Gigi dnes výkon dobrý, sice občas nejistý, ale kdo by v jeho letech v derby nebyl, věřím, že každým zápasem bude silnější a jistější. Na Alexe jsem na začátku sezóny nadával, stále mu nemůžu přijít na chuť, ale dnes parádní výkon Také Kucka hrál povedeně, takhle pokud budeme bojovat do konce sezóny tak i tu LM můžeme ukopat Jinak výraz Berlusconiho po Alexově gólu byl perfektní Forza Milan!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska hanba tento tyzden..

uz nam aj to stastie doslo, mne nervy, dokazu nas davat hraci ako Kucka.. nemam slov

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pipo123

Mancini by mal niečo zmeniť a nie stále plakať a jebať do rozhodcu. Kraje obrany Interu hrajú katastrofálne, tam sa nedá vravieť o žiadnej podpore útoku, to isté dvojica Brozovič - Medel, posúvanie lôpt im ide, ale vymyslieť nejakú kolmicu dopredu je pre nich nadľudská úloha. Inter má nejakú silu ak sa dostane do vedenia, ak majú doťahovať tak to je bezradnosť a ako keby nevedeli čo hrať, pritom tam majú individuálne kvalitných hráčov. Dnes taký Kucka a Montolivo úplne vymazali zálohu Interu a ešte skvele podporovali ofenzívinu, to u Interu hodne chýbalo.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial mas pravdu...

Reagovat
Panděvova ofina

Ikdyž jsem absolutně proti střídání trenérů, jak na běžícím páse, tak Manciniho bych z fleku vyrazil.. Celou tu půlku sezony jsme se nemohli opřít o jediný zápas , který by jsme měli pod kontrolou a nevyhráli ho jen proto, že fotbal "nemá logiku".

OK, ikdyby jsme celou sezonu vyhrávali nejtěsnějším možným, tak by mi to bylo úplně fuk, ale prohrát s momentálním AC rozdílem třídy je extrémní. Na taktiku trenéra jsme si i přes výhry stěžovali a teď, když nám teče do bot se odkrývají všechny trenérské nedostatky, který Bobby má.. Skvělej manager, ale k HO.NU trenér, kterej neumí sklonit hlavu a říct na tiskovce něco co by nesouviselo s rozhodčím.. Má kádr na TOP úrovní (situaci ohledně kreativního záložníka jsem po letech ignorace už vzdal) a zabíjí hráče svojí svazující taktikou...

Křídelní hra Interu nikdy nešla a nejde ani teď, tak netušim, o co se tam pořád snažej...Smutný, že jedinej centr snad neskončil golem...Nic, Liga Mistrů se nám tímto zpusobem vzdaluje a Jose je volný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož stále zůstávám pozitivní, tak věřím, že tu EL nakonec ukopeme.

Do konce mercata se nebude bát vyplatit těch pár mega za Banegu a Soriana přivedeme také. Do toho zčistajasna přivedeme i kvalitní dva krajní obránce a odejdou dva ze trojice Nagatomo/Montoya/Santon. Vyřešíme taky problém s Icardim/Jovetičem/Ljajičem, kteří jsou poslední zápasy na totální průplesk.

Mancini skončí buď teď nebo po sezóně a přijde nejlepší trenér na světě.

Jinak gratulace AC.

Reagovat
Recoba Inter

To jako kterej? Mourinha do toho cirkusu nedotáhnou ani párem volů a tím nemyslím Thohira s Ausiliem

Reagovat
Mrvinho

Bože, ten ať se drží co nejdál od Itálie

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

tak mercato konci zajtra nie? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdy přesně, každopádně proto doufám, že to dneska byla facka a budou tam ihned kroky k nápravě.

Reagovat
Recoba Inter

a v klidu... o LM ještě zabojujem, teď je důležité se co nejrychleji oklepat z těžkého období, Fiorentina není kdo ví jakej mančaft, obavy mám z Milána a taky Říma, který půjde nejspíš nahoru

Reagovat
Furia Ceca

Proč by k vám chodil Lippi?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mojmira

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Recoba Inter

Juan, takový pokorný zahradník tahle rpáce by mu podle mě sedla lépe než ta tragédie na levé straně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Konečně vyhrané derby navíc takovým výsledkem po takovém průběhu...Dneska smekám...Kuco životní zápas,konečně byl na hřiští cítít i capitano k tomu skvělý Alex s Romagnolim...Né,že by byl dnešní Inter nějaké měřítko.Mancini ukázal opět své vynikající trenérské schopnosti,když postavil střed zálohy za který by se stydělo i Chievo...U většiny zákroků Gigia se potím jak svině ale prostě ho nejde nemilovat...Pokud se podaří vyštípat De Jonga s Nocerinem a udělá se nějaký slušný last minute možná začnu pomalu věřit i na lepší zítřky...Hlavně aby ten výsledek nebyl v konečném důsledku kontraproduktivní...Těd si ale hlavně po dlouhé době zase užít radost s vyhraného derby.To je prostě nejvíc.

INTERISTA PEZZO DI MERDA!FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

I will told you «FUCK YOU MAN!! »

Reagovat
Mrvinho

Milan! Milan! solo con te

Milan! Milan! sempre per te..

Jsem rád že nám vyšel takovej výkon zrovna na derby, paráda dnes. Teď jen pokračovat v takových výkonech a ne že zas projedem další zápas s Palermem po neskutečné sračce

Grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

"Blbec" Bacca nám sliboval výhru 1:0 a nakonec jim takhle dáme

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to Honda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš pravdu, Bacca jen sliboval, že skóruje

Reagovat
Mrvinho

Já mu odpouštím že to nedodržel

Reagovat
Ángel di María 22

Inter jde spis na sestup nez na pohary, to neukopou ani omylem.

Reagovat
Shevchenko

GRAZIE RAGAZZI !!!

Dneska perfektní, konec zápasu exhibice, není nic krásnějšího než si tohle užít v derby. Poslední dobou jsem se tady provokoval s Interisty, takže už jen proto se to dnes muselo výhrát

FORZA MILAN !!!

Reagovat
panca

Konečně!! A dokonce vypadalo jako fotbal

Reagovat
FORZAMILAN

Ano konečně Po dlouhé době jsme se naším fotbalem bavil

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapete to??? daval nas hrac ako Kucka... ja som rozcarovany

Reagovat
smazaný uživatel

k-dog

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda :)

Reagovat
smazaný uživatel

O 32 milionů levnější než váš francouzský supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo vy ste ho nechceli...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli, ale nekoupili a koupili lepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

fuu noo...neviem :)

Reagovat
10

no, zase bych tu euforii tak o 98% zkrotil

Reagovat
Yanek

Je víceméně jasný, že poslední večer velice rychle vyšumí nějakou venkovní tragédií s odpadlíkem. Možná, že už v dalším kole. Přesto je to pro fanoušky super pocit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Yanek

Bez jakékoliv euforie si myslím, že ty narážky jsou na něj trapné. Modrič to není, ale už dokázal, že místo v týmu má a "reprezentanta" Poliho převyšuje o level.

Reagovat
CubONE

Na nom je vidno, ze si tu sancu vazi a bojuje tam vzdy aj za dvoch. Za 3M to zly nakup nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Ked prestupil k nam, tak som mu veril pre jeho bojovnost.....ale ako obchadza hracov to je niekedy neskutocne......uz len to zakoncenie nie je nic moc .....Kuco

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Euforie! Derby melo krásný náboj se správným koncem

Fantastická výkon stoperské dvojce. Dneska prakticky nebylo nikomu co vytknout, Carlos opět potvrdil neuvěřitelný instinkt zabijáka. Icardiho ať sežere karma

Na Gigim byla vidět nervozita, ale zvládl to poměrně dobře. Akorát by mohl zapracovat na hře nohou, ale to uz je asi takovy úděl našich brankářů (zdravím Abiattiho ) Kucka si jasne rekl o místo v základu

Ted je nejdůležitější neusnout na vavřínech a navázat i v dalších zápasech!

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Yanek

Na těch nohách ještě zamaká. Celkově mi přijde jeho rozehrávka jistější, než na co jsme byli zvyklí u Lopeze a hlavně Abbiatiho. Podle mě je tohle jeden z hlavních důvodů, proč začal dostávat šanci tak brzo. Prostě tendence vychovat si v brance někoho jako Neuer. Ve velkých zápasech to dělá rozdíl.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Než Lopez podle mě ne. S Abbiatim podle me nástejno, u obou mam vždycky infarkt, kdyz mají hrát nohama

Reagovat
CubONE

Na Gigim ma hlavne fascinuje ten jeho pokoj a rozvaha v 16 rokoch, to sa neda natrenovat.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten jeho klid je neuvěřitelný

Reagovat
Largo

Dneska přeju krásnou noc všem milanistům

Reagovat
CubONE

GRAZIE!!

Asi najlepsi pocit pri fandeni AC za posledne 2-3 roky. Kucka genialny, uplne vymazal s Montym zalohu Interu, stoperi bezchybni, Alex bola neuveritelna skala. Gigi troska zmatkoval, ale na 16 rokov skvely vykon, ten zakrok pred penaltou famozny.

Dopredu horsi Bonaventura a Niang, ale potom si to vynahradili v tej 5-minutovke, ked sami spravili dva goly. Bacca je kral, tam niet co dodat. Dnes sa mi ale velmi pacil aj Hokaido, dobra praca smerom dozadu, nahravka na prvy gol, celkovo dobry vykon.

2 body na EL, 6 na LM, dotiahli sme sa, teraz to je nepokaslat cez tyzden s Palermom!

FORZA MILAN!

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak on ten stres Interu zas tak težké porazit nebylo. Brozovic o ničem a Medel nedokázal zpracovat balon nebo nahrát na metr.

Reagovat
Ragazzo d'oro

*střed

Reagovat
CubONE

Ta ich zaloha bola vyslovene trapna, tak isto aj kraje obrany. Ani neviem, koho od nich pochvalit, maximalne mozno Edera.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Eder a oni on nebyl žádné terno. Jinak asi vážně nikdo. Jovetiće s Ljajićem jsem si vůbec nevšiml, beci k smíchu, Murillo se akorát rozciloval. Možná Miranda, který si až do druhého gólu Carlose dost dával.

Reagovat
Recoba Inter

Bezzubé, špatné, trapné a ještě k tomu ubohé, že Icardi. Pár jednotlivců se mi v našich řadách líbilo, ale jako celej to byl hodně rozpačitý dojem, protože celá ta naše "plejáda" "ičů" zůstává zkrátka za očekáváním. Co sem viděl hrát Preišiče tak mě ten hráč ani jendou ničím nenadchnul. Neříkám, že je špatný, jen začínám pochybovat, že je Serie pro něj. Brozovic umí dávat pěkně míče. Zpracování je horší a ty světlé okamžiky s těmi horšímy umí střídat poměrně často. Ljajič, ten je asi jak se vyspí. Nekdy mi příjde, jak kdyby se ho dění na hřišti netýkalo. Prostě Ignor. JoJo dneska šedý průměr. Tohle má být tahoun? To asi ne. Teď od balkánců... Edér fajn. Libila se mi jeho bojovnost. Nic nevpypustil. Debut jak má být, podle mě s euvedl odbře, dělal co se dalo jen spoluhráči byli neschopní. Handa ačkoliv neměl zas až tolik práce, tak s těmi góly nemohl nadělat nic. To byly tutovky. Je mi ho ale hodně líto, protože mu vždycky naslibujem LM, on u nás prodlouží a nakonec se musí spokojit s EL v jeho věku. Divím se, že se na to celé už nevysere a nejde jinam. S jeho schopnostma by si mohl zpívat v úplně jiných sférách, kdyby měli někde volno čímž si nejsem dvakrát jistý. Juan Jesus špatnej směrem dopředu. Ani kapitánská páska nepomohla. Stopeři jsou kvalitní, ale když mají před sebou toporného Medela tak to mají těžké. Ta naše záloha se mi prostě vůbec nelíbí. Ona jako by tam snad ani nebyla dneska. Jeden velký průchoďák až k našemu vápnu. K Icardimu se vyjadřovat snad ani nebudu.. Docela by mě zajímalo, jaké by to bylo s Kovačičem na úkor Ljajiče, Perišiče a Jovetiče...

Reagovat
smazaný uživatel

do zalohy potrebujeme toho Banegu ako sol.. nech ho zajtra kupia inak budeme len klesat v tabulke

Reagovat
Recoba Inter

ten by byl sice výborný, ale měli jsme do něj jít od začátku ledna. Ty spekulace, že by k nám mohl přijít, přišly pozdě. To se už asi nestihne, ačkoliv si myslím, že mu teď zazvonil telefon

Reagovat
Pipo123

Mna hlavne udivuje že stále hraje Medel, mal som pocit že pre takých hráčov už nie je miesto v TOP kluboch, odmaká tie zápasy, ale od neho som smerom dopredu nič nevidel. Radšej by to chcelo na jeho miesto nejakého kreatívneho hráča.

Reagovat
Recoba Inter

Přesně! Já ten názor mám od té doby co k nám přišel na mě působí jeho hra strašně zastarale, ale nás to asi baví být včerejší a nekoukat se dopředu. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč ho tam pořád máme. Na stoperu ho beru, ale jestliže hraje v záloze, tak by alepsoň směrem dopředu mohl něco umět. To už na jeho postu zastupoval líp Burdisso.

Reagovat
Pipo123

Já keď ho vidím tak si vždy spomeniem na Gravesena v Reale, ten mu mohol konkurovať

Reagovat
Recoba Inter

No, neohrabaní jsou/byli stejně. Gravesen se lišil akorát menším počtem vlasů na hlavě...

Reagovat
Airus

Super práce AC

Reagovat
Recoba Inter

ACčku ale moc gratuluju hlavně Donnarumma je boreček, před jeho sebedůvěrou a pílí kloubouček. Niang s Baccou ve předu fajn. Monty a Juraj taky

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconiho úsměvy byly boží

Reagovat
CubONE
Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monkej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
GEGE

Reagovat
Panděvova ofina

Jako i pres tu zlost a momentální náladu jsem se musel zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

na vylepšení nálady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
mojmira

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nepískal moc dobře, ale jestli něco, tak z toho těžil víc Inter. Víc neodpískaných faulů, diskutabilní penalta a ten Donnaruma? Fakt Manciniho někdy nechápu

Reagovat
Pinturicchio

Pokrytec nechutný ubrečený.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímto ať jde fakt do prdele. Jestli se to neztratilo v překladu, tak toto je fakt síla.

"I think we had an excellent first half and there should’ve been some red cards for last man fouls in our favour."

Reagovat
olis

otazka hlavne na ludi ktory chodia na zapasy, odkial kupujete listky? byvaju s tym nejake problemy?

Reagovat
CubONE

Vacsinou v pohode kupis na mieste. Akurat na derby som si kupoval dopredu cez slovensku cestovku, ale to len kvoli tomu, ze to bolo na poslednu chvilu a chcel som mat istotu a lepsie listky. Inac sa to neoplati, ta prirazka je dost velka.

Reagovat
olis

no myslim si ze na AC by mohol byt na mieste tiez problem....nechcem tam ist a potom sa nedostat na stadion

Reagovat
CubONE

Podla toho s kym budu hrat, niektore navstevy boli tento rok len 25tisic

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

25 v Neapole alebo v Miláne na AC?

Reagovat
CubONE

V Milane na AC, tusim s Bolognou alebo s Carpi v cope. Ja som ho zle pochopil.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bude asi dost záležet i na naší formě. Nicméně na Neapol by listky byt měli

Reagovat
olis

ja chcem ist ale do Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Neapole kúpiš vstupenku furt, tam som ešte totálne vypredané nevidel...minimálne v tom spodnom prstenci sa furt niečo nájde nie?

Reagovat
olis

ja nemam tusenie ako a kde sa to da kupit, ci to predaju len tak hocikomu alebo ake su pravidla, no ja by som bol radsej tam hore ked tak a proste rad by som to kupil dopredu ak by sa dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofi stránkach musia byť k vstupenkám info

Reagovat
smazaný uživatel

cez fanklub ked Inter, v Berline normalne pred zapasom

Reagovat
Ragazzo d'oro

on je takovej ukřivděnej chudá mel.. To by člověk blil

Reagovat
mojmira

krátké shrnutí? já umím italsky jen nadávat a zeptat se na základní věci při práci, jako kdy se končí, kdy bude pauza ...

Reagovat
olis

ja tiez neviem po taliansky a neviem o com tam je rec ale uplne mi staci vidiet jeho reakciu na zasmiatie

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný zápas, jeden z najlepších v tejto sezóne, ktoré som videl. Super tempo, atmosféra, šance, emócie.

A musím povedať, že Seria A tento rok moc baví a som nakoniec veľmi rád, že ju Sport TV zakúpila.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Fanúšikovia Interu vraj protestujú a chcú hovoriť s tímom... ďalší dôkaz, že celé to zlé a nátlakové rímske prostredie je len jeden veľký kec a výhovorka od hráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vyzerá s vašimi fans a protestom? Včera fandili len hostia?

Reagovat
Alberto Aquilani

stále sa nefandí, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamoš bol teraz nedávno v Ríme na AS a povedal mi, že také bezpečnostné prehliadky pri vstupe ešte nikde nezažil, a to už toho má pochodené po Európe dosť. Vzali mu dokonca nabíjačku na telefón a samozrejme mu ju nevrátili. Hlavne kvôli týmto represiám sa nefandí a nechodí však?

Reagovat
Alberto Aquilani

áno, + im dali bariéry do kotla, a tiež sa tam pokutuje a dokonca dáva zákaz na štadion, ak nesedíš na svojom mieste...

Reagovat
DelPiero137

To je fakt sikana toto. Ludia vo vedeni si neuvedomuju ze je to kontraproduktivne, ze ani rodinky im nebudu chodit na stadiony ak to budu takto riesit?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne to nespravilo vedenie, ale mesto :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To je dílo policejního prefekta města Říma.

Klub s tím nemá nic společného, veškeré apelace skončiliy bez výsledku.

Reagovat
Emmett Brown

Ked som bol ja v Rime styri mesiace dozadu, tak som sice ukazoval obsah tasky 5x (2x z toho lebo som siel do zleho sektoru najprv), ale inak mi to prisiel taky standart, taketo prehliadky som zazil aj na Slovensku. Trebars v Bologni mi zobrali zapalovac, ale trebars na Juventuse (na Olympijskom stadione) mi ako hostujucemu fanusikovi nechali štyri tuzkove baterky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohlo sa niečo sprísniť od nového roku? Každopádne, nikdy som neukazoval obsah tašky viac ako 1x.

Reagovat
Emmett Brown

Najprv som ukazoval za branou, potom za turniketom, potom pred vstupom do sektoru, kde som zistil ze som zle, potom pri odchode zo sektoru ( ) a nakoniec zase pred vstupom do spravneho sektoru...ak si dobre spominam v Bologni som nemal tasku, ale prehladavali ma za turniketom a potom pri vstupe na tribunu, cize 2x, co je uplne bezne napr. na Pasienkoch po novom (kludne aj 3x)

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasne uz davno, len treba nejake vyhovorky. Praveze tlak zo strany tifosi oproti minulym rokom rapidne klesol

Reagovat
lnterista

Gratulace AC bohudik jsem to nevidel sekal se mi net a videl jsem tak 5min.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechceš odkaz na záznam však?

Reagovat
lnterista

Kouknu to je jasny

Reagovat
lnterista

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem myslel, že větší problém v záloze má AC.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To pořád platí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Góly Carlose Baccy v evropských ligových soutěžích po jeho úplné etablaci

zápasy/góly

12/13 Bruggy 35/25

13/14 Sevilla 35/14

14/15 Sevilla 37/20

15/16 AC 22/11

Celkem 129/70

Celkem ve všech soutěžích i s prvním aklimatizačním rokem v Evropě 185/92

(zdroj: EF)

Reagovat
GEGE

Skoda jen,ze neni jeste lepsi v kombinaci a driblingu s micem jinak by byl naprosto top...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Skvělý hráč a neuvěřitelný sympaťák

Jsem strašně rad, že nakonec je u nas on a ne ten hajzlík Jackson

Reagovat
maras93

Reagovat
Zark

vsadils jo?

Reagovat
DelPiero137

Posobi skromne a pokrone, taky sympatak ktoreho sa neda nemat rad. Snad sa neprejavi negativne.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
Ferguson6

Kucka mal ísť do Arsenalu miesto Elnenyho

Reagovat
Pinturicchio

AC , ... Inter

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Jajinek

Ta šance, že uhrajeme LM, stále žije...to, že na víc nemáme, bylo jasné celou sezónu. Ale ten tým do budoucna špatně postavený nebude, zvlášť, pokud domluvili Banegu. Takže netřeba lámat hůl.

Gratulace AC, byli opravdu lepší. Sice by bylo zajímavé sledovat, kdyby se vyrovnalo na 1:1, ale to už je nyní bezpředmětné.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

toho nam treba uz teraz..

Reagovat
10

Spíš by bylo zajímavý to sledovat, kdyby to bylo 1:1 a Alex byl venku, protože pokud Damato odpískal tu penaltu, měl dávat automaticky i druhou žlutou...

Jinak bych se klidně vsadil, že nejen že nedáte LM, ale že před váma skončí jak AS a AC, tak i Lazio. Dochází vám dech stejně, jako docházel v týhle fázi dech AS v minulý sezoně nebo Juve pod Delnerim, tam je těch podobností opravdu hodně. Nadřete se na šanci i proti Carpi, atmosféra je zpátky tam, kde byla v minulých letech, ta soudržnost ze začátku sezony je pryč...a Mancini to svým brečením a kritizováním hráčů táhne ještě víc dolů.

Reagovat
Recoba Inter

Lazio před námi neskončí.

Reagovat
10

tak schválně...tipuju, že už před váma budou tak v 33. kole

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze sa mylis, ved aj vy ste mali na zaciatku krizu.. a ten kader nie je naozaj taky mizerny..

Reagovat
Pinturicchio

Máte na hovno trenéra, Mancini by ligu nevyhrál ani kdyby měl k dispozici kádr Juventusu.

Reagovat
10

on už vyhrál ligu, když měl k dispozici kádr Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Na druhu stranu, vacsina fanusikov juve na zaciatku sezony fandila proti juve len nech vyleti allegri. Sezona je dlha

Reagovat
Pinturicchio

Proti Juve? Většina? Blbost, psalo se akorát, že ho mají vyrazit.

Reagovat
10

co to plácáš?

Reagovat
stuff

chlapi, v hladani starych clankov ste isto lepsi. Skuste tu hodit obdobie, kedy tu boli nasi fans nervozni z vitazstva lebo max zas nepoleti.

Reagovat
10

pamatuju si, že občas někdo napsal, že by mohl odejít...ale že by většina fanoušků Juventusu fandila proti? to je úplně mimo

Reagovat
stuff

nie je to viac mimo ako tvrdenie, ze by jeho odchod spomenul "obcas niekto" neviem, ze by tu za nim niekto stal. A fandenie proti vlastnym tu tiez bolo. Tak ci tak, pointa mala byt, ze podobne zatracovany ako teraz mancio bol aj max, pricom inter teraz straca na lm iba bod.

Reagovat
Pinturicchio

Pointa veškerá žádná, no.

To, že ztrácí bod je hezké, podstatnější ale je, že nevyhráli 4 zápasy v řadě, dostali kotel od Juve a teď od AC.

Reagovat
10

fandění proti Juve od jeho fanoušků rozhodně nepamatuju ani jednou, ani většinu pro jeho odchod...to byly spíš ojedinělý výštěky po nějakým průseru

Reagovat
Airus

Každej chtěl aby dostal pohlavek za ty zhovadilosti co předváděl s formací a sestavou, po delší době těhle hovadin už sme se zamýšleli nad náhradou. Ale stihl to napravit, já kdyby jsem s ním mluvil tak mu nejdřív poděkuju že to napravil, ale stejně bych mu to hodil do ksichtu. Stejně jako bych mu vyčetl zacházení s Ruganim. Kritika je důležitá, člověk se z ní může jenom poučit

Reagovat
smazaný uživatel

to mame, ale videl si sam, ze s trochou stastia aj on dokaze vyhravat :)

Reagovat
Pinturicchio

A konečně se dostáváme k tomu, proč byl Inter tak nahoře - štěstí, které prostě došlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak to nikto nepopieral ani..

ono s tymi trenermi to je ale pruser uz od Mourinha u nas..

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť jste tady za zmínku o štěstí a Interu ostatní virtuálně kopali do koulí.

Je, já nechápu, co si kdo sliboval od toho Manciniho návratu. Ještě větší sranda pak je, že je to nejlíp placený trenér v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za seba mozem povedat, ze som urcite aj uznal ze tam stastie bolo, ale tak teraz uz je to jedno :)

neviem.. asi cakali ze ked vyhral so City alebo v Turecku, tak vyhra vsade.. co sa mu musi nechat, ze ma velky dar ako ukecat hracov aby k nam prisli..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Mr.Jindros

Taky si myslím, že Inter LM nedá ani omylem.

Reagovat
panca

ta penalta vubec nemela byt. Par sekund pred tou penaltou tam byl jasny faul na baccu. Rozhodci to vcera vubec nedaval. Mel dat zlutou nekomu hned na zacatku. Pak se to trochu zvrhlo...

Reagovat
10

nebyla, to jsem psal už včera...ale stejně nepochopitelný bylo to, že pak nedal kartu, když už to písknul

Reagovat
panca

mozna si uvedomil, ze to podelal, tak to aspon takto kompenzoval

Reagovat
10

jo, to by byla taková italská klasika spíš by mě zajímalo, jestli to rozhodl on, nebo si nechal poradit od brankovýho nebo čárovýho, který to měli přímo před nosem

Reagovat
DelPiero137

Uz pri prvom faule pred 16kou odpustil AC jednu standartku (aj ked ta bola docela sporna) aby v zapati odpustil rovnaku standartku AC na druhej strane. Rozhodca bol vcera velmi neisty a nevedel co ma pisknut (asi si nevedel v rychlosti spomenut komu je dlzny pisknutie).

Reagovat
olis

tak minimalne AC pred nimi skonci, to by som sa stavil aj ja

Reagovat
Pipo123

No my asi naozaj nie, tych problemov je vela, ved pozri na absencie ktore mame. Ak by sme od uvidu sezony mali menej zranenych tak verim ze aj teraz sme pred Interom. Minimalne herny prejav mame lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny futbal z oboch stran AC bolo lepsie,no keby bolo takych zapasov viac tak seria A by bola znova hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A ale ide hore a to je základ

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi trosku klesol tlak..

bolo jasne ze pride kriza, ale dufam, ze uz stacilo, januar bol katastrofa.. hlavne prehrat so Sassuolom alebo Carpi je celkom neodpustitelne ak chceme hrat o LM..

neviem ci je realne, aby prisiel Banega este dnes, ale bolo by to skvele..

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a paneboze prosim ta, doriesme uz toho kapitana.. podla mna by to mal byt Miranda...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
juveforever

tá balkánsko-americká zostava Interu nič moc. chýba im tam nejaký rozdielový hráč a ešte predajú Guarína.sú tam rozhodne horší hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Když Inter na podzim s náskokem vedl a v Tipsportu měl kurz na titul 7:1 a zároveň Neapol a někde na 14. místě Juventus, v rozmetí 2 - 2,6:1, říkal jsem si, že je to vůči Interu docela tvrdý, ale oni jsou opravdu sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech žije Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm..

Reports say Inter will allow Mauro Icardi to leave for €25m today after falling out of favour with Roberto Mancini.

The Nerazzurri captain was benched for their 3-0 Milan derby defeat on Sunday evening, missing a penalty after coming on as a substitute in the second half.

Sport Mediaset reports today that their sources have revealed that the San Siro giants are considering a last-minute January sale if a €25m offer comes in.

The outlet says that the striker being dropped to the bench for such an important match underlines his failing relationship with Mancini, who publically criticised him after the draw with Carpi last week.

A sale would come as a big surprise, given that Icardi signed a new deal until 2019 last summer and was also handed the captaincy.

However, Manchester City, Liverpool and Chelsea have all been linked with him in recent months and could make a move.

The 22-year-old has scored eight goals in 19 appearances for Inter so far this sesason.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kdyz do Anglie, tak aspoň za 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tomu nevěřím, teď je ten nejhorší čas, kdy ho prodat...takový přestupy se nedělají v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pocit, ze u nas uz je vsetko mozne :) aj ked toto tiez asi je az moc unreal..

Reagovat
Tomanatura

Bral bych ho k MU za tu cenu hned.

Reagovat
Pettirosso

Myslím si, že na 99% Inter LM opět nedá. A budou rádi, když ukopou EL, nicméně nevím, zda jim to v něčem pomůže..? Mám pocit, že letos se stavěl tým na to, aby se bezpodmínečně udělala LM a bez ní to může být docela průser.

Reagovat
Tomanatura

A kdo tu LM jako ma dat misto nich? Viola? AS? AC? Vzdyt hraji nahovno vsichni, staci se jen trochu zkonsolidovat a klidne muzou to treti misto ukopat.

Reagovat
Jajinek

LM dát nemusíme, ale podle mě klidně i můžeme. Máme nahovno měsíc, kde jsme na rozdíl od předchozích měsíců měli naopak dost smůlu (Sassuolo, Carpi i ta tyčka s AC)... Je jasné, že Neapol a Juve už jsou jinde, ale o to třetí místo se popereme.

Jako bral bych to jako názor třeba v prosinci, když jsme vedli ligu o 6 bodů...ale nyní je to názor ve stylu "hello, mr. obvious", který má zase většina lidí spíše v rámci postoje přání otcem myšlenky

Reagovat
10

ono se to snad začalo psát až teď?

Reagovat
Jajinek

no v prosinci to nikdo nepsal

Reagovat
GEGE

Považovat za smůlu,že Icardi nedá vymšlenou penaltu...Že tě huba nebolí...

Reagovat
smazaný uživatel

cmonson

Reagovat
10

navíc teda třeba Carpi a Empoli měli kopat penalty (Empoli klidně dvě), Carpi pofiderně neuznali góla na začátku zápasu...psát o tom, že měl Inter v lednu "dost smůlu" mi přijde zvláštní

Reagovat
Jajinek

přijde mi to logické. Samozřejmě je to subjektivní pocit, nicméně je stejně obhajitelný jako ty nestálé řešit o štěstí v na podzim. Se Sassuolem jsme měli tak 18 střel, 10 šancí a nakonec dostaneme gól na konci. Carpi možná mělo kopat penaltu, nicméně vyrovnalo z jediné kloudné akce v druhém poločase poté, co jsme zahodili opět 3 šance. Ty zápasy smolné prostě byly. Nechci tím obhajovat špatnost našich výkonů, nicméně si nemyslím, že by mezi hrou Interu v září a v lednu byl nějaký extrémní rozdíl. Může se to zase otočit. To byl můj point.

To, že Inter nemá na titul a bude horko těžko bojovat o LM je můj konstantní názor, který mám od léta s tím, že mě neopustil, ani když jsme vedli ligu o 6 bodů a neopustí mě ani teď. Na konci spočítáme a zajíce a uvidíme, jestli to bude stačit.

Reagovat
Jajinek

nevím, proč jsi tak agresivní. Penaltu bych nepísknul, nicméně, když už byla odpískána, je skutečnost, že byla zahrána do tyče, prostě smůla. Kopnul ji dobře. Třeba taky pochválit zákrok gólmana před penaltou

Reagovat
Kaka14

Nepremenena penalta len potvrdila, ze sa nemala piskat

Reagovat
Jajinek

ano, tu tyčku do cesty Icardiho střely postavil spravedlivý fotbalový Bůh

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Pettirosso

Viola. věřím jim. Navíc Inter oproti těm zmíněným týmům už nemá v ničem výhodu.

Reagovat
Deki

To jsou furt kecy tvle. O to třetí místo bude boj až do 38. kola, nikdo se netrhne, na to nemá nikdo. Musí se jít zápas od zápasu a také věřit, že konkurenti budou ztrácet, to je jasné. Ale vy tady děláte, jako kdyby nás mělo přeskočit v tabulce i Empoli a my se klepali, abychom skončili aspon šestí. Kdo nás má jako předstihnout? Nikomu se stabilně nedokáže dařit, de facto se bojím jen AS.

Jinak máš ale pravdu, EL by nám byla k ničemu. Tým se stavěl jednoznačně pro to, abychom LM udělali, vynaložilo se nějakých 120 milionů, takže neskončit do třetího místa bude zlý a znamenalo by to, že se pořád budeme točit v kruhu. Překopání kádru, zase se začne stavět nanovo, možná nový trenér atd...

Reagovat
smazaný uživatel

uff.. dalsi rok nula by uz bola samovrazda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, že o 3.priečku bude boj do posledného kola medzi viacerými tímami.

Reagovat
Pettirosso

to, že LM nedáte je můj názor, tak se hned zase neposerte :)) já to jen psal v důsledku na mercata

Reagovat
Pinturicchio

Nedají, psal jsem to už po Laziu.

Reagovat
olis

vypada to tak ze dnes este ziskame Raicevica z Vicenzi a Ninkovica z Partizanu, nema niekto nahodou aspon trosku nasledovanych tychto hracov co su zac?

Reagovat
10

Raičeviće chtěl i Beppe, pokud vám ho nechal, tak asi nestojí za moc

Reagovat
olis

viem viem, pozeram ze statistiky ma dobre

Reagovat
10

tjn, herně vypadá jak Libor Kozák ten Ninković je imho mnohem zajímavější jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Ostré lokty?

Reagovat
olis

vies o nom nieco? ja pozeram ze by to mal byt AM, v 433 neviem naco nam bude, jedine ze by bol ako Hamsik a ten by tu poziciu co hra dnes na zaciatku ked prisiel tiez asi nezvladol

alebo zvladne kridlo?

Reagovat
10

viděl jsem ho jen za repre, tam hrál AM a levý křídlo, ve vašem systému by podle mě neměl problém jak s LW tak s rolí Hamšíka...

Reagovat
olis

tak to znie fajn, dik

Reagovat
Tomanatura

De Maio a Cigarini planovane dnesni posily Violy. Me picne

Reagovat
10

proč?

Reagovat
Tomanatura

Protoze se od Ogbonny, pres Lisandra Lopeze a Mammanu dostali k De Maiovi a protoze prodelali deset mega na Suarezovi, aby vzali Cigariniho. Celkove je ten prestupak spatny.

Reagovat
10

podle mě to je slušný na lednový mercato, třeba Ogbonna by podle mě lepší nebyl, De Maio se mi v Janově vždycky líbil...Cigarini taky není žádnej nýmand

Reagovat
Tomanatura

Dle meho teda ne. Pustili Rossiho a Suareze a na jejich mista privedli Zarateho s asi Cigarinim. Pak Tino na rozsireni kadru, ok toho beru. Pote uplne zbytecny Tello, kdyz na jeho strane hraje Kuba a Bernadeschi a cil cislo jedna, stopera, odflaknou De Maiem. A kdo vi, jestli ten vubec prijde. Mohli vzit 1. ledna Ranocchiu a byl by pokoj, ve Viole by mel uplne jine prostredi, nez v Milane.

Reagovat
10

Tella pamatuju z Barcelony i Porta jako LW...s Ranocchiou souhlas, na druhou stranu pochybuju, že by Inter uprostřed sezony takhle posiloval přímou konkurenci

Reagovat
Tomanatura

Aha, jsem netusil, ze je na levy. Tak to potom celkem dava smysl.

Reagovat
Zark

to si právěže myslím ,že není zlá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Prade je z formy v zimě. V létě bude lépe;)

Reagovat
smazaný uživatel

Santon alebo Yuto prec.. a za nich by mohol prist Widmer.. ale nejak moc ticho je na to, ze maju uz len 11 hodin na vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO: Sampdoria koukám mohutně posiluje. Quagliarella, Aquilani... jsem zvědavý, jak se chlapci předvedou.

Reagovat
Pettirosso

jako staví se to dost divně...na náhodu a na minulost... Cassano, Aqui, Q + na půl roku nic neřešící Rano, plašan Dodo, líný Alvaréz na post, kde roste ve skvělýho fotbalistu Correa. Do toho naprosto tragický Barretto, průměrný Moisander pořád zraněný De Silvestri a Viviano co nechytne každou druhou střelu.

Já myslím, že jasná koncepce

Na druhou stranu proti příchodům Aqui a Q nic nemám, snad jen věk a perspektivu.

Reagovat
M11

Fabio je super.. ten si sve odehraje..

Reagovat
Furia Ceca

Jenom mě teda zaráží, že s výjimkou začátků v Turíně a Juventusu nikde dlouho nevydržel... I když je fakt, že postupně šel z Ascoli do Sampy, pak do Udine, pak do Neapole a nakonec do Juve, takže vlastně po krůčcích mířil výš a výš. Každopádně bych mu konečně přál tu dvacitigólovou sezónu, kterou mu už x let předpovídám a pořád nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio na 20gólovou sezónu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce s velkým K

Reagovat
smazaný uživatel

Aqua i Quag si odvedou své, v boji o záchranu budou důležití

Reagovat
Pettirosso

Ty neser ale jo, mas pravdu, letos bude dulezity se zachranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sere ferrerova politika. Na Sampu sice máme pifku od té doby , co jsme si s váma prohráli titul, ale je to tradiční klub, který by padat neměl. A není to tak, že byste byly ve sračkách.

Bylo by to podobné sestupu Baníku.

Reagovat
Pettirosso

Jak psal vedle Doriano, silne to pripomina sezonu z pred 5 let. Letos je tam vsak Montella a i kdyz to tak zatim nevypada, ja verim, ze to zvedne.

Ale mas pravdu, Ferrero je v tomhle idiot a Osti jeste vetsi, ze ho posloucha.

Reagovat
Free_player

AC se pomalu zvedá z popela ... hezky Inter sestřelili

Reagovat
CubONE

400. pre vyhru v Palerme

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Té Neapoli to nejde nepřát ten titul prostě hrajou hezký fotbal a v jejich zápasech se člověk nikdy nenudí... Když už jsme to dojebali my tak to přeju Napoli stejně ale FORZA INTER

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
stuff

Reagovat
didosh

Reagovat
M11

ten Imbula nakonec asi do Stoke za 15-18 mega liber

Reagovat
10

docela nečekaný, Porto většinou takhle rychle drahou posilu neodstřelí...pokud na ní nevydělá balík

každopádně s Kondogbiou zatím dost za očekáváním, na to, že je v létě chtěla polovina Evropy...

Reagovat
M11

no prave.. zisk tam nebude asi zadny.. na to ze se kolem nej v lete sklonovala takova jmena jsou nakonec radi ze ho streli v poslednich hodinach lednoveho prestupaku do Stoke..

Reagovat
olis

vedel som ze Allan za 15 bude najvacsia istota

Reagovat
10

to je pro mě doteď nepochopitelný, jak snadno jste ho získali, třeba pro AC by byl byla obrovská výhra...

Reagovat
olis

tie jednania boli velmi dlhe, sa cudujem ze sa do toho nikto dalsi vdaka tomu nezapojil medzi tym ale nastastie nie, bola to moja jedina vysnivana posila cez leto

Reagovat
Zark

pro všechny zrmdy, kteří mysleli že faraon je jen běžec na křídlo ..

Reagovat
Antijuve

Podle Roberta se fanoušci Interu mají naučit být trpěliví... Ok, takže dalších 5 let musíme vydržet.... ono se třeba potom něco zase vyhraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele