22. kolo
31.01.2016 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC jednoznačně přehralo Inter 3:0

Derby della Madonnina ovládlo AC a to jednoznačným výsledkem 3:0! Utkání se lámalo ve druhém poločase, kdy Icardi z pokutového kopu odmítl vyrovnání a za pár minut vstřelil druhou branku Carlos Bacca. Mimo něj se do branky Interu trefili Alex a Mbaye Niang.

Milánské derby nenabídlo žádnou taktickou bitvu, ale podívanou, ve které si to oba celky rozdaly naplno a nic si nedarovaly. Už po několika sekundách se pokusil o individuální průnik Niang a obrana Interu ho zastavila až na poslední chvíli. Na druhé straně se zase řítil do šance Éder a pohotovost musela vyhlásit obrana Rossoneri. Po dalekonosné ráně Brozoviće se zase musel nadvakrát činit Donnarumma. První poločas měl velmi dobré tempo a nakonec přinesl i první branku zápasu. Ve 35. minutě přesně rozehrál volný přímý kop Honda a hlavičkující Alex poslal AC do vedení - 1:0.

A i ve druhém poločase se bylo na co dívat. AC začalo znovu velmi aktivně, ale rušno bylo i ve vápně mladičkého Donnarummy. Po jeho špatném odkopu se dožadoval pokutového kopu Éder, ale sudí celou situaci dobře posoudil. Za chvíli se hra zase přesunula před Handanoviče. Po standardní situaci Rossoneri došlo k pořádnému závaru, ale Bonaventura nepropálil hradbu těl. Krátce na to se dožadoval penalty Kucka, jenže penalta se nakonec pískala na opačné straně.

Gigi Donnarumma nejprve vychytal Icardiho, ale stoper Alex ve snaze zabránit dorážce zvedl nohu, dotkl se Icardiho, který přifilmoval pád a hlavní sudí se nechal nachytat. Zasáhla ovšem fotbalová spravedlnost, Icardi namířil pokutový kop do tyče a za chvíli AC vstřelilo druhou branku. Niang vykouzlil načechraný centr přesně na malé vápno, kde se prosadil Carlos Bacca - 2:0. Neproměněná Icardiho penalta a branka Baccy byly klíčovými okamžiky celého utkání. Zlomený Inter inkasoval ještě jednou, Bonaventura vybojoval balón, prodloužil ho Niangovi, který nadvakrát překonal Handanoviče - 3:0. Inter nezvládl ani korigovat výsledek a potvrdil, že se mu v poslední době příliš nedaří. AC si výhrou pojistilo šesté místo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 2

INTER BODY ! Poslední tři zápasy mohli brát 9 bodů ne oni z toho mají 2 body , takhle to posr.t a nabídnout konkurentům náskok. Koukejte to tady uhrát.

Reagovat
vanGomm

AC Milam má ve vzájemných zápase co dohánět.Ta bilance z posledních 10 zápasů (liga) je 2 3 5 8:10.Takže by měl být tzv.nařadě AC Milan.Jde však o derby zápas a tam jsou všechny 3 varianty zhruba stejně možné.Víc věřím "domácím" tip 1X.

Reagovat
KingMaster13

Už to vidím Budeme je bít, Handanovič vše počapá a dají gol z jedný dobrý akce 0:1 jak vyšitá popříadě 1:1 kdyby se nějak utrhl Bacca

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan ! ! ! 3:1

Reagovat
milan78

5:0, max 5:1 za inter eder

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim že dnes vyhráme! FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

To už si snad dělají srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kto pozeral zápas, musí uznať, že sme boli lepší. Nech žije Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

klepec

Reagovat
Ebola SVK

Podla mna bol včera Kucka vynikajúci !! v pár zápasoch predviedol bledý výkon ,ale včera ukázal v čom je jeho sila...napádal ,búral súpera, odoberal lopty a následne potiahol loptu dopredu..... skvelý výkon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele