Serie A - souhrn 21. kola

28.01.2009, 22:33
Aktuality
AC Milán pouze remizoval doma s Janovem. Juventus dokonce prohrál v Udine a tak se nejvíce smějí na Interu, který veze tři body ze sicilské Catanie a znovu odskočil na rozdíl šesti bodů. Cenné vítězství nad Neapolí si připsala Fiorentina. Sampdoria udolala Lazio a římské AS přehrálo na domácí půdě Palermo...

Cagliari Calcio - AC Siena 1:0

28.01.2009 20:30

Góly: 37. Robert Acquafresca

Cagliari navázalo na úspěšné výsledky v letošním roce a znovu vyhrálo. Výhru 1:0 nad Sienou zařídil mladíček Robert Acquafresca. Nutno říci, že se toho v utkání moc nestalo. Domácí se už posunuli na deváté místo a na poháry ztrácejí čtyři body, Siena je čtrnáctá.

Jako první vystrašil domácí fanoušky Houssine Kharja, který se individuálně prosadil přes domácí obranu, jeho průnik musel utnout až brankář Cristiano Lupatelli. Na druhé straně zase vychytal Curci Biondiniho, jehož krásně vyslal do šance přihrávkou Jeda. Ve 37. minutě vstřelili domácí první a zároveň poslední branku zápasu. Michele Fini poslal míč do pokutového území, kde se nejlépe a hlavně nejrychleji zorientoval Acquafresca a střelou z první překonal Curciho - 1:0.

Po změně stran namířil hostující Ghezzal svojí střelu do boční sítě a domácího Acquafrescu zastavil obránce Daniele Ficagna. Siena se začala více tlačit dopředu, Galloppa nastřelil pouze obránce Cagliari a Jarolím s Calaiem nezamířili přesně. Lukáš jarolím si navíc mohl vstřelit vlastní gól, když velice riskantně odvracel přímý kop Michela Finiho. Brankář Curci ještě utnul Matriho solo a bylo po zápase. Cagliari zvítězilo 1:0 a i nadále si tento rok drží svojí neporazitelnost.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Juventus FC 2:1

28.01.2009 20:30

Góly: 20. Fabio Quagliarella, 74. Antonio Di Natale - 77. Vincenzo Iaquinta (pen.)

Neuvěřitelný výsledek se zrodil v Udine. Adept na zisk Scudetta, Juventus Turín, podlehl domácímu Udinese Calcio 1:2 a první místo se mu vzdálilo na rozdíl šesti bodů. Naopak pro Udinese se jedná o skvělou vzpruhu, neboť utnulo dlouhou sérii neúspěchů.

Domácím se povedl královsky vstup do utkání. Nejprve dokázali znejistit Gianlugiho Buffona, neboť zkušený brankář neodhadl centr Kwadwo Asamoaha a jen akrobatickým způsobem jej dokázal tečovat před hlavou Cristiana Zapaty. Ve 20. minutě se již domácí radovali. Brance předcházela krásná akce Di Nataleho a Quagliarelly, načež druhý jmenovaný se dostal před Legrottaglieho a bombou o tyč uklidil do sítě centr svého kolegy.

Juventus se mohl o pět minut později vrátit do zápasu, ale Amauri nezužitkoval Giovincovu přihrávku. Domácí ukázali, že jedna branka jim nestačí. Quagliarella tedy vstřelil druhou, ale nebyla správně uznána pro ofsajd. Poté se zaskvěl Buffon proti D’Agostinovi, který zazdil skvělou šanci zblízka.

V druhém poločase se na trávníku objevil bývalý hráč Udine Vincenzo Iaquinta a postavil se po bok Amauriho, zatímco Sebastian Giovinco se stáhl do zálohy. Nicméně, Udinese mělo stále více ze hry a zaslouženě vstřelilo druhou branku. Antonio Di Natale si naběhl na D’Agostinův pas, obešel Grygeru a s přesností laseru obstřelil Buffona. Míč přitom zaparkoval do šibenice u vzdálenější tyče!

Juventusu se přeci jenom podařilo skórovat. Giovanni Pasquale nešikovně zfauloval Zdeňka Grygeru ve vápně a sudí Tagliavento nařídil pokutový kop. Exekuce se úspěšně ujal Vincenzo Iaquinta a bylo sníženo. V závěru ještě přišel do hry David Trezeguet, ale ani on nedokázal zabránit citelné ztrátě Staré dámy.

Více informací k zápasu

Turín FC - Reggina Calcio 0:0

28.01.2009 20:30

Góly: -

V souboji dvou adeptů na sestup - FC Turín a Regginy Calcio - se zrodila divácky neatraktivní bezbranková remíza. Výsledek neřeší situaci ani jednoho celku, neboť oba setrvávají v sestupovém pásmu.

Domácí si vypracovali první nebezpečnější šanci zhruba po půlhodině hry. Alessandro Rossina hledal svým centrem Rolanda Bianchiho, ovšem brankář hostí Andrea Campagnolo vše zhatil včasným vyběhnutím. Také Reggina ukázala, že umí být nebezpečná. Franco Brienza poslal na bránu hlavičku po rohovém kopu, ale Matteo Sereni míč skvěle vyrazil nohou.

V druhém poločase si vyšlápl Maurizio Lanzaro na domácího Ogbonnu a obránce hostí mohl být rád, že neodešel předčasně do sprch. Sudí Farina byl milosrdný a za hrozivý faul dal Lanzarovi pouze žlutou kartu. V 57. minutě mohl skórovat hostující Costa, ale hlavičkoval pouze nad. Domácí si mohli škubat vlasy v 73. minutě. Blerim Džemaili totiž svou dělovkou napálil tyč! Do konce zápasu se již stav nezměnil a oba celky si tak ponechaly po bodu.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Inter Milán 0:2

28.01.2009 20:30

Góly: 5. Dejan Stanković, 71. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán dokázal i přes brzké vyloučení Muntariho zvítězit v Catanii a díky ztrátám nejbližších pronásledovatelů navýšil náskok na čele tabulky, ten nyní činí šest bodů.

Na lavičku Nerazzurri usedl Beppe Baresi, který zaskakoval za distancovaného Mourinha, a v úvodních minutách mohl sledovat sérii rohových kopů svých svěřenců. Branka nakonec přišla co nevidět, už v páté minutě. Julio Cruz utekl po pravé straně a naservíroval míč na hlavu nabíhajícího Stankoviče, jenž přesně zakončil a poslal Inter do vedení. Catania sice poté vyrovnala zásluhou branky Paolucciho, ale sudí Rocchi gól neuznal, jelikož ještě předtím odpískal faul. Na druhé straně zahrozil z trestného kopu Ibrahimovič, trefil tyč. Brankovou konstrukci trefil i vzápětí, když pálil po povedeném průniku.

Ve 31. minutě ošklivě fauloval domácího Tedesca Sulley Muntari a hlavní sudí si nebral servítky a ghanského záložníka okamžitě vyloučil. O chvilku později zahodil svojí šanci Mascara, brankář Cesar pro změnu zakročil proti Paoluccimu. Domácí příznivci ucítili, že právě teď mají jejich miláčci šanci a vehementně je hnali dopředu. Těsně před přestávkou byli Rossazzurri blízko vyrovnání, když byl po rohovém kopu dokonce překonán gólman Cesar, ale míč z branky nakonec vykopl Cambiasso.

Ve druhém poločase Mascara vystrašil Cesara, jehož nakonec zachránilo břevno. Capuano následně branku netrefil. Brazilská jednička hostů si poté poradila i s pokusem Tedesca. Nakonec to byli Nerazzurri, kdo vstřelil rozhodující branku. V oslabení dvacet minut před koncem našel Stankovič pasem za obranou Ibrahimoviče, jenž obešel vybíhajícího brankáře a do prázdné branky rozhodl o vítězství Interu. Mohlo to být dokonce 3:0, ale Zanettiho střelu Bizzarri kryl, takže Inter si odváží tři body za výhru 2:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Città di Palermo 2:1

28.01.2009 20:30

Góly: 23. Francesco Totti, 45+2. Matteo Brighi - 31. Edinson Cavani

AS Řím pokračuje na vítězné vlně! Tentokráte na Giallorossi nestačilo Palermo a z věčného města si odváží porážku 1:2. Za domácí nastoupil poprvé po zranění Francesco Totti a hned se zapsal do listiny střelců.

Stadio Olimpico zažilo velmi rušný start do utkání. Nejprve zahrozili hosté, ale poté se slova ujali domácí. Matteo Brighi se dostal do samostatného nájezdu, ze kterého vyšel jako vítěz brankář Marco Amelia. Nicméně, v 18. minutě již brance nezabránil. Navrátilec Francesco Totti z voleje napálil Cicinhův centr, ovšem střelu ještě tečoval domácí obránce Carrozzieri a Amelia tak neměl sebemenší šanci.

Palermo jako by se brankou probudilo a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Uruguayec Cavani nezaváhal a z první prostrčil Liveraniho kolmici za Doniho záda. Hosté zůstali u ofenzívy, když Bresciano s Cavanim ostřelovali Doniho svatyni, nicméně snaha neměla větší úspěch. Naopak se hostům zranil Giulio Migliaccio, jehož nahradil Roberto Guana.

Římané zabojovali a ještě do konce prvního poločasu se opět ujali vedení. Giallorossi měli znovu štěstí na dobře postaveného hráče Palerma. Tentokráte byl v pozici centrujícího Francesco Totti, který svým centrem našel Mattea Brighiho. Brighi poslal hlavičku na bránu, ta se odrazila od Antonia Nocerina a zmatený Amelia opět nemohl na změnu směru reagovat.

Hned po změně stran se odražený míč dostal k Mraku Brescianovi, který však nedokázal z velmi blízké vzdálenosti prostřelit Alexandre Doniho. Na druhé straně vystavil Amelia stopku akci po ose Vučinič - Totti. Hosté poslali po hodině hry do boje útočníka Levana Mchedlidzeho. Gruzínec si po pár minutách pobytu na hřišti naběhl na centr a hlavou orazítkoval břevno domácí branky!

Římané dohrávali závěr utkání o deseti mužích v poli. Tentokráte za početní nevýhodu nemohla červená karta, ale zranění. Trenér Spalletti již vyčerpal všechna svá střídání, když v tom se zranil Marco Cassetti. Domácí i přes početní nevýhodu výsledek udrželi a mohou si tak gratulovat. Několik týmů před nimi ztratilo body a AS Řím se tak nadále přibližuje vrcholu Serie A.

Více informací k zápasu

AC Milán - Janov CFC 1:1

28.01.2009 20:30

Góly: 33. David Beckham - 87. Diego Milito

AC Milán nezvládl domácí zápas s Janovem a pouze remízoval 1:1. V utkání toho moc k vidění nebylo, skóre otevřel z přímého kopu David Beckham a těsně před koncem srovnal nejlepší střelec Janova Diego Milito.

Domácí mohli vstřelit úvodní branku už v první minutě utkání, obrana Janova chybovala, míče se zmocnil David Beckham a jeho následnou střelu musel Rubinho vyrazit na roh. Na druhé straně mířil Diego Millito z přímého kopu vedle. Další šance přicházely ze standardních situaci a po jedné takové vstřelili domácí Rossoneri úvodní branku utkání.

Celý Milán čekal, kdy se David Beckham trefí z přímého kopu, a nyní se dočkal. Beckham se postavil ve 33.minutě k přímému kopu a pravačkou otevřel skóre utkání - 1:0. O chvíli později se pokusil hlavou zakončit Pato, ale nezamířil přesně. K dalšímu přímému kopu, který zahrával Milán, se postavil Andrea Pirlo a trefil břevno ! V nepříliš na šance bohatém prvním poločase naposledy zahrozil ve 42. minutě opět z přímého kopu Milito, jeho ránu musel krotit Abbiati.

Začátek druhého poločasu toho také příliš neukázal, janovští se snažili o vyrovnání marně. Velké problémy obraně Rossoneri dělaly centry do jeho pokutového území. Fotbalisté Janova se čím dál více dostávali do zakončení hlavou. Milán v této fázi zápasu moc nepředvedl, větší vzrušení přinesl až střídající Ronaldinho. V 78. minutě byl faulován Pato a k přímému kopu se postavil Ronaldinho, přesně a tvrdě vystřelil, jenomže brankář Rubinho doslova zázračně míč vyškrábl na roh. U trestných kopů se tedy vystřídali všichni exekutoří Beckham - Pirlo - Ronaldinho. Předvedl se i Abbiati, jenž o tři minuty později fantasticky vytáhl hlavičku Milita, čímž uchránil domácí před vyrovnáním.

AC Milán v závěru nepůsobil jistým dojmem a doslova si koledoval o gól. Ten nakonec padl, Janovu se vyplatil tlak, který na Milán vyvinul a opět ze vzduchu udeřil. Na centrovaný míč si naskočil Palladino, ovšem hlavičkoval do země a k tomuto odraženému míči přiběhl Milito a nekompromisně srovnal - 1:1. Nic dalšího už se nestalo a tak si Janov odváží zasloužený bod.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 2:1

28.01.2009 20:30

Góly: 47. Mario Santana, 79. Riccardo Montolivo - 49. Luigi Vitale

Mizérie Neapole pokračuje, naopak Fiorentina svojí bídnou sérii přetrhla a v taháku kola porazila Partenopei 2:1. Fialky díky zisku třech bodů předskočili právě dnešního soupeře a jsou šesté, Neapol tedy až sedmá.

Oba týmy po podzimu výrazně pokukovaly po místech, která zajišťují Ligu mistrů, ale úvod nového roku jim vůbec nevyšel. Fiorentina prohrála třikrát v řadě, nedařilo se ani Neapoli. Zatímco však Viola měla spíše smůlu, když proti Milánu i Juventusu předvedla dobrý výkon, Azzuri jsou zkrátka z formy a propadají se tabulkou. Dnes utrpěli šestou porážku venku v řadě.

V brance Neapole se dnes již po několikáté kvůli zraněním svých kolegů objevil až třetí brankář Matteo Gianello, jenž musel po dvou minutách likvidovat hlavičku Alberta Gilardina. Ohrozit ho mohl z trestného kopu také mladý Jovetič, jenomže branku minul. V osmé minutě přišla pro hosty pohroma v podání zranění právě brankáře Gianella. Italský gólman nakonec na hřišti vydržel až do 32. minuty, kdy odkulhal se svalovým problémem. Mezi tři tyče si tak musel stoupnout teprve 19letý Luigi Sepe, až čtvrtý brankář Partenopei.

Neapol se do hry příliš nedostávala a přestože bylo šancí pomálu, většinu měli na svědomí domácí borci. Těsně před přestávkou nejprve zakončil akci Jovetič nepřesně a poté si první výraznější zákrok připsal Sepe, jenž likvidoval pokus Gilardina.

První dějství nebylo z diváckého pohledu příliš atraktivní a jen málokdo mohl čekat takový začátek druhého poločasu, jaký byl k vidění právě na Stadio Artemio Franchi. Fiorentina totiž po dvou minutách hry využila obrovské hrubky soupeře. Nepříliš povedený trestný kop totiž nepochopitelně prošel přes všechny hráče Partenopei a míč se nakonec dostal až k Santanovi, jenž otevřel skóre. To ovšem nebylo na vše, ve Florencii se děly divy i nadále. Za pouhé dvě minuty totiž bylo srovnáno. Luigi Vitale zavezl míč po levé straně a odcentroval. Míč se ale stočil směrem k brance a gólman Frey si ho srazil do vlastní sítě. Kvůli další velké chybě tak bylo skóre nerozhodné 1:1.

Domácí brankář poté alespoň částečně napravil své zaváhání, když zneškodnil střely Zalayety a Lavezziho. Diváky na stadionu pak probudil až v 79. minutě Riccardo Montolivo, který dobře zakombinoval se Semiolim a následně poslal míč pod debutantem Sepem do branky - 2:1 a zasloužené vedení Fiorentiny, která po většinu času tlačila. Neapol na branku nedokázala nijak zareagovat a v nastaveném čase navíc ještě inkasovala červenou kartu. Druhou žlutou dostal Montervino. Nakonec však ještě rozhodčí Rizzoli daroval Azzuri šanci, když je ponechal zahrávat ve čtvrté minutě nastavení, ačkoliv byly ohlášeny tři, slibný trestný kop. Frey však Lavezziho střelu skvěle vytáhl a udržel těsné vítězství Fialek.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Bologna FC 0:1

28.01.2009 20:30

Góly: 80. Sergio Volpi

Bologna šokovala Atalantu, když si ze Stadio Azzurri d'Italia odváží tři body za výhru 1:0! Tu hostům zařídil trefou z trestného kopu Sergio Volpi. Rosoblu se v Bergamu podařilo vyhrát poprvé za 25 let.

První poločas příliš šancí nenabídl. Za zmínku stojí vyběhnutí brankáře Coppoly proti rozběhnutému Valianimu a velká šance Marca Di Vaia, kanonýra Bologně, jenž však zaváhání Coppoly nevyužil. Ve 40. minutě měla pro změnu dobrou příležitost Atalanta. Floccari patičkou poslal míč Garicsovi, jenž našel Doni. Jeho pokus ale zamířil nad branku.

Další šanci měli Orobici 40 sekund po přestávce. Floccari se odpoutal od svého strážce a tvrdou ranou orazítkoval břevno. Poté přišlo další Coppolovo zaváhání, ale ani tentokrát nebyl Di Vaio schopen jej využít. Deset minut před koncem však domácí šokoval Sergio Volpi, jenž se neomylně trefil z trestného kopu a vystřelil Bologně tři body. Snaha Atalanty již v závěru žádné ovoce nepřinesla.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - US Lecce 1:1

28.01.2009 20:30

Góly: 88. Andrea Mantovani - 56. Giuseppe Vives

Na Stadio Bentegodi ve Veroně se dělily body. Domácí Chievo dokázalo v posledních minutách vyrovnat, ovšem stále se nedostalo ven ze sestupového pásma. Hosté z Lecce setrvávají na zlomové hranici mezi bezpečím a sestupem.

Domácí začali lépe, když hned v úvodu protáhl Benussiho Sergio Pellissier. Následně hrozil Mandelli, ale nikým neatakovaný hlavičkoval mimo. Chievo pokračovalo v ofenzívě, ovšem Mauro Esposito byl zastaven skvělým obranným zákrokem Andrey Zanchetty. Ještě do konce, jinak poklidného, prvního poločasu vyslal Sergio Pellissier Marcoliniho. Domácí záložník však svůj pokus nasměroval mimo branku hostí.

V druhém poločase se děly zajímavější věci. Domácí obránce Mandelli se sotva rozkoukal po poločasové pauze na hřišti a už musel zpět do kabin. Sudí Bergonzi mu udělil druhou žlutou kartu za nebezpečný faul na Simone Tiribocchiho. Chvíli po redukci hráčů se poprvé rozvlnila síť. Vives si naběhl na odražený míč po rohovém kopu a ránou jako z děla poslal Lecce do vedení.

Hosté mohli ještě navýšit, ale Stefano Sorrentino skvěle vychytal Tiribocchiho bombu. Chvíli poté Javier Castillo domácího brankáře prostřelil, ale radost mu zkazilo břevno. V 80. minutě se síly na hřišti vyrovnaly. Fabiano viděl také druhou žlutou kartu po faulu na Pellissiera. Stejně jako Lecce krátce po vyloučení domácího hráče vstřelilo branku, tak učinilo i Chievo. Stephen Makinwa chytrou přihrávkou namazal Mantovanimu, který upravil na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 3:1

28.01.2009 20:30

Góly: 13. Gennaro Delvecchio, 51. Antonio Cassano, 54. Marius Stankevičius - 29. Tommaso Rocchi

Římské Lazio vybouchlo po druhé během tří dnů, zatímco v neděli prohrálo s Cagliari 4:1, tak tentokrát se muselo sklonit před Sampdorií. Domácí vyhráli 3:1, když rozhodli dvěma slepenými góly ve druhém poločase. A mohlo to být ještě horší, kdyby Bellucci proměnil nařízený pokutový kop. Za hosty skóroval pouze Tommaso Rocchi.

Třináct minut stačilo domácí Sampdorii na vstřelení prvního gólu. Dlouhý centrovaný míč Reta Zieglera našel Gennara Delvecchia a ten z první prostřelil brankáře Musleru, jenž v brance nahradil chybujícího Carriza - 1:0. O chvíli později zasáhla Janov špatná zpráva, Padalino se po srážce s Panděvem natolik zranil, že musel být střídán, jeho místo zaujal Dessena. Lazio vyrovnalo přesně po půlhodině hry, Cristian Ledesma přihrál volnému Rocchimu a ten opravdu neměl se zakončením problém - 1:1. Vrátit vedení na stranu Sampdorie mohl ještě do poločasu Antonio Cassano, ale Muslera si s jeho pokusem poradil.

Do druhého poločasu poslal trenér hostů Delio Rossi Maura Zarateho, aby podpořil do té doby nevýraznou ofenzívu. Zarate dokázal ihned vytvořit nebezpečnou šanci, ale byl to Antonio Cassano, který skóroval. Někdejší hráč AS Řím či Realu Madrid ukázkově vymetl šibenici a stanovil vedení 2:1 pro Sampdorii. Za tři minuty už zvyšoval na 3:1 po rohového kopu hlavou nikým nehlídaný Stankevičius, přesný centr mu poslal Cassano. A pro Lazio mohlo být ještě hůř, Cassano vybojoval po kontaktu s Lichtensteinerem penaltu, ale tu Belluccimu brankář Muslera chytil. Biancocelesti opět zklamali a z Janova odjíždějí zaslouženě s nepořízenou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán21154236:1549
2.Juventus FC21134434:1643
3.AC Milán21125436:2241
4.Janov CFC21107431:1937
5.AS Řím21113731:2636
6.ACF Fiorentina21112828:1935
7.SSC Neapol21103828:2333
8.Città di Palermo21102930:2732
9.Cagliari Calcio2194827:2331
10.SS Lazio2194832:3231
11.Atalanta BC21831026:2527
12.Udinese Calcio2175930:3326
13.Calcio Catania2175920:2626
14.AC Siena21741015:2025
15.UC Sampdoria21651019:2523
16.Bologna FC2157924:3322
17.US Lecce21310820:3119
18.Turín FC21451221:3617
19.Chievo Verona21451214:3017
20.Reggina Calcio21351317:3814

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (215)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

..jinak.. na omrd kolo

Reagovat
Shevchenko

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

mlčela!!! Je to nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

(akorát to ACčko mohlo vyhrát)

Reagovat
smazaný uživatel

(Juve teda taky, Inter nemusim), ale beru to z pohledu mého

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

snad Juve nebo AC Inter dá, ale hlavně AS musí být čtvrtý! Je to jasný všem? Nebudu se ptát dvakrát

Reagovat
M11

krasne jste to stahli.. ted uz je to jen ve vasich rukach.. tak jako to ma bohuzel zase inter pevne ve svych

Reagovat
smazaný uživatel

tak má, ale ještě bych neházel flintu do žita. Inter nejni neporazitelný, my na něj ztrácely dvanáct bodů několik kol před koncem a jaké to bylo nakonec drama! Snad vám třeba i pomůžem, že jim vrátíme ty dvě porážky

Reagovat
M11

abyste nakonec neokradli i nas

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je do konce sezony ještě dlouhá doba, ale troufnu si říct, že tímhle zápasem jsme přišli o Scudetto (ó, jak rád bych se mýlil). jenže né kvůli Senderosovi, kterej už se tak narodil..., nýbrž kvůli Carlettovi, nad jehož krokem přemýšlím už dobrých 25 minut a zatím mě jako jediný přijatelný vysvětlení napadlo, že si museli s Tassottim na lávce šlehnout. nebyl Maradona na San Siru ? třeba mu prodal dávku. možná si přečetl na EF, že nemá koule, tak si řek "co může být větší hardcore, než nasadit proti Militovi Senderose ?". těžko říct, uvažovat nad tím budu určitě ještě hodně dlouho. hráči se dřou 93 minut na výsledek proti týmu s momentálně asi nejlepší formou v lize a vedou..., jenže pak to jeden týpek pohřbí. týpek, kterej nemá v AC absolutně co dělat. Abbiati se může pos.at, aby nás udržel nad vodou..., chytá nechytatelné, ale on si Senderos stejně najde skulinku, jak tam ten míč dopravit. jestli ho tam Carlo do konce jeho angažmá u nás ještě JEDNOU postaví, začnu uvažovat o senilitě. promiň Carletto, ale myslím to vážně. jestli nám uteče Scudetto o 2 body, budu je hledat v tomto zápase...

p.s.: proč to vždycky hážu do preview ?

Reagovat
plechi

Reagovat
terry

Protože souhrn ještě neexistuje.

Reagovat
$dolar$

Promin ze se smeju , ale je to usmevne

Reagovat
smazaný uživatel

aby si to všichni přečetli dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

jo Trewe..., rozlouskls to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Becks jede

Reagovat
$dolar$

Vynikajici kolo

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé

Reagovat
M11

mam takove obavy ze tohle kolo bylo nesmirne dulezite pro Inter.. smrdi to

Reagovat
GEGE

Reagovat
terry

Měli štěstí.

Reagovat
Jajinek

Jaky štěstí?...myslím že sme to pohlídali s přehledem...

Reagovat
terry

Myslím ohledně ostatních zápasů..

Reagovat
Jajinek

No tak to každopándě...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak cítím..., mám hodně blbej pocit

Reagovat
$dolar$

Co smrdi? Akorat ta cervena karta pro Muntariho za to by mel dostat ten rozhodci stopku na hodne dlouho

Reagovat
M11

tu sem nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

celkem spokojenost. I když vyloučení bylo velmi přísné. Doufám, že nás to nakopne k dalším výkonům. A na t obránění hráče kvalitní máme, skoro co druhý zápas se mění stopeři a jde to. do toho tam skvěle zapadl mladý Santon.

Reagovat
terry

Janov. Milito je ďábel.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Janov parada Inter parada Rim parada Fiorentina parada Udinese parada Co vic si prat?

Reagovat
smazaný uživatel

Bello mi to dneska pěkně podělal . Jinak Reja taky střídal hrozně, chtěl to taky bránit posledních 20 minut a taky mu to nevyšlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitně AS .. Forza Giallorossi

Reagovat
mastakillah

Řeknu to jednoduše..prokaučovaný 3 body...totálně nepochopitelné střídání..proč nestahl dnes nulovýho Kaká???..proč odcházel Clarence a šel hrát Senderos??..porc měnit stoperskou dvojici když zbývá 15 minut do konce??..tyhle šchy fakt nechápu...aby nás tyto dva zbytečne!! ztracené boby nemrzeli...

Reagovat
terry

Mimochodem, AS Roma je zpět.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

vlci přes zimu převlíkli kožichy a budou nejspíš kousat

Reagovat
M11

poud budem at uz my nebo vy takhle ztracet.. tak urcite..

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov prostě...

Reagovat
M11

na to uz ani nejde nic rict.. videl jsem ten zaver.. a proste.. tohle nemusi mit dopad jen co se tyce tohodle zapasu.. ale neprida to na psychice do dalsich kol.. navic podtrzene tim ze uplne zbytecne.. a ti hraci to vedi.. moc dobre vedi..

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povídej. hráčům na psychice nepřidá, že se dřou celej zápas a je jim to k ničemu..., páč remíza doma s Janovem nám je těžce k ničemu. a interisti si samozřejmě vesele odvezou 3 body o deseti z Catanie...

Reagovat
M11

jediny lek.. rychle toto kolo hodit za hlavu.. ale nam se to rekne

Reagovat
smazaný uživatel

já osobně budu mít pěkně hnusný spaní, takže co teprv Carletto, Claudio a ragazzi ? ale hodit to za hlavu a restartovat je jediný řešení no...

Reagovat
M11

chapu chapu chapu.. taky mi neni do zpevu..

Reagovat
smazaný uživatel

neska o linky nouze všude... próóósíím néé znovu inter..prosíím znovu NE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak mám toho chlapa rád, jak ho respektuju a jakej jsem flegmatik, tak mám po dnešním zápase chuť házet na Carlovu fotku šipky.......a Senderosovu pochcat. kua mě je hnusně...

Reagovat
smazaný uživatel

pak to PJ & kily smažte

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppa Přes ty vlasy ani neumí nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Lecce má stopku, bude hrát asi zase Lukáš, že?

Reagovat
smazaný uživatel

taky krasny tiket a juve ho po.....

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad

Reagovat
smazaný uživatel

nesom rad lebo som prisel o 3000

Reagovat
Tomanatura

Euro jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ..sk

Reagovat
M11

aspon neco se vydarilo

Reagovat
Shevchenko

Nasrat Interistu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak ten zápas jsem si vyloženě vytrpěl u tv, kde komentátor Sport1 předváděl takový koncert, že jsem ani nevěřil občas svým uším. Zasloužili jsme si vyhrát, všichni naši hráči, kteří nastoupili od začátku hráli dobře. Ztráta bodů je vina Carla a všech jeho střídání, ze kterých snad jen to 1. bylo nějak racionalizovatelné. Abbiati, Pato, Pirlo, Becks senderos, R80

Reagovat
GEGE

Doufám,že ti poslední dva v létě odejdou...

Reagovat
smazaný uživatel

první určitě..., druhej určitě ne

Reagovat
GEGE

Nj to je jen takové moje přání...

Reagovat
smazaný uživatel

tak R80 bych teda viděl v našem dresu i nadále.. tenhle zápas se prostě nedostal do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

*viděl rád

Reagovat
GEGE

Nejde jen o tenhle zápas...Ronaldinho je špatný celou sezonu až na výjmky...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych teda neřekl, s jeho výkony za tuhle sezónu jsem celkem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som davida v ac nechal a do ameriki poslal ronadlihna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Neapol jde dolu

Reagovat
terry

Bohužel. Neunášejí tíhu situace. Nevěřím, že by to bylo jen kvůli Hamšíkovi.

Reagovat
M11

co jsem videl.. maji do toho vseho i dost smuly.. to se to pak hraje

Reagovat
terry

V posledních zápasech (ASR a Fialky) byli horším týmem.

Reagovat
M11

fialky jsem nevidel.. ale s AS to bylo dost smolne utkani.. ale preci jen se asi projevuje nezkusenost

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Viole byli o hodně slabší.Měli problémy se dostat s míčem za půlku.

Reagovat
M11

dival si se ?? jak hral Montolivo ??

Reagovat
smazaný uživatel

Slušně, ale už zahrál i lepší zápasy.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

S Melem prý nejlepší na hřišti.

Reagovat
M11

tak jeste jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Melo . mere & ital: když už, tak co Jovetič ?

Reagovat
M11

jeste se neostrihal

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

YEEES , víc nepotřebuju vědět

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Každý ma jiné požadavky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič se mi celkem líbil, nějak jsem nepobral, proč zůstal v kabině...

Reagovat
terry

No smolné.. Žádná sláva to nebyla. A nezkušenost bude hrát určitě velkou roli, tíha okamžiku byla zkrátka veliká.

Reagovat
M11

budou to mit strasne tezke vratit se zpet do toho boje.. AS.. Viola.. v laufu Janov.. tezke

Reagovat
terry

Tak nějak. Už jim moc nevěřím. Teďka přeju Janovu, aby co nejdýl udržel formu.

Reagovat
smazaný uživatel

AS prostě silou vůle musí jít za čtvrtým flekem...Neapol neNeapol , ne teď vážně, měli jsme tam trochu štěstíčka, ale zase na druhou stranu to byl jeden z nej výkonů AS venku v téhle sezóně. No snad nám bude štěstí přát a ten čtvrtej flek dáme. Porme klucííí. Forza Roma...

Reagovat
M11

typicky vyzrali vykon.. tak to ma vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky klucííí , to mám radost. A hlavně nádherný návrat Francesca, což před LM potřebujem. A hlavně už žádné hádky...

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak - co ti kluci z Torina ještě víc chtějí? doma posledního a oni ho neporazí. to je pro mě taky další zklamání.

Reagovat
GEGE

A já na ně jěště vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátka parádní kolo. AC, Toro, Inter, fanta - všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě dnes jsem nečekal vítězství Interu, prostě z Catanie se body lehko nedolují..no nic, to mi nevyšlo. Dál tedy Torino, což je rána jak hrom - taky mi nevyšlo..Udinese jsem nevěřil ani za mák - to mi taky nevyšlo.. .nic jsem netrefil..teda jo, Fialkám jsem věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Grande INTER!!! Grande Diego....a hlavne Grande Udineeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

bleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

mam k tomu jedinu vetu ale nechcem ban

Reagovat
smazaný uživatel

hosi sranda...sorac ale mam strasnou radost...cekal jsem ze dneska stahnete a je to presne naopak

Reagovat
jtbs

tiez som kdeco cakal...dnes som ziadne stahovanie necakal ale na takyto zaver som ani nepomyslel

Reagovat
jtbs

inak to vyslovit neviem

Reagovat
M11

jak jsem pred nedavnem na novacky nadaval ze nic moc.. tak aby to nakonec nedopadlo tak ze se dva zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v dalším kole hodně těžký los pro Regginu i Toro.

Reagovat
M11

ted jsem se dival.. Reggina nevyuzila sanci minule.. ted zase Toro.. nejhorsi mozna varianta pro oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ač to tak nevypadá, favorizuju Sienu a Catanii. Jinak asi jsi to dneska taky neviděl, že?

Reagovat
M11

je fakt ze Siena to ma nahnute.. a ty vykony asi nic moc.. Catania po prvni uzasne tretine kdy ukradla bod i nam se pomalu a jiste namaci.. co se tyce nas.. za boha nesel zadny link.. zapas jsem videl jen do prvniho golu.. tam jsem nepochopil prvni pohyb Legra.. a uz to bylo.. v koutku duse jsem doufal ze aspon ty si mel vetsi stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Catania dolů a Torino zůstat..., to by byla nádhera , ale těch 9 bodů na sestupovou zónu

Reagovat
M11

presne tak bych to bral i ja..

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší bude, když potáhnou oba.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, jenže Catania vždycky hraje úplně jinak, když jí o něco jde. Tento pád se dal čekat, ale jak se dostanou až moc dolů, tak to začne lítat. Ty poslední 4 mančafty jsou jednoznačně na "pole", sestup někoho jiného by mě překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to tak je no. Catanie ví, kdy musí a má na to se v pohodě udržet. začínám mít strach, že se z toho Torino nakonec fakt nevyhrabe..., ale do konce ještě daleko a nad vodou mě drží to Lecce, který by šlo snad přeskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyb Juve neměla Del Piera, tak by spadla sama...

Reagovat
smazaný uživatel

ač to tak nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

juve do dabla taki nadherny tiket som mal vsetki chyitene az na vas

Reagovat
jtbs

ked stavis na konkurenciu tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

neser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

zla nalada no

Reagovat
herbage

Vlci válí, takové zmrtvýchvstání

Reagovat
smazaný uživatel

tj...ale pre mna to neni dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už jsem ani nevěřil, ale teď to nevypadá úplně marně jako před deseti koly...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter toho všeho fakt krásně využil a zase se bude pěkně vyhřívat na prvním místě. AC a Palermo Udineeee Siena,Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem smutný,protože fandím Palermu. Díval ses? Byla ta vaše výhra zasloužená? Jak hráli naši? (Palermo) a jak padl ten gól Cavaniho? Tys to určitě viděl,tak dej info pls.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To už je sestřih tak brzo? Tak dík...Cavani zkušeně...ale zajímalo by mě kdo to byl,kdo vůbe cneuhlídal Brighiho

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Nocerino, ale zavánělo to faulem.

Reagovat
M11

Palermo pry nastrelilo brevno

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jesem neviděl. Nevim, jestli jsme vyhráli zaslouženě, páč jsem přišel domů až ve čtvrt na jedenáct. Ale asi jsme měli trochu štěstí, jak jsem teď koukal na ten sestřich od merenguese. Ale Francesco šťastnej gól a nahrávka (což je naprosto vynikající).

Reagovat
smazaný uživatel

A joo,tak já stejnak nevěřil v nějaký bod z Říma a když už dostat gól od vás,tak od Francesca,kterému to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

díky . Jinak Palermo na poháry samozřejmě šanci má , takže kdo ví jak to všechno bude (my ještě zdaleka taky vyhráno nemáme).

Reagovat
Mr.Jindros

Poslední dvě ligová vítězství (siena, fiore) zařídil pouze Alex, kdyby se mu nepovedla jedna genialita za zápas bylo by to v čudu. Juventus jako tým neumí "najistotu" přehrát slabšího soupeře, hlavně venku je to trága. Nemáme to blbě našláplé (koncepce, mladíci atd.), ale kádr i trenéra má prostě Inter o něco lepší a je třeba si uvědomit že na současnou úplnou evropskou špičku (včetně toho Interu) kvalitativně nestačíme, tudíž nemůžeme chtít zázraky. Zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

mám na to podobný názor. Ikdyž si myslím, že na evropskou špičku stačíte, jen se musí zadařit celému týmu.

Reagovat
M11

100. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

bože ja jsu tak štastnej

Reagovat
M11

hele.. staci jednou jo

Reagovat
smazaný uživatel

počkej až z vás Bůh sundá ochranou ruku

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem slyšel, že Silvio chystá podniknout nějaký kroky

Reagovat
M11

sak Moggi taky jeste nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by moh Inter tu Uefu nakonec uhrát no...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozor, ďábel je ďábel

Reagovat
Tomanatura

Tojo, Muntari opět vyloučený proti Catanii a opět po faulu na Tedesca Předtím mu dal loketem, dnes jen seknul zezadu. Ale červená to nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

prisna urcite...ale catania dala gola(mohl platit)a mozna ruka cordoby...sice by to byla prisna penalta ale vis jak...takze spokojenost

Reagovat
Jajinek

Tak gol ano ale ruka??...Jak může obránce zahrát rukou, když je má pro jistotu sepnuté za zády dlaň v dlani?

Jinak ta branka Catanie byla sporná, dalo se to fouknout, ale nemuselo se....pak to sudí kompenzoval, když odpískal nesmyslný faul Cordoby před vápnem, to ho málem i kliďas Zanetti zabil...prostě sudí zase naprosto nezvládal!

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to casto

Reagovat
M11

abych na vas porad jen nenadaval.. v klidu jste si to uhlidali

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis?

Reagovat
M11

vykonem

Reagovat
smazaný uživatel

od 2.polocase ano...1.tragedie

Reagovat
M11

videl jsem jen druhou pulku

Reagovat
Tomanatura

To AS je fakt našlapané. Nebýt toho začátku, tak jsou první.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně zachovat klid (aby ta krize znovu nepřišla ).

Reagovat
M11

to uz asi ne..

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nesmí no , ale ještě AS čeká mnoho těžkých zápasů, tak snad alespoň ten čtvrtej flíček by mohl být prosím

Reagovat
Tomanatura

To docela pochybuju. Ledaže byste postoupili dál v LM, marodkase začala plnit a Totti se zranil na půl roka...

Reagovat
smazaný uživatel

no v LM to máme jasně daný do finále (aby byl na place domácí tým)

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné kolo, hlavně AS A taky Viola

Reagovat
smazaný uživatel

mere, dej tu pls odkaz i na Inter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Catanii neuznali gól?

Reagovat
Tomanatura

Ano, Catania dala gól, ale rozhodčí už předtím pískl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
M11

tak co jsem ted videl.. tak jsme prohrali naprosto zaslouzene.. Nataleho gol.. lahoda obrana chvilemi nechapala... uz at je zpet Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

Cassettimu hrozí až 3 měsíce stop, Panucci možná odejde, takže AS zbývá na RB jen Cicinho. Borriello je opět zraněný a vrátí se nejdřív za měsíc.

Kdyby někoho zajímaly známky za výkony, tak tady už jsou:

http://www.datasport.it/dsmain.aspx?canale=1

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Komat

V zápase Interu netrefil v druhym poločase hráč Catanie břevno, ale pravou tyč Cesarovi branky. Ibra pak dal nádhernej gol, kdy využil špatnýho postavení obránce a po nádherný přihrávce byl sám proti brankářovi, kterýho přeloboval, zpracoval si míč a přesně zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz fandim stare dame tak Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dost zamrzi ta remiza hlavne ked po predchadzajucom kole Carlo vyhlasoval ze utocime na titul a potom doma bum s muzstvom ktore je stvrte a nas konkurent a hlavne Inter si tie tri body uhraje................takze sme zase tam kde sme boli a pri forme AS sa mozeme zacat bat aby sme boli v predkole LM ale tu sa zase vraciam k politike klubu a ktomu ze vedia ze v obrane to skrip[e a ze Paulo po sezone konci a oni vyhlasia ze maju Nestu a Silvu ale ten moze hrat az v lete takze nic ale vonkoncom nic stym neurobia max ocakavam ze prehovoria v lete Paula alebo Favaliho aby ostali a zase sa to bude platat co je skoda.......................

Reagovat
panca

carlo to totalne pojebal! radej bych tam nechal unavenyho pata kterej byl porad nebezpecnej a hlavne aktivni coz se o dihnovi neda vubec rict za 20 minut snad nebyl poradne u balonu a nasadit senderose na militadalsi genialni tah. prvni polocas byl uplne super, jsem si rikal to je krsa ze hrajem hodne dobre skoda ze jsme nadali nakej druhej gol a pato by neuveritelnej ale druhej polocas od 70 minuty nevim jestli jim carlo rekl at zalezou jinak si to nedokazu vysvetlit!! obrovksá skoda to uz je snad poněkolikáte ze ztratime body v zaveru... beckham pato a vcera hral moc dobre i pirlo zacina se mi zase libit

Reagovat
panca

a pristi kolo jedem na Lazio takze to bude taky celkem honicka. PS jeste jednou ach za vcerejsi vysledek takova skoda

Reagovat
smazaný uživatel

jinak u Torina máte starej znak. tenhle už pár let nemají

novej - http://www.torinofc.it/index.php

Reagovat
M11

a ja si porad rikal proc jsou tak dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

nevis jak to vypada s Beckhamem ???

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nevím. prý se uvidí v nejbližších hodinách, až ho prohlídnou...

Reagovat
M11

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Inter super.. Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Mannini dostal jeden rok natvrdo, protože přišel pozdě na dopingovou kontrolu . Teď je jasné, na jakou pozici přišel Dátolo.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

To se nemuze ani nejak odvolat, nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale tyto tresty v Itálii nedělají pro srandu, téměř vždy platí. Prý k tomu došlo před dvěma lety po zápase Chievo - Brescia . Možná se Marino opět pokusí o Pasquala...

Reagovat
Tomanatura

Pockat abych si to ujasnil. On dostal trest ted za neco, co pry udelal pred dvemi lety?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosinec 2007, takže nakonec jen něco přes rok. Hned potom odešel do Neapole.

Reagovat
M11

ted sem to docetl

Reagovat
smazaný uživatel

no pěkně , takže je Dátolo jasnej no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bylo Cagliari zalezlé na svojí půlce a jen odkopávali. To je teda překvapení ligy

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Scudetto Interu - 17. v pořadí, což by znamenalo vyrovnání Milána

Reagovat
smazaný uživatel

ted provokujes ale hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale to by byl velký historický okamžik, kdyby jsme se zase vyrovnali AC v počtu Scudett, to se neděje každý rok a našlápnutto máme dobře

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz letos titul prijde...tak budu konecne rad

Reagovat
M11

rikal sem si.. 197 kurna to se neodmita ale nebudu hajzl.. a vidaaaa kdopak se nam vybarvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je důležitý, že se pro nás v interistově dvoustovce taky našlo místo..., dokonce vedle nás stojí palec , díky roberto

Reagovat
smazaný uživatel

není zač, kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak vidím, že letos se vyrovnají další rivalové. Viz Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Slejdy

AS mohlo byt i vic kdyby nekteri nevymysleli ze De Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

buďme rádi že alespoň tak. Hlavní jsou tři bodíky a vidina čtvrtého fleku

Reagovat
Slejdy

jojo sak v poho...ted v reggine jedine 3 body..nic jineho nepripada v uvahu .. pomeeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele