Serie A - preview 21. kola

28.01.2009, 08:36, aktualizováno 28.01.2009, 08:36
Previews
Itálie zažije další pokračování stíhací jízdy Juventusu, Stará dáma hraje na hřišti trápícího se Udinese. Inter vede o tři body, ale není dvakrát suverénní, tentokrát jede na horkou půdu Catanie. Za nimi číhá AC Milán, ovšem rossoneri dnes mají těžkého soupeře - čtvrtý Janov. Fiorentina hostí Neapol, AS Řím přivítá Palermo. Poslední Reggina potřebuje uspět v Turíně.
Cagliari Calcio - AC Siena  (středa 20:30)
Celá Itálie očekává, jak si povede v dalším zápase Cagliari, to v minulém kole smetlo Lazio a nadále pokračuje ve spanilé jízdě. Tentokrát se mu v domácím prostředí postaví Siena, ta je s pětadvaceti body patnáctá.

Čtyři branky v prvním poločase a konečné vítězství 4:1 na půdě Lazia Řím nikdo nečekal. Cagliari tak zůstává tento rok neporaženo a po Interu Milán a Udinese obralo o body dalšího kandidáta na evropské poháry. Sardinský celek stoupá tabulkou vzhůru a pokud bude v těchto výkonech pokračovat i nadále, tak se může klidně stát, že si příští sezonu zahraje evropské poháry.

O pohárové Evropě si zatím můžou nechat zdát v Sieně, i letos to totiž vypadá na umístění ve druhé polovině tabulky, i když je nutné podotknout, že za poslední dva zápasy si Siena připsala plný počet bodů. Jenomže to byly hubené výhry 1:0 a ještě k tomu v domácím prostředí. Venku už nejsou Bianconeri tolik úspěšní a na půdě Cagliari je čeká velmi těžký zápas. "Jsem spokojený s vítězstvím, hráči i s celkovou atmosférou, Setkali jsme se Atalantou během její dobré formy. Vítězství je velmi cenné," řekl trenér Giampaolo.

Pouze dva hráči nebudou proti Sieně k dispozici, jedná se o zraněného Agostiniho a vykartovaného brankáře Marchettiho. Do branky se tedy postaví jeho brankářská dvojka Lupatelli. Hosté jsou na tom mnohem hůře. Scházet budou Rossettini, Packer, Belmonte, Manitta a Portanova, suspendovaný je Rumun Codrea.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Lupatelli - Mathesu, Polez, Bianco, Pisano - Fini, Conti, Biondini - Cossu - Acquafresca, Jeda
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Zuniga, Ficagna, Bryndal, Del Grosso - Jarolím, Vergassola, Galloppa - Kharja - Ghezzal, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 2.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (středa 20:30)
Stará dáma bude pokračovat v honu na Inter na Stadio Friuli v Udine. Domácímu celku se vůbec nedaří a proti silnému Juventusu bude pro Friuliani velmi těžké zlomit daleko sahající sérii neúspěchů. Hosté naopak ztrácí pouze tři body na první místo a ztrátu nehodlají připustit.

Fotbalisté Juventusu mají podle kapitána Alessandra Del Piera v plánu udržet tlak, který soustavně vyvíjejí na vedoucí Inter. Nerazzurri stačí jediná prohra a Juventus se bodově dotáhne. Bianconeri jsou navíc posilněni důležitým vítězstvím v minulém kole. Svěřenci Claudia Ranieriho totiž udolali Fiorentinu brankou Claudia Marchisia, která dokonce turínský celek vynesla na 24 hodin na vrchol Serie A.

"Vítězství proti Fiorentině jsme dosáhli srdcem, což zvýšilo celému týmu sebevědomí. Být na vedoucí pozici - i když na jeden den - je pro nás odměna za vše, co jsme doposud udělali, a také extra motivace do pokračování v honu na Inter," řekl kapitán Del Piero. Juvetnus nyní cítí šanci. Internazionale totiž cestuje na horkou Sicilskou půdu vyzvat Catanii. Zápas s Udinese, které je v "antiformě", je tak pro Juve jako stvořený.

Jak již bylo napsáno, Udinese se vůbec nedaří a je až na čtrnáctém místě. Proti nejlepší obraně v lize to budou mít forvardi Udinese hodně těžké. "Máme opravdu smůlu. Za malé chyby neúměrně mnoho platíme. Nyní je již jisté, že jsme v krizi. Ovšem zapracovali jsme na některých aspektech. Potřebujeme akorát vyhrát," prohlásil Pasquale Marino, trenér Udinese.

Juventusu se do sestavy vrací Momo Sissoko a Cristian Molinaro, kteří si odpykali disciplinární tresty. Domácí celek je zcela kompletní.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Samir Handanovič - Damiano Ferronetti, Cristian Zapata, Maurizio Domizzi, Giovanni Pasquale - Mauricio Isla, Gaetano D'Agostino, Gökhan Inler, Gyan Asamoah - Antonio Floro Flores, Antonio Di Natale
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Gianluigi Buffon - Zdeněk Grygera, Olof Mellberg, Nicola Legrottaglie, Christian Molinaro - Marco Marchionni, Momo Sissoko, Claudio Marchisio, Pavel Nedvěd - Carvalho de Oliveira Amauri, Sebastian Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.10 - 3.15 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Reggina Calcio  (středa 20:30)
Na Olympijském stadionu v Turíně bude k vidění velmi důležitý zápas, který možná leccos napoví o sestupujících týmech. Osmnáctý FC Turín hostí poslední Regginu, ta doufá, že si konečně po sedmi zápasech bez výhry připíše vítězství.

Turín v minulém kole udělal první důležitý krok na cestě k záchraně, když remizoval s dalším sestupujícím celkem Lecce 3:3 a připsal si bod, navzdory tomu, že prohrával už 0:2. Nicméně ziskem jednoho bodu nedovolil, aby se mu sedmnácté Lecce vzdálilo. Velkým problémem Turína je neschopnost porážet slabší týmy před domácím publikem, vždyť Toro získalo devět bodů s týmy, které mají ambice na pohárové příčky či dokonce na samotné Scudetto. Důkazem je výhra nad Atalantou, Palermem či Neapolí, s milánským AC pak uhrálo velmi cenný bod.

Ve velmi špatné situaci se nachází Reggina, herně se sice tým zlepšuje ale body nepřicházejí. Celek z Kalábrie měl při posledních dvou hubených porážkách 1:0 se Sienou a Chievem obrovskou smůlu, soupeř totiž vždy smrtelně udeřil až v závěru utkání. Nicméně Reggina se musí vzpamatovat a pokračovat alespoň ve hře, kterou předvádí, ovšem s mnohem lepší koncovkou. Právě na spalování šanci Reggina nejvíce doplácí. Proti Turínu to bude nejspíše zápas pravdy, pokud hosté neuspějí, ještě více se prohloubí jejich katastrofální situace, která už nemusí mít dobrý konec.

Abbruscato a Pratali nezasáhnou do utkání kvůli zranění, domácím bude také chybět Barone s natalit, kteří si odpykávají karetní tresty. Hostující Reggina je na tom podobně, ke zraněnému triu Giosa, Cascione a Vigiani přibyli suspendovaní Cirillo a Carmona.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Dellafiore, Di Loreto, Pisano, Ogbonna - Diana, Corini, P. Zanetti - Amoruso, Rosina - Bianchi
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Lanzaro, Valdez, Santos - Krajcik, Barreto, Tognozzi, Hallfreddson, Costa - Cozza, Corradi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.10 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - Inter Milán  (středa 20:30)
Inter Milán přijíždí hájit první místo do Catanie bez svého trenéra Josého Mourihna, jenž si vysloužil jednozápasový trest za vyloučení v posledním utkání se Sampdorií.

Náskok Nerazzurri na čele tabulky činí již pouze tři body a další ztráta by jen komplikovala cestu Interu za mistrovskou obhajobou. V minulém kole se černomodří vrátili zpět na vítěznou vlnu, když po dvou zápasech vyhráli - 1:0 nad Sampdorií. Naopak domácí Catania čeká na výhru už tři zápasy a aktuálně se nachází na 12. pozici.

Dobrou zprávou pro Inter je návrat Zlatana Ibrahimoviče, jenž naposledy chyběl kvůli karetnímu trestu. Švédský forvard by měl v základní sestavě nahradit Brazilce Adriana, jenž loktem udeřil v zápase s Blucerchiati soupeře do břicha a vyfasoval třízápasový distanc.

"Je smutné, že opět budeme postrádat Adriana," posteskl si Mourinho, jenž však s brazilským raubířem nemá příliš dobré vztahy. Právě tento vztah byl v italských mediích často probírán a jak se zdá, Portugalec vzal nakonec Adriana na milost a dal mu ještě jednu šanci. "Adriano na sobě tvrdě pracoval a toto je další složitá překážka. Víme ale, že až se vrátí, bude přínosem," prohlásil Mourinho o Adrianovi, který si připsal vítěznou branku v minulém zápase.

Mourinhův asistent Beppe Baresi, jenž usedne ve středu na lavičku jako hlavní kouč, nemůže počítat s Marcem Materazzim, Walterem Samuelem, Cristianem Chivuem a Patrickem Vierou. S chřipkou bojovali také Maxwell s Burdissem, ale ti by mohli být připraveni.

Catania první dva zápasy v novém roce ztratila, v minulém kole si tak alespoň trochu spravila chuť, když získala bod na půdě čtvrtého Janova. Momentálně jsou Rossazzurri dvanáctí, s desetibodovým náskokem na sestupové příčky a prezident Antonino Pulvirenti je zatím spokojen. "Musím svůj tým pochválit za to, jak se předváděli v první polovině sezony. Naposledy proti Janovu jsme hráli velmi dobře. Je to tým, který momentálně okupuje příčky zajišťující Ligu mistrů, takže to je pro nás rozhodně dobrý výsledek, ačkoliv jsme měli šanci vyhrát."

Sicilský celek v letošní sezoně ztratil na stadionu Angela Massimina pouhé dva zápasy a proti Interu by na dobré domácí výkony rád navázal. Týmu však nepomůže vykartovaná trojice Mariano Izco, Cristian Terlizzi a Ezequiel Carboni.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Silvestre, Silvestri, Stovini, Capuano - Baiocco, Ledesma, Tedesco - Morimoto, Mascara, Paolucci
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Burdisso, Santon - Zanetti, Cambiasso, Muntari - Stankovič - Ibrahimovič, Crespo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.20 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (středa 20:30)
Po vydařeném víkendu se představí fotbalisté AS Řím na domácí půdě proti sicilskému Palermu. Rosanero však jedou také na vítězné vlně a nebudou pro italského vicemistra rozhodně lehkým soustem.

Minulé kolo přineslo tříbodový zisk oběma soupeřům. Římané dobyli Stadio San Paolo v Neapoli velkým stylem, a to sice rozdílem třídy. Palermo si pro změnu doma rozdílem jedné branky poradilo s uvadajícím Udinese. Rosanero navíc zaznamenali v utkání citelnou ztrátu. Zbytečně se v závěru nechal vyloučit krajní bek Federico Balzaretti, a na Stadio Olimpico v Římě se tak nepředstaví.

Domácí celek je pasován do role favorita pro toto utkání, ovšem v kabině Říma panuje neklidná atmosféra. Trenér Luciano Spalletti se rozhodl dát proti Neapoli přednost Marcu Cassettimu před Christianem Panuccim, zkušený zadák se však urazil a odmítl sedět na střídačce. Panucci se nakonec rozhodl odejít a jeho rozpory s trenérem by mohly nahlodat morálku celého týmu.

Panucciho agent Oscar Damiani se k celé situaci vyjádřil takto: "Nemohu povědět nic nového, protože stále platí, co Christian řekl v neděli. Nyní musíme najít to nejlepší řešení celé situace. Panucci chce ve své kariéře pokračovat jinde a já bych mu rád splnil přání." Panuccimu je již 35 let a má za sebou mnoho angažmá. Ovšem ve svém fotbalově pokročilém věku by mohl mít adaptaci v novém prostředí velmi těžkou.

Trenéra Spallettiho po nedělním utkání zřejmě ani tak Panucciho nářek nezajímal, neboť byl unešený výkonem svého týmu. "Tým ukázal, že je velmi silný. Kdybychom nehráli jako tým, nemohli bychom v životě uhrát v Neapoli výsledek 3:0. Nyní musíme pokračovat v dobrých výkonech, protože naším cílem je skončit v první čtyřce!" prohlásil římský stratég.

Ani Palermo nemá špatnou pozici. Díky sérii tří vítězství v řadě se vyhouplo na osmou příčku a na AS Řím ztrácí pouhý bod. "Jsem potěšen. Porazili jsme velký tým a i herně jsme si výhru zasloužili," řekl k nedělnímu utkání trenér Davide Ballardini. Dodal však: "Doposud se nám daří, ovšem soutěž je ještě dlouhá. Musíme pokračovat v dobré práci a slibné výsledky se budou dostavovat dále."

Domácí mají k dispozici kompletní sestavu. Obránce Cicinho se vrací po odpykání disciplinárního trestu. V sestavě se může již objevit uzdravený Francesco Totti, který předchozí klání odseděl na lavičce. Hosté budou postrádat, kromě již zmiňovaného Balzarettiho, jen zraněného útočníka Igora Budana.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexandre Doni - Cicinho, Philippe Mexes, Juan, John Arne Riise - Rodrigo Taddei, Daniele De Rossi, Matteo Brighi - Simone Perrotta, Francesco Totti - Mirko Vučinič
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Marco Amelia - Mattia Cassani, Moris Carrozzieri, Cesare Bovo, Mirko Savini - Giulio Migliaccio, Fabio Liverani, Antonio Nocerino - Fabio Simplicio, Mark Bresciano - Edison Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Janov CFC  (středa 20:30)
Souboj týmů ze špičky tabulky hostí San Siro, domácí AC Milán přivítá fotbalisty Janova, kterým patří čtvrtá příčka. Milán si bude chtít po úspěchu v Bologni připsat další tří body, ale nebude to mít lehké, Janov je totiž se ztrátou čtyř bodů čtvrtý právě za milánským AC.

AC Milán stále drží krok s duem Inter - Juventus a po vysoké výhře nad Boloňou ztrácí šest bodů, respektive tři body. Premiérovou trefu v červenočerném dresu zaznamenal David Beckham a klub rázem potvrdil zájem o jeho delší setrvání v klubu.

Rossoneri výhrou 4:1 vrátili domácímu celku porážku, kterou utrpěli v prvním kole na San Siru, nyní se očekává něco podobného, protože Janovští byli hned dalším týmem, který dokázal Milán porazit. V Janově vyhráli domácí 2:0.

"Jsme v dobré formě a pokud budeme pokračovat tímto způsobem, tak se nám podaří udělat velký úspěch, v Bologni jsme sehráli velmi dobrý zápas, který nám dal nadšení a sebedůvěru do příštích několika kolech,''
prohlásil trenér Ancelotti, který si odbyl 400. zápas na lavičce Rossoneri.

Fotbalisté Janova jsou zatím velmi příjemným překvapením sezony, svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho sice naposledy jen remizovali s Catanií 1:1, ale už osm zápasů trvá jejich neporazitelnost. V těchto osmi zápasech navíc inkasovali pouze čtyři branky. Výborná defenzíva není jediným úspěchem Janova, daří se i střelecky. V útoku válí druhý nejlepší střelec v průběhu letošní Serie A - Diego Millito.

"Máme šanci získat další pozitivní výsledek. Milán je týmem plných mistrů, z niž některé jsou skutečné hvězdy, ale dovolte mi dodat, že Janov není pro nikoho snadným soupeřem," varoval před utkáním prezident Janova Enrico Preziosi.

Domácím budou scházet zranění Borriello, Nesta, Gattuso, Kaladze, Bonera a Emerson. K dispozici už bude Marek Jankulovski, jenž proti Bologni nehrál z důvodu karetního trestu. Velká absence trápí i hosty, Janov se musí obejít bez Para, Palladina, Gasbarroniho, Scarpiho a Potenzy.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Senderos, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Kakà, Ronaldinho - Pato
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Bitva, Papastathopoulos, Criscito - Rossi, Motta, Milanetto, Juric - Sculli, Olivera, Jankovic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (středa 20:30)
Nesmírně nabitý program Neapole vyvrcholí ve středečním vloženém kole na Stadio Artemio Franchi. Neapol se zde střetne ve šlágru kola s domácí Fiorentinou. Po AS Řím čeká Neapol další úhlavní nepřítel.

Horší start do nového roku si snad v obou táborech ani nedokázali představit. Nejprve zrekapitulujme situaci ve Florencii. Fialky začaly šokující prohrou s Lecce, na níž navázaly prohry s AC Milán a Juventusem. V obou zápasech však Fiorentina předvedla dobrý fotbal a především se Starou dámou měla blízko alespoň k bodu, když jí rozhodčí neuznal regulérní gól.

"V tu chvíli mi nepřišlo vhodné, abych komentoval, co se stalo," reagoval na zápas s Juventusem a především neuznaný gól trenér Prandelli. "Ačkoliv jsem zklamaný, jsem zároveň motivovaný. Musíme ukázat, že dokážeme podávat stejné výkony jako proti Milánu a Juventusu i v dalších zápasech. V zápase s Neapolí chci od svých hráčů vidět odhodlání a touhu vyhrát.

Gigliati budou odvracet čtvrtou porážku v řadě. Kvůli velkým ztrátám v poslední zápasech nyní Viole patří až sedmá pozice. Na Řím s Neapolí však ztrácí pouhý bod, na Janov tři. Fialkám by mohla sebevědomí dodat alespoň domácí bilance, protože ve Florencii prohrály letos zatím pouze jednou. Neapol navíc posledních pět zápasů venku prohrála.

Ani v neapolském táboře nemohou být spokojeni. Partenopei totiž nejprve překvapivě padli v Chievu a následně vyhořeli v důležitém souboji s AS Řím. Kvůli tomu je nyní Neapol pátá se stejným bodovým ziskem jako právě Římané. Na záda navíc Azzuri dýchají o bod horší Fiorentina s Palermem. Jak se tedy ukazuje, i pro Neapol bude zápas s Fiorentinou klíčový.

Kouč Edoardo Reja volá po okamžitém zapomenutí na zápas s Giallorossi a soustředění se na středeční duel. "Hráči drží spolu a vedou si dobře. Pojedeme si do Florencie pro dobrý výsledek. Ať už prohrajeme nebo vyhrajeme, chci vidět odhodlání a bojovnost. V tabulce jsme stále v dobré pozici, liga je ještě dlouhá."

Co se týče absencí, oba trenéři budou muset své jedenáctky složit bez klíčových hráčů. Domácímu Cesare Prandellimu bude chybět zraněný obránce Martin Jorgensen a útočné eso Adrian Mutu. K nim se nyní navíc připojil Zdravko Kuzmanovič, jenž bude několik dní léčit poraněný sval. Vedle nucených změn vymění Prandelli také oba krajní obránce. Comotto nahradí Zauriho a Pasquala na levé straně Vargas. V záloze převezme Gobbiho úlohu Donadel.

Trenér Neapole Edy Reja musí řešit pravděpodobně ještě horší problémy, protože postrádá hned trio klíčových hráčů. Mimo hru jsou pro duel ve Florencii Matteo Contini, Walter Gargano a Marek Hamšík. Zraněn je také brankář Iezzo.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Kroldrup, Gamberini, Vargas - Donadel, Felipe Melo, Montolivo - Santana, Gilardino, Jovetič
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Gianello - Cannavaro, Rinaudo, Aronica - Maggio, Blasi, Pazienza, Bogliacino, Vitale - Lavezzi, Zalayeta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - Bologna FC  (středa 20:30)
Prohry z minulého kola budou chtít odčinit ve středečním duelu na Stadio Atleti Azzurri d'Italia celky Atalanty a Bologny. Zatímco Orobici jsou jedenáctí, Rosoblu jsou až šestnáctí a mají pouze tříbodový náskok na prvního sestupujícího, Turín.

Bologna utrpěla v posledním kole drtivou porážku před domácími fanoušky, když Stadio Renato Dall'Ara čtyřmi brankami vyloupil AC Milán. Nepomohla ani branka kanonýra Di Vaia, jenž si připsal již 15. přesný zásah sezony. Pro Bolognu to znamenalo přerušení dlouhé devítizápasové série bez porážky a zároveň také první porážku od doby, kdy do funkce trenéra nastoupil Siniša Mihajlovič.

"Musíme tuto porážku hodit za hlavu a nemyslet na ni," prohlásil Di Vaio. "Abyste vyhráli, musíte někdy zariskovat a sázet hlavně na útok. Přesně to jsme udělali proti Milánu."

Rosoblu jsou zatím mimo sestupové pásmo především díky skvělé střelecké bilanci bývalého italské reprezentanta Di Vaia, jenž do Bologně přišel v létě z Janova. Jeho úctyhodných 15 branek přilákalo pozornost několika klubů, ale sám hráč chce zůstat v Bologně a pomoci ji k záchraně.

"Nikdy jsem o opuštění Bologně nepřemýšlel. Cítím, že jsme v nejlepší kondici, za což musím poděkovat svým spoluhráčům. Doufám, že tu budu moci setrvat nejen letošní sezonu, ale i několik dalších let. Po mnoha přestupech, které jsem v minulosti učinil, chci zůstat zde a pomoci týmu k udržení prvoligové příslušnosti, což určitě nebude jednoduché."

Domácí Atalanta bude sázet především na dobrou domácí bilanci. Na domácím stánku totiž prohrála zatím jen dvakrát. V předminulém kole tu navíc porazila vedoucí Inter, což zvýšilo očekávání před bitvou v Sieně. Tam ovšem svěřenci trenéra Luigi del Neriho padli a zaznamenali třetí porážku ve čtyřech zápasech. "Remíza by byla spravedlivá," posteskl si Del Neri právě po zápase se Sienou. "Měli jsme několik šancí a nastřelili dokonce tyč, jenže štěstí nebylo na naší straně."

Orobici mají na listině zraněných jen jediného mužem, kterým je Bobo Vieri. To Bologna se bude muset vypořádat s větším množstvím absentujících. Chybět budou Aparecido Cesar, Massimo Mutarelli a Davide Marchini. Nenastoupí ani suspendovaný Gaby Mudingayi. Trenér Mihajlovič bude moci alespoň použít nové posily, obránce Belleriho z Lazia a útočníka Osvalda z Fiorentiny.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Guarente, Cigarini, Valdes - Doni, Floccari
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Bombardini - Volpi, Amoroso, Mingazzini, Valiani - Osvaldo, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.05 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - US Lecce  (středa 20:30)
Souboj dvou nováčků bude k vidění na stadiónu Marc’Antonio Bentegodi ve Veroně. Předposlední Chievo přivítá další celek zespod tabulky, US Lecce. Domácí šli do sebe a z beznadějného posledního místa pomalu stoupají výš.

Oba celky jako by v osmnáctém kole osvítil duch svatý. Lecce šokovalo fotbalovou Itálii, když vyhrálo na půdě Fiorentiny. Chievo pro změnu nabylo od tohoto kola neporazitelnost. Týden poté dokonce porazilo SSC Neapol.

Domácí Létající oslíci se v minulém kole konečně zplna odpoutali od dna tabulky. V přímém souboji o poslední místo porazili Regginu Calcio brankou Vincenza Italiana z 90. minuty. Toto utkání bude mít podobný charakter. Lecce totiž drží poslední záchrannou pozici, kterou by fotbalisté Chieva zajisté rádi získali.

"Jsme hladoví po výhrách. Nikdy nepřestaneme věřit, že dokážeme věci otočit ve svůj prospěch. Minulý víkend jsme odehráli těžké utkání proti Reggině. My však prokázali mentální vyspělost a dokázali v samém závěru střelit branku," prohlásil trenér Chieva Domenico Di Carlo.

Hostující celek bude vystaven tlaku. Prohraje-li Lecce v tomto vloženém kole, má obrovskou šanci, že spadne do sestupového pásma. President týmu, Giovanni Semeraro, tak očekává, že jeho celek předvede lepší zápas, než minulý víkend při remíze 3:3 s Turínem. Salentini totiž dovolili turínskému celku dvakrát srovnat a získat tak bod.

Domácím bude chybět zraněné trio Malagò, Langella a Kerlon. Hostující celek bude postrádat pouze zraněného Munariho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Moro, Mandelli, Morero, Mantovani - Luciano, Italiano, Bentivoglio, Marcolini - Mauro Esposito, Pellissier
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benussi - Polenghi, Fabiano, Andrea Esposito, Ariatti - Vives, Zanchetta, Ardito - Giacomazzi, Castillo, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (středa 20:30)
Po domácím výbuchu s Cagliari si bude chtít Lazio napravit reputaci, cestuje do Janova, kde se střetne s letos hodně tápající Sampdorií. Blucerchiati jsou až na patnáctém místě zcela ve stínu městského konkurenta - Janovského FC.

Za posledních pět zápasů si Sampdoria připsala pouze jediný bod, a sice za remízu 1:1 s podobně trápícím se Udinese. Trenér Walter Mazzarri je pod čím dál větším tlakem, ale stále zůstává ve funkci hlavního trenéra Sampdorie. Blucerchiati o víkendu podlehli Interu Milán, když inkasovali v závěru prvního poločasu. Utkání skončilo 1:0 ve prospěch domácího Interu, avšak Janovští předvedli relativně dobrý výkon. "Svým způsobem jsem rád, že se hraje i ve středu, ale na druhou stranu nejsem rád, protože potřebujeme přestávku. Tento rok je velmi obtížný a my musíme bojovat až do samotného konce a doufat, že se po několika zápasech vyšplháme zpět nahoru," doufá v lepší časy trenér Mazzarri.

Lazio je na tom lépe, ale po posledním zápase je i zde morálka v nepříliš dobrém stavu. Lazio doma naprosto propadlo a od Cagliari utrpělo debakl 4:1, přičemž všechny branky inkasovalo v prvním poločase. Římanům navíc nepomohly ani dvě nařízené penalty, které trestuhodně zahodili. Velmi nespokojení byli i fanoušci, kteří domácí vypískali. "Myslím si, že v okamžiku, kdy tým nenaplňuje přání fanoušků, by měl být podporován, až na konci mohou fanoušci kritizovat," bránil tým před fanoušky trenér Delio Rossi.

Sampdorii trápí velmi rozsáhlá marodka a do utkání s Laziem se musí obejít bez Campagnara, Accardiho, Cassana, Fornaroliho, Raggiho, Gastaldella a aby toho nebylo málo, tak nenastoupí ani Sammarco s Pazzinim, kteří si odpykávají karetní tresty. V Laziu jsou všichni zdraví, ovšem trenér Delio Rossi musí oželet účast Fabia Firmaniho, jenž byl v nepovedeném utkání s Cagliari vyloučen.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Lucchini, Campanella - Padalino, Delvecchio, Franceschini, Palombo, Pieri - Delvecchio - Bellucci
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Lichtsteiner, Siviglia, Cribari, Radu - Dabo, Ledesma, Meghni - Pandev, Rocchi, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán20144234:1546
2.Juventus FC20134333:1443
3.AC Milán20124435:2140
4.Janov CFC20106430:1836
5.SSC Neapol20103727:2133
6.AS Řím20103729:2533
7.ACF Fiorentina20102826:1832
8.Città di Palermo20102829:2532
9.SS Lazio2094731:2931
10.Cagliari Calcio2084826:2328
11.Atalanta BC2083926:2427
12.Calcio Catania2075820:2426
13.AC Siena2074915:1925
14.Udinese Calcio2065928:3223
15.UC Sampdoria20551016:2420
16.Bologna FC2047923:3319
17.US Lecce2039819:3018
18.Turín FC20441221:3616
19.Chievo Verona20441213:2916
20.Reggina Calcio20341317:3813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter vyhraje v Catanii 0:1 a Juve vyhraje v Udine 1:2 jen tak zkusím tipnout.

Reagovat
$dolar$

Genoa dneska musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

no v kurzu 9 se to da i zkusit, na AC 1,35 tak to je nehoráznost 3. ze 4. , AC se asi na tu vyhru dost napotí

Reagovat
smazaný uživatel

Z Catanie se body nevozí lehce a vzhledem k formě Interu bych klidně tipnul 10. My jsme doma nejlepší z celé SA, proto nám snad ani Janov bilanci nezkazí - hlavně nenechat Senderose hlídat Millitia, u Di Vaia to totiž hrubě nevyšlo. Jinak podle mě match kola Fiore - Neapol, věřím fialkám

Reagovat
smazaný uživatel

udine musime porazit... ac i inter vyhrajou urcitě ...

Reagovat
panca

dnes musime zabrat at se trhnem zbytku a mame janovu co oplacet!

Reagovat
Inzaghi

Důležitej zápas, určitě to nebudem mít s Janovem jednoduchý. Zase mě trošku děsí Senderos v základu.

Reagovat
terry

Senderos v základu = problém s Militem.

Reagovat
GEGE

Doufám,že dneska bez Senderose...Ale Janov nepříjemný soupeř bude těžký match..

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jeden zajímavej duel vedle druhýho. škoda, že se hrajou ve stejnej čas. co se týče nás, na stoperu snad nastoupí Favalli vedle Paola. Carletto musel vidět, že na to Senderos fakt nemá. vodil si ho Di Vaio..., dneska by si ho vodil Milito. ta pravděpodobná sestava Janova (na gazzettě) se mi moc nezdá. Rossi v obraně ? to tam radši zasunout Criscita a na levou zálohu postavit Modesta, ne ? Inter s Juve těžko tipovat. kdyby byla Catania i Udinese ve své standartní formě, tipoval bych ztrátu favoritů, ale takhle nevím no. jedním z vrcholů kola jinak určitě Viola - Napoli..., držím palce fialkám. sice zatím ztrácí stejně jako neapolitánci, ale předvedenou hrou jsou trošku jinde...

Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím spravit toho Bryndala v obraně Sieny, než se přižene Tréwa .

Reagovat
smazaný uživatel

je tam toho víc..., v obraně Janova dneska naskočí Bitva

Reagovat
smazaný uživatel

A Delvecchio bude řádit v záloze i v útoku . Ale tam je chyba na straně Gazzetty, asi 2 dny to tam tak opravdu měla .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

dnes to jsou zapasy jak bic.. na Udine nas nic lehkeho neceka.. to same docasne lidry v Catanii.. AS se dnes muze definitivne dotahnout na LM.. kdyz Janov prohraje na San Siru.. a Viola s Napoli se pobiji mezi sebou.. naboj jiste take budou mit zachranarske duely kde se hraje o 6 bodu.. MAGICO CALCIO

Reagovat
Tsigi

Dneska to bude těžký, ale věřím ve výhru. Doma se neztrácí. Docela mě zajímá, jak dlouho bude ochotnej DInho přijmat roli náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádejte, kdo se vrací...

Reagovat
M11

DAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID TREZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL..nebo myslis Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dnes dostane na hřiště na víc, než 10 minut, dá gól.

Reagovat
M11

uz bylo na case

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut a gól ? To mu stačí na to aby dal hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

mám to s ním risknout ?

Reagovat
M11

hned si me napadl

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si ještě posedí, ale od příště by mi mohl konečně začít sbírat body. tohle kolo dostanou šanci oba býci (Bianchi & Amoruso). Toro musí

Reagovat
M11

jn jsem sam zvedavi.. ale urcite se nekdo z nich trefi

Reagovat
terry

Kde to hrajete? Znám jen Premier League.

Reagovat
GEGE

Na Toro mám vsazeno takže doufám,že vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá 2...

Reagovat
Slejdy

1

Reagovat
smazaný uživatel

a góly?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Čííííííííííííčo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neváhej. Dneska 0:3(Nedvěd, Chiellini, Trezeguet).

Reagovat
smazaný uživatel

nemužu se dočkat až ho uvidím... a jestě Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Treza?? Dnes musime Udine rozmetať, verim že Inter zakopne, teda stratí remizou, ked uz neprehraje...Forza Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když Alex odpočíva měl by se na plac dostat Iaquinta :/ ... Giovinco misto Pavla nebal bych se toho... proti Fiorentine to solidně rozběhal ... F J

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut a gól ? To mu stačí na to aby dal hatrick

Reagovat
herbage

Gyan Asamoah v Udine, něco mi ušlo? Já myslel že hraje v Rennes. Zřejmě měl autor na mysli Kwadwo Asamoaha

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se.. ivděl jsem Asamoah a automaticky mi do Udinese skočil Gyan, nedošlo mi že přestoupil .. je to opravené a díky

Reagovat
smazaný uživatel

Forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

No, v Itálii je celá řada sympatičtějších týmů se sympatičtějšími hráči a sympatičtějším trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

no když mi bylo 6, tak jsem jaksi nebyl schopen si toho ještě nějak všimnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musime

Reagovat
terry

Dneska suprové zápasy. Opravdu škoda, že jsou všechny ve stejný čas. Rád bych se podíval i na AC, ale nejspíš mrknu na Fiorentina - Neapol. Pokud mě zásadně nepřesvědčí Chelsea.. Jinak nevím komu přát. Můj tip, jak si můžete všimnout, je v zápase Viola - Neapol 1. Přál bych sice body Neapoli, ale současná forma tomu vůbec nenasvědčuje. A co se týče ACM, ať ztratí. Janov má slušně našlápnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari má formu jako hrom, když se k tomu připočte zraněný Portanova a vykartovaný Codrea...Jediná možnost je doufat v gól Fricka a nasadit tuhý beton Curci musít chytat jako o život.

A bacha na čtyři kouzelné písmenka: J E D A

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pozor na čtyři kouzelná písmenka, ať může góly dávat Aquafresh.

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem reakce, že čtyři kouzelná písmenka sou P A T O, tohle mě dostalo

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

zlomil jsi nad Maxem hůl ? zrovna, když Gilovi zvlhnul prach ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Orlandi dobrá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bez Hamšíka, Iezza a cigána...to bude taky zajímavé

Reagovat
Slejdy

pome roma

Reagovat
smazaný uživatel

porme kucííí za čtvrtým flekééém!!!

Reagovat
jtbs

trochu ma stve ze Ranieri aj po dobrych vykonoch hracov z lavicky zase vracia do zakladu povodne osadenstvo. De Caglieho by som v zaklade uvital.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie na to momentálně nemá. Jak s Fiorentinou, tak s Catanií, byl slabý.

Reagovat
jtbs

tak to je dobra blbost. S fiorentinou sa mi pacil, s cataniou uz ani nvm

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie šel teď trochu dolů , Molinaro je momentálně lepší . Doufám že se zvedne , má na základ.

Reagovat
jtbs

teraz fakt neviem ci sme pozerali rovnaky zapas , videl si minule kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
jtbs

a zdalo sa ti ze hra de caglie zle? myslim ze hral rovnako ako molinaro posledne zapasy, ak nie lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se teda zdálo, že je slabý a rozhodně nehrál stejně, jak Molinaro.

Reagovat
jtbs

..vecer uvidime co molinaro vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je De Ceglie(zatím) slabý...

Reagovat
jtbs

mam opacny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

de Ceglie se mi taky celkem líbí, zkusil bych ho klidně do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Brienzino má podle zákulisních spekulací problémy s Corradim a Cozzou a žádá prý o odchod ještě v tomto přestupním termínu. Důvodem má být nedostatek odhodlání a slabá víra v záchranu. Špatné vztahy jsou i mezi klíčovým střelcem Corradim a staronovým koučem Orlandim, kde to jiskřilo již na podzim. Naopak Turín v minulém kole příjemně překvapil bojovným výkonem na hřišti Lecce, v kombinaci se správně zvoleným rozestavením a pravděpodobnou sestavou mi vychází, že domácí dnes neprohrají.

Reagovat
smazaný uživatel

skutečně odvážný tip

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to 4-3-2-1 s Nicolou a Rosinaldem pod Bianchim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Juve zabrat a 3 bodiky privest a dotahneme se na Inter,protoze verim ze ten v Catanii urcite ztrati (taky jsem na to vsadil nemaly penizky ),vubec by nebyla spatna ani ztrata AC spolecne s vitezstvim Fialek

Reagovat
smazaný uživatel

Jesús Dátolo krůček od přestupu do Neapole. Škoda no, v létě jsem chtěl toho Galloppu.

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes poměrně náročný zápas proti velkému Walterovi, snad to ukopeme i bez Josého, Adriho a Samuela. Forza Inter

Reagovat
didosh

Neapol musí vyhrát!!!!! Catania dnes škubne Inter a AC dá Janovu na prcku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes AS další tři bodyy

Reagovat
Slejdy

jj pome roooma

Reagovat
mastakillah

Doufejme, že navážeme na dobry výkon proti Bologni..doufám v zisk 3 bodů...mohl by hrát Dinho, Kaká i Clarence...ale nevím..Jinak dnes věřím ve ztrátu Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to vidím,že se v Říme prohraje V Neapoli hráli fakt dobře, povzbudí je to.

Inter to bude mít v Catanii těžké, pokud zahraje záloha, pak by 3 body být měli.

AC hraje teď skvěle, proti Jano´vu dá zas gól Kaká a Pato - 3:1.

Ve šlágru fandím Fiore a Juve by mohlo taky zaváhat, v Udine se vyhrává těžko.

Reagovat
One-Real

Dneska to vůbec nebude jednoduché , ale veřme svým barváám! FORZA NAPOLI!

Reagovat
Antijuve

Kdyby na konci sezony byl Inter první a druhá Genoa, tak bych byl nadmíru spokojen.To znamená, že dneska musí "Il grifone" vyhrát nad AC a Inter vyhraje po špatném výkonu o jeden gol nad

"Rossazzurri".

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 9 Ibrahimovic, 8 Cruz. Očekávaná sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ták. Santon se usadil

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se nemůžu dočkat zápasů. Pořádná porce dneska

Reagovat
smazaný uživatel

skoro se bojím, že to všechno nestihneš

Reagovat
Tsigi

To teda jestli budeš koukat na Sienu tak si zbytečně zabiješ večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si to dneska nalosoval, tak mi určitě vyjde Chievo . Asi půjdu na San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Dejan gol .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

kde kukas?

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta

Reagovat
Slejdy

uz mi to vali na atdhe dobre,i tak dik

Reagovat
M11

sakra nejede mi Atdhe... a stankovic uz otevrel skore

Reagovat
Slejdy

napodobne nvm co s tim je

Reagovat
smazaný uživatel

Catania podle mne ted dala regulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry nemela byt reakce ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Ále Abder, nebuď unáhlený

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo spodní hrana břevna

Reagovat
Inzaghi

Škoda Andrea. To mohl bejt nádhernej goal..

Reagovat
GEGE

Ou škoda Andrea krásně...

Reagovat
smazaný uživatel

cos tim je všim zachraňte mě prosím, link na inter?

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

jak padl ten gol? jinak ten atdhe.net dneska vypověděl služby?

Reagovat
smazaný uživatel

už mi to jeder, předtím se to nějak sekalo...Cruz centroval zprava, Dejan skvěle hlavičkoval asi z 5 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

http://rojadirecta.com/ najdi si zapas Catania-Inter a vyber si odkud chces sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji děkuji

Reagovat
M11

jezisi legro co to bylo.. to neni dobre

Reagovat
Slejdy

Franceskoooo Tottiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl Muntari, taková kosa...

Reagovat
smazaný uživatel

muntari

Reagovat
$dolar$

To si dela ten rozhodci srandu Sulley dostane cervenou za zakrok kterej by nekteri rozhodci nepotrestali ani zlutou

Reagovat
Jajinek

Tak tohle nebylo na cervenou!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co ten sudí dělá

Reagovat
$dolar$

Ja nevim , ale tobe to pripadalo na cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne

Reagovat
M11

nemate nekdo link na juve ???

Reagovat
smazaný uživatel

INCREDIBILE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECKS

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN !!!

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

WHAT A GOAL!! Kdo říkal,že nám David fotbalově nepomůže,mlel s prominutím sra*ky..

Reagovat
$dolar$

Z primaku?

Reagovat
Inzaghi

Jj..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
GEGE

Jj ja to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ?:)

Reagovat
Inzaghi

Na bet365.com

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji

Reagovat
GEGE

BECKHAM!!!

Reagovat
mastakillah

Beckham

Reagovat
Tsigi

To je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

No bezva, Napoli má teď v bráně až 4. brankáře .

Reagovat
M11

jak to ted semnou bude ??? bude se pocitat gianello nebo bizzarri

Reagovat
smazaný uživatel

Gianello

Reagovat
M11

dobre

Reagovat
terry

Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari má fakt formu. Obrana to nezvládá.

Reagovat
terry

Tlak Fiorentiny. Neapol moc nezvládá. Já to říkal.

Reagovat
Jajinek

Zlatan trefil břevno a 8x už se válel na trávníku....

Reagovat
Jajinek

Navíc Maicon brání jako dorostenec...tohle nedopadne dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nemám z toho dobrý pocit. Maicon to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

kdy dal břevno? To jsem nějak nezaregistroval . Jinak sudí to dost řeže, docela mám strach...

Reagovat
Jajinek

No asi v půlce poločasu, prosadil se z rohu vápna a pálil do břevna...teda snad jsem viděl dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

no já to teda vůbec nezaregistroval

Reagovat
GEGE

Ambro

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuf, TI AMO CHRISTIAN

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo druhé břevno z přímáku

Reagovat
M11

kluci myslim trenovali

Reagovat
smazaný uživatel

ještě čekám v druhém poločase Dinha a spojnici

Reagovat
GEGE

Pirlo to jinak razítkuje

Reagovat
Slejdy

MAteooooo Brighiiiii

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Jinak rozhodčí dneska kartama nešetří vůbec bych se nedivil kdyby někdo viděl červenou...

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku to naopak celkem pouštěl, ale pak se začali kluci rozjíždět, tak to zkrotil kartama...

Reagovat
GEGE

Jj Ambro ma celkem štěstí,že jěště hraje...

Reagovat
M11

kua jindy je tu fanousku Juve plna prdel a kdyz potrebuju odkaz tak hovno hovno

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

ten me nechce nabehnout celou dobu.. ale dik

Reagovat
mastakillah

mě neska taky ňák blbě nabíhaj ty odkazy..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

a na rojadirecta.com jsi to zkoušel?

Reagovat
M11

jj.. tam me to slo do prvniho golu.. pak to vyplo

Reagovat
smazaný uživatel

to byl signál

Reagovat
M11

furt me to nefrci.. fuci tu mega vetr.. asi aj net mam dnes slabi.. fakt hipec toto.. ale diky..

Reagovat
Tsigi

http://atdhe.net/live-tv-2717.html sice je to na ac s janovem ale zas se jednou koukneš na pěknej fotbal

Reagovat
M11

ted sem tam byl.. prepinam mezi vama a interem.. s nami se dnes asi uz muzu rozloucit

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
Benesse

To atdhe.net/ ma dnes pekne sere, nemáte niekto iný link na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Baby Sepe . 18 let .

Reagovat
M11

snad se ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Už jednou pěkně vyčapal Gilu.

Reagovat
M11

jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

M11 sme na tom podobne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AC jedeeeem... dufam ze vyhrame a dotiahneme sa na JUve.dufam ze Inter zavaha

Forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hodně taktickej fotbal, ale vedem a obrana funguje dobře. proti Janovu by mi těch 1-0 stačilo. Rickymu to zatím moc nejde, až na jednu individuální akci..., naopak Pato si je vodí pěkně, ale taky to od griffonů co chvilku pěkně schytá. nj, teď už je víc pod dozorem. na druhou stranu - když to bude za karty, tak to bude k užitku...

druhej poločas hrát minimálně stejně tak, jako v prvním. v lepším případě vypilovat kombinaci...

Forza Milan !

Reagovat
M11

kdyz da Patovnik fikovnik tak se nebudu zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

já tak napůl

Reagovat
M11

to si fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

fanouškovství stranou, když jde o fantu

Reagovat
M11

Reagovat
Benesse

Kua Juve prehráva, inak link http://sk.justin.tv/hoarau_tv ale kvalita je úplne na hovno

Reagovat
M11

tam sem byl.. ta kvalita je udesna..

Reagovat
Benesse

hmm ale ako tak kukám tak tam Juve nevidím dneska už na to prdím...

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný ani jeden link na Juve nefaká,co se to dneska děje!

Reagovat
jtbs

dnes proste juve nic nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Začínají padat mraky gólů . Teď Vitale po kiksu Freye.

Reagovat
M11

Cavani.. Stanke.. oba dva necham sedet to byl zas jednou tah pane trenere

Reagovat
smazaný uživatel

co Beckham?

Reagovat
M11

toho sem postavil

Reagovat
Tsigi

Já zas posadil Stankoviče a Quagliarellu taky dobrá blbost

Reagovat
M11

si na tom jak ja

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone out, Frick in.

Reagovat
jtbs

catania jedeeeem....juve vstavame!!!!!

Reagovat
terry

Milan - Janov na Sport1.

Reagovat
terry

Wow. Koukám se teď najednou na 3 zápasy, jsem asi blázen. Fiorentina - Neapol, Chelsea - Middlesbrough a teď k tomu přibyl i ACM - Janov.

Reagovat
M11

u me nekdy normalka

Reagovat
terry

Původně jsem měl psát report Viola - Napoli, ale nakonec jsem rezignoval a budu psát až po zápase.. to už by bylo fakt moc.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Catania tyc

Reagovat
smazaný uživatel

Curci dlouhý nákop, z popza dvou hráčů perfektně zrychlil Frick a bombou poslal balón do brankáře Cagliari. Ta jeho rychlost

Reagovat
GEGE

Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Ibracadabraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Reagovat
M11

zlatan je buh no

Reagovat
Slejdy

tj kua

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Inzaghi

Juve to dnes nejde,páč je oslabeno o podporu z EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

no mozna dobre ze nas dnes nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to udrží

Reagovat
GEGE

No že Juve rupne v doted tragickém Udine sem nečekal...Ještě jsem dneska poradil kámošovi aby na Juve vsadil

Reagovat
M11

ty si skodolibi

Reagovat
M11

Zakintaaaaaaaa... podme vyrovnaaaaaaaaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos na plac. to bude horká čtvrthodinka...

Reagovat
GEGE

Buh nas ochranuj...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nádherně povodil

Reagovat
smazaný uživatel

neee ibro ty ďáble

Reagovat
smazaný uživatel

CHRISTIAN ABBIAAAAAAATI !!!

on je neuvěřitelnej, neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

to je čaroděěěj

Reagovat
M11

a to bylo trapnych reci od nekerych na zacatku sizns

Reagovat
smazaný uživatel

Trezególek

Reagovat
M11

pliiiiiis dej ho tam

Reagovat
Tsigi

Jedinej bůh chytá za AC

Reagovat
GEGE

MAGICO ABBIATI!!

Reagovat
terry

Fiorentina.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1..., nesouhra stoperské dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

já to řeknu - kurva Carletto chápu, že Seedorf hrál poslední dobou všechno a potřeboval spočnout, ale KURVA bylo to tak neodkladný, že jsi musel kvůli tomu rozbít do té doby bezchybnou stoperskou dvojici a strčit tam TRAGÉDA Senderose ? proč ? CARLO KURVA PROČ ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

proc ho tam Carlo strkal

Reagovat
smazaný uživatel

nevím. přísáhám ďáblu, že nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ficagna to taky domrvil...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Janov Góóól

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
terry

Militooooo gooooool!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera nádheraaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco ruka, rozhodčí neviděl....

Reagovat
GEGE

Tohle nikdy nepochopím...

Reagovat
One-Real

Ach jo

Reagovat
Tsigi

Proč se na to Carlo nevysere ? Když střídával Emersona tak jsme 4x po tom dostali gol dneska Senderos. To že nemá Carlo koule nás stojí děsně moc

Reagovat
smazaný uživatel

však ho jednou chválite, pak zase na něj nadáváte. No už se ustalte, máte Beckse....

Reagovat
Tsigi

Carla já nechválím skoro nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan Takhle mi posrat listek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Carlo opět svým superbetonem nasral miliony fanoušků po celém světě. Kdyby poslední dvě minuty,ale čtvrthodina?? Takhle se prohrává titul a Carlo by si to měl uvědomit. Kolik bodů už nás stály tyhle zas*aný góly v posledních desetiminutovkách?

Reagovat
mastakillah

Řeknu to jednoduše..prokaučovaný 3 body...totálně nepochopitelné střídání..proč nestahl dnes nulovýho Kaká???..proč odcházel Clarence a šel hrát Senderos??..porc měnit stoperskou dvojici když zbývá 15 minut do konce??..tyhle šchy fakt nechápu...aby nás tyto dva zbytečne!! ztracené boby nemrzeli...

Reagovat
Slejdy

Roma dobre..mohlo byt i vic...dobre je to..

Reagovat
mastakillah

a zase z toho všeho vyšel nejlíp inter

Reagovat
Slejdy

sak co je tadyyyyyy

Reagovat
mastakillah

?

Reagovat
Slejdy

ale nic dobrou

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

ok, ale stejne sem nepochopil podstatu tvého příspevku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Celý zápas v pohodě a pak vše dojebe jedno nepochopitelné střídání Proč Carlo proč?

Reagovat
Jajinek

Tak toto kolo opravdu famózní. Druhej poločas už jsme si to zkušeně pohlídali, krom tečované střeli do tyče jsme je k ničemu nepustili. Navíc se José snad předsvedčil, že umíme bránit velice dobře, i když není Muntari na hřišti, a vzhledem k tomu, že směrem dopředu a při rozehrávce je úplně tragickej, tak už snad příště místo něj nastoupí Figouš nebo Quare....

Jinak AC a Juve překvapilo

Reagovat
Jajinek

No...vlasntě až tak super kolo ne....AC mi posralo další skupinu, už zase žijou jenom dvě takže musím doufat, že Nashville vyhraje ve Vancouveru...

Reagovat
Jajinek

A on ten Nashville vyhrál....COME ON!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. celkem spokojenost. I když vyloučení bylo velmi přísné. Doufám, že nás to nakopne k dalším výkonům. A na t obránění hráče kvalitní máme, skoro co druhý zápas se mění stopeři a jde to. do toho tam skvěle zapadl mladý Santon.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio jde zase dolů. Lotito by měl vypadnout...

Reagovat
Slejdy

lazio sou nehorazne lamy...kdyby neztraceli takove zapasy tak hrajou o LM..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím týmem? Neblázni, dokaď tam budou vypatlanci ve vedení, tak jen budou ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam ti vypatlanci nebyli, tak se možná zrovna škrábou ze Serie C2 kvůli krachu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec chlape, ani nevíš jak si fandi Lazia na něho stěžují....Radši by sspadli do Serie D a on vypadl od nich, než aby je pořád vedl...

Reagovat
smazaný uživatel

co nevím kua. vím, že jim není po chuti a chtěji, aby vypadnul, ale to nic nemění na tom, že nebýt Lotita, tak teď nejspíš nehrajou Serii A...

Reagovat
Slejdy

tym maji jakstaks..start meli dobry,ted zase ale prumer

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je do konce sezony ještě dlouhá doba, ale troufnu si říct, že tímhle zápasem jsme přišli o Scudetto (ó, jak rád bych se mýlil). jenže né kvůli Senderosovi, kterej už se tak narodil..., nýbrž kvůli Carlettovi, nad jehož krokem přemýšlím už dobrých 25 minut a zatím mě jako jediný přijatelný vysvětlení napadlo, že si museli s Tassottim na lávce šlehnout. nebyl Maradona na San Siru ? třeba mu prodal dávku. možná si přečetl na EF, že nemá koule, tak si řek "co může být větší hardcore, než nasadit proti Militovi Senderose ?". těžko říct, uvažovat nad tím budu určitě ještě hodně dlouho. hráči se dřou 93 minut na výsledek proti týmu s momentálně asi nejlepší formou v lize a vedou..., jenže pak to jeden týpek pohřbí. týpek, kterej nemá v AC absolutně co dělat. Abbiati se může pos.at, aby nás udržel nad vodou..., chytá nechytatelné, ale on si Senderos stejně najde skulinku, jak tam ten míč dopravit. jestli ho tam Carlo do konce jeho angažmá u nás ještě JEDNOU postaví, začnu uvažovat o senilitě. promiň Carletto, ale myslím to vážně. jestli nám uteče Scudetto o 2 body, budu je hledat v tomto zápase...

Reagovat
Slejdy

maradona hardcore looool

Reagovat
M11

citim s tebou

Reagovat
mastakillah

Je to tak...tahle ztráta může rozhodnout o titulu...bohužel..zásadní chyba

Reagovat
terry

Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tady čtu... tak byla neska o linky nouze všude... próóósíím néé znovu inter..prosíím znovu NE!!!

Reagovat
Antijuve

Perfektní kolo, to se musí nechat.Jinak přísná červená, ale Muntari je prostě blb, že do toho jde takhle.Ibra jede.Maicon dneska zahrál po dlouhé době špatně.Ostatní standard až tedy na Burdissa, ten zahrál nad svoje možnosti, protože si nedal vlastňák.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré výsledky.

Reagovat
jtbs

inak to vyslovit neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele