21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Siena 1:0

Cagliari navázalo na úspěšné výsledky v letošním roce a znovu vyhrálo. Výhru 1:0 nad Sienou zařídil mladíček Robert Acquafresca. Nutno říci, že se toho v utkání moc nestalo. Domácí se už posunuli na deváté místo a na poháry ztrácejí čtyři body, Siena je čtrnáctá.

Jako první vystrašil domácí fanoušky Houssine Kharja, který se individuálně prosadil přes domácí obranu, jeho průnik musel utnout až brankář Cristiano Lupatelli. Na druhé straně zase vychytal Curci Biondiniho, jehož krásně vyslal do šance přihrávkou Jeda. Ve 37. minutě vstřelili domácí první a zároveň poslední branku zápasu. Michele Fini poslal míč do pokutového území, kde se nejlépe a hlavně nejrychleji zorientoval Acquafresca a střelou z první překonal Curciho - 1:0.

Po změně stran namířil hostující Ghezzal svojí střelu do boční sítě a domácího Acquafrescu zastavil obránce Daniele Ficagna. Siena se začala více tlačit dopředu, Galloppa nastřelil pouze obránce Cagliari a Jarolím s Calaiem nezamířili přesně. Lukáš jarolím si navíc mohl vstřelit vlastní gól, když velice riskantně odvracel přímý kop Michela Finiho. Brankář Curci ještě utnul Matriho solo a bylo po zápase. Cagliari zvítězilo 1:0 a i nadále si tento rok drží svojí neporazitelnost.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele