21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Calcio Catania - Inter Milán 0:2

Inter Milán dokázal i přes brzké vyloučení Muntariho zvítězit v Catanii a díky ztrátám nejbližších pronásledovatelů navýšil náskok na čele tabulky, ten nyní činí šest bodů.

Na lavičku Nerazzurri usedl Beppe Baresi, který zaskakoval za distancovaného Mourinha, a v úvodních minutách mohl sledovat sérii rohových kopů svých svěřenců. Branka nakonec přišla co nevidět, už v páté minutě. Julio Cruz utekl po pravé straně a naservíroval míč na hlavu nabíhajícího Stankoviče, jenž přesně zakončil a poslal Inter do vedení. Catania sice poté vyrovnala zásluhou branky Paolucciho, ale sudí Rocchi gól neuznal, jelikož ještě předtím odpískal faul. Na druhé straně zahrozil z trestného kopu Ibrahimovič, trefil tyč. Brankovou konstrukci trefil i vzápětí, když pálil po povedeném průniku.

Ve 31. minutě ošklivě fauloval domácího Tedesca Sulley Muntari a hlavní sudí si nebral servítky a ghanského záložníka okamžitě vyloučil. O chvilku později zahodil svojí šanci Mascara, brankář Cesar pro změnu zakročil proti Paoluccimu. Domácí příznivci ucítili, že právě teď mají jejich miláčci šanci a vehementně je hnali dopředu. Těsně před přestávkou byli Rossazzurri blízko vyrovnání, když byl po rohovém kopu dokonce překonán gólman Cesar, ale míč z branky nakonec vykopl Cambiasso.

Ve druhém poločase Mascara vystrašil Cesara, jehož nakonec zachránilo břevno. Capuano následně branku netrefil. Brazilská jednička hostů si poté poradila i s pokusem Tedesca. Nakonec to byli Nerazzurri, kdo vstřelil rozhodující branku. V oslabení dvacet minut před koncem našel Stankovič pasem za obranou Ibrahimoviče, jenž obešel vybíhajícího brankáře a do prázdné branky rozhodl o vítězství Interu. Mohlo to být dokonce 3:0, ale Zanettiho střelu Bizzarri kryl, takže Inter si odváží tři body za výhru 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Adri v nominaci nechybí. tak co teda s tím trestem??

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ora é per sempre Nerazzurri!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je až neskutečné, ajký bludy dokážou napsat autoři tohoto servru. Nedivím se, že spousta lidí odchází ke kokurenci, která si umí ověřit informace, než něco vypustí do světa. Jedná se hlavně o:

1. Ve 31. minutě ošklivě fauloval domácího Tedesca Sulley Muntari - tohle je kravina na Ntou. I slepej videl, že ten zákrok pomalu nebyl ani na žlutou!!! Byl to sice zákrok ze zadu, ale s minimálním kontaktem hráčů!!! Tohle potrvzujuje i gazzetta, goal.com..

2.Ve druhém poločase Mascara vystrašil Cesara, jehož nakonec zachránilo břevno - další kravina. Jednalo se tady o tečovanou střelu, která skončila na tyči.

3. Mohlo to být dokonce 3:0, ale Zanettiho střelu Bizzarri kryl, takže Inter si odváží tři body za výhru 2:0. - Střla letela do zámezí mimo bránku, kde ji Bizzarri "kryl", tzn. kryl to už mimo bránu...

Ale i tak počítám, že cenzor zaúřaduje, protože kritika se tady nebere....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele