Serie A souhrn - 2. kolo

13.09.2008, 20:15, aktualizováno 14.09.2008, 22:25
Komentáře a souhrny
AC Milán prohrál v Janově a zůstává bez jediného bodu, podobně je na tom už jen Cagliari. Juventus nejtěsnějším rozdílem porazil Udinese, Fiorentina padla v Neapoli, stejně jako AS Řím v Palermu, naopak Inter doma zdolal Catanii. Tabulce vévodí dva šestibodové celky, Lazio a Atalanta.

Città di Palermo - AS Řím 3:1

13.09.2008 18:00

Góly: 20. Fabrizio Miccoli, 56. Fabrizio Miccoli, 72. Edinson Cavani - 8. Júlio Baptista

Fotbalisté Říma absolutně nezvládli zápas na půdě Palerma. Giallorossi sice brzy vedli zásluhou Baptisty, ale Fabrizio Miccoli s Edisonem Cavanim se postarali o veleúspěšný debut Davide Ballardiniho na lavičce Palerma.

Jak bylo před utkáním avizováno, tak Řím zdaleka nenastoupil v kompletní sestavě. Novinkou bylo zranění kolene Philippa Mexese, za něhož zaskočil nováček Simone Loria. Útočník Vučinič se zranil při rozcvičování těsně před zápasem, a tak na hrot postavil trenér Spalletti "bestii", tedy Julia Baptistu. Na křídle jej doplnil mladík Stefano Okaka a uzdravený Rodrigo Taddei.

Římané začali velmi dobře a již v šesté minutě se mohli ujmout vedení. Julio Baptista však z přímého kopu nastřelil pouze břevno domácí branky. Tak či tak se Římané dočkali velmi brzkého gólu. Stefano Okaka si nádherně narazil s Aquilanim, čímž se dokonale dostal před brankáře. V situaci tváří v tvář Ameliovi navíc zachoval týmového ducha a ještě naservíroval volnému Baptistovi před prázdnou branku. Bývalý útočník Bílého baletu již měl lehkou úlohu. V tuto chvíli vše vypadalo, že se schyluje k velké římské exhibici. Opak byl však pravdou. Začala exhibice Palerma.

V 18. minutě dokázalo Palermo vyrovnat prostřednictvím Edisona Cavaniho. Vše ale ztroskotalo u pomezního rozhodčího, který měl zdvižený praporek nad hlavou. Tato situace byla však pouhým varováním. Za dvě minuty se Rosanero stejně dočkali. Fabrizio Miccoli se napřáhl pár metrů za šestnáctkou a Alexander Doni mohl jen koukat, jak mu míč vymetá šibenici. O pár minut později se Edison Cavani opět postaral o vzrušení celého stadionu. Jeho přímý volný kop nechtěně tečoval Cicinho a nechybělo mnoho, aby míč skončil v síti. Krátce nato střílel opět, tentokráte ze hry, a míč vyrazil až brankář Doni. Po následném rohovém kopu musel Doni opět vytáhnout skvělý zákrok, když vyrazil dělovku Mattia Cassaniho.

Na druhé straně po dlouhé odmlce zahrozili hosté, ale David Pizarro nemířil přesně. Stejně tak jako jeho spoluhráč v obraně Simone Loria, který nahrával zpět Donimu. Jeho nahrávka byla značně nerazantní, čehož se pokusil využít Miccoli. Brazilský brankář však míč přesto sebral do náruče a strhla se pochopitelně vlna nevole. Rozhodčí však Miccoliho protesty nevnímal a situaci neposoudil jako malou domů. Krátce před přestávkou o sobě dali vědět také Alberto Aquilani a Julio Baptista. Ovšem ani jeden Marca Ameliu nehorozil.

Po změně stran se Palermo po značné převaze v první půli zaslouženě ujalo vedení. Obrovská hrubka Pizarra věnovala míč Simpliciovi, který okamžitě našel Fabrizia Miccoliho. Útočník se nerozpakoval, zavěsil do Doniho branky a připsal si tak druhý zásah. Luciano Spalletti již začal takticky manévrovat. Poslal na hřiště Jérémyho Meneze. Ovšem Palermo bylo v tempu. David Lanzafame ani Mark Bresciano se však neprosadili. Na druhé straně přestřelil Alberto Aquilani. Ovšem v 72. minutě se opět projevila genialita Fabia Simplicia. Skvělou kolmou přihrávkou vyslal Cavaniho, který obešel Panucciho a navýšil na 3:1.

Ani nasazení Vincenza Montelly již Římu nepomohlo a neodvezl si tedy ze Sicílie ani jeden bod. V úterý již čeká AS duel Ligy mistrů, takže se má Luciano Spalletti nad čím zamýšlet.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Calcio Catania 2:1

13.09.2008 20:30

Góly: 43. Ricardo Quaresma, 48. Christian Terlizzi (vl.) - 42. Gianvito Plasmati

Inter Milán vyhrál nad sicilskou Catanií doma těsným výsledkem 2:1 a José Mourinho si tak připisuje premiérové tři body v Serii A. Nerazzurri však měli s Catanií značné problémy. Nejprve prohrávali, poté museli celý druhý poločas hrát o deseti.

Trenér Interu šel přitom do utkání pln očekávání. Konečně mohl postavit vytouženou posilu – Ricarda Quaresmu, který nakonec zařídil vyrovnání. Navíc se do sestavy vrátili uzdravení Vieira a Materazzi. Vřelé uvítání se na San Siru dostalo trenéru Catanie Walteru Zengovi. Fanoušci svou někdejší brankářskou legendu "WZ1" uvítali transparentem: "Nezapomínáme na své hrdiny." a kapitán Nerazzurri Javier Zanetti mu předal dres s číslem 437 – počtem zápasů, které odehrál v modročerném dresu.

Albano Bizzarri, brankář hostí, měl napilno již od samého začátku. Nejprve vyrazil Maxwellovu střelu a poté si poradil s Ibrahimovičovou hlavičkou. Následně pohotově sebral ze vzduchu centr přesně před hlavou Marca Materazziho. Na druhé straně o sobě dal vědět Giuseppe Mascara, ale mířil nad branku soupeře. Inter se opět tlačil dopředu. Hlavičky Balotelliho a Ibrahimoviče však skončily nad brankou. Následně musel Bizzarri zasahovat proti střele Muntariho. Pak přišel exhibiční moment Ricarda Quaresmy, který potěšil tribuny v Miláně svým tradičním centrem šajtlí. Quaresmův kousek byl nejen pohledný, ale také nesmírně platný. Ve vápně totiž centr přizvedl Balotelli přímo pro Muntariho. Proti dělovce ghanského záložníka však vytáhl Albano Bizzarri neuvěřitelný zákrok.

Přes obrovský tlak Interu se Catania neuvěřitelně ujala vedení. Překvapení v sestavě, Giavinto Plasmati, si naskočil na Tedescův centr a pokořil Julia Cesara. Byl to první prvoligový zásah pětadvacetiletého útočníka, který strávil většinu své kariéry v Serii C. Nicméně hosté se neradovali příliš dlouho. Ricardo Quaresma byl opět v akci se svou šajtlí. Tentokráte se míč odrazil od nohy Mascary, brankář hostí nestihl na změnu směru zareagovat a Quaresma tak mohl slavit svůj premiérový zásah v Serii A. Konec prvního poločasu se blížil, ale ještě nebylo všemu zajímavému dění konec. Sulley Muntari udeřil Tedesca v souboji rukou do obličeje a hlavní sudí mu udělil, po konzultaci s lépe postaveným asistentem, červenou kartu.

Celý incident měl dohru při odpískání konce první půle. Několik hráčů se sesypalo na Giacoma Tedesca, který celý střet s Muntarim evidentně přihrál. Trvalo několik minut, než se podařilo všechny uklidnit a hráče nasměrovat do tunelu.

Do druhé půle vstoupili hráči Interu vítězným gólem, jenž však padl za velmi podivných okolností. Po zahrání rohového kopu tečoval míč Christian Terlizzi. Odraz putoval do tyče a poté přímo do náruče brankáře Bizzarriho. Sudí uznal gól, ačkoliv nebylo zdaleka průkazné, zda míč přešel přes brankovou čáru či nikoliv. O několik minut později byl nešťastnou náhodou kopnut Nicolas Burdisso do obličeje Jorgem Martinezem. Burdisso je však tvrďák a po několika minutách byl schopen pokračovat. Právě argentinský stoper se poté nachomýtl u další gólovky, ale dokázal neskutečně přestřelit branku z jednoho metru.

Walter Zenga posílil ofenzívu a na hřiště přišly letní posily Nicolae Dica a Michele Paolucci. Posledních 15 minut se také Catania nadechovala k náporu. Právě totální ofenzívy hostí využil Amantino Mancini a Zlatan Ibrahimovič, kteří se dostali do klasického protiútoku, na jehož konci byla zkažená střela švédského útočníka. O chvíli později musel Bizzarri opět vytáhnout skvělý zákrok proti Zlatanovu voleji. Nakonec Inter uhájil svůj hubený náskok a usídlil se alespoň do neděle na prvním místě.

Více informací k zápasu

US Lecce - Chievo Verona 2:0

14.09.2008 15:00

Góly: 47. Fabio Caserta, 83. José Castillo

Souboj nováčků letošní Serie A dopadl lépe pro fotbalisty Lecce. Chievo nedokázalo navázat na domácí vítězství s Regginou, kdežto Lecce napravilo zaváhání z Turína. Výhru 2:0 zařídili Caserta a Castillo.

Už ve 2. minutě měl obrovskou příležitost na skórování Daniele Cacia, ke kterému se dostal míč z rohového kopu, ale brankář Chieva perfektně zakročil. Další šanci měl Tiribocchi, ale v důležitém momentu byl v postavení mimo hru. Ve 25. minutě se dostali ke slovu i hosté, když volej Luciana šel jen těsně nad branku Lecce. Chievo i nadále útočilo, ale jak šance Pellissiera, tak i pokus Italiana zůstaly nevyužity.

Branky začaly padat až ve druhé polovině dějství. Hned za dvě minuty, tedy ve 47. minutě otevřel skóre utkání Fabio Caserta. Záložník Lecce dokončil perfektní práci Guillerma Giacomazziho – 1:0. Vyrovnání mohl přinést střídající Mauro Esposito, jenomže byl včas zastaven dobrou defenzívou domácích. Chievo se nemohlo dostat do tlaku, navíc v 83. minutě podruhé inkasovalo, tentokrát z kopačky Castilla. Brazilský forvard vstřelil svou první branku v Serii A. Lecce tak odčinilo vysokou porážku s FC Turín a připsalo si první tři body v sezoně za vítězství 2:0 nad Chievem Verona.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 0:1

14.09.2008 15:00

Góly: 9. Tiberio Guarente

Bologna ve druhém kole nedokázala zopakovat senzační vítězství ze San Sira a na domácí půdě podlehla Atalantě. Naopak hosté si díky brance Guarenteho z 9. minuty připsali druhé vítězství a jsou druzí.

Byl to celek Atalanty, jenž chytil začátek utkání a dobrý vstup nakonec přetavil v branku. V deváté minutě se napřáhl Cristiano Doni, jehož střelu sice zablokoval Castellini, ale míč se odrazil ke Guarentemu, jenž nekompromisně zakončil, stav utkání 0:1. Bologna poté převzala iniciativu a míč měla na kopačkách po většinu času, ale dobře organizovaná obrana Orobici jejím hráčům nedávala příliš příležitostí k zakončení. Atalanta navíc hrozila z brejků a Cigariniho trestný kop s přičiněním Doniho málem skončil za zády brankáře Antonioliho. Pár minut před koncem prvního dějství mohl zvýšit vedení Doni, ale jeho parádní volný přímý kop vyrazil brankář Antonioli.

Bologna ve druhém poločase díky střídajícímu a zároveň debutujícímu Bernaccimu srovnala, ale domácí útočník byl v ofsajdovém postavení, takže branka nebyla uznána. V závěru ještě mohl srovnat Sergio Volpi, ale jeho střelu z trestného kopu vytěsnil Coppola a zajistil Atalantě zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Turín FC 1:1

14.09.2008 15:00

Góly: 43. Marco Di Loreto (vl.) - 13. Nicola Amoruso

Na stadionu Oreste Granillo se v souboji domácí Regginy s turínským FC zrodila remíza 1:1. Obě branky padly v prvním poločase a zasloužili se o ně Nicola Amoruso a vlastencem Marco Di Loreto.

Reggina se mohla dostat velice záhy do vedení, už ve třetí minutě totiž přímý kop Carmony skončil na břevně hostující branky. Tato šance mohla domácí mrzet dvojnásob, protože za deset minut hosté udeřili. Nicola Amoruso se v souboji jeden na jednoho zbavil obránce Valdeze a prostřelil brankáře Campagnola. Poté měl plné ruce práce Matteo Sereni, jenž zlikvidoval pokus Di Gennara a následnou šanci Bernarda Corradiho, jenž využil chyby obránce Samuela.

Alessandro Rosina mohl po skvělém slalomu poslat Turín do dvoubrankového vedení, ale ve finální fázi si ukopl míč a bylo po nadějích. Reggina se dočkala vyrovnání ve 43. minutě, když po velký zmatcích dotlačil míč do vlastní branky Marco Di Loreto. Nutné je však podotknout, že velký podíl na tom měla přihrávka Barilly. Strhnout vedení na opět na svojí stranu mohl znovu Amoruso, jenomže jeho nebezpečnou hlavičku uťal Campagnolo.

Poslední šance utkání měli a svědomí znovu Marco Di Loreto a Franco Brienza, ale ani jeden z nich nebyl přesný. Reggina si tedy rozdělila body za spravedlivou remízu 1:1 s Turínem.

Více informací k zápasu

AC Siena - Cagliari Calcio 2:0

14.09.2008 15:00

Góly: 10. Emanuele Calaió, 90. Abdelkader Ghezzal

Siena se ve druhém kole dočkala první branky a zároveň prvního vítězství v sezoně. Tři body svěřencům trenéra Marca Giampaola v domácím souboji s Cagliari zajistili Calaio' a debutant Ghezzal.

Domácí začali skvěle a hned z prvního rohu v 10. minutě vytěžili maximum. Rohový kop zahrávaný Kharjou se dostal až ke Calaiovi, jenž neměl sebemenší problém z blízkosti přesně zakončit. Marchettiho pozornost následně vyzkoušel Mario Frick, ale hostující gólman se musel mnohem více ohánět po půl hodině hry. Calaiovu hlavičku ale úspěšně chytil. Těsně před přestávkou Siena navýšila svůj náskok, jenomže sudím Dondarinim nebyla Ficagnova branka uznána. Podle rozhodčího totiž domácí obránce fauloval.

Krátce po začátku druhého dějství se do šance, jež byla ale vzápětí zastavena zdviženým praporkem pomezního sudího, dostali hosté, takže veškeré snažení přišlo vniveč. Obrovskou příležitost ke srovnání měl Larrivey, ale ze šesti metrů, po Agostiniho centru, neuvěřitelně minul, a to stál před brankářem nikým neatakován. V nastaveném čase nakonec potvrdil vítězství domácích při svém debutu Ghezzal.

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 2:0

14.09.2008 15:00

Góly: 7. Mauro Zárate, 72. Goran Pandev

Lazio ve druhém kole přehrálo na domácím stadionu Sampdorii a díky brankám Zarateho a Panděva se, kromě zisku třech bodů, udrželo v čele tabulky. Římané se ujali vedení již po sedmi minutách, když se letos už potřetí trefil Zarate. V 71. minutě korunoval vítězství Goran Panděv.

Utkání načal v sedmé minutě brankou Mauro Zarate, jenž obešel obránce a levačkou vstřelil parádní branku. Argentinský fotbalista si tak připsal během letošních 97 minut hry již třetí branku. O chvilku později mohl zdvojnásobit vedení Stefano Mauri, ale obětavým zákrokem mu znemožnil vystřelit Aleksandr Kolarov. Na druhé straně zahrozila také Sampdoria, když domácí hráči nedokázali odvrátit rohový kop a brankář Carrizo měl plné ruce práce s Padalinovým half-volejem. O chvilku později to byl opět rohový kop, po kterém se hosté dostali do šance, ale obránce Bottinelli hlavičkou brankáře nepřekonal.

Ve druhém poločase se penalty dožadoval Goran Panděv, ale rozhodčí ho nevyslyšel. Následně se pokoušel akrobaticky zakročit Mauri, ale bezúspěšně. Lazio se nakonec dočkalo branky v 72. minutě. Panděv si sklepl Brocchiho centr a střelou přes obránce překonal brankáře Miranteho. Sampdoria se sice ještě snažila něco s výsledkem udělat, ale Cassanův pokus byl zblokován a Lazio již poté výhru neztratilo.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 2:1

14.09.2008 15:00

Góly: 48. Marek Hamšík, 70. Christian Maggio - 40. Adrian Mutu

SSC Neapol dokázalo na svém stánku San Paolo otočit průběh zápasu s Fiorentinou a zaznamenává tři body. Utkání rozhodla hlavička bývalého obránce Sampdorie, Christiana Maggia.

San Paolo je pro Violu nedobytným stánkem již několik let. Naposledy tu vyhrála Fiorentina v sezóně 1995-96. Oba celky nastoupily s oslabenou obranou, neboť domácí stoper Fabiano Santacroce je suspendovaný a florentský Alessandro Gamberini je zraněný. Hosté však nastoupili s již uzdraveným Adrianem Mutu, jenž dokonce poslal Violu do vedení. Marek Hamšík a Christian Maggio však poté jeho radost zkazili.

V první výraznější šanci se ocitl German Denis, který obdržel zpětnou přihrávku po úprku Lavezziho. Letní posila Neapole však ze slibné pozice přestřelila. Neapol byla stále aktivní. Střela Christiana Maggia byla sražena k zemi, ovšem na druhé straně musel Salvatore Aronica zastavovat pronikajícího Alberta Gilardina. Chvíli poté byl nařízen přímý volný kop proti brance Gennara Iezza. Ujal se jej Adrian Mutu a jeho dělovka orazítkovala spodní stranu břevna. Naštěstí pro domácí se míč odrazil před brankovou čáru.

O chvíli později měla obrovskou šanci pro změnu Neapol. Na centr Germa Denise si naskočil Marek Hamšík, kterého následně skvěle vychytal Frey. Míč však vyrazil rovnou k nohám Ezequiela Lavezziho. Argentinský kanonýr ovšem před prázdnou bránou nepochopitelně napálil míč do břevna. Nedáš, dostaneš. Opět se potvrdilo známé přísloví. Lavezzi netrefil prázdnou branku a o chvíli později se Fiorentina ujala vedení. Alberto Gilardino poslal Montolivovu přihrávku z první za obranu, kam si naběhl Adrian Mutu. Rumun poté s přehledem překonal vyběhnuvšího Iezza. Nicméně celá situace velmi zaváněla ofsajdem.

Druhý poločas začala domácí Neapol ve velkém stylu. Ezequiel Lavezzi si napravil zaváhání z prvního poločasu půvabným slalomem. Když obešel několik fialových dresů, poslal před branku přihrávku na volného Marka Hamšíka. Slovenský reprezentant již jen doklepl do branky a bylo vyrovnáno. Fiorentina se pokoušela, jak se dá. Gennaro Iezzo musel zasahovat proti střele Osvalda. Ovšem vedení se ujal domácí celek. Vitaleho nepřesný centr tečoval obránce Violy, Da Costa. Míč pak doletěl přímo na hlavu Christiana Maggia, jenž číhal na zadní tyči.

Fiorentina se ještě nevzdala naděje na alespoň jeden bod. Gilardino se doprošoval penalty po střetu s Paolem Cannavarem, sudí Tagliavento byl však klidný. Poté ještě Iezzo zlikvidoval dělovku Marka Donadela. Domácí tedy dokázali udržet vedení a radují se z důležitých třech bodů.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 2:0

14.09.2008 15:00

Góly: 30. Giuseppe Sculli, 90. Diego Milito (pen.)

Další nepovedený zápas prožili fotbalisté AC Milán, kteří tentokrát odjeli s nepořízenou ze hřiště Janova, se kterým prohráli 0:2. V sestavě Milána se po zranění objevil Kaká, ale k úspěchu to nevedlo. O branky domácích se postarali Giuseppe Sculli a Diego Milito.

"Nůž na krku" měl před dnešním utkání trenér hostujícího celku Carlo Ancelotti. Milán totiž nezvládl první zápas s Bolognou. Rossoneri byli od úvodního hvizdu o něco aktivnějším celkem, ale stoprocentní tutovky si vytvářeli jen zřídka. V 8. minutě se navíc předvedl brankář Abbiati, jenž vyrazil Gasbarroniho střelu na rohový kop. V další příležitosti se objevil Giandomenico Mesto, ale byl nepřesný. V 18. minutě měl dobrou příležitost Brazilec Kaká, ten v běhu napálil míč na branku Janova jenom o pár centimetrů vedle. Podobně si vedl z přímého kopu Ronaldinho, a tak byl stav stále nerozhodný 0:0. Ve 30. minutě zmrazil hostující fanoušky Giuseppe Sculli, který měl po příhrávce Milita jednoduchou práci - 1:0. Milán byl jako opařený a do konce poločasu na tuto branku nedokázal zareagovat.

Do druhého poločasu udělal Carlo Ancelotti několik změn, mimo jiné odešel Ronaldinho a přišel Clarence Seedorf. Kdo očekával ofenzívu AC Milán, ten se mýlil. Další brankovou příležitost si totiž vytvořili domácí, respektive Andrea Gasbarroni, jehož vychytal Abbiati.

Hra Rossoneri byla velice upracovaná a defenzíva Janova velice pozorná. V 65. minutě odvracel před prázdnou brankou Zambrotta Gasbarroniho střelu. Dvacet minut před koncem hrací doby nepřesně hlavičkoval střídající Alexandre Pato, a na druhé straně nepochodil ani Giuseppe Sculli. Tlak Milána sílil až v poslední desetiminutovce, kdy nejprve Borriello zamířil nůžkami vedle, a po něm Ambrosini netrefil z blízka branku. Velice špatný výkon milánských korunoval v 90. minutě Paolo Maldini, který v pokutovém území fauloval Milita a sám postižený penaltu bez problémů proměnil. Janov porazil Milán 2:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 1:0

14.09.2008 20:30

Góly: 67. Amauri

Juventus Turín porazil díky brance Amauriho Udinese 1:0 a zaznamenal tak první vítězství v nové sezóně. Udinese zažilo pád z výšin, neboť bylo velmi nabuzené po vysoké výhře nad Palermem v prvním kole.

Claudio Ranieri měl již pro tento duel k dispozici Davida Trezegueta a Moma Sissoka. Další dobrou zprávou pro Starou dámu je, že se Giorgio Chiellini dal do kupy o měsíc dříve než se předpokládalo a dnes již nastoupil. Na straně hostí znovu nenastoupil stoperský pár Felipe - Cristian Zapata.

Hned po třech minutách skóroval Vincenzo Inaquinta, ovšem celá akce dostala stopku u rozhodčích. Iaquinta se totiž nacházel v ofsajdu v době, kdy mu Pavel Nedvěd přihrával. Iaquinta byl velmi aktivní a o chvíli později opět ohrozil branku Udinese. Jeho tečovanou střelu však dokázal Samir Handanovič vyrazit nad břevno. Juventus hrál velmi dobře a vypracoval si znatelnou převahu. Po čtvrthodině hry nastal obrovský závar v pokutovém území Friuliani. Amauriho hlavička se odrazila od Iaquinty a Andrea Coda na poslední chvíli odkopával míč mířící do branky.

Domácí nadále tlačili. Amauriho střela skončila jen v boční síti a Nedvědovu ránu úspěšně vyrazil Handanovič. O chvíli později trefil Chiellini rameno Andrey Cody a dožadoval se penalty. Sudí De Marco však jeho požadavky ignoroval. Udinese se dostalo do první vážnější šance až ve 40. minutě. Di Natale posílal do vápna centr, který odeslal do bezpečí Mellberg, ovšem Zdeněk Grygera přitom přistrčil nabíhajícího Quagliarellu, takže nemohl zakončovat. V nastaveném čase opět centroval Antonio Di Natale na Fabia Quagliarellu. Tentokráte musel zasahovat Gigi Buffon, který byl doposud takřka bez práce.

Po změně stran se představila pravačka Christiana Poulsena. Dánský středopolař napálil míč z dvaceti metrů a orazítkoval břevno Slovincovy branky. Pasquale Marino následně poslal na hřiště Alexise Sancheze, Chilského nováčka v dresu Friuliani, za kapitána Di Nataleho, který byl značně unaven z plnění povinností v národním týmu. Ovšem byli to domácí, kdo se ujal vedení. V 66. minutě vyústil obrovský tlak Bianconeri v zásah Amauriho. Udinese však málem vyrovnalo hned o pár chvil později. Kombinace Inlera a Sancheze přinesla dobrou pozici pro Quagliarellu, který tvrdě vypálil. Gigi Buffon však jeho střelu vyrazil neuvěřitelným zákrokem nohou.

Vše se již zdálo být dokonáno. Ovšem dvě minuty před koncem zápasu si Udinese vytvořilo další skvělou příležitost. Antonio Floro Flores využil chyby Mellberga, uháněl sám na branku a poslední muž Chiellini musel zasahovat. Dostal se do střetu s Floro Floresem a Buffonem. Celá situace zaváněla penaltou, ale vše dopadlo se šťastným koncem pro Bianconeri.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio22006:16
2.Atalanta BC22002:06
3.Turín FC21104:14
4.Inter Milán21103:24
SSC Neapol21103:24
6.Juventus FC21102:14
7.Udinese Calcio21013:23
8.Janov CFC21012:13
AC Siena21012:13
10.Città di Palermo21014:43
11.Bologna FC21012:23
Calcio Catania21012:23
13.Chievo Verona21012:33
US Lecce21012:33
15.ACF Fiorentina20112:31
Reggina Calcio20112:31
17.AS Řím20112:41
18.UC Sampdoria20111:31
19.AC Milán20021:40
20.Cagliari Calcio20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (160)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nice as nice

Reagovat
Slejdy

mlc su zvedavy na vas ... zatim to na vitezstvi moc nevypada tak zalez..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli-Tavano...to by byl útok snů

Reagovat
smazaný uživatel

S cavanim to taky půjde, je skvělý...

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani ? mě se vůbec nelíbil, i ten gól tam sotva doklepal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci Římští užívejte si LM dokud můžete. Tohle by sotva stačilo na záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jednou: FABRIZIO MICCOLI !!!

po 10 minutách mohla vést Roma 3-0 a já si říkal, jak koukám na další tragický Palermo. pak se ale hra srovnala a druhej poločas Římani úplně odpadli. bez Tottiho to nejspíš opravdu nepůjde. podprůměrnej, bezduchej výkon...

Reagovat
M11

AS neuveritelna zavislost na Tottim

Reagovat
smazaný uživatel

I s Tottim si myslím, že by to nebyla žádná sláva....

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak na Tottim a dalších 3 hráčích základu(De Rossi, Mexés, Vučinič)... I s tak okleštěnou sestavou, ale neměli hrát potom co vedli 1:0 takhle trapně

Reagovat
M11

na to se takovy tym nemuze vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej výkon ..

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek kluci , to je len začiatok . To je moja tajná taktika , s vedením a hráčmi som v úzskom kontakte .

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Catania

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Red card pro Muntari, neprávem! Tedesco zasimuloval podobně ako Dida proti Celtiku v LM

Reagovat
smazaný uživatel

přidal tomu no

Reagovat
M11

quaresma uz uraduje

Reagovat
M11

a muntari taky

Reagovat
Slejdy

jj dobre muntari

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to frajer ... dnes este jeden gol prida respektive ho vytvori pre Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně no, v tomhle je extratřída...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Muntari se neuvedl úplně nejšťastněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on prakticky nic neudělal, to máš takhle, hraješ zápas a vzájemně se držíš se spoluhráčem, ten však hned padá, točí se na zemi a dělá jako by mu zlomili ruku...A rozhodčí mu to žere i s navijákem a ty dostaneš červenou.

Takže Muntari se nijak neuvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn,po dnešní červené kartě Terryho je možné už naprosto všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Catania hraje zatím neuvěřitelnej antifotbal, ale pokud tohle minimálně udrží, možná jim i přestanu přát sestup .

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, ať spadnou...

jedinej Bizzarri

Reagovat
smazaný uživatel

A to byla hrůza. Krajní obránci se skoro nevraceli, respektive nebránili, Loria byl skvělý ve vzduchu, ale občas nestíhal při hře po zemi, nicméně podal slušný výkon. Záloha byla neuvěřitelně tragická a Baptista nedostával žádné míče. Sice bylo hodně absencí, ale ta sestava nebyla tak špatná, aby neuhrála aspoň remízu... Miccoli byl vynikající, zasloužená výhra Palerma. Doufám, že marodka už nebude tak početná a De Rossi bude snad v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól na 2:1, to byl zase vtip, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi připadá celý ten zápas jako vtip, Catania šla do vedení[šok], Inter hned vyrovnal-najednou mu to tam spadlo, co nešlo 45 minut. Pak vyloučení Muntariho, které nemělo být, ale chápu Tedesca. Je to šikovný hráč, který prošel Regginou a Palermem :))...Ten gól Milána byl sporný, chtělo by to hokejový záběr přímo nad brankou, ale podle mého to asi gól byl. V závěru nějaké šarvátky. Vypjatý matč

Reagovat
smazaný uživatel

to je vzdycky tak s tema exotama z jihu

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že to opravdu bylo těsně za čárou, o tom můžeme jenom polemizovat. Ale to nemohl vidět nikdo ze zúčastněných, proto nechápu, jak to někdo mohl uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

nestoji nahodou krajni rozhodci pri teto situaci u praporku??

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že s tím někdo přijde. Obvykle stojí, ale tady viditelně nestál. Z toho úhlu mohl vidět míč za tyčkou jedině, když by rozvlnil síť, možná ani to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja koukal na netu a mel jsem to rozmazany...takze nevim hadat se nebudu...ale myslel jsem ze tu stim bude vetsi ohlas...takze to gol asi byl

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=edJiXkMLMKw

Jestli byl nebo nebyl se můžeme jenom dohadovat. Podle mě nebyl, ale ruku do ohně bych za to nedal. Nemohl to vidět jediný člověk na stadioně. Každopádně to uznal buď hlavní, který na to koukal přímo a nebo pomezní, který stál 10 metrů od lajny a to je chyba, i kdyby to bylo půl metru za čárou. Ale co, věčně to takhle nepůjde. Rozhodčí vám ty body takhle dávat nebudou. Po dvou kolech máte 3 darované body, stejným tempem to rozhodně nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ale to beres moc zasadne...a kdyz uz tak dva body a verim ze by tam ten gol stejne spadnul,protoze ta catania byla tragicka...nemeli sanci...jinak souhlasim stim co jsi psal

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ale taky pochybuju, že viděl nějaký faul na Tedesca. Asi to chtěl splatit Interu uznaným gólem...

Reagovat
smazaný uživatel

zvykám si...

Reagovat
smazaný uživatel

"Stejně tak jako jeho spoluhráč v obraně Simone Loria, který nahrával zpět Donimu. Jeho nahrávka byla značně nerazantní, čehož se pokusil využít Miccoli. Brazilský brankář však míč přesto sebral DO NÁRUČE a strhla se pochopitelně vlna nevole."

Ten rozhodčí to doopravdy neodpískal?

Reagovat
smazaný uživatel

Saccani je idiot stejně jako ten, co pískal Inter. Rozhodčí v Itálii nemají úroveň. Ta malá dom

Reagovat
smazaný uživatel

...ů byl taky vtip. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Slejdy: no co povez terat..........2-1

Reagovat
Slejdy

nj mate kadr este abyste tak nevyhrali ....

Reagovat
M11

Zarate zase

Reagovat
Antijuve

http://www.youtube.com/watch?v=JKacI3OIvIo ...........tohle je pro "experty", kteří píší, že to branka nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace...jsem si rikal ze se ti hraci ani nehadali

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
madridcan

Bapista ako hral?

Reagovat
Slejdy

neznam Bapistu

Reagovat
madridcan

dobre krom jedneho primitivam-ktory sa hra,ze nevie o kom hovorim-ako hral Baptista?

Reagovat
M11

videl jsem jen druhy polocas.. a tam nemohl delat temer nic ptz nedostal snad poradny balon..

Reagovat
M11

Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

marekiano opat

Reagovat
M11

co ta obrana AC tam dnes vyvadi

Reagovat
smazaný uživatel

krasne se na to zatim diva

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo , oba góly v podstatě jeho...

Reagovat
M11

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nad Ancelotim se stahují mračna...

Reagovat
Oxbow

Bejt na miste Karla nekdo jinej tak napisu ze je cas na zmenu ale jeho mam opravdu rad a chci aby konecne neco zacali hrat kvuli trenerovi ... no skoda ze fandim jen karlovi a necelymu AC

Reagovat
Komat

AC hrahje nic poslední tři sezony. Divim se, že Ancelottiho nevyhodili už předloni...ikdyž to mu zachránila krk liga mistr ;-) Bez LM je nahranej...bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán hrál hrozně. Nejen, že zahrál tragicky Ronaldinho, ale pro mě překvapivě i jeho krajan Kaká. Ale koneckonců blbě zahráli všichni, na jejich výkonu jsem dnes neviděl jediné pozitivum. Je čas kontaktovat Franka Rijkaarda.

Reagovat
GEGE

Carlo myslim,ze prisel cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu dal ještě čas, vyhodit trenéra po dvou kolech? To se nedělá ani u nás v lize.

Reagovat
Shevchenko

Jenomže tohle už je dlouhodobý problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale přeci jen je to druhé kolo, přišli nový hráči... nečekám,že ho odvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

to dělá jen Zamparini v Palermu. taky bych si Carla nechal při nejhorším aspoň do zimy...

Reagovat
GEGE

Ale v lize uz se nam nedari pekne dlouho myslim,ze Carlo dostal tech sanci uz dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já beru, že je nová sezona, vše začíná od začátku a nemá cenu se ohlížet na minulost, ale je fakt, že kdyby rezignoval či ho vyhodili, tak by mě to moc nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo, zůstaň. Sympatizanti Interu tvému projektu nadále věří. Chce to čas

Reagovat
One-Real

Neapol Hamšík Maggio .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak

Reagovat
One-Real

My jsme takový Neapolský dvojblok .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze sa postupom casu nas "blok" rozsiri

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

s takovým výkonem to fakt nepůjde a tím nemyslím scudetto, ale vůbec kvalifikovat se do LM. tohle prostě nejde. jestli jsem včera psal, že hrála Roma bez duše, tak u nás to dneska platí dvojnásob.

Abbiati - v pohodě, za góly nemoh a párkrát podržel.

Zambrotta - standartní spokojenost.

Bonera - nejlepší z obránců, jenže dneska by to tam sám neutáh ani Nesta.

Maldini - zklamání, v podstatě může za oba góly.

Favalli - standartní průměrnej výkon, umí zahrát rozhodně hůř.

Pirlo - největší zklamání pro mě. působil nervózně, pořádně nepřihrál, prohrával veškeré souboje, ztrácel míče.

Flamini - oproti předešlým zápasům spíš slabší, ale on tam toho moc změnit nemohl a snaha byla, takže v pohodě.

Ambrosini - spolu s Maldinim viníci prvního gólů, jinak se to ale snažil urvat. standartně sympatický výkon.

Kaka' - jednou skvěle potáhl míč, jinak se většinou nabízel, ale v žádným případě to nebylo ono, jenže od něj jsem toho dneska moc nečekal

Dinho - spíš zklamání, zkoušel něco vymyslet, ale (světe div se) absolutně bez pohybu

Ševa - utopenej na hrotu. nezahrál NIC

Seedorf - rozhodně lepší, než Dinho, ale pořád se spíš vezl v mizérii s ostatníma

Borriello - příjemný překvapení, do budoucna bych mu dal před Ševou každopádně možnost. mohl trefit..., škoda.

Pato - celkem v pohodě. myslím, že kritiku si zaslouží spíš jiní, než on, kterej byl dneska jedinej schopnej projít přes hráče. měl gólovku (100%), bohužel.

P.S. gratulace Janovu, ale zároveň : aby si nechali během 15-ti minut zavolat 3x nosítka a všichni ti hráči to pak jako zázrakem rozběhali mi příjde přinejmenším pozoruhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirla mi tu někdo nevěřil

Reagovat
M11

Maldini Kaka Pirlo Seva Abbiati Borriello

Reagovat
herbage

Jj, ty simulace byly nehorázný, pak se nedivte, že lidi nadávaj na Serii A. A ten Rossi jak se zabořil do země a napálil Favalliho, to jsem nepobíral, ale neřekl bych, že to bylo schválně. Penalta takové mezi, kontakt tam nějakej byl, ale hodně od Milita přihraný. Zajímalo by mě, proč odešel Oddo, když v Bayernu sedí a u vás mohl hrát dnes vpravo a nalevo Zambrotta.

Reagovat
smazaný uživatel

protože až se dá Jankul do kupy, bude hrát vlevo a Oddo by seděl stejně tak. jinak ale se měj neptej, já jsem spíš chtěl, aby zůstal...

Reagovat
herbage

Tak Janek hodně často marodí, Zambrottu může někdo přebrousit a napravo moc možností nemáte. Bonera je potřeba na stoperu a šimiče jste pustili pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť píšu, že jsem spíš chtěl, aby zůstal...

Reagovat
herbage

Jj, já vim, jen narážim na logiku vašeho vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Cose zase stalo Jankovi??? Neřikejte že zase koleno???

Reagovat
smazaný uživatel

jen nějaký šrámy z repre. za týden už by měl snad hrát...

Reagovat
herbage

Tak na co to svedete letos, soustředit se na LM nemůžete, v lize to na titul zatím nevypadá a na UEFU vám to nikdo nezbaští. Pravdou je, že Bolognu jste přehrávali a Janov je přeci jen jiná třída, kdyby skončili kolem 6tého místa, nedivil bych se. Ale liga je dlouhá, bude to zajímavé. Jen prosím, ať už ne Inter.

Reagovat
Shevchenko

To je hrůza.

Reagovat
Inzaghi

To nejsou jen 2 kola. Musíš k tomu připočítat závěr minullé sezony a jestli chceš,tak i přípravu. Grazie Carlo,ciao

Reagovat
Inzaghi

To měla být reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

AC ide vyhrať titul ako si tu niektorí mysleli... Ja som hovoril, že budú radi za 4.miesto...

Reagovat
smazaný uživatel

Zající se počítají až po honu.

Reagovat
vladis271

pozeral niekto na nete neapol?chcel by som vediet ako prebiehal match,kto bol lepsi atdddddd.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak - že by se blýskalo v Laziu na lepší časy ?

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla ostuda..... co tam předváděli ??? je mě ztoho na nic ! ! ! Carlo nazdar ty už tam nemáš co dělat ..... a ty střídání jeho některý na to nejde njinak než kroutit hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

střídání ? všichni 3 hráči byli spíš přínos (jestli se to dá dneska vůbec napsat).

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak Borriello ..... Ronaldinho tam měl zůstat a dolů měl jít Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nevím, kdy chce Ronaldinho nabrat fyzičku, olympiádou se odepsal, měl absolvovat kompletní letní přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

AC má vynikající hráče ty jména sou fakt užásná ale nehrají až na krev takovej Seedorf hraje aby se nezranil Ronaldinho neběhá,prostě hrají strašně profesorsky a takhle se hrát nedá.Juve třeba nemá takové kvalitní hráče ale když se podíváman tu naši zálohu Camo-Sissoko-Poulsen-Nedvěd tak ani jeden chlap neodchodí zápas,nemají ty kvality jako borci AC ale v bojovnosti sou o 100%lepší!A fotbal je o bojovnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jednou Pavel řekl novinářům: "...sám bych proti juventusu hrát nechtěl, všichni do toho jdou jak psi, nedají se lacino..."

Reagovat
smazaný uživatel

a je to pravdo podívej se na to Chiellini by ti urval nohu,Sissoko by ti urval nohu to samé Poulsen,Mellberg prostě to sou hráči kteří sou potřeba a v AC samí profesoři,nehraje Gattuso a není tam někdo kdo by do toho šlápl.Podle mě je to jedině v tomhle v ničem jiném,pač kvalitou na to AC má a podle mě ani trener nemůže pomoct dokaď nebudou hrát v týmu bojovníci.Klidně postavit Ambrosiniho a Gattusa a třeba Ronaldinha nechat sedět to samé Seedorfa a určitě by výsledky přišly.Dyť AC vyhrálo před nedávnem LM.Tam byla parta bojovníku na kterých to stálo jako Pipo,a již zmiňovaní Gattuso a Ambrosini jestli začnou stavět na hvězdách typu Ronaldinha,Pata,Seedorfa a dalších baletek tak není šance.Kecám možná srance ale myslím si že to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas. Accku hracicky nesedia.

Kupa Ronaldinha nebola podla mna spravna, este horsie to je s predajom Paloshiho. Chlapec sice musi este dozriet, ale to je pre AC ten spravny typ.

Reagovat
smazaný uživatel

letos by na to Paloschi ještě neměl. jak píšeš, tak potřebuje dozrát a hlavně zesílit. v přípravě dostával často sodu, od silovějších stoperů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ho teď viděl proti Anconě, dobrý jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, když kupovali Dinha, tak jsme si říkal "naco???", euforie z utkání proti Bologni myslím všem vyprchala...

Reagovat
One-Real

100.Pro Neapol a Real Madrid .

Reagovat
smazaný uživatel

AC potřebuje hráče, co dokáže zrychlit přes půlku hřiště a dát nahrávku do ohně ...[Camoranesi]...A né tam Pirlo, který si posune balón na a pak něco zkouší...

Reagovat
smazaný uživatel

AC skor potrebuje hraca, ktory si ten balon pohybom vypyta.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že je to ze strany Pirla dost pomalé....... příjde mě že se nikomu nechce

Reagovat
smazaný uživatel

přesně někdy to tak vypadá že se jim nechce!Dnes se snažil jen Kaka!To je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka se sice snažil ale jde vidět že se musí rozehrát protože to nebyl on Pirlo si asi někdy myslí že mu stačí hrát hlavou ale běhat se musí taky jinak je to určitě vynikající hráč.

Reagovat
Slejdy

ty voe co to AC chce hrat ?? nema obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus mi tím svým komentem připomněl, co mi vrtalo hlavou téměř celej druhej poločas:

"Že by ten Rino přece jen chyběl ?"

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso je jenom jeden......

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Bez něj to není ono. Rino

Reagovat
smazaný uživatel

A já, že jsou dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

AC KATASTROFEN-UZ VIDIM UEFU CUP AKO TO TAM VALIA

Reagovat
FORZAMILAN

tak jsem dneska videl poprve v teto sezone AC,a musim napsat,ze me velice zklamali,hraci Janova byli rychlejsi,u mice byli skoro vzdy drive,celkove byli lepsi..........nevim,nevim,ale takhle by to asi dal neslo.........

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo,Siena,Inter AC

Reagovat
smazaný uživatel

TOmuhle se už nedá napsat. Jediný dobří hráčí do 50 minuty než jsem to vypl byli Zambrotta s Kaka. Ronnie uplne pomalej, nic nepredvedl. Flamini nebyl ani vidět, Pirlo přišel, podival, odešel. Shevcehnka nemá cenu komentovat. Ještě mě tak trochu napadá dobře hrajicí Ambro.

Je opravdu vidět, že nám ten Gattuso chybí, stejně tak Nesta. Do útoku příště s patem a Borrielem. Ronnie a Seva na lavce...

Reagovat
smazaný uživatel

fíííííha

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Juve snad se nebude opakovat loňský rok.Myslím že ale vyhrajem 2:0

Reagovat
M11

citim taky vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

FORZAAAA LAZIOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem vám to i přeju po tom, jak jste si prošli peklem (nadávkami fans AS...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti VEN !!! Forza Milan

Reagovat
Xavi8

grande Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri Dneska Juve vyhraje, dotáhne Inter a ve středu výhra proti Zenitu.

Reagovat
M11

no konecne !!! AMAURI

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Handanovic

Reagovat
Tomanatura

Kdo viděl AC, jak to vypadalo jinak v zápase? Jak hrál Kaká?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí se mrknout výš na tu moji mini-recenzi (17:07)

Reagovat
Tomanatura

Tak dobré, to stačí. Jinak ještě jak vypadalo zhruba rozestavení?

Reagovat
Shevchenko

4-3-2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Kuriózní situace vyvrcholí ve třetím kole, kdy se "lídr" tabulky utká s "nejhorším celkem ligy", nenechte si ujít souboj AC Milán-Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 4-1 Král střelců Zarate si rád zastřílí

Reagovat
Tomanatura

Nejhorší je Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, málem jsem zostudil AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve hrálo fantasticky,krásně se na to dívalo

Reagovat
M11

Spokojenost.. mit trosku stesti mohlo byt 4-0.. ale cert to vem.. dulezite jsou 3 body.. jinak Udine zklamalo..tak spatny a alibisticky vykon jsem necekal.. vzhuru na Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri Ofensíva

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem na place slabeho hráče a mladý krajní bek De Ceglie si řekl o základ,fantastický výkon od všech hráčů!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas

Reagovat
smazaný uživatel

po ton co jsem videl udinese vs palermo, sem dnes cekal hodne vyrovnane utkani, to se ale vubec nekonalo, juve dnes proste dominovala a nepustila udinese vubec k nicemu,,,, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Juve, moc pěkný

Reagovat
M11

dekujeme

Reagovat
M11

AC me opet potal listek.. jediny zapas na 5 litru.. ale je to moje chyba ze na ne stale vsazim a jsem nepoucitelny..

Reagovat
smazaný uživatel

já jen řek, kdo se vrací po zranění a kartách

Reagovat
Slejdy

napodobne mel bych 3,6

Reagovat
smazaný uživatel

stesti ze to tam padlo nakonec... sice sme byli lepší ale i udine parkrat kouslo... kazdopadne dalsi remiza po lepsí hře by me štvala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu konečně LM, konečně se budu dívat na evrospký fotbal v rukách Juve

Zenit, těžký soupěř, dokázal porauit ManUtd, ale Juventus má teď tak silný tým a tolik motivace, že to prostě vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RAqMZZSAa0k&fmt=18

Já z toho zápasu doteď nemůžu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele