2. kolo
14.09.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Cagliari Calcio 2:0

Siena se ve druhém kole dočkala první branky a zároveň prvního vítězství v sezoně. Tři body svěřencům trenéra Marca Giampaola v domácím souboji s Cagliari zajistili Calaio' a debutant Ghezzal.

Domácí začali skvěle a hned z prvního rohu v 10. minutě vytěžili maximum. Rohový kop zahrávaný Kharjou se dostal až ke Calaiovi, jenž neměl sebemenší problém z blízkosti přesně zakončit. Marchettiho pozornost následně vyzkoušel Mario Frick, ale hostující gólman se musel mnohem více ohánět po půl hodině hry. Calaiovu hlavičku ale úspěšně chytil. Těsně před přestávkou Siena navýšila svůj náskok, jenomže sudím Dondarinim nebyla Ficagnova branka uznána. Podle rozhodčího totiž domácí obránce fauloval.

Krátce po začátku druhého dějství se do šance, jež byla ale vzápětí zastavena zdviženým praporkem pomezního sudího, dostali hosté, takže veškeré snažení přišlo vniveč. Obrovskou příležitost ke srovnání měl Larrivey, ale ze šesti metrů, po Agostiniho centru, neuvěřitelně minul, a to stál před brankářem nikým neatakován. V nastaveném čase nakonec potvrdil vítězství domácích při svém debutu Ghezzal.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můj tip: 1:0, v tomto případě jasnej UNDER

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky souboj dvou kandidátů o udržení, kde b\ výhra znamenala dvojnásobný zisk. Za Sienu nebude hrát Massimo Maccarone, kvůli trestu, Rossettini, Sansone a Coppola. Klub ze Sardínie bude postrádat zraněného Pisana a vykartovaného Lopeze. Tip:2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele