2. kolo
14.09.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - UC Sampdoria 2:0

Lazio ve druhém kole přehrálo na domácím stadionu Sampdorii a díky brankám Zarateho a Panděva se, kromě zisku třech bodů, udrželo v čele tabulky. Římané se ujali vedení již po sedmi minutách, když se letos už potřetí trefil Zarate. V 71. minutě korunoval vítězství Goran Panděv.

Utkání načal v sedmé minutě brankou Mauro Zarate, jenž obešel obránce a levačkou vstřelil parádní branku. Argentinský fotbalista si tak připsal během letošních 97 minut hry již třetí branku. O chvilku později mohl zdvojnásobit vedení Stefano Mauri, ale obětavým zákrokem mu znemožnil vystřelit Aleksandr Kolarov. Na druhé straně zahrozila také Sampdoria, když domácí hráči nedokázali odvrátit rohový kop a brankář Carrizo měl plné ruce práce s Padalinovým half-volejem. O chvilku později to byl opět rohový kop, po kterém se hosté dostali do šance, ale obránce Bottinelli hlavičkou brankáře nepřekonal.

Ve druhém poločase se penalty dožadoval Goran Panděv, ale rozhodčí ho nevyslyšel. Následně se pokoušel akrobaticky zakročit Mauri, ale bezúspěšně. Lazio se nakonec dočkalo branky v 72. minutě. Panděv si sklepl Brocchiho centr a střelou přes obránce překonal brankáře Miranteho. Sampdoria se sice ještě snažila něco s výsledkem udělat, ale Cassanův pokus byl zblokován a Lazio již poté výhru neztratilo.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no rád bych viděl vyhru domácích..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip: 2:1 bo 1:1, trochu bych zariskoval a dal bych že Lazio vyhraje o gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty Gorane jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele