2. kolo
14.09.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Atalanta BC 0:1

Bologna ve druhém kole nedokázala zopakovat senzační vítězství ze San Sira a na domácí půdě podlehla Atalantě. Naopak hosté si díky brance Guarenteho z 9. minuty připsali druhé vítězství a jsou druzí.

Byl to celek Atalanty, jenž chytil začátek utkání a dobrý vstup nakonec přetavil v branku. V deváté minutě se napřáhl Cristiano Doni, jehož střelu sice zablokoval Castellini, ale míč se odrazil ke Guarentemu, jenž nekompromisně zakončil, stav utkání 0:1. Bologna poté převzala iniciativu a míč měla na kopačkách po většinu času, ale dobře organizovaná obrana Orobici jejím hráčům nedávala příliš příležitostí k zakončení. Atalanta navíc hrozila z brejků a Cigariniho trestný kop s přičiněním Doniho málem skončil za zády brankáře Antonioliho. Pár minut před koncem prvního dějství mohl zvýšit vedení Doni, ale jeho parádní volný přímý kop vyrazil brankář Antonioli.

Bologna ve druhém poločase díky střídajícímu a zároveň debutujícímu Bernaccimu srovnala, ale domácí útočník byl v ofsajdovém postavení, takže branka nebyla uznána. V závěru ještě mohl srovnat Sergio Volpi, ale jeho střelu z trestného kopu vytěsnil Coppola a zajistil Atalantě zisk tří bodů.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můj tip: 1:1, tohle bude každopádně plichta

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta vyhraje o gol 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 pro bolognu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele