Primera División - souhrn 4. kola

19.09.2014, 22:53, aktualizováno 22.09.2014, 22:38
Komentáře a souhrny
Real Madrid si s chutí zastřílel proti La Coruni, které nadělil rovných osm kousků; podobně si dnes počínala Barcelona proti Levante. Granada překvapivě zvítězila v Bilbau, Atlético jen remizovalo se Celtou, překvapením je i domácí prohra Realu Sociedad s Almeríí. Villarreal bez problémů rozstřílel Real Vallecano a venku uspěly Sevilla s Valencií...

Getafe CF - Valencia CF 0:3

22.09.2014 20:45

Góly: 7. Paco Alcácer, 20. André Gomes, 72. Rodrigo (pen.)

Valencia si dokázala poradit s Getafe i přesto, že musela dohrávat utkání v početní nevýhodě. Alberto Undiano Mallenco neměl slitování s Rodrigem a vyloučil jej. O góly se podělili Paco Alcacer, André Gómez a Rodrigo, krátce před tím, než byl odeslán do kabin.

Valencia byla jasným favoritem utkání a z prvního pohledu na výsledek se může zdát, že se celý zápas odvíjel jasně v její režii. Getafe ale mělo své světlé momenty a Valencia měla hodně co dělat, aby nakonec získala tři body. I díky nim nyní sídlí Netopýři v pohodlné výšce druhé příčky a poražené Getafe k nim vzhlíží z místa šestnáctého.

Nejnebezpečnějším mužem úvodních minut byl bezesporu Paco Alcacer, který dělal obraně Getafe velké problémy. Strážit jej mělo duo Alexis a Naldo, ale oba ho jen těžce stíhali. To samé se jim vymstilo o pár minut později, když si Alcacer hodil míč před svého strážce a po rychlé kombinaci sprintoval do vápna. Tam jej sice stíhal obránce, ale Alcacer i v pádu dokázal překonat brankáře Vicenteho Guaitu, který byl u tyče pozdě a inkasoval.

Sammir napřáhl z velké dálky a gólman Diego Alves musel předvést první solidní zákrok, aby jeho ránu vytěsnil mimo tři tyče. Valencia se chvíli nemohla dostat před bránu soupeře, ale když už se jí to povedlo, hned musel Vicente Guaita do sítě pro míč. André Gomés si naběhl před velké vápno a po skvělé narážečce se spoluhráčem vyřadil jedním dotykem prakticky celou strnulou obranu Getafe. Celou akci zakončil ranou do protipohybu brankáře Guaity a mohl slavit - 2:0.

Hodně práce měl také brankář Diego Alves, kterého prověřil Lafita pohotovou a hlavně velmi přesnou ranou ze střední vzdálenosti. Alves se brilantně přemístil k tyči a skokem zlikvidoval nebezpečně vyhlížející útok. Escudero se následně dostal do zajímavé pozice ve vápně soupeře, ale jeho rána byla zablokována Rubénem Vezem. Getafe se odmítalo smířit s pozicí prohrávajícího týmu a velmi dobře mířil Pablo Sarabia. Diego Alves se ale zaskočit nenechal a ránu vyrazil.

Getafe se povedl také vstup do druhé půle, protože pomocí neustálého pohybu s míčem i bez něj nedávalo Valencii příliš mnoho prostoru. Netopýři chvíli nevěděli co dělat, takže nechali hrát soupeře a spoléhali místo držení míče na rychlé protiútoky. Celá situace jim vlastně hrála do karet, zatímco Getafe se marně snažilo odemknout zámek kolem brankáře Diega Alvese.

Po více než hodině hry se na hřišti objevil Sofiane Feghouli, který měl na konečnou podobu výsledku velký vliv. Nejenže vystřídal unaveného Alcacera, ale především si naběhl do pokutového území a po letmém kontaktu s protihráčem v něm upadl. Sudí Undiano Mallenco se nerozmýšlel moc dlouho a nařídil kopat pokutový kop. K němu se postavil Rodrigo a s ledovým klidem proměnil - 3:0.

Ledový klid ale rozhodně nezachoval o pár minut později, když fauloval protihráče a obdržel druhou žlutou kartu. Po zbytečném zákroku si ale uvědomil, že už jednu vlastní, takže musel opustit hřiště. Poslední akci zápasu měl na svědomí domácí Angel Lafita, který ale jen zlehka provětral rukavice brankáře Alvese. Getafe sice v zápase nehrálo špatně, ale byla to Valencia, která trestala jakékoli obranné zaváhání soupeře. I proto se na konci devadesáti minut mohla radovat ze tří bodů.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 0:5

21.09.2014 21:00

Góly: 34. Neymar, 44. Ivan Rakitić, 57. Sandro Ramírez, 64. Pedro, 77. Lionel Messi

Barcelonští své fanoušky nezklamali a ze hřiště Levante si odvezli exhibiční vítězství 5:0. Domácí půl hodiny odolávali, ale pak spustili Blaugranas kanonádu, do které se rovným dílem zapojila celá ofenzivní vozba Katalnců. Klíčem k vysoké porážce Levante bylo také vyloučení Vyntry na konci první půle. Barca tak stále drží první příčku i čisté konto, Levante zůstane poslední.

Zpočátku předváděná hra z obou stran rozhodně nenaznačovala tak jednoznačný výsledek, jaký se nakonec zrodil. Levante hrálo první půlhodinku s favoritem vyrovnanou partii a dokonce si připsalo i první větší šanci. Ve 14. minutě přihrával Morales na Casadesúse a nebezpečnou akci musel z pohledu Barcelonských narychlo hasit rychlým skluzem Rakitič. Na druhé straně se v dobrém světle představil Neymar, jenž však ještě na gólmana Fernándeze ve 20. minutě nevyzrál a jeho nadějný průnik skončil rohovým kopem.

Leccos pak naznačila 25. minuta, když poprvé totálně selhala valencijská defenzíva a k hlavičce se dostal zcela zapomenutý Neymar, jenže brazilský forvard mířil opět mimo tři tyče. Třetí velkou příležitost ke skórování si už ale Neymar v 34. minutě uniknout nenechal. Po geniální přihrávce Messiho se mladý Brazilec dostal za domácí beky, udělal Fernándezovi pohotovou kličku a bez potíží zakončil do prázdné branky - 0:1! Hra Levante se rázem sesypala a domácí hráči začali kupit chyby a zbytečné fauly. Za hranicí pravidel bylo rovněž vyhodnoceno podražení Messiho ve vápně Valencijských ve 40. minutě. Následovala rovnou červená karta pro Loukase Vyntru a nařízeného pokutového kopu se ujal sám faulovaný Messi. Argentinský střelec však nedostál své pověsti a na hustým deštěm smáčeném povrchu branku minul. Hosty zahozená penalta ale dlouho mrzet nemusela. Ve 44. minutě totiž obrana Levante jen slabě odvrátila další útok Blaugranas a z druhé vlny vyslal na Fernándeze nechytatelnou bombu Ivan Rakitič - 0:2!

Šance na obrat oslabeného Levante se rovnaly prakticky nule a Barcelonští podle svého zvyku zůstali při chuti i za více méně rozhodnutého stavu. Jediným zádrhelem tak bylo pro Enriqueho družinu zranění Neymara v úvodu druhého poločasu, ale podle předběžných zpráv by se mělo jednat jen o drobné pohmoždění kotníku. Do hry se tak dostal Sandro Ramírez, jemuž stačilo pouhých šest minut k tomu, aby se také zapsal mezi střelce zápasu. V 57. minutě po další laciné ztrátě míče z kopaček domácích na sebe natáhl téměř celou obranu Messi. Ten následně elegantní přihrávkou vybídl střídajícího Ramíreze, jenž z hranice velkého vápna zamířil přesně k levé tyči - 0:3!

Další branka katalánského celku přišla v 64. minutě po akci Alby s Pedrem, když druhý jmenovaný ve skluzu mířil do prakticky prázdné branky - 0:4! Dílo zkázy z pohledu domácích dokonal v 77. minutě Messi, jenž si střelecký zásah za svůj skvělý výkon v celém zápase jednoznačně zasloužil. Argentinský forvard využil další školácké zaváhání domácí defenzívy a chytrým obloučkem potupil celou obrannou řadu Levante - 0:5! Barca tak nezaváhala ani napočtvrté a v La Lize zůstává jediným stoprocentním týmem, Enriqueho snový vstup na lavičku Barcelonských stále nekončí.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Sevilla FC 1:3

21.09.2014 19:00

Góly: 83. Borja García - 8. Carlos Bacca, 72. Stéphane Mbia, 88. Carlos Bacca (pen.)

I díky dvěma zásahům Carlose Baccy se Sevilla udržela na špici ligové tabulky skrze výhru 3:1 na hřišti nováčka z Córdoby. Mezi branky kolumbijského útočníka se ještě vklínil Stéphane Mbia a domácí zásluhou Borjy Garcíi Freireho jenom korigovali, tento soupeř byl jednoduše nad jejich síly.

Loňští šampioni Evropské ligy ukázali, že s aklimatizací zpět na ligové trávníky nemají problém. A tak zatímco kluby jako Dortmund, Liverpool nebo Athletic nečekaně po své účasti v evropských pohárech na domácí scéně podlehli papírově slabším soupeřům, Andalusané do zápasu vlétli ve vší parádě. Brzy za svou snahu také dostali odměnu v podobě gólu Baccy zblízka po dobré přihrávce Aleixe Vidala.

Brankář Sevilly Sergio Rico, jenž si prozatím drží pozici jedničky navzdory návratu Beta po zranění, se musel poprvé vytáhnout v jedenácté minutě, kdy likvidoval nebezpečný centr Iňiga Lópeze. Po půlhodině hry pak jen sledoval, jak Federico Cartabia poslal svůj přímý kop z třiadvaceti metrů nad bránu. Do konce první půle již žádná další branka nepadla, Sevilla si svůj vydobytý náskok zkušeně hlídala.

Po změně stran to byli znovu hosté, kdo vstoupil do druhé půle odhodlaněji. V osmapadesáté minutě pak musel Juan Carlos vyboxovat Baccův povedený lob, aby udržel svůj celek alespoň na dostřel jediné branky. Když pak Rico o devět minut později zvládnul odolat dalekonosné ráně Ábela Gómeze ze standardní situace, udeřila Sevilla podruhé. Centr Denise Suáreze z levé strany našel na hranici malého vápna Mbiu, jenž podobně jako ve čtvrtek proti Feyenoordu skóroval razantní hlavičkou.

Sedm minut před koncem sice vzkřísil naději nováčka García, ovšem jakékoli spekulace utnul znovu Bacca, jenž v osmaosmdesáté minutě proměnil pokutový kop, nařízený za faul Pantice na Vitola. Sevilla se tak alespoň na pár hodin dostala dokonce na průběžné první místo ligové tabulky a pokračuje ve skvělém vstupu do nové sezony. To Córdoba stále čeká na svou první výhru a s dvěma body se krčí na předposledním místě.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Rayo Vallecano 4:2

21.09.2014 17:00

Góly: 33. Javier Espinosa, 62. Mateo Musacchio, 74. Luciano Vietto, 87. Luciano Vietto - 22. Gaël Kakuta, 29. Alberto Bueno

Villarreal naděloval a jeho dárky v podobě branek odneslo Rayo Vallecano. To inkasovalo čtyřikrát, do jeho sítě se trefili Javier Espinosa, Mateo Musacchio a dvakrát také hvězda zápasu Luciano Vietto. Rayo přitom ještě po skončení první půle vedlo 2:1, ale Villarreal zejména díky druhému dějství vítězí.

Rayo šokovalo své i domácí fanoušky, když do kabin odcházelo po skončení první půle jako vítězný tým. Ne nadarmo se ale tomu říká pouze poločas, protože utkání nabralo ve druhé části nevídaný směr. Rayo po skončení zápasu odchází poraženo a se čtyřmi góly v síti. I kvůli tomu je až na osmnácté, zatím sestupové příčce. Villarreal se naopak dostal na příčku pátou.

Espinosa měl hned na úvod utkání velkou šanci. Čeryšev z levé strany hezky nacentroval, obrana hostí mírně zaváhala a Espinosa mohl zakončovat. Nemířil ale úplně dobře a napálil jen boční síť. Na opačné straně zakončoval Trashorras, ale mířil jen do pozorné obrany domácích. Jinak se ale Rayo prezentovalo velmi dobrým a především aktivním výkonem, v žádném případě nepřijelo na slavný El Madrigal jen bránit.

Cristian Alvarez se však přesto musel činit a zasahoval i proti ráně Čeryševa. Asenjo se v bráně Villarrealu rozhodně nenudil a po pár minutách tahal míč ze sítě. Proti hlavičce zakončujícího Gaela Kakuty byl naprosto bezbranný a po nádherném centru ze strany inkasoval poprvé.

Centry před brankáře Asenja dělaly obráncům Villarrealu velké problémy a i když domácí nehráli úplně špatně, byli to hosté, kteří neustále trestali chyby v obraně. Domácím se nevyplatilo ani nedůrazné bránění Alberta Buena, který si naběhl do území kolem penaltového puntíku a překonal marně zasahujícího Asenja - 2:0 pro hosty.

Villarreal odpověděl poměrně záhy, když si do vápna naběhl Čeryšev a vypálil do brankáře, ale míč se odrazil před Espinosu, který již prázdnou bránu nemohl minout ani kvůli dotírajícímu Titovi.

Následovalo velmi atraktivních deset minut, ve kterých se nejprve snažil prosadit zkušený Cani. Jeho rána měla gólové parametry a nakonec se stočila jen pár desítek centimetrů vedle tyče. Po něm vymyslel skvělou nahrávku Bruno a nabíhající Uche trefil dokonce tyč! A rozebranou obranu Raya mohl potrestat také Uche s Espinosou, kteří se ocitli až za obrannou linií. Naneštěstí pro domácí se jednalo o ofsajd. Až po hodině hry, kdy se na hřiště podíval mladík Luciano Vietto, se Villarreal probral a jeho hra začala dostávat kromě smyslu i porci štěstí.

Čeryšev ještě nemířil přesně v bezprostřední blízkosti, takže brankář Alvarez mohl zůstat klidný. Ale po něm už se prosadil stoper Mateo Musacchio, který srovnal. Obránce, o kterého hodně stál například anglický Tottenham Hotspur, se dokázal prosadit po rohovém kopu a brankář Alvarez byl na jeho zakončení krátký.

To však v žádném případě nebylo vše. Hrdinou utkání se stal střídající Luciano Vietto, který si nejprve naběhl do pokutového území a po skvělé nahrávce od Čeryševa poslal domácí do vedení. Svůj dokonalý nástup završil opět po spolupráci s Čeryševem, když si tato dvojice poradila s posledním obráncem Raya i jeho ofsajdovou hranicí. Vietto se ocitl před brankářem sám a z první jej propálil - 4:2. Velký večer Vietta a Čeryševa pomohl Villarrealu k bodům, takže spokojení diváci dostali na El Madrigal všechno, co je součástí dobrého fotbalu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - UD Almería 1:2

21.09.2014 12:00

Góly: 85. Carlos Vela - 30. Alberto De La Bella (vl.), 51. Mauro dos Santos

Po třech nevyvedených kolech se první výhry v novém ročníku Primera División dočkala i Almería. Zisk tří bodů je o to cennější, že přišel zrovna na půdě Realu Sociedad, kde Andalusané doposud nikdy v klubové historii nezvítězili. Až dnes.

Nutno přiznat, že hosté k tomu potřebovali i trochu štěstí, když si po velkém úvodním tlaku domácích vstřelil nešťastně vlastní gól Alberto de la Bella. Krátce po změně stran pak navýšil vedení Almérie Mauro dos Santos z rohového kopu a ani Castrovo snížení v samotném závěru na dělbě bodů nic nezměnilo. Jedinou drobnou kaňkou zůstává vyloučení Sebastiana Dubarbiera za dvě žluté karty. Napotřetí se tak Sociedadu už vymazat dvoubrankovou ztrátu nepovedlo. Jak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...

Hned v šesté minutě Carlos Vela po návratu ze zranění nastřelil brankovou konstrukci a Imano Agirretxe chvíli nato po dobré kombinaci s Canalesem mířil jen těsně vedle. Málokoho by v tu chvíli napadlo, že stadion Anoeta padne. Brankář Almérie Rubén Martínez se musel ohánět hned nadvakrát při další ráně Agirretxeho a následné dorážce Xabiho Prieta, stav zůstával přesto nadále bezbrankový. A pak přišel šok. Dubarbierův nenápadný nákop do soupeřovy šestnáctky způsobil chaos takových rozměrů, že brankář Zubikarai míč vyrazil do hlavy vlastního obránce De la Belly, jehož nezaviněná teč zajistila Almérii gól.

Ještě do poločasu měl blízko k vyrovnání Vela, jenže zblízka trefil pouze boční síť. Po změně stran pak mohli Baskové jen litovat všech svých zahozených šancí, Almería totiž do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupila mnohem silnější. Téměř hned po úvodním hvizdu trefil Tomer Hemed břevno a dvě minuty nato Dos Santos přece jen skóroval na 2:0 díky dobrému Verzově rohovém kopu.

Real neschopný odpovědět mohl jen děkovat Zubikaraiovi, že nedopustil ještě další branku ve své síti, když se na něj vyřítil aktivní Hemed. Až vyloučení Dubarbiera domácím pomohlo. Castro krásnou brankou z voleje snížil a v nastaveném čase Rubén Pardo smoně napálil pouze tyčku z přímého kopu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Málaga CF 2:2

20.09.2014 22:00

Góly: 16. Felipe Caicedo, 88. Cristhian Stuani - 53. Ignacio Camacho, 90+3. Duda

Espanyol Barcelona neudržel vedení nad Malagou a díky brance Dudy z 93. minuty se na stadionu El Prat dělily body za remízu 2:2. Domácí tak pokračují v mizerných výsledcích a nadále čekají na ukončení bezmála šestiměsíční série bez vítězství v Primera División. Malaga po druhém nerozhodném utkání v řadě okupuje s pěti body prozatímní devátou pozici.

Nutno říci, že se dnes v Barceloně rozhodně nekonala reklama na fotbal. Obě mužstva trpěla nervozitou, často ztrácela míče a pohledných šancí si obě mužstva vytvořila jako šafránu. O první střelu na branku se v 6. minutě postaral domácí Victor Sánchez, jehož zakončení z úhlu si ale hostující gólman Kameni bez potíží pohlídal.

Hned první opravdu nebezpečná akce skončila gólem v síti Malagy. V 16. minutě si obrana hostí vybrala opravdu slabou chvíli, když nechala svého protivníka bez potíží kombinovat před vlastní šestnáctkou, a po pěkné přihrávce Garcíi se Caicedo ocitl před Kamenim zcela sám. Rychlá klička a ekvádorský útočník zakončil pohodlně do prázdné branky - 1:0!

Hosté mohli odpovědět v 33. minutě, když Luis Alberto vysunul dobrou přihrávkou Juanmiho. Ten však mířil nepřesně. Více Malaga ze svého platonického tlaku ke konci první půle nevytěžila a do kabin tak šli o gól šťastnější domácí fotbalisté.

Po změně stran už si ale hosté z Malagy vedli o poznání lépe. Běžela 58. minuta a na v pořadí druhý rohový kop Luise Alberta v krátkém časovém rozmezí si nejlépe vyskočil Ignacio Camacho, který přesně mířenou hlavičkou zajistil svému celku vyrovnání - 1:1! Přestože Malagu branka nakopla, utkání po pár minutách opět ztratilo potřebné tempo a na pořádnou akci si museli diváci počkat až do závěru poločas.

Espanyol před zápasem rozhodně nebyl spokojen se svým postavením, takže se dalo očekávat, že doma bude chtít konečně naplno bodovat. A závěrečný tlak Katalánců dokonce skutečně přinesl vytoužené gólové ovoce. Domácí udeřili v 88. minutě ze standardní situace zahrávané Vázquezem nedaleko od rohového praporku. Hostující obrana neuhlídala v malém vápně dravého Stuaniho, jenž hlavičkou na zadní tyč přiblížil domácí nadohled prvnímu vítězství v sezóně - 2:1!

Fanoušci modrobílých ale přece jen nakonec odcházeli ze stadionu se svěšenými hlavami. V 93. minutě totiž ze zřejmě úplně poslední akce zápasu skórovali hosté, když z další nebezpečné standardky zamířil nechytatelně k levé tyči gólmana Casilly velezkušený portugalský záložník Duda - 2:2! Espanyol se tak znova nedočkal zisku tří bodů, Malaga naopak ukázala, že se vyplácí hrát naplno až do poslední minuty.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Celta Vigo 2:2

20.09.2014 20:00

Góly: 31. Miranda, 41. Diego Godín - 19. Pablo Hernández, 53. Nolito

Celta Vigo opět dokázala obrat o body favorizovaný celek z Madridu a díky gólům Hernándeze a Nolita vybojovala na hřišti Atlética cennou remízu 2:2. Domácím se sice podařilo otočit nepříznivý výsledek už do poločasu, ale na penaltu z 53. minuty již Rojiblancos nenašli odpověď. Atlético tak Barceloně dalo šanci odskočit až na rozdíl čtyř bodů, Vigo se udrží v horní polovině tabulky.

Atlético bylo v úvodních minutách lepším týmem, ale domácím chyběla jiskra a hlavně nápad před brankou Celty. Na hráčích mohla ještě lpět nečekaná porážka od Olympiakosu v Lize mistrů, každopádně Célticos chvilkové indispozice svého soupeře dokázali využít a v 19. minutě šli do vedení. A úvodní branka hostů stála za to. Pablo Hernández byl při dlouhému centru Planase zády k bráně, přesto se v krkolomné pozici pokusil patičkou o střelu a vyšlo to. Díky elegantní holubičce chilského středopolaře, za kterou by se nemusela stydět leckterá baletka, tak šla Celta do nečekaného vedení 1:0!

Domácí se ale s nepříznivým stavem nesmířili a ihned se drali za vyrovnáním. Střela Juanfrana z úhlu ještě gólmanu Celty mnoho starostí nenadělala, ale o devět minut později už byl Álvarez na Mirandovu sklepnutí po Kokeho standardní situaci krátký - 1:1! V 38. minutě pak byl blízko gólu domácí Griezmann, nadějný centr do malého vápna ale minul o centimetry. Velký tlak domácích v závěru poločasu, však přece jen vyústil ve vedoucí gól. Psala se 41. minuta, Gabi nacentroval při rohovém kopu přesně na nabíhajícího Godína a ten hlavou překonal bezmocnou obranu hostů - 2:1!

Rozjetí Atleti dostali další ránu hned v úvodu druhé půle. Po faulu Mirandy na Planase v pokutovém území dostali hosté k dispozici penaltu a skvělé šance na vyrovnání se Nolito zhostil bez váhání - 2:2! Domací nadále hrozili především ze standardních situací, jenže Galicijští se už potřetí nachytat nenechali. Velkou šanci vrátit vedení na stranu Rojiblancos měl v 78. minutě Jiménez, ale dobře vyběhnutý Álvarez jeho šanci zhatil. O pár chvil později to zase chytře zkoušel Koke, ale jeho dalekonosný pokus vytěsnil hostující brankář nad břevno. Nic na konečném výsledku nezměnily ani četné pokusy domácích o pokutový kop. Celta tak ubránila remízu, úřadující španělští šampioni si naopak po porážce v Lze mistrů připisují další ztrátu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Granada CF 0:1

20.09.2014 18:00

Góly: 39. Jhon Córdoba

Joaquín Caparrós musí být se svým návratem na San Mamés naprosto spokojen. Někdejší trenér Athleticu totiž jako trenér Granady vyloupil stadion baskického favorita a po výhře 1:0 nadále v letošní sezoně nepoznal chuť porážky. O jedinou branku utkání se postaral Jhon Córdoba.

Kolumbiský útočník se prosadil šest minut před koncem první půle a spolu se svými kolegy v týmu přestál i závěrečný tlak domácích. Granada tak po čtyřech kolech získala luxusních osm bodů a figuruje po sobotě na skvělém třetím místě, jen o skóre za obhájcem ligového titulu Atléticem Madrid. To Athletic vypadal přesně jako tým, na nějž doléhá tíha dvou náročných soutěží najednou. Šlo již o jejich třetí prohru v nové ligové sezoně.

Ernesto Valverde byl po středeční remíze s Šachtarem Doněck v Lize mistrů nucen udělat několik změn v kádru, nakonec se nová jména základní sestavy zastavila až na čísle šest. Dopad na plynulost hry celku z Bilbaa to ovšem mělo značný. Po deseti minutách hry jako první zahrozili hosté, když Rochinovu střelu musel pohotově likvidovat brankář Iraizoz. Na druhé straně zdatně sekundoval i gólman Roberto, jehož zákrok při Adurizově hlavičce z pětatřicáté minuty se záhy ukázal velmi důležitým.

Krátce před odchodem do šaten jindy spolehlivý Iturraspe přišel lacině o míč, o nějž jej připravil Córdoba. Ten pak sám rychle pelášil k brance Athleticu a ranou mezi Iraizozovy nohy prolomil bezbrankový stav. Brzy po změně stran se Granada málem prosadila podruhé. Náběh Foulquiera ovšem Iraizoz včasně přečetl a dobrým výběhem směrem ke kolmé přihrávce udržel jednobrankovou ztrátu.

Postupem času se Athletic přece jen čím dál více probouzel a přibližoval k vyrovnání. Adurizova rána skončila jen těsně vedle, a pak se aktivní hrot Basků pokoušel i o akrobatické zakončení nůžkami, ovšem netrefil míč plnou silou, jak by si představoval. Nejblíže měl nakonec k brance domácích Mikel Rico, jehož přizvednutí míče po rohovém kopu znovu zamířilo těsně vedle zadní tyče. Mikel San José navíc na letící míč rovněž nedosáhl, přestože se natáhl jak široký, tak dlouhý. Andalusané si tak do Granady odvážejí všechny body za těsnou výhru 1:0 a pokračují v perfektním startu nového ligového ročníku.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 2:8

20.09.2014 16:00

Góly: 51. Haris Medunjanin (pen.), 84. Toché - 29. Cristiano Ronaldo, 36. James Rodríguez, 41. Cristiano Ronaldo, 66. Gareth Bale, 74. Gareth Bale, 78. Cristiano Ronaldo, 88. Javier Hernández, 90. Javier Hernández

Real Madrid vykradl domácí La Coruňu a nasázel jí osm branek. Dvakrát sice inkasoval, ale litovat určitě nemusí - především Bílý balet totiž přispěl k výjimečně atraktivnímu utkání, po jehož skončení si nejen vylepšil osobní statistiky, ale také si připsal důležité tři body.

Poslední týdny patří Realu Madrid. Královský tým z hlavní španělského města potvrzuje, že obtížný úvod sezony je již minulostí a jeho forma má prudce stoupající tendenci. V zadních řadách sice ještě nějaké nedostatky jsou, ale především ofenzíva dělá čest trenéru Carlu Ancelottimu a diváky baví. Po přestřelce v Lize mistrů, kdy Real deklasoval Basilej, se dočkal vysokého vítězství také v La Lize.

První minuty se Real jen těžko prosazoval a zdálo se, že domácí Depor je na něj skvěle připraven. Domácí se nijak do útočení nehnali, ale centry od Modriće a spol. eliminovali bez větších obtíží. Až po pár minutách se Real dostal do zakončení, když Benzemova střela propadla až k Baleovi. Ten ale tváří v tvář gólmanovi selhal a Germán Lux si mohl oddychnout. Lux zasahoval ještě několikrát a podařilo se mu zneškodnit pas Marcela i Arbeoly. S další akcí obránce Realu si ale už poradit nedokázal.

Právě Arbeloa poslal do vápna domácích načechraný míč, který ve vzduchu zasáhl portugalský útočník Cristiano Ronaldo a poprvé dnes večer skóroval. Tehdy ještě asi netušil, že se jeho odpoledne promění v noční můru. O šest minut později se totiž balon dostal od Karima Benzemy na hranici vápna, kde jej převzal James Rodriguez. Toho nikdo hned neatakoval, takže se mladý hráč připravil balon na silnější nohu a krásnou ranou uklidil míč pod břevno!

Real byl při chuti a pro obranu Deportiva to znamenalo problémy. Marcelo našel skvělým centrem Karima Benzemu, jenž kličkou překonal domácího brankáře Luxe, ale byl také faulován. Rozhodčí ponechal výhodu, které využil Ronaldo a přesnou ranou poslal míč do opuštěné brány potřetí - 3:0 pro Real.

Trochu dramatické zápletky vnesli do utkání domácí, kterým se hned po nástupu ze šaten podařilo snížit. Sergio Ramos totiž při obranném zákroku ve vlastním pokutovém území zahrál rukou a sudí Pedro Pérez nařídil pokutový kop. Tváří v tvář brankáři Casillasovi se postavil Haris Medunjanin a poslal svého soka na druhou stranu.

Po hodině hry se stroj Realu opět rozjel na plné obrátky. Nejprve se do šance probíjel Cristiano Ronaldo, který však netrefil ideálně. Následně už skóre změnil Gareth Bale. Ten si naběhl do pokutového území soupeře, obdržel v něm nahrávku od Marcela a propálil Luxe.

Stále to ale nebylo všechno, protože hosté chystali drtivý nápor. Závěrečné minuty patřily především střídajícímu Javieru Hernandezovi, který v Madridu působí teprve pár týdnů. Do hry se dostal také Isco a ten si již po pár minutách skvěle načasoval nahrávku na Garetha Balea. Mladý útočník si obloučkem poradil i s Luxem a vstřelil pátou branku.

Cristiano Ronaldo se dnes večer dočkal prvního hattricku v sezoně, když čerpal z práce Rodrigueze a ranou na zadní tyč prostřelil Luxe pošesté. O pět minut později se trefila i La Coruňa, když Cuenca našel přesným centrem hlavu Tocheho.

Poslední slovo měl ale opět Real. A především střídající dvojice Isco - Chicharito. První skvěle nahrával, druhý se moc nerozmýšlel a napálil míč pod břevno. Domácí hráče frustrovala především poslední desetiminutovka, při které vypili pohár hořkosti až do dna. Skvělou ranou totiž uzavřel děsivě vypadající skóre Chicharito, jenž vstřelil osmou branku Realu.

Více informací k zápasu

Elche CF - SD Eibar 0:2

19.09.2014 21:00

Góly: 3. Dani García, 42. Raúl Albentosa

Ligový nováček z Eibaru nepřestává překvapovat. V páteční předehrávce čtvrtého kola totiž baskický klub zvítězil na půdě Elche 2:0, o čemž rozhodl již v prvním poločase. Na góly Daniho Garcíi s Raúlem Albentosou domácí celek nedokázal jakkoli zareagovat a přenechal soupeři jak tři body, tak postavení v tabulce nad sebou.

O takřka dokonalý vstup hostí do utkání se postaral hned ve třetí minutě García. Jeho rána z dobrých třiadvaceti metrů z levé strany zapadla přesně k bližší tyči, s jejímž přispěním zapadla za záda Przemyslawa Tytońe. Polský reprezentant pak střelci první branky utkání zabránil brzy nato navýšení náskoku, když jeho hlavičkový pokus bezpečně lapil.

Na opačné straně zahrozil zblízka Ferran Corominas, ovšem mířil nepřesně. Elche se však čím dál více začínalo do zápasu zpět dostávat a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nejblíže k němu měl Faycal Fajr, jehož ránu však brankář Irureta dokázal konečky prstů vytěsnit mimo tři tyče. Tři minuty před ochodem do kabin pak přišel pro domácí pořádný šok. Po rohovém kopu Saúla Berjona se hlavou prosadil Albentosa, jenž svou fotbalovou kariéru odstartoval právě v Elche.

Domácí se po změně stran snažili co nejdříve s nepříznivým vývojem zápasu něco udělat, jenže na Iruretu si Fajr nepřišel ani podruhé a Jonathas následně mířil hlavou příliš vysoko. Přestože již byly k vidění šance pouze na jedné straně, skóre zůstávalo stejné až do konce. Na výtečného Iriruretu byli postupně krátcí i Suárez s aktivním Fajrem, a tak Eibar slaví důležitou výhru, která je po čtyřech odehraných kolech již jeho druhou v novém ročníku ligové sezony.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona440011:012
2.Valencia CF431010:210
3.Sevilla FC43108:310
4.Atlético Madrid42206:48
5.Granada CF42204:28
6.Villarreal CF42116:37
7.Real Madrid420213:86
8.Celta Vigo41308:66
9.SD Eibar42024:36
10.UD Almería41214:45
11.Málaga CF41213:55
12.Real Sociedad41127:74
13.Elche CF41124:84
14.Deportivo La Coruña41126:124
15.Athletic Bilbao41033:43
16.Getafe CF41032:83
17.Rayo Vallecano40226:92
18.Espanyol Barcelona40225:82
19.Córdoba CF40223:72
20.Levante UD40130:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
Billy McClane

Tomu Eibaru sa neda nefandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Magath by tam mel jit na staz, jak trenovat tym bez kupovani predrazenych hracu. Vsak on za jedineho hrace dal tolik penez, ze je to 4nasobek letosniho rozpoctu Eibaru

Reagovat
smazaný uživatel

By koupil 12 hráčů ze sedmé ligy.

Reagovat
Chlupatá máma

Eibar jede na poháry

Reagovat
Feind

novackovska euforie. snad jim to vydrzi co nejdele

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar Mesto 27 000 stadion neco nad 5000!! skvele ze se takove tymy dostanou do prvni ligy

Reagovat
vanGomm

Na nás ale nemají.Lázně Bohdaneč cca 3 300 obyvatel,Drnovice 2 300.Zde stadión na 8 000 !!! Ovšem všemu vévodí Blšany 900 obyvatel.Všichni tyto týmy "uměle" vytvořeny dopadly stejně špatně.Což je jen dobře.Liga by se měla hrát přece jen ve větších městech.

Reagovat
Ferguson6

Jim Carrey?

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva očního?

Reagovat
smazaný uživatel

řízlej s Pavlem Poulíčkem?

Reagovat
Ferguson6

neviem kto je Pavel Poulíček a už je tu Ronaldo, takže to ani nezhodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevíš, kdo je to Pavel Poulíček? Tak to je hodně zlééé

Reagovat
smazaný uživatel

Albentosa užasnej

Reagovat
Ángel di María 22

Defenzivní činnost místy pořád špatná, tam je stále na čem pracovat. Iker taky..

Ofenzíva opět super. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Keď rezervujem vstupenku na českom Ticketportali, je možné ju vybrať a zaplatiť v pobočke na Slovensku? Vďaka

Reagovat
M.Vaza

Parádní představení, díky hoši..

Reagovat
-Kopy-

Co tam Depor dělal ? Góly jsem viděl, krásný, ten první Ronalda, to je třída James nádherně a Santiago taky a Real by měl přestat s příchododama sympaťáků, už jsou tam čtyři a to je na Mordor už trochu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiago

Reagovat
herbage

Ramos, Pepe, Bale a kdo je ten čtvrtý?

Reagovat
-Kopy-

to by byl Isco

ale ti sympaťáci samozřejmě jsou CR, Luka, James a Santiago.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker, Varane, Ramos, Fabio, Real má dost sympatáků..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš..

Reagovat
smazaný uživatel

žito pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ječmen, kukuřice? Nemel sračky ty blbe.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Santiaga

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak je to poprve v historii, co balet nastrilel 8golu ve venkovnim ligovym zapase...asi congratz

Reagovat
el Principito

Depor slabej jako čaj ... jestli s tim něco neudělají, tam tam zase zahučí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný. Jediný, kdo mě sral byl, i přes ty 2 góly, Bale. V prvním poločase byl fakt špatný, v druhým se to zvedlo kvůli těm gólům, ale stejně.. nelíbí se mi. James je lepší zápas od zápasu a to jak dopředu, tak dozadu. Střídání bez výjimky výborný, všichni 3 byli skvělí. Iker meh výkon - 2 obdržený góly, ten z penalty sice ani neměl být, ale celkově prostě průměr. Celkově, dopředu super výkon, dozadu to je už klasika - jak zápas plyne, tak obrana ztrácí koncentraci, což ústí v debilní chyby.

Ta minikrize je už snad zažehnaná, 13 gólů za 2 zápasy je supr vizitka. Teď to chce až do Clasica takhle pokračovat.

Reagovat
misinho7

Bale je velmi zaujimavy typ hraca , on nikdy nehraje nejak neskutocne skvelo ale vzdy ten gol ci asistenciu da ale o to tu ide vlastne radsej davat goly aj ked je vykon o nicom ako hrat nejak vyborne a nic z toho nebude .... no 2 zapasy 13 golov je paradne a ocakavam ze teraz este rozstrielame Elchce

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to psal že Bale bude Kaká číslo dva. Sice dává góly a asistence ale jinak je jeho hra zoufalá, vždyť ani neumí zpracovat balon, a přes hráča přejde, jen když si to může pokopnout a přesprintuje ho. Hráč k ničemu.

Reagovat
misinho7

tak to je sakra rozdiel medzi nim a KAKA kaka ani nedaval tolko golov abo nemal tolko asistencii .. je pravda ze v Lige proti betonarom to nieje pre Garetha ale svoje si odohra gol ci asistenciu prida co viac si priat ? a v LM kde uz niesu taky betonari tak to je ina kava tam vzdy exploduje naplno a hraje svoj najlepsi futbal

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako proti Basileji? Nevšiml jsem si, že by explodoval a vloni těch podařených zápasů v LM bylo stejně jako těch nepodařených jinak soulhas určitě lepší posila než Kaká, ale ty trapnou čelenku by mohl sundat a začít si vlasy česat dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, a podívej na podzimní zápasy v LM, kde nastoupil Jesé, ten tam hrál úplně stejně jako Bale. Navíc tehdy dal důležitý gól proti Atletům. Průser je, že až se vrátí, může trénovat sebevíc, tak stejně bude hrát tady to 90mio. hovno

Reagovat
misinho7

ach vam sa clovek nezavdaci.. ze 90 mil hovno ... boze neviem ale stve ma ze niektori fans realu su taki magori .. akoze nemozme cakat ze bude davat kazdy zapas hattrick , neni to a asi ani nikdy nebude Ronaldo ale svoje si zahraje statistiky ma paradne a minuly rok bol jednym s klucovych hracov pri vitazstvach v LM a CDR ..

Reagovat
Kenneth

Statistiky ma paradne. Tim bych to ukoncil.

Reagovat
misinho7

ale robit z neho hovno je trosku vela na mna..niektori tu hovoria ako keby nic nehral prittom minuly rok hlavne na ajr hral dobre , rozhodol LM a CDR ale to uz vieme .. proste vzdy si niekto najde nejake zamienku nato aby nakydal na hraca... nevieme si vazit hracov .. Iker legenda dlhe roky podaval paradne vykony ale vypiskat ho na vlastnom stadione je pod moju uroven , sice i ja som zato aby dsotal KEylor sancu ale nemusime takto zhadzovat ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to "hovno" je řekněme přehnaný, ale stojím si za tím, že Realu nemá co dát, resp.že existují hráči, kteří by na jeho pozici zahráli mnohem líp a za míň peněz. Balea jakohráčamám rád,ale nevím jestli Real, nebo primera division, ale něco mu tady nesedí, a opravdu se mu povede zápas snad jen v LM.V Tottenhamu byl prostě lepší a měl jít třeba do United,ale do Realu mě nepasuje a sere mě že tadyje a zabírá místo lepšímu Jesému. Pokud svoje výkony ale rapidně zlepší, tak toto klidně odvolám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten účes má protože se mu nahoře dělá pěkný kolečko.

Reagovat
misinho7

tak keby sa vratil k tomu co mal na azciatku u nas tak by mu to kolecko mozno nebolo vidno , tiez tam ma vlasy dozadu cize tam sa to zakryje

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, máte nějakou fotku? připadá mi, že má vlasu dost, a když ne tak hodí operaci, on vlasy potřebuje jako sůl...

Reagovat
smazaný uživatel

už sem ji našel, no možná mu trochu zřidlo + mokré

Reagovat
smazaný uživatel

jasny bet to jako příměr, ale ne doslova. Prostě mnohem lepší by bylo kdyby nepřišel a na jeho místě hrál Jesé, kterej když hrál tak měl stejný neli lepší statistiky a hlavně jak po té lajně jezdil a kolik vytvořil šancí to bylo něco neskutečnýho. + by se ušetřilo těch 90mega, kor když dneska vylezly informace, že sme zadlužení až do sraček. Takže Peréz zase lže a přitahne hovna Jamese a Bale za takový pálky, přitom tam mohli hrát "zadarmo" ADM s Jesém..

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžké když tomu šéfujou marketingový tupci a podobní ekonomičtí trotli. To pak jde fotbal stranou. James přišel, protože to je parádní ikona na reklamy.

Reagovat
Switchback

Real Tak to klobouček ...

Reagovat
X-bano-X

Neboli dlhy Realu minuly mesiac 70 lega eur? Dnes to vyzera na Realnejsich 600

Reagovat
Feind

pry zalezi jak to pocitas a v kazde zemi to pocitaji jinak. aspoin podle toho clanku, co tu nedavno nekdo hazel

Reagovat
Feind

a 70 asi ne, to je malo

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz je zmrd, kterýmu nevěřím ani slovo, proto si myslím, že to bude spíš těch 600. Měl by už odejít a přijít někdo kdo nebude vyhazovat takový pálky za nepotřebný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie góly ČIČarita, tlak...

Reagovat
Ángel di María 22

Celta Ani gól za standartky zas nestačil Až tam nebudou padat ani ty, tak budou mít šílenej problém se vůbec trefit.

Atlético se dokáže extrémně vyhecovat na velký zápasy R+B a v LM, třeba Juventus + play-off, ale v těch dalších budou oproti loňsku když né poloviční, tak třetinový.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš podle čeho? Dneska to byl pěkný výkon. Sergio Alvarez určitě bude aspirovat na jedenáctku kola, pochytal toho fakt dost. A Pablo Hernandez dal zase ne gól kola, ale možná měsíce či roku.

Reagovat
Atlético de Madrid

promiň ale byl to příšernej výkon... pokud Celtě stačí na dva góly tři šance, tak nevim jak to jinak popsat.. A stejně tak to, že jsme spálili tolik šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem to nebyl příšerný výkon. Hrálo se na rozdíl od začátku sezóny s lehkostí. Výborné Celtě jsme toho moc nedovolili. 3 šance, 3 chyby, 2 obdržené branky. Fotbal je o chybách. Spíše je neuvěřitelné, že jsme minulou sezónu hráli tak precizně. V zápase byly vidět pěkné a živé kombinace. Byl bych asi radši za vítězství 2:1 po utrápeném výkonu jako proti Eibaru, ale označit tohle za příšerný výkon je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec, ani se to nedá označit za šance, co měla Celta. To byly spíše takové nešťastné a nešikovné náhody. Celtě jsme to prakticky darovali než že by měli šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud hodnotíme hru komplexně, tak byla dobrá.

Reagovat
Ángel di María 22

J, ten gól jsem viděl, ten byl exluzivní.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to pochopitelně daný tim, že musíme přebudovat útočnou fázi, ale to momentálně není ten hlavní problém. Olympiakosu i Celtě jsme dali 2 góly a to nám běžně na výhru stačívalo, protože obrana držela. Největší problém je, že se naprosto nepochopitelně rozpadla ta obrana, ve který se vyměnili "jen" 2 hráči, který navíc hrajou až nad očekávání dobře (Moyá a Ansaldi). Najednou totiž chybujou stopeři a všichni záložníci jsou z formy, i Tiago, kterej byl ještě 3 neděle zpátky fantastickej.

Reagovat
Ángel di María 22

To + fakt, že zkrátka neni taková motivace jako loni, po úspěšný sezóně je to vždycky těžší a to se projeví hlavně v těch zápasech, kde si tu motivaci musíš vybudovat, na Real bude vždycky....a neni Costa.

Reagovat
Atlético de Madrid

On taky neni Simeoene na lavičce, to udělá svoje.. Motivace bude též součást problému a je tam ten problém s tim, že ti borci zažili bez výjimky loni životní sezony a už nemaj většionu léta na to, aby ten svůj stín překročili (Gabi, Tiago, Juanfran..).

Reagovat
smazaný uživatel

Celta nádhera a ten ofsajd na záver...

Reagovat
Ángel di María 22

Pogbastická přihrávka. Škoda.

Reagovat
Ángel di María 22

vedle*

Reagovat
madridcan

Osem golov a tak sa s kritikou musim zdrzat. La Coruna nam vsak dovolila velmi vela. Atletico nam ukazalo zrkadlo a hodnotit nasu zalohu naplno budem asi proti Liverpoolu. Kazdopadne velka spokojnost a zapas som si uzil neskutocne. Cristiano uzasny, skoda reci. James a Bale tie goly daju, ale inak si ich nevsimnete a Isco KONECNE...konecne raz nesebci a ake ovocie to prinasa. Za vcerajsok velka hrdost, ale nesmie sa zaspat na vavrinoch. Sociedad a prvy polcas s Atletmi nas este moze mrziet.

Reagovat
Foppy

Tak James se mi včera už docela líbil, podle mě hraje zápas od zápasu líp... Včera nekazil, vymýšlel zajímavé akce, dal krásný gól a přidal myslím 2 asistence, takže pohodička.

Reagovat
misinho7

tak James bol vcera vyborny , kazdym zapasom je lepsi a pomaly zatvara hubu kritikom

inac sa mi paci ze vcera sme vonmku hrali ako keby to bolo Santiago Bernabeu a dufam z s takymto sebavedomim budeme hrat stale vonku , proste drzat loptui a nebojacne si ist po 3 body .. pametam si casy za Murka ked sme vonku skor branili nechavali loptu domacemu muzstvu a hrali sme jak po nocnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Typická Mourinhova betonárka

Reagovat
madridcan

Asi mas pravdu aj s Foppym...chcem od neho okamzite vysledky a vdaka tej sume od neho ocakavam viac a viac, takze aj ked hra dobre, tak ho skritizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna - Mallorca , supr zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Mallorcy co předváděla, to bylo něco neuvěřitelnýho

Reagovat
Phillipinho

Tak tuhle prohru snad uz Arrasate neustoji. Cim driv ho Socky odvolaji, tim lip.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Slusna forma domacich tymu zatim I kdyz my si taky urizli peknou ostudu

Reagovat
Phillipinho

Villarreal to nakonec dobre zvladnul

Reagovat
Israha

Výborný zápas. Vždycky je radost sledovat, když proti sobě jdou týmy, které nebrání .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat melo Rayo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

kto sa vracia do obrany, ten neverí brankárovi

Kakuta je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nesmírně rád, že i po odchodu Rakitiče se našli hráči, kteří dokážou ty standartky kopat, protože v tomhle jsme prostě jednoznačně nejsilnější v lize..

Reagovat
Phillipinho

Jo ale Atletico vam silne konkuruje .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, malem bych zapomněl..Atleti je mají taky skvělý, možná z nich nedávaj tolik golu co Sevilla, ale za to v pekelně důležitých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale prosimte... my už jinak gola ani dat neumime, ze standardky jsme dali 7 z posůednich 8 ligovejch golu, celkove je to asi 13 z 18

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře jsem to zmínil

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, ty top týmy ve Španělsku na domácím hřišti skoro neprohrávají. Tím pádem rozhodují venkovní, Barcelona zatím oba dva zvládla. A zaslouženě vede tabulku. Snad časem zaváhají.

Reagovat
homeles8

0:5

2:8

Reagovat
bakasa

sranda liga no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase ta fotka se semenem

Reagovat
homeles8

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že i tohle kolo ukazálo, kdo je v současnosti nejlepší hráč planety. Ano přátelé hadáte spravně, CR7 je ten jediný vyvolený...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný vyholený? to jo, ale jediný asi není...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné? Ty se snad neholíš, no fůj

Reagovat
smazaný uživatel

já si holím jenom obočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I předcházející?

Reagovat
Miguel19

Lepší zůstanou..

Reagovat
SIRBRANIKE

Pozri sa na gól Messiho v zápase proti Levante. Čistá genialita. Načo sila, stačí hlava. To sa nedá naučiť neskutočným makaním v posilovni...

Reagovat
smazaný uživatel

nanho skoda reagovat

Reagovat
SIRBRANIKE

Hej, už vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

genius, který nekopne ani penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

on ji kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale da dve super asistence a neuveritelne chytrej gol. To staci

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo ma za poslední dvě utkání 4:1 a další gol v LM připravil, takže bych raději mlčel...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je po rocni pauze zase overall lepsi.. to musite uznat i vy, zaslepeni madridisti

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

to skóre 11:0 je neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
LAM

Tak Messi zatim za 4 zápasy 3+6.Dle mě se musí zapracovat na tom aby se dostával víc do šancí ale kdyby to tak udržel dál tak by měl ze 60 zápasů 45+90

Né je to samozřejmě blbost ale mohl by překonat rekord Xaviho kterej měl 32 asistencí za sezonu.Sám Messi má v tomhle rekord na 29

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale proč by se mělo zapracovávat na tom, aby se dostával víc do šancí? Jeho nynější pozice týmu strašně svědčí a pokud budou konečně spoluhráči proměňovat jím vytvořené gólovky, tak jen dobře. Poslední roky jsme umírali na tom, že se všechno v koncovce točilo okolo něj a pokud ho soupeř pokryl, tak jsem šli o level i víc dolů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
LAM

Je otázka zda naši ostatní útočníci budou mít takovou koncovku aby ho zastoupili proti silnějším týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

I on sám už se určitě nemůže dočkat, až bude mít na hřišti i Suáreze. Sám se několikrát vyjádřil, že mu hra s hráči před ním vyhovuje o mnoho víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdy měl Xavi 32 asistencí?

Reagovat
LAM

V tom roce kdy jsme vyhráli 6:2 na SB.

Reagovat
alcantara

Rekord by som tipoval na Messiho alebo Alvesa. Pripadne Fabregas.

Reagovat
LAM

Zatim ho má fakt Xavi.Na Realu tehdy měl 4 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj? Těch 32 se mi nějak nezdá.. našel jsem na jedné stránce, že měl 29 v sezoně 2008/2009, ale nevím jestli je to pravda... chtělo by to nějaký důvěryhodný zdroj, celkem by mě zajímala dlouhodobější statistika asistencí.

Reagovat
LAM

Viděl jsem video na youtube ale teď nevim jak ho najít.No když áš videa s asistencema dohromady tak jich má Leo přes 140 Pokuď bude hrát timhle způsobem tak dá těch 200

Reagovat
smazaný uživatel

Podle wikipedie jich má za Barcelonu 138 + dalších 26 za Argentinu.. těžko říct jestli je to pravda, přibližně to tak asi bude.

Reagovat
LAM

Za Argentinu má 42+32

https://www.youtube.com/watch?v=obh-u-sZvIg +1 na MS

Za Barcu zkusim dohledat zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že už po 4. kole můžu pogratulovat Barceloně k titulu, narozdíl od nás jim Lucho našel systém a zdá se, že to funguje. Hlavně celá obrana je dost dobrá, protože nedostávají vůbec branky. Zatím je to o 6 bodů, ale než se sehrajeme, tak to vidím že už v půlce října můžeme ligu zabalit. Pičus peréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Španělsko chlapče, tady se body moc neztrácí a už 6 je hodně znát kor když srovnám aktuální formy tak pravděpodobnější je, že ztráta bude narůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde kupuješ ten matroš, okamžitě mi to řekni, chci to taky

Reagovat
smazaný uživatel

však se smějte, fakt je ale ten,že zaostáváme o parník. Vím že Barca bude ztrácet, ale to Real taky a to se vrátí ještě Kanibal

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fanoušek na baterky, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

NE já Realu fandím už třetí desetiletí, jenom su realista a jsme prostě špatní (výsledky proti La Coruni a Basileji neberu v potaz, v potaz beru 3 zápasy proti Atléticu, který byly povětšinou slabý), a mrdá mě současná situace v celým klubu. Možná su trochu hysterickej, ale takto to prostě vidím je to celý na píču

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to nedívej a uleví se ti

Reagovat
smazaný uživatel

máme lepší tým, lepší křídla, mladší, pohyblivější zálohu, až bude fungovat obrana a brankář budeme lepší než FCB, jo FCB má lepší SU..

Reagovat
eliskafan

Máte hovno, Perez marketingově kormidluje do skály:-) Přijde silnější soupeř a Ramos s Pepém či Varanem se budou divit.

Reagovat
smazaný uživatel

brankář je momentálně největší průser co pamatuju. Nevím co znamená že máme pohyblivější zálohu, ale momentálně ju máme prostě slabší , a že máme lepší křídla+ útok je celkem k ničemu, protože útočnící Barcy jsou též extratřída a chleba se právě bude lámat vzadu. A ač na papíře máme obranu o 100% lepší, ve hře to tak bohužel nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

to se sedne....

Reagovat
smazaný uživatel

o 100%???

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

máte lepší křídla, lepší zálohu, lepší obranu a samozřejmě i brankáře, máte i nejlepšího hráče na světě, prostě jste ve všem nejlepší ...

... a když budete ještě o kousíček lepší, tak to možná bude stačit i na místo v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho brankáře máš pravdu, jsem rád že jsi to uznal, druhý odstavec je pak asi nějaký pokus o vtípek a řeknu ti ne zrovna dvakrát podařený, ale zkoušej to dál...

Reagovat
smazaný uživatel

já to klidně uznám. Jste prostě kanóni a v nejlepší ve všem. To je pro některé lidi nepopiratelné.

Reagovat
smazaný uživatel

správně, nemáme moc slabých míst, nejlepšího hráče světa a taky obhajujem post nejlepšího evropského klubu. Je zcela logické, že to musíš uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až po 4. kole, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

I’m talking to Carlos Mendoza [club member and head of Asociación por los Valores del Madridismo the Association for the Values of Madrid, who has been fiercely critical of the debt at the club]. Each person in life chooses the role they wish to play. I don’t understand your role at Madrid. You’re giving ammunition to people who don’t like the club and who want to divide us. You should reconsider what you’re doing, which is something I don’t think you should be doing. Real Madrid members who see the big picture don’t need carry out a pseudo-opposition and then come here and vote to approve the accounts. You say you’re a lawyer or have a degree in politics. I don’t know where you work or what you’ve studied. But you have no idea about accounting. You hear it from others and they get it wrong. They say you’re a lecturer… What do you teach your students? I never said Forbes don’t take the debt into account. They take everything into account. My advice to you is that you think about what you’re doing and don’t do it again.

Ask UEFA or the Spanish stock exchange about net debt. The whole world admires us and you’re determined to tell a newspaper that we’ve got an unsupportable level of debt. But at Harvard there’s a case study that examines Madrid. People struggle to understand how we run a company with the ratios Madrid has, without putting any money in.

Florentinovo vyjádření k Mendozovi (to je ten, co přišel s tím 600 mega dluhem). Slušnej burn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

na té fotce Neymar vypadá jak kdyby mu někdo stříkl pod oko, k tomu ten vyplazený jazyk...no

Reagovat
eliskafan
Reagovat
Kokesh

Dieslova lokomotiva se rozjizdi....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, neda mi to a musim to sem napsat. Driv ( cca 15 let) jsem sledoval semotamo nejakej zapas premier league, ale to jen kvuli tomu, ze na galaxii sport nebyla primera division. Jak jsem zacal podrobne a v zivych prenosech sledovat i ji (primera division), tak jsem musel konstatovat, ze je to nej liga co, jsem kdy videl. Poslednich 5 ci 6 sezon je jeste lepsich nez driv. Jak pak nekdo muze tvrdit, ze nej liga je v anglii, pokud se na to nezaujate podiva? A jen doufam, ze pokud se katalansko trhne, tak Barca zustane v primera division. Pisi to sem proto, ze by me zajimal nazor vas fanousku spanelskyho fobalu na premier league oproti primera division. Za kazdy nazor budu rad.

P.S. Dokonce jsem se dostal tak daleko, ze anglicke tymy z duse nenavidim a, jako fanousek barci preju dokonce Realu proti tem namyslencum z ostrovu.

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, to je myšlenka! Mám další: Jak může někdo nezaujatě říct, že karlovarskej knedlík je horší než houskovej? Protože, představ si, každý má svůj názor a jiný vkus. No a normálně jsou třeba lidi, kterým se víc líbí blondýnky než brunety! Toto by mohl být začátek skvělé diskuze, kde se budeme divit, co se komu líbí. Já bych začal tímto - nejlepší den v týdnu je sobota a kdo sobotu nemá rád, nemlže být normální!

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicka liga je mnohem zajimavejsi, vyrovnanejsi, hraje se tam fotbal ve vsech zapasech kazdyho kola, coz se o la lize rict neda..

Reagovat
ADM

Či sa to dá nazvať futbal niekedy, to ťažko povedať. Nepríde mi to rozdielne ako Lutila - Horná Ves u nás v okrese.

Posledné roky vládne v európe španielsky futbal, či je to LM alebo EL, tými sa prebojúju vačšinou dosť daleko a anglické končia velmi skoro. To je dosť velká výpovedná hodnota o tom, že v Anglicku sa jednoducho trocha zastavil čas a ten futbal momentálne nemá parametre aby uspel aj niekde inde ako na Anglickej pode..

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicka liga je proste zajimavejsi.. to ze ve Spanelsku je jenom Barca+Real a za nima velka dira do ktery jednou za cas vyleti nejakei tym mi je desne nudny.. navic Anglicky tymy se taky dlouhodobe prpsazujou v LM.. Navic je tu jeste Bundesliga, ktera je taky nad La Ligou.. PL i BL maj lepsi a vyrovnanejsi souteze, mnohem lepsi fanousky atd atd..

Reagovat
smazaný uživatel

BL je teda nesmírně vyrovnaná

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarovi se nekdo vystrikal na oblicej?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Zapas nakoniec v suchom triku, comu vsak dopomohla aj ČK (podla mna trosku prisna). Inak ale zapas bez problemov.

2. Sergi Roberto pre mna velke sklamanie Viem ze nedostava moc sanci v Acku, ale vzdy ked nastupi, hra podla mna priemerne az podpriemerne. Taky Munir, Sandro, Samper zaujali hned a to maju odohratych niekolkonasobne mensi pocet minut. Sergi by zrejme mal ist v zime na hostovacku.

3. Velmi som sa tesil na Rafinhu, ale zatial mu Lucho, perekvapujuco, moc neveri a skor preferuje Sergiho R.

4. Zapas v stredu v Malage celkom klucovy, ak ho Barca zvladne, ma az do Clasica pomerne dobry los Granada (H), Rayo(A), Eibar(H) a moze sa pripravit, aj herne aj strelecky na Real, tiez sa moze posetrit par hracov na LM a opat to dobre rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha nehrál, protože měl nějaký zdravotní problém.

Reagovat
DonAndres

Tak doufám že ve středu proti Málaze nastoupí.

líbilo by se mi : Stegen - Douglas, Bartra, Vermaelen, Alba - Rakitič , Samper, Rafinha - Munir, Messi, Neymar

Reagovat
-Carles-

Celkom šialenstvo nastúpiť s takou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

to teda. Dva debutanti a nerozehraný Bartra ...

Reagovat
DonAndres

A kdy jindy bys Bartru využíval, ty chytrolíne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se , ale ta sestava je na mě hooodně odvážná , i když Lucho je nebojácný , tohle prostě nemůže postavit , přesně z toho důvodu , který psal výše Jirka .

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho klidně využil ale ne v kombinaci s dvěma debutantama. Chytrolíne ...

Reagovat
DonAndres

No tak by nastoupil s Maschem či Piquém

uznávám, sázka na Thomase by byl až velký risk. Ale tím je známý Lucho, umí překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa skor obavam ako to Lucho bude skladat, ked budu vsetci fit. Ak bude rotovat stoperov aj s Maschom (coho sa dost obavam), tak si Bartra nezahra ani minutu. Uz teraz je tam obrovsky pretlak. Dufam, ze bude Jefecita skor striedat s Busom, velmi rad by som ho uz konecne videl hrat DM, tam je naozaj v TOP 3 na svete.

Reagovat
-Carles-

Ideálne v kombinácii s Maschom

Reagovat
Phillipinho

Ta obrana . Malaga (zvlast doma) nejsou zadni nazdarci, v ofenzive maji mlady dravce, ktery muzou pekne kousat.

Reagovat
PP

Tak se to potvrzuje, že Real s Ronaldem a Real bez Ronalda jsou dva úplně jiné týmy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo je nejlepší hráč planety, to je celkem logické, že bez něho to není ono.

Reagovat
DonAndres

ach ten pondělní sarkasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, proč bych měl využívat sarkazmus, v současnosti na to má Ronaldo i štempl...Takže zkus trolovat jinde trapko

Reagovat
DonAndres

A to si z toho mám udělat referát nebo co?! A trapko si řikej svýmu otcovi, který tě zřejmě špatně vychoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho být , to fakt nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl stěr jak ze školky trapko

Reagovat
10FKK

Zkus někdy napsat něco o fotbale.. Všichni už víme, že nemáš holku, ale plakát fňukny, tak už se neztrapňuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl jak ze zvláštní, vy fans FCB jste velice nápadití

Reagovat
DonAndres

,,Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství"

btw : Umíš hrát fotbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty umíš kopírovat z wiki?

Reagovat
DonAndres

Dobře, dobře, vyhrál si. Si větší imbecil, než jsem si myslel. Deadline

Reagovat
smazaný uživatel

poď ještě mi něco zkopči z wiki

btw jak dlouho vydržíš při sexu?

Reagovat
DonAndres

Demence

Demence je závažná mozková choroba zapříčiněná degenerativními změnami v mozkové tkáni. Jejich podstatou jsou poté rozličné chorobné procesy a poškození, jako jsou Alzheimerova a Huntingtonova choroba, frontotemporální demence, či vzácná Creutzfeldt-Jakobova nemoc.

- Co jedno písmenko tvýho nicku, to 8 minut 34 sekund - tolik ..

- Pojďme tuhle nesmyslnou debatu ukončit, souhlasíš ?

- Všimni si těch pomlček, co píšu před každou větou, iritují tě ?

- Teď vážně, už sis spočítal ty písmenka ?

- Ahoj školáku

Reagovat
smazaný uživatel

preco mu vobec odpisujes? ked nanho nikto nebude reagovat tak tu prestane vypisovat...

Reagovat
smazaný uživatel

si šikovný a poslušný. Začínáš se mi líbit až na toho školáka, to už bude pár let, doufám, že nejsi na mladší

Reagovat
10FKK

Tady nejde o to kdo komu fandí, ale o tvá dementní a jednotvárná vystoupení..

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase musíš reagovat, vy blázni z FCB jste nepoučitelní.

Reagovat
10FKK

Už se zase směješ svojí blbosti... Ty asi ani nevíš kde jsi, tohle je diskuse a je přirozené, že tu někdo na někoho reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsem? Snad v blázinci pro fans FCB a já jsem vás ošetřující

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu pořád reagujete? V klidu .... , možná sdílí s Pepem pokoj v léčebně a vy mu furt odpovídáte....

Reagovat
10FKK

Tak to vidíš on je náš doktor...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Chápu, jak pro vás musí být strašně složité, že zrovna v Realu hraje nejlepší hráč planety, proto jsem tu, abych vás vyslechl.

Reagovat
10FKK

Který?

Reagovat
smazaný uživatel

3/4 denní dávky diazepamu prosím, trošku se to zklidnilo, ale pořád to není dobré.

Reagovat
10FKK

Diazepam je planeta?

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji, že jsi mně vyhověl. Teď si užij svůj snový svět.

Reagovat
10FKK

??? Ty fetuješ?

Reagovat
loki5

Ronaldo s Messim jsou teď klíčoví hráči pro svůj tým. Zatím bych to moc nehodnotil jelikož ty opravdu těžké zápasy je ještě čekají.

Reagovat
Kokesh

Ted? To jsou celou dobu. Dva vyjimecni fotbaliste, co se biji o post fotbaloveho krale ve stejny cas. Jsem rad, ze je muzu zazit a hodnotit dle reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona nám začala nad očekávání dobře , ale viděli jste , že myslet si o Realu ,že je z boje o titul pryč je prostě hloupost , ano ,ztratili body,ale teď znovu ukázali ,že když jim to tam bude padat , tak jsou schopni vyhrávat i bez nějakého velkého fotbalu . Zápas v La Coruni byl výjimečný ,ale i tak mají neuvěřitelnou střelbu , které nikdo nemůže konkurovat . My sice hrajeme mnohem více fotbalově a kombinačně , ale těmito dovednostmi jako Real téměř nedisponujeme a to je velká nevýhoda, protože ne vždy je možné překonat obranu kombinacemi až do šestnáctky a je dobré umět vystřelit , jak to předvedl ojediněle Rakitič. Snad se i na tuto činnost tým zaměří , protože bez ní to prostě nelze.

Věřme, že to bude dále herně dobré a lepší , aspoň tak jako výsledkově ..

Reagovat
Phillipinho

Tak se koukam na sestrihy a nechapu co dela porad v kase Zubikarai . Priserny vybehy. Prodat Brava a dat ho na jednicku nebyl dobrej napad....

Reagovat
alcantara

Bože, to je zas diskusia... Že tu ešte furt na to cumim...

Reagovat
Kokesh

Ja zas nikdy nepochopim to stezovani na uroven diskuze. Tak tu prestan chodit, ale nebrec...zaregistrovat a prispivat muze kazdy, co cekate.

Reagovat
smazaný uživatel

funkcia "Ignore" by tuto diskusiu neskutocne vylepsila

Reagovat
madridcan

vies si ju stiahnut...

Reagovat
-Kopy-

To by jsme měli, super prostě. Dneska zatím nejlepší výkon v sezoně, obrana paradní, Getafe ani jedna šance a nakonec jsme snad i ušetřili nějaký síly. Rodrigo zbytečná červená ale neměli by to moc vadit, aspoň si ve čtvrtek odpočine a bude hrát Feg. Tohle bude dobrá sezona . AMUNT !

Reagovat
eliskafan

Zbytečná červená? Tam se mělo dohrávat v šesti lidech. Hnus toto

Ale jinač Vale super začátek sezony

Reagovat
aurelio

Valencia Feghouli

Reagovat
Kokesh

Perfektni zapas, libilo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci opet vynikajici, super penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia slušně jede, čekal jsem o dost větší přestupy, ale i tak jim to zatím stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Valencia zřejmě letos slušný válec, Myslím, že k Barce a Realu se letos do LM přidá právě Valencia a Sevilla ,Atleti a Atleti to budou mít letos těžké a moc jim nevěřím,ale je to jen začátek.

Visca el Barca!

Reagovat
Phillipinho

Ja ocekavam boj o 3-4 misto mezi Atleticem, Valencii, Sevillou a mozna i Villarrealem. Naopak Athletic podle me doplati na ucast v LM a bude se tezko dostavat do poharu. No a Socky cim driv vyhodi Arrasateho, tim lip...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ,myslím,že Arrasate tam kus práce udělal, ale San Sebastian má ty výkony nevyrovnané , pravidelně bere body Barce,s Realem předvedl nevídaný zápas a prohraje doma s Almérií.

Můžu se zeptat komu fandíš , když hraje Barca - Atlético?

Reagovat
Phillipinho

Barcelone fandim v podstate odmala a Atleticu od doby utoku Aguero-Forlan. Hodne me mrzelo obdobi, kdy vedeni Barcy vyhazovala zbytecne prachy za hrace typu Keirrison, Henrique ci za Chygrynskiy a taky casty simulovani. Napriklad minulou sezonu v tom boji o titul jsem fandil Atleticu. Opravdu to bylo neco neskutecnyho co celou sezonu predvadelo. Jinak pod Luchem se mi ten tym libi opravdu hodne, zadne simulovani, castecna zmena stylu, zatim parada . Jako je to pro me obcas tezky .

Reagovat
smazaný uživatel

Takže letos budeš fandit Barce?

Reagovat
Phillipinho

Obema, ale letoa bude Atletico hrat o 3. misto, na titul to letos nebude.....

Reagovat
sensei25

Otázka pre Madrid. Aký si predstavujete nový názov štadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rabi Strauss arena

Reagovat
sensei25

ak dá niekto 500mega,tak nech sa tak volá...xD...škoda len ,že tých 500 mega je cca za 20 rokov...

Reagovat
Billy McClane

A to je ako malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Mandrill red ass

Reagovat
10FKK

Delfinárium cr

Reagovat
Billy McClane

Urcite to bude nejaky Emirates Bernabeu alebo Dubai Bernabeu. V Barce asi pojdu cestou Unicef Campu, alebo Greenpeace Campu a po roku to bude na 2O rokov Qatar Camp.

Nie je proste mozne, aby Real za nazov stadiona inkasoval 5OO mega a Barca nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele