4. kolo
20.09.2014 20:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Celta Vigo 2:2

Celta Vigo opět dokázala obrat o body favorizovaný celek z Madridu a díky gólům Hernándeze a Nolita vybojovala na hřišti Atlética cennou remízu 2:2. Domácím se sice podařilo otočit nepříznivý výsledek už do poločasu, ale na penaltu z 53. minuty již Rojiblancos nenašli odpověď. Atlético tak Barceloně dalo šanci odskočit až na rozdíl čtyř bodů, Vigo se udrží v horní polovině tabulky.

Atlético bylo v úvodních minutách lepším týmem, ale domácím chyběla jiskra a hlavně nápad před brankou Celty. Na hráčích mohla ještě lpět nečekaná porážka od Olympiakosu v Lize mistrů, každopádně Célticos chvilkové indispozice svého soupeře dokázali využít a v 19. minutě šli do vedení. A úvodní branka hostů stála za to. Pablo Hernández byl při dlouhému centru Planase zády k bráně, přesto se v krkolomné pozici pokusil patičkou o střelu a vyšlo to. Díky elegantní holubičce chilského středopolaře, za kterou by se nemusela stydět leckterá baletka, tak šla Celta do nečekaného vedení 1:0!

Domácí se ale s nepříznivým stavem nesmířili a ihned se drali za vyrovnáním. Střela Juanfrana z úhlu ještě gólmanu Celty mnoho starostí nenadělala, ale o devět minut později už byl Álvarez na Mirandovu sklepnutí po Kokeho standardní situaci krátký - 1:1! V 38. minutě pak byl blízko gólu domácí Griezmann, nadějný centr do malého vápna ale minul o centimetry. Velký tlak domácích v závěru poločasu, však přece jen vyústil ve vedoucí gól. Psala se 41. minuta, Gabi nacentroval při rohovém kopu přesně na nabíhajícího Godína a ten hlavou překonal bezmocnou obranu hostů - 2:1!

Rozjetí Atleti dostali další ránu hned v úvodu druhé půle. Po faulu Mirandy na Planase v pokutovém území dostali hosté k dispozici penaltu a skvělé šance na vyrovnání se Nolito zhostil bez váhání - 2:2! Domací nadále hrozili především ze standardních situací, jenže Galicijští se už potřetí nachytat nenechali. Velkou šanci vrátit vedení na stranu Rojiblancos měl v 78. minutě Jiménez, ale dobře vyběhnutý Álvarez jeho šanci zhatil. O pár chvil později to zase chytře zkoušel Koke, ale jeho dalekonosný pokus vytěsnil hostující brankář nad břevno. Nic na konečném výsledku nezměnily ani četné pokusy domácích o pokutový kop. Celta tak ubránila remízu, úřadující španělští šampioni si naopak po porážce v Lze mistrů připisují další ztrátu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, soccerway.com, espnfc.us

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético si jde opět pro titul ... 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1

Reagovat
10FKK

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

atletico prohraje 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

menim tip omlouvam se ale polocas bude 0-2 a konec 0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele