Primera División - souhrn 34. kola

18.04.2014, 22:22, aktualizováno 21.04.2014, 23:50
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid splnilo povinnost, porazilo Elche a vede o čtyři body před Barcelonou, která zdolala Athletic. Valencia veze bod z Pamplony, Getafe zase z půdy Levante. Real Sociedad v nastavení utrhl výhru nad Espanyolem, Betis prohrál na hřišti Raya a sestup do druhé ligy je už takřka jistý, dobrou formu potvrdila Sevilla, Málaga v dohrávce porazila Villarreal...

Málaga CF - Villarreal CF 2:0

21.04.2014 22:00

Góly: 6. Roque Santa Cruz, 53. Sergi Darder

Málaga poráží favorita a jasného aspiranta na evropské poháry, výhru o dvě branky si pohlídala i přes vyloučení klíčového ofenzivního tahouna Nordina Amrabata. Tři body domácímu týmu zajistily branky útočníka Roqueho Santa Cruze a také Sergiho Dardera.

Villarreal hodě chtěl bojovat o evropské poháry a nezbývalo mu na šestou příčku mnoho, ale dnes zaváhal a možná jej to bude na konci sezony ještě mrzet. Prohrál totiž s Málagou, která navíc dokázala neinkasovat a na osmou Valencii ztrácí pouhé čtyři body.

Už od úvodních minut byli domácí mnohem aktivnějším celkem, naopak Villarreal přijel spíše bránit. Žlutá ponorka kupila jednu chybu na druhou a využít toho mohl již po dvou minutách hry Nordin Amrabat. Ten prokličkoval mezi dvojicí protihráčů, ale nakonec nevypálil přesně. Málaga však v tlaku pokračovala a brzy za to byla odměněna. Samuel předvedl vynikající práci na hranici pokutového území, odkud přihrál do běhu Roquemu Santa Cruzovi. Tomu se povedlo přehodit brankáře Sergia Asenja i přes velký úhel.

Domácí Amrabat byl hodně aktivní, ale ani jeho snaha nepřinášela kýžené ovoce. Pálil totiž o dost mimo. Villarreal se probral snad až po deseti minutách, kdy Javier Aquino hledal ve vápně nabíhajícího útočníka Jérémyho Perbeta. Nakonec ale z celé akce rezultoval jen rohový kop. Nordin Amrabat o chvíli později přistrčil do středu hrací plochy Santa Cruzovi, který střelou z otočky prověřil brankáře Sergia Asenja. Tomu ale pomohla obrana a tak se kopa rohový kop.

Ofenzivně laděný Nordin Amrabat byl nejspíš noční můrou hostí, protože jeho fyzický fond dával obráncům Žluté ponorky hodně zabrat. Amrabat mířil do boční sítě, ale nutno dodat, že jeho akce vůbec nebyla špatná a zadáci Villarrealu měli hodně co dělat, aby jeho pokus odvrátili. Málaga dál tlačila svého soupeře před sebou a například Dudův rohový kop měl rozhodně gólové parametry. Brankář Asenjo se ale opět činil a míč za svá záda nepustil.

Po Antunesově ráně odpískal sudí Alfonso Álvarez konec první půle. Tu druhou načali lépe opět domácí. Osm minut po změně stran se totiž zmocnili míče a Amrabat nabral rychlost. Následně si obhodil nečinně přihlížejícího obránce Villarrealu a přihrál nabíhajícímu Sergimu Darderovi. Domácí záložník si přehodil míč na silnější nohu a vypálil přesně mířenou ránu k tyči. Tam už brankář Asenjo nedosáhl a kapituloval.

Ani střídající Torres nepřinesl Villarrealu příliš štěstí, protože jeho akci zastavil praporek pomezního sudího. Na druhé straně se neprosadil Roque Santa Cruz, kterého nepustila dál obrana Žluté ponorky. Dvacet minut před koncem dostalo utkání zajímavý ráz, protože po pádu na půli soupeře si Nordin Amrabat neodpustil nějaké to ostřejší slovo na adresu sudího a Alfonso Álvarez ukázal, že něco podobného zkrátka nebude trpět. Ukázal mu červenou kartu a poslal domácího záložníka pod sprchy.

Málaga se mohla dočkat ještě vyššího skóre. Stačilo, aby obránce Marcos Angeleri zamířil o trochu přesněji. V tomto případě ale musel klopit hlavu, protože jeho tvrdá rána mířila hodně vysoko nad bránu. Do konce utkání se již předpokládaný tlak hostí nekonal, což znamená posun Málagy a naopak zklamání v táboře Villarrealu. Ten dnes rozhodně nezářil a promrhal šanci na další posun v tabulce. Za dnešní výkon si ale tři body rozhodně nezasloužil, neboť hrál příliš pasivně a domácímu celku dovoloval příliš kontrolovat vývoj utkání.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

20.04.2014 21:00

Góly: 72. Pedro, 74. Lionel Messi - 50. Aritz Aduriz

Barcelona díky dvěma brankám v rozmezí pouhých tří minut odvrátila pohromu a porazila doma Athletic 2:1. Série tří porážek za sebou je tak u konce a katalánský velkoklub se udržel alespoň v kontaktu s vedoucí dvojicí z Madridu.

Utkání třetího se čtvrtým přihlíželo na Nou Campu pouze něco víc než třicet tisíc fanoušků, což leccos naznačilo o důvěře, jaké se v závěru své první sezony těší trenér Gerardo Martino, a také jak moc doopravdy platí zdejší motto "Víc než klub." Pravdou však je, že ani tentokrát hráči nedodali svým příznivcům příliš nadšení a dlouho se trápili. Když pak v 50. minutě poslal hosty do vedení Aritz Aduriz, zdálo se, že situace už nemůže být horší. I díky troše štěstí dvaadvacet minut poté však vyrovnal Pedro a hned dvě minuty nato dokonal obrat Lionel Messi.

Ale hezky popořádku. Úvody utkání vyšel lépe Athleticu. V deváté minutě proklouzl míč k volnému Adurizovi, ten však se svou přízemní střelou na gólmana Pinta nevyzrál. Barcelona, která zjevně hrála bez svého obvyklého sebevědomí, se zmohla jen na občasné záblesky z šedivého průměru. Ani Pedro, ani Messi se svými nevýraznými pokusy neuspěli a když už se argentinská superstar přece jen prosadila, zabrzdil ji praporek čárového rozhodčího, jenž správně odmával postavení mimo hru.

Následovala další příležitost hostů, kdy Aduriz fantasticky trefil letící míč nůžkami, jenže ke smůle Athleticu si to jeho rána namířila pouze do brankové konstrukce místo do sítě. Zanedlouho se otřásalo břevno na opačné straně hřiště po ráně Alexise, a když barcelonští neuspěli proti Iraizozovi ani v dalších dvou příležitostech, frustrace se začínala stupňovat. Ta nakonec vyvrcholila pět minut po změně stran, kdy díky Bartrově chybě poslal Athletic do vedení Aritz Aduriz. Bylo to popáté z posledních šesti zápasů, kdy Barcelona inkasovala jako první.

Ještě hůře mohlo být pro Martina a spol. o tři minuty později, kdy Susaeta napálil znovu míč do sítě, ovšem sporné rozhodnutí čárového mu zabránilo v radosti. Zoufalá Barcelona pokračovala v zahazování slibných situací, až jí nakonec pomohlo potřebné štěstí. Dani Alves po průniku předložil míč Sánchezovi, jenž svou střelu trefil naprosto jinak, než zamýšlel. Ta se však díky tomu proměnila v perfektní přihrávku na kopačku Pedra, pro nějž už zblízka nebyl žádný problém doklepnout míč do sítě.

Athletic se ani nestačil otřepat z tohoto šoku a už inkasoval podruhé. Messi se prodral středem jeho obrany a když ztroskotal na Iraizozovi, rozhodčí se rozhodl vrátit celou akci o kousek zpět a odpískal faul De Marcose na argentinského reprezentanta. Z přímého kopu se Messi povedenou přízemní ranou do levého růžku nemýlil a v rozmezí tří minut zařídil Barceloně kýžený obrat.

V závěru pak ještě mohl po krásném průniku přidat třetí zásah Tello, jenže jeho ránu stihnul ještě před překročením brankové čáry vykopnout obránce. Podobně zasáhl v posledních minutách i Javier Mascherano, jenž důležitým blokem zamezil Mikeli Ricovi ve skórování. I to bylo důkazem, jak křehká Barcelona momentálně je a jak málo schází k tomu, aby ji kdokoli obral o body. Přesto se tentokrát ztráta bodů nekonala a ztráta na vedoucí Atlético zůstává na čtyřech bodech, jak tomu bylo před tímto kolem.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Granada CF 4:0

20.04.2014 19:00

Góly: 14. Diego Maínz (vl.), 51. Kévin Gameiro, 58. Stéphane Mbia, 68. Vitolo

Sevilla si s velkým přehledem poradila s Grandou a po vítězství 4:0 pokračuje v honbě za pátým místem. Domácí rozhodli o svém vítězství třemi brankami v druhém poločase v rozmezí sedmnácti minut. Hosté naopak nepotvrdili vítězství s Barcelonou a po mdlém výkonu zůstávají v dolní polovině tabulky.

Fotbalisté Sevilly zahájili zápas obrovským tlakem a prakticky přikovali svého soupeře na jeho obranné polovině. Z nátlakové hry domácích však nerezultovalo víc než několik rohových kopů. Fanoušci Sevilly se dočkali prvního gólu po patnácti minutách hry. Byl to však hostující obránce Diego Maínz, kdo si nešťastně srazil centr Gameira do vlastní sítě - 1:0! Sevilla ani tak nepřestávala bušit do obrany svého soupeře, která ale udržela vcelku přijatelný stav až do konce první půle.

V úvodu druhého poločasu ale přišla ze strany hostů další fatální chyba. Až komicky působilo v 51. minutě nepřesné zpracování malé domů v podání brankáře Granady Karnezise. Pomalu kutálející se míč doklepl skluzem do branky Gameiro - 2:0! Sevilla se tak prakticky zadarmo dostala do ještě větší euforie a o sedm minut později už to bylo o tři branky.

Nezastavitelný Gameiro odvedl obrovský kus práce na pravé straně a poté vyslal přízemní centr do vápna hostů. Tam Rakitić chytře pustil míč na Mbiu, jenž neměl problém zasunout míč do odkryté branky - 3:0!

I přes statečný výkon Granady dnes prostě hostům nebylo přáno a Sevilla navíc přidala v 68. minutě rozhodující čtvrtou branku. A znova to bylo po fatální chybě granadské obrany, tentokrát Ilori ve snaze dostat míč z nebezpečného prostoru trefil jen svého kolegu Diega Mainze, od něhož se míč odrazil přesně k nohám Vitola a čtyřiadvacetiletý útočník už neměl problém dopravit míč za záda bezmocného Karnezise - 4:0!

Alespoň čestný zásah mohl do sítě Sevilly vstřelit v 87. minutě El-Arabi, jeho prudká rána však letěla jen těsně vedle Betovy branky. Portugalský brankář už posedmé v této sezóně udržel čisté konto a celá Sevilla se tak může radovat ze sedmnáctého vítězství v tomto ročníku La Ligy.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Betis 3:1

20.04.2014 17:00

Góly: 14. Rubén Rochina, 27. Paulão (vl.), 51. Joaquín Larrivey - 79. Francisco Chica

Real Betis udělal rozhodující krok, ale zřejmě jej příliš nepotěšil. Byl to totiž rozhodující krok směrem k sestupu, protože dnes sevillský celek prohrál s Rayem Vallecano. Domácí vsítili tři branky, zatímco poslední celek Primera Division jen jednu.

Hosté přijeli k zápasu s Vallecanem s velkými ambicemi, protože případná výhra by jim moc pomohla v záchraně. Ta se ale nejspíš konat nebude, protože Rayo si poradilo a úlohu favorita zvládlo bez větších potíží. Díky třem bodům nyní sídlí na pohodlné dvanácté příčce.

Do první šance utkání se dostal Trashorras, ale jeho pokus byl tečován Paulaem na rohový kop, takže pro brankáře Antonia Adána žádné nebezpečí neznamenal. Tempo hry se ale potácelo mezi pasivním a pasivnějším. Ani jeden z týmů logicky nechtěl udělat chybu, která by ho stála alespoň bod. Po centru Castra se do práce musela vrhnout obrana domácího Raya, ale svou úlohu nakonec zvládla.

Naopak se Rayo dostalo jako první do vedení, když Rubén Rochina ve vápně potrestal chybnou rozehrávku Paulaa, který míst jednoduché "malé domů" nenahrál přesně a Rochina již neměl příliš práce s prostřelením brankáře Adána!

Situace se jako kritická pro Real Betis nejspíš musela zdát po dalších minutách. Noční můry bude při vyslovení jména Rayo Vallecano mít ještě dlouhou dobu obránce Paulao, který první branku víceméně načal, tu druhou si poté vstřelil sám. Centrovaný míč od Arbilly si totiž nešťastník Paulao napálil do vlastní brány! Není divu, že byl smolař utkání pár minut poté vystřídán Vadillem.

Téměř na ručník vypadal tým Realu Betis pět minut po změně stran, když se v pokutovém území nejlépe zorientoval Rochina, přehodil brankáře Antonia Adána a vypálil, ale jeho střelu zastavila vracející se obrana téměř na brankové čáře. To ale Rayu příliš vadit nemuselo, protože následnou dorážku už Joaquín Larrivey do sítě dostal - 3:0.

V tu chvíli začínalo být jasné, že nemohoucí Betis nebude mít čas ani síly zvrátit tento stav. A Rayo neustávalo. Jako ve zlém snu si nejspíš připadal brankář Adán, kterého Joaquín Larrivey překonal znovu. Tentokrát za hostujícího brankáře zaskočilo břevno. To se ozvalo ještě jednou, tentokrát bez přípravy střílel domácí Fernández. Jeho povedená rána za velkým vápnem ale v síti neskončila, protože opět zasáhla branková konstrukce.

Po dvaceti minutách se stále Rayo těšilo z pohodlného náskoku, který navíc mohl navýšit Falqué. Toho ale Adán výborně vychytal. Přesto domácí brankář Rubén nemohl slavit čisté konto, protože jej deset minut před koncem utkání po chybě obrany překonal přesnou ranou Javi Chica. Díky třem bodům si Rayo výrazně polepšilo, za to však hosté odjíždějí se skleslými hlavami a připravují se pomalu na sestup do druhé ligy.

Více informací k zápasu

UD Almería - Celta Vigo 2:4

20.04.2014 12:00

Góly: 40. Rodri Ríos, 88. Óscar Díaz - 19. Nolito, 52. Charles, 71. Nolito, 76. Fabián Orellana

Pravděpodobnost propadu zpět do druhé ligy je v případě Almérie čím dál větší. V domácím zápase totiž podlehla Celtě Vigo 2:4, což byla již její čtvrtá porážka v řadě. Ligový nováček tak zůstává na předposledním místě, zatímco Celta udělala velký krok vstříc středu tabulky a záchraně.

Hosté si na Estadio Mediterraneo po změně stran otevřeli střelnici a zásluhou Charlese, dvakrát Nolita a Fabiana Orellany s přehledem zvítězili. Za domácí sice v průběhu zápasu vyrovnával Rodri, ovšem druhá branka Díaze již přišla příliš pozdě, aby ještě ovlivnila rozdělení bodů.

V úvodu měla Almería i trochu smůlu, neboť Rodriho rána pravačkou skončila pouze na tyči. První gól tak padl na druhé straně, když Nolito ve dvacáté minutě přízemní střelou trefil přesně pravý roh Estebanovy branky. Ten pak svůj celek notně podržel při pokusech Álexe Lópeze, které vždy dokázal vyrazit do bezpečí. Ještě do poločasu se tak domácím podařilo vyrovnat. Rodri zakončil centr Tébara z pravé strany a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Hned sedm minut po změně stran však radost domácích řádně povadla. Nolito připravil palebnou pozici pro Charlese, jenž razantně z hloubi pokutového území napálil míč do sítě. Devatenáct minut před koncem pak aktivní útočník Celty přidal další přízemní ranou zblízka svou druhou branku zápasu a bylo takřka rozhodnuto. Pojistku záhy přidal Orellana a zničená Almería se zmohla jen na symbolickou korekci skóre prostřednictvím Díaze, jenž krásnou střelou trefil horní růžek branky.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 2:1

19.04.2014 20:00

Góly: 32. Sergio Canales, 90. Carlos Vela - 23. Jhon Córdoba

Gól Carlose Vely v samotném závěru utkání nakonec rozhodl o vítězství Realu Sociedad nad Espanyolem v poměru 2:1. Domácí tak dokonale otočili vývoj utkání a zopakovali výsledek z posledního vzájemného zápasu. San Sebastian se posunul na šestou příčku a bude čekat, jak si povede Villarreal. Barcelonští jsou devátí.

Real začal velmi aktivně a od první minuty svého soupeře přehrával. V 16. minutě mohli modrobílí korunovat svou převahu i vedoucím gólem, jenže branka Gonzáleze nebyla uznána kvůli ofsajdu, opakované záběry ale ukázaly, že šlo regulérní gól. O chvíli později přišla pro domácí druhá rána v podobě vedoucí branky Espanyolu. Colotto vystihl rozehrávku San Sebastianu a vyslal dopředu Córdobu. Kolumbijský útočník se elegantně zbavil clonícího obránce a tvrdou ranou propálil gólmana Brava - 0:1!

Real obdržená branka do kolen nesrazila. Právě naopak. Hned ve 28. minutě se po povedené kombinaci domácích dostal ke střele z vápna Agirretxe, ten však mířil pouze do připraveného Casilly. Ve 32. minutě se už ale síť brány Espanyolu přece jen rozvlnila. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu vyprodukoval nechytatelnou pumelici Sergio Canales, který Brava dokonale překvapil ranou na bližší tyč - 1:1! Domácí mohli jít do vedení ještě do přestávky, to by však Canales v 35. minutě nesměl v obrovské příležitosti mířit jen do gólmana Casilly, který si v tu chvíli připsal zákrok večera.

Po změně stran se hra Espanyolu po příchodu Simãa viditelně zlepšila a zejména Córdoba dělal domácí obraně velké problémy. Jeho pokus z 53. minuty ale skončil jen v rukavicích brankáře Brava. Tempo hry pak poněkud opadlo a zajímavých momentů se diváci dočkali až v poslední dvacetiminutovce. Jako první mohli udeřit hosté, když po nákopu Stuaniho na pravé straně unikl García, jehož ránu na bližší tyč ale bravurním skokem vyrazil Bravo.

Real se do Espanyolu znova opřel a prakticky přikoval svého soupeře na jeho polovině. Od 78. minuty navíc hosté hráli bez útočníka Córdoby, který musel opustit hřiště na nosítkách. Přesto Espanyol nepřestával hrozit. V 90. minutě sahali hosté po vítězství díky hlavičkujícímu Colottovi, Basky ale opět zachránil Bravo. Bláznivou koncovku zápasu pak dokonala v 91. minutě branka na druhé straně. Po nakopnutém míči od Bergary dokázal Carlos Vela sám obelstít celou obranu Barcelonských a nakonec perfektním obstřelem zajistit svému týmu vítězství - 2:1!

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 0:0

19.04.2014 18:00

Góly: -

Getafe nadále zůstává v přímém sestupovém ohrožení, neboť na půdě Levante uhrálo pouze bezbrankovou remízu. Celek Cosmina Contry totiž v úvodu promarnil dvě velké příležitosti a následně se v poslední desetiminutovce musel strachovat i o získaný bod kvůli vyloučení Alexise Ruana.

Madridský klub tak setrvává na osmnáctém místě, zatímco Levante promarnilo šanci matematicky si definitivně zajistit záchranu, byť s jednačtyřiceti body je to ze středu tabulky pouze otázka času. Trenér domácích Joaquín Caparrós v týdnu vyzýval fanoušky, aby přišli jeho celek podpořit na stadion Ciutat de Valencia. Ti, kteří se nakonec doopravdy ukázali, však museli být zklamaní z výkonu svých hráčů, kteří nebyli schopní kloudné akce ani proti jednomu z nejslabších týmů v celé lize.

To hosté se postarali o rušný start, když hned v úvodu poslal Ciprian Marica perfektní kolmici Adriánu Colungovi, jehož střela ovšem vyústila pouze v rohový kop. Na opačné straně hřiště se málem Barralova silně nevyvedená střela alespoň ujala jako nechtěná nahrávka, jenže Víctor Casadesús ji nakonec stejně nedokázal usměrnit do brány.

V průběhu první půle musel domácí brankář Keylor Navas čelit pořádnému závaru, který si způsobil sám špatným vyboxováním míče. Své zaváhání ale zvládl s přehledem napravit a Leónovu pohotovou střelu zneškodnil. Hosté se nedlouho poté marně dožadovali odpískání pokutového kopu, když David Navarro udeřil loktem Maricu ve vzdušném souboji. Jen dvě minuty poté musel Navarro předčasně opustit trávník i tak, vyřadilo jej totiž svalové zranění.

Ještě před přestávkou musel Navas chytit další pokus Colung, stejně jako na druhé straně i podruhé marně ostřeloval branku soupeře Casadesús. Bývalý kanonýr Mallorky byl krátce po změně stran stažen za Babu Diawaru, jenž sám brzy po nástupu mohl prolomit bezbrankový stav, když si zpracoval dlouhý nákop a nebezpečně střílel z dobré pozice. Naneštěstí pro Levante však minul.

Po změně stran se domácí přece jen probrali a byli na hřišti tím lepším týmem. Zvláště poté, co Ruano uviděl druhou žlutou kartu za faul na Diawaru, se jejich dominance vystupňovala, jenže utkání i tak skončilo bezbrankovou remízou. Další šance pro klub z Valencie předčasně splnit svůj záchranářský cíl čeká příští týden v Elche.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 1:1

19.04.2014 16:00

Góly: 19. Oriol Riera - 82. Jonas

Zápas mezi Osasunou a Valencií vítěze nenašel a obě mužstva si po remíze 1:1 připisují bod. Skóre otevřel domácí Oriol Riera, ale necelých deset minut před koncem stanovil konečnou podobu výsledku valencijský Jonas. Netopýrům se opět vzdálí pohárové příčky, Pamplonským se bude bod do boje o záchranu hodit o něco více.

Začátek zápasu byl z obou stran nervózní a diváci byli svědky řady nepřesností v rozehrávce. Z průměru dlouho vybočoval pouze aktivní Oriol Rirera, jenž sice v 16. minutě svůj útočný výlet na polovinu Valencie zakončil nepřesně, ale o pouhé tři minuty se už hrotový útočník Pamplony nemýlil. Gólová akce domácích začala prudkou ranou Torrese, kterou sice hostující gólman Guaita s vypětím všech sil vyrazil, ale na dorážku Riery už byl krátký - 1:0! Pro suverénně nejlepšího střelce Pamplony to byla již dvanáctá trefa v tomto ročníku La Ligy.

V dalších minutách pokračoval fotbal bez velkých šancí, přičemž byla především na hostech jasně patrná snaha o vyrovnání. K ohrožení domácí branky se ale v bílém hrající hosté prakticky nedostali. A když sudí Estrada neposoudil pád Feghouliho z 34. minuty ani ruku Bertrána ze 42. minuty v pokutovém území domácích jako penaltový zákrok, odcházeli do kabin veseleji fotbalisté Osasuny.

Valencie vstoupila do druhé půle s daleko větším nasazením, ale byli to paradoxně domácí, kdo se dostal do první gólovky druhého poločasu. Na konci povedené kombinace domácích se ocitl Torres, jenž si ve vápně Netopýrů dovolil i elegantní kličku, ale poté napálil jen tyč Guaitovy branky! Trenér Valencie Juan Antonio Pizzi zareagoval na nepříznivý vývoj zápasu v 62. minutě, když poslal na hřiště zkušeného útočníka Jonase. A byla to vskutku vynikající volba.

Třicetiletý Brazilec rozhýbal zaraženou ofenzivní vozbu hostů a po pár minutách pobytu na hřišti zkusil sám vypálit na branku Pamplony stráženou sebejistým Fernándezem. Bohužel nepřesně. Posledních dvacet minut už se hráči Osasuny viditelně zatáhli ve snaze ubránit svůj jednobrankový náskok. Pasivní hru domácích Valencie potrestala v 82. minutě. Pas z pravé strany od Araúja skvěle zachytil nabíhající Jonas, který neztratil nervy a povedeným obloučkem překonal bezmocného Fernándeze - 1:1! Kombinace dvou střídajících brazilských útočníku tak nakonec přinesla Valencii alespoň bod.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Elche CF 2:0

18.04.2014 20:30

Góly: 72. Miranda, 90. Diego Costa (pen.)

Dnes žádná přehlídka fotbalu. Nic elegantního, lehkého. Jen tvrdě vybojované tři body. Pokud ale Atlético vyhraje La Ligu, nikdo se nebude ptát na způsob, jakým to dokázalo. Dnes si připsalo cenné tři body díky brankám Mirandy a nakonec také proměněnému pokutovému kopu Diega Costy.

Minulost se opakuje, chtělo by se říct. Poslední vzájemný zápas totiž Simeoneho svěřenci vyhráli stejným rozdílem. Postupem času se ukázalo, že vyhrávání si užijí ještě dost a dost. Porazili Barcelonu a na její úkor budou bojovat o finále Ligy mistrů. A navíc drží první místo v Primera Division. Dnes večer si navíc připsali další tři body a jejich náskok se zvýšil na šest bodů oproti druhému Realu Madrid.

Od prvních minut se domácí aktivně pokoušeli ohrožovat bránu Elche, ale zároveň se s vypětím všech sil dařilo její obraně odolávat. Kokeho přímý volný kop ještě prodlužoval Tiago, ale i přesto si obrana hostí poradila. Problémem domácích se postupně stala až nemístná složitost v kombinaci, která se projevila například při akci Diega Costy, který ještě nahrával Davidu Villovi. k tomu se ale již obránci Elche stačili přemístit a míč mu vzali.

Po dvaceti pěti minutách se musel parádně vytáhnout také brankář Courtois, kterého vystrašila rána Marquéze z větší vzdálenosti. Nakonec však belgický talent vše zvládl. Obrana Atlética si v tu chvíli nevěděla rady a mohlo se jí to zle nevyplatit, protože nebýt Courtoise, tak míč po další akci Sapunara skončí v síti. Domácím se v obranné fázi příliš nedařilo a diváci dávali najevo svůj nesouhlas s jejich přístupem.

Dlouhé minuty jsme čekali na nějakou pořádnou a hlavně přesnou střelu Atlética Madrid, ale ta se nekonala ani po půlhodině hry! Prokletí přesnosti nezlomil ani agilní David Villa, který sice obelstil bránícího Sapunara, ale mířil o pár metrů vedle. Způsob, jakým se Atlético prezentovalo, nemohl uspokojit žádného z jeho fanoušků. O to méně se zamlouval trenéru Simeonemu, který reagoval střídáním. Zlaté střídání, dalo by se říci. Právě Raul García byl totiž o pár minut později faulován Sapunarem a sudí Clos Gómez ukázal nekompromisně na značku pokutového kopu. David Villa ale neměl svůj den. Respektive, brankář Manu Herrera ten svůj určitě ano, protože útočníkovu ránu zlikvidoval!

Postupem času opět Atlético upadlo do remízové letargie a na hřišti se proto objevili ofenzivní hráči jako José Sosa nebo Diego. Diego se chtěl hned zapsat mezi střelce, ale jeho rána přes Botiu neprošla. Až po dlouhých sedmdesáti minutách se domácí dočkali a prolomili smůlu. Rohový kop si v pokutovém území našel obránce Joao Miranda a nedal Herrerovi šanci zasáhnout!

Poté se ale domácí stáhli do obranné linie a do útoku vyráželi jen sporadicky. Když se už ale podařilo Atléticu zaměstnat brankáře Herreru, stálo to za to. Herrera musel likvidovat ránu Diega Costy, který tváří v tvář gólmanovi Elche pálil dobře, ale na jeho reflexivní zákrok nestačil. Tři minuty před koncem obrana Atlética nechala Courtoise na holičkách, ale ten si nakonec poradil. A byl to důležitý zákrok, protože jen o minutu později se k míči dostal Diego Costa a toho fauloval smolař utkání Sapunaru. Tentokrát dostal druhou žlutou kartu, byl vyloučen a jeho tým dohrával v deseti. Důležitější však bylo zakončení Diega Costy, který zvolil jinou stranu a uzavřel skóre zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid34274374:2285
2.FC Barcelona34263594:2881
3.Real Madrid33254494:3279
4.Athletic Bilbao34188859:3762
5.Sevilla FC34178965:4759
6.Real Sociedad341591058:5154
7.Villarreal CF341571252:4052
8.Valencia CF341291347:4745
9.Espanyol Barcelona341181538:4441
10.Málaga CF341181537:4341
11.Levante UD3410111330:4141
12.Celta Vigo341171640:5140
13.Rayo Vallecano341241842:7140
14.Granada CF341141930:5037
15.Elche CF348111527:4635
16.CA Osasuna34981729:5435
17.Real Valladolid336141332:5032
18.Getafe CF34881829:5132
19.UD Almería34862036:6830
20.Real Betis34572229:6922
Zbývající zápasy
07.05. 20:00Real Valladolid - Real Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (400)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro double Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treble!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neser!

Reagovat
Aldeano

Stejně přes Atlety nepostoupíte, tak o co jde?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Filipow

*Trable

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jestli oni už vážně nezakopnou... tak si to asi fakt zaslouží

Reagovat
frankiefcb

Super. Ač se herně vůbec nedařilo, tak se to urvalo přes standartku, takže paráda . Takže ještě tři zápasy zvládnout a sen se stane skutečností.

Reagovat
ryzskej

Teď Barca ztratit, Real výhra a v posledním kole mezi atlety a barčou remíza a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl spokojen s titulem pro Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

A voni ne a ne zakopnout. Neuvěřitelný.

Reagovat
CubONE

Mozu este Atleti niekde stratit? Barca im to asi pusti v poslednom kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valencii, x let tam už nevyhráli. Nicméně i jedna ztráta znamená titul pro ně, protože mají lepší vzájemné zápasy s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

posledne kolo bude zaujimave . Velmi by som sa potesil keby Messi rozhodol o titule Realu Madrid . Ale bohuzial ja by som sa necudoval keby nastupili s Cckom . paklub takto pustat zapasi

Reagovat
LAM

tak pokuď by Barcelona neměla šanci na titul a Atletiko by vedlo ligu tak by Barca asi neměla velkou motivaci je porazit a tim nahrát Realu.Nevim co je na tom divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som ze Barcelona chce vyhrat kazdy zapas . Tak o cest klubu sa asi u vas nehra .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Je pěkný že už víš jak by to vypadalo,všechna čest

Ale letos jsme s Atletama hráli 5krát a 4krát remizovali a jednou jsme prohráli.Pokuď by jsme je nedokázali porazit v poslednim kole tak by to asi nebylo tim že by jsme se na to vyflákli,nemyslíš?

Reagovat
Ángel di María 22

Stacilo by neprohrát doma.

Reagovat
LAM

Tojono ale Atleti hrajou pro nás hodně nepříjemnej styl fotbalu a navíc se to ani nemusí řešit pokuď neztratí v jinejch zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim zeby ste to nevypustili . Ale bojim sa ze nastupite v zostave

Pinto-Adriano,Mascherano,Busq,Montoya-Song,S.Roberto,Denis-Adama,Dongou,Tello

Reagovat
LAM

Takhle jsme nenastoupili v sezoně ani v poháru.Tata by jsi na konec svýho vystoupení asi nedovolil tohle postavit(fans by ho zabili)a Messi i když bude pořád z formy hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je pěkný že už víš jak by to vypadalo,všechna čest "

Co to je za sračku?

Reagovat
LAM

Řekni mámě ať ti to přeloží.

Umíte vy madristi normálně debatovat?Nebo umíte jenom urážet a dělat si z někoho srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty se mi navezeš do rodiny a v další větě si začneš stěžovat na to, že Madristi jen uráží? To myslíš jako vážně? Kecy o tom, že já si začal si strč za klobouk, protože tohle oplácení z tebe dělá stejnou špínu, za jakou mě ty označuješ.

Ale abych se vyjádřil k tomu původnímu. Nechápu proč mu píšeš "Je pěkný že už víš jak by to vypadalo", když to o žádný motivaci a nechuti pomoci Realu z titulu je z tvojí hlavy. On pouze napsal, že to byla ostuda od takovýho klubu jít s takovou mentalitou do zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

*k titulu

Reagovat
LAM

Ano máš ve všem pravdu

Reagovat
Cizinkx

A když to teda nechápeš, tak mu to musíš hned napsat takhle?...To se pak není čemu divit, že diskuze pod PD je největší kanál na EF...

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Fanúšik Madridu debatuje o klubovej cti že si sa o nej nebavil keď ste nutne opravovali 3 hajzlíky na SB a preto tam Barca nemohla hrať finále Copy.

Zdá sa, že ideálny scenár by bol výhra ligy pre tím, ktorý žiadneho zo svojich hlavných súperov v boji o titul nezdolal. Hlavne so cťou páni.

Reagovat
valloire

s tím opravováním jste ale začali vy...Proč když řekneš A,neřekneš i B? A jinak,neříkej,že by nějaký culé vůbec uvažoval o finále na SB. Moc dobře jste věděli,že se bude něco opravovat a nemůže to projít. Hrozný pokrytectví tohle. Nezdolal,ano,ale získal nejvíc bodů a nemůže za to,že někdo padne s loulama s Valladolidu apod.

Reagovat
X-bano-X

Ako tak pozerám tak najviac bodov ste nezískali. To sú len vaše prosebné výkriky žadoniace o zakopnutia súperov. Nevidím jeden jediný dôvod prečo by ktokoľvek, okrem fanúšika Realu mal ten titul Realu priať. Celú sezónu ste boli v prdeli na tretom mieste, prehrali ste s konkurentmi ......... fakt nevidím jediný dôvod. To už fakt radšej to atletico, ktoré aj keď ho nemám rád si ten titul za sezónu rozhodne zaslúži 100 krát viac ako Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reakce na tvůj zdá sa ideálny scenár. Titul si zaslouží tým,co má nejvíc bodů. Uvidíme,který to bude. Co řekneš k tý Copě?

Reagovat
X-bano-X

Že sme prehrali a aj celkom zaslúžene, možno nám chýbalo trošku povestného šťastia. Real mu šiel celý zápas oproti a vyplatilo sa.

Reagovat
valloire

jj,dobrý zhodnocení,mohli jste vyrovnat...pak by to bylo ještě zajímavější...Ale já myslel spíš na ty řeči,že jsme nutně opravovali WC a vy jste si nemohli zakopat finále Copy na našem krásném stadionu. Chápu to rozčarování...

Reagovat
smazaný uživatel

já nad tím nedávno přemýšlel, bude to prakticky poslední zápas pro Puyola, určitě si to nedovolí pustit

Reagovat
X-bano-X

Puyol s jeho kolenami už pravdepodobne žiadny zápas hrať nebude.

Reagovat
Kily

v tom zápase určitě vyhrajeme na počet změn v základní sestavě oproti předcházejícímu pohárovému zápasu ale letos hraje pro Atlety spousta věcí - větší motivace, podstatně víc času na odpočinek a přípravu a samozřejmě kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný způsob, jak ještě může vyhrát titul Real, je dvojnásobná ztráta Atlética ve Valencii - jak proti Vale, tak proti Levante. Na šokující ztrátu Atlética doma s Málagou nevěřím, tam oni to ubojují, i kdyby na tom hřišti měli padnout, no a v Barceloně jim to Culés za předpokladu, že Atlético bude podtřebovat výhru k titulu a oni už budou ze hry, což je dost pravděpodobné, pustí. Navíc je spekulativní, jestli jim to vůbec bude nutné pouštět, protože je celkem pravděpodobné, že Atlético by si na Nou Campu titul proti současné Barceloně zajistilo i férovým způsobem. Já osobně šance na titul vidím tak 60% Atlético, 30% Real Madrid, 10% Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic . K vykon Atletica uz treba iba dodat . Amunt Valencia !

Reagovat
smazaný uživatel

Zazrak, zacal jsem prat Atleticu Madrid Vsak co, stejne je to historicky vlastne madridska pobocka Athleticu

Reagovat
Elliasson

Že? To je důvod, proč zase já přeji Athleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

necekal jsem, ze se tohoto kdy doziju. pristi na rade je aimar?

Reagovat
Kily

těžko, těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce na illnoira sakra

Reagovat
LAM

Atletiko vypadalo hodně unaveně a teď je čeká peklo-

Chelsea doma,Levante venku,Chelsea venku,Valencia venku,Malaga doma a Barcelona venku.

Pokuď by v lize před poslednim kolem někde ztratili což je reálný a Real by někde taky remizoval tak by o titulu rozhodoval poslední zápas což by byl brutal(tedy pokuď by Barca neztratila)

Reagovat
smazaný uživatel

no vy si fakt myslite ze uz nestratite ved mate najtazsi los Bilbao ktore na vas vie , a vonku Elche a Villareal . My nemame kde stratit

Reagovat
LAM

Vy jste ztratili o bod méně než mi a nemáte kde ztratit?

Máte Valencii doma po odvetě na Bayernu a pak hned dva zápasy venku.Myslim že říct že nemáte kde ztratit je hodně odvážný.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciu doma nemusis ani ratat pretoze CR7 bude musiet nahanat Zlatu loptu a Pichichi . Jedine kde by sa mohlo ako tak stratit je vonku . A to s Celtou aj to pochybujem

Reagovat
Manik...

nekřič hop

Reagovat
LAM

JJ to je důležitý že bude Ronaldo nahánět Pichichi.Zaprvý to může mít negativní dopad a s tim jak je poslední dobu zraněnej tak se může s Bayernem zranit klidně do konce sezony protože na něj půjde dost možná nedoléčenej.

Reagovat
Manik...

Vždycky je kde ztratit...

Reagovat
smazaný uživatel

Opět to bylo hlavně o našich hlavách. Viděl jsem tam podcenění, psychickou únavu i křeč. To, co předvádí trojice Tybo-Godín-Miranda, to by nám mohlo v konečném důsledku opravdu titul přinést. Dnes nám výrazně pomohl rozhodčí. Odpískal dvě penalty po zákrocích Sapunara, kterým naši hráči těžce přidali. I když to bylo hlavně o nás, tak Elche musím poděkovat, byl to srdnatý výkon. Právem je můžu označit za důstojného soupeře, asi důstojnějšího než bylo při stejném výsledku Getafe. Hlavním aspektem naší špatné hry byla unavená záloha, motory Gabi a Koke se pouze plahočily a nemyslím si, že by to bylo fyzičkou, ale už je vidět hlavně psychická únava. Chybí ona lehkost s podzimu, kdy jsem to zapl a vyhrálo se rozdílem třídy. Moc důležité body ze zápasu, který všichni Atleti protrpěli a mě byla na přetřesu dokonce hanba za spoustou simulací a trapných situací, které zápas přinesl. Hlavní je věřit, Atlético mi připomíná onu dřívější (možná i nynější) Spartu. Vítězí se silou vůle. ATLETI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za hrubky.

Reagovat
LAM

Tak o každý penaltě pro Barcu se vždy polemizuje a nadává se že byla přihraná ale největší počet nahraných penalt letos suveréně pro Atlety.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale možná vím o právě o neodpískaných penaltách, které si to žádaly více než dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprosta kravina, kterou ani nemas cim podlozit. naopak na jare nam jich kvanta neodpiskali...

Reagovat
frankiefcb

No první mi teda přišla jasná. Jinak simulace to je zlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mirandovi bych přál MS. Skvělý borec. Je jako stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

obe byly, ac hodne prihrany. sapunaru proste nemuze hrat do soupere ve vapne rukama, to vi i malej zacek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavne, ze Cristiano dneska uz trenoval, to je hodne pozitivni zprava, do stredy casu dost, snad uz to dolecil.

Jednu trofej už máme, je to z těch 3 pochopitelně ta nejmíň důležitá, ale ve finále s Barcelonou zahřeje vždy, teďka urvat ještě jednu a budu maximálně spokojenej. Décima by byl sen, to je samozřejmě pro všechny madridistas, musíme dát tu LM, i přesto, že máme Bayern, je tam (s momentálnim bodovym rozpoložením v lize) "lehčí" cesta k titulu. Musíme věřit, na první Carlovu sezónu je to ale hodně dobrý. Už se nemůžu dočkat na další, ale zatim pěkně popořadě...

Reagovat
Atlético de Madrid

Carlo má zatim první sezonu lepší než Mourinho - Copu získal, v lize to má rozjeto na víc bodů, Clásica odehrál lepší (tzn nedostal 5-0) a je v semifinále LM. Sice čelí o hodně slabší Barceloně, ale i tak si myslim že parádní. Pokud to do příští sezony vhodně posílí, tak můžete být neskutečně dobrej tým. Bohužel.

Reagovat
LAM

Ten rozdíl je ale markantní.Barcelona v tý době byla válec a teď je asi nejslabší za posledních 6 let.Navíc se spoustou zraněných v obraně.

Reagovat
Billy McClane

Co sa tyka zraneni, tak Real ich tento rok menej nemal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasný, proti tý Pepovo Barceloně by tyhle výkony nestačily a na titul by možná nikomu nestačilo těch 95 bodů (což je maximum kterýho může Atlético dosáhnout). Ale tak třeba by proti Pepově barceloně hrál Carlo jinak, tažko říct. Rozhodně si myslim, že pokud by v Barceloně nebyl Guardila, tak už je ta decima v Realu dávno, protože Mourinhův Real v sezoně 10-11 byl jeden z nejlíp hrajících týmů týhle dekády.

Reagovat
Ángel di María 22

V tý době zas nebylo Atlético, který to Carlovi v jeho první sezóně rozhodně neulehčuje. Předtim to byla sezóna o 2 týmech a s Atletama jsme tradičně brali 6 bodů za sezónu, teď je to o 3 týmech. Tohle má zas těžší Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

My nepotrebujeme skoro ziadne posily a bohuzial tam sa to vzdicky niako dosere . Florentino urcite bude chciet kupit niaku hviezdu alebo Golden Boya .

Reagovat
Atlético de Madrid

No co tak na Real koukám, tak ten Pogba nebo Vidal by potřeba byl, protože ta záloha ve velkejch zápasech (Atlético, Barcelona) rozhodně nefungovala tak jak by měla. Možná to vyřeší návrat Khediry, to je dost dobře možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok aj tak uz som si chcel dlho podiskutovat o prestupoch

Obrana je paradna aj ked Pepe a Ramos hraju paradne aj ked robia hrubky + je tu Varane ktory urcite patri do zalohy a Nacho ktory urobil celkom velky progres a v zapasoch nesklamal .

Pravy obranca Carvajal a Arbeloa tam neni co menit

Lavy obranca Marcelo (ktory ma naozaj stve) a Fabio ( ktory urcite bude chciet odist co je velka SKODA na to ako zahral finale ) Tak bud pride Moreno alebo Bernat . Cakam ze Valenciu prevezme niaky sejk tak Bernata nepredaju .Tak pride Moreno .

Zaloha :Xabi (illarra) , Modric (Sami) Di maria (Isco) ,Pocitam stim ze Casemiro uz ide na hostovacku na 100 % co je velka skoda , Netusim co bude s Samim pretoze u nas neni spokojny a asi poda ziadost o prestup ( co je velka skoda ) . Tak asi sa bude ten Pogba kupovat ,

Vo velkych zapasoch si nepametam zeby nasa zaloha vybuchla Xabi,Modric,Di maria a clekovo si myslim ze sa to lepsie postavit asi ani neda . Ked pride Pogba tak di maria bude musiet ist na lavicku . A bude sa hrat Xabi,Modric,Pogba . Co bude celkom rist pretoze co som pozeral Pogbu bude mat urcite problem s spanielskou ligou ,technikou + prestnost prihravky + je to mlady hrac urcite bude sebcit . A neviem ako zareaguje Di maria nato ze bude musiet hrat lavicku a bohvie ci vobec lavicku ked Isco podava take super vykoni . Fakt sa bojim ze by sme ho predali .

A mat stred pola Xabi,Illarra,Isco ,Di maria , Pogba , Modric . Je velky luxus a zbytocny . Ak bude Carlo rotovat tak ako rotuje . Hraci budu nestastny . Ja si fakt myslim ze 5 hracov kludne staci

Utok- Morata musi na hostovanie / co je zase velka skoda pretoze ma 480 minut a 7 golov /

A pride Mandzukic co vobec neni iste ci nas niako posune . My vlastne potrebujeme utocnika ktory ma lepsiu medzihru ako Karim + lepsi zakoncovatel . A Mandza neni lepsie v medzihre ako Karim a tiez vie vela krat spalit sance . Bol by som radsej keby tu ostal Morata a dostaval viac prilezitosti . Sorry za chyby

Reagovat
Billy McClane

Ja si myslim, ze nas Perez tento rok zase raz vsetkych prekvapi a privedie toho Aguera. Zda sa mi, ze ten boom okolo Pogbu uz trochu opadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero by bol fakt sen . Ale oni chcu 96 m e . A to je iba April . Ak sa mu podari MS tak ta cena sa vyhypuje aj na 130 m e + jeho plat 13.5 m rocne .Ja myslim ze je nerealny . Ak by mal prist tak Karim by mal odist ale s Karimom sa ide predlzovat

Reagovat
Billy McClane

Karim urcite zostane. On je sice casto palic, ale k CR a Baleovi pasuje podla mna idealne. Ja si len myslim, ze Morata si stale neziskal tu doveru a od Pereza cakam, ze bude v lete nahanat top utocnika. Ak sa to urovna s Fabiom, tak na ostatne pozicie sa asi posilovat nebude. Hlavne musi ostat Angel. Predat jeho by bolo podobnou chybou, ako ked sa odkopol Makelele.

Suarez je nerealny, ten by stal 100 mega a kedze bude hrat Liverpool LM, tak nebude mat ani dovod na trucovanie a pripadny odchod. U neho sme to zial uz prepasli lebo sme sa hnali za Baleom. Ale neverim, ze by Aguero bol taky drahy.

Reagovat
smazaný uživatel

S fabiom sa to uz bohuzial neurovna . On je prakticky na prestupovej listine ako prvy . Ja myslim ze pride Mandzukic . A myslim ze budeme mat o neho velky zaujem . A pokial by niekto iny podpisal Mandzukica tak to je jasny znak ze ideme po niecom velkom .

Reagovat
Billy McClane

Jednak Bayern o jeho odchode nechce ani pocut a za druhe jeho bude chciet tak vela klubov, ze ta cena pod 30 pravdepodobne nebude. Podla mna odide s Bayernu az ked bude dlhsiu dobu sediet na ukor Lewandovskeho, alebo Gotzeho

Inak uplne vazne mam strach o toho Angela. Keby nemal taku paradnu sezonu, tak prvy na odstrel je v lete on. Treba dufat, ze Perez nemal klapky na ociach a ostane. Podla mna je momentalne nas najlepsi hrac.

Reagovat
REPLIKATOR

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético má 5. nejlepší obranu z TOP pěti evropských lig, nezávazně na průměru. Lepší jsou momentálně pouze AS Řím, Bayern Mnichov, PSG a Lille.

Reagovat
risk je zisk

Atlético si jde pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi líbila poznámka, že Atlético dá gól i Simeonem. To byla opravdu trefná poznámka, protože to tak fakt je.

Reagovat
Kily

no proměnit Villa penaltu, tak má Simeone asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebude hrať toto kolo mali by ste si to zmeniť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Nějakej překlad, co mu ten týpek řikal?

Reagovat
smazaný uživatel

„Nabudúce to skús s energetickým nápojom, aby si nenachodil menej ako Pinto,“ vylial si ťažké srdce na podľa mnohých najlepšieho hráča planéty jeden z prítomných.

Read more: http://sportky.topky.sk/c/122842/messiho-inzultovali-na-letisku-takto-to-schytal-za-vykon-proti-atleticu#ixzz2zHTDtYRm

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem piča, rozkliknu si video a zapomenu, že je k tomu článek. Dík.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle snad neni možný. Reakce na 13AF. Jdu spát kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Košta už je zase v pohodě ? :O

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Atléticu double a Liverpoolu titul PL

Reagovat
madridcan

Elche vobec nebolo zle...s takouto este zavahaju. Nemozem teraz ani povzbudit Real, lebo aktualne nehraju a po tomto kole ich ani nikto nepredbehne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Atleti.

Reagovat
Irek

Super... atletico je mi už léta sympaticke, už od dob 19ti leteho F. Torrese...je prijemne po letech vidět na špici PD taky někoho jiného než FCB/Balet, snad to utahnou AZ do zdárného konce, držím pěsti, věřit tomu, že kdyby udělali ten titul, tak Diegovi postavi před hlavním vchodem sochu ;) a ze zlata ;) otázkou zůstává, co v příští sezoně? Nejspíš nebude D.Costa, Courtois, Miranda, Koke, Godin a jen Bůh ví, kdo ještě...? Sice by se měl vrátit F.Torres (pokud klapne ta avizovana výměna Costa - Torres+krutej doplatek ) ale ruku na srdce, asi už svou tehdejší formu nenajde nikdy...i když je porad platný hráč...Pral bych si, aby toho Courtoise udělali, ale to je asi nemyslitelny, super by byl draft Costa - Courtois ne? Než vyschlej F.Torres (při vsi ucte) ...ví někdo o nějakých pravděpodobnych přestupech směrem dovnitř??? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s Thibou se rozloučit musíme...další rok na hostování ho mít nemůžem, protože u nás hostoval už 4 sezony...dále D. Costa odejde, ikdyž nedávno prohlásil, že nikam odcházet nehodlá...tohle prostě není o něm, jsme tým který kvůli velkým dluhům hráče prodávat musí...dále jmenovaní hráči by mohli ještě setrvat...klub rozhodně nebude mít v úmyslu prodat celou zlatou jedenáctku jinak v poslední době se spekuluje o Pepe Reinovi jako možném náhradníkovi za Thiba a jediným zřejmě hotovým přestupem je Angel Correa ze San Lorenza...ten je typově hodně podobný Kunovi, malý rychlý a obratný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě to doplním, reálnější bude odchod Villy či nesetrvání Diega Ribase. Ti se uplně neprosadili, ikdyž Diegovi bych dal za zásluhy ze sezony 2011/2012 ještě druhou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

hokejové OT: nedávno jsme se bavili, komu fandit v extraligovém finále. Já mám teď už jasno:

http://hokej.idnes.cz/kyhos-poslal-millera-na-bitku-finale-extraligy-zlin-vs-kometa-puw-/hokej.aspx?c=A140418_224252_hokej_bem

Kometa je fakt sebranka.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dodatek, že je pro Sparťany strašná ostuda, když s něčím takovýmhle vypadli. To je bude srát celou dovolenou.

Reagovat
madridcan

Ty kokos...oni nakoniec postupili cez Spartu hej? Neskutocne...tak to sa spytam kamarata ako mu Sparta skosila tikety Bil na nich takmer pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sparta měla tento rok jeden z nejsilnějších kádrů, co jsem kdy měl možnost v Extralize vidět. Zklamání, výsměch, ale i nadějě, že peníze nejsou všechno. I když teda.. Semifinále: Sparta, Kometa, Zlín. asi nejvíce dotující týmy EL.

Reagovat
dantetomas

no skôr Tŕinec ako Zlín, nie? Alebo ako si to myslel s tými dotovaním? pretože sa mi nezdá, že by rozpočet Zlína patril k najvyšším v lige, nie? navyše majú v tíme plno vlastných hráčov

Reagovat
kubys

U Zlína jde o podporu města. Jinak ano, Třinec má daleko vyšší rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín jde na titul s maximálním možným i nemožným úsilím. Čajánek to táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

né že by mi ta jeho včerejší výpověď byla sympatická. naopak. vlastně celý Kýhos mi není kdovíjak sympatický. ale výsledky má více než kvalitní.

A celý ten rozhovor byl plný emocí a Záruba to tlačil jasným směrem, což osobně nechápu a příjde mi to podobné manýrům z novy primy a dalších kravin. a není to poprvé.

Každopádně nechápu, co je nepochopitelné na tom, když se někdo vyjádří stejně, jak vyjádřil Kýhos?? Asi to tak cítil a je to jeho názor. Já osobně se s ním neztotožňuji, ale tohle je hokej a ne fotbal.. A ta rvačka? Myslím, že Zlín jasně věděl, že to příjde a taky přišlo. Čekal jsem teda oboustrannou, když to bylo domluvený..

Reagovat
smazaný uživatel

O rvačku ani tak nejde. To se v hokeji v některých situacích dělá (ne teda za rozhodnutého stavu nějakou minutu před koncem ...). Nejvíc mě pobouřila ta myšlenka, že jsou sudí zase proti nim. Dokonce to vyjádřil tak, že hrají proti šesti. Být já majitelem klubu, tak za takovýhle kecy pokutuju a klidně i vyhazuju. Přijde mi to strašně dehonestující.

Reagovat
smazaný uživatel

já to taky nemám rád. ale je to finále PO a Kýhos ty nervy má v hajzlu a frustrace, že jsme nevstřelili ani gól. Dnes by se podle mě už tak nevyjádřil. prostě emoce jsou sviňa.

Reagovat
Kily

BuRaNOv

Reagovat
Aldeano

Reagovat
arsavin

Hnus . Brnu to fakt nepřeju!

Reagovat
GEGE

A ještě k tomu snad po každém prohraném zápase Kýhos brečí a stěžuje si,že hráli proti šesti Ty jeho rozhovory mě fakt baví...Za to na druhé straně Rosťa Vlach to je jiný borec I když Zlínáci byly vždycky ubulené krysy tak jemu to prostě nejde nepřát

Reagovat
Kenneth

Docela k hovnu tohle kolo nehrat. Dohravat to pak nekdy neni zrovna idealni...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když už se tady spekuluje o těch doublech a treblech, tak Real Madrid už letos jeden double získal - jsme vítězové Copa del Rey v basketbalu i fotbalu. Basketbalisti ve finále porazili Barcelonu 77:76, fotbalisti, jak známo, 2:1. Hala Madrid!

Reagovat
madridcan

v poslednej sekunde jedno, v poslednej chvili druhe

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Real Madrid

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska "baskickej Balotelli" Williams daval hattrick za becko...snad ho brzy uvidime v a-tymu a Bilbao Athletic v Segunde

Reagovat
Phillipinho

Iňaki Williams? Slysel jsem, ze se mu dost dari. Je lepsi nez Guillermo?

Reagovat
smazaný uživatel

no mozna ma vetsi potencial, i kdyz tezko soudit kdyz je jednomu 18 a druhymu 19...kazdopadne Williams ma obrovskej cuch na goly a fyzicky je na tom vyborne, vypada to na klasickou devitku, ktera se nam muze brzo setsakramentsky hodit..jsem zvedavej, rek bych ze bude hrat pristi rok Segundu, at uz v Bilbau Athletic nebo v jinym klubu...od ty doby co se presunul z Juvenilu do Becka (v prubehu letosni sezony) dal 8 golu v 12 zapasech...loni za Juvenil 35 v 38 zapasech..

Reagovat
smazaný uživatel

oprava, 19 a 20 let

Reagovat
Phillipinho

Jo dobrej hrotak se vam bude hodit. Aduriz uz moc dlouho hrat nebude a potom je tam Sola, kterej herne neni spatnej ale golovej moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz je zranenej tak tezko bude strilet goly

Reagovat
smazaný uživatel

To zní ta typickýho baska a se Segundou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Iñaki Williams, narozen v Bilbau jsem nevedel ze prejes nasemu becku...

Reagovat
smazaný uživatel

daleko víc přeju áčku táta z USA a matka Mexikánka?

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko, i kdyz nikde nepisou o jeho rodicich...koukal jsem ze ma jeho rodina koreny v Ghane, ale vyrustal v Baskicku, s baskickym krestnim jmenem

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bych to nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

co bys nepocital?

Reagovat
smazaný uživatel

že to je bask

Reagovat
smazaný uživatel

to tady nekdo rika?

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
valloire

typickej Bask

Reagovat
smazaný uživatel

Piča kurva další dva litry v hajzlu, už nemám sílu s tím bojovat. Je mi to líto, mami...

Reagovat
valloire

Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

e-e tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme jednou hráli až do konce. A další pozitivní zpráva je, že si debut konečně odbyl Pablo, takže dobrej zápas. Jen škoda, že Rubén chytil ten Canalesův gól, moh bejt klid o dost dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na los, tak dnešní výhra Barcelony + Sevilly by to pěkně zdramatizovala nejen v boji o titul ale hlavně v boji o tu poslední vstupenku do LM. Sevilla by ztrácela 3 body a jela příští kolo na San Mamés, takže zápas o všechno pro oba, to by mohlo být partidazo jako hrom. Ale upřímně moc nevěřím tomu, že by dnes Barcelona dokázala Athletic porazit..

Reagovat
Phillipinho

Podle me to bude dneska na Nou Campu plichta. Sevilla by to mela zvladnout. Ale na San Mames to bude pro vas strasne tezky, protoze budete mit za sebou tezkej zapas s Netopyrama.

Reagovat
smazaný uživatel

ja spis neverim, ze byste nas dokazali porazit na San Mames, to je daleko min pravdepodobny nez vyhra Barcelony

ze jste uhaluzili par vyher neznamena, ze nas budete schopny porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavat ze bude Barcelona doma slabsi nez Sevilla venku, navic na San Mames, to je neco

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, par nahodnejch vyher a uz jsou nezastavitelny pani sveta. treba je vratit zpatky na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň si umejt hlavu od hoven až vylezeš

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nemam ty hovna v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná obrana, tohle na mě neplatí, to sis mohl už během těch let všimnout

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem tady hovna vytahovat nezacal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to seš docela pěkně na hrušce noire a ještě mluvíš o nějaký haluzi? Ale co já tady nic obhajovat nemusím, vaše slavné San Mamés není už nedobytný jako z počátků a to samý s vaší formou, z posledních 2 měsíců jste uhráli jedinej slušnej výsledek teď s Malagou, takže se fakt nebojím a vůbec ne venku. Nemáme co ztratit, nedávno jsme ztráceli 12 bodů a za týden to dost možná budeme mít samy ve vlastních rukou, i kdyby to nevyšlo tak si ten tým za jarní práci zaslouží potlesk.

Reagovat
smazaný uživatel

No mluvim haluzi napr. proti Osasune, Realu nebo Betisu, na Villamarinu vas posledni tym tabulky pekne rezal a nebejt sudiho tak asi i v pohode porazil (stejne tak vam sudi vyhral zapas v Pamplone)...na rozdil od pana gaucovyho odbornika, kterej hodnoti na vysledky, jsem se na ten zapas dival...opravdu zazrak ze jsme ztratili venku na Mestalle, Madrigalu nebo doma proti Atleticu, zato Sevilla okouzlila vyhrama proti Rayu, Almerii nebo Valladolidu

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz proti Realu = real byl tropickej jako nikdy a je to naše vina že jsme skvěle bránili a brejkovy situace řešili geniálně? A co bylo za haluz v Pamploně? A co kdybys k tomu připočetl i že každej ligovej zapas hrajem temer s polovinou střídačky? Zatímco Athletic si chodí v tejdnu na párek a hraje jen víkendy, ehm...pondělky...

Reagovat
One-Real

Ja myslim ze to dnesk Barca zvladne, Leos da 2-3 goly a zase bude ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie dva góly by boli fajn, ale všetko sa to bude odvíjať od toho, s kým bude hrať v útoku, či s krídlami Pedrom a Sanchezom má šancu, ak k nemu Tata nasadí našu hviezdu Cesca, tak je možné, že sa gólu dneska zase nedočkáme

Reagovat
Kokesh

Takže Cris bude stopro na Bayern, perfektní. Doma vyhrajeme, chtělo by to hlavně nedostat gól.

Reagovat
One-Real

Paráda přečíst si ty starý diskuze kolem přestupu Ronalda. Fanoušci MU slavili, že se ho zbavili a dušovali se, že jim nebude chybět, my jsme zas nadávali, že ho taky nechceme a za 2 měsíce tomu už bude 5 let a furt nás nepřestává překvapovat.

Reagovat
madridcan

Pozri si radsej toto

http://www.eurofotbal.cz/clanky/di-maria-prestoupil-do-realu-madrid-120099/?forum=1#forum

a hlavne One-Real28.06.2010 22:22 potom merengues28.06.2010 22:44 a nakoniec madridcan29.06.2010 14:26

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me bavi ten Bale v te me sestave. Tehdy by sel maximalne za 15..

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas sme hrali veľmi slabo, nebyť Paulaa, tak asi nevyhráme... druhý polčas sme zlepšili prihrávky a hneď to išlo, šance po krásnych akciach, akurát to naše zakončovanie je fakt veľmi biedne...

z Betisu sa mi páčil Perquis, neviem prečo ho striedal a po preradení na stopéra aj N'Diaye... najviac ľutujem RC24, neskutočný sympaťák

u nás sa mi v druhom polčase páčili obe krídla, Rochina je neskutočný technik Larrivey si za snahu gól zaslúžil a to brvno zamrzí

konečne hral Seba, dúfam že dostane šancu aj budúci zápas, mne sa celkom páčil, bojoval, drel

Reagovat
stas87

ktovie aky by bol priebeh nebyt paulaa,taka jazda by to nebola,ten druhy cernoch zahral na stoperu dobre,taktiez suhlasim,skoda ze tam nespadla ta falqueho bomba,to by bol gol kola zachrana uz je tak na 70% ista,no od kedy som zacal sledovat rayo tak stupa tabulkou hore

stream nepadal?obcas mi treba sekne a nejede to minutu a pol

Reagovat
smazaný uživatel

mne to išlo úplne v pohode...

v šatni musel byť poriadny cirkus, lebo ten druhý polčas hrali ako vymenení, snáď bude zas niečo na youtube

inak k tej penalte, dobre, že ju neodpískal aspoň Iago nebude skúšať znovu pejčoviny, naviaže na seba oboch stopérov a miesto nahrávky do jasnej šance ide vymýšlať...

čiže ak budeš pozerať aj budúcu sezónu ideme na titul

Reagovat
stas87

aj mne,minimum sekanic a kvalita vyborna,si si stazoval ze zozenies kvalitny stream na oviedo a na rayo nie

mam v plane pozerat rayo aj dalsiu sezonu,aj ked bude galvez prec tak si cas najdem,len nesmeju hrat v nedelu o 21 a v sobotu o 22,to su hrozne casy pre mna v buducej sezone by to chcelo hrat tak aby na chlapcov nedolahla vobec kriza a aby hrali stale tych 5-6 bodov od zostupu

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič v létě do Realu?

Reagovat
Kokesh

Prodlouží a zůstane, do Reálu určitě ne.

Reagovat
Ángel di María 22

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillacka haluz-sezona nema konce

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že ses na EF rychle přizpůsobil zdejšímu obyvatelstvu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si nevsim, ze by tu bylo tolik objektivnich diskuteru

Reagovat
smazaný uživatel

já právě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Holt je nas tu poskrovnu, ale kdo hleda, najde

Reagovat
Kokesh

Gól Gameira tě musel dorazit .)

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nema smysl komentovat, snad si veskery stesti uz vybral a na San Mames za tejden dostanou co si zaslouzej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měli dostat co si zasloužej tak je to právě Liga mistrů v příští sezoně

Reagovat
Ángel di María 22

Ne, tu si jednoznacne zaslouzi Athletic.

Reagovat
Kily

já tu mám poznamenáno, že Sevilla dostane nakládačku už ve čtvrtek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: PEC Zwolle valec jako prase, vedou nad Ajaxem ve finale poharu 5:1 http://www.voetbalblog.nl/images/sized/files/trainer-ron-jans-krijgt-populair-pecman-shirt-570x268.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona starting XI: Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Song, Iniesta, Xavi, Alexis, Messi & Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

konečně bez Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

Iraizoz; De Marcos, San José, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Erik Moran, Herrera; Susaeta, Aduriz, Muniain. Rico asi neni uplne v poradku, on a Gurpegi budou proti Barcelone hodne chybet...

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojnosť, namiesto Alvésa mohol kľudne aj Montoya, tak snáď bez Cesca to pôjde lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

A další pro noira haluzáci vysraní mělo to bejt 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No co, porazit Granadu zvladne kazdej druhej...krom Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona je třetí až

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi skonci treti nez patej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Sevilla by s trochou štěstí to předkolo LM mohla urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela rád, že to Tata proti nám nehrál s Pedrem a Alexisem. Zatím docela skvělá hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Tatovy myšlenkové pochody nechápu. Dneska na obě žihadla. Najednou ...

Reagovat
smazaný uživatel

tento tym ze ma jeste bojovat o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe, za tu půlhodinu jsme měli víc šancí než za pět předchozích zápasů dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

to už není možné, už to mohlo být 8:2

Reagovat
smazaný uživatel

¨fakt? Mně dneska vypadl saŤÁK

Reagovat
SIRBRANIKE

Dá sa na to pozerať. Parádne nasadenie z oboch strán. Leo dáva Pedrovi neskutočné nahrávky. Dnes to tam popadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ani Tatu ani Valverdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo 8:2, nikdo by se nemohl divit

Reagovat
SIRBRANIKE

Aduriz chcel penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nad čím tady někteří žasnou. Před Athleticem nedostižná ztráta, před Sevillou tříbodový náskok, Barcelona má na titul už jen malou šanci a o přímý postup do Ligy mistrů přijít nemůže. Je to napůl přátelský zápas a k tomuto průběhu vyloženě svádí. Navíc bych teda neřekl, že Barcelona hraje nějak skvěle, těch oken v obraně je tam požehnaně a Bilbao dost často vyloženě kontroluje hru, což na Nou Campu nebývalo zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

"dost často vyložene komtroluje hru"

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pokud vám stačí poločas 0:0, 2 šance a v obraně výkladní skříně, tak hrajete dobře, já se hádat nepřišel, jen jsem napsal svůj názor, jak to na mě působilo.

Reagovat
vocasisko

Šancí jsme měli minimálně 5. Kdyby si takhle rozebíral výkon proti týmu hrajícímu o záchranu, tak s tebou budu třeba souhlasit. Jenže my hrajeme proti Athleticu a já, já si třeba osobně nepamatuju zápas, kdy bysme Athletic přejeli a nepustili je do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě myslím, že Athletic je nezvykle často u míče a vypracoval si dvě tutovky a spoustu standartek. Nebývalo zvykem, aby byl soupeř Barcelony v La Lize tak často s míčem u nohy blízko branky, jako je dnesa Athletic, kromě Realu Madrid, samozřejmě. Neříkám, že Barcelona hraje špatně, jen mě zarazilo, že po dvou, třech tutovkách a poločasovém stavu 0:0 tady panuje taková euforie. Kdybych ten zápas neviděl, tak si myslím, že Barcelona 4:1 vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si napísal, že máme v obrane okná, tak ani nepípnem, ale "dost často vyložene kontoluje hru" je ako keby som napísal, že Barcelona za polčas nemala žiadnu šancu. 2 šance Vážne neviem na čo sa pozeráš, ale tých loženiek sme mali min.5 :Tak prosím ťa prestaň zavádzať :redface::

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona měla šancí několik, to jsem tím nepopřel, myslel jsem se to hlavně tak, že Athletic je podle mě až příliš často s míčem u nohy před vaší šestnáctkou a relativně v pohodě kombinuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao kontroluje hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, že dost často, na zápas na Nou Campu až nebývale. Nebezpečných standartek a šancí tam bylo hned několik, tyčka Adurize, tutovka z dorážky...Byly tam momenty, kdy byla Bbarcelona pod tlakem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne ten Alves fakt chýbať nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý polčas a zápas ako zo začiatku sezóny, ktorému chýbajú iba góly. Dúfam, že Moyesovi na toho Cesca kývneme a pribalíme aj Songa, ktorého pozičná hra je na DM priam žalostná.

Aduriz pekné nožnice, to by bol gól kola ako vyšitý

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ..zase netreba ten vykon Barcelony prehanat, asi tu prevlada euforia, pretoze hraju lepsie ako posledne zapasy, vdaka tomu, ze tam neni Cesc, ale tak ako mohla Barca vyhravat tak mohla aj prehravat, tie diery v obrane su proste ocividne

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o obranu, jde o to, že dnes konečně funguje útok (to, že neproměňuje šance je věc jiná), ale vidět po předchozích bídách tolik šancí je pro fanouška Barcy dnes jako zjevení

Reagovat
stas87

no sanci..athletic nie je tolko koncentrovany v obrane ako v prvej polhodine,objavuju sa tam pozicne chyby a hraci v nabehu toho vyuzivaju,bilbao lepsie v prvej polke polcasu,vyuzivalo vasej otrasnej hry stredovych zlaoznikov,nabiehali si tam uplne v pohode,keby dali gol tak dohravate vo velkej krize zvysok polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by zaujimalo, kde sa podel ten krasny barcelonsky pressing. Ani sa nepamatam, kedy som ho naposledy videl, mozno niekedy na zaciatku sezony. Nechapem preco tak prestali hrat. Kondicka? Vsak tym dostavali kazdeho supera

Reagovat
smazaný uživatel

S presingom suhlas, i ked si nemyslim, ze je to o kondicke alebo snahe.

Reagovat
stas87

skor mi pride to presovanie neorganizovane,bez rozmyslu,ak super nema mantakov tak je to smiesne lahko ubranitelne,za guardiolu zaloha a utocnik presne vedeli kde maju stat a super bol bezradny

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Nie je v tom organizacia.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prpade je to smutne. Barca potrebuje vlozit do svojho stylu nejaky novy prvok lebo to tam stale jebe tym istym sposobom. Keby aspon presuju ako za mladi, asi by mali vacsie sance. No...a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

od Pepova odchodu to pomalu zmizelo no..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

57.000

Reagovat
valloire

je tam nějak prořídlo

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dobrý výkon, ale zase z toho klidně může být prohra bez vstřeleného gólu si to ale vyžíráme

Reagovat
smazaný uživatel

zeby 4 prehraty zapas po sebe ? Tata novy Moyes . Nebude to rekord ?

Reagovat
garruklol

Kdyby Tata po tomhle zapase rezignoval, tak by to mohl jeste vylepsit Roura.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam snad za to, ze uz ty tri prohry v rade byl nejakej novodobej rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

5 caka buduci tyzden vo Villareali

Reagovat
SIRBRANIKE

To už snáď nie je ani možné: hráme dobre, nepremeníme šance a chybu urobí dovtedy solídne hrajúci Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, nehrajete dobre. To sa uz fakt uspokojite s tymto?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty si asi nevidel naše posledné zápasy, dnes je to / bol v 1. polčase / balzám na dušu.

Reagovat
valloire

Že by další porážka? Bezva

Reagovat
SIRBRANIKE

Inak tie naše postavenia mimo hru fakt nechápem, to sa nemožu útočníci stiahnúť spolu so stopérmi?

Reagovat
SIRBRANIKE

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši ať jde pedro do PRDELE už ..ne a ja ho fakt nevzival jak se zranil Neymar...Ja se tesil na navrat do sestavy na Alexise...

Reagovat
vocasisko

na to nemám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Ángel di María 22

Už by se ale Bilbao mělo víc zatáhnout, hrajou to dál uplně nesmyslně na riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

mam takovej pocit, že pohár hořkosti ještě neni navršenej a že dnešní případná prohra k jeho navršení taky vést nemusí nicméně...Chce to změny, čim dřív tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

dalších pět jasných gólovek to už je vtip

Reagovat
valloire

A Messimu to taky pálí. Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

nespoiluj mam nějakej pomalejší stream...

Reagovat
valloire

promiň

Reagovat
smazaný uživatel

ta babča byla dobrá

Reagovat
SIRBRANIKE

No, ešte že sme nejaké body nahrali v prvej polovičke sezóny. Tabuľku za kalendárny rok 2014 by som asi vidieť ani nechcel.

Reagovat
stas87

prislo mi teraz ze messi stratil tu istotu v zakonceniu,podla mna ho chcel najprv lobovat ale videl ze obranca je prilis blizko tak vystrelil po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče počtu šancí, jednoznačně nejlepší zápas sezony škoda, že to nikdo neumí trefit do brány

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy sem si nemyslel že to řeknu....ale....TELLO na plac ! Pedro je fakt dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

to i klasícká Tellárna - klička směr k brance a nebo střela na vzdálenější tyč jsou účinější...

Reagovat
smazaný uživatel

Tellova placírka po zemi do přímo do gólmana ještě chybí, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ale von se snaží na tu vzdálenější tyč...snaží se alespoň..kluk jeden marnej, ušatej, velkej s hodnotou tak 100 000 euro, hrající v Barceloně prvnim týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro goooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

a hle Fabregas...Fabregas to jde rozhýbat !!! Marnost nad marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Pohybu tam je dost, len na nespravnych miestach.

Reagovat
smazaný uživatel

no klasicky je zahuštěnej střed, chce to rychlý křídlo, takže ten Tello je podle mě nejsprávější volba, ikdyž i tak dost špatná vzhledem ke kvalitám toho hráče.

Reagovat
valloire

hele neříkej,že jsi si vsadil na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

mám jí tam, ale už mi to zjebalo Schalke, takže je mi to fuk (ze sázkařskýho hlediska)...

Reagovat
smazaný uživatel

celý zápas je jeden velký HIGLIGHT

Reagovat
SIRBRANIKE

Masch ti do highlatov teraz pridal jedno sólko stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne kolko toho Iniesta strati .

Reagovat
smazaný uživatel

30 šancí=1 gól. tento zápas si stáhnu, a spočítám to, protože tohle jsem v životě neviděl

Reagovat
valloire

Stejně šlapete vodu...

Reagovat
SIRBRANIKE

Herrera mal ísť už von, veď ten faul na Alexisa bol horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
Pospovič

do piče

Reagovat
smazaný uživatel

No klasicky Baskovia vsetko musia do.brat

Reagovat
smazaný uživatel

No klasicky Baskovia vsetko musia do.brat

Reagovat
SIRBRANIKE

To už musel dať, Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

chachááá kua

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: 31 šancí=2 góly

Reagovat
Pospovič

za šanci počítáš co ? Že se dostanu na 20 metrů k bráně ? To by tak odpovídalo

Reagovat
valloire

za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

tak přeháním, ale minimálně 12-15 jasných gólovek bylo

Reagovat
SIRBRANIKE

Sú to nervy, ale bavím sa.

Reagovat
SIRBRANIKE

GRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

ta nekoncentrovanost Basků v zakončení je šílená. jako by měli podvědomě v hlavě, že když tam stojí v bráně Tarzan, tak to stačí jenom nějak trefit a on si to pustí sám. je to fakt škoda

Reagovat
SIRBRANIKE

Don hrá dnes parádne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Pdero out Tello in

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno. tohle už máte, jen to znovu probudit. potřebujete spíš nějakou motorovou myš jako je třeba Vidal. útočníka. Obranu. Golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis byl dneska vynikající - když maká na 100% tak patří do základu, klidně i místo Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain ani len center nevie dat achhh a taky talent to bol

Reagovat
smazaný uživatel

to je kus vola ten Tello, ten nemá ani na Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Bože Tello, jako tele

Reagovat
smazaný uživatel

jde od půlky sám na bránu a vede balón placírkou - WTF?

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne sa páčilo jak si to zasekol...

Reagovat
SIRBRANIKE

Až teraz som sa prestal smiať, no pobavil chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

parada Ta banda drevakov sa nemoze dostat do LM .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co ani len prihrat si neviete . Na to aky mate velky potencial tak som cakal viac .

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju lidi co posuzujou tym podle 1-2 zapasu v sezone (a to proti Barcelone nebo Realu M.)

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsou víceméně všichni kdo fanděj těmhle týmům

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nervion

Reagovat
smazaný uživatel

dokázal bych vyjmenovat ještě víc exemplářů, ale nebudu dráždit hada bosou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, ja jsem chtel nejakej ilustracni pripad

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, v plny sile bychom tu plichtu mozna uhrali, ale i tak to nebylo az zas tak marny od nas

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi jsme meli na vic no

Reagovat
Kokesh

Na remízu jo. Ale vaše stoperske duo mě pobavilo víc jak na straně Barcy, a to už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Laporte zahral solidne, vem si ze mu je 19...

Reagovat
Kokesh

Njn, mel mít k sobě ale někoho zkušenějšího. Protože pozičně byli mimo oba dva až mockrát, tech brejků, precisleni apod. bylo až moc, to všechno musí řešit stoperi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj vetsinu sezony s nim hral Gurpegi, ale ten je momentalne zranenej...

Reagovat
SIRBRANIKE

Laporte bol dobrý.

Reagovat
LAM

Kdyby dala Barca jen půlku svejch šancí tak je to debakl takže to musíš brát i takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave proto rikam ze jsme meli na vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem si to kua užil, krásný zápas. samozřejmě, kdbychom prohráli tak mluvím jinak, ale výhra je doma, who cares.

Reagovat
SIRBRANIKE

Moja reč.

Reagovat
smazaný uživatel

sice to zakončení bylo strašlivé, ale všichni dnes makali, nabíhali, dostávali se do šancí - a tak to má být. góly jsou potom už jenom otázka času. potěšil Messi, který dneska opravdu chtěl, stejně jako Alexis, který snad Tatovi dokázal, že patří do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Alexis sa na lavičke náhradníkov vie tak krásne namotivovať / nasrať / že on snáď ani základ hrať vždy nemože.

Dnes to bolo super.

Reagovat
LAM

Dnes naši hráli určitě dobře ale to jsme schopni zahodit je trestuhodný.Na tom ať sakra zapracujou-mohli dát snad 10 golů.

Velmi překvapil Mascherano kterej makal na 110%,jeden z nejlepších jeho výkonů za dobu co u nás je.¨

A Messi-dnes si určitě zasloužil golů víc ale i skvěle servíroval do šancí a viděli jste ten jeho sprint po tý pravý straně:-OProstě výkon o 1000% lepší než poslední dobou a skoro to vypadalo jak Leo o 4 roky mladší.

Tak snad jako dnes budem hrát až do konce sezony a třeba se ještě urodí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa mi to velmi pacilo a konecne som si vychutnal zapas Barcy (naposledy tak bolo asi v druhom ligovom Clasicu). Zapas bol dobry, k comu prispelo aj Bilbao,kedze nehralo beton a snazilo sa utocit, okrem golu mali aj 2-3 golovky a kludne dnes mohli siahat na body... Barce jednoducho vyhovuje,ked proti nej super nehra beton, dnes navyse konecne isla lopta rychlo od nohy,zbytocne sa nedrzala lopta a nehrala sa ta staticka tiki-taka. Okrem dvoch golov ma mrzia hlavne nevyuzite tutovky, Alexis,Pedro aj Leo mali 100% golovky a nedali, taktiez Tello a jeho samostatny najazd pred koncom mohol dopadnut golom, ale je az neskutocne ako to moze taky "drevak" zahodit Dnes teda celkovo pekny zapas, snad bude podobne nasadenie, zostava aj taktika aj v kazdom z poslednych zapasoch tejto sezony Sanca na titul aj napriek vyhre malicka, treba sa vsak konecne tesit z peknej hry a streleckemu prebudeniu utocnikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano klíčový.

Reagovat
Kokesh

Nosí klíče od kabiny? Aritz je první půlku zaměstnával oba dva. Sice jeden gól zachránil, další ale Susaetovi připravil, nebýt offsidu. Ale určitě jistější jak Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

V obrane tie súboje nevie až tak dobre brániť, ale Songa by v pozičnej hre v zálohe mohol vyučovať aj poslepiačky

Reagovat
smazaný uživatel

tahle výhra nás doufám nakopne. A bylo by hezké, kdyby Valencia něco urvala proti Atlétiku, aby to dostalo na poslední tři zápasy ještě pořádný říz

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zápas otvorených obrán a výsledok 2:1 k tomu moc nesedí. V prvom polčase sa nám to darilo na poslednú chvíľu ešte hasiť, v druhom už nie. Ale to je ťažko, keď vaše DMko sa tam motá a nevie, čo ma robiť a slovo pozičné bránenie nepozná. V tomto je Masch na nezaplatenie a dúfam, že sa naplňia špekulácie, Song si pobalí kufre a Masch sa presunie do zálohy. To predskakovanie Bartry to je niečo hrozné, nie len tento zápas, ale aj posledné zápasy, najmä, keď je posledný brániaci hráč, na tomto musí ešte zamakať.

A k festivalu nepremieňanách šancí, to je kapitola sama o sebe, ale dosť to podľa mňa bolo aj o psychike + skvelý Gorka a keď nie Gorka, tak ho zastúpili na čiare spoluhráči.

Messi dorovnal Cesara a Bakera (10)

MOTM: Alexis a ten standing ovation si proste zaslúžil. Smekám, tak sa bojuje a drie na ihrisku aj na niektorých nemenovaných spoluhráčov.

PS: Tie individua s bielymi kapesníčkama ani nebudem komentovať, nech si mávajú a pískajú pred a po zápase resp. keď predvedieme srajdu podobnú Valladolidu, Betisu a pod, ale nie, v momente, keď sa hráči trocha po tom hroznom týždni oklepú a hrajú na svoje možnosti dobrý futbal a v útoku bavia (aj nepremieňaním šancí )

PS2: Útočník, ktorý vie iba jeden štýl zakončenia v Barcelone nemá čo robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Tie individuá chodia na rozdiel od teba na futbal, fandia domácemu klubu s ktorým sú skutočne spojený. Majú na to právo. Čo robíš ty? Ty ich ideš odsudzovať? Prosím ťa, nesiahaš im ani po členky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a preto je počas sezóny na Camp Nou ako na cintoríne, tomu sa hovorí asi ta spätosť a skutočné prepojenie s domácim klubom

A prepáč, že nežijem v Barcelone a nemôžem byť na každom zápase, aby to zo mňa spravilo skutočného fanúšika Barcelony

Reagovat
madridcan

Otec vravi synovi: ,,Ked ja som bol mlady, tak Gagarin vyletel do vesmiru...a co si dokazal ty?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo si toouto blbosťou chcel povedať. Úplne od veci. Ten tvoj kamoš nadáva na ľudí, ktorí žijú so svojim klubom každý den a každý týžden a nie za netom ako vy dvaja.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si fanúšik Barcelony. Len sa na neho hráš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, šťastie, že si mi to vysvetlil, čo by som si bez teba počal

Reagovat
smazaný uživatel

V čem dorovnal náš běžec Bakera a Cesara?

Reagovat
smazaný uživatel

V počte ligových gólov proti Baskom, všetci majú teraz po 10, čo je najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ty kapesníky nebyly mířený na hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vedel, že tie kapesníky sa vytiahnu, niektorí ľudia zdieľali statusy a fotky pre zápasom a nemám s tým problém, keby ich vytiahli na začiatku zápasu alebo po konečnom hvizde a prejavili nespokojnosť s vedením a pod, ale problém už mám, keď sa hráči ako tak oklepú po tom hroznom týždni a nedávajú šance, ktoré by v 80% prípadoch v pohode premenili a potom príde gól od Aduriza a začnú pískať a mávať, našťastie tam bolo viac rozumných fanúšikov, ktorý ten pískot hneď prerušili a vyburcovalo ich to povzbudzovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak škoda, že sme si tu výhru museli vybrať zrovna dnes proti Baskom a body sme darovali o nič hrajúcej Granade.

Ale o to väčšiu motiváciu budú mať dúfam proti Seville.

Inak ako je na tom Ibai, ten hráč sa mi strašne na začiatku sezóny páčil viac ako Muniaín. Je zranený alebo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten uz letos bohuzel nenastoupi, uz je par mesicu ze hry velka skoda protoze je to vybornej zolik do druhyho polocasu...

Reagovat
alcantara

Mne sa takyto prejav s anarchiou na ihrisku proste nepaci. Goloviek je sice neurekom, ale radsej vidim zapas, ktory mame pevne pod kontrolou, aj ked to ma byt za cenu mensieho poctu sanci. Ale hraci su bohuzial rozruseni a v nepohode, novinari, fanusikovia a okolie robia svoje. Sanca na titul je asi mensia, ako ukazuju pocty v tabulke. Fanusikovia na Camp Nou su asi najhorsi na svete, piskanie na Pinta a Cesca hodne podle, skoda ze nepiskali, ajked Messi otocil zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to vcelku užívam a aj pivo chutí lepšie. Dosť mi to pripomína Rijkaarda, kde sme tiež vyhrávali zápasy s väčším počtom vytvorených šancí, ako bezchybnou a precíznou obranou hrou. Dneska za tu anarchiu z veľkej časti môže Song, takže so Sergiom sa to snáď vráti do pohody.

Horšie je však, že ak súper dá prvý gól a zatiahne to, čo dnes chválabohu Athletic neurobil je tam potom veľký problém. Za Rijkaarda práve platili tieto pravidlá hry, že sa hralo a útočilo na oboch stranách a bolo to pre nezaujatého fanúšika zaujímavejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, casy za Rijkaarda boli uzasne, zboznoval som tu hru a tie zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

nadhera vidiet to ako styria hraci sprintuju do sance,u golu na 3:0 to bolo krasne vidiet,zakoncenie ale musi ist pod brvno a nie do stehna obrancu ci kam este ze tam bol larrivey

Reagovat
smazaný uživatel

Lol pulka stadionu prázdného, solidní turisti úspěchu tam

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tady Realisti rozjížděli tak dvacet minut svůj kolotoč pitomosti a pak najednou jak když utne. Co se stalo?

Reagovat
madridcan

Najprv sa venovat niecomu, co robis aj sam a az potom zhodnotis svoj tim. Samozrejme uplne najlepsia je ironicka otazka na konci akoby ste si vcerajsim vitazstvom definitivne zaistili titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem mač sledoval tak od 60. minuty a v polospánku, takže z něj nemám kromě těch dvou gólů nic. Pozastavím se u té standartky Messiho - kopl to dobře. On to vždy kope do pravé šibenice a přesně tam to Gorka čekal i včera. Pak stačilo trefit bránu na druhou stranu. Pěkně a chytře rozehrané.

Jinak čtu ohlasy, že to bylo z naší strany docela dobré. Je zatracená škoda, že Tata má úchylku v Cescovi, a že se tím pádem žihadla v rozhodujících mačích sezony na plac nedostaly. Tohle je Tatův největší (a fatální) fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gorka sám povedal, že ho Messi prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezaujatého diváka skvělý fotbal (no kdyby Barca prohrála byl bych radši). Jinak to ani být nemohlo. Hráli jste maximálně otevřený fotbal s lehkostí, fůrou šancí a velice nejistou defenzivní zálohou a obranou. A nebyly tam žádné extra simulace (Neymar), takže tohle zkrátka muselo bavit. A kdo říká, že ne, tak kecá. Tak skvěle by se na Barcu dívalo, kdyby to hráli na kombo Pedro-Messi-Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak ,že kdo Barce nefandí a fandí proti ní ,tak se mu to nikdy nebude líbit ,i když hraje Barca zrovna výborný zápas . Madridisti to tak prostě mají, mně se třeba hra Realu líbí ,hrají většinou velmi kvalitně , organizovaně a mají smrtící útoky , líbí se mi víc než třeba Atlético ,tam té fotbalové krásy tolik nevidět , přesto jim ten titul přeji raději než Realu , když už nám to pravděpodobně nevyjde.

Reagovat
valloire

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu fanouška Realu sem rád že Barca vyhrála, protože tak ještě bude mít poslední kolo s Atleticem o co hrát, pokud Atleti do té doby ztratí body. Tím myšleno, pokud všechny zápasy Real vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostals rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Po vystřídání Xaviho jsem byl zvědavej, jak bude hra vypadat, protože jsem Cesca chtěl vidět na Xaviho pozici. A ono nic. Na Xaviho se stáhl Iniesta a Cesc se zase vochomejtal někde vepředu a hru jsme přestali kontrolovat. Úplně zbytečně Nevim, jestli to tak prostě Cesc hrát chce, nebo dostane takový pokyny. Oboje je ale špatně. Jinak se mi to celkem líbilo, rychlá hra ( jsem asi jedinej, ale líbil se mi Song, dostal míč a posílal to hned dopředu), takže to nebylo obléhání. Šance na obou stranách, já se včera bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Song prostě splynul s tou celkovou defenzívou. Ale správný postřeh, že hru zrychlil, nic nevymýšlel, prostě to nahrál prvnímu hráči v dohledu. I když něco zkazil. Taky bych to neviděl jako tragédii. Průměr.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jediny urcite nejsi, mne se jeho vykony stabilne libi a jeho schopnost zrychleni hry je skvela, coz u naseho casteho predrzovani mice vynikne jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda pozičně bývá hodně mimo, někdy se pouští do něčeho na co prostě nemá hlavu pak to vypadá celkem komicky. Ale jako backup za Sergia je hodně obtížná role. Radši bych pořádného stopera s tím že Masch by se vrátil na DM a Songa střelit.

Reagovat
X-bano-X

Ešte to tu nikto nedal tak budem prvý. Barcelonske B opäť víťazne valcuje Segundu, kde sú so stratou 4 bodov na druhé priame postupové miesto na krásnom treťom mieste. Tá Masia ale kazí mládež

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave ked bola bodovo na tom ako Castilla tak si to tu nepisal

Reagovat
madridcan

Co si dneska nejedol? Chcel by si vela

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Castilla, Castilla. Nie je to ten tím, ktorý bol v sezóne mimo zostupových priečok tak 4 kolá? Prečo by sa Barcelonske B malo porovnávať práve s tímom, ktorý teraz postúpil do Segundy a ak všetko pôjde ako ma, tak hneď aj vypadne späť kam patrí? Jediné čo Castilla v tejto sezóne dokázala je, že na Segundu proste nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vam vlastne vsetko odisiel ? Rafinha a Deulofeu + vam prisiel ten talent Denis Suarez ktory hra U21 a to uz je co povedat . No u nas je to trosku horsie nahradit Moratu , Jeseho , Casemira , Alexa f ( aj ked hral lavicku ) , Denisa . A tuto sezonu je dost vela hracov zranenych cize musia snami cestovat aj hraci s Bcka ako "Diego Costa" Llorente , Lucas

Reagovat
X-bano-X

Hráčov čo odišli je kopec, okrem tých top tak vlastne nastálo do A prešiel Sergi Roberto, na hosťovačku Agostino Ca, Joan Angel Roman, Quintilla, Araujo ale to je skôr upratanie hráčov ako oslabenie. Oveľa viac ma štve Sanabria, ten si myslím mal veľkú budúcnosť a Marc Muniesa, ktorému som veril viac ako Bartrovi(škoda zranenia). Potom odišiel David Lombán(našťastie?) do Elche a Luisovi Albertovi skončila hosťovačka a klub ho neodkúpil, čo celkom chápem, keďže súpiska nie je nafukovacia, ale čísla zlé nemal. Odišiel aj Balliu, ktorý hrával celkom často tuším okolo 30 zápasov za sezónu v základe. Ledes na ktorého Eusébio dosť spoliehal je tiež fuč. Takže keď si to vezmeš je to slušná polka tímu.

Inak Morata toho za B minulý rok veľa nenahral, či?

Reagovat
Billy McClane

Nie je to ta Castilla, ktora si v poslednom vzajomnom zapase s Barcou vytrela prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ,ta sestupem ohrožená Castilla. To je radosti

Reagovat
Billy McClane

Bano tu pise aky je Castilla obycajny paklub, ktory patri do 3. ligy a pritom ten tim svoju kvalitu rozhodne ma, ale musel sa na zaciatku sezony vyrovnavat s odchodom mnohych opor a teraz sa k tomu pirdali zranenia v A time. Ked bol ten tim cely pokope, tak si daval Barcu s prstom v nose

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem viděl , opravdu tam chodilo jedenáct bílých postav s prstem v nose , bylo docela nechutné se na ně dívat. Doufám, že takový soboj v příštím ročníku nebude k vidění.

Jen podotýkám ,že první zápas vyhrála Barca a v nose se nikdo z mládežníků La Masia nerýpal.

Reagovat
X-bano-X

Ten tím na to nemá. Spolieha sa na pár individualít, zvyšok je na dospelácky futbal podpriemer. Naviac ten tím je hrozne ťažko zvládnuteľný. Príde mi ako keby im od mala bolo vštepované že sú najlepší a podľa toho sa majú aj správa, no a potom to aj tak na ihrisku vyzerá. Pritom realita je niekde úplne inde.

Čo sa týka mini clasica - Barca hrá sezónu v ktorej sú top zápasy niekde inde ako clasico, pre vás to bol vrchol. Pri B tímoch nikdy nebude clasico nejak vypeckovaný zápas, pretože kvalitatívne sú tie tímy niekde inde. Samozrejme že nás Real môže poraziť, tak ako nás môže poraziť Girona či Ponferradina. Ale skúšky tí hráči neskladajú proti rovestníkom z Castilly, ale proti profíkom z Deporu, Paliem či Huelvy. Sústredíte sa na jeden zápas a zvyšok vám preteká pomedzi prsty.

Reagovat
Billy McClane

"Barca hrá sezónu v ktorej sú top zápasy niekde inde ako clasico, pre vás to bol vrchol. Pri B tímoch nikdy nebude clasico nejak vypeckovaný zápas, pretože kvalitatívne sú tie tímy niekde inde".....tak to si potom asi ani jedno z tych 4 poslednych beckovych El clasic nevidel. Barca ten zapas berie mimoriadne vazne, pretoze tu stale ide o prestiz a velku rivalitu, aj ked ide len o B timy.

A jasne Castilla sa sustredi hlavne na El Clasico

Pises zase hovna.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme.

Reagovat
valloire

Někde si to sebevědomí nahnat musí,když A tým opět ztratil šance na trofeje za týden.

Reagovat
X-bano-X

nn sebavedomie sa vrátilo po výhre Juvenilu v LM juniorov

BTW: opäť?

Reagovat
Billy McClane

Myslis tie kamerunske a tuniske talenty?

Reagovat
X-bano-X

A kde by boli tie talenty bez vedenia Barcelony, vtipe?

Reagovat
valloire

No jinde. V Juventusu,Arsenalu a tak...Nedělejte ze sebe pupek světa.

Reagovat
X-bano-X

Ale prd. Ma baví ako sa vždy nájde nejaký kus sranca, ktorý dokáže spochybniť aj takú vec ako je výchova talentov v Masii. Ktorý veľkoklub má svoju akadémiu len z hráčov jednej národnosti? Pričom Barcelona má tých španielskych odchovancov v poslednom čase ako maku.

Reagovat
Kokesh

Taky jsou od mala to nejlepší, i v prípadě Barcelony. Od přípravek vyhrávají co se dá a pokud se sejde dobrý ročník, dominují až do B týmu. Samozřejmě, že druhá liga je už o něčem jiném a jak píšeš, zahrát si proti Deportivu nebo minulý rok proti Ponorkám, kde mají jasné ambice na postup do první ligy je teprve ta velká zkouška.

Mini clásica bych určitě neshazoval, pořád mají svoje kouzlo a motivaci je vyhrávat. Mimochodem loni jsme skončili před váma, letos změnou trenéra, odchodu klíčových individualit a i dá se říct komplet celého mančaftu, dokoupení dalších potřebných hráčů až v průběhu sezóny to není úplně to pravé ořechové, ale liga se doufám zachrání. Nebýt vaší formy z posledních zápasů, možná se nacházíte v podobné situaci jako my, nebo jen o trochu lepší.

Pořád to jsou jen rezervní týmy, který by měly v ideálním případě dodávat do áčka mladé, perspektivní hráče. To, že jako celek nejsou takticky připravení jako Elche, Depor, Villareal apod., je nad slunce jasné....přechod z Juvenilu, sbírání zkušeností, oddělení zrna od plev, ....

Reagovat
One-Real

Reagovat
-Carles-

Tak Laporte ako jedna z možností na stopéra To by bola bomba, aj keď cena by bola vysoká, chlapec raz bude úplný top. Pokiaľ by vyšiel Valverde, mohol by si ho vziať zo sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš , že se už teď dá říct , že bude pro nás vhodný ,je to mladý kluk , přiznám se , že jsem jej v tom zápase zase tak neviděl , a tak se tě spíš ptám. Pravda je , že Bartra si počíná pořád jako dorostenec.

Reagovat
-Carles-

Zápas s Levmi som nevidel, neviem posúdiť. Ale on je túto sezónu naozaj výborný, človek by mu 19 ani netipoval. Bartra potrebuje pravidelne hrávať, neraz kvality ukázal a iba zápasová prax dokáže nedostatky eliminovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Před gólem , co jsme dostali udělal takový mládžnický kiks , šel nedůrazně a ještě se lekl myslím Muniaina,on sice potom podobný kiks provedl Masch ,ale gól byl neuznán pro ofsajd(velmi těsný).

Laporteho jsem si nevšiml ,byť jsem se na zápas klasicky díval dvakrát , to je ale možná dobře ,ptotože pokud je stoper moc vidět , většinou je to ve špatném, tak jako gólman. Obrana jim prostě slušně fungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

s Baskami je radost obchodovat

Reagovat
-Carles-

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o něj prý má i Guardiola, to by se Zubim a spol. ještě mohla být zábava.

Reagovat
-Carles-

To hej, Laporte bude už dávno v Bayerne a Zubi bude stále telefonovať do Baskicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tú jeho výkupku je to šialenosť a myslím si, že Baskovia ho inak nepustia, takže zbytočná strata času.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas se lvy byl kvalitní ,je to tým , proti kterému se nám vždy špatně hraje , ale tentokrát to bylo v podstatě příjemné , že přišel soupeř , který chtěl hrát otevřeně , škoda jen , že jsme nevyužili víc šancí , zvláště Alexisovi jsem je přál ,doufám , že zůstane , porotže jeho bojovnost a útočná agilnost je něco , co nám vpředu chybí .

Snad se ještě o tu šanci na titul budeme mít šanci porvat ,namistrovaní fanoušci Realu už to vidí jasně (oni prostě nemají kde ztratit) , ale já věřím ,že se to ještě podaří,a když ne nám , tak Atléticu ,i když jak říkám , mně osobně se jejich hra až tak nelíbí.

Reagovat
valloire

Kdo je tu namistrovanej? Můžem klidně ve Vigu nebo i Valladolidu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele