34. kolo
20.04.2014 19:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Granada CF 4:0

Sevilla si s velkým přehledem poradila s Grandou a po vítězství 4:0 pokračuje v honbě za pátým místem. Domácí rozhodli o svém vítězství třemi brankami v druhém poločase v rozmezí sedmnácti minut. Hosté naopak nepotvrdili vítězství s Barcelonou a po mdlém výkonu zůstávají v dolní polovině tabulky.

Fotbalisté Sevilly zahájili zápas obrovským tlakem a prakticky přikovali svého soupeře na jeho obranné polovině. Z nátlakové hry domácích však nerezultovalo víc než několik rohových kopů. Fanoušci Sevilly se dočkali prvního gólu po patnácti minutách hry. Byl to však hostující obránce Diego Maínz, kdo si nešťastně srazil centr Gameira do vlastní sítě - 1:0! Sevilla ani tak nepřestávala bušit do obrany svého soupeře, která ale udržela vcelku přijatelný stav až do konce první půle.

V úvodu druhého poločasu ale přišla ze strany hostů další fatální chyba. Až komicky působilo v 51. minutě nepřesné zpracování malé domů v podání brankáře Granady Karnezise. Pomalu kutálející se míč doklepl skluzem do branky Gameiro - 2:0! Sevilla se tak prakticky zadarmo dostala do ještě větší euforie a o sedm minut později už to bylo o tři branky.

Nezastavitelný Gameiro odvedl obrovský kus práce na pravé straně a poté vyslal přízemní centr do vápna hostů. Tam Rakitić chytře pustil míč na Mbiu, jenž neměl problém zasunout míč do odkryté branky - 3:0!

I přes statečný výkon Granady dnes prostě hostům nebylo přáno a Sevilla navíc přidala v 68. minutě rozhodující čtvrtou branku. A znova to bylo po fatální chybě granadské obrany, tentokrát Ilori ve snaze dostat míč z nebezpečného prostoru trefil jen svého kolegu Diega Mainze, od něhož se míč odrazil přesně k nohám Vitola a čtyřiadvacetiletý útočník už neměl problém dopravit míč za záda bezmocného Karnezise - 4:0!

Alespoň čestný zásah mohl do sítě Sevilly vstřelit v 87. minutě El-Arabi, jeho prudká rána však letěla jen těsně vedle Betovy branky. Portugalský brankář už posedmé v této sezóně udržel čisté konto a celá Sevilla se tak může radovat ze sedmnáctého vítězství v tomto ročníku La Ligy.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

9:2

Reagovat
Robík

Co jsis dal. Já občas v tipu taky ustřelí Sevilla ted jede a v přístím kole se poperou s Atletikem B.o předkolo LM.A to dnes na Barce hrálo dobře,takže se je na co těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele