Primera División - souhrn 32. kola

08.04.2016, 22:21, aktualizováno 11.04.2016, 22:23
Komentáře a souhrny
Villarreal si po Spartě smlsnul i na Getafe. Athletic s problémy přetlačil Rayo. Atlético stahuje manko na Barcelonu; samo zvítězilo na půdě Espanyolu, zatímco Katalánci prohráli se Sociedadem dokonce bez vstřelené branky. Real Madrid splnil povinnost a přesvědčivě rozstřílel Eibar. Betis udolal Levante, které zůstává přišpendleno ke dnu tabulky. Málaga neprohrála už popáté v řadě...

Deportivo La Coruña - UD Las Palmas 1:3

11.04.2016 20:30

Góly: 47. Lucas - 58. Sergio Araújo, 79. David García, 90+3. Sergio Araújo

Las Palmas nezaváhalo ani v La Corinui, odkud si veze tři body za výhru 3:1. Vše podstatné se stalo až po přestávce, domácí sice poslal do vedení Lucas, ale dva góly Arauja a jedna branka Davida Garcii znamenaly výhru fotbalistů z Kanárských ostrovů. Las Plamas se dostalo do první desítky, Deportivo je třinácté.

První poločas nemohl diváky příliš nadchnout. K vidění byly totiž spíše osobní souboje a šancí si ani jedno mužstvo příliš nevytvořilo. Domácí mužstvo si však přeci jen drželo mírnou převahu a několikrát se modrobílí dostali k ohrožení branky Las Palmas. V 17. minutě unikl Luis Alberto po pravé straně a necentroval před branku hostí na Lucase, toho si však pohlídal obránce Lemos. Ve druhé a poslední příležitosti první půle se v 38. minutě vydal po nákopu Sidneiho na zteč Varasovy svatyně znovu Lucas, v dobré pozici ale trestuhodně přestřelil.

Do třetice to už ale Lucasi Pérezovi vyšlo. Krátce po změně stran nakopl odražený míč vysoko do vzduchu Fernando Navarro, Lucas zachoval duchapřítomnost, natlačil se před dvojici beků Aythamiho s Castellanem a nekompromisně propálil Javiho Varase - 1:0! Deportivo kráčelo za výhrou, ale hostující hráči v sobě zmobilizovali síly k odporu a zanedlouho bylo vyrovnáno.

V dresu Las Palmas se prosadil Sergio Araujo. Ten vytěžil maximum z brilantní přihrávky Moma za obranu a tváří v tvář gólmanu Manuovi poslal míč nechytatelně k bližší tyči - 1:1! Depor mohl změnit osud utkání opět v 64. minutě, to by však Luis Alberto musel zamířit při své střele zpoza vápna přesněji než do rukavic brankáře Varase. V 69. minutě pak burácel Riazorem dlouhý aplaus, na hřiště se totiž dostal v dresu Las Palmas čtyřicetiletý Juan Carlos Velerón. Své nejspíš poslední vystoupení na milovaném Riazoru si klubová legenda Deportiva musela užít dosytosti, po jeho příchodu se totiž začaly dít v La Coruni věci.

V 74. minutě nejdřív zahodil další gólovku domácích Luis Alberto, jenž z vápna ve vyložené pozici přestřelil. Bezradnosti domácích v útočné fázi využili hosté v 79. minutě. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu a následném centru do vápna našel Aythami vydařenou zpětnou příhrávkou Davida Garcíu, který skákavou střelou poslal hostující celek do vedení - 1:2! Deprotivo nebylo na podobný scénář vůbec připraveno a domácím se rychle krátil čas na reakci.

Ta mohla přijít v 89. minutě, když po hlavičce Rodrígueze pálil z velké blízkosti Lucas Pérez. Už překonaného Varase však zachránilo břevno a ironický úsměv na tváři domácího forvarda mluvil za vše. Definitivní tečku za utkáním tak udělali hosté. Konkrétně Araujo, jenž doklepl míč do branky po nebojácném průniku El Zhara do rozhozené domácí obrany - 1:3! Las Palmas tak vyhrálo šesté z posledních sedmi utkání a zajistilo si záchranu, na tu si musí v La Coruni ještě chvíli počkat.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 1:0

10.04.2016 20:30

Góly: 61. Iñaki Williams

Černá šňůra Athleticu je zdárně u konce. Baskický klub si totiž zvládl na domácí půdě poradit s Rayem Vallecanem, když se o jedinou branku zápasu postaral Iňaki Williams. Celek z Bilbaa se tak nadále drží alespoň na dostřel páté Celty Vigo, přičemž za čtvrtým Villarrealem zaostává stále o propastných devět bodů.

Williams, jenž musel krátce po své trefě střídat vinou zranění, se prosadil v jednašedesáté minutě vydařenou ranou zkraje pokutového území. Šlo již o jeho osmou ligovou branku sezony. Tatam je díky tomu nevyvedená série tří porážek za sebou, které obohatila pouze jedna remíza. Do nadcházející odvety čtvrtfinále Evropské ligy proti Seville tak mohou jít svěřenci Ernesta Valverdeho o něco lépe naladěni, byť v domácím zápase podlehli obhájcům trofeje 2:1.

Právě Sevillu díky této výhře Athletic v ligové tabulce přeskočil a odsunul svého soka na sedmé místo. Rayo naopak zůstává přikováno nebezpečně blízko sestupovým vodám, k nimž má ze své šestnácté příčky blízko na vzdálenost pouhých tří bodů.

O první střelecký pokus utkání se postaral Iňigo Lekue, ovšem hostující brankář Juan Carlos si s jeho ranou poradil, stejně jako s tou Ikera Muniaina. Mezitím se ještě domácí marně dožadovali odpískání pokutového kopu za nastřelenou ruku Josého Ángela Crespa. Na opačné straně musel být pozorný i gólman Gorka Iraizoz při šanci Javiho Guerry. Nic víc již oba celky v první půli směrem dopředu nepředvedly, a tak o přestávce přetrvávalo bezbrankové skóre.

Krátce po změně stran o sobě dal poprvé vědět Williams, když nastřelil boční síťku Carlosovy brány. Pak mohlo Rayo zpytovat svědomí, že se nepovedlo Iraizoze překonat při šanci Pabla Hernándeze, neboť jen pár vteřin nato padl gól na jejich straně. Williams si pohodlně zpracoval pas Raúla Garcíi a vypustil z hranice šestnáctky prudkou ránu, kterou zastavila až síť za bezmocným Carlosem.

S blížícím se závěrem sice Rayo dokázalo svého soupeře zatlačit a vypracovat si několik nadějných příležitostí, jenže Guerra znovu neuspěl proti Iraizozovi a Mikú posléze poslal svou hlavičku příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 2:0

10.04.2016 18:15

Góly: 15. Denis Suárez, 85. Cédric Bakambu

O čtvrtém místě Villarrealu začíná být čím dál méně pochyb. Žlutá ponorka si totiž poradila s tápajícím Getafe pohodlně 2:0 a nadále udržuje před svými soky za zády luxusní osmibodový náskok, o který by již mohla v posledních šesti kolech přijít jedině vinou katastrofálního výpadku.

Již v první půli otevřel skóre Denis Suárez, jehož po změně stran doplnil svým dvanáctým gólem Cedric Bakambú. Zatímco domácí mají předkolo vysněné Ligy mistrů na dosah, Getafe pokračuje v marném trápení na sestupové devatenácté příčce s dvoubodovým mankem na záchranu.

O jistý tlak na Villarreal se stihla v dříve hraném zápase postarat pátá Celta Vigo, která svůj duel s Gijónem zvládla v poměru 1:0. Svěřenci kouče Marcelina se ovšem nenechali ničím rozhodit a ani na nich nebylo poznat špetky únavy ze čtvrtečního vystoupení ve čtvrtfinále Evropské ligy proti pražské Spartě. Již brzy málem otevřel skóre Suárez, ale jeho první rána ještě proletěla mimo tři tyče. Dvaadvacetiletý záložník však po čtvrthodině přece jen skóroval po vyvedené kombinaci a přesném finálním pasu Adriána.

Getafe se mohlo vrátit do zápasu hned záhy, jenže Álvaro Medrán si v nadějné pozici vylámal zuby na brankáři Sergiu Asenjovi, a tak první půle skončila těsným vedením domácích. Ti pak po změně stran dostali svého madridského soka pod tlak v honbě za pojištěním nejistého jednobrankového náskoku, ovšem Adrián i Samuel Castillejo své příležitosti zahodili.

O uklidňující druhý gól se tak musel postarat Bakambú, jenž tak navázal na své dvě trefy ve zmíněném zápase se Spartou. Jeho branka z pětaosmdesáté minuty již byla v letošní sezoně jubilejní dvacátou a Villarreal si tak mohl užít poklidný závěr zápasu.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 2:1

10.04.2016 16:00

Góly: 41. Dani Parejo, 90. Álvaro Negredo - 86. Kévin Gameiro

Sevilla sice protrhla svou mizernou bilanci na hřištích soupeře ve čtvrtfinálovém klání Evropské ligy, ovšem její nedělní představení na půdě Valencie vrátilo vše do zajetých kolejí. Andaluský celek prohrál na Mestalle 2:1 a jeho ambice na postup do příštího ročníku Ligy Mistrů se pomalu ale jistě mohou opět zrealizovat jedině skrze obhajobu titulu Evropské ligy...

Los Che, kteří na vlastním stadionu nastoupili vůbec poprvé od odvolání Garyho Nevilla, se zaslouženě ujali vedení čtyři minuty před koncem první půle, když se z přímého kopu prosadil Daniel Parejo. Hosté však zvládli v témže časovém úseku poločasu druhého srovnat zásluhou Kevina Gameira, jenž vsítil v šestaosmdesáté minutě svůj jubilejní patnáctý ligový zásah sezony. Přesto ještě zbyl čas na jeden další gól. Postaral se o něj střídající Álvaro Negredo až v samém nastavení.

Valencie se tak posunula na třinácté místo a s jejími sedmatřiceti body na kontě se zdá, že starosti o záchranu se jí nakonec v závěru sezony přece jen týkat nebudou. Sevilla zůstává sedmá a své naděje bude muset znovu vložit především do pohárové Evropy.

Domácí začali nadějně - Paco Alcácer přinutil brankáře Sergia Rica k brzkému zákroku a nedlouho poté pokoušel štěstí i Parejo. Krátce před odchodem do šaten nakonec právě druhý jmenovaný Valencii přece jen poslal do vedení, když s drobnou pomocí teče sevillské zdi procpal míč z přímého kopu až do sítě.

Po změně stran se Sevilla marně dožadovala odpískání penalty za zákrok Mustafiho na Fernanda Llorenteho, ovšem v závěrečné desetiminutovce se tak jako tak vyrovnání dočkala. Coke ještě výtečnou šanci zahodil, ale střídající Gameiro již po pasu Michaela Krohn-Dehliho zvládl Diega Alvese překonat na jeho přední tyči. I bod byl pro hosty málo, ale nakonec si z Valencie neodvezli ani to. Obrana Sevilly si totiž nedokázala poradit s centrem Pareja a Negredo se v nastalém zmatku zorientoval nejlépe, zkušeně zblízka uklidil míč do branky a zajistil svému týmu cenný skalp a výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Celta Vigo 0:1

10.04.2016 12:00

Góly: 64. Nolito

Souboj týmu ohroženého sestupem proti celku s pohárovými ambicemi nakonec vyzněl lépe pro favorita. Celta Vigo totiž díky trefě Nolita zvítězila na půdě Sportingu Gijón a je znovu o krůček blíže páté příčce, a tedy kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy.

Jediná branka zápasu padla krátce po hodině hry, kdy Nolito poslal Celtu do zaslouženého vedení a posunul tak svůj tým na zisk dvaapadesáti bodů. To Sporting zůstává nadále na prvním sestupovém osmnáctém místě, přičemž šest kol před koncem ztrácí na záchranu dva body.

V minulém týdne asturijský celek zvládl pouze remizovat s obdobně tápajícím Levante a ani proti Celtě se pro ně utkání nevyvíjelo dobře. Celta byla od počátku lepší a potvrzovala, proč právě letos útočí na evropské poháry vůbec poprvé od roku 2003. Nolito málem otevřel skóre již ve dvanácté minutě, když si umně narážečkou vyměnil míč s Johnem Guidettim, ale nakonec těsně minul.

Hosté ani navzdory viditelné převaze zlomit bezbrankový stav do přestávky nedokázali, neboť slibné šance Nolita s Iagem Aspasem skončily pokaždé nezdarem. Na opačné straně tak mohl krátce před odchodem do kabin potrestat mizerné zakončení Celty Antonio Sanabria, ovšem ani nejlepší střelec Sportingu nezvládl svou hlavičku usměrnit mezi tři tyče. Krátce po změně stran pak paraguayský kanonýr jen těsně nedosáhl na přetažený centr k zadní tyči.

Hned pár minut nato udeřila Celta. Orellanův pas z levého křídla obdržel Nolito, jenž skóroval i v minulém kole v rámci galicijského derby s Deportivem La Coruňa, a po šikovném postrčení míče do středu na pravačku propálil vše, co mu stálo v cestě. Šlo již o jeho jedenáctý gól sezony, který se záhy ukázal být i tím vítězným.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 1:0

09.04.2016 22:05

Góly: 81. Rubén Castro

Jakékoli obavy Realu Betis z letošního boje o záchranu jsou podle všeho zahnány. Sevillský klub totiž dokázal na domácí půdě těsně porazit poslední Levante v poměru 1:0, a to jako obvykle zásluhou Rubéna Castra jakožto autora jediné branky utkání.

Čtyřiatřicetiletý veterán v útoku Betisu zařídil svému týmu vedení v jednaosmdesáté minutě, kdy si naskočil na centr Álvara Cejuda a s přehledem jej hlavičkou poslal do sítě. Šlo již o jeho sedmnáctý gól sezony, a to nanejvýš důležitý. Real se totiž posunul na zisk sedmatřiceti bodů, tedy celých devět od prvního sestupového místa. S šesti ligovými koly do konce by se již musela stát hotová pohroma, aby ještě Betis stihnul sestoupit...

To Levante je na tom povážlivě hůře. Klub z Valencie totiž nadále figuruje až na poslední dvacáté pozici s pouhými pětadvaceti body a připisuje si třetí porážku v řadě. Na záchranu však prozatím stále stačí pouze dohnat tříbodové manko.

Hosté byli v první půli lepším týmem na hřišti, jenže Joan Verdú zahodil dvě jasné šance a Giuseppe Rossi zase napálil pouze boční síťku. Když pak domácí gólman Antonio Adán vytěsnil konečky prstů nad břevno i hlavičku Carla Medjaniho po rohovém kopu, šlo se do kabin k nelibosti Levante za bezbrankového stavu.

Betis se po změně stran výrazně zlepšil a najednou to byl on, kdo si připravoval lepší brankové příležitosti. Devět minut před koncem se pak jedna proměnila v gólovou, když Castro unikl pozornosti hostující obrany a zakončil Cejudův vzdušný pas přesnou hlavičkou. Do konce zápasu si již nabyté vedení Betis svědomitě opatroval a zvítězil tak 1:0.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 1:0

09.04.2016 20:30

Góly: 5. Mikel Oyarzabal

Barcelona překavpivě ztratila všechny body v San Sebastianu a boj o titul tak dostává před koncem sezóny dallší zápletku. Baskům stačil k udolání úřadujících šampionů jediný gól Mikela Oyarzabala z kraje utkání. Náskok Barcy na čele soutěže se smrsknul na tři body, Real Sociedad se bodově dotáhnul na Malagu.

Do San Sebastianu nejezdí Barcelonští vůbec rádi. Na Anoetě totiž nevyhráli od roku 2007 a poměrně pravidelně zde mají problém vůbec bodovat. Katalánaský velkoklub tu dnes v La Lize prohrál počtvrté v řadě, čímž své prokletí v tomto baskickém městě znova potvrdil. Barcelona si tak po remíze ve Villarrealu a porážce v El Clásicu připsala další nelichotivý výsledek. Tři kola v řadě na ligové vítězství Barca pod vedením Luise Enriqueho ještě nikdy nečekala. Šest kol před koncem soutěže je bitva o titul stále otevřená.

Barca přitom nezačala špatně, když se nedlouho po úvodním hvizdu ocitl sám před gólmanem Munir. Rulli vša svou úlohu zvládl a barcelonského forvarda bleskovým výběhem vychytal. Už v 5. minutě ale udeřili domácí, když se trefil hlavou teprve osmnáctiletý mladíček Mikel Oyarzabal. Domácí odchovanec si naskočil na centr Xabi Prieta a krásným obloučkem překonal Brava - 1:0!

Barca po obdržené brance přidala a zmáčkla domácí u jejich branky, nicméně bušení do obrany modrobílých nepřinášelo kýžený efekt. Obrovskou šanci měl ve 34. minutě Arda Turan, k němuž se dostal odražený míč ve vápně a jeho pohotová střela pořádně zaměstnala gólmana Rulliho. Ten tečovaný míč s obrovským štěstím vyrazil rukou mimo nebezpečí.

Po změně stran pokračovala zvýšená aktivita hostujícího celku. Pomohl k ní příchod Iniesty, jenž po přestávce nahradil Rafinhu. Messi se pak krátce po přestávce právě po Iniestově centru ocitl nečekaně sám před Rullim, zády k brance ale nedokázal doklepnout míč mezi tři tyče. V 55. minutě na sebe vzal odpovědnost znova Iniesta, jenž napřáhl z dobrých daceti metrů a pořádně protáhl Rulliho, jenž tygřím skokem vyrazil míč na rohový kop. V 62. minutě pak kopal Neymar nebezpečnou standardku hned z poza šestnáctky. Nabízenou možnost ale nevyužil a poslal míč tesně vedle bližší tyče.

Další obrovskou příležitost spálili hosté v 74. minutě. Rakitič našel svělým centrem za obranu vysunutého Piquého. Ten sklepnul balón na nabíhajícího Messiho, jenž ovšem namířil svůj pokus pouze do míst, kam se natahoval nepřekonatelný Rulli! Argentinský forvard to na Rulliho vyzkoušel v 86. minutě hlavičkou, ani ta však domácího brankáře nezaskočila. A když nepadla vyrovnávací branka ani po Iniestově rychlé střele z vápna v samém závěru utkání, odjížděli Katalánci z Anoety se sklopenou halvou. Real Sociedad ubránil hubené vedení a slaví jeden z největších úspěchů v letošní nelehké sezóně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:3

09.04.2016 18:15

Góly: 29. Papakouli Diop - 35. Fernando Torres, 58. Antoine Griezmann, 89. Koke

Atlético si připsalo cenné vítězství na půdě Espanyolu, čímž Simeoneho tým obhájil druhou pozici a vyvinul tlak na vedoucí Barcelonu. Od první příčky dělí nyní Rojiblancos tři body. Skvělý obrat a tři body z Katalánska zařídili hostům Torres, Griezmann a Koke, zatímco domácí neudrželi náskok po úvodní brance Diopa.

Zápas se rozjížděl pomalu a dlouhé minuty byl k vidění především boj o míč ve středu hřiště. Atlético bylo silnější na míči, z čehož těžil v první vážnější příležitosti zápasu Torres. Hostující forvard pronikl do vápna domácích, jenže jeho rána skončila nad brankou. Atlético tak probudla až vedoucí branka Espanyolu. Ta přišla krátce před vypršením první půlhodiny zápasu. Po rohovém kopu se ve vápně Madridských prosadil Diop, který hlavou nasměroval míč nechytatelně na zadaní tyč - 1:0!

Atleti si uvědomili, že by fotbalová údržba na Katalánce nemusela stačit a přitlačili na pilu. Euforii z vedení překazil domácím hned ve 35. minutě Fernando Torres. Ten prokázal svůj hlad po gólech, když se prosadil i proti dvojici obránců a krásnou ranou pod padajícím gólmanem Lópezem vyrovnal na 1:1! Do kabin tak oba celky odcházely za nerozhodného stavu.

Po změně stran pokračoval více méně vyrovnaný duel, ovšem Atlético šlo za třemi body přeci jen o něco rozhodněji. Odměnou byla Cholovu výběru vedoucí branka v 58. minutě. Hosté předvedli parádní kombinaci před vápanem, kterou vyšperkoval Torres brilantní přihrávkou na rozběhnutého Griezmanna. Nejlepší střelec Atlética nabídnutou příležitostí nepohrdl a prudkou ranou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení - 1:2!

Barcelonští nesložili zbraně a snažili se s utkáním ještě něco udělat. Hra na stále větší riziko se ale nakonec Kataláncům nevyplatila. Hosté číhali na svou šanci vsítit rozhodující gól a ta přišla těsně před koncem utkání. Definitvní podobu výsledku dal v 89. minutě Koke, který přesně hlavičkoval po centru Torrese z pravé strany. Atlético si tak z Estadi Cornella-El Prat veze zaslouženou výhru 3:1, Espanyol musí po čtyřech vydařených utkáních skousnout šestnáctou porážku v sezóně.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 4:0

09.04.2016 16:00

Góly: 5. James Rodríguez, 18. Lucas Vázquez, 19. Cristiano Ronaldo, 39. Jesé

Real Madrid s přehledem porazil Eibar 4:0 a alespoň částečně si spravil chuť po neúspěchu ve Wolfsburgu. Bílý balet stihl všechny góly už v první půli, když se postupně trefili Rodríguez, Vázquez, Ronaldo a Jesé. Vedoucí Barceloně se Real přiblížil na rozdíl čtyř bodů, obhájce titulu má však ještě večerní utkání k dobru.

Skvělý večer pro Madridské začal už v 5. minutě utkání. Real dostal příležitost kopat standardní situaci z nebezpečného prostoru v blízkosti pokutového území a k exekuci přémého kopu se překavpivě postavil James Rodríguez. Kolumbijský fotbalista s milimetrovou přesností obstřelil zeď a míč zapadl neomylně k tyči - 1:0! Eibar jednoduše nestíhal a byl nucen se prakticky pořád bránit. Druhý gól domáích na sebe proto nenechal dlouho čekat. Běžela 18. minuta, když Cristiano Ronaldo pronikl do rozhozené obrany Basků a poslal míč na nohu Vázqueze, jenž okamžitě napálil míč za záda zkoprnělého brankáře Riesga - 2:0!

Cristiano Ronaldo se hned vzápětí proměnil z přihrávajcího hráče ve střelce, když zakončoval povedený protiútok tažený Jesém. Portugalský kanonýr měl dostatek místa i času si přihrávku zpracovat a z následné střely nedal Riesgovi ani padjícímu obránci šanci - 3:0! Real tak po dvaceti minutách hry vedl o tři branky na Santiago Bernabéu se schylovalo k velkému baskickému debaklu.

Ten se přiblížil ještě více pár mínut před přestávkou. Nebohým hostům uštědřil čtvrtý direkt Jesé, jenž stál na konci akce Cristiana Ronalda. CR7 se šlápl na plyn a pláchl všem svým pronásledovatelům po levé straně. Zavezl míč do šestnácky a přízemním centrem hladal spoluhráče před brankou. Míč přepustil Vázquez na nikým nehlídaného Jesého, jenž pohodlně uklidil balón do branky - 4:0! Hned poté měli také dobrou příležitost hráči Eibaru. Jota našel ve vápně Pantiče, jehož dobrou hlavičku ale vytlačil mimo tři tyče Casilla!

Do druhé půle nasadil hostující kouč Mendilibar hned dvě nové tváře. Na trávník se dostali Bastón a Juncá. A právě mladý obránce David Juncá mohl hned v 55. minutě snížit, jeho střela z nadějné pozice ale letěla trestuhodně mimo tři tyče. Real v druhém poločase přece jen polevil a nechal prostor i hostujícím fotbalistům. I hra na půl plynu však domácím stačila k bezpečnému uhájení vysokého náskoku a Baskové se nevzchopili ani ke snížení.

Naopak v 74. měl na kopačce svůj druhý gól v zápase Ronaldo. Dosavadní nejlepší střelec La Ligy ovšem nepotvrdil svou pověst, když z velké blízkosti minul branku. Poslední vzrušení přišlo v Madridu deset minut před koncem a postarali se o něj hostující hráči. Konkrétně střídající Bastón, který ale ve stoprocentní šanci napálil jen břevno Casillovy svatyně! Baskům tak nebyl dopřán ani čestný úspěch a z Madridu odjíždějí s výpraskem 4:0.

Více informací k zápasu

Granada CF - Málaga CF 0:0

08.04.2016 20:30

Góly: -

Páteční předehrávka dvaatřicátého kola Primera División příliš fotbalové krásy nenabídla. Domácí Granada v souboji s Malagou vyválčila bod za bezbrankovou remízu a znovu se posunula o kousek blíže k vytoužené záchraně.

Granadští šli do zápasu s náskokem jednoho jediného bodu na první sestupovou příčku a nakonec tento náskok přinejmenším dočasně zdvojnásobili. Šlo již o jejich čtvrtou dělbu bodů v řadě. Pro Malagu jde o další ztrátu, co se boje o Evropské poháry týče, a do Evropské ligy se tak už nejspíše hosté v příští sezoně nepodívají. Od šestého místa totiž andaluský celek zaostává o celých sedm bodů a navíc jeho soupeři nyní mají zápas k dobru.

Chabou náplastí je pro Malagu fakt, že opět o jedno kolo prodloužila svou neporazitelnost, která sahá až k druhému březnu. Hosté sice byli opticky lepším týmem na trávníku, jenže své šance využít nedokázali. Ignacio Camacho byl prvním, kdo v tomto ohledu selhal, a to již v druhé minutě, když Reciův centr uklidil hlavičkou pouze vedle branky. Duje Ćop posléze mířil přesněji, jenže jeho přízemní pokus hlavou stihl brankář Andrés Fernández spolehlivě lapit. Na opačné straně zahrozil Youssef El-Arabi, ovšem jeho rána se mezi tři tyče nevešla.

V závěru utkání, které postrádalo patřičnou kvalitu, se hosté ještě vzepjali k náporu v honbě za vítězstvím. Jak Recio, tak Camacho však se svými dalšími šancemi rovněž nepochodili. V posledních minutách měl gól na kopačce Ricardo Costa, jenž nebezpečně vypálil již z hloubi pokutového území, ale naneštěstí pro Malagu těsně přestřelil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona32244487:2776
2.Atlético Madrid32234554:1673
3.Real Madrid32226493:2972
4.Villarreal CF32179641:2660
5.Celta Vigo321571045:5252
6.Athletic Bilbao321561150:4051
7.Sevilla FC321391045:3948
8.Málaga CF3210111130:2941
9.Real Sociedad321181340:4241
10.UD Las Palmas321161537:4439
11.SD Eibar321081443:4838
12.Valencia CF329101336:3937
13.Deportivo La Coruña32716941:4737
14.Real Betis329101329:4537
15.Espanyol Barcelona321061633:6036
16.Rayo Vallecano327101543:6431
17.Granada CF32791633:5730
18.Sporting Gijón32771832:5328
19.Getafe CF32771828:5628
20.Levante UD32671928:5525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (268)

Přidat komentář
stas87

Aka je sanca,ze sa konecne La Liga zbavi Getafe?Snad uz tomu nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanca je vzhladom ku tabulke velka ale ten modry hnus sa isto-iste zachrani... Kiezby zostupili ale na dobro

Reagovat
Mateo16

Priat RM B vypadnutie

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Magic player

Reagovat
Murtago

Co máš proti Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

je to zumpa ligy, aspon bodou merengutani zacinat sezonu s 0 body a ne se 6ti..

Reagovat
el Principito

Reagovat
Billy McClane

Ved co hra Getafe La ligu, tak Real s nimi stratil viac bodov ako Barcelona (konkretne 21b, Barca 19b

Dalsia rozpravka by nebola?

Reagovat
celeb

"Felipe Melo by se podle některých španělských médií mohl stěhovat z Interu Milán do Andalusie, italský klub údajně jedná o jeho prodeji do Sevilly"

Posledne, po com tuzim, je vidiet tohoto magora v PD. Snad to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

veru, tento hrac uz nema co ponuknut a spanielskemu fotbalu vobec nie. nestihal by technicky ani rychlostne a z toho plynucou nervozitou by len kazil Seville zapasy. radsej postavit mladeho talenta, ako toto.

Reagovat
celeb

on je hlavne totalny magor. Hnusne fauly, zakerak, svina.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/Messi.trollingmadrid.since2008/videos Hned prve video.....to tohto porovnavaju s Messim ? nebudte smiesni :D

Reagovat
smazaný uživatel

ten teda ma ale sledovanost, ubohe

Reagovat
madridcan

Robi si promo na EF

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/1H7azzJJCY0

To je neskutocne, kolko krasnych golov ten clovek dal. Ten by si to snad mohol dat patentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbalový umělec

kterej nebýt hlavy, tak toho mohl dosáhnout taky daleko víc..

Reagovat
smazaný uživatel

dajte tomuto dementovi ban

Reagovat
smazaný uživatel

tobě?

Reagovat
madridcan

Nasiel si klavesnicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe aj s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando sa vratil.

https://youtu.be/DU0NlQEIOxg

Reagovat
lucius6

V posledních zápasech je výbornej. Doufám, že zůstane v Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujte mu za postup

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som len posl. 20. minut, ale oplatilo sa. Popravde neocakaval som taku nabitu zostavu Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jednou se tuhle sezóny vrátím k dřívější krátké tradici ohodnocování jednotlivců, nikoliv celku.

Oblak - 8

Juanfran - 5

Godín - 8

Lucas - 7

Filipe - 6

Augusto - 6

Gabi - 6

Koke - 10

Carrasco - 8

Griezmann - 8

Torres - 9

Thomas - 7

Correa - 6

Saúl - nehodnocen

Simeone - 10

Reagovat
lucius6

Torres musí zůstat. Poslední zápasy ho sleduju a přijde mi, že konečně dokázal svojí hru přizpůsobit svým schopnostem a hned se to projevuje na jeho výkonech. On podle mě může klidně příští sezonu dát 15+ gólů v lize. Já se opravdu modlím, aby neodešel někam do Číny, protože to by byl absolutní konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý postřeh. Opravdu to vypadá tak, že Torres za ten rok pod Simeonem prozřel a přizpůsobil svůj výkon vzhledem k nedostatkům, které mu přinesla zranění a věk. Podobně jako je Simeoneho filosofie pragmatická, tak i Torresova hra se stala v porovnání s jeho hrou před rokem v jednotlivých herních situacích užitkovější. Nejenže už to dávno není Bugatti Veyron, ale už si na Bugatti Veyron ani nehraje. Teď je to takový Renault Master, který toho hodně uveze a sem tam někoho na dálnici i prubne.

Reagovat
smazaný uživatel

on se snazil svoji hru prizpusobit i predtim, treba v chelsea dokazal bejt hodne platnej v mezihre, akorat ve finalni fazi byl zoufalej. spis mi pripada, ze konecne ziskal zpatky sebevedomi, ktery mu zkratka posledni roky naprosto chybelo. troufne si na hrace, zkusi klicku, veri si v zakonceni. vzdyt na podzim (a jeste zacatkem jara) hral skoro stejne, akorat jeho zakonceni bylo hruzny a vsude byl o krok pozde. vsechno se to zlomilo tou stovkou, spadl z neho tlak - a taky je myslim videt, ze hraje o novou smlouvu. simeone to s nim vyresil mistrovsky...

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim jsme jeho přínos sice chválili, ale tehdy to spočívalo hlavně v agilitě k soupeřově obraně, bojovnosti a odevzdání se mužstvu. Tohle jsem si trochu idealizoval a Fernanda přechvaloval. Jeho post byl v kontextu kvality základní jedenáctky pořád slabina. Odevzdání se byla základní povinnost, kor v Atléticu. To teď je opravdu hoden chvály. Přidal totiž um. Většina jeho doteků s míčem je ideální, situace konečně řeší jako top fotbalista a co především - je v posledním obdobím tahounem mužstva. S takovýmhle Torresem dokonce Atlético vypadá nebezpečně jako za časů Costy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to jde ruku v ruce asi s tím sebevědomím.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, presne to je ten rozdil, co dela sebevedomi nabehy a navyky ma porad relativne stejny, nijak zvlast svoji hru nezmenil, akorat momentalne mu to vychazi...

to zase myslim trochu prehanis s costou to bylo neco uplne jinyho, neco takovyho uz asi nikdy nebude. kazdej nakop smrdel, kazdej nabeh do vapna, kazda standardka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo znova 30 branek. To je prostě fotbalový básník! Nejlepší v La Lize!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Ronaldo něčeho básník, tak gólový.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

blbec no, měl by hrát fotbal a on místo toho dává góly

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už vidím, že jsem to napsal nešťastně. Vysvětlím. Fotbalový básník Ronaldinho, gólový básník Cristiano Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší

Reagovat
Ángel di María 22

Začíná to být hodně zajímavý, Barcelona tradičně na Anoetě v křeči

Reagovat
monty25

Další zbytečná komplikace. Vypadá to, že Barca v klíčové části sezony ztratila formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dneska si to Barca prohrála sama. Kdyby chtěli, vyhráli by minimálně o 5 gólů.

Reagovat
misinho7

podla mna keby chceli tak aj o 10..skoda ze nechceli

Reagovat
smazaný uživatel

no a kdyby Nemyar chtěl, tak by dal určitě aspoň tři hattricky

Reagovat
netopier

Reagovat
monty25

Nemůžu tak úplně hodnotit, díval jsem se taky na tu komedii Zlín - Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, u Barcy je to takhle vždycky

Reagovat
Ed_Hazard

Dedukcia jak pod ma jebat z boku

Také Levante očividne nechce moc často, preto jebú na to a sú posledný

Reagovat
valloire

nepoznáš iróniu?

Reagovat
Ed_Hazard

Myslel som ze to je Cule, teraz mi to je uz jasne. A alkohol robi tiez svoje

Reagovat
smazaný uživatel

to si vyprošuju

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

no jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Herní krize v nejlepší možnou dobu Příští týden bude pro nás asi nejdůležitější v sezóně, jak se posere zápas s Atleticem a neudělají se 3 body proti Vale, tak je po sezóně, protože z toho se neotřepem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se teprve ukazou Luchovy skutecny trenersky schopnosti, jestli to vsechno neni jen tim utocnym triem. Tym pusobi neskutecne vycpelym dojmem. Na Atlety tohle jeste muze stacit, ale pak to muze byt neprijemny vystrizliveni. Liga se komplikuje a pokud Atleti vypadnou z LM muzou dat vse do boje o titul. Socky to odjezdili, Messi nesjvetsi sanci nepromenil (dorazka ve 2.pol.) takze asi zaslouzeny.

Reagovat
celeb

zial tie sa uz ukazuju dlhodobo. Zatial to tim dokazal vacsinou ustat, ale stiahnutie Rakitica v EC nam absolutne rozbilo hru. Teraz, ked Munir bol jednoznacne najhorsim hracom na ihrisku a nespravil absolutne nic, nebol schopny ho stiahnut ( a dat nam napr. Rafinhu ci Roberta po prichode Rakitica/Iniestu). Navyse aj ta nezmyselne slaba zostava. Takto nehravame ani v Levante a on si dovoli dat takuto zostavu po 2 vyznamnych stratach v lige za sebou, este v Sebastiane, kde sme 9!!! rokov nedokazali vyhrat?!

Som zvedavy, aka bude nalada v kabine a rozpolozenie na zapas v stredu na Vicente Calderon...

Reagovat
Kokesh

Za 4 dny hrajete LM, s takovou by vas hvezdny trojzubec v 70 slapal vodu. Dnes jste vicemene nepotrebovali vyhrat, hrat s plnou by vas mozna pozdeji mrzelo jeste vice...

Reagovat
celeb

Atleti sli v plnej polnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavnim kamenem urazu byla ta sestava, coz se pak muselo dohanet stridanima a na skutecne potrebna stridani pak ani nedoslo. Taky netreba zapominat na lacinne ztraty s Valencii nebo Deporem, a dale ponorka a Clasico. Vsechny tyhle zapasy maji spolecne rysy a predevsim odflaknuty a nezvladnuty zaver zapasu. Z tohoto se LE zatim evidentne nepoucil. Co se tyce LM, tak jedinym usnadnujicim faktorem muze byt, ze Atleti budou muset hru trochu vice otevrit a bude zde vice mista pro ofensivni trio, pokud tam teda zase nebude litat jedno brevno za druhym.

Reagovat
celeb

prave MSN je dost mimo formy. Messi ma aj smolu pri zazracnych zakrokoch brankarov, ale treba priznat, ze nie je taky dravy ako byval, tie 2 vypustene koncovky ked si myslel, ze je v ofsajde, alebo to nedorazne zakoncenie z patky do poloprazdnej branky, ked to len slabo zakoncil dostredu branky ... Stale je ho velmi citit v hre, ale aj to, ze nie je uplne v svojej kozi. Moze to suvisiet s X faktormi (rodina, Panama gate, whatever).

Neymar je dlhsiu dobu velmi neproduktivny, prediera sa slalomom cez troch-styroch hracov, ale vacsinou ide zlym smerom a aj ked sa mu to podari (vacsinou je pri tom faulovany), tak to stoji len kopec sil a nic z toho nie je. Alebo strati loptu v strede pola, ked to tim necaka a je z toho protiutok. Suarez bol proti atletom cely polcas na facku, ale on sa vie z toho dostat, v tom je vynimocny. Vsetci 3 su excelentni futbalisti, len im to prestava slapat v najnevhodnejsej chvili a Lucho je absolutne bezmocny. Uvidime ako streda. Suarezovi ta pauza mohla dost prospiet, Messimu moze pomoct gol, jeho navrat na pravu stranu, kde mu to vzdy slo najlepsie a zobudenie Daniho, ktory sa musi vratit k svojim prienikom po ciare a nahravkam.

Neymarovi by stacilo dat par faciek, nech zabudne na Braziliu a zacne sa venovat tomu, za co je plateny. Tu by mal mat Lucho dostatocnu autoritu, aby mu povedal co robi zle, a hlavne co on od neho chce aby hral.

Reagovat
valloire

srát na Barcelonu, hlavní je Brazílie a Messi nemá smůlu, to jsou úplně normální zákroky, prostě je momentálně dřevěnej

Reagovat
madridcan

Inak Lucho ma velmi kratku pamat. Podobne ,,setrenia" spravil na zaciatku roka 2015, ked po Vianociach este nechal vacsine Juhoamericanom volno...a hadaj u koho ste vtedy hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdyby Villareal vyhrál EL nebo třebas BVB, tak komu připadne to místo navíc do LM z vítězství v EL ?

Reagovat
Tomanatura

nikomu

Reagovat
king23

Postupoval by v takovém případě přímo do LM i mistr z 13. země v pořadí dle národního koeficientu (ale ne toho letošního, takže se neraduj, že by to bylo česko).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone spadla forma v najdolezitejsej casti sezony. to je pre nich smola, strelecka ale aj herna forma, jedina co paradoxne drzi celkom dobre je ich obrana, paradoxne, lebo vzdy ked im padla forma to bolo naopak.

Suarez v tychto okamihoch velmi chyba, Messi nevie skorovat za tychto situacii dolezity gol.

Reagovat
LAM

Jsme úplně mimo.Timhle tempem ztratíme titul do 3 kol.Všichni po repre pauze úplně dole.Pokuď Lucho hned nic neudělá tak skončíme bez trofeje

Reagovat
Billy McClane

Vo vysledku ligy sa nic nemeni, ale inak je to velmi dolezita vyhra Sociek z hladiska toho ze Barca musi naplno az do konca. Ziadny oddych, teraz proste musia potit krv v kazdom zapase. Navyse im evidentne dochadzaju sily a to im este ostava 8-11 zapasov No bude sranda este.

A inak teda ak da Neymar tento rok Copu aj OG, tak som strasne zvedavy kde chce nabrat sily na dalsiu sezonu, v ktorej dost mozno bude hrat dalsie superpohari, mozno MS klubov...

Reagovat
Switchback

Nic nemění?

Reagovat
Billy McClane

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych Barca může ještě klidně ztratit. Bude docela dost důležitý kdo taky postoupí v LM.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale no tak. Len to trocha zdramatizovali, teraz tam majú samých fackovacích panákov..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kokesh

14, 11, 18, 15, 13, 17...easy los na konec sezony, ale ze by prece jen vyhrane Clasico bylo k necemu? Po delsi dobe asi zafandim v LM Atleticu, i kdyz jak znam Barcu, oni opet ukazou svou velikost v pravou chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsou to všechno týmy z dolní poloviny tabulky, ale pokud Atleti neztratí, tak Barca musí vyhrát 5 ze 6 zápasů. Minimálně derby a i venkovní zápasy budou těžké.

Reagovat
Switchback

Vážně? S takovou jen, když Suárez udělá z ničeho něco, však tohle je naprostá tragédie a Lucho tomu jen poslední zápasy nasazuje korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho nas 12. hrac

Reagovat
Kokesh

Hrajete o vsechny tri trofeje, s Atletama mate vybornou bilanci a ligu ve svych rukou. Rok co rok tu velikost na konci sezony dokazujete, ceho bych se bal jako fanda Barcy nejmene jsou velke zapasy. Ale kdyby mel prijit utlum, vetsina z nas by se asi nezlobila .]

Reagovat
Switchback

S těma Atletama je ta bilance sice super ale nebýt Torrese, tak jsem si téměř jistý, že už by tak super nebyla ... nevím no, uvidíme

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si nemôžem pomôcť, ale v jednej veci sú si Real a Barca podobní. Absolútne nepotrebujú žiadneho stratéga a premakaného trénera. Obaja majú týmy, ktoré si to dokážu "ukaučovať samé". Samozrejme nehovorím, že tam môžeme kludne poslať aj traktoristu. Ono to je ale z 80% o tom, aby tam bol človek, čo dokáže mať v kabíne rešpekt a mal dobre poriešený trénerský support.

(A prosím nezačnime tu tému Pepek a jeho schopnosti. Pepek bol okrem toho vyššie spomínaného aj fakt kvalitný tréner)

Reagovat
smazaný uživatel

no musím se tomu smát, zbytečné se rozčilovat, když na to hoši serou v LM opět pojedeme nastavený "Arsenal mode" na půl plynu a bude konec

Reagovat
smazaný uživatel

povolit - přitáhnout? Snad jo.

Reagovat
LAM

nekecej hovna.Jsme úplně mimo a bez sil.Takhle nic nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je smutný.

Nebudu se s tebou přít, ale já tuhle ztrátu čekal.

Reagovat
Switchback

Jj tahle ztráta se dala čekat ale ono je to poslední dobou celkově tragédie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

diky sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to jasnovidec Visca el barca? Pápá ligo i LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva prehrane zapasy po sebe, vyzera to zaujimavejsie. Kazdopadne ma Barca celkom lahke zapasy a musia stratit este dost bodov. Takto skuseny team si to nesmie dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

stacil tejden a z velkejch ramen jsou stazeny ocasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle stavy od paniky do extáze a zpět jsou ale na obou stranách bariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

budme radi, ze to neni nuda

Reagovat
smazaný uživatel

tak já bych teda radši nudu, ale co mám dělat

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tohle https://www.youtube.com/watch?v=9FKdTwZ-soo

je nejlepsi a najde se toho spousta u vas i u nas

Reagovat
Ed_Hazard

Jeden z najkrajších futbalových momentov v živote

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Ved toto, vždy panika neskutočných rozmerov.

Reagovat
smazaný uživatel

u vás stačily dokonce tři dny

Reagovat
smazaný uživatel

ale za 3 dny jsme zase zpátky nahoře

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Switchback

To je pěkně v piči teda ... Real v lize šlape a s takovou ztratí možná jednou, Atleti v lize taky šlapou, ti snad můžou ztratit jen příští zápas venku s Bilbaem ... takhle to dojebat

Reagovat
stas87

Super,aspon Barcelona neobhaji v CL a nikto tak nevyhra 2x po sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to spolu souvisí?

Reagovat
Billy McClane

Ako som povedal, pre ligu tato prehra nic neriesi avsak väcsina cules este ani len netusi ako si dnes Barcelona skomplikovala spominanu obhajobu. Obzvlast ak vypadne z LM Atletico, ktore sa tak moze v pohode sustredit na plne bodove zisky v lige a nahanat tak Barcu az do konca.

Reagovat
valloire

jj, celkem dilema

Reagovat
stas87

Neverim,ze by Barcelona vyhrala obe sutaze.A nechcem,aby CL niekto obhajil.Comu by si dal prednost ty?

Reagovat
Kokesh

Jirka kvuli koeficientu urcite RM.

Reagovat
Murtago

Barca dělá drama

Reagovat
smazaný uživatel

Nato, ze mame neusporiadany kader, nespravne vyvazeny, ze sme si museli prejst cez Beniteza, niektori hraci su vacsinu sezony z formy, zmena taktiky, stylu atd., je to celkom prekvapenie, ze sme za prvym len o 4 body.

Reagovat
Mateo16

Valencia ( H ) , Deportivo ( A ) , Gijon ( H ) , Betis ( A ) , Espanyol ( H ) , Granada ( A )

Ja vam neviem ale toto nema nic spolocne s lahkym zrebom . Horsie je ze ani Atletico ani Realu nevyhraju vsetko ale priestor pre stratu u FCB tam je a vela .

Reagovat
Mateo16

RM

Getafe ( A ) , Villarreal ( H ) , Rayo ( A ) , Sociedad ( A ) , Valencia ( H ) , Deportivo ( A ) .

dpc este tazsi los

Reagovat
Switchback

Ale Real to poslední dobou v lize zvládá, pochybuju, že doma prohraje, venku by mohl ztratit se sockama ... no u Atletů to kromě Bilbaa taky nevypadá na žádný ztráty ...

Reagovat
Mateo16

Real ma velke problemy vonku a to tam ma Rayo ktore je vonku kazdorocne silne , bojujuce mestke Getafe o zachranu a silne Deportivo . Doma je tam silny Villarreal minuly rok sme prehrali a Valencia ktorej sa na SB dari .

Atletico ma najlahsi los

Reagovat
Phillipinho

jednoznacne

Reagovat
Ed_Hazard

Klúčové budú zápasy vonku.

Reagovat
celeb

papierovo najtazsia bude ponorka a socky, ale vela sil budu stat derby s Getafe a Rayom. Valencia - cim neskor sa s nou bude hrat, tym horsie (pre superov).

Ako tu tazko nejak spekulovat, rozdiely su teraz male, zapasov este dost a navyse vsetci 3ja hraju aj LM (aj ked min. 1 tim z LM tento tyzden vypadne).

V nedelu sa bude spekulovat lahsie

Reagovat
smazaný uživatel

este tam drbni akoby sme nemali mat v teame DM a miesto toho mat z formy hrajúceho Jamesa

Reagovat
Messiáš

Facku jsme si zasloužili, proti Atletům přišel ještě mírnější políček a teď z druhé strany... za naší nabubřelost (nejen fanoušků, ale obecně celého týmu) jsme si to zasloužili, teď ale zase začnem makat chlapci, jinak to nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

vacsina cules, co pise do diskusii dlhsie ako 1 riadkove posty uz davnejsie varovne dvihala prst, hlavne nad strasnou efektivitou.

Co sa tyka provokacii a podryvania voci Madridu, to uz k tomu nejak tak patri, kazdy si obcas kopne, pokial je to v ramci slusnosti a zdraveho rozumu, preco nie?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pochvalit Lucasa Vasqueza. Ten hrac nabeha, vybojuje, dribluje, dava do hry nasadenie. Krasa v porovnani s Baleom

Reagovat
smazaný uživatel

je smutne, ze napriek tym vynikajucim vykonom, ktore lucas v ramci svojich moznosti podava..tak ty nevies ani jeho priezvisko napisat spravne ty vaSquez...

Reagovat
smazaný uživatel

Po reprezentační přestávce je Barca pomála, bez dravosti. Nebýt repre přestávky tak už máme titul v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

jj lebo ostatnym repre prospela iba vam nie

Reagovat
Switchback

Arbeloa slušně vrátil úder.

Reagovat
misinho7

co napisal?

Reagovat
Switchback
Reagovat
Switchback

TĚŽKÉ JE VÝHRA PROTI 11!

Skvělá hra @illarra4, obrovské @eGranero11 a příslib neustále! ;) Pirát Gratulujeme!

Reagovat
misinho7

tipujem ze dnes Pique periscope vynecha ..tak isto ako po El clasicu..

Reagovat
Billy McClane

Respuesta a Arbeloa. "Un jugador que ha sido titular una vez de 32 no me merece mucha atención... Siempre les digo a mis amigos que me avisen si alguna vez estoy en su situación: no ser protagonista en el campo y sí fuera".

Reagovat
misinho7

neviem spanielsky

Reagovat
smazaný uživatel

teď to překládá z jednoho nesrozumitelného jazyka do dalšího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

má pravdu, je skvělej

Reagovat
Kokesh

Zacinam tomu postuchovani prichazet na chut.

Reagovat
Switchback

Jj, mně osobně se to líbí

Reagovat
valloire

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha na to přišel už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, šance ještě žije a to je hlavní. dostalo mě, jak se před tejdnem fans barcy smáli, že ta výhra na novým kampu vlastně ani nehrála roli, a že to s těmi oslavami přeháníme

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba nakonec stejně bude bezvýznamná. Ale stejně je dobrý mít čas od času důvod si trochu zaoslavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaké má Barca výsledky s Atléticem v lize v této sezóně?

Reagovat
smazaný uživatel

2 x 2:1. Na podzim rozhodl vyrovnaný zápas Messi, v lednu se k němu přidal Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

2x 2:1 by znamenalo jednu prohru a jednu výhru..jsi mě zmátl...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zněla "jaké má Barca výsledky s Atléticem v lize v této sezóně?". Samozřejmě, že odpovídám na podmět v otázce - Barca má výsledky 2 x 2:1. Trochu se nudíš, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nudíš. Už vidím koment u Poznara. Pusť si třeba film

Reagovat
Switchback

Reagovat
Frick

Je Ronaldo homosexuál?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel by si do toho jo?

Reagovat
valloire

Tak Barca neproměnila šance, tak si řekli, že oni na to stejně nemaj, tak polevili. Pak dostali banána a úplně vypadli z role. Už pak nedokázali nastartovat motory. Něco podobnýho jako v Clasicu. No stane se.

Reagovat
Switchback

Ani mi nepřijde, že jsme měli moc šancí ... furt takový bezvýznamný obléhání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po nasej dalsej prehre v San Sebastiane je boj o titul znova dramatickejsi, aj ked pochybujem ze prvu priecku stratime

Reagovat
Baronne

Já začínám pochybovat že jí udržíme.. Abychom nakonec neskončili jenom s Copou letos..

Reagovat
madridcan

Na jednej strane musia dvakrat zavahat, aby mohli madridske timy aspon dufat co sa mi pritom lose nejak nezda...na strane druhej, ze mozme co i len dufat sest kol pred koncom, tak to by som po tych fackach tuto sezonu rozhodne necakal.

Necakal som, ze ten nabity program bude pre nas celkom fajn. Sest dni-tri zapasy stali pred styrmi rokmi Barcelonu titul aj Ligu Majstrov hoc je pravda, ze proti nim cez tyzden vtedy stala betonova Chelsea, nie Wolfsburg a cez vikend Real Madrid, nie Eibar.

Teraz akokolvek sa pozeram na odvetne zapasy Ligy Majstrov tak postupy/nepostupy spanielskych timov mozu celkom miesat kartami v domacej lige. Hraci uz su celkom vycerpani a teraz sa musia vybicovat k najlepsim vykonom. Plus si k tomu pripocitajme Francuzsko a letna priprava bude teda fakt paradna...Uz vidim Ronalda na jesen bez duse a Balea na PN.

Reagovat
madridcan

hoc paradoxne prave ti dvaja mozno uz ani nebudu v Reale

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo by tam nebol Bale? Túto sezónu určite nepodáva výkony hodné odchodu.

Reagovat
-Carles-

Vedel som že opäť stratíme, ale čakal som aspoň bod. Ten veľký náskok sa scvrkol veľmi rýchlo, teraz sa už pôjde do ďalších zápasov s nožom na krku. Ale myslím že to zvládneme, treba si spraviť chuť postupom v LM a potom naštartovať víťaznú vlnu doma s Valenciou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nůž na krku to ještě určitě není, jednu ztrátu navíc si můžeme dovolit. Ale dostali jsme se z luxusní situace do stavu, kdy ten titul můžeme reálně prohrát, což bude mít vliv i na psychiku. Ale taky pořád věřím, že to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Matematicky si stratu môžeme dovoliť ale neviem si predstaviť taký bod s Valenciou a potom ísť na Depor vonku. To by už bola dosť náročná situácia. Tak sa zdá že fyzických síl už na rozdávanie nie je, mimoriadne úspešná minulá sezóna si už vyberá svoju daň.

Reagovat
Baronne

Hlavně jestli vypadnem z LM, tak bych se nedivil, kdyby už ztráceli i motivaci..

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo si toľko Culés myslí, že vypadnete z LM? Resp. prečo to beriete tak reálne? Ved máte celkom fajn východiskovú situáciu, stačí neprehrať.

Reagovat
Baronne

Já osobně se bojim nejvíc toho, že dají jeden gól a ubrání ho. Tady už jsou k ničemu nějaký statistiky že jsme je dvakrát dali 2:1. Navíc naše forma je vniveč. A i v tom prvnim zápase hráli Atleti líp, Torres jim to zkurvil, jinak by podle mě vyhráli..

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem no. Naopak si zober že Barce stačí ten jeden gól dať niekedy zo začiatku zápasu a potom by muselo Atletiko riadne zabrať, aby stihli dať potom minimálne 2 góly. 2:1 nie je zlé z pohladu Barcy, myslím že ten postup urvete v poho.

Reagovat
Baronne

Zlý to neni, ale mohli a měli jsme vyhrát 3:1.. Aspoň to bude zajímavější . I Real bude dost zajímavej

Reagovat
Ed_Hazard

Sakra zaujimavý, už sa teším na ten match Hráči budú musieť sakramentsky zabrať, pokial nedáme do polčasu gól, tak to bude dosť zlé. Samozrejme nesmieme inkasovať..

Reagovat
Baronne

No právě oni maj docela smrtící protiútoky, vy to budete muset otevřít.. Vpodstatě musíte dělat to co Atleti, a my to co Vlci

Reagovat
Ed_Hazard

Vlkov nasledovaných nemám, videl som ich iba minulý týždeň proti Realu. Ale ak sú fakt taký dobrý v protiútokoch, tak to bude ešte väčšia "zábava"

Reagovat
smazaný uživatel

moc jim nevěřím, předpokládám že to dopadne jak proti Lyonu 09/10 dostanem gól a budem zlomení.

Reagovat
madridcan

a hlavne by im vypadnutie na 100% zabezpecilo titul. Toto by uz Atletico v dvoch sutaziach nedotiahlo...

Reagovat
vladis271

Reagovat
celeb

skorej obava, ze by sa to lahko mohlo stat. Pozname velmi dobre silu atletov, navyse doma. Minule nas v SF LM vvyradili. Navyse staci 1 smolny gol, nie sme zrovna vo forme, efektivita v zakonceni uz standardne nie je nasa silna stranka ...

Ja verim, ze to zvladneme, ale bude to tazke.

A neviem, ci je lepsie usetrit 1 polcas klucovym hracom a potom znechuteni prehrat, alebo ist do toho zodpovedne naplno ako atleti s espanyolom, brat 3 vody vonku a ist do LM v psychickej pohode.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucho před včerejším zápasem tvrdil, že fyzická kondice týmu je lepší než loni ve stejném období, což má podpořeno daty a nikoliv nějakými osobními domněnkami. Samozřejmě každá další ztráta ten tlak na hráče ještě zvýší. Ale těch situací, kdy nesmíš ztratit zápas (nebo vypadneš z LM), zažili v minulosti několik. Není důvod jim nevěřit, že to opět zvládnou.

Reagovat
madridcan

Inak neodisli sme o takomto case minuly rok aj my? Tie MS klubov su vacsie zlo ako by sa zdalo co sa tyka fyzickych sil...

Reagovat
celeb

zda sa mi, ze ste mali tu krizu skor, ked ste stratili naskok v lige. Az sa mi nechce verit, ze to bol len rok dozadu, kedy viac viedol Carlo.

Reagovat
Ed_Hazard

Nj, odvtedy sa stalo toho toľko, čo sa v inom klube stane za 5 rokov Zmeny trénerov, kauzy, trapasy..

Reagovat
Mateo16

uplna sialenost . Novy impluz

Reagovat
Magic player

No, nas hlavne skolilo zraneni Luky, to byl pro Carla naprosto nejklicovejsi hrac, bez nej to uz nebylo ono.

Reagovat
Ángel di María 22

A to bylo driv, uz nak zacatek unora byl v pici.

Reagovat
valloire

i leden, po Novým roce jsme přestali hrát

Reagovat
Switchback

AC Milán vás proklel, no

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně od té doby to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ved Carlo vôbec nerotoval

Reagovat
Xavi

Začal to Kevin Ronaldo a čtverka od Atlética, myslím, že to byl už leden.

Reagovat
Xavi

*Kevin Roldán.

Reagovat
Ed_Hazard

Castilla včera dôležitá výhra v Baracalde. Nečakal som že opäť vyhrajú proti lídrovi tabuľky, navyše bez Mayorala. Paráda, treba skúsiť ešte zabojovať o ten prvý flek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je super no. Hlavně Castilla má teď ve zbytku soupeře, který jsou na 12, 19, 14, 18 a 13. místě. Všechno prostě hratelný zápasy, kde nemusí ztratit. Naopak Barakaldo hraje s týmy na 9, 3, 8, 5 a 6. místě, takže mnohem těžší los. Castilla by je mohla klidně přeskočit a jít z prvního místa a to by bylo super.

Reagovat
Ed_Hazard

To prvé miesto by bolo fakt velkým úspechom, hlavne kvôli spôsobu hrania baráže. Z prvého miesta by bola šanca ísť do Segundy o niečo vyššia.

Reagovat
madridcan

Inak teraz som si vsimol, ze cez tyzden je opat Liga Majstrov, vikend liga, cez tyzden opat liga,, vikend liga a potom cez tyzden minimalne jeden tim zo Spanielska Ligu Majstrov hrat bude a potom cez vikend samozrejme zase liga...

Velka skoda, ze sa Ronaldo tak nahana za golmi...vcera mal ist po polcase jednoznacne dole. Ale to sa uz klasicky dostavame k tomu, ze to uz si diktuje sam hrac, kolko hrat bude alebo nebude, hoc si myslim, ze prave Zidane by mu mohol dohovorit

Reagovat
Mateo16

https://www.youtube.com/watch?v=15c70m1xX5Q

Neviem co chce Zidane este viac James detto .

Reagovat
Ed_Hazard

Na jeho hru sa dá pozerať donekonečna. Žerem jeho inteligenciu a spôsob akým sa pohybuje po ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

James hrac jedneho turnaja, pomaly, bez driblingu, tuto sezonu bez statistik, niekolko zbytocnych strat lopty za zapas. Ale hlavne, ze hrac bez formy sa bude davat pred DM aby bola nasa zaloha priechodna a hraci sa viac namakali na ziskanie lopty. Expert

Reagovat
Mateo16

To neni mozne fakt uz . Lucas Leiva mal proti Wolfsburgu 1 defenzivny zakrok a este urobil penaltu a 10.5 km . Defenzivny boh . viac namakali na ziskanie lopty

James ma 1600 minut 6+5 bez statistik Nikto z celeho RM nezahrava tak dobre standartky ako James ktore mozu rozhodovat . Hlavne James/Isco nasej hre davaju plynulost a prechod do utoku ak tam das Leivu nemas nic .

Zatial zaloha Kroos-Leiva-Modric za 16 z odohrali spolu 4 z . Rozhodnuty dvoj zapas proti AS , Sevilla bez klucovych hracov , EC ktore sme vyhrali vdaka neefektivite Suareza . Nevsimol som si ze s Leivom je lepsia defenziva .

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaly kazdy jeden tvoj komentar uplna p....na. Pretoze ty nechapes, ze team potrebuje mat aj hraca ktory je pracant, robi spinavu robotu, vypomaha stoperom, ziskava lopty atd. Lebo ty by si tam dal rovno James - Kovacic - Modric aby nasi superi ohrozovali lahsie branu a lahsie sa dostavali do 16-tky.

Casemiro mal jeden nepodareny zapas v LM ale kolko ich mal James??? piskoty, clanky o jeho predaji, to je tvoj James a jeho uboha statistika hodna 80 mil. eur.

Netvrdim do balsej sezony aby hral zaklad Casemiro, tam treba rotacia s niekym kvalitnejsim ale na DM treba hrat, hra to tak kazdy spickovy team. A Casemiro nic nehra? otvor okale

https://www.youtube.com/watch?v=d9InEDMit_A

Reagovat
Jerichoo

piskot a články o jeho predaji

Reagovat
Jerichoo

ja sa smejem na tom aký idiotský argument si uviedol

Reagovat
smazaný uživatel

staci si to precitat, vygooglit, pozriet zapasy. idiotsky argument to nebude kedze toto nie je jediny clanok o tom preco by sme ho mali predat

Reagovat
Mateo16

http://www.realmadridcf.cz/clanky/isco-beha-a-bojuje-nejvice-ze-vsech-3413

http://www.realmadridcf.cz/clanky/isco-rekordmanem-v-odebirani-micu-3356

Asi tolko ako strasne potrebujeme DM a Kroos na tom neni o nic horsie to sa da naucit aj Kovacica a Jamesa . Smutne ako strasne Ancelottiho praca ide do prdele .

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ma pracantov v podobe Vidala, Kimmicha, J. Martineza, Lahma, Alabu ktori vedia aj DM. Barca ma Busquetsa, Rakitica.

Na Isca nedam dopustit.

James je CAM bez super statistik, kde ho chces ucit branit? Ancelotti sa odfajkol sam svojim pretazovanim hracov. Keby to malo byt podla teba a Kroos v obrane bez typického DM

https://www.youtube.com/watch?v=FMJEgvgaEmY

Reagovat
Mateo16

Bayern Skoda ze sa mi nechce hladat tu zostavu Bayernu kde Pep nechaval posledneho hraca Thiaga .

Podla 1 situacii posudzovat hraca ta na veci nic nemeni .

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si sa sam prezradil ohladne Casemira v zapase LM. Vdaka. Ale naucit niekoho, ze team potrebuje robotnika, hraca s nasadenim, ktory tam robi ciernu robotu je zbytocne. Evidentne po odchode Xabiho takého nehrame a vid sezona bez titulu. Atletico ma takých niekolko a je vyssie v tabulke. Zbytocne sa s tebou dohadovat, musis sa este vela ucit.

Reagovat
Baronne

Jako 1600 minut a 6+5 jsou pro tebe dobrý statistiky ? To je těžkej shit

Reagovat
Mateo16

Ta statistika je dobra aj pre utocnika . Nie tak pre RW / tvorcu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac za 80 mil. a s jeho platom. A este tento shit obhajovat Nato aby a tu dalo rozumne diskutovat a nezasierali diskusie potrebuju tito ludia ban

Reagovat
Elliasson

Pojďme Barco, ještě jednou v úterý zopakovat tento výsledek, tentorkát u řeky Manzanares.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Jop...a ked to nahodou nevyjde, tak to niekolko jedincov vyriesi s druhymi jedincami prave v tej rieke

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona Spolu s Boleslaví mi včera proj*bali tiket

Reagovat
madridcan

Takych ako ty stavkove vitaju s otvorenou narucou

Reagovat
valloire

Ty vole, sázet na Barcelonu před LM s Atleticem, když hraje v San Sebastianu, může jenom štedrej sponzor sázkový kanceláře.

Reagovat
Switchback

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Magic player

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Switchback

http://imgur.com/shg0CfK No, uvidíme ... Atleti to mají nejlehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protoze san mamés je jeden z nejtezsich stadionu ve spanelsku a v levante jsme za poslednich iks let vyhrali mozna jednou. barca tam takhle tezky zapasy vubec nema, real maximalne tak errealu. tragicka valencie doma nebo ponorka doma, ktera naprosto vypadla z rytmu, to nejsou tezky zapasy, zvlast pro tymy kalibru barcy a realu. atletico naopak nakonec skonci treti...

Reagovat
Jerichoo

ja dúfam, že druhé za Realom

Reagovat
smazaný uživatel

doufat muzes, ja taky doufam, ze bude atletico prvni, ale nechapu tady ty kecy o tom, jak barca ma tezkej los. dovedu si predstavit desitky o poznani tezsich losu a nedovedu si predstavit mnoho jednodussich...

Reagovat
patas92

Tak to nemáš moc dobrou představivost

Reagovat
smazaný uživatel

koho by sis tam jako predstavoval? sestkrat getafe doma? z prvni poloviny tabulky tam neni vubec NIKDO a jedinyho kvalitativne lepsiho soupere, kterej je ovsem letos v komatu, mate doma.

si proste delate prdel fakt. depor totalne odesel a pokud pominu levante, tak doma nevyhral od prosince. betis je banda absolutnich impotentu. valencii mate doma a letos hrajou jak ponocny, doma je nedavno vyridil i posledni tym tabulky. mimo zmineny tymy jsou to prakticky sestupujici kluby. co vic bys jako chtel?

Reagovat
smazaný uživatel

a furt ma barcelona ten luxus, ze jeden zapas muze uplne ztratit - a to jeste za predpokladu, ze atletico bude do konce sezony uz je vyhravat. jako ja si fakt nedovedu predstavit scenar, kdy to barca muze ztratit...

Reagovat
Magic player

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nebude zas hrát Barcelona s Atleticem v posledním kole, to by byla sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím paráda, já snad koukám na jinej tým. Emery šetří hodně hráčů, ale přesto bych čekal, že Sevilla bude něco hrát, zatím ji Vale k ničemu nepustila (prvních 5 minut jsem neviděl). Kdyby to už bylo 3:0, nikdo by se nemohl divit. Moc pěkně se na to kouká, kombinace jsou skvělý a hráči nehrajou alibisticky.

Reagovat
netopier

Reagovat
madridcan

No od jednoznacneho titulu pre Barcu sme sa dostali do stadia, ked vsetci vidia titul hocikde, len nie v rukach timu, ktoremu fandia

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak na to koukám tak to je pravda

Reagovat
Milan.B

zasrana sevilla to ste uz nemohli udrzat??

Reagovat
smazaný uživatel

tys vsadil na to, ze sevilla neco uhraje venku? to muze letos udelat snad jen naprostej vul. muzes si podat ruce s tim rozumbradou nahore, co vsadil vcera na barcelonu...

Reagovat
Milan.B

vsak valncia je tragicka... co som mal dat??

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi letosni bilanci sevilly venku? mohl jsi vsadit na jinej zapas...

Reagovat
Milan.B

ta hej....

Reagovat
smazaný uživatel

sou to tragedi, ale doma dali fc i rm, nebyt negreda, tak vale si to na konci zase malem proklaunila

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, to byly nervy. Málem nás ty neproměněný šance pěkně mrzely. Tyhle 3 body budou ještě zlatý. Dneska konečně zahrála záloha, Parejo umí, když se mu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdolezitejsie vitazstvo v sezone. Snad sa vedeniu pouci a konecne necha tim viest kompetentnym trenerom a kupi dobre posily, aj ked do klubu bez poharov sa velke hviezdy hrnut nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky ukazujú na celkom jasnú prevahu Valencie, vyzeral tak aj zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

no nebýt vepře, tak jsme v čele kua

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Samozřejmě. A nemít Balea a Danila, tak ste objevili lék na rakovinu

Reagovat
smazaný uživatel

dulezity a zaslouzeny 3 body pro valencii, ale nebyt toho Negreda na konci, tak to mohla byt taky tragedie, valencia by mela takhle rozjety zapasy davat, pokud chce hrat aspon horni pulku tabulky..

Reagovat
netopier

My chceme momentalne hrať laligu

Reagovat
celeb

Ale tak zas take zle to nie je, kader mate na bitku o europske sutaze, navyse aj po tej blamazi s Nevillom ste daleko od zostupoveho pasma. Vam by asi najviac prospelo, keby si ISIS zmyslel, ze odpali bombu na zasadnuti vasho predstavenstva aj s Mendesom.

Reagovat
netopier

Ak by sme vyradili Man City alebo PSG tak by mozno ISIS uradoval vo Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není na úvodním obrázku Araujo?

Palmičky posledních 5 zápasů forma jak Atlético

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele