Primera División - souhrn 20. kola

16.01.2016, 17:52, aktualizováno 18.01.2016, 22:20
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid vyhrálo na půdě Las Palmas a i po tomto kole bude na první místě tabulky. Barcelona zareagovala demolicí Athleticu, Real Madrid neměl problémy se Sportingem a dobrou formu potvrdila Sevilla, domácí ztráty naopak utrpěly Valencia a Villarreal. Eibar v pondělní dohrávce sestřelil Granadu...

SD Eibar - Granada CF 5:1

18.01.2016 20:30

Góly: 35. Takashi Inui, 38. Sergi Enrich, 68. Sergi Enrich, 74. Borja Bastón, 79. Borja Bastón - 65. Youseff El Arabi

Eibar neměl se svým sokem žádné slitování a Granadu zesměšnil pěti brankami. Velký zápas prožila zejména dvojice domácích borců Sergio Enrich a Borja Bastón, neboť oba se v utkání trefili dvakrát.

Domácí se vznášejí v oblacích. Aktuálně jim totiž patří skvělá šestá příčka, která zaručuje vstupenku do evropských pohárů! Zato Granada se topí v krizi a dnešní výsledek pro ni znamená ještě bližší kontakt s pásmem sestupu. Granada se musela od začátku bát útočné dvojice domácího týmu, kterou tvořili Bastón a Enrich. Brankář Riesgo naopak čekal poměrně snadné utkání a pokud možno s nulou na kontě.

Mnohem aktivnější měli být domácí, ale v prvních minutách jsme se dočkali na výsost ospalého tempa bez množství nějakých akcí. Největším vzrušením se tak stalo udělování žlutých napomenutí z rukou sudího Josého Sáncheze. Až po pětadvaceti minutách se ke slovu dostal Bastón, který tvrdě vypálil. Nakonec však jen sledoval, jak proti němu zasahuje brankář Andrés Fernández.

Dlouho to nevypadalo na nějakou smršť branek, ale deset minut před koncem první půle se diváci dočkali. Keko krásným obloučkem našel Takashiho Inuie, jenž se nemýlil a poslal Eibar do příjemného vedení. To bylo záhy navýšeno, protože o pouhé tři minuty později se skóre zase měnilo. Byl u toho opět rychlík Keko, který s míčem u nohy prosvištěl po straně do pokutového území, tam si všiml spoluhráče Sergia Enricha a nahrál mu. Enrichovi už stačilo jen pečlivě zamířit - 2:0.

Granada na nepříjemnou situaci reagovala dvojím střídáním hned zkraje druhé půle. Do hry se dostali El Arabi a Fran Rico. Ale stejně se v prvních minutách druhé půle nic moc zajímavého nedělo. Až po hodině se projevila přítomnost Youseffa El Arabiho, který pohotově využil kapitální chyby obránců Eibaru, sebral jim míč a prostřelil brankáře Asiera Riesga! Granadě tím svitla naděje na zvrat.

Jenže radost hostí neměla dlouhého trvání. Borja Bastón prostrčil míč na Enricha a ten z blízkosti prostřelil brankáře Andrése Fernándeze! Dvě branky si ale připsal také dnešní častý nahrávač, Borja Bastón. Nejprve Keko pálil a brankář Fernández musel zasahovat. Jenže míč vyrazil jen do míst, kde se pohyboval rychlý Borja Bastón a ten dostal míč do brány - 4:1.

Nelichotivé skóre ale nemělo konce, protože stejný hráč se prosadil ještě deset minut před koncem utkání. Sergio Enrich si obhodil protihráče u hranice vápna a před bránou si všiml nabíhajícího a nikým nehlídaného Borjy Bastóna. Ten tak uzavřel dnešní hodně povedené utkání a tři body si nechává domácí Eibar na svém kontě. Granadu tak čeká ještě hodně práce a nejspíš boj o přežití v La Lize.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 6:0

17.01.2016 20:30

Góly: 7. Lionel Messi (pen.), 31. Neymar, 47. Luis Suárez, 62. Ivan Rakitić, 69. Luis Suárez, 82. Luis Suárez

Barcelona na Camp Nou rozdrtila Athletic krutým debaklem 6:0 a nadále se drží na druhém místě s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Atlético Madrid. Jedinou kaňkou na jinak výtečném výkonu je možné svalové zranění Lionela Messiho, jenž v poločase předčasně opustil trávník, a stejně dopadl i Jordi Alba dvacet minut před koncem.

Byl to právě čerstvý držitel Zlatého míče, kdo otevřel skóre utkání, když proměnil pokutový kop hned po pěti minutách hry. Od té chvíle navíc Athletic musel dohrávat pouze v deseti, neboť za faul na unikajícího Suáreze uviděl brankář Gorka Iraizoz červenou kartu. Oslabení hosté pak ještě do poločasu inkasovali z kopaček Neymara a po změně stran se gólově prosadili také Ivan Rakitić s Luisem Suárezem. Třešničkou na dortu bylo dokonání Suárezova hattricku, čímž se uruguayský útočník osamostatnil na čele tabulky střelců.

Vše přitom mohlo vypadat o dost jinak, kdyby Eraso hned v úvodu zápasu proměnil svou šanci po dobré práci Muniaina, jenž vystihl zpětnou přihrávku Piquého brankáři Bravovi, jenže z výtečné pozice pouze přestřelil. Potrestání přišlo hned záhy - Suárez využil nedorozumění hostující obrany a zastavilo jej až Iraizozovo provinění proti pravidlům. Vyloučeného brankáře nahradil Iago Herrerín, který hned po svém nástupu inkasoval z Messiho pokutového kopu.

V tu chvíli se ještě Athletic nevzdával a prověřil Claudia Brava nepříjemnou ranou Oscara de Marcose, ovšem po půlhodině hry přidal gólovou pojistku v podobě druhého zásahu večera Neymar, jenž přetavil Suárezův pas v jemné zakončení obloučkem. V tu chvíli již o vítězi nebylo pochyb a projevilo se to i na střídáních obou mužstev. Zatímco Barcelona raději nechala odpočívat Lionela Messiho, jenž podle všeho cítil svalové potíže, hosté zase pošetřili své obvyklé členy základní sestavy s výhledem na čtvrtfinále ligového poháru, kde se utkají znovu právě s Barcelonou.

Třetí gól zápasu padl sotva sedm minut po změně stran. Neymar uvolnil kolmicí Suáreze, jenž unikl ofsajdové pasti a chladnokrevně překonal Herrerína. Athletic pak unikl ještě větší řeholi v podobě dvojnásobného oslabení, když rozhodčí nepostřehl úmyslné hraní rukou Etxeity při další vyložené šanci barcelonských, ovšem domácí to mrzet nijak nemuselo. Po hodině hry přidal čtvrtou trefu večera Rakitić, jemuž výborným průnikem připravil palebnou pozici na stříbrném podnose aktivní Neymar.

Debakl Athleticu zakulatil pátým zásahem Suárez, když si zpracoval na hrudi Turanovu přihrávku a přízemní ranou chladnokrevně skóroval. Tentýž hráč pak osm minut před koncem z Busquetsova centru dodal výsledku punc tenisového "kanáru", čímž si připsal svůj devětadvacátý gól ze stejného počtu utkání v letošní sezoně.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Espanyol Barcelona 3:1

17.01.2016 18:15

Góly: 29. Pedro León, 37. Pablo Sarabia, 90+3. Moi Gómez - 26. Hernán Pérez

Getafe potvrdilo svou výtečnou formu z posledních týdnů a přehrálo barcelonský Espanyol v poměru 3:1. Pro madridský celek jde již o třetí ligové vítězství za sebou. Hosty sice poslal do vedení Hernán Pérez, avšak ještě do poločasu srovnal Pedro León, jehož záhy doplnil Pablo Sarabia a v samotném závěru utkání potvrdil výhru domácích Moi Gómez.

Getafe tak v ligové tabulce poskočilo na desátou příčku místo Valencie a kromě zmíněné vítězné šňůry také prodloužilo svou neporazitelnost na celých šest zápasů v Primera División. Espanyol je na tom o poznání hůře a ze čtrnáctého místa má na osmnácté Rayo Vallecano pouze pětibodový náskok.

Hosté přitom do utkání vstoupili správnou nohou, a to zásluhou paraguayského útočníka Péreze, jenž otevřel skóre přesnou hlavičkou. Pedro León však vyrovnal hned tři minuty nato, když si zpracoval míč odražený od břevna po ráně Víctora Rodrígueze, oklamal bránícího hráče a zavěsil za bezmocného brankáře Paua Lópeze. Devět minut před koncem první půle pak zařídil obrat domácích Sarabia, jenž doklepl míč do odkryté sítě po centru Damiana Suáreze. Ještě do poločasu měl výtečnou možnost znovu vyrovnat Felipe Caicedo, avšak zbrkle ji zahodil.

Po změně stran měl Espanyol jistou porci smůly při střele Salvy Sevilly, jenž napálil brankovou konstrukci. Getafe ale jinak zápasu herně dominovalo a v nastaveném čase přidal gólovou pojistku Gómez, když zblízka přetavil Sarabiův centr v třetí a poslední gól utkání.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Atlético Madrid 0:3

17.01.2016 18:15

Góly: 17. Filipe Luís, 68. Antoine Griezmann, 89. Antoine Griezmann

Atlético Madrid splnilo očekávání a v klidu si poradilo s Las Palmas. Nováček sice na začátku srdnatě bojoval, ale na zkušenějšího protivníka nestačil. Hrdinou Atlétů se stal samozřejmě Antoine Griezmann, který si na dnešní duel schoval dvě branky.

Las Palmas mělo dnes hodně těžký úkol. Muselo zastavit rozjeté Atlético, které si chtělo upevnit postavení lídra španělské nejvyšší soutěže. Dnes se fanoušci dočkali hráčů jako Varas, Garrido, Gómez, El Zhar nebo José. To sestava Atlética byla složena z mnohem větších hvězd. Vešli se do ní Oblak, Godín, Saul, Gabi, Koke nebo Griezmann. Toho v útoku podporoval Luciano Vietto.

Do první větší šance se Atléti dostali už v šesté minutě, když Antoine Griezmann zpracoval míč a posunul jej ve vápně na nabíhajícího obránce Juanfrana. Jenže vše ukončil sudí Bikandi, který odpískal ofsajd. První minuty rozhodně nepatřily k nějak vyhroceným nebo zajímavým, Las Palmas si bylo vědomo síly svého soka a snažilo se především neudělat žádnou chybu.

V desáté minutě se po nadějné akci domácí hráči přeci jen osmělili, jenže zakončení El Zhara nechalo vyniknout jen brankáře Oblaka, který zakročil včas a přesně. Atlético se ale nedostávalo ke své hře a v úvodu působilo nerozehraným dojmem. Vše napravila minuta 17., ve které se měnilo skóre utkání ve prospěch madridského Atlética.

Spolupráce mezi dvěma obránci byla načrtnuta následovně: Juanfran našel na straně vápna rozběhnutého Filipeho Luise, který si míč zpracoval a krásnou ranou nedal zkušenému brankáři Varasovi žádnou šanci zasáhnout - 1:0 pro hosty z Madridu.

Las Palmas vědělo, že teď musí skórovat, ale zároveň nechtělo moc riskovat a neotevíralo hru. Suma sumárum jsme neviděli moc rychlý a ofenzivní fotbal, jak by možná kdekdo čekal. Přesto se domácí ukazovali v dobrém světle, když jednou za delší dobu přitvrdili. Z pravé strany se míč dostal ke Castellanovi, který se s ničím nepáral a krásnou tvrdou ranou prověřil Oblaka!

Zbylé minuty do konce první půle Atlético v pohodě kombinovalo, nikým nevyrušováno. Chvíli po změně stran se do akce zapojil také do té doby nepříliš viditelný Antoine Griezmann, který si naběhl do vápna a dostal tam správně načasovanou nahrávku. Jenže byl krátký na brankáře Varase. Nevýrazného Luciana Vietta, kterého obránci Las Palmas moc obtěžovat nemuseli, vystřídal Yannick Ferreira-Carrasco.

Unavenou posilu z Celty Vigo - Augusta Fernandeze - vystřídal silový mladík Thomas Partey, který sledoval, jak se útočník José dostával do šance. Převzal míč a měl střílet, ale nakonec míč do brány nedostal! A vzápětí přišel trest. Dvacet minut před koncem zápasu totiž Atlético definitivně rozhodlo brankou, na kterou už domácí nedokázali nijak výrazně odpovědět.

Na hranici ofsajdové linie převzal míč Antoine Griezmann, který snadno proklouzl do vápna a nártem poslal míč do sítě! Atlético vstřelilo další povedený gól a trenér Diego Simeone mohl jásat.

Do práce musel také brankář Varas, kterého vyzkoušel mladík Saul. Ale Varas si bez problémů poradil a celou akci zastavil. Co nezastavil, to byl gól číslo tři. Pouhou minutu před vypršením řádné hrací době jej měl na svědomí francouzský mušketýr Antoine Griezmann, který napodobil sám sebe. Krásnou nahrávku za obranu bez problémů proměnil ve třetí branku a uzavřel skóre dnešního utkání. Atlético porazilo Las Palmas pohodlně 3:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sporting Gijón 5:1

17.01.2016 16:00

Góly: 7. Gareth Bale, 9. Cristiano Ronaldo, 12. Karim Benzema, 18. Cristiano Ronaldo, 41. Karim Benzema - 62. Isma López

Další lekce vyučovaná Bílým baletem skončila pro Sporting Gijón opět velmi negativně. Domácí Real totiž nadělil hostům pět branek a ani čestný zásah Ismaela Lópeze Sporting a jeho fanoušky moc nepotěšil.

Pokud někdo tvrdil, že Zinedine Zidane není dostatečně připravený a nezvládne obrovská očekávání, že hvězdní hráči budou nad jeho síly, tak francouzský trenér dnes opět přidal pádnou odpověď. Real zažil další povedené vystoupení a jeho fanoušci museli být velmi spokojeni. Především po první půli, ve které padlo všech pět branek domácího týmu. O jednu se postaral Bale, dvě přidali Benzema a Ronaldo.

Osvědčená sestava plná hvězd byla k vidění i dnes odpoledne, když se na trávníku objevili Isco, Ronaldo, Benzema, Bale, Kroos, Modrić nebo Pepe. Za hosty odpočíval Antonio Sanabria, který měl na Real samozřejmě díky působení v La Masii spadeno. Takže čest barcelonské kopané zachraňoval pouze mladík Alen Halilović. Kromě něj byli na trávníku také Guerrero, Cuéllar nebo Jony.

Netrvalo to ale dlouho a Real se poprvé trefil. Radost z první branky si již v páté minutě odbyl Gareth Bale, kterého ukázkovým pasem z rohového kopu našel Toni Kroos. O pouhé tři minuty později se Real mohl radovat opět, když se od Carvajala dostal míč k Ronaldovi. Toho na vápně prakticky nikdo osobně nebránil, takže portugalská hvězda udělala otočku a vypálila - 2:0 pro Real.

Gól chtěl vstřelit také muž, který je za to primárně placen, Francouz Karim Benzema coby hrotový útočník. Dočkal se tři minuty po Ronaldovi, když mu na vápno poslal balon Gareth Bale. Benzema nečekal a krásnými nůžkami zaskočil brankáře Cuéllara.

Gól s pořadovým číslem čtyři na sebe nenechal dlouho čekat. Na začátku celé akce byla průniková nahrávka na rozeběhnutého Carvajala, který našel ještě lépe postaveného Cristiana Ronalda. Portugalský míčový kouzelník už jen usměrnil míč do sítě a Real vedl o čtyři góly.

Pátá branka se zrodila s poměrně nezvykle dlouhou odmlkou ze strany Realu. Až pět minut před koncem poločasu se uspokojený Real dočkal pátého přesného zásahu, když mladík Isco skvěle vybídl Karima Benzemu. Ten si mohl vybrat, zda bude nahrávat na Ronalda, nebo zda zakončí sám. Vybral si možnost b a zakončil - 5:0.

Decimovaný Sporting měl hrůzu v očích při představě, že jej čeká podobných 45 minut druhého dějství. Po změně stran udělaly oba týmy menší úpravy v jedenáctkách na hřišti, v Realu nastoupil Jesé místo Balea. Sporting vyslal do marného boje Ndiho. Po hodině hry se na hrací plochu dostal i James Rodriguez, který měl o chvíli později velkou šanci. Jenže se místo zakončení srazil se spoluhráčem Benzemou.

Alespoň čestného úspěchu se dočkali hosté, když Jony předložil na vápno míč nabíhajícímu kolegovi Ismaelovi Lópezovi a ten zamířil přesně k tyči - 5:1.

Příliš dobré utkání dnes neodehrál stoper Varane, kterého musel často usměrňovat brankář Navas. Jenže z jeho chyb nedokázal Sporting už nic vytěžit. Zbylé minuty Real v podstatě jen poklidně dohrával, takže jsme se už žádné větší šanci ani na jedné straně nedočkali. Realu to ale asi moc nevadí, protože si zastřílel v tréninkovém režimu, bere tři body a alespoň na pár hodin se přibližuje k prvnímu Atléticu Madrid. Sporting místo toho klesá na předposlední pozici.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Rayo Vallecano 2:2

17.01.2016 12:00

Góly: 55. Álvaro Negredo, 88. Paco Alcácer - 15. Jozabed Sánchez, 69. Diego Llorente

Valencie v lize nadále silně tápe a proti Rayu Vallecanu znovu jen tak tak vybojovala alespoň remízu po výsledku 2:2. Madridský klub přitom dvakrát vedl a po většinu utkání byl jasně lepším týmem na hřišti, ovšem krásné trefy Negreda s Alcácerem nakonec znamenaly dělbu bodů.

Přesto po dalším matném výkonu, zvláště na vlastním stadionu, musí tlak na osobu trenéra Garyho Nevilla opět o něco zesílit. Anglický manažer od svého nástupu do funkce stále čeká na první ligové vítězství a místo očekávaného útoku na příčky zajišťující pohárovou Evropu se musí pomalu nervózně otáčet za sebe. Valencii nyní ze středu tabulky dělí osm bodů od šesté Sevilly, stejně jako od osmnáctého Raya. Na vytouženou Ligu Mistrů již Los Che ztrácí propastných šestnáct bodů.

Hosté se ujali zaslouženého vedení v patnácté minutě. Už předtím se do zakončení cpal Nacho a Miku, jenž dokonce trefil po Jozabedově centru břevno. Pak už se ale Rayo dočkalo. Adrián Embarba unikl po pravé straně a nacentroval k Jozabedovi, jenž z prvního doteku ostře vypálil, a jeho křižná rána skončila v síti. Do konce poločasu si nakonec hosté připsali osm střeleckých pokusů oproti třem valencijským a nebylo divu, že při odchodu do kabin provázel hráče pískot tribun stadionu Mestalla.

Ani po změně stran se žádné okamžité zlepšení nekonalo. Miku naopak zahodil výtečnou možnost zdvojnásobit vedení svého týmu, když zblízka trestuhodně minul. Domácí brankář Ryan, jenž dostal přednost před Jaume Domenechem, pak musel předvést další tři zákroky, aby zabránil gólové radosti Trashorrase s Jozabedem. Pak však přišel kouzelný moment na opačné straně. Álvaro Negredo se totiž zničehonic jal vypálit ze středového kruhu a brankář Juan Carlos se nestihl včas vrátit do brány, aby tomuto fantastickému lobu nepovolil zapadnout do sítě.

Rayo se však jednadvacet minut před koncem znovu ujalo vedení. Bídné bránění rohového kopu se valencijským vymstilo skrze obránce Llorenteho, jenž osamocen bez potíží suverénně zakončil. Pak sice srovnal střídající Paco Alcácer, ovšem jeho gól byl rozhodčím neuznán pro domnělé postavení mimo hru. Přesto se španělský reprezentant dočkal dvě minuty před koncem - Bakkaliho přízemní pas zvládl uklidit na zadní tyči do brány a alespoň svému týmu vydřel bod za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 1:1

16.01.2016 22:05

Góly: 75. Xabi Prieto (pen.) - 26. Luis Alberto

V dohrávce sobotního programu Primera División se Real Sociedad rozešel s Deportivem La Coruňa smírně v poměru 1:1. Na úvodní branku Luise Alberta totiž dokázal Sociedad zareagovat proměněnou penaltou Xabiho Prieta, ovšem navzdory převaze již obrat dokonat nedokázal. Hlavní zásluhu na tom má brankář Deportiva German Lux, jenž své duely s útočníky domácích zvládal na jedničku.

Šlo o zábavné utkání, kdy se chvílemi přelévala hra z jedné strany na druhou a nikdo se nedržel zpátky. Domácí pod novým koučem Eusebiem nejsou sice stále tím Sociedadem, který v minulých letech dokázal nakouknout až do Ligy mistrů, avšak alespoň již začínají znovu nacházet svou identitu, která jim pod vedením Davida Moyese spíše utíkala. Sobotní Sociedad dělal vše pro to, aby byl na hřišti pánem, aby se ničeho nezalekl. A bylo zapotřebí řady kvalitních zákroků Luxe, aby domácí za svou snahu nebyli patřičně odměněni.

První šanci Lux zlikvidoval hned v druhé minutě. Po kombinaci Brumy s Velou, který po nepřesvědčivých výkonech z poslední doby konečně pro změnu odehrál kvalitní zápas, se do šance dostal Jonathas. Jeho rána však nebyla dostatečně umístěná a Luxovy nohy se postaraly o spolehlivý zákrok. Odpověď Deportiva přišla v podobě Lucase po výtečném pasu Luise Alberta. Domácí gólman Rulli se však nechtěl svým protějškem nechat zahanbit a míč vyrazil do bezpečí.

Šance střídala šanci a zdálo se, že je jen otázkou času, než padne první gól. A taky že ano - v šestadvacáté minutě protrhl bezbrankový stav aktivní Alberto. Někdejší neúspěšná posila Liverpoolu těžila z hrubé chyby Yuriho, jehož přihrávku vystihl Lucas a s nešťastným přispěním přiběhnuvšího Elustonda se míč odrazil do cesty Alberta, jenž nezaváhal. Do kabin se tak o přestávce šlo za těsného vedení hostí.

Po změně stran Sociedad ještě více přitlačil svého soka na vlastní polovinu, ale na Luxe si stále nemohl přijít. Hostující gólman postupně zlikvidoval rány Brumy, Vely i Rubéna Parda a vypadal takřka nepřekonatelně. Nakonec k tomu bylo zapotřebí té vůbec největší šance v podobě pokutového kopu. Ještě předtím však předvedl klíčový zákrok Rulli při dalším pokusu Alberta, čímž udržel svůj tým ve hře.

Tlak Sociedadu sílil a nakrátko se domácí zaradovali při trefě Iňiga Martíneze. Jeho branku, která se na první pohled zdála být regulérní, však rozhodčí neuznal. Hned pár minut nato ale pro změnu ve prospěch domácích odpískal penaltu za pád Xabiho Prieta po zákroku Jonáse a sám postižený ji bezpečně proměnil. Ve zbytku utkání nabuzení domácí tlačili Deportivo čím dál více, jenže ani Jonathas, ani Oyarzabal se svými pokusy neuspěli. Utkání tak skončilo dělbou bodů a výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 0:0

16.01.2016 20:30

Góly: -

Villarreal promrhal možnost předskočit Real Madrid a alespoň dočasně se posunout na třetí místo, neboť s Realem Betis uhrál pouze bezbrankovou remízu. Zato hosté mohou slavit cenný bod a kvalitní podklad k dalším slibným výsledkům pro nového manažera Juana Merina.

Pro trenéra Betisu šlo o vůbec první zápas ve funkci poté, co byl vyhozen Pepe Mel, a dočasný kouč hned ukončil negativní sérii pěti porážek v Primera División za sebou. Díky remíze 0:0 se andaluský celek posunul v tabulce na čtrnácté místo, zatímco Villarreal zůstává čtvrtý. Jeho šňůra šesti ligových výher za sebou je tak u konce.

Navzdory mizerné formě, kterou podtrhl debakl od lokálního rivala Sevilly v ligovém poháru, byl Betis v první půli tím lepším týmem na hřišti. Největší hrozbu představoval útočník Rubén Castro, jenž nejprve s přispěním teče poslal svůj přímý kop jen těsně vedle, a pak v další slibné pozici vysoko přestřelil. Blízko k průlomu skóre měl také Foued Kadir, avšak z dorážky po zablokované ráně Álvara Cejuda nedokázal nic vytěžit.

Villarreal sice neměl více ze hry, ale přesto si pár svých šancí vytvořit dokázal. Roberto Soldado pokoušel střelecké štěstí hned v první minutě, ovšem nezamířil přesně, a na konci první půle tentýž španělský útočník pro změnu těsně přepálil břevno. Po změně stran se utkání ještě více vyrovnalo a žádný tým nebyl schopný ukořistit všechny body jen pro sebe.

Nejslibnější moment z pohledu domácích přišel, když Adrian Marin pronikl do pokutového území, ovšem Antonio Adán v brance Betisu si s jeho ranou poradil včasným zákrokem nohou. Když pak na opačné straně Alfred N’Diyae z voleje poslal míč o trochu výše, než bylo zdrávo, rozešly se oba celky s bezbrankovou remízou. Villarreal bude mít příští možnost nastolit novou vítěznou šňůru venku proti barcelonskému Espanyolu, Betis pak zase čeká soupeř z Madridu, neboť na jeho trávník zavítá slavný Real.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 4:3

16.01.2016 18:15

Góly: 35. John Guidetti, 40. John Guidetti, 57. Iago Aspas, 84. Fabián Orellana - 63. Deyverson, 66. Pedro López, 89. José Luis Morales

Celta Vigo dokázala zarazit svou černou sérii tří porážek v řadě, když v zábavné přestřelce proti Levante zvítězila v poměru 4:3. Všechno zprvu vypadalo z pohledu domácího celku jednoznačně, když ještě do přestávky vsítil dvě branky John Guidetti a po změně stran přidal pojistku v podobě třetí trefy Iago Aspas, jenže Levante se nevzdalo ani za stavu 3:0 a natropilo ještě do konce utkání favoritovi pořádnou neplechu.

Dvě branky v rychlém sledu v podání Deyversona a Pedra Lópeze dostaly hosty znovu na dostřel, ovšem šest minut před koncem znovu pohlídal náskok Celty Fabian Orellana. Pět minut poté ještě jednou snížil na rozdíl jediné branky Pedro Morales, avšak na vyrovnání již Levante nezbylo dost času. Celta tak zůstává díky zisku tří bodů na pátém místě před dotírající Sevillou, zatímco Levante zůstává stále na samém dně Primera División.

Někdejší člen kádru Manchesteru City Guidetti poslal domácí do vedení v pětatřicáté minutě, když doklepl zblízka do sítě Aspasovu přihrávku, a hned pět minut nato zvládl švédský útočník přidat i gól číslo dvě. Tentokrát mu k překonání Diega Mariňa dopomohl i odraz od tyče. Když pak Aspas přidal v sedmapadesáté minutě vlastní gólovou trefu, zdálo se, že o vítězi zápasu již nemůže být sporu.

Přesná hlavička Deyversona však dodala hostům jiskřičku naděje a sotva dvě minuty nato ji rozžehl ještě víc povedenou ranou z voleje López. Pro domácí příznivce na stadionu Balaidos pak následovala krušná desetiminutovka tlaku hostí, kterých najednou bylo plné hřiště, ovšem k úlevě kouče Eduarda Berizza i fanoušků Celty zvládl skórovat Orellana po další asistenci aktivního Aspase.

Přesto ještě nebylo nic hotovo. Ránu Rogera dokázal brankář Sergio Álvarez pouze vyrazit, Morales se k míči dostal nejrychleji a náskok Celty byl znovu jednobrankový. Nastavený čas si tak domácí neužili ani v nejmenším, ale nervózní chvilky nakonec přestáli a mohou slavit navýsost důležité vítězství 4:3.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Málaga CF 2:1

16.01.2016 16:00

Góly: 40. Kévin Gameiro, 42. Kévin Gameiro - 72. Charles

Ostré andaluské derby mezi Sevillou a Malagou nakonec vyznělo lépe pro první jmenované, kteří ukořistili cennou výhru v poměru 2:1. Oba celky dohrávaly oslabeny o jednoho hráče v poli, hrdidnou utkání se stal domácí Kevin Gameiro, autor obou sevillských branek.

Francouzský útočník navíc své trefy takřka "slepil" k sobě - na konci první půle je od sebe dělilo pouhých devětadevadesát vteřin. Charles sice devatenáct minut před koncem snížil a zápasu tak nechybělo drama až do samého konce, ale vyrovnat se nakonec již Malaze nepodařilo. Nepomohlo jim k tomu ani vyloučení Vicenteho Iborry za dvě žluté karty, neboť jen pár minut nato domácího záložníka následoval do kabin také Arthur Boka.

Malaga tak přišla o svou výtečnou sérii osmi zápasů bez porážky, sevillská domácí forma převážila. Andalusané na vlastním stadionu mají jednu z nejlepších bilancí v celé lize, vždyť dokázali zvítězit již v devátém za sebou. Sevilla tak figuruje na průběžné šesté příčce a nadále může živit naději na čtvrté místo, jež nyní okupuje Villarreal. Malaga zůstává ve středu tabulky na desátém místě.

Domácí šli do zápasu s jedním dalším lokálním derby v kapse, neboť v pohárovém měření sil roznesli na kopytech Real Betis drtivě 4:0 a postupují tak do čtvrtfinále. Proti Malaze se po vyrovnaném úvodu ujali vedení v devětatřicáté minutě, kdy se na konci standardní situace objevil Gameiro a lišácky přehodil míč přes bezmocného Carlose Kameniho. Ani to nebylo ze strany Sevilly do přestávky všechno. Hned záhy totiž autor první branky přidal i druhou po pasu Vitola. Šlo již o Gameirův jedenáctý ligový zásah.

Malaga se po změně stran zlepšila, koneckonců jí ani nic jiného nezbývalo. O drama se postaral v jednasedmdesáté minutě Charles, jenž dorazil míč do sítě na zadní tyči, a následné vyloučení střídajícího Iborry zdánlivě dalo hostům slušnou šanci na zvrat. Když pak ale Boka rovněž uviděl dvě žluté karty, a to v rozmezí pouhé minuty, počet hráčů na hřišti se opět vyrovnal a s tím i hra. Sevilla tak přečkala závěr utkání v relativním poklidu a může slavit vítězství 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid20152330:847
2.FC Barcelona19143250:1545
3.Real Madrid20134357:1943
4.Villarreal CF20124426:1640
5.Celta Vigo20104632:3034
6.SD Eibar2096532:2133
7.Sevilla FC2095628:2232
8.Deportivo La Coruña20610427:2428
9.Athletic Bilbao2084827:2828
10.Getafe CF2075824:2826
11.Valencia CF2059625:2124
12.Málaga CF2066815:1724
13.Real Sociedad2056923:2821
14.Espanyol Barcelona20631118:3321
15.Real Betis2056913:2821
16.UD Las Palmas20461019:3018
17.Granada CF20451121:4117
18.Rayo Vallecano20441223:4516
19.Sporting Gijón19431217:3415
20.Levante UD20351217:3614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (963)

Přidat komentář
Lorcan

Gameiro pěkný góly

Reagovat
Israha

Měl jsem za to, že mu trvale zůstane role žolíka a základ bude hrát Llorente, ale je letos parádní, jeden z klíčových hráčů Sevilly.

Reagovat
Phillipinho

Gameiro je zvlastni pripad. On je fakt kvalitni utocnik, ukazuje, ze goly davat umi, ale ma zapasy, ve kterych zahodi neskutecny sance....

Reagovat
Israha

S tím souhlas, to si myslím, že byl i důvod, proč místo něho hrával základ Bacca, ten byl přeci jen spolehlivější v koncovce. Ale letos mi přijde v tom proměňování o něco lepší, než předešlé roky...mohla to udělat i důvěra Emeryho a ta pozice první volby do základní sestavy.

Reagovat
Ángel di María 22

Ponorka vyhraje nad Betisem a ma 42 bodu, silena forma

Reagovat
Israha

Zajímalo by mě, kde Málaga vyhrabala toho Čopa. To je hráč tak na úrovni Synot ligy. Útočník, co pravidelně hrává a za půlsezonu dal jeden gól. Hrozný břídil.

A na druhé straně komikem zápasu Iborra. Ten šel letos šíleně dolů a dnešek to dokumentoval. Takhle hloupou rudou jsem neviděl už pěkně dlouho. Loni byl výborný, ale letos zasloužený lavičkář, a po dnešku asi tím tuplem. V závěsu za ním Krohn-Dehli, jehož jediné výrazné momenty byla spálená gólovka a opakovaná neschopnost hlídat si ofsajdovou linii. Co dělá v základu na úkor Reyese nebo Konopljanky, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu, proč Konoplyanka hraje tak málo. Přitom v každém zápase co nastoupí patří k nejlepším. Zřejmě v tom bude něco osobního.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Emery uz nekolikrat mel s podobnym typem hrace problemy. Neumi s takovymi typy pracovat, coz mu brani v trenovani velkoklubu.

Reagovat
Phillipinho

Jak se dalo ocekavat, vadi mu jeho neochota branit....

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem nepochopil, proč Gameiro celé roky v Sevile nehrál základ, když je to takový bomber

Reagovat
Setwo

lebo mali Baccu...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport-dna.sk/verrattiho-agent-sa-vysmieva-barcelonskej-ponuke-za-taku-sumu-si-kupujte-salat Agenti jsou sice zlo, ale v tomhle má pravdu. Nabídka 30mil. eur je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villareal hraje odporně. to vypadá jak kdyby tam přijela Barcelona, neousti je ani k míči a to tam hraje zoufaly Betis...

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt? Villareal hral ešte tuším v minulej sezóne úplne famózny futbal kde si vytvárali obrovské množstvo šancí a hrali neskutočne atraktívne...alebo to už budú 2 sezóny späť?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hrajú stále pekne, ale asi im nevyšiel zápas, predsa je Betis vonku veľmi silný, možno to bolo aj tým

Reagovat
REPLIKATOR

Guidetti konečně v základu a hned dva fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

V lige myslím prvýkrát základ, už v Cope ale nastúpil v oboch zápasoch proti Cadizu v základe a dal 3 góly . A Celta kupuje Beauveho

Reagovat
santini

ešte bude na Balaidose sranda.... inak netreba zabúdať na Wassa, ktorý zapadol viac než dobre a mohol by byť adekvátnou náhradou za Augusta....a samozrejme - Nolita bude škoda

Reagovat
santini

aby som nezabudol.. toho Beavueho nemám ešte celkom zmapovaného... vie niekto o ňom niečo? inak 80% hráčov, ktorí prišli do Celty ako odpad sa tam veľmi dobre presadilo, takže si myslím, že to pôjde

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Bude dobrý, v Lyone nemal formu nikto z útoku, takže preto sa nepresadil, ale v Celte bude podľa mna dobrý ak sa adaptuje na ligu, i keď Aspas, Guidetti a Beauvue, kam to všetko dať?

Reagovat
smazaný uživatel

Premýšľam či by mohli hrať všetci traja v základe Ale nie, budem rád, ak bude na lavičke iba 1 z tejto trojice...hlavne nech Guidetti nebude ako nejaká trojka. Beavue dával v Guingampe vkuse góly, len viem že som klikol na zápas tohto tímu a vkuse tam svietilo jeho meno. V Lyone o ňom ale moc "nepočujem".

Reagovat
santini

uvidíme... Iago dokáže zahrať aj ľavé krídlo, kam sa podľa mňa aj presťahuje v prípade ak Nolito pôjde do Barcy.. potom by som dal Guidettiho na hrot, Beavue neviem či by vedel zahrať pravé krídlo - ak nie, možno by sa tam mohol presunúť Orrelana... v strede Wass, Bongondu vidím zatiaľ skôr na striedanie... Celkovo tá útočná sila Celty je super, nie nadarmo máme 3tí najlepší útok v lige... horšie je to s obranou.. tam by som si žiadal nejaké posily skôr

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

automatické překládání má své kouzlo:

Barca nevyhrávají jen s Messi, Neymar a Suarez. Musíte Iniesta, Busquets, Pique a Rakitic. A Alves, Mascherano, Jordi Alba a vrátní. Ne všechny sexy.

Nikdy bych řekl, že Messi, Ney a Suárez by pečené spolu

Reagovat
Phillipinho

Jsem zvedav, jestli Celta posili i pozici stopera a golmana, kde je nejvetsi slabina. Beauvue mozna bude dobra posila, ale nejvic tlaci bota v defenzive.

Reagovat
santini

moja reč aj čo počujem o aktivitách na prestupovom trhu, stále sa hovorí iba o útočníkoch, prípadne zálohe.... ako keby sme si nepripúšťali, že máme aj nejakú obranu

Reagovat
david_villa7

Negredooooo!! tak co se to teď dělo na hřišti to nemá logiku

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

LVG

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

*Neville

Toto si chystám pre iný súhrn, škoda Rayo, stratilo 2 body Budú mi v PD chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

ale baenu si musí vystriedať, hlavne, že Valencia vyrovnala Jeméz

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vzdy za to dat trenerovi sancu, takze davam Nevillovi sancu. Od jeho nastupu neubehlo tak vela casu a od zostupoveho pasma sme relativne daleko, cize to chce klud a trpezlivost. Hraci su mladi. Piattiho a Negreda by som odpisal definitivne, a Bakkaliho by som staval viac. Aj Rodrigo moze byt este platny, chce to iba doveru.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo že to máš zapotřebí, chovat se takhle vylízaně

Reagovat
Ángel di María 22

Parádní první poločas, to byla lahoda. Druhej už spíš taková dohrávačka, ale to se dalo za stavu 5:0 čekat. Škoda zranění Karima, ta hra s nim a bez něj na hrotu je stále dost určující, tak snad to bude jen nějaká prkotina.

iHala Madrid!

Reagovat
LAM

CR tu redku nedostane snad nikdy?Tohle je už fakt směšný že ty jeho červený fauly rozhodčí vždy přehlídne

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového.

Reagovat
Kokesh

Nikdy? Dostal jich uz 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

Koukám, že stádo ovcí , béčících na ronalda, brečících za monitorem už zase pustily z ohrádky ven. Kluci ošlehaný letitou masturbací vlastní rukou bez ženy zas jedou svojí. Klasika

Reagovat
roman1978

škoda toho arsenalu, s čelsí by to bylo dokonalé

Reagovat
misinho7

krasny prvy polcas, druhy uz dohravacka a hlavne bez Garetha a Karima sla kvalita rapidne dole...Jese je tam marny, snad sa da Gareth dokopy lebo s Jesem to bude utrpenie

Reagovat
king23

Tak on by se mohl na křídlo postavit i James nebo Isco, pokud by se nedal Bale dopořádku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

achjo...

já to nestihl...

Reagovat
One-Real

Dani je poklad.

Reagovat
RealC.F.

Reagovat
Robbie

stáhne Isca, no, dobře, když ho stáhne tak tam má jít Kovačič, ale James na tý pozici je marný a ještě nechápu proč Jesé dostává přednost před Vazquézem, jinak mě hodně zklamali všichni tři střídajicí, podprůměrný výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé by vážně měl jít hostovat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
king23

Bohužel Jesé není co býval před tím zraněním, v té době se na ěj krásně koukalo a věřil jsem mu, že by mohl utrhnout základ, ale teď je vcelku jasné, že an to nemá. Daleko lepší mi přijde ten Vazquez, škoda, že ne naěj Zidane narozdíl o Beniteze zapoměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to kombinování BBC byla v první půli fakt radost pohledět. Škoda, že to kvůli těm zraněním šlo v druhý půli do kopru. Bylo by škoda, kdyby se teď jeden z nich vyřadil nějak na dýl (hlavně Benzema).

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ne vazne, jejich fanousku mne zacina byt lito

Reagovat
roberos

Dnes mě pobavil komentář na TV Dajto - Ronaldo měl smůlu při zlatém míči - tak si to te´d vynahradil !!! On 2 zépasy nedá gól - zkurví na co šáhne a pak dá 2 góly a už by měl dostat Zlatý míč ! Je vidět že na TV Dajto jsou Realisti - v minulém zápase jeho jméno snad říkali 100x. A když hraje Barca tak o Messim skoro nemluví! To nadržování Realu mě fakt už sere!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys jim tam napsat dopis, pořádně jim vynadat a nahlásit je Radě proti nadržování!!! Tohle jim přece nemůže procházet!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

žaloba hned

Reagovat
roberos

Už sem napsal a prý je oba vykopnou - tak uvidíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jsi to tam komentovat s valloirem ty. Oh wait

Reagovat
Ed_Hazard

Ušetrili by na plate.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

valloire tu bude v 20:30?

Reagovat
valloire

Reagovat
king23

opět tragikomická postavička roberos.

Reagovat
valloire

protože hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

co ty s za vymatlanou píču...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak Madridisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to vtipné, nikdy ani nebylo a nikdy nebude.

Chápu to u někoho na základce, ale aby se tu dědek takhle zesměšňoval hned pod dvěma nicky zároveň?

Reagovat
valloire

řekl bych, že se zesměšňuješ ty, nemám s tím nic společnýho a basta

Reagovat
smazaný uživatel

Trapáku.

Reagovat
valloire

no nápodobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen IP adresu

Reagovat
valloire

no a?

Reagovat
Hokaido

Tohle je fakt vrchol trapnosti.

Reagovat
valloire

ty vole asi to fakt furt píšu mozek zapoj a google

Reagovat
Hokaido

Na co google? Já bych ti to věřil, protože je to fakt ubohý, ale minule nám to Kily docela objasnil...

Reagovat
valloire

S Kilym jsem si už o tom pokecal...a na co google? Třeba na tohle....http://board.cz.gladiatus.gameforge.com/index.php?page=Thread&threadID=26597

Roberos je fakt živej a je to tak nějak typickej tupej fanda FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se nadále ztrapňuj, trapáku.

Reagovat
valloire

no ty budeš jistě vědět jaký to je

Reagovat
Hokaido
Reagovat
valloire

asi jsem děsnej it odborník, netuším

Reagovat
Kily

to nemuselo vůbec nic znamenat

Reagovat
Hokaido

No minimálně je to hooodně podezřelí u nich dvouch.

Reagovat
valloire

Je to shoda náhod...on je tu dřív než já, jestli sis nevšiml,ale moc sem nepsal. Já bych o něm vůbec ani nevěděl. A Kily to s tou shodnou IP už psal před 2 rokama. No a já to furt pojedu ne?A založit si druhej nick, abych mohl psát a nadávat na Ronalda ... co z toho? Zrovna já tu budu šít do legendy Realu. Prostě je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden šije do legendy Barcelony, druhý do legendy Realu. Jeden se projevuje jako totální debil, druhý se snaží zase působit chytře aby pak z něho padala hovna typu ,,řekl to Pelé, takže je to pravda''.

Náhoda jak sviňa no.

Reagovat
valloire

Věř si čemu chceš, mi je to u prdele. Co se týče Pelého, jde o ten respekt. Ví o čem mluví, protože byl nejlepší na světě. A týká se to Vasconcellose. Většina z vás vůbec netuší, kdo to je, takže automaticky říká hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto má z jeho vyjádření každý prdel

To, že byl nejlepší vůbec neznamená, že tomu sportu rozumí... nebo že to není starý senilní dědek, který se vyjadřuje úplně ke všemu, i když nemá názor a měl by držet hubu.

Reagovat
valloire

vTo, že byl nejlepší, vůbec neznamená, že tomu sportu rozumí....větší žvást jsem tu snad nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že ne. Kolik znám profesionálních sportovců, kteří to berou jen jako práci.

Gretzky byl taky jen podprůměrný trenér, protože z lavičky a tribuny ten hokej vypadal úplně jinak a vůbec se nechytal. Taky se nepouštěl do žádných velikých soudů a rozborů v médiích, protože ví, že hokej šel hrozně nahoru a je to jiná hra, než jakou hrál on.

A pak je tu dědek Pelé, který říká co se mu hodí, kdy se mu hodí a je mu jedno, že si kolikrát neuvěřitelně protiřečí nebo je s tím názorem úplně sám.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
dextroza_m

neříkal si něco podobného o Xavim?

Reagovat
Hokaido

„dvouch “

Reagovat
Hachim Mastour

Benzema dal v minulej sezóne 15 ligových gólov, prekonať sa mu to podarilo už dnes.Bale dal v minulej sezóne 13 ligových góloch, dorovnať sa mu to podarilo už dnes.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak Jesé na to bohužel uplně nemá, aby byl dvojka na hrot, takže ten Morata nebo někdo bude určitě potřeba.

Reagovat
misinho7

Inac jese nema ani na kridlo bohuzial..garethovi sa casto vycitalo ze si vie len hodit a behat no ale ked to porovnam s jesem. Gareth ma paradnu strelu, vyborne centre, hlavicky a samozrejme rychlost..a jese ma naozaj len tu jednu klucku ze si hodi a beha inac nema ziaden prinost...aj Lucas bol lepsi sice je podobny ako Jese ale mam pocit ze mal lepsie futbalove zmyslanie

Reagovat
Robbie

Jesé a Lucas je hodně velký rozdíl, porovnáš uplně rozdílný hráče

Reagovat
misinho7

No mne pridu dost podobni typovo, minimalne styl hry maju dost rovnaky

Reagovat
Ángel di María 22

Jese byl skvelej, ale to tezky zraneni se na nem strasne podepsalo a uz to od ty doby neni ono. Na naky domaci zapasy podobnyho typu mit bude, je rychlej, napada, i dobre neco vyresi, ale na tezsi zapasy nema, bohuzel.

Reagovat
Robbie

rychlej mi teda zrovna nepřijde, on má od všeho něco, ale ne na vysoký úrovni, L.Vazquéz má vynikají techniku a kvalitní rychlost, jinak je natom ve všem tak zhruba stejně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Vsak on neni hrotak, potrebuje svou rychlost a mladi zurocit na kridle, i kdyz se mu dnes nedarilo. Ale jak uz psal imp, pro Garetha zatim signal, ze ma naprostou duveru a James bude vyuzitelny samozrejme jinde. Kdyz se podivame na Barcu, jejich trojka nema tez prakticky konkurenci z mancaftu, z toho duvodu si nepreju ani Moratu.

Otazka je samozrejme co se tyce zdravi...

Reagovat
Ángel di María 22

To je mysleno v rozestaveni 4-3-3 do ty horni trojice, nepresne jsem to vyjadril. Dneska nasazeni ukazalo, ze ho ma Zidane jako prvni nahradni variantu za kohokoliv, kdo z BBC pujde stridat a to do budoucna zkratka nebude mozny.

Reagovat
Kyrill

Tak vzhledem k tomu, jak s ním Benítez zacházel, je dost nerozehranej, pod Zizuem bude mít snad dost prostoru se rozehrát a ukázat, jestli na to má nebo ne. Od 3.11. do dneška nahrál všehovšudy 66 minut.

Reagovat
misinho7

nejake spravy ohladne Karima a Garetha? dlzka absencie?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ten Augusto Fernández dobře zapadne do Atlética, taky pěknej řezník

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To ví až na pár vymletých hlav všichni .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to dlhodobo nezvlada, pamatam si v tejto sezone 4 zakroky kedy mohol vidiet redku pripadne byt dodatocne potrestany (co sa v Spanielsku moc nenosi) a vzdy vysiel bez trestu

Reagovat
smazaný uživatel

Frajeris

Reagovat
smazaný uživatel

to je až neskutečné, že za tohle nemá okamžitě červenou

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť nedostal ani žlutou

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo k tomu dodať ... proste

Reagovat
smazaný uživatel

njn dobře mu jebe

Reagovat
-Carles-

Špina

Reagovat
Hokaido

Nechtěný...

Reagovat
smazaný uživatel

borec a dost vymletých hlav to nechápe

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tu Filda, ten by to obhájil

Reagovat
Atlético de Madrid

Hrozný kokot.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale tohle je další z řady jeho prasáren a víceméně nikdy nedostal nijak vysoký trest. Nepochopitelně mu to prochází.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dno. Totálny chudák. A najhoršie je, že mu tieto jeho blikance beztrestne prechádzajú.

Reagovat
m0rientes9

Dúfam, že už Zidane zavrel pysky všetkým degešom, čo tu vypisovali, aký hrozný bude Real pod jeho vedením, a že to bude pod jeho vedením katastrofa. 10 gólov v dvoch zápasoch ich dúfam už umlčalo.

Reagovat
aurelio

Rafov Real dával 10 aj v jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
hyper01

Teprve až s rovnocenným soupeřem se ukáže, jak na tom opravdu jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle si počkat až budou hrát proti pořádnejm soupeřům? Real i pod Benítezem dokázal takovejm dát 10 golů... Jako Gijon a upadající La Coruna není žádný měřítko...

Reagovat
smazaný uživatel

Depor, se kterým ztratily body 4 týmy z top 6 a do zápasu s Realem prohráli za celou sezonu venku jen jednou jedinkrát, není žádný měřítko? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo forma La Coruni je parádní... a tak si žijte v pohádce dál, až je prověří pořádní soupeři, tak se uvidí jak na tom je...

Reagovat
smazaný uživatel

Forma La Coruni je "parádní" ??? V posledných troch zápasoch sme hrali s Villarrealom, kde sme boli jednoznačne lepší a kde nás dosť výrazne poškodil rozhodca... Prvý gól sme dostali po rohovom kope, ktorému predchádzal neexistujúci faul Arribasa, druhý z penalty v 93. minúte, ktorú rozhodca odpískal po držaní protihráča otočeného chrbtom k našej bráne... Celý druhý polčas sme Villarreal tlačili tak, ako keby sme hrali proti mužstvu z piatej ligy..!!!

Následne sme prehrali na San Bernabéu síce dosť vysoko, ale proti Realu s novým trénerom atď. Takto to vyšlo, beriem to ako dosť veľkú smolu... Striel celkovo a aj na bránu mal Real presne o päť viac a takým rozdielom aj vyhral...

No a včera sme remizovali na Anoete, kde sme (dovolím si to tvrdiť) dostali opäť gól z vymyslenej penalty a kde napr. pred týždňom prehrala Valencia dvojgólovým rozdielom...

Takže o akej forme to píšeš...??? Forma nie sú iba výsledky na ktoré sa pozrieš po konečnom hvizde rozhodcu, ale brať do úvahy treba aj súperov a priebehy zápasov... A ja si myslím, že z trojzápasu proti Villarrealu doma, Realu Madrid a Realu Sociedad vonku, od nás nik nečakal šesť, či dokonca deväť bodov... Alebo áno ???

Reagovat
smazaný uživatel

pohár ste ako hrali ?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ? S B-mužstvom a brankárom, ktorý dostal tri góly z diaľky a nechytil by asi ani chrípku... A o pohári tu reč nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

s Villarrealom ste si vybojovali okrem gólu jednu poriadnu šancu aj to po zmätkoch v ich obrane, tuším Lucas sa predral a trapne zakončoval a ešte na začiatku jedna strela, ktorú keby bol Areola retardovaný tak by si ju možno hodil do brány, takže to tvoje "jednoznačne lepší" vyznieva dosť úsmevne...

proti Atléticu je každý jednoznačne lepší a prehrá; Rayo je skoro stále takto "jednoznačne" lepšie a prehráva...

Real vám naložil, strely na bránu?? preboha ste mali 2 šance, slovom DVE

bod na Anoete je pri takej famóznej forme kandidáta na EL trochu sklamanie či?

hlavné je si to ospravedlniť

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.evysledky.com/zapas/Gvuf8zXP/#statistiky-zapasu;0

Tu máš tie strely celkovo a tiež na bránu, ako som písal, presne o päť viac... A mimochodom, mám pocit, že Real naložil hlavne Vám a nie nám...

No a čo sa týka zápasu s Villarrealom, tak Ty si videl asi niečo úplne iné, nie ??? Či o góloch Villarrealu nič nepíšeš ? Prvý po neexistujúcom faule Arribasa a druhý po penalte v 93. minúte, ktorá byť jednoznačne nemala...?

Ale ja som prišiel už minule na to, že s Tebou sa hádať fakt nemá zmysel... Nabudúce na mňa radšej nereaguj !!! Ja som na Teba nereagoval, ale na niekoho s nickom Barcelonist...

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste dostali 5:0

písal si hej, lenže tie strely mali okrem dvoch šancí efekt nulový až žiadny, skús to pochopiť...

proti Villarrealu som písal o tom tvojom "jednoznačne lepší" z toho tvojho jednoznačne lepší ste si vypracovali JEDNU šancu, čo je dosť odvážne tvrdenie... hlavné je si poplakať, hlavne, že ste túto sezónu ani nemuseli byť v primere...

nemá, lebo nemám ružové okuliare a nemyslím si, aký je môj kľub superúžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Dostať 5:0 v úvodnom zápase "Zidaneho éry" a dostať desať v ére tragického Beníteza, to je sakramentský rozdiel !!!

My sme nemuseli byť v Primere ? A to už prečo ? Narážaš na našu remízu v poslednom kole na Nou Campe, alebo na čo konkrétne...? Ak na to, tak Ti musím pripomenúť, že sme tú istú remízu na Nou Campe zopakovali aj v tejto sezóne !!! Ak niekto "nemusel" byť teraz v Primere, tak je to Eibar, ktorý po športovej stránke vypadol a zachránil sa iba na úkor finančných problémov Elche, ale s tým my nemáme nič spoločné !!!

Ja ružové okuliare nemám a nikde nepíšem, že môj klub je superúžasný, tak mi netlač do úst, alebo do písmenok slová, ktoré som nikdy netvrdil... No jedno Ti sem napíšem, máme druhý najmenší rozpočet na sezónu 2015/16 zo všetkých 20 tímov Primery a sme na ôsmom mieste, takže hrdý na svoj tím som či sa Ti to páči, či nie...

A keď proti nám v dvoch z posledných troch zápasov odískajú rozhodcovia nezmyselné penalty, ktoré nás v konečnom účtovaní obrali o tri body, tak tu predsa nebudem písať aký som z toho nadšený...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Depor v momentálnej forma dalo v pohári aj Mirandés, ty demgóg ... Zidane je Boh

Reagovat
Atlético de Madrid

To tu snad nikdo ani nerikal. A vetsina otazek spojenych se Zidanem zustava, po trech zapasech se neukaze jaky to je trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj proti tym slabsim to bol taky krcovity, profesorsky futbal. Teraz maju hraci viac volnosti a su lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m0rientes9

No práveže hráči pod Zidanom hrajú uvoľnene, je radosť na to pozerať momentálne. Takýto bývalý hráč nedávny ešte klubu je vždy len + ak následne trénuje ten klub, a vôbec nie je podstatné koľko má trénerských skúseností. Rovnako ako to bolo v prípade Guardiolu v Barcelone. Keď je tam taký viac kamarátskejší vzťah s trénerom, ide to ľahsie aj na ihrisku. So Zidanom si môžu teraz hráči aj zavtipkovať a nemusia mať až taký rešpekt vážny ako pod Ancelottim alebo Benitezom. A táto uvoľnenosť má potom pozitívny prínos na hru klubu. Ja som osobne za Zidana absolútne rád, že sa stal trénerom. Nechápem doteraz tých čo tu písali v momente, keď sa stal trénerom, že to bude katastrofa a Real bude hrať o záchranu a pod. Vôbec nerozumejú futbalu a psychológii, ktorá je dôležitá vo futbale.

Reagovat
Phillipinho

Palmy pekny vykon a pekna atmosfera na stadionu . Griezmannovo prvni dotek a dostani mice pod kontrolu je neco naprosto neskutecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

hraju neskutocne a Grizzi je uz druhy rok famozny

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

"Portugalský míčový kouzelník už jen usměrnil míč do sítě a Real vedl o čtyři góly. "

prej míčový kouzelník Ronaldovi míč spíš překáží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5 let není zase tolik, ale na tobě se to dost podepsalo

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ano...napsal bych dřívější míčový kouzelník...přizpůsobuje se sám sobě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lorcan

vyhrálo letos Atletico v PD už někdy o 3. góly ?? já mám takovej dojem že né... že tak maximálně v LM nad Astanou

Reagovat
Lorcan

tak hned 2. kolo v Seville a pak až ted

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez fauluje a Barcelona kope penaltu a ještě k tomu dostal golman červenou

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez fauluje hraca, vsetci to vidia, kope sa penalta a brankar supera dostane cervenu v 3 minute. Je rozhodnute, dalej an nemusite pozerat a ja rano vstavam do roboty a som rad , ze o nic nepridem takze dobru noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebudz posikany a nerev tu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

ten Suarez to je dravec,nikto nema taky tah a hlad po goloch ako on :D penalta jasna,cervena prisna,max.zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to mys hryzava

Reagovat
smazaný uživatel

aj mys ma pravo hrat futbal ..tak isto ako tepla buzna z Madeiry :p

Reagovat
smazaný uživatel

A prave on je este vacsi dravec ako ten s velkymi zubami

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti titul

Reagovat
smazaný uživatel

To byla krása. ATM titul,2.FCB a 3. ponorka. 4.REAL

Reagovat
smazaný uživatel

krly pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dám ti palec aspoň za nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc za nick? Ani nevíš co to znamená.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vůbec neznám Nikki Sixxe no..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no tak

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,ale já ten Real prostě nemám rád.

Reagovat
valloire

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

?? krly? WTF?

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejlepsi tym na svete.

No side in Europe's top 5 leagues has more clean sheets (13) or conceded fewer goals (8) in 2015/16 than Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste s tím vašim fotbalem fakt spokojeni??

Reagovat
Spalovač šancí

Proč ne? I totální defensivní dominance má svoje kouzlo

Reagovat
Atlético de Madrid

Ptas se fanousku Atletica? Ne, ze bych letos na to mel tolik casu, ale my hrajeme pekny fotbal. Nemame uplne efektivni utocniky, ale kvalitu to ma, zakombinovat umime a dokonalejsi obranu si vubec neumim predstavit. (13 obdrzenych golu ve 30 zapasech, to je uplne wtf). Jeste kdyby hral na hrotu nekdo jako byl Diego Costa, tak je to nas absolutni vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný fotbal? aachjo..... ale chápu,fanda svýho klubu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nehrajeme nějakej autobus s tím, že se všechny míče kopnou na tribunu. Naopak se vždycky snažíme z těch situací dostat kombinačně. Po zisku míče začíná vždy nový útok. Navíc ani nejsme tolik zalezlí, hodně hrajeme na soupeřově půlce.. Zkrátka se nedaří proměňovat ty akce v góly, ale nemyslim si, že hrajeme nějakej ošklivej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšu,že hrajete autobus a ani,že kopete na tribunu.

Reagoval sem na tzv tvoje holedbání,jak hrajete PĚKNÝ fotbal. Občas se na Vás dívám a fandím Vám ať vyhrajete PD ! Ale dle mě hrajete nepříjemný fotbal a dost efektivní s málo brankami. Základ- obrana,mít balon pod kontrolou a (ano!) hrát na soupeřově půlce! Já Vás tipuju na finále LM! Ale s pohledu diváka to až tak pěkný fotbal není!!!!! To fakt NE! Když Vás v neděli vsadím tak se dost nudím a jen čekám až dáte gól a pak to vypínám

Reagovat
Phillipinho

Presne tak. Kombinacne je to letos velmi dobry, jsou samozrejme horsi zapasy, ale obecne se na to diva dobre. Mne se zda, jakoby lidi byli ovlivneni tim, ze padaji maximalne 2 goly ve vetsine zapasu, ale to je opravdu jenom neefektivnosti utocniku a ne spatnou hrou. No a ta defenziva, to je neco naprosto neskutecnyho. Letos to proste Cholo dotahnul do uplny dokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je dobrá v neatraktivním hávu. Je totiž zvykem, že se hodnotí očima. Simeone fanoušky vizuálně nekrmí, ale princip pojetí svého fotbalu dotahuje takřka k dokonalosti.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hachim Mastour

Grizy je neefektívny?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně v předfinální fázi někdy těžce. Tím kolikrát trpí spoluhráči. Kruh je uzavřen.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem to sledoval,už poněkolikáté. Ne,že by tomu bylo možné něco vytknout po taktické a defenzivní stránce,ale nechat se i od takového soupeře přehrávat na míči mi přijde divné a pěkný fotbal si asi každý představuje jinak,ale mně se to prostě nelíbí. Taky bychom se na to mohli vykašlat,když vedeme,ale jsem rád , že fandím týmu ,který chce pořád hrát!Suárez 5:0!!

Reagovat
smazaný uživatel

"pěkný fotbal si každý představuje jinak", tu exhibici vlastních preferencí sis mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím,že jsi spokojený a trpěl bys hrůzou,kdyby tvůj tým hrál ofenzívní fotbal a měl míč na kopačkách častěji než soupeř. Včera jsi to neviděl,ale můžu tě uklidnit , fotbal hrálo víc Las Palmas.

Reagovat
smazaný uživatel

A prohralo 0:3. Pochop, ze i ve fotbale muzou byt nalezeny racionalnimi prostredky zpusoby jak dat vitezstvim pravidelnost. Obecna Estetika v tom nema co delat To je myslim to, co na Simeoneho Atleticu mame radi. Az pak je predvedena hra, kterou mimochodem nekdy kritizujeme. To sis mohl vsimnout. Avsak taky je na ni neco silne estetickeho. Ta zodpovednost, minimalizace individualnich i systemovych defenzivnich chyb. Ja si nevybiral ocima, fandit Chelsea jsem zacal kvuli sympatiim k Tore Andre Floovi. Atleticu jako druhemu klubu o neco pozdej hranim fify a psa. Priznavam, ze Chelsea jsem opustil s dospelosti. Vizualne je stejne muj ideal Juppuv Bayern, takze co ty povazujes za ideal (Barca) nemusi byt ideal pro druheho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si tvrdit, ze uz ve vyberu je mezi nami rozdil. Fanousci Barcelony nebo Realu snad navazovali na nejake historicky zname hodnoty, dominanci estetiku slavu nevim. Ja vybiral jako kdyz mas v psychotestu oznacit z 20 obrazku intuitivne jeden. Pozdeji jsem si doplnil Lens, Stuttgart, Fiorentinu. Jestli v tom neco hralo, tak predevsim intuice,pak znak, nazev, mozna nejake povedomi o ceskych hracich. Treba nesnasim fialovou. Vsechno primarne kluby druheho, dnes az tretiho sledu. Proto asi Simeoneho obdivuju, dokaze souperit s nejvetsimi, aniz ny mel stejnou startovni pozici. Je to hodne pritazlive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne lidem v dnesni dobe pomaha tymy vybirat FIFA nebo proste uspechy, ja to mel takhle s FIFAma 2002-2004

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej ,debata v pravdě zbytečná, chtěl jsem jen zbytečně říct ,že se mi hra Atlética pod Simeonem nelíbí a nelíbila a a myslím,že se kromě vlastním fanouškům ani líbit nemůže. To samozřejmě neznamená ,že bych ten tým nepovažoval za soupeře a za jednoho z favoritů La Ligy. Do ideálu má většinou každý tým daleko,stejně jako současná Barca a musím říct ,že se mi k němu taky nejvíc blížili ten tebou vzpomínaný Bayern(2013) a pak i Real 2014 , Barca sice ovládla rok 2015 , ale spíš než herní bravurou to bylo neskutečnou produktivitou útočníků.

Ale to že bych musel sledovat svůj tým,jak nechává herní aktivitu na soupeři ,a to i papírově výrazně slabšímu, by mě štěstím a potřebou vyhlašování o nejlepším týmu světa nenaplňovalo.

Reagovat
oddy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

když nepísknul tu pecku po faulu Godína, tak holt jo

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně se dá říct, že se Atléticu lehce nadržuje, a to především v poli. Přirozeně to vychází z jeho postavení. Pokud jde o pokutové kopy, tak nedávno se třeba v domácím zápase s Levante neodpískal jeden velmi evidentní po faulu na Correu. Takže celkově v poslední době asi šul nul, když ti budu věřit, zápas jsem neviděl. Dlouhodobě je mi UD Las Palmas sympatické, snad budou sbírat body ve zbývajících zápasech.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však jo, většinou se nadržuje těm nahoře... A popravdě ani nevim, jestli to byla úplně penalta, možná jo, třeba i muj komentátor se nad tim asi dvakrát pozastavil, ale to je fuk.

Za UD měl třeba megatutovku Mesa, na vápně to poslal pár cm vedle (že jsem se původně radoval z gólu, protože se to odrazilo podél brány za ní :D) a doslova za 10 sekund šel Tonda ještě s někym sám na Varase a 2:0... Ten se mi zdál celkově takovej nejistej, i když s gólama moc udělat nemohl, si myslim.

Ale abych se vrátil k pointě - to já spíš jenom tak rejpu, protože máte na muj vkus pod Simeonem dlouhodobě hrozně praseckou hru ;)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a jinak děkuju, jedinej cíl je jakákoliv záchrana, tak snad se udrží. V poháru se sice někam dostali, ale teď už mají asi stopku, viď?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Slušné, ale ak v semifinále/finále Copy neporazia Atleti Barçu tak bude rok bez trofeje ( min. rok aspoň Supercopa), liga asi fakt nie a v LM max. semifinále, takže super štatistika, ale....

Reagovat
smazaný uživatel

na té fotce vypadá jak když má nalakované nehty

Reagovat
smazaný uživatel

na tvém profilu vypadá, že nemáš žádnou oblíbenou reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

budu o tom meditovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Nechcem tu teraz zrovnávať ktorá trojica je silnejšia. Chcem som povedať inú vec.

Dívam sa na triá MSN a BBC tak to je proste neuveriteľné niečo. Je mi ľúto tých obrán, obrancov a brankárov. Neskutočne bavia všetkých. Minulé roky sa bavilo o CR7 a Messim a teraz to dokazuje celá trojica. To je niečo úžasné a strašne im fandím obom(trojicám).

Nech žije útočný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aurelio

Veru tak I keď mňa viacej bavil ten spred desiatich rokov, keď to nebolo také individuálne a krídelníci ešte boli na ihrisku preto, aby centrovali a nie strieľali 50 gólov za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je bestie

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si túto sezónu proste ide vlastnú súťaž. Neskutočné výkony. Momentálne nevidím hráča na jeho úrovni. Ani Messi sa mu zatiaľ výkonnostne nerovná. Fakt je absolútne TOP A ako bonus je radosť sa na neho pozerať ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

trojka najlepsich strelcov : 1.Suarez 2.Ronaldo,Karim,Neymar 3.Bale neskutocne jak idu

Reagovat
roberos

Jo a nebýt 2 měsíce zraněn Messi tak je tam taky .

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
valloire

už toho nech Jirko, rve mi to srdce

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
oddy

A 3 z nich přišli z PL. Holt liga kopáčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

no a co ine je ta liga aktualne? sak par tych dobrych hracov odislo rychlo do lepsieho... uz tam nie je skoro nikto poriadne...a vsetci z La ligy Kun, Alexis,Ozil,David Silva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sis na moc hráčů nevzpomněl.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Kane a Eriksen, no....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se zraní, zrovna když máme jistotu, že nám nedá gol .. jak to s ním vypadá, ví se něco bližšího?

Reagovat
naheCZ

Poslední dobou je zraněný čím dál častěji...aneb daň za to, že pokaždé těch 90 minut musel odehrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tu daň zaplatil jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Bzuk, pls

Reagovat
minoLFC

Genius

Reagovat
Free_player

dobrá nálož dneska si Luis ten hattrick zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro brzký návrat Alby a Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem. O 3 góly , příjemná změna.

Reagovat
alcantara

Jordi cca 10 dni mimo. Leo sa uvidi, snad to bude len prevencia, inak to bude na San Mames docela peklo A Luis musi byt oslobodeny, ked mu to tam teraz popadalo

Reagovat
smazaný uživatel

10 dní je pohoda. On to takhle má a mít bude - s tím se musíme smířit.

Na San Mames to bude peklo Messi-neMessi.

Reagovat
pejsek5

Neymar - Benzema - Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlím, jaký prvek mají společný, ale napadlo mě jen to, že by mohli spolu sedět na Borech.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi včera odehrál 329. zápas v La Lize. To je stejně, jako jich odehrál Di Stéfano. Hráč, který je poměrně běžně považovaný za nejlepšího fotbalistu, který ve 20. století působil v Evropě. A taky to nebyl špatnej kanonýr. Až do nedávna byl nejlepším střelcem v dějinách Realu a El Clásica, dlouhé roky byl nejlepším střelcem v dějinách PMEZ a ještě 30 let po konci kariéry byl po Zarrovi druhým nejlepším střelcem v dějinách La Ligy. Takže uměl dát nějakej ten gól. Proč je to tak zajímavý dneska? Protože za stejný počet zápasů potřeboval 130 minut na jeden ligový gól, zatímco Messimu na to stačí 88 minut.

Reagovat
Generalní Gladiator

jenomže messi má lepší kopačky, podmínky pro regeneraci a hlavně kupu štěstí.

Reagovat
Atlético de Madrid

A hlavně má na svý straně trávníkáře

Reagovat
alcantara

A nevyhral nikdy EURO

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ani MS..... Síce ani di Stéfano, ale Messi ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej na počasí. Globální oteplovaní za Di Stefána ještě nebylo, takže byla větší zima. Taky se hrajou trojúhelníky tzn. Illuminati na Messiho straně.

Reagovat
Mercury

88 minut, Xavi a Iniesta.

Reagovat
Atlético de Madrid

No jo, ale Di Stéfano měl Genta, kterej je lepší než Xavi a Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybně, on byl tak dobrej, že k tomu, aby byl lepší než Xavi a Iniesta nepotřebuje vyhrát MS... což je ta nejvíc nejlepší trofej vůbec.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Skor to znaci, ze okrem neplatenia dani je to aj vyznavac neonacitickej filozofie a to uz nebude nahoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem se já začínal zajímat o fotbal.. tak platilo Di Stefano je třetí nejlepší fotbalista fotbalových dějin...(po Pelém a Maradonovi)... že budu mít to štěstí a před mými se jim začne rovnat nová hvězda ba dokonce je v mnohém předbíhat bych si nevsadil..

Pamatuji si, jak jsem si jednou zapomněl koupit nové číslo Pro Footballu, ale kámoš ho už měl. tenkrát jsem to hodně žral a tak si ho půjčil a během večera celý to číslo přelouskal. asi tušíte dobře, že v něm nebyl nikdo jiný než Messi - hodně ho chválily jako jednoho z nejvíce talentovaných hráčů... přiznám se, že jsem si říkal "jo aha další z mnoha"... mimochodem v Pro Footballu regulérně jeho jako jednu z jasných nových hvězd budoucna (rok 2004)...

zajímavostí je, že v tom čísle byl jako druhý hráč rozebírán Cristiano Ronaldo, který trošku stagnoval a tehdy bych si fakt nedokázal představit, že to oba dotáhnou tak daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, musis pockat, az dorazi valloire

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Alebo roberos... oh wait

Reagovat
patas92

Jenže Di Stefano vyhrál 5x PMEZ, což je matematicky 3 krát víc, než Messiho 4

Reagovat
patas92

*...než Messiho 4 LM

Reagovat
Afrokrecek

Ale valloire říkal ....

Reagovat
valloire

Já jsem si všiml už v tvých statistikách z GB dle postů, že na nějakou přesnost úplně nehraješ. Ani tady to tak není, proto na tyhle "argumenty", který vypadají správně a reakce na ně jsou vedeny v takovém rozverném duchu, zareaguju stejně.

Alfredo Di Stefano má SuperZlatý míč. Messi má jenom Zlatý. Kromě toho není Messi na Alfredově úrovni. Je to stejný jako kdybych srovnával Ronalda9 a Baroše.

Reagovat
Atlético de Madrid

Na přesnost nehraju? lol. Statistika GB dle postů je daná tim, že jsem ty hráče neviděl hrát, takže nevim, kde přesně hráli. Minuty i góly Messiho a Di Stéfana se daj prostě spočítat. Kromě toho jsem to převzal z relevantního zdroje. Krom toho je to argument style "a vy taky bijete černochy".

Reagovat
valloire

Je daná tím, že jsem je neviděl hrát. Ano, to je ono. Ale stejně si to dáš na stránky a budí dojem ,že jsou přesný( já jsem ti je opravil). Di Stefanovi jsi to počítal dle minut? Nebo jenom Messimu? Protože Di Stefanovi to nemáš dle minut. Takže Alláh Akbar.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vzdycky rikas, co je blbe, ale nikdy nereknes, co je spravne, nic moc argumentacni styl

Reagovat
valloire

Nemám AdS minuty a pochybuju, že je má ten jeho relevantní zdroj. U AdS to je spočítaný počet zápasů x 90 / počet gól a u Lea počet minut / počet gólů. Takže to dělal nějakej katalánec a dál by nás to nemuselo zajímat. A ty posty jsem mu opravil na správné, ale jaksi si radši nechá ty svoje statistiky. Mimochodem tam má cca 30 chyb, takže to má k úplně k ničemu.

Reagovat
Mercury

roberos pls

Reagovat
patas92

Předpokládám, že střídání hráčů bylo ve Španělsku povoleno až když měl Di Stefano po kariéře. Takže spočítat minuty by nemělo být zas takový problém, a pokud někdy musel kvůli zranění odstoupit v průběhu zápasu, tak to pro nějakého španělského statistika asi nebude problém dohledat, když se jedná o takového hráče.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ty vole Já to nebudu opravovat protože by to zabralo tunu času a bylo by to k ničemu.

U AdS je to spočítáno počet zápasů x 90 (bez 50 minut), protože v dobách AdS neexistovaly střídání. Takže buď odehrál celej zápas nebo žádnej zápas. Těch 50 minut byly pravděpodobně případy, kdy ho někdo zprasil a musel ze hřiště na nosítkách nebo někoho vyprasil on a dostal červenou.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

To mi taky napadlo, já to spočítal zběžně podle wiki, ale stejně to nesedí. Ale dobrá, tak má cca 130 minut na gól. Messi 88 a řeší to přesně co? Je to zajímavost, nic víc.

Reagovat
Mercury

Kdyby to bylo naopak, tak by to konkrétně pro tebe byl jeden z nejjasnějších argumentů, proč je AdS lepší. Tohle je prostě klasika.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak to nesedí?

A samozřejmě, je to zajímavost, která ukazuje, že i kdyby teď Messi nedal nějakých cca 135 zápasů v řadě gól, tak stále bude mít lepší tvojí milovanou statistiku gólů na minuty než Di Stéfano. A podle mě je to významnej ukazatel v porovnání kvality u ofenzivních hráčů.

Reagovat
valloire

Tak si porovnej Ronalda a Messiho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Však já to vim, Ronaldo má v La Lize 78 minut na gól, Messi 88.

Reagovat
valloire

takže Ronaldo je významném ukazateli v porovnání kvality u ofenzivních hráčů lepší....

Reagovat
Atlético de Madrid

No, tohle je docela zkreslená statistika. Protože Messi hraje La Ligu od 16 let a trvalo pár let než se vypracoval, zatímco Ronaldo přišel jako hotovej hráč a střílel góly už od začátku. A když vezmeme ligovej fotbal za celou kariéru, tak je to 88 vs 102 pro Messiho. A když porovnáváme jenom období, po kteréhrají La Ligu oba dva současně, tak je to 76 vs 78 pro Messiho.

Reagovat
Sergi Samper

Už ho nechej

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pridej treba statistiku asistenci, kdyby valloire zapomnel, ze messi nedrzi rekord la ligy jen v poctu vstrelenejch branek

Reagovat
valloire

takže tohle je docela zkreslená statistika...přesně tohle, cos napsal jsem čekal, že napíšeš. No a jelikož to teda umíš ja je vidět, teď ještě rozeber toho Alfreda vs. Messi.

Reagovat
Atlético de Madrid

No a neni to snad zkreslená statistika, když porovnáváš statistiky 16 letýho kluka s Ronaldem, kterej tu soutěž přišel hrát jako nejlepší fotbalista planety? To je přece podobnej případ jako ten Di Stéfano, kterej taky do Španělska přišel jako nejlepší fotbalista Jižní Ameriky.

Reagovat
valloire

Tak porovnávání ti teda nejde. A mě tu říkáte, že nejsem objektivní a ohýbám si to podle sebe. Tak to taky zkusím jako ty. Di Stefano, než začal hrát ve Španělsku ligu, nehrál skoro 2 roky. Začal hrát ve 27 až do 38. V tý době jsi byl ve 30 veterán a většina hráčů už pomalu končila. Takže jeho takovej nejlepší produktivní věk trval dejme tomu 4 roky. Chci vidět statistiky Messiho od nějakejch 33 let a výš. To půjdou hodně dolů. No ale tos při porovnání AdS a Messiho nenapsal. Zkreslený to samozřejmě je, až když má Ronaldo lepší čísla než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

u messiho tam mas zase statistiky od nejakejch 16, coz ti da cca podobne let, kdy nejsi na vrcholu, jako mas u di stefana, akorat z druhy strany

a ronaldo samozrejme v ramci cele kariery lepsi cisla nema a co se potkali je maji nastejno

Reagovat
valloire

najednou je vám tohle jasný. Neboj, vím, že porovnávat celkovou statistiku v la Lize není moc možný, protože u Messiho je to od 17 let. U Di Stefana je to ale zřejmě v pořádku. Pyčo tam to je jiný, ten sázel hattricky i ve 37 letech.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne tvl. Messiho a Di Stéfana se porovnává celá kariéra v La Lize. Tzn, že u Messiho jsou to ty léta, kdy mu bylo 16 a u Di Stéfana ty léta, kdy mu bylo 38. Kdybych postavil Messiho roky 2009 - 2015 proti celý ligový kariéře Di Stéfana, tak je to 76 vs 130... Ale to nedělám.

Reagovat
valloire

já snad ještě spim nebo co? Proč bys chtěl nejproduktivnější roky Messiho porovnávat s celou ligovou kariérou AdS? A pak to ještě spočítáš a napíšeš, že to ale neděláš. Dík, tos dobrej.

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
valloire
Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, přesně. Messi od 16 má lepší statistiky než CR7 od 17. Ale CR nehrál útočníka, takže já to klidně nebudu porovnávat. Fér mi přijde porodnávat je za dobu, kdy hrají spolu. A to mají v La Lize nastejno. Už dřív jsem sem dával čísla, podle kterých je Ronaldo zase o dost gólovější v Champions League. No a oproti Di Stéfanovi tam v těch Messiho statistikách právě máme do období od 16 do 20, kdy tak produktivní nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když teda budeme porovnávat oba v těch nejproduktivnějších letech, co byli v La Lize.. To je Messi od 21 do 25 (nebo jakkoliv jinak), AdS od 27 do 31, chceš to taky porovnat pro lepší přehled? :)

Reagovat
valloire

Porovnat by se to dalo, kdyby přišel AdS do Realu v těch 20 letech. Chtěl bych vidět nejenom Messiho, kdyby skoro 2 roky nehrál soutěžní zápas, jak hned potom válí jako AdS. A porovnávat statistiky dědečka AdS a Messiho v produktivním věku (zas tolik mu to mladistvý období nesnižuje) je blbost. Já to vím, ale Atletico to jaksi opomenul zmínit.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi zase opomenul zminit, ze v minulosti hraci obecne vydrzeli hrat delsi dobu, protoze fotbal se za ty roky hodne posunul, co do fyzicky narocnosti, takze to, co tehdy bylo sice uctyhodne, ale ne nerealne odehrat v takhle pokrocilem veku, je dnes absolutni rarita

Reagovat
valloire

Cože? Jako sorry, ale máš to obráceně. Běžný hráč ve 30 letech končil, taky díky tomu, že nebyla taková lékařská péče. Obecně ani náhodou nevydrželi hrát delší dobu. Cruyff defacto končil v 31 letech, Pelé v 31 letch v repre a pak už jenom dohrával smlouvu v Santosu, Eusebio 32 let, Beckenbauer 32 let....jenom Alfredo válel za Real až do 38 let. Pamatuju, když za Belgii nastoupil v 1980 na EURU Van Moer v 35 letech, jakej to vzbudilo poprask. To už měl bejt pomalu mrtvej. DiStefano je právě velká výjimka a tvý a asi nejenom tvý představy o fotbale dřív jsou špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, kdy končili Di Stefánovi nejlepší spoluhráči? Puskas a Gento.. Ach jo.. Vždyť fakt říkáš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruijff, Beckenbauer končili s profesionálním fotbalem v 38 letech, Eusebio v 33 letech šel do USA, ale taky hrál do 37.. O Pelém ani nemluvě.

Reagovat
tunkic

Reagovat
valloire

Ono je něco jinýho hrát za Real a něco jinýho v USA dohrávat. Prostě fotbalista nebo hokejista byli dřív ve 30 letech starý. A jako u všeho jsou výjimky. Dneska se ten aktivní věk posouvá. Mně jde spíš o to, že produktivita s věkem klesá a dřív to bylo už od 30 let a porovnává se tu Messi s Di Stefanem, kterej hrál do věku Messiho doma za River a potom pro prachy v Kolumbii.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, proto vyhral matthews zlatej mic v 38, gerd muller byl schopnej ve 33 dat pres 30 golu v jedny sezone, tvuj "nejlepsi spanel" hrat v 35 zaklad v realu madrid, charlton valet v manchesteru, blokchin byt v zakladu silny repre i ve 34... a pokud jsi cetl, co jsem napsal, tak ja i napsal, ze di stefanovy vykony ve stari byly uctyhodne, dneska by to uz ale nedal, dobre to muzes videt na pripadech raula, nebo ikera

Reagovat
smazaný uživatel

alebo na prípadoch Giggsa, van der Sara, Nestu, Maldiniho, Tottiho, di Nataleho, Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

kterej z tech hracu z pole hral ve velkoklubu podobne dobre po tricitce jako pred, tak jako di stefano? pirlo a maldini?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs, Nesta, Maldini, Pirlo + Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

zranenima zdecimovanej nesta scholes a giggs jsou pro me persony, ale neodvazil bych se tvrdit, ze si udrzeli takovej level jako di stefano... nebo jako si ho udrzeli maldini s pirlem

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs v 36 rokoch patril k tomu lepšiemu čo mohol Alex postaviť, a lepšieho záložníka od Scholesa nemajú doteraz, to o niečom svedčí

nesta

11/12 17 zápasov v SA, 8 v MLS

10/11 35 zápasov

09/10 30 zápasov

08/09 nehral kvôli zraneniam

07/08 39 zápasov

06/07 22 zápasov

05/06 42 zápasov - 30 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to beres u nesty ciste kvantitativne, nemam problem samozrejme, ja jsem myslel, ze se bavime o dlouhodoby top vykonnosti v pokrocilem veku (jeste kdyz porovnavame s maldinim, pirlem, nebo treba tim van der sarem, kterej ale je specifickej roli golmana), ktery u nej ty zraneni dost ovlivnily, ne ze by neumel zahrat skvelej zapas, ale nebylo realny to udrzet dlouhodobe

giggs byl skvelej svoji univerzalnosti a vydrzi a souhlas, ze patril k tomu lepsimu, presto si myslim, ze nebyl tak dobrej jak treba ten pirlo nebo maldini... scholes hraval a byl potreba, ale nebylo to dany jen jeho vyjimecnou kvalitou, ale i tim, ze saf podcenil situaci a mel tam do zalohy za nej jmena jako cleverley, anderson... kdo by hral zaklad z dvojky pirlo - scholes po tricitce je asi jasny (stejne jako si myslim, ze pred tricitkou by hral naopak scholes)

Reagovat
smazaný uživatel

lenže keď hral Nesta, tak nikdy nehral zle alebo horšie, za horšie v jeho podaní by 99% stopérov upísalo dušu diablovi... vlastne keď sme pri tých obrancoch, tak Cannavaro získal v 33 zlatú loptu

že podcenil je jedna vec, ale zober si to, že Scholes držal tú zálohu aj s hráčmi ako Cleverley a Manchester hral vždy o titul, to vypovedá možno aj o tom, že SAF nemal so Scholesom dôvod meniť veci, ktoré fungovali

Reagovat
smazaný uživatel

cannavaro je uplne unikatni tou zaslouzenou vyhrou ve zlatym mici, to uz podle me neuvidime, s tim souhlasim...

on tam byl vedle scholese i carrick, na to bych taky nezapominal, jen mi prislo, ze scholes sice umel porad i na svuj vek odehrat slusny zapasy, ale uz to nebyl ten world class, tak jako treba pirlo do tech 35

Reagovat
smazaný uživatel

Ayala, Verón získal cenu pre najlepšieho hráča v južnej amerike snáď v 37?

Javier Zanetti, Terry, Rio Ferdinand, Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

zanetti ten je jasnej, naopak takovej rio byl ke konci dost k smichu, terry letos ani nehraje zaklad...

Reagovat
smazaný uživatel

*terry neni jasnej zaklad jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

v 35 rokoch dvíhal titul ako najlepší stopér ligy

ďalej by sme sem mohli dať aj Puyola, Hierra, Thuram prišiel v 30 do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

terry byl loni skvelej, ale to si sedl celej mancaft, posledni roky to u nej bylo trochu na houpacce, coz bylo dany i castejma vymenama treneru

tihle ostatni tak do 33 let zhruba si udrzeli fazonu, ale na zanettiho s maldinim treba se imho nechytaji, u puyola to bylo zase kvuli zranenim jako u nesty, to se tezko hodnoti, no

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co tak pozoruju, tak uz resime v podstate jen stopery, zatimco z tech historickejch jsme v klidu vyjmenovavali ofenzivni hrace... zalozniku a utocniku, co by z posledni doby vydrzeli takhle dlouho zarit fakt moc neni, par jsme jich zminili, me napadl jeste nedved a pak uz moc nevim

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ibra

Dennis Bergkamp, Riquelme, Totti, Klose,

Reagovat
smazaný uživatel

Makelele, Zola prišiel v 30 do Chelsea, Lizarazu ešte v 35 vetral lajnu v Bayerne, Cafú, Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

zola ♥

Reagovat
valloire

Stanley dostal ten míč za celoživotní zásluhy než, že by byl v tom roce nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

a nepatril podle tebe po tricitce mezi nejlepsi svetovy hrace? to, ze dostal zlatej mic ve 38, je spis perlicka

Reagovat
valloire

Patřil, ale jak říkám, jsou to obecně výjimeční hráči. A normální ligovej hokejista či fotbalista šel dřív těsně po 30-ce do hajzlu. Červenkovi je dneska 30, je to sice Dřevák, ale připadá ti starej? Dřív by pomalu končil.

Reagovat
Atlético de Madrid

Na druhou stranu je pak otázka, proč brát jako hendikep vysoký věk, když v něm Di Stéfano byl pořád výbornej. Zvlášť, když porovnáváme statistiku, kde je započítán vysoký věk AdS proti statistice, kde je naopak započítán nízký věk Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je trénink a vše ostatní na mnohem vyšší úrovni? Což dělá ze soupeřů Messiho a Ronalda mnohem těžší protivníky, navíc když jde pouze o profesionály?

Reagovat
smazaný uživatel

cervenku bych zrovna posuzoval nerad, kdyz resime vyjimecny hrace navic se priznam, ze v hokeji nemam takovej prehled z historie, nicmene treba me napadaji bratri richardsove, oba v klidu vydrzeli do 40, ve triceti koncil takhle z hlavy bobby orr, co mel totalne rozsekany koleno, v takovym dezolatnim stavu by na tom podle me dneska nebyl o moc lip

Reagovat
valloire

S divim, žes nevytáhl Gordieho. Šlo přece o špičkový výkony a o to, že dřív prostě normální hráči končili kariéru na nějaký úrovni dřív. A vy mi tady vytahujete Cosmos NY...

Reagovat
smazaný uživatel

beckenbauera jsem ja nevytahoval, stejne tak peleho

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby...Porovnej to s tím, co opravdu je, ne s tím, co by mohlo být kdyby. Mladistvý věk samozřejmě snižuje minimálně porovnatelně jako věk nad 34. Dokonce bych řekl, že +10 gólových střelců v sezoně bych našel víc nad 34, než těch náctiletých..

Reagovat
valloire

jo, dneska ano, ale tenkrát ne

Reagovat
smazaný uživatel

Víš vůbec o tom, že Di Stefáno přišel do Madridu v 27 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

neprisel a nebyl utocnik

Reagovat
Atlético de Madrid

a ta castka taky nesouhlasi

Reagovat
valloire

ty si radši ujasni, co hrál Simonsen, Keegan, Rensenbrink, Bělanov, Vogts za post, než tady vtipkovat

Reagovat
technecium

Ty jsi prostě bůh... Tak sofistikovanej trolling nevymyslíš... Klaním se

Reagovat
Murena

Reagovat
Atlético de Madrid

Hm, Vogtse tam vůbec neřešim, Keegana mám správně, Belanov je podle dobových textů "attacking midfielder or second striker", tzn, že pokud mám v této kategorii Platiniho a Cruyffa, tak ho tam můžu mít taky. Rensenbrink a Simonsen jsou špatně, ale ne proto, že bych byl blbej, ale proto, že jsem v té statistice všechna křídla a podhroty dal jako záložníky. Kdybych to dělal znova, tak dám zvlášť křídla a střední záložníky, aby v tom nebyl zmatek. Pointa je, že tohle je celkem irelevantní, protože pozice hráče není nikdy definitivní a zrovna u křídel a desítek, second strikerů apod. je to někdy hrozně těžký posoudit.

Reagovat
valloire

Vogtse jsi přehlídl, ok. Keegan nikdy nebyl záložník. Dobový texty mam taky, navíc jsem Bělanova viděl hrát a hrál vždycky v útoku. Na MS 86, tedy v roce, kdy dostal GB, hrál v 442 útok. V Kyjevě taky, nejlepší záložník v tý době byly Zavarov (86). A vedle sebe fakt nehráli. Platini je jasnej záložník, ale Cruyff vedl vždycky útok. Výjimka byla, když byl někdo zraněnej, tak hrál ze zálohy. Ale i to se dá dohledat. Když jsme u Cruyffa, tak Rensenbrink je jeho levý křídlo. Hráli to Rep-Cruyff-Rensenbrink. Možná tě spletlo, že byl v All star 1978 v záloze, ale to se občas dělalo, když bylo moc útočníků a chtěli to vyvážit a tak ho šoupli do zálohy. Vím, že jsi všechny křídla dal do zálohy a jako útočníka bereš jenom ty střední ala Muller. Ale levý křídlo je v tý kategorii útok, pak bys třeba musel rozdělit i obranu. Vízek třeba...těžko bys řekl, že byl záložník. Těžký to je, ale ubezpečuju tě, že v novinách tý doby se nikdy o Simonsenovi, Bělanovovi a spol. nemluvilo jako o záložnících, ale jako o útočnících a je jedno, jestli hráli na křídle nebo i ve středu nebo jako jeden ze dvou. Best taky není záložník, Lato to samý, Futre v 88 útok, Matthaus v 91 taky nehrál ještě libera....

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, no já jsem to špatně poskládal metodicky, ale co ti hráči hráli jsem si většinou dobře vědom, když na to teď koukám.

Reagovat
valloire

a na tohle se ptáš mě? Proč se nezeptáš Atletica? Bylo to významné porovnání ofenzivních statistik a nic víc k tomu nedodal. Dodal až když má Ronaldo lepší čísla. To se ten věk začal porovnávat...

Reagovat
patas92

Řekneš mi, co je to ten SuperZlatý míč?

Reagovat
valloire

uděluje se v mým obýváku, však ti to Carles už řekl

Reagovat
patas92

Takže zase neodpovíš?

Reagovat
technecium

Mně sliboval, odkud vzal, že má Zico 600 gólů a ještě jsem se toho nedočkal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

zápas po zápase ti to vypisovat nebudu, ale zvládl bych to. Podle Atletica a jeho El Grafica má Zico 516, dle RSSSF 522 a dle wiki 524. O 600 golech nebyla řeč, takže nelži sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládl bych to

Nezvládl jsi ani dát to co jsi slíbil a kdyby to tu nedal nosonohy, tak by ses klasicky vymlouval, dokud by se na to nezapomnělo ty šašku.

Reagovat
valloire

už to tu dával Atletico, pak já, pak nosonohy, pak zase já.... šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Blá blá blá.

Napsal jsi, že to tu večer dáš a nic. Museli to za tebe o několik dní později dát jiní. Chlap co nedrží slovo je jen náhražka chlapa.

Reagovat
valloire

Kvůli tobě náhražko nepojedu asi na túru....a techneciovi jsem psal 476 klubovejch branek. Co je mi po tom, že si to neumí vyhledat. Neni malej. A je to moc práce to vypsat. Tak to tam máš, vymysli si zase nějaký jiný kraviny a jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Slíbil jsi, že to dodáš večer.

Dodal? Nedodal.

Tady se není o čem bavit. Lidi, co neumí dodržet malý slib, neumí už vůbec dodržet ty veliké.

Reagovat
valloire

Ty jsi děsnej kecal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

A ty se tu zas veřejně ponižuješ... Proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

zvládl bych to ...

to mě úplně rozsekalo

Reagovat
valloire

ještě jsi rozsekanej pane smajlík?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

ze z toho vychazi jako baros di stefano

Reagovat
tunkic

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebyl di stefano zranenej v kazdem druhem zapase, tak ten pocet minut u nej opravdu bude odpovidat tem devadesati na zapas plus minus, protoze se za nej nestridalo; coz ale zrejme vis, kdyz rikas, ze jsi ty zapasy sledoval co se tyce jinych veci, tak jsi prave nic neopravil, jen jsi to shodil, protoze ti to nevoni... a o tom mluvim

Reagovat
valloire

Ježiš, jak chceš srovnávat statistiku Messiho a AdS? To co sem nahodil, je jenom zajímavost. Nic víc. Nevypovídá to o ničem. Kdyby to bylo naopak, jak píše Gento/ Mercury bylo by to smutný pro Messiho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vypovídá to o tom, že Messi dává góly mnohem častěji než dával Di Stéfano.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

dělal to nějak ý katalánec jak ten Váš klub...

Reagovat
Atlético de Madrid

No, ale na moje stránky nikdo nechodí, nejsou ani zaindexovaný v googlu Hodil jsem to sem jako ilustraci k tomu článku s tím, aby si to každý přebral jak chce. Navíc je něco jinýho nějaký kvalitativní posouzení a statistiky založený na sčítaní a dělení.

Tady máš zdroj, ten člověk platí za nejlepšího fotbalovýho statistika ve Španělsku. Vydělit si to určitě umíš.

https://twitter.com/2010MisterChip/status/688841826195894272

Reagovat
patas92

SuperZlatý míč je co?

Reagovat
-Carles-

To bude nejaká trofej čo udeluje valloire vo svojej obývačke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci 80. let se při 30. výročí udílení cen Balon D'Or předával i Super Zlatý míč, nejlepšího hráče mezi jejich prozatímními nositeli.. Vyhrál to Di Stefáno před Cruijfem a Platinim.

Reagovat
patas92

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Di Stefána chceš brát tak, že hrál jiný post, než Messi, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka tři body za Realem

Reagovat
Atlético de Madrid

Ještě jedna statistika. Níže odkazuju na žebříček nejlelepších střelců v soutěžních zápasech, jak to spočítal časopis El Gráfico. Dělali na to téma obrovskej průzkum a považuju to za nejrelevantjější žebříček, co se týká nějakýho globálního pořadí v počtu gólů. CR7 jich má po včerejšku na kontě 518, takže by měl být v top 10 historie. Messi má 491, takže by měl být 15.

http://s2.glbimg.com/nL0eQTtP1i13pSFTv4mnJzw86hHDvRQFL-eROmzZ85lIoz-HdGixxa_8qOZvMp3w/s.glbimg.com/es/ge/f/original/2012/04/13/lista.jpg

Reagovat
valloire

Co Rsssf?

Reagovat
Atlético de Madrid

RSSSF nemá jasná kritéria. Tady bylo jasně řečeno, že se nepočítají přáteláky, turnaje, které si organizoval sám klub, letní a zimní poháry a všechny další neoficiální zápasy.

Reagovat
valloire

Já bych naopak řekl, že nějaký kritéria daný maj. No ale to pořadí je pus minus podobný.

Reagovat
Atlético de Madrid

To určitě daná maj, ale nikde se to nepíše.

Reagovat
valloire

Někde mám vystřiženej článek z 96 při příležitosti ocenění Bicana RSSSF a tam to maj daný. Od tý doby nepochybuju, že jestli tam měli nějaký nesrovnalosti, tak je odstranili.

Reagovat
Atlético de Madrid

RSSSF dává nějaké ceny? Podle mě to bylo spíš od IFFHS a to z roku 1999, kdy Bican dostal tu cenu pro druhýho nejlepšího ligovýho střelce v historii.

Reagovat
valloire

Ok. Je to z roku 1996 od IFFHS. Ne 99.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

btw.. Henke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pepi nejvic borec.

Reagovat
smazaný uživatel

inak kde je ten užívateľ, ktorý si tu obhajoval Isca proti SuperJozabedovi a.k.a J21?

http://goo.gl/He9bLD

a nie vôbec sa štatistiky nedajú ohýbať ako potrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Roberosi, kde je ten tvůj výpis branek Zica, co jsi slíbil?

Chlap by slovo dodržel, ale u tebe se tak nějak očekávalo, že nic nebude

Reagovat
valloire

1971

Bahia 1

Santa Cruz 1

1973

Vasco 1

Ceará 1

Náutico 1

Remo 1

América MG 1

Atlético MG 1

Botafogo 1

Olaria 1

1974

Vasco 1

Tiradentes 1

Bahia 1

Internacional 1

Atlético PR 1

Desportiva 1

Avaí 1

Grêmio 1

Botafogo 1

Guarani 1

Paysandu 2

Bangu 1

Madureira 1

América RJ 1

Portuguesa RJ 1

Fluminense 1

Bonsucesso 1

Botafogo RJ 2

Vasco 2

América RJ 2

Madureira 2

Vasco 1

Madureira 1

Vasco 1

Bonsucesso 1

América RJ 1

1975

Vasco 1

São Cristóvão 2

Campo Grande 4

Bangu 3

Madureira 1

Portuguesa RJ 1

Fluminense 1

São Cristóvão 1

Vasco 1

Bangu 2

América RJ 1

Portuguesa 2

Bangu 3

Botafogo RJ 3

Madureira 1

América RJ 2

Sport 1

Vasco 1

América 1

Palmeiras 1

Remo1

Tiradentes 1

Atlético MG 1

São Paulo 1

Náutico 1

Santa Cruz1

1976

Uruguay 1

Argentina 1

Madureira 2

Campo Grande 2

Vasco 2

Portuguesa RJ 1

Bonsucesso 1

Bangu 1

Italia 1

Paraguai 1

Goytacaz 1

Volta Redonda 1

Vasco 1

América RJ1

Olaria 2

Goytacaz 2

Volta Redonda 1

ABC 2

Flamengo PI 2

Sampaio Corrêa 3

Volta Redonda 2

Vitória 1

São Paulo 2

Atlético MG 1

Grêmio 1

URSS 1

1977

Colômbia 1

Olaria 1

Bonsucesso 1

Bangu 1

Portuguesa RJ 1

Madureira 2

Goytacaz 2

São Cristóvão 2

Fluminense 1

Volta Redonda 2

Campo Grande 3

Escócia 1

Bolívia 4

Portuguesa RJ 1

Madureira 1

Olaria 2

Volta Redonda 1

Americano 1

Goytacaz 2

América RJ 1

Botafogo RJ 1

São Cristóvão 1

Vasco 1

Vitória 2

Deportiva 1

Fluminense BA 2

Fluminense 1

Vitória ES 1

Confiança 1

ABC 1

1978

Caxias 1

Peru 1

ČSSR 1

Peru 1

São Cristovão 2

Campo Grande 1

Bangu 2

Bonsucesso 1

América RJ 1

Campo Grande 3

Fluminense 2

Portuguesa RJ 2

Bonsucesso 1

Botafogo RJ 1

São Cristovão 2

Olaria 1

1979

America RJ 2

Fluminense N F 2

Goytacaz 1

Vasco 1

São Cristovão 2

Fluminense 1

Americano 2

Botafogo RJ 1

São Cristovão 3

Goytacaz 6

Americano 1

Vasco 1

Fluminense N F 1

Botafogo RJ 2

Bonsucesso 2

Paraguai 3

Serrano 1

São Cristovão 2

Campo Grande 1

Bangu 3

ADN 6

Volta Redonda 1

Americano 2

Fluminense 1

Argentina 1

Madureira 1

América RJ 1

Goytacaz 4

Portuguesa RJ 2

Olaria 1

Vasco 1

Campo Grande 1

Argentina 1

Serrano 1

Bolívia 1

Vasco 1

Gama 1

São Bento 2

Comercial SP 1

Palmeiras 1

1980

Santos 1

Internacional 1

Mixto 1

Ferroviário 2

Itabaiana 4

Ponte Preta 1

Palmeiras 2

Bangu 1

Desportiva 3

Santos 2

Coritiba 2

Atlético MG 1

Chile 1

Polonia 1

America RJ 1

Americano 1

ADN 4

Americano 1

Olaria 1

Serrano 2

Botafogo RJ 1

Campo Grande 1

Paraguai 2

América RJ 1

Americano 1

1981

Venezuela 1

Equador 1

Chile 1

Bolívia 3

Venezuela 1

Colorado 2

Botafogo RJ 1

England 1

France 1

Serrano 1

Vasco 1

Campo Grande 2

Volta Redonda 1

Fluminense 1

Olaria 2

Cerro Porteño 2

Serrano 1

Volta Redonda 1

Cerro Porteño 3

América RJ 1

Bangu 1

Campo Grande 2

Vasco 1

Olaria 1

Madureira 2

Deportivo Cali 2

Bulgária 1

América RJ 1

Serrano 2

Botafogo RJ 2

Cobreloa 2

Cobreloa 1

Volta Redonda 1

1982

São Paulo 2

Náutico 2

Treze 1

Ferroviário 3

São Paulo 1

Corinthians 1

ČSSR 1

Internacional 1

Internacional 1

Corinthians 1

Sport 2

Santos 1

Guarani 1

Guarani 3

Grêmio 1

Portugal 1

Suiça 1

Irlanda 1

Escócia 1

Nova Zelândia 2

Argentina 1

Campo Grande 2

Portuguesa RJ 2

Madureira 3

Botafogo RJ 2

Volta Redonda 2

Bonsucesso 1

América RJ 1

Bonsucesso 2

Botafogo RJ 1

River Plate 1

Portuguesa RJ 1

Madureira 2

River Plate 1

Americano 1

Bangu 1

1983

Santos 1

Moto Clube 1

Rio Negro 1

Rio Negro 1

Tiradentes 2

Americano 1

Tiradentes 2

Goiás 1

Corinthians 2

Goiás 1

Blooming 3

Vasco 1

Atlético PR 2

Santos 1

Bologna 1

Cosenza 1

Varese 1

Genoa 2

Catania 2

Avellino 1

Verona 1

Internazionale 1

Roma 1

Napoli 1

1984

Milan 2

Catania 2

Avellino 2

Verona 1

Fiorentina 1

Triestina 2

Juventus 1

Lazio 1

Cavese 1

Lecce 2

Sampdoria 1

Lazio 1

1985

Internazionale 1

Juventus 1

Chile 2

Paraguai 1

Bahia 1

Bonsucesso 2

1986

Fluminense 3

Iugoslávia 3

1987

Fluminense 1

Vasco 1

Santa Cruz 3

Atlético MG 1

1988

Guarani 1

Criciúma 1

Coritiba 1

Internacional 1

1989

Nova Cidade 1

Botafogo RJ 1

Blumenau 1

Corinthians 1

Corinthians 1

Náutico 1

Fluminense 1

1991

Otsuka 1

Tokyo Gaz 1

Chuo Bohan 1

NTT Kanto 1

Fijtisu 1

Cosmo Oil 1

Kofu 2

Kyoto Shiko 1

Yomiuri Júnior 1

1992

Yomiuri Júnior 2

Tokyo Gaz 2

NTT Kanto 2

Cosmo Oil 1

Kofu 1

Yomiuri Verdy 1

Yokahama Marinos 1

Nagoya Grampus Eight 1

Sanfrecce Hiroshima 3

Yanmar 1

1993

Nagoya Grampus Eight 3

Yokohama Marinos 1

Sanfrecce Hiroshima 1

JEF United 1

Yokohama Marinos 1

Yokohama Flugels 1

Sanfrecce Hiroshima 1

Tohoku Eletric 2

1994

Gamba Osaka 1

Urawa Red Diamonds 1

Bellmare Hiratsuka 2

Jubilo Iwata 1

Múžeš si to spočítat čůráku

Reagovat
patas92

Zdroj?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
roman1978

ty jsi vůl dědo

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tady neoháněl, co večer... ne o několik dní později dodám, ubožáku.

A děkuji za potvrzení naších slov.

Většina branek amatérům nebo podřadným týmům.

Nikdo na světě Zica ani v žertu nesrovnával s Messim, ale podle pisoára byl Zico lepší. No nic, bojuj dále

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ako pekne si odpovedal na otázku smerovanú na roberosa, konečne si vyšiel s farbou von, ty houno

Reagovat
valloire

Asi jsem tak děsně blbej, že nepoznam, že je to na mě. Nesmíš ty najebaný dítě soudit podle sebe.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
technecium

Dobře, a co zdroj, odkud jsi to vzal? Nebo to máš z vlastního bádání? Jestli ne, tak se dopouštíš plagiátorství

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

na tomhle je milý jirko vidět způsob tvýho myšlení....vždyť napsal totální, ale totální hovadinu, no ale má rád Lea že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi skvělý jak z jednoho smajlíku poznáš způsob myšlení. Řekni nám něco o Dušanovi?

Reagovat
smazaný uživatel

vale, vždyť ti ze srandy hází do obličeje tvoje vlastní argumenty. Nebo teda spíš "argumenty" ...

Reagovat
valloire

to bych tipoval na tebe, on to myslí vážně

Reagovat
technecium

Podle sebe nesuď ostatní

Reagovat
technecium

Prohnal jsem to excelem - 510 gólů...

510 se nerovná 476 jak jsi tvrdil minule. Ale to bych ti prominul..

Ale opravdu si pořád stojíš za Zico > Messi když porovnáš jejich dosavadní kariérní / individuální úspěchy? Jediné v čem Zico předčil Messiho jsou góly. A to ještě stylem, že Messi může ještě třeba 200 přidat a navíc je střílí v profesionální lize.

Reagovat
valloire

Já se tady podle tebe veřejně ponižuju a ty jsi tak blbej, že si neumíš najít počet Zicovo gólů. 476 je klub, zbytek je repre. Podle wiki. A zdroj? Plagiátorství nebo co to meleš? Nejsi cvok? Každej hledá na netu a ne každej najde. Příště už čekej pouze ironii a sarkasmus, protože tohle nikam nevede a trochu už začneme....nejsi hoden. Messi určitě kolem 150 gólů ještě dá, ale bohužel, Zico je Zico. Nebyl to útočník, jedinej záložník mezi nejlepšíma střelcema všech dob. Možná přijdeš na to, co to znamená. Góly střílel samozřejmě v profesionální lize nevybrakovaný evropskejma klubama jako dnes. No a když se střetlo Flamego s evropským hegemonem tý doby, tak byl v poločase stav 3-0, já to viděl na ZDF a nejlepší hráč zápasu? Hádej šmudlo...

Reagovat
technecium

Ok, RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě komediant

Uvědomuješ si, blbe, že v názoru Zico > Messi jsi jediný na světě?

Reagovat
valloire

Řekl bych , že se mnou souhlasí minimálně 200 000 000 lidí. A ty ty čůráčku...uvědomuješ si, že když ty o něm nemáš ani páru, nic to neznamená? On je největší hráč, který kdy nezvedl pohár pro mistra světa. Není to Messi. Brazílie 1982 pod vedením Zica hrála tak, že o tom se básní doteď. Argentina pod vedením Messiho hrála víme jak. Hovno. Na klubovou kariéru se vyser, Flamengo bylo v Jižní Americe top díky Zicovi. A nezapomeň napsat ten kruciální argument, že brankáři byli o 4 cm v průměru menší a proto dal Zico z trestňáků tolik gólů. Kašpare.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

irelevatní

Reagovat
-Carles-

Samozrejme, to že ohýbaš fakty a meníš pravidlá podľa toho ako sa ti to zrovna hodí nie je nič nové

Reagovat
technecium

Proč je Pelé lepší než Messi - vyhrál MS

Proč je Di Stefáno lepší než Messi - vyhrál SuperGB a má 5x PMEZ

Proč je Zico lepší než Messi - Nezáleží na MS ani na trofejích, je to Zico

Stay troll

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě hloupý starý muž.

No nic, bav se sám se svou hlavou, protože ta jediná za tebou v tomhle stojí.

Reagovat
valloire

Jasně. Jsem jedinej na světě.

Il Guerin :

Header Zico 7 > Maradona 6

Zico right 9.5 and left 8 > maradona Left 10 and right 7

Dribble: Maradona 10 > Zico 9

Vision Maradona 9 = Zico 9

Goals sense Zico 8 > Maradona 7

Ale zase Maradona není lepší než Messi že jo?

Reagovat
technecium

Ale tohle je strašně subjektivní

Já bych si tam mohl doplnit: Messi

header 8

RL - 8,10

Dribble - 10

Vision - 10

Goal sense - 10

A budu mít pravdu

Reagovat
valloire

jj, samý 10

Reagovat
technecium

a s čím nesouhlasíš?

Reagovat
valloire

spíš jde o to, že se srovnával Maradona se Zicem a Maradona je přece č.2

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se zase srovnává s Messim a to ho nikdo nikdy neporovnával s Maradonou, Pelém atd.

Reagovat
tunkic

Na to, že si tady hraješ na toho staršího a rozumnějšího s tím nejširším rozhledem, tak seš docela solidní kokot

Reagovat
Atlético de Madrid

Zicovi to nikdo nebere. Akorát neexistuje žádnej argument, proč by měl být lepší než Messi kromě toho, že jsi ho viděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Messimu to taky nikdo nebere. Akorát neexistuje žádnej argument, proč by měl být lepší než Zico.

Reagovat
roman1978

existuje: já to říkám

Reagovat
valloire

tak aspoň jeden, tvůj názor samozřejmě vydá za všechny ty šašky co se tu se mnou hádaj

Reagovat
10FKK

Zico byl dvojka za Platinim a ani on (přesto, že to byl můj vzor) nesahal Leovi po kotníky...

Reagovat
valloire

nebyl žádná dvojka

Reagovat
10FKK

To jen kvůli tobě.. On byl cca pětka.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

valloire baví

Reagovat
smazaný uživatel

vale, jestli jsi troll, tak jsi nejlepší troll, jakýho jsem kdy četl. To klobouk dolů.

Ale jestli troll nejsi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti ale ty jsi úplně to samé akorát z opačného tábora

Reagovat
Switchback

Tak to vůbec.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
roman1978

vše proti, ale ty jsi prostě jen blb

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z největších.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka..

Reagovat
smazaný uživatel

neznám

Reagovat
Switchback

Co to Messiho zranění? ve středu hrát asi nebude co ? + k tomu ještě bez Suáreze, achjo

Reagovat
-Carles-

Nemá zranenie ale preventívne nemá byť ani v nominácii na stredu. Nemá zmysel to riskovať, radšej nech je fit na odvetu.

Reagovat
Switchback

Jasný no, Neymar se bude muset ukázat, snad aspoň remíza bude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím vitalitu a aktivitu Aleixe, tak bych se nebál postavit útok Arda, Ney, Aleix.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky napadlo... ideálně neprohru z Bilbaa, stejně se bude rozhodovat v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsme rádi ,že je ti po včerejšku do smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme no

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Remíza ideál, výhra sen

Reagovat
Kokesh

Isco, Benz, Danilo

Neproduktivni, top, snazivy...ja bych se toho, teda aspon v nasem pripade, bal.

Reagovat
teenz

Vždycky si řikám když otevírám článek, co se tu řeší, že tu je takovejch komentářů a on tu jenom opět Vall rozjel svojí historik show.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalová historie s valloirem - 154. díl - Alfredo Di Stéfano vs. Lionel Messi

Reagovat
technecium

*Kdokoliv vs. Lionel Messi - anebo pokaždé jinak

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

u něj je to Prehistoric show

Reagovat
valloire

Omyl, rozjel to Atletico a já se jenom přidal s pár upřesňujícíma příspěvama Do Alfreda se nikdo navážet nebude.

Reagovat
roman1978

alfredo byl lůzr, nikdy nevyhrál slovenskou ligu

Reagovat
valloire

neser

Reagovat
roman1978

a taky neudělal nic pro slovenský rap

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to vůbec nedává smysl.

Reagovat
misinho7

... strasny magor tak isto aj ako Pique...zaujimave ze z Madridu nema nikto potrebu furt sa navazat do Barci..aspon vidno aj z hladiska historie kto je kralovsky klub a kto banda hlupakov...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Switchback

Vymysli si něco vlastního Královský klub, který je posledních x let na kolenou

Reagovat
technecium

Ale no ták, vy se zas chováte jako banda hlupáků v zápasech

Reagovat
ADM

Skus si ešte raz pozrieť ten link čo som dal ja

Reagovat
misinho7

no ja tam vidim jasne podripnutie Alvesa...rozhvovor co bol s Alvesom po tom bol v tom zmysle ze je nasrany ze tam nebol Neymar a Ronaldo tam nema byt...

Reagovat
smazaný uživatel

říct, že si Neymar zaslouží být 2. v GB = magor

napsat smajlíky na twitter = magor

několikrát udeřit/kopnout protihráče = v pohodě

Vítejte ve světe misinha, zaslepeného fanouška Realu.

Reagovat
Switchback

to poslední škrtni na Ronalda, jinak souhlas

Reagovat
misinho7

lol keby som bol fanusik Ronalda preco by som obhajoval Garetha? hlavne je ze som zacal fandit realu este davno pred Ronaldom...

Reagovat
Switchback

Tomu ani sám nevěříš.

Reagovat
misinho7

samozrejme to ze fanusik realu ma rad Ronalda obhajuje ho tak samozrejme fandi iba kvoli nemu...a to ze barca fans su vsetci tak z roku 2010 a to iba kvoli Messimu tak to nie ze ? trufam si povedat ze fandim realu urcite dlhsie ako ty barce...rok 2005 to zapocal u mna s prichodom kuzelnika Robinha a pritomnstou Beckhama v reale...co ty ? 2009-2010?

Reagovat
misinho7

kde som povedal ze kopnutie protihraca je v pohode ? nj klasiky barcelonak..vymysla si nepravdive veci

Reagovat
smazaný uživatel

takovej vlastňák

Reagovat
valloire

z hlediska historie je to rozdělený celkem jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vy ten fotbal vlastně sledujete, když vás zajímá jen historie,ta se přece nemění a sledovat byste mohli začít nejdříve za 9 let.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak ono je těžké najít něco, čím by současnej hráč realu barcelončana trumfnul

Reagovat
Kokesh

No uvidime Dani, jak budes brecet i pristi rok kdyz Neymar bude opet treti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Guerrero, bývalý rozhodčí La Ligy: "Penaltě a vyloučení předcházel faul Suáreze."

Reagovat
Switchback

No nekecej

Reagovat
misinho7

korupcia korupcia korupcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UEFAlona, to tu říkáme pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce UEFA poslala své rozhodčí na pomoc Barce v lize. Tobě opravdu sedí Neumínic.

Reagovat
smazaný uživatel

smysl pro humor u tebe asi moc nekvete co

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Barcou a Realem tady probíhají humorné debaty? To jsem si fakt ještě nevšiml,takže pokud se o něco pokoušíš,musíš to dát dopředu vědět.

Reagovat
kubys

Ty jsi hodně zoufalej...

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že nám to řekl, jinak bychom si nevšimli.

Reagovat
smazaný uživatel

byl no

Reagovat
smazaný uživatel

posledný ochranca spravodlivosti na španielskych ligových trávnikoch hádže svoj meč do žita... madridské kanály zvíťazili, takáto nespravodlivosť na chudákoch bojovníkoch za baskickú slobodu, krajinu, ideály, a ochranca miesto plamenného meča spravodlivosti, ktorým by roztrhal posluhovačov madridských kanálov, ktorí plnia každý príkaz zlovestnej šedej eminencie sa zmohol len suché konštatovanie...

toto si zaslúži ľud? toto si zaslúži fanúšik španielskeho futbalu? teraz bude blúdiť v temnote, šedá eminencia zvíťazí ak nás neochrániš...

milióny fanúšikov k tebe upierajú svoje nádeje, veria ti, veria tvojej zakorenenej túžbe po spravodlivosti, veria tvojmu plamennému meču spravodlivosti...

nesmieš ich sklamať!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teda nebyl no.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

prečo takto prehliadaš tlačenku vlastného mužstva? príde ti to správne?

Reagovat
X-bano-X

Tlacenku?

Reagovat
smazaný uživatel

neodpískané fauly proti vašim súperom môžme nazývať napríklad aj ako nepozornosť zo strany rozhodcu...

Reagovat
X-bano-X

Hej myslim ze faul odpiskal. A tlacenka vyzera trochu inak. Pises ako keby faul brankara nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi chudák, už abys měl diskuze v jiné sekci. A nejlepší bude v jiné m sportu ,nějakém zcela bezkontaktním,když vidíš na Barce to faulování.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Guerrero, bývalý rozhodčí La Ligy: "Penaltě a vyloučení předcházel faul Suáreze."

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to říkal Rafa,pak je možné brát to jako světonázor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodca vie

Reagovat
roman1978

a jen díky tomu jsme vyhráli 6:0. jinak bychom se trápili a neměli šanci, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový argument bych se vůbec bál vznést, myslím ,že všem je jasné ,že kdyby nebylo vyloučení,vezli by Baskové všechny body na sever.

Reagovat
smazaný uživatel

Espaňol

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,v posledním ligovém zápase rozhodčí skutečně fauly přehlíželi.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ti španělští jsou zvlášť skvělí. Takže by se s tou korupcí něco mělo dělat,když jsou důkazy,ne? Snad se zpětně zkontumují i zápasy proti Rayu , kde jste nebýt rozhodčích sahali po bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy sme nebyť rozhodcov sahali po bodech?

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

protože musím být ... no, to jak jsi říkal, že musím být - něco s mečem a bojovníkama.

Reagovat
smazaný uživatel

čo musíš byť?

Reagovat
Afrokrecek

jsi tupej jak Jiřího meč

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ty si ostrý

Reagovat
Afrokrecek

ja to aspon pochopil .

Reagovat
smazaný uživatel

čo si pochopil?

Reagovat
Afrokrecek

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Bale 3 tyzdne mimo chalan je v super forme a zrani sa..som zvedavy aky bude po tych troch tyzdoch..a hlavne BBC slapalo paradne...s Jesem na tom kridle to bude utrpenie..snad tam da Zizu Jamesa ..ako za starych cias ked nebol Gareth

Reagovat
misinho7

teda ked bol zraneni

Reagovat
Ángel di María 22

Aspoň, že Benzovi snad nic vážnýho neni. Teď je stejně ten program docela v pohodě, tak jsem zvědavej, až to pak začně bejt opravdu těžký, jestli Bale bude hrát taky dobře, pak se to teprv ukáže.

Jinak podle mě teď musí Zizou hrát místo Balea s Jamesem, snad to tak bude.

Reagovat
misinho7

no to moze byt problem Bale bol vo forme..a pride po zraneni hnede tazke zapasy, to mu nezavidim velmi skoda mohol takto pokracovat a stupnovat formu

Nj za Karima som rad bez neho by sme boli v riti bez utocnika... no mohli by sme hrat to co sme hrali cez tu vitaznu seriu pod Carlom .. prejst na 4-4-2 s Ronaldom a Karimom v utoku a zaloho Isco,Luka,Toni,James to by bolo velmi dobre..nic proti Jesemu ale podla mna nato proste nema u nas...snad dostane nabuduce sancu Lucas

Reagovat
Robbie

já moc neveřím že Zidane bude hrát 4-4-2 s Jamesem, jen doufám že protože Jesé hrát nemůžu, ten kluk už je bohužel stín hráče před Schalkem, moc mu neveřím, strašně mě zklamal včera a James taky není v nějaké formě a Lucase bohužel nedá

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Eibar Tí utočnici sú super a taktiez velmi kvalitna kreativna podpora (Inui, Keko), ich futbal ma fakt baví

Reagovat
santini

veľmi pekne hrajú.. a myslím, že sa aj poučili z druhej polovice minulej sezóny

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

I keď stále to takticky nie je bohviečo, po tom góle na 2:1 sa trochu "posrali" a kludne to mohlo skončiť aj remízou, ale Baston to naservíroval Enrichovi a ten už nemal problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Neymar

https://www.youtube.com/watch?v=z3vur3wUoXM

Druhý nejlepší hráč po Messim.Zatim famozní výkony tuhle sezony.A né jen goly ale hlavně ta hra Letos by mohl GB nakonec vyhrát on

Reagovat
Switchback

Jj, tuhle sezonu je zatím nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně se stydím za to, že jsem před sezonou psal, že pokud by někdo nabídl 120 mega ojro, tak bych jej nejraději zabalil a poslal pryč. Přišel mi ty dvě sezony u nás na stejné úrovni, bez jakéhokoliv posunu vpřed, ale letos ukazuje, co za poklad v něm máme a jak úžasný je.

Mýlil jsem se a vůbec mi to nevadí Naopak jsem moc rád!

Reagovat
LAM
Reagovat
technecium

To bylo famózní, stejně jako tak Luisova přihrávka

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl to su neuveritelne teple formulacie

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlit se je lidské a přiznat chybu chlapské,i když někde kde se chlapské považuje spíš mít za přítele chlapa a za normální kopnout či vrazit loktem bez míče to může připadat slabošské(viz níže).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

mně něco povídejte, že šiju do Messiho. Já to ale dělám fotbalově....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho chlapa se to fotbalu týká taky

ale jo máš pravdu, to si odpustit mohl

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

tak tento rok bude GB zaujimave.... Messi,Ronaldo,Neymar, Suarez formu jak lusk ma Gareth, Karim zatial tak isto, najlepsi priemer golu na pocet minut.....som zvedavy no

Reagovat
teenz

To nemyslíš vážně, že by Gareth konkuroval v souboji GB.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, stačí hrát za real, dát tam nějaký ty góly a už je z něj uchazeč o zlatej míč

Reagovat
Afrokrecek

až griezmann přestoupí do barcy, tak taky bude bojovat o zlatý míč

Reagovat
valloire

ta frustrace

Reagovat
-Carles-

GB ≠ GB

Reagovat
patas92

Víš o tom, že je 19. ledna...

Reagovat
teenz

To je fuk, Garethovi stačí 2 zápasy proti sračkám a je aspirant na GB.

Reagovat
misinho7

tebe by nestacil ani rok..jasne dva zapasy...posledne mesiace nas najlepsi hrac ale podal teba len dva zapasy ty desny strasne...uz aj zahranicni komentatori hovoria ze je jden z najlepsich u nas tuto sezonu ale podla teba samozrejme ma dva dobre zapasy proti srackam inac nic...

Reagovat
teenz

Myslíš ty nýmandi na Dajto ?

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
misinho7

samozrejme ze nemyslim dajto....tam taru debility

Reagovat
teenz

Dejte GB Garethovi!

Reagovat
roman1978

ty jsi fakt ještě děcko. to je nějaké měřítko, že je nejlepší pár zápasů v jednom týmu? týmu, který nedokáže porazit žádného silnějšího soupeře a v el clasicu dostal 0:4?

Reagovat
X-bano-X

Ono byt najlepsi v Reale neznamena patrit medzi aspirantov na zlatu loptu.

Reagovat
teenz

Neni nejlepší ani v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v posledních minimálně osmi letech to plattilo.

Reagovat
Darren Fletcher

neymar je top

Reagovat
smazaný uživatel

Ako velmi je realne, ze Baston bude hrat za AdM dalsiu sezonu ?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Aj mňa by to zaujímalo, nebudú môcť nakupovať a jediný, kto z útoku reálne odíde je Griiz (ostatný stoja za .... a nikto ich nebude chcieť, možno až na Carrasca - ale ten nastupuje aj v zálohe), takže tam zostane Vietto, Torres, Martinez, Correa, Carrasco, možno Griezmann, ešte má prísť ten kolumbíjsky wonderkid, k tomu Baptistao ( i keď ten už asi odijde nadobro) a Baston..... Byť vedením pošlem preč Martineza a Torresa dám ako 3. brankára, tým by sa to vyriešilo, ale Bastónovi by som dal šancu určite, v Segunde dal 20 gólov, teraz má nábeh dať to aj v Primere, hrou chrbtom k bráne je super, skvelá technika aj slušné zakončenie a je pomerne mladý Ale či sa bude hodiť Cholovi a ci ten zostane je vo hviezdach.....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Stále čekáš,že bude Messi uznán za významného fotbalistu valoárem? Závidím ti tu vůli.

Reagovat
valloire

peterson pls

Ronaldo 241 goals, 220 games....1,095

Messi 296 goals, 329 games........0,899

Reagovat
-Carles-

Malá otázka, nie je viac objektívne porovnávať oboch až od príchodu Ronalda?

Reagovat
Generalní Gladiator

On je jako Don Quijote de la Mancha, komicky vidí rozpor mezi skutečností a jeho iluzí..Doufám, že jej neosvítíte, byla by velká škoda přijít o ty moudra.

Reagovat
technecium

Netahej sem dona Quijota, nebo tě Val přesvědčí, že byl lepší než Messi, protože šel proti větrným mlýnům, o čemž se Messimu ani nemůže zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak teda mám na valla nachystaný argument, že Messi hrál několikrát proti nizozemským týmům a na MS (!!!!!!!!) dokonce vyřadil se svým týmem reprezentaci Nizozemska. To už je jak bojovat s těma mlejnama ...

Reagovat
valloire

Zico zesměšnil Argentinu i s Maradonou na MS a Maradona je podle argentinských fandů lepší než Messi.

Reagovat
Generalní Gladiator

atom, s tvým logickým uvažováním, už asi nikdy štěpit nebudeš, ale jinak pokračuj, dobrýý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Také niečo mu nevyhovuje

Reagovat
valloire

je to víc objektivní než Messi vs. Di Stefano

Reagovat
-Carles-

Nepochybne Messi svoj náskok pred Di Stefanom bude ešte naďalej zväčšovať.

Reagovat
valloire

jako že by ho zvětšil v těch 329 zápasech?

Reagovat
-Carles-
Reagovat
technecium

Ty jsi démon

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je to s asistenciami ?

Reagovat
Switchback

To je teda objektivita panečku ...

Reagovat
valloire

to jsou čísla.....stejný jako u Di Stefano vs. Messi

Reagovat
Switchback

tak to je mi jasný, jen že to není moc objektivní, když bereš Messiho od začátku a u Ronalda až když hrál za RM, přece jen už měl něco nahraný

Reagovat
valloire

že tě zajímá jenom tohle

Reagovat
Switchback

Aha, takže někomu ,,oplácíš,, ze shora ? Já to radši ani nečetl, stejně by tam byla většina o tom, jak hejtíš Messiho

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

roberosi volím si tebe!

Reagovat
valloire

Nejlepší hráči všech dob podle Zica.

Pelé, Maradona, Zidane, Cruyff, Platini, Rivelino, Puskas, Messi, Baggio, Overath.

Prostě borec...vynechal bych a dal tam Ronalda9

Reagovat
Mercury

kde je Vasconcelos?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, ale na tvůj názor ani ten pes nesere.

Reagovat
Billy McClane

Preto na neho uz ani neviem kolkykrat reagujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl smát se někomu a debatovat s ním.

Reagovat
Billy McClane

aha

Reagovat
patas92

Tak když už i Zico říká, že Messi > di Stefano...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Vanconcelos?

Reagovat
Generalní Gladiator

baggio

a kde je Ronaldinho?

Reagovat
smazaný uživatel

A JAKO GENTO JE KDE??????

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako Pako?

Reagovat
technecium

Reagovat
kubys

Gento, Di Stefano nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

On je tak hloupý, že si ani neuvědomuje, jak si neustále podkopává nohy.

Reagovat
technecium

Ale když to je fakt těžký si pamatovat, kdo všechno je lepší než Messi.... Víš kolik bylo v historii hráčů, co mají daleko víc zlatých míčů, trofejí atd... ?

Reagovat
valloire

Trofejí z Mistrovství světa? Těch je fakt hodně.

Reagovat
technecium

ale Zico ne

Reagovat
valloire

proto taky, dá rozum, není výše

Reagovat
technecium

Konečně jsi uznal, že Zico není před Messim

Reagovat
valloire

tys nečetl můj žebříček

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem věděl, že netřeba dál čeřit vodu, valloire jen čeká uprostřed lesa a raněná zvěř mu leze na mušku sama

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně - vall je skvělý v tomhle

Zato ty mu nesaháš po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak bolestivy stery.

Reagovat
Switchback

Proč stěry? Valloire to tady vždy rozjede, AdM je moc jednoduchej.

Reagovat
Ángel di María 22

bavim se

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak musis to brat z jeho pohledu, kdy EF je po dvanacti letech ve ctyriceti (?) porad jedna z jeho nejdulezitejsich veci v zivote, takze te proste citlive zasahl.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být génius... takhle analyzovat Jirku díky jeho komentářům

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle má pravdu - EF je součástí minimálně rána mého dne ...

Reagovat
smazaný uživatel

a vek tez trefil

Reagovat
smazaný uživatel

no plus mínus ...

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Zatím ale nikoho moc netrefil

Reagovat
valloire

to je tvůj názor, protože jsi neviděl můj mrazák narvanej srnčím

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v mrazáku pštrosí guláš a taky jsem neběhal po Africe se vzduchovkou.

Reagovat
valloire

zrovna jako jsi neviděl hrát Zica

Reagovat
patas92

Koukám na lepší

Reagovat
MadMrJacky

Jak si v tomhle dokonalém příběhu stojí roberos?

Reagovat
Kokesh

#LigaBBVA 2015/16 penalties FOR & AGAINST so far... Simeone knows!

Barça 10-0

Madrid 5-3

Atlético 1-1

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

A to má znamenat jako co? Která penalta Barcelony být neměla?

Reagovat
Ángel di María 22

Relativne nedavno.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kokesh

No proti Betisu to bylo nedavno, nevim cemu se smejes. Adan boxoval mic ve vapne a Messi se pripletl do souboje pozde, tu snad nechcete obhajovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nesmyslná, to ano.

Na stranu druhou - popis, že by snad měl být Messi v souboji pozdě, to nemůžeš myslet vážně.

A že chtěl ten gólman Messimu naložit od cesty, to se popřít nedá. Holt se jednou ucho utrhne.

A jen mimochodem - od tohohle zápasu nám sudí ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech vždy odepřel jednu jednoznačnou pentli.

Reagovat
Kokesh

Samozrejme, ze to myslim vazne. Bud hrajes v souboji mic, nebo jsi jednoduse u nej pozde a hraje protihrac...je jedno jestli udela skluz, brankar boxuje mic ci cokoliv jinyho. Messi mic vubec nehral ani nestal pred golmanem, ktery by ho popripade mel srolovat pri boxovani [penalta]...jak pises, nesmyslna.

A aby jsme si rozumneli, Messi neudelal zadnou chybu, jen je v uzemi brankare, a to neni jen maly vapno.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi stál. Gólman byl v pohybu. Popis, že byl Messi v souboji pozdě, nesedí.

Ale jde víceméně o slovíčka.

Reagovat
Kokesh

Nestal, Messi byl v nabehu, to ze zmirnil krok aby si mohl spracovat mic neznamena, ze stal...

Messi udelal to nejlepsi co mohl, to same udelal i Adan. Ktery ale muze hrat ve svem uzemi rukama....slovicka neslovicka, penalta nebyla. Tecka, carka, vykricnik.

Reagovat
alcantara

Hlavne je uplne zbytocne to riesit. Boli casy, ked sa Messimu rok neodpiskala penalta. Ze je to casto faulovany a okopavany hrac, nema snad zmysel riesit polemizovat. Boli casy, ked sa odpiskala hocijaka hovadina. A tak to je aj s ofsajdami. Nad podobnymi statistikami sa treba vzdy povzniest, ajked to nie vzdy ide, liga ma tolko kol a zapasov, ze je v tomto spravodliva, samotne penalty ju nerozhodnu

Reagovat
Kokesh

Ja jsem asi ten posledni, kdo se hada o penaltach ve prospech Barcy. Muj prispevek byl samozrejme smerovan na Simeoneho a jeho predsezonni slova, ktera mu nejak nejak nevychazeji.

Reagovat
smazaný uživatel

já tyhle statistiky taky hodně sleduju a věřím, že jistou (docela velkou) hodnotu mají. To, že to máme 10:0 je pro mě naprosto neskutečný.

Reagovat
X-bano-X

Myslel som že sa hovorí o tej proti Athleticu. Inak samozrejme proti Betisu sa upískol tam je to jasné.

Reagovat
Ángel di María 22

Samozrejme, ze myslim Betis - proto relativne nedavno.

Reagovat
valloire

sakra, ty to maj ošéfovaný

Reagovat
smazaný uživatel

statistika naprosto neskutečná.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

co hovorite na to ze k nam pride ten Bentacura? 18 rokov ma vraj ho sledujeme uz rok a je to dajaky wonderkid nase prestupy co sa tyka tych mladickov sa mi strasne pacia...mame uz Odegaarda v Castille k nemu pride asi vraj tento na ten polrok, potom Vallejo dalsia obrovska nadej na hostovani, mozno buduci Ramos potencial ma neuveritelny, Asensio tak isto hraje paradne.. myslim ze ideme konecne dobrou cestou aspon co sa tyka tychto mladickov

Reagovat
Billy McClane

Betancur by bol len dalsi Lucas Silva, v lepsom pripade to bude druhy Gago Inak nechapem odkial sa to meno zobralo, ved to nie je ani mladeznicky reprezentant Uruguaya Vykupku ma 15 mega, to hadam za posilu castilly nedame.

U Odegaarda je aj po roku stale predcasne nieco hodnotit. Asensio je super, ale na jeho poste mame az prilis velku konkurenciu, ten zostane na hostovacke aj dalsi rok. Este je tam Mayoral, ktoremu celkom verim.

Najväcsi poklad je Vallejo. Co mam info, tak v Zaragoze hra vyborne. Jedinym minusom je ze Zaragoza na priamy postup do Primery uz dost straca. Bolo by super keby si buduci rok zahral zaklad v Primere. Pocitam, ze ked to Pepe zabali tak sa utvori dojka Sergio-Varane a Vallejo sa stane nasim tretim stoperom....ktory by mal potom casom nahradit Sergia

Inak dufam, ze do konca januara ohlasime Ceballosa

A este k odchovancom, ja osobne dufam ze Morata sa nevrati. Pokial sa za rok a pol nevyhral v Juventuse, kde mal priestor a mensiu konkurenciu, tak v Reale to lepsie nebude.

Reagovat
Ed_Hazard

Akoze nevyhral? Nesledujem h, len sa pytam. Ved Juventini ho casto chvalili a daval aj dolezite goly. Ci?

Reagovat
Billy McClane

Tak evidentne oproti minulej sezone stratil miesto v zakladnej zostave a myslim, ze jeden gol v lige hovori tiez za vsetko.

Reagovat
alcantara

O Suarezovom starte sa bude rozhodovat zajtra... Strasni komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

čítám, že je rozhodnutí naplánováno tak na 23:00 místního času, ne?

Reagovat
alcantara

Malo by sa rozhodnut pred zapasom. Kazdopadne bez Messiho, potencialne bez Suareza,... A piska Gonzalez Gonzales, na San Mames. Tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

To bude určitě náhoda.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci cely rybnik!

Reagovat
valloire

a bude loužička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne každej máme tvoje problémy, dědku

Reagovat
valloire

myslim Jirko, že co se týče zdraví a fyzické kondice, budu na tom líp

Reagovat
smazaný uživatel

celkově třeba jo, ale loužičky nedělám ...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně neřešil bych ani takovýhle odvolání, jako spíše tragédnost tý komise celkově - Papagájové hrají jak hovada a jejich gólman úmyslně šlápne Messimu na nohu docel brutálním způsobem ... A jediný trest padne za to, že Luis řekne, že jsou to odpadi. Jako ... nepochopitelné.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak dneska bez Brava, Messiho a Suareze, to bude hodne tezky orisek.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký to bude, ale pokud se bude hrát s nějakým normálním metrem, tak bychom to i tak měli dát na nějaký v odvetě hratelný výsledek. Klíč ke všemu je nenechat hrát Jeremyho, což se obávám, že se mi nesplní. Jestli ho uvidím v sestavě, tak pouvažuju, jestli neušetřím 90 minut nervů a zvýšeného tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ackoliv tvoji nelibost vuci Mathiemu moc nechapu (ja vim ze zdaleka nehraje tak dobre jako loni, ale porad je to kvalitni hrac a ja osobne jsem rad ze prisel), tak muzes byt Jirko v klidu - Jeremy neni v nominaci. Je stale zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Já proti Jeremymu osobně nic nemám. Ba co víc - mám úctu k tomu, jak dokázal naskočit v jeho letech do Barci a být okamžitě přínosem.

Jenže loni je loni a letos je Jeremy jak vyměněný. Jen z hlavy napočítám 3 zápasy, které nás jeho účast stála výhru. Nevím, jestli měl špatnou přípravu, nebo na něj doléhá věk (z roku na rok asi nee) nebo má jiný starosti, ale pravda je ta, že Jeremy je nejslabším naším článkem (o parník). Myslím, že je logické, když nechci, aby hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=24251

Jako na zavolanou. Všimli si toho i na Mundu. Jeremy je pro nás prostě kalamita letos. Jako jestli se nedá dohromady, tak nejpozději v létě musí jet směr Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Když o tom tak uvažuju, jeho vysněné angažmá asi bude FC Havana.

Reagovat
alcantara

Leo a Luis zostali v Barcelone, pekny krok od Lucha

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, jak tohle hráč vezme a co v době kolem toho zápasu dělá. Oni přece musejí mít šílené nervy ....

Reagovat
Mercury

Já si zas nemyslím, že by nevěděli, jak se zabavit, oni mají fotbalu za celý rok i tak dost. Pokud nejde zrovna o finále LM, tak si holt Leo sedne k televizi, houpe Thiaga na klíně, Antonella mu připravuje paellu, on ji čumí na prdel a pije pivo, po očku sledujíc jak se kluci perou na San Mamés. Pohoda jazz

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
X-bano-X

No ked prave so zelenou siltovkou na hlave neuctuje, tak to vyzera asi takto, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Netflix and Chill

Reagovat
Mercury

už by mohli nějak pohnout s Black Mirror...těším se na to neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

letos

Reagovat
Mercury

doufám...a snad ve víc dílů současně, přestože to není klasický seriál

Reagovat
patas92

Já viděl první dva díly a pak sem s tím nějak přestal (ani nevím proč, bavilo mě to)

Reagovat
Mercury

tak to hodně doporučuju zkusit i těch zbylých pět...každý je teda uplně jiný, ale mě hodně baví celkový koncept a myšlenka té série...poslední speciální díl White Christmas byl podlě mě uplně top.

Reagovat
Generalní Gladiator

Asi bych si tipnul,že mezi nima probíhá nějaká komunikace,kdyby chtěli jet za každou cenu,tak asi jedou.

Sem koukal,že překopali program, s atl.madrid se hraje 30.1., velmi těžké dva duely v lize, je dobře,že si ted messi a vlastně i nuceně suarez odpočine.

Reagovat
misinho7

http://www.real-madrid.cz/bulvar/2016010056-co-se-deje-s-jamesem-kolumbijcuv-pristup-se-radikalne-zhorsil-pisi-deniky.html

kurva snad si to chalan neposerie...prva sezona uzas a neviem co si myslel jasne zbrzdili ho zranenia ale musi zacat makat a ne robit somariny ..inac ho bude obrovksa skoda..a na jeho ukor bude hrat slabsi Jese, ale zas chapem Zidana ak je to pravda ze to flaka

Reagovat
misinho7

a neviem co si potom myslel ze vsetko pojde lahko znova ci jak..*

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa zrejme vedel preco ho nestava a Zizu to vie taktiez... V Jamesovi sa ta juhoamericka krv nezaprie a ak takto bude pokracovat, dopadne za 2-3 roky ako Dinho ci Adriano

Reagovat
technecium

Ty dva aspoň něco dokázali než se zahodili. Tenhle by se zahodil jen kvůli tomu, že ho v mládí koupili za ranec peněz

Reagovat
misinho7

mozno to je len teraz take blbe obdobie, verim ze sa spameta a zacne makat znova..bol by magor keby to premarnil

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nakoniec dostal za ten výrok 2 zapasovy dištanc ta disciplinarka v spanielsku je neskutocne komicka, ved oni snad trestaju za reci iba hracov Barcy Na druhej strane si aspon Luis s Leom oddychnu, ten trest a "zranenie" prislo asi v tu najidealnejsiu dobu.

Reagovat
technecium

To je sranda... Ale někdo nás zastavit musí, když na to nikdo nemá na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid want Dybala

Real Madrid are monitoring the progress of Paulo Dybala and could make a dramatic swoop for the Juventus attacker before their transfer ban begins at the end of January.

Source: Jugones

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co jsem četl, ho Real zatím fakt jen monitoruje a nic víc. Asi nic dramatickýho, dokážu si představit, že takhle monitorují stovky hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

tzn. "could make a dramatic swoop for the Juventus attacker before their transfer ban begins at the end of January" je totální ale fakt totální píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by měli v Madridu dalšího do sady. Dybala řekl, že by do Barcelony klidně doplaval, kdyby ho chtěla.

Reagovat
I am Mancunian

za take 3 roky by som si ho u vas vedel predstavit

Reagovat
misinho7

blbost jak traky...

Reagovat
smazaný uživatel

Musim povedatr, ze by som ho v La Lige videl velmi rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitic, Iniesta, Munir, Arda Turan, Neymar

Reagovat
patas92

Mohl hrát Verminator

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Carles-

Čakal som Vidala na krídle

Reagovat
valloire

http://www.sport.es/es/noticias/futbol/real-madrid-pone-nombre-apellidos-mano-negra-bayern-munich-4826949

Tak kdopak nás to prásknul? Barcelonský deník píše, že Bayern.

Reagovat
patas92

Doufám, že Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hloupost. Vůbec to nesedí s tím postojem, který Real zaujal, tj. FIFA rozhodla špatně a na konkrétních případech (třeba Zidanovi synové) to dokážeme. Touhle konspirační cestou se naopak vydala po tom banu Barcelona a mě se zdá, že tyhle katalánský noviny se snaží vytvořit stejný narativ i u Realu.

Reagovat
Visca el barca

Stránky, kde jsou streamy ? Jedu vždy přes Ace Stream. A stránky livefootballol.com nefungují.

Reagovat
patas92

acestream://2edaa209fd6c06a26a37ee23eaf107d260a77541

našel jsem nějaký portugalský nebo co to je

Reagovat
smazaný uživatel

http://sknazivo.com/ ma este nesklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, zasa tie hnusne dresy.

Reagovat
Jordi Alba

Sem zvědav na Munira dnes.

Reagovat
Ángel di María 22

Athletic hraje výborně, Barcelona absolutně nětuší. Tak snad z toho tlaku něco i vytěží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě ,který z těch posledních dvou vzájemných zápasů popisuje,i na NC to určitě viděl podobně.

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a pouze odkopává.

Reagovat
ADM

To mi pripomína Real v El Clasicu

Reagovat
valloire

To byl přátelák z pohledu Realu Madrid. V tý vaší kůlně budete strašlivě biti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi už úplně zešílel.

Reagovat
Murena

Reagovat
Generalní Gladiator

Ten rozdíl barcelony s a bez messiho je gigantickej..chybí jeho schopnost tvořit, držet míč..a samozřejmě suarez

Reagovat
patas92

hohoho

Reagovat
Generalní Gladiator

pánové a dámy a máme splněno

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOL .. .Ardaaa krásne..

Reagovat
patas92

Ale ty 3 komiky, co ho jakože bránili, bych nakopal

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Munir pomaly posadí niekoho z Trojzubca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nemôžem si pomôcť ale Ter Stegen je túto sezonu hrozny .. tam je absolutne nulová súhra medzi ním a obranou a zato môže proste brankár, musí byť istý a zakričať si ..takto idu do kazdej lopty aj on aj obrancovia

Reagovat
valloire

To Bilbao je strašně komický. Furt padaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nestíhá ... Bilbao komický ...

A Real sedí doma u telky.

Reagovat
valloire

o podřadný trofeje Real Madrid nehraje

Reagovat
Jordi Alba

Tak to asi nic nevyhraje.

Reagovat
valloire

máš věšteckou kouli jo?

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby ano, napsal bych tam asi ?

Reagovat
smazaný uživatel

to už několik let ...

Reagovat
valloire

nelži

Reagovat
patas92

golasoooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
alcantara

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Obrana Bilbaa zatím ..

Reagovat
ADM

Hráči Bilbaa maju namiesto štuplov kolieska?

Reagovat
Generalní Gladiator

nebylo by od věci, když už se to tak dobře vyv´íjí, udělat z odvety vyloženě formalitu..ten nahuštěnej program si o to říká

Reagovat
technecium

Iniesta je bůh

Reagovat
technecium

Jak jim ten rozhodčí zas nechává tu hru rukama

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta dostava sodu a je zatim v lese, chtelo by to nakyho buldoka - adriano treba

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som dosť milo prekvapený ako hráme. Arda a Rakitič hrajú úplne skvele. Super im sekunduje Busquets a celkovo hra celého tímu je výborná. Nedarí sa akurát Andrésovi a už mu aj celkom tečú nervy ale tak rozhodca púšťa tvrdú hru a treba si na to zvyknúť Alvés ma tiež sem-tam blikanec a nakopne loptu do nášho nekrýtého vápna (to som absolútne nepochopil) Sergi na netradičnom poste hrá tiež viac než dobre a treba pochváliť aj Munira, ktorý sa bije ako sa le dá a tiež za to skvelé zakončenie. ale inak hrá tiež dosť dobre. Takže udržať výkonnosť a hlavne nikto sa nezraniť a bude to pefektné. Visca el Barca

Reagovat
vocasisko

Při tom kopě prostě Alves nemohl vědět co dělá, takže kdyby to skončilo v ter Stegenové šibenici, tak se nemůže ani ničemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

bral to z prvni ze vzduchu a trochu mu to sklouzlo, jinak hraje dobre zatim

Reagovat
technecium

výborně, vytrollte je, ať se vykartujou

Reagovat
patas92

Aduriz Neymar

Reagovat
technecium

Iniesta to zpracování

Reagovat
ADM

Ale takto dobrého Iniestu po technickej stránke som už dlho nevidel

Reagovat
technecium

Iniesta >>> Zidane

Reagovat
Switchback

Reagovat
ADM

A je to tu ... toto si nemusel

Reagovat
technecium
Reagovat
Ángel di María 22

Vy jste na vrcholu a stejne jste komplexáci, to je fakt neuveritelny

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
Ángel di María 22

Jojo, to se jen tak nevidí

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, nenapsat to zrovna ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

, to sedí,co?

Reagovat
technecium

Potrefená husa...

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Bilbao slušně neunáší

Reagovat
valloire

Mascherano nestíhá a prasí.

Reagovat
ADM

vážne toto napíšeš ak pozeráš ten zápas???

Reagovat
valloire

nestíhal, prasil, dostal....kartu

Reagovat
alcantara

Inaki lepsi letec ako DiCaprio

Reagovat
valloire

dyť do něj skočil Adriano jako smyslů zbavenej

Reagovat
valloire

a co říkáš na to, jak teď odlít jako hadrová panenka

Reagovat
ADM

Teraz by som tam poslal Xaviho a dohral to trocha kludnejšie ........

Reagovat
ADM

Reagovat
Switchback

Zase tento hňup

Reagovat
valloire

gol gol Athletic dal gol

Reagovat
ADM

Alves Alves bože moj

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a prasí.

Reagovat
celeb

v 89. minute, ked to potrebujeme udrzat, tak urobi Alves takuto blbost?

Reagovat
ADM

on je na toto pravidelný expert

Reagovat
valloire

Barcelona je drcena strašlivým tlakem.

Reagovat
celeb

Reagovat
Switchback

Super výsledek, postup v kapse MAtS dnes výbornej, hlavně ke konci

Reagovat
ADM

len škoda Alvesovej minimálne jednej velkej hrubky v každom jednom zápase, strašne to znižuje jeho výkony

Reagovat
Switchback

tentokrát snad toho nebudeme litovat

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné. Velká spokojenost.

Reagovat
alcantara

Parada, vyhra je ovela viac, ako som cakal Gol zamrzi, ale z pohladu Athleticu nic vyznamne neriesi, ukol je pre nich jasne dany...A na La Rosaledu uz aj s Luisom

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektny vysledok, pred zapasom by som bral aj remizku, ale vyhra 1:2 je vyborna

Leo a Luis sa posetrili. MAtS v poslednych 10 minutach spravil neskutocne zakroky.

Sergi Roberto,miláčik, opat paradne.

Dani hrubka na konci, co je skoda. Aleix hra na jeho mieste zatial ovela istejsie, tam to bude medzi nimi zaujimavy suob o zakladnu zostavu.

Neymar super a Munir tiez potesil

Iniesta, Raketa a Bus bez chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik toho aleix nahral sim te..dneska tam byl k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Aleix ked hral na Alvesovom mieste, zahral zatial v januari vyborne, aj vpredu aj vzadu sa mi zdal teda ovela istejsi a spolahlivejsi. Dnes odohral 25 minut na RW, o tom som nic nehovoril...

Reagovat
smazaný uživatel

rek bych ze mu schazi klid pri rozehravce, je trochu splasenej a zbavuje se mice casto az moc rychle, ale je dost brzo hodnotit

Reagovat
ADM

Neymar mi prišiel neviditelný .. až na to že nazbieral na seba kopu faulov

Reagovat
smazaný uživatel

Ney hral co mohol. Vzhladom na zostavu a to ze sa hral na San Mames, navyse dal "stastny golik", ktory bude velmi dolezity, nie je mu co vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

de marcos hrozna spina

Reagovat
celeb

Na Neymara tvrda hra plati, znechuti mu hru, potom v predu neostal nikto, kto by bol schopny loptu podrzat. Iniesta s Busquetsom je prilis malo na taku hru, kym tam mali na lavo Sergi Roberta, tak sa to este dalo.

Ako chapem, ze sme potrebovali setrit sily na Malagu v sobotu, ale ten gol od Aduriza nas bude zas stat tazku odvetu v Bilbau pred zapasom s Atleticom na dalsi vikend. Najvacsiu chybu spravil samozrejme Alves, klucovym vsak bolo, ze sme nevedeli podrzat lotpu - Lucho zobral z travnika hracov, co to dokazali a dal tam tych, co s tym maju problem.

Reagovat
celeb

tak nic, stihol som len 2. polcas a neviem preco som si stale myslel, ze sa hra na NC. Aj sa mi zdalo divne, ze tolko fanuskov z Bilbaa doslo, ked na nas piskali ...

Reagovat
smazaný uživatel

, pobavils.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty si fanda jak vino ked na to cumis 45 minut a nerozoznas Nou Camp od San Mames

Reagovat
celeb

skorej 30 minut, ono San Mames vobec neukazovali, aspon ked som sa dival, iba 1. tribuny za hracmi. Ale hej, mea culpa.

Reagovat
alcantara

Reagovat
misinho7

to nerozoznas vlastny stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ona se bude hrát odveta taky venku?

Reagovat
smazaný uživatel

Spanielska disciplinarka si na to uz urcite najde nejaky dovod

Reagovat
celeb

UEFAlona

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš teda UEFAlbao

Reagovat
smazaný uživatel

odveta doma prece ne?

Reagovat
Generalní Gladiator

atleti též budou mít v nohách odvetu, hráli 0 0,budou muset máknout.2 1 je super výsledek,ale ne dost dobrej na to,aby lucho nechal sedět mns a buse s iniestou...Nemusíme se ale nikam hnát,to je podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek dobrý ,hra Bilbaa klasická nechutnost,zajímalo by mě ,jak by erozhodčí hodnotili ty zákroky ,kdyby to nebylo proti Barce,tam už se s tím tak nějak počítá.

Můžem pomýšlet na postup, s kým bychom hráli v semi?

Reagovat
smazaný uživatel

ak spravne chapem tak sa zmenil format a aj semi by sa malo losovat, a to 29. januara.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase losovat?? Tak často v průběhu soutěže nelosuje ani UEFA LM a EL.

Reagovat
smazaný uživatel

nevite jak hral real madrid?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Real Madrid podřadné soutěže nehraje.

Reagovat
Generalní Gladiator

a proto musíš čumět na barcu

Reagovat
valloire

to jo, ta je hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Už seš zase za hňupa

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Čong-un už se na veřejnosti moc neobjevuje ,tak mu z té přemíry práce hrabe.

Reagovat
valloire

nemudruj

Reagovat
10FKK

Poslední dobou píšeš sračky jak roberos

Reagovat
valloire

no dovol, to odvoláš

Reagovat
10FKK

Ani za prase!

Reagovat
smazaný uživatel

To se jej musím zastat,že tohle v podstatě psal vždy,normálního jej tady snad nikdo nepamatuje.

Reagovat
10FKK

Vlastík fotbalu celkem rozumí, jen mu vlezl Leo na mozek a miluje tlustý Brazilce

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty tlustý Brazilce taky odvoláš

Reagovat
10FKK

Proč? Mám je taky rád.

Reagovat
valloire

Jsou štíhlí, rychlí, smrtící s báječnou technikou. Jejich ztělesněním je Pelé, Zico a Ronaldo. Tlustý nejsou.

Reagovat
10FKK

píču...

Reagovat
valloire

sám si

Reagovat
10FKK

Štíhlej, rychlej a smrtící technik! Konečně máš svůj názor...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi vtipné nepřipadne, to vyloučení ze soutěže neuznávám, chápal bych pouze zkontumování zápasu. Vtipné by to bylo pouze v případě jako před asi šesti lety , kdy je vyřadil třetiligový tým, to bylo zábavné.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď si jistý, že kdyby tam byla jediná malá skulinka, jak Madrid nevyloučit, tak do ní Florentino nacpal prsty ... ruku ... a pak by se tam protáhl celej i se svým klubem.

To vyloučení kandiduje na nejvtipnější fotbalovou událost minimálně ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že chápu,že vyloučení proběhlo dle stanov soutěže.Zvláště pak by nebylo královskému klubu v královské soutěži ublíženo,ale je to stupidita,v lize by byl tým také vyloučen ze soutěže v případě jednoho neoprávněného startu? Chápu,že takový zápas by měl být kontumován,i kdyby ten hráč nastoupil pouze na několik minut,ale vyřadit tým z celé soutěže?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, že je to divný, když se takhle zkontumuje i ten druhej mač ve dvojzápase, ale ono je to asi složitější v tom, že se ta soutěž hraje kombinovaně - první 4 kola na jeden mač a až pak dvoukolově.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš,tohle mě nenapadlo,to by trochu věc vysvětlovalo,ale i tak je to kruté,jestliže se to stalo ve dvouzápasové fázi ,tak se měl(má) druhý zápas hrát . Ale pak je možné ,že Pérezovi zavolal valoár,ať pusy nehrají podřadné soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsem to spletl - první 3 kola jednokolově. Ale gró zůstává - pravidla jsou postavena jasně. Není co řešit.

Reagovat
Murena

Nelze srovnávat ligovou soutěž se soutěží vyřazovací jako je CdR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera výsledek super, škoda obdrženého gólu,ale aspoň si Dani zase trochu uvědomí,že někdy je potřeba hrát i účelně a ne jen na krásu. Před zápasem jsem bral remízu všema deseti a dokonce bych nepohrdl i prohrou se vstřeleným gólem,ale toto vítězství je skvělé,zvláště bez Messiho , Luise ,Alby v základu,snad bude brzy v pořádku , na jeho místo nemáme alternativu.

Reagovat
smazaný uživatel

Miláčik zahraje vsade a vsade perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdo(?) ,docela jsi mě poděsil, oteplilo se tu jako v Madridu. Svého času tady plevelil dikuzi těmito termíny Čong o Chámesovi ,ale vypadá to,že to mezi nimi skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí Xavi Roberta

Reagovat
smazaný uživatel

haha ved prave kvoli tomu som tak nazval Sergi Roberta, aj Barca predsa moze mat svojho miláčika (no homo)

Tak Jámesa (udajne buduceho vitaza GB) od mája minuleho roka nikto nevidel zahrat dobry zapas, takze logicky uz necitame ani o madridskom miláčkovi

Reagovat
-Carles-

Navyše sa zdá že madridské srdiečko vymenil za šlapky, chlast a zábavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že to vyplulo na povrch až po odvolání Rafu, kterýmu nenasazování Miláčka do zápasů omlaceli Madristi o držku celý podzim.

Reagovat
-Carles-

Jj, je to celkom vtipné odhalenie, odkedy je Zidane tak o Jamesovi tu skoro nepočuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Změnily se priority - předtím se vytahovalo všechno možné i nemožné, aby se kolem Rafu vytvářela co nejhorší atmosféra. Teď se vytahuje všechno možné, aby se vytvářila co nejpozitivnější atmosféra okolo Zidanea.

Reagovat
-Carles-

Výstižne napísané

Reagovat
Generalní Gladiator

To víš, velmi by chtěli mít svého quardiolu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja to Madridistom prajem. zidane je sympatak, futbalovy velikan a obrovska osobnost. Ak sa mu da cas a bude sa mu vysledkovo a hlavne trofejovo darit, urcite sa nim moze stat... Druha vec je Florentino, ktory vo svojom druhom prezidentskom obdobi v Reale posral co mohol a trenovat pod nim je nekutocne narocne.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem klamat, pri tom co si vypisal, by som sa s nim na par dni vymenil a tu lavicku realu by som si s tym platom tiez kludne odsedel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych bral ty prachy a zábavu. Chlast a děvky už mám v řiti.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Můj milláček je teď v Barce Arda.

Reagovat
-Carles-

Ako zahral včera? Na akej pozícii nakoniec hral?

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že jsem včera nekoukal.

Reagovat
-Carles-

Tiež nie

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
CHONG

Pořád je to miláček a jeho výkony se zase zvednou do loňského standardu, o to nemám strach

Reagovat
smazaný uživatel

Marca zverejnila transferovu sumu za Balea, nakoniec stal 99,743,542 euros

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude Cristiano hledat všechny účtenky z té doby jeho přestupu - jsem si jist, že to na tu stovku dotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Článok 15 zo zmluvy o prestupe:

Real Madrid sa s Tottenhamom dohodol, ze cena, ktoru Real Madrid zverejni mediam bude 78M libier (92M Eur) a Tottenham sa k tejto sume nebude moct vyjadrovat.

Necudoval by som sa keby to bolo naozaj kvoli Ronaldovi aby nebol nasrany

Reagovat
smazaný uživatel

blázni..

Reagovat
smazaný uživatel

ale Madristi říkali....

Reagovat
valloire

Správně, říkali že Neymar nestál 57, ale cca 90. A smáli se jim nevědoucí a posléze, když prohlédli, zmlkli....

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

No jo no, jednou je Marca promadridská sračka, jednou je to nejspolehlivější zdroj informací, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze sa tomu da verit. Ved sam Levy rok po prestupe hovoril, ze napriek tomu ze Flore tvrdi 92, Bale stal skutocne 100 mega a teraz sa to aj zverejnilo

Reagovat
CHONG

Věřit Židovi

Reagovat
smazaný uživatel

argument

Reagovat
CHONG

Jako reakce na spekulace zcela dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

spekulace

Reagovat
CHONG

Pravda, vyjádření člověka, kterému se hodí, aby byla částka co nejvyšší a informace z bulváru jsou neoddiskutovatelné pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

takze ked Flore povie ze stal 92 tak je to svata pravda, ale ked povie Levy ze stal 100, zverejni sa transferova zmluva kde stal 100 Bale a este aj v jednom z clankov zmluvy je napisane, ze Real zverejni sumu 92 napriek tomu ze stal 100, to su uz vsetko vsetko spekulacie

Ale sak to je jedno, ci stal 92 alebo 100, nech je hlavne zdravy a nech sa mu dari

Reagovat
CHONG

Já neříkám, že Pérez má pravdu, jen říkám, že mi přijde úsměvné brát za bernou minci článek z Marcy nebo vyjádření Levyho

Reagovat
smazaný uživatel

Stál 91 589 842 + daň. S tím, že Real nahlásil tu cenu bez daně nemám nejmenší problém, protože to dělá u všech přestupů (viz 32 mega Illarramendiho, Danilo a třeba i JaviMar když šel z Athleticu do Bayernu). Takže ty svoje kecy, že se to udělalo kvůli Ronaldovi si můžete strčit za klobouk.

Reagovat
-Carles-

A Ronaldových 94 je už s daňou alebo bez?

Reagovat
valloire

si tupej?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

"protože to dělá u všech přestupů"

Reagovat
-Carles-

Lol, ja neviem či sumu 94 zverejnil / nahlásil Real alebo z akého zdroja tá suma pochádza. Preto sa pýtam, či to je s daňou alebo bez...

Reagovat
Ángel di María 22

Tvl ty ses blbej

Reagovat
-Carles-

Od niekoho ako si ty to je kompliment Nikto z vás to nevie, ale ja som blbý lebo som sa na to spýtal, nice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt neskutečný ...

Reagovat
teenz

Však si Carles naběhl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

a čím proboha?

Reagovat
teenz

Protoze tu imp napise, ze Real udava kazdou cenu bez dph a Carles se zepta, jestli cena za Ronalda je bez dph nebo s.

Reagovat
-Carles-

Prečo mi potom vo vedlajšom článku na rovnakú otázku odpovedal "nevím"?

Reagovat
CHONG

http://www.realmadridcf.cz/clanky/oc-zastupci-realu-madrid-se-setkali-s-neymarem-a-jeho-otcem-3311

Vlastně ani nevím, jestli bych ho u nás chtěl, ale ta představa puklých katalánských hlav je lákavá.

Reagovat
-Carles-

Kto by nechcel budúcu jednotku svetového futbalu? Florentino sa o to isto pokúsi, ale nedávam tomu veľké šance. Barca ho pod výkupku nepredá, čiže musí pripraviť 190 mega + daň. Eventuálne si môže pomôcť predajom Bejla do PL a to už by nebol tak nedosiahnuteľný prestup, neverím však tomu že sa to podarí

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemyslím - Flore už takhle ze sebe jednou udělal legendu a věř tomu, že by ji ze sebe udělal podruhé - Neymar je budoucí Nr.1 světového fotbalu - o tom už pochybuje málokdo. Jeho mít na své straně nebo proti sobě bude ten rozdíl, kterej nejspíš bude rozhodovat o titulech.

A kdyby měl Neymara Flore ukradnout zrovna Barce, tak by to byl další ohromný bonus toho přestupu.

Pohled Barci je jasný - ta dá Neymarovi, co mu na očích uvidí. Jestli to bude stačit, to se uvidí. Přecejenom - není tady jen Real, ale můžou se mu ozvat i zbohatlíci z Anglie. To všechno zvyšuje jeho budoucí plat. Navíc jeho výkupka je jen 190 mega, což prostě je cena, kterou může někdo reálně nabídnout.

Pohled Neymara je jasný - on má všechny trumfy v rukou a může si diktovat. Může si vybrat, kde se světovou jedničkou stane. Ano, jistě ho srdce drží v Barceloně, ale přecejenom - pocit, že jsem hráč, za kterého někdo dal dvojnásobek toho, co za nejdražšího hráče do tý doby ... Představa, že se ve 23 letech stanu hráčem, za kterého kluby na přestupech vysázely téměř 300 mega euro ... Navíc by mu přestup strašně pomohl marketingově.

A ta nejdůležitější věc - dokud bude v Barce Messi, tak Ney bude dvojkou. To je prostě dané ... A logika věci napovídá, že se nemůže přece stát nejlepším na světě, když není nejlepší ani ve svém klubu ...

Já neříkám, že Neymar uteče, ale určitě bych to takhle striktně neshazoval ze stolu. Fotbal je business a Neymar je nejvíc horkým zbožím v tomhle směru.

Reagovat
smazaný uživatel

ako uprimne, ak by vyplakaval a bol nespokojny so svojou poziciou, bol by to debil a nezasluzil by si hrat nadalej za Barcu. Ak by dal zanho niekto 200+ mega, tak nech si ide (cisto hypoteticky)

Reagovat
-Carles-

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20160121/301557366949/ney-ganara-el-balon-de-oro-con-el-barca.html

Neverím že on sám má nejaké zajačie úmysly, o novej zmluve sa intenzívne rokuje a pokiaľ všetko pôjde ako má, do leta má podpísané.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem byl toho názoru, že má každej hráč svojí cenu, ale v době, kdy KdB, Sterling nebo Martial stojí 70 mega euro, už si to nemyslím. Prostě když máš v rukách ty nejlepší, tak je neprodáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, že šance tu je... ale moc tomu nevěřím. Neymar se neustále vyjadřuje, jak je šťastný, že ohledně prodloužení smlouvy to jde dobře, jak si s Messi, Suárezem i ostatními skvěle rozumí... navíc Barca je aktuálně nejlepší tým na světě a jít kamkoliv jinam by byl krok zpět (to slovo aktuálně je dost důležitý, za 3 měsíce může být vše jinak). Co se týče hlavní hvězdy týmu, tak je to pořád Messi - to je jasné... ale na jak dlouho? Neymar se rok co rok zlepšuje a je jen otázkou času, kdy bude největší hvězdou on.

Reagovat
valloire

Pohled Barci je jasný - ta dá Neymarovi, co mu na očích uvidí.....Tak jako Suarezovi, Ronaldovi nebo Figovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se z chyb poučila

Reagovat
valloire

škoda.....dovedeš si představit koncem 90. let tým s Figem, Rivaldem a před nima Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Flore mal sancu a to pred 2,5 rokom, teraz su to len medialne kachny

Reagovat
smazaný uživatel

a to víš, že bys ho chtěl, ale nemůžeš to přiznat po těch všech srancích, cos na něj za tu dobu u nás nakydal.

Reagovat
CHONG

OK, Bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo Bolo, to Bolo, terazky jsem majorom ...

Reagovat
valloire

som

Reagovat
valloire

No já spíš tipuju, že půjde o prachy a vyjednávací pozici a zůstane.

Reagovat
teenz

Pojď kluku.

Reagovat
teenz

Florentino nabízí stejnou smlouvu jako má CR7, tj. 17 m€ netto / sezona + 50% z práv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemá šanci na úspěch. Čekal jsem něco jako dvojnásobek toho, co má v Barce

Reagovat
teenz

Tak je jasny, ze cokoliv pres Ronalda nebo jeho dorovnani je blaznostvi. Stejne tak jako by Barca dorovnala plat na Messiho uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Arda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál něco mezi RW a RM a zahrál celkem dobře (podle mě jeden z nejlepších z Barcelony).

Video - https://www.youtube.com/watch?v=FAb6eZWSarQ

Reagovat
smazaný uživatel

A La Liga pořád není a bohužel asi ani nebude u nás v ČR dostupná.Žádná sportovní stanice ji není schopna zakoupit!Ostuda,ostuda!!!I v Syrii ji vysílají!!!! http://www.laliga.es/en/audiovisual-rights/internationals

Reagovat
X-bano-X

To preto je v Syrii bombovo.......

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda českých sportovních stanic,ostuda!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele