Primera División - souhrn 17. kola

30.12.2015, 17:52, aktualizováno 31.12.2015, 17:50
Komentáře a souhrny
Villarreal nejtěsnějším možným způsobem porazil Valencii a drží se na průběžné čtvrté příčce. Kolo střídání stráží na prvním místě tabulky za sebou má španělská liga. Po výhře nad Realem Sociedad se do vedení dostal Real Madrid, který následně vystřídalo Atlético, aby se po triumfu nad Betisem na první pozici vrátila Barcelona. Athletic vyloupil Vigo...

Villarreal CF - Valencia CF 1:0

31.12.2015 16:00

Góly: 64. Bruno Soriano

Silvestrovská dohrávka sedmnáctého kola španělské nejvyšší soutěže vyzněla lépe pro domácí Villarreal, který dokázal porazit Valencii těsně 1:0. O jedinou branku zápasu se v druhé půli postaral kapitán Bruno Soriano špičkově kopnutým přímým kopem a postaral se tak o to, že Gary Neville si na svou první ligovou výhru jakožto trenér Valencie musí počkat do nového roku.

Zároveň šlo pro Los Che o první prohru od odvolání neúspěšného kouče Nuna Espírita Santa, která je takřka v polovině sezony poslala do samého středu tabulky na desáté místo. Žlutá ponorka naopak díky této cenné výhře poskočila na čtvrté místo, navíc se ztrátou pouhých tří bodů na třetí Real Madrid.

Svěřenci kouče Marcelina kontrolovali valnou většinu první půle i začátek té druhé, ovšem zaslouženého průlomu skóre se dočkali až ve čtyřiašedesáté minutě, a to ze standardní situace. Valencie nabídla po celý zápas disciplinovaný a zarputilý výkon, jaký pod svým předchozím koučem nepodávali, jak byl rok dlouhý, avšak na vážnější ohrožení domácí branky téměř nedocházelo.

Herní převahu domácích potvrdil nebezpečnou ranou z přímého kopu Soriano, jenže se však prozatím pouze zastřeloval a těsně minul. Pak se iniciativy chopil aktivní Jonathan dos Santos, jenž hostujícího brankáře Jaumeho Domenecha opakovaně prověřil štiplavými ranami ze všemožných pozic a vzdáleností, ovšem bez potřebného gólového úspěchu. Také po změně stran se Villarreal tlačil kupředu, o čemž svědčila nebezpečná střela těsně vedle z kopačky Denise Suáreze nebo šance Cédrica Bakambúa, jemuž se ale povedlo trefit pouze střed brány s připravenou Domenechovou náručí.

Teprve pak se dostal do permanence i domácí brankář Alphonse Aréola, jehož prověřil André Gomes, jenže hned záhy se Villarrealu povedlo skórovat. Kapitán Bruno se dostal k přímému kopu z takřka stejné pozice jako v první půli a napodruhé již zvládl seřídit mířidla do puntíku přesně. Jeho překrásná kroucená rána zapadla rovnou do levého horního růžku a domácí rázem vedli. Valencie se snažila ve zbytku utkání srovnat, ale pozorná defenziva soupeře je k ohrožení Aréolovy brány skoro ani nepustila. Villarreal tak uhájil čisté konto a s ním spojené vítězství 1:0, které si za svůj výkon po celý zápas plně zasloužil.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Granada CF 4:1

30.12.2015 21:00

Góly: 32. Tana, 50. Sergio Araújo, 80. Jonathan Viera (pen.), 90+2. David Lombán (vl.) - 56. Adalberto Peñaranda

Las Palmas zvládlo důležitý záchranářský souboj s Granadou a po hladké výhře v poměru 4:1 se vymanilo ze sestupového pásma, kam naopak spadli hosté. Domácí fotbalisté vyhráli první půli díky góly Tany a po změně stran přidal důležitou druhou trefu Araujo. Naděje hostů po brance Peñarandy vzaly za své v 80. minutě, kdy proměnil penaltu Viera a v samotném závěru si ještě po vyloučení Biraghiho vstřelil vlastní gól hostující Lombán.

Zpočátku zápas nesliboval žádné gólové hody, spíše tuhý boj o přežití. První dobrou příležitost měli v 17. minutě hosté, když se k technické střele z poza vápna odhodlal Méndez, strážce domácí svatyně Varas ale byl na místě. Domácí udeřili z prakticky první velké šance v 32. minutě. Viera zatáhl míč do vápna a přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího Tanu. Tomu sice rána příliš nesedla, po teči beků Granady si ale míč přeci jen našel cestu za záda zkoprnělého Fernándeze - 1:0!

Domácí fotbalisty sužoval zranění. Už ve 27. minutě skončil zápas pro Hernána a v 38. minutě se musel ze hřiště poroučet Willian José. Po zbytek zápasu se tak musel domácí kouč Setién spokojit jen s jednou náhradou. Ani tak ale Las Palmas Granadu do konce prvního dějství k ničemu nepustilo. Po přestávce navíc domácí fotbalisté zdvojnásobili své vedení. Po bleskové akci z 50. minuty se po dalším dobrém pasu Viery dostal až před gólmana Fernándeze střídající Araújo, jenž míč pohodlně posunul do odkryté branky - 2:0!

Polevení domácích v koncentraci po vstřelené brance využil zanedlouho hráči Granady. Běžela 56. minuta, když se po obrovské hrubce v obraně žlutomodrých se dostal zadarmo k míči Rochina, jenž vyslal na zteč Peñarandu. Útočník hostů si před Varasem počínal jako opravdový mazák a střelou mezi nohy domácímu gólmanovi snížil na 2:1! Asi nejvíce kontroverzní moment zápasu přišel v 74. minutě. Rochina tentokrát vybídl ke skórování Folquiera, jenže toho ve vápně nevybíravě srazil García, ale píšťalka sudího Latreho zůstala němá.

Naopak v 78. minutě se penalta pískala, když vzduchem ve vápně Granady učebnicově zaplachtil Mubarak Wakaso. Hlavní sudí sáhl i k žlutému trestu pro Roberta Ibáñeze a následný pokutový kop proměnil bez problémů Viera - 3:1! Frustrace hostů byla v poslední desetiminutovce oprávněná a kvůli neudržení nervů na uzdě dostal v 86. minutě druhou žlutou kartu levý bek Granady Biraghi.

Oslabení hosté už nedokázali klást odpor a v druhé minutě nastavení korunoval neúspěšný večer hostujícího celku vlastním gólem Lombán, na jehož nešťastnou hlavičku při centru Araúja už nemohl gólman Fernández reagovat - 4:1!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 0:0

30.12.2015 20:30

Góly: -

Deportivo proti Getafe nepotvrdilo roli favorita a v Madridu uhrálo pouze bezbrankovou remízu. Díky nečekané ztrátě drží La Coruňa šestou příčku už jen o skóre před Athleticem Bilbao, Getafe naopak zvýšilo svůj náskok na sestupové pásmo na tři body.

Zápas bavil diváky na Coliseum Alfonso Pérez především v první půli, kdy nebyla nouze o pohledné příležitosti. Domácí se snažili do zápasu vstoupit aktivně, ale Deportivo postupně přeci jen vyrovnalo hru. Getafe se snažilo ostřelovat branku hostů ze střední vzdálenosti, ale většina střel skončila mimo tři tyče podobně jako Sarabiův pokus ze 13. minuty. Na něj odpověděl vzápětí na druhé straně Luis Alberto, domácí gólman Guaita ale pohotovým zákrokem střelu zmařil.

První gólovka zápasu přišla ve 25. minutě. Gól měl na hlavě domácí Lafita po dlouhém pasu z levé strany. Brankář Lux ovšem vytáhl fantastický zákrok a střelu k tyči vytlačil tygřím skokem na rohový kop! Getafe bylo blízko vedení opět ve 35. minutě, ale dělovku Sarabii ani ránu Suáreze Lux za svá záda nepustil. Až minutu před přestávkou se poprvé v dobrém světle ukázalo Deportivo, rychlý protiútok ovšem hostům nevyšel, když Pérez minul o decimetry vzdálenější tyč.

Po přestávce obě mužstva přitvrdila a k vidění byl především úporný boj o každý metr hřiště. Až v 65. minutě opět zahrozili domácí. Sarabia po centru z levé strany ovšem opět zakončoval mimo. S postupujícím časem už se obě mužstva pomalu spokojovala s bodem. Domácí se předvedli ve velmi dobrém světle a šestý tým tabulky většinou přehrávali, doplatili ale jako v celé letošní sezóně na chabou koncovku. Deportivo mohlo být po nepříliš přesvědčivém výkonu rádo alespoň za bod.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Athletic Bilbao 0:1

30.12.2015 20:30

Góly: 71. Raúl García

Jediná branka Raúla Garcíi ze 71. minuty rozhodla o vítězství Bilbaa ve Vigu. Lvi si po přesvědčivém výkonu připsali třetí venkovní výhru v sezóně a bodově se dotáhli na první pohárovou pozici. Celta sice obléhala dobře bránícího soupeře, ale neuhlídala jeden protiútok. Po sedmnáctém kole ji tak na čtvrtém místě může přeskočit Villarreal.

Zápas získával tempo jen zvolna. Bilbao zastávalo jasnou taktiku - vycházelo ze zabezpečené obrany a snažilo se vysokým napadáním znemožňovat jakékoli útočné snahy domácích. 17. minuta utkání přinesla první výrazné vzrušení, když se domácí Hernández ve vlastním vápně lehce dotkl míče rukou a hráči Athleticu v čele s Adurizem vehementně reklamovali pokutový kop. Sudí Montero však zákrok nejspíš neviděl. Chvíli nato se do zakončení dral záložník Bilbaa Sabin, proti Álvarezovi ale neuspěl.

Na vyloženou šanci ale diváci v první půli čekali marně. Za zmínku tak stojí snad střela Beñata ze 40. minuty. Jeho pokus z poza vápna ale postrádal větší přesnost. Ani po změně stran nepřibyl ani před jednou brankou gólové situace a čekalo se na jednu branku, která utkání rozhodne.

Ta přišla v 71. minutě a měl ji na svědomí hostující Raúl García. Ten využil brilantní přihrávky Adurize za obranu a ve sprintu ranou vnějším nártem překonal vyběhnutého Álvareze - 0:1! Lvi tak dosáhli přesně toho, s čím do utkání šli, a ve zbytku zápasu už houževnatě bránili vedení. V 80. minutě mohl dát Vigu naději na lepší výsledek Orellana, jenže ten střelou bez přípravy po pasu Malla přestřelil. Athletic tedy dokráčel za třemi body a úspěšně stíhá Deportivo. Celta bude čekat, zda ji zítra dokáže přeskočit Žlutá ponorka.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 4:0

30.12.2015 20:30

Góly: 29. Heiko Westermann (vl.), 33. Lionel Messi, 46. Luis Suárez, 83. Luis Suárez

Lionel Messi má za sebou jubilejní pětistý start v dresu Barcelony a nutno dodat, že jej oslavil stylově. Barcelona si s přehledem poradila s Realem Betis v poměru 4:0 a sám Messi se na tomto vítězství podílel jednou brankou, čímž zakulatil svůj celkový počet nastřílených gólů na stěží uvěřitelném čísle 425.

K Messimu se jako obvykle přidali i jeho hvězdní útoční parťáci Luis Suárez s Neymarem, kdy první jmenovaný skóroval dvakrát a brazilský ostrostřelec se sice neprosadil vinou dvakrát trefené brankové konstrukce, ovšem alespoň asistoval u zmíněné trefy Messiho. Barcelona tak znovu zaujala pozici lídra Primera División, přestože má vinou účasti na mistrovství světa klubů odehráno o jeden zápas méně.

Úvodní šanci si připravili hosté skrze mladého Daniho Ceballose, jehož dravý průnik stihnul na poslední chvíli zastavit Dani Alves. První gól zápasu na sebe nenechal dlouho čekat. Těsně před uplynutím půlhodiny hry kopali domácí penaltu za značně sporných okolností, neboť rozhodčí Vicandi Garrido za nedovolený posoudil souboj brankáře Adána s Messim, kdy hostující gólman vyboxoval míč do bezpečí a následkem toho naboural i do argentinského útočníka.

K exekuci pokutového kopu se namísto otřeseného Messiho postavil Neymar, ovšem podklouzl a poslal tak svou ránu jen do břevna. Krátkodobé zklamání však záhy proměnil v radost nešťastník Heiko Westermann, jenž odražený míč poslal pod tlakem Rakitiće smolně do vlastní sítě. Když pak jen chvíli nato skóroval i Messi po pohledné kombinaci s Neymarem, byl pozitivní vstup Betisu do zápasu zcela zapomenut a o vítězi již bylo před začátkem druhé půle jasno.

Po změně stran již barcelonští jasně dominovali a dali si dobrý pozor na to, aby se neopakovalo jejich nedávné zaváhání s Deportivem La Coruňa, kde rovněž vedli o dva góly, avšak přesto překvapivě remizovali 2:2. Tentokrát se do toho obul Luis Suárez a chladnokrevným zakončením po pasu Busquetse navýšil náskok domácích na tři branky.

Pak Adánova branka nestačila zvonit, jak její konstrukci rozezvučeli Neymar, Alves i Messi. Úspěšným zakončovatelem již zůstal pouze Suárez, jemuž se povedlo sedm minut před koncem po pohledné Neymarově patičce upravit ranou z bezprostřední blízkosti skóre na konečných 4:0.

Kalendářní rok 2015 tak sice pro Barcelonu začal krutým zklamáním, kdy podlehli Realu Sociedad 1:0 vlastním gólem Jordiho Alby, a turbulentním otřesem ve vedení klubu. Poté již ale následovala jen jedna radost za druhou. Katalánský velkoklub si postupně připsal hned pět trofejí a i do nového roku jde z prvního místa jakožto největší favorit na úspěšnou obhajobu ligového titulu.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sporting Gijón 2:0

30.12.2015 18:30

Góly: 55. Keko Gontán, 62. Borja Bastón

V souboji loňského nováčka s letošním zvítězil ten zkušenější, jinými slovy, Eibar zvládl domácí utkání se Sportingem Gijón vítězně v poměru 2:0. Baskický celek tak zakončil kalendářní ročník tím nejlepším možným způsobem a nadále se překvapivě drží v horní polovině tabulky.

Oba góly přišly až po změně stran. Nejprve se prosadil Sergio Keko, na nějž posléze navázel Borja Bastón, čímž zajistili Eibaru první vítězství po černé sérii pěti kol bez jediného tříbodového úspěchu. Přesto jde z pohledu eibarských alespoň prozatím o mimořádně úspěšnou sezonu, neboť rok 2015 zakončí se ziskem čtyřiadvaceti bodů na devátém místě, navíc na dostřel evropským pohárům. Jedinou drobnou změnu v podobě poklesu o jednu příčku může ve čtvrtek zapříčinit nyní desátá Valencie, kdyby v dohrávce sedmnáctého kola dokázala zvítězit na půdě Villarrealu.

Sporting naopak utrpěl již šestou prohru v řadě, pokud vezmeme v potaz i ligový pohár, a do nového roku tak půjde v nezáviděníhodné pozici s patnácti body na kontě a první nesestupové příčce v ligové tabulce s jediným bodem náskoku před osmnáctou Granadou.

Úvod zápasu byl dostatečně živý před oběma brankami a bylo s podivem, že do poločasu přetrvával bezbrankový stav. Nejprve zahrozil v domácím dresu Carillo Dani García, pak na opačné straně jen těsně minul mladíček Alen Halilović. S blížícím se koncem první půle se již hra poněkud uklidnila a ani jeden z brankářů tak nemusel takřka vůbec zasahovat, snad jen s výjimkou pokusu Borjy Bastóna, který Ivan Cuéllar zvládl zkušeně polapit.

Hned deset minut po změně stran se již diváci na maličkém stadionu Ipurua přece jen dočkali průlomu skóre. Přízemní ranou se v tu chvíli prosadil domácí Keko a hned sedm minut nato potvrdil euforii domácího celku aktivní Bastón, když zakončil pohlednou akci Andera Capy. Sporting sice měl ve zbytku utkání několik nadějných příležitostí k tomu, aby jej ještě zdramatizoval, jenže jak Dani Ndi, tak Halilović ve svých šancích ztroskotali a jednotně míč napálili příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:0

30.12.2015 18:15

Góly: 16. Ciro Immobile, 41. Éver Banega

Zdá se, že příšerný vstup Sevilly do nové sezony je již zcela minulostí. Andaluský klub totiž na domácí půdě s přehledem porazil Espanyol v poměru 2:0 a nadále stoupá ligovou tabulkou vstříc pohárovým příčkám. Ze stadionu Sáncheze Pizjuána je znovu pevnost, z níž se body jednoduše nevozí.

Po skalpech takových klubů jako Barcelona, Real Madrid či Valencie se o tom nyní přesvědčil i barcelonský Espanyol, jemuž nejprve vstřelil vítěznou branku Ciro Immobile hned po čtvrthodině hry, a krátce před koncem první půle dorazil hosty gólem do šatny Ever Banega. Za posledních sedm domácích zápasů sevillští sedmkrát vyhráli!

Andalusané tak sice zůstávají stále spíše ve středu tabulky na osmém místě, avšak na čtvrtou Celtu Vigo již ztrácí pouhých pět bodů. Espanyol naopak okupuje až příčku třináctou a musí se spíše nervózně ohlížet za sebe. Po prvotním úspěchu 1:0 proti Las Palmas z minulého kola si nyní nový trenér barcelonského klubu Constantin Galca připsal i první porážku.

V úvodu zápasu byl jasně nejaktivnějším hráčem na hřišti domácí útočník Immobile a nebylo tím pádem nijak zvláště překvapivé, že právě italský reprezentant se stal střelcem prvního gólu. Immobile doposud za dobu svého hostování z Borussie Dortmund stihnul vsítit pouze jediný gól, ovšem nyní již svou bilanci zdvojnásobil, když vyrazil v pravý čas na zadní tyč, odkud ve skluzu sklepnul do sítě ostrý Vitolův centr. Architektem celé akce se však stal Ever Banega, jenž gólovou kombinaci založil povedenou kolmicí.

A právě argentinský internacionál byl na konci první půle odměněn za kvalitní práci u úvodního gólu svou vlastní trefou. Poté, co převzal míč od Danila, se Banega pustil do šestnáctky, odkud chladnokrevně poslal míč mezi nohama bezmocného brankáře Lópeze. Také po změně stran se domácí stále hrnuli kupředu a ani na moment nebylo pochyb o tom, kdo si z utkání odnese všechny body. Jediným důvodem, proč zápas nakonec skončil stejným poměrem jako v poločase, byl výtečný Pau López.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0:2

30.12.2015 18:15

Góly: 88. Ángel Correa, 90. Antoine Griezmann

Zatímco v minulém kole před zimní přestávkou utrpělo Rayo Vallecano desetigólový debakl na půdě Realu Madrid, své druhé městské derby v řadě proti favorizovanému protivníkovi zvládl celek z předměstí Vallecas mnohem lépe. Proti Atlétiku Madrid domácí dlouho drželi bojovným výkonem bezbrankový stav, ovšem v samotném závěru svěřenci Diega Simeoneho přece jenom protrhli skóre a nakonec zvítězili v poměru 2:0.

Hosté sice měli v první půli jasně více ze hry, jenže svou dominanci nedokázali přetavit v góly. Po změně stran to naopak bylo Rayo, kdo se do svého soupeře odvážně pustil a teprve střídající Ángel Correa pouhé dvě minuty před koncem základní hrací doby zvládl zajistit svému týmu všechny body. Devadesát vteřin nato pojistil poklidné závěrečné minuty vrchní kanonýr Atlétika Antoine Griezmann.

Hosté se tedy vyvarovali druhé nečekané ztráty za sebou (v minulém kole totiž nečekaně podlehli Malaze) a po vánoční pauze tak znovu podle všeho najíždějí na vítěznou vlnu, která je drží na špici Primera División. Real Madrid na svého rivala ztrácí dva body, zatímco vedoucí Barcelona má výhodu lepšího skóre a jednoho zápasu k dobru. Rayo zůstává po další prohře na samé hranici sestupu.

Nebýt výtečného Yoela Rodrígueze, šli by hosté již o poločasové přestávce do kabin s pohodlným tříbrankovým náskokem. Gólman Vallecana však dokázal lapit jak ránu Ferreiry-Carrasca, tak Fernanda Torrese, a poté měl i trochu štěstí při pokusu Saúla Ňígueze, jehož střela prosvištěla jen centimetry okolo vzdálenější tyče.

Po změně stran naopak svěřenci Paca Jémeze vyrazili ze startovních bloků a přišpendlili favorita k vlastní šestnáctce. Javi Guerra s Lassem Bangourou ale své střelecké příležitosti nedokázali patřičně využít a bezbrankový stav tak přetrvával i s blížícím se závěrem. A právě tehdy udeřil střídající Correa. Postupný útok Atlétika skončil kombinací na jeden dotek mezi duem Partey-Saúl a zakončovatel Correa napálil míč nekompromisně na přední tyč.

Jen pár momentů po opětovném rozehrání hry ze středového kruhu pak Rayo přišlo o míč, čehož bleskurychle využil do té doby nevýrazný Griezmann, aby chladnokrevným obloučkem znemožnil Yoela a svým devátým ligovým zásahem sezony pojistil již pátou prohru Vallecana za sebou.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 0:1

30.12.2015 16:00

Góly: 78. Duda

Před Vánoci mohla Malaga žehrat na zimní pauzu, která přišla zrovna v době, kdy andaluský celek dokázal vyhrát dvakrát za sebou a se sérií čtyř zápasů bez porážky cítil dobrou formu. Ani tato přestávka je nakonec však nezastavila a přesvědčilo se o tom čerstvě strádající Levante. Klub z Valencie totiž Malaze podlehl na vlastní půdě v poměru 1:0, když se o jediný gól zápasu postaral veterán Duda.

Dlouhodobá opora ofenzivních řady Malagy se jedenáct minut před koncem dostala k přímému kopu z nebezpečné pozice, který zakončil ukázkovou pumelicí, již zastavila až síť za zády Diega Mariňa. Hosté tak pokračují ve strmé cestě vzhůru tabulkou, nedávný boj o záchranu nyní vystřídalo poklidné umístění ve zlatém středu na jedenáctém místě. Levante naopak zůstává poslední a záchrana se mu čím dál více vzdaluje.

Hosté působili hned od počátku aktivnějším dojmem, byť na první opravdové brankové příležitosti jsme si museli počkat. A když už úvodní šance zápasu přišla, tak na opačné straně. Záložník Roger však z hloubi pokutového území nezvládl zakončení a Limovo sklepnutí míče přetavil pouze v ránu mimo tři tyče. Na opačné straně mohl vsítit důležitý gól do šatny chorvatský útočník Duje Cop, jenž si zpracoval dlouhý nákop do šestnáctky, ovšem poté vypálil těsně mimo. Do kabin se tak v poločase odcházelo za bezbrankového stavu.

Po změně stran mohli hosté děkovat především svému brankáři Carlosi Kamenimu za to, že udržel skóre i nadále hubené na góly. Nejprve totiž kamerunský gólman zlikvidoval nebezpečnou střelu Víctora Camarasy a poté zvládl reflexivně vyrazit také nečekané ohrožení branky od svého vlastního spoluhráče Raúla Albentosy. Kameniho zákroky tak posloužily k tomu, že zmíněná Dudova razantní trefa z přímého kopu zajistila Malaze cenné prvenství 1:0.

Malaga, které na dosavadní zisk dvaceti bodů stačilo nastřílet pouhopouhých jedenáct branek, v příštím kole přivítá Celtu Vigo, zatímco Levante čeká jeden z nejtěžších výjezdů vůbec - zamíří totiž na horkou půdu Atlétika Madrid.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Sociedad 3:1

30.12.2015 16:00

Góly: 42. Cristiano Ronaldo (pen.), 67. Cristiano Ronaldo, 86. Lucas Vázquez - 49. Bruma

Vítězství Realu Madrid nad Sociedadem se nerodilo lehce, ale díky přízni několika sporných rozhodnutí rozhodčího a překrásné rány Cristiana Ronalda nakonec domácí celek ukořistil tři body za výsledek 3:1.

Portugalská superstar sice zprvu fanoušky zklamala hrubě nevydařeným pokutovým kopem, ovšem druhou penaltu již Ronaldo bezpečně proměnil a po změně stran nechal zapomenout na Brumovo vyrovnání špičkovou střelou z voleje, kterou v závěru doplnil třetím gólem střídající Vázquez. Real tak udržel kontakt s vedoucím duem Barcelona, Atlético Madrid, čtrnáctý Sociedad naopak zůstává dva body nad sestupovým pásmem.

Přestože Real předvedl před zimní přestávkou hotové vánoční hody v podobě deseti nastřílených gólů do sítě Raya Vallecana, na bídné reputaci Rafaela Benítez jakožto trenéra Bílého baletu to v očích fanoušků změnilo pramálo. Nebylo tak divu, že po Ronaldově trestuhodném přestřelení branky z pokutového kopu, který vybojoval Karim Benzema poněkud nepřesvědčivým pádem, se na trávník stadionu Santiaga Bérnabeua snesl opět hlasitý pískot.

Těsně před koncem první půle si Ronaldo mohl celou záležitost zopakovat, když se domácím podruhé poštěstilo obměkčit rozhodčího k odpískání penalty. Tentokráte šlo o nezaviněné hraní rukou hostujícího Yuriho, jemuž se míč do horní končetiny odrazil od vlastní nohy po Baleově centru. Navzdory protestům hráčů Sociedadu však penalta nařízena byla a Ronaldo napodruhé nezaváhal. Do šaten se tak o přestávce odcházelo za stavu 1:0 a hosty nesrazil jen inkasovaný gól, nýbrž také vážné zranění Sergia Canalese, jenž si podle všeho smolně poranil vazy v koleni a čeká jej dlouhá pauza.

Po změně stran však Sociedad přesto dokázal srovnat, a to hned v devětačtyřicáté minutě. Asistenci si připsal útočník Jonathas, jenž odstavil Pepeho a předložil míč Brumovi. Hostující křídelník si nic nedělal z přítomnosti krajního beka Danila a vypálil kroucenou ránu, na niž byl krátký i Keylor Navas. V tu chvíli čišela z tribun opět hlasitá nespokojenost a autor vyrovnávací branky ji mohl záhy ještě prohloubit, nebýt příliš dlouhého předkopnutí míče v samostatném úniku. Divákům se poté nelíbilo ani stažení oblíbence Jamese Rodrígueze výměnou za defenzivněji laděného Matea Kovaćiće, ovšem krátce po hodině hry je přece jen uchlácholil Cristiano Ronaldo parádní vítěznou trefou. Marcelův rohový kop sednul portugalskému reprezentantovi náramně a brankář Rulli přes chuml hráčů před sebou neměl šanci zareagovat.

S blížícím se závěrem pak zajistil pohodové kontrolování náskoku střídající Lucas Vázquez, jenž přetavil Baleův centr ve svůj první gól v bílém dresu. Povinnost si tedy Real splnil, ovšem již o víkendu jej čeká náročný výjezd do Valencie.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona16122240:1538
2.Atlético Madrid17122324:838
3.Real Madrid17113345:1636
4.Villarreal CF17103422:1533
5.Celta Vigo1794428:2331
6.Deportivo La Coruña1769225:1627
7.Athletic Bilbao1783625:1827
8.Sevilla FC1775523:1926
9.SD Eibar1766521:1924
10.Valencia CF1757521:1522
11.Málaga CF1755711:1420
12.Real Betis1755713:2320
13.Espanyol Barcelona1762916:2820
14.Getafe CF1745818:2617
15.Real Sociedad1744918:2516
16.UD Las Palmas1744916:2416
17.Sporting Gijón1643915:2515
18.Granada CF1735918:3114
19.Rayo Vallecano17421118:3914
20.Levante UD17251012:3011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Přidat komentář
One-Real

Bale Snad potvrdí formu proti Valencii.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rattlesnake

malaga povstává z popela. bylo načase.

Reagovat
-Carles-

http://bit.ly/1TpDiLT

Zatiaľ to ide dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufej ,že Barcelona ten Betis neporazí. Já budu doufat v opak aa fandit Barce, Carlesi.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ Barca vyhrá 3:0 alebo 4:1 napr, tak ten tip vyjde predsa

Reagovat
smazaný uživatel

za ten kurz je to zbytečné jebání..

Reagovat
valloire

emil

Reagovat
stas87

Klasika,kurz 1,4 ti to odfajci.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
stas87

Mne dnes nesla karta vobec,Sest tiketov v baskete presne o bod.Podas si ze padne 147 a skonci to 75-71.Len raz ma podrzali,ked mi vyslo 43,5+ a bolo 22-22.Zly den skratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo úplne tradický, hrá na úrovni nášho Douglasa

Reagovat
LAM

To už přece není možný.Ta korupce ze strany Realu je viditelná i z vesmíru a nic se s tim pořád nedělá.V příštím zápase radši už 3 penalty a dvě červený

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy jiné nebylo ,jen v těžších dobách je to evidentnější.

Reagovat
REPLIKATOR

Real Komedianti fakt už. Že jim to není blbý, tyhle penalty a podobný svinstva pořád.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Pipo123

Je neskutočné aké penalty sa pískajú Realu, tu nikto nemôže povedať že to nie je podplatené, lebo toľko rozhodov aby pískalo také sračky, to nemôže byť náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Není to podplacený. Tak.. řekl jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neřekl, napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem si to řekl a pak jsem to přepsal na text.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
One-Real

Údajně v tom má prsty vedení Barcelony, snaží se podržet Rafu ve funkci.

Reagovat
DelPiero137

Dobra teoria

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to podplatene...velkym timom sa vo vsetkych ligach vzdy pripiskavalo, pripiskava sa a aj sa bude pripiskavat...a netyka sa to len top lig, aj v Cesku, ci u nas, tak to proste je

Reagovat
DelPiero137

Aj United?

Reagovat
Free_player

Ronaldo to má podmáznutý ... jinak by si ho nikdo už ani nevšiml

Reagovat
Spalovač šancí

Je logické, že Realu fandí nejvíce rozhodčích

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to podplatene, real predviedol vykon na hranici svojich moznosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych,že i finančních.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhe kolo v rade fraška na Bernabeu. Proti Rayu vymyslena penalta a vymyslena červena karta a to vsetko do pol hodiny prveho polcasu. Dnes rozhodca nenechal nic na nahodu a po prvej vymyslenej nepremenej penalte, do konca prveho polcasu stihol odpiskat este druhu vymyslenu penaltu.

Som zvedavy na zapas vo Valencii, ci rozhodca a Real potvrdia nastoleny "perezov" trend

Reagovat
Billy McClane

Ked vidim tento plac "katalancov" tak ma to ani vobec nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

aky plač? To co sa v poslednych dvoch kolach dialo na Bernabeu proti timom druheho sledu je skratka fraška. Real "mal" ziskat tak ich aj ziskal. Rafa potreboval na udrzanie kresla a zavretiu huby fanusikom a mediam dve vyhry a aj ich dostal. Vsetko ide podla "Perezovho" planu

Reagovat
smazaný uživatel

mal ziskat 6 bodov*

Reagovat
smazaný uživatel

nesnaž se, prostě podle Billyho logiky, když se vyjádříš negativně vůči Realu, tak plačeš

Reagovat
migwel

... ten svůj pláč opíráš o toto? 3.12.2015 19:54 - Jémezovi hrozí trest za kritiku sudího

Trenér Raya Paco Jémez možná bude pykat za své chování po utkání s Realem Madrid. Jeho tým podlehl 2:10 a kormidelník se měl proti řádům provinit při hodnocení výkonu rozhodčího Iglesiase Villanuevy, který Rayu v první půlhodině vyloučil dva fotbalisty, ve druhém případě navíc nesprávně odpískal pokutový kop. (football-espana.net) nemůžeš všemu zase bezmezně věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Aký plač ? to už sa aj oprávnená kritika na rozhodcu za vymyslené penalty a červené karty považuje za plač?

A k tomu Jeemezovi. Ja som ten zápas na rozdiel od teba videl a viem čo komentujem, takže neargumentujem nejakou expreskou

Reagovat
Billy McClane

Keby to tu pisal fanusik Sociedadu, tak nepoviem. Ale ked vidim co sa piska vam, napriklad aj dnes proti Betisu, tak je to proste trapne. Real s Barcelonou si nemaju co vycitat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako skritizujem tuto penaltu pre Barcu, rovnako aj tie tri v prospech Realu. To ze niektori fanusikovia si nevedia priznat kritiku do vlastnych radov ale dokazu ukazovat len an druhych je vec druha

Reagovat
Billy McClane

Ja ale tie penalty nikde neobhajujem.

A ty teraz ako nestranno tvariaci sa kritik si laskavo spocitaj kolko prispevkov si dnes venoval kritike madridskym a kolko katalanskym pripisknutiam.

Reagovat
smazaný uživatel

este par kol a po spanielskych dialniciach sa budu vsetci rozhodcovia presuvat na zapasy vo ferari...

Reagovat
smazaný uživatel

to cumite jak to cisnikovi slape, ja rikam, ze to je chlap na svym miste

Reagovat
smazaný uživatel

Korupce korupce, Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ziadna korupcia, ale standardny zapocet do koloniek ma dat/dal

Reagovat
smazaný uživatel

účtovníctvom k trofejám

Reagovat
netopier

Účet peniaze na ceste

Reagovat
Filipow

Real zapisuje na účet Dal a zároveň na účet Služby na stranu má dáti, ne?

Peníze na cestě se tu snad nepoužijou, ne? I když, mohli by

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležité body. Z takové sračky až zlaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Atléééti

Reagovat
Carrick

Jak to vypadalo herně? Podobná bída jako v Málaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético má velký problém v útočné fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo nejslabší za poslední 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas a Jackson luxusní asistence.

Reagovat
Carrick

To znám až moc dobře. Ale Atléti alespoň jezdí po prdeli a sbírají body, což se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, odjezděné je to vždy. Oddanost mužstvu je u každého hráče na velmi vysoké úrovni. Ovšem ti hráči si v útočné fázi těžce nerozumí. Naštěstí to často vytrhne Griezmann, kterému stačí docela málo, aby rozhodl. Dnes se přidal individuální kvalitou Thomas. Ale herně to vázne, čeká se fakt jen na geniální okamžiky jednotlivců.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaké šance tam boli, aj pred tým gólom, Griezmann tam mal jednu v päťke, kde ho držal hráč, Carrascov dobrý center, ktorý Saúl Ňiguéz neumiestnil do prázdnej, Godín tam mal zo dve dobré hlavičky, ktoré Yoel Rodríguez výborne chytil a v defenzíve solídny výkon, nespomínam si nejakú šancu Raya, Atléti si zaslúžili vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na šance je to jasně zasloužené, to jo. Ze standartek se vždy něco vydře. Koke to umí. Je to taky jeho jediná dominanta momentálně, jinak je fakt špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Vallecas v 82.minúte nastúpil vôbec prvý číňan v Primere, Zhang Chengdong. pre Vallecano a jeho snahu spopularizovať futbal v Číne.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico zabilo. Oni zabíjaju jak besné psy.

Reagovat
madridcan

Nebojte sa, teraz sa Realu nebude piskat nic. Elche sme citili este tak dva mesiace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani po Vallecanu se nic nestalo ,takže se bát můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je nejlepší fotbalista planety. A rodinu vyměním za hlášky

Reagovat
Free_player

omg to zas byla penalta bílej hnus

Reagovat
shitcool

Silvestrovská anketa s hláškami z diskusí nebude?

Reagovat
oddy

Ne, prý nebyly žádné vtipné hlášky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta se kopat neměla, hra celkem hrozná ,Alba, Iniesta chybí hodně,Piqué zatím ne, Betis to hraje hodně od podlahy.

Reagovat
Setwo

veru penalta byť nemala, veď brankár bral prvú loptu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Výkon hodně slabej.Hráči mají do ideální formy daleko(toho jsem se obával po treblu),tak snad se hecnou a dost se zlepšej.Na těžší soupeře tohle stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

výkon slabej?

Vždyť to mohlo být o dvě manity ...

Reagovat
LAM

Ale do penalty jsme hráli opět profesorsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a kdo ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka celkově slabší,druhá měla tvář a to i po vystřídání Busiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas dvoch rozdielnych polcasov. V prvom to moc neslo a sice padli dva goly, herne to nebolo ono. V druhom to Betis otvoril z coho pramenilo neskutocne mnozstvo sanci, realne to mohlo skoncit kludne 7-8 golovym pridelom.

Zapas ale hrubo ovplyvnila penalta pred prvym golom. Take zakroky sa jednoducho nepiskaju. Betis sa moze urcite citit ukrivdeny.

Herne sa mi lubil klasicky Suarez. Messimu to islo hlavne v druhom polcase, niektore pasy boli naozaj skvostne. Ney mal kopu sanci, ale dnes az moc chcel.

Reagovat
alcantara
Reagovat
valloire

102 gólů v LM?

Reagovat
alcantara

Reagovat
kris_kros

dement

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

zápasy ta tabulka je malá

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Messinkovi se stalo bebinecko a tak se musela piskat penalta ikdyz to byl beznej boxovaci zakrok golmana.. kdy hral prvne mic

kdyby to byl kdokoliv jinej nez pan "nedotknutelny" Messi.. tak se nepiska

toto "zbozstovani" a vytvorena iluze "nedotknutelnosti" mi fakt vadi a kazi to celej fotbal

Reagovat
ADM

Takže vlastne Messi môže za to že rozhodca je idiot? potom

Reagovat
smazaný uživatel

Když měřím metr čtyřicet, tak snad nestrkám hlavu do míče. Nikdy.

Reagovat
valloire

Messi může. Je nejlepčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano rozhodci je idiot.. ale klidne bych se vsadil.. ze kdyby na te zemi lezel kdokoliv jinej nez Messi (a to klidne i jinej hrac z Barcy).. tak nikdo nic takovyho nepiskne

Reagovat
ADM

Ale za to zas nemôže Messi

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

kdyby tam byl Skákaldo, tak je to pískané už u té nahrávky... Přepadl ho krtek v soupeřově pokutovém území.

Reagovat
alcantara

Barça en 2015: 51 victorias, 8 empates y 6 derrotas (180Gf 54Gc).

Madrid en 2014: 51 victorias, 5 empates y 7 derrotas (178Gf 41Gc)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dani neuveritelny valec. Musim se smat, kdyz si vzpomenu, jaky se z nej na konci lonsky sezony delal veteran, ktery to ma za sebou, nikdo ho nechtel a mel to jit dohrat do Milana. Sergi Roberto dokazuje, ze si zaslouzi cim dal vetsi porci minut. Neymar je proste genius, kteryho nejde nemilovat, protoze co predvadi za show...skoda slov. A to ho "podporoval" Mathieu. Luisito zadrbal 28 ze 30 slusnych prilezitosti, dal dva goly, coz je takova jeho horsi forma. U nej je vsak golova jistota. Vykon celkove hodne slusny.

Reagovat
alcantara

Nemyslim si ze ho nikto nechcel, ajked par vykrikov sa naslo, hlavne ten zemik ci ako sa volal. Skvely hrac nielen do velkych zapasov, aj s jeho obcasnymi skratmi proste nie je doteraz na svete pre nas lepsi RB.

Reagovat
celeb

no mne trochu liezol na nervy prave pred rokom, ked hral hrozne a riesila sa ta jeho zmuluva. Inak som zvedavy na Vidala s Ardom, skoda, ze nestihnu nastupit tuto sobotu, ale snad uz ten 1 zapas nejak zvladneme.

Reagovat
Spalovač šancí

Neexistují horší než španělští sudí. Celou PD zbytečně degradují někam na úroveň řecké ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde nějaká statistika kolik kope Real za sezonu penalt?Mě připadne že oni kopou každý zápas.Mě neříkejte že nemají za sezonu 30 penalt.A neberte to madridisti špatně, nevím jestli jsou ty penalty oprávněné nebo ne, jen by mě zajímala statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady statistika někdy měsíc zpět: http://i.imgur.com/FJq4bQF.png

Reagovat
smazaný uživatel

jj Barca taky často kope.Jako asi je to z velké časti zapříčiněno tím že prostě soupeře tlačíte a hrajete v blízkosti vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dobře koukám, tak před dnešním kolem jich v lize měla Barcelona 8 a Real 3. Ronaldo zklamanej s touhle sezónou.

Reagovat
ADM

Chod už dopiče prosím ťa.

Reagovat
valloire

něco je v nepořádku?

Reagovat
ADM

Zasiera diskusiu hovnami a provokovaním už dobré 2 hodiny, pod preview sa to už nedalo vydržať. Nech si ide vyplakávať k mame a nie na internet.

Reagovat
alcantara

On je stary znamy troll, ktory po rokoch bohuzial znovu ozil, nereagovat.

Reagovat
valloire

Tak to jo, já myslel ty penalty. Letos jich moc nemáme.

Reagovat
ADM

Nemáte z čoho, väčšinou vás súper tlačí

Reagovat
valloire

bohužel, ale já to beru jako přátelské zápasy pod Rafou

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku slabší nervy takhle před koncem roku, co? Zlatý míč se blíží, CR7 bude mít třetí v řadě... taky bych byl nervózní.

Reagovat
ADM

Ja som práveže velmi vyrovaný človek, uplne v klude som ťa od srdca poslal doprčic.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli když jsi v klidu lidem říkáš "Chod už dopiče prosím ťa.", tak to tě radši už nebudu provokovat. Pak se naštveš a budeš sem místo nadávek házet rovnou videa s Rytmusem.

Reagovat
dextroza_m

NENECH SE VYSMÁT

Reagovat
REPLIKATOR

http://www.transfermarkt.co.uk/la-liga/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/ES1

Není tam ještě tohle kolo.

Takže Barcelona 9 a Real 5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nechápu ten hon na Real.5 není zas tak moc.

Reagovat
valloire

cules - klasika

Reagovat
ADM

Zavidíme, my ich nevieme premeniť

Reagovat
valloire

nejvíc penalt a nejvíc mimo....jako Plzeň - česká Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hon je nafouknutý teď kvůli posledním dvěma zápasům, kde se kopali 3 a ani jedna neměla být.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zápas byla penalta když hráč držel pět vteřin soupeře ve vápně a přísné, ale jinak jasná penalta. Že to rozhodčí většinou nepískají je chyba, ne argument, že penalta neměla být. Druhá penalta dneska když tam Benzema nasimuluje pád rozhodčí slepej, třetí penalta smolná ruka, ale zase jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za letošek 7. 5 v lize, 2 v LM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Robert (sports director): "Penalty? Wasn't one, the images are clear, ref made a mistake." #fcblive

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona taky vymyšlená penalta Hnus tahle španělská liga. Tohle už není normální, za co všechno tam jsou schopní ti lempli odpískat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že jim fandíš.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je krutý, že tři hráči dokážou dát 137 gólů za rok. Ještě lepší je, že když sečteme góly Suáreze a Neymara, tak je to pořád o 2 míň než dal v roce 2012 sám Messi. Každopádně je to fakt válec a doopravdy jsem nevěřil tomu, že Suárez do toho týmu zapadne v takovém stylu.

Na Neymarovi je naopak boží, jak už po dvou sezonách dokáže ve Španělsku předvádět uplně to samé, co předváděl v Brazílii. Supertřída.

A tohle je prostě boží

"Cristiano scored 57 goals this year, 25 came against Getafe, Granada, Espanyol and Malmö."

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo a ještě je cool, že letos dali ti tři 137 gólů, přičemž jediný tým, který dal víc gólů než oni je v roce 2015 Real Madrid (140).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je hezky vidět, jak Ronaldo ve velkých zápasech pracuje pro tým a přestává sólovat. Legenda. I když ne vždycky, proti Barceloně mál 15 branek, Bayern by taky mohl vyprávět. Ale až dáš ve 30 letech 25 branek Getafe, Granadě, Espanyolu a Malmö, tak se klidně stav znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

,už dost

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Taky málem umřels po tomto komentáři?

Reagovat
valloire

škoda

Reagovat
patas92

Mně se spíš líbila ta myšlenka, že Ronaldo dává góly jenom slabým soupeřům, protože proti těm silným pracuje pro tým a nesóluje

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Za uplně nejlepší statistiku považuju to, že ti dva borci mají prostě i po víc než 450 hodinách fotbalu skoro uplně totožný góly na zápasy i na minuty.

Reagovat
valloire

Ronaldo vo parníkček

Reagovat
smazaný uživatel

o 8 minimálně

Reagovat
valloire

tohle je hodně práce...kde na to bereš čas?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak v momentě, kdy jsem zkopíroval vstupní data z transfermarktu to byla otázka pár desítek minut, neb umim celkem dobre s excelem :))

Reagovat
valloire

excel nemam, já věřím metodě "jdeme zápas od zápasu" ne že tady vodsaď zase utečeš, na islám se vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko si si ich zobral domov?

Reagovat
Ángel di María 22

Cris to neskutečně drtí v LM.

Reagovat
valloire

což je ta nejvíc soutěž....

Reagovat
dextroza_m

nejvíc je prej PL...?

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm2.jpg

máš tu chybu šefe, Messi má ve finále LM 2 góly (2009 a 2011) a zápasy samozřejmě 3 (2009, 2011 a 2015).

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono je to za období od Ronaldovo příchodu

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, tak to sorry

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Taky se mi dneska menší fail stal. Velikost člověka se pozná, že si to umí přiznat.

Reagovat
DelPiero137

Paradna statistika

Pekny dokaz ze Ronaldo je natom o chlp horie proti TOP4 v LaLige. Naopak v LM ma viac navrch.

Celkovo su to obaja velky borci.

Reagovat
stas87

Tvoje kriterium pre legendu je fantasticke. Pokracuj prosim ta.

Reagovat
valloire

Někdo ty dřeváky rozstřílet musí, tak se Cristiano holt obětuje. Bůh z Madeiry.

Reagovat
stas87

Ja bych vsechny ty legendy zakazala. Kto sa v tom potom ma vyznat.

Reagovat
valloire

Legenda je jenom jedna. Pelé. Takže se v tom vyzná i mentálně postižený jedinec.

Reagovat
stas87

Myslis ze to Axiss rozdycha?Takto ho tu zotriet. Legenda nosila cislo 99.

Reagovat
valloire

Jako Gretzky jo? To je ale jinej sport.

Reagovat
stas87

To je mi uplne jedno. Len asistencii ma Gretzky viac ako druhy najproduktivnejsi hrac historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kráľ je iba jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ángel di María 22

Stejne je strasne vtipny, ze letosni sezonu ma zatim v LM + PD: totalne z formy a nedobre fungujici BBC 48 golu, zatimco MSN 45

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten,kdo tu tvrdí ,že v Realu je nějaká krize.

Reagovat
Ángel di María 22

To, že má trio hráčů góly, neznamená, že neni krize, stejně nám to je k hovnu, stejně jako komukoliv může bejt k hovnu 10000 golu za sezonu, kdyz neda v semifinale LM klicovou pentli Osobne se mi stejne vic libi, kdyz se ty goly rozloze mezi celej tym a vsichni jsou schopni pomoct, ale je vtipny, ciste statisticky, ze trapny BBC, ktery prokazatelne na hristi moc nefunguje, ma golu letos zatim vic, to jen ukazuje na tu velkou relativitu statistik

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakto? Za úspěchem Barcy(chápeš-li poslední roky Barcy jako úspěšné) stojí výhradně trio MSN a je-li BBC lepší , není možné mluvit v týmu o krizi.

Reagovat
Ángel di María 22

To vidíš ten fotbal hodně jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ty jej vidíš jednoduše, za poslední roky vás válcujeme a ty si jednou přijdeš s 42:28 a teď zase 48:45,takže já se směju tomu ,jaké Tobě stačí sledovat ukazatele a nevidět třeba za těch posledních deset let 3:11 nebo těch 26 trofejí Barcy celkem. Takže nasaď zase a věnuj se svému sofistikovanému pohledu. Já jsem si za posledních deset let zvykl ,že jsme prostě věčně druzí.

Reagovat
Ángel di María 22

Tos to ale vůbec nepochopil, vždyť to je jak pro děti vysvětlený.

Ještě jednou.. To, že já píšu, že BBC má lepší stats, je pro mě jasná ironie toho, že je to uplně k hovnu a někdy na statistikach vubec nezáleží. Co na tom nechápeš? Já právě píšu, že to ten význam nemá, tak co tu vytváříš za blbosti o tom, že mi stačí sledovat "ukazatele".

Reagovat
X-bano-X

Len ci nebude dovodom ze najgolovejsi hrac nehral 2 mesiace. To sa ti to pocita, ked je z MSN zrazu len to SN

Reagovat
Ángel di María 22

Bale i Benz byli dohromady taky dlouho mimo, mozna jeste vic nez 2

Reagovat
X-bano-X

No Bale a Benz nie su pri vsetkej ucte na urovni Messiho.

Reagovat
Billy McClane

Ty trulo ved on porovnava len goly BBC a MSN

Dal som si tu pracu a tuto sezonu (vsetky sutaze) BBC 4252min/48g a MSN 5170min/49g. Celkom sranda na to, ze BBC to tento rok vobec neklape, naproti tomu MSN sa vsade ospevuje

Reagovat
smazaný uživatel

Njn nahoněný góly proti Malmu, Šachtaru a Rayu...

Reagovat
Billy McClane

Ved o to sa ani nikto nehada. Naproti tomu BBC tu nema goly proti tretoligovemu timu v COPE, ani Guangzhou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl takovej retard, tak víš že MSN v poháru proti 3. ligovýmu týmu nehráli. A ti číňani dostali míň gólů než ten váš miliardový tým. Zdar.

Reagovat
Billy McClane

To nic nemeni na tom preco som sa zastal ADM ked napisal ze " LM + PD: totalne z formy a nedobre fungujici BBC 48 golu, zatimco MSN 45". A minutami to proste nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale dyť to je ta pointa sakra, o to tady ADM už od začátku jde. To není žádný honění nad BBC, to je jen poukázaní toho, jak někdy statistiky vypovídají naprostý hovno..

Reagovat
Ángel di María 22

Oni jsou fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně to máš špatně, MSN má 5528 a 55 gólů.

Reagovat
Billy McClane

Mas pravdu EF tu nema MS klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Má je tam zvlášť, což nechápu proč.

Reagovat
X-bano-X

Si proste len hlupy madridista so slamou v topanke. Vulgarny pitchus bez stipky sebareflexie. Teraz si pekne pohpnkaj nad tou pracou co si si dal a potom sa zamysli o com som v svojom prispevku pisal.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Billy McClane

Jak hned kopka okolo seba

Reagovat
smazaný uživatel

"Vulgarny pitchus"

Reagovat
Ángel di María 22

Nezvládáš (a nejlepší na tom je, že ani nebylo co nezvládat, kdybyste chápali psanej text)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že si tady s tím Ronaldem spousta lidí vytáhne ten stokrát opakovaný narativ "Ronaldo trapák, trefuje se jen proti sedlákům", ale 25 gólů proti 4 týmům je naprostá šílenost. 25 gólů za celý rok ti v jiných ligách zaručí nálepku velkýho kanonýra a cenovku minimálně 30 mega a tady tenhle borec to zmákne za 8 zápasů.

Reagovat
Ángel di María 22

A hlavně ta celá premisa, že Ronaldo se trefuje jen proti slabejm soupeřům, je postavená na uplnejch hovnech - respektive na utržcích období z jeho už dlouhý kariéry, nebo na nějaký momentální formě. Z dlouhodobýho hlediska se samozřejmě Cris prosazuje uplně proti komukoliv. To jen Messi pořád asi z miliardy pokusů nedal gol Chelsea

Reagovat
Ángel di María 22

Teda...Čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně tuhle sezónu to platí...

Reagovat
valloire

a dál vám paměť kluci nedosahuje...tak mladý a tak zapomínaj

Reagovat
Ángel di María 22

Ja ti ted neco reknu, jo Jeste nejsme ani v pulce sezony. Rozumime si? A jen tak mimochodem, kolika tezkejm souperum dal letos gol Messi? Napoveda - Jedinej gol proti silnymu tymu ma proti Atleticu. Kdyz budu hodne benevolentni, tak se da uznat Leverkusen. Tot vse. Tak o co jde vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jsi zmínit Sevillu, kde dal 2 góly prakticky bez přípravy a měl i velký podíl na vítězném gólu.

Reagovat
Ángel di María 22

Co to mění?

Reagovat
smazaný uživatel

Že 4 je více než 2.

Reagovat
-Carles-

A proti koľkým hral? Inak ešte Sevilla 2 kusy.

Reagovat
patas92

Já doufal, že už si to tu zabalil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi měl zjištěný fakta a nedělal ze sebe pitomce... hlavně, to je fakt super argument dát gól proti Chelsea..

Reagovat
valloire

nějakej Menžestr nás ale nezajímá

Reagovat
-Carles-

Au

Reagovat
Ángel di María 22

Jaký au? Řeší se výkonnost těhle 2 v Realu a Barceloně. Ronaldo má v Realu lepší spoluhráče a zázemí pro střílení v gólů, statistiky to dokazujou jendoznačně. Kdyby Messi hraál já nevim v City, tak můžem porovnávat to, od začátku je to vlákno co nasadil AdM na dobu od prichodu Ronalda do Realu, tak neprevracejte veci

Reagovat
-Carles-

Nikto nič neprevracia, píšeš "To jen Messi pořád asi z miliardy pokusů nedal gol Chelsea". Tak nedal gól ani Ronaldo, hlavne v tých časoch keď odchádzal z United na tom Real nebol práve najlepšie.

Reagovat
Ángel di María 22

Dobry, tak mi ale nepredhazuj United, kdyz k tomu z Messim neni to srovnani. Najdi klub, se kterym hral Ronaldo (za Real) aspon priblizne tolikrat jako Messi proti Chelsea a neprosadil se ani jednou. Za Real takovou statistiku podle me na 99% nenajdes, protoze zkratka strili goly uplne vsem.

Reagovat
Ángel di María 22

s Messim*

Reagovat
-Carles-

Nikto proti Realu nehral takú mrdku ako Chelsea. A inak ja to nespochybňujem, tu nejde o subjektívny názor ale fakty. Že sú obaja najlepší strelci 21. storočia je tiež zrejmé, akurát že Messi toho do hry prináša podstatne viac ako Ronaldo. Rozdiel medzi nimi je hlavne v samotnej hre, ako strelci sú na rovnakej úrovni.

Reagovat
valloire

nejsou, Ronaldo je lepčí kanonýr

Reagovat
Ángel di María 22

Já se nehodlám pouštět o komplexních debatách o tom, kdo je lepší, na to jsem se dávno vysral (pokud nejde o nějaký sarkastický hecování). Tady šlo jen o Messiho vtipnou bilanci s Chelsea, nic víc. A je jasný, že Ronaldo byl v United daleko horší, než je v Realu, kde prakticky každou sezónu prokazuje vysokou konzistentní výkonnost, proto jde o to srovnání těch 2 v dvou znepřátelených klubech a tam má Messi (doslova) Černýho Petra s Chelsea a Ronaldo ho v Realu v takový míře s nikým nemá.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsem to teď hledal, ono je to ještě lepší. Ronaldo nedal gól jenom třem (!!!) týmům, proti kterým za Real někdy nastoupil. Proti všem třem hrál jen jednou a jsou to Dinamo Záhřeb, San Lorenzo a Cruz Azul. Nechápu

Reagovat
valloire

já jo, je to nejlepčí kanonýr

Reagovat
Ángel di María 22

Vždyť to řkám, neskutečný.

Reagovat
-Carles-

Dal gól PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal, ale hrál proti nim jen 2 zápasy.

Reagovat
-Carles-

Tak to je v tomto prípade irelevantné nie?

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Ángel di María 22

To je za Portugalsko, to se bohuzel nepocita. Kdyby to bylo za Real...

Reagovat
Atlético de Madrid

Hmm, vidíš to, jsem se překoukl. Tím pádem je to jasný. V celejch dvou zápasech jim nedal góla, průměrák

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsem vám to ještě přepočítal na ty sezony. Kritéria pro tuhle tabulku byla stejná jako tu předchozí souhrnnou. Jsou tam tím pádem góly proti soupeřům z 1. - 7. místa La Ligy, play-off LM, čtvrtfinále - finále Copa del Rey (kde jsou ti nejtěžší soupeři), MS klubů a souboje s jinými top týmy ve skupinách LM. Enjoy

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm5.jpg

Reagovat
valloire

Vo parník kluk z Madeiry.

Reagovat
Ángel di María 22

Neporovnava se tu celou dobu Messi za Barcelonu a Ronaldo za Real? Drz se tematu, nebavime se o Ronaldovi v United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za Real proti Chelsea nehrál.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak hrál proti jinejm tezkejm týmům. Hral Ronaldo proti nekomu za Real vic nez 5x treba, aniz by mu nedal gol? Messi hral s Chelsea 8x, nerikej mi, ze to neni k pozastaveni, ze jim jeste nedal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

První 4 zápasy hrál jako 18/19 letech kluk. 2009 ve 2 zápasech dala barca 1 gól, mimochodem na ten Messi asistoval. 2012 to byla smůla, být Messi dát penaltu, tak věřím že ve finále Bayern dají a Barca jako první obhájí LM... Jinak mimochodem Barca ve 2 zápasech 2 góly, Messi asistoval na 1.

Chelsea hrála vždy proti Barca neskutečej beto, takže se není čemu divit.

Reagovat
Ángel di María 22

Mně si nemusel vypisovat ty důvody, já je znám, ty zápasy jsem viděl. Messi kopal penaltu a nedal. Těch šancí měl dost. Tak se to prostě sešlo, ale je to hustý, že jeden z nejlepších hráčů historie nedá jednomu týmu v 8mi pokusech gól a skoro pokaždý hrál celej zápas. Nemusíte všechno pořád ospravedlňovat, všechno pro něj prostě nehraje do karet, nevim, proč je tak těžký se s tim smířit, nechápu to

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha šak je to taky člověk... I Ronaldo nedá penaltu vždycky.. dát na jaře proti Valencii, tak možný by Real ten titul i dal...

Reagovat
Ángel di María 22

No však!!! Však to, že je taky člověk, se snažim já říct vám, vy z něj děláte pořád něco, co nikdy nemá slabinu Přesně tahle vyjimka s Chelsea je krasnej priklad, nerozumim tomu, pro kolem toho tak skacete.

Reagovat
alcantara

To dela presne kto a kde?

Reagovat
valloire

vy všude a pořád

Reagovat
Ángel di María 22

Presne v tomhle vlakne. Se koukej na reakce petersona, kterej mi pak napise to, co mu vlastne rikam ja. Proc? To je to neuveritelny vztahovacstvi a potreba branit i veci, ktery nejsou mysleny jako utok. Vzdyt je takovahle statistika zabava a nemusi byt tak tezky to prijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako co máme dělat? Chápeš tomu, že Barca zažívá nejlepší období ve své historii?. Messi je její nejlepší hráč, který drží xx rekordů, vyhrál s Barcou 26 trofejí, má dalších spoustu individuálních ocenění... Nikdo z něj boha nedělá, každej kdo sleduje barcu ví, že Messi občas má v pi*i a zápas odchodí, neumí moc kopat penalty... ale týpkovi, který byl a je hlavním faktorem proč je barca tak úspěšná a má takový čísla se nějaký neproměněný penalty dají odpustit.

A jinak aji kdyby jsme z něj boha dělali, vždyť i ty s čistou hlavou musíš uznat, že Messi patří k nejlepším fotbalistům co kdy byli. TOP5 minimálně.

Reagovat
Ángel di María 22

K tomu cos napsal nemam ani jeden nesouhlasnej názor. Proč bych měl mít? A jen to dokazuje to, že vlastně nevíš, o čem jsme se bavili, což je škoda.

Reagovat
Kokesh

No, porad to kope z Barcy nejlip. Neni jak Cris, ale na nej se zase nechyta nikdo. Kdyz vidim Neymara a jeho zaseknuty pohyb, Balotelli si u nich veril 10x vic ....jeho treti nepromenena tuto sezonu. Ale zase jich strasne moc vybojuje...

Reagovat
Atlético de Madrid

Presne tak, Messi je porad extratrida v promenovani penalt.

Reagovat
valloire

Je se čemu divit. Srovnáváte ho s Pelém, ale Pelé by nějakou Chelsea těžce zesměšnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé byl lama, Messi má 2x trelbe, Pelé jen 1x... WC z 50. a 60. let nikoho nezajímají, takže suma sumárum Messi > Pelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Treble

Reagovat
valloire

rouháš se a stihne tě trest...srazí k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí pošpinit jméno legendy. A když uvalí svou mstu na tebe, seznáš, že jméno je Pelé !!!

Reagovat
valloire

jeho teda

Reagovat
DelPiero137

Genialna logika WC z 50 a 60 let sa nepocita

Reagovat
valloire

Právě. Kdyby ano, tak sestřelí, že nebudou vědět kde jsou.

Reagovat
valloire

Tak Messi je Dřevák, ten netrefí ani bránu z 11 metrů.

Reagovat
-Carles-

To ani Neymar Dreváci.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Ani Buffonovi.

Reagovat
valloire

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, to jsou dvě stránky jedné mince (jinak to bylo v 10 zápasech, s Getafe a Espanyolem hrál 3x ) Každopádně už jen to, že Ronaldo dal letos jednou 4 a dvakrát 5 gólů za zápas je prostě něco neskutečnýho. Dát dvakrát 5 gólů v jednom roce se podle mě nikomu na týhle úrovni nepovedlo třeba tak 40 let...

Reagovat
valloire

Tipnul bych si Zica.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim jestli poslední, ale dobrej tip. Koukám, že Zico dal v roce 1979 dvakrát dokonce 6 gólů. Konkrétně Goytacazu a Niterói A proti tomu Goytacazu dal dokonce 4 z penalty, uplnej Ronaldo.

Reagovat
valloire

já samozřejmě o Zicových statistikách vím, ale jsem línej a jenom tak plácám. Na to upřesnění jsi tu ty. A penalta se musí umět....a ta nejdůležitější mu nevyšla.

Reagovat
-Carles-

To sú nejaké kmene z pralesa?

Reagovat
valloire

Cože? Goytacazu v tý době by přejelo letošní třeba Manchester United rozdílem třídy. O to není pochyb. Měli akorát smůlu, že proti nim nastoupil geniální Arhur Antunes Coimbra.

Reagovat
stas87

Co to dneska hra za ligu?A kolko z tych pralesnych timov,proti ktorym hraval Pele ci Zico stale existuje?

Reagovat
valloire

Nevim. Ale tenkrát by je přejeli. Měli na to hráče. Dneska kopou všichni za Brémy a tak...

Reagovat
-Carles-

Nemusíš sa krotiť, v pohode by dali aj LM bez problémov

Reagovat
valloire

Dali, ale měli smůlu, že se tenkrát nehrála a další smůla byla, že by ji hrát nemohli. prostě pech. Ale jinak by je všechny přejeli. Teda kromě Flamenga. Z toho měli vítr, hrál tam Zico.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnání Barcelony 2009, 2011 a 2015:

https://twitter.com/BarcaStat/status/682336545513181187

škoda toho superpoháru..

Reagovat
smazaný uživatel

Krutý, že i když Ronaldo hraje na křídle, tak dokáže dát sám 25 branek Getafe, Granadě, Espanyolu a Malmö, což je víc, než jim dala celá Barcelona dohromady. Třetí Ballon d'Or v řadě se blíží.

Na Ronaldovi je boží, že i jako třicetiletej dědek dokáže ve Španělsku předvádět uplně to samé, co předváděl v Anglii. A ani mladí mu pořád nestačí. Supertřída.

2015/2016 ještě větší dominance a 25 branek Ronaldo, 13 Messi. Hateři určitě řeknou, že byl zraněnej. A to Ronaldo nemá možnost hrát domácí pohár nebo FIFA pohár. Neuvěřitelná dominance CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

seš otravnej

Reagovat
valloire

zraněnej nezraněnej, prostě góla nedal

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nevím jak někdo může říkat, že si nezaslouží zlatý míč, jak by to mohl dostat někdo, kdo byl dlouho zraněnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už druhú sezónu nehraje na svoje góly, ale tvorí celú hru Barcelony a robí všetko a furt mu dokáže gólovo konkurovať a strieľať obrovské množstvo gólov, čo je proste fenomenálne. Na druhej strane CR sa sústredi hlavne na strieľanie gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

No, až se Messi prosadí v nějakém jiném týmů tak neřeknu nic. Když Messi nehrál tak ta hra vypadala možná ještě o něco lépe, neřekl bych, že to bude v Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sa mal presadiť v inom tíme? Možno máš skôr na mysli inú ligu však?

Reagovat
smazaný uživatel

Né, mám na mysli jiný tým třeba Atletico, ale větší potenciál by ukázal v PL nebo BL, chtělo by to aby vyzkoušel jednu z nejlepších lig..

Reagovat
valloire

zapomněl jsi na vytvořené šance

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvára ich CR viac ako Messi? Ak hej tak ma to prekvapí.

Reagovat
valloire

Pochop konečně, že Messi možná tvoří hru FCB, ale Ronaldo hru Realu korunuje. Ronaldo nemůže za to, že máte dřeváky a chudák Leo musí dělat všechno.

Reagovat
dextroza_m

dřeváci mají pět trofejí... To je divné, že ti top hráči ani jednu... V čele se sekretářkou neschopnou přečíst fax

Reagovat
culé

jojojo jojo jojoooo ohohohohooo

Reagovat
dextroza_m

30ti letej dědek? Ty vole by Tě vystřelil z papučí ten dědek, že by jsi nevěděl, kde je sever do 2017...

Reagovat
Robbie

ty vole snad nepčijde ten Pjanič takovej dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Ta španělská liga je fakt odpad, odporný penalty jak na straně Barcelony tak Realu, mají tohle vůbec zapotřebí? Už jen aby se nejlepší fotbalista vrátil do MU a přestanu tu zkorumpovanou ligu sledovat..

Reagovat
roberos

Hnus jaký penalty se pískají pro Real - Benzema sám upadne a Penaldo se z g=olu raduje z navřaným gestem jako kdyby rozhodl finále MS. Dnes Barca kopala taky lacinou penalty ,ale když ve vápně upadl Neymar tak pentle nebyla - bÿt to hráč Realu tak byla další pentle !

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta Barcelony byla tak absurdní, že absurdnější snad v dějinách fotbalu nebyla.. Gólmán vyboxuje balón a za 10 sekund spadne Messi a náhle se píská penalta.

Jinak ano penalta Reálu zřejmě taky neměla být, ale furt to mělo nějakou důstojnost..

Reagovat
roberos

Messi neupadl schválně on narazil do gólmana ale váš Ronaldo schválně padá jeho penalta za ten pád co nafilmoval byla ta největši fraška co jsem viděl!

Reagovat
dextroza_m

viděl si to??

Reagovat
valloire

tys tu chyběl inženýre

Reagovat
smazaný uživatel

proč to děláš?

Reagovat
valloire

Ty mně nevěříš Jirko? Proč? To mne mrzí

Reagovat
Kily

vám v baráku předělávali internet, nebo tě valloire vzal s sebou na Silvestra, že máte jinou IP než běžně, ale pořád stejnou?

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

no to bude záhada

Reagovat
10FKK

Pořád spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Zico pls

Reagovat
Free_player

mulťák

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
10FKK

Reagovat
Masi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

::big::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Visca el barca

Messi ronaldo? Oba jsou jinde netřeba dál řešit. To porovnávání mě už nudí. CR nesnášim, ale je to cílevědomej týpek. Respekt oboum

Reagovat
I am Mancunian

Source with knowledge of situation told me Real Madrid pursuing Yarmolenko but at moment their offer is short of Dynamo Kiev' demands

dimarziov clovek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/CXgv-zEWMAA_ysa?format=pjpg&name=large

Vystizna fotka. Byli jsme na kolenou, o to jsou ty uspechy cennejsi. Diky, sampioni!

Reagovat
alcantara

Anoeta?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
el Principito

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A neopisuj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to se mi zalibilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Anoetu 3.1 2015 snad nikdy nepochopim ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/D5Ax7Rs.png

Tohle by si mělo pár lidí zarámovat. Užitečný návod.

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Trand

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

klasika ...hlavne ze ma najviac golov za rok 2015 ale aj tak nepatri do TOP 3 podla daktorych...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nepatří. Ty si myslíš, že Ronaldo měl lepší rok než třeba Suárez nebo Neymar? Góly nejsou všechno jak si pořád myslíš. Myslíš si, že když vyhráli GB Zidane, Kaká nebo Ronaldinho že měli nejvíce gólů za rok?

Reagovat
misinho7

nemali lenze vtedy nemal nikto tolko golov ako mava Ronaldo ci Messi kazdy rok...to nikdy nebolo bezne...tam primerny strelec nemohol vyhrat GB to by bolo blbe..lenze Ronaldo a MEssi maju za rok tolko ako neiekdy ani top utocnici za dve sezony

Reagovat
alcantara

Lenže tento rok majú aj iní hráči rovnaké či podobné čísla, ako oni dvaja. Plus maju úspechy.

Reagovat
valloire

musím souhlasit. Při podobnosti statistik rozhodujou i v poslední době ve Zlatým míči trofeje. Letos není o čem diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ako to nepopieram, nevravim ze Ronaldo to ma vyhrat to nie ...predsa len Messi ma 5 trofeji cize to je jasne poukazujem len na tu top 3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se třeba na rok 2002 nebo 2003.

Reagovat
valloire

2002 bylo MS a dominantní výkon Ronalda. To porovnat nejde. Nedvěd taky nebyl zcela jasnej, ale dovedl Juve do finále LM.

Reagovat
valloire

A Zidane dal 1998 jenom 9 gólů, ale samozřejmě mně sestřelil 2 z nich Brazilce ve finále. No i gól se musí umět dát v pravej čas. Že jo Leo v semi proti Chelsea...

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

já to nevěděl, že Zidane dal v tom roce jenom 9 golů. A 2 dá ve finále No chápeš to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak proti nějaké Brazílii, té by dal Messi hat-trick za poločas.

Reagovat
valloire

Zase se rouháš? Brazílie je největší !!! Stihne tě trest. Messi určitě, ten měl problém se na MS trefit do brány. A ve finále vůbec, tam to pálil pánubohu do oken a moc se jako vždycky nespotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty jsi se spotil určitě Kdyby totiž Argentina vyhrála, tak by pro některý byl konec světa.

Reagovat
valloire

měl bych o něco málo těžší argumentaci a tak jsem fandil Němcům Svět jde do hajzlu. Ve finále MS v Brazílii vítězí Německo - kterýmu musim fandi - nad Argentinou , poté co v semifinále rozstříleli Brazílii na sračky . Tohle by se za Pelého, Zica nebo Ronalda nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi fandit Argentině

Reagovat
valloire

Ty vole, to je stejný, jako si vybrat mezi Spartou a Barcelonou.

Reagovat
10FKK

Hlavně si kopnout do Messiho... Pozdravuj Roberose!

Reagovat
valloire

Já za to nemůžu, jde to tak snadno. Toho vosla můžeš pozdravit sám hele, stačí nějaká diskuze o nejlepčím kanonýrovi a je tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Přesnýý.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jako kdybych četl místní barcelonské diskutéry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Canales si včera opět přetrhal ACL.

Reagovat
valloire

Vestavná trouba Beko. Tu si fakt koupím.

Reagovat
Generalní Gladiator

Barcelona vytvořila nový rekord v počtu gólů za jeden kalendářní rok-180!

Tento rok musí ovšem ještě víc přidat, zlepšit nezlepšitelné, obhájit titul v CDR-nic jednoduchého,ale ze všech úkolů asi ten nejsnažší...obhájit ligu-kurva těžké, atletico je mašina a real s 0 (nula) tituly na kontě musí být neskutečně vyhladovělej, nasranej na barcu,která ho okradla, o co mohla a bude jí to jistě chtít vráti. Šance tu ovšem je tak padesátiprocentní. No a liga mistrů- vyhrát ji je nesmírně těžké,je potřeba řada faktorů(z nich některé jsou těžko ovlivnitelné) ,aby se sešli a loni to vyšlo.Zatím ji (v novodobé historii,popř.mě opravte) nikdo nikdy nedokázal obhájit, jak je težké ji vyhrát, tak je posléze ještě težší ji obhájit..Bayern,psg atd...šance na obhajobu určitě nejmenší,ale ne nemožná..hodně štěstí při těchto obhajobách,ale nejde jen o výsledky, neméně důležitý je i pocit nás fanoušků, kteří se při hře messiho a spol. KRÁLOVSKI bavíme.Hodně štěstí, nová sezona v podstatě právě začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je vzdy tazka. Ked Real nemoze, rozhodca pomoze.

Reagovat
misinho7

videli sme vcera u vas...Adam vyboxuje loptu chudak MEssi spadne..penalta

Reagovat
smazaný uživatel

demence rozhodčího, Barca by vyhrála i bez té penalty...

Reagovat
Kluivert9

Asi čekal na Evu...

Reagovat
valloire

Všichni nás jenom okrádaj o naše bílý baleťácký body a tituly, který nám po právu patří. Svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco podle informací Onda Cero požádal o lednový odchod z Realu Madrid v případě, že trenérem i nadále bude Rafael Benítez. Španělský záložník s koučem nevychází nejlépe a zápasy často tráví na lavičce náhradníků, v rámci Primera División se v základní sestavě naposledy objevil 8. listopadu v duelu na půdě Sevilly. (football-espana.net)

V Barcelone sa pre teba urcite miesto najde

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta, Rakitic, Arda Turan, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic...mame plno. Pojde do City.

Reagovat
misinho7

ked predaju najvacsi klenot spanielskeho futbalu...tak nech idu uz vazne vsetci do prdele...toto si nemoze Perez dovolit, inac skoncil nadobro u vsetkych fans..

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bayernu za Carlem / do City za Pepem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vážně žádá o odchod po 4 zápasech na lávce po tom co předchozích 9 zápasů z 11 začínal v základní sestavě, tak ať jde. Trpělivost nula nula nic. Jako neříkám, že by ho Benítez neměl víc využívat, včera to po jeho nasazení vyloženě volalo, ale tohle je fakt extrém zas.

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec.. tyhle novinářský vejšplechty nemá cenu číst. S Valencií bude v základu a média otočí pozornost zas pro změnu na Jamese a takhle furt dokola.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Trpezlivost ? Prosim ta nemel sracky .

Minuly rok 3 krat po sebe hrac mesiaca la ligy v najlepsej forme klucovy hrac 4-4-2 a tahun celeho Realu . A aj tak siel na lavicku hned ked sa uzdravil James .

Mimochodom James 7 z na CM 0+2 aj tie 2 Acka urobil proti Rayo . Aboslutne tam hra strasne hovno a nesedi tam a znova Isco ingorovany .

Na svoju nespokojnost na plne pravo . On bojuje proti peniazom a ten boj nejde vyhrat a to ma byt na Eure tahunom celeho Spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

A to si Rafa s Iscom vytiera zadok . LCM mu zrusil post kde hral tak neskutucone . A este Trpezlivost 0 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, údajně žádá o odchod po 4(!!) zápasech, co proseděl na lavičce. To sám nevidíš jak absurdní to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost . Ale je to iba otazka casu kedy sa to premeni na realitu . Jedina sanca ze by tu situaciu niako Zidane zachranil . Strasne to nezvladam

Reagovat
valloire

Buď v klidu. Přijde Zinedine. Budou se dít ještě velký věci. A ještě v týhle sezoně.

Reagovat
teenz

Jsme pičové a něco takovýho určitě příjde. To ještě bude prdel. Třeba rovnou do Barcy.

Reagovat
valloire

To se na beton nestane. To spíš bude u nás Neymar.

Reagovat
teenz

I kdybychom koupili 10 Nemaru, tak nás porazí.

Reagovat
valloire

Vidíte to moc černě. S Benitezem určitě, ale ten to nedá do konce sezony. Každej chvilku tahá pilku. Na ně taky dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude sam . Ked vidim ako si statisticky ide Danilo tak Carvajala caka podobny osud . Ak Kroosovi zobere vsetky dolezite zapasy tak na tom bude podobne .

Reagovat
teenz

Neuvěřitelný a přitom stačilo tak málo a bylo by vše ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jestli náhodou odejde, tak jedu do Španělska s cedulí na rezignaci Beníteze a vyhození těch tří šašků, doufám že se někdo přidá.

Reagovat
teenz

Jasně, že jo Marťas.

Reagovat
One-Real

Ty se odlogni, jakmile tě uvidim, tak ti přiletí lívanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok neni problém, stejně je lepší psát z tý opice.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by velka škoda pre španielsky fotbal, keby Isco odišiel do city alebo iného zahraničného mančaftu. Svojím sposobom chápem odchod Thiaga z Barcelony, ked toho času čakal na šancu a ked sa mal dočkať tak vedenie angažovalo upadajúceho Fabregasa, ktory mal prednosť a nakonec sa aj tak nechytil. Thiago tú šancu naozaj nedostal. Isco ju podla mna dostáva, len má veľké výpadky formy a je to hráč, ktorý fotbalovo myslí iba na krátke vzdialenosti. Chýba mu periférne videnie, schopnosť dať dlhú kolmicu a vystihnúť ten moment. Namiesto toho zabrzdí hru a roztiahne ju do šírky. Strelba je jeho další problém. Ešte sa musí vela zlepšovať.

Isco ma až tak netrápi ale škoda, že sme minuly rok pustili Carlesa Gilla. Ten by sa nám hodil.

Reagovat
valloire

Isco nikam nepude a basta.

Reagovat
sylarko

valoire pele nebol zdaleka taky boh ako zneho robis. to cislo golov, ktore dal je sice uctihodne, ale pochybujem, ze by dal aspon polku z nych v sucasnosti. futbal v tych casoch bol uplne iny(hra na 4 utocnikoch a pod.) a keby vymenil s messim, stavim sa, ze messi by ich dal daleko viac a bol by este lepsi. Co zas o pelem nemozem povedat, keby mal hrat teraz futbal.

Reagovat
valloire

Messi by měl velkej problém tenkrát ukopnout vůbec míč. Léčba jako v Barceloně by nebyla a měl by v 60. letech 140 cm max. Kdežto Pelé s dnešním tréninkem a medicínou a jeho obrovským talentem a fotbalovým myšlením a řešením situací dovedl Real Madrid, za který by nepochybně hrál, klidně k 5 vítězstvím v LM za sebou. Gólů by dával o něco víc i než CR. Takže sázku jsi prohrál a mam u tebe pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tady někdo dostal na Vánoce věšteckou kouli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by zaujimao, kde si toho Peleho sledoval. Brazilsku ligu v CeskoSlovensku urcite nedavali. Vsetky zapasy Brazilie z MS asi tiez nie...

Reagovat
valloire

vynikajíci argument

Reagovat
sylarko

ale ja sa bavim o vtedajsom pelem a dnesnym messim :D a za druhe stym myslenim co mal vtedy nemozes vediet ze by dnes uspel, kedze vtedy mu mohlo stacit myslenie napr ako ma teraz balloteli :D je asi jasne, ze messi by vtedy ,bez lekarskej pomoci aku mu dala barca, asi hrat nemohol, ale zeby mal horsie myslenie jak pelle? to si nemyslim, skor si myslim, ze ho ma este lepsie

Reagovat
valloire

Srovnávat Pelého s Balotellim, tak to jo. Když chceš srovnávat, tak do stejný doby. Co se týče toho myšlení, jo dobrý, Messi má dobrý, ale furt mi přijde spíš jako takovej stroj, co to má hrozně zažitý v Barceloně a za ty roky ví, co má dělat. Pak přijde repre a má problém. Už není takovej. Kdežto Pelému to bylo jedno, uměl improvizovat. A byl prostě i celkově komplexnější hráč. Exceloval by vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje v repre s šupákama, nemá si to s kým dát a sám 8 hráčů neprojde. Hlavně mi prosím nepiš jak tam má Aguera nebo Higuaina, kteří hrají totální hovno... možná Di Maria je jedinej schopnej hráč.

Reagovat
valloire

Jo se šupákama...Argentina má top 3 kádr na světě. S kým by to jako měl hrát? Ve výběru světa v útoku jako u vás? Ten nejlepší se pozná tak, že to vezme na sebe jako Pelé nebo Maradona a Ronaldo. Zico měl smůlu, tam se umřelo na krásu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi táhl ofenzívu Argentiny na MS 2014 a na CÁ 2015.

Reagovat
valloire

Jo, ve skupině, bídný výkony s Iránem, Bosnou a pak skončil. Máte hrozný představy o významu slov táhnout tým. Já zažil Zica, Maradonu, Platiniho nebo Rossiho. Pelého zápasy si taky můžeš pustit, abys pochopil, co to je táhnout tým k výhře. Platini dal třeba na EURU 9 fíků v 5 zápasech a díky němu se obracelo neskutečně semifinále s Portugalskem. To bylo tenkrát něco. Kdybys to viděl, tak tě ani nenapadne tohle říct o Messim. To je táhnout tým. To, co předvedl Messi na MS to fakt není.

Reagovat
sylarko

messi to praveze bere na seba, ale on je v arg. repre tym co tvori, lenze tam nieje nikto schopny, kto tu jeho akciu zakonci, sak vdaka tomu argentina skoncila druha a nie prva na MS. Byt namiesto higuania alebo palacia tevez alebo nekto schopnejsi , tak ma teraz messi aj titul MS.

Reagovat
sylarko

a ronaldo je zakoncovatel, taze on to vie vziat na seba a zakoncit, lenze jemu tu nahravku aj dakto pripravy, naopak messi je skor ten co prihrava a tvori, kedze nikto tam na to nieje lepsi jak on.

Reagovat
valloire

Brazilskej Ronaldo, abychom si rozuměli, si dokázal poradit sám, viz Turkové v semifinále. A dribling měl lepší než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neměl.

Reagovat
valloire

Shoď ty brejle. Ronaldo, nebejt zranění, je rovnocenej s Pelém.

Reagovat
technecium

Ne nebyl by.

Reagovat
valloire

MS by měl taky 3x, nebyl tak daleko od toho. Co se týče fotbalových schopností, tak taky.

Reagovat
smazaný uživatel

takze mu pricitas i to MS, kde nenastoupil ani na minutu, jo? v diskusi, kde je porovnavanej s pelem, docela vtipny a to jinak stavim ronalda zatracene vysoko

Reagovat
valloire

Platí spíš to - "nebyl od toho daleko". Tím vole myslím, že v 94 mohl klidně nastoupit a všichni by se už tenkrát divili. Ale bohužel. No a v 98 ten kolaps před finále. Ze všech hráčů v historii byl nejblíž k Pelému na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to šlo krásně vidět v těch 3 zápasech na kvalifikaci na MS 2018, kdy Messi nehrál kvůli zranění. Argentina ze 3 zápasů 2 body:

Argentina - Ekvádor 0-2

Paraguay - Argentina 0-0

Argentina - Brazílie 1-1

S Messi by měli z prvních 2 zápasu 6 bodů a s Brazílií těžko říct.

Reagovat
valloire

Ten zápas s Brazílií jsem viděl. Bez Messiho měli vést 3-0 už v poločase a mleli je. Podívej se na Barcelonu bez Messiho, tak v pohodě. Pelé skončil a Brazílie šla do kytek.

Reagovat
sylarko

ja netvrdim ze mal pelle myslenie jak ballotelli, ja len vravim, ze vtedy by aj ballotelli bol hviezda. a nemozes tvrdit, ze by dal pelle teraz rovnako golov jak vtedy ba dokonca viac. vtedy sa skoro vobec nebranilo, hralo sa na 4 utocnikov, dnesna obrana je daleko ci celkovo taktika teamu ovela na vecsej urovni ako vtedy. Mozno by bol pelle hviezda aj dnes, no urcite nie az taka velka ako vtedy a ktovie co by vobec bol na urovni messiho ci ronalda :)

Reagovat
valloire

Pořád to nechápeš. Pelé narozený v roce 1990 ano.

Reagovat
sylarko

ty si asi slepy abo co? stale si ides svoje ...ani nevidis co pisem....

Reagovat
valloire

to připadá i mně

Reagovat
smazaný uživatel

za sebereflexi

Reagovat
Murena

Konečně ti to došlo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Messiho a další treble Barcelony v 2016, vítězství Argentiny na CÁ 2016 a na MS 2018.

Potom může ukončit valloireho trápení a ukončit kariéru.

Reagovat
valloire

Mám nohy na stole a jsem celkem v klidu. Svou šanci po losu na minulým MS už propásl.

Reagovat
alcantara

Mascherano has equalled Reiziger as players who played most Barcelona games (254) without scoring any goal.

Zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou dá až bude odcházet, tak mu pustí penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou dá, vo finale LM 2016

Reagovat
valloire

Jo, za stavu 3-0 pro Real.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Kluivert9

Tou dobou už zas bude Ronaldo dávno na jachtě s přítelem...

Reagovat
smazaný uživatel

sanca na 4. miesto je podla mna stratena, je tam vela klubov a velky naskok. Aj keby sa hra neviem o kolko zlepsila, uz je neskoro.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Veselého Silvestra a hodně štěstí ,zdraví a spokojenosti v novém roce Vám všem přeje Barca1.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Vďaka.

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Uživatel NA*JEBANY ABSTINENT - bylo vám uděleno varování!

Text varování: odchod

Bylo vám uděleno varování, protože jste porušil pravidla pro vkládání komentářů. Pokud je budete porušovat i nadále, budeme nuceni sáhnout k dalšímu opatření - znemožnit vám vkládání dalších komentářů.

Čo to je za sračku?

Btw. Neville Viac takých..... Pardew do Realu? Nič lepšieho nemôže byť....

A Villareal hral super, kombinačne si Valenciu mazali na chleba, škoda tých nevyužitých šancí.... I keď aj Vale malo nejaké tie náznaky + gólovku po centri Minu, ale inak 0 bodov..... Som za Valenciu rád, leo ma jej blbí fanúšikovia nazývajú gloryhunterom

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka famozne boj o tretie miesto bude este zaujimavy

Reagovat
valloire

Hezkej Novej rok všem fandům a ať furt vyhrávají jejich týmy. A ať nežeru, ať vyhrává občas i Barcelona. Kromě zápasu s.....https://www.youtube.com/watch?v=jgN9rQmRJM8. Čus

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo docela hezké. Všiml jsem si,že občas ten záblesk máš. Tak ať se daří Realu stejně dobře jako v posledních deseti letech. Díky nim jsme museli hrát na nejvyšší obrátky a získali tak řadu titulů. Doufám,že to nebereš ve zlém, ta konkurence je nezbytná. Osamostatněním Katalánska by šla i PD hodně dolů.

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Šťastný Nový rok a mějte se rádi, kluci ušatý

Reagovat
roberos

Jinak penaltový mág Ronaldo nedal už 6 penaltu v lize - stejně jako Messi a to se mu tady fandové Realu smály jaké je Messi kopyto na penalty a co je tedy Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň na nový rok tu prestaň fňukat proboha.

Reagovat
alcantara

Stastny novy rok vsetkym ,hlavne vsetkym cules, predovsetkym tym rozumnym. Snad sa v tom najdu Nech nas ako fandov caka minimalne taky rok, ako bol ten konciaci

https://www.youtube.com/watch?v=oCECbUl1i7E

Visca el Barça y Visca Catalunya!!!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty si ten pravy co sa v tom nasiel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Šťastný nový rok všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,a ať si tento rok užíváme znovu dost radosti!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Killy kurva ceska daj mi adresu na Kokesha alebo ....... Kludne a tomu mozes vysmiat tvoji ip adresu si lahko zistiim ,

Reagovat
alcantara

Killy kurva ceska

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Este by som chel reagovat na toho kokota ceskteho menom Kokesh co tu vypraval tie picoviny

Angel 13+10

James hola pica

Snad Kokesh tvoja cela rodina matka a foter dostane rakovinu

Reagovat
LAM

?

Reagovat
alcantara

Pekne si sa vyfarbil, BAN ale tak o Tebe to bolo vždy jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, doufam, ze to tu admini vyjimecne nesmazou, at vsichni vidi, co jsi za lidsky odpad, kdyz se prestanes kontrolovat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Správně toho - real10 - zabanovat ani největšímu nepříteli bych to nepřál co tady ten kokot napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč používáš jeho slovník?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
hntlyl

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím tvojí myšlence,ale raději bych byl ,kdyby se tyhle příspěvky mazaly i proto aby tu ubylo merengues.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Infi

Reagovat
Murena

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Retard za střízliva, ultra retard v opilosti. Blahopřeji

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Ángel di María 22

Ty ses zbláznil, ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Heh, chodit namrdanej na EF... Asi jinej gang

Reagovat
Largo

Nevillovi to zatím teda moc nejde. Ale chce to čas

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, vyhraju nad realom a ono to pojde...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

pred rokom: HOT NEWS! Z listu Mundo Deportivo se stává nejzmiňovanější sportovní deník těchto dnů. K informacím o neshodách mezi trenérem Luisem Enriquem a LIONELEM MESSIM nově přidal zprávu, podle níž Barcelonu kontaktovala CHELSEA. Londýnský klub chce prý společně s firmou Adidas za 250 MILIÓNŮ LIBER vykoupit argentinského útočníka z katalánského klubu. Odpoledne se objevila zpráva, že má Messi žaludeční problémy.

Večer zase vylezlo, že Messi nemá žaludek na působení pod Enriquem. Podle deníku Messiho žene pryč i vyhazov sportovního ředitele Andoniho Zubizarrety a bývalého spoluhráče Carlese Puyola. Naopak ho láká šance, že se v jednom týmu znovu sejde se Cescem Fàbregasem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se nám v tom letošním roce znovu tak daří jako v loňském a získáme zase hodně trofejí a ukrojíme z náskoku rivalů!

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej start do novýho roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Co by museli udělat Benzemovi? Ale správná adresa udělá hodně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele