17. kolo
30.12.2015 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Deportivo La Coruña 0:0

Deportivo proti Getafe nepotvrdilo roli favorita a v Madridu uhrálo pouze bezbrankovou remízu. Díky nečekané ztrátě drží La Coruňa šestou příčku už jen o skóre před Athleticem Bilbao, Getafe naopak zvýšilo svůj náskok na sestupové pásmo na tři body.

Zápas bavil diváky na Coliseum Alfonso Pérez především v první půli, kdy nebyla nouze o pohledné příležitosti. Domácí se snažili do zápasu vstoupit aktivně, ale Deportivo postupně přeci jen vyrovnalo hru. Getafe se snažilo ostřelovat branku hostů ze střední vzdálenosti, ale většina střel skončila mimo tři tyče podobně jako Sarabiův pokus ze 13. minuty. Na něj odpověděl vzápětí na druhé straně Luis Alberto, domácí gólman Guaita ale pohotovým zákrokem střelu zmařil.

První gólovka zápasu přišla ve 25. minutě. Gól měl na hlavě domácí Lafita po dlouhém pasu z levé strany. Brankář Lux ovšem vytáhl fantastický zákrok a střelu k tyči vytlačil tygřím skokem na rohový kop! Getafe bylo blízko vedení opět ve 35. minutě, ale dělovku Sarabii ani ránu Suáreze Lux za svá záda nepustil. Až minutu před přestávkou se poprvé v dobrém světle ukázalo Deportivo, rychlý protiútok ovšem hostům nevyšel, když Pérez minul o decimetry vzdálenější tyč.

Po přestávce obě mužstva přitvrdila a k vidění byl především úporný boj o každý metr hřiště. Až v 65. minutě opět zahrozili domácí. Sarabia po centru z levé strany ovšem opět zakončoval mimo. S postupujícím časem už se obě mužstva pomalu spokojovala s bodem. Domácí se předvedli ve velmi dobrém světle a šestý tým tabulky většinou přehrávali, doplatili ale jako v celé letošní sezóně na chabou koncovku. Deportivo mohlo být po nepříliš přesvědčivém výkonu rádo alespoň za bod.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 (popř. 1:1) 02

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit VŠECH sázkovek nevyhraje . Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento súper nám v posledných rokoch vôbec nesedí, ale teraz to snáď dáme za tri body...

Vamos Depor !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele