Premier League - souhrn 7. kola

30.09.2017, 15:23, aktualizováno 01.10.2017, 19:32
Komentáře a souhrny
Liverpool neudržel vedení na hřišti Newcastlu United a výsledkem byla hubená remíza. Šlágr Chelsea - Manchester City rozhodl jediný gól De Bruyneho. Manchester United potvrdil dobrou formu a rozstřílel Crystal Palace. Everton pokračuje v mizerné formě prohrou s Burnley, West Brom až v nastaveném čase přišel o výhru nad Watfordem. Tottenham na úvod sobotního programu nezaváhal na půdě Huddersfieldu, roli favorita v neděli potvrdil i Arsenal...

Newcastle United - Liverpool FC 1:1

01.10.2017 17:30

Góly: 36. Joselu - 29. Philippe Coutinho

Liverpool dokázal v St. James‘ Parku uhrát pouze bod, přestože se brzy ujal vedení a měl výrazně více ze hry. Rafael Benítez proti svému bývalému klubu vyrukoval s úspěšným taktickým plánem, který zhatila pouze parádní dalekonosná rána Philippeho Coutinha, ovšem hned vzápětí s jistou dávkou štěstí zvládl srovnat Joselu a remízu 1:1 již Newcastle zodpovědně ubránil až do samého konce.

Úvodní minuty utkání patřily jednoznačně hostům a bylo zapotřebí několika zákroků hráčů Magpies na poslední chvíli, aby nadále platil průběžný bezbrankový stav. Nejprve musel domácí kapitán Jamal Lascelles zablokovat gólovou ránu Daniela Sturridge po ukázkové kombinaci Reds, chvíli nato pálil nebezpečně Sadio Mané z voleje a jen díky kritickému zákroku DeAndrého Yedlina nemohl Mohamed Salah pokračovat v samostatném úniku vstříc Robu Elliotovi. Zmar liverpoolských v zakončení posléze podtrhl Georginio Wijnaldum, jenž tečoval Coutinhův rohový kop do tyče, a Lovrenovu dorážku zastavila na brankové čáře obětavá obrana domácích.

Když už se zdálo, že jsou hráči Newcastlu z nejhoršího venku, dostal se v devětadvacáté minutě k odraženému míči Phillippe Coutinho, potáhl si jej z levé strany blíže do středu hřiště a fantastickou dělovkou na přední tyč přece jen zařídil Liverpoolu zasloužené vedení.

Hned devět minut nato se však naplno projevila jedna z největších slabin Liverpoolu, a to bránění rychlých protiútoků. Zatímco se Reds na průlom skóre tolik nadřeli, jejich soupeři stačila jediná příležitost, aby bylo znovu srovnáno. Díky Shelveyho povedené kolmici se zničehonic řítil sám na brankáře Mignoleta Joselu, a přestože španělský forvard se zakončením otálel, zoufalý skluz Joela Matipa trefil jeho holeň a míč se po tomto odrazu došoural přesně k tyči.

Herní iniciativy se tak museli znovu ujmout hosté, kteří měli k obnovení náskoku blízko pět minut po změně stran. Rob Elliot ovšem proti Sturridgeově tutovce předvedl kvalitní zákrok a dorážející Salah trestuhodně přestřelil. V závěru utkání ještě měli obstojné šance střídající Solanke či Oxlade-Chamberlain, zatímco na opačné straně málem Liverpool šokoval Mohamed Diamé, ovšem vítězný třetí gól již více než 52 000 přihlížejících diváků v Newcastlu nevidělo. Liverpool před očekávaným derby s Manchesterem United zůstává sedmý, Newcastle díky bodu za remízu 1:1 poskočil na deváté místo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 0:1

01.10.2017 15:15

Góly: 21. Jeffrey Hendrick

Ronalda Koemana jakožto manažera Evertonu čekají nové palčivé otázky po nečekané domácí prohře proti Burnley, o níž rozhodl jediný gól z kopačky Jeffa Hendricka. Zatímco hosté tak potvrdili výtečnou formu na hřištích soupeřů, když letos dokázali bodovat i na stadionech Chelsea, Tottenhamu či Liverpoolu, Everton si připisuje čtvrtou ligovou porážku z posledních pěti kol a nachází se nadále pouhopouhé dva body nad oblastí sestupu.

Náladě evertonských nepomohlo ani čtvrteční utkání Evropské ligy, když rovněž v Goodison Parku uhráli jen remízu s papírovým outsiderem Apollonem Limassol. Koeman po zápase své hráče označil za ustrašené a do nedělního klání vyslal mladé forvardy Calverta-Lewina s Vlašićem, stejně jako Oumara Niassého, jenž si tak připsal vůbec první start v základní sestavě od května loňského roku. To zkušený Wayne Rooney naopak začal na lavičce náhradníků.

V úvodních minutách se zdálo, že energie ofenzivních hráčů bude na Burnley platit a Gylfi Sigurdsson, rekordní letní posila ze Swansea, se dostal po dobré práci Niassého do dvou slibných šancí. Ani jednu však islandský záložník nedokázal využít a stále tak čeká na první ligový zásah v novém dresu. To hostům stačila jedna povedená akce po dvaceti minutách a na průlom skóre bylo zaděláno. Sérii čtyřiadvaceti přihrávek zakončil Jeff Hendrick obalamutěním Schneiderlina a přesnou přízemní ranou, na niž Jordan Pickford nedokázal zareagovat.

Gól Burnley sebevědomím domácích hráčů pořádně otřásl a ve zbytku první půle si Clarets pohodlně kráčeli pro vítězství. Po změně stran se sice Evertonu podařilo skomírající výkon zlepšit, jenže jejich protivník nepřipouštěl před vlastní brankou žádná zaváhání a poctivě v hlubokém bloku odpaloval každý příchozí míč k Popeově brance. Když se pak hráči v modrém marně dovolávali odpískání pokutového kopu za nastřelenou ruku Matthewa Lowtona, museli si s konečným hvizdem a prohrou 0:1 vyslechnout hlasitou diváckou nepřízeň z tribun...

Po reprezentační přestávce čeká liverpoolský celek výjezd do Brightonu, zatímco Burnley bude chtít doma prodloužit stávající pětizápasovou neporazitelnost v zápase proti West Hamu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion 2:0

01.10.2017 13:00

Góly: 16. Nacho Monreal, 56. Alex Iwobi

Dobré nástupy do obou poločasů stačily londýnskému Arsenalu k tomu, aby bezpečně potvrdil roli favorita a góly Monreala s Iwobim porazil nováčka z Brightonu. Zatímco Petr Čech v domácí brance takřka nemusel zasahovat, Matt Ryan byl v mnohem větší permanenci a hned několikrát se musel spolehnout i na výpomoc bránících hráčů, aby nebyl konečný výsledek ještě jednoznačnější.

Úvodní dvacetiminutovka patřila jednoznačně domácím. Kanonýři dobývali zatažený blok soupeře takřka s 80% držením míče a zasypali branku Matta Ryana hned osmi střeleckými pokusy. Hned v druhé minutě dělily centimetry od pátého zásahu sezony Alexandra Lacazetta, jehož dělovka zpoza šestnáctky orazítkovala Ryanovu levou tyč.

Po čtvrthodině se už ale Arsenal přece jen dočkal. Xhakův přímý kop vnesl do šestnáctky Brightonu chaos, během nějž hostující obrana dokázala zablokovat rány Mustafiho s Bellerínem, ovšem třetí odražený míč připadl Nachu Monrealovi, který již přízemní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Teprve s inkasovaným gólem se ke slovu dostali i hráči Brightonu a Solly March po šikovně rozehrané standardní situaci stejně jako Lacazette výtečnou střelou napálil brankovou konstrukci. Arsenal tak dostal rázné varování, že ještě nemá zdaleka vyhráno. Čtyři minuty před koncem první půle Arsenal podnikl po rohovém kopu soupeře bleskový protiútok, na jehož konci se po Kolašinacově přihrávce ocitl Aaron Ramsey, jenže se zakončením do Ryanova protipohybu si na australského brankáře nepřišel a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Deset minut po změně stran již Arsenal další šancí na pojištění náskoku nepohrdl. Na konci kombinace mezi Ramseym a Alexisem na hranici pokutového území se po brilantní Alexisově patičce ocitl osamocený Alex Iwobi, na jehož tvrdou střelu neměl Ryan nárok. Zatímco se Brighton vzpamatovával z dvojnásobného manka, domácí pokračovali honbě za dalšími góly a nebýt zásahů Dunka s Marchem na brankové čáře proti pokusům Alexise a Kolašinace, rozdíl ve skóre by po hodině hry byl ještě vyšší.

S výjimkou posledních minut, kdy se hráči Brightonu dostali k několika slibným pokusům Murrayho s Pröpperem, dokázal Arsenal bezpečně utkání dovést do vítězného konce. Výhrou 2:0 svěřenci Arsena Wengera poskočili v tabulce na průběžné páté místo, přičemž za čtvrtou Chelsea zaostávají pouze vinou horšího skóre. Brighton se sedmi body zůstává jen těsně nad zónou sestupu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:1

30.09.2017 18:30

Góly: 67. Kevin De Bruyne

Jestliže mohou vzájemné duely předních klubů napovědět, kdo má k letošnímu titulu Premier League nejblíže, Manchester City se rozhodně uvádí jako žhavý kandidát. Svěřenci Pepa Guardioly totiž po výtečném výkonu zaslouženě triumfovali na půdě Chelsea, neboť aktivní hrou úřadující šampiony za celý zápas takřka k ničemu nepustili. O klíčový průlom skóre se po hodině hry postaral tvrdou ranou zpoza šestnáctky Kevin de Bruyne.

Oba týmy do utkání vstupovaly ve výtečné formě. Zatímco hosté z Manchesteru zvítězili napříč všemi soutěžemi již v sedmi duelech za sebou, Chelsea si v týdnu vyšlápla v Madridu na místní Atlético a díky špičkovému výkonu ukořistila všechny body za výhru 2:1, přestože Blues zprvu prohrávali. Zatímco Pepu Guardiolovi scházel kvůli čtvrteční autonehodě Sergio Agüero, v základní sestavě domácího celku se vůbec poprvé v letošním ročníku Premier League objevil tahoun Eden Hazard.

Ani belgický míčový kouzelník však nedokázal zabránit tomu, aby první půli ovládal soupeř. Citizens se na Stamford Bridge vůbec nedrželi zkrátka a hned od počátku ostře ve vysokém počtu hráčů napadali rozehrávku Chelsea, přičemž hned několikrát byli blízko tomu, aby z vypíchnutého míče či zablokovaného odkopu vytěžili ohrožení Courtoisovy branky. Aktivní pressing v kombinaci s rychlostí křídelních hráčů Sterlinga se Saném dělaly domácím řádné potíže a hráči v modrém museli často zastavovat akce soupeře pouze za cenu faulu.

Chelsea zprvu několikrát zahrozila prostřednictvím Álvara Moraty, jenže španělský forvard si po půlhodině hry přivodil zranění zadního stehenního svalu a musel z trávníku předčasně odkulhat. Manažer Antonio Conte dal v tu chvíli přednost Willianovi na úkor Michyho Batshuayie, ovšem snaha posílit záložní řadu s Hazardem na hrotu se po zbytek poločasu minula účinkem. Citizens měli jasně více ze hry i nadále a dvakrát do přestávky sahali po průlomu skóre. Nejprve brilantní protiútok hostí ztroskotal na nepřesné Sterlingově finální přihrávce a v 44. minutě musel Thibaut Courtois vytáhnout kvalitní zákrok proti hlavičce Fernandinha.

Také po změně stran Manchester City pokračoval v územní převaze a neustálé bušení do zatažené defenzivy Chelsea se hostům po dvaceti minutách přece jen vyplatilo. Zatímco střelu Davida Silvy již z hloubi pokutového území ještě stihl parádním blokem zastavit Marcos Alonso, chvíli nato již nikdo z hráčů v modrém nedokázal zavčasu skočit do pumelice Kevina de Bruyneho, jenž si narazil s Gabrielem Jesúsem a po skvostném úterním zásahu v Lize mistrů s Šachtarem Doněck si připsal i první gól v domácí soutěži.

Ani s nabytým vedením hráči Manchesteru neustali v aktivním napadání a stále svého protivníka nepouštěli k sebemenšímu tlaku, natožpak brankovým příležitostem. Šest minut před koncem měl pojištění náskoku na kopačce Jesús, jenž přesnou ranou z voleje úspěšně překonal Courtoise, avšak na brankové čáře za belgického brankáře stihl zaskočit Antonio Rüdiger. To už ale hosty nijak zvláště mrzet nemusí, neboť si i tak připisují zasloužený triumf 1:0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 0:0

30.09.2017 16:00

Góly: -

Ani Bournemouth ani Leicester si před reprezentační pauzou na kýženém klidu nedodaly. Po bezbrankové remíze se oba celky mohou těšit z jediné výhry po sedmi kolech, v obou případech proti Brightonu and Hove Albion. A to je setsakramentsky málo...

Craig Shakespeare se pokusil své Foxes nakopnout nečekaným tahem, když poprvé od měsíce dubna do základní sestavy nenominoval Riyada Mahreze, velký užitek však takový krok neměl. Naopak, po oťukávacích úvodních pasážích to byl Bournemouth, kdo se prezentoval živelnějším výkonem - Defoe ale ve své šanci nepřesvědčil a jindy zase Pugh pohrdl jeho nabídkou. Kinga jednou zklamal vnější nárt.

Ve druhé půli už se svých ojedinělých šancí dočkaly také Lišky, ovšem Okazaki v nejlepší pozici rovněž mylně vsadil na (nepřesnou) koncovku vnějším nártem a v závěru Aké divže neodvracel Mahrezův nízký centr do vlastní sítě. Na opačném konci hřiště se Defoe jen marně hlásil o pokutový kop.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 4:0

30.09.2017 16:00

Góly: 3. Juan Mata, 35. Marouane Fellaini, 49. Marouane Fellaini, 86. Romelu Lukaku

Můžete jít o dům dál, tady není nic nového k vidění. Manchester United už počtvrté v sezoně vyhrál 4:0 (přičemž loni čtyři góly vstřelil v jediném utkání), znovu se na jeho řádění podílel Romelu Lukaku; Crystal Palace opět v této sezoně nebodoval, a znovu tak činil, aniž by vstřelil jediný gól...

Bavit se na účet Crystal Palace už snad ani není legrace, a tak jenom suše připomeňme, že doposud v historii Premier League pouze Portsmouth roku 2009 načínal sezonu sedmi porážkami v řadě. Sestup se mu nevyhnul, a sestupově dnes opět vypadali i Eagles. Trenér Roy Hodgson musel improvizovat s Bakarym Sakem v roli falešné devítky a výsledkem je jediná střela na bránu.

Red Devils se po dnešku v 11 zápasech sezony prosadili už 33krát a dnes se jim opravdu útočilo s lehkostí. Už ve třetí minutě Rashford v souboji 1 na 1 oloupal Joela Warda a připravil Juanu Matovi gól při Španělově 200. startu v Premier League. Další dva góly přidal Marouane Fellaini z centrů Younga a Rashforda, a jednu vzdušnou dodávku střídajícího Martiala pak v obligátní branku proměnil i Lukaku.

Výsledné skóre 4:0 je vůči Crystal Palace ještě relativně milosrdné. Chris Smalling v jednu chvíli z dobré pozice hlavičkoval mimo, vymezený prostor jindy trestuhodně netrefil ani Lukaku, a Rashford s Martialem byli oba odmítnuti Hennesseyho skvělými zákroky.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 2:1

30.09.2017 16:00

Góly: 40. Mame Diouf, 85. Peter Crouch - 75. Maya Yoshida

Stoke City doma nakonec porazilo hostující Southampton, ale jeho vítězství je hodně těsné a vydřené. Hosty od získání jednoho bodu dělilo jen pět minut, než se dlouhánovi Peteru Crouchovi povedlo rozjásat Britannia Stadium rozhodující trefou.

V prvních chvílích to byli hosté, kdo se ujal míče a snažil se vyprodukovat něco kvalitního. Dušan Tadić poslal centr na Davise a ten střílel z pravé strany, jenže jeho střela nakonec zaplula jen do boční sítě. Ani Redmondovo zakončení o pár minut později nebylo příliš přesné a brankář Jack Butland si mohl oddechnout. Jeho obránci se ale dnes moc nesoustředili.

Domácí se pořádně ozvali až po dvaceti minutách. Xherdan Shaqiri dostal zpětnou přihrávku v pokutovém území a už se chystal vypálit, jenže balon mu v nejposlednějším okamžiku ukopl pozorný obránce Ryan Bertrand! O chvíli později se Nathan Redmond dostal do pokutového území a z otočky pálil, avšak do cesty se mu postavil Zouma.

Pět minut před koncem první půle se domácí konečně ujali vedení. Rohový kop měl na starosti Xherdan Shaqiri a našel brilantně hlavu veterána Mameho Dioufa. Ten vyskočil nejvýš a hlavičkou překonal brankáře Frasera Forstera - 1:0 pro domácí.

Jen o minutu později si domácí mohli skoro užít další gólové oslavy. Stačilo, kdyby faulovaný Saido Berahino z nařízené penalty proměnil. To se ale nestalo a brankář Forster se vyznamenal! Ve druhé půli se právě Berahino hodně snažil své zaváhání odčinit, ale neměl dostatek štěstí.

O chvíli později umotal Dušan Tadić u vápna dva protihráče a našel centrem Shanea Longa, který ale mířil hlavou nad bránu. Dvacet minut před koncem se na hrací plochu dostal veterán Peter Crouch. Po pěti minutách jeho pobytu na hřišti ale sledoval radost hostí. Centr od Tadiće se přes Longa dostal k japonskému obránci Mayovi Yoshidovi, který srovnal - 1:1.

Radost hostů ale netrvala moc dlouho. Po pádu ve vápně se penalta ve prospěch domácích nepískala, ale celá akce pokračovala. Maxim Choupo-Moting z úhlu trefil brankáře Frasera Forstera, jenže balon se k němu dostal. Tentokrát nahrál před bránu volnému Peteru Crouchovi, který se snad ani mýlit nemohl - 2:1 pro domácí!

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Watford FC 2:2

30.09.2017 16:00

Góly: 18. Salomón Rondón, 21. Jonny Evans - 37. Abdoulaye Doucouré, 90+5. Richarlison

Watford se nadále může považovat za specialistu na venkovní zápasy poté, co Richarlisonův pozdní zásah pro Hornets zachránil alespoň bod. West Bromwich tuto ztrátu bezesporu velice olituje, vždyť po 21 minutách vedl už o dva góly...

Když po hezké výzvě Krychowiaka udeřil Rondón a následně hlavičkou navázal Jonny Evans, vypadalo to s Watfordem zle nedobře. WBA zaznamenalo dva góly v rozmezí tří minut, přičemž doma obyčejně body neztrácí. Jenže Richarlison měl praxi, když před týdnem v závěru utkání se Swansea dokonce pro svůj tým zařizoval vítězství, a tak jeho dnešní vyrovnání hlavou v nastavení tolik nepřekvapilo.

Hornets navíc po většinu zápasu platili za tu aktivnější stranu. V jednu chvíli sice mohli prohrávat už 0:3 nebýt mizerného zakončení Jaye Rodrigueze, ještě před přestávkou nicméně měl snižovat Carrillo, aby se následně totéž přeci jen povedlo Doucourému po pěkném přistrčení Richarlisona. Sám mladičký Brazilec pak udeřil po standardce Holebase, kterou zbytečným faulem soupeři daroval McClean.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:0

30.09.2017 16:00

Góly: 90. Diafra Sakho

Swansea dlouho hrála s West Hamem vyrovnanou partii a to se odráželo také na bezbrankovém stavu utkání. V 90. minutě ale nakonec přesto padla, protože se o výhru domácích postaral útočník Diafra Sakho. Jako střídajícímu hráči mu stačilo pouze 12 minut.

Prakticky od prvních minut domácí Kladiváři tlačili svého soupeře, ale ve skórování jim bránil vynikající brankář Łukasz Fabiański. Polský gólman se musel ukázat už po pěti mintách, protože do vápna se snesl parádní centr na zadní tyč a Andrew Carroll vypálil. Fabiański se však vymrštil a jeho pokus vyrazil!

Hosté nehráli špatně a především ve středu pole svého soka přehrávali. Rozdílovým mužem byl v prvních chvílích především Renato Sanches, který jednak likvidoval výpady soupeře, ale také dokázal rychle tvořit hru. Právě od mladého Portugalce dostal skvělou nahrávku Tom Carroll, který tvrdě vypálil. Jeho pokus však byl zablokován obráncem.

West Hamu trvalo nejvíc to, aby se dostal přes půlící čáru, kde duo Carroll - Sanches operovalo. Swansea se zase potýkala s finální fází, která byla až nepříjemně nepřesná a bez nápadu. Brankář Joe Hart v první půli prakticky žádnou práci neměl a nepřesná hlavička mladíka Abrahama ho v samém závěru první půle z klidu také nevyvedla.

Necelých deset minut poté, co se oba týmy vrátily na hrací plochu, se snesl parádní centr ze strany přímo před brankáře Fabiańskiho, což nezaregistroval ani jeden z jeho obránců. Pro hosty to dobře dopadlo, protože ačkoli má Andrew Carroll svých 193 centimetrů, na balon ani v pádu těsně nedosáhl!

V 78. minutě se událo klíčové střídání, protože útočnía Javiera Hernándeze nahradil Diafra Sakho. A stejně tak byl na hřiště poslán čerstvý bek Arthur Masuaku. Krátce poté měl Andrew Carroll opět smůlu, protože když pálil z druhé vlny, nastřelil břevno!

Nakonec to však Kladivářům vyšlo, protože v 90. minutě se rozeběhl obránce Arthur Masuaku po straně a centroval. Na vzdálenější tyči hostující hráči neuhlídali právě Sakha, který ve skluzu dostal míč do brány!

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Tottenham Hotspur 0:4

30.09.2017 13:30

Góly: 9. Harry Kane, 16. Ben Davies, 23. Harry Kane, 90+1. Moussa Sissoko

Inu, srpen ať si třeba pánbůh strčí za klobouk, ale v září, to už je ten starý dobrý Harry Kane opět na scéně, přesně podle plánu. Ba co víc, již třetím dvougólovým představením si kanonýr Tottenhamu vylepšil svůj osobní rekord v počtu gólů na jeden kalendářní měsíc (za klub a Anglii jich dal 13), když tentokrát pomáhal Spurs k jasné výhře nad Huddersfieldem...

Wagnerův nováček se prozatím řadí k příjemným překvapením ročníku, Tottenham však na něj byl přeci jen příliš velkým soustem. Už po devíti minutách Kane navázal na Trippierovo přistrčení hlavou a chvíli na to zase Ben Davies navázal na svá předešlá výtečná představení, když před brankou osvědčil klid po kombinaci svatého triumvirátu Kane - Alli - Eriksen.

Nejhezčí gól zápasu přinesla 23. minuta, kdy Kane znovu přebral přihrávku Trippiera, prosvištěl si to vápnem soupeře a následně levačkou krásně zakroutil míč k tyči. V tu chvíli bylo hotovo, ačkoliv ani Huddersfield se úplně nevytrácel, a dokonce skrze jedovatou ránu Depoitreho orazítkoval břevno Llorisovy klece. Sám francouzský gólman se však musel činit jen při jedné ráně Smithe.

Po přestávce pak Tottenham přirozeně polevil, stále ale ještě stihl přidat alespoň čtvrtý gól, když střídající Moussa Sissoko z blízkosti a za pomoci teče konečně oslavil svůj první zářez v londýnském klubu. Terriers takto dneska inkasovali víckrát než v předešlých šesti kolech dohromady. Spurs načali novou sezonu čtyřmi venkovními výhrami v řadě poprvé od roku 1960.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City761022:219
2.Manchester United761021:219
3.Tottenham Hotspur742114:514
4.Chelsea FC741212:613
5.Arsenal FC741211:813
6.Burnley FC73317:512
7.Liverpool FC733113:1212
8.Watford FC733111:1212
9.Newcastle United73137:610
10.West Bromwich Albion72326:89
11.Huddersfield Town72325:79
12.Southampton FC72235:78
13.Stoke City72237:118
14.Brighton & Hove Albion72145:97
15.West Ham United72147:137
16.Everton FC72144:127
17.Leicester City71249:125
18.Swansea City71243:85
19.AFC Bournemouth71154:114
20.Crystal Palace70070:170

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (914)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele