7. kolo
30.09.2017 13:30 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Huddersfield Town - Tottenham Hotspur 0:4

Inu, srpen ať si třeba pánbůh strčí za klobouk, ale v září, to už je ten starý dobrý Harry Kane opět na scéně, přesně podle plánu. Ba co víc, již třetím dvougólovým představením si kanonýr Tottenhamu vylepšil svůj osobní rekord v počtu gólů na jeden kalendářní měsíc (za klub a Anglii jich dal 13), když tentokrát pomáhal Spurs k jasné výhře nad Huddersfieldem...

Wagnerův nováček se prozatím řadí k příjemným překvapením ročníku, Tottenham však na něj byl přeci jen příliš velkým soustem. Už po devíti minutách Kane navázal na Trippierovo přistrčení hlavou a chvíli na to zase Ben Davies navázal na svá předešlá výtečná představení, když před brankou osvědčil klid po kombinaci svatého triumvirátu Kane - Alli - Eriksen.

Nejhezčí gól zápasu přinesla 23. minuta, kdy Kane znovu přebral přihrávku Trippiera, prosvištěl si to vápnem soupeře a následně levačkou krásně zakroutil míč k tyči. V tu chvíli bylo hotovo, ačkoliv ani Huddersfield se úplně nevytrácel, a dokonce skrze jedovatou ránu Depoitreho orazítkoval břevno Llorisovy klece. Sám francouzský gólman se však musel činit jen při jedné ráně Smithe.

Po přestávce pak Tottenham přirozeně polevil, stále ale ještě stihl přidat alespoň čtvrtý gól, když střídající Moussa Sissoko z blízkosti a za pomoci teče konečně oslavil svůj první zářez v londýnském klubu. Terriers takto dneska inkasovali víckrát než v předešlých šesti kolech dohromady. Spurs načali novou sezonu čtyřmi venkovními výhrami v řadě poprvé od roku 1960.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield si nějak vyskakuje, je na čase ho umravnit- tip 2 o 2 a více golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Alderweireld, Davinson, Vertonghen - Trippier, Dier, Sissoko, Davies - Eriksen, Alli - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele