7. kolo
30.09.2017 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester United - Crystal Palace 4:0

Můžete jít o dům dál, tady není nic nového k vidění. Manchester United už počtvrté v sezoně vyhrál 4:0 (přičemž loni čtyři góly vstřelil v jediném utkání), znovu se na jeho řádění podílel Romelu Lukaku; Crystal Palace opět v této sezoně nebodoval, a znovu tak činil, aniž by vstřelil jediný gól...

Bavit se na účet Crystal Palace už snad ani není legrace, a tak jenom suše připomeňme, že doposud v historii Premier League pouze Portsmouth roku 2009 načínal sezonu sedmi porážkami v řadě. Sestup se mu nevyhnul, a sestupově dnes opět vypadali i Eagles. Trenér Roy Hodgson musel improvizovat s Bakarym Sakem v roli falešné devítky a výsledkem je jediná střela na bránu.

Red Devils se po dnešku v 11 zápasech sezony prosadili už 33krát a dnes se jim opravdu útočilo s lehkostí. Už ve třetí minutě Rashford v souboji 1 na 1 oloupal Joela Warda a připravil Juanu Matovi gól při Španělově 200. startu v Premier League. Další dva góly přidal Marouane Fellaini z centrů Younga a Rashforda, a jednu vzdušnou dodávku střídajícího Martiala pak v obligátní branku proměnil i Lukaku.

Výsledné skóre 4:0 je vůči Crystal Palace ještě relativně milosrdné. Chris Smalling v jednu chvíli z dobré pozice hlavičkoval mimo, vymezený prostor jindy trestuhodně netrefil ani Lukaku, a Rashford s Martialem byli oba odmítnuti Hennesseyho skvělými zákroky.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
PePiG7

4-0 Lukaku, Mata, Rash a Martial

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

7:0 3x Lukaku, Martial, Rashford, Matic, Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj ma snívať

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
yuck

Jednou CP vyhrát musi, snad né proti nám..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejnižší kurz z nabídky PL, stát se to muže-snad ne. Book z tipu to vidí s přehledem o 3 a více golu. Budu mu věřit .

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 a jdeme před City

Docela drsnej los pro CP.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 2x Lukaku 1x Rash 1x Miky 1x Mata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele