Premier League - souhrn 7. kola

30.09.2017, 15:23, aktualizováno 01.10.2017, 19:32
Komentáře a souhrny
Liverpool neudržel vedení na hřišti Newcastlu United a výsledkem byla hubená remíza. Šlágr Chelsea - Manchester City rozhodl jediný gól De Bruyneho. Manchester United potvrdil dobrou formu a rozstřílel Crystal Palace. Everton pokračuje v mizerné formě prohrou s Burnley, West Brom až v nastaveném čase přišel o výhru nad Watfordem. Tottenham na úvod sobotního programu nezaváhal na půdě Huddersfieldu, roli favorita v neděli potvrdil i Arsenal...

Newcastle United - Liverpool FC 1:1

01.10.2017 17:30

Góly: 36. Joselu - 29. Philippe Coutinho

Liverpool dokázal v St. James‘ Parku uhrát pouze bod, přestože se brzy ujal vedení a měl výrazně více ze hry. Rafael Benítez proti svému bývalému klubu vyrukoval s úspěšným taktickým plánem, který zhatila pouze parádní dalekonosná rána Philippeho Coutinha, ovšem hned vzápětí s jistou dávkou štěstí zvládl srovnat Joselu a remízu 1:1 již Newcastle zodpovědně ubránil až do samého konce.

Úvodní minuty utkání patřily jednoznačně hostům a bylo zapotřebí několika zákroků hráčů Magpies na poslední chvíli, aby nadále platil průběžný bezbrankový stav. Nejprve musel domácí kapitán Jamal Lascelles zablokovat gólovou ránu Daniela Sturridge po ukázkové kombinaci Reds, chvíli nato pálil nebezpečně Sadio Mané z voleje a jen díky kritickému zákroku DeAndrého Yedlina nemohl Mohamed Salah pokračovat v samostatném úniku vstříc Robu Elliotovi. Zmar liverpoolských v zakončení posléze podtrhl Georginio Wijnaldum, jenž tečoval Coutinhův rohový kop do tyče, a Lovrenovu dorážku zastavila na brankové čáře obětavá obrana domácích.

Když už se zdálo, že jsou hráči Newcastlu z nejhoršího venku, dostal se v devětadvacáté minutě k odraženému míči Phillippe Coutinho, potáhl si jej z levé strany blíže do středu hřiště a fantastickou dělovkou na přední tyč přece jen zařídil Liverpoolu zasloužené vedení.

Hned devět minut nato se však naplno projevila jedna z největších slabin Liverpoolu, a to bránění rychlých protiútoků. Zatímco se Reds na průlom skóre tolik nadřeli, jejich soupeři stačila jediná příležitost, aby bylo znovu srovnáno. Díky Shelveyho povedené kolmici se zničehonic řítil sám na brankáře Mignoleta Joselu, a přestože španělský forvard se zakončením otálel, zoufalý skluz Joela Matipa trefil jeho holeň a míč se po tomto odrazu došoural přesně k tyči.

Herní iniciativy se tak museli znovu ujmout hosté, kteří měli k obnovení náskoku blízko pět minut po změně stran. Rob Elliot ovšem proti Sturridgeově tutovce předvedl kvalitní zákrok a dorážející Salah trestuhodně přestřelil. V závěru utkání ještě měli obstojné šance střídající Solanke či Oxlade-Chamberlain, zatímco na opačné straně málem Liverpool šokoval Mohamed Diamé, ovšem vítězný třetí gól již více než 52 000 přihlížejících diváků v Newcastlu nevidělo. Liverpool před očekávaným derby s Manchesterem United zůstává sedmý, Newcastle díky bodu za remízu 1:1 poskočil na deváté místo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 0:1

01.10.2017 15:15

Góly: 21. Jeffrey Hendrick

Ronalda Koemana jakožto manažera Evertonu čekají nové palčivé otázky po nečekané domácí prohře proti Burnley, o níž rozhodl jediný gól z kopačky Jeffa Hendricka. Zatímco hosté tak potvrdili výtečnou formu na hřištích soupeřů, když letos dokázali bodovat i na stadionech Chelsea, Tottenhamu či Liverpoolu, Everton si připisuje čtvrtou ligovou porážku z posledních pěti kol a nachází se nadále pouhopouhé dva body nad oblastí sestupu.

Náladě evertonských nepomohlo ani čtvrteční utkání Evropské ligy, když rovněž v Goodison Parku uhráli jen remízu s papírovým outsiderem Apollonem Limassol. Koeman po zápase své hráče označil za ustrašené a do nedělního klání vyslal mladé forvardy Calverta-Lewina s Vlašićem, stejně jako Oumara Niassého, jenž si tak připsal vůbec první start v základní sestavě od května loňského roku. To zkušený Wayne Rooney naopak začal na lavičce náhradníků.

V úvodních minutách se zdálo, že energie ofenzivních hráčů bude na Burnley platit a Gylfi Sigurdsson, rekordní letní posila ze Swansea, se dostal po dobré práci Niassého do dvou slibných šancí. Ani jednu však islandský záložník nedokázal využít a stále tak čeká na první ligový zásah v novém dresu. To hostům stačila jedna povedená akce po dvaceti minutách a na průlom skóre bylo zaděláno. Sérii čtyřiadvaceti přihrávek zakončil Jeff Hendrick obalamutěním Schneiderlina a přesnou přízemní ranou, na niž Jordan Pickford nedokázal zareagovat.

Gól Burnley sebevědomím domácích hráčů pořádně otřásl a ve zbytku první půle si Clarets pohodlně kráčeli pro vítězství. Po změně stran se sice Evertonu podařilo skomírající výkon zlepšit, jenže jejich protivník nepřipouštěl před vlastní brankou žádná zaváhání a poctivě v hlubokém bloku odpaloval každý příchozí míč k Popeově brance. Když se pak hráči v modrém marně dovolávali odpískání pokutového kopu za nastřelenou ruku Matthewa Lowtona, museli si s konečným hvizdem a prohrou 0:1 vyslechnout hlasitou diváckou nepřízeň z tribun...

Po reprezentační přestávce čeká liverpoolský celek výjezd do Brightonu, zatímco Burnley bude chtít doma prodloužit stávající pětizápasovou neporazitelnost v zápase proti West Hamu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion 2:0

01.10.2017 13:00

Góly: 16. Nacho Monreal, 56. Alex Iwobi

Dobré nástupy do obou poločasů stačily londýnskému Arsenalu k tomu, aby bezpečně potvrdil roli favorita a góly Monreala s Iwobim porazil nováčka z Brightonu. Zatímco Petr Čech v domácí brance takřka nemusel zasahovat, Matt Ryan byl v mnohem větší permanenci a hned několikrát se musel spolehnout i na výpomoc bránících hráčů, aby nebyl konečný výsledek ještě jednoznačnější.

Úvodní dvacetiminutovka patřila jednoznačně domácím. Kanonýři dobývali zatažený blok soupeře takřka s 80% držením míče a zasypali branku Matta Ryana hned osmi střeleckými pokusy. Hned v druhé minutě dělily centimetry od pátého zásahu sezony Alexandra Lacazetta, jehož dělovka zpoza šestnáctky orazítkovala Ryanovu levou tyč.

Po čtvrthodině se už ale Arsenal přece jen dočkal. Xhakův přímý kop vnesl do šestnáctky Brightonu chaos, během nějž hostující obrana dokázala zablokovat rány Mustafiho s Bellerínem, ovšem třetí odražený míč připadl Nachu Monrealovi, který již přízemní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Teprve s inkasovaným gólem se ke slovu dostali i hráči Brightonu a Solly March po šikovně rozehrané standardní situaci stejně jako Lacazette výtečnou střelou napálil brankovou konstrukci. Arsenal tak dostal rázné varování, že ještě nemá zdaleka vyhráno. Čtyři minuty před koncem první půle Arsenal podnikl po rohovém kopu soupeře bleskový protiútok, na jehož konci se po Kolašinacově přihrávce ocitl Aaron Ramsey, jenže se zakončením do Ryanova protipohybu si na australského brankáře nepřišel a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Deset minut po změně stran již Arsenal další šancí na pojištění náskoku nepohrdl. Na konci kombinace mezi Ramseym a Alexisem na hranici pokutového území se po brilantní Alexisově patičce ocitl osamocený Alex Iwobi, na jehož tvrdou střelu neměl Ryan nárok. Zatímco se Brighton vzpamatovával z dvojnásobného manka, domácí pokračovali honbě za dalšími góly a nebýt zásahů Dunka s Marchem na brankové čáře proti pokusům Alexise a Kolašinace, rozdíl ve skóre by po hodině hry byl ještě vyšší.

S výjimkou posledních minut, kdy se hráči Brightonu dostali k několika slibným pokusům Murrayho s Pröpperem, dokázal Arsenal bezpečně utkání dovést do vítězného konce. Výhrou 2:0 svěřenci Arsena Wengera poskočili v tabulce na průběžné páté místo, přičemž za čtvrtou Chelsea zaostávají pouze vinou horšího skóre. Brighton se sedmi body zůstává jen těsně nad zónou sestupu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:1

30.09.2017 18:30

Góly: 67. Kevin De Bruyne

Jestliže mohou vzájemné duely předních klubů napovědět, kdo má k letošnímu titulu Premier League nejblíže, Manchester City se rozhodně uvádí jako žhavý kandidát. Svěřenci Pepa Guardioly totiž po výtečném výkonu zaslouženě triumfovali na půdě Chelsea, neboť aktivní hrou úřadující šampiony za celý zápas takřka k ničemu nepustili. O klíčový průlom skóre se po hodině hry postaral tvrdou ranou zpoza šestnáctky Kevin de Bruyne.

Oba týmy do utkání vstupovaly ve výtečné formě. Zatímco hosté z Manchesteru zvítězili napříč všemi soutěžemi již v sedmi duelech za sebou, Chelsea si v týdnu vyšlápla v Madridu na místní Atlético a díky špičkovému výkonu ukořistila všechny body za výhru 2:1, přestože Blues zprvu prohrávali. Zatímco Pepu Guardiolovi scházel kvůli čtvrteční autonehodě Sergio Agüero, v základní sestavě domácího celku se vůbec poprvé v letošním ročníku Premier League objevil tahoun Eden Hazard.

Ani belgický míčový kouzelník však nedokázal zabránit tomu, aby první půli ovládal soupeř. Citizens se na Stamford Bridge vůbec nedrželi zkrátka a hned od počátku ostře ve vysokém počtu hráčů napadali rozehrávku Chelsea, přičemž hned několikrát byli blízko tomu, aby z vypíchnutého míče či zablokovaného odkopu vytěžili ohrožení Courtoisovy branky. Aktivní pressing v kombinaci s rychlostí křídelních hráčů Sterlinga se Saném dělaly domácím řádné potíže a hráči v modrém museli často zastavovat akce soupeře pouze za cenu faulu.

Chelsea zprvu několikrát zahrozila prostřednictvím Álvara Moraty, jenže španělský forvard si po půlhodině hry přivodil zranění zadního stehenního svalu a musel z trávníku předčasně odkulhat. Manažer Antonio Conte dal v tu chvíli přednost Willianovi na úkor Michyho Batshuayie, ovšem snaha posílit záložní řadu s Hazardem na hrotu se po zbytek poločasu minula účinkem. Citizens měli jasně více ze hry i nadále a dvakrát do přestávky sahali po průlomu skóre. Nejprve brilantní protiútok hostí ztroskotal na nepřesné Sterlingově finální přihrávce a v 44. minutě musel Thibaut Courtois vytáhnout kvalitní zákrok proti hlavičce Fernandinha.

Také po změně stran Manchester City pokračoval v územní převaze a neustálé bušení do zatažené defenzivy Chelsea se hostům po dvaceti minutách přece jen vyplatilo. Zatímco střelu Davida Silvy již z hloubi pokutového území ještě stihl parádním blokem zastavit Marcos Alonso, chvíli nato již nikdo z hráčů v modrém nedokázal zavčasu skočit do pumelice Kevina de Bruyneho, jenž si narazil s Gabrielem Jesúsem a po skvostném úterním zásahu v Lize mistrů s Šachtarem Doněck si připsal i první gól v domácí soutěži.

Ani s nabytým vedením hráči Manchesteru neustali v aktivním napadání a stále svého protivníka nepouštěli k sebemenšímu tlaku, natožpak brankovým příležitostem. Šest minut před koncem měl pojištění náskoku na kopačce Jesús, jenž přesnou ranou z voleje úspěšně překonal Courtoise, avšak na brankové čáře za belgického brankáře stihl zaskočit Antonio Rüdiger. To už ale hosty nijak zvláště mrzet nemusí, neboť si i tak připisují zasloužený triumf 1:0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 0:0

30.09.2017 16:00

Góly: -

Ani Bournemouth ani Leicester si před reprezentační pauzou na kýženém klidu nedodaly. Po bezbrankové remíze se oba celky mohou těšit z jediné výhry po sedmi kolech, v obou případech proti Brightonu and Hove Albion. A to je setsakramentsky málo...

Craig Shakespeare se pokusil své Foxes nakopnout nečekaným tahem, když poprvé od měsíce dubna do základní sestavy nenominoval Riyada Mahreze, velký užitek však takový krok neměl. Naopak, po oťukávacích úvodních pasážích to byl Bournemouth, kdo se prezentoval živelnějším výkonem - Defoe ale ve své šanci nepřesvědčil a jindy zase Pugh pohrdl jeho nabídkou. Kinga jednou zklamal vnější nárt.

Ve druhé půli už se svých ojedinělých šancí dočkaly také Lišky, ovšem Okazaki v nejlepší pozici rovněž mylně vsadil na (nepřesnou) koncovku vnějším nártem a v závěru Aké divže neodvracel Mahrezův nízký centr do vlastní sítě. Na opačném konci hřiště se Defoe jen marně hlásil o pokutový kop.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 4:0

30.09.2017 16:00

Góly: 3. Juan Mata, 35. Marouane Fellaini, 49. Marouane Fellaini, 86. Romelu Lukaku

Můžete jít o dům dál, tady není nic nového k vidění. Manchester United už počtvrté v sezoně vyhrál 4:0 (přičemž loni čtyři góly vstřelil v jediném utkání), znovu se na jeho řádění podílel Romelu Lukaku; Crystal Palace opět v této sezoně nebodoval, a znovu tak činil, aniž by vstřelil jediný gól...

Bavit se na účet Crystal Palace už snad ani není legrace, a tak jenom suše připomeňme, že doposud v historii Premier League pouze Portsmouth roku 2009 načínal sezonu sedmi porážkami v řadě. Sestup se mu nevyhnul, a sestupově dnes opět vypadali i Eagles. Trenér Roy Hodgson musel improvizovat s Bakarym Sakem v roli falešné devítky a výsledkem je jediná střela na bránu.

Red Devils se po dnešku v 11 zápasech sezony prosadili už 33krát a dnes se jim opravdu útočilo s lehkostí. Už ve třetí minutě Rashford v souboji 1 na 1 oloupal Joela Warda a připravil Juanu Matovi gól při Španělově 200. startu v Premier League. Další dva góly přidal Marouane Fellaini z centrů Younga a Rashforda, a jednu vzdušnou dodávku střídajícího Martiala pak v obligátní branku proměnil i Lukaku.

Výsledné skóre 4:0 je vůči Crystal Palace ještě relativně milosrdné. Chris Smalling v jednu chvíli z dobré pozice hlavičkoval mimo, vymezený prostor jindy trestuhodně netrefil ani Lukaku, a Rashford s Martialem byli oba odmítnuti Hennesseyho skvělými zákroky.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 2:1

30.09.2017 16:00

Góly: 40. Mame Diouf, 85. Peter Crouch - 75. Maya Yoshida

Stoke City doma nakonec porazilo hostující Southampton, ale jeho vítězství je hodně těsné a vydřené. Hosty od získání jednoho bodu dělilo jen pět minut, než se dlouhánovi Peteru Crouchovi povedlo rozjásat Britannia Stadium rozhodující trefou.

V prvních chvílích to byli hosté, kdo se ujal míče a snažil se vyprodukovat něco kvalitního. Dušan Tadić poslal centr na Davise a ten střílel z pravé strany, jenže jeho střela nakonec zaplula jen do boční sítě. Ani Redmondovo zakončení o pár minut později nebylo příliš přesné a brankář Jack Butland si mohl oddechnout. Jeho obránci se ale dnes moc nesoustředili.

Domácí se pořádně ozvali až po dvaceti minutách. Xherdan Shaqiri dostal zpětnou přihrávku v pokutovém území a už se chystal vypálit, jenže balon mu v nejposlednějším okamžiku ukopl pozorný obránce Ryan Bertrand! O chvíli později se Nathan Redmond dostal do pokutového území a z otočky pálil, avšak do cesty se mu postavil Zouma.

Pět minut před koncem první půle se domácí konečně ujali vedení. Rohový kop měl na starosti Xherdan Shaqiri a našel brilantně hlavu veterána Mameho Dioufa. Ten vyskočil nejvýš a hlavičkou překonal brankáře Frasera Forstera - 1:0 pro domácí.

Jen o minutu později si domácí mohli skoro užít další gólové oslavy. Stačilo, kdyby faulovaný Saido Berahino z nařízené penalty proměnil. To se ale nestalo a brankář Forster se vyznamenal! Ve druhé půli se právě Berahino hodně snažil své zaváhání odčinit, ale neměl dostatek štěstí.

O chvíli později umotal Dušan Tadić u vápna dva protihráče a našel centrem Shanea Longa, který ale mířil hlavou nad bránu. Dvacet minut před koncem se na hrací plochu dostal veterán Peter Crouch. Po pěti minutách jeho pobytu na hřišti ale sledoval radost hostí. Centr od Tadiće se přes Longa dostal k japonskému obránci Mayovi Yoshidovi, který srovnal - 1:1.

Radost hostů ale netrvala moc dlouho. Po pádu ve vápně se penalta ve prospěch domácích nepískala, ale celá akce pokračovala. Maxim Choupo-Moting z úhlu trefil brankáře Frasera Forstera, jenže balon se k němu dostal. Tentokrát nahrál před bránu volnému Peteru Crouchovi, který se snad ani mýlit nemohl - 2:1 pro domácí!

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Watford FC 2:2

30.09.2017 16:00

Góly: 18. Salomón Rondón, 21. Jonny Evans - 37. Abdoulaye Doucouré, 90+5. Richarlison

Watford se nadále může považovat za specialistu na venkovní zápasy poté, co Richarlisonův pozdní zásah pro Hornets zachránil alespoň bod. West Bromwich tuto ztrátu bezesporu velice olituje, vždyť po 21 minutách vedl už o dva góly...

Když po hezké výzvě Krychowiaka udeřil Rondón a následně hlavičkou navázal Jonny Evans, vypadalo to s Watfordem zle nedobře. WBA zaznamenalo dva góly v rozmezí tří minut, přičemž doma obyčejně body neztrácí. Jenže Richarlison měl praxi, když před týdnem v závěru utkání se Swansea dokonce pro svůj tým zařizoval vítězství, a tak jeho dnešní vyrovnání hlavou v nastavení tolik nepřekvapilo.

Hornets navíc po většinu zápasu platili za tu aktivnější stranu. V jednu chvíli sice mohli prohrávat už 0:3 nebýt mizerného zakončení Jaye Rodrigueze, ještě před přestávkou nicméně měl snižovat Carrillo, aby se následně totéž přeci jen povedlo Doucourému po pěkném přistrčení Richarlisona. Sám mladičký Brazilec pak udeřil po standardce Holebase, kterou zbytečným faulem soupeři daroval McClean.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:0

30.09.2017 16:00

Góly: 90. Diafra Sakho

Swansea dlouho hrála s West Hamem vyrovnanou partii a to se odráželo také na bezbrankovém stavu utkání. V 90. minutě ale nakonec přesto padla, protože se o výhru domácích postaral útočník Diafra Sakho. Jako střídajícímu hráči mu stačilo pouze 12 minut.

Prakticky od prvních minut domácí Kladiváři tlačili svého soupeře, ale ve skórování jim bránil vynikající brankář Łukasz Fabiański. Polský gólman se musel ukázat už po pěti mintách, protože do vápna se snesl parádní centr na zadní tyč a Andrew Carroll vypálil. Fabiański se však vymrštil a jeho pokus vyrazil!

Hosté nehráli špatně a především ve středu pole svého soka přehrávali. Rozdílovým mužem byl v prvních chvílích především Renato Sanches, který jednak likvidoval výpady soupeře, ale také dokázal rychle tvořit hru. Právě od mladého Portugalce dostal skvělou nahrávku Tom Carroll, který tvrdě vypálil. Jeho pokus však byl zablokován obráncem.

West Hamu trvalo nejvíc to, aby se dostal přes půlící čáru, kde duo Carroll - Sanches operovalo. Swansea se zase potýkala s finální fází, která byla až nepříjemně nepřesná a bez nápadu. Brankář Joe Hart v první půli prakticky žádnou práci neměl a nepřesná hlavička mladíka Abrahama ho v samém závěru první půle z klidu také nevyvedla.

Necelých deset minut poté, co se oba týmy vrátily na hrací plochu, se snesl parádní centr ze strany přímo před brankáře Fabiańskiho, což nezaregistroval ani jeden z jeho obránců. Pro hosty to dobře dopadlo, protože ačkoli má Andrew Carroll svých 193 centimetrů, na balon ani v pádu těsně nedosáhl!

V 78. minutě se událo klíčové střídání, protože útočnía Javiera Hernándeze nahradil Diafra Sakho. A stejně tak byl na hřiště poslán čerstvý bek Arthur Masuaku. Krátce poté měl Andrew Carroll opět smůlu, protože když pálil z druhé vlny, nastřelil břevno!

Nakonec to však Kladivářům vyšlo, protože v 90. minutě se rozeběhl obránce Arthur Masuaku po straně a centroval. Na vzdálenější tyči hostující hráči neuhlídali právě Sakha, který ve skluzu dostal míč do brány!

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Tottenham Hotspur 0:4

30.09.2017 13:30

Góly: 9. Harry Kane, 16. Ben Davies, 23. Harry Kane, 90+1. Moussa Sissoko

Inu, srpen ať si třeba pánbůh strčí za klobouk, ale v září, to už je ten starý dobrý Harry Kane opět na scéně, přesně podle plánu. Ba co víc, již třetím dvougólovým představením si kanonýr Tottenhamu vylepšil svůj osobní rekord v počtu gólů na jeden kalendářní měsíc (za klub a Anglii jich dal 13), když tentokrát pomáhal Spurs k jasné výhře nad Huddersfieldem...

Wagnerův nováček se prozatím řadí k příjemným překvapením ročníku, Tottenham však na něj byl přeci jen příliš velkým soustem. Už po devíti minutách Kane navázal na Trippierovo přistrčení hlavou a chvíli na to zase Ben Davies navázal na svá předešlá výtečná představení, když před brankou osvědčil klid po kombinaci svatého triumvirátu Kane - Alli - Eriksen.

Nejhezčí gól zápasu přinesla 23. minuta, kdy Kane znovu přebral přihrávku Trippiera, prosvištěl si to vápnem soupeře a následně levačkou krásně zakroutil míč k tyči. V tu chvíli bylo hotovo, ačkoliv ani Huddersfield se úplně nevytrácel, a dokonce skrze jedovatou ránu Depoitreho orazítkoval břevno Llorisovy klece. Sám francouzský gólman se však musel činit jen při jedné ráně Smithe.

Po přestávce pak Tottenham přirozeně polevil, stále ale ještě stihl přidat alespoň čtvrtý gól, když střídající Moussa Sissoko z blízkosti a za pomoci teče konečně oslavil svůj první zářez v londýnském klubu. Terriers takto dneska inkasovali víckrát než v předešlých šesti kolech dohromady. Spurs načali novou sezonu čtyřmi venkovními výhrami v řadě poprvé od roku 1960.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City761022:219
2.Manchester United761021:219
3.Tottenham Hotspur742114:514
4.Chelsea FC741212:613
5.Arsenal FC741211:813
6.Burnley FC73317:512
7.Liverpool FC733113:1212
8.Watford FC733111:1212
9.Newcastle United73137:610
10.West Bromwich Albion72326:89
11.Huddersfield Town72325:79
12.Southampton FC72235:78
13.Stoke City72237:118
14.Brighton & Hove Albion72145:97
15.West Ham United72147:137
16.Everton FC72144:127
17.Leicester City71249:125
18.Swansea City71243:85
19.AFC Bournemouth71154:114
20.Crystal Palace70070:170

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (914)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Kane je fakt world class, jeden z mála anglických hráčů, který je kvůli národnosti podceňován. Nechápu důvod, když těch přeceňovaných jsou naopak mraky.

Reagovat
Counter

Řekl bych, že mu zatím kazily pověst výkony na repre šampionátech. Za jednadvacítku i áčko na Euru byl pokaždé vyflusaný po náročné sezoně a hrál dost bídně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch šampionátech mu to navíc kazil celý tým, který hrál také bídně.

Reagovat
risk je zisk

Ty asi myslíš to minule EURO, kde hrál naprosto špatně, nehledě na to, ze se snažil zahrávat všechny standartky, které byly opravdu špatné? Tak to potom ano, kazil to cely tým.

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš hodiť neúspech na Eure na Kanea? Ten tím viedol Roy Hodgson. Chápeš?

Reagovat
Counter

Nikdo to na něj nehází, ale stejně tak Hodgson nemohl za to, že Kane tehdy netrefil ani vrata od stodoly.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
risk je zisk

Ja reagoval na tohle "Na těch šampionátech mu to navíc kazil celý tým, který hrál také bídně."

On se az tak moc snazil, ze toho bylo az az. Kazil vsechno, urcite byl unaveny po te narocne sezone, ale tim, ze se snazil byt u vseho, dopadlo spise negativne pro Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím určite súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na zápas Anglie s Itálií v Olomouci a Kane byl suverénně nejlepší na hřišti. Bohužel, co si neudělal sám, to neměl.

Reagovat
Counter

Já na tom zápase byl taky a nejlepší byl na hřišti Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam byl taky a ani jeden se mi nelíbil.

Reagovat
Counter

Proto taky s Itálií prohráli 3:1 a skončili ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Čísla má neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda liga.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

To bude, až se připojí Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hraje celou svoji top formu pod jedním manažerem, předtím tak dobrý nebyl, v repre to taky není úžasné.

Je to top hráč v rámci PL určitě ale do top 5 se zařadit nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Celá ta slavná generace MU se nedá brát vážně, vždyť hrála pod jedním manažerem.

Reagovat
r.mrazik

Akorat toho vyhrali trochu vic,coz se taky pocita...ale jinak ok srovnani

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry utocnik ale precenovany. Na podobne urovni jako Benteke. Myslim si nebo teda vim , ze Kane nepatri ani do TOP15 utocniku na svete

Reagovat
TheTopFootbaler

Benteke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

wut

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

jasne, aj taky Berahino je ovela lepsi ako Kane

Reagovat
FUnk

Běžného?

Reagovat
Cobra

Vyjímaje Alliho od všech paradní výkon. Především od Diera. Ten první poločas ve středu hřiště kraloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dier dnes fakt super

Reagovat
frank
Reagovat
smazaný uživatel

Podle highlightů vynikající výkon od Daviese, a to mu měl ještě Kane namazat na další gól. Letos hraje do útoku o dva levely výš než na začátku loňské sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Poch effect

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Další 4:0 vítězství, zajímalo by mě, kdy konečně dáme bůra. Fella dva góly, ten cápek je neskutečnej. Lukaku pokračuje ve svém goalstreaku. Anthony je taky hodně ve formě, hraje jedna báseň. Rash dvě áčka, slušný výkon. Výborný zápas a po právu první pozice.

Reagovat
Tommy the Gunner

Crystal Palace Foy

Reagovat
Steven666

to čo predvádza Cp nie je hodné PL, toto prekonáva i Derby County pred desiatimi rokmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 4:0

Reagovat
Whitemedia

Swansea po sedmi odehraných kolech PL dohromady 11 střel na bránu.. Koukat na jejich zápasy je utrpení, dál už to určitě zkoušet nebudu..

Reagovat
Cobra

Palace skóre 0-17 To tu asi dlouho nebylo?

Reagovat
iamek

Pritom ten kadr podle jmen nevypada vubec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa I to Derby začíná být ve srovnání s nima větším přínosem jak oni...

Reagovat
r.mrazik

Cim to je? Zaha a benteke mimo?

Reagovat
kiwwi

kazdopadne Palace vytvorilo rekord, ale ani jeden z predchadzajucich troch timov, ktore ten rekord pred nimi nastavili, v ten rok nezostupil

Reagovat
Hokaido

Přitom ten tým má prostě na boj o nějakou top 10, ale teď už je to jen a jen o hlavě. Stejně jako u WHU, ten měl loni krizi, nevyměnil trenéra a dodnes se z toho pořádně nedostal.

I to načasování vyhazovu de Boera bylo špatný, mělo případně přijít až po příštím zápase s Chelsea, protože bylo hodně pravděpodobný, že po dvou zápasech v Manchesteru ten tým bude zase na dně. Hodgson úplně přišel o tu výhodu novýho impulsu.

Reagovat
iamek

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ten tým nemá na top ten ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

napada me jenom Derby 07/08 ...ale to meli aspon 4 body a skore 4:20

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/derby-county/zapasy/premier-league-2007-2008/?cID=6&sID=14

Reagovat
Tuard.MUTD

Spokojenost. Martial příště v základu, děkuji. Opět další 4:0.

Reagovat
r.mrazik

Dneska opravdu suchy triko

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Cobra

On je prostě naprosto boží. Jedno z nejlepších levých křídel v lize, momentálně možná i to nejlepší.

Reagovat
kiwwi

zase by som neprehanal, jeho vykony su dost nevyrovnane...jemu pridava to, ze on nevie byt priemerny...bud 10x strati loptu alebo predvedie nieco uplne bozske

Reagovat
smazaný uživatel

to si ho asi pletes s mkhytaryanem

Reagovat
smazaný uživatel

? Ten je absolútne výborný, kľúčový hráč pre celú ofenzívnu hru United

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o trolling? Hraje otresne - krom asistenci a 2 zapasu bida a to United sleduji a Miktaryan je pravidelne na rucnik

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

máš absolútnu pravdu....dnes mal úspešnosť prihrávok 59%!!! posledné zápasy je pravidelne najhorším na ihrisku...a k Martialovi - tak vyrovnané a kvalitné výkony nemal od prvej sezóny u nás... každú minútu, ktorú tento rok od Mourinha dostal, využil na 110%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak co je u vás, tak první sezónu byl top, druhou podprůměr a letos je zase top, nebo se pletu? Já bych ho strašně rád viděl u nás.

Reagovat
Counter

Postav se do fronty

Reagovat
MySch017

túto sezónu nemal žiadny slabý zápas...na to, koľko dostáva minút, je absolútne fantastický...nepleť si ho s Mkhitaryanom

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je TOP a momentalne v TOP forme - to uprednostvani ang. hype Rashforda nezna mezi.

Reagovat
EXoRcIsT

Práveže oni su super keď sa striedajú . Jeden tu obranu unavy a druhý dorazí

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

13 - Harry Kane now has 13 goals for club & country in September 2017; his best ever goal tally in a single month of his career.

This equals the highest tallies in a single month by both Lionel Messi (13 in March 2012) & Cristiano Ronaldo (13 in Oct 2010).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neda gol v srpnu neni TOP utocnik. Az ho da , tak napis a nedavej sem nejaky pseudo statistiky. Kazdy vime jak to na konci dopadne. Totenham bez trofeje - Harry Kane na 2. miste v tabulce strelcu

Reagovat
Hokaido

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tie statistiky za kalendarne roky si vedies sam co? Neverim, ze este existuje niekto iny co by nieco take useless robil.

Reagovat
nani92

to mu robia Mayovia

Reagovat
kiwwi

na objednavku pre ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl Rashford, už jsi tady vystříkaný.

Reagovat
kiwwi

Lukaku ma tuto sezonu lepsiu bilanciu ako Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Super, na to, že je horší hráč, tak dobrý úspěch.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

pro Harryho je škoda, že slovo úspěch je u Spurs cizí clovo

Reagovat
kiwwi

Super, na to, ze je to asi o 5 levelov horsi hrac ako Messi alebo Ronaldo, tak dobry uspech.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palace by melo vyhodit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To si Jairo vybral teda ..

Reagovat
Hokaido

Foxes úplně hrůzostrašnej výkon, Bournemouth si určitě zasloužil 3 body. To Shakespearovo 442 prostě moc nefunguje a fungovat asi nebude, protože celej tým není a nikdy už nebude v mistrovský formě zpřed dvou let. A rázem se tak ze smrtícího systému stává celkem dobře bránitelnej systém bez nějaký velký útočný zbraně. V podstatě stačí svědomitě hlídat Vardyho a celej tým je bezradnej. Snad brzo poletí, tohle nikam nevede.

Aké byl skvělej, za mě asi MOTM.

Reagovat
matZz

Aké je skvělej dlouhodobě, moc jsem nepochopil ten návrat do Chelsea, když ani nedostal pořádnou šanci a místo něho utratili balík za Rüdigera

Reagovat
kiwwi

Lukaku, Martial and Rashford have been directly involved with 32 goals this season (Lukaku: 10 games, 11 goals 1 assist ; Rashford: 10 games, 5 goals 4 assists ; Martial: 9 games, 5 goals 6 assists)

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Big Fella je v tom stredu hriste daleko platnejsi, nez Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Kam až to nechají CP zajít...

Reagovat
smazaný uživatel

Goals in 2017:

Harry Kane - 36

West Ham - 35

Southampton - 33

Swansea - 33

Burnley - 32

Watford - 31

Stoke - 28

WBA - 27

C.Palace - 26

Reagovat
smazaný uživatel

šutér...

Reagovat
Pasha

Reagovat
Hokaido

Už jsi s tím otravný, Jany. Harryho tu mají snad všichni rádi, tak nám ho, prosím, neznechuť!

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem už radši nebudu psát nic.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

To je slovo do pranice

Reagovat
Hokaido

Palcohonič!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

načo tu potom sme

Reagovat
Swarley
Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

koho chces ojebat

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

to už stejně udělal Levy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Fenri

Reagovat
MySch017

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kucka

Škoda, že už není Kostka, CP by každý kolo plnilo statistickou rubriku

Reagovat
fenixLFC

omg to zas bude ta ujebana repre prestavka?

Reagovat
nani92

vy by ste mali byť najviac vdační za repre pauzy

Reagovat
vladis271

Budes ronit slzy po nej chlapcek.

Reagovat
nani92

myslíš, že nás Skoti predbehnú?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

0:4?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si oikofób, Milan.

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty.

Reagovat
Hokaido

Wow, wow, wow. City o parník nejlepší výkon letošní sezony v PL. Se 3 stoperama nás ještě nikdo takhle nepřehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš

Reagovat
Mimalu

no Spurs nás minulou sezónu někdy kolem zimy rozebrali podobně

Reagovat
Whitemedia

i Mourek si nás jednou solidně povodil

Reagovat
Hokaido

Pamatuju si to, ale tak hrozný jako dnes to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále FA Cupu?

Reagovat
Hokaido

Proti Arsenalu? To ani náhodou. Dneska nás City herně vyloženě ponížili, kdežto to finále byl plus minus vyrovnanej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ste v tom finále nemali v prvom polčase ani hovno, len v druhom gól a potom polo šancu Costu na konci, veď to bolo až smutné...

Reagovat
Hokaido

Viděl jsi to dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale to nemení nič na tom,že finále FA cupu nebolo vyrovnané.

Reagovat
Nikikrew

ze vyrovnane

Reagovat
Hokaido

Plus minus Se dneškem se to určitě srovnávat nedá.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je jednou poprvé

Reagovat
Switchback

Čukotka na kolotoči City

Reagovat
Snatus

Dneska rozhodl minisouboj Silva x Fabregas. Guardiola nás přejel takticky.

Reagovat
smazaný uživatel

City asi najlepšie predstavenie, aké som kedy videl v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na PL koukáš od dneška?

Reagovat
smazaný uživatel

len výsledky na teletexte

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanda Barcelony

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně výborné napadání Chelsea měla málo prostoru na rozehrávku loni jsme takhle výborně hráli proti United když jsme vyhráli 2:1

Reagovat
blade115

Chelsea v prvé řadě ani neměla na koho rozehrávat.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

to byl dost možná ještě dominantnější výkon

Reagovat
Counter

Bylo úžasné, jak od první do poslední minuty v kuse naplno makali. Všichni do jednoho.

Reagovat
Teoretik

ale kvalita směrem dopředu nebyla taková, aby se to dalo popsat jako nej výkon City, ač samozřejmě to bylo proti Chelsea... někdy kazili v úplně jednoduchých situacích

Reagovat
smazaný uživatel

šancí bolo viac než dosť, napriek tej hre CFC

Reagovat
Counter

Já to právě beru tak, že Chelsea směrem dozadu podala kvalitní výkon. Proti liverpoolům a arsenalům se to kope samo, ale tahle defenziva se nedala jen tak povodit, a proto výkon ManCity na první pohled tolik nevyniká, i když byl špičkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je potřeba vidět, že jim chyběl Agüero, s nim by to trojka klidně mohla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek si zlomil Agüero žebra.

Reagovat
Teoretik

Jesus je fajn, ale Agüerových kvalit zatím nedosahuje

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně když hrají oba, tak je obrana soupeře pod daleko větším tlakem.

Reagovat
Hokaido

Rozhodně jedno z nejlepších za poslední roky. I když třeba naše loňský zápasy s United a Evertonem byly na podobný úrovni.

A i samotný City mělo loni podobnej zápas jako dnes

( http://www.livesport.cz/zapas/tYMwA9we/#prehled-zapasu )

a pamatuju si, že jsem si tenkrát myslel, že je v sezoně nikdo nezastaví. A jak dopadli...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste se všichni posrali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je relatívne, ja sledujem PL tretí rok a fakt som dokonalejší výkon jedného tímu, v tak náročnom zápase nevidel, sorry. Úplne bezchbný výkon a maximálna koncentrácia cez celých 90 min.

Reagovat
Hokaido

Nechápu ten výsměch.

Reagovat
Counter

Lidi to prostě chápou jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi ale stava velmi casto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ta koncentrace byla hlavne dana tim, ze si nedokazali vypracovat naskok, jak se to jinak vetsiniu stane, kdyz jeden tym druheho hodne prehrava. Vyborny vykon to byl hlavne v tom, ze je nezlomilo, kdyz to zpocatku nevychazelo, nepanikarili a furt si jeli to svoje.

Nicmene nejlelpsi vykon si predstavuju komplexnejsi, tedy i se vstrelenymi brankami.

Reagovat
vodka

to jsou přeháňky...

Reagovat
Bayern +

Presne. Pritom trebárs 1-6 u vás je a aj bude ďaleko pamätnejšie než dnešok, bez ohľadu na výkon vtedy a dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Bayern +

Napísal si pičovinu proste. Ešte keby si tam zakomponoval slovíčko "herné" tak budiš. Takto je to kokotina jak mraky

Reagovat
smazaný uživatel

"City asi najlepšie predstavenie..."

Chceš mi povedať, že ten (1:6) tím bol na tom takticky a kondične tak dobre ako dnes?

Reagovat
nani92

Ak by KdB poriadne nevystrelil, tak by z tej dokonalej kondičky a taktiky mali 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dik.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
r.mrazik

Kolik jsme to tenkrat dali tomu arsenalu?

Reagovat
Counter

Dát osm gólů proti týmu s Armandem Traorém by dokázal kdekdo.

Reagovat
r.mrazik

Tak nase sestava byla taky skvela

Reagovat
Counter

Tak FASovi jindy stačilo nasadit sestavu s Fabiem a Rafaelem na křídlech a stejně se vyhrálo easy peasy 2:0.

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo 2:1 v 98 minute.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

???

těch zápasů bylo o dost více

Reagovat
mithro

Reagovat
LAM

City naprosto zasloženě,celej zápas byli lepší.Chelsea hrál hroznou tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně nám dejde už ten titul tady není co řešit. Jednoznačně nejlepší tým světa na dlouhé roky dopředu

Reagovat
Swarley

no to se teda na to Sydney FC podívám

Reagovat
smazaný uživatel

dejde

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Dneska nulová šance vyhrát, totálně dojebaný zápas. A z velké části to jde za Contem, nasadit tam 3-5-2 s Azpim na wingbacku a bez útočníka vepředu, to je totální rezignace na útok. Příšerný. Ještě jeden takový zápas nás čeká proti MU, oba ty týmy jsou kvalitou prostě o něco výš, my to prostě musíme bodově dohnat proti slabším týmům, nedá se nic dělat.

Reagovat
Snatus

Azpi nebyl zas takový problém, ale vystřídat Moratu a nasadit Williana byl neuvěřitelný průser. Trochu jsem nepochopil, proč reaguje tak pozdě na průběh utkání. Změnu mohl udělat dávnou před tím golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Mitchi tam stepoval skoro 10 minut před tým gólem

Reagovat
Snatus

A to něco mění? Do hry ho neposlal.

Reagovat
HorajzmAmmann

No uvidíme jak na tom jsme až proti City, Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to asi nedoženete, když Manchestery jim dávají nálože.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to fajn výhra.

Reagovat
Miguel19

Naprosto zoufalej a trapnej výkon. My jsme snad ani nechtěli vyhrát. Hrozné zklamání

City nás přejelo ve všem. Samozřejmě se můžeme vymlouvat na krátký čas přípravy či něco podobného, ale tohle se mělo řešit v létě. Leda hovno, že se přestupák nakonec zvládl relativně dobře. Do ofenzívy máme 2 hráče, teďka možná na nějakou dobu jenom jednoho. To je nepochopitelný. Za Fabregase taky nikdo.

Hodně smutný tohle předvést doma. Nejlepší od nás Christensen, který stejně poputuje na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

4-18 na střely by na Chelsea nevyhrál nikdo. Troufám si říct, že máme nejlepší tým, co kdy historie Premier League viděla.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že prostě ten tým má ambice být furt nejlepší v lize i na světě. Tohle bude velkolepé prostě

Reagovat
Miguel19

To by bylo teda smutný, kdybyste po takových investicích nechtěli být nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Zvykejte si na to. Tohle je teprve začátek a už ted na nás nikdo nemá

Reagovat
Miguel19

To jsem zvědavej. Tyhle velkohubé prohlášení se mnohdy vymstí..

Reagovat
iamek

Jako ti co se smali zraneni Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

myslim, ze si nebude na co zvykat, nejaku trvalu dominanciu z vasej strany ani neocakavam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale strašně egoistické tvrzení každý posiluje každý chce titul sezona je dlouhá může se stát cokoliv může přijít klíčové zranění brankáře nebo obránců.V Evropě je mnoho ambiciózních týmu co chcou vyhrát LM včetně samozřejmě nás ale říct že na nás nikdo nemá je strašně komické

Reagovat
celeb

lol, dozit sa casu, kedy sa fanusik CFC stazuje na investicie supera. Roman, rob s tym nieco !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej hop, když si ještě neskočil. Určitě ale hrajeme skvěle !!!

Reagovat
cejen13

Zase dobrý

Reagovat
iamek

Kubajs is back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi si nepamatuješ Arsenal ze sezóny 2003/2004....

Reagovat
Neutron

on si toho nepamatuje asi trochu viac...ono to tak byva, dari sa, tak sa vyroja fanusikovia...

Reagovat
vladino10

Reagovat
lofin9

Invincibles ti nieco hovori? asi nie ked mas tak 12 max

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhloupější fanoušky co kdy Premier League viděla...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Po tak slusnym vykonu v tydnu to nemohlo dopadnout jinak

Tak, jak jsme vybehli s Atletama, bylo dneska vybehnuto s nama. Naprosto spickovej vykon od City, Tonda dneska dostal pekne pres prdel. Kazdopadne takhle zaslouzena vyhra me prekvapive tolik nesere. Ztracet budou vsichni, vcetne United, jejichz fandove uz se vidi s trofeji v ruce.

Sebrat se a hrat dal, priste uz to chce ale zpatky koule, dneska je nemel ani trener, ani tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko malo penaltu a tutpvku Saula, vy ste nemali ani to

Reagovat
Kixi Syhimour

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale notno uznat že máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vždy.

Reagovat
Svatej

Taky jsme meli sance, maly, ale meli. A je srandovni zminovat penaltu, kterou vam daroval z hovna nas hrac a nebyla vysledem vasich schopnosti, stejne tak Saul se k tomu nemel ani dostat - Courtois spatne vyrazel pred sebe. Zvladej

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Však my nepotřebujeme křídlo, pojďme do sezony s trojicí Hazard, Willian a Pedro.. bezva nápad

Reagovat
blade115

Jj, dnes nám vyloženě chyběl nějaký křídelník no, když Conte křídelní prostor do hry v podstatě vůbec nezapojil. Ta trojka je úplně v pohodě, jen je Willian trochu z formy a Pedro po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden deň odpočinku a prípravy navyše bol skrátka vidieť. Potom to zranenie Moratu. Ale aj Conte k tomu mohol pristúpiť odvážnejšie hneď od začiatku. A keď nie, tak aspoň od polčasu sme mohli hrať s tromi ofenzivnejsimi hráčmi. Azpi je borec, ale na WB to nie je ono.

Pre City zaslúžené víťazstvo. Od začiatku do Chelsea bili a nakoniec to padlo.

Reagovat
iamek

Tak tohle bylo brutalni herni ponizeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra chels, mali ste ich obrať o body!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oberu ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

nené :)

Reagovat
Teoretik

No s touhle Chelsea nemohl Pepek ztratit, v té druhé půli je ale měli doklepnout. Jak to Chelsea po gólu otevřela, tak to řešení situací bylo hrozně nekvalitní.

Reagovat
Teoretik

"otevřela"

Reagovat
Svatej

Jinak 7. Kolo a uz mame za sebou Lester, Arsenal, Spurs, Manchester City a silny Stoke. Uz to bude pravdepodobne jenom lepsi, ostatni ty tezky srandy teprve cekaj.

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

*Burnley

Reagovat
Teoretik

Ten Lester bych tam ale neřadil

Reagovat
vodka

Stoke silné až tak moc není a hráli jste proti nim dost zvláštně na to, v jak improvizované sestavě nastoupili.

Reagovat
Kixi Syhimour

No obrali Manchester a Arsenal

Reagovat
Svatej

Prave proto jsou ty body slusny par silnych tymu tam uz ztratilo body a my jsme na tom meli byt stejne, za me parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Silné Stoke? Máte za sebou tri ťažké zápasy, z toho 2 doma, pričom ste z nich získali 4 body. Nič moc na majstra.

Reagovat
Counter

Aspoň že jim jako vicemistr na domácí půdě zdatně sekundujete

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybne. Ja ale nehľadám dôvody pre vysvetlenie týchto nezdarov ako najsvätejší.

Reagovat
Svatej

Ctes to poradne ? Jakych nezdaru prosimte ? Ja tady neco omlouvam nebo vysvetluju ? Jediny, co jsem napsal, bylo, ze tu tezkou cast mame za sebou - ne ze ji mame USPESNE za sebou. Pointa prispevku byla ta, ze nas ted cekaji vesmes zapasy s tymama mimo topku, takze si ten vysmech strc za klobouk.

Reagovat
kvasha16

titul kludne mozme dat, aj ked samozrejme Manchestre sa zdaju byt velmi silne

Reagovat
cristiano.K.

* nejslabší Stoke ever

Reagovat
spider_8

Zasloužené no, od nás to byl strašidelný výkon Myslím, že se vše odvíjelo od toho, že jsme nedokázali kloudně rozehrát a překonat tu první vlnu pressingu City (který byl btw vynikající). Podle mě byl problém hlavně ve složení obrany, kde Azpi je strašně pasivní a zatažený, když hraje na wingbackovi. V podstatě hraje normálního beka, díky čemuž na téhle straně nemáme podporu pro křídlo a jsme nuloví směrem dopředu. Navíc kdyby hrál klasicky pravého stopera a Rudiger nalevo, tak bychom vyřešili i druhý velký problém v rozehrávce - Cahila. Takhle nám zbývali dlouhé nákopy, které byly po odchodu Moraty úplně k ničemu.

Ukazuje se, že pro nás bude těžké v téhle sezoně vyhrát titul. V létě jsme dostatečně neposílili a jakmile nehrajeme v ideální sestavě, tak máme problém. A to se bude stávat mnohem častěji než loni. Dneska jsme třeba nemohli poslat do hry jiného středního záložníka, náš druhý útočník je v těchto zápasech nulový a složení obrany trpí jakoukoliv změnou. Dneska to tedy v obraně byla především Conteho chyba, ale klidně se nám to může stávat vinou zranění, hlavně Alonsa.

Sice pořád ztrácíme jen 6 bodů a je začátek sezony, ale byly to všechno domácí ztráty, což je špatný. Navíc těžko můžeme doufat v nějakou rapidní změnu kurzu jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Mohlo byť aj o viac.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. Od nejlepšího týmu na ostrovech čekám 4:0 na Chelsea. Ale co, na titul to stačit bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 toho je důkazem

Reagovat
Kixi Syhimour

Porazit nás s červenou kartou na Etihad bez našeho (asi) nejpodstatnějšího hráče přičemž nám v obraně hraje Lovren není důkazem ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

Není ostuda prohrát s lepším. Je to škoda pro týmy PL, že na trůn vstoupil novej gigant, kterej tam nikoho nepustí. Ta budoucnost nás čeká prostě velká.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vstoupil novej gigant

Tak za prvé MCFC je gigantem už delší dobu.

Za druhé PL není Ll a na trůnu ho někdo vystřídá.

A minulou sezónu jste na tom byli ještě lépe..... a jak to dopadlo....

Nikdy, opakuju nikdy nedělej závěry po sedmi kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ted rozbijete United, nás čeká opravdu lehkej los a nakonec uděláme nějakej rekord. Tohle je nejsilnější tým, co jsem měl možnost kdy vidět a v létě přijdou další...

Reagovat
Kixi Syhimour

United nerozbijem

Nejsilnější tým který si kdy mohl vidět

A co?

Arsenal 2003/4

Real Madrid 2016/17

Barcelona poslední desetiletí

Španělsko 2010

Brazílie 2002

Ac Milán 2005

Bayern 2012/13

....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

+United 1998/1999/2000

Reagovat
Kixi Syhimour

Plus bych tam ještě hodil Chelsea 2005/2006

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky hodně silný tým. Minimálně nastejno s nynějšími City.

Reagovat
technecium

Ty troubo zatracenej, já to City taky přeju, ale ty to těmahle dementníma kecama zakřikneš

Reagovat
smazaný uživatel

To teda výhoda fandit City- byla že ji fandilo minimum dementů co mělo potřebu po jednom vyhraném zápase onanovat ne netu.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, dneska si to precte guardiola u snidane a ten tlak, co na nej bude nezvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo Liverpool nás rozbombí. Jako je jasný, že momentálně jste největší favoriti na titul, ale CHLAPE PROBER SE SAKRA!! PL je tak vyrovnaná, že ani nemrkneš a budete mimo TOP 4. Nebo třeba taky ne. Kdo ví... Ale pasovat se na dlouhodobého krále PL je blbost. Vždyť výhra 1:0 je fakt hodná gigantů. Stačil by jeden protiútok Blues a měl bys po ptákách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

kamo už si s tým trápny, kto to tu má stále čítať

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon. Být nejlepší občas leze na mozek

Reagovat
Neutron

komu si fandil v 2014, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Wow, to je pekna frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Dámy a pánové, když se podíváte na součané výkony a kvalitu kádrů i manažerů, souhlasíte, že současná big4 Manchester United, Manchester City, Chelsea a Tottenham nepustí do LM z ligy minimálně v nadcházejících 2 sezónách nihoho dalšího?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle nemůžeš říct, nikdy nevíš co se stane....

A navíc PL je právě krásná v té vyrovnanosti proto nesouhlasím

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. Ale Man City minimálně v následujících čtyřech sezonách nepustí na ligový trůn nikoho dalšího.

Reagovat
Kixi Syhimour

...

Reagovat
Elliasson

To asi nééé, ale letos se mi vážně herně líbíte a s takovou ten titul v Anglii bude ve městě mažestráků, konkrétně jeho modrá část... A v Lize Mistrů budete taky dobří, odhaduji semifinále.

PS: Jak dobře hraje Delph?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral dobre dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál výborně překvapil rozhodně , sem tam nechal hodně prostoru ale co se týče bránění tak nepřešel snad nikdo přes něho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je to krásné. Útočníci dávají branky, obrana zatím dostala jen dva góly. Mourinho odvádí výbornou práci. Hrajeme atraktivní fotbal, na který jsme dlouho čekali Dělíme se o první místo s rivalem, ALE největší, nejtěžší klání nás teprve čekají. Neříkám, že utkání s Leicestren, Evertonem, Southampten, CSKA nebyly těžké. ALE následující zápasy nám ukážou, jak na tom jsme. Venku Live, Benfica, CFC, doma Spurs. Na Huddersfieldu to taky nebude žádný med.

Z toho vyplývá, že jsem šašek a plácám jak Karoch s Hyským dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna minulou sezonu jsme nejvíce ztratili právě s těmi lehčími soupeři, kdy jsme je neuměli dorazit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Celý příspěvek

Poslední věta

Reagovat
vladis271

MU z toho priaznivého losu na začiatku vyťažili skoro všetko čo sa dalo, Teraz ich čaká pekelný mesiac po repre pauze..

Reagovat
iamek

Konecne budou nejake nervy

Reagovat
Spasitel

Hrozný výkon z našej strany jedine Willian potešil ten chlapec má na viac ako na Chelsea už v zime by mal odísť

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, ještě uvidíme v následujících týdnech, jak si poradí s těžkým losem Manchesteři, ale titul už teda vidím jednou nohou u City(i)zens

Reagovat
Infernoqt

Dnes jste mě rozhodně zklamali svým výkonem, takže je na podobný výrok ještě brzo. Ale City jsou i vzhledem k našemu losu favorité, to nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc brzo ještě je čas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejlepší na úplnym začátku sezony už někomu dávat titul to nejtěžší období teprve přijde a v pohodě to nakonec může vyhrát Chlesea nebo klidně Tottenham.. až se v Anglii trochu ochladí, tak jsem zvědavej jak to City bude kopat

Reagovat
Infernoqt

OT:

Hoj, nechce se někdo připojit do NHL fanty na yahoo? Draft už toto pondělí večer. Skoro všichni jsou tu z EF. Zprávou napíšu podrobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea absolútne netušili. Takto ich ešte nikto pod Contem neprehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkovo áno, ale mám pocit, že sa dostali viac do zápasu ako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam nebylo po polocase i co hrat, takze arsenal logicky povolil. Tohle si city nemohlo dovolit.

Reagovat
blade115

Loni s Tottenhamem a MU, oba venku, to vypadalo dost podobně. Výsledkově by se našly i horší. Trochu to tady někteří přeháníte...

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spurs? Jestli myslíš to 2:0, tak to bylo docela oboustranný, co si pamatuju. Jenom Alliho hlavičky musel bránit Azpi, což trošku nevyšlo... Když už, tak 3:0 proti Arsenalu z minulé sezóny, která odstartovala naši sérii.

Reagovat
blade115

Já si to teda pamatuju jinak, ve středu hřiště nás úplně přehráli a my si nebyli schopni vytvořit v podstatě žádnou šanci. A sami si je přitom vytvářeli, což se dnes o City tak úplně říct nedalo. Oni nás sice drželi za půlkou a odjezdili to možná i víc než tenkrát Spurs, ale zase si tolik vyložených šancí nevytvořili.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vitasrp

Vždyť Spurs tenkrát taky ne, měli dvě vyložený příležitosti, který nevyužili, za nás měl dvě šance Hazard, na expected goals to tenkrát bylo snad 1,3 x 0,8 ve prospěch Spurs.

Reagovat
blade115

No ani ne, teď jsem se schválně díval na sestřih a my tam krom těch dvou Hazardových šancí měli jen několik střel zpoza vápna, které ale byly spíš ze zoufalosti, že jsme si nic nedokázali vytvořit ve vápně. Slepice naproti tomu měly aspoň pět dobrých příležitostí a hlavně je dokázaly proměnit. Dnes City měli kolik? Jeden a půl šance? Vždyť i ten gól byl spíš dobrá delší střela KdB, než že by se k tomu nějak skvěle dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tak to mi poser zada.

Reagovat
smazaný uživatel

CITYZENS válcuje Anglii. Takové přehrání Chelsea.

Uznávám i červenou část Manchesteru která drží krok, svině klouzavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude zdá sa v Manchestri, mám taký tušák

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci výkon Tottenhamu, teda až na Alliho, ktorý je momentálne bez formy. Davies je super a Rose bude mať čo robiť znovu sa prebojovať do základu na ligové zápasy. Som rád za gól Sissoka, veľmi mu prajem. Druhý polčas už bol celkom nuda a hrali sme na pol plynu, no nebudem to vyčítať za takého stavu a po náročnom programe na Cypre. Skvelé.

Reagovat
smazaný uživatel

po repre pauze konečně vyhrat na wembley a hura na real,bylo by dobre kdyby se uzdravil wanyama nebo dembele tam budou potreba,jinak dier dnes vyborny,když se nesere do kreace a hraje si to svoje tak nema konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. No zo zápasu proti Realu nečakám body, bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu tyhle kecy od typku co sledujou PL par sezon že titul je už v manchesteru twl,tohle je PL a stratit mužeš s každym,sezona je dlouhá a hrozně náročná,titul získá ten kdo bude mít na konci nejvíc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nějaké klišé, které se do toho příspěvku nevešlo? Míč je kulatý a všechny zápasy začínají 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
Counter

Zkrátka je potřeba trochu toho štěstíčka, aby to tam padlo, může se stát cokoli...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak je to samozřejmě v suchým triku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jdeme zapas od zapasu

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Rssa

"Není konec dokud není konec". Rocky Balboa

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduse receno - Tottenahm opet bude bez titulu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vzhledem k tomu jaké mají oba Manchestery kádry, jaký hrají fotbal, že už teď mají náskok a s ohledem na uzoučký kádr Chelsea, především v ofenzivě, se to dá s klidem říct, že titul půjde do Manchesteru. Jen se neví do které části. Lieverpool nemá obranu, Totenham White heart line a Arsenal je vyčpělej. Navíc tyhle týmy nedaly titul proti snazším soupeřům.

Reagovat
Manik...

Ne, nebude mít Tottenham titul.

Reagovat
Mastný Chobot

300. pre prvorodičky

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtel pochvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

....dej si záležet at to nefandí Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

hrabe vám?

Reagovat
Swarley

všichni víme, že jsi na Giroudy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

LOL Crystal Palace stale bez vstreleneho golu a pristi tyden je ceka jeste Chelsea

Reagovat
Pospovič

vůbec bych se nedivil kdyby to proti chelsea prolomili včetně ziskem bodu/ů

Reagovat
kiwwi

haha tento alibizmus

Reagovat
Pospovič

proč? CP to někdy zlomit musí, navíc to je po reprezentační přestávce, kdy výkony nejsou zrovna optimální. Ale samozřejmě doufám, že to tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jde vám sazka respektive sazkabet?

Reagovat
Miguel19

Nn. Prej jim to už nešlape 24 hodin To je slušnej amatérismus..

Reagovat
Afrokrecek

Je tady nejaky doktor?

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/bigfootballgb/status/914233919293321216

Hazard vs Martial od sezony 15/16

Martial's first 100 apps for United: 30 goals, 23 assists, 7015 mins played (132,3 min/g+a)

For comparison:

Rooney's first 100 apps: 38 goals, 18 assists, 8115 mins played (144,9 min/g+a)

Ronaldo's first 100 apps: 16 goals, 14 assists, 6549 mins played (218,3 min/g+a)

Rashford has "only" 82 apps, but for the curious, he's at 141,5 min/g+a.

Disclaimer: This isn't perfect, it's from transfermarkt.co.uk, which count getting a penalty (if a player is fouled in the box) as assist, so the numbers might be sligtly off.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, zajímavý

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

a to hrá Martial v časoch, ked nie sme uplne na vrchol, ale je to super, je to hviezda veľkého plátna

Reagovat
blade115

POLL: If you could only have one for the next 5 years, who would you have in your side? ⚽️

41% Hazard

59% Martial

Lol.

Reagovat
Swarley

po střídání Hazarda jste začali teprve něco hrát

Reagovat
blade115

Wow, tak on už je nakonec na obtíž...

Reagovat
Miguel19

Však pomohl jenom k 2 titulům v PL. To se s 80 miliónovým Martialem nedá srovnávat..

Reagovat
blade115

Bargain no, co naděláš... Už teď je dražší než slovenský byt.

Reagovat
Swarley

to říkáš ty, já jen říkám Pedro > Hazard

Reagovat
blade115

Nn, já říkám Srandastrom = Swarley

Reagovat
Swarley

všichni jste masopust

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jojo, to bylo tím jeho střídáním

Reagovat
Swarley

já jen popisuji, co jsem viděl, nevymýšlím jiné scénáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak v tom asi hra rolu aj to, ze Martial je o 5 rokov mladsi a o tych 5 rokov bude Martial este len pred vrcholom, zatial co Hazard bude mat uz 31 rokov

asi by som nehlasoval inac aj ked je samozrejme Hazard momentalne lepsi hrac, o tom nemusime debatovat

Reagovat
blade115

Tak je přece ale řeč o následujících pěti letech, ne? To si snad každý vybere spíš hráče, který bude během toho období na vrcholu sil, než toho, který tam v té době ještě ani nebude...

Reagovat
kiwwi

no lenze tak nejak podvedome ratas s tym co bude potom...vacsina ludi si to vezme tak, ze 5 rokov mozem mat supertalenta, co uz teraz predvadza dobre vykony a potom budem mat hraca este stale pred vrcholom z ktoreho mozem tazit dalsich 5 rokov alebo ho spenazit brutalnym sposobom, alebo si vyberiem hraca na istotu ktory mi da stabilne super vykony, ale potom uz nebude vela moznosti na vyber

Reagovat
blade115

Hm, já teda běžně odpovídám na otázku tím způsobem, jak je zadaná, nevymýšlím jiné scénáře.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

dalsi scenar, trochu odvaznejsi je, ze martial bude za 2-3 roky lepsi hrac, ako Hazard za 2-3 roky

Reagovat
blade115

Tak jako vyloučit nelze nic, ale protože tomu momentálně nic nenasvědčuje, tak moc nevidím důvod se o tom bavit. Vyloučit nemůžeme ani to, že se vrátí Bebe a vyhraje zlatý míč, a taky bych nad tím neztrácel čas.

Reagovat
kiwwi

vsak reagujes zrovna na vec ktora nasvedcuje, ze by to tak byt mohlo

Reagovat
blade115

Nenasvědčuje.

Reagovat
kiwwi

dobre

Reagovat
blade115

Tohle je asi nejlepší diskuze, jakou jsme kdy spolu vedli.

Reagovat
kiwwi

podla mna najlepsia aku si kedy viedol s kymkolvek

Reagovat
blade115

Nekaz to.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Pozerate niekto Chmelara na RTVS? Thats escalate quickly To tam teraz budu volat podobnych retardov 5 rokov

Reagovat
Mastný Chobot

mi vyjebalo dekel, keď som to počul však to je reálne človek na podobnej úrovni ako Rudo V.

Reagovat
alcantara

A ten format toho celeho.Verejna obzaloba Kisku bez akejkolvek formy protinazoru To tlste prasa na cele uz uraduje, no.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

neboj, zachvíľu začne dostávať priestor Blaha, začnú volať Perného a Achmatova, či ako sa ten čevený hnis volá a zakončia to Rostasom.

Reagovat
vladis271

španielska vláda to doebala. Mala ich nechať hlasovať a potom by ústavný súd vyhlásil referendum za protiústavné a išlo by sa dalej. Načo je dobré toto násile a zabraňovanie ľudom hlasovať? Náhodou tam ešte niekto umrie a vzbĺkne tam iskra občianskej vojny, nechápem.

Reagovat
Zaschrona

No, pokud by ale katalanska vlada vyhlasila nezavislost, pokud by tak hlasovani dopadlo, coz mimochodem neni vubec jiste, tak to pak Madrid jak potlaci? Tanky?

Reagovat
emanuel habasko

Ne tanky, ale ustavnim soudem...

Reagovat
Zaschrona

Pokud vlada Katalanska vyhlasi samostatnost, ustavni soud Spanelska je uz zajimat nebude...

Reagovat
emanuel habasko

Sice nejsem pravnik, ale rekl bych, ze vyhlasit nezavislost neni jen tak... takovej Brexit se jeste nevyresil a to se chteji vyvazat jen z EU.

Mozna by do toho mohl vnest jasno nekdo fundovany...

Reagovat
Zaschrona

No, vyhlasit nezavislost samo o sobe zas neni tak moc tezke. Jen je nasledne otazka, jak tuto skutecnost prijme okoli. Jina vec pak uz je pravni cesta, prijmuti ustavy a dalsich zakonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Srbsko s nezávislostí Kosova taky nesouhlasí, že jo. A i přestože Kosovo neuznává většina světa, je Kosovo na Srbsku nezávislé. Na válku naštěstí zatím nedošlo, ale to asi i proto, že většina tamních lidí má v živé paměti devadesátky. Ale za mě teda nerozumím snahám o násilné udržení nespokojených minorit pod jednou vlajkou. Pokud chtějí samostatnost, tak díky čau, hodně zdaru.

Reagovat
Achašveróš

to je pak regulerní revoluce pokud je referendum protiustavni...což nevím proč

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Nudaaa, to bolo také slabé tempo, že ani Xhaka nestihol byť na facku. Holding s Nachom výborní, Bellerín dobrý, ostatok nič moc až tragédia.

Reagovat
emanuel habasko

Na facku byl Ramsey, ten jen rozhazuje rukama nebo si na metr pribehne pro balon a nahraje ho do strany nebo zpatky (viz jeho galapredstaveni chvili po druhem golu). Zajebal tam dve strely z voleje...tu golovku mu pro dnesek vycitat nebudu. Takze jediny co umi jsou nabehy z druhe vlny, ale co z toho, kdyz ani on ani tym toho neumi vyuzit...

Reagovat
Mastný Chobot

trošku hyperbola, ale hej, dnes bol dosť zlý

Reagovat
emanuel habasko

Jj, trosku jsem si zaprehanel, ale Ramseyho prinos je ted fakt minimalni.

Reagovat
Hachim Mastour

Posledna veta je pravdiva, az na to, ze to tim vyuzit vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Povinne tri body, jinak nuda. Uz dlouhodobe hrajem takovy halabala fotbal, kdyz se spolihame na individuality. Cest tem par vyjimkam (Chelsea 2x, City FA Cup)

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Gunner14

Another Arsene Wenger landmark.

He has now won Premier League matches against 45 different clubs - a record high.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika, kterou by získal časem kdokoliv, kdo by dostal v nějakém klubu neomezeně času.

Reagovat
Gunner14

Tak až jí někdy dostane nějakej trenér Tottenhamu tak jí sem lupni, mně to vadit nebude.

Reagovat
SunFells

Ale tvým vnukům třeba jo.

Reagovat
oddy

Těžko

Reagovat
SunFells

Lacazette teda přišel už i o to málo, co měl.

Reagovat
Amos

Tak teda výkon naprosto nudnej... Občas tam Alexis zabojoval, ale jinak jsem bych od Arsenalu chtěl, aby tyto zápasy doma vyhrávali vyšším rozdílem.

Z té trojky Morata, Lukaku, Lacazette zatím Laca jasně nejhorší. Bohužel.

Jinak samozřejmě nejslabší místo je střed zálohy, tam potřebujeme jednu až dvě posily. Osobně bych chtěl Naingolana a ještě nějaké DM.

Snad budeme alespoň do top 4. Pak se soustředit na výhru EL, ať alespoň něco máme.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

místo koho chcete bejt do top4?

Reagovat
Counter

Spurs nebo Chelsea. Záleží, nakolik je semele LM.

Reagovat
smazaný uživatel

jako mozny to je, ale je hodne vtipny, ze je s tim nekdo schopnej pocitat

Reagovat
Counter

"Snad budeme alespoň do top 4" - mně to nepřijde jako vyjádření, že by s tím počítal, spíš jako přání.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak s tím se tak nějak počítalo... Vědělo se, že Lukaku je sázka na jistotu a že Morata bude bude buď flop, nebo superkauf. No Lacovi jsem věřil víc, zatím slabý salát.

Reagovat
vrabejka

Ještě že Koeman nešel do té Barcy

Reagovat
SunFells

V Evertonu už si myslí něco jiného.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

já myslím že i dnes je větší šance, že dostane dřív přes držku v Liverpoolu než v Barceloně

Reagovat
Zaschrona

No, dneska zdrhal ze hriste jeste rychleji nez minule..

Reagovat
Swarley

taky chce nezávislost #freeKoeman

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze nechce. 6 milionu liber rocne je dobry duvod.

Reagovat
smazaný uživatel

to má dost

Reagovat
vrabejka

Reagovat
iamek

Jeden z mala jsem Evertonu pred sezonou neveril, ale ze to bude az takova tragedie

Reagovat
Maresma

Ja taky ne. Toho Lukakua nahradili hur, jak my Suareze..

Reagovat
kiwwi

Zaschrona(Jaroslav)10.07.2017 19:03

Tesim se na budoucnost bez nej. Jako tym budeme silnejsi

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No jo, tehdy vira jeste byla...

Reagovat
kiwwi

sorry, ale toto nie je o ziadne viere

Reagovat
Zaschrona

Je to o vire. Tehdy jsem mel pocit, ze by to mohlo fungovat, zacatek leta byl z hlediska posil fajn. Pote ultra zklamani, ke kteremu se navic pridalo trenovani Koemana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Naprosto neakceptovatelne predstaveni. Idealni cas na zmenu, repre pauza. Pro Burnley snadne body.

Reagovat
iamek

Ktera to je faze?

Reagovat
Zaschrona

Hledani noveho trenera, doufam.

Reagovat
iamek

Kucera bude po dnesku volny.

Reagovat
Zaschrona

Horsi by to mozna nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Evertom je stále lepší než AC Miláno?

Reagovat
Zaschrona

Fakt je potreba se zrovna dneska ptat na tak hloupe otazky?

Reagovat
The Krupy

Otázka je normálna, akurát súvisí s hlúpym vyjadrením

Reagovat
Zaschrona

Predevsim souvisi s nepochopenim vtipu, ktery ted navic uz vubec neni aktualni, ale ok.

Reagovat
Manik...

Jo, to dostalo taky... Velký investice a houby z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

bude, ak Everton vyhra aspon 2 zapasy za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti je volný.

Reagovat
Zaschrona

Zkusit se to musi.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Okamžitě Carlovi poslat nabídku

Reagovat
Zaschrona

Jsem pro, ale byl by blazen, jsme zaklety klub.

Reagovat
SunFells

Byl by blázen

Reagovat
Zaschrona

Na druhou stranu, jestli mame nejake ambice, zkusit ho, to je skoro povinnost...

Reagovat
cristiano.K.

(to bude jeho reakce)

Reagovat
Zaschrona

No a co jako? Bych chtel videt tvoji reakci, kdyby nahodou ne...

Reagovat
cristiano.K.

(tahle) ale jo, jen to zkuste, já bych vám ho i přál.

Reagovat
Zaschrona

No vidis, umis byt i fajn...

Reagovat
Hokaido

A jestli máte nějakou soudnost, tak se na to vyserete.

Reagovat
Zaschrona

A co je jako za problem mu zavolat, dat nabidku... kdyz odmitne, tak to je 5 minut casu pryc. Behem repre prestavky neskutecna ztrata, tu uz nedozeneme.

Reagovat
iamek

A proc ? PL musi byt i pro nej lakadlo. Letos to nejak doklepat a pak muze dostat penize a prostot pro budovani tymu. I kdyz na druhou stranu ma svuj vek, ale zase proc nevzit nejakou jinou vyzvu. V Evertonu by ho aspon kabina respektovala.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale on asi zrovna nakej velkej budovatel ne i ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley neporazila Chelsea, Tottenham, Liverpool, ani Everton

Reagovat
kiwwi

ten Everton je tam momentalne jak past na oko

Reagovat
Counter

A hlavně všichni s Burnley hráli doma, tomu se až nechce věřit...

Reagovat
kiwwi

a to hlavne po minulej sezone kde Burnley za celu sezonu uhralo vonku 7 bodov a boli druhy najhorsi tim v celej lige (a aj to 3 body z tych 7 uhrali prave proti CP cim nastartovali ich snuru )

Reagovat
Counter

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Uz by to chcelo sa vratit na 4-2-3-1 s AM Ozilom a hlavne si pockat na navrat Santiho. Tieto posledne 2 domace zapasy boli o nicom, sice sme vyhrali ale herne sme toho ukazali malo. Sanchez mi pride tiez akysi polovicny, ak nechce hrat treba ho asi spenazit v zime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro příště

Mignolet

Trent-Matip-Gomez-Moreno

Can-Grujic

Coutinho

Salah-Solanke-Mané

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Melda

Jako Solanec toho předvedl za těch 20 minut víc než Studie za celej zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Děkuju

Reagovat
nani92

Kloppa si po Rodgersovi povodil aj Benitez..Normal One

Reagovat
vrabejka

Deluded one

Reagovat
LAM

Coutinho to věděl už před sezonou a proto chtěl utéct

Reagovat
vrabejka

Chlapci překvapili čekal jsem 2-1 pro Newcastle. KLOPP OUT.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mignolet-nechat

Gomez-lavička

Lovren-zatřelit

Matip-nechat

Moreno-nechat

Henderson-lavička

Wijanldum-lavička

Coutinho-nechat

Mané-nechat

Dani-prodat

Salah-nechat a naučit střílet

Klopp outdoor

Rafa in

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko máš rokov? Ako dlho sleduješ LFC a futbal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hey co je za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcieť Beníteza späť namiesto Kloppa môže len hlupák alebo decko.

Reagovat
Swarley

takže všichni fandové Liverpoolu

Reagovat
vladis271

masopust pls..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ako na tom môže byť mentálne človek v tvojom veku honiaci si ego na internete kvôli futbalu, hm .

Reagovat
Swarley

som senilný dedko, mám v p-či

Reagovat
Kixi Syhimour

A co máš proti Rafovi?

Člověk kterej nás dvakrát dotáhl do finále LM a vyhrál proti Milánu kterej byl fakticky neporazitelnej a není ti dost dobrej? Podívej se co udělal s Newcastlem já si za tím stojím

Reagovat
eder

In Rafa we trust!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóne odídu Can a Coutinho si myslím, čaká nás ešte veľa práce... Treba zainvestovať do defenzívnych hráčov a útočníka...

Reagovat
Gunner14

OX pekne cameo, cenim. 35m

Reagovat
Gunner14

Nemela byt reakce

Reagovat
vladis271

Can nech si ide. Couts bude mrzet, ale s hentakymi slabymi obrancami nehral ani vneviem brazilskej u17, preco by tu mal ostavat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit ve fantě, po příchodu Auriera, Trippiera za Deleho, byl fakt mistrovský tah. Naštěstí je dostatečně sebevědomý, aby ho to nerozhodilo. Škoda té tyče, tam to chtělo levásem nebo aspoň šajtli. Jinak Kane zase pravá, levá.škoda jen, že mu Tripps namazal ještě na hlavu. Dvakrát perfect hattrick za sebou, to by byla celkem raritka. Ale jak nenamazal tomu Benovi, to jsem ho strašně proklel. Ben mimochodem totální božan letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Davies v lete kúpiť Sessegnona a Rosea by som s čistým svedomím niekde strelil.

Reagovat
smazaný uživatel

My by ho klidně koupili už v lednu pokud bude aspoň trošku ve formě po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

OT politika:

@realDonaldTrump

I told Rex Tillerson, our wonderful Secretary of State, that he is wasting his time trying to negotiate with Little Rocket Man...

Bude válka

Reagovat
Counter

Člověk si vždycky řekne, že Trump už nemůže klesnout níž, ale poslední dny fakt jede bomby.

Reagovat
Swarley

no s takovou ty bomby fakt pojedou

Reagovat
smazaný uživatel

tak on už níž ani neklesá, jenom si udržuje standard.

Reagovat
Counter

Ale jak se teď pustil do té starostky Portorika, to jsem nechápal... A nejlepší ten jeho tweet Portoričanům, ať nevěří fake news - 95 % ostrova je bez elektriky a on si jede furt svou

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

*starostky San Juanu

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. Ale tak toho najdeš víc. Jeho celý twitter je nekonečný vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jsou ty jeho tweety, kdy to vypadá, že snad cestuje časem a v minulosti nás před sebou samým varoval..

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/498008486551506945

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/446461592029630464

Reagovat
smazaný uživatel

však je tomu věnovaý i celý subreddit - https://www.reddit.com/r/TrumpCriticizesTrump

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Podobny subreddit by sa dal venovat aj Mourinhovi

Reagovat
Counter

to je boží

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten tweet nebyl tolik "Portoričanům", že jo

Reagovat
Counter

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/914216744385904640

Jako myslíš, že je za tím další grandiózní plán, jak apelovat na své voliče? Podle mě je daleko pravděpodobnější, že Trump je prostě nezvladajko, který žadonění hispánské političky o pomoc bere jako útok na svou osobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přesvědčenej že to jsou notičky pro jeho voliče, co maj psát do diskuzí

Reagovat
Whitemedia

Vždyť je furt stejný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

jasne ze bude velmoci si potrebuju vyskusat techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak Liverpool po demolici Arsenalu 4:0 mnoho lidí pasovalo do favoritů a jak se Klopp konečně nastavil na PL atd.. Přitom od té doby nic nevyhráli a samé ztráty. Ten tým na to nemá a je to strašně vidět, kdy jediný, kdo dá gol a udělá něco navíc je Coutinho

Reagovat
fenixLFC

kto ich pasoval na favoritov? jasne, vsetci tu z toho zapasu boli vystriekani (pre mna nepochopitelne ale budiz) ale vedelo sa ze s tou obranou nemame sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem si diskuze všudemožně po světě a byl to hype jako blázen. Ale pro mě jsou jak Lpool tak Arsenal hrozně podobný v tom, že oni nemají špatné hráče, ani špatnou filozofii, naopak jsou to pořád ty ''čistčí'' kluby bez šejků, ale chybí jim dlouhodobá konzistence, kde selhávají hlavně po psychické stránce

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení by mělo reagovat dokud je ještě čas..Klopp na to nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je dobrej motivátor, ty hráči jezdí jak myši ale na PL to prostě nestačí. V Bundeslize možná jo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ono to může fungovat všude, zápas dva, možná i delší období když to umíš, ale z dlouhodobýho hlediska to prostě fungovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Dortmund je toho zářným příkladem, tam mu to fungovalo jenom nějaké 4 roky.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lenze on ten Klopp s tymto timom ani viac urobit nemoze a viac by s nim neurobil nikto iny - zazraky proste neexistuju

je pravda, ze si ho vyskladal takto sam, ale to uz je ina debata

Reagovat
Swarley

tak měl dva letní přestupáky, to už je slušný prostor na nějakou podstatnější úpravu týmu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

hovorim, to uz je ina debata - ako manazer sa javi v Liverpoole ako totalny neschopak, ale ako trener je to furt kvalita a som si takmer isty, ze s kazdym inym trenerom by tento kader predvadzal este horsie vykony

Reagovat
Swarley

jako to jo, to určitě souhlasím, ale těžko se dá na to nahlížet úplně nezávisle

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Výjimečný se shodneme.

Reagovat
cristiano.K.

hlavně, že si sám odpovíš

Reagovat
kiwwi

h?

Reagovat
cristiano.K.

Klopp si za to může sám. Jiný manažer by si dotáhl stopera.

Reagovat
vodka

to se zase nedá tak lehce říct, nedá se furt pořádně vědět, jaký je ten poměr nechuť nakupovat vedení/nechuť nakupovat Kloppa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dá. Vedení by mu stopera dalo, kdyby chtěl. Možná né za 80 mega, ale za 40 mega určitě jo. Je to romantik, vidí v Lovrenovi něco.......zatímco ostatní nic......

Reagovat
kiwwi

lenze ja som sa nic nepytal

Reagovat
cristiano.K.

k čemu slouží otazník?

Reagovat
kiwwi

ja som pouzil nejaky otaznik okrem toho, kde sa pytam o akom odpovedani si rozpravas?

si na drogach?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde prosímtě hráči Liverpoolu jezdí jako myši?

Reagovat
pingla

tyjo, vlastní fanoušci se proti němu obrací

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl proti němu od začátku.. bylo jasný, že to nedopadne dobře. V PL prostě nemůžeš jen bezhlavě útočit a hrát na 3 opravdu bránící hráče ( golman + stopeři) a on má na tom založenej celej svůj herní systém. Od začátku co přišel, tak moc dobře věděl, že problém Liverpoolu není v útočení, ale v bránění a nic s tím neudělal. Opět jako v každým zápase hraje svůj "metal" ala všichni kromě těch 3 do útoku a když soupeře porazíme 5:4, tak jsme vlastně spokojení.. v Dortmundu to možná stačilo, ale tohle není Bundesliga..

Reagovat
pingla

souhlas

Reagovat
EXoRcIsT

len ci nebude problem skor vo vedeni Liverpoolu a jeho neschopnosti doviest pozadovanych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

ale má. akorát je v zakletym cirkus klubu. tam sto let tráva neporoste

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch trenérech, co přišli do PL z La Ligy potažmo z Bundesligy je vidět, že to je podstatně těžší liga

Reagovat
Counter

jn, Mourinho, Guardiola, vůbec netuší.

Reagovat
El Cid z City

a Pochetino taky ne

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

jj Mourinho je ten najlepsi priklad manazera co prisiel z La Ligy alebo Bundesligy

Reagovat
El Cid z City

1. a 3. flek trenér zPd

mourek došel ještě ze slabší ligy, též conte, ta úvaha je blbost

Reagovat
Counter

Původně přišel z Portugalska s mnoholetou zkušeností práce v La Lize, podruhé z Realu Madrid, co by ne?

Ale Poche je samozřejmě lepší příklad.

Reagovat
kiwwi

tak on skor dosiel do La Ligy z Premier League ako naopak...kazdopadne jasne ze je to blbost

Reagovat
masly008

protože mourek přišel z la ligy mylím že bylo myšleno ti kteří tady nebyli a přišli,né že tady udělal tituly a pak za několik let se vrátil.

Reagovat
Counter

Mourinho před manažerským působením v Portugalsku dělal čtyři roky Robsonovi a van Gaalovi asistenta v Barceloně.

Reagovat
masly008

ano asistenta,tady se mluví o managerech,on prostě přišel a jméno si udělal v portu.brát ho že došel z PD je blbost.

Reagovat
vladis271

hej ale Mourinha aj Guardiolu navštívil Santa Claus, Klopp čakal a on neprišiel.

Reagovat
Coutinho10

no dalsi velky zklamani...uz nam to zase pomalu zacina utikat

Reagovat
Miguel19

Co utíkat? Na 4. místo máte bod, to nic není. Na víc pomýšlet nemůžete..

Reagovat
Coutinho10

ale je to hrozne nasvyhany, navic priste derby s MU tezky, takze ty 2 body chybej hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley proti silným týmům jsou skvělý

Reagovat
niflheim

Někdo se statistikou Kloppo vs Brendanko?

Reagovat
Whitemedia

Points after 75 Liverpool matches…

- Rodgers: 142

- Benitez: 137

- Klopp: 136

Reagovat
niflheim

Dík

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
Whitemedia

No nic moc

Reagovat
Counter

První rok měl v lize slabý, ale jaksi k tomu vyhrál LM.

Reagovat
Hokaido

Jaksi To je přesný.

Reagovat
Counter

Vykouzlil to v suchém triku samozřejmě

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiwwi

to asi ee, ale counter bude mat urcite v zalohe nejaku statistiku LVG vs Mourinho alebo Moyes vs Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi(Ivan)01.07.2013 16:35

200. pre Moyes > Mourinho

Reagovat
kiwwi

a kolko mufanov mi za to dalo palec

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je sebou tahá dolů, aby nebyl sám za kokota.

Reagovat
kiwwi

ja som ich nenutil tie palce davat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kenneth

Kdepak jsou ty hodnoty a cest United. Stojime za tebou Davide.

Reagovat
Nikikrew

Mohol by mat, pozrel by som si tu tragediu pod Mourinhom minulu sezona

Reagovat
kiwwi

vsak to tu pravidelne daval

Reagovat
Whitemedia

01.04.2017 20:24

Points after 28 games:

Van Gaal: 63

Moyes: 59

Mourinho: 53

Dál už to není vůbec důležité

Reagovat
Whitemedia

Hmm, hlavně že jsem pod to ještě psal, že je to nesmysl.. tak nic

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Zaschrona

Nebyla by statistika Koeman vs Martinez vs Moyes?

Reagovat
Whitemedia

3:33 PM - Sep 14, 2017

Ron K's 50th game as #EFC boss tonight

Record so far: W22 D12 L15 - F74 A55

1st 50 records:

Martinez: 27-11-12 91-61

Moyes: 22-10-18 73-78

ale za tohle se ti nezaručím

Reagovat
Zaschrona

Diky, vypada to docela realne. A nakonec z toho je vystup, ze Bob z toho vychazi nejlip. Zajimave...

Reagovat
vodka

no, není, zatímco Moyes přebíral tým skoro na sestup, tak Martinez měl stabilizovaný tým na 5.-6. místě.

Reagovat
Zaschrona

Z tohohle pohledu jo, ale ono v postate... celkove ta statistika je do znacne miry hovadina na porovnavani.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp

Reagovat
kiwwi

Liverpool si dnes vypracoval 2.01 xG...sanca z ktorej padol Coutinhov gol ma hodnotu 0.01

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za statistiku.Pobavil jsem se

Reagovat
mithro

david by to mal

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena to xG?

Reagovat
Counter

Expected Goals. Takový statistický výčet střel na bránu, který zohledňuje, z jaké byly vzdálenosti atp.

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova picovinka

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Takova technicka otazka pro fans Liverpoolu. Kdy bude ten rok konecne váš?

Reagovat
vrabejka

až vyhrajem ligu.

Reagovat
fenixLFC

ked to zacneme tvrdit my a nie vsetci okolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pred sezenou na liverpoolske strance jsem se dozvedel, ze jsou skoro na urovni real a barcelony takze mas spatne info

Reagovat
fenixLFC

hej? a na ktorej?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolsky.net

Reagovat
fenixLFC

Pep on City's rivals: "We have United and that Harry Kane team who scores every game two or three goals."

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane team... trapný vtípek. Už se těším, jak zase bude brečet, až se jeho týmu nebude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Máme nehoráznou smůlu a proměňujeme každou pátou až šestou šanci. Wijnaldum tyč, Lovren do prázdné, Sturridge sám před golmanem, následná střela Salah, Ox v posledních minutách. V Moskvě těch šancí bylo ještě víc.

To jsme mohli ještě v poslední minutě inkasovat. Sturridge dostal dva zápasy na to, aby se ukázal - naložil s tím příšerně. Moreno byl druhý poločas nejhorší na hřišti, každá útočná akce u něj končila.

Reagovat
fenixLFC

najhorsi bol gomez, na co siahol to posral

Reagovat
smazaný uživatel

toto slychavam uz leta

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď druhý polčas bol najhorší Goméz, Moreno vpredu všetko posral.

Ako som minule písal, pripomína mi to Kennyho celú sezónu, keď sme hrali dobrý futbal vcelku, ale pomerne chaotický v ofenzíve a hráči splašene strieľali z každej pozície. Tú sezónu sme nastrieľali rekordný počet tyčiek, hrali vo finále dvoch pohárov, získali poslednú trofej a každý vie, ako to skončilo. Bojím sa o Kloppa.

Reagovat
cristiano.K.

o Kloppa se začnu bát až prohrajeme následující dva zápasy. My zkrátka musíme uhrát LM i následující rok, jinak nejenom, že neudržíme Coutinha a Cana, ale i další hráče (Firmino,Mané).

Hlavně všem klíčovím hráčům je okolo 25 let, takže ofenzivu máme teď pořešenou na tři roky dopředu, pokud by nikdo neodešel.

Reagovat
Infernoqt

OT:

Je tu nějakej znalec, co by mi pomohl vyřešit lagy u PS4? Konzole bude zanedlouho dva roky stará, ale poslední dny se mi děje (stupňuje se to), že pustím hru ... FIFA, Mortal Kombat a po hodině hraní se to začne místy sekat (ps se nepřehřívá + navíc, co jsem se dočetl, tak overheating by neměl způsobovat lagy).

Takže dejme tomu, že po hodině hry přijde 1-2 sekundovej lag každých 10 minut a po 2 hodinách hry je to už náhodně... kolikrát 2x po sobě lag a pak chvíli nic. Odhadem bych řekl, že to dělá v prostředí náročnějším na grafiku, možná bych to přirovnal i vždy k náhlému poklesu FPS. Dejme tomu, že dám ve Fifě přihrávku, přijde lag, animace se zastaví a odsekne se to v místě, kdy je přihrávka dokončena, tudíž ta hra normálně běží, jen já tu animaci neviděl. Takže teď co s tím... dle informací na redditu se s tím potýká více lidí, ale třeba nikdo nepřišel s kloudným řešením (rebuilt database jsem již dal).

Jo a jedná se o offline verzi, nemá to s internetovým připojením nic společného. Budu vděčný za jakoukoliv radu.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Teoretik

nejvíc komická scénka takovou vtipnou červenou jsem ještě neviděl

Reagovat
cristiano.K.

tohle ten rozhodčí nedokáže posoudit, jestli mu jí vystřelil úmyslem nebo omylem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dh

Reagovat
oli9

kdyby nechal pracky dole ..nemá ji

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec i Zaschrona uzna, ze Moyes byl a bude nejlepsim koucem pro Everton.

Reagovat
Whitemedia

*byl nejméně marným koučem pro Everton

Reagovat
r.mrazik

Nejlepší kouč bude ten co má přijít teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ti byxe¡!?

Reagovat
Free_player

Reagovat
r.mrazik

Tedy na chvíli bude nejlepší...

Reagovat
Whitemedia

Doufejme, že tentokrát vedení nevybere úplné kopyto

Reagovat
Zaschrona

Ve sve dobe ano. Dneska je to ale jen trolling na urovni dolara.

Reagovat
smazaný uživatel

23:12 Wilshere údajně dostane nový kontrakt

Reagovat
Pasha

Ak bude hrat tak ako v EL proti BATE, potom s tym nikto nemoze mat problem. Otazkou zostava, ci to bol iba náhodný zjav.

Reagovat
smazaný uživatel

Před 7 lety válel proti Barceloně, dnes válí proti BATE, jinak většinou sedí, vidno ten kariérní progress. V Bournemouthu se taky moc neukázal a tam těch šancí měl dost, předtím než se zranil do konce sezony v souboji s Harry Kanem.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se říct, že by se moc neukázal, když byl v listopadu a prosinci zvolen jejich nejlepším hráčem

Reagovat
nani92

Liverpool pár zápasov nevyhral a Duša tu opäť nevidieť

Reagovat
kiwwi

Co naposledy garantoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Urkk

Reagovat
Counter

Ale ve fantě kraluje pořád, jeho lišácká sázka na obranu MU mu stále vychází.

Reagovat
Mastný Chobot

lišácka však to trénuje Mourinho

Reagovat
Counter

Tak jde o to, že je to zarytý fanda LFC a do sestavy nasypal De Geu, Valenciu a Baillyho.

Reagovat
Mastný Chobot

23:12 Wilshere údajně dostane nový kontrakt

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Hral Uz j

Ie k tohk tomy!!?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Student že?

Reagovat
smazaný uživatel

Len mi zabehlo. Pytal som si Heimlicha

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
smazaný uživatel

Naah, len musim pisat jednou rukou tak sa to na mobile obcas trochu dogabr

Reagovat
hornito

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Ešte článok na EF a pôjde.

Reagovat
vodka

s tím souhlasím, otázka je, jestli přijde s něčím novým, co fungovat bude, jakmile se v tom nesmyslném rozestavení pro PL bude rochnit ještě chvilku, tak půjde tak či tak.

Reagovat
Zaschrona

No, jak moc se da verit tomu, ze neco opravdu zmeni? Nejvetsi zmena od zacatku ligy byla zatim ta, ze vcera odebral jednu ze tri desitek a postavil ji do utoku. Nejaky efekt to moc neprineslo. Sance sice nejake byly, ale vykon zase velka bida. Hlavne z toho mam pocit, ze nejakym zpusobem musel ztratit nektere hrace. Kolem jeho vztahu s Barkleym se namluvilo dost, ale on ocividne ma problem i s Mirallasem, Lennonem, mluvi se i o necem s Lookmanem... Dost to smrdi dalsi Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas musí hrát, má rychlost, techniku, kreativitu, všechno co evertonu chybí...

Reagovat
cristiano.K.

a zákeřnost

Reagovat
SunFells

Tak ještě dvě kola vydrží. Koho si tam přeješ? A neříkej Blanca a taková jména.

Reagovat
Zaschrona

No, na Sky Bets je nejvetsi favorit Ancelotti, takze on... Ja osobne si urcite preju Davida Unswortha, naseho trenera becka, ktery tam dela skvelou praci a ocividne klubem zije.

Reagovat
SunFells

Tak ho nech klubem žít i dál a nechtěj, aby byl stavěn do pozice, ze které bys ho za chvilku vyháněl.

Reagovat
Zaschrona

V kazdem pripade ja bych Koemana vyrazil nejpozdeji uz vcera po zapase a prave Unswortha bych jmenoval v tuhle chvili caretakerem. Misto toho se v tomhle budem placat jeste tydny...

Reagovat
SunFells

Jj Teda nejde mi o Everton, ale Koeman ať se v tom plácá.

Reagovat
Zaschrona

No, z tohohle pohledu si to asi i dost zaslouzi, rozhodne tomu nedava 100%.

Reagovat
SunFells

A už to sváděl na hráče?

Reagovat
Zaschrona

Zatim na vsechno mozne, jen ne na sebe.

Reagovat
SunFells

To on nebude, to se u něj neděje A když teda něco, tak "chybovali jsme jako tým"

Reagovat
Zaschrona

Jojo, vzdycky "we made mistakes"... Se to nezda, ale tyhle situace nezvlada uplne stejne jako Roberto, mozna jeste hur...

Reagovat
vladis271

Tá nemohúcnosť v zakončení ma tak nesere a Kloppovi to za vinu nedávam, tým si občas prechádza každý tí, je to len o tom poračovať a veriť, raz sa to zlomí.

To, že náš najlepší obranca je posledné zápasy Lovren je jeho chyba. vieš Jurgen sú kluby, čo dokážu vyhrávať aj 1:0, teda počul som o tom. Inak dostať skoro cez kopírák rovnaký gol ako proti &citizens je systémová chyba jak svina.

Reagovat
vladis271

myslel som Morena, nechápem ako mi mohli prsty napísať toho odporného neschopáka.

Reagovat
nani92

Veď už fandis City nie?

Reagovat
vladis271

tak som písal, Pep je sympaťák, to nie je ťažké sympatizovať s ním.

Reagovat
minoLFC

mne teda sympatický nieje

Reagovat
nani92

Pep je horši ako Mourinho v utrácani, ale tu ti to zrazu nevadí..niečo ako naše médiá s Kiskom

Reagovat
vladis271

načrtol si tu celkom zaujímavú a aj pravdivú paralelu.

Pep =Kiska

Mourinho=Fico.

nebol by som až tak k Pepkovi zhovievaý, ale s privretím oka ti na to musí dať.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

wtf, vždyť jsi tady Pepa opakovaně hejtoval.

Reagovat
kiwwi

vladis27108.05.2016 18:58#

To by bolo také krásne ak by ten tím plný žoldákov na čele s Raheemkom hral EL a my sa kvalifikovali do LM cez EL. Ale ťažko je mi im to priať, ak to majú uchmatnúť MU.

a ešte k tomu Pepek fuckingoverhypingguardiola, ktorý si vyberá vždy len najbohatšie kluby s najlepšími kádrami. ach ja to MU snáď budem priať.

Reagovat
bbbauch

gloryhunter vladis

Reagovat
hornito

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Inak MU nemohol prísť v lepšom čase, treba hráčov a manažéra vykúpať v sračkách, takže príde typický game raise proti MU na Anfielde, 2:0 a Lovrenov najlepší výkonv LFC . Trocha pomôcť Pepíčkový. Aj napriek určitým výhradám voči nemu, je to aspon sympaťák.

Reagovat
iamek

Taky to tak ocelavam

Reagovat
Busby babes

vubec, cekam, ze vas rozsekame... 1:0.

Reagovat
vladis271

tak ťažko idete na invincibles, a viac prehrateľný zápas pre Vás než Anfield tam nie je. Možno City vonku.

Reagovat
Busby babes

Konecne u kompu... Zapas super, pred sezonou jsem si rikal, ze CP bude nic moc zapas, ale tim, jak jsou uplne marni, tak se to povedlo. Musel jsem videt nazovo tak 90 procent Kvetakovo golu.

Rash, Mata, Matic a Jones super, Martial po prichodu taky. CP hrozne spatny. Pokud se nepletu, tak meli jednu strelu na branu, coz ok, bez utocnika je to tezky, ale i ta jejich obrana...

Sedel jsem pod strechou, coz nakonec neni vubec spatny misto, clovek ma dobrej prehled o tom, co se na hristi deje. A treba bylo velmi dobre videt, jak si Lukaku porad rika o mic a snazi se o nabehy, fakt zatim pracuje hodne dobre i bez balonu. Atmosfera takova klasicky anglicka no, bylo slyset, ze nektere sekce fandi prakticky porad, ale nahoru to moc nedolehlo, v tom je tam spatna akustika. Uz by to chtelo nejakou rekonstrukci, protoze je docela videt, ze je stadion uz dost starej.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

V tou s tebou musím souhlasit, když jsem byl na OT poprvé, tak jsem od toho čekal přeci jen trochu víc, ale ten kotel prostě po stadionu tolik slyšet není a to jsme seděli celkem blízko.. Na obranu fanoušků a stadionu byl to nevýrazný zápas a remíza 0:0

Reagovat
Busby babes

to je problem v Anglii obecne. Podle me je to tim, jak se tam zpivaji ty choraly, ktere proste ostatni lidi tolik neznaj a nezapoji se. Bavil jsem se s typkem po zapase, ma permici uz nekolik let a rikal, ze hodne z tech chodalu taky poradne nezna...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možný, navíc i když si myslim, že jsem v angličtině hodně zdatnej, tak jim prostě nerozumim ani slovo asi by měli dávat při vstupu nějaký zpívánky s textama

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp opäť klopítnul.

Reagovat
TheTopFootbaler

Na sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na silu si odpovedal

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Free_player

a přitom, když jsem na začátku sezony viděl tu sestavu Liverpoolu ... Coutinho, Mané, Salah, Firmino, Sturridge a pak ještě Ox tak jsem si myslel, že budou pěkně válcovat ta obrana je dost slabá, ale stejně ....

Reagovat
Ondiis

Nedivil bych se, kdyby nynější tabulka (v top6 s Liverpoolem) byla stejná i na konci sezóny.

Reagovat
El Cid z City

prohodíte si fleka s kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

mizne mi dolný panel s nástrojmi vždy ked sa prehodím napr. z excelového suboru na internetový prehlidač, už som ozeral, panel je zamknutý, pečo mito robí a čo s tým.

Reagovat
bbbauch

A nemas u jedny z tech veci (excel nebo prohlizec) nastavenej na fullscreen? To je jediny, co me napada aby se nejednalo o nejakou chybu winu..

Reagovat
vladis271

Skusim zajtra vmôže robote, dik chalani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa cez repre prestávku nikto nezranil, najradšej by som videl na mancs túto zostavu (ale určite taká nebude):

Mignolet, Milner-Matip-Lovren-Robinson, Can (DM), Henderson (RCM)-Grujić (LCM), Mané-Firmino-Coutinho. Z lavičky by naskočili minimálne Salah a Solanke. Postupne podľa mňa treba zapracovať na RCM vracajúceho sa Lallanu a Wijnalduma na LCM, ak sa dostane do formy...

Premýšľal by som aj nad tým dať šancu Woodburnovi a Ejariovi.

Reagovat
vladis271

Salah musí hrať základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Salah, aj Mané. Natlačme tam všetkých ofenzívnych hráčov.

Reagovat
vladis271

Tak na výhru budeme potrebovať dať aspon, tri. Naša obrana aj tak ubráni hovno, čím viacej útočných hráčov, tým viac gólov strelíme. Škoda, že nehrá Pogba, ten by sa zas posral z atmosféry a nastupovali by o 9 v poli.

Nič iné ako výhru neberem, tak nech tam vyplujú krv kkti.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že potrebujeme aj posilu z lavičky, kt. to rozhýbe a takú na lavičke nemáme. Plus Coutinho bude mať viac voľnosti na krídle si myslím a nebude musieť tak brániť (netvrdím, že vôbec nebude musieť), čo mu až tak dobre nejde. Ináč súhlas .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

s navratom lallanu by som ho slahol na lavicku

Reagovat
Hokaido

Robinson

Reagovat
vrabejka

Henderson v ideální sestavě Některým fans LFC fakt jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Gini nemá formu, Jany. A Lallana je zranený ešte.

Reagovat
vrabejka

Ale blbost, bylo jasné že včera bude hrát špatně když ho vzadu jistil England wooder. Když na DM hraje Can jsou výkony Giniho o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne, je jedno asi, či nastúpi Gini alebo Hendo. Každopádne Can vie lepšie ovládať dianie na ihrisku z pozície DM ako Hendo a Hendo zažil naj. sezónu v LFC na RCM.

Reagovat
Maresma

Dva alibisti vedle sebe v záloze. Čekám na Keitu jak na smilování.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu to fungovalo, Adam mal formu a aj Gini hrál obstojne.

Reagovat
Maresma

Jj, Gini hrál loni dobře, ale letos je to strašná bída, Hendo to stejný. Furt jen přihrávky na jistotu, hlavně aby něco nezkazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jj napriklad tebe

Reagovat
vrabejka

Já jsem naopak jeden z mála který to vidí objektivně

Reagovat
Busby babes

Co Ox?

Reagovat
Coutinho10

až proti Mariboru a to možná, protože potřebujeme 6 bodů z těch 2 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videl by som ho rád, ale neviem, či by bol prínosom v takom ťažkom zápase, nech sa zohrá s tímom a uvidíme, šance nech dostáva postupne.

Reagovat
vrabejka

Až dostane pořádnou šanci na CM schová Captaina Hendersona do kapsy

Reagovat
Ligter

to už je zase repre přestávka?

Reagovat
vrabejka

Hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

--------Hendo-Can------

Salah-Coutinho-Mané

--------Firmino-----------

Reagovat
smazaný uživatel

A neoživí to z lavičky nikto.

Reagovat
cristiano.K.

Ox, Solanke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou furt forte Milera na beka, to je na beku tak dobrý nebo je v záloze tak špatný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší na bekovi ako v zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Busby babes

loni to byli taky oni, kdo nedal celej mesic gol, ne?

Reagovat
Coutinho10

celej mesic asi ne podle EF...uz si to moc nepamatuju, ale ze by se jim extra darilo, to ne

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/crystal-palace/zapasy/premier-league-2016-2017/?cID=6&sID=292

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš náhdou Aston Villu, která kvlůli tomu zrušila i anketu o gól měsíce?

http://bleacherreport.com/articles/2255435-aston-villa-cancel-goal-of-the-month-competition-after-scoring-no-goals

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

jop, tak to byla Aston Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereknu jednou, ale ze si ho nepohlidali pri rohu 4x?

Reagovat
Coutinho10

dobrej timing a muzes se snazit jak chces a stejnak si toho Saka nepohlidas

Reagovat
smazaný uživatel

Bug jak ve FIFE

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Každopádně - Burnley a Dyche Venku už mají víc bodů než za celý minulý rok

Reagovat
Counter

A to přitom přišli o Keanea a zranil se jim Heaton

Reagovat
smazaný uživatel

Tarkowski zastúpil Keanea viac než slušne.

Reagovat
Busby babes

a Keane si ted musi rikat: ze ja tam nezustal...

Reagovat
cristiano.K.

Walters ani nemusí hrát

Reagovat
vodka

ten má furt zdravotní problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Začínám s FUT 18. Nějaké rady do začátku, co se týká kupování hráčů? Je lepší šetřit a pak koupit jednoho, kterýho vážně chci, nebo nakoupit hráče typu Cahill, Mata, Schneiderlin za málo peněz, ať tam mám někoho kvalitního trochu a trošku konkurence schopný tým? V kterém online herním režimu se dá nejvíce vydělat? Díky za rady.

Reagovat
bbbauch

No ty hraci stoji hrozny dardy ted jinak ja to hral offline, dokud jsem nebyl aspon nejak spokojenej s tymem. Nakoupim aspon trochu solidni hrace jako treba Sigurdsson, B. Silva celkem za solidni penize, Chica, Keane, proste nejakej zaklad aby tam byl.. jinak celkem fajn jsou na to ty Squad battles, jedes offline proti nejakejm tymum co nekdo vytvoril, sbiras za zapas urcitej pocet bodu a posouvas se urovnema a na konci tejdne dostanes odmenu podle toho, co jsi nahral.. vzdycky tam mas 4 soupere a po nejakejch hodinach se aktualizujou, takze za ten tejden se daj nahrat pekny body a ta odmena muze stat za to. Jinak klasicky prvni vec nakoupit v fifa obchodu ty bonusy minci, jestli mas fifa lvl ze 17 nejakej a mas i penize. Nejdriv vzdycky kupuju ty bonusy 1000 minci za zapas, pribejva to celkem pekne

Reagovat
bbbauch

Jinak teda jedu klasicky online sezony, kdyz uz ten tym aspon nejak vypada.. ty bonusy za postupy nebo udrzeni jsou potom dobry, ale chce to dostat se treba do 4. Divize aspon

Reagovat
Hachim Mastour

Co sa stane ak si vsetky coin boosty aktivujem naraz? Neprepadnu mi?

Reagovat
bbbauch

Nene, myslim, ze ti proste pujdou za sebou v tom poradi, v jakym si je koupil. Jako netvrdim, ze je to 100%, ale melo by to tak bejt.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, na ty bonusy jsem zapomněl. Bohužel mě nebaví to hrát offline, prostě chci porazit někoho a ne pc. Jinak dobrá stránka je futbin.com na porovnání hráčů a všelijakých udájů, či sestavení nějaké budoucí sestavy, ale asi už to znáš teda... Mě spíš zajímalo, kde nejvíc vyhraji coinu.

Reagovat
bbbauch

Tu stranku jsem neznal, vypada to zajimave, diky

Jinak offline to takova zabava neni no, beru to jako nutny zlo do zacatku.. kde vyhrajes nejvic coinu netusim, kdybys po tom nejak patral a nasel neco zajimavyho, tak to posli i sem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Za kolik se ta hra dá nejlevněji sehnat?

Reagovat
smazaný uživatel

Na různých FB skupinách klidně za 1200 (bavím se o verzi na PS), ale původ těch her není znám, na druhou stranu desítky lidí to tam kupují a funguje jim to bez problému. Jinak ja to kupoval za 1700 v electroworldu.

Reagovat
nani92

40 eur

Reagovat
Teoretik
Reagovat
SunFells

Hm, snad ne

Reagovat
minoLFC

horšia je dnes rakovina

Reagovat
vodka

záleží na stadiu, záleží rakovina jaká a čeho. Některé druhy rakoviny vyléčíš docela v pohodě.

Reagovat
Shevchenko

AIDS dneska už nikoho nezajímá.

Reagovat
kvasha16

uz davno neni in

Reagovat
vladis271

akurát pred pár týždňami obletela svet správa, že ide do testovania na ľudoch liek, čo u opíc likvidoval 99 percent variácií vírusov HIV.

Takže ak všetko pôjde dobre, ľudstvo nad touto chorobu vyhrá vo veľmi blízkom čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vymyslet něco na lidskou hloupost to by možná světu prospělo ještě víc

Reagovat
Hyrax

Problém je v tom, že opice jsou vůči HIV ve většině případů přirozeně imunní, tohle vážně nemusí nic znamenat.

Reagovat
Busby babes

nastesti lecba uz dneska pomerne pokrocila aspon co se tyka zpomalovani postupu a nemoci.

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladany cas dozitia je u hiv a bez hiv rovnaky

Reagovat
Zaschrona

13:24 Koemanovi prý hrozí odvolání

Everton v úvodu sezony nenaplňuje očekávání spojená s velkým letním posilováním a už hodně brzy by mohlo dojít k razantní změně - po porážce 0:1 údajně může být odvolán manažer Ronald Koeman. (bbc.com)

Hmm, fake news.

Reagovat
Hachim Mastour

Dobre hovna...Pockajte do decembra.

Reagovat
Counter

Arjen Robben quoted by kicker "there's better training at my son's youth team" than under Carlo Ancelotti.

Zlaté Moyesovy kazety s Jagielkou...

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je taky chudák

Reagovat
Zaschrona

Treba jim daval cviceni na klicku doprava.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Faouzi Ghoulam se dohodl s Manchesterem City na prodloužení smlouvy, ani to by ale nemuselo zamezit jeho odchodu. Podle informací "Sky Italia" chce alžírského beka získat Manchester City, jenž až do března příštího roku přišel o zraněného Benjamina Mendyho. (transfermarkt.de)

Aha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele