Premier League - souhrn 5. kola

20.09.2014, 15:41, aktualizováno 21.09.2014, 19:00
Komentáře a souhrny
Manchester United vedl v Leicesteru o dvě branky, nakonec ovšem odjíždí s prázdnou, prohrál 3:5. Arsenal uspěl na půdě Aston Villy, Tottenham doma nestačil na WBA. Manchester City se ve šlágru kola rozešel s Chelsea smírně, zatímco Everton doma překvapivě podlehl Crystal Palace...

Manchester City - Chelsea FC 1:1

21.09.2014 17:00

Góly: 85. Frank Lampard - 71. André Schürrle

Pocity snad nikdy nebyly rozporuplnější. Frank Lampard před hostováním v Manchesteru City prohlásil, že proti Chelsea nechce hrát. Hrál. A gólem dokonce rozhodl o konečné remíze 1:1. Chelsea hrála pětadvacet minut přesilovku, kterou využila brankou Schürrleho, její pasivní výkon v závěru ji však zaslouženě o dva body obral.

Podle očekávání se prakticky celý první poločas odehrál spíše v duchu nesmírně vyrovnané taktické bitvy, z níž oba dva týmy vystrkovaly růžky jen sporadicky. Boj o každý centimetr hřiště Man City i Chelsea vedli především na vlastní polovině - presink v útočné části byl až na výjimky v podání domácích sprostým slovem.

Opatrnou hru s důrazem na precizní defenzivy (což potvrzuje i počet žlutých karet udělených v první půli - 6) tak útočná akce osvěžila jen velmi zřídka. Jedinou střelu na branku měl v úvodním dějství na svědomí Yaya Touré, přičemž jeho hlavička mířila přímo do Courtoisovy náruče.

Minuty ubíhaly, chyb ani na jedné straně nepřibývalo, přesto se postupem času stával Manchester City dominantnějším a dominantnějším. Osmělování bleděmodrých však nepřineslo žádnou další nadějnou příležitost - naopak Chelsea ze svého mála div nevytěžila kýžený cíl.

Po půlhodině hry zahrával Fábregas přímý kop a Yaya Touré zahrál rukou. Penalta by byla od sudího Deana přísná, leč obhajitelná. V samotném závěru pak Ivanović po rohovém kopu hlavičkoval přímo na zadní tyč do běhu Costovi, jenž nezasouval do prázdné branky jen díky klíčovému doteku Fernandinha.

Zkraje druhého dějství mohl naopak kopat desítku domácí tým, Ivanović sice zavadil o Tourého omylem, ale kontakt byl evidentní a Afričanovi překazil postup na branku. Píšťalka však opět zůstala němá, takže Citizens vyděsili fanoušky Chelsea až v pětapadesáté minutě, kdy dělovka Fernandinha skončila těsně vedle.

Převaha Pellegriniho borců se postupně měnila v tlak a pár desítek vteřin po výše zmíněné pumelici se poprvé dostal do vážné permanence Thibaut Courtois. Agüerovu střelu z otočky naštěstí pro hosty skvěle vyrazil a dobíhajícímu Džekovi překazil úmysl ještě lepším způsobem Ramires.

Přes hodinu byl Manchester City lepším týmem a to i díky naprosté eliminaci do té doby nezastavitelného Diega Costy. Ten si nedokázal poradit s těsným bráněním fantastické stoperské dvojice Kompany - Mangala a do hlavní role se dostal až v minutě číslo 66. Tvrdý souboj s následnou dohrou totiž odnesl druhou žlutou Zabaleta a Chelsea dostala poměrně dlouhou výhodu přesilovky.

A využila ji za necelých pět minut. Po rohovém kopu soupeře spustili hosté rychlý a přesný protiútok, na jehož konci byl perfektní přízemní centr Hazarda a důrazné zakončení střídajícího Andrého Schürrleho.

Gól byl pro Mourinha dokonalou tečkou za takticky výborně zvládnutým utkáním. Ani přesilová hra nedonutila Chelsea k otevření hry - i nadále především vyčkávala a čekala na chyby Manchesteru City. Jednu takovou od Tourého málem využil Diego Costa, jehož od druhé branky dělilo pár centimetrů - zasáhl tyč.

Jenže pasivita se Londýňanům krutě nevyplatila, o to víc, kdo její přehnaně opatrný styl potrestal. Na závěrečnou čtvrthodinu totiž na hřiště přišel Frank Lampard - nejlepší střelec a dost možná i hráč historie Chelsea. Stačilo mu na trávníku sedm minut, aby využil hrozivé díry v obraně Blues, v krkolomné pozici překonal Courtoise, omluvil se bývalým spoluhráčům a rozhodl o zasloužené remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - Crystal Palace 2:3

21.09.2014 17:00

Góly: 9. Romelu Lukaku, 83. Leighton Baines (pen.) - 30. Mile Jedinak (pen.), 54. Fraizer Campbell, 69. Yannick Bolasie

Everton pokračuje v "moyesovsky" pomalém startu do nového ročníku, když tentokrát na domácí půdě překvapivě nestačil na Warnockovo Crystal Palace. Everton dnes ze všeho nejvíce doplatil na nekoncentraci v určitých situacích, kterou Eagles zvládali trestat se smrtící efektivitou...

Karamelky přitom odstartovaly velmi svěže. Atsu již v osmé minutě vedl pěknou individuální akci až ke kličce gólmanovi a střele do boční sítě, přičemž neskutečně pasivní Crystal Palace také velmi brzy kapitulovalo. Ještě v úvodní desetiminutovce stihl Ossie mimořádně citlivě prostrčit míč mezi nohama svého strážce, čímž vysunul do veskrze sólového úniku Lukakua, a ten si již tváří v tvář Speronimu věděl rady.

Everton v úvodních pasážích skutečně působil velmi jistě v kramflecích, Crystal Palace v podstatě ani nepouštěl k balonu a takovou ideální vlajkovou lodí jeho hry byla přímočará, nádherně zkonstruovaná akce z 27. minuty. Tehdy Atsu výborně načasoval náběh na hranici šestnáctky, Barry ho svou prvotřídní levačkou krásně našel, Osman z druhé vlny doplnil a pouze Speroniho skok na pravou stranu znemožnil příhodnou tečku za tím vším...

... a ta by Toffees vážně přišla k duhu. Uběhlo totiž jen pár sekund a doslova jako blesk z čistého nebe se dostavil komunikační šum na trase Stones-Howard, který stál u zrodu celého nečekaného kolapsu doposavad sebevědomého Evertonu. Mile Jedinak si totiž z nadcházející povinnosti proměnit pokutový kop nedělal velkou hlavu a suverénně zacílil do levé šibenice evertonské branky - 30. minuta, 1:1.

Karamelky se okamžitě staly poněkud frustrovanými a vše se začalo pod taktovkou Bolasieho přetáčet naruby. Agilní křídelník Crystal Palace nejprve dal vzniknout situaci, na jejímž konci se hosté hromadně dožadovali další penalty po Jagielkově bloku, a posléze díky Atsuově hloupé ztrátě a soupeřově záludné teči divže neslavil gól. Jeho nevyzpytatelný projektil nakonec sice překonal zkoprnělého Howarda, poté ovšem akorát otřásl břevnem.

Do druhého poločasu Everton nevstoupil tak špatně a Stones okamžitě překvapil přímočarým průnikem i následnou kolmicí pro Eto’a, aby kamerunský ostrostřelec hrozivě selhal v koncovce. Místo toho to tedy byli Eagles, kdo se ujal vedení; a opět byla pod jejich gólem podepsána jistá nerozhodnost Tima Howarda. Ten pro změnu špatně odhadl centrovaný míč Martina Kellyho, a aniž by byl jakkoliv faulován, prohrál vzdušný souboj se skórujícím Fraizerem Campbellem - 1:2.

Ani tím to ale celé nekončilo. Evertonským fanouškům bylo velmi záhy ještě hůře, když po famózním Atsuově sólu i pasu zakončoval Lukaku pouze do dobře postaveného Martina Kellyho. A dílo zkázy bylo víceméně dokonáno v 70. minutě, když se tentokrát Osman nechal lacině připravit o míč v nebezpečných prostorách, a Bolasie po jednoduché předávce Puncheona zkušeně prostřelil padajícího Howarda.

Teprve poté (a jak se ukázalo pozdě) začali domácí tlačit. Scott Dann musel vyhlavičkovávat jeden Lukakuův projektil, aby se o nadcházející Osmanův postaral pro změnu sám brankář Speroni. Everton tím pádem zpátky do zápasu vrátila až Bainesova penalta po jasném Dannově podražení Jamese McCarthyho.

Honba za vyrovnáním v podání EFC byla posléze relativně cílevědomého ražení. Jagielka se v jednu chvíli pořádně ukvapil v zakončení; a pouze sám na sebe se vzápětí mohl vztekat také Lukaku, když ideálně nezkrotil svou ránu z voleje po jednom z více solidně vypadajících, rychle vedených útoků po levé straně. V tu chvíli už Eagles doopravdy jen křečovitě odolávali a již poněkolikáté si mohli oddychnout ve třetí minutě nastavení, jakmile Speroniho prověřil dokonce jeho vlastní spoluhráč.

To už ale bylo ze strany Evertonu definitivně vše, vyrovnávací branka mu zkrátka souzena nebyla, a mohlo být přitom ještě hůř, kdyby Guedioura svůj heroický sprint završil přesnější koncovkou. To však nakonec Crystal Palace příliš mrzet nemuselo; po Tottenhamu dnes na vlastním hřišti senzačně padl i další celek s ambicemi na nejvyšší příčky.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 0:1

21.09.2014 14:30

Góly: 74. James Morrison

Zatímco Ronald Koeman se v Southamptonu zabydlel takřka okamžitě, Mauricio Pochettino po odchodu od Saints prožívá výhradně těžké chvilky. S Tottenhamem nyní nedokázal vyhrát již čtvrté soutěžní klání po sobě, ba co hůř - dvakrát v řadě nyní v domácí soutěži padl před zraky vlastních fanoušků...

A přitom ani nelze říct, že by šlo o prohru nezaslouženou - že by snad Spurs na West Brom nějak drtivě doráželi, jen zkrátka neměli štěstí. Takhle to vskutku nebylo, a k potvrzení si stačí vzít prostou statistiku o střelecké aktivitě: Kohouti trefili soupeřovo zařízení všehovšudy jednou (až v 70. minutě skrze střídajícího Soldada), Baggies alespoň čtyřikrát.

Většinu střeleckých pokusů si přitom Albion vytvořil po standardních situacích, s nimiž si Spurs doopravdy celé odpoledne nevěděli rady. Hned úvodem se například Dawson po jedné z nich náhodně připletl do cesty Lescottovy střely a hlavou ji usměrnil vedle brány, přičemž po jiném hlavičkovaném pokusu stejného hráče měl být za hru rukou správně vyloučen Adebayor.

Co se příležitostí ze hry týče, tam Craig Gardner v jednu chvíli lehce poškádlil Llorisovy rukavice, aby vzápětí Berahinův gól nebyl uznán pro evidentní ofsajd. Tottenham si naproti tomu nebyl schopen vytvořit ani ň; dvěma Eriksenovým balonům pro Adebayora stále něco málo scházelo.

Rozhodující okamžik zápasu nakonec nadešel v 74. minutě, opět po rohovém kopu. Tehdy se Chadli klíčového souboje v podstatě ani nezúčastnil a Morrison pohodlným zakončením po dlouhém roce střeleckého strádání konečně mohl propuknout v nespoutanou radost.

Pokus o závěrečný tlak v podání Spurs potom nelze popsat jinak než jako zklamání. Za jakési highlighty lze ostatně považovat tak akorát zoufalou standardku Eriksena, několik bezvýsledných (ačkoliv v podání Lennona relativně kvalitních) centrů a nakonec i žlutou kartu pro vysloveně frustrovaného žolíka Soldada.

West Bromwich si z White Hart Lane odvezl svou vůbec první tříbodovou nadílku po 30 letech.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester United 5:3

21.09.2014 14:30

Góly: 18. Leonardo Ulloa, 62. David Nugent (pen.), 64. Esteban Cambiasso, 79. Jamie Vardy, 83. Leonardo Ulloa (pen.) - 13. Robin van Persie, 16. Ángel Di María, 57. Ander Herrera

Super Sunday začala tím nejlepším možným způsobem - ne pro fanoušky Manchesteru United, samozřejmě. Všichni ostatní si ale v utkání Red Devils v Leicesteru užili osm krásných gólů, dechberoucí obrat z 1:3 na 5:3, dvě penalty i červenou kartu. Defenzivně ostudní hosté doplatili na řadu individuálních chyb i sporné momenty v podaní hlavního rozhodčího.

Když je nemůžete ubránit, přestřílejte je? Pochybná přestupová politika napálila Louisi van Gaalovi pořádně bolavou facku. Jeho fatálně nevyvážený tým dostal od nováčka z Leicesteru hned pět banánů - což se United nestalo přes 40 zápasů a teprve pošesté v novodobé historii Premier League. Hlavním hrdinou duelu byl křídelník Jamie Vardy, který vstřelil vítězný gól, na další dva nahrál a byl faulován i na oba pokutové kopy.

Vstup do utkání přitom Di María a spol. zvládli přímo parádně. Po deseti minutách ještě Argentincův skvělý pas nezužitkoval Van Persie, ale za dvě minuty už hosté vedli. Falcao udělal školáka z De Laeta, parádně nacentroval na zadní tyč na Persieho, jenž i díky teči Moora skóroval.

Krátce nato opět předvedl svou genialitu Ángel Di María, který po přesném pasu Rooneyho famózně přeloboval bezmocného Schmeichela - 0:2. Jenže prakticky vzápětí byl rozdíl už zase jednogólový. Vardy se skvěle protáhl kolem Roja, odcentroval do vápna, kde Ulloovi stačila troška prostoru, aby hlavičkou výsledek korigoval.

Po bláznivé pětiminutovce musela logicky následovat opatrnější pasáž. Domácí Leicester v ní jednoznačně navázal na povedené výkony z předchozích klání a mnohdy byl nebezpečnější než soupeř. Největší šanci měli přesto United, jmenovitě Marcos Rojo, jenž v dobré pozici hlavičkou těsně přestřelil.

Po přestávce nováček Premier League na soupeře znovu vlétl a v prvních dvou minutách mu dvakrát chyběl kousek, aby se dostal do gólové šance. Red Devils však oplývají obrovskou silou v ofenzivě, což potvrdil Falcao. Ten si výborně zpracoval vysoký míč od Rooneyho a obratem orazítkoval břevno Schmeichelovy branky.

Přesto se Leicester třetí obdržené branky nevyvaroval. Střílený centr Rafaela po šestapadesáti minutách sice ještě dánský gólman vyrazil, jenže následná chytrá teč Andera Herrery po Di Maríově střele už byla nad jeho síly. Stejně jako v první půli však komfortní vedení vydrželo hostům jen pár okamžiků.

Euforickou čtyřminutovku Foxes načal dnes fantastický Jamie Vardy, jenž v dosti sporném souboji obral o míč Rafaela, aby pak podobný souboj označil sudí Clattenburg jako faul. Ve vápně, penaltový. David Nugent proměnil s noblesou a mohl slavit. Stejně jako zhruba sto vteřin poté, kdy trma vrma ve vápně nejlépe svědčila Estabanu Cambiassovi, jenž taktéž napnul síť. 3:3 a do konce stále zbývala skoro půlhodina...

Klid před bouří utnul čtvrt hodiny před koncem střídající Andy King, jehož rána ještě bránu De Gey těsně minula. Potom ale Van Gaal stáhl Di Maríu a postavil Matu, čímž si rázně řekl o nejhorší tah dosavadní sezóny. Mata po chvíli přišel v klíčové pozici o míč, De Laet zakončil dlouhý úprk krásným pasem na Vardyho, a ten zachoval v samostatném nájezdu až chladnokrevný klid.

Svoji one-man show pak křídelník, který ještě před 4 lety hrál sedmou nejvyšší anglickou soutěž, dokonal zařízením páté branky svého týmu. Jamie Vardy využil chyby Blacketta, jenž nakonec nezastavitelného "Lišáka" zastavil až faulem ve vápně, za nějž navíc uviděl červenou kartu. Penaltu proměnil již pátým gólem v Premier League Leonardo Ulloa.

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 3:1

20.09.2014 18:30

Góly: 2. Winston Reid, 7. Diafra Sakho, 88. Morgan Amalfitano - 26. Raheem Sterling

Po pěti kolech šest bodů, takový start si do postsuárezovské éry v Liverpoolu rozhodně nepředstavovali. Dnes se jim stal na Boleyn Ground osudným prospaný začátek, kvůli němuž pak ani Sterlingova rekordní branka ve finále nic neřešila...

Liverpoolští dnes šli do zápasu s tím, že pokud alespoň jednou skórují, vůbec poprvé v klubové historii se jim to povede v 17 po sobě jdoucích venkovních střetnutích. A ano, tohle skutečně Rodgersovi svěřenci zvládli; všechno ostatní už ale LFC nesvědčilo ani v nejmenším.

Začalo to již ve druhé minutě, kdy se s parádní donáškou ze standardní situace blýskl Downing, Tomkins vyhrál klíčový hlavičkový souboj s Lovrenem a Reid zblízka už jen rutinérsky doklepával. No, a ještě hůře hostům bylo o pět minut později. Tehdy Sakho možná jen mohl centrovat na zadní tyč, místo toho ale ve finále fantastickým lobem překonal zaskočeného Mignoleta a velmi brzy tak WHU poslal do rozhodujícího trháku.

Kladiváři následně přirozeně sršeli sebevědomím. Kupříkladu Cresswell se na této vlně svezl se svým velmi zdařilým pokusem z dobrých 25 metrů, aby ve 12. minutě opětovně poděsil Simona Mignoleta, který si takový vstup do zápasu rozhodně nepředstavoval. A o práci neměl nouzi ani v příštích minutách - Downingův průnik středem hřiště například skončil poněkud záludně ztečovanou střelou.

Dosavadní vývoj utkání již po dvaceti minutách dohnal Brendana Rodgerse k razantnímu taktickému twistu: Sakho nahradil pravého beka Manquilla a celý Liverpool přešel na ukázkové rozestavení 3-5-2 s Raheemem Sterlingem jako pravým křídelním bekem. A právě velká liverpoolská naděje zanedlouho stála za kontaktní brankou.

Balotelli si pro sebe famózně stáhl míč ze vzduchu, a i když sám nastřelil akorát protihráče před sebou, Sterling vzápětí navázal velmi suverénně a ještě relativně včas - ve 27. minutě - tedy vrátil Liverpool do zápasu.

Co však muselo příznivce Reds nemile překvapit, byla skutečnost, že se LFC na tuto událost prakticky vůbec nepodařilo navázat. Zčásti za to mohlo dlouhé ošetřování Dejana Lovrena, který se na plac vrátil se zafačovanou hlavou; zčásti ale také jaksi chronická sterilita hostů v útočné fázi, kterou se jen s malým efektem pokoušel v druhé půli řešit Adam Lallana. Někdejší záložník Southamptonu se sice instantně stal tím nejaktivnějším prvkem liverpoolské ofenzívy, šance se však nedařilo vytvářet ani jemu.

Naproti tomu Kouyaté se na opačném konci hrací plochy v 74. minutě málem prodral ke střele na konci solidního protiútoku, a i když právě on zbylých deset minut dohrával spíše na jedné noze, rovněž technicky oslabený West Ham soupeři v pohodě odolával. Ba co víc - v 88. minutě transformovaný Downing zlatou českou uličkou bravurně našel Amalfitana a ten jemným bodlem definitivně pohřbil naděje hostí na jakoukoliv bodovou odměnu.

Více informací k zápasu

Swansea City - Southampton FC 0:1

20.09.2014 16:00

Góly: 80. Victor Wanyama

Vytrvalý tlak se nakonec Southamptonu přeci jen podařilo promítnout i na ukazatel skóre. Zápas, který notně poznamenalo prvopoločasové vyloučení přemotivovaného Bonyho Wilfrieda, rozhodl svým premiérovým gólem za Saints Victor Wanyama...

V ochozech Liberty Stadium dnes nechyběl ani Roy Hodgson, hlavní trenér anglické reprezentace, který se přišel podívat zejména na dvě křídelní dvojičky oponentů - Clynea s Routledgem a Dyera s Bertrandem. Právě na křídlech se pak v úvodní půli odehrávala většina důležitých soubojů, přičemž labutě měly v tomto směru zpravidla navrch.

Například ve 12. minutě Routledge pěkně hledal Dyera, před nímž výtečně zasahoval Bertrand, a pak sám prvně jmenovaný neúspěšně pokoušel štěstí svým ambiciózním volejem. Na Routledgeovo konto připadá rovněž další větší šance Swans, když ve 28. minutě po přihrávce Sigurdssona jeho produkt vnějšího nártu dokonce lízal horní tyč Forsterovy branky.

Anglický brankář měl znovu menší štěstí o chvíli později, když Bony Wilfried hlavičkoval po Sigurdssonově rohu a Forstera musel na brankové čáře zastupovat Bertrand. To byl zároveň poslední pozitivní záblesk útočníka z Pobřeží Slonoviny, který již dříve viděl žlutou kartu za oboustranně nebezpečný vzdušný souboj s Fontem, a pak ve 39. minutě inkasoval druhou za ošklivý zákrok na Yoshidu.

Southampton v první půli moc nepředvedl, když jedinou jeho příležitost spálil Pellè po znamenité práci dua Tadić-Bertrand, po 15minutovém oddechu to už ale bylo o něčem docela jiném. Swansea poločas načalo s odřezaným Sigurdssonem navrchu a postupně se zatahovalo níž a níž, dokud se pouze nebránilo.

Zanedlouho se pak zákonitě začaly valit také první druhopoločasové příležitosti Saints. Tadićův pokus třeba skončil na horní síti Fabianského svatyně a ještě hůře Swans bylo, jakmile se srbský křídelník soustředil raději na tvorbu hry. Speciálně ta Pellèho hlavička po Tadićově centru donutila Fabianského k těžšímu zákroku; naproti tomu když se o dodávku staral Clyne, polský gólman neměl s likvidací Pellèho projektilu nejmenší potíže.

Právě italský forvard byl logicky ve středu všeho dění, a jeho koncovka měla dnes daleko k dokonalosti (velmi záhy neuspěl ani za asistence Davise). Nicméně jakmile se Pelle načas proměnil v nahrávače, rázem to šlo: zrovna jeho precizně odměřený pas stál u zrodu Wanyamovy rozhodující trefy 10 minut před koncem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Hull City 2:2

20.09.2014 16:00

Góly: 73. Papiss Cissé, 87. Papiss Cissé - 48. Nikica Jelavić, 68. Momo Diamé

Fotbalisté Newcastlu v nové sezóně stále čekají na vítězství. Nezměnilo se to ani po domácím klání s Hullem, se kterým Magpies remizovali 2:2. Hosté sice po dvou krásných trefách vyhrávali již 0:2, o vedení však v závěru přišli. Alespoň bod pro Newcastle zajistil žolík Pappis Cissé.

Domácí byli v St. James Parku od začátku aktivní a hnali se za premiérovými třemi body. Hned v úvodní desetiminutovce promarnil dvě šance ke skórování Francouz Cabella. Následně střílel z hranice penalty Collback a pak hlavičkoval Gouffran - oba pokusy ovšem zlikvidoval výtečný McGregor.

Hull pečlivě bránil a čekal na protiútoky. Jeden takový se Tigers povedl v 24. minutě, ale Nikica Jelavić trefil jen prostředek brány Tima Krula.

Do druhého poločasu všichni předpokládali, že Magpies bude dál bušit do obrany Hullu a postupem času nějakou ze svých příležitostí promění. Avšak opak byl pravdou. Hned v 48. minutě odcentroval z pravé strany Elmohamady na Jelaviće, chorvatský útočník se do míče z voleje fantasticky položil a Timu Krulovi nezbylo nic jiného, než se jen ohlédnout - 0:1.

Zanedlouho mohl dokonce dvakrát odpovědět znovu Rémy Cabella, ale Allan McGregor byl opět na místě. Na druhé straně mohl poslat hosty do dvougólového náskoku Stephen Quinn, jenž se zmocnil odraženého míče a tváří v tvář Krulovi nemířil přesně. Mrzet ho to ale příliš nemuselo, za chvíli už na ukazovateli skóre opravdu svítila dvojka. Mohamed Diamé se opřel do balónu z nějakých dvaceti metrů tak mistrně, že vymetl pravý růžek Krulovi svatyně - 0:2.

V tu chvíli to s šancemi bíločerných vypadalo dosti kriticky. Ihned po obdrženém gólu však Allan Pardew udělal vynikající tah, když na hřiště místo Riviéreho poslal uzdraveného Papisse Cissého. Senegalský forward se hned pět minut po příchodu na trávník dokázal prosadit. Po přihrávce Tiotého střelou na přední tyč zaskočil dosud bezchybného McGregora - 1:2.

V 87. minutě již bylo srovnáno. Přetažený centr z levé strany sklepl Goufrann přesně na kopačku Cissého, který se nemýlil - 2:2. Třetí branku už ale Newcastle přidat nestihl a budoucnost kouč Pardewa je nejistá - ten totiž dostal od vedení ultimátům a dnešní duel musel vyhrát.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Sunderland AFC 0:0

20.09.2014 16:00

Góly: -

Ani páté kolo nepřineslo Burnley či Sunderlandu první ligové vítězství v sezóně. Domácí se tak stávají králi neatraktivních zápasů, když tři jejich představení v řadě skončili bezbrankovou remízou. Ve smíru zase odchází hosté už počtvrté z pěti kol, prvně však alespoň udrželi čisté konto.

Do utkání vlétli aktivněji domácí, když se jim ale první nebezpečné balóny do vápna nepodařilo uklidit za záda brankáře hostů, hra se po první desetiminutovce vyrovnala a při premiérovém postupu na branku Burnley hned mohl trestat Giaccherini, jeho nepříjemnou přízemní střelu krotil na poslední chvíli Heaton.

V 19. minutě se zase musel předvést Mannone, když Jones vypálil z vápna bez přípravy dělovku mířící doprostřed branky. Koncentrovaní obránci obou stran posléze nedovolovali mnoho vzrušení, až ve 35. minutě se uvolnil k prudké, falšované střele Jutkiewicz a brankář hostů měl co dělat, aby nadvakrát míč uklidnil. Jestli by si v dresu Black Cats zasloužil někdo kladné hodnocení, byl by to všudypřítomný Connor Wickham, ani ten však svou snahu nebezpečnějším pokusem korunovat nedokázal.

Přestávka jakoby neexistovala, pokračovalo se plynule dál a hosté získávali stále vyšší kontrolu nad míčem. Ti tak chtěli sklidit sladké ovoce hned z počátku druhé půle, Rodwellův "plováček" však s obtížemi Heaton zlikvidoval a Shackell zase dokázal odvrátit na brankové čáře pokus Giaccheriniho, jenž těžil z výborné práce Johnsona.

Pozadu nezůstával ani Wickham, ten i přes ránu, která mu zrovna nesedla, neslavil úspěch jen kvůli pár decimetrům. Na druhé straně se zablýsklo na lepší časy v 68. minutě, když z těžké pozice pálil Jutkiewicz, Mannone byl však na střelu z ostrého úhlu připraven dobře. Posledních dvacet minut však bylo pouze trápením domácích, které ještě vystrašily dvě rozezněné tyčky Heatonovy branky. V 87. minutě svým pokusem zpoza vápna trefil břevno Barnes, ve druhé minutě nastavení pak za nepatrného doteku brankáře orazítkoval tyč Patrick van Aanholt. Dohrávka se zjevným nedostatkem sil zajistila smutné resumé - i na pátý pokus ani jeden z marné dvojice nedokázal zvítězit, když nudná hra nepřinesla jediný gól.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:3

20.09.2014 16:00

Góly: 32. Mesut Özil, 34. Danny Welbeck, 36. Aly Cissokho (vl.)

To byla smršť, jakou svět neviděl! Pouhé tři minuty a 17 sekund stačily Arsenalu na rozhodnutí tohoto jinak poměrně vyrovnaného duelu, v němž Mesut Özil v průběhu 79 vteřin skrze gól a asistenci konečně dal zapomenout na svou kocovinu po německém triumfu na mistrovství světa...

Hned dvě změny na poslední chvíli registrovali fanoušci a novináři v sestavách obou týmů - nejprve vyšlo najevo, že Alexis Sánchez byl do základní sestavy dosazen omylem, a tak jeho místo dodatečně zaujal Oxlade-Chamberlain; posléze bylo pro změnu ze zápasového archu kompletně vyškrtnuto jméno Ashleyho Westwooda, poslední oběti záhadné infekce, která v těchto dnech terorizuje kabinu Aston Villy (kvůli ní se utkání neúčastnili ani Bent či Baker).

Právě Westwoodova absence ve finále byla dosti znát, neboť Carlos Sánchez doopravdy dával tušit, že si na anglické tempo ještě musí nějakou dobu zvykat. Přesto Aston Villa vypadala po celých 32 minut o něco lépe než nadále tápající soupeř. Birminghamští nadšeně presovali a vrchem divže netěžili z Cleverleyho standardek. Po jedné z nich si Clark měl počínat dozajista lépe, a ne pouze hlavičkovat do dobře postaveného Szczesného.

Tohle všechno bylo nicméně zanedlouho nekompromisně smazáno. Ve 32. minutě se Gunners vytáhli s jednou z mála přímočarých akcí a po Welbeckově luxusní kolmici si sám před Guzanem věděl rady Mesut Özil.

O pár chvil později si oba borci role vyměnili, když to byl tentokrát Ramsey, kdo schovaným pasem exkluzivně otevřel bránu od protivníkovy defenzívy, a Özilovu parádní dodávku následně Welbeck hravě proměnil ve svou premiérovou branku v novém dresu.

No, a střelecký účet prvního poločasu i celého zápasu byl vcukuletu uzavřen - tak trochu příhodně - Cissokhovým vlastencem. Levý bek Aston Villy si na zadní tyči sám srazil do sítě Gibbsův přízemní centr; kdyby to však neudělal on, velmi pravděpodobně by za jeho zády úřadoval Ramsey.

Ještě do přestávky stihli Kanonýři rozdávat radost a například Ramseyho delikátní oblouček našel Özila v dobré, leč poněkud ztížené pozici, odkud Němec z voleje netrefil míč ani omylem uspokojivě. To po změně stran už na nějaké větší dobrodružství nebyla nálada. Domácí se na trávník (logicky) vrátili hlavně s tím udržet stávající skóre a neprohrát i druhý poločas, což zároveň vyhovovalo také Arsenalu.

Ve snaze alespoň snížit možná birminghamské mohlo povzbudit případné vyloučení Chamberse po druhé žluté kartě, na tu však po bezmála hodině hry nedošlo, a tak fakticky z druhopoločasového dění nelze vybrat byť jen jediný zajímavý okamžik.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Stoke City 2:2

20.09.2014 13:45

Góly: 42. Steven Caulker, 88. Niko Kranjčar - 11. Mame Diouf, 51. Peter Crouch

Queens Park Rangers se již v pátém kole přehoupli přes hranici deseti inkasovaných branek, přesto mohou být s dnešním výsledkem - s přihlédnutím k vývoji - docela spokojeni. Hoops strávili většinu zápasu v situaci, kdy byli gól pozadu, nakonec je ale spasila nádherná standardka Redknappova chráněnce Nika Kranjčara...

Chilan Eduardo Vargas dnes poprvé v Premier League dostal příležitost od samého začátku a nabuzen vypadal být dostatečně, když Begoviće prvně poškádlil doslova po pár sekundách. Jinak se ale QPR start do utkání příliš nevyvedl: již v 11. minutě Isla zavrávoral při bránění Mosese, který onen moment zaváhání využil k centru pravou nohou, a duo Crouch-Diouf si už společně vědělo rady. Prvně jmenovaný se zavěsil na Ferdinanda a tak akorát sklepl míč na hlavu svého nižšího spoluhráče.

Rangers dále směrem dopředu nevypadali úplně špatně a předvedli pár nadějných kombinací, vždy tomu však něco scházelo, zatímco jejich defenzíva se zdála být zranitelná v podstatě nonstop. Další šance takto opět připadla Potters, když Barton při pokrývání náběhu Petera Crouche ucítil zadní stehenní sval, musel se zastavit a vytáhlý forvard následně po předávce Dioufa zajímavě pálil těsně vedle.

Barton následně musel odstoupit (už jen jeho start v tomto klání byl ostatně nejistý) a tím QPR přišlo o klíčovou, ba jedinou kreativní sílu. I Kranjčarova dalekonosná střela, která o chlup minula spojnici břevna a vzdálenější tyče, tedy v kontextu působila spíše jako zjevení.

Na samém sklonku poločasu se nicméně i QPR prosadilo ze vzduchu. Standardní situaci dobře zahrával Mutch, ke koncovce se prosadil Caulker a ani trojlístek hráčů v pruhovaném si na brankové čáře nedokázal poradit s jeho nevýraznou hlavičkou. Nakonec to byl patrně Crouch, kdo nešťastně sáhl do Adamova odkopu. Rangers tedy první poločas zakončili na pozitivní vlně, ta se však hned po obrátce ztratila.

Hoops okamžitě přišli již o druhého středního záložníka (po Bartonovi musel pro zranění odstoupit Mutch) a pak i o cenný remízový stav, když Islu na pravé straně vyšla draho drzá parádička a Crouch ve vápně hravě využil chvilkové dezorientace Ria Ferdinanda, aby ukončil svou půlroční střeleckou abstinenci. Krátce nato rozhozené QPR pro změnu dovolilo Charliemu Adamovi nasprintovat do vápna a vyzvat N’Zonziho, jenž bez přípravy zacílil mimo.

Druhé dějství zkrátka těžko mohlo odstartovat více ve prospěch Stoke, a tohle nastavení se později měnilo jen hodně zvolna. Věci určitým způsobem rozhýbal střídající Matt Phillips, ovšem šance se pro Hoops stále ne a ne dostavovat. Vysvobození tak muselo přijít až v 88. minutě skrze precizní přímý kop Nika Kranjčara.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC541016:713
2.Southampton FC53119:310
3.Aston Villa53114:410
4.Arsenal FC523010:69
5.Swansea City53028:69
6.Manchester City52218:58
7.Leicester City52219:88
8.West Ham United52129:87
9.Tottenham Hotspur52127:67
10.Hull City51317:76
11.Liverpool FC52037:86
12.Manchester United51229:85
13.Stoke City51224:55
14.Everton FC512211:135
15.Crystal Palace51228:105
16.West Bromwich Albion51223:75
17.Sunderland AFC50415:64
18.Queens Park Rangers51133:114
19.Burnley FC50321:43
20.Newcastle United50325:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1416)

Přidat komentář
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
vicinda07

Niko

Reagovat
soukup

ztracený dva body, takhle trapný týmy se musí porážet

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že vás mělo QPR porazit.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
vodka

klíčové je zranění Odemwingieho... a nechápu, proč nehraje vůbec Cameron, přitom loni byl super. Dneska sem to neviděl a předtím hrál Bardsley dost slušně, ale stejně...

Reagovat
soukup

myslím že měl taky nějaký zdravotní problémy, sem někde viděl

Reagovat
soukup

tak Cameron má kýlu

Reagovat
smazaný uživatel

50 cent?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho a Sturridgov biologický otec.

Reagovat
Houska

podoba tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Keď rezervujem vstupenku na českom Ticketportali, je možné ju vybrať a zaplatiť v pobočke na Slovensku?

Reagovat
Kowe

obráceně to funguje, takže by mělo

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nemôžeme byť spokojnejší, Gooneri. Pohodová výhra, Welbeck si otvoril účet, Mesut výborný výkon, čisté konto, náhradníci to oživili. Ale trochu ma znepokojujú výkony Ramseyho, dnes bol veľmi tragický. A Cazorla takisto slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla podal dobrý výkon.

Kdyby tam Arsene dal Campbella místo Jacka, který hraje pořád, byl bych spokojenější. Navíc ten ťukes mezi Perem a Kosem mě taky celkem sral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santi byl naprosto neviditelny,vsimnul jsem si jej snad jen u rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ses moc asi nedíval no

Reagovat
Sandstorm

Jsem fakt zvědavý, kolik dá Welbeck gólů za sezonu, pokud bude hrát pravidelně takhle na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

20ku da aj s radiom na pleci

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado style?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes isiel rambo hore, hlavne po tych goloch..u neho to je zase psychika(som o tom rozmyslal dnes pri koseni) ale rychlo sa to vrati spat

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas bol zvláštny. Mal tam viacero takých wtf momentov, napr. jak tam dával Mertesackerovi a jebol to do rohovej zástavky. Stať sa to Artetovi, tak sa tu z toho smeje celý ef.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nevyjebaval s Rosickym,Poldim a Campbellom a hraci aj za stavu 3-0 utocili a nehrali tu strasnu nudu,tak az potom by bola spokojnost.Takto to ma aspon u mna velmi daleko k spokojnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi...

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse, ty jsi kokot, už jste se ho mohli zbavit.

Reagovat
Error

Golostroj Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger - Jedu si pořád jen to svoje, brácho víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Chci říct jedno k Arsenalu, za vítězství jsem moc rád. Ale jedna vlaštovka jaro nedělá. Arsenal musí ukázat dlouhodobost a francouzská kunda na lavičce především musí ukázat dlouhodobou kompetentnost.......... co se týká taktiky a rotace mužstva.

Reagovat
fantomas

Koscielny mi zatim letos dělá velkou radost, i třeba jen rozehrávkou, která dneska v prvnim poločase dost dobře suplovala tu Artetovu (a vesměs precizně).

Bohužel Koscielnyho výborná hra je zároveň poměrně často přímym důsledkem toho, jak moc dolu šel Mertesacker. PostMS efekt, chápu, sem ochotnej mu dát čas... ale potřebujem ho fakt na docela jinačim levelu. A příští léto je stoper už ABSOLUTNÍ nutností.

Reagovat
smazaný uživatel

ne už v zimě?

Reagovat
Counter

Záleží, jestli bude někdo dostupný, jako že spíš ne.

Reagovat
fantomas

Pochybuju.

Reagovat
salami

to jako fakt chcete dát celou sezonu s 2,5 stoperama?

Reagovat
fantomas

Chceme? O tom se snad nikdo nebaví.

Reagovat
bayern987

Takže by Merte příští rok odešel? Mám za to že tam má kontrakt ještě 3 roky, ale pokud by neměl na to hrát určitě bych ho zase rád viděl v BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě on není ten typ, který by se hned pakoval i kdyby náhodou neměl jistý základ. Zatím je brzo uvažovat o jeho nahrazení, protože měl jen pár špatných zápasů, ale i kdyby fakt přišel někdo místo něj do základu, tak asi zůstane.

Reagovat
Counter

Merte určitě zůstane.

Reagovat
Counter

"Saints na sestup" záhadně druzí v tabulce

Reagovat
fantomas

A Graziano Pellè záhadně 3+1 po pěti kolech.

Reagovat
Counter

jn, zatím tragédí méně než se čekalo. Ale prý je to bezcharakterní egoista!

Reagovat
fantomas

*než jsme se Suníkem čekali

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Je to sympaťák. Ale minulý zápas byl první, který se mu povedl a jedna taková nahrávka výkon taky nedělá, takže tak.

Reagovat
fantomas

Tak to jo.

Reagovat
SunFells

No jo.

Reagovat
Counter

Bavil jsem se o něm s Nizozemcem, který má v práci velké fandy Feyenoordu a ti z něj sice byli hotoví, co se fotbalových kvalit týče, ale např. při rozlučce před odchodem k Saints jezdil ve svém vypulírovaném fáru po jejich stadionu a tak. Charakterem oplývat nebude.

Reagovat
Posledni Kovboj

jako po travniku?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

"United na titul" sú zatiaľ na 10. .však tá tabuľka sa ešte upraví, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Druhej poločas nudná údržba od Gunners.....

Reagovat
kiwwi

dajte tam Welbecka

Reagovat
Euphael

V úterý bych nehrál hrát Bellerína, Rosického, Coquelina, Podolskiho, Campbella, Diabyho, Ospinu.

Reagovat
smazaný uživatel

on whether he’s tempted to stick with today’s system…

I adapted a bit game by game. There is a little difference but not a major one. Ozil played today behind their midfield because I thought they made it very tight. But it’s important for us to find Ozil between the lines and move the game forward. It worked, but he can play everywhere. I believe that the team played well and after it’s easier for everybody.

Reagovat
smazaný uživatel

I gave Sanchez a rest as he played many games

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příště třeba zas na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ozil už nikdy inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná práce Tragédi. Za pár minut hotovo? Hmm tak to JO !

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšuješ se, ještě odstranit to slovo "tragédi" a bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poslouchej až se zbavíte AW,který Vám škodí tak přestanu říkat Tragédi bo Tragédi ZATÍM ste. Sem přesvědčený,že bez něj byste hráli o titul skoro každý rok. A nemám vůbec problém to nechtít. V Londýně na nás nikdo nemá a takový souboj o titul s City,LFC,MU a s Vámi( hlavně s ARSENALEM) by byl super! Dnes super a sem za to i rád,ale já vím po těch tetech vaší tragédie,že jste zase schopni pár zápasů pojebat ať vinou zranění nebo AW taktiky a pod. Sami to tu píšete. Hrajte zas o titul,dělejte ať z Vás jde zase strach jako kdysi z ( kurva nemůžu si vzpomenout na bývalý skvělý stadion) týmu jak BIČ

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak teď si mě překvapil, myslel jsem, že celkově nesnášíš Arsenal. Souhlasím s tebou, AW nás nikam neposune.

Highbury byl ten stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurec mám vypité.... tak sem si za boha nemoh´´vzpomenout. Omyl. Nesnáším,ale resprktuju MU ( KURVY zasrané ) z Vás mám prdel. A je to škoda Byl bych fakt rád za "starý" dobrý ARSENAL a teď už i bitvy mezi sebou. Kdysi sme byli v "závětří" za Vámi,MU,LFC a sem tam kdosi.... Teď je to jinak a sem i rád za Slepice a Karamelky,že hrajou to co přináší do fotbalu to pravé ořechové. Když budem hrát třeba na WHL tak to se budu těšit a ne jak nedávno kdy sem si řek: Hm Slepice,jasně 3 body, nebo Hm Tragédi -jasné 3 body.... Já osbně chci zpátky ARSENAL a Liverpool a aby se hrálo o titul Big 4 + samozřejmě s respektujicím Evertonem a Tottenhamem! A letos ZATÍM to vidím nadějně na víc týmů. MY taky pudem časem do krize( třeba zítra) ,teď to vypadá na LFC atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuju,že mám vypité a proto mluvím ze srdce a nedělám si srandu a nerýpu. Asi (u mě poprvé) dal sem se do kupy zase s babou tak sem chtěl i tady napsat něco opravdového. Poprvé !!!!!!! Jinak aby si nemysleli mufani- RESPEKT ! Až mě to mrzí kde ste( myslím na hovno ) Ale jelikož vím,že za rok se vrátí CR tak to bude jiná káva. No kurva už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se kurfa nesměj a zítra chcu vidět koncert na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Néni čas sa s tým srat....kdyby vedli 1:0 dýl jak 10 minut tak prohrají

Reagovat
smazaný uživatel

jo já sem nechápal,ale . Stejně se dalo čekat,žt Villa pujde dolů...tak jako Swans....

Reagovat
Zdechlina

To Arsik půjde též důle neboj se

Reagovat
smazaný uživatel

sestavit žebříček top 10 idiotů na EF je asi stejně těžký jako sestavit top 10 filmů, ale stejně jako Memento bys tam ty chybět rozhodně neměl..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovoril tu nekdo že liverpool chce íst na titul?

Reagovat
Counter

Dámy a pánové - Pablo Hernández (Celta Vigo)

https://vine.co/v/OWLMDl26Dml

Za tohle by se nestyděl ani Zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaky mlady talent?

Reagovat
nani92

29 ročný večný talent

Reagovat
SunFells

To není ten, co hrál za Valencii a Swansea. Ale talent to taky není no, 27 letý chilan.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
nani92

ahá, človek sa tu veľa dozvie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ty si prave objavil vine ?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

dneska padaju nenormalne goly

Reagovat
nani92

tak to Ac - Juve bude potom chuťovka pri ktorej Fernando zažiari

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude vo vine ale z ineho dovodu

Reagovat
nani92

určite bude aj gif

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

nemal byt v Katare niekde? ci to neni Pablo?

Reagovat
fantomas

Věz,že na světě je víc Pablů Hernándezů.

Reagovat
smazaný uživatel

parodie na Pablov Hernandezov

Reagovat
Counter

Ono to není zrovna atypické jméno no.

Reagovat
kiwwi

dpc tie vase reakcie s fantomasom

Reagovat
I am Mancunian

najmudrejsi su

Reagovat
Counter

Vždyť to není myšleno nijak zle, nijak posměšně, nijak domýšlivě!

Reagovat
fantomas

Tak sorry, když se ptá, jestli je Pablo Hernández Pablo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi, prosim

Reagovat
fantomas

No hlavně prosim tebe nenapodobuj toho blbečka Ol!vera.

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, nevedel som, ze moj Pablo ta tak vezme

Reagovat
fantomas

Uplně mě vodrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

a jeje, zas namosureny fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
bayern987

Ten Ol!ver je hroznej kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hovádko

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly Mignoleta, třetí chytatelnej. Opět nezachycenej start zápasu, což nás zdobilo loni. End of story.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by se nad sebou trošku zamyslet.Jedinej slušnej špíl tuhle sezonu zahrali.Jinak šťastné výhry a tragedie.

Reagovat
minoLFC

Nahovno Nahovno Nahovno

a ešte zajtra pôjde ManU pred nás

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson dostal stupidnu zltu po 5 minutach a za 30 minut mu nikto ani raz nenahral

Reagovat
SunFells

Hele přišel na hřiště a WHU dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

hej no a zasluzene to oslavoval hned vo vedlajsej ulohe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Povodil si LFC, to je to hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Brendan Rodgers

Reagovat
monty25

Celkově to byl od Liverpoolu další nic moc výkon, ale nejhorší byl ten otřesný začátek. Prvních osm minut prakticky rozhodlo o celém zápase... Takže druhá prohra v řadě a ztráta na čelo se zvětšuje.

BTW: O tomto víkendu ještě nevyhrál žádný z mých oblíbených týmů. Napravit to může už jenom Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je na správnej ceste vrátiť sa tam, kam patrí, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

to sme boli minulu sezonu

Reagovat
papos182

3 body na LM, to jde

Reagovat
avicii

zle a este to asi aj take bude dlhsie...mi to pripomina tu nezohranost ked Rodgers prisiel...bolo by dobre sa drzat co najblizsie prvej 4 a potom sa spolieham ze pod Brendanom mame vzdy silnejsiu jar

Reagovat
Counter

MU zítra stačí bod, aby šli před Liverpool

Reagovat
Swarley

na takové matláky se nemůžeme dívat...raz, dva, tři a přejedeš je bobem...

Reagovat
Counter

To je nějaká říkanka z období renesance?

Reagovat
Swarley

jsi neviděl Kokosy na sněhu nebo co?

Reagovat
Counter

Viděl, ale tohle mi neutkvělo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
FUnk

Reagovat
fff

Zapas som nevidel a nic o nom necital, takze moja otazka znie... Velmi zle to bolo?

Reagovat
avicii

podla mna to bolo lepsie ako proti Aston Ville...ale hlavne zaciatok megakatastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson vam nedal sancu, neda sa vam nic vycitat

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

veľmi.

Reagovat
hribco

Hra sa od minulej sezony diametralne zlepsila a ten Sam nakoniec nemusi byt az taka zla volba pri budovani silneho klubu. Valencia a Sakho vytvorili perfektnu utocnu fazu a dufam, ze budu spolu hrat pod Andym. Downing sa tiez zlepsil a berie na seba viac zodpovednosti co je super. A Tomkins-Reid to je valec

Reagovat
fantomas

Spasitel20.09.2014 09:47

Aston Villa-Arsenal 2 a West Ham-Liverpool 0 ? Trošku objektivity

Dodatečně se teda omlouvám.. příště tomu Liverpoolu nevěřit radši vůbec.

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Dobře kladiváři, Liverpool strašně zoufalej.

Reagovat
vladis271

Mne sa to nechce celé hodnotiť, tak to spravím jednoduchšie, vyberiem si len jednu obeť a na ňu to všetko zhodím.

Borini. Debilko, väčšie ego ako ty má v lige už len Giroud. A dokonca aj také drevo ako on má väčší prínos ako ty. Si myslíš, že po takýchto výkonoch po tebe niekto z veľkých klubov v Taliansku siahne? A tebe nejebe? On je taký strašný tragéd, že to neni normálne, a smutné je, že to o sebe nevie.

Inak, vám sa pozdával dnešný výkob Bala? V čom? Furt od začiatku hrá tú nemastnú bezfarebnú sračku. A nech mi nikto nehovorí, že sa nedá posilniť po odchode kvalitného hráča. Atléti to zvládajú s bravúrou už x rokov. Ale my privedieme za SUareza Balotelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Napočítal jsem 2 oběti

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Suarezovi strasny rozdiel no, to sa absolutne Mario nechyta, Sturridge je zivotne dolezity pre vas

Reagovat
Talker

Tak nikdo asi nečekal, že z Balotelliho bude tahoun, zvlášť když jediný schopný hráč dopředu je Sterling. Jinak to stojí celkově za hovno tam. Až bude k dispozici plná síla, tak bude užitečný.

Reagovat
fff

Nahradit Suareza Balotellim a nepriviest top hraca do zalohy, dve najvacsie chyby prestupaku.

Reagovat
smazaný uživatel

+Aggera Lovrenom

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jenom nenahrazení Suaréze, ale to byl holt nadlidský úkon..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Kladivári zatĺkli liverpool ešte nižšie v tabuľke :)

Reagovat
vladis271

ešte šťastie, že vám spraví Leiceste zajtra to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

už minulý ťýždeň som ti písal, že nesmial by som a ani neprovokoval , mancs majú kvalitu narozdiel od nás...

Reagovat
Counter

snad se Ulloa vytáhne i tentokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: potrebujem, ebook/pdf knihy ale v slovenčine. Existuje nejaká stránka kde sa dajú stiaahnuť knihy? Nejaká ktorá ma viac ako 5 knih v slovenčine... Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

mozna uloz.to??

Reagovat
smazaný uživatel

na ulož to je všetko po cz

Reagovat
smazaný uživatel

sovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej, aka kniha?

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj odkial je z vychodu by uz mohol povedat

Reagovat
smazaný uživatel

presne, neodpovedal mi vtedy..on bude z Furce boha, bo taky je sem tam jak z Furce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? nesom ondrej je mi jedno aka kniha

Reagovat
smazaný uživatel

sak len zistujem

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Patrik

Reagovat
smazaný uživatel

z jednej strany Patrik, z druhej strany Lolkac more

Reagovat
smazaný uživatel

jak keby vyskočil Dušovi z predkožky

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem stranku na knihu

Reagovat
vodka

btw. nema nekdo ebooky de bernierese? v cemkoliv? teda konkretneji cz, sk, aj...

Reagovat
mimi_united

fault in our stars. Najkrajší, najlepší a najsmutnejší film roku

Reagovat
SunFells

Tu šerednou mařku vůbec nemožu

Reagovat
fantomas

Neni vůbec šeredná.

Reagovat
SunFells

Máš nízké standardy. A ještě ji naserou do všeho

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že bych měl; a hlavně si nemyslim, že by to mělo bejt o nákých standardech.

Reagovat
SunFells

Šel bys do ní?

Reagovat
Arbiter

takže holka, do které nejdeš = šeredná mařka?

Reagovat
fantomas

To je fakt mimořádně pitomá otázka.

Reagovat
SunFells

Tohle je mimořádně vyhýbavá odpověď

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Sandstorm

Nevím, proč bych se měl dívat na nejsmutnější film Jedině pokud je to nenucený a bez zbytečnýho patosu. Je tohle tento případ? Nebo je to klasický romantický doják?

Reagovat
fajdax

Soundtrack od Charli

Reagovat
smazaný uživatel

to zkusim, podle reakci na CSFD to vypada slibne.

Reagovat
Bennhy

najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

john green

Reagovat
r.mrazik

A sakra

Reagovat
smazaný uživatel

TO bude neco na zpusob "Neklidu", ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na 3. flek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Tak Liverpool robi radost. Krasne vidno ako su bez Sturidga strateny. Teraz este aby vyhrali City a Leicester a bude to bozie kolo

Reagovat
fff

Tak ze po strate Suareza budeme pri absencii Sturridgea strateni ziadne prekvapenie nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni sme se tu na to těšili

Reagovat
smazaný uživatel

A ta Coutinhovo hovno-forma je jen taková hezká třešnička na dortu

Reagovat
PhilipS

Docela karnevalovej soubor ta obrana Liverpoolu...pomalu se můžou začínat loučit s top čtverkou... Sterling je materiál pro Barcu či Real...

Reagovat
smazaný uživatel

za Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard na lavičku, Rossiter na hřiště. Horší nebude.

Reagovat
fff

SG skoncil v repre, aby mohol pravidelne hravat za LFC... BR je z neho posraty a neposadi ho nikdy... = toto nas bude zrazat este aspon 2 roky podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers se musí probrat a ukázat koule. To není možný.. Gerrard je nejslabší článek Liverpoolu prostě.

Reagovat
fff

Suhlas ale zial tomu moc neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

uživatel pk4 vás o tom prozíravě přesvědčuje celou dobu

Reagovat
fff

On nas presviedca, ze nema rad SG ale to, ze o nom pise stale rovnako bez ohladu na to ako v danej dobe hra svedci iba o tom, ze futbalovu stranku absolutne nesleduje

Reagovat
Counter

Tvůj alter-nick?

Reagovat
smazaný uživatel

tento ne

Reagovat
smazaný uživatel

nepredlzime mu zmluvu tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám na lavičku. Ne se ho zbavit. Je to legenda Liverpoolu, ale v základu už nemá co dělat.

Reagovat
Sandstorm

Jako náhrada za Gerrarda by mohl být do budoucna Emre Can, co? Já si myslim, že až se trochu víc otrká, tak ho začne Rodgers pomalu zapracovávat právě místo Gerrarda.

Reagovat
fff

Tak ale som zvedavy, ci nas derby nakopne alebo naopak zrazi dole. Danny a Allen to stihnu?

Reagovat
smazaný uživatel

vykúpili sme polku sotonu, no schneiderlina, toho najdôležitejšieho hráča pre nás sme tam nechali..toho, ktorý by konečne Gerrarda poslal na lavičku nahradníkov

Reagovat
fff

ked si predstavim, ze z tych 47m mohola ist radsej cast nanho...

Som zvedaby, ci sa ten Lovrrn chyti, ja som mu celkom veril...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, je rozdíl hrát za Wanyamou a Schneiderlinem a nebo za Gerrardem.

Reagovat
fff

A co som cital tak aj Simon dnes hviezdil

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, dneska byl výbornej. Valdes bude záchrana, snad.

Reagovat
fff

Ja Valdezovi stale moc neverim ale ked vezmem do uvahy ako chyta posledne mesiace Mignolet... Co mozme stratit

Reagovat
smazaný uživatel

Horší bejt nemůže. Já ho mám celkem rád. Mignolet je prostě při centrech naprosto tragickej, to je něco neskutečnýho.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Sandstorm

Měli jste koupit Scheidyho a vysrat se na Lovrena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky sem se trochu divil tomu vašemu nákupu Lallany, přišlo mi to trochu jako u na Mata

Reagovat
smazaný uživatel

ono, tu už ani nejde tak o Rodgersa. Ak ho nebude mať odvahu posadiť a kúpiť na DM hráča a nie stojana a my budeme strácať ďalej, FSG nebude trpezlivá. Podobne skončil tréner Red Sox

Reagovat
Zaschrona

Kurna, to zas budem pristi tyden premotivovani, zvlast jestli zitra vyhrajem, uz to vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vás doma zasa spracujeme nejakým vyšším rozdielom..allen sturridge a naša hra zasa bude mať iný rozmer..ono je to o maličkostiach a sme na strašne tenkom ľade čo sa týka hry

Reagovat
Zaschrona

Chtel bych si byt takhle jisty vyhrou sveho tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja viem kedy co od nas cakat, ten tim proste znam...dnes som necakal nic ine popravde

Reagovat
Sandstorm

Dušovo garance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

::l

Reagovat
Zaschrona

A v cem to jako ma byt jine priste? To se jako vrati Allen a Sturridge a vsechno se tim vyresi?

Reagovat
smazaný uživatel

ano..presne tie maličkosti, kvôli ktorým v strede poľa zaostávame a vpredu máme pohybový deficit..ale pochopíš až keď budeš pozerať každý zápas LFC

Reagovat
Zaschrona

Vsak to v posledni dobe temer sleduju a nejak to teda nechapu. A jestlize teda mate mit takove problemy, tak proc pres leto vznikly dalsi/puvodni nebyly vyreseny, kdyz jste meli nechutne velkou porci financi dostupnych za Suareze?

Reagovat
ďuriLFC

Ako Dušo to strašne zjdenodušuje ale v podstate má uplnú pravdu.Ak by dnes hrali namiesto Lucasa a Boriniho Allen a Danny tak to je úplne ine.To že sme to v lete posrali je fakt,proste top streďak a pohyblivy utočnik neprišli.Namiesto toho neprišiel nikto a Mario.

Reagovat
Zaschrona

Ok, to je asi pravda, ze by to bylo lepsi, ale jakoze by ze zaslouzene prohry byla najednou drticka? To se mi uplne nezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak bud fanda United

Reagovat
Zaschrona

Taky jsem.

Reagovat
fenixLFC

V jeho prispevku je klucova posledna veta...

Reagovat
Zaschrona

A jak je klicova? V prvni vete pise o "jistem spracovani vyssim rozdielom".

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co přesně myslel, ale první a poslední věta je rozdíl.

Reagovat
Zaschrona

Jste na tenkem lede = date nam klepec? Nechapu jeste vic.

Reagovat
Talker

Ty se hlavně starej o to, aby dal Lukaku hattrick... Potřebuju, aby se ve fantě probudil pořádně.

Reagovat
Zaschrona

Jsem zvedavy, jestli zitra nahodou misto nej nebude hrat Sam.

Reagovat
Talker

Nestraš

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
blade115

Zapomeň, dostaneš na prdel.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je ten Viky Valdés u nás tyjo. Simon se od něj pár let může učit a pak ho nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet už nikoho nahrazovat nebude. Pokud se Valdes chytne, tak Simon skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna u Valdese vidět jak se po takový pauze vrátí se superformou....

Reagovat
fenixLFC

Zapas som nevidel tak sa k nemu nevyjadrujem ale co ma desi je cosi ine.

Minula sezona nebol zazrak. Ten tim nasiel svoju tvar a styl hry ktory mu sedel. Ano dozadu to horelo ale vpredu to bolo skvele. Stacilo jedno leto a jedno zranenie a je to prec. Nejde ani tak o to ze odisiel suarez ale to ze neprisla typologicka nahrada. Nehovorte mi ze v celej europe nebol utocnik ktory by k nam zapadol cize ziaden chodec ako mario. V tomto sme na tom podobne ako anglicko, bez dannyho to proste nejde. Gratulujem ty kokot roy. Z toho nasho trojlistku proste 19rocny chalan nemoze odohrat vsetko.

Niekto v diskusii pisal ze to vyzeralo ako ked sem BR dosiel. Koho to prekvapuje? Utok mario- borini vs luis danny je rozdiel ako crouch proti messimu. K tomu si pricitat extremne pohyblivu zalohu gerrard-lucas a ta pbrana sa moze aj rozkrajat a nespravi nic aj keby je vo forme akej chce. Prave teraz sa nam stalo to co vlani nie- zranenia. Proste pri absencii dannyho by sa do zalohy hodil hrac ako can alebo allen popripade tam skusit lallanu alebo hocikoho len preboha nie dvojka lucas steve...

Takze ako z toho? Teraz brendana caka uloha ktoru minulu sezonu nie ze nemusel riesit ale az tak podstatne to nebolo. Musi dat do poriadku obranu a to tak ze konecne bude schopna hrat konsolidovane a bez kiksov. Bud dejana posadit alebo my dorazne prehovorit do duse. Vyriesit problem s tromi top stopermi ktpri ale kazdy zvladne chaosit vo velkom style. Zapracovat na mignovi popripade skusit toho valdesa. A na zaver najtazsia uloha- nenapadne ,,odstrelit" stevea. Ano je to legenda a vsetko ale proste dalej to takto nejde. Ja chapem preco hra a tie diagonaly su casto jedinou sancou ako to zrychlit ale za tu nepohyblivost to nestoji

Bez konecne zmysluplnej defenzivy to nepojde na to ale potrebujeme bud kvalitneho drziaka alebo pohyblivu zalohu a steve nesplna ani jedno. Bohuzial...

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je ten nejmenší problém. Ten kluk se snaží. Určitě to není nějakej chodec, že by se ani nepohnul.

Problém je v celým týmu. Ten tým je jako puzzle a nám vypadávají ty nejdůležitější dílky. Až se vrátí Studge a Allen, tak to bude daleko lepší.

Reagovat
fenixLFC

Snaha je pekna vec ale proste mario nikdy nebude behavy hrac do pressingu tak ako welbeck nebude zakoncovatel.

Ono suhlasim ale problem je ze ten klucovy dielik je IP.

Reagovat
Cobra

Děkujeme, že ses svěřil právě nám.

Reagovat
fenixLFC

Ked nemas reagovat normalne tak zmlkni

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se snažíš tvářit že ten největší rozdíl proti minulý sezóně neni, že už nemáte Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejde ani tak o to ze odisiel suarez ale to ze neprisla typologicka nahrada." Čili jde o to, že odešel Suarez, protože nepřišla typologická náhrada...

Reagovat
fenixLFC

Kde sa tak tvarim? Ved pisem ze vdaka jeho pritomnosti sa nemuselo tolko bazirovat na defenzive. Ono priviest niekoho typologicky podobneho (alexis) tak az taky problem to nie je. Len tych problemov tam je viac nie je to tym ze odisiel a odrazu sa objavili. Skoro vsetko tu bolo aj minulu sezonu+v sucasnosti mame de facto odstreleny utok

Reagovat
smazaný uživatel

"nenapadne ,,odstrelit" stevea"

tak na to jsem zvědav, jak by to šlo udělat nenápadně

Reagovat
fenixLFC

Chaprs, jeden zapas na lavicke potom hrat a postupne ho nechavat sediet castejsie

Reagovat
smazaný uživatel

nepredlzit zmluvu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Srat LM ,cíl je jasný TOP 4...jediné pozitivum je Balo,má v sobě tu stejnou chuť bojovat na krev jako měl Suarez,pokud se s ním bude pracovat ,má na to být na stejným levelu..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

a já jsem prej optimista

Reagovat
Whitemedia

Balotele na stejném levelu jako Suarez...

Reagovat
papos182

Ale Balotelli kdyby chtel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stejnou chuť jít na krev jako Suarez jo? Já ti to za půl roku připomenu, až se vám tam bude otráveně loudat na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Na Suaréze nikdy mít nebude, dost pochybuju o tom, že bude mít větší chuť na krev než upír.

Reagovat
Talker

Tak dostat se na stejný level je celkem komplikované, ono se na tu úroven lonského Suareze dostane 5 hráčů z generace.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se teda asi spis modlil za rychle uzdraveni Sturridge.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard jim posere titul a oni na něj začnou píčovat až teď

Reagovat
Murtago

Reagovat
hribco

Neviete kde na nete sa da pozerat MOTD live ?

Reagovat
smazaný uživatel

kamo, netusime

Reagovat
hribco

Aha no diky... A nevies potom o ktorej uz je na nete zaznam ?

Reagovat
nani92

to je iba pre ľudí žijúcich v UK

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jaký si hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Takové fantomasovské, ale bez grácie jemu vlastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

A TY si stěžuješ, že vtípky tady jsou nevtipné

Reagovat
I am Mancunian

to sa da pozerat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Běží na BBC ONE, linků se dá najít hromada.. např: http://www.castalba.tv/channel/15584

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Liverpoolaci, to s tim odstřelováním Gerrarda myslíte vážně? Zápas sem neviděl a je pro mě těžký si představit že by to bylo až tak katastrofální

Reagovat
fenixLFC

O tom hovorime uz dlhsie. On ani nieje katastrofalny v zmysle borini alebo lucas ale proste do rodgersovho stylu mi nepride idealny a tak sa hlada sposob aby mohol hrat. Avsak poziciou v zalohe kde ma hrat toho rozohravaca nezvlada kvoli pohybu. Aby sme sa rozumeli rozohravka a tak ok ale proste kvoli jeho nepohyblivosti sa toho na tu obranu ruti prilis vela. A ked vedla neho postavis lucasa tak hendo by sa mohol aj rozkrajat

Reagovat
papanegra

Tento zápas posral BR...

to že sestaví takhle kokotskou 11tku mě nenapadlo ani ve zlém snu..

tu formaci co hrály ze začátku je totální píčovina...

Představa zálohy Lucas-Gerrard-Hendorson je hrozivá, Lucas jako vždy hovno, Gerrard to samý a teď mu nejdou ani ty pasy, který ho kdysi zdobily... a Henderson je tam pak na vše sám...

dál už nebudu mluvit, protože bych byl jen sprostej..

Reagovat
smazaný uživatel

xxx. proti skurvenému dažďu na vinobraní

Reagovat
smazaný uživatel

Pezincan?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal completed an incredible 741 passes against Aston Villa today, the most by any Premier League side over the last 2 seasons.

Reagovat
mithro

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755338/team-stats/1/1_PASS_01#tabs-wrapper-anchor

750.

a to si myslim, ze za tie dva roky sa nasiel este urcite niekt, kto ich spravil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nejeb.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale number of crosses jako my proti FFC nebude mět dlouho nikdo, zvlášť když Sam se snaží hrát po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Pak narazí na kohokoliv konkurenceschopnějšího a půjdou se zase klouzat i se svými 44451 přihrávkama za zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že MK Dons nehrá v PL.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch

Reagovat
Talker

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/fa-chce-snizit-pocet-hracu-mimo-eu/?aktualitaId=12108

Jinak novinka ohledně prosazování mladých domácích fotbalistů...

"Do Premier League přicházet pouze hráči ze zemí, které jsou v žebříčku FIFA na prvních padesáti příčkách (dosud top 70). Výjimka by platila pro transfery, v jejichž případě přestupová částka přesáhne 10 nebo 15 miliónů liber. "

„Od roku 2009 přišlo do Anglie 122 hráčů ze zemí mimo EU. Téměř 50 % jich nesplnilo kritéria (ministerstva vnitra), ale při odvolání jich bylo 79 % úspěšných. A co víc, pouze 58 % z těch, co jim byla udělena pracovní víza, hraje v Premier League ve druhé sezóně po svém příchodu.“

Reagovat
smazaný uživatel

takze ze 122 hracu jich 60 neplnilo pozadavky a z tech 60 cca 45 dostalo povoleni na odvolani. a z tech co jim byla udelena viza jich 70 hraje PL i druhej rok... to nejsou tak hrozna cisla mi prijde.

vyjimka nad 10 mega jen nahraje velkym klubum. uz si nikdo nedotahne talentovanyho brazilce za dve mega, protoze nedostane povoleni.

Reagovat
Zaschrona

To teda jsou hrozny cisla, kdyz skoro pulka z hracu, kteri do Anglie prijdou na PP, tak se ani nedozijou druhe sezony... Minimalne by se mi libil ten uz driv zminovany napad zakazat hostovacky tehle hracu, ta vyjimka nad 10 mega je hnus a podle me nesmysl, akorat to jeste vic zhnusi trh. Pak je otazka, jak to resit dal. Nejlepsi by asi bylo fakt zavest limit na pocet cizincu mimo EU, aspon to priblizi domaci hrace k sancim za acko...

Reagovat
smazaný uživatel

no ok, ale myslim, ze by to chtelo vedet nejaky podrobnosti, jako proc nehrali PL... byli v becku, sli na hostovani, klub spadnul nebo hned odesli?

Reagovat
Zaschrona

Neni to tak jednoduchej problem... Hlavne jsem zvedavej, jak vyresi ty becka, jestli se fakt nakonec zavedou ty becka v nizsich soutezich...

Reagovat
smazaný uživatel

tak brazílčana si môžu kúpiť aj za 2M, Brazília asi bude ešte dlho v top50

Reagovat
Zaschrona

A ja vul zrovna dneska Jelavice dal z fanty pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

ja Welbecka a dal tam Naismitha, tak doufam, ze se zitra posnazi.

Reagovat
Zaschrona

To doufam taky. A ja jeste k tomu sundal pasku Sterlingovi a dal ji Tadicovi...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro The Fappening part 2

Reagovat
smazaný uživatel

přišel jsem o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový fotky JLaw - ty jsou asi nejlepší, nějaký full frontaly, ale nic vyloženě hardcore. Dál Cuoco, Lavigne, Panettiere, nějaký další který ani neznám, jedno hc video Aubrey Plaza a pár fotek s Hope Solo, který jsou až moc hc.

Reagovat
minoLFC

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tu - http://www.reddit.com/r/celebnsfw

Není tam všechno, ale hodně toho je i v komentářích třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, koho to muze bavit, delat si tolik nahych fotek

Reagovat
Whitemedia

Jennifer je totálně ujetá, řekl bych až šílená

Reagovat
smazaný uživatel

mozna byla jako mala holcicka oskliva a nikomu se nelibila, tak si to ted vynahrazuje.. Nebo je proste jenom silena jako jeste ok, jednu dve fotky, pro pritele na pohoneni.. ale trilion fotek? Co z toho ma?

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/a/ft9HG

Tohle je daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je super, ale ja netusim, kdo to je Nebyt v praci, tak uz si ho honim..

Reagovat
smazaný uživatel

Vanessa Hudgens, hrála v muzikalu na střední, takova blbost pro holky, která frčela pár roků zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam ani mi to nic nerika. Ale sukezni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha ludia, ved sa ovladajte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co sem to odstartoval. Já se bojím sem házet i ty odkazy na reddit, abych nedostal BAN a tady už se jedou přímo odkazy na fotky.

Reagovat
Whitemedia

hmm, kdo je to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ma doma peknej bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Demi Moore ten bobr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až z prdele.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty voe

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

nie Avril nie kde je?

Reagovat
smazaný uživatel

http://thefappening.eu/

Tohle je lepší link než ten co sem házel výš. Je tam úplně všechno. I Avril.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju podvazky.. Silene..

Reagovat
nani92

ou yeah..I can die..Goodbye

Reagovat
smazaný uživatel

Si tak jedu dolu ty relativne v pohode fotky kozicek JLaw a rikam si, jak bych ji ztrestal a najednou ta vystrcena prdka a prsty v pici

Reagovat
Infernoqt

ta rovnou už může natáčet porno

Reagovat
r.mrazik

Tobe se libi mlady kluci?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej poradek ma doma JLaw, dost me to uklidnuje, kdyz se pak divam k sobe do pokoje

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

To se mi stahla jenom pulka, nebo co to je?

Reagovat
vodka

ta hlavne nema zadny provar, jmeno zverejnovat nebudu nia tak, tvar ti musi stacit... mne staci oci..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka tvoje pritelkyne?

Nebo spis takhle, nechapu, ze to sem davas, mezi fotky nahych holek. Ma krasny kukadla to jo, jen jsem nepochopil tu souvislost

Reagovat
vodka

kdyz chces, tak si ji najdes i tak... a jo, neni to zadna film star...

Reagovat
smazaný uživatel

A proc tajis jeji jmeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ji jenom pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Bethany McVay?

Reagovat
smazaný uživatel

Anna Sophia Robb

Reagovat
smazaný uživatel

to neni ona..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Strasne krasna

Reagovat
minoLFC

kde????????????????

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zklamání

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

324. proti Srabdastromovi, který dělá ostudu... a taky pro royal blood... http://www.youtube.com/watch?v=ere2Mstl8ww

Reagovat
vodka

*b=n

Reagovat
Sandstorm

Už budu hodný a rozumný uživatel. Nevím, proč tak ujíždím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
vodka

Magath knows best eště neni nějaký twitter?

Reagovat
Zaschrona

Nic znamyho nema, takovy privilegium maji jen Wenger, Big Sam, Rodgers a Moyes.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal: "Despite not playing in the Champions League, every player that I have contacted wants to play for United."

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, to boli len nejake tuzby par retardov, aby to bolo naopak

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

jak sa hned ozval

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

vsak si zober, ze Falcaove Monaco hra CL, Di Mariov Real v CL, Rojov Sporting v CL, Herrerov Athletic v CL, Blindov Ajax v CL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
papos182

Robinhuv Real hral taky CL a pritom sel do horsiho, protoze ho umorili penezi

Reagovat
smazaný uživatel

£

Reagovat
Sandstorm

Tak Falcao šel dokonce s platem dolů, Herrera, Shaw, Rojo a Blind neberou žádné převratné částky a Di María dostal plat, jaký si takový hráč v dnešní době prostě zaslouží. Chyba Realu, že ho neuměl dostatečně ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Meziročně vám stouply výdaje na platy za rok cca o £40m, ale hlavně, že si to dovedete obhájit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Arbiter

Takže pro tebe 100+k/týdně pro Shawa není žádná převratná částka?

Reagovat
smazaný uživatel

mas to samozrejme blbe, Shaw bere 200 +.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem, dostal jsem, děkuju kluci za dobré narozeniny COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Krul - 6

Janmaat - 5

Coloccini - 6 ( poprvé v sezoně zahrál na úrovni PL)

Williamson - 4

Dummet - 5

Sissoko - 5

Colback - 3 (včera naprosto ztracenej)

Tiote - 9 (MOTM, byl všude, neudělal skoro nic špatně, nastartoval tým za vyrovnánim)

Gouffran - 7

Cabella - 5

Riviere - 5

Cissé přišel, dal dva fíky a dal zavzpomínat na svůj první půlrok u nás - naprosto nezastavitelnej. Pokud by hrál takhle, tak mu člověk odpustí i tu blbost se sázenim. Ledovej zabiják + navíc vzkaz podpory pro Jonase na tričku On byl vždycky sympatickej, skromnej... akorát trochu hloupej asi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella zatiaľ nič moc, však? Čakal som, že bude mať lepší štart v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smůlu, že hrajeme takovou tužku. Zpracování, přihrávky a pohyb má dobrý. Ale kdyby se jmenoval Ben Arfa, tak už základ nehraje, protože dozadu teda nepracuje ani trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som asi všetky vaše zostrihy a on mi príde, že technicky je na tom najlepšie z tímu, ale efektivitu má zatiaľ totálne nulovú.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp bych to neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa zatial javi janmaat v porovnani s pupuchym?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi o něco sympatičtější, ale herně je to asi nastejno. Janmaat je na pocit slabší ve vzduchu a efektivnější vepředu, ale statisticky potvrzené to nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, to ste z toho vysli super

Reagovat
Fenri

Tiote ztratil míč před druhym gólem

Reagovat
smazaný uživatel

To není směrodatný vzhledem k tomu, že kdyby tam nebyl, tak je to 6:0. Sama ztráta balonu neznamená obdržený gól. Diamé to udělal parádně, umotal Janmaata a ještě krásně zavěsil.

Reagovat
Fenri

Však já jeho výkon nesnižuju, navíc z pozice toho, že jsem viděl jenom sestřih, jen mě tahle chyba udeřila do očí v kontextu toho, "že neudělal skoro nic špatně"

Reagovat
smazaný uživatel

proto je tam to skoro .. ne, mel nejake ztraty, to on ma vzdy, ale treba zrovna ten Diamuv gol prisel do zformovane obrany a ne, ze by ztratil mic a sli 4 na 2 nebo tak neco

Reagovat
Fenri

Jasně no, ale tak pro hráče na jeho pozici je to vždycky velká chyba taková ztráta, ať už z toho plyne cokoli... Ale zase, nesnižuju tim nějak moc jeho výkon, prostě jsem to jen tak vypíchnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to já spíš mám potřebu obhájit, že i s touhle chybou si pořád tu známku zaslouží

Reagovat
Jesse Pinkman
Reagovat
protiproudu

Reagovat
Jesse Pinkman

Jelavic , Bony

Reagovat
SunFells

Mesut Ozil covered more distance than any other Arsenal player against Aston Villa (11.3km)

Reagovat
J0EL

Ked ho este raz Wenger postavi mimo AM, tak nech ide do prdele fakt.

Reagovat
Counter

No joo, lemra líná

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, nezdá se ti, že jsi ve svých textech občas přehnaně kreativní? Tvoje články se čtou zpravidla dobře, ale svým výběrem slov ty věty místy doslova znásilňuješ. Uvedu pár příkladů ze včerejška:

"Reid zblízka už jen rutinérsky doklepával" (je to vůbec česky?)

"jaksi chronická sterilita hostů"

"se sice instantně stal"

"transformovaný Downing zlatou českou uličkou bravurně našel"

Reagovat
kiwwi

to su perly

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Instantní myslím taky nemá v češtině takový význam, jakým on to zamýšlel. Buduje nový jazyk.

Reagovat
TopinB

Czenglish

Reagovat
SunFells

O tom je zmínka na wiki a je to něco jiného, ale tohle mě tam jako příklad dostalo:

A Czech girl was working in a pub in the UK when the landlord asked her if she could possibly continue the shift to later. She replied, „Only if you get down on your knees and please me.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
fantomas

A co podle tebe znamená instantní čaj potom?

Reagovat
SunFells

Šak jsi velký fanoušek těch slovníků, se podívej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

je to skvelé

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

úplnej Čapoun

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si to aj niekto druhy ako ja vsimol

Reagovat
fantomas

Njn.

Reagovat
I am Mancunian

*whatever

Reagovat
fantomas

Jak je libo. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vyčerpávající odpověď.

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, čeho se snažíš docílit, promin Já prostě strojový články alá ČTK produkovat (tvořit) nikdy nebudu; a pokud je muj projev vážně takovou překážkou se o tom zápase něco dozvědět, potom spíš doporučuju napsat PJovi, aby mě někym nahradil.

Já ze dne na den něco takovýho fakt nezměnim, může mě to tak akorát mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nijak velký problém s tím nemám, však píšu, že se tvoje články čtou dobře, jen jsem čekal, že si to pokusíš nějak obhájit. Občas mám pocit, že by ses mohl ve psaní zaměřit spíš na něco jiného než reporty ze zápasů, kde se jazyková kreativita uplatňuje těžko.

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by se to nějak obhájit dalo a jen na reporty se neomezuju, to přece sám víš, od příštího tejdne se tu i k PL začnu vyjadřovat taky jinak než skrze preview a reporty.

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

jenom si drž svůj styl

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
blade115

Náhodou je to celkem spektakulární. U mě za to má teda nesmírně vitální bod.

Reagovat
Zaschrona

Tak mne to treba taky prijde fajn a bavi me to cist, kdyz jsem ten zapas nevidel. Ale je fakt, ze to nekterym lidem muze prijit az moc vysperkovane. Ale hlavni je, ze se aspon neco pise, aspon pro me.

Reagovat
blade115

Já jsem narážel na další perly. Mi to nevadí, u některých se vážně od srdce zasměju, lepší než strohý a nudný text, u kterého se člověk přemáhá, aby ho dočetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma lety jsem psal maturitní slohovku na téma "Sportovní reportáž" hodně podobným stylem a dostal jsem 29 bodů ze 30.. problém nebude ve fantomasovi, ale v těch, kteří těm slovům nerozumí

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na fanoušky Liverpoolu: Jak hrajou Manquillo a Moreno?

Reagovat
Dray

Je možné, že jsme našli krajní beky na dalších pár sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže i přesto zklamání z výsledků, tak tihle dva hrajou obstojně?

Reagovat
smazaný uživatel

Především Moreno je úžasnej.

Reagovat
minoLFC

tak oproti Sakhovi alebo Lovrenovi slušne

Reagovat
oli9

Moreno bude do pár let top neuvěřitelně dynamický obránce

Reagovat
smazaný uživatel

3 kola bez výhry, dnes i bez střely na bránu, už to přestává být prdel.

V NLD čekám 3 body, jinak budu řádně nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

jediné, co mě utěšuje, je, že nejsme tragédi dne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Kurna, to me mrzi, ze jsem ty United dneska vymenil za F1.

Reagovat
Zaschrona

A i Tottenham ztrata, dneska zatim super... Urcite ted rupnem, vidim to na klasicky Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsem dneska na anglickou ligu nesázel

Reagovat
smazaný uživatel

já si to asi stáhnu na zlepšení nálady

Reagovat
Zaschrona

To neni spatnej napad, kdyz vidim Osmana na kridle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes never conceded more than 4 goals in a league game as manager of Manchester United.

LVG #LVGin

Reagovat
smazaný uživatel

We have lost 3 out of 5 games and Man Utd have played QPR, Burnley, Leicester, Swansea and Sunderland...and are still below us.

Reagovat
Ángel di María 22

Leicester úžasně

Reagovat
niflheim

Katastrofální sledovat, jak se tým sesype v momentu, kdy rozhodčí posadí soupeře na koně. Dál to ani nelze komentovat.

Reagovat
vladis271

MU

Leicester ako ich nechal pričuchnúť k víťazstvu, pritom aj tak vedeli, že ich pohodlne zošrotujú.

Reagovat
EXoRcIsT

ty sa viac zaujimas o United ako o ten svoj klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak a pekne naspatna zem United.

Reagovat
EXoRcIsT

Bodaj by Clettenburgovy narastly kokoty na kolenach chujovi De Laetovy neda cervenu aby nezasiahol velmi do zapasu ale penaltu co nebola zapiska ten Vardy je dobry ale tiez tam mal najprv pred penaltou faul potom zo zadu skosil rafaela dal laktom dalsiemu hracovy a nic

Reagovat
TopinB

Bodaj by tobě narostla interpunkce

Reagovat
minoLFC

síce sa mufani môžu vyhovárať aj na rozhodcu ale v prvom rade by sa mali poďakovať LVG/vedeniu za posilnenie obrany...ani jeden top skusený hráč na urovni v nej není

Reagovat
I am Mancunian

tak na to sme nadavali celkom dost, ale dneska nebyt rozhodcu, tak mame 3 body

Reagovat
Arbiter

To je ale úplná pitomost, vést 3:1 a nakonec projet 5:3 s nováčkem soutěže a shazovat to na rozhodčího?

Reagovat
I am Mancunian

ved nas to uplne polozilo, poyom sa to cele rozpadlo, to priznavam, ale toto bol fsk rozhodujuci okamih zapasu

Reagovat
Arbiter

ta pecka byla na 2:3, pořád jste vedli o jeden gól. Jak vás, ManU, může položit jeden gól a vy dostanete další 3? A vůbec, jak je možné, že jste přišli o všechny 3 body??? To není rozhodčím, to je vaší psychikou, ke které přispěl i rozhodčí, to nepopírám...

Reagovat
I am Mancunian

no vidis, nakonec si na to aj sam prisiel v prvom rade rozhodca, potom psychika, nie opacne

Reagovat
celeb

Reagovat
fajdax

To chcete hrát fotbal bez rozhodčího? Vy jste fakt divní.

Reagovat
mithro

ale vsak sme mali zapas uplne pod kontrolou, kym nas nezarezal sudi. zapas nas stalo to, ze rooney nie je ziadny lider a bohuzial ani nikto iny v tom time, uplne sme stratili hlavu a rozpadli sa.

Reagovat
I am Mancunian

naco sa snazis, oni to vedia, ale nepriznaju

Reagovat
mithro

pravda

Reagovat
oli9

Já bych se místo sledovaná United zametl před vlastním prahem

Reagovat
I am Mancunian

clattenburg MOTM

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

uzi si to, ja by som sa tiez kralovsky bavi l

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

WTF, jak mohl tak skvely sudi jako Clattenburg zariznout United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

To je ale vyplakavani ManU fanousku.

Reagovat
niflheim

Které vůbec není na místě

Reagovat
fajdax

Reagovat
papos182

Jednou poskodi, jednou pomuze. Vy ale na poskozovani nejste asi z minulych let zvykli.

Reagovat
protiproudu

zábava

Reagovat
mithro

Jamie Vardy: "We looked into their weaknesses all week and found them today.

It was strength [from me] and a definite penalty."

to je kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

chuj jeden cely zapas fauluje a este bude machra robit

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

jebko

Reagovat
Swarley

tohle je přesně to, co v téhle fázi a v tomhle stavu týmu nechceš...tohle se mělo v klidu dohrát, Leicester byl neškodný, všechno nachystáno na tři body...pak tě zařízne vysranej rozhodčí a celý se to otočí...já bych na to jako hráč fakt neměl nervy, tohle jsou zrovna zápasy, kdy jsem rád, že to musím jen sledovat jen doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester určitě nebyl neškodný.

Reagovat
Swarley

do penalty zápas ovládali, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Být neškodný a ovládat zápas je taky trošku něco jiného.

Reagovat
Swarley

bez té penalty by to neotočil, na to vsadím barák, to je podstata toho, co jsem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, na tom se shodnem.

Reagovat
mithro

neotocili ale taketo veci sa bohuzial budu stavat a nie je mozne aby ten tim takto klakol, kv jednemu rozhodnutiu / golu.

Reagovat
Swarley

ale samozřejmě, že ten tým takhle kleknout může a už od loňska tam ta vnitřní síla v týmu (nebo jak to nazvat) není...to je právě víc než jasné a když už to tam dneska vidím, krásně vedeme 3:1, hráči si věří, kombinují, jasný zápas, na sebevědomí jak dělané, Falcao ještě trefí břevno, všechno krásně nalajnované...a místo toho? posraná penalta, hned vzápětí lepeňák jak hajzl, tak je na 90% jasné, že se ten tým sesype a v první řadě obrana...

proto mě to sere, ty zářezy se stávají, ale teď to fakt nechceš a ne v takovým měřítku, takhle ovlivněnej zápas proti nám dlouho nepamatuju...posledně to byl myslím taky tenhle onan...

Reagovat
mithro

njn zemiak je taky kapitan a lider na baterky, via len zhucat mladeho blacketta ale aby nieco spravil na ihrisku...

skoda reci a pritom super zapas do tej penalty

Reagovat
Swarley

kdo tam vůbec stál jak ocas za celou obranou a v důsledku toho to nebyl u toho čtvrtého gólu ofsajd? to byla Buttnerovinka jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Blackett.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, serval obrnau, pritom po ty penlate to meli oni jako zkuseni hraci uklidnit, par minut podrzet mic aby se to takhle nevyblaznilo.

Reagovat
mithro

no hlavne jeden gol bol jeho. lebo zas a znovu stratil lahku loptu, neviem presne, ktory gol a znovu si to kv tomu naozaj pustat nejdem

Reagovat
alcantara

Velky tim si postrazi aj pripadny zarez. United su momentalne malicky tim, maju od top timu daleko, ale to sa casom napravi...

Reagovat
Swarley

však o tom píšu v tom příspěvku, na to ten tým ještě není psychicky připravenej, prostě potřebuješ po dobrým výkonu dostat tři body a ne takovou kktinu jako dneska, to mě fakt dokáže tak akorát nasrat...jo, složili jsme se, když hned po takové posrané penaltě dostaneš ještě jakéhosi lepeňáka...to už je asi někde napsaný ve hvězdách nebo co, ale prostě nepotřebuješ takový vysraný zářezy, fakt ne, to ať jde do hajzlu...

Reagovat
niflheim

Jak to vůbec vypadá s Jonesem?

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC 5 pts from games v Swansea, Sunderland, Burnley, QPR, Leicester.

#LCFC 8 pts from games v Everton, Chelsea, Arsenal, Stoke, Man Utd

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zdechlina

Mancestr dobre figurky

Reagovat
Devil

Figurka byl dnes především Clatenburg.....

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zdechlina

Tomu se rika karma

Reagovat
Devil

Tomu se říká jinak,ale to by smrdělo banem....

Reagovat
puji

Jelcoo 20/09/2014, 13:33

reagovať Thumb up 2 Thumb down 1

Zajtra to vidim na golove hody 1:5 :D som optimista a s 4-3-3 vo formacii s Falcaom ADM Mata Herrera to bude radost sa pozerat :D

Reagovat
nani92

pekne pekne, len tak dalej hoši

Reagovat
alcantara

Tak s rozhodcami to nebude u nas az take zle, ked jeden z ich najlepsich sudich je schopny takychto veci... United velmi zabavny tim, s tymto by im dal Real tak desat, zatial im to tam vobec nefunguje, ale Van Gaal to zlepsi. Nepacili sa mi Rojo a Blind, Angel je proste vyborny s tym jeho pohybom, na to sa skvele pozera, hoci mu to vydrzalo len jeden polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ztratit dvoubrankové vedení a dostat bůra od nováčka a svalovat to na rozhodčího, to chce koule Aspoň zas spadli na hubu...

Reagovat
nani92

máme koule, to jo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak tohle fakt nebyl výkon sudího, po kterém si řekneš "jo, takovej zářez se přece jednou za čas stane"

Reagovat
blade115

Hrozně to nafukujete, Clattenburg udělal dvě chyby - nevyloučil De Laeta a písknul jednu penaltu. To pořád ale není nic, co by mělo odstartovat pětigólový výprask ...

Reagovat
Swarley

a to ti je málo? jenom redka a jenom penalta za stavu, kdy zápas v pohodě ovládáš...nasrat na takovej výkon rozhodčího, málokdy se tu k jejich výkonům vyjadřuju a mám v mnoha věcech s nimi pochopení, ale nebudu se tady tvářit, že tohle se prostě stává a je to normálka...

Reagovat
blade115

Není to málo, je to špatný výkon rozhodčího, ale není to něco, co by vám mělo z 3:2 udělat 3:5. Ten zápas jste si podělali sami, je mimo to házet všechno na Clattenburga.

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 soupeř nedostanu červenou a proti nám pískne penaltu a nemůže to udělat 3:5.

Reagovat
blade115

Když myslíš, tak ve vašem případě asi jo no, když jste teda tak tragičtí a i s takto kvalitním kádrem a trenérem se po jednom gólu sesypete a ztratíte vedení na hřišti nováčka.

Reagovat
kiwwi

to ako myslis vazne?

Reagovat
I am Mancunian

vlastne sa nic nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Má pravdu no. Tohle se prostě stát může (zašmátrej v paměti a vzpomeneš si na situace, kdy se tohle přihodilo soupeři MU), ale pořád jste v tu chvíli vedli 3:2 a ta imploze nebyla způsobená jen rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ani nikde netvrdim, ze za nasu prehru moze len rozhodca...ale ako, sak len nevylucil hraca a odpiskal proti vam vymyslenu penaltu..to take veci su odrazu nieco, nad cim treba mavnut rukou alebo co?

Reagovat
blade115

A to já někde dělám snad? Já říkám, že to nafukujete, protože to tu spousta z vás udává jako hlavní a jedinou příčinu neúspěchu, což je prostě blbost, když jste si to posrali sami.

Reagovat
kiwwi

bolo to jednoznacne nastartovanie neuspechu...na 99% by sme vyhrali, keby sa toto nebolo stalo

Reagovat
Counter

Souhlas. Ale když už se to stalo (a to se prostě stát někdy může), tak ta následná reakce byla jedním slovem tragická. A neměla by taková být.

Reagovat
blade115

Jo, asi byste vyhráli. Ale to pořád neznamená, že po té penaltě jste nevyhnutelně museli ztratit, navíc takovým způsobem.

Reagovat
kiwwi

proti tomu ja ale nenamietam, len nepis kraviny, ze robime z komara somara

Reagovat
blade115

Tak to nafukování je možná nešťastný termín, lepší by bylo fňukání. A směřuju to na ty z vás, kteří tvrdí, že rozhodčí vás stál 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vas zacnem vsetkych hodnotit podla fajdaxa a budem to pisem na vsetkych fans Chelsea tu na EF

Reagovat
smazaný uživatel

*pisat

Reagovat
blade115

Jdi spát, nikde tu negeneralizuju a ani tu nikoho nehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas len tym padom pises nezmysly

Reagovat
blade115

Jj a ty na ně zas otravně reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak musim, lebo niekto to tu bude citat a si bude mysliet, ze nahodou mas pravdu a nemas pritom..

Reagovat
blade115

Já pořád ani nevím, proti čemu zbrojíš, ale ono je to asi celkem jedno. No prostě ještě že tu jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

nezbrojim, reagujem na nezmysly, necerti sa hned

Reagovat
blade115

Ty jseš zas v náladě. Tak teda nevim, v čem podle tebe nemám pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne to nafukujete a neviem co...ukazes tu par ludi co nieco napisali, to mi pride uplne, ako keby som ja vybral prispekov krlesa a fajdaxa, potom som napisal, ze to tak myslite vsetci, pride mi to ako rovnaka situacia

Reagovat
blade115

Á, tak odtud vítr vane. V tom případě se ti omlouvám, že jsem přesně do puntíku nevypsal všechny uživatele, kteří to tak udělali.

Je směšný, že tu děláš takovou scénu kvůli takové banalitě, která se tu objevuje den co den a sám si se jí určitě, třeba i nevědomky, taky dopustil.

A pokud jde o tvůj příklad, tak ano, to, že někdo postavil názor komunity na názorech těchto dvou, už tu bylo nesčetněkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nerobim sceny, ty si ma poslal spat ci co, ti si zacal sceny hej, ak som sa ta dokol, tak sa omlouvam tiez

Reagovat
blade115

Tys začal s tou ironií, spaní byla až reakce na akci.

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale snad nikde tu nevidim nazor, ze len rozhodca nas stal 3 body

Reagovat
blade115

iamek21.09.2014 15:53

Presne jak jsem rikal. Nas dokaze zastavit jen rozhodci a Chelsea.

SlovakUnited21.09.2014 16:10

Rozhodca MOTM

Pigeon21.09.2014 16:11

Místo pohodové výhra kvůli dementnímu rozhodčímu prohra a rozhozený tým.

Yusuf Amir21.09.2014 16:34

Vám musí jebať ľudia, my sme neprehrali preto, že by sme hrali zle ale totálne nás zarezal rozhodca

Třeba ...

Reagovat
Infernoqt

jak říkám já, rozhodčí je možná trochu vysazený na nás, hlavně Clattenburg, který ze 4 utkání nám vyloučil 3 hráče a odpískal 6 penalt proti nám, ale zároven je to naše chyba, protože Rafael oplácel a ikdyž to rozhodnutí je fakt hodně přísný, tak oprávněný a skluz Blacketta taktéž. Jen tam není ten dvojí metr na De Laeta, který měl být vyloučen taky. Nicméně u nás se potvrzuje furt ten fakt, že stále nám chybí ta souhra a stačí málo abychom se rozklepali a to furt nestačí na evropské příčky...

Reagovat
blade115

Samozřejmě, byl jednou z příčin vašeho neúspěchu, to vám taky nikdo nevyvrací, ale za prohru si můžete sami.

Reagovat
fenixLFC

Z tych 6 boli 3 proti nam z toho dve zasluzene a nepisknut tretiu piskne ju o minutu. Teraz odpiskal jednu zle...ale ano je na vas vysadeny

Reagovat
oli9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

United? Děláte si prdel? Co to jako má znamenat? To je zoufalost nad zoufalství... no a ne?

Reagovat
kvasha16

MU Spurs

Reagovat
Liquid

United a Liverpool bez LM, to by byla paráda

Reagovat
vladis271

A vy by ste mohli zaniknúť. To je jedna z mála vecí na ktorej sa zhodnú mufani aj scouseri.

Reagovat
Liquid

nezáviďte Chelsea zasloužený úspěch

Reagovat
vladis271

*kúpený

Reagovat
Liquid

hráči se obyvkle nakupují pokud nechceš jít tehdejší cestou Villarrelu a mýt v kádru 10 a víc hráčů z hostování

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, lepší Chelsea ignorovat, to by jinak musel být člověk nasraný v jednom kuse

Reagovat
Zaschrona

Ofiko Twitter United dneska v 10:17: Louis van Gaal says he has done plenty of research on #mufc's opponents Leicester, adding that he prepares for every game "very thoroughly."

Hmm, nebylo by to trochu moc ho oznacit za placala, co mraziku?

Reagovat
Zaschrona

*,

Reagovat
J0EL

Reagovat
puji

V tejto sezone to vidim na 100 golov. :)

#305 Rodney

Rodney 21/09/2014, 15:47

reagovať Thumb up 0 Thumb down 0

konečně vidět i nádherný goly a ne takový uplácaný jak loni :D

#306 scheeza

scheeza 21/09/2014, 15:48

reagovať Thumb up 0 Thumb down 0

Po dlouhé době si hru United zase naplno užívám,není krásnější pocit (s trochou nadsázky) :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta prva penalta je sialena. To je uroven horskej ligy. To musel mat velmi velke nutkanie pisknut nejaku penaltu, inak si to neviem vysvetlit. Ale vyhovarat sa na to neda.

Reagovat
Manik...

Nemá cenu tu brečet. Je pravda, že Clattenburg je dneska zařízl tou penaltou na 2:3 ... Ovšem takový klub jako Manchester United to rozhodí natolik, že pak dostanou 3 fíky a jdou brečet na rozhodčího? S Lesterem??? Obrana je prostě tragická, útok vypadá skvěle, ale nejde to dohromady. Uvidíme, jak to bude dál no

Reagovat
papos182

To Tottenham hral tak spatne, nebo proste meli sance, ale nemeli den? Letos se mi totiz WBA zdaji hodne slabi.

Reagovat
smazaný uživatel

za a)

Reagovat
papos182

Asi nevis, jak hral Wisdom (cerny bek WBA)?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál docela dobře, neudělal nějakou výraznou chybu.

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

LvG on 1st pen:As a player (Rafael), you don't have to do that and then you allow the referee to whistle. We have to look at ourselves

no je fajn, ze neplace ale snad to nebude znamenat Valenciu na RB

Reagovat
mithro

LvG: I cannot say I am happy (laughs). In the world of football, these matches happen. At Barca, we were 3-0 ahead and lost 4-3.

LvG: We had the game in our pocket and we gave it away. It wasn't because of Leicester, WE caused it and that does not make me happy.

Reagovat
I am Mancunian

z toho roja nemam vobec dobry pocit ale

Reagovat
mithro

uvidime, dalsi zapas bude na CB, kedze Evans out, Blackett out. dnes to bolo slabsie, snad dostane sancu Shaw, kt je na LB podla mna lepsia volba.

Reagovat
I am Mancunian

na lb je urcite lepsi shaw, rojo mi pride ako taky poplasnak+ herne neinteligentny, toto bude dlha jesen s nasou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

presne, od Rafaela to bylo proste naivni. Sice rozhodci je idiot, ale on mu tu moznost dal. To byla chyba. a pak nas proste nepodrzeli ti zkuseni v kadru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to respekt pre LVG

Reagovat
RealC.F.

united no to chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi zbytočné pýtať sa ako hral Rojo čo?

Reagovat
J0EL
Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tweek

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Kdyz vidim ten los United, bud to muze byt brzo jeste mnohem zajimavejsi nez ted nebo naopak budou moc velmi rychle stahovat, pokud investice do tymu se zacnou odrazet i vysledkove. Bude zajimavy to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

s něma budou nejlepší zápasy..

Reagovat
mithro

zase tu robite z komara somara, zapas sme mali plne pod kontrolou, toto sa urcite nebude stavat kazdy tyzden, akokolvek si to vsetci zelate

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, budeme hrať spolu o 7me miesto

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to tak vypada. ale tak vam se vrati Sturridge, nam treba mozna sedne ta obrana amuze to byt uplne o necem jinem. zadnej tym nebude suverreni celou sezonu, uvidime...

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

nebude sa to stávať každý týždeň? čiže nás rozbijú hned nazačiatku a nebudú čakať na koniec?

Reagovat
mithro

myslim ten kolaps, je to futbal, shit happens. ale ta hra nebola zla, smerom dopredu je to parada.

Reagovat
nani92

kým tam je AdM..videl som to len od 60 minuty a nič moc ani dorpedu..

Reagovat
Infernoqt

radši at skončí sezona, přešla mě chut, zase bez evropy... příští léto musíme posílit obranu a letos se pokusit udržet v horní desítce, ačkoliv mě to mrzí vůči nově příchozím hráčům , především kvůli Di Mariovi a Falcaovi, ale na víc letos nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

omg, pate kolo...

Reagovat
Infernoqt

však něco vyhrajem o to nejde, ale jsou tam strašné průchody a výroky sudích, ačkoliv dneska hodně neoprávněné nás složí, což by neměly... máme toho hodně co zlepšovat a taková Chelsea by v těch situacích těžila ještě víc jak Leicester

Reagovat
mithro

si pusti nejaku zapas z minulej sezony.

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

ale napriek tej katastrofe na konci je vidiet progres, mne sa ta nasa hra pacila a bavi ma to ovela viac ako ten paskvil, co sme hrali pod Moyesom

Reagovat
I am Mancunian

do tej penalty som bol fakt spokojny

Reagovat
Zaschrona

Moyes by z tohohle ale nejaky bod urcite ziskal, minimalne ten stav 3-3 by nepustil, protoze by to zatahl.

Reagovat
Sandstorm

To je právě ono. A to je špatně. Tady nebyl důvod nic zatahovat. Stačilo jen nedělat chyby a zbytečně neztrácet míče, čímž se soupeř dostával do rychlých protiútoků.

Reagovat
smazaný uživatel

A nadavalo by sa zrejme este viac.

Reagovat
Counter

Jako sorry, ale s takovýmhle hráčským materiálem Moyes nikdy nepracoval

Reagovat
smazaný uživatel

ale pracoval s materialom, ktory mal predvadzat take vykony, ake predvadzal pod Moyesom?

Reagovat
Counter

To už je na mě moc meta Moyes to sice nezvládl, ale porovnávat ho teď s LVG, který má k dispozici úplně jiný kádr se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes tam měl průměrné trosky + Robina, Dannyho a Ruňáka - toť vše To že byl Ferguson genius a dokázal z toho udělat tým, co vyhraje titul, je věc druhá... Jak jsem tehdy předpověděl, tak se taky stalo - byli mimo evropské poháry.

Reagovat
Talker

Tak jasně, ale je otázka, jak by si s tím materiálem vedl LvG... Stříkáte nad Di Mariou a nad Falcaem, což jsou hráči, které k dispozici prostě neměl. Stejně tak Herreru a Blinda, Mata mu přišel bez formy a herní praxe do rozloženého týmu.

To máš téměř polovinu základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, to bol zase výkon. veď to nikto nechcel hrať z Tottenhamu. No a čo ten Chiriches predvádzal, to z jakej rumunskej materinej prdeli sme vytiahli tohto obrancu? celý týždeň sa teším na zápas, a toto vidím. Nejde o výsledok, ale celkový prístup hráčov je otrasný. Miestami som mal pocit, že pozerám tenis, to sa diváci boja ozvať alebo neviem. Keby ich aspoň poriadne pískali celý zápas ale nie ticho sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa ani nechcem tešiť na budúco týždňový Arsenal, len sa modlím, aby to odohrali so cťou a hlavou hore, aby vydali zo seba aj dušu. len to si prajem

Reagovat
smazaný uživatel

včera som sa musel pozerať na tú komédiu s názvom Liverpoolska obrana a dnes som nemal chuť vidieť žiadny zo zápasov... nakoniec som si však pustil 2. polčas United a zistil som, že na tom nie sme až tak zle:D každopádne katastrofálny vstup pre oba teamy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, 8 gólů......doufám, že dal arsin over

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu,ze nejsem fanousek united, tak mam oproti nekterym zde velmi naivnim typkum ponekud objektivnejsi pohled.

Rafael kvalitou nema ani na druhou anglickou ligu,natoz hrat v united, jedine co umi je nahravat do zadu pri rozehravce ktera neni pod tlakem,pokud je pod tlakem, odkopne. Ta penalta chyba rozhodciho, nicmene rafael misto aby to pohlidal do autu balon tak se skaci jak podtaty,a pak se divi. U tretiho golu lestru open on,kdy na dva metry od hrace a pak tam jde skluzem, no samozrejme nestihne. Chyba i tak zkuseneho trenera, vidi to hdone lidi, a on ho tam nechal,takze spatne, s Matou mimo formu dalsi stridani opet spatne. Proste united budou radi, kdyz se udrzi v premier league. Celkove spatna politika,je nesmysl kdyz horim v obrane tak si koupit vsechno do utoku. To je absolutne k nicemu. A o Roonym,o tom ani radsi nemluvim,ale kdyz ho van gaal da na misto kde by mel tvorit hru,tak jeho problem no...

Reagovat
niflheim

5 bodů po pěti kolech, kdo by to byl čekal

Reagovat
Sandstorm

A to si vezmi s kým sme hráli. Obrovská slabota zatím. Asi nikdo nečekal úžasný výkony hned od začátku, ale výsledky bychom měli mít i tak ,vzhledem k tomu, co přišlo za hráče, daleko lepší. Jako největší problém se zatím jeví jednoznačně obrana, což se asi dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsem pred sezonou koukal na los, tak jsem si rikal, ze touhle dobou budem mit tak... 12 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

borci.. dal by se ten zápas shlídnout někdo v hd? díky

Reagovat
smazaný uživatel

urcite,davali to v HD na digisportu

Reagovat
avicii

hmmm tak United a Spurs nas v tom nenechali

Reagovat
Infernoqt

s tím rozdílem, že ještě west ham a už nás čeká serie těžkých utkání, s touhle obranou a zraněnými jsme v piči upe... nechci vidět totální kolaps, to zase budem příští léto přemrštěně utrácet

Reagovat
smazaný uživatel

To je šulín ten LVG. Si myslí, že když vykoupí nejlepší hráče MS tak to najednou půjde samo . Neříkalo se o něm nedávno, že je geniální stratég? Je pravda, že potřebuje trochu geniality aby prohrál s Leicesterem. V průběhu sezóny skončí a pro MU to bude úleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrace MS? To je kto konkretne z tych posil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak ne nejlepší...Mě to přijde, že mu bylo trapné skoupit němce tak šáhnul po nizozemcích a argentincích. LVG byl hodně špatná volba . Vsadím se, že kdyby tam byl Moyes tak už mají aspoň 10 bodů. LVG je pořád samá výmluva...

Reagovat
Infernoqt

tak Moyes věděl jaké posty jsou oslabené a kde je třeba posílit, LVG byl rychlá volba, protože jsme si chtěli úspěch vynutitt co nejdřív, načež není nikdo zvyklej... podle mě to bude sezonní čekání, abychom pochopili, co je v obraně špatně a dokázali to řádně nahradit, myslím, že bude dobrý úspěch dojít do EL, záleží jak budem často váhat my a jak často rivalové, ale stále nás vidím tak na 7. místo

Reagovat
smazaný uživatel

MU bych to moc přál je to sympatické mužstvo ale s tím LVG vážně uletěli. Dneska se asi pozná dobrý trenér podle toho jestli vystřídá na penalty gólmana. Doufám, že ještě letos LVG skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

sympaticke? jedinej sympatickej co tam je co mne napada tak je jenom Falcao. Vzdy to bylo ober nesympaticke muzstvo kterymu muze fandit akorat 5ti korunovej matrtaj to same protezovana anglicka sralda celzííí. Proste prizdisraci

Reagovat
Infernoqt

njn, všichni to vidíme jinak

sám uznávám, že United ztratili půvab po odchodu Sira Alexe, ale zároven to vede aspon ke změně herního stylu, furt jsme hráli to stejné rok co rok a víra a působení Fergusona nám vyhrávali trofeje

minimálně z ohledu na to co on dokázal to stojí za povšimnutí a úctu ke klubu, ikdyž mu nefandíš... to že se jim nedaří, je jen za dostiuspokojení ostatních fans a naši nemohoucnost, protože akorát rozšiřujeme nákupy a děláme to, co dělalo City či Chelsea, a věřím, že s těmi nákupy nejsme u konce. Ale za tím vším, pokud by sis měl vybrat mezi City, United a Chelsea, určitě ti United přijdou nejsympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

pecka dobre jsto napsal

Reagovat
kiwwi

"For the first time in their 853-game PL history, Man Utd have thrown away a two goal lead to lose. Unique."

trhanie rekordov pokracuje

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Infernoqt

a myslím, že naposled nás Leicester dal v roce 1998 ještě a bilanci z posledních 18 utkání máme jen jednu prohru a to ještě nikdy u nich

Reagovat
mithro

Worried about what Wayne Rooney will do to defenders when United concede a goal that isn't his fault.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je, ze nieco take sa nam v ziadnom pripade nemoze stat, druha vec je, ze toto Mark nemoze proste mysliet vazne na takej urovni kazdopadne, kym sme sa uplne nezosypali, tak zase vyzdvihujem Blinda, toto by Clev proste nikdy nezahral...dalsia vec je Robin, ja proti nemu absolutne nic, ale uz mi trosku zacina ist na nervy to jeho presadzovanie od Gaala..nic, ideme dalej

Reagovat
smazaný uživatel

ďalej ke dnu tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas nářků a breku. Každej zápas se hold nepovede, dyť United se nedaří už druhým rokem po sobě......

A mimochodem Levy, Baldini, Poche a vůbec všichni ven, postavit to znovu

Reagovat
smazaný uživatel

#BringTimSherwoodBack

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

odišiel som z domu, ked účka vyhrávali 2:0..prídem zo zápasu a oni prehrali 5:3 môže to niekto popísať?

Reagovat
Kang & Kodos

Jednim slovem: Smůla

Reagovat
Infernoqt

tragedie v obraně, využili každou šanci ... po penaltě jsme odpadli uplně, co čekat ...

Reagovat
smazaný uživatel

sak tam dnes aj obranaa pracovala dobre, toto bol kolaps celeho muzstva, to sa enda zvalit na obranu iba

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude ešte hodne zaujíma ročník PL..ja osobne neverím ani man city..a aj chelsea ešte nebola poriadne preverená

Reagovat
smazaný uživatel

tímy zo stredu tabuľky čoraz viac hryzú..a zdá sa mi, že každým rokom robia lepšie výsledky proti top tímom

Reagovat
smazaný uživatel

presne , to proste vonkajsie zapasy uz ani pre top timy nebudu lahke, tu moze stratit kazdy s kazdym ale to ca stalo dnes nam, to by sa tym lepsim timom stavat nemalo

Reagovat
smazaný uživatel

prave to sa snažím v stavkovych využívať..ale tentokrát ma v tom podrazil arsenal..tam som teda čakal od villy viac

Reagovat
Maresma

a jak to vidis s nama po tech 5 kolech?

Reagovat
Infernoqt

si to rozdáme s váma o 7. příčku

Reagovat
smazaný uživatel

očakávam že my sa rozbehneme

Reagovat
Infernoqt

vy jste závislí na Studgem a Sterlingovi a taky je tam pár zranění navíc, ale do top 3 to i tak nevidím... co tušíš o nás?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že sme závislí na strede zálohy, ktorý musí byť vybalancovaný tak, aby sme napojili útočníkov do hry..čiže žiadne duo lucas-gerrard hrať nemôže, ukázala to už minulá sezóna, kedy sme kvôli nim dostávali góly a zakrývali to len gólové hody SAS výsledkami napr 3:6 atď...stále nás vidím na boj s Arsenalom o tie priečky za Man City a Chelsea...Vás vidím v tesnom závese za nami, podľa mňa sa to bude lámať do konca sezóny až..kľudne by som sa nečudoval výpadku Man City a stále neviem čo si mám o Chelsea myslieť..keď som ich sledoval nebol som nimi tak presvedčený, ako vyzerali ich výsledky

Reagovat
Infernoqt

man city hrají dobrej, nátlakovej fotbal, hlavně doma i proti favoritům, Chelsea to ustojí, protože je na bránění zvyklá, myslím, že s Chelsea si ty první dvě příčky obhájej, u nás jsem furt na pochybách, protože nevím, co si o nás myslet ... jeden prohraný zápas a ta psychika hráčů nás může stáhnout i do boje o udržení, kor s oslabnými posty, co máme vzadu, naopak dobré výkony nás mohou taky nakopnout, ale těžko se to udrží... ted máme West Ham a Everton doma, pak West Brom venku a pak Chelsea doma, City venku, C Palace doma a Arsenal venku a je tam i nějak Live s Tottenhamem zasebou

Reagovat
smazaný uživatel

že sa zasa bude lámať chlieb celú sezónu a tá špička ligy môže byť natesno

Reagovat
Infernoqt

akorát nás to bude stát dalších 100m Ł abychom zaplácali slabé posty a nebo vyhodí kouče... ted nás čeká serie těžších utkání, tak to ukáže jak jsme na tom, hlavně at to není tragedie jako dneska

Reagovat
Infernoqt

tím nemyslím, že nechci, aby lvg dostal čas, přeju mu to, stejně tak jako všem našim hráčům a obzvlášt posilám, ale prostě těhle pár individualit na oslabených postech nás stojí celé utkání a to může hrát klíčovou roli v mnoha utkáních

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je tiež pravda..vás ešte tiež nikto z tých "lepších" nepreveril

Reagovat
Infernoqt

budem to mít ještě hodně těžké

Reagovat
vladis271

rozhodca ich úplne zničil. Ale tak strašne to si nevidel ešte. Súverénne najhorší rozhodcovský výkon za 10 000 rokov existencie ľudstva, odvtedy čo praľudia opustili stepy a prešli na farmársky spôsob života.

Reagovat
smazaný uživatel

ako nikde tu od mufanov nevidim take vyplakavanie extremne, tak co riesis zas na druhej strane, bol Markov vykon v pohode hej?

Reagovat
smazaný uživatel

van gaal ešte nepobral "i will find you and i ll kill u" od safa?

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze dnes po zapase Gaal ukazal par hracom vajca ako v Bayerne

Reagovat
Infernoqt

nic překvapivého, 4 utkání pískal a vyloučil nám tři hráče a odpískal 6 penalt, ale sudí za to nemůže, naopak ostatní by si z něho měli vzít příklad

i tak z naší obrany a kolapsu po inkasované brance nemám dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Willian suveréně nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
Detektiv

proč nehraje coleman? mám ho ve fantasy kurwa

Reagovat
ElectrickMann

tak to mi ho vyndej a polubej, united jsou k

Reagovat
smazaný uživatel

WILLIANE VYPADNI UŽ DOPRDELE Z TOHO HŘIŠTĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný chat..

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal - A New Chosen One

Reagovat
SunFells

V expresce je uvedeno 5:3 v prospěch United, leckdo by mohl být zbytečně překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

boha, prečo sme nezobrali toho morgana schneiderlina a nedali ho k allenovi a hendovi..hned by sme hrali to co chceme tvrdohlavý baran rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

v zime sa snáď po ňom vrhneme..práve tu sme mali vypustiť tých lovrenolallanovských 20 míčov

Reagovat
Maresma

Jestli nejpozdej v lete neprijde top ale fakt top stredak misto Gerrarda, tak je Rodgers kreten.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

To by bola tak uzasna trojica

Ja chcem verit, ze BR kupi hotoveho hraca do toho stredu ale... Neulahcuje mi to.

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Az teraz som videl video a teda Simon... WTF?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

haha, to ked clovek vidi s odstupom tu prvu penaltu a Mark s jakym pokojom proste, on musel mat dnes podane

Reagovat
Sandstorm

To jo no. Takový obrat z 1:3 se jen tak nevidí. To musel být pěkný kurz.

Reagovat
kiwwi

bolo vidno jak cakal na to aby to mohol pisknut...niekedy fakt piska jak chudak

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu sa aj take dni aj pre rozhodcov, co sa da robit, nebudeme vyplakavat, aj ked toto boli fakt brutalne poskodenia

Reagovat
mithro

najvacsi problem, ze vyplakavat zacali nasi hraci a uplne prestali hrat, to je na tom najviac znepokojujuce. lebo taketo nieco sa ti stane x krat za sezonu a ak sa vzdy takto polozia a odovzdaju zapas, tak to potes...

Reagovat
smazaný uživatel

budem to brat jak ojedinely vypadol, vobec z toho zapasu nechcem robit ziadne zavery...jedine co ma tesi, je nasa ofenzivna hra, mna nas futbal fakt bavi, chce to este cas no, Shaw do zakladu a snad sa vrati Jones a s Rojom im to pojde, nevidim to proste nijak kriticky

Reagovat
mithro

ved prave, ja mam skoro okno tych posl 25-30 minut, uplne pohodovy zapas, krasa smerom dopredu, po dlhej dobe ten futbal united bavi a potom taka kalamita

Reagovat
13

To je krásný, jak po QPR někteří z vašeho tábora vyvodili z jednoho zápasu i modrý z nebe a najednou po jednom zápase žádné závěry..

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel si na to

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co plašíte Mufani. Máte 5 bodů.....v první desítce je AV, Leicester, WHU, Swans, Saints, Hull. Dejte týmu 5 kol na sehrání a potom začne šnůra. Tomu věřím. 7 bodíků, to se dá stáhnout během Vánoc. Taková ofenzivní síla, ta musí vyhrávat i kdyby hrál na stoperu Procházka s Kašou.

Reagovat
Infernoqt

se koukni proti jakým soupeřům tu balnci máme a jací soupeři nás ted čekají... chybí mi tam ta psychická pohoda a jistota v obraně, nějako začínám chápat proč lvg zpočátku věřil hře na 5 obránců

Reagovat
eliskafan

My jsme taky dobří komedianti. CP nás cvičí

Reagovat
Sandstorm

Jen se přidejte do toho zástupu poražených. United, Liverpool, Tottenham...místo pro Vás se ještě najde.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
eliskafan

jojo, ještě dva ať máme bůra

Reagovat
Infernoqt

5 šišek ale furt tomu nemůžu uvěřit , Leicester, co to je?

Reagovat
SunFells
Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mariano13

Najlepšia vec na zápase MU (samozrejme po Di Mariovom špicáku ) ... vylúčenie Blacketta ... už dlho mi pije krv a vôbec neviem čo tam robí ... takže ho aspoň o týždeň neuvidím

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

nebylo to jen na Blacketta

https://vine.co/v/O7mhjDBuODi

Reagovat
Sandstorm

To bylo na celej stadion.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

to bolo na postranneho a potom na hlavneho sudiho

Reagovat
Swarley

aha, no to mi nedošlo, vypadá to tak

Reagovat
Willy Wonka

Tak to má vypadat, kapitán

Reagovat
mithro

njn keby nedaroval lacno loptu superovi, mohol si usetrit hlasivky genius.

Reagovat
Sandstorm

Tak ten scénář, kdy bychom dneska vyhráli, Chelsea prohrála a ztráceli bychom na ni jenom 4 body, jaksi nevyšel.

Reagovat
fabec1222

Lampard = Legenda City

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenější den v PL byl snad naposled, když City vyhrálo titul v poslední minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, Kompany, Mangala súper zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu zjavne nieco odhadovat nema zmysel, sa moze stat fakt hocico kazdy zapas

Reagovat
kiwwi

takze toto kolo stratili United, Liverpool, Everton, Tottenham, Chelsea a City...not bad

Reagovat
minoLFC

+ Blade vieru

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Jenom nejlepší kolo vůbec

Reagovat
Fenri

To ani nešlo vymyslet líp.

Reagovat
SunFells

Ještě pro mě Soton pozitivní ...Mesut na desítce, Fat Frank zásadní branku čukotkářům. Prostě fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo se vám to musí vykompenzovat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

City väčšinu zápasu lepšie, pre Chelsea bod dobrý....Lampard

Reagovat
kvasha16

pred zapasom by som 1:1 bral vsetkymi desiatimi, ale takto nie

Reagovat
Lynx

No do psích pochev, ještě, že zakročil dvojitej agent Lampard, chelsea je letos nějak OP

Reagovat
kvasha16

"No do psích pochev"

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

som to este nepocul taku nadavku a prisla mi celkom smiesna

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo být hůř, bod na Etihadu ok

Reagovat
Miguel19

Zápas hodnotit nebudu, viděl jsem z něho hovno.

Ale už se těším, až Mourinho z toho tragéda udělá jedničku na hrot. Fakt to nechápu. On je zraněný, netrénuje na 100% a on ho mrdne do základu v LM. Tam předvede totální hovno, absolutně zbytečný hráč a on ho za pár dní pošle na hřiště i proti City. Na takové úrovni nasazovat hráče podle jména Skvěle Mourinho.

Reagovat
Miguel19

Ale bod z nejtěžšího zápasu v lize? To beru.

Reagovat
Zaschrona

Zaschrona

21.09.2014 16:23

A i Tottenham ztrata, dneska zatim super... Urcite ted rupnem, vidim to na klasicky Everton.

Reagovat
FUnk

Reagovat
spider_8

Tohle se prostě dalo čekat, kdo jiný nám taky mohl dát gól. Ale děkuji prozřetelnosti, že mi v 82. minutě vyhodila stream a já jsem to nemusel vidět.

Každopádně až opadne nasranost z připosraný taktiky a ztracenýho závěru, tak si člověk uvědomí, že bod z Etihadu je vlastně dost dobrej. Loni City za celou sezonu ztratili doma 5 bodů, letos už jsou na tomhle čísle po 3 zápasech. Navíc bod je zaslouženej, rozhodčí nám většinu času tlačil káru, sporný rozhodnutí šly pro nás. V tomhle není třeba si nic nalhávat.

Reagovat
SunFells

"kdo jiný nám taky mohl dát gól"

Těch dalších x hráčů, co tam s váma do vyloučení zametalo.

Reagovat
fajdax

S váma zametá celá Anglie už deset let tak se zklidni šašku.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
SunFells

Ale no, neupíjej taťkovi z kabinetu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

S vami zametala takmer sto rokov, tak mlc krles junior.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

fajdy, ty len klesáš stále.

Reagovat
Mada

Reagovat
spider_8

1. Tu pointu si zrovna nepochopil.

1. Do vyloučení měl gólovou šanci akorát Aguero.

Reagovat
spider_8

*2.

Reagovat
SunFells

1. Fakt jo?

1. Já to teda sotva zapl a viděl jsem obrovskou šanci, kde před Džekem zachraňoval Ramires. Kromě toho samé komentáře, i čukotkářů, typu "tohle Chelsea ustojí jen zázrakem".

Reagovat
blade115

1. (ten první) Podle mě jsi to vážně nepochopil, já tomu rozuměl tak, že to byl spíš povzdech, že nám dal gól právě On.

Reagovat
SunFells

Sherlock zavítal.

Reagovat
blade115

A už zas odešel, když jseš na něj tak hnusnej...

Reagovat
spider_8

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

uznaj radsej, ze si zbytocne rypal

Reagovat
SunFells

S těmato klukama to asi zbytečné je, když uvažují v takovéto rovině a lehkou narážku si zamění za nepochopení pointy, přičemž je smělé něco, o čemž má dobré povědomí určitě i krleš, nazývat pointou

Reagovat
blade115

Protože ty se vlastně nikdy nemýlíš, všechno chápeš, všemu rozumíš, tak je jednoduše nemyslitelné tě opravit, když tu svou narážku napíšeš takhle blbě. Nj, dáme si pozor příště.

Reagovat
SunFells

Až na tu pasáž s "takhle blbě". Kdyby jste počítali se zřejmým, tak je ta narážka i pro vás snadno pochopitelná ...alespoň pro některé z vás.

Reagovat
blade115

Whatever, dneska je možné všechno.

Reagovat
Mada

Reagovat
spider_8

To byla právě ta situace po střele Aguera. A to, že někdo vidí převahu v držení míče a optický tlak a dělá z toho přehnaný závěry, to je úplně normální. Až do vyloučení zápas spěl k bezbrankový remíze, něco tam City sice spadnout mohlo, ale mnohem pravděpodobnější by byla remíza. Určitě to nebylo žádný zametání.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

tak Aguero + to co spominas, stale to ale neni zametanie

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

zametalo?

Reagovat
kiwwi

Lampard has now scored against 39 different Premier League clubs - a record.

uz iba Chelsea mu chybala do zbierky to je proste uzasny moment toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

první gól Lampse, který mu fakt přeju

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
pejsek5

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

To už jen chtělo, aby pak zasadil rozhodující z penalty.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
technecium

Joooo, Lampard udělal to nejlepší, co bych udělal i já. Nasral mourinhovi do huby

Reagovat
kvasha16

este mi povedz ze co ma spolocne s jeho odchodom Jose

Reagovat
papos182

Hodne zabavny hraci den. Domaci necekane prohry Tottenhamu a Evertonu, debakl ManU a Lampardova trefa v 10 proti Chelsea

Reagovat
SpecialOne

Nechápu co jsme to hráli po vyrovnávacím gólu, fakt trapas

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu co ste to hrali celej zapas

Reagovat
TopinB

Že zrovna slepice se dneska ozývá

Reagovat
fajdax

OT: Everton

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Reagovat
fajdax

Tak Everton teď nikoho kromě Zasche asi moc nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi voda, otevřeme znovu tu diskuzi, jestli United má nebo nemá srandovní obranu?

Reagovat
Infernoqt

otvírej

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak má.

Reagovat
kiwwi

ja som ti navrhol stavku a ty si sa zosral, co este chces

Reagovat
smazaný uživatel

TO ti mám jako pořád psát, že ta tvoje sázka neodpovídá tomu mému tvrzení a vsázet se nechci?

Na počtu obdržených golů se podílí mimo obrany, brankář, záloha, ale klidně i křídla a hlavně taktika týmu + x jiných vlivů. Obrana se nedá exaktně hodnotit podle počtu obdržených golů na konci sezony.

Reagovat
kiwwi

tak co vlastne chces?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

kiwošu, ja se vsadim, ze dostanete v sezone vic jak 55 golu, vsadime se o svoje predkozky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5. nejhorší v PL. A to nemysím kvalitativně jednotlivce, to myslím ty předvedený výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw 16 bodů průměrně tohle kolo ve fantasy league, hodně bídné.

Reagovat
smazaný uživatel

mam 30 bodov..a to mi mannone a wisdom sedia na lavičke

Reagovat
kiwwi

68

Reagovat
kiwwi

a este namiesto Clichyho pojde Azpi takze 70

Reagovat
kiwwi

a keby som mal namiesto Blacketta Wisdoma, tak mam rekord kola spomedzi vsetkych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

nj, amatéři jako ty a blade končí

Reagovat
blade115

Budu mít cca 45 ty amatére.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Kdybys byl co k čemu a měl koule mezi nohama, tak to hraješ taky a pochlubíš se svým "úspěchem".

Reagovat
smazaný uživatel

já to nehraju, hrál jsem to asi 2 týdny na začátku minulé sezóny, pak sem na to zapomněl nebaví mě se tam patlat se sestavou

Reagovat
blade115

Nj, tu hru holt každý nezvládne...

Reagovat
smazaný uživatel

i tak sem za ty dva týdny získal více bodů než vy dva dohromady za 2 roky

Reagovat
blade115

Jj, jseš letadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 38 ale.

Reagovat
PhilipS

Mourek se rozhodl dneska, že prostě nedostanou gól. Nepovedlo se. Koukat se na to moc nedalo. Šírl udělal chybu, co by Ramires neudělal. Z Chelsea nejlepší Costa. Vykartoval Zabaletu a připravil gólovou situaci. Ten jeho přínos je neskutečnej. Chelsea si pro remízu přijela, takže budou asi spokojení. Ta jejich výchozí pozice je skvělá a nepochybuju, že titul nezískaj. City zaslouží respekt, jak to nakonec zvládli. Yaya se dostává zpátky do formy a 40 miliónovej Mangala nevypadá na nějakýho nazdárka...

Reagovat
blade115

Ale tak mohly by nás ty dva body stát třeba titul, ať je to ještě lepší, ne?

Reagovat
spider_8

Ježíš uklidni se už, je půlka září. Pokud nás něco bude stát titul, tak určitě ne remíza z Etihadu.

Reagovat
blade115

Nech mi, na tebe nekouká celou noc z plakátu.

Reagovat
spider_8

Dneska ho asi budeš muset otočit

Reagovat
smazaný uživatel

ouch.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ten bod by nám mohl vyhrát titul. Nezapomeň, že to byl zápas o 6 bodů.

Reagovat
blade115

Ale no jo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

letos jen boj o zachranu

Reagovat
Infernoqt

dokud bude zdravej Di Maria s Rooneym tak máme na to být do 10. místa

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je tragicka, ted se vykartoval blackett tak si do ni asi naserem

Reagovat
Sandstorm

Smalling - Rojo, to bude ještě sranda. Už teď se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je chyba van gaala ze tam mame jen takovy sracky, mel si pohlidat to prestupovy okno a privist nekoho dobryho do obrany

Reagovat
Sandstorm

Ten jeden zkušený TOP stoper chybí no. I Blackettovi by se hrálo líp vedle někoho takového.

Reagovat
Infernoqt

v zimě budem utrácet, je mi to jedno jestli vyjebem dalších 100m, ale musíme to upevnit, dokud máme hráče jako Falcao, Di Maria k dispozici ... nerad bych aby otupěli jako Mata a postupně přišli z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

No, LVG zatím úspěšně navazuje na svoji druhou štaci v Barceloně.

Reagovat
hefy

Z Lamparda je konečně trochu sympaťák.

Reagovat
Talker

Před zápasem bych bod bral, ale po tom průběhu je to neskutečné zklamání.

1) Jak nás může soupeř přehrávat v deseti a vytvářet si golové situace?

2) Jak můžeme proti soupeři o deseti ztratit vedení?

3) Proč musíme v 85. minutě kombinovat na půlce proti deseti? Proč jsou na půlce soupeře 3 hráči v době, kdy máme 5-10 sekund míč na kopačkách?

3) Proč, sakra proč, proč prostě musíme poslat na hřiště útočníka, který je za zenitem? Chápu, že Costa už třeba nemohl, ale máme Remyho. Tu komedii korunovala střela Drogby do 20. řady.

Tohle je tragédie. A to, že Schurrle neumí bránit pořádně - heh, hrajeme proti deseti a budeme říkat, že křídlo neumí bránit a proto dostává přednost o třídu slabší hráč? Ach jo.

Tragédie. Tohle byl prostě fail. Bod sice není špatný, ale s tímhle průběhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Chelsea se prostě rozhodla, že to dobrání. V long runu je remíza s etihadu vynikající. Je to takovej chladnej Mourinhovskej kalkul, což může fanoušky občas srát, ale výsledky to přináší...

Reagovat
PhilipS

* z Etihadu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Lampard Oba týmy ukázaly, že jsou o 2 parníky před ostatními týmy Premier League, velice kvalitní zápas, asi i zasloužená remíza byť Chelsea byla výhře blíž. Tyto 2 týmy obsadí první 2 příčky, zbytek hraje v podstatě o 3. a 4. místo, ale zdá se do té LM nikdo nechce, Arsenal to tradičně ukope v závěru na to 3. nebo 4.místo ale ten zbývající klub, to bude velký otazník, protože MANU, Liverpool, Tottenham i Everton jsou na začátku sezóny prachbídný.

Reagovat
PhilipS

Nedá mi to...musím ještě podotknout,že Courtois zatím nechytil nic navíc....

Reagovat
REPLIKATOR

Čech taky ne...

Reagovat
PhilipS

Pravda...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

terryho neskorý sklz nezachránil chelsea od gólu lamparda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPS

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu věc tu nikdo zatím nevzpomenul - dvojka Mangala/Kompany má potenciál být nejlepší dvojkou v PL od Carvalha s Terrym(a ironicky jsou si ty dvě dvojice i hodně podobné - obránce s velkým renomé koupený z Porta za velké peníze k leaderovi týmu), dneska mi přišli jako dva gigantičtí tanci přes které nejde projít. Jde z nich strach

Reagovat
Sandstorm

Vidič - Ferdinand > Carvalho - Terry

Reagovat
Svatej

+ Blackett

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je urcite nieco, o com by sa dalo diskutovat, ale take smajliky k tomu nemozes mysliet vazne

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak top rok první dvojice oproti nejhoršímu druhé a můžeme se bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti prvej dvojici, mala druha dovjica vzdy trosku horsiu sezonu, ale mozme

Reagovat
Sandstorm

Oni jsou kvalitativně dost podobný srovnají-li se titulové sezony, kdy ty dvojice byly na samém vrcholu, ale dvojice Vidič - Ferdinand je díky vítězství LM v sezoně 07-08 víc.

Reagovat
Mada

Reagovat
ďuriLFC

LVG

Spurs a EFC

Lampaaard to je príbeh,úžasné. Neskutočný deň toto,aspoň sme nič na nikoho skoro nestratili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož letos považuju za vašeho nej rivala o umístění v top4 Arsenal, tak jste ztratili vcelku i dost.

Reagovat
Sandstorm

Já to beru tak, že třeba my sme měli jedinečnou příležitost se dotáhnout na špičku tabulky (od Chelsea by nás dělilo 5 bodů, kdybychom vyhráli) a to že všichni ztratili je sice hezký, ale o to víc mě mrzí, že sme toho nevyužili.

Reagovat
Counter

Ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Josého mám fakt rád a fandím mu ve všech jeho angažmá, upřímně ho považuju za nejlepšího trenéra na světě. Ale tentokrát to podle mě prokaučoval. City byli kvalitativně jasně lepší to viděl každej a defenzivní taktiku bych mu proto až do vyloučení Zabalety nevyčítal. Nevyčítal bych mu ji ani do vstřelení našeho gólu. Ale po tom gólu bylo jasně potřeba Citizens dorazit nebo hrát v tom defenzivním bloku alespoň tak aktivně, aby City neměli tolik času balon u kopaček. Prostě v tu chvilku byl podle mě ten ideální čas začít je presovat a jet absolutně na krev. Nicméně se do útočné fáze zapojovalo hrozně málo hráčů a jenom jsme čekali co City vymyslí. Tragédii bych z toho nedělal, koneckonců jsme první, ale José mě těma posledníma 20ti minutama dost naštval, protože v tu chvilku to byl zápas, kterej se dal a měl dovést ke třem bodům. Nic no, zpráskáme ve středu Bolton, pak Villu a na tohle se rychle zapomene. Vzhledem k průběhu celýho zápasu je bod hodně dobrej. Howg.

Reagovat
mithro

@EamonnHolmes

Walked past The United dressing room post match ....let's just say I wouldn't have liked to have been on the receiving end of LVG ! V Loud.

len im naloz krasotinkam

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavali sa penisy?

Reagovat
mithro

dufajme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako jasne, keby im ukazoval vajciska zase, by som sa necudoval

Reagovat
smazaný uživatel

Eamonn Holmes @EamonnHolmes · 2h

On the bright side .Never ceases to amaze me the joy that spreads throughout the land when Man Utd are beaten. Dancing in Leicester Streets.

Reagovat
smazaný uživatel

letos to vidim takto

1. CFC

2. Man Shity

3. Arsenal

4. Liverpool

5. Tottenham

6. Everton

7. Southampton

8. West Ham

9-10. Leicester/Swansea

11-12 Man United/Stoke City

sestup West Brom, Burnley, QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice teprve po pátým kole, ale Sotonu bych možná věřil i výš. 11 - 12. místo souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

oni ty velké zápasy projedou, aspon většinu z nich, ačkoliv hrajou pěkně... 7. je ideální

Reagovat
Sandstorm

Já to vidím takto

1. CFC

2. Man City

3. Man United

4. Arsenal

sestup Liverpool, Liverpool, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

posledny liverpool kupi v zime ozila?

Reagovat
mithro

pri troche stastia to este Swans daju pred kladivarmi

Reagovat
smazaný uživatel

ne že bych vám to nepřál, je to muj realistický pohled

strašně nedostatků máte v kádru a dokáže vás rozložit tým papírově o 80% horší jen když si na vás věří... to se může vymstít a hlavně to chce zaplnit mezery

jo kdybyste měli top stopera, přivedli Strootmana nebo po kom to jdete, tak je to fakt krásně sladěný... a hlavně chce to náhradu za Valenciu konečně, ty jeho nastřelované centry už nejsou v mode a rafael na to taky nemá

Reagovat
mithro

my sme sa rozlozili sami po tom ako sa nespamtali z vymyslenej penalty, skus si pozriet ako si nas leicester rozkladal prvu hodinu. samozrejme, ze kader ma rezervy ale takych je plna liga.

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsem s tím ujel a United opravdu to 7. místo vybojují, ale zatím se k tomu zdaleka nemají, potřebují minimálně 3 posty ještě upevnit a to je může stát hodně zápasů ještě

Reagovat
smazaný uživatel

United Sa krásne ukázala tá top obrana, čo?

A keď som videl na livescore, že Lamps dal gól, tak som myslel, že spadne ef, keď prídem domov.

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz mi nekoho, kdo tu kdy tvrdil, ze mame top obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Priamo to asi nikto nenapísal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze tu vsichni tak nejak doufame, ze si ta obrana sedne a budeme branit nejak dustojne a nasi obranci budou mit vykonnost na nejakem lehkem/vetsim (Jones) nadprumeru ligy. To myslim, bude ulne stacit a ti hraci by na to mit meli. Nikdo asi neceka, ze budou nasi obranci nejlepsi v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

United mají problémy nejen v obraně, ale i v záloze a příští rok to bude i útok... Welbeck pryč, Peršan z formy a věkem nemá na top teamy, ikdyž MU není top tým, tak to potom chápu proč si ho nechávaj

Falcao 29 letos, příští rok 30 a přeci jen po zranění to není taková forma a Rooney je na tom skoro stejně, tzn. žádnej rychlej utočník... jedinej na kom je hra závislá a co fakt je dobrá posila je Anchel Di Maria... rozdílový hráč... Herrera sice umí, ale potřebuje hráče co by k němu seděli a to v MU už není NIKDO

Rojo byl špatný nákup... dobrý nákup jen v případě průměrného hráče do lehce podprůměrného klubu na EPL poměry... Shaw si vytříská svoji rychlost na zraněních a tak přemrštěné peníze a Evans se Smallingem věčně zraněný. Líbí se mi ten Jones, ale občas předvede taky ultra-kiks

Mno a pravá strana zálohy tak i obrany hrůza a děs, to by stačilo na championship.

Takže když to shrnem díry jsou všude... prostě všude, jediný rozdíl je Rooney, který má od všeho něco, ale nebude to držet věčně, Anchel nachylnej na zranění a těch slabých míst je fatk hodně. United potřebují aspon 6 hotových hráčů do základní sestavy, aby bojovali o ligu mistrů. Dnes nám to Leicester náramně předvedl

no a aby se někdo neoháněl nad Liverpoolem, tam potřebujem upevnit zálohu, Gerrard na to už nemá, ale to je jiný příběh zase, máme naději v mladých hráčích a ti nám tu LM mohou vystřílet

Reagovat
Sandstorm

Celkem smutný pohled na tebe. Takového textu, taková práce to vyťukat a po většinou jsou to jen samé kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no, vsichni spatni. Falcao dneska nehral spatne, paradni centr na Persana, brevno, trocha smuly. Persan le z formy, ale za mesic to klidne muze byt jinak, uvidime. dal je super.

Vzadu je to letos spatny, Evans nema formu, Jones a Smalling vecne zraneni,Blackett nezkusenej, ale rozhodne ma potencial. Shaw je skvela posila, mlady, talentovany. Loni z nej byli vsichni nadseni, ale jen co prisel k nam, tak je to malem prumerak, co ma jen velkou smlouvu... tak urcite no. Dneska se ten tym komplet sesypal, tezko rict jak je to mozny, kdyz na hristi bylo hodne zkusenych hracu a stavat by se jim to nemelo.

Reagovat
Infernoqt

ten Blind i Herrera na pravidelný základ maj, ale furt se najde někdo, kdo nám to sebevědomí rozesere a nakazí tím i ostatní, kteří to mají v potenciálu... a určitě to bude znát i na hře proti West Hamu

Reagovat
Sandstorm

Já nechápu, proč se tak sesypali po té penaltě na 3:2. Vždyť měli si říct v klidu, stále vedeme, budeme si hrát svojí hru, zajistíme obranu a nebudeme to moc otevírat. Po tom rychlém gólu na 3:3 už se dá trochu chápat, že přišla nervozita, ale i tak, stále by měli mít v takové situaci na to ten zápas zvrátit na svojí stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale to bych prave cekal od Rooneyho, Di Marii, Persana a Falcaa, ze dokazou tu hru na par chvil zklidnit. Herrera a Blind taky uz nejsou nejaci nezkuseni nazdarci...

Reagovat
mithro

otvoril si mi oci

Reagovat
Sandstorm

Tvrdit o Rojovi, že byl špatný nákup, po dvou zápasech, kdy byl jednou dokonce v sestavě kola. Jsi znalec

Reagovat
Infernoqt

jnj, tak jste holt lepší ... nemůžem být furt top, ačkoliv takovej pád nikdo nečekal, horší je, jestli se z toho vyhrabem

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, nerob z toho taku tragediu

Reagovat
mithro

njn arsenal bol vcera neskutocny valec, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ najlepší výkon sezóny

Reagovat
Infernoqt

tak co mu mám na to odpovědět, z jeho příspěvku to syčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nemal v pláne nijaké porovnávanie, len som si včera spomenul na diskusiu kiwwiho, Masopusta a Bolo Yeunga, či jak sa volá.

Reagovat
smazaný uživatel

za nasu dnesnu prehru nemoze obrana, ale cely tim, nebolo to o obrane..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas som nevidel, ale ťažko sa mi verí, že ak dostaneš 5 gólov od Leicesteru, tak má obrana čisté svedomie.

Reagovat
smazaný uživatel

sak to som ani nikde nenapisal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vetu "za nasu dnesnu prehru nemoze obrana" si napísal, ale ok, netreba to pitvať, chápem, ako si to myslel.

Reagovat
Infernoqt

těch posledních 30 minut bylo jejich, to nám fakt nedali čuchnout, posral nám to Rafael, ale naše vina to není, jen nás to sere a konkrétně u lidí jako já, nevím co si o tom myslet... ale jen názorově, s tímhle se do evropy určitě nedostanem

Reagovat
Sandstorm

To bych neřekl, že nám to posral Rafael. Jestli myslíš tu penaltu...to byla Clattenburgovina. Spíš bych se zajímal o to, kdo může za ten gól na 3:3 a 4:3. Potom ten zákrok Blacketta už jen jen takový povzdychnutí za těmi dvěma góly...

Reagovat
Infernoqt

jo, posral to Clattenburg, ale prostě to je zase vlivem oplácení ... neodpíská faul na něj a tak běží k němu a on to přihraje a penalta a za tohle přesně byl Rafael vyloučen proti Chelsea při faulu na Luise a dělá to porád... druhou penaltu jsem si skoro nepovšim, prej tam byl utočenj faul nejdřív, ale my jsme tam strašně slabí v jistých ohledech, potřebujem vzpruhu top středopolařem a obráncem, co by ordinoval, kde se ostatní mají pohybovat

jak jsem tu psal někde,... jsem zvědavej jak se ta porážka podepíše při hře nad West Hamem, jak nebudou tři body, tak jsme fakt v prdeli letos

Reagovat
Sandstorm

Ano nebylo to JEN o obraně, ale obrana na tom nese podstatný podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

u mna na tom ovela väcsi podiel nesie Rooneyho odjebana lopta pred tretim golom a Matova strata pred stvrtym golom, keby som nieco mal vycitat niekomu, tak im

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne ta Rooneyho odjebavka, to proste nechapem stale

Reagovat
Sandstorm

Jo tak prvotní chyba je u těchto gólů určitě na Rooneym a na Matovi. Ale taky se nedá říct, že by se obrana nějak dobře zformovala po těchto chybách...zvlášť po té chybě Rooneyho. U ztraty míče Maty tam zase nechali vrata až k De Geovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt tychto zbytocnych uplne trapnych chyb Rooneyho a Matu, tak taketo veci nemusime riesit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to nebylo jen o dvou chybách přece... Leicester vás úplně přehrál. Letos jste na venkovní půdě ještě nepředvedli pozitivní výkon. Jako aby nováček PL najebal 5 golů jak nic, to je k zamyšlení at máte jakoukoliv obranu. Tak to prostě semknu a ubráním to. Tohle fakt nemůže stačit na horní polovinu tabulky. Potřebujete posílit a to výrazně. A nebo dát šanci mladým a stavět na základu a nějaké formě. Vy máte strašně rozházený i ten základ a to může být i vlivem zranění, ale vůbec se mi nelíbí vaše předvedené výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka obrany, tak si moc nemáme čo vyčítať, tá naša tento rok je tiež nedobrá, hlavne štandardky, ale to jetaký evergreen s jednoročnou prestávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Arsenalu včera Jinak celkem pěkné kolo

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho je zajímavej, dnešní výkon nebyl ani ofenzivní, ani defenzivní fotbal. Asi se s tim ještě musí naučit hrát, ale pokud nikdy nechce proti soupeřům tohohle kalibru hrát vyloženě nátlakově, tak by bylo lepší začít stavět nějakou výbornou brejkovou strategii. Kvalitu na to má, viz dnešní gól.

Atlético má asi 5x menší rozpočet než Chelsea, mnohem levnější hráče, o takovejch hvězdách jako Fabregas a Hazard si může nechat jen zdát...a přesto je Simeone schopnej vymyslet defenzivní taktiku, díky který máme mnohdy víc šancí než soupeř a kromě pár dementů se nikdo neodváží tvrdit, že naše výhry nad Realem a Barcou byly nezasloužený. Docela Josému fandim, aby něco podobnýho provedl s Chelsea..

Reagovat
Miguel19

Jinak, nevím jak celkově obrana dnes, ale z 6 zápasů pouze 1!!! čisté konto a to jsme hráli 1 zápas proti top soupeři, který nám dal navíc gól v 10.

Viděl bych to pomalu na změny.

Reagovat
Sandstorm

Jako první změnu bych viděl Čecha do brány.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně, Courtois ještě neudělal žádnou chybu, takže by si zasloužil vyměnit..

Reagovat
Sandstorm

To bylo jen takový popíchnutí na ty čistá konta, jak psal Miguel. Já vim, že ho Mourinho neposadí. Nemá k tomu ani důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

To asi ve středu nastane

Reagovat
Sandstorm

Aby nechytal Schwarzer.

Reagovat
7kaka7

kdyby jo, tak bejt Čechem už nepříjdu na trénink

Reagovat
Matić

Courtois se to musí naučit dirogovat a pokud mu to neumožníme, tak se to těžko naučí, chce to čas a pojde to

Reagovat
smazaný uživatel

to už je rozežranost ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a ake zmeny? ... uz minuly rok sme presli okolo Vianoc na defenzivny futbal, to akoze chces nieco podobne aj tento rok? treba sa zmierit s tym ze ak chceme hrat tak kao hrame, ciste konta proste zbierat nebudeme

Reagovat
Miguel19

Dneska jsme hráli klasicky mourinhovsky a stejně hovno..

Reagovat
vitasrp

Rozdíl mezi tímhle a Anfieldem nebo Emirates loni byla prostě jedna proměněná šance, jinak jich bylo cca podobný množství.

Kdyby dal loni góla Giroud po centru Gibbse někdy v 80. minutě, nebo Sakho trefil na začátku zápasu na Anfieldu ten vrácenej míč po standardce, tak bychom taky jednu branku inkasovali..

Reagovat
kiwwi

www.dailymotion.com/video/x26dhit_manchester-city-1-1-chelsea-frank-lampard-james-milner-post-match-interview_sport

Lampard profik

Reagovat
Matić

Wrestling zenskych kdo se chce podivat

http://streamsp.com/

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to lepši jak jit do divadla na něakou čertovinu

Reagovat
smazaný uživatel

mancs nechutí ich vlastná medicínka

Reagovat
Infernoqt

tjn, ale furt od toho stejného sudího, byla by to krásná plichta jinak :X

Reagovat
Atlético de Madrid

Scored the most goals vs. their ex-teams in PL history:

[18] Anelka

[12] Andy Cole and Saha

[09] Defoe and Crouch

[08] Bellamy and LAMPARD

Anelka the legend

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked on si presiel polkou PL, to mal lahke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Anelka hral proti ex tymum dvakrat do mesice, to se mu pak tyhle statistiky delaj.

Reagovat
tomasinho

Boží den prostě, Spurs doma vytečou, United neskutečný zápas a Frankie gól Chelsea. Škoda jen, že City nevyhrálo, ale to bych už chtěl moc

Reagovat
smazaný uživatel

včera se to též dalo

Reagovat
tomasinho

Včera krom LFC žádné super překvápko, dneska je to boží. A je fajn, že nás v tom United nenechali a prostě před nás nechtěli. YNWA!

Reagovat
Infernoqt

ne že bychom nechtěli, ale nemáme na to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

ani včerejšek nebyl špatnej s prohrou Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si to dáva v PL

Reagovat
smazaný uživatel

fakt hráva tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem, ale tá strelecká potencia hovorí za všetko.

Reagovat
tomasinho

Hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

hráva čistého hroťáka?

z Almerie mal ísť do Raya, škoda, že to nevyšlo

Reagovat
Counter

Foxes hrajou na dva hroty v 4-4-2, takže si tam vypomáhá s Nugentem.

Reagovat
blade115

Ještě líp.

Reagovat
Counter

Tak jako je úžasně gólový, neustálé nebezpečí po zemi i ze vzduchu. Parádní koupě

Reagovat
SunFells

Se dělalo haló z té částky a zatím je skvělý.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Costa 5 zapasov 3 zlte karty.. len tak dalej Diego

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som nevidel zápas, kde by sa nepohádal s niekym, najčastejšie so stopérom súpera, on musí byť straný pičusik.

Reagovat
smazaný uživatel

na ihrisku určite, v kabíne je veľmi obľúbený... aj u nás aj u atlétov

Reagovat
Atlético de Madrid

a navíc v drtivý většině případů má konflikt s hráčem, kterej se vůči němu na hřišti chová dost podobně...viz Pepe, Ramos, dneska Zabaleta (kterej ho dvakrát řádně přetáhnul přes haksny...) O tomhle ten fotbal přesně je, nějaký emoce jsou potřeba. A DC neni zákeřňák, nějaký šlápáky si od něj pamatuju asi dva, v podstatě neprasí, jen občas simuluje no

Reagovat
kvasha16

ale meno ma take ze tej nalepky picusika sa nezbavi

Reagovat
blade115

Prý je naopak v civilu pohodář a kliďas, vyhecuje se až v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fajn, také povahy sú vo futbale tí najlepší. Taký ten typ, ktorého neznášaš najviac na svete, ale keď príde k tebe do klubu, tak si s ním pomaly najlepší kamoš. Pár takých poznám.

Reagovat
blade115

Jo, a platí to i s fanoušky.

Reagovat
minoLFC

to aj Suarez...

Reagovat
blade115

Však to je taky podobný případ. Až na to, že Costa je zmrd jen vůči těm, co jsou zmrdi i na něj, Suáréz je zmrd na všechno okolo sebe.

Reagovat
Miguel19

No a? Máme Drogbu..

Reagovat
Matić

Když ty góly bude sypat jako doteď, tak ať si pak klidně nějaký ten zápas doma proti Hullu oddychne

Reagovat
Svatej

to ho musí strašně žrát

Reagovat
Infernoqt

ještě dvě a nenastoupí proti MU... má na to tři zápasy, tak jen do toho

Reagovat
J0EL

"One big team playing as a big team. One big team playing as a small team, like Stoke,” said Pellegrini.

Konecne to niekto povedal Mourinhovi na rovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

to som zvedavý, čo na to za prvé Mourinho a za druhé Hughes.

Reagovat
smazaný uživatel

asi zabudol na 3. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Manuel Pellegrini: "Dnes jsme viděli dva velké týmy - jeden, který hrál jako velkým tým a druhý, který hrál jako malý tým, jako Stoke."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

mi nepřišlo, že by City hráli dneska tak špatně

Reagovat
vitasrp

Vážně? Tohle je taková ta klasika, Mourinho to bude poslouchat do konce života, akorát si myslím, že vzhledem k jeho úspěchům mu to bude úplně ukradené..

Reagovat
J0EL

To urcite. Dobre vies ako Mou musi na vsetko reagovat a je to jedno ci sa ho to tyka alebo nie.

Reagovat
vitasrp

Jako on na to samozřejmě bude mít nějakou reakci, ale po skončení kariéru mu to asi bude fuk..

Já furt nechápu, kdo to ve fotbale vymyslel - tým, kterej drží míč, hraje jako velký tým. Druhej mančaft, kterej uzná, že ten první je lepší v držení míče, proto hraje na brejky, brání a nedovolí svýmu soupeři dát laciný branky, je malej. Fotbalová klasika, kterou slýchávám hrozně dlouho, jenom tomu nerozumím..

Reagovat
alcantara

Mozno to vzniklo z toho, ze podobnu charakeristiku mavaju zapasy velkoklubov proti mensim timom a outsiderom. Silny, bohaty klub dobyva supera a snazi sa zapas ziskat pre svoju stranu, mensi tim pozorne brani a vyckava na svoju sancu z protiutoku...Ake jednoduche

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Matić

Tak to je smutný, když ho malé týmy dokáži obrat o body

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vitasrp

Takže nějaký moje poznámky - bod z Etihadu beru. Je mi celkem jedno, že jsme posledních 20 minut hráli proti 10, kdyby totiž Zaba nedostal rudou (druhá žlutá podle mě zasloužená), modlili bychom se, abychom v tom zápase přežili na 0:0, čili by to dopadlo podobně jako loni na Old Trafford, kdy jsme si šance prostě vůbec žádný nevypracovali. Takhle nám to dost pomohlo, ale celkově vzato by výhra nebyla spravedlivá, protože ten výkon byl kvalitní jenom na půl. A to by, alespoň v mých očích, na výhru obecně stačit nemělo. Přesto je bod dost pozitivní. (Sorry za délku komentáře)

Ten zápas měl podle mě čtyři podle mě zajímavý herní fáze - tu první představovalo úvodních 20 minut, kdy se hrál fotbal v tempu a Citizens měli hooodně slušnej tlak. Vlítli na nás přímo ukázkově, úžasný bylo, že stopeři s Costou vystupovali až na naši půlku, byli si totiž jistí, že souboj neprohrají + zbytek našeho týmu byl velmi hluboko, takže se vůbec nemuseli bát, že by jim někdo nabíhal za záda. Museli jsme si poradit se spoustou standardních situací a centrů, ale nakonec to obrana zvládla. Za tuhle kvalitu jsem dost rád - dokážeme přežít momenty, kdy jsme opravdu výrazně pod tlakem.

Vypíchnul bych v tyhle momenty práci útočníků - Džeko i Agüero hodně energicky napadali, nedali stoperům čas a v podstatě podnítili zbytek týmu, aby je následoval, tudíž jsme neměli ani kousek prostoru - okamžitě nás někdo dostupoval.

Druhá fáze byla vlastně od 20. minuty až do střídání Mourinha - City stále měli tlak, ale daleko spíš už platonický, způsobily to dvě věci, který na sobě dost závisely. Zaprvé trochu upadl presink od útočníků, tudíž si naše zadní čtyřka mohla vesele kombinovat a měla na všechno čas. Často stačil kolmej míč mezi Agüera s Džekem na MAtiče, abychom je vyřadili ze hry - touhu vrátit se za míč a znova napadat v tu dobu neměli. Díky tomu jsme mohli hrát takový klasický MOurinhovo držení míče - přihrávky, kterejma nikdy nic nemůžeš pomalu ani vytvořit, ale oddechneš si, zpomalíš utkání a můžeš být spokojenej.

Navrch se nám dařilo nasazením Ramires trochu vzít prostor Silvovi, poněvadž hrál hodně jako střední záložník a dost se stahoval doprostřed - což je třeba rozdíl oproti Hazardovi, kterej na druhý straně bránil jako křídlo. To znamená jenom svou stranu, kdy jeho odpovědností byl krajní bek, nikoliv jiný hráč a nikoliv nějaký konkrétní prostor. Přesto byl zejména v druhý půli dost špatnej, protože mu tam neustále utíkal Zabaleta a vznikly z toho momenty, kdy to za stavu 0:0 asi nejvíc smrdělo vedoucí brankou domácích.

Třetí fázi pak vlastně začalo střídání Moua, kdy stáhnul Williana a Ramirese, přičemž do hry poslal Mikela a Schürrleho. Fabre se tím posunul do vyšší pozice, odkud mohl daleko spíš vymyslet něco konkrétního dopředu, přičemž Schürrle byl ofenzivním střídáním - směrem vpřed je lepší než Ramires, zakončení a náběhy má kvalitnější, poněvadž to hraje spíš jako útočník. Navzdory tomu jsme tím otevřeli prostor uprostřed hřiště, kterej okupoval Silva. Přišlo každopádně vyloučení, pak jsme asi tři minuty dominovali, dali branku samozřejmě z protiútoku a tím tahle část taky skončila.

Poslední část ovlivnila Pellegriniho střídání a naše rozhodnutí, kdy jsme City nechali míč a snažili se hrát stále na brejky. Je velmi jednoduchý to rozhodnutí kritizovat, protože jsme nakonec výsledek neudrželi, ale jak to ve fotbale bývá - chyběly 3 centimetry a nikdo by nic nenamítal, poněvadž bychom vedli 2:0. Já mám podobnou defenzivní mentalitu jak Mourinho, kdybych měl zápas na manažerovi, kdy bych vedl 1:0 na půdě aspiranta na titul, hrál proti 10 a do konce utkání zbývalo 15 minut, taky bych to zkusil už ubránit. Byla to naše mentalita, se kterou jsme vstoupili do utkání, navrch jsme pod Mourinhem nikdy nebyli postavení na to, abychom dominovali na míči a soupeře nechali běhat. Byla by docela sranda, kdybychom se o to pokusili, ale náš kouč nikdy neměl v oblibě zkoušet něco novýho v takovejch situacích.

Pelle tomu každopádně pomohl střídáníma, nakonec tam šoupl i Franka, kterej dal svůj naprosto typickej gól, takže za takovou změnu si určitě zaslouží kredit. Stejně tak si City zaslouží kredit za to, že vůbec neuvadli, hráli dál svou hru a nakonec po chybě Schürrleho tu naši defenzivu taky dokázali zlomit.

Nakonec za sebe říkám - to utkání se mi líbilo. Líbil se mi kontrast stylů, kdy City dominovali a hráli na postupný útok, zatímco my jsme byli závislí vyloženě na protiútocích. Líbilo se mi i to, jak málo šancí v tom utkání vlastně bylo. Oproti loňskýmu střetnutí v lize na Etihadu ale domácí daleko líp bránili, měli menší mezery mezi obranou a zálohou, tudíž se dá říct, že hráli dobře jak v ofenzivní, tak i defenzivní fázi. My jsme sice potvrdili, že pod Mourinhem bránit v takových střetnutích prostě dokážeme, v této oblasti se tomu dá vyčítat jen velmi málo. Jenže naše ofenzivní fáze byla hrozná - prakticky neexistovala. Budu doufat, že v budoucích zápasech budou naše brejky mnohem lepší. Suma sumárum - City byli lepší, zvládli na vysoký úrovni obě velký fáze, my jenom tu jednu, ovšem tu důležitější, proto taky po ne zrovna ideálním výkonu vezeme bod.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Kenneth

Tobě se líbilo to, že jste hráli sračku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sračku? Ty demente to měli jít na Etihad a pŕeválcovat City? Kterej tým by to dokázal? City mají skvělý tým, navíc dnešní stoperská dvojice byla vynikající.

Reagovat
alcantara

Barcelona vlani s rucnou brzdou a to uz mame vrchol pravdepodobne za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bayern , Real tam taky nemusel betonovat a hral vyrovnanou partii.. Liverpool minulou sezonu. Barcelona

Reagovat
vitasrp

Jak jsem psal, líbila se mi přesně polovina toho výkonu. Líbila se mi naše defenzivní organizace a svědomitý přístup většiny, kvůli který bylo složitý ten val prolomit. Máš to tam napsaný, přesto se mě na to ptáš, nechápu.

Reagovat
Kenneth

Tak pokud jsi spokojený s tím že Mourinho klasicky mrhá ofenzivním potenciálem týmu, tak v pohodě.

Reagovat
vitasrp

Opět ti musím odpovědět, že ano, jsem..

Pokavaď s ním bude mrhat ve 3 zápasech v sezóně (doposud se o něčem takovým nedalo ani bavit) a vyhrajeme titul, tak prosím.

Reagovat
Kenneth

Tak jste na tomhle fotbalu odkojeny, tak nedivim se ze se vam to libi.

Reagovat
vitasrp

No vidíš..

Reagovat
blade115

Reagovat
Didier Drogba

Sračka je jenom to, když se prohrává...život je příliš smradlavej kus hovna, aby se hledělo na způsob dosažení cíle.

Reagovat
bayern987

Nějaký tvoje poznámky? Spíš pár poznámkových bločků.

Reagovat
vitasrp

No jo, to už je klasika, to tu už asi nemůže nikoho překvapit..

Reagovat
Matić

Zajímalo by mě, jaký máš názor na výkon Williana? Celkem se tu kritizoval, ale mně nepřišel zas tak strašný jak tu někteří psali, ale je pravda, že je málo produktivní na to, kolik toho odehraje.

Reagovat
vitasrp

Mně se vůbec nelíbil v ofenzivní fázi, kdy tam zkazil vážně dost přihrávek. Navrch dost jich bylo takovejch řekněme lehčích, kdy mi přišlo, že to bylo způsobený prostou ležérností.

Každopádně on do týhle disciplinovaný defenzivy tak nějak patří - zajímalo by mě, kolik faulů na sebe nechal udělat na vlastním vápně, to by na vlastně ofenzivního středního záložníka mohlo být nevídaný číslo.

Reagovat
Matić

Díky za názor Je pravda, že on se až moc pohybuje v té obranné řadě no, ale zase na druhou stranu v těchto zápasech to po něm Mourinho asi vyžaduje. Tuto sezónu bych od něj, jakožto křídelníka čekal více gólů a asistencí, jinak André jasnej základ

Reagovat
Talker

Pokud se dá brát fourfourtwo.com brát jako nějak seriozní zdroj, tak jeden. Dohromady jich bylo na něm spácháno 7.

Reagovat
vitasrp

Oukej, já z hlavy vím o dvou (oba spáchal Silva), další pak asi byli na Ramirese..

Reagovat
Talker

Ten druhej byl těsně vedle vápna, asi metr.

Reagovat
vitasrp

Jo, to tak zhruba odpovídá..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka prej má ve smlouvě klauzuli, že pokud ho bude chtít MU, tak může jít. Celkem zajímavá posila ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kick It Out is aware of racist tweets directed @FinallyMario and will be reporting to the authorities. Thanks to all who have alerted us.

Aj tu by sa malo zabanovať paru idiotov kvoli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, k dokonalosti tohto kola chýba už len viac bodov v mojej fante, inak dokonalé.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

*měla být reakce na Víťu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jedinej Lampard mi udělal radost... A to jsem si myslel, že když odejdu za stavu 1:3 nic moc se už nestane. AdM úžásná posila a šašci, kteří tvrdili, že ho nevyužijem, by snad už neměli otravovat. De Gea si trošku zavzpomínal na zápasy z minulého roku, kdy prakticky za nic nemohl, ale i tak nic nevychytal. RVP sednout a místo něj buď Januzaj, nebo Wilson. S tím že Falcao,Wilson nebo Januzaj - Rooney, Falcao. Jediný pozitivum, že hrajeme pohlednej fotbal. A když jsem viděl statistiky, že z 5 střel na bránu dostanem 5 golů a Chelsea proti desíti 40% držení míče a o střelách nemluvě... To byl fakt trochu nenormální fotbalovej den.

Reagovat
Miguel19

United bod od sestupu..na to, že si tu někteří nedovedli představit prohru pod LvG, tak slušný

Reagovat
smazaný uživatel

mame co robit, v poslednom siestom kole snad tu zachranu ukopeme..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude to tezky, preci jen West Ham je 8. a pokud vyhrajou tak maj sanci na LM.

Reagovat
Infernoqt

hoši, vy si z toho děláte prdel, ale myslím, že furt máme co zlepšovat, ikdyž ta reakce na sestup je poněkud ojedinělá, ale prostě musíme se vzchopit... vemte si, že jak bychom dostali gol na 3:2 z penalty, už by Fergie stál u čáry a jebal do 4. rozhodčího, jak si to dovolil písknout a hráči na trávníků by byli tak posrani, že by prostě nedovolili soupeři skorovat znova... to je ten rozdíl a tenhle výsledek zase hraje do noty všem soupeřům, aby zjistili naši porazitelnost a nabili sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

ja si z toho delam prdel, protoze mi nic jineho nezbyva. Pocital jsem, ze touhle dobou budem mit nejmin 10 bodu a ne 5. Takze jsem nasranej a hlavne na zpusob jakym jsme ty body poztraceli. Dneska a minule to dopredu bylo dobry, ale dneska smerem dozadu od te penalty.. to proste nepochopim, proc najednou vsichni prestali hrat. Nechapu, ze jeden spornejsi moment nas takhle rozhodi. Vsak jedinej nezkusenej na hristi byl Blackett. Ostatni vsechno reprezentanti co maj neco odkopano... Tohle je opravdu desive. ak doufam, ze s tim LVG neco udela. Protoze ted jsme poztraceli body proti slabym souperum (pri vsi ucte) a pokud teda chceme pristi rok hrat tu LM, tak je budem muset nabrat jinde.

Reagovat
Infernoqt

Viděl jsem co hrál Man City a ten tlak by naše obrana nevydržela. Taky při vší úctě k našim hráčům. Budto budem utočit a držet míč, nebo bránit. Bohužel máme takovej mix. Jediné pozitivum je ztráta bodů konkurentů, negativum zase, že slabší týmy mají víc sebevědomí a nám zase poněkud kleslo, takže všechny zápasy budou ještě kurva těžký... no a taky se domnívám nebo obávám, že díky tomuto výsledku, jsme si vysloužili zpět hru na pět obránců

Reagovat
Talker

A to jste z těch 5ti zápasů hráli proti všem nováčkům a dvěma týmům, které skončily v druhé polovině tabulky loni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten problém, že z vás soupeři už prostě nemají respekt, často za ně kopou mladí kluci, kteří v PL ještě ani před 2 roky nehráli, takže neví, co to je si odvážet pravidelně výprask a chtějí se ukázat. Třeba u Arsenalu je vidět, že ti hráči už něco s vámi zažili a ani loni vás nedokázali překonat.

Jenom taková myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, porad se na nas chce kazdej vytahnout, to chapu.

Ale spis mi prijde, ze mame problem sami se sebou. Porad to sebevedomi je male a jedna chyba ten tym uplne rozhodi, to se nam proste driv nestavalo. Naopak casto jsme dokazali, to co dneska Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

ak geniálneho LVG opäť neporazí rozhodca...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna LVG na rozhodciho nerekl pul slova.

Reagovat
smazaný uživatel

to ho šlachtí

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked si sa strasne snazil tu loptu netrafit idealne a mimo brany, ale "vyslo" ti to, takze dik Fat Frank, aspon si sa pomstil tomu egoncentrikovi za tankistu aj za seba,nevdacnikovi, mimochodom Vidic aka hrubka teraz, he makes my day

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak takovej sympatak Falcao mohl dobrovolne prestoupit do asi jedno z nejnesympatickejsich tymu nejen vo VB ale i na svete no kazdopadne mne dest Leicester mile prekvapil. Z krasneho Monaca ktery hrajou LM do hnusneho Mindzastru ktery velice pravdepodobne nebudou ani pristi sezonu v poharech a to je jenom dobre. Takovej hrac by mnel hrat ve spanelsku nebo v italii a ne u takovych pehatych lam...masky gambate jak ja nesnesamim briti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tě po 7 letech pustili, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem si rejpnout..nechapu co vede slovanske lidi aby fandili hnusnym pehatym rysavym ozralum gambatym kdesi v tramtariii

Reagovat
Infernoqt

a jakou reakci čekáš, že United budou přihlížet svému pádu bez toho, aby se pokusili přivést posily a zkusili to napravit? Falcao pokud za nás bude chtít hrát i nadále, musí něco předvézt tuto sezonu, abychom ho jistě koupili, aspon to byla reakce Van Gaala... a to, že nemáš rád ten klub neznamená, že za to mohou fanoušci... tak se jim holt nedaří a my o tom diskutujem, ale neznám tým, kterej by jen tak přihlížel svému pádu bez toho, aniž by nezačal nakupovat, pokud na to má prostředky

Reagovat
smazaný uživatel

si retardovany , ale budem sa modlit k Hubbardovi, aby si sa z toho ciastocne dostal

Reagovat
smazaný uživatel

ne jenom rejpu ja jsem se taky obcas modlil..Hubbarda neznam tak prijemnou modlitbu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uplne mimo.sympatie je individualni vec. united jsou spolu a realem,barcou a bayernem nejvetsi svetovy klub (pocet fanousku, rozpocet, trofeje, finance atd). jak muzes napsat ze prestoupil z krasnyho monaka kde maj poloprazdny stadion a jsou radi kdyz prijde vic nez 10 tisic a jeste lepsi kdyz napises za italska liga by byla pro neho lepsi.chtelo by to trochu objektivity a nadhledu misto psani takovyhle blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

mindzaster je diera kde skapal pes to neni zadne velkomesto..kdo je nejvetsi a kdo je o neco mensi je taky individualni vec..no a co ze maj poloprazdny stadion nechapu nejak pointu..jako ze hrace fakt zajima kolik lidi chodi na stadion? si komik..Falcao patri typove a fotbalove jizanskym destinacim a proc by jako italska liga nemohla byt pro neho lepsi? Juve, AS, AC, Inter jsou taky velkokluby s potencialem udelat v europe znovu vysledky a navratit italii stracenej kredit. Tohle bylo od neho ukvapene rozhodnuti a jsem si jistej ze toho ted lituje a ze se brzy z te hostovacky vrati nekam nejspis do spanelska.

Reagovat
Sandstorm

Proč je dobře, že nebudou v pohárech? Tobě se tím zlepší kvalita života či co?

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak si nato prisel?

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak termín "tmra vrma" jsem si musel vygooglit. To se ke mě ještě nedostalo

Jinak kolik může brát Cuchu u Foxes??

Reagovat
smazaný uživatel

trma-vrma je skôr slovenský výraz

Reagovat
smazaný uživatel

a celkom bežný.

Reagovat
Counter

£30,000 týdně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

idioti

Reagovat
Mimalu

blbci

Reagovat
vladis271

ale, ale. Oni nám vraveli, že to my sme rasistický klub. Ja som už kvôli tomu študoval pravidlá a zásady kuklux klanu. To znamená, že sa tam stretnem aj s mufanmi? To tu už nikto nič negarantuje? Ako to teda je, Kto je rasista? A čo na to taký Blackett?

Reagovat
papos182

Belosi mu budou muset rikat Whitett

Reagovat
Counter

Tak jako z těch stovek milionů příznivců ManUtd se nejspíš najde pár, kteří nebudou zrovná kamarádští v takové situaci. Ne moc velké překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak takové píchání do vosího hnízda, to se nemůže divit

Reagovat
vladis271

tak on si chcel len ripnúť. Nemohol čakať, že z totho antirasistického tábora prídu takéto reakcie.

Reagovat
Counter

Proč tu píšeš takové voloviny?

Reagovat
Tomekcz

vopicak

Reagovat
Infernoqt

já to nechápu, od kdy opice umí psát?

Reagovat
Mada

od té doby co ses to naučil

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

FM OT: Pjanić nebo Koke?

Reagovat
Sandstorm

Koke

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic!

Reagovat
Zaschrona

S takhle naivnim pristupem k zapasum dostanem v derby i od ManU i pak v dalsich zapasech velmi pravdepodobne dalsi totalni kotel, jako dostavame prakticky celou tuhle sezonu, neco se musi zmenit...

Cely tym porada zapas co zapas dny otevrenych dveri prostrednictvim festivalu individualnich chyb. K cemu je, ze soupere pravidelne prehravame - v tehle sezone jsme vlastne byly vzdycky herne lepsi tym, kdyz pak to totalne zahodime naprosto lacinejma chybama, jeste z toho zpanikarime, aby pak nasledovalo jeste vic lacinejsich chyb. Je hezky, ze hraci chteji davat goly, moc chteji davat goly, nicmene se obavam, ze tomu proste chybi i vic mysleni na zadni vratka, vic vzpominani na to, se vracet dozadu, mene riskovani, predevsim v zadnich radach a ve chvilich, kdy je tym v neprirozenem postaveni, coz je u nas nechutne casto -> nasledne z toho pak souper ma nechutne lehke sance...

Miluju nas herni styl, ale tohle ten tym nemuze dal hrat, pokud bude ukazovat, ze se pod prvnim vetsim tlakem okamzite sesype, jak to vzdycky bohuzel u nas v poslednich mnoha letech je. A nebo to nemuze trvat dal, pokud se budou stavet hraci na pozice, ktere by hrat nemeli (Stones na RB, Etoo neco mezi kridlem a utocnikem, Lukaku vsude jinde krome pozice uplne vpredu) a jeste to pak vylepsovat nesmyslnyma nebo pozdnima stridanima (presun McCarthyho dneska na RB jsem fakt nepochopil, zvlast kdyz do stredu hriste za nej nikdo neprisel..., na konci zapasu herni styl "2-2-4-3" taky nemel chybu, zvlast kdyz jeden z tech obrancu jeste byl Baines, to taky byla jen koleda o obdrzenej gol). A nebo to nemuze pokracovat, pokud budou hrat hraci, kteri na to uz asi nemaji (Jags + Distin zase vybuch). A jeste se samozrejme projevila blba rotace hracu, nejvice rozhodne absence Colemana, za ktereho absolutne nemame nahradu...

Tohle byla jeste vetsi naloz, nez ten lonsky jarni propadak proti CP, ktery nas definitivne stal LM. Musi prijit zmeny, takhle naivne, i kdyz se snahou o strasne hezky utocny fotbal, to hrat proste nejde, to je bohuzel cesta do pekel. Dost mozna neni vetsiho fandy Martineze nez ja, ale nekde je problem a bud za nej Martinez muze kvuli tomu, ze ho nevyresil na prestupovem poli, pripadne za nej muze proto, ze ho neumi takticky odstranit. Tohle uz neni nahoda, ani nejaka smula. A mozna bude hur...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si rikam, ze jestli budem hrat tak jak dneska, tak neporazime ani Everton.

Reagovat
Zaschrona

Porazite, suse, mozna po prestrelce, ale to nevadi. My uz jsme museli udelat vic defenzivnich chyb, nez zbytek ligy dohromady...

Reagovat
Infernoqt

"S takhle naivnim pristupem k zapasum dostanem v derby i od ManU"

tahle fráze je velkolepá, velkoklub Everton dostane od malého klubu Manchesteru United a to je opravdu velký nezvyk

ted doopravdy, máte lépe vybalancovaný tým a na breaky nás rozjebete vzhledem k naší obraně a našim zraněním

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste Jarda, musi si rypnout. a moc tymu do kterych muze rypat letos zatim nema.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ta druha veta je taky vyborna...

Reagovat
Zaschrona

Staci si precist celou tu prvni vetu... Rejpu akorat tak do meho tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja vim, zes primarne rypnul do sveho tymu.

Reagovat
Zaschrona

A jestli to vyznelo jako rejpani do United, tak to je hezky, uz do ostatnich rejpu, i kdyz vubec nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, vy máte víc obdržených než my Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, a vasi fans ho chtej vyhodit... nevdecnici.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak podal si to tak: dneska to byla takova bida, ze by nas porazili United (cti United jsou strasni a nikoho neporazi... oh wait, to je vlastne pravda. ) jen proste ze sis mohl vybrat treba tym co je posledni, ale ne, United.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja to myslim hlavne tak, ze ted budem hrat s LFC a s vama a jestli oba ty zapasy prohrajem, tak tohle je z nasi strany regulerni pruser, protoze s takovouhle formou favoriti do tech dvou zapasu proste nejsme, naopak... a budem skoro urcite pak na sestupovych prickach, coz teprve pak bude ta prava panika... To je i jedinej duvod, proc vas zminuju.

Reagovat
Infernoqt

nebo je oba vyhrajete, ale v tom případě by to byl moc krásný sen

podle mě získáte 4 body maximálně, 0 pokud vám spadlo sebevědomí, ale tomu já sám a snad ani ty nevěříš

Reagovat
Zaschrona

Nevyhrajem, derby je moc velky tlak a to uplne vzdycky zvorem a vyhrat 2x v rade na Old Trafford, no neblazni...

Reagovat
smazaný uživatel

tak my porad trhame rekordy. prej jsme jeste nikdy neprohrali, kdyz jsme vedli o dva goly nebo tak neco..

Reagovat
Zaschrona

Ja uz ty rekordy ani nesleduju, to by jsme prekonavali furt neco... Jen treba staci zminit, ze v lize jsme od te vyhry nad vama, ktera poslala Moyese definitivne pryc, doma nevyhrali...

Reagovat
Infernoqt

já mám v hlavě pořád ten zápas, jak jste nás dali 2-0... my furt jen drželi míč a snažili se najít cestu přes neprůchodnou obranu, to byla taktická připravenost na nás čistě a strašné problémy jsme s tím měli ... a jakmile toto předvedete znova i u nás proti naší současné, dostupné obraně, tak to bude hodně těžký

Reagovat
Zaschrona

To povazuju za hodne velky sci-fi, nepruchodna obrana je neco, co absolutne nejde dohromady s letosnim EFC.

Reagovat
Infernoqt

vás nabudí pak ta velikost zápasu, každopádně vám přeju alespon 3 body nad Liverpoolem pokud nás necháte vyhrát :D

Reagovat
Zaschrona

My jsme nabuzeni porad, o tohle obavy nemam. Staci si vzpomenout na to, jak skvele jsme byli nabuzeni pri poslednim nasem vyjezdu na Anfield...

Reagovat
Infernoqt

ted se to opakovat nebude, ted budou oba týmy doufat, že se na ně nalepí nemohoucnost z posledního kola, takže to nakonec skončí plichtou, ale přeju vám to, že tam překvapíte... to samé už nemůžu tvrdit u nás, myslím, že máme lepší tým jak Liverpool, ale furt tam cejtim takovou nejistotu na těch postech, že stačí najít naši slabinu at už je to na breaky, rozhodnutí sudího a nebo něco jiného a nás to složí

Reagovat
Zaschrona

Nevim, ja bych tipoval, ze muzem klidne dostat znova podobny nasup, vrati se Sturridge, Coutinho bude mit dobry zapas, kvalitu potvrdi Sterling... a muzem si utocit jak chcem.

Reagovat
smazaný uživatel

no na druhou stranu to je takovej souboj tri tymu, ktere jsou vsechny momentalne uplne v haji.

Reagovat
Zaschrona

Minisouboj o to, kdo bude mit nejbliz tomu vylezt z rite a kdo do ni bude mit jeste o to bliz.

Reagovat
Infernoqt

Shrnutím, Blackett stopka na dva zápasy, Evans zraněný, Jones zraněný... jaké bude složení obrany na další hry? tipuju 3-5-2 a obranná trojice Smalling- Fletcher - Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

kamos, si ok? Rafa, Smalling, Rojo, Shaw

Reagovat
Infernoqt

mno je to podle mě nekompatibilní... hlavně jak jsem tu už psal, nevím, jestli van gaal se nevrátí k 3-5-2 protože o tom mluvil, že diamant na 4 obránce bere jako dočasnou volbu kvůli zranění

Reagovat
smazaný uživatel

no Fletch na stoperovi je synonymum kompatibilnosti co?

Reagovat
Infernoqt

je to určitě vybalancovanější ... a taky je dost možné, že pokud to bude podle tvého, tak bude Valencia - Smalling - Rojo - Blind a Fletcher DM ... tomu Shawovi nevěřím na základ (z pohledu LVG)

Reagovat
Sandstorm

Máme dva stopery, kteří můžou hrát soutěžní zápas, tak si nemyslim, že by se vracel ke hře na tři stopery. Jedině, že by tam posunul Blinda, ale pak by měl zase problém, koho dát do zálohy.

Reagovat
Sandstorm

Asi takový jak píše Pali...

Reagovat
Matić

A Blind může zahrát LB a na stoperu Rojo + Smalling a jetě tam je Shaw ne? nebo toho jste kupovali na lavičku?

Reagovat
Sandstorm

Na lavičku sme nikoho nekupovali...

Reagovat
Matić

Díky za super odpověď no

Reagovat
Sandstorm

Tak Shawa za 26 mega sme asi nekupovali na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to bude jak pise Palike. Anebo se mozna, slovy klasika, splni Swarleyho sen a vyresime spatnou obranu tim, ze nastoupime bez ni.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, citim zde prostor pro inspiraci.

Reagovat
Sandstorm

Teď koukam na highlighty. Kdyby Clattenburg nepískl tu nesmyslnou pencli, tak bychom to nejspíš dotáhli do vítězného konce. To byl rozhodující okamžik. Leicester to obrovsky nakoplo a nás vykolejilo. Ale i tak, za stavu 3:2 nebyl důvod pro takový kolaps...nejde se na rozhodčího vymlouvat, i když to podstatně ovlivnilo vývoj zápasu, protože ty chyby při gólech na 3:3 a 4:3 byly fatální.

Reagovat
papos182

Tak nikde neni dano, ze i bez te penalty pro Leicester byste vyhrali.

Reagovat
Infernoqt

do té penalty jsme kontrolovali hru ... to byl totální rozklad, spadnutí sebevědomí upe

Reagovat
papos182

Ja vim, jak to probihalo. Jen nemuzes tvrdit, ze by nenastala situace, ze by dali jiny gol a vy se stejne rozlozili.

Reagovat
Infernoqt

je to možný, byla to tragedie po tom inkasovanem golu, hlavně mi tam chyběl ten dvojí metr, když už jebal do nás, ale i bez prohry bychom věděli, že stále máme co zlepšovat, akorát to bude ted o to těžší

Reagovat
Sandstorm

To jo, ale do té penalty to fakt nevypadalo, že by to mohl Leicester otočit. Hru sme celkem kontrolovali a nic nenasvědčovalo tomu, že dostaneme tři góly během 20ti minut. Ta penalta to zlomila.

Reagovat
papos182

Kdyby to nebyla penalta, tak to mohlo byt cokoli jineho, soude dle toho labilniho mancaftu. Takze to, ze do penalty to bylo ok, je samotne neurcujici.

Reagovat
smazaný uživatel

ok no. tak to tu uz pak muzem rozjet filosoficke debaty o tom co by kdyby. Jen jsme napsali, ze tomu nic do te doby nenasvedcovalo. Samozrejme, takovej vypadek by se nam nemel stat tak jak tak, ale proste ten tym to ocividne dost rozhodilo.

Reagovat
papos182

Ja reagoval na prispevek "Kdyby Clattenburg nepiskl....", takze to pis Sandstormovi, ty filosoficka debato.

Jinak neco snad nasvedcovalo tomu, ze se tesne po te penalte tak sesypete? Taky ne. Takze to, ze neco necemu nenasvedcovalo, neznamena, ze se to nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no stejne jako kdyby nepiskl penaltu mohli dat jinej gol, tak se uplne stejne mohlo stat, ze by ho treba taky nedali a skoncilo by to 3:1...

Reagovat
papos182

Vsak prave Takze psat "kdyby nas rozhodci nezarizl... bla bla..." je bezpredmetne.

Reagovat
smazaný uživatel

do te penalty Leicester nemel snad ani naznak sance ve druhem polocase.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký tým by měl dokázat i přes snahy sudího, že on si přijel pro tři body. Ať už situace hrála jakkoliv, kdyby vás nerozpoložil sudí, tak vás rozpoloží někdo jiný.

Reagovat
nani92

to je tak zlé kolo, že ešte aj ako spolubývajúceho musím dostať fanúšika Chelsea

Reagovat
Infernoqt

tak to by mě sralo o to víc, ten tam zaparkuje v pokoji a nevyjede dokud nebude konec

Reagovat
Sandstorm

Ale tak to nemusí být na škodu, pokud bude v pohodě. Se můžete pak hecovat. To je celkem sranda...

Reagovat
nani92

tak to by som musel dostať fanušika Crystal Palace asi, aby sme sa mohli hecovať..

Reagovat
Infernoqt

to by byl tvrdej boj v tabulce, kdo skončí vejš

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
ďuriLFC

Tiež som zvedavý ku komu zajtra prídem Minulý rok to bol gooner takže pohoda.

Reagovat
Sandstorm

Doufam, že chytneš MUfana.

Reagovat
Infernoqt

ještě jeden malý dotaz... a jezdí do školy autobusem?

Reagovat
Miguel19

Burnley taky slušný skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley vyznavaji filosofii Fanklubu defenzivniho fotbalu.

Reagovat
papos182

2. nejlepsi obrana

Reagovat
Zaschrona

3x 0:0 v rade za sebou, to je slusnej pocin...

Reagovat
Miguel19

Tvl oni vlastně ten jediný gól dali nám

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Bohudik jsem zapas nevidel tak si ani nemuzu poradne zanadavat

Jinak co ten minule nadpozemsky Blind dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

no nez se to zaclo srat, tak tak nejak stejny jako minule. za me dobry. Pak uz na tom byl stejne jak zbytek.

Reagovat
Infernoqt

byl skvelej dokud nás nepotopila ta první penalta... pak se nedá říct, že by to byla jeho chyba, ale kdybych měl porovnat Blinda s tím co jsme za poslední roky měli na DM, tak on je jedno z nejlepších, hlavně vyhrávání osobních soubojů a přesné rozdávání míčů

Reagovat
r.mrazik

Ok...no vysledek strasidelnej

Radeji snad ani nechci videt jak se to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde že tam tak celkem elegantně posbírá hodně míčů na to středu jenom ti že dobře ví kam si kdy stoupnout zhruba. Navíc se dost nabízí při rozehrávce a většinou předem ví kam chce dávat balon, technika taky dobrá, dokud se to nezačlo srát tak sem ho hodně žral a pak on s tim sám moh těžko něco udělat, navíc Herrera mu zrovna dvakrát nepomůže dozadu a on tam několikrát musel hasit i za stopery. Pro mě Blind jeden ze světlejch bodů zápasu, spolu asi s Rooneym a Angelem.

Reagovat
Zaschrona

1200. pro Yalu Bolasieho, ktery si bez problemu povodi cely Everton, kdy bude chtit

Reagovat
Infernoqt

je to ironie, že vás dal CP 2x zasebou, to může být i průser pro nás, if u know what i mean ^^

Reagovat
Zaschrona

Trapny je, ze nas dal Palace totalne zaslouzene a uplne stejnym zpusobem... A chapu no, ale to se nestane.

Reagovat
Counter

Nakonec s váma ztracené dva body

Reagovat
Zaschrona

V tehle me nalade ti vopalcuju i tohle...

Reagovat
fantomas

Co CP 2x za sebou, hlavně Warnock vyloupil Goodison Park dvakrát po sobě - to je teprve vostuda!

Reagovat
Zaschrona

Naposled s QPR? To taky bylo hezky, achjo... Ty mi to delas jeste horsi.

Reagovat
fantomas

A to ste těch 30 minut byli sebevědomý a v klidu jako snad nikdy. Nepochopil sem. Ossie hodně rozporuplnej výkon, Atsu něco podobnýho - ty jejich ztráty vysloveně napřesdržku.

Reagovat
Infernoqt

aspon vám lišky nedali 5 golů

Reagovat
fantomas

Co?

Reagovat
Infernoqt

myslím,že tak trapnou prohru jako my s Leicesterem už nikdo mít nebude

Reagovat
fantomas

Ale co to sem motáš hergot?

Reagovat
Zaschrona

Tohle uz proste neni nahoda, to uz je nejaky psychicky blok. Presne ta vec, kterou tady s oblibou nazyvam "Everton", jak uz to je trapny, jak se to porad opakuje. Velmi casto, kdyz se dostanem pod poradny tlak, tak se sesypem - a velmi casto to je navzdory tomu, ze hrajeme skvele nebo alespon jsme lepsim tymem. Akorat tomu ted jeste navic Martinez tim svym systemem, kdy riskujeme cim dal tim vic, cim dal tim dal od souperovi branky, velmi pomaha. A kdyz se k tomu prida ta nepochopitelne spatna defenzivni cinnost - drtiva vetsina ze vsech golu, ktere jsme letos dostali, padla po ohromnych individualnich hrubkach a zbytecne nesmyslne zdlouhavem a mnohdy riskantnim prihravani vytazenych obrancu. Spoustu dalsiho jsem toho psal uz vys, je to hruza...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa rieši nfl?

Reagovat
Infernoqt

Nějak mě ta prohra nad Leicesterem sere, že doufám, že je doma vyklepem nějakým brutálním rozdílem za tohle. Aby pocítili sílu i našeho domácího prostředí a oni se nevymaní z vlastní poloviny načež ani neubrání naše utoky

Reagovat
papos182

To by museli v zimnim prestupovem okne koupit Ferdinanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Hlavně se těším na další šlágr první pětky. Už se nemůžu dočkat až si to mezi sebou rozdá Aston Villa se Swansea nebo třeba Southampton s Aston Villou. A na záda jim foukající Leicester taky nemusí být špatný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zachranarsky boje mezi United, Liverpoolem, Evertonem a Tottenhamem letos slibuji taky poradnej naboj.

Reagovat
papos182

Reagovat
Infernoqt

upřímně, jsem rád, že jsem si dneska nevsadil, protože bych měl 4 tipy špatně, což se mi tak často nestává, naposled mi to zkazil Everton jak prohrál se Sunderlandem 1-0 kvůli vyloučení

Reagovat
papos182

Uprimnost.

Reagovat
CubONE

OT: Polska!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Nebyl by prosím link na MOTD? Moje klasické selhaly.

Reagovat
Masi
Reagovat
Tomekcz

ta obrana co to je tam nikdo nevedel co delat, to jako obrance ma ted na starost Giggs ze to takhle vypada?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Nezklamal

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Berete nebo brali jste nekdo nejaky antidepresiva? Nebo neco co vam srovnavalo hladinu nalady? Nejaky zkusenosti s tim? Diky

Reagovat
fajdax

Ptát se tady na takovýto věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru uz skoro rok a chci to vysadit, ale je to tezsi nez jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Beres co? Antidepresiva? Nebo ten vyrovnavac nalady? A jak ti to pomohlo? Jaky jsou spatny vlastnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

cipralex, valdoxan, quetiapin a další různý dlouhodobý

z BZD rivotril, oxazepam, neurol atd. atd.

zkušeností mám kotel, záleží dost na tom, co ti je, kdyžtak PM

Reagovat
r.mrazik

Sportuj a s*kej a zadny prasky nepotrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, ve zdravém těle zdravý duch.

Reagovat
Svatej

Reagovat
j_mrazik

Podle mě prášky moc nepomáhaj, chce to fakt najít něco, co tě bude dělat šťastným.

Reagovat
Arbiter

kamarád bere Itakem - nic špatného ti to nejspíš neudělá a může to působit i jako takové placebo. Aspoň on poté, co to bral týden, začal na každé akci vykřikovat: "Miluju život!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Byl už jsi s tím někde? Léčit se má jinak, prášky jsou až ten nejzašší možný způsob řešení. Jasně jsou i případy, kde je to nutnost. Ale už jak se ptáš to beru tak, že si chceš vzít prášek a bude to dobrý, tím léčíš jenom příznaky, ne příčinu. To je jako by tě bolelo břicho a bral jsi prášky na bolest, přitom stačí třeba upravit stravu nebo taky ne a máš kílu. Neni žádná ostuda si o tom promluvit s nějakým odborníkem, ty řešení jsou kolikrát triviální a prášky nejsou to jediný a nejlepší řešení.

Reagovat
vladis271

xanax, na spánok. Pičovina.

Reagovat
hefy

Známá brala lexaurin, kterej já znam jen z rapovejch tracků. Prej jí to ale pomohlo.

Reagovat
I am Mancunian

lexaurin je dobre silny aj

Reagovat
smazaný uživatel

jo, když si vezmeš 2 plata, zapiješ to metaxou a zahulíš na to půl géčka, je to soldiní okno pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/O7KKAp6arAD

Touré se zbláznil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se řehtá u toho

Reagovat
vitasrp

Ade jaká ruka..

Reagovat
smazaný uživatel

U těla!

Reagovat
FUnk

invisible

Reagovat
smazaný uživatel

So. Jak jsme hráli?

Reagovat
r.mrazik

doprdele co to tam predvadel ten rozhodci u ty penatly?

a Mata u ctvrtyho golu

a Blackett to korunoval....notyvoe...jeste ze jsem na to nekoukal

Reagovat
Arbiter

Co s Matou u 4. gólu? On nemá být hráčem, který se nachází až za bekem. On je útočný hráč, u něho je předpoklad, že ztratit míč může. Tam je hlavně chyba Roja, že se nesmyslně a lehkovážně vydal někam dopředu...

Reagovat
r.mrazik

takze je chyba Roja,ze si sel mata pro mic a debilne ho ztratil...

proste prestan

Reagovat
Arbiter

podívej se klidně na MOTM, kde tuhle situaci komentují a světe, div se, kritizují právě beka. Podívej se, kde se nachází Mata s tím balónem, vždyť je někde uprostřed soupeřovy půle a skoro nikdo tam není, kdo by jistil případnou ztrátu. Chápal bych kritiku Maty, kdyby ten míč ztratil na půlicí čáře, jenže v tom prostoru? Tam je chyba jinde...

Reagovat
r.mrazik

jako posledni hrac nesmis mic ztratit...mozna ze rojo nebyl ve spravnym prostoru,ale proboha...tohle se uci uz od zacku...mata to posral

Reagovat
Arbiter

https://www.youtube.com/watch?v=2OXDM5tZVx4 8:04

Se podívej, jak ta situace vznikla, se podívej, kde se nachází bránicí hráči atp. V této situaci nemůže být posledním hráčem a prostě se takové ztráty stávají. To, co se mi tady snažíš namluvit, by platilo, kdyby ta ztráta byla vyloženě někde na půlce hřiště...

Reagovat
Oxbow

Ty jsi hroznej kaspar, Rojo mozna byl nekde v prdeli na vylete, ale mata to v klidu mohl zahrat pres stopera dokola ...

Reagovat
Arbiter

Přes kterého stopera? Toho, u kterého byl hráč Foxes?

Reagovat
vitasrp

Ale tak ono by se toho dalo udělat víc, stačilo nemít tak debilní první dotek s míčem. Kdyby si to pokryl tělem, byl by buď faulovanej, nebo by se ho ten defenzivní hráč rozhodl jen pozičně tlačit ven, tudíž by si to navedl na prostředek a pak to otočil na Smallinga..

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

"stačí nemít" Od stolu se to říká strašně jednoduše, no. Každopádně Matova ztráta balónu podle mého jen odstartovala ukázku toho, jak to ManU pozičně podělalo.

Reagovat
vitasrp

Nepochybně říká, já bych ten míč ztratil 10x z 10 pokusů, ale tak to není podstatný..

Reagovat
vitasrp

Na Matu bych byl taky nasranej, kdyby mi takhle ztratil míč. Od Roja bylo naprosto debilní rozhodnutí, že se ho rozhodl odběhnout a svou stranu tak zcela odkryl, to ale nic nemění na tom, že Matova chyba je tam taky evidentní.

Reagovat
Arbiter

To jo, ale se ztrátami v tomto prostoru se relativně dá počítat, kór, když má soupeř relativně agresivní presing. Přece ho tam nemůžou nechat jen tak samotného a počítat, že míč neztratí. Tam je mnohem větší chyba právě ve způsobu bránění...

Reagovat
r.mrazik

tyvoe!! a kdyby tam byl bek misto maty tak co? proste stejna situace...jako bek (a ani zadny jiny hrac) nesmis takhle kokotsky mic ztratit...

Reagovat
Arbiter

ale vůbec ne, Mata je od toho, aby tvořil, když tvoříš, tak je větší šance, že zkazíš, kdežto bek má hrát na úplnou jistotu. U toho gólu moc nechápu ani posun Herrery, protože on je záložníkem, vůbec tam u vás nefungovalo nějaké zajištění. Nebo jinak - řekni, komu měl Mata konstruktivně nahrát, aby to bylo bezpečné?

Reagovat
r.mrazik

nemusel nahravat nikomu,stacilo jen ten mic neztratit...mohl to narvat,kdyz videl,ze k nemu bezi hrac,mohl si ten mic pustit spis do lajny..mohl vystrcit prdel,aby byl faulovanej...

udelal proste chybu

Reagovat
Arbiter

dyť on toho hráče vůbec neviděl Ano, chybu udělal, ale nebyla by ta chyba fatální, kdyby jste to svým postavením nepodělali...

Reagovat
r.mrazik

ze ja se do toho vubec poustel...opet teoreticky fotbalista

Reagovat
Arbiter

já jsem možná pro tebe teoretický fotbalista, na druhou stranu ty mi přijdeš jako klasický případ fotbalisty pivního či hospodského...

Reagovat
r.mrazik

nebavis me...kecas kraviny...jsi jak panic,kterej radi jak se to spravne dela z nakoukanyho internetovyho porna

Reagovat
Arbiter

ty mi zase přijdeš jako někdo, kdo za sex jen platil

Reagovat
r.mrazik

prijdes na to,ze je lepsi za to platit,nez na to jen koukat

Reagovat
r.mrazik

a pivo nijak extra nepiju...ale dik za starost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Je pravda, že po tý ztrátě to bylo od Manchesteru sehraný naprosto hrůzostrašně (už jenom jak Rojo otevřel ten prostor + se pak Blackett dostal do prostoru, kdy vlastně vůbec nemohl hru ovlivnit), nicméně stejně bych takovým způsobem míčem uprostřed hřiště ztrácet nechtěl.

Reagovat
Arbiter

Vem si to ale jinak - jak měl reagovat Mata na tu Herrerovu nahrávku? Komu měl poslat pas? Zpět na obránce, u kterého byl hráč Foxes? Jak měl reagovat, aby absolutně minimalizoval možnost ztráty?

Reagovat
vitasrp

Dát si tam tělo a nechat na sebe udělat faul - alespoň takhle to teda dělá Silva, kterýmu můžeš dát pas snad do téměř jakýkoliv debilní pozice, ale on z toho aspoň ten faul udělá.

Nicméně jasně - celá ta práce s míčem byla vedená na hovno, ovšem to jsou chyby, který v zápase udělá každej tým párkrát.

Reagovat
j_mrazik

A tohle je prostě rozdíl mezi nadprůměrem a extra klasou.

Reagovat
vitasrp

To si zas úplně nemyslím, Mata 12/13 byl extraklasa, Fabre je taky TOP hráč, ačkoliv podobný ztráty si taky neodpustí. (nejviditelnější byla ta se Schalke, ale on si občas něco podobnýho neodpustí i na vlastní půlce, akorát to není tolik vidět, protože jsme z toho zatím nedostali branku)

Spíš ten Silva je v tomhle vážně výjimečnej, protože ztráty ti vyrobí Özil, Mata, Fabregas, ale u Silvy je to fakt jen naprostý minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvicka je genius no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on zase na druhou stranu oproti těm ostatním zmíněným nemá takový tah na branku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale má, jeho jediná větší slabina je střelba

Reagovat
smazaný uživatel

No to beru jako součást toho výrazu tah na branku

Reagovat
smazaný uživatel

no jemu chyba finalka, inak by patril jednoznacne k top5 hracom sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Talker

Ve chvíli, kdy jsou všichni hráči nasáčkovaní do pokutového území, tak je logické, že je tak vzadu, když není hlavičkář, ale spíš tvořivý hráč. Každopádně pohyb hráčů United po tom odkopu byl prostě špatný.

Reagovat
Arbiter

mám takový pocit, že ta situace nenastala z nějaké standardní situace, ale z klasického útoku...

Reagovat
Talker

Neříkám, že to byla standartka, ale dost hráčů bylo ve vápně a v takové situaci se ti kreativní hráči stahují dozadu. Což dává smysl.

Reagovat
Talker

Tak Mata to podělal, o tom žádná.

Ale přijde mi, že Rojo (pokud to byl on, kdo mu přihrál a nabíhal) má na hlavě máslo více. Byl čelem k brance, viděl, že Mata stojí zády k brance a běží k němu soupeř a on mu to dal do protipohybu na stranu, kterým běžel ten hráč.

Navíc Mata neměl komu nahrát, Rojo nabíhal do hajzlu, obránce obsazený, všichni ostatní hráči v prdeli. Podle mého je zásadní chyba v tom, že ten míč šel zpátky na něj a způsob, jakým tam ten míč šel. Tenhle míč se neměl vracet na Matu, ale někam jinam - Rojo ho měl potáhnout nebo ho dát do středu, kde je více možností nějak zakombinovat, ne to dávat hráči, který je obsazený. A pokud ano, tak mu to dát do pohybu k lajně, kde by to mohl alespon poslat někam dopředu nebo naprat do hráče na aut.

Fakt jedinou možností v té už předem podělané situaci bylo vymodlit si faul, což se Matovi nepovedlo, asi nečekal až tak agresivní presing a čekal, že bude mít ještě dotek navíc. Leicester to ale udělal naprosto parádně.

Tohle byl prostě obrovský souhrn chyb, které by se na takové úrovni stávat neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja suhlasim, ze aj Rojo a obrana urobili chyby, ale toto je najviac chyba Matu, takto proste loptu nemoze stratit, to nech sa nehneva, to radsej mal odkopnut do autu

Reagovat
Arbiter

Nahrával mu Herrera, Rojo se zdekoval dopředu po lajně...

Reagovat
r.mrazik

mel relativne dost moznosti a ma tolik zkusenosti,ze to mel zahrat proste lepe...

ja chapu,ze to je mata a ze z nej porad tak nejak strikate,ale za takovou chybu by dostal vyplesk i v zacich...a ten hrac,co mu nahraval,tak taky

mel to proste narvat jednoduse doprdele

Reagovat
Talker

Tak relativně moc možností... Byl otočený zády, jediný hráč za ním byl obránce, který byl pokrytý. Pak už jen golman, ale kopat přes půlku hřiště na golmana taky není ideální. Jinak neměl komu nahrát, protože svým geniálním náběhem do středu hřiště Herrera zablokoval celý střed hřiště.

Takže přihrávka z první nepřichází v úvahu.

Teoreticky mě napadá ještě možnost posunout si to k lajně a potom to napálit někam dopředu. Což by dost možná dopadlo stejně, protože by ho ten presující hráč převálcoval opět.

Narvat do prdele to měl už právě Herrera.

Reagovat
r.mrazik

a tak herrera nebyl v tisni...proc by to mel nekam rvat?

proste to mata posral a je jedno,ze to byl modraku oblibenec...byt to kdokoli jinej,tak se rekne,ze je to kopyto,co ztratilo debilne mic...ale ne,je to mata,tak budeme hledat teorie

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako jak to posral Rooney pred tretim golom, posrali to obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Mrazíku, ty jsi magor.

Reagovat
r.mrazik

a ty jsi zas kterej?

Reagovat
Talker

Ale já souhlasím, že debilně ztratil míč. Jenže v debilní situaci, která po takovém debilním řešení prostě volala, protože to byla šíleně debilně zahraná akce.

Podle mého to byla školácká chyba prakticky od všech hráčů - ani jeden se mu nenabídl, neměl jedinou možnost nahrát, všichni byli obsazení nebo se obsadit vzápětí nechali. Pak se mohl nechat zfaulovat.

Mohl to zakopnout, ale United měli zrovna tlak, byli před brankou soupeře a co by na to řekl trenér, kdyby zakopl míč na ofenzivní třetině do autu?

Ano, máslo na hlavě Mata má, spolu s dalšími hráči.

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze reakce by byla lepsi,nez kterou Mata mel na ten kiks

Reagovat
Arbiter

jenže ty odvozuješ reakci na základě toho, co se pak stalo. To je ale absolutní nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

takze mam odvodit reakci na zaklade neceho,co se pak nestalo? ee??

Reagovat
Talker

Tak to samozřejmě, jenže na útočné polovině ti hráč nezakopne míč do autu, pokud je většina týmu v pokutovém území. Fakt si nepamatuju, kdy se tohle naposledy stalo.

Reagovat
j_mrazik

Pokud máš hráčů plné pokutové území a jsi pod tlakem, tak to prostě napálíš zpátky do ohně nebo to prostě vyndáš někam úplně jinam. Klidně i golmanovi. Neviděl jsem tu situaci, ale tohle je takové univerzální řešení. A když už fakt nemůžeš nic, tak prostě to uklidíš do autu, ale máš pravdu, že to se moc často neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy vypadá na té fotce jako něco mezi Beckhamem a Varadim

Reagovat
smazaný uživatel

+ to čelo na půl, takže ještě Petr Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem shlédl ManC- Chelsea a moc se mi to nelíbilo ,zvláště klasická hra Chelsea mě neuchvátila jako už tolikrát . Myslel jsem , že letos je to nějaký jiný válec , než na jaký jsme byli zvyklí když mají takové výsledky, ale opak byl pravdou , hrát začali až proti desíti a to ještě neudrželi, šance si vůbec nevytvářeli , Fabregas nulový. Dám si asi zase na chvíli oddych , PD je prostě víc pro mě. Nic ve zlém.

Reagovat
Talker

Tak ty si vybíráš zápasy, kde se hraje typicky Mourinhovský fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ,jak tu narážku přesně myslíš , vybral jsem si zápas loňského mistra a letošního největšího favorita a tahouna. Bohužel to nebylo jiné než co od Chelsea a Mourinha znám. .

Reagovat
kvasha16

a presne o tom pise Talker, zas len usudzujes na zaklade par zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , nic neusuzuju a hlavně jsem to tam od Talkera nikde nečetl , jen říkám ,že se mi ten zápas , který měl být TOP příliš nelíbil a Chelsea jsem snad ještě nikdy neviděl hrát nějaký struhjící fotbal ,který třeba hrál vloni Real v LM , předloni Bayern , předtím několik let Barca. Chelsea jsem prostě nikdy neviděl hrát pěkně a po jednom dalším zápase zase říkám ,že ty zápasy vyhledávat nebudu. To je celé.

Reagovat
Infernoqt

No Premier League team has conceded more penalties in 2014 than Man Utd (six, level with Tottenham)

jen škoda, že všichni ostatní sudí, k nám nejsou tak objektivní a spravedliví jako Clattenburg, pak bych aspon chápal, že je chyba v nás

Reagovat
Arbiter

to je ovšem hodně průkazný záběr, jen co je pravda

Reagovat
Infernoqt

si rejpni, ale opravdu si přeju, aby to všichni viděli jako Clattenburg a neřeknu půl slova... at jsou všichni tak objektivní jako on a budu chápat, že my furt faulujeme a prasíme

Reagovat
Side

to snad ani nemůže být myšlený vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

at byl za čárou nebo ne, nic to neomlouvá, takových sporných situací je hodně. Průser je ta první penalta, to byl totální výsměch.

Reagovat
vodka

každopádně by mě zajímalo, kdy už kurva budeme mít 2 zápasy po sobě stejnou obrannou čtyřku, ty zranění jsou neskutečně otravné...

Reagovat
Infernoqt

nebudem ... máme ted 3 stopery mimo, do zápasu s Chelsea by se měl vrátit Jones pokud se nezraní znovu při repre pauze, Evans je větší průser, Smallinga jako adekvátní náhradu nepočítám

Reagovat
vodka

1400. proti zraněním.

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Reagovat
Fenri

Reagovat
Fenri

Tak Debuchy po operaci, 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Poslali jste závadné zboží, to vyreklamujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele