5. kolo
20.09.2014 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Hull City 2:2

Fotbalisté Newcastlu v nové sezóně stále čekají na vítězství. Nezměnilo se to ani po domácím klání s Hullem, se kterým Magpies remizovali 2:2. Hosté sice po dvou krásných trefách vyhrávali již 0:2, o vedení však v závěru přišli. Alespoň bod pro Newcastle zajistil žolík Pappis Cissé.

Domácí byli v St. James Parku od začátku aktivní a hnali se za premiérovými třemi body. Hned v úvodní desetiminutovce promarnil dvě šance ke skórování Francouz Cabella. Následně střílel z hranice penalty Collback a pak hlavičkoval Gouffran - oba pokusy ovšem zlikvidoval výtečný McGregor.

Hull pečlivě bránil a čekal na protiútoky. Jeden takový se Tigers povedl v 24. minutě, ale Nikica Jelavić trefil jen prostředek brány Tima Krula.

Do druhého poločasu všichni předpokládali, že Magpies bude dál bušit do obrany Hullu a postupem času nějakou ze svých příležitostí promění. Avšak opak byl pravdou. Hned v 48. minutě odcentroval z pravé strany Elmohamady na Jelaviće, chorvatský útočník se do míče z voleje fantasticky položil a Timu Krulovi nezbylo nic jiného, než se jen ohlédnout - 0:1.

Zanedlouho mohl dokonce dvakrát odpovědět znovu Rémy Cabella, ale Allan McGregor byl opět na místě. Na druhé straně mohl poslat hosty do dvougólového náskoku Stephen Quinn, jenž se zmocnil odraženého míče a tváří v tvář Krulovi nemířil přesně. Mrzet ho to ale příliš nemuselo, za chvíli už na ukazovateli skóre opravdu svítila dvojka. Mohamed Diamé se opřel do balónu z nějakých dvaceti metrů tak mistrně, že vymetl pravý růžek Krulovi svatyně - 0:2.

V tu chvíli to s šancemi bíločerných vypadalo dosti kriticky. Ihned po obdrženém gólu však Allan Pardew udělal vynikající tah, když na hřiště místo Riviéreho poslal uzdraveného Papisse Cissého. Senegalský forward se hned pět minut po příchodu na trávník dokázal prosadit. Po přihrávce Tiotého střelou na přední tyč zaskočil dosud bezchybného McGregora - 1:2.

V 87. minutě již bylo srovnáno. Přetažený centr z levé strany sklepl Goufrann přesně na kopačku Cissého, který se nemýlil - 2:2. Třetí branku už ale Newcastle přidat nestihl a budoucnost kouč Pardewa je nejistá - ten totiž dostal od vedení ultimátům a dnešní duel musel vyhrát.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslím že posledná šanca pre Pardewa..ak Newcastle nevyhrá vsadím všetko na to že bude odvolaný..

Reagovat
Devil

A Moyes ke strakám....

Reagovat
Beros

Musím souhlasit... Jestli nezůstanou 3 body doma, Pardew poletí!!! A jestli ne, tak už je to vážně na hlavu... Newcastle nepatří tam, kde momentálně je!!! Takže se Alane snaž, nebo běž...

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
NuFc23

0:4- kym, tam bude pardew

Reagovat
smazaný uživatel

ten kadr co ma newcastle je jeden z nejhorsich a nevyvazenych tak cemu se divite ? muj tip je 16. misto v tabulce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele