Premier League - souhrn 35. kola

23.04.2016, 15:40, aktualizováno 25.04.2016, 22:54
Komentáře a souhrny
Leicester rozstřílel Swansea a znovu se přiblížil k titulu, protože Tottenham nezvládl dohrávku s WBA. Arsenal se rozešel se Sunderlandem bez branek. Newcastle se v Liverpoolu vyšvihl s parádním a potenciálně veledůležitým comebackem. Chelsea i Southampton venku vstřelily čtyři branky. Své první dva ligové góly v sezoně si připsal Hazard. Man City si na začátek sobotního programu snadno poradil se Stoke...

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:1

25.04.2016 21:00

Góly: 33. Craig Dawson (vl.) - 73. Craig Dawson

Naděje Tottenhamu na ligový titul se smrskly na minimum. Kohoutí syndrom z West Bromwiche pokračuje, z posledních šesti domácích zápasů proti Baggies vybojovali jedinou výhru. Dnes předvedli senzační výkon v prvním poločase, ale jednogólový náskok hosté ve druhém dějství poměrně zaslouženě smazali. Výsledek 1:1 obstaral dvěma brankami Craig Dawson...

Mauricio Pochettino má v oblibě, když jeho borci na hřiště vlétnou a v prvních minutách rozhodnou o vítězství. Úvodní dějství tomu přesně odpovídalo, Tottenham byl na trávníku absolutním vládcem a jeho hra těšila oko i všech nezaujatých diváků. Kohouti drželi míč na kopačkách víc než osmdesát procent času a jen zásluhou fantastického zákroku Boaze Myhilla se skóre neměnilo už v šesté minutě.

Kombinaci Alliho s Kanem však zhatil lehkým posunutím na tyč; branková konstrukce přitom zvonila za chvíli znovu, to když Eriksen z přímého kopu olízl břevno. Boaz Myhill měl hodně práce, po dvaceti minutách si musel poradit s další Kaneovou nebezpečnou střelou, tentokrát zpoza vápna. Velšského gólmana překonal až po půlhodině hry vlastním gólem Craig Dawson, který si v leže posunul míč do sítě po Eriksenově přímém kopu.

Hosty to však nezlomilo a v posledních minutách překvapivě zatlačili. Obránci Spurs museli asi čtyřikrát zblokovat jejich střely, jediná prošla k Llorisovi po nápřahu Yacoba, ale i ta byla tečovaná a francouzský gólman míč snadno sebral z trávníku.

Po změně stran tenhle obraz hry vydržel. Tottenham měl problém dostat se zpátky ke své hře s výjimkou jedné nadpozemské kombinace po ose Alli - Eriksen - Lamela, která skončila střelou do tyče. West Bromwich ale kousal čím dál víc - Gardner střílel z přímáku do Llorise, Rondón ve výborné pozici hlavičkoval vedle.

Dvacet minutě před koncem se však stav přece jen změnil. Rondónovu pumelici pod břevno ještě dokázal Lloris výtečně vyrazit na roh, jenže právě z něj Baggies udeřili. Gardnerův centr dolétl i díky Llorisove zaváhání až na hlavu Craiga Dawsona, který vyrovnal na konečných 1:1 a vykoupil svůj nešťastný moment z první půle. V závěru byli ke druhému gólu paradoxně blíže hosté, výsledek však setrval až do závěrečného hvizdu vyrovnaný.

Více informací k zápasu

Leicester City - Swansea City 4:0

24.04.2016 17:15

Góly: 10. Riyad Mahrez, 30. Leonardo Ulloa, 60. Leonardo Ulloa, 85. Mark Albrighton

Tenhle hon na Lišky nejspíš lovci nevyhrají. Leicester odpověděl na zaváhání s West Hamem naprosto dokonale - a to i bez vykartovaného Jamieho Vardyho. Fantasticky zahrál Riyad Mahrez, jeho branku pak hned dvěma góly doplnil Vardyho náhradník Leonardo Ulloa. Destrukci Swansea zakončil Marc Albrighton a svěřenci Claudia Ranieriho jsou titulu zase o něco blíž. Před dohrávkou Tottenhamu mají na Kohouty osmibodový náskok.

Leicester trefil do černého hned svou první střelou. V desáté minutě zazmatkoval jindy skálopevný Ashley Williams, který pokazil snadnou rozehrávku a míč nakopl do presujícího Riyada Mahreze. Alžírský záložník míč dovedl do šestnáctky a dokonale našel skulinu mezi přední tyčí a gólmanem Fabianskim. Pro Mahreze to byl už sedmnáctý gól a 28. bod v letošní sezóně.

Nejproduktivnější fotbalista Premier League měl dobrý poločas, několikrát předvedl parádní práci s míčem a skvostnou průnikovkou poslal do gólovky Okazakiho. Tomu ovšem střelu zblokoval jeden z obránců Swansea. Ve třicáté minutě však už Leicester získal dvougólové vedení - Drinkwater naservíroval z přímého kopu fantastický míč na hlavu Leonarda Ulloy, jenž přetlačil Williamse a zkušeně zakončil.

Tenhle moment byl pro lídra tabulky spouštěčem úspornějšího stylu fotbalu, který mu v posledních týdnech vynesl řadu hubených vítězství. Guidolinovi svěřenci si však dokázali vytvořit alespoň náznaky šancí, zpravidla z dílny Gylfiho Sigurdssona. Islandský záložník nacentroval míč na hlavu Fernándeze, jenž o pár centimetrů přestřelil, aby po chvíli zakončil ze standardky přímo a poprvé prověřil Schmeichela.

Leicesteru tenhle styl hry vydržel i v počátku druhého dějství, Foxes pokračovali v zodpovědném výkonu, skvěle presovali po celém hřišti a Swansea i přes územní převahu neměla jedinou šanci. Domácí naopak udeřili z prvního protiútoku. Schmeichelův výkop zachytil Jeffrey Schlupp, který se při svém výpadu přehnal přes Rangela i Fernándeze. Ve vápně váhal a jeho první pas zblokoval Williams. Schlupp ale dostal druhou šanci, odražený míč posunul k Ulloovi a ten skluzem na zadní tyči zvýšil už na 3:0.

Další vynikající výkon předvedl i neúnavný N’Golo Kanté, jenž opět parádně kraloval středu hřiště a ke čtyřem vybojovaným míčům přidal hned osm přerušení útoků Swans. Dvakrát míč vybojoval v 67. minutě a Schlupp mohl k asistenci přidat i gól - Fabianski jej ale skvěle vychytal. Polský gólman byl v závěru utkání ve velké permanenci a zastavil i obrovskou šanci Kinga, jenž utíkal sám na bránu po skvělém pasu Mahreze.

Swansea byla s každou uběhlou minutou deprimovanější a jedinou šanci měl čtvrt hodiny před koncem André Ayew. Na zadní tyčce však hlavou bránu netrefil. Krátce před koncem naopak předvedl šedesátimetrové sólo střídající Demarai Gray, který se dostal i ke střele. Fabianski sice vytáhl další úžasný zákrok, ale dorážka Marca Albrightona už byla nad jeho síly. V závěrečných minutách tak Leicester mohl s klidným svědomím potěšit fanoušky i exhibicí na polovině soupeře.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 0:0

24.04.2016 15:05

Góly: -

Souboj Arsenalu se Sunderlandem příliš fotbalové krásy nenabídl. Oba celky postrádaly chladnější hlavu při zakončení a po zásluze se nakonec rozchází s bezbrankovou remízou. Black Cats tak poskočili na sedmnácté místo, Arsenal zůstává čtvrtý.

Hosté vstoupili do zápasu slibně a hned v páté minutě pálil po kombinaci s Alexisem mladíček Iwobi, ovšem svou křižnou ránu nakonec poslal vedle. Na opačné straně zavčasu vyběhnul z brány Petr Čech, aby vyboxoval míč před dotírajícím Defoem, a tak si na první pořádnou šanci domácí počkali až do minuty dvaadvacáté. Patrick van Aanholt rozehrál přímý kop zpoza šestnáctky takřka dokonale, jenže ke své nevíře sledoval, jak se jeho kroucená rána před zeď pouze odráží od brankové konstrukce.

Arsenal zareagoval rovněž ze standardních situací. Nejprve se musel vytáhnout Vito Mannone, aby zastavil přímý kop Alexise, a z následného rohového kopu potřeboval italský brankář i pomoc obrany při zablokování pokusu Iwobiho. Devět minut před koncem první půle se pak domácí hlasitě dožadovali odpískání pokutového kopu, když Jermaine Defoe napálil prudkou ranou do ruky bránícího Mertesackera, ovšem rozhodčí Mike Dean bez váhání rozpažil a pokračovalo se ve hře. Když se stejným požadavkem neuspěli ani hosté po obdobné ruce Yedlina, šlo se v poločase do kabin za bezbrankového stavu.

Pět minut po změně stran musel Petr Čech vytáhnout hned dva výtečné zákroky, aby udržel čisté konto - nejprve jej protáhl Defoe a pak i dorážející M’Vila, jehož ránu navíc tečoval Monreal. Nabuzený Sunderland pak pokračoval ve střelách ze střední vzdálenosti i pokusem Khazriho, jenže Čech byl znovu připraven. Poté se opět herní iniciativy ujal Arsenal, jenže veškeré držení míče bylo hostům málo platné, když jakékoli zakončení postrádalo přesnost. Black Cats i nadále hrozili především skrze nestárnoucího Defoa, jenže také jejich finální fáze se nesetkávala s úspěchem.

Remíza nebyla přespříliš užitečná ani pro jeden tým, a tak závěr utkání sliboval napínavou podívanou. Střeleckými pokusy se prezentovali Alexis se střídajícím Welbeckem, ovšem Mannone se zaskočit nenechal. Na opačné straně se zase domácím nezadařilo ani ze série standardních situací, a tak utkání skončilo neuspokojivou remízou 0:0. Sunderland tak nadále figuruje na samé hranici sestupu, přičemž Arsenal si zase komplikuje své postavení v boji o první čtyřku.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 1:4

23.04.2016 16:00

Góly: 36. Tommy Elphick - 5. Pedro, 34. Eden Hazard, 71. Willian, 90+1. Eden Hazard

Je libo asistenci? Řekněte si Fábregasovi. Španělský režisér Chelsea neúnavně otvíral obranu Bournemouthu celých 90 minut, nahrál na tři góly a připravil svým spoluhráčům řadu dalších šancí. Jeho balóny proměnily v gól Pedro, Willian a Eden Hazard, který ukončil svoji děsivou sérii bez gólu trvající 29 zápasů hned dvěma trefami.

Bournemouth byl v prvních minutách aktivnější a především po pravé straně dělal defenzivě (a hlavně nejistému Babovi) Chelsea velké problémy. Begović, který zaskakuje za vykartovaného Courtoise, se však do permanence nedostal. Udeřilo však na opačné straně. Pedro dostal parádní míč do vápna od Fábregase a pod tlakem dokázal přehodit Boruce a otevřít skóre.

Cherries nepříznivý vývoj nezaskočil a nadále se tlačili kupředu. Obrovskou šanci měl Cook, jenž se dostal po rohovém kopu k odraženému míči na deseti metrech. První střelu na bránu však vyprodukoval až Lewis Grabban, který ve třicáté minutě prověřil Begoviće z ostrého úhlu. Na krátko zahraný rohový kop potom k propagační hlavičce využil Josh King. Zajímavěji vyhlíželo Grabbanovo trknutí, ale ten branku netrefil.

Tahle série šancí odstartovala stoprocentně nejatraktivnější pasáž utkání. Poslední čtvrthodina prvního dějství se hrálo nahoru-dolů a během krátké chvíle se stalo několik přelomových událostí. V první řadě skončilo bez deseti dnů rok trvající gólové sucho Edena Hazarda, který po Fábregasově elegantní patičce napřáhl z nějakých dvaceti metrů a přesně k tyči překonal Boruce.

Bournemouth však s odpovědí neotálel, hned za minutu skončil Pughův centr na břevně - i díky Begovićově pohotovosti. Následný roh rozehráli Cherries na krátko, Francis našel hlavu kapitána Tommyho Elphicka a ten vstřelil svůj první gól v Premier League. Do přestávky zahrozil po parádním Pughově průniku ještě Grabban, ale Begović tentokrát zasáhl.

Hvězdnou zápasu byl jednoznačně Cesc Fábregas, který měl prsty prakticky ve všem nebezpečném ze strany Chelsea, míč měl na kopačkách suverénně nejvíce ze všech hráčů na trávníku a především - jeho pasy za obranu byly dnes zkrátka úchvatné. Na sklonku poločasu nabídl další gól Pedrovi, ten však přestřelil.

Nejlepší momenty si Fábregas nechal na poslední dvacetiminutovku. V jejím úvodu další skvostnou průnikovkou oslovil Williana, jenž krásným obloučkem Boruce překonal. Další Španělovy pobídky zůstaly nevyužity - i vinou Hazardovy linkavosti. Belgický křídelník však má za sebou taky skvělý zápas, k první trefě totiž v nastaveném čase přidal i druhou a uzavřel skóre na konečných 1:4. Matićovu zpětnou přihrávku neměl potíž procpat z bezprostřední blízkosti do sítě.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Southampton FC 2:4

23.04.2016 16:00

Góly: 45+1. Ashley Westwood, 85. Ashley Westwood - 15. Shane Long, 39. Dušan Tadić, 71. Dušan Tadić, 90+4. Sadio Mané

Aston Villa doma předvedla další výkon plný obranných chyb a Southamptonu podlehla divokým výsledkem 2:4. Hosté byli lepším týmem a mohli vyhrát výraznějším rozdílem, dvakrát domácí ještě zachránila branková konstrukce.

Domací začátek zápasu hodně prospali a už ve třetí minutě je ochránilo před inkasovanou brankou břevno Longa. První varování si však Villians k srdci nevzali. Proč je Aston Villa na posledním místě ukázala 15.minuta a další (ne)bránění domácích při první inkasované brance. Vzorový centr Ryana Bertranda šel přesně do míst, kde by měla operovat stoperská dvojice. Shane Long luxusní pobídku hlavou využil, ale nebýt úplné absence stoperů, neměl by to tak jednoduché. Každopádně Southampton vstoupil do utkání nejlepším možným způsobem, ve Villa Parku vstřelil rychlý gól a mohl se uklidnit. Ve 21.minutě mohli domácí srovnat krok, ale pokus Ayewa mezi tři tyče nezamířil.

Ve 30.minutě se v ofenzívě opět utrhli hosté a po střele Van Dijka zazvonila už podruhé v zápase branková konstrukce. Laxní bránění Aston Villy nezůstalo bez odezvy, Longův další gól nemohl být pro ofsajd uznán, ale krátce na to stejně udeřilo. Aktivní Long pláchl obraně, vyběhnutý golman mu sice zakončit nedovolil, nicméně defenzíva Aston Villy se neráčila vrátit a tak měl irský útočník spoustu času počkat si na nabíhajícího Dušana Tadiće, který se nemýlil - 2:0 pro Southampton. Aston Villa přeci jenom ukázala v prvním poločase jednu světlou chvilku, v nastavení propadl balón k Westwoodovi a ten střelou od země snížil.

Druhý poločas Southampton kontroloval hru a až dvacet minut před koncem vstřelili druhou branku. Kopačka Dušana Tadiće vyslala další přesný projektil a brankář domácích se k tyči natahoval marně. Poslední slovo v zápase to však neznamenalo. V 85.minutě domácí vykřesali novou naději. Nedůraz v obranně a nikým nehlídaný Westwood znamenali snížení na 2:3 z pohledu domácích a jelikož sudí nastavil ještě pět minut, čekalo diváky v ochozech stadionu velké drama. Až ve 4.minutě nastavení bylo definitivně rozhodnuto. Úspěšná hlavička Maného znamenala konečnou podobu výsledku 4:2 pro Southampton.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 2:2

23.04.2016 16:00

Góly: 2. Daniel Sturridge, 30. Adam Lallana - 48. Papiss Cissé, 66. Jack Colback

2:0 je o poločase nejhorší výsledek. Csaplárovo klišé je poslední dobou čím dál tím platnější a dnes to pocítil Liverpool. Zdánlivě bezproblémový zápas se po obrátce trošku zvrtnul a Newcastle vytěžil z utkání na Anfield Road alespoň bod. Ten mu však v bitvě o záchranu nestačí - sedmnáctý Norwich má o bod víc a zápas k dobru k tomu. Sunderland je na tom bodově stejně jako Straky, ale má v ruce o dva mače navíc.

Nicméně, už o po pouhé minutě hry otevřel skóre krásným gólem Daniel Sturridge. Anglický útočník převzal dlouhý míč Morena, na hranici vápna si poradil se dvěma obránci a z otočky poslal míč dokonale k tyči. Druhou trefu měl na svědomí opět Alberto Moreno, který ve třicáté minutě přihrál na podobnou pozici jako při prvním gólu Adamu Lallanovi, jenž senzačně zakončil. Jeho technická rána levačkou zaplula krásně pod břevno.

Newcastle vystrčil drápky už v nastaveném čase prvního dějství, jenže Vurnon Anita odražený míč napálil nad. Zkraje druhého dějství však své zaváhání dokonale napravil. Dlužno poznamenat, že mu k tomu pomohl chybující Simon Mignolet, který centr z pravé strany fatálně neodhadl, načež Papiss Cissé snadno hlavou zakončil do prázdné svatyně. Mignolet takto zavinil už čtvrtý gól do sítě Liverpoolu v této sezóně.

Reds málem uštědřili Newcastlu K.O., Allenovu hlavičku po krásném Milnerově centru totiž Darlow vyrazil jen k Firminovi, jenž doklepl míč do sítě. Nacházel se však v ofsajdu a gól nebyl uznán. Po hodině hry naopak Magpies dokázali vyrovnat. Townsendův centr prodloužil Lovren k Jacku Colbackovi, načež střelu ryšavého záložníka ještě navíc před Mignoletem tečoval.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 4:0

23.04.2016 13:45

Góly: 35. Fernando, 43. Sergio Agüero (pen.), 64. Kelechi Iheanacho, 74. Kelechi Iheanacho

Arsenal je pod tlakem. Stoke City sice na Etihad Stadium na papíře sliboval složitého soka, nakonec jím však ani omylem nebyl a favorizovanému Manchesteru City podlehl vysoko 0:4. Joe Hart si proti Potters připsal již svou patnáctou nulu v kariéře...

Manuel Pellegrini před duelem s Realem Madrid přirozeně šetřil několik opor v čele s kapitánem Kompanym a rozjetým záložníkem De Bruynem, to však nebyl žádný problém. Hvězdou brzkého odpoledne se ukázal být Kelechi Iheanacho, který čím dál víc vypadá být regulérní hvězdou zítřka.

Stoke si vypracoval nějaké šance, to ne že ne, a speciálně za stavu 0:2 měli skórovat Joselu nohou i Diouf hlavou, ovšem Potters znovu zradila defenzíva. Hughesovu mančaftu se už potřetí v řadě povedlo inkasovat čtyři góly, přičemž ničemu nepomohlo ani střídání zraněného Shaye Givena.

Irský brankář se ze hřiště poroučel na startu druhé půle, kdy už bylo de facto rozhodnuto. David Silva s Kunem Agüerem potom rovněž střídali předčasně, to však pouze kvůli vidině semifinále Ligy mistrů. A minimálně Argentinec si své odvedl tak jako tak, když z penalty po faulu na Kelechiho zvyšoval na 2:0. První gól vsítil po Navasově rohu hlavičkující Fernando.

Iheanacho se sám začal prosazovat až ve druhé půli. Nejprve využil chytrého záběhu a příhry Zabalety, poté si v samostatném úniku vychutnal vyběhnuvšího Haugaarda - a nakonec se ve svých osmi soutěžních startech v tomto ročníku podílel na úžasných 11 brankách Citizens.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:0

13.04.2016 21:00

Góly: -

Předehrávka pětatřicátého kola mezi Crystal Palace a Evertonem pouze potvrdila, z jakého důvodu k ní vlastně došlo. Oba týmy čeká semifinále FA Cupu (s jinými soupeři) - a právě do Wembley patrně směřovaly myšlenky všech fotbalistů. V Selhurst Parku tak byl k vidění průměrný fotbal, k vidění naopak nebyl vidět ani jeden gól. Crystal Palace ke druhé výhře v řadě nepomohla ani čtyřicetiminutová přesilovka.

Sezóna Evertonu v Premier League je jedno velké zklamání, svěřenci Roberta Martíneze už dávno vzdali atak na pohárové příčky a trápí se v dolní polovině tabulky. Stejně je na tom i Crystal Palace - "bohužel" mají oba týmy již dostatek bodů, aby se nemusely zajímat o situaci v sestupových vodách. Duel tak skutečně neměl vlastně žádný hmatatelný náboj.

To však neplatilo pro známého brouska Jamese McCarthyho, který už po čtvrt hodině šlapákem zajel do Yohana Cabayeho a viděl žlutou kartu. Everton byl v prvním poločase lepším týmem, Colemana i Lukakua však vychytal Hennessey, zatímco Koné vypálil těsně nad. Eagles před přestávkou zahrozili pouze prostřednictvím Gayla, jenž ve vzduchu nádherně "zastříhal" a jen těsně minul Roblesovu branku.

Hned po změně stran byl nejblíž gólu Ross Barkley, který krásnou ranou z osmnácti metrů trefil břevno. Obraz hry změnila dvaapadesátá minuta, kdy McCarthy zbytečně a bez balónu zastavil Bolasieho a po druhé žluté mazal pod sprchy. Crystal Palace však přesilovku nevyužilo, největší šanci spálil po Jedinakově přihrávce Puncheon - sám před Roblesem si však neporadil a španělský gólman jeho ránu vyrazil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City352210363:3376
2.Tottenham Hotspur351912465:2669
3.Manchester City35197966:3464
4.Arsenal FC351810758:3464
5.Manchester United34178942:3059
6.West Ham United341414657:4356
7.Liverpool FC341510958:4555
8.Southampton FC351591149:3754
9.Chelsea FC3412111153:4647
10.Stoke City351381437:5147
11.Everton FC349141153:4841
12.Watford FC341181533:4041
13.West Bromwich Albion3510111432:4341
14.AFC Bournemouth351181642:6141
15.Swansea City3510101534:4940
16.Crystal Palace351091636:4539
17.Sunderland AFC347101739:5731
18.Norwich City34871935:6031
19.Newcastle United35791938:6430
20.Aston Villa35372525:6916
Zbývající zápasy
10.05. 20:45West Ham United - Manchester United
11.05. 20:45Norwich City - Watford FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1122)

Přidat komentář
Melda

První??!

Reagovat
Tuxedo

Gratulacia to musiš poriadne oslaviť

Reagovat
Melda

máš pravdu dnes slavím narozeniny a momentálně i gól LFC, takže ano Holt jednou jsem si to musel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

"Každý den je důvod k oslavě"

Reagovat
Melda

Reagovat
Hachim Mastour

Meniny teda nie.

Reagovat
Hachim Mastour

*Narodeniny*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

City tu ligu ještě vyhrajou. Leicester ztratí ve všech následujících zápasech, protože mají zatraceně těžký los. Tottenham taky nemá úplně jednoduchý los a navíc prostě nemají kvalitu. Takže City je jediná možnost, ač je nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

nebylo na tebe ...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kucka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Bohužel vzhledem k vzájemným zápasům, už ani teoreticky.

Reagovat
vitasrp

Až na to, že na vzájemný zápasy se v Premier League v první řadě nehraje.

Reagovat
diastan

Příští sezónu na to stejně zase zapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musis to primastit aspon za 100 ojro.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Buď to už neber, nebo toho ber víc

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Za zevrubnou anylyzu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Hah, Realu se zranil Benzema, šance pro ManCity se v LM čím dál víc zvyšujou.

Reagovat
smazaný uživatel

No keby nenastúpil Benzema ani Ronaldo, tak to by bolo mega.

Reagovat
Counter

CR nastoupí... Tohle by si nechal ujít, jedině kdyby to bylo fakt něco vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kelechiho jim začínám závidět. Nigérii roste s výhledem na MS v Kataru hodně slušná generace směrem dopředu

Reagovat
Tuxedo

Nezabudaj na kanoniera Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

*Stoper jak víno

Reagovat
Hokaido

Give that man a POTY again!

Reagovat
Liquid

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Haha,Rafa rules

Reagovat
smazaný uživatel

no doping no party

Reagovat
Miguel19

no nerves

Reagovat
Whitemedia

Cesc dnes taky na dopingu

Reagovat
Tuxedo

Sakho daco pozhanal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Rafa the Magician

Reagovat
Mastný Chobot

Magician, ale aby bod nebol málo, preremízovať sa k záchrane nedá

Reagovat
C-M@ster

Los mají v pohodě. Za příští 2 kola můžou celkem snadno získat 4-6 bodů.

Reagovat
Talker

Což nemusí stačit...

Reagovat
C-M@ster

Nemusí, uvidíme.

Reagovat
Counter

Teď je třeba radovat se z maličkostí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Strašne slabý brankár, strašne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre dnes jednoznačně nejlepší zápas za posledních 16 měsíců. Nádhera.

Reagovat
Wat

To byl fakt hrůzostrašnej poločas. Takový uspokojení výsledkem 2:0 v praxi, ale jako oba ty góly děsně odbráněný... Coutinho mi přišel, že to měl úplně na párku, jakoby ani nebyl duchem přítomnej na hřišti, vlastně do teď nechápu, jaktože tu nalitou nahrávku neuklidil do sítě a nešel slavit.

Reagovat
cokoliv

Myslím že to zakopl úplně mimo bránu i kdyby to nebylo zblokované

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Král je zpět #EH10

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka 23.04.2016 16:53

To je tak super, když si zápasy LFC můžu užít bez nervů

Reagovat
vladis271

je to kokot, už BVB takto skoro dojebal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ma neskutocnu moc tento sasek

Reagovat
Hai

Mignolet doufam ze uz bude v pristi sezone jenom na lavicce traged

Reagovat
Mastný Chobot

For the first time since 2013, every first-team player at Arsenal took part in a training session this morning. #afc

naposledy herb búchal šampus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vrch Championship neuvěřitelně nabouchaný.

Reagovat
fenixLFC

furtmimo, mimolet a lucas v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle výrazne ožil a najlbižšie 2 zápasy ho môžu zachrániť.

Reagovat
Mastný Chobot

Simon Mignolet has made 4 errors leading to PL goals this season - in draws vs WBA, Sunderland, Norwich & Newcastle. Has cost #LFC 8 points

Inými slovami, s poriadnym brankárom mohli hrať o LM

Reagovat
cokoliv

4 ? Řekl bych že i víc, ale možná se mi do toho motají i poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že má Kloppovu důvěru..

Reagovat
fenixLFC

btw preco namiesto randalla nehra flanagan? na randallovi nie je absolutne nic zaujimave a nevidim dovod preco ho staviat na ukor flana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

na flanaganovi je niečo zaujímavé?

Reagovat
Mastný Chobot

okrem toho, že vyzerá jak autista, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to stejnej sráč jako Randall.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Je o kousek lepší než on, to je fakt.. minule jsem to přiznal i Kowemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepsi ako Randall...

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno je legenda.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Stavim sa ze nie som uplne sam kto cakal nieco podobne v druhom polcase. Nestuocne smiesne branenie, miestami to vyzeralo ako ked deviataci hraju futbal na skolskom ihrisku, vsetci na jednej strane ihriska snazia sa odkopnut loptu niekde do bezpecia.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes večer sa všetci zhodnú, že sa to môže Škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

Eden na titulok!

Reagovat
fenixLFC

namiesto niekoho bez duse, u ktorého nechapem ako mohol dohrat bez zltej po vsetkych tych fauloch

Reagovat
Usty

Ještě jednou někdo řekne, že ve Španělsku umějí bránit...

https://streamable.com/tyt9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, bola to prihravka od hraca Raya a tusim ze Amaya(?) cakal, ze smeruje spoluhracovi, no a potom ako sorry, ze niekto nedobehne Balea ked si ho obhodi...

Naopak Rayo odohralo skvely prvy polcas a skoda pre nich, ze nebodovali, (ako klasicky proti RM skvely vykon a 0 bodov.) navyse maju najhorsiu defenzivu sutaze cize to nie je ziadne meritko, dostali viac golov ako Aston Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co?

Reagovat
Mimalu

to myslíš vážně? Vždyť to pro stopery byla strasně nečekaná situace, určitě neočekávali že ten krajní obránce nahraje takto trestuhodně Realu do breaku a že potom rychlostně nestíhali oproti Baleovi?

Reagovat
Talker

Kdyby ten obránce udělal krok dopředu, tak by ten míč měl... Pak se zastavil, čuměl na Balea, který si kolem něj udělal kolečko, pomalu se otáčel a pak se za ním rozběhl, když už byl Bale ve sprintu a on neměl šanci...

Neřeknu, kdyby to ten obránce nahrál někam, kde nebyl nikdo. Ale on to nahrál hráči, který to přenechal Baleovi.

Reagovat
Mimalu

Jako jasně že to nebylo zahráno zdaleka dobře, ale mluvit o té dané situaci jako nějaké ukázce bránění ve Španělsku? Tady si troufnu říct že dost velkou roli hrálo překvapení, můžeme se možná bavit o špatné koncentraci, ale jako příklad (ne)kvality bránění toto fakt neberu

Reagovat
Kaze

Koncentrace je soucasti kvality obrany.

Reagovat
Kokesh

Uz kdyz jsem cetl prvni slovo kdyby, mel jsem to ukoncit...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši.. ten co udělal tu debilní nahrávku, udělal gól Baleovi...!!!

tohle je pro obránce nebránitelný. a stačit Baleovi.. tomu nestačili v Anglii, Itálii.. myslím rychlostně.

Reagovat
Wat

Mě nejvíc pobavil ten zmatenej gólman.

Reagovat
PBLead

Reagovat
misinho7

co tam akoze mali robit wtf?

Reagovat
Usty

Prostě je to komická situace a hrozná práce obránců (především teda toho, co přihrával)...

Reagovat
Kokesh

A ja si blahove myslel, ze akce, z kterych pak odvozuji kvalitu braneni, ci obecne jen kvalitu fotbalu ve Spanelsku, sem na EF prispivaji jen trollove atp., a ono dokonce i redaktori.

Reagovat
Counter

Pf, proč by nemohli trollit i redaktoři

Reagovat
stas87

To chcete brat dvojite prachy,hej?za serioznu pracu aj za trollenie,ak by povedal mäsiar Fabus,ste darmozraci

Reagovat
smazaný uživatel

takovych golu dostala letos chelsea asi 40

Reagovat
Usty

taky nikdo netvrdí, že umí bránit

Reagovat
smazaný uživatel

a o rayu, ktery ma rok co rok kolem 2 inkasovanych brankek na zapas, to rika kdo?

Reagovat
Usty

asi taky nikdo, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rayo je známé tím, že slovo bránit ani neznají

Reagovat
patas92

Jasně, vyber si zrovna Rayo...

Reagovat
Hokaido

Já si třeba pamatuju, jak si tady loni mastili ocasy hoši z PD sekce, že Rayo by v pohárech vyřadilo Everton a podobný týmy.

Reagovat
stas87

Ale hovno,to snad nikto nepisal,nie?

Reagovat
Hokaido

Možná kecám a byla to Celta, teď si nejsem jistej.

Reagovat
stas87

Tak Celta ma tu kvalitu v defenzive predsa len väcsiu ako Rayo. Rayo ma na tom spodku najlepsi utok a dost nezodpovednu obranu,to ich takmer vzdy stoji bodov. Aj tak je Jemez najväcsi frajer spomedzi vsetkych trenerov v Primere. Celta by nutne nemusela dostat kotol od Evertonu,v tom mali ti chalani pravdu.

Reagovat
Hokaido

Jako momentálně Celta>Everton, to bez debat.

Reagovat
stas87

Tak to ja zasa nesledujem Everton.Ale aj keby Everton nebol v krize,tak si nemyslim,ze by ho Celta nemohla vyradit.

Reagovat
Zaschrona

Everton dal vloni v dvojzapase 6-1 Wolfsburgu, kdyz nebyl v krizi...

Reagovat
Svatej

kdybys jen vidědl, jak to oni ale podali

Reagovat
stas87

Ako?mas link na diskusiu?

Reagovat
Counter

To je úplně jedno, mají na to vzhledem k širšímu kontextu právo.

Reagovat
Counter

No a když se podíváš na Everton... nesouhlasil bys?

Rayo je boží tým :-)

Reagovat
Hokaido

To by skončilo tak 13:12 pro Everton.

Reagovat
fenixLFC

everton s jeho premienanim sanci asi tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ma rad futbal, musi mat rad aj Rayo

Reagovat
Hokaido

Však já ho mám rád, dokonce jsem to tady odpoledne shodou okolností psal pod Synot ligou, protože mě dnes potěšilo: http://ow.ly/4n17LM

Reagovat
Mateo16

Toto sa kludne stane aj LM ci v PL . Uplne bezna situacia

Reagovat
TopinB

Fifa na semi pro

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/ChelseaFansYT/status/723900993088397312

Chlapci dostali pro příští zápas jasné instrukce.

Reagovat
kvasha16

tak to potom mame kurva vela fanusikov

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Musí se zachránit, narozdíl od bublinek a Big Sama by v PL chyběl.

A příští kolo hrají s Pardewem, to bude pecka zápas.

Reagovat
vitasrp

Ta reakce zálohy na ztrátu míče teď. Jim trvá návrat do defenzivního postavení tak 10 sekund, to prostě nikdy fungovat nemůže.

Individuální bránění Stonese pak samozřejmě paráda.

Reagovat
vitasrp

Špatné vlákno samozřejmě.

Reagovat
avicii

Mignolet zase

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, mancs vo finale. Ale Martinez si to za ten svoj koucing zasluzi.. A Toffees by sa uz konecne mohli vymanit z pozicie farmy mancs. Vidiet behat za hrdy liverpoolsky klub lamy typu Gibson je nechutny pohlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Howard, Hibbert, Osman a Pienaar - vsici by meli jit ven hned jak skonci sezona, zrejme i Gibson. V prubehu leta pak snad i McGeady a Kone. Bez ohledu na osud Martineze to bude zabavny leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pienaar je pořád u vás

Reagovat
Zaschrona

Se divim, ze vic nesokuje ten Hibbo, Pienaar uz i tuhle sezonu par minut hral.

Reagovat
Busby babes

Hibba uz nikdo nepamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to tak dobře, Martínez zaslouženě poletí a Everton snad dostane někoho svěžího, MU vyhraje FA Cup a LVG tam bude smrdět ještě aspoň rok.

Reagovat
fenixLFC

van gaalovi pravdepodobne nepomoze ked vyhra FA cup, musi sa dostat do LM..

Reagovat
Zaschrona

Jestli tahle prohra a tedy i velmi pravdepodobna vyhra v FA Cupa by resultovala v to, ze LVG zustane... mozna to fakt muze dopadnout Mourinhem k nam.

Reagovat
stas87

Tebe by to nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Martínez to být momentálně asi nemůže, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch je tady v PL sekci aktuálně asi jediný fanoušek, který v téhle nebo příští sezóně nemůže vyhlížet žádnou trofej Už i my o ní tak trochu hrajem a geordies už se třesou na výhru v Championship. To pak skousneš i Mourinha

Reagovat
Zaschrona

Proc by melo?

Reagovat
stas87

Clovek s jeho minulostou a jeho vystupovanim...to je skratka otras,snad sa nikdy v zivote nedockam toho,ze by taka osoba mala viest klub,ktoremu prajem.

Reagovat
Zaschrona

Jeho minulost je predevsim takova, ze je trener te nejvetsi extratridy - a to je to hlavni, co me zajima. K cemu nam je ted dobre, ze mame v cele lidsky jednoho z nejsympatictejsich lidi v cele lize...

Reagovat
stas87

Tak to potom mame kazdy iny pohlad na to,kto by mal viest tim,ktoremu prajeme.Ja nespochynujem Mourinha ako trenera,uspesny on je,o tom ziadna.Obrovske negativum je jeho vystupovanie a celkovo jeho osobnost.Musim sa smiat doteraz,ako ho Barcelona odmietla,na zaklade jeho spravania.Tu pracu by v Barce dostal,dokazal presvedcit ludi co ho lanarili,ze by na to mal.Ked ale doslo na otazku spravania a menej agresivity v mediach,tak Mourinho povedal,ze sa menit nebude.No a to bol jeho koniec a vlastne aj zaciatok jeho nenavisti k Barcelone.

Reagovat
fenixLFC

tak everton je v prdeli uz tak strasne dlho (ano, dlhsie nez LFC) ze zaschovi je uplne jedno kto ho bdue trenovat ked im da na chvilu pocit ze nieco znamenaju...

Reagovat
stas87

Ok,dlhorocna frustracia robi svoje..ale radsej dalej zostanem v pozicii niemandov,ako keby ma mal trenovat clovek,co do troch rokoch zmizne a este naserie 100 tisic ludi okolo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Podivej, ja bych si taky idealne predstavoval nekoho jineho. Ale Guardiola ani Klopp asi nepujdou trenovat Everton... V prvni rade, co od trenera chci, to je byt kvalitni v tom, za co ma byt placeny. Vysledky. Z tohohle pohledu ma Jose urcite nejvetsi predpoklady byt u nas pripadne uspesny a pokud je sebemensi sance, ze by k nam mohl jit, musime to zkusit - pokud se nam nepodari udelat vyznamny krok nahoru ted, kdyz nas koupil novy manazer, tak uz asi nikdy. A ono nakonec to, co manazer keca, zase neni moc dulezite, Martinez v tomhle pro me byl a zatim porad je naprosto neocenitelna skola. Ja nemam problem akceptovat to, ze se Jose chova nekdy jako uplny hovado nebo ze je schopny se chovat sexisticky atp. Za to by placeny nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Porto[197]

Primeira Liga: 2002–03, 2003–04

Taça de Portugal: 2002–03

Supertaça Cândido de Oliveira: 2003

UEFA Champions League: 2003–04

UEFA Cup: 2002–03

José Mourinho on the touchline against Leicester City in August 2014

Chelsea[197]

Premier League: 2004–05, 2005–06, 2014–15

FA Cup: 2006–07

Football League Cup: 2004–05, 2006–07, 2014–15

FA Community Shield: 2005

Inter Milan[197]

Serie A: 2008–09, 2009–10

Coppa Italia: 2009–10

Supercoppa Italiana: 2008

UEFA Champions League: 2009–10

Real Madrid[197]

La Liga: 2011–12

Copa del Rey: 2010–11

Supercopa de España: 2012

Individual

Onze d'Or Coach of the Year: 2005[198]

FIFA World Coach of the Year: 2010[7]

IFFHS World's Best Club Coach: 2004,[199] 2005,[199] 2010,[199] 2012[199]

Premier League Manager of the Year: 2004–05,[197] 2005–06,[197] 2014–15[197]

Premier League Manager of the Month: November 2004,[197] January 2005,[197] March 2007[

Serie A Manager of the Year: 2008–09,[200] 2009–10

Albo Panchina d'Oro: 2009–10

Miguel Muñoz Trophy: 2010–11, 2011–12

UEFA Manager of the Year: 2002–03, 2003–04

UEFA Team of the Year: 2003, 2004,2005, 2010

World Soccer Magazine World Manager of the Year: 2004, 2005, 2010

BBC Sports Personality of the Year Coach Award: 2005

La Gazzetta dello Sport Man of the Year: 2010

International Sports Press Association Best Manager in the World: 2010

Prémio Prestígio Fernando Soromenho: 2012

Football Extravaganza's League of Legends (2011)

Globe Soccer Awards Best Coach of the Year: 2012

Globe Soccer Awards Best Media Attraction in Football: 2012

Portuguese Coach of the Century: 2015

Mourinhova minulost, no to by musel Jaro vylozene doma plakať, keby niekto taky prisiel trenovat Everton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

O něj se tady ještě budete prát. Já se na to strašně těšim, to budou popcornový večery.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

treba Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadilo? Co to je za otazku?

Reagovat
stas87

Ze by klub,ktoremu fandi mala trenovat ludska spina a uboziak? Rehoces sa ako kokot,akurat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Klasika,nemam na teba naladu.Viel spaß.

Reagovat
smazaný uživatel

V Champe to bude luxusny zaver o prve dve miesta.

Reagovat
Whitemedia

Boro to samozřejmě muselo zdramatizovat, jak jinak..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu víc o problémech Villy - mohlo by dojít až ke stovce vyhazovům v klubu.

"One of the club’s European scouts, with responsibility for Spain and Portugal, turns out to be a journalism student. Another is said to have emigrated to Australia earlier this season, at a time when his role was apparently to cover the Bundesliga."

http://www.theguardian.com/football/blog/2016/apr/16/aston-villa-relegation-randy-lerner

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhazovů

Reagovat
kvasha16

Cesc Fabregas dnes rozdával jednu fantastickou přihrávku za druhou, nakonec si připsal tři asistence, celkově jich má v historii Premier League na kontě 95, víc už má jen Frank Lampard (102) a Ryan Giggs (162).

Reagovat
Busby babes

Giggs.

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

1907 minut to Edenovi trvalo, naprosto šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší období měl úplně každý fotbalista, teď jenom doufat, že se to nebude opakovat.

Reagovat
Hokaido

Je horší období a horší období, tohle je úplnej extrém.

Ale jo, teď už o nic nehrajem a v srpnu začne Eden s čistým štítem. Věřím, že to bude opět loňskej Hazard.

Reagovat
Counter

This Inter - Udinese match is the first in Serie A history not to have an Italian in either starting 11

Reagovat
smazaný uživatel

narátal som 15 národnosti.

A smutne je, ze ani na lavicke ich nie je viac nez 1/4

Reagovat
Zaschrona

Hezky. No, ale jsou to rozhodne dva kluby, ktere bych zrovna na takovouhle vec z Italie tipoval.

Reagovat
mickey mouse

Tak to je hodně smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

akpom hral dnes 90 minut a bol vraj velmi dobry..dalsiu sezonu by som ho nechal ako tretieho utocnika (welbeck dvojka, giroud out)

Reagovat
smazaný uživatel

a sanogo sa dnes vratil po tej stopke, v druhom polcase siel hore a potom aj dole lebo si natiahol hamstring

Reagovat
Counter

A kdo bude jednička?

Reagovat
Mastný Chobot

Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

niekto novy akoze ak wenger nikoho nekupi do utoku..tak asi u mna konci..ale to by bolo uz aj tak jedno, lebo ak nekupi utocnika, dalsi rok nedame top 4, fanusikovia sa budu burit viac a viac a on odide, vo velmi zlom

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa pochlapit a hodit na stol 50-60 mega za higuaina aj ked ma 28...za 3-4 roky by to potom uz aj postupne mohol zvladnut prebrat niekto z nasich mladych utocnikov ktorych mame plno sikovnych

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som skúsil Griezmanna na hrot, aj keď tam asi nemáme reálnu šancu

Reagovat
stas87

OT:

Najsikovnejsie ruky v NHL odohrali posledny zapas pri prehre 0:1?Ci este kral sezonu potiahne?

Reagovat
andrew96

Snad ještě jednu. Třetí nejšikovnější ruce.

Reagovat
Busby babes

Luis Suarez has scored 8 goals in 2 league games in 4 days. That's the same as Aston Villa in 14 league games since 16 January.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne najlepsi strelec a nahravac v lige. 34+15 stihol za 33 zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

blazon

Reagovat
Maresma

O vítězi zlatého míče by letos neměly být pochyby, ale ti dementi ho beztak ani nenominují zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejsou no...bude to buď Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je april.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se tady vedou reci ze je PD o parnik jinde nez ostatni ligy...

Reagovat
Counter

Však je.

Reagovat
smazaný uživatel

Spicka ano, to souhlasim.Ale zbytek...

Reagovat
Counter

Špička = top 7? U toho zbytku víceméně není žádný způsob, jak to porovnat, ale když se vezme v potaz, jak jsou ty kluby chudé a s jakými nákupy / odchovanci si musí vystačit, tak ten výsledný fotbal hrají výborný.

Reagovat
vladis271

A čia je to chyba, že sú chudobné? Že si nevedia dupnúť a neuvedomujú si kolektívnu silu 18tich tímov, ktorá si samozrejme silnejšia než R+B?

A krása futbalu je subjektívny pojem.

Vzhľadom na okolnosti navyše City proti Realu celkom verím. A verím aj nám.

Reagovat
Counter

Ony jsou chudé, a přesto hrajou mnohdy dobrý fotbal. Anglické kluby jsou bohaté a stejně nehrajou nic moc.

Já třeba taky věřím City i vám, ale to ještě neznamená, že je PL lepší než PD. To přece není otázka pár zápasů v jedné sezoně - PD je "dlouhodobě" (pět let?) zkrátka úspěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspešnejšia v dvoch európskych súťažiach. Pre teba to automaticky znamená, že je aj liga celkovo lepšia.

Reagovat
Counter

Já říkám, že PD je lepší, protože horní třetina té ligy je v přímém porovnání s ostatními ligami rok co rok úspěšná, přestože s výjimkou první dvojky nemá víc peněz než konkurence.

Vy říkáte, že ne, protože je to váš pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože ma PL baví milionkrát viac a futbal hraný v Anglicku mi pripadá lepší, aj napriek neviem akým výsledkom španielskych klubov.

Reagovat
Counter

Mě taky baví víc PL. Ale to už je pak spíš debata o tom, která liga je zábavnější, ne kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a vůbec netuším, proč by měl být pro fanouška PL problém přiznat, že v současnosti je na tom PD lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší futbal pre mňa = lepšia liga.

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Na tvoje rovnice by bol aj Einstein prikratky...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to najlogickejšie a najprirodzenejšie vyvodenie. Keď sa podľa mňa hrá najlepší futbal v Premier League, tak je to aj logicky u mňa najlepšia liga nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ale beriem že máš v rukách podľa všeobecného názoru verejnosti lepší argument. Akurát u mňa osobne toto moc neuspeje.

Reagovat
vladis271

tak ja čiastočne ustúpim zo svojej pozície, uznám ti niečo, použijem frázu "pocit" a ty to okamžite použiješ proti nám? hanbi sa. Sráč jeden.

Reagovat
Counter

Promiň, vlado, ale jinak myslím, že jsme tady tu debatu vedli na docela slušné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

City podla mna vobec neuspeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si na to prišiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo nechajme tak radšej :)

Reagovat
Counter

Koeficient a s tím spojené úspěchy v pohárové Evropě nebo třeba finanční prostředky (kdy třeba anglické kluby mají miliony na rozdávání a žádný rozdíl stejně není vidět).

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky v LM a koeficient nie je rozhodne kľúčový a jediný faktor pri porovnávaní líg.

Reagovat
Counter

Jestli víš o nějakých jiných faktorech, směle do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem sa oprieť jedine o sledovanosť.

Reagovat
Counter

Eh? To je jako ten klíčový faktor, relevantnější než koeficient? Že mají v Anglii víc lidí a větší stadiony?

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr som myslel počet televíznych divákov.

Reagovat
Counter

Ok, to beru. PL je v tomhle něco jako MU - luxusně si to marketingově podchytili a udělali ze sebe žádaný, nejlíp placený produkt na světě, i když ta výsledná kvalita nakonec ani nemusí odpovídat očekáváním. Je otázka, nakolik v tomhle ohledu těží z úspěchů před těmi nějakými pěti lety a dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ten futbal v PL stál v porovnaní so Španielskom za prd, tak by proste ľudia postupne začali sledovať zápasy tých mega úspešných tímov v La Lige. Ale nie je to tak a zrejme ani nebude.

Reagovat
Counter

Když už je něco nastavené v zajetých kolejích, těžko se to mění. Přední anglické kluby mají větší základnu fanoušků, TV práva jsou v případě PL rozesetá po celém světě, zatímco u PD je ta top dvojka a pak velký sráz dolů.

Dá se čekat, že anglický fotbal zas půjde nahoru. Kdyby nešel, tak se ten zájem časem otupit musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom tiež bude niečo pravdy, dobrý príklad je počet fanúšikov United a futbal hraný pod Van Gaalom.

Reagovat
alcantara

Presne tak

A preto Burlive vino>Gomorra

Reagovat
smazaný uživatel

Debatovať s tebou je fakt náročné.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mali najlepšie výsledky v Európe 3-4 anglické kluby, tak sa o PL netvrdilo, že je najlepšia práve kvôli tomu.

Reagovat
Counter

No, myslím, že tvrdilo.

A furt jaksi odmítáte připustit, že tady nejde o 3-4 kluby, ale o 6-7.

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo španielske kluby hrajú EL naplno

Reagovat
vladis271

ale je pravda, že nemáme argumenty. Counter má predsa len niečo hmatateľné. Z našej strany je to možno len pocit. Síce si tiež myslím, že angličania začali hrať EL naplno až tento rok, ale majú aspoň tie vysledky z predchodzích rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, že sú to viac pocity než argumenty. Ale stále budem tvrdiť, že lepšie výsledky 7 klubov v Európe neznamenajú nutne aj lepšiu celkovú ligu. Sú pre mňa dva rozdielné veci.

Reagovat
Counter

Jenže pro ten zbytek nemáš žádný jednoduchý způsob, jak to porovnat. Snad jen takové ty výsledky jako každoroční výhra Sociedadu nad Barcelonou (tuším 5x z posledních 6 let) nebo jak Malaga dokáže ve vzájemných zápasech s favority skoro pokaždé držet krok, jak Deportivo dokáže uhrát na Camp Nou remízu 2:2, i když prohrávalo 2:0 apod. Kdyby tyhle kluby byly vážně tak slabé, tak by podobné kousky neměly dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

No čo ja viem, Southampton rozbil Arsenal 4-0, tým pádom by hral s Barcelonou v osemfinále zrejme vyrovnanú partiu.

Reagovat
Counter

Jenže Arsenal je o dost horší než Barcelona, náchylnější na podobné trapasy.

Reagovat
Mastný Chobot

*predchádzajúcich

Reagovat
vladis271

choď otravovať Laca. Alebo si kúp psa a choď ho vyvenčiť.

Reagovat
Mastný Chobot

čo si nervózny? namiesto toho, aby si bol rád, že upozorňujem na tvoje nedostatky a používanie bohemizmov a všelijakých patvarov, tak tu ešte budeš na mňa skákať? A psa mám, má skoro 4 roky a volá sa Arsie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak tím pádem asi zaslouží větší uznání než ty anglické, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja viem, prečo by mali? Dosahujú v EL lepšie výsledky, pre nich je to asi pekné. To ale u mňa nerobí z La Ligy lepšiu ligu. Stokrát viac ma baví futbal a zápasy prezentované v PL a to platilo pred 10 rokmi a platí to aj teraz, bez ohľadu na výsledky 7 klubov v 2 európskych súťažiach.

Reagovat
Counter

Každému se může líbit něco jiného, ale myslel jsem, že v takové debatě bych se měl od podobné subjektivity snažit oprostit a zkusit to zhodnotit spíš na poli argumentačním než pocitovém.

Já taky PD nesleduju, dávám odjakživa přednost PL a (skoro) vždycky budu ve vzájemných zápasech fandit anglickým klubům. Jenže to ještě neznamená, že nedokážu ocenit kvalitu těch španělských týmů, i když nemusí být podle mého gusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja ich kvalitu tiež oceňujem, ale to sa u mňa nerovná lepšej lige. Iba lepšie hrajúcim siedmym klubom v období posledných 5 rokov v rámci 2 súťaží.

Reagovat
smazaný uživatel

... čo sa môže zase otočiť v najbližších rokoch.

Reagovat
vladis271

Jj, také líšky alebo Spurs by určite tímom bojujúcim o zotrvanie nadeľovali poltucty na počkanie.

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem to vypovídá?

Reagovat
vladis271

že stred tabuľky a najmä jej spodok neskutočne zaostáva oproti PL. A kvalitu ligy neurčujú 3 tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záver, konečne v tom nie som sám.

Reagovat
Counter

To je tak akorát tvůj názor, který nemáš čím dokázat. Ty kluby mají oproti PL totálně ubohé rozpočty a stejně bych ve vzájemném zápase věřil v tuhle chvíli víc takovému Las Palmas, Malaze nebo Eibaru oproti Evertonu, Watfordu nebo Bournemouthu. Jak vůbec můžeš napsat, že někdo neskutečně zaostává za takovým WBA?

Kvalitu v pohárové Evropě určuje sedm týmů. A Španělsko je v tomhle ohledu zcela dominantní.

Reagovat
vladis271

Je jednoduché napísať súčasný Everton. Rovnako ako by bolo jednoduché postaviť proti nemu najhorší tím PD s aktuálnou formou.

Reagovat
Counter

Tak to bys ale musel proti tomu nejslabšímu týmu napsat Aston Villu, že jo.

Aston Villu, s kterou letos remizoval třeba ManCity nebo Leicester.

Reagovat
vodka

tak zase třeba stoke i v těch šílených sestavách a s pulisovým fotbalem v EL výsledky měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo si spomeniem na Fulham s akou zostavou došli do finále EL a vyradili pri tom Juventus či Wolfsburg. Ale stále je to len výsledok ktorý u mňa neurčuje kvalitu ligy.

Reagovat
Counter

Zas tak moc ne, v koeficientu uhráli průměrných 12 bodů.

Reagovat
vodka

tak když si vezmu, že tam pobíhal Shotton na pravé záloze, tak sem čekal spíš vypadnutí už ve skupině, místo toho vypadli až s Valencií, 2x 0:1, to mi nepřijde jako ostuda.

Navíc v odvetě hrál Diao, Collins, Palacios, Woodgate, Arismendi ( ) a Jerome...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Však jasné, nebyla to žádná ostuda, ale v porovnání s Athleticem, Villarrealem, Valencií, natožpak se Sevillou je to prostě zanedbatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

lenze aj keby anglicke kluby postupili tak vsetci budud tvrdit ze to bolo len stastie a ze podla hry a krasy mali postupit spanielske a anglicania len nakopavali...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...

Reagovat
Counter

Nepamatuju, že by někdo prznil Liverpool za vaše letošní tažení.

Reagovat
fenixLFC

mal som na mysli stretnutia tych mensich klubov. a s lvierpoolom sa mylis, ked sme vyradili BVB tak tu boli komenty ze skoda ze postupili, mali to nechat BVB ta by to vyhrala...

Reagovat
smazaný uživatel

No já si dovedu úplně v pohodě představit, že Barca ve formě dá osmičku i takovému Stoke nebo Newcastelu.

Reagovat
Counter

Výsledky Stoke v posledních třech kolech - prohry 4:1, 4:0, 4:0

Jinak Barcelona dala za celou letošní sezonu soupeři jen jednu osmičku - před čtyřmi dny.

Reagovat
Counter

Ah, promiň, já už v tom viděl další útok a četl "nedovedu"

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor to je len pocit alebo názor, ide o to, čo povie Counter, lebo to je nemenný fakt.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Pro tebe to platí dvojnásob.

Tohle je úplně normální debata bez jakýchkoli nadávek nebo posměchu, kde se snažím vysvětlit svůj pohled na věc. Jen ty do toho musíš zaslepeně zarýt, protože tu vidíš můj nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze prestanem zaryvat, ak sa prestanes robit sefom tychto diskusii, prepac, nemusime sa mat vsetci radi.

Reagovat
Mastný Chobot

posledných pár dní mu to solídne jebe, zas je krámový asi alebo preto, že sa blížia prestupy zas

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by mi malo jebat? Ze vcera som ti nieco napisal, pod emociami, ked sme dostali gol? snad sa uz pozname dokonca nejaky ten rok, tak ja taketo situacie nezvladam..dotklo sa to, tak prepac, ale pre mna to je napisane a odoslanim zabudnute ked takto emociami, ja nemam problem...s Counterom trosku problem mam, ale nemam pocit, ze mi jebe

Reagovat
Mastný Chobot

šak ja nemyslím len to, to som si všimol už predtým a v podstate to, čo som ti včera napísal, som napísal naschvál, aby som ťa provokoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom jebe aj tebe teda, ked schvalne ma podjebavas..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

je to možné

Reagovat
alcantara

Bodaj by boli vsetci z PL ako Counter aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Sustred sa na Caps a nechaj nas tu hadat sa.

Reagovat
alcantara

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Stale mame slusny potencial predrbkat to

Reagovat
smazaný uživatel

No, ukludni sa. Sme jasne lepsi, uz minule sme to mali ukoncit. Musime to dotiahnut.

Reagovat
alcantara

Ja som kludny. Len poznam nasu historiu. Vidim, ze sme jasne lepsi, ale zrovna v nasom pripade plati, ze nie je koniec, pokial skutocne nie je koniec

Reagovat
alcantara

A je to

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuu je to tam a teraz Pens podme

Reagovat
alcantara

Ja si myslim, ze nas daju

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, neser ma zbytocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim ani jeden dovod, preco by sme sa ich mali bat a preco by sme nemohli postupit. Taky tim sme nemali nikdy v historii, mame vsetko potrebne na to, aby sme ich vyradili.

Reagovat
alcantara

Ved v pohode, ja som len uneseny z nich vdaka tomu, ako hrali vcera proti rangers, trosku drticka. Ale toto bude ina seria, iny pribeh, budem verit.

Reagovat
teenz

Až na názor na Rafu.

Reagovat
kiwwi

ndpc, to by bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

oh dear

Reagovat
vladis271

bodaj by všetci z PD boli ako...oh wait...

Reagovat
alcantara

Hristo trebars, One-Real... 2:1

Reagovat
vladis271

všetci fanúšikovia Atlética.

Reagovat
alcantara

Ale jo, preco nie... A par dalsich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis prober se. Ve Spanelsku hraji letos o titul tri tymy, v Anglii dva. A ty prvni tri tymy PD jsou kvalitativne jednoznacne pred vsemi tymy PL, proto se nemuzes divit, ze je za nimi mezera. A dalsi tymy jako Sevilla, Villareal, Bilbao, Valencia jsou porad na urovni tech tymu z hornich pater PL. A tymy jako Aston Villa nebo Sunderland nijak zvlast neprevysuji Granadu, Getafe a spol., maji znamejsi hrace, ale ti hraji hur nez ti spanelsky behavy kluci s kvalitni technikou. Spanelska liga je urcite momentalne nejkvalitnejsi v Evrope. Druha vec je a to vy si pletete, ze PL je PL a stale ji sleduje nejvice fanousku po celem svete, ja se priznam, ze PD prakticky nesleduju az na Clasico a obcasny zapasy Barcy nebo Realu, kdy sazim na goly, zato na PL se divam pravidelne. Ale to je dane proste tradici a subjektivnimi faktory a taky tim, ze v ceskem prostredi byla PL vzdy dostupnejsi, medializovanejsi a diskutovanejsi. Nevim proc bych ale kvuli osobni volbe mel shazovat kvalitu ligy, jejiz zastupci naprosto opanovali evropske pohary a to opakovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

suarez za 4 dni tolko golov co benteke za sezonu

Reagovat
kiwwi

aj stewardi v Londyne spievaju

https://www.instagram.com/p/BEjm5hIFwqS/

Reagovat
Busby babes

i stewardi v Londyne mohou mit vkus.

Reagovat
icemike

rozhodnutý zápas, rozhodnutá sezona, jen jedno a ještě vynucené střídání. Dědku, Dědku

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už som to videl ale nie z tejto perspektívy. Tu je vidieť, že Costa ustupuje po tom pohľade.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa muselo udiat nieco v pozadi,co nebolo vidno. napr ze costa zbadal medzi divakmi po tolkych rokoch svojho otca, ktory bol alkoholik a v detstve ho bil. a hendersonovi, aj ked sa navonok tvaril suverenne, sa triasli ruky a nechapal ze nieco take dokazal. prvykrat v zivote sa takto ubranil. prvykrat v zivote sa citil silny a sebavedomy. a povedal si, ze to je novy zaciatok a odteraz sa uz navzdy bude vediet za seba postavit. no este v ten vecer sa cestou zo zapasu domov zastavil vo vecierke a ked mu predavac nauctoval viac, obliahol ho ten stary znamy paralyzujuci pocit, nic nepovedal a zaplatil to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Swarlovsky na sílu...

Reagovat
Swarley

to je styl humoru mladých, stárneš dědku, já se zvládl přizpůsobit a nechal si ještě na bonus starý dobrý humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak na silu spravilo to na mna presne taku emociu tak som to skusil nejak spracovat. mna bavi pisanie takych blbosti ale nejak som si nevypestoval navyk pisat vo velkom a pre seba, tak si to dakedy kompenzujem tu na ef kde chodim casto a je tu kopa impulzov

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodne neprestávaj

Reagovat
Lacko_Boh

si inspiracia. Skorej som sklamany z toho ze niekto tvoj humor nechape a miesto toho aby bol ticho,snazil sa ho pochopiť alebo ho ignoroval tak pičuje

Reagovat
Lacko_Boh

čim som nemyslel Rssa či?

Reagovat
smazaný uživatel

och

Reagovat
Rssa

Takove kostrbate, no. :)

Reagovat
smazaný uživatel

to su myslienkove pochody cloveka so zmyslom pre humor.

Reagovat
smazaný uživatel

diky chlapci za podporu, agresivne utoky hejterov sa takto nesu lahsie

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Uz jsem myslel ze se zacnou libat...

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

staré sto let

Reagovat
Mateo16

Ani nedychal

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

*

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fff

Najprv Sakho, potom Mignolet ... to bol vcera zas den pre fanusika LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě to chce prodat Mignoleta a vyhodit trenéra brankářů. Jinak se asi fakt nikam nehneme.

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Som zvedavy na ten ban, uz som cital rozne moznosti ... od 6 mesiacov, cez 2 roky az po roky 4.

Kazdopadne uplne retardovane od Sakha ... bud to urobil umyselne a teda je chuj, ale to urobil neumyselne a je chuj tiez, kedze dpc je to profesionalny sportovej na tej najvyssje urovni, takze ma trenovat, dodrziavat zivotospravu, sledovat co zere a sledovat co zrat nemoze. Neakceptovatelne pre mna.

A z praktickeho hladiska som zvedavy, ci budeme este budeme v lete rieit stopera. Matip, Lovren, Gomez, Skrtel ... Pearce vcera pisal, ze Kolo teda zrejme konci, hoci boli este pred par dnami spekulacie co s nim, ked Klopp povedal, ze by si ho v LFC rad nechal. Mozno asistent, ktovie. Ale kazdopadne to zrejme stopera este bude chciet.

A brankara dpc, brankara. Kurva normalneho brankara uz prosim.

Reagovat
avicii

brankar musi byt....a tu si myslim ze je ich niekolko kvalitnych na vyber, tam by nemal byt problem si vybrat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Podle by vam oproti Mignoletovi pomohl i Krul nebo Elliot od nas. Jeden z nich urcite bude k mani v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je šílená blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a kolikrát si je viděl chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Málokrát.

Reagovat
fenixLFC

krul mozno aj hej ale je to odpad a u elliota by som si isty nebol, jasne, sezonu mal super ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je určitě lepší do organizace obrany a chytání střel, slabinou je šílená hra nohou. Elliot má 29 a vypadá to, že přesně chytl formu na ty "golmanský léta".

Pointa je spíš v tom, že ani jeden není kiksér a oproti Mignoletovi bude posun dopředu skoro jakýkoli nadprůměrný golman čistě tím, že vás nepoloží osobníma chybama.

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl předvádět takový výkony v Newcastlu a předvádět takový výkony v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ako pise maresma je to minimalny upgrade ktory za to fakt nestoji....elliotovi v tomto neverim

Reagovat
Maresma

To je tak minimální upgrade, že o tom snad ani nebudeme uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě ani upgrade není.

Reagovat
Maresma

Jsem byl ještě hodně optimistickej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu...

Reagovat
vodka

já myslím, že dostane toho půl roku, s tím, že klub se zachoval docela správně s tím, že ho suspendoval už teď, takže mu to případně hodí už od té doby, co přestal hrát, takže akorát příprava a nějaký měsíc, dva ze sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostacujuca stvorka podla mna. Ak by to malo fungovat, musela by byt skvela zaloha a hraci mat totalnu formu s minimom zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

A inak suhlas samozrejme .

Reagovat
kiwwi

ale vlado hovoril...

Reagovat
fff

Co hovoril?

Reagovat
vladis271

to by aj mňa zaujímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Usually, Liverpool players and fans love to see their team pour forward towards one of the game’s most iconic stands.

You only have to look at their recent 4-3 win over Borussia Dortmund for evidence of that.

Yet Benitez advised his Newcastle team to do it, dare I say it, the “Liverpool way”.

In years gone by there’s no doubt United would have naturally decided to go the opposite end in the hope their fans could help suck the ball into the home side’s net at the Anfield Road End.

The little alteration, though, seemed to bring a nervousness to Jurgen Klopp’s team - not least when Papiss Cisse headed home two minutes into the second half to change the complexity of the game.

Reagovat
Infernoqt

Eglantine-Flore Aguilar says Timothy Fosu-Mensah asked her to have a threesome with him and Anthony Martial

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/model-claims-man-uniteds-timothy-7822105?ICID=mirror_MF

Reagovat
Swarley

nápadití nejen na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Cakir to referee Manchester City vs Real Madrid.

Cakir pískající Real proti Manchesteru? Paráda, to pro nás nemůže dopadnout špatně.

Reagovat
Mateo16

Yaya a Silva out ? Kto este ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle říkal jen Nasri? Yaya ani Silva ani ne. Teda aspoň před Stoke to tak bylo. A Yaya normálně pak odehrál 90. minut, Silva byl sice střídaný, ale ten se vrací po zranění, takže ho spíš Pelle jen šetřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya se včera zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ok.

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy si hovorím, že už nie je kam klesnúť, ale táto sezóna je definitívne nové dno. Díky, chalani!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Hlavne, že je štvrtý a bude hrať budúci rok LM.

Reagovat
Heisenberg

Poslední kolo s Villou by mohlo být hodně zajímavý, snad pustí fanoušky na stadion s vajíčkama a rajčatama.

Reagovat
Hachim Mastour

Čo čakáte od Girouda, (o ktorom mimochodom už ani nemôžeme kvôli tej brade povedať, že je pekný), keď stál 12 miliónov?

Aaron je kokot a totálne nekreatívny drevák, čo nedokáže poriadne prihrať.Neviem si predstaviť, že by mal Mesut ešte túto sezónu nejakú asistenciu.Arsenal potrebuje posíliť na každom poste okrem RB, LW, RW, CAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron neumí přihrát, ale zato umí upéct domácí chleba.

Reagovat
Hachim Mastour

A hrať golf.

Reagovat
Lacko_Boh

čisté konto

Reagovat
Liquid

mimořádně trapný výkon od Gunners, vrcholem bylo chování Walcotta když měl prázdnou kisnu tak nadskakoval balon pro SUN zasloužený bod, kdyby se Dean nebál odpískat penaltu tak mohli i vyhrát

Reagovat
Gunner14

Mesut Ozil has now created the most chances ever in a single Premier League season (135). Naše koncovka

Reagovat
Mastný Chobot

135 šancí a 18 asistencií z toho ....

Reagovat
Mastný Chobot

*chances created teda, aby ma tu niekto nechytal za slovíčka

Reagovat
Lacko_Boh

hadam az taki kokotkovci tu nejsu

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik bys tak čekal?

Reagovat
Mastný Chobot

keď je 135 najviac v histórii, tak asi najviac v histórii, logicky

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
fantomas

Neni to v historii, btw. Je to od sezony 03/04, kdy se zřejmě začaly počítat chances created.

Reagovat
fantomas

Monumentální šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

S Wengerom, Ramseym, Giroudom, Walcottom a Mertesackerom na cele.

Reagovat
Gunner14

3 - Arsenal have won just three of their last 12 PL away games (D6 L3), having won 10 of the 12 before that (D1 L1). Flaccid. Slušnej závěr sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych si přál, aby v Arsenalu proběhla nějaká čistka a hráči jako Walcott, Giroud, Mertesacker, Arteta, Flamini odešli společně s Wengerem. Klidně ať jsme příští rok bez LM, ale něco už se tam sakra musí stát.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mastný Chobot

chce to nový impulz

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný?

Reagovat
icemike

tataráček, vole

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Straka v lederhose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Girouda nee

Reagovat
Heisenberg

Arteta a Flam půjdou, Feo dost pravděpodobně taky. Merte a Giroud jsou kvalitní zálohy na střídačku, Giroud je dobrá taktická změna v průběhu zápasu.

Wenger smlouvu dodrží, rada ho nevyhodí, v jeho odchod nedoufejte. Co mne na tom nejvíc sere je, že na něj kromě fanoušků vůbec nikdo netlačí. Tam vidím největší problém, nemůžem jen nahradit Wengera, ale zároveň pořídit někoho jako Deina.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že Wenger neodejde. Pochybuju, že by vůbec Walcott odcházel.. to byl jen takový můj zoufalý povzdech

Reagovat
fantomas

Thea nikdo nezaplatí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Klidně ať jsme příští rok bez LM, ale něco už se tam sakra musí stát.

Reagovat
tunkic

Musí, ale nestane

Reagovat
sejber

Dokedy má vlastne Wenger zmluvu?

Reagovat
Mastný Chobot

do konca budúcej sezóny

Reagovat
sejber

boli nejake sumy okolo predlzenia alebo okolo jeho konca?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to momentalne vyzera skor na koniec

Reagovat
tunkic

Nebo se jim z kraje příští sezóny povede pár zápasu a příjde prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že brzo prodlouží, jelikož jsme se zase úžasně kvalifikovali do LM a tak budeme opět jeden z nejvýdělečnějších týmů.

Arséne je bůh!

Reagovat
matZz

ještě jste se niak nekvalifikovali

Reagovat
Usty

ještě můžete skončit v klidu pátí

Reagovat
smazaný uživatel

To můžem, ale jak znám AW, tak to nějak ubojujem. Jemu se to vždycky povede nějak uhaluzit. Škoda, že to takhle nefunguje i s titulem.

Reagovat
PP

navždy... navíc nevypověditelnou jako má Veolia s Prahou kurva už.. Ještě že jsem tuto hrůzu neviděl..

Reagovat
Hachim Mastour

"Maybe a little anxiety is creeping in when we are in front of goal. Giroud is lacking confidence but you go through spells like that" a toto nie je @wengerknowsbest

Reagovat
smazaný uživatel

Načo prispievaš cez 2 nicky?

Reagovat
Hachim Mastour

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedz mi, že nie si Mastný Chobot.

Reagovat
Hachim Mastour

No nie som.

Reagovat
kiwwi

ako ten vzajomny zapas City a Arsenalu nam nahrava, ale ked to skonci remizou, tak nam je to stale prd platne

Reagovat
kiwwi

a hlavne mame este zapas vonku vo West Hame....jak pocitam, tak pocitam, furt mi to do tej top 4 nevychadza bez toho aby City alebo Arsenal nezavahal z poslednych 3 zapasov este 2x

1x zavaha minimalne jeden z nich urcite, ale to druhe zavahanie neviem no...Arsenal ma doma Villu a doma Norwich a City ma vonku Saints a vonku Swans - tu by sa nieco vycarovat snad dalo, ale to by zase musel v ich vzajomnom zapase vyhrat Arsenal, co sa nestane...

Reagovat
vladis271

čo westham, ale k vám ide ešte leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna si myslím že ten Leicester ztratí body s United a to budou nejspíš poslední body o který příjdou Čukotka ta to pustí když bude hrozit Slepice titul

Reagovat
vladis271

Stratiť môžu, ale nemyslím si, že prehrajú. Tým pádom stratíte aj vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj vidím to na výhru City United urvou čtvrté místo a Arsenal bude v EL

Reagovat
kiwwi

vo WHU nevyhrame, cize ta jedna strata Arsenalu so City by bola malo

Reagovat
Dawon

City maji Saints venku mezi LM, tam to vidim jak klicovy zapas no, kdyz tam ztrati a my porazime lester, tak zacnu verit

Reagovat
EXoRcIsT

ani sa tak nebojim leicestru a west hamu lebo proti lepsim furt nejako zahrame uz to vidim porazime Leicester aj west ham a nakoniec prehrame s bournemouthom

Reagovat
kiwwi

doma mame super vysledky, toho by som sa nebal

Reagovat
13

Leicester ani West Ham nejsou typické lepší týmy.. Jejich fotbal vám podle mě nemůže sedět.

Reagovat
fenixLFC

ked bude hrat vardy tak vam leicester nemoze sediet. nevedeli ste si rady s lukakom ktory len sklepaval lopty a tej pdopore to strasne trvalo. leicester ma brejky ktore to maximalne vyuziju a najma budete mat problem v zalohe ktoru by podla vsetkych predpokladov (=ked nebude mat hrozny den) mal kante znicit

Reagovat
Kincl

Jsem zvědav zda za rok budou zas fandové Arsenalu plný elánu a řečí, že prostě ten tým na to má urvat titul :D ten tým potřebuje tak 4 drahé posily ale to se asi nestane :D

Reagovat
Hokaido

2006/07: 6

2007/08: 2

2008/09: 6

2009/10: 5

2010/11: 6

2011/12: 5

2012/13: 6

2013/14: 6

2014/15: 5

2015/16: 8

Ale Oliva, Danny a Theo stačej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je??? nevím kam to mám zařadit, poraď

Reagovat
masly008

taky nějak nechápu.

Reagovat
Hokaido

Jo, aha, to mi nějak vypadlo.

Zápasy, kdy nedal Arsenal v lize ani gol.

Reagovat
masly008

já furt přemýšle na který tým to sedí s umístěním.

Reagovat
13

tak podle těch jmen se trochu dalo poznat jakého týmu se to týká..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky .. Já už myslel že to jsou goly všech dohromady

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevajte sa, ale Arsenal = tragédi Snáď boli špekulácie o predĺžení s Wengerom o 3 roky pravdivé.

Reagovat
Edgewalker

Dneska jsem neměl možnost sledovat

Reagovat
Edgewalker

eh, ukliknutí...Dneska jsem neměl možnost sledovat zápas Arsenalu, jak velká tragédie to byla?

Reagovat
masly008

dost velká.prostě se na to většina hráčů vysrala.

Reagovat
Trand

Taky jsem to neviděl, pokud máš čas, koukni pod preview a bude ti všechno hnedka jasný.

Reagovat
Edgewalker

Jo, už je mi to jasný. Podle všeho Özil nepopoběhne, u Girouda končí všechny akce a WTF Merte. A Theo na plac. Prostě nic nového

Reagovat
livefan

Buď rád. Já ještě teď zažehnávám touhu vypíchnout si oči.

Reagovat
Edgewalker

Je to bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina mi tu chybat krleš .

Reagovat
Trand

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Ak vyhrajú na OT tak je koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze nadejam ManU v top4

Reagovat
J0EL

A zaroven titulu Lisiek

Reagovat
vladis271

Líšky to budú chcie utnúť čím skôr. A MU hrajú ešte u kladivárov. Ako šancu majú, ale malú.

Reagovat
fenixLFC

eagleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach sorry, ja som ani nevedel, ze dnes hraju

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak asi to je dobre ze som zapas nevidel. Nedat gol vonku mackam je ostuda. Dufam, ze AW konecne vidi, ze treba uz toho utocnika, aj preplatit, who fucking cares? To iste aj so stoperom. Inac som s tymom spokojny.

Aspon ze ten Leicester to uhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se, jak moc Vardi brzdí potenciál Leicesteru mít nějakýho světovýho útočníka, tak nemají absolutně konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
M0rb1D4S

If Chelsea beat Spurs and lose to Leicester. Leicester will be champions.

Reagovat
smazaný uživatel

no shit

Reagovat
Error

Porazíme oba, Leicester už jako jistého mistra.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

ty kks

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu niekto, kto sa vyzná v občianskom práve? Konkrétne v kúpe nehnuteľnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tomu Cahillovi ještě sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud v českým tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič, ide mi o slovenské záväzkové právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš asi smůlu, protože podle toho jak to vypadá na naší fakultě bych řekl, že všichni Slováci studují práva v Česku.

Reagovat
smazaný uživatel

No? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ale ešte máme šancu. Zajtra jeden z najnebľúbenejších súperov. Bude to zaujímavé.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady prohlašoval, že Ulloa je tragéd a radši by měl Lester hrát s Mahrezem na hrotě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady bylo to prohlášení Hazarda, jak všichni v Chelsea přejí titul Leicesteru a jak se budou ze všech sil snažit porazit Spurs. A co jejich vzájemný zápas s Leicesterem? Dejme tomu, že by jim to nějak viditelně pustili. Bylo by to potom nějak postihnutelné?

Reagovat
Nikikrew

Asi ano

Reagovat
13

podle čeho? Jakto?

Reagovat
J0EL

Uz sa s tym proste zmier, aj tak to uz teraz je pre vas historicky uspech. Radsej si pockaj na DVD.

Reagovat
Mimalu

Určitě bylo, už jen kvůli sázkovkám....

Reagovat
Swarley

jedna věc je jistá, Hazard může hrát stejně jako celou sezónu a nikdo absolutně nic nepozná

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by to postihnutelne ale tak, ze by sa potrestala Chelsea, nie Lestr, ani odratanie bodov, ani nic podobne.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma zaujímalo, že ako by sa to postihlo a hlavne, že ako by sa to vôbec dokazovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamätam si presne ako to je, ale posudzuje sa to, aku nasadite zostavu napr..ze tam nabehne Hazard a bude si davat vlastne goly, tak to sa asi neudeje...postihlo by vas to finance nejak iba..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak prostě postihneš hráče, když si před zápasem řeknou "Hele hoši, když prohrajem, tak Tottenham nevyhraje titul *mrk* *mrk* " a pak prostě při zápase budou dělat hloupé chyby, které už tuhle sezónu máme spíš jako normu než jako výjimku, tak tě za nic zažalovat nemůžou. A do sestavy ti taky snad nemůžou mluvit, když chceš prostě najednou nasadit mladíky, protože o nic nejde...

Reagovat
Mastný Chobot

do zostavy ti majú co mluviť so zbytkom súhlasím

Reagovat
Mimalu

nezrušili to náhodou? Se mi zdá že se to jednu dobu dost silně řešilo jako nesmyslné

Reagovat
Mastný Chobot

hej? neviem o tom nič

Reagovat
Mimalu

Jistý si tím nejsem, možná se mi to jen zdá, ale dost se to řešilo myslím s Hollowayem že nepostavil nejsilnější sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mick McCarthy v zápase Wolwes vs. United

Reagovat
Mimalu

no posledním potrestaným byl snad Blackpool proti AV, kdy Holloway chtěl kvůli trestu rezignovat a s tím trestem se rozpoutala, pokud si dobře pamatuju, docela silná diskuze o nesmyslnosti takového pravidla, ale jestli ho zrušili nebo jen začali víc tolerovat rozdílné jedenáctky nebo se nic nestalo, to si už nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední zápasy tam dáváme Traorého, Kenedyho i Cheeka, teď bychom na to neměli právo?

Reagovat
smazaný uživatel

omg samozrejme, ze na to mate pravo

Reagovat
smazaný uživatel

tak do čeho by měli kecat? něco mi uniká?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to sa berie neviem presne ako, viem, ze raz pred rokmi tusim Hull za to dostal pokutu ked u nas postavili uplne celu odlisnu zakladnu jedenastku ako v minulom kole v lige a vela dorastencov tusim..

Reagovat
icemike

Do sestav mluví Uefa, nazvali to pohrdáním LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem co povedal Hazard, za to ho nikto trestat nebude, vsak sa pytal Jany, ze ked im to pustite..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hazard se už částečně přiznal

Reagovat
Mimalu

není o čem, pro jistotu by Hazard proti Leicestru hrát neměl, aby náhodou nebyly nějaké pochyby

Reagovat
Mastný Chobot

a muselo by to nejako okato sabotovať vedenie Chelsea a Hiddink, samotným hráčom to nedokážeš

Reagovat
Lacko_Boh

pochybujem. Si zober tu Gerradovu malu domov na Drogbu a nič z toho Pokial nebude nejaky dokaz tak slabu psychicku motivaciu nezazalujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když by z toho neměl nikdo z Chelsea žádný profit, tak není vůbec za co stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisí s profitem? Když půjdu k tobě domů a hodím ti šutr do okna, tak z toho taky nemám profit. Je to v pořádku?

Reagovat
Maresma

Ne, ale když mi přijdeš na parkoviště umýt auto, tak se zlobit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, ty to bereš jako sabotáž. Profit by hráči museli prostě mít finanční(sázení) a muselo by se to potvrdit, cokoliv jiného by se prostě u soudu obhájilo naprosto bez problému. Nic jinýho mi prostě nedává smysl.

Kdyby Gerrardovo podklouznutí rozhodlo titul mezi Chelsea(která by to díky tomu vyhrála) a City, tak by za to byl snad souzen?

Reagovat
Mimalu

tak profit z toho může být, klidně i ten nepřímý jako že titul pro Lestr je z pohledu konkurence výhodnější než pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je taky pravda. Ale to jedině, že by se do toho vložili majitelé, protože by ten profit šel do kapsy jim, hráčům to může být snad jedno.

Reagovat
Lacko_Boh

jedine keby ich trenoval Mick McCarthy

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžeš sa proste vyjadriť jedným komentárom? máš toto zapotreby?

Reagovat
nani92

každá dobrá pesnička musí mať dobré obe slohy, komentár je na tom rovnako

Reagovat
Lacko_Boh

zajino

Reagovat
Lacko_Boh

...nudim sa a celkom naprd obodbie mam

Reagovat
Mastný Chobot

keď sa chceš vyrozprávať, tak mi kľudne napíš... alebo Oľovi

Reagovat
Lacko_Boh

ne nechcem. A ty by si sa mi smial a s Olim nemam taky vztah.

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám viac vrstiev, som ako cibuľa

Reagovat
nani92

vyzlečieš sa a žena sa rozplače

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kenneth

Takhle si nabehnout.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

treba ta rozsekat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by nedokázali ani keby sa posrali, že to Chelsea pustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

po této sezóně ne, no

Reagovat
nani92

ak by sa vzájomne dohodli Líšky s Chelsea a boli by nato dôkazy, tak určite áno..ale ak si v Chelsea povedia,že im to nechajú a neurobia to extrémne okato, tak asi ťažko..hlavne Chelsea nieje teraz v takej forme a kvalite, že by mali Leicester s prehľadom poraziť..

Reagovat
icemike

Ono je hlavně možné, ze už to bude jasné tehdy, zvlášť když Lestr vede o 5 bodů

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak ono když vám vezmeme nějaké body a oni vyhrají další kolo (nebo vy dokonce ztratíte v tomhle), tak je jedno, jak poslední zápas dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, aby vubec se mohlo mluvit o nejake krivde a odlisnem pristupu, tak by musela Chelsea nejdriv obrat o body Tottenham a pak to pustit Leicesteru, jenze pokud uhrajou s kohoutama aspon bod tak uz v poslednim kole bude hotovo a kdyz ne a prohrajou s obema tak nemuze nikdo nic rict a rozhodne Chelsea nebude jazycek na vahach v boji o titul. Jestli nebudou mit hraci Chelsea v poslednim kole extra motivaci jezdit na 110 procent tak se neni cemu divit, hrali bidne a bez zajmu minimalne ve tretine ligovych zapasu.

Reagovat
tunkic

Paráda, jsem čtvrtý, takže přesně tam, kde jsme chtěli bejt .....a teď už bysme zas ku*va mohli začít něco hrát

Reagovat
vladis271

OT:

pre milovníkov historických seriálov odporúčam Wolf Hall.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tip.

Reagovat
vladis271

Charakter postáv mi príde úplne opačný než ukazovali Tudorovci. Až na Annu Boleyn, tá mi príde ešte väčšia štetka než v Tudorovcoch. Ale som len v polovici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tudorovcov som nevidel, mám to zafixované, že to šlo tuším na Markíze a tak som sa do toho ani nepustil . Ale toto vyzerá veľmi zaujímavo.

Reagovat
Azazelo RD

Hm, zkusím. Jen mi Lewis už trochu leze krkem.

Reagovat
Mastný Chobot

vyzerá to nudne

Reagovat
vladis271

je to kecačka pre historických gurmánov. Ak chceš akciu pusti si starwars.

Reagovat
Mastný Chobot

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez has scored 5 hattricks since Giroud's last league goal.

Reagovat
smazaný uživatel

dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jiný svět, neporovnatelné

Reagovat
Swarley

však tomu se smějeme, Janko

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Libee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

nevim kdy naposled byl tak zasloužený mistr, celou sezóně měli fantastickou

Reagovat
13

zaslouženě, sympaťáci, bojovníci, poprvé titul...

Kromě Budějovic jsem nikdy nikomu takhle v extralize nepřál snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetínu s Dopitou

Reagovat
FUnk

tak vsetin si hral svoji ligu, to byl valec po hodne dlouhou dobu, ale liberec je pravem tuhle sezonu mistr

Reagovat
PP

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hachim Mastour

A Mahrez vyzerá ako úchyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham's official matchday programme have let slip that Dele Alli has won the PFA Young Player of the Year award.

spoiler

Reagovat
kiwwi

Leicester City Football Club's Premier League form since April 2015:

WWWWLWWDWWWDDWDLWDWWWWDWWWLDDWDWWWLWDWWWWWWDW

Points: 97

Goals: 78

Outstanding.

Reagovat
Mastný Chobot

nepovedal by som, že taká rozprávka je v dnešnom futbale ešte reálna, musia to dotiahnuť

Reagovat
Wat

Nářez.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

Paradox, že dvě z těch čtyř ty "eLek" jsou s Arsenalem

Reagovat
Nikikrew

naozaj teda paradox

Reagovat
FUnk

sice na ukor nas, ale je to krasa

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

a ked uz sme pri tych vypoctoch...

Chelsea now mathematically SAFE from relegation

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si chtěl aby spadla? :) Já bych to nikomu z velkých týmů v Anglii nepřál.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Maresma

According to L'Equipe, West Ham are able to meet Marseille's €38.5m valuation for Michy Batshuayi.

wow, ti s takovou budou držet krok se špičkou i nadále

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

oni ty prachy ale dají za Bentekeho + k tomu přidají Cresswella

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejhorší zdroj.

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/9kw0

The Worst Goals of the Season Compilation...niektore su neskutocne, horsie jak vo Fife

Reagovat
Maresma

Mikael Roche tohle zkouším s borcama na tréninku, ale takhle hezky sem to nikdy nezatočil

Reagovat
smazaný uživatel

Roche

Reagovat
smazaný uživatel

goal line technology

Reagovat
Mastný Chobot

Kameni tak to dopadne, ked dajú černocha do brány

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

ok, to ho ospravedlňuje

Reagovat
nani92

Reagovat
PP

mohl být rád že si neurval kotník..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě s takovým jménem. To vypadalo jako by mel vsazeno

Reagovat
Swarley
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Mahrez & Alli

Reagovat
Maresma

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

pozri si the lobster radšej

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobré?

Reagovat
Lacko_Boh

Ano Zdalo sa mi že to rejža niekdy zbytočne hrotil do divnosti ale hej,je to fajn,zatial kazdemu(3) komu som odporucil tak sa pacilo. Lepšie pozeratelne to bude ak sa nebudes snazit hladať logiku ale brat ten svet taky aky je.

Reagovat
vladis271

pičonia, na to aby to niekoho bavilo musí byť hipster jak hovado a neskutočne nekomforný. Že to bavilo Laca ma neprekvapuje.

Reagovat
kiwwi

nekomforný

Reagovat
vladis271

zabudol som m. Choď zo seba robiť debila pod nejaké vlákno o Mourinhovi. Si v tom zbehlý v poslednej dobe.

Reagovat
kiwwi

zabudol som m

Reagovat
vladis271

Hazard, Isco, Varane

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

kamo,keby si videl jak si ja s kamosmi robim srandu z hipsterov. Sme si robili este skorej nez to bolo moderne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, niečo som ťa naucil

Reagovat
tunkic

To je nemoc

Reagovat
vrabejka

If confirmed, a 6-12 month suspension is likely for Mamadou Sakho. [Andy Hunter]

Reagovat
Kepy_FCB

Lenkestr

Reagovat
r.mrazik

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-set-seal-renato-11235668

300mega liber na prestupy a vse bude mit pod palcem Jose...juchuu

kazdopadne ten Renato Sanchez je nejaky hodne dobry? preci jen portugalska liga je mimo obzor

Reagovat
vladis271

A Rashord kam? Už sa špekuluje o nejakom holandskom farmárskom klube?

Reagovat
smazaný uživatel

Aky asi moze byt hrac, so zenskym menom?

Reagovat
r.mrazik

s kozama?

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=MEYJo71GJTY neni uplne spatny...takovy tahovy behavy typ stredaka...zajimavy hrac

Reagovat
vladis271

hmm, koľko by ste za Depaya chceli?

Reagovat
r.mrazik

Rashford do Brightonu za Wilsonem,at mu tam neni smutno a Depay za 8mega liber...my prodavat neumime

Reagovat
fff

Co? To len tak z brucha strielas ci ako?

Reagovat
teenz

To neni Josého styl vystřílet 300 mega za přestupák. On si najde zase ty svoje koně za pár.

Reagovat
r.mrazik

Těžko říct,jestli je v tomto případě nějaká dobrá varianta...pořád je tam ten José

Reagovat
teenz

Furt lepší varianta než aktuální situace, ne ?

Reagovat
r.mrazik

Pro mě je José nejhorší varianta...

Reagovat
teenz

José udělá za pár korun hodně muziky, což se o vašem současném trenérovi říct úplně nedá.

Reagovat
r.mrazik

za jakych par korun?

Reagovat
teenz

Za pár korun proti tomu, co jste investovali do týmu a posunolo vás to kam ? Nikam ? Podle mě je pro vás José ideální a potřebujete někoho takového.

Reagovat
kiwwi

LVG za 2 roky do tohto timu investoval 130m libier...naozaj je to az tak vela na velkoklub? Ten tim bol suci na obmenu a LVG to za take peniaze relativne zvladol - nikam extra to neposunul, ale aspon to omladil a je na com stavat.

Pre porovnanie, City za toto iste obdobie investovali do kadru 160m libier a ten kader treba prekopat.

Co sa tyka prestupov, van Gaalovi nie je extra co vytknut (mozno len predaj Welbza a to ze sa zlakomil na toho slizkeho hada, ale na druhu stranu velmi rychlo pochopil co za charakter to je a hned sa ho zbavil)

trener ktory dojde po nom to bude mat o poznanie lahsie, pretoze mu staci kupit top stopera, top kridlo a mozno utocnika a moze hrat o najvyssie priecky

Reagovat
r.mrazik

jeste jedno prestupovy obdobi,kde se dobre doplni a mohlo by to vypadat opet vic nadějně...

kazdopadne prodej welbze a javiera nevypadal dobre a diky bohu za rashforda...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo vyhodene peniaze. Blind bol drahy na to, ako je kvalitny + superdraha hostovacka Falcaa a Depay je zatial min. otazny.

Reagovat
r.mrazik

blind na stoperu hraje slusne...a za 14 mega liber mi neprijde drahy...

Reagovat
r.mrazik

podle me nepotrebujeme...

tak nejak porad nechapu...on snad jose nikdy draze nenakupoval? kdyz pises za par korun...nehlede na jeho mega plat,ale to je asi jina...

Reagovat
OnderCZ

Aby se o Mouovi někdy začalo mluvit, že zrovna on udělá za pár korun hodně muziky, tak to bych nikdy nevěřil a stále nevěřím, že si to někdo může myslet. A to jsem ho jednu chvíli měl taky docela rád.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fff

Ale moze kupit troch mladikov po stovke, ktorym da potom sancu.

Reagovat
Swarley

to je na Griezmanna i Lukaku

Reagovat
r.mrazik

jak jsem se koukal na zapasy proti evertonu...opravdu bychom ho chteli? zas hrace bez poradneho pohybu?

golovy asi je,ale i tak...

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

snad gaal tu 4 da a mourinho pujde nekam do prdele...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Musí

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

je to velkej borec...jen kdyby mu slo hrat ten fotbal lepe....

Reagovat
Busby babes

nebud takovej puntickar. nikdo neni dokonaly.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
pa3ce

Jeden z najväčších sympaťákov v PL, dlhodobo.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nice

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Díky, tisíceré díky WBA ♥ !

Nádhernej začátek týdne. Lester už to teď musí udělat. Tak strašně jim to přeju. Ten konec ligy mají neskutečně těžkej, už stačí jen jeden jedinej zápas a mají to. Bomba!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

pro tebe to musí bejt očistec

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dají.

Reagovat
Svatej

snad

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

musia

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak o titulu je rozhodnutu, ale aspoň, že je to Leicester. Každopádně dneska na jednu stranu smůla (2x tyč, 1x břevno), ale na druhou stranu jsme to docela vypustili a WBA podalo dobrý výkon a možná by jim slušela i výhra. No nic, tak teď se z toho nesložit a udržet ten druhý flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Leicesteru k titulu. Dneska smolný 3 tyče, který rozhodly. WBA 1-2 šance s výbornou efektivitou.

Rose zaslouženě v týmu roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečná, nedá se nic dělat, druhý poločas neomluvitelně posraný.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes bez kakavka?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

dnes iba mlieko

Reagovat
tunkic

Reagovat
elChe

Jste sracky no...

Reagovat
smazaný uživatel

sám si sračka

Reagovat
elChe

*jsi....tupče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdi sledovat tu svou sranda ligu, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

*sračky...tupče...

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
kvasha16

sa hovori niekomu kto fandi jednemu timu bez konkurencie v lige

Reagovat
smazaný uživatel

skoda... mali sme to urvat ovela skor. trochu smola dneska v tom zakonceni no, ale aj take zapasy su. tych poslednych 20 minut sme uz mali veeelmi slabych. tak gratulacia lesteru a my sa budeme musiet uspokojit aj s tou LM no... aspon pred ARSEnalom. svoj prvy St Gauners si poriadne uzijem

Reagovat
kiciN

tak hezky ze si najdete aspon duvod neco slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Být nejlepší tým v Londýně není málo, pokud to vyjde.

Reagovat
kiciN

tojo, ale neni to titul

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl na začátku sezony ani náš cíl, narozdíl od někoho

Reagovat
smazaný uživatel

No my jsme z toho svátek neudělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec Tři tyčky a gól Baggies, kdy si Dawson Diera levačkou podržel za dres u země a pravačkou mu jí natáhnul takovou, že z toho musel jít Dier střídat. Ale druhá půlka byla od nás marná. Teď nesmíme pustit to druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že tomu zranění Diera pomohl i Hugo.

Reagovat
fenixLFC

to sa snad uz ani neda prehrat ten titul, hazard zariadi ale konecne tie spiny spravili v tejto sezone nieco pozitivne

inak na tottenhame bolo strasne vidno ze su proste nevyzreti. vsimol som si to uz proti nam a aj dnes ked dostali gol tak totalne vypadli z rytmu a hladali sa. Ale najma totalne nezvladli nastavenie. tolko casu co tam rose presaskoval s autovými vhadzovaniami to az pekne nebolo. do toho kopec nervozity (pochopitelne) od spurs.

A alli snad dostane ban, ze vie sem tam spravit nejaku chujovinu som si vsimol ale ze sa az tak neovladne....

Reagovat
Infernoqt

Dawson je pěknej sobec. Hlavní události highlightu stáhl na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohnojili sme to. Presne ako som očakával s jedným z našich neobľúbených súperov. 1 šťastný gól a 2 tyčky. Nakoniec zaslúžený bod pre posratý WBA. Dúfam, že Pulis po sezóne skončí a pôjde už niekde do riti. My sme v druhom polčase neukázali absolútne nič.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky bych brečel při pohledu na tabulku.

Reagovat
kiciN

a tak jeste neni konec

Reagovat
Gareth Bale 11

Já ale reaguju na to, jak je to teď.

Reagovat
kiciN

neboj, zas takhle to neberu, jediny z ceho si pobrecim, je to co predvadime 2 mesice na hristi

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako je fakt, ze ac teda nejvetsi rivalove, tak me to uprimne taky celkem "vadi", mne ten vas fotbal vzdycky bavil no. Ty zabomysi valky tady jdou nejak mimo me.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Lesteru k titulu.

Reagovat
Pospovič

Slipky zkurveny

Reagovat
smazaný uživatel

Pospovič zkureveny

Reagovat
smazaný uživatel

Svý mámě a sestře tu nenadávej nevděčníku . Jo a ban.

Reagovat
smazaný uživatel

tak som hovoril svojim slipom ked som bol maly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
MySch017

WBA cez víkend Leicester stratí ale v konečnom dôsledku im to vôbec nemusí vadiť

Reagovat
Nikikrew

Super WBA, Leicester je uz jasny.

Zapas to bol celkom zaujimavy, druhy polcas hralo WBA fakt dobre, najma Fletch a Sessegnon sa mi pacili. Zo Spuds samozrejme Dembele a Eriksen, uplne ze zly boli Alli a Kane tiez nic moc. Inac nechapem ako moze byt Rose najlepsi lavy bek v sutazi, blbost ako vysita.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs>Rose

Reagovat
Nikikrew

Fusch, Monreal > Rose

Reagovat
smazaný uživatel

to i já přiznám, že oba dohromady jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester bude slavit titul na Old Trafford? Tam se dlouho zase slavit nebude.

Reagovat
MySch017

nie, oslavy titulu by boli u nich doma...na OT by oslavovali jedine v prípade, že by sa tam hralo posledné 38. kolo...čo sa hrať nebude

Reagovat
vladis271

trofej preberú na SB. Ale prvé oslavy budú u vás, ak vás porazia.

Reagovat
MySch017

tie oslavy by ale boli "neformálne"....ale nemyslím si, že Leicester uhrá na MU čo i len bod. Nám ide o LM a je povinnosť doma vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zase to vam idem od zaciatku sezony

Reagovat
MySch017

LvG efekt, to neojebeš

Reagovat
kiwwi

A preto sme doma najlepší tím v lige

Reagovat
smazaný uživatel

neco mi unika?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Newcastle do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi potřebuješ trochu ujasnit pojmy.Newcastle SMĚŘUJE do druhý ligy,ale titul UNIKÁ Tottenhamu.

Reagovat
kiwwi

Ok no... Po 17 zápasoch... Teraz máme zápas k dobru a dva body stratu

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, mě to jen překvapilo. :)

Reagovat
M0rb1D4S

A Leicester má stejný počet zápasů a bodů z venku, jako vy doma. A už tam porazil i silnější soupeře než vás.

Reagovat
vladis271

ste si na tú povinnosť nevybrali zrovna najľahšieho súpera.

Reagovat
MySch017

síce je Leicester 1., no tam ide skôr o hru srdcom ako o kvalitný káder.....ale uznávam, že tím, ktorý vedie PL už musí mať nejakú kvalitu. Stále som ale presvedčený o tom, že na Old Trafforde prehrajú.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
iamek

Na Newcastlu se bude slavit hned dalsi sezonu. Postup do PL

Reagovat
fantomas

Samotnýmu SAFovi se tam poštěstilo slavit jen třikrát.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy vyhral najlepšieho mladého hráča, tak mu jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe celkem pravidelně. V EL ve Florencii byl zralej na redku a v League One taky nebyl zrovna gentleman.

Reagovat
smazaný uživatel

už poněkud déle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

WBA ešte ich aj začnem mať rád

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem

Reagovat
Mastný Chobot

pravda, nezačnem

Reagovat
Nikikrew

ja ich teda neznasam kvoli Pulisovi ale dnes mi teda vobec nevadili

Reagovat
jacobT

podobne

Reagovat
Counter
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A City sup na druhe aj ked uz to asi nestiahju

Reagovat
ManUnited

O titulu definitivně rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně ano a už jenom to, že ho nezíská Man United je pozitivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

o tom snáď nikto ani neuvažoval

Reagovat
Swarley

Lestr udělá vemena ze všech, to je ještě taková docela slušná záchrana

Reagovat
Counter

Ale tak hlavně všechno lepší než Tottenham, že jo.

Reagovat
Swarley

no, City, Chelsea a Liverpool nejsou lepší varianty

Reagovat
Counter

Jsou. Jediná Chelsea je sporná, ale tam se to aspoň dá svést na Romanovy rubly a temné síly...

A Liverpool i v hypotéze vypadá legračně

Reagovat
Swarley

tak to jenom tak pro pobavení, nebo spíš takový rébus typu "najdi tým, který tam nepatří"

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chuj

Reagovat
smazaný uživatel

So smajlom malo byt.

Reagovat
Mastný Chobot

to určite, si nezvládol a potom precitol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fu keby mi to bezne trvalo minutu, to by bol svet ruzova zahrada..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

veď ste tam neni tak čo sa rozčuľuješ.

Reagovat
Counter

Tenhleten obrat "ste neni" se všemi možnými variacemi mě pokaždé rozesměje

Reagovat
bbbauch

i kdyby v tom prispevku vyresil globalni krizi, kvuli tomu obratu to proste brat vazne nebudu

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

jedno stastie

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

tottenhamský syndrom v plné kráse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tak to ti staci k zivotu kurva malo . Ale nejak se utesovat musite

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si tady jedné věci- čím míň má klub fanoušků, tím "kvalitnější" ta fanouškovská základna je, protože tomu týmu nefandí kdejakej blbec, naopak čím větší fanouškovská základna, tím víc dementů se mezi fanouškama najde. Vy ale tvoříte vyjímku potvrzujíci pravidlo, protože vás tu zas tolik není, ale výstavní vemena jste všichni do jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Ale ne, pár je jich tu normálních, ale ti až tak často nepřispívají

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Chachá, tak tohle nečekal nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, to, že Cunter vyleze z kanálu a přijde si kopnout, jsem přesně čekal.

Reagovat
Counter

Nezvládáš :-P

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

říká člověk, který se tu od včerejška neukázal a sotva přijde, tak provokuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

máš pravdu! Ale je ti podobnější než ty sám..

Reagovat
fenixLFC

toto je vylozene definicia toho slova

Reagovat
smazaný uživatel

Milan pls, nech si tyhlety moudra do rádia.

Reagovat
Mastný Chobot

fenix je Junior?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je kurva Junior?

Reagovat
fenixLFC

moderator funradia, ktory sa vola tiez milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pri najblizsej prielzitosti

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Solidni

Reagovat
elChe

Reagovat
alcantara

Skvely sympaticky tim so skvelym trenerom, ale uz len kvoli tej miestnej retardovanej komunite to proste nemozu vyhrat... Existuje aj den, kedy padne definitiva, ze skonci Tottenham nad Arsenalom?

Reagovat
Counter

Tak jestli budou trapčit jako s WBA, možná ještě šance existuje

Jinak může v tomhle ohledu být jasno už po příštím kole, i když to moc pravděpodobné není. Spíš až po dvou.

Reagovat
PP

neblbni.. s naším marasmem je nemůžeme přeskočit, i kdyby se Spurs snažili. A máme si hledět svých výkonů, které jsou v roce 2016 na posrání..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jardin

Ale strategicky jsi počkal s tímhle odkazem, viď?

Reagovat
Counter

Do 23:12 jsem o jeho existenci vůbec nevěděl #Twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Je klidně možný, že autoři ho vytvořili až dnes po zápase . Loni by to ani nedávalo smysl postoval, ale letos mi to svým způsobem imponuje. Ukazuje to jak moc jsou z nás podělaní

Reagovat
Counter

A když už jsou konečně po dlouhé době fakt výborní, tak stejně utřou

Reagovat
smazaný uživatel

Co není letos může být za rok .

Reagovat
Counter

Tak jako pokud se vám povede udržet všechny hráče, šance tam nějaká bude. Může to teoreticky zhatit náročnější kombinace s LM nebo Guardiola (Mourinho?)...

Reagovat
smazaný uživatel

Gaunery. Jak mouchu z předního skla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je to s tím vaším titulem?

Reagovat
tunkic

Uber na tom pocitadle tak 43 let

Reagovat
kiwwi

Ze sa potom co ste predviedli nehanbis písať niečo na adresu Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

?

To je hrozně hloupý argument. Když něčí oblíbený klub hraje pod své možnosti, přece neznamená, že se pak nemůžeš vyjádřit k ničemu jinému.

Obdobné jako když jsi mě kritizoval, že ostatním kecám do fanty, když jsem sám až někde v poli poražených.

Reagovat
kiwwi

Lenze ty len trapne rypes a vtedy je to trap e rypanie keď tvoj tim hra tusku... To je taky Vladis level

Reagovat
vladis271

Jose Mourinho Jose Mourinho Jose Mourinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

dik za nazorny priklad

Reagovat
bbbauch

20 times

Reagovat
fenixLFC

5 times

Reagovat
kiwwi

20>5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

skoda, ze tahle uz je resetnuta:

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk

oblibene obe podobne. a tos fakt driv nevidel? bezi to uz par let.

Reagovat
Counter

Svým způsobem to běží už přes 55 let

Reagovat
Lacko_Boh

kvoli tej stranke vynasli internet

Reagovat
TopinB

Bývala i stránka sincespurslastwonatrophy.co.uk ale nefunguje

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
alcantara

OT : O"Sullivan to slusne zadrbal

Kazdopadne v jeden rok vyhrat titul Leicester a Selby, to by bola nadhera Ale prave som to urcite zakrikol

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsem nevidel, ale Barry je velky borec

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí při gólu a smůla při břevně a tyčích. Ale jinak 75minut to byl vyspělý výkon proti houževnatému soupeři, který by většinou zajistil náskok alespoň na těch 2:0, ale ne dnes.

Po vyrovnání a ztrátě Diera bylo vidět jak hráči moc chtějí, ale to akorát ústilo v nesoustředěnost a byla to naše jednoznačně nejhorší pasáž. Alespoň že oba stopeři byli stále perfektní a odvraceli nebezpečné situace soupeře, který nakonec klidně mohl vézt domů 3 body.

Teď je potřeba aby z toho hráči zase tolik nesmutnili (Leicester to asi měl i tak v kapse) a v dalším zápase (zase v pondělí večer, bleh) navázali na výkony, jež předvádějí celou tuhle super sezónu.

Cmon Mauricio, dokázal jsi že těmito hráči dokážeš hrát téměř perfektní fotbal, ukaž jim že je pořád o co hrát . Třeba vítěztvím nad plastics za týden .

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný večer, ale keby mi niekto povedal pred sezónou, že po 35. kole budeme druhý za Leicestrom, tak by som ho poslal k Chocholouškovi. Skvelá sezóna a posledné tri kola si môžme pokojne užiť. Jediné víťazstvo by nám malo zaručiť 2. miesto.

Titul sme si neprehrali dnes, ale domácimi remízami proti Arsenalu, Stoke, Evertonu a predovšetkým prehrami s Leicestrom a Newcastlom.

Reagovat
smazaný uživatel

to druhé místo dát musíme, no asi začnu sázet proti nám, abych se tím trochu utěšil, kdyby to náhodou nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky vzato potřebujeme 4 body a zůstat ve skóre před konkurencí. Ale předpokládám, že případní soupeři o druhé místo tu práci i tak udělají za nás .

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, ak City s Arsenalom remizujú vo vzájomnom zápase a aj 2 remízy budú stačiť.

Reagovat
vladis271

Takže, titul tento rok bude ležať na 70-79 bodoch. Tipnem si skromne, že Spurs sa vyškriabu na 75, takže 76 je to magické číslo. Myslím, že Lester ešte 6-7 bodíkov pridá. Vyhrajú na OT, porazia aj Everton. A na SB na nich doľahne eufória a vypustia to. Každopádne sa prehupnú cez 80 bodovú hranicu celkom v pohode.

Reagovat
MySch017

Reagovat
eliskafan

Přesně tak, United je jako Sparta, mužstva se skvělou minulostí a žádnou budoucností. Lestr v suchém triku na OT.

Reagovat
kiwwi

Vlado tebe musí riadne lepiť ritku ze dáme tu LM keď to za posledné dva dni píšeš už asi piaty krát

Reagovat
iamek

Reagovat
OnderCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Ešte v dalsom článku to napis, nie všetci to stihli vidieť v tych piatich predchádzajúcich

Reagovat
vladis271

daj si tabletku

Reagovat
Counter

https://twitter.com/FromTStands/status/724694261145448449

Odkdy bere Alli lekce od Ivanoviče? (udělat tohle Wilshere, tak by se srandrovi rozkutálela i ta poslední kolečka, co mu ještě v hlavě šrotí)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

U Wilshera by to nikoho nepřekvapilo, protože ten člověk je chodící lidský odpad.

Reagovat
Svatej

A Ali?

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnatelné, Alli neovládá svoje emoce jenom na hřišti. Wilshere se chová kokotsky i mimo něj.

Reagovat
Azazelo RD

A umíš i tu o perníkový chaloupce?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jednu o cukrovém Jackovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tottenham potesil tuto sezonu pred sezonou som hral hcp na titul Tottenham +21bodov, Crystal +35 bodov(tito ma sklamali toto som bral ako tutovicu jak vino) aj ked sanca tam este je, ale pochybujem a utvrdil som sa v tom, ze radsej jebnut peniaze na charitu nez na Liverpool kde som hral +15bodov, vsetky tieto stavky mali kurz16 co je kvalitka urcite odporucam taketo stavky.

Ak chcete najlepsie kurzy tak urcite, ale nie robim si picu

Reagovat
terry

Je to jasný. O víkendu proti Spurs definitivně potvrdíme titul pro Leicester, a pak Foxes v posledním kole na Stamford Bridge symbolicky předáme pohár. Na to, jak to je zpackaná sezona, to zní jako pěknej závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ale PL nehraje.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A je dokvokáno

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa len bude kvokať, ak udržíme druhé miesto.

Reagovat
celeb

Reagovat
nani92

Leicester hrá ešte proti 3 mužstvám, ktoré teoreticky môžu mať budúcu sezonu nového manžéra..čiže sa MArtinez a LVG budú poriadne biť o miesto a Leicester dajú ľahko..nakoniec sa o všetkom rozhodne v poslednom kole

Reagovat
kiwwi

Vardy ban extended for a further game. Ruled out for the game at Old Trafford

http://www.theguardian.com/football/2016/apr/25/leicester-city-jamie-vardy-one-game-ban-improper-conduct?CMP=twt_gu

Reagovat
nani92

EDO

Reagovat
Busby babes

dyt jim to bez nej jde jeste lip.

Reagovat
iamek

David prece

Reagovat
Infernoqt

To je roztrháme. 1-0, Fuchs vlastní.

Reagovat
C-M@ster

Ranieri vypustí Ullou. S nadějemi na 4. místo je ámen.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli to je debile, sa ukazal sasek

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je pako

Reagovat
Counter

Už začíná chytat typickou tottenhamskou nesympatičnost no.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Lacko_Boh

toto nemôžeme Allimu vyčátať, one does not simply byť hrač Tottenhamu a sympaťak. To je ako vyčítať Isildurovi ze nehodil prsteň do Hory Osudu(WHL).

Aš nazg durbatulûk, aš nazg gimbatul,

aš nazg thrakatulûk, agh burzum-iši krimpatul.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

vám gunnerom musia niečo dávať do čaju. Konkrétne djourou, ty a Dominik.

Reagovat
Rssa

Myslím, že letos pijou z kalichu hořkosti.

Reagovat
Mastný Chobot

a všetci sme Slováci a pohľadní... náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

coraz trapnejsi a djourouovitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam rad tieto vase komenty, ale tomuto fakt nerozumiem, co chces povedat a ani co je na tom take vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som to myslel vazne,neviem na com sa smeju.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

Reagovat
Nikikrew

wow ty teda valis

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

keď je zmienka o sexe a Arsenale, môj all-time favourite:

https://pbs.twimg.com/media/CB7shJ2W0AAIdo2.png

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

máš zvláštny zmysel pre humor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
madridcan

Ej Counter, ale tu lietas zrazu ako omietkovy démon. Normalne ako za čias keď bol Arsenal prvy. Len tá pieseň z tvojej klávesnice sa od tých čias zmenila z Gottovych Zvonku stesti na tie od Patrovica...

Reagovat
Counter

Tak hlavně úsměv mám pořád stejný

Reagovat
madridcan

No úsmev....výraz!

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martínez’s position as Everton manager will be discussed this week by the club’s board of directors, with the Catalan struggling to save his three‑year tenure at Goodison Park. (Guardian)

http://i.imgur.com/7drHiqr.gif

Reagovat
Usty

K němu ještě Wenger a LVG a budu spokojenej.

Reagovat
Zaschrona

Co mi prijde docela drsne - Martinez je 4. nejdele slouzici PL manazer. O par dnu driv byl jmenovan Hughes, o necely rok driv Howe. O skoro 17 let driv Wenger... A v lete to zas prezije.

Reagovat
FUnk

v to vsichni verime

Reagovat
niflheim

Čas na velkolepý návrat Moyseyho

Reagovat
Zaschrona

do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Renato Sanches je snad fakt taky dobry, to nie je youtubeovsky hrac, takze tam mozme vycitat asi len to, ze mimoriadne fyzicky silny hrac a behavy, co urcite privitam.

Reagovat
Rssa

Tak mimoradne silny 176 cm vysoky a 18 let mlady hrac nejspise nebude. Jeho agentem je Jorge Mendes, tzn. prijde za vice nez 30 mega euro hryc, ktery odehral v portugalske lize vsehovsudy 23 zapasu.

Nevim jak tobe, ale mne se jevi jako typicky Mendesuv kun, ktery kdyz neskonci u vas, tak skonci ve Valencii, Atleticu a nebo tam, kde se usidli Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ked o nom nieco citam, tak to, ze je fyzicky silny hrac a v subojoch sa vyziva, v tomto ti asi nepostaci pozriet na wikinu, aky je vysoky...Neviem, mne sa zatial nejavi nijak vlastne, len citam o nom, ze su z neho v Portugalsku nadseni

Reagovat
Rssa

Tvrdim mimoradne silny. To je Yaya nebo Pogba. Muze byt silny v soubojich, ale to je i Veratti nebo byl Xavi.

Jako on to muze byt novy diamant, ale opravdu si nemyslim, ze takhle mlady a neprovereny hrac by mel stat vice nez 30 mega...leda ze by patril Mendesovi a Mourinho by mu opet udelal obchod.

Reagovat
iamek

Tak ja myslim, ze o nej bude jeste boj. Spekuluje se o Barcelone a Bayernu, ale i tak doufam, ze ho podepisem, protoze v FMku je uzasny a FMko nelze . Ne sledoval jsem ho letos par zapasu a fakt se mi libil. Cena je vysoka, ale jak rikas Mendes. Navic je mlady a bude o nej boj. Portugalci se zase napakuji. Bude to risk.

Reagovat
smazaný uživatel

FMko nelže, proto je tam Balotelli každoročně jeden z nejlepších útočníků světa.

Reagovat
kiwwi

to sa hovorilo aj o Martialovi (netvrdim, ze by tak mlady hrac mal stat tolko) a tych penazi velmi nelutujeme....riziko jak svina, ale ja osobne som radsej za take nakupy ako vysolit velke peniaze za nejaku skurvenu Di Mariu

Reagovat
Rssa

Martial nebyl riziko, to byl hrac provereny tezkou ligou. Tri sezony v acku, i kdyz zapasu nemel o moc vice, tak jeho prechod byl postupny. Renato hraje sotva rok, rychle vyletel a jak sam dobre vis, tak takove hvezdicky maji druhy rok daleko obtiznejsi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Pozri si ho niekedy... Je silný jak býk

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=MEYJo71GJTY

treba proti bayernu se toho nebal

Reagovat
Rssa

Videl jsem, takovy mlady Seedorf. Nizke teziste, tezko odstavitelny od mice...ale mimoradnou silu nevidim.

Reagovat
r.mrazik

tak na 18 let to je docela slusny...chodi do tela,neboji se souboju...preci jen to je jeste dite ..

ale samozrejme vieira nebo gattuso to neni

Reagovat
Busby babes

tak Gattuso byl taky mekota. pak stacilo jedno hostovani v Rangers...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Videl jsem ho hrat asi 3x letos, ale ve stredu hriste vzdy dominoval. Je jako kun i kdyz neni zrovna vysoky. Samozrejme cena bude opet prestrelena jako vzdy, ale risknul bych to. Treba dopadne jako Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanches je vybornej.

Reagovat
EXoRcIsT

co Sanches ja chcem Andre Gomesa z Valencie

Reagovat
niflheim

1000. za kvalifikaci MU do LM

Jen doufám, že to nebude na úkor City, která následně vyhraje LM, přičemž Liverpool vyhraje EL

Reagovat
iamek

Kdyz skoncime ctvrti misto City a Liverpool vyhraje EL, tak jde pet tymu do LM ? Vcetna nas ? A kdyz skoncime ctvrti a ukor City a vyhraje Liverpool EL a City LM, tak jdeme, tak lede do prdele ?

Reagovat
fenixLFC

presne tak

Reagovat
niflheim

Jop

Reagovat
iamek

Tak nez scenar cislo dve, tak to radsi az skoncime pati

Reagovat
PP

co to je za přiblblý příspěvek?? Vždyť je odjakživa jasné, že 4. flek patří nám!!

Reagovat
Free_player

Tak už je to asi fakt jasný ... no, ale i skončit druhý je pro nás snový

Reagovat
niflheim

Stejně jste ten titul nechtěli

Reagovat
Free_player

nechtěli takhle na nás aspoň bude příští sezonu menší tlak a budeme líp zvládat

Reagovat
Marv

Je tu vůbec někdo z nefandů Tottenhamu, kdo nepřeje titul Leicestru, ale slepicím?

Reagovat
FUnk

counter, jenom to si to nechce priznat

Reagovat
Counter

Reagovat
Realita

dřív jsem jim přál, ale jakmile jsem zjistil, že je to židoklub, tak rozhodně ne!! Navíc Leicester je taková pohádka a Ranieri tak sympatický pán, že nezaujatý jim nemůže nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

to je hrozna blbost s tim ze jim clovek nemuze prat, ja jim to treba nepreju...

samozrejme ze jsem rad ze to urvou na ukor Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

sunfiels

Reagovat
SunFells

Furt se ptejte.

Reagovat
C-M@ster

Seš hroznej Morous, Eriku. Ale chápu to, kluk z vesnice, tak holt fandíš slepicím.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Je tu vůbec někdo z nefandů Lestru, kdo nepřeje titul Spurs, ale Lestru? odpoved: Ne, neni vsichni fandi lestru.

Reagovat
PP

tak u nás - ARSEnalistů to je pochopitelné.. Nicméně ptát se a pak si sám odpovědět..

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu vůbec někdo z nefandů Tottenhamu, kdo je normální?

Reagovat
pa3ce

*z fandů

Reagovat
PP

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fff

Reagovat
Diego2

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eL

Titul nerozhodne výhra lišek nad united ale prohra spurs na chelsea

Reagovat
icemike

Volba Spurs vs Lestr . To je jak prezidentská před lety. Měli jsme kvalifikovaneho, vzdělaneho knížete, který ale koktal a usne i na cestě výtahem z přízemí do sklepa. A na druhé straně takový laskavý ožralý děda aka buran z Vysočiny. A kdo měl víc sympatií u voleb?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalifikovaneho, vzdělaneho knížete

Reagovat
icemike

Víceméně

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc abstinenta.

Reagovat
Svatej

kdo z nich je Lestr ?

Reagovat
icemike

Zeman, jako prezidenta ho nikdo nechtel,ale pořád lepší jak kníže...toliko k přirovnání s EPL

Reagovat
niflheim

1100. za Rashforda a Martiala

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icemike

Myslím,že by je united prodali levněji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele