Premier League - souhrn 3. kola

30.08.2014, 15:45, aktualizováno 31.08.2014, 19:03
Komentáře a souhrny
Manchester United znovu nedokázal naplno bodovat a ze hřiště Burnley si odváží pouze bod. Městský rival ManCity překvapivě padl se Stoke, Swansea si drží stoprocentní bilanci a totéž platí o Chelsea, která zvládla divokou přestřelku na půdě Evertonu. Liverpool veze tři body ze hřiště Tottenhamu, vyhrála také Aston Villa, Arsenal veze z Leicesteru bod...

Leicester City - Arsenal FC 1:1

31.08.2014 17:00

Góly: 22. Leonardo Ulloa - 20. Alexis Sánchez

Leicester patrně nebude patřit ke kandidátům na poháry, dost možná se naopak zapotí v boji o záchranu. Jejich domácí chrám nicméně může sehrát v boji o nejvyšší příčky velkou roli. Dnes Foxes uhráli remízu s jedním z kandidátů na titul, londýnským Arsenalem.

Úvod zápasu nenabídl příliš pohlednou podívanou. První čtvrthodinu se týmy jen oťukávaly - plynulost hry navíc vážně narušil střet dvou důrazných hlavičkářů Jeffa Schluppa a Laurenta Koscielnyho, po němž se pět minut nehrálo. Až v minutě osmnácté se k zajímavé ráně odhodlal Riyiad Mahrez a jen těsně minul Szczesnyho branku.

Pak se začaly dít velké věci. Skóre nejprve otevřeli hosté, jmenovitě Alexis Sánchez. Yaya Sanogo sice po lahodném dloubáčku Cazorly trefil pouze Schmeichela, ale odražený míč dokázal Chilan dostat do sítě. Už dvě minuty poté ovšem odpověděl Leonardo Ulloa, jenž hlavou dokázal přetavit v gól povedený Schluppův centr. 1:1 a hrálo se zase od začátku.

Na pořádnou fotbalovou akci si však museli diváci počkat až do druhého dějství. Po osmi minutách hry to byl překvapivě domácí celek, kdož byl velmi blízko vedoucí brance. Ulloa dostal míč do vápna, dokázal vykoupat skluzujícího Chamberse, ale následnou střelu poslal pouze do boční sítě.

Arsenal nicméně tahle obrovská příležitost probrala a vzápětí se jala k protiútoku. Monrealův postup vyšperkoval levý obránce přihrávkou do vápna na Sanoga, který však ztroskotal na vyběhnuvším Schmeichelovi.

S ubíhajícím časem se nicméně tlak hostí nestupňoval, ve hře byl naopak i Leicester, byť si dlouho nemohl vytvořit žádnou šanci. Sedm minut před koncem zápasu ale musel Arsenal zachránit Szczesny, jenž parádním zákrokem zabránil ve skórování Vardymu. V nastavení byli domácí dokonce lepším týmem, ani střela Drinkwatera však rozhodnutí nepřinesla.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:3

31.08.2014 14:30

Góly: 8. Raheem Sterling, 49. Steven Gerrard (pen.), 60. Alberto Moreno

Jubilejní stý zápas na lavičce Brendanu Rodgersovi vyšel naprosto fantasticky. Na hřišti dosud stoprocentního Tottenhamu vyhrál jeho Liverpool lehce 3:0 a svého soupeře dokonce předstihl v tabulce. Debut si navíc stihl odbýt nový muž z AC Milán Mario Balotelli.

Super Mario byl v prvním poločase významnou postavou, nikoli však veskrze pozitivní. Už ve třetí minutě přitom mohl svůj debut oslavit tím nejkrásnějším způsobem - Sturridgův centr prodloužil hlavou do prostoru tří tyčí, kde však stál připravený Lloris. Balotelli si pak neporadil ani s dorážkou.

Mrzet ho to však nemuselo, neb za dalších pět minut už Liverpool vedl. Sturridge vyslal Hendersona, ten oslovil na zadní tyči nabíhajícího Sterlinga a mladičký ofenzivní univerzál bez větších potíží otevřel skóre. Odpověď v podobě vyrovnání odmítl Adebayor, jenž lobem v dobré pozici atakovat jen horní síť.

Až na jedinou dělovou ránu Chadliho v závěru úvodního dějství už Tottenham v ofenzivě mlčel, naopak v zadních řadách měl problémů až nad hlavu. Velké pestvo činil v obraně domácích Daniel Sturridge, byť jeho dva pokusy mířili těsně vedle, respektive do prostorů, kam Lloris dosáhl.

Francouzský gólman měl však obrovské problémy v rozehrávce a měl velké štěstí, že jedna z jeho tří chyb neskončila větším problémem. Na největší si zadělal, když při snaze o přerušení útoku Liverpoolu namazal míč na nohu Balotellimu. Italský forvard ale pokračoval v zakončovací bídě a prázdnou branku minul o dobrých deset metrů.

Kontroverzní fotbalista na hrací ploše vydržel ještě patnáct minut, ale při odchodu už si mohl šťastně pobrukovat. Liverpool totiž za tu dobu stihl zvýšit na 3:0. Hned zkraje poločasu upadl po lehkém kontaktu s Dierem Allen a Gerrard penaltu proměnil. Po hodině hry pak nový muž na hřišti Andros Townsend přišel o míč v souboji s Morenem a levý bek hostujícího celku se zastavil až při oslavách u sektoru fanoušků Reds.

Zoufale slabý Tottenham mohl prohrát dokone ještě větším rozdílem, to by ale musel být Sturridge přesnější v zakončení a Sterling alespoň zakončit. Stále ještě 19letý křídelník obehrál ve vápně celou obranu, ale tváří v tvář Llorisovi prakticky brankáři Spurs jen přihrál míč do náruče.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Hull City 2:1

31.08.2014 14:30

Góly: 14. Gabriel Agbonlahor, 36. Andreas Weimann - 74. Nikica Jelavić

Skvělý start do sezóny má Aston Villa. Precizně organizované mužstvo vedené hvězdou světového šampionátu Ronem Vlaarem si dnes doma vyšláplo na Hull City a se ziskem sedmi bodů ze tří utkání má nyní před sebou už jen Chelsea a Swansea. O góly se dnes postarali Gabriel Agbonlahor a Andreas Weimann.

Villans do utkání doslova vlétli a už ve druhé minutě se málem radovali ze vstřelené branky. Autorem mohl být Fabian Delph, jenž po precizní přihrávce do vápna vypálil do levé tyče. Domácí se přesto radovali poměrně brzy. Neuplynula ani čtvrthodina, když Gabriel Agbonlahor zakončil pěknou kombinaci N’Zogbii s Weimannem přesnou střelou k tyči.

Druhou trefu pak v šestatřicáté minutě přidal sám rakouský univerzál Andreas Weimann. Chybu v rozehrávce Hullu totiž Aston Villa využila dokonale. Weimann pak jen počkal na zpětnou přihrávku Richardsona do nitra šestnáctky a pohodlně zvýšil na 2:0.

Svěřenci Paula Lamberta mohli koneckonců do poločasu vést ještě výrazněji, střelec první branky Gabriel Agbonlahor pálil pět minut před přestávkou do připraveného McGregora. Ještě blíže byl v závěru úvodního dějství Ashley Westwood, jehož přímý kop skončil na tyči.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se však herní obraz naprosto změnil. Hull, který v prvním poločase ani jednou netrefil branku, prověřil Guzana v bráně Villans hned třikrát. Snížení však přišlo až čtvrt hodiny před koncem, kdy Jelavićova hlavička po centru Quinna skončila v síti poté, co se o to notnou tečí zapříčinil Cissokho.

Prakticky vzápětí mohlo být vyrovnáno. Gólman Villans se opět mohl jen koukat na výbornou hlavičku Paula McShana, jíž chybělo pár decimetrů, aby skončila pod břevnem a v síti. I díky tomu tak může tříbodový zisk slavit domácí celek z Birminghamu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 3:6

30.08.2014 18:30

Góly: 45. Kevin Mirallas, 69. Steven Naismith, 76. Samuel Eto'o - 1. Diego Costa, 3. Branislav Ivanović, 67. Séamus Coleman (vl.), 74. Nemanja Matić, 78. Ramires, 90. Diego Costa

Neskutečná fotbalová show se naskytla tomu, kdo dnes v podvečer dorazil do Goodison Parku. Fantastická podívaná s devíti brankami nakonec přinesla tři body Chelsea, která rozstřílela Everton 6:3. Pět branek přitom padlo během necelých 11 minut; tři z nich během pouhých 212 vteřin...

Everton takovouhle "latu" dostal po pěti letech, kdy si na něj vyšlápl Arsenal. To Chelsea občas "set" soupeři uštědří, o čemž by mohl vyprávět i zmíněný londýnský rival. Venku je to však pro Mourinha a spol. výjimka - naposledy dostal "kanára" před čtyřmi lety Wigan.

Blues derby navíc nikdy v historii nenabídlo více gólů než dnes. Jen v září roku 1932, kdy ještě bránili jen ti, kdož brankáři nevěřit si dovolili, zničil Everton Chelsea v poměru 7:2. Dnes nicméně založil na neskutečnou show už začátek duelu.

Ve třetí minutě totiž mohli fanoušci Evertonu třímat hlavu v dlaních a proklínat celý svět. Po pouhých 35 vteřinách zafungovala spolupráce dvou letních posil Fabregase s Costou - záložník vyslal za obranu dokonalou kolmici a ještě ve čtvrtek zraněný útočník s jistotou prostřelil Howarda. A za další dvě minuty už vedla Chelsea 2:0, když se po Ramiresově příhře do vápna prosadil nebývale potentní obránce Branislav Ivanović.

Posléze se ale herní obraz otočil, Toffees začali hrát aktivněji, naopak Chelsea zalezla hlouběji do bloku a pečlivě bránila. Přesto měla velké štěstí, když po rohovém kopu rozezvonil Lukaku břevno. Distin následně dostal míč do branky, jenže v době Lukakuovy hlavičky se nacházel v ofsajdu. S úspěchem se pak nesetkala ani utěšená rána Naismithe zpoza, jež zamířila těsně vedle.

Everton byl ve výborné atmosféře na Goodison Parku lepším týmem i nadále, a defenziva hostí byla pevná. Dopředu se nicméně Chelsea vydávala opatrněji, až po půl hodině hry zahrozil tečovanou střelou Fabregas. Domácí však přece ještě do poločasu udeřili, Colemanův nadýchaný centr z pravé strany proměnil nechytatelnou hlavičkou Kevin Mirallas.

I do startu druhé půle nastoupili aktivněji hráči Evertonu - první gólovou šanci měl přesto Diego Costa. Po chybě domácích v rozehrávce se míč přes Fabregase dostal až k bývalému střelci Atlética, jenž postupoval z úhlu sám na gólmana. Howard však jeho pokus o obstřelení skvěle vypíchl nohou. Stejný souboj vyhrál americký brankář i chvíli poté, co Costa z otočky pohotově pálil do připraveného strážce svatyně.

Když se ovšem do věci začala plést i smůla, byl muž s nepřehlédnutým plnovousem bezmocný. Hazardův průnik kolem McCarthyho byl bystrý, stejně jako jeho zpětný pas, jenž si smolně srazil do sítě Seamus Coleman. Kontaktní gól však přišel okamžitě, McGeady prošel středem hřiště, nezformovanou obranu překonal lehkým pasem na Naismithe a ten pohodlně na zadní tyč snížil na 2:3.

Rychlá změna skóre na obou stranách, to není zas až tak nevídaný jev, obrana skórujícího celku není plně koncentrována a přijde trest. Co však Goodison Park zažil mezi 74. a 77. minutou, to v Premier League nemá obdoby - budu proto stručnější.

Minuta 74: Obléhání obrany Evertonu už nebavilo Nemanju Matiće, zoufale nedostoupený si přehodil míč na levou nohu a ranou o tyčku zvýšil na 2:4. Minuta 76: Přímý kop Bainese jemnou hlavičkou prodloužil střídající Eto’o a Courtois se natahoval marně - 3:4. Minuta 77: Ramires si narazil s Matićem a špičkou kopačky propálil z úhlu Howarda - 3:5.

Šílené pasáži utnul tipec až skvělý Thibaut Courtois, jenž krásnou kombinaci Evertonu v čele se zakončujícím Mirallasem překazil fantastickým reflexivním zákrokem - a míč skončil na tyči.

Definitivní tečku za historickým zápasem učinil ten, kdo jej celý už po půlminutě načal. Po chybě nešťastného Besiće, jenž byl v tu chvíli na trávníku pár vteřin, postupoval na bránu Mikel, jenž míč šikovně předal Diegu Costovi. Kanonýr Chelsea ošálil Distina i Howarda rychlou kličkou a se štěstím uzavřel na konečných 3:6 pro Chelsea.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 1:3

30.08.2014 16:00

Góly: 27. Mark Noble - 45. Morgan Schneiderlin, 68. Morgan Schneiderlin, 83. Graziano Pellè

Ronald Koeman si se Southamptonem připsal své první ligové vítězství na anglické půdě, o to cennější, že se urodilo na hřišti soupeře a ještě z nepříznivého stavu. O výhru 3:1 na půdě West Hamu se postaral dvěma zásahy Morgan Schneiderlin, jehož v závěru pojišťující brankou doplnil Graziano Pellé.

Kde jsou ty časy, kdy dával francouzský středopolař veřejně najevo svou nespokojenost s masivním odchodem svých spoluhráčů, aniž by se mu dostalo stejné příležitosti, a necítil být se dostatečně duchem přítomen na účast v zápasech Saints... Pravda, pořád tady ve vzduchu jeho možný odchod visí, ovšem v sobotním zápase na Boleyn Ground to byl právě Schneiderlin, kdo se velkou měrou zasloužil o cennou výhru svého klubu.

Dalším sobotním pozitivem je pro Koemana výborný výkon Graziana Pellého, osmimilionové náhrady za Rickieho Lamberta z Feyenoordu. Když sedm minut před koncem potvrdil vedení Saints třetím gólem, mnozí fanoušci Hammers začali znechuceně opouštět své sedačky. Sam Allardyce rozhodně neprožil ideální týden, neboť si dneškem připsal již druhou porážku v řadě. Tu první mu udělil třetiligový Sheffield United v Capital One Cupu, byť až skrze penaltový rozstřel.

Saints, kteří do zápasu šli s pohárovou výhrou nad Milwallem, byli zpočátku lepším týmem na hřišti. Více než v samotném zápase se Hammers předvedli bezprostředně před jeho začátkem, kdy fanouškům na stadionu představili novou posilu zvučného jména - na hostování do konce sezony totiž přišel z Barcelony Alex Song. Až po dvaceti minutách hry dokázali domácí ohrozit Frasera Forstera prostřednictvím Vaz Teho střely z bezprostřední blízkosti.

Sedm minut nato však někdejší brankář Celticu nezmohl nic s ranou Marca Noblea. Ta sice letěla z poměrně úctyhodné vzdálenosti, ovšem cestou změnila trajektorii díky teči hostujícího stopera Yoshidy mimo Forsterův dosah. Saints se pokusili okamžitě odpovědět hlavičkou Pellého, kterou až na brankové čáře musel odkopávat Cresswell. Ještě do poločasu se za svou snahu také dočkali vyrovnání. Přímý kop Tadiče ještě skrumáž těl před Adriánovou brankou prodloužila na zadní tyč, kde číhal osamocený Schneiderlin a pohotově nadvakrát srovnal na 1:1.

Po změně stran se s trochou nadsázky hrálo jen na jednu branku, tu domácí. Saints byli lepším týmem, svého soupeře ve středu pole přehrávali a vytvořili si několik slibných šancí. S Longovou i Tadičovou ranou z hranice šestnáctky si ještě Adrián poradil, a když inkasoval z hlavy Pellého, zachránil jej (správně) odmávaný ofsajd, ovšem gól hostů visel ve vzduchu. Nakonec se Southampton prosadil po další standardní situaci. Nakrátko rozehraný rohový kop zastihl defenzivu Hammers v nedbalkách, čehož James Ward-Prowse využil k přesnému centru do šestnáctky na nabíhajícího Schneiderlina, jenž na přední tyči uklidil míč do sítě podruhé. Když pak v 83. minutě zakončil Pellé svůj kvalitní výkon okamžitou dorážkou po vyboxovaném centru Clynea, bylo o rozdělení bodů jasno. Z poloprázdných tribun Boleyn Groud se tak v závěru neslo k trávníku bučení, které pro Sama Allardyce nevěstí nic dobrého.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Sunderland AFC 1:0

30.08.2014 16:00

Góly: 45. Charlie Austin

QPR si zajistilo první body v nové sezoně, o nichž rozhodl jediný gól. Ve druhé minutě nastaveného času první půle se o vedoucí branku postaral Charlie Austin, který byl ve správnou chvíli na tom správném místě a hlavičku Leroye Fera poslal neomylně do sítě.

Sotva sudí Robert Madley odměřil na svých hodinkách minutu času, dočkali se diváci na Loftus Road první velké šance. Po levé straně pronikl Wickham a přihrávkou do šestnáctky oslovil nabíhajícího Patricka van Aanholta. Jeho přízemní střela skončila tak půl metru vedle tyče. Sunderland ale musel také bránit, protože šance Austina mířila do sítě. Naštěstí pro hosty se na brankové čáře zjevil Connor Wickham a míč odpálil mimo.

Hodně práce měl zejména brankář Robert Green, který už po deseti minutách musel předvést velmi reflexivní zákrok. Jako hbitá šelma zachytil míč, který od Stevena Fletchera naběhnuvšího do pokutového území postupně změnil směr a málem mířil do brány. Hostující Sunderland začal stále více kousat a například rána Connora Wickhama měla slibné parametry. Hosté ještě reklamovali teč jednoho z domácích, ale sudí jejich prosbě nevyhověl.

Domácí fandy mohl rozjásat holandský záložník Leroy Fer, který po půlhodině hry napřáhl z dvaadvaceti metrů k ráně a tu zastavilo až břevno. Podobný kousek chtěl napodobit Wickham, ale jeho skákavá rána se mezi tři tyče nakonec nevešla. Pět minut před oficiálním odchodem do kabin se pokoušel prosadit Austin, který se ocitl tváří v tvář Mannonemu. Poprvé mu to ale nevyšlo. Radoval se až napodruhé, když poslal QPR do vedení. Barton zahrával rohový kop, našel hlavu Fera, který nahrál nabíhajícímu Austinovi. Tomu už nedělalo problém napálit míč do sítě - 1:0.

Sunderland se ale nevzdal a hodlal se poprat o svou šanci na bodový přísun. Pokoušel se o to například bek Vergini, který si naběhl na centr ze strany a brankář Robert Green měl hodně co dělat, aby jeho volej k tyči vytěsnil mimo. Jenže druhá půle postrádala jakékoli tempo a divák se v podstatě dočkal jen několika rychlých kontrů, střídání Zamory za střelce Austina a několika dlouhých minut pozvolného kombinování.

Po zákroku Bartona na pronikajícího Giaccheriniho se dostalo hráčům hostí šance zahrávat přímý volný kop. Centr Larssona skončil pouze u domácí obrany. Hráči QPR naopak využili příležitost a zaútočili. Zamora nahrál Hoilettovi, který popoběhl před šestnáctku a tam míč Zamorovi vracel. Do věci se ale v pravý čas vložil Vito Mannone, který skvěle vyběhl a míč odpálil daleko od své brány. Závěrečné minuty vyšly opět lépe domácímu celku, zvláště příchod Zamory byl oživením neuspořádané hry. Právě Zamora nahrával volnějšímu Traoremu, který ale míč poslal vedle. V poslední zoufalé akci Sunderlandu se objevil Giaccherini, který ale ztroskotal na brankáři Greenovi.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Crystal Palace 3:3

30.08.2014 16:00

Góly: 37. Daryl Janmaat, 73. Rolando Aarons, 88. Mike Williamson - 1. Dwight Gayle, 48. Jason Puncheon, 90+5. Wilfried Zaha

V nečekanou a dramatickou přestřelku se zvrhlo utkání Newcastlu s Crystal Palace, kde góly padaly od první do poslední minuty, a to doslova. Když už to vypadalo, že nástup jednoho mladého křídelníka zajistí výhru Newcastlu, přišla řada na podobně laděného mladíka na straně druhé. Konečný výsledek 3:3 nakonec lépe vyznívá pro hosty z Londýna, kteří srovnali až v páté minutě nastavení.

Neil Warnock si rozhodně odbyl pestrý návrat na trenérskou lavičku Eagles. Trvalo pouhopouhých jednatřicet vteřin, než mohl nástupce Tonyho Pulise dát najevo svou první gólovou radost. Střelu Chamakha sice Tim Krul s vypětím všech sil vytěsnil na tyč, ovšem na dorážejícího Gaylea už byl i nizozemský brankář krátký. Newcastle se pustil do obléhání branky soupeře, dostal se až k 70% držení míče, ovšem dlouho z toho nevznikla ani pořádná šance.

Přesto ještě do poločasu Magpies přece jen dokázali skórovat, vůbec poprvé v nové sezoně. Postaral se o něj pravý bek Daryl Janmaat, jenž v klubu nahradil Mathieu Debuchyho. Díky dobré práci Cabelly v šestnáctce Eagles se nizozemský reprezentant dostal hned ke dvěma střelám, z nichž ta druhá si už našla cestu až za Speroniho záda. Tečí k ní nešťastně přispěl obránce hostí Martin Kelly.

Když už se zdálo, že s vyrovnáním Newcastle nabude sebevědomí a strhne v druhé půli výsledek na svou stranu, přišla tvrdá rána číslo dvě. Jason Puncheon hned tři minuty po změně stran vyslal svou levačkou nepříjemnou střelu, která prošla mezi nohama Fabricia Colocciniho a zapadla za bezmocného Krula. Neil Warnock si mohl gratulovat - v minulosti jej právě Puncheon ostře veřejně kritizoval, ovšem zkušený manažer očividně nemíní v podobné roztržce pokračovat a první ovoce shrábnul již nyní.

Nyní se konečně dostáváme k oněm dvěma mladým křidelníkům. Při aklimatizačních výkonech zvučných posil De Jonga s Cabellou sáhnul Alan Pardew na lavičku pro odchovance a čerstvého reprezentanta do jednadvaceti let, Rolanda Aaronse. Ten nejprve hlavou po rohovém kopu vyrovnal na 2:2 a chvíli nato zařídil i obrat skóre. Střelcem třetí branky sice je stoper Mike Williamson, ovšem celá akce vznikla právě od Aaronse, jenž po vymíchání beka Mariappy krásnou technickou ranou na vzdálenou tyč jen smolně trefil vnitřní část brankové konstrukce. Sám Williamson dokonce v tu chvíli vítězně zvedal ruce nad hlavu, poté se však probral a zblízka míč doklepl do odkryté branky.

Jenže ani to nebylo všechno. Stejně jak Eagles zápas začali, tak jej i ukončili - gólem. Po standardní situaci obrana Newcastlu zaspala a nechala jak volně hlavičkovat stopera Danna, tak zakončit nabíhajícího Zahu již v hloubi vlastního pokutového území. Neil Warnock si mohl užít pořádnou oslavu spolu se zbytkem lavičky i půldruhým tisícem fanoušků Crystal Palace, kteří se do Newcastlu vydali podpořit svůj tým. Odjíždět mohou spokojení, viděli krásný zápas, v němž jejich miláčci navzdory předpokladům neprohráli.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 0:1

30.08.2014 16:00

Góly: 58. Mame Diouf

Obrovské překvapení se urodilo na Etihad Stadium, kde domácí Manchester City hostil Stoke. Ten dosud za šest let v Premier League zavítal do Manchesteru dvanáctkrát a všechny zápasy prohrál. Na City dokonce nikdy neskóroval. Až dnes dokázal vsítit branku Mame Biram Diouf, a co víc - vítěznou.

Manchester City loni atakoval střelecký rekord Chelsea ze sezóny 2009/10, obzvláště doma bylo pravidlem, že jednou za čas svého soupeře rozstřílel na maděru. Dnes nicméně nedal ani gól, což se stalo teprve podruhé v posledních 71 (!) domácích kláních.

Stoke mohlo už v prvním poločase kopat penaltu poté, co Kolarov neobratně kontaktoval Dioufa ve vápně Kolarov, ale píšťalka sudího zůstala němá. Srbský bek byl u nejdůležitějšího momentu i na druhé straně, když po jeho skvělém pasu pálil do břevna Yaya Touré. To byl už nastavený čas úvodního dějství - a pro Citizens první pořádná šance.

Rozhodnutí si schoval na 58. minutu Mame Biram Diouf, jenž tři roky v Manchesteru působil - na Old Trafford. Po rohovém kopu domácích se chopil míče, při sedmdesátimetrovém sprintu utekl Kolarovovi, poté poslal na párek i posledního bránícího Fernandinha a poměrně slabou střelou na přední tyč nachytal na hruškách brankáře Harta - 0:1. Diouf mohl sám zvýšit dokonce na 2:0, o chvíli později měl šanci po spolupráci s Peterem Odemwingiem, jenže mu ke štěstí scházelo pár decimetrů.

Mrzet ho to však nemuselo, protože domácí byli v dnešním utkání nebývale slabí v ofenzivě (či Potters tak defenzivně silní?). Mizérii Citizens deklaroval ještě Yaya Touré, jenž se v závěru pokoušel vymodlit penaltu simulací - byl však Lee Masonem prokouknut a oceněn jen a pouze žlutou kartou

Více informací k zápasu

Swansea City - West Bromwich Albion 3:0

30.08.2014 16:00

Góly: 2. Nathan Dyer, 24. Wayne Routledge, 71. Nathan Dyer

Suverénní jízda Swansea v úvodu Premier league nebere konce ani po třetím kole. Díky brance Dyera z druhé minuty se svěřenci Garryho Monka proti West Bromwichi rychle dostali do vedení, které už ve zbytku utkání nepustili, ba naopak ještě přidali další dva zásahy a vyšvihli se s plným bodovým ziskem na první místo tabulky.

Hosté z Birminghamu, kteří se v minulé sezoně jen tak tak zachránili sedmnáctým místem, mají oproti Swans o celých sedm bodů méně a stále čekají na svou první výhru v novém ročníku. Jestli se nové posily Baggies rychle nechytí, čeká manažera Irvina další nelehký úkol vybalancovat konečné postavení znovu na té správné, nesestupové straně...

U všech tří branek Labutí z prvních dvou ligových kol byl Gylfi Sigurdsson, ofenzivní záložník s vytříbenou technikou, jímž pohrdnul Tottenham a nechal jej odejít zpět do velšského klubu. Nikoho by tak nemělo překvapit, že to byl islandský reprezentant, kdo měl přímý podíl na prvním gólu do sítě Baggies. Díky krásné kombinační akci mezi Sigurdssonem, Bonym a Dyerem se poslední jmenovaný dostal po Sigurdssonově patičce k zakončení do odkryté brány z ostrého úhlu, které suverénně zakončil.

Diváci na Liberty Stadium snad ani nedoufali, že by mohl přijít další, ještě krásnější gól. Wayne Routledge je ještě do poločasu perfektně vyvedl z omylu. Zatímco s centrem Dyera si obrana WBA prostřednictvím Dawsona poradila, odhlavičkovaný míč si těsně před šestnáctkou vzal do správy někdejší záložník Newcastlu a ekvilibristickým volejem přesně k pravé tyči nedal nebohému Fosterovi pražádnou šanci zasáhnout - 2:0.

Přestože před zápasem Garry Monk vychvaloval možné přednosti změny rozestavení na 4-4-2, první půle sobotního zápasu jasně ukázala, že opustit to současné s jedním hrotem se Sigurdssonem za zády a dvěma aktivním křídelníky po stranách by byl neodpustitelný hřích. To na druhé straně připadá momentálně v úvahu takřka cokoli - WBA totiž doposud nakupovali nejvíce ze všech klubů Premier league. Z posil birminghamského klubu by se už dala postavit rovnou celá zbrusu nová jedenáctka, alespoň pokud se definitivně potvrdí příchod argentinského křídla Sebastiána Blanca.

Jiná, blyštivější a o poznání dražší posila, Brown Ideye, již do základní sestavy Baggies nakoukla, a bylo to zatím jedno velké zklamání. Nigerijského útočníka slupla obrana Swans jako malinu, i když je na místě dodat, že podpora jeho spoluhráčů byla mizivá. Domácí jasně dominovali a otázkou byl jen konečný počet nastřílených gólů ve Fosterově síti. Třetí a poslední zásah přidal po změně stran znovu ve velké formě hrající Dyer, jehož do samostatného úniku nevysunul nikdo jiný než Gylfi Sigurdsson. Islandský záložník se momentálně po třech kolech těší bilanci jednoho gólu a čtyř asistencí, nejvíce z celé ligy.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester United 0:0

30.08.2014 13:45

Góly: -

Ani Ángel di María při svém debutu v novém dresu nepřinesl Manchesteru United první soutěžní vítězství v začínající sezoně, svěřenci Louise van Gaala pouze bezbrankově remizovali na půdě nováčka z Burnley. Argentinský záložník sice patřil k tomu lepšímu, co dnes hosté vyslali na trávník, největší příležitost ke skórování však měli Clarets, hned když v úvodu Jones trefil břevno...

Di María se ve svém prvním utkání po přestupu z Realu Madrid začlenil do středu zálohy Rudých ďáblů, tedy po bok Juana Maty a Darrena Fletchera. K postranním čarám se znovu postavila dvojice Valencia-Young, na hrotu útoku pak operovali Rooney s van Persiem. Uběhlo ovšem pouze pět minut a United mohli prohrávat. Jeden z trojice hostujících stoperů, Phil Jones, fauloval v nebezpečné blízkosti šestnáctky Jutkiewicze a daroval tak Burnley zajímavou příležitost. Té se chopil jiný Jones, domácí David, a po jeho parádní ráně se rozezvučelo za bezmocným de Geou břevno!

Debutující hvězdný Argentinec mezitím svou první přihrávku pokazil, ve dvanácté minutě už ale ukázal, na co se mohou fanoušci United v následujících letech těšit. Di María parádní průnikovou přihrávkou nalezl za obranou Burnley van Persieho, ten si zpracoval míč na prsa a zakončil, gólman Heaton byl však proti otevření skóre. Pak to po dalším pasu od di Maríi zkoušel Mata, jeho zakončení ovšem včas zastavil dobře postavený Arfield.

Domácí po delší době zahrozili souhrou Jutkiewicze s Arfieldem, druhý jmenovaný však z dobré pozice hlavičkoval nepřesně. O zajímavé momenty i nadále rozhodně nebyla nouze, Jonesův parádní volej ale vyškrábl de Gea na rohový kop. Van Persieho ještě do poločasu zablokoval Shackell, Arfield na druhé straně trefil jen Evanse a když si oba celky v krátkém časovém úseku zkoušely vymodlit penaltu, sudí Foy tyto prosby nevyslyšel.

I po přestávce platilo, že hosté si byli čas od času schopni vytvořit zajímavou situaci, obětavě hrající Clarets ale všechny akce včas dokázali zastavit. V sedmapadesáté minutě už to vypadalo, že se Red Devils konečně dočkají kýžené branky, po střele van Persieho ovšem za již překonaného Heatona na brankové čáře zaskočil Marney! Hned o dvě minuty přispěchal Nizozemec s další možností, tentokrát ale svou hlavičku poslal těsně nad branku.

Burnley se opět připomnělo střelou Taylora, se kterou si musel poradit de Gea. V sedmdesáté minutě zápas skončil pro di Maríu, jehož na hrací ploše nahradil Anderson, nejblíže gólu ale byli United ve zbývající části zápasu po centru Valencii, jenž si málem srazil do vlastní sítě Taylor. A tak když se pak hosté nedočkali ani penalty po ruce Barnese, rozešly se celky Burnley a Manchesteru United bezbrankovým smírem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC330011:49
2.Swansea City33006:19
3.Aston Villa32103:17
4.Manchester City32015:26
5.Liverpool FC32016:46
6.Tottenham Hotspur32015:36
7.Arsenal FC31205:45
8.Southampton FC31114:34
9.Hull City31113:34
10.Stoke City31112:24
11.West Ham United31024:53
12.Queen's Park Rangers31021:53
13.Sunderland AFC30213:42
14.Manchester United30212:32
15.Leicester City30213:52
 Newcastle United30213:52
17.Everton FC30217:102
18.West Bromwich Albion30212:52
19.Crystal Palace30125:81
20.Burnley FC30121:41

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2026)

Přidat komentář
fajdax

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Nevím jak vy, ale já mám LVG čím dál raději

Reagovat
bayern987

Sympaťák.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
k0udy

Genius, myslíš že mu dojde že 3-5-2 vůbec nefunguje dříve než v zimě?

Reagovat
vladis271

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kenneth

LVG

Reagovat
One-Real

Nerozumím té skepsi fandů Manchesteru, kor po dnešku. Důležitý bod na hřišti konkurenta v boji o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Aspon nieco vtipne si mohol dat

Reagovat
wild

kurva tito vtipalci po kazdom kole

Reagovat
MySch017

Takých kokotov ako si ty by som kopal do hlavy...skurvysyn!!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zdechlina

Ještě se tu rozbreč

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
One-Real

no tohle

Reagovat
smazaný uživatel

ale že si ho vytočil zrovna ty, pritom každý jeden komentár k diskusii je taký istý.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj komentár bol presný, neviem čo ho urazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí napsat vulgaritu a místní puberťáci se můžou umlátit

Reagovat
Ferguson6

Podľa mňa sa smejú skôr nad jeho hlúposťou.

Reagovat
MySch017

Tak ja sa vo Švajčiarsku silou-mocou snažím na blbom mobile nájsť poriadny link na pozeranie -ápasu, tie "hviezdy" to doserú zas a znova a potom tu ide nejaký hotentot po 3 kolách písať chujoviny o záchrane....áno, už som kľudný

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Koukám, že jsi úplně klidný po dnešní remízce s Burnley

Reagovat
Switchback

Reagovat
CHONG

Na tvým místě bych buďto vyměnil doktora a nebo bych si nechal předepsat jiný prášky.

Reagovat
MySch017

Buď originálny, toto je otrepané

Reagovat
One-Real

No zato ty jsi se vybrecel uzasne originalne.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klid

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
mickey mouse

ať ti cévka nepraskne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ale uz dva zapasy v lige sme neprehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
ManUnited

Situace začíná být poněkud kritická

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem si, že to tak bude..ale pro mě LVG > Moyes

Reagovat
bayern987

To bude ještě souboj o záchranu Burnley - ManUtd. Nic méně malinko víc věřím Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tipujem 0-0.

Reagovat
Lacko_Boh

si myslíš ako že Persie alebo Rooney nedaju Burnley gol hej? Takých kokotov ako si ty by som kopal do hlavy...skurvysyn!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Euphael

Reagovat
Wat

Reagovat
blade115

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

smutný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík v boji o záchranu

Reagovat
bayern987

Navíc na hřišti takového soupeře jako je Burnley.!

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík k bodíku a ono to pôjde. Nedokžem si pod vedením LVG predstaviť nič iné.

Reagovat
Darren Fletcher

tak ešte stále to môže byť 107bodová sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebude.

Reagovat
Miguel19

Aby United za ty 3 měsíce neunikla top17..

LVG

Reagovat
Infernoqt

tipuju tak 14.-16. doma někoho musíme porazit

Reagovat
smazaný uživatel

od dalsieho kola treba zmenit proste rozostavenie, takto sa neda dalej hrat...Herrera snad uz bude zdravy, Fletch je mimo uplne, to uz radsej Andy

Reagovat
wild

nieze by som niekomu prial zranenie, ale snad Mata bude trocha dlhsie mimo hru..lebo LVG ho evidentne nevystrieda kym je zdravy. Chcel by som to videt keby je na jeho miesto v zaklade napr Januzaj

Reagovat
CubONE

Reagovat
M0rb1D4S

0-2-2 se skorem 2:7 LVG

Reagovat
kiwwi

skorem

Reagovat
nani92

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
M0rb1D4S

Člověk tě po takových blamážích často nevídá.

Reagovat
fajdax

To by tady ale potom vůbec nebyl..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

skore 3-6 ne?

Reagovat
M0rb1D4S

Swansea 1-2, Sunderland 1-1, MK Dons 0-4, Burnley 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht sorry

Reagovat
salaminoo

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

LVG.

Reagovat
Zdechlina

Mančestr

Reagovat
Dawon

Aby tam jednoho z nasich nejnebezpecnejsich hracu, ktery je shcopny udelat 1v1 a neco vymyslet, poslal 4 minuty pred koncem, a to jen diky zraneni, kdyz na hristi byla pulka tymu na rucnik, to at se na me nezlobi, ale at jde do pice

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte k tomu Cleverley nebol ani na súpiske a to je vraj zdravý.

Reagovat
Dawon

Same zverstva dneska

Reagovat
Murtago

Vždyť ten už prakticky odešel ne?

Reagovat
Counter

Proč by se zbavovali hráče na úrovni kvalit Schneiderlina?

Reagovat
kiwwi

pretoze Schneiderlin na to nema

Reagovat
Murtago

Protože LVG

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

LvG TOP

Reagovat
iamek

Tak ma vic uspechu, nez vsichni manazeri Poolu od vzniku PL

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vás to utěší na konci sezony po té, až budete zase kolem 10. místa, tak proti gustu žádný dišputát

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea - 8, Blackett - 5, Jones - 6, Evans - 4, Young - 6, Valencia - 5, Fletch - 5, Angel - 6, Mata - 4, Rooney - 4, RvP - 5 No jo, když je Young jeden z nejlepších na hřišti, to o něčem vypodívá..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mě hodně zklamal Valencia - 3+

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO, jen tak dááál Je potřeba si zkusit i druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nejde touto cestou... Scotty Bowman na plac, horší už to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

LVG ještě větší bavič než jsem čekal

Reagovat
Free_player

Manchester dobrá marnost

Reagovat
Robochelsea

Hm, to Burnley dojebalo

Reagovat
smazaný uživatel

z ich pohladu strata 2 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl si cokoliv namlouvat. United mají v současné době v týmu 3 hráče světové třídy (van Persie, Rooney, Di María), záloha nejenže nefunguje, ona prakticky neexistuje a co si ti tři nevytvoří, to nemají. O defenzivní činnosti mužstva radši nemluvit, to je jeden velký průchoďák plný chyb, nedorozumění a hlavně pouze průměrných hráčů, maximálně hráčů lehkého evropského nadprůměru.

United už po odchodu Cristiana a postupném konci Garyho Nevilla, upadání výkonnosti Ferdinanda s Vidićem atd. dojížděli jen setrvačností, akorát to pořád nějakým zázrakem dokázal držet nahoře Sir Alex. Jeho aura je pryč a s ním i United jakožto top tým v Anglii.

Pokud současné ManU dokáže uhrát alespoň pátý flek a tím i evropské poháry, dalo by se to považovat za obrovský úspěch srovnatelný s tím, jako by třeba Chelsea vyhrála titul. Je to sice smutné, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ti top hráči působí jako mladí vyjukaní kluci. Van Persie dnes míč co míč ztráta. Rooney se schovává. Jediný kdo chtěl něco ukázat byl Di Mária. To k těm top hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

To koresponduje hlavně s tím, kdo hraje okolo nich. Když si pořádně kromě dvou hráčů nemáš ani s kým narazit, bez nepřesností se ti hraje dost těžko, o nějaké tvorbě hry nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nepřesností se hraje dost těžko, to fakt jo no. ... Van Persie s Rooneym momentálně do hráčů světové třídy mají dost daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Formou jo, ale svojí kvalitou tam rozhodně patří. Bohužel, jejich podpora od ostatních hráčů je téměř nulová. S výjimkou Di Maríi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tvrdím pořád. Co odešel Ronaldo do Realu, tak ta hra šla do kytek. Výsledkově se možná dařilo, ale žádnej zázrak to prostě nebyl

Reagovat
raduinho

BREAKING NEWS : Wayne Rooney po zápase předal žádost o přestup. Ihned poté volal José Mourinhovi jak daleko jsou jednání s Rémym. Nyní to vypadá, že na Stamford Bridge nakonec přijde Wayne Rooney místo Remyho.

Reagovat
Darren Fletcher

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na piču, neumět to napsat v angličtině, že jo?

Reagovat
CHONG

eurofotbal.cz

Reagovat
raduinho

Rovnou jsem to přeložil, pro debílky jako ty, co si myslí, že umí anglicky, to je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak dík.

Reagovat
raduinho

Není zač šmajdo.

Reagovat
fajdax

Jako back up za Costu klidně.

Reagovat
Murtago

Kapitán potápějící loď neopouští.

Reagovat
CHONG

Rooney je takový fotbalový Francesco Schettino.

Reagovat
Pospovič

potopenou už může ne ?

Reagovat
TopinB

Zdroj vrabejka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

BOOM

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokotina...

Reagovat
bayern987

Blbost...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

taktzo by to určitě nikdo nenapsal jen blbé děcko

Reagovat
raduinho

Tvoja mamka napísala.

Reagovat
mithro

i wish.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se takový lemplové jako ty berou

Reagovat
raduinho

Dávej si pozor na koho reaguješ ty tragéde slezský.

Reagovat
smazaný uživatel

a inak teda, Rojo nech moze hrat cim skor, horsie ako dnes tam hrat sa ani neda, ze sme nedostali gol je maly zazrak

Reagovat
niflheim

Kdyby mi někdo před sezónou řekl, že budeme mít na kontě dva body a dva vstřelené góly, tak bych se mu tak krásně vysmál. Tohle je prostě neuvěřitelné, to 3-5-2 prostě nefunguje. Už aby se vrátil alespoň jeden z dvojice Ander/Carrick. Rychle přejít na 4-4-2, 4-4-1-1, 4-2-3-1 a Angelka pěkně na křídlo. Blackett opět jedním z nejlepších na hřišti.

Reagovat
iamek

. DDG - Shaw - Rojo - Jones - Rafael - Herrera - Carrick - Roo - ADM - RVP - Adnanek . A bude to masina

Reagovat
iamek

Jenze mit aspon 50% tech hracu k dispozici

Reagovat
Miguel19

Blackett

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Hlavne se vymrdat na trojici Mata/Rooney/RVP, ti proste v zivote nemuzou hrat spolu, to je tak neuveritelne nepohybliva trojice, ze bych brecel....ta obrana to ubrani v pratelakovem tempu

Reagovat
iamek

Koho pryc ? Matu ?

Reagovat
Dawon

Tak vychazi mi to tak...Rooneyho neposadi, bo je kapitan...RVP neposadi, bo ho miluje...takze zbyva jedine Mata

Reagovat
iamek

Blackett

Reagovat
One-Real

Já bych ho nechal na LCM, bude to tam zavírát i za Shawa. Vedle nej ti dva, trochu výš Adnan a Wazza a vepredu Welbz nebo RvP. Akorát musí Gaal mít koule a posadit Matu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Blackett je takový náš Zeki Fryers

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Fryers je šak taky od nás.

Reagovat
cristiano.K.

z minima bod, LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

LVG záchrana je realna

Reagovat
Murtago

Obrana se uzdraví a pod novým trenérem plni sebevědomí budou United útočit na Ligu mistrů.

Reagovat
Switchback

Je to smutný ... snad se zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že pořád hrajou 3-5-2 jsou v tom ztraceni Plus přes 10 hráčů zraněnejch no, když se to sere tak pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vše zlé je k něčemu dobré... aspoň se k mému milovanému klubu nebudou hlásit tupci co fandí jenom když se daří Proti QPR to musí být 3 body, pokud je nezískáme budeme se těžko dostávat do TOP 10 AdM a De Gea asi nejlepší na hřišti, což je docela smutný, když jeden z nich je brankář

Reagovat
Kenneth

Sandstorm20.05.2014 17:15

Ligu bychom dát mohli. Stále máme papírově třetí nejlepší kádr v Anglii, který může po vhodným doplnění být ještě lepší. Se stratégem jakým je LVG bychom měli být v boji o titul celkem bez problémů.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co odejde Cleverley to budou mít ještě těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Třetí nejlepší kádr v Anglii, stratég

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

ligu bychom dát mohli - tohle tvrzení nabírá novej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
Error

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MySch017

Reagovat
bayern987

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
papos182

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
celeb

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, sezona se chýlí ke konci, posledních 9 bodů ve hře. Oh, wait...

Reagovat
Sandstorm

sezona 07/08, úvodní 3.kola - Reading 0:0, Portsmouth FC 1:1, City 0:1... a nakonec sme vyhráli titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš nesrovnatelný Že jsem se tě navrchu zastal

Reagovat
Sandstorm

Tak jasně. Jen tím chci říct, že úvodní tři kola nejsou směrodatný. Ta sezona nakonec nemusí dopadnout špatně.

Reagovat
oli9

přineznej že si ze sebe udělal debila no....

Reagovat
iamek

Svedsko

Reagovat
M0rb1D4S

DEAL! West Ham have signed Alex Song on a season-long loan from Barcelona. #WHUFC pic.twitter.com/9yv1zUmyFl

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Switchback

aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se prostě musí člověk smát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pamatuju si jak nějakou dobu byl přestup Songa lepší než Modriče.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ze zoufalosti bych ho bral do MU

Reagovat
Sandstorm

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, konečně je ta lopata pryč

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

to byl fail asi jako Illara ( ale aspoň nestál tolik )

Reagovat
CHONG

Dost nesmyslné srovnání.

Reagovat
Switchback

pro tebe určitě

Reagovat
CHONG

Pro každého, kdo přemýšlí, Illara má na rozdíl od Songa šanci se ještě předvést.

Reagovat
One-Real

Jen mu dejte čas

Reagovat
Switchback

pokud ho dostane

Reagovat
Kenneth

To je pravda, toho by si měli Peréz a Zidane zacálovat ze svýho.

Reagovat
tomasinho

Zbytečnost, nechápu. Noble, Kouyate, Diame, Nolan. Kde chce jako hrát? Noble je jasná jednička a Kouyaté hraje skvěle zatím.

Reagovat
Tomoro

Začíná to fungovat! 1. nula na kontě! LVG!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy jsem neviděl. Ale kritizovat trenéra po malém vzorky zápasu, pokud vezme tým ve fázi, kdy je potřeba udělat obrovskou přestavbu mi přijde ubohý . Jako MOyes byl jasnej hned, ale LVG už dokázal, že je kvalitní trenér má za sebou výsledky z předešlých působišť.

Reagovat
Infernoqt

nějak se smiřuju s tím, že letos tu evropu znovu neuhrajem, jen doufám, že to nebude takovej propadák a příští léto nebo už ted o zimy přivedem Strootmana a někoho kompetentního do formace 4-3-3 a nebudem se hrát taky nějakou breakovou hru, protože máme strašné zasekávačky a vše házíme zpět na obranu a hrajem furt od zadu

Reagovat
smazaný uživatel

tak s touhle hrou nemůžeme pomýšlet ani na TOP 10... změna formace musí přijít co nejdřív, to co prosazuje LVG nás může stát hodně... na ostrovech s tou taktikou vyhoří jak prase a my s ním

Reagovat
Sandstorm

Zastávam názor, že tahle taktika se do PL vůbec nehodí. Harry to pochopil po dvou kolech. Jsem zvědavý, kdy to trkne Van Gaala. Až budeme ztrácet na TOP 4 patnáct bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, že to nepochopí nikdy... to by přece ublížilo jeho egu...

Reagovat
Infernoqt

já se obávám, že s touto formací budem hrát furt, protože LVG říkal, že nemáme obranu na dva stopery... nevěří nám... a tak budem hrát tenhle nesmyslnej diamant s useless hráčema bez možnosti na counter attack

Reagovat
smazaný uživatel

pokud od té formace neupustí jsme v prdeli, to už se tu zmiňovala několikrát... nevím nenapadá mě nic, co by nám do budoucna mohlo zlepšit náladu

Reagovat
Infernoqt

nic, budem se učit nové fylozofii a doufat, že to časem vyjde, prozatím bojujem o udržení ... na evropu tak či tak letos nebude

Reagovat
smazaný uživatel

tak o udržení je to zatím tak či tak... i to Burnley mělo víc šancí v zápase, což jsem nečekal...

Reagovat
Infernoqt

nevím jaké teorie se drží a co chce hrát, ale prostě pod Moyesem bychom měli ted aspon 7 bodů a je to lehké, protože Valencia ani Young nemaj podporu od beku zezadu a nejsou schopni v té záloze kombinovat, nevymyslíme ani jeden break za zápas a vše tahame od zadu ... tolikrát jsme dneska měli otevřenej prostor na break a nic, jen přihrávka na Evanse a zformátování řady

Reagovat
smazaný uživatel

už mám na jazyku zlatý Moyes, ale ještě pár zápasu počkám

Reagovat
Sandstorm

Já začnu vynášet nějaké větší soudy tak v 10.kole. Zatím se to pokusím mírnit i když je to občas během zápasu a ihned po něm celkem těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle zpráva mě zastihla naprosto nepřipraveného tuto remísu jsem opravdu nečekal byt je to jen začátek ligi treoufám si říct žeb cena této remízi se rovná třígolové porážce od úhlavních rivalů z arsenalu.

Reagovat
miky10

Reagovat
iamek

Tak tohle nezvladne ani google prekladac

Reagovat
smazaný uživatel

co čekat od fanouška united bo mam napsat hovnited

Reagovat
iamek

Rebel

Reagovat
Infernoqt

hovnited, to je vůl jen klid, máma koupí koloběžku

Reagovat
smazaný uživatel

jaj další troll a fandič hovnited čurasparta

Reagovat
smazaný uživatel

bo je protože

Reagovat
smazaný uživatel

já osobně se sezdávám s názori severuse,nechápu vaše odmítavé a povýšené reakce

Reagovat
smazaný uživatel

dík je viděti ži alespon někdo je to normá a chápe dí k Staropramen bsup::

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže ty si myslíš že jsem chtěl napsat co čekat od fanouška united protože mamnapsat hovnited jaj ty si asi dobrej krysař

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže ty si myslíš že jsem chtěl napsat co čekat od fanouška united protože mamnapsat hovnited jaj ty si asi dobrej krysař

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže ty si myslíš že jsem chtěl napsat co čekat od fanouška united protože mamnapsat hovnited jaj ty si asi dobrej krysař

jaj jsem si moh hned mzslit že sen mne děláš prdu taky tak příšte nekopíruj KRYSÁČKŮŮŮ

HAHAHAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
minoLFC

už dva body PROGRES

Reagovat
iamek

S Evertonem o zachranu letos

Reagovat
mesyas

hlavně že mají nejdražší kádr v historii

Reagovat
EXoRcIsT

A nakopat do riti vsetkych doktorov co su v United dpc 12 zranenych hracov po 3 zapasoch stoho polka na treningu hlavne ze sa kupoval dajaky kktsky pristroj ta par mega co ma odhalit svalove zranenia a este sa zrania presne iba ti dobri hraci ale chuji jak Fletcher Young a Valencia musia ostat zdravi

Reagovat
iamek

Ten pristroj nam nevenovala Toshiba ?

Reagovat
Sandstorm

Nebýt individuálních chyb vzadu, tak by to šlo, protože jsme poprvé vyšli s čistým kontem. Bohužel ve předu to je bída. Nedokážeme si stále vytvářet šance. Na tom se musí zapracovat.

Reagovat
Kenneth

Hlavně RvP s Matou mi přišli, jako by dneska do balonu kopali poprvé.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RVP by si měl nabarvit vlasy, ty šediny se projevují i na jeho hře

Reagovat
smazaný uživatel

no on se k nim ten mic moc nedostal. ten stred je spatnej porad. jedinej ADM tam neco vymyslel a nebal se. ostani...

Reagovat
smazaný uživatel

čistý konto být ani nemuselo, stačilo že jsme měli štěstí hned na začátku po nastřelení břevna... pak tam ještě byla kupa chyb Evanse, ne nemyslím si že to vzadu jde

Reagovat
Sandstorm

Vždyť říkam nebýt individuálních chyb.

Reagovat
Dawon

Nebyt individualnich chyb vzadu, katastroficke trojice vepredu a neexistujici zalohy by to s....oh, wait

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

je teprve zacatek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

to si do prdele ten Newcastle dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro LVG

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro lvg

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

a titul

Reagovat
Pasha

Bože, tu je nablito Už len čakám na hromadné LVG out....Repre prestávka ale prichádza v ideálnom čase, Rojo, Blind, Shaw, Herrera snáď prinesú žiadaný impulz. A Valenciu a Younga už nechcem vidieť v našom drese. No a v neposlednom rade 3-5-2 nemá cenu, tam sa nepohneme nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže má united jedného z najprecenovanejších hráčov sveta Rooneyho. čo by bez neho robili.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Krása ten Manchester Mooooc se mi to líbí

Reagovat
Switchback

radši koukej na Newcastle, aby jste nebyli po dnešku poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš, že je trochu rozdíl když je na spodku tabulky Newcastle nebo Manchester Utd?

Berte to pozitivně, ono zabere trochu času než se ty "posily" zapracují, Di Mária bude sice v PL úplně marný s těmi svými 30 kg, ale až přestane LVG uplatňovat ten svůj hovno fotbal, tak se třeba zvednete.

Reagovat
Switchback

já United nefandím ale chápu kam tím míříš

Reagovat
Dawon

https://pbs.twimg.com/media/BwSqQS_CQAAMeTo.png Antonio Valencia's crossing map with failed crosses turned off.

Reagovat
Sandstorm

Smutné

Reagovat
iamek

Od: Severus hlavně ži ty máš školz eurofotbalu haháááá 30.08.2014 16:09

tahle zpráva mě zastihla naprosto nepřipraveného tuto remísu jsem opravdu nečekal byt je to jen začátek ligi treoufám si říct žeb cena této remízi se rovná třígolové porážce od úhlavních rivalů z arsenalu.

At uz je pondeli ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za to "voe"

Reagovat
smazaný uživatel

nevim v ktere sezone to bylo, ale sir alex ferguson mel podobny zacatek sezony a nakonec dal titul

Reagovat
smazaný uživatel

na tyhle analogie bych se vysral, bylo to tu za Moyese a vedlo to akorát do prdele..

Reagovat
Sandstorm

07/08

Reagovat
smazaný uživatel

ne podobný to vůbec nebylo... pochopte, že neprohrál dva soutěžní zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson ale nemusel poslať na ihrisko Andersona...

Reagovat
smazaný uživatel

ho tam dokonca chcel posielat

Reagovat
Infernoqt

to nám ještě sudí neodpírali penalty a my se uměli hecnout.. tohle bude v piči celá sezona, ale věřím, že tu plichtu uhrajem i s lepšími týmy, nejen s těmahle, ale i tak nám to na top10 nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao nakonec fakt do City, dneska nakonec není ani na soupisce Monaka proti Lille.

Reagovat
One-Real

A Negredo pravděpodobně k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí mi to, i když mě sere to jeho zranění. Ještě skoro měsíc bude out.

Reagovat
Atlético de Madrid

podle mě fakt paráda, pro všechny strany. Jsem rád, že Falcao neskončí v Realu. Real zase může bejt rád, že nemá dalšího pokémona, kterej by se akorát pral s Benzemou...a místo toho bude mít výbornýho útočníka, kterej ve Španělsku patřil k nejlepším střelcům a nebude mu vadit plnit roli dvojky za Benzemou s tim, že nabízí něco jinýho než on.

Reagovat
One-Real

Tak určitě, každopádně ma určitě blíž ke Karimovi jak Falcao. Mimo vápno umí pracovat, agresivní, dobra koncovka, ESP zvyklý na ligu, dvojku přežije a minut dostane stejně hodně. Akorát koukám už 29 , škoda ze není o 2-3 roky mladsi.

Reagovat
Kenneth

Až na to že sem ještě neviděl ani jednu spekulaci že by měl přijít. Tak snad jste si to nevycucali z prstu.

Reagovat
Kenneth

Tak za 25 mio, to at si ho radši nechaj.

Reagovat
CHONG

Je to dost, Florentino to bude muset trochu srazit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

všechno zdroje jak lusk

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne zdroje jako spíš lidi, co ty články píšou. Ten Diaz, co píše pro Confidencial a napsal oba články, je prý celkem důvěryhodný, co se týče Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako AS je sračka tojo, ale aspoň se po tý letní kampani zaměřili na někoho jinýho než Falcaa. Což je dobrý znamení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední článek celkem dost poodhaluje, jak se budou ty poslední dny přestupáku vyvíjet. Hledá se backup za Benze - Negredo jako jistější volba nebo Destro, kterýho má zas vyhlídnutýho Carlo. Do zálohy by už nikdo přijít neměl, Carlo je spokojený s tím, co má.

Reagovat
Atlético de Madrid

mimo vápno sice umí pracovat, ale zase je to furt klasickej poacher - loni myslim nedal jedinej gól zpoza vápna a stejně tak v tý poslední sezoně ve Španělsku..a to je nějakejch 50-60 kusů myslim

jinak krátce k City, oni s tou hrou na dva útočníky imho docela tratěj. Kvůli dvěma útočníkům musí hrát Silva ze strany a tím pádem postrádaj šířku, protože se ze svýho křídla odřezává a na druhym je Navas, kterej ve většině zápasů hraje špatně. Dál nemůže hrát ani Touré tak vysoko jak by bylo třeba a když hraje DM, tak po něm zůstávaj dost mezírky v obraně, který Fernandinho sám neodbrání. Proto asi koupili Fernanda, ale zase nepůjde dát tam oba ty Brazilce, Yayu, Silvu, Agüera a Falcaa. Čili z mýho pohledu neni fungující formace, ve který by mohli využít všechny svoje hráče. PL s tim možná vyhrajou, v Lize mistrů to je každoročně průser

Reagovat
One-Real

To jo, ale není to klasik do vápna jako třeba Soldado, kterej ti toho mimo vápno udělá čtvrtinu. I když třeba se to v PL změnilo, oba spis pamatuju z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

no Soldado už dělá tu čtvrtinu i ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, aby se Silva při tom odřezávání nepořezal.

Reagovat
CHONG

To nezní špatně, odchovanec a solidní alternace za Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale není odchovanec, ne? Už jsem to několikrát slyšel, podle Wiki je ale ochovancem Raya.

Reagovat
One-Real

Reagovat
CHONG

Pravdu díš, díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

No já právě spíš ptám, protože jsem taky několikrát slyšel, že je Negredo odchovanec Realu. Soldado je odchovanec, ne?

Reagovat
CHONG

Je to tak, jak říkáš, nějak jsem ty dva zaměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je parada a o rok o dva ho nahradi Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Monako prý chce za roční hostování 20m Eur + 10m stojí Falcaův plat.

Reagovat
tomasinho

WTF? Aguero, Jovetič, Džeko a oni chcou Falcaa? Na co jako?

Reagovat
Atlético de Madrid

Agüero je jedinej fakt world class útočník, takže když se zraní, nemaj plnohodnotnou náhradu. Džeko dokáže spálit i nemožný, Jovetič je s o tazníkem a vidim ho spíš jako typologickou náhradu za Agüera do tý staženější role (je to jinej hráč než Agüero, ale na stejnej post). Druhej důvod vidim v jejich možný spolupráci, protože dvojka Agüero-Falcao je asi to nejlepší co si dovedu představit jako útočný duo. Jeden z nich působí na velkym prostoru, je technickej a rychlej...a druhej má fantastickej pohyb, je zvíře ve vápně a má parádní koncovku.

Reagovat
tomasinho

No jo, ale pořád mají tři suprové útočníky. Džeko jim loni vystřílel titul. A co víc, na konci sezony se ukázalo, že hráli daleko lépe s 1 útočníkem. Teď zase hrajou na dva, ale naprosto jim stačí tihle. Jasně, Aguero je jediný top, ale Džeko je prostě top poacher do vápna a Jovetič konečně po roce hraje a navíc suprově. Tohle by ho totálně odstřelilo a o Džekově nemluvě.

Navíc není problém, aby Aguero s Jovetičem hráli spolu, Aguero zvládne hrot v pohodě. Však nejléep hrál, když hráli společně s Tevezem, který stejně jako Jovetič hrál níže a operoval na velkém prostoru. Tohle je podle mě totální zbytečnost přivádět Falcaa za takové prachy, ten post mají obsazený víc než dobře.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, s tim jednim útočníkem souhlas. Viz výše, kdyby hráli jen na jednoho, tak může hrát Touré podhrot a ve středu Fernando s Fernandinhem, čimž by získali defenzivní vyváženost

Reagovat
tomasinho

Taky. Nehledě na to, že Silva je pod hrotem taky lepší než v tomhle 4-2-2-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak celkom prekvapenie ze si Falcaa necha Florentino ujst ( teda dufam ze ide do city nie do realu ) .

Reagovat
Milan.B

lvg zatial s prehladom, prvu ligu neako udrzi

Reagovat
Neuro

zbytečná ztráta.. pro Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Swans zatím pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigurdsson si obranu West Brom docela užívá.

Reagovat
smazaný uživatel

LvG on Players leaving: "I'm not decided that, it is the players who decided that."...ja mu nerozumiem, on chce si vsetkych nechat alebo co

Reagovat
wild

asi rata s tym, ze 12neni konecne cislo co sa tyka zraneni

Reagovat
Lacko_Boh

tvrdy z vonku ale vnutri je to dobrák

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze tu LM nebo EL jeste urvem

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo a při troše štěstí z toho bude i titul,ne

Reagovat
smazaný uživatel

s hodnoceni pockej az na konec sezony

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

nějak nevím jestli čekat 15 dní na utkání proti QPR, když stejně jediné co vymyslíme, bude pár přihrávek dozadu a QPR nás přes svoji obranu nepustí, takže budem rádi za další plichtu

Reagovat
Liquid

zase berte to pozitivně Mufánci, 0:0 na hřišti Burnley je o něco lepší než 4:0 na hřišti Milton Keynes

Reagovat
Infernoqt

a co jako?

Reagovat
Liquid

no nic, jen že vás nemusí tak štvát to, že vás Di Maria nezpasil hned

Reagovat
Infernoqt

ale on nás nemá jak spasit, v téhle formaci nemá využití...

Reagovat
kissak

konečně Janmaaaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate zatím splňuje moje očekávání.

Reagovat
A Seleção

L

Reagovat
A Seleção

ouis

Reagovat
A Seleção

V

Reagovat
A Seleção

an

Reagovat
A Seleção

G

Reagovat
A Seleção

aal

Reagovat
Svatej

ouis anaal

Reagovat
celeb

Reagovat
tomasinho

Omg, první střela na bránu. Jak tam mohl být Schneiderlin takhle osamocený? Zas tak hloupě do šatny. Sledováním WHU letos trpím.

Reagovat
tomasinho

Vedle

Reagovat
A Seleção

ouis

Reagovat
A Seleção

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tahle zpráva mě zastihla naprosto nepřipraveného tuto remísu jsem opravdu nečekal byt je to jen začátek ligi treoufám si říct žeb cena této remízi se rovná třígolové porážce od úhlavních rivalů z arsenalu.

Reagovat
oli9

stačilo

Reagovat
mithro

Wayne Rooney game in numbers:

0% shot accuracy

0% cross accuracy

64% pass accuracy

33.33% take-ons completed.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou měl pass accuracy Blackett? Jeho rozehrávka je naprosto příšerná.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Lacko_Boh

tak Burnley pressovali ako blázni a že by sa zrovna záloha United išla pretrhnuť kto si lepšie nabehne sa tiež nedá povedať + nový systém,nový hráči,nezatracoval by som Blacketta v tomto smere

Reagovat
mithro

njn, lebo dlhe lopty su take jednoduche. on ma najlepsi rozohravku z tej obrannej trojky.

Reagovat
smazaný uživatel

*ma najviac sebavedomia z tej obrany

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

ked mal na hrote Persieho...

Reagovat
oli9

Absolutně katastrofální fotbal od United. Burnley hrálo na to co mělo , škoda toho břevna v prvním poločase. Jinak ADM se snažil ale nešlo to i kdyý pár pasů parádních.... RVP a MAta absolutně neviditelní

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, málem 0-2 v Manchesteru.

Reagovat
r.mrazik

Dve strely za zapas...taktika 523 je uzasna...hlavne s tema trema sprinterama vepredu...a pritom by to nebylo nic sloziteho...januzaj za matu,welbeck za persieho...zacit hrat 433 a ono by to slo...jenze pan filozofi si pojede snad tu posranou taktiku donekonecna

Reagovat
Lacko_Boh

mali ste najviac reprezentantov na WC,kupili sa novy hrači,novy system,novy trener...ono si to sadne,treba vyčkať imho

Reagovat
Lacko_Boh

len aby dostal čas..tuto sezonu top4 nebude

Reagovat
r.mrazik

Mozna jo,mozna ne...zatim to je ale velka hruza...

Reagovat
t0mmy33MCFC

kde je ten fotbal co hral Sparky kdyz trenoval City... takovej hnus beton , ale na Etihad malokdo prijede hrat fotbal... a Joe what a tragic save

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal jesličky, že?

Reagovat
t0mmy33MCFC

no spis mi to prislo trosku pod nohou kazdopadne ty nohy dal k sobe strasne pomale..

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker ho hned pochválil na twitteru

Reagovat
13

Pellegrini ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku na to koukám a hra City je vážně zoufalá.

Reagovat
t0mmy33MCFC

proti betonu nam to nikdy nejde... kazdopadne co ted predvadi rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mne to pecka spíš nebyla, Yaya padal velice ochotně.

Reagovat
Cobra

OT: ČT4 Zlaté utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jo. Na hovno sestava, na hovno střídání a zmatení hráči. Teďka bude pauza, snad se někdo vrátí po zranění a tým potrénuje. A hlavně ať se LVG vykašle na to 3-5-2, které neumí hrát vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je 3-5-2 nadšení z turné po USA?

Reagovat
r.mrazik

Kdyz my hrali 352 snad jen poslednich 10 minut...do te soby to bylo spis 523...

Reagovat
smazaný uživatel

2 - Man City have failed to score at home for only the second time in their last 71 Premier League games there. Stunned.

Reagovat
Nikikrew

Niet nad to prist z Tennisu a dozvediet sa ze ten modry hnoj prehral doma so Stoke krasny to den. Zajtra musime ist pred nich!

Reagovat
Liquid

QPR se skóre 1:5 před United v tabulce

Reagovat
Infernoqt

jsou lepší

Reagovat
Murtago

To ukážou za 14 dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny match na sledování. Hrůza pro fanouška. Defenziva neexistovala. Palace mohli nekolikrat pojistit vedeni o 2 goly, nakonec zaslouzene vyrovnali v 95 minute, protoze proc nenastavit 7 minut, zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley, Stoke Hoši děkujem Ještě Everton gólem Lukaka vypráská Chelsea a spokojenost

Reagovat
Manik...

Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Z Evertonu beru ten bodík z minulého týdne za zisk Dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím to moc nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Everton navázal na koncovku s náma No tak dostanou příště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"None of the players in Today's starting 11 deserve to wear the club's jersey anymore. We should be taking all three points against lesser oppositions to ensure survival "

Words of Burnley manager Dyche (after 0-0 draw against Man utd)

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Murtago

O co že Dyche bude dříve vyhozen než van Gaal?

Reagovat
smazaný uživatel

On má ale pozici dost pevnou, ne? Nemohl by přežít třeba i sestup, zvlášť vzhledem k tomu jejich kádru?

Reagovat
Murtago

Máš pravdu. Považoval jsem za jednu z těch obvyklých záplat.

Reagovat
Godwinson

Ten Newcastle mě trápí. Takového potenciálu ... už by ho mohl Pardew začít těžit. A taky je dobré vědět, že je ve Francii pořád pár velmi schopných a odchodu ochotných stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella i De Jong zatím ztracení na tom hřišti + nemáme stopery a vůbec organizaci hry, ten tým má po přestupáku zase skoro kompletně novou osu. Colo dělá co může, ale svůj top hrál už 3 roky zpátky.

Reagovat
Godwinson

Souhlas. Je brzy na závěry, ale mně to přijde jako přešlapování na místě. Z té náborové strategie šlo/jde vytěžit podle mě výrazně více. Jsem z toho smutný, jediné pozitivum je pro mě Haïdara. Ten by byl s hypem Digneho už jedničkou v repre

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tragédie. Já už Pardewa odepsal...

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Jde do City

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal dnes někdo na QPR vs Sunderland?? Leroy Fer hodně dobrej driblér, klidně může příští sezonu do Arsenalu a bude stokrát lepší než Arteta nebo Rosický. Jinak můj tip na konec ročníku:

1.Chelsea

2.City

3.Arsenal

4.Liverpool

5.United

6.Tottenham

7.Everton

8.QPR

9.Swansea

10.Newcastle

11.Stoke

12.Southampton

13.WBA

14.Aston Villa

15.Hull

16.West Ham

17.Sunderland

18.Crystal Palace

19.Leicester

20.Burnley

Reagovat
tomasinho

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
smazaný uživatel

United možná skončí ještě za Tottenhamem, podle toho jestli přivedou nějakěho hvězdného obránce, jestli ne, klidně to vidim i na 6.místo....a QPR by mohli ještě výš, ale musí koupit lepšího obránce k Ferdinandovi a Caulkerovi

Reagovat
Infernoqt

s tímhle fotbalem nemáme ani na top 10... jsem znechucen z naší hry

Reagovat
smazaný uživatel

Fera si namazal i Dier, prosimte..

Reagovat
minoLFC

takže Falcao je istý

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě zjistit kam :D K nám bych radši Cavaniho když už by se Wenger hecnul

Reagovat
smazaný uživatel

Musí přijít Cavani, Lacazette nebo Falcao, jinak to titul určitě nebude...

Reagovat
misinho7

tipujem bud real abo city

Reagovat
Godwinson

Prý je ve fázi pokročilých jednání se City, ale jeho sponzor mu měl dnes blahopřát k angažmá v Realu. Takže Arsenal ...

Reagovat
misinho7

tak to bude zaujimave

Reagovat
minoLFC

CIty predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Scouseri prosim vas ako to vyzera so Susom, Borinim, Lucasom, Asaidim?

Reagovat
smazaný uživatel

Soton.

Dominantní výkon, hlavně v druhý půli si West Ham moc nekopl. Morgan s Pellem super, MOTM bych rozdělil mezi oba dva. Pelle fakt výborný výkon. Ten gól proti Milwallu ho fakt nakopl, dneska se poprvý trefil i v PL, tak snad už to ze sebe shodil a takový výkony bude podávat dál. Dál oba beci skvělý, Clyne a hlavně Bertrand až skoro Shaw-esque výkon. A nakonec pochvala i pro Koemana který to dneska, jak takticky, tak střídáním zvládl fakt na jedničku. Celkově fakt výborný výkon, spokojenost.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Howard měl být asi venku.

Reagovat
Counter

Zdá se, že dnešek je dobrý den na to, abych si přihřál polívčičku na téma "CFC dá titul, ne ManCity"

Reagovat
cristiano.K.

byl vůbec někdo,kdo tvrdil city?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, já.

Reagovat
Counter

To víš že jo, spousta lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Citizens

Reagovat
JacksLFC

Nevim proč se do nich serete. Jo hrajou hovno a 90% mufanů na EF je vypatlanych ale místo toho aby jste se zajímali spíš o ten svůj tým a nechovali se jak oni, to ne... Jsem taky rád ze se jim nedaří ale do zraněného psa se nekope.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Aarons Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

United v hajzlu...jako opravdu velká posila, co potřebujou, není Di Maria, Blind, a ani nikdo jiný. Já nevim no, ale prostě takovej....Paulinho....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blind,"I heard about it last night. Then I drove to my parents to celebrate. We did not drink champagne.""..ja sa na neho tesim

Reagovat
smazaný uživatel

o čom počul?

Reagovat
wild

a co teda pili ?

Reagovat
Greny

pokud viděl dnes United tak to bylo něco dost tvrdýho a ve velkým množství

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eh, o čem to mluví?

Reagovat
Dawon

Stahli jsme bod na City, LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Stoka

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrine von

Reagovat
smazaný uživatel

470. pro Chelsea, ligového mistra 2014/15

Reagovat
iamek

Tutovka.

Reagovat
Greny

Reagovat
Bruny

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Hezke jak se zachrona stara jen o MU a pritom ...

Reagovat
13

a přitom viděl hezkej fotbal i když jeho tým prohrál.. Lepší prohrát 3:6 než 0:3 třeba.. Everton má letos našlápnuto skončit před MU a prohra s budoucím mistrem na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To hadam nechces porovnavat. Okrem tej obrany(co je pruser), hral Everton nadherne. To sa s tou vasou tragediou neda porovnat nijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle Chelsea je dost divácky atraktivnější než ta loňská, už se na to dá i dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Další zápas z kategorie nezapomenutelných, totální orgáč a reklama na fotbal.

Diego Costa ♥

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě NESKUTEČNÝ hráč

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsme to neviděl proč nehrál Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Willian si taky potřebuje zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tak reklama na totalne nahovno obrana a cely stred pola v podani Evertonu a aj Chelsea . Na tie hrube chyby sa proste nepozeralo dobre .

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

UFFFF. Pro nestranného diváka parádní zápas. Pro fandy CFC a EFC tragédie.

Dneska musím pochválit Costu a Williana. Ostatní děs. Obrana se zálohou (hlavně!!!) naprosto tragický výkon. To je na zamyšlení. Matič fakt neměl den, i když nakonec 1+1, dozadu však děs. Ramires to samé. Neskutečně to propadalo a v těžkých zápasech na to můžeme doplácet.

Pokud má Čech ještě za nás šanci chytat, tak to je po dnešním zápase. Pro něho škoda, že je pauza.

Zlaté 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to bola reklama na futbal, jaký des... Takéto zápasy sú tie najkrajšie a ak za ne chceš hráčov karhať a kritizovať, tak neviem, čo si za fanúšika.

Reagovat
Miguel19

Mám jako obranu chválit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale kritizujes každého okrem Costu a Williana, ako čítam.

Reagovat
Miguel19

Ano. Tak to je můj názor viď. Prostě ostatní hráli pod svoje možnosti a předvedli ohromné množství chyb..

Reagovat
vitasrp

Třeba je to naprosto normální fanoušek, kterej chce, aby tým měl jasnou organizaci, strukturu a dokázal vyhrávat zápasy tím, že je bude mít pod kontrolou. Jednoduchej důvod, proč se mohl dnešní zápas nelíbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ak by ste takto vyhrávali každý zápas, tak ste vlastne nespokojní, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

boze, zkopejte tohohle kokot nekdo do hlavy..

Reagovat
smazaný uživatel

"skurvysyn!!" si zabudol za tie 2 bodky.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

u nas to piseme se z, kdyz uz

Reagovat
smazaný uživatel

dobré vedieť, čo ja s tým?

Reagovat
Lacko_Boh

* z tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

abys vedel, jak ti to napise za 2 bodky pripadne

Reagovat
smazaný uživatel

A odkudpak se k nám tedy dostalo slovo "kokot"?

Reagovat
vitasrp

Připadá ti to jako normální reakce, opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že je to dolar, tak aj celkom áno.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nie ty, myslel som Nr.Nobody30.08.2014 20:41

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz radsi nemysli..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naozaj to nechápem. Namiesto toho, aby som sa tešil, že sa vyhrá zápas 6-3, tak to ohodnotím slovami des a tragédia? Nie, to mi nepríde ako normálna reakcia.

Reagovat
vitasrp

Tak já nevím.

Napsal jsem ti, proč člověk může bejt nespokojen, i když zápas vyhraje. Já osobně taky nechci, aby CFC zápasy vyhrávala výsledkama 5:3, 4:3. A to z jednoho prostýho důvodu - taková utkání jen velmi zřídka máš pod kontrolou, tudíž se pak taky v jeden důležitý moment může stát, že ty defenzivní hrubky prohrají zápas tobě. Jednoduše by se taky mohlo stát, kdybychom tedy pokračovali v tomto trendu, že jednoho dne budeme ve třetí minutě 2:0 prohrávat my.

Každopádně tím končím, nic víc k tomu dodat opravdu nemohu.

Reagovat
Robochelsea

No keď bláznovi príde niečo ako nenormálne, tak to je naprosto v poriadku. A ako to vyzerá s tvojimi vlasmi, už si si ich prilepil na bradu ty degeš?

Reagovat
Cobra

Ty jen nechápeš pointu toho, co on psal.. trdlo

Reagovat
Miguel19

A reklama na fotbal to byla, to bez debat. Ale fakt hráči směrem dozadu tragédie..

Reagovat
fantomas

Takový zápasy bych za reklamu na fotbal opravdu neoznačoval.

Reagovat
Zaschrona

Reklama na traficky fotbal obrany Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ale ano.

Reagovat
13

Curtois tam třeba vychytal Mirallase v mega šanci.

Reagovat
Mimalu

po tom co špatným výhozem tu akci založil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Miguel19

To musel, protože ta šance vznikla díky němu..

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi si mohl jít taky proti míči, když viděl obří černou skálu před sebou, co se na něho žene..

Reagovat
13

Normálně se Lukakua lekl, zas tak špatnej výhoz to nebyl.

Reagovat
fajdax

Proboha co to meleš? Obrana sice směrem dozadu fakt bída, ale směrem dopředu zase parádní. A to s tím Čechem je snad vtip, Courtois neměl šanci s tím nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Zajimavy zapas.

Jinak vysledky Chelsea ocekavane. Chelsea mela v posledni dobe vzdy skvele zacatky sezon.

Reagovat
PhilipS

Chelsea s Costou jede na titul. Tady není o čem. Konkurence není. Arsenal nemá útočníka, ManU nemá tým, Liverpool nemá Suareze a má Škrtela. Jediný City je může teoreticky stíhat. Pokud Chelsea nestihne nějaká vlna zranění, tak musí titul získat s náskokem. Ten tým nemá slabý místo. Dneska skvělá show.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pool teď nějakou dobu Škrtela mít nebude.

Reagovat
PhilipS

ajaj...to by se mohla chytnout dvojce sakho-lovren....to nepotřebujem...

Reagovat
Infernoqt

tak Di Maria i Mata přibyli do Injury league, u obou se očekává pauza tak na 3-6 týdnů, další vyšetření řekne přesnější dobu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pise?

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi ta čísla 3-6 jen připomínají?

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla kola.

Reagovat
smazaný uživatel

rýchlo si si spomenul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Takze z idealni zakladni sestavy je ready jen DDG, Jones a Rooney. Uzasne

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu na takovym Costovi se třeba ta 6týdenní pauza nijak nepodepsala.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, kdyby fans United ocenili, že se pauza na Matovi nijak nepodepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde to nevidim, odkial si to nabral?

Reagovat
Infernoqt

Mata - kolenní šlacha - ta se léčí tři týdny, čeká se na vyšetření... Di Maria má to samé co Herrera, jen obnovené zranění, proto je u něj ten odhad delší

injury league a telegraph

Reagovat
smazaný uživatel

mas nejaky link alebo, kde to mam najst?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ti píše kde.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

A příště už prosím normálně, třeba 2-0

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto neskutečnej zápas. Costa je neskutečnej ďábel, Willian dřel absolutně do úmoru, obrana neexistovala (jenom posledních 10 minut), a celý to bylo absolutně na infarkt. parádní výhra, skvělej zápas, ale jestli si dneska někdo řekl dost hlasitě o posazení na lavičku, tak to byl podle mě Hazard. Zařídil sice třetí gól, ale jinak nula nic, všechno zpomaluje, 1vs1 neschopnej (minimálně dneska), ke střele se neodváží. Trocha si ještě rýpnu a napíšu, že Howard měl být vyhozenej v první půlce, ale zas takhle to aspoň mělo grády. Come on Blues!

Reagovat
avicii

zajtra to chce aspon bod ale City a Unted potesili...

Reagovat
Whitemedia

Ale aspoň mám jistotu, že se nám dnes v MOTD budou věnovat dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

hezky, jose, ale priste asi radsi zas autobus, na tohle nemam nervy

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič konečně má, co chtěl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
TopinB

Je někde zápas na stáhnutí? Já přišel o posledních 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi přišel skoro o celý zápas.

Reagovat
TopinB

No, až tak ne, odešel jsem vlastně asi 20 minut před, když to bylo 2:3, ale i tak jsem přišel o čtyři góly

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se zase ukazalo, ze Etoo > Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

33 > 21, no, ovládaš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ses ve forme

Reagovat
Zaschrona

Zatim samozrejme ano... Sam je legenda a i dneska ukazal proc... Romelu musi makat.

Reagovat
SpecialOne

Nějaká verze toho co mohl Costa prohodit po tom vlastenci?

Reagovat
blade115

To by mě taky zajímalo, když neumí anglicky...

Reagovat
SpecialOne

hlavně aby to tolik naštvalo víš co, pak šel ještě Howard do Azpiho

Reagovat
TopinB

Tak ale nadávat určitě už umí, to se člověk naučí jako první v cizí zemi, kde se mluví cizím jazykem

Reagovat
Robochelsea

Asi na niečo duchaplné ako ,,fuck you, twat", sa zmohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Toš nešlo o ty slova, ale o to gesto podle mě.

Reagovat
SpecialOne

a to bylo jaké?

Reagovat
Svatej

jsou už někde highlighty?

Reagovat
stiflerovamama

Cuardado ani na lavicke, ze by siel ?

Reagovat
smazaný uživatel

ked Edo dnes videl Valenciu, tak tam narychlo poslal este nejaku ponuku

Reagovat
stiflerovamama

Tak je to mozne, ze sa o neho este zajtra pokusite.

Reagovat
stiflerovamama

*Cuadrado

Reagovat
Zaschrona

Holt to bude relativne podobne jako vloni. Po 3 zapasech hodne rozporuplny pocity a panike do dealine day... Chtelo by to stopera a chtelo by to ofenzivniho kreativniho hrace. A snad poprve vubec mam radost, ze prichazi repre pauza. A jeste doufam, ze Martinez dneska nebude povidat jen o pozitivech, ale prijde i kritika. A to uz si preju i nerealny veci, takze koncim.

Reagovat
Robochelsea

Mňa ten zápas strašne bavil. Popravde, nervy som mal iba kým to nebolo 3:1, potom som si bol istý tým že vyhráme. Ale aj keby nie, lepšie by bolo 4:4 ako nejaká nudná remíza 0:0. Nikdy by som nepovedal že pod Mourinhom sa niečo takéto stane, ale...stalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Omfg, co sme dělali?

Sem na erasmu a není to moc dobrá wifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke si vzpomněli na doby za Pullise.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Modra ustrica asi ten titul fakt ziska

Reagovat
Svatej

jen 6 týmů dostalo víc gólů, než my

Reagovat
Zaschrona

Mame druhou nejlepsi ofenzivu, aspon neco.

Reagovat
Svatej

a přitom žádnou výhru na kontě, to je mazec

Reagovat
Zaschrona

O to srandovnejsi (smutnejsi) to je.

Reagovat
Svatej

však se to zvedne, chci ten Everton vidět v pohárech

Reagovat
Zaschrona

Ja uz snad radsi ani ne.

Reagovat
Usty

Tleskám, žasnu, lituju a slavím!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

600. pre titul Chelsea, Costovu Zlatú Kopačku a Fabregasa, top asistenta tejto sezóny

Reagovat
fajdax

Všechno tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Kdo nám vyměnil našeho Mikela? ...

http://gfycat.com/RealisticGlamorousDotterel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo Ramiresa? José efekt

Reagovat
blade115

Ramirese nikdo nevyměnil, tohle byla od něj úplná klasika - pár světlých momentů, několik špatně vyřešených situací, pár ztrát, pár zbrzděných protiútoků, pár dementních faulů, ale nakonec se svezl týmem a předvedl relativně dobrý výkon. I tak bych ale neváhal a vyměnil ho, nikdy jsem mu moc na chuť nepřišel. Navíc je hrozný labil, člověk nikdy neví, kdy někoho zrakví.

Reagovat
vitasrp

Já bych ho vyměnil z reálných možností pravděpodobně jenom za Khediru, jinak by nám tenhle typ dynamickýho runnera chyběl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirese potřebujeme. Přesně na tyhle typy zápasů. Nevyměnil bych ho za nikoho. Dokud nebude hrát proti slabším soupeřům v základu a bude hrát proti silným, nemám s ním žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dnes měl 1+2.

Reagovat
vitasrp

Khesira mu je právě podobnej, akorát s o trošku lepší technikou bych řekl..

Reagovat
Lacko_Boh

Khedira ti ale nezahra tak na kridle ako Rami

Reagovat
vitasrp

To je jasný.

Reagovat
Svatej

+ je Rami rychlejší a gólovější... i když to ''vynahrazuje'' tou otřesnou přesností nahrávek a počtem špatných rozhodnutí s míčem na noze

Reagovat
Usty

Pro takovýhle těžký zápasy na půdě soupeře je Ramires dokonalej. A dneska hrál výborně.

Reagovat
blade115

Je dobrej jen jako b-t-b záložník, na křídle a na pivotu je to v jeho podání hrůza.

Reagovat
Usty

samozřejmě... proto je dobrej tady na tohle co, dneska hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

*tohle, co dneska hrál

Reagovat
blade115

Což je docela smutný, že máme hráče použitelného jen na jedné pozici a jen proti určitému typu soupeře. A ještě smutnější je, že kvůli někomu takovému možná odejde Van Ginkel.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Ginkel v přípravě neukázal vůbec nic a na áčko Chelsea nemá ještě. Jediné, v čem vyniká, jsou nebezpečné skluzy a tackly.

Reagovat
blade115

No samozřejmě.

Reagovat
kvasha16

fakt chces sudit podla pripravy?

Reagovat
Usty

Jseš moc skeptickej Na těžký zápasy bude 4-3-3 bez Oscara a s Ramiresem prostě ideální, zatímco na lehký bude ideální 4-2-3-1 naopak. sestímsmiř

Reagovat
blade115

Nemam ho rád a Marca jo, tak co mám dělat no... Ale tak dokud bude hrát jen tohle, tak budu zticha. I když trnout při každém jeho souboji budu tak jako tak.

Reagovat
Usty

já ho taky nemám rád, ale je prostě platnej, no

Reagovat
blade115

Právě jen někdy, jinak je kontraproduktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
Error

http://gfycat.com/EnchantingMedicalArabianoryx

Mikel za dobu působení v Chelsea nepředvedl moc fotbalovějších momentů, krása.

+ Mou k Rémyho vadě

"The information we have from specialists in different areas is that he doesn’t have a problem to play football."

Reagovat
Miguel19

Sem si říkal. Tvl co to je za Jamajčana a on to Mikel Životní sprint

Reagovat
cristiano.K.

at si fanoušci MU pustí AS-Viola. Mají luxusní tři záložníky a Gervais je furt stejnej

Reagovat
CubONE

Reagovat
stiflerovamama

Pjanic pojde k nam, ked bude koncit Stevie.

Reagovat
cristiano.K.

To bych chrochtal blahem

Reagovat
CubONE

Pozeram Romu s Violou, nam by sa tak strasne hodil kazdy zaloznik Romy. Pjanic by priniesol kreativitu, Nainggolan je zviera, genialny pohyb, rychlost, odoberanie lopt, aj s loptou to vie. Neviem, preco ho Wilmots nezobral na MS.

A my sa musime pozerat na Fletcha.

Reagovat
cristiano.K.

heh

Reagovat
TopinB

Boha ta Mikelova patička

Reagovat
SunFells

Furt nějak čekám, až ten Schneiderlin začne vyčnívat

Reagovat
smazaný uživatel

nad Cleva? Si sa pomiatol?

Reagovat
SunFells

Už to tak bude.

Reagovat
blade115

Btw, Torres potřeboval 39 zápasů na své první čtyři góly - Costa jen tři.

Reagovat
vitasrp

Už jenom 2 branky od kterýhokoliv hrota Chelsea ve venkovním zápase Premier League a vyrovnáme loňskou porci branek, kteří naši útočníci na hříštích soupeřů nastříleli. Neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A 11 branek jsme na svém kontě loni měli až po 8 zápasech, letos po 3, takyy rozdíl.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/OBO9Wa7PLiX

Eibar trošku boží

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou slabí. Na pováženou je, že Atlético je snad ještě slabší. Kdyby nebylo standartních situací, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, jsou slabí, ale na La Ligu to bude (doufám) stačit. A tahle akce se jim náramně povedla.

Viděl jsem jejich pvní poločas proti Erreale a byli jasně lepší. Jsou slabí, ale ne tak slabí, aby to nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsou vlastně? Jsou vcelku sympatičtí, ale kdybychom byli v pohodě, tak dostanou 5:0. Zatím je to zápas o nás. Nehrajeme dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jejich bránění standartek... Ale předpokládám, že budou mít větší držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou zvyklí na tak velkej stadion, jsou dezorientovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdybyste hráli dobře, tak u vás dostane 5-0 půlka ligy. A Eibar už jeden fík dal - a jakej. To byste stejně neubránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ta branka byla nádherná.

Reagovat
Counter

Tak jako co bys od nich čekal? Za celých 74 let klubové historie se do první ligy dostali až letos, je to malý klub s malým stadionkem pro pět tisíc lidí. Nemám to sice ničím podložené, ale myslím, že rozpočtově to bude konkurent Raya v boji o titul nejchudšího účastníka PD

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem chudší než Rayo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to zkusil hledat. Eibar mělo loni rozpočet cca 3,5 milionu Eur, Rayo cca 18 milionů, stejně nebo podobně jako Almería, Elche a Valladolid. Dokonce i Levante má cca o 10 milionů vyšší.

O rok dřív prý ale mělo Rayo jen 7,5 milionu. a předtím 12 milionů.

Nenašel jsem, jak vysoký rozpočet by měl mít Eibar teď.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

No já právě měl údaje jen x let staré a tam bylo Rayo tak nechutně chudé, že už jsem si je v té kategorii zaškatulkoval napořád Jestli jsou už na osmnácti, tak si dost polepšili a jsou na úrovni několika dalších no.

Eibar teď určitě zaznamená skok hore, přece jen musí mít z Primery větší tržby než ze Segundy...

Reagovat
Counter

A Levante jsou taky dobří borci, s tím jejich rozpočtem dělali v minulých letech divy. Vůbec když si to člověk porovná s PL, kde má každý klub miliony na rozhazování, tak si Španělé se svými omezenými možnostmi vedou mnohem lépe.

Reagovat
papos182

Nic jineho jim nezbyva, musi skudlit jako Arsene v nejlepsi forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to soupeř na 5:0. Ale zahráli velice sympaticky a statečně. Zasloužili si za svůj výkon remízu. K tomu se musím přiznat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Allianz_Arena

Je to začátek soutěže, ale potvrzuje se, že Chelsea letos bude asi jasná. Už loni si to prohráli v podstatě proti slabším soupeřům, ale letos podle mě není o čem. Posílení Costou, Matič od začátku sezony a celkově je ten tým skvělej.

Reagovat
blade115

Ohledně Rémyho - Redknapp i Mourinho potvrdili, že nemá žádné vážnější zdravotní problémy, které by mu mohly zhatit kariéru nebo přerušit přestup. Tolik k té prohlídce v Liverpoolu, tam to prostě bylo o něčem jiném.

Reagovat
Miguel19

Podle mě Borini.

Reagovat
tomasinho

Kdyby se čekalo na odchod Boriniho, tak by nepřišel Balotelli, když Borini je furt u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Dost lidí na twitteru potvrdilo, že Rémy měl být náhrada za Fabia. Balotelli je pro klub jako posila úplně jiná liga než Rémy.

Reagovat
tomasinho

No dobře, to je jasné. Ale post stejný. To tím tuplem chtěl Rodgers Remyho i Balotelliho? Takže pokud odejde Fabio, přijde útočník? Těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho on Spurs 4-5 Arsenal in 2004: "To get a result like that in a game of 11 vs 11 is disgraceful."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

je to pokrytecký blb no, nic nového.

Reagovat
Euphael

Reagovat
protiproudu

hroznej curak

Reagovat
fantomas

No počkat, co řek po tomhle zápase? Však byl viditelně nasranej i ve chvíli, kdy CFC dávala na 5:3. Pokryteckej by byl teprve tehdy, kdyby si dneska zničehonic liboval, což hádám nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Liboval si co se týče útoku, z obrany samozřejmě nadsenej nebyl. Ale celkově zápas nijak zvlášť negativně nehodnotil, takže jsou ty poznámky asi na místě.

Reagovat
Counter

Myslím, že řekl něco ve smyslu, jak je devět gólů v zápase paráda, jaké to je atraktivní pro všechny... K vlastní obraně samozřejmě kritický byl, ale stejně je to trochu rozdíl oproti výroku výše.

Reagovat
fantomas

Aha, tak jestli mluvil o "parádě", to potom pokryteckej je - a fest.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se patlate v takovych hovnech

Reagovat
Counter

“If the salt and the pepper of football is goals then to have nine goals in a Premier League match is fantastic ingredients.”

Tohle měl říct.

Reagovat
fantomas

Lol.

Reagovat
SunFells

V tom krátkém rozhovoru ukazovaném v MOTD říkal, že to byl skvělý zápas pro fanoušky na stadióně a u televizí, ale ne pro něj.

Reagovat
Counter

jj, to jsem viděl. Ale měl i tiskovku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy dostane Roman vyhostenie z UK ?

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Baines, Cahill, Terry dohromady 3 body. To je na wild card normálně už...

Reagovat
Miguel19

Nesmysl tam mít 2 obránce z týmu..

Reagovat
minoLFC

do kelu, že som to po polčase ypnul

Reagovat
Usty

máš recht, gól Mirallase do šatny byl známkou toho, že se už nic nestane

Reagovat
minoLFC

no ja som hlavne išiel von

Reagovat
nani92

a stálo to tam aspoň zato?

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy MU vyhrali naposledy sutazny zapas, tak Arsenal vyhral 2 trofeje.

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

vtipy na MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Infernoqt

tzn. že až vyhrajeme další, tak máte na dalších 8 let útrum

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
miky10

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have made a late £8.5m bid for Loïc Rémy meeting his release clause. (Source: http://westlondonsport.com )

Reagovat
smazaný uživatel

bejbeeee dú it

Reagovat
Deywid

myslím. že idete s krížikom po funuse

Reagovat
Lacko_Boh

tak teda Falcao no

Reagovat
Counter

nn, Cavani. Nebo Pato

Reagovat
Lacko_Boh

ach no dobre

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

too little too late

o to bude sladší, až ho získáme my pokud je teda zpráva WLS pravdivá

Reagovat
SunFells

by vám dal košem

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

U nás bude mít garanci většího využití.

Reagovat
Counter

K vám padne líp.

Reagovat
fff

Ten Remy ma este bude nejaku dobu srat .

Reagovat
Infernoqt

jinač Mufani, myslíte si někdo, nebo dokonce četli jste někde, že bychom mohli přejít do nějaké "lepší" formace vyhovující zápasům na ostrovech?

Reagovat
cristiano.K.

700. pro zítřejší výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
fff

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
avicii

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je nekde na netu zapas Chelsea? Ja totiz druhej polocas prospal

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Oni na oficiální fantě taky hrotěj slovo "yido"...kouknu na tabulku a název mýho týmu je CHANGE NAME..bylo to před tim Yidos from the WHL samozřejmě....mrdky mediální

Reagovat
fff

Vsetko tu uz dnes bolo popisane, no mojim osobnym favoritom je dnes Besic . Dokonaly nastup.

A Costa je strastne nesympaticky zmrd, no hrac skvely.

Reagovat
mithro

najlepsi prvy dotyk s loptou v PL

Reagovat
mithro

Howard

Reagovat
fff

Inak LFC twitter banda, nieco o Lucasovi nemate? Ci dalsi prestupak, kde sa oapt nezbavime Glena ani Lucasa ?

Ja som zatial co sa tyka hracov zachytil jedine toho Romera.

Reagovat
fff

A dalsie otazky ma napadli .

Skrtel je na kolko out, 3 tyzdne asi? A Moreno zajtra bude moct hrat, nemate nejake info?

Lebo teoreticky obrana Manquillo-Lovren-Sakho-Moreno, na to sme vsetci boli zvedavi a pozrel by som si to

Reagovat
minoLFC

Moreno asi nie

Reagovat
tomasinho

Moreno by měl být ok, obrana bude tak, jak píšeš. Taky jsem na to zvědavý. Hlavně na Sakha se moc těším. Škoda, že se dostane do sestavy kvůli zranění.

Reagovat
fff

Skoda, ale zas na to sme tolko hracov kupovali, aby nas tie zranenia nezastihli nepripravenych .

A som zvedavy, ci zajtra da Maria od zaciatku s Dannym a ci posadi Coutsa. Som tusim cital, ze Lallana je uz pripraveny hrat.

Reagovat
ďuriLFC

Ja počitam že to bude nejak takto : Mignolet-Manq,Lovren,Sakho,Moreno-Gerrard,Henderson,Allen,Sterling,Sturridge,Balotelli.

Prípadne Can miesto Allena.

Reagovat
tomasinho

Lallana je, ale ne od začátku. Couts určitě bude sedět. Buď 4-3-3 s Lazarem a Raheemem, nebo pravděpodobněji diamant s Balotellim ve složení: Gerrard - Hendo, Allen - Sterling, Studge, Balo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta druhá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je prý (podle nepotvrzených rumours na twitteru) taky zraněnej. Ikdyž teda pochybuju, kdey a kde by se zranil.

Reagovat
tomasinho

Při tréninku no, děláš, jak kdyby to nešlo

Reagovat
Fenri

Tak hráč se může zranit i na tréninku, nebo třeba doma v koupelně stoupne na rozbitou lahvičku od parfému, žejo...

Reagovat
smazaný uživatel

No já si právě nejsem jistej, ale na tréninku byl normálně a nikdo nic nepsal, že by se mu tam něco stalo. Najednou to přišlo až teď večer.

Já mám dneska narozeniny, tak mi asi někdo dává dárek, že nebude hrát Gerrard, Johnson, Lucas ani Škrtel.

Reagovat
tomasinho

A Lucas je jistý? Aby místo Gerrarda nehrál on. Ale Can, Hendo, Allen by bylo super.

Reagovat
cristiano.K.

Nejvíc na pěst bude,jestli posadí Allena po tom výkonu z minula

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas musí být jistý. Pokud je Gerrard zraněnej, tak na lavičku max.

Reagovat
fenixLFC

Wow...mat tam zostavu manquillo sakho lovren moreno-can henderson-lallana sterling balotelli sturridge by bolo cosi neskutocne.....hlavne nech hrame na dvoch hrotakov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejideálnější by bylo podle mě hrát takhle.

Migs; Moreno, Sakho, Lovren, Manquillo; Can - Henderson, Allen - Sterling; Balotelli, Sturridge

Coutinho, Lallana, Markovic nebo Lambert z lavičky. Pohoda.

Reagovat
tomasinho

Zítra asi jo, když Lallana není úplně kondičně ok ještě, Couts hrál prd a Lazar by zas mohl být super žolík.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Mario?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Ked uz tu je treba to brat pragmaticky a hra na dvoch utocnikov nam sedi viac

Reagovat
cristiano.K.

dost možná asi jo, neboli jsme tak hráli častěji.

Reagovat
fenixLFC

Nielen za minulu sezonu ale aj tuto siel aj proti sotonu aj city nas vykon hore ked dosiel sturridgeovi partak

Reagovat
cristiano.K.

snad Lazovic místo Bala. Fakt ho nechci vidět ještě.

Reagovat
cristiano.K.

omg Markovic

Reagovat
Azza

strašnej čurák ten Costa

Reagovat
Kokesh

Dobre po nem Howard vyjel heh.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman provokoval. Karma.

Reagovat
smazaný uživatel

rozkopejte nekdo tomuhle kokotovi drzku, skurvysyn arsenalskej..

Reagovat
vrabejka

Liverpool to start with Manquillo, Lovren, Sakho and Moreno tomorrow at WHL. #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si doby, kdy ještě Hart býval world-class keeper.

Reagovat
mithro

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf

Reagovat
SunFells

Aarons krásně zkusil

Reagovat
Infernoqt

Man Utd are waiting for AC Milan to give De Jong the green light to fly to Manchester tomorrow to complete a £10m deal. [daily star]

Reagovat
mithro

daily star

Reagovat
Infernoqt

btw, o Blindovi psal taky Daily Star, brali jsme to jako kachnu, která se později stala skutečností ... budu rád za cokoliv, kvůli komu změníme herní styl na 4 obránce

Reagovat
mithro

neviem, dalsi squad player uz podla mna nepride. bud sa im podari nejakym zazrakom pretlacit velke meno alebo zostaneme pri tom, co mame.

Blind, Herrera, Di Maria, Fletcher, Fellaini, Powell, ehm Anderson. Clev out.

Reagovat
Infernoqt

Fellaini odejde v zimě kvůli kotníku, stejně je na 6 měsíců mimo, o Andersona není zájem a CLeverleyho snad stihneme prodat ještě letos. Di Maria by mi víc seděl jako vytažený hráč, nemůžu si pomoc, ačkoliv do tříčlenné zálohy by též nebyl špatný.

Já si rád potrpím na rychlou a kombinační hru, čímž my nijak nepřekvapujem posledních 5 utkání hlavně. Ten rychlý přechod hry, snad se k němu ještě počas podzimu dopracujem... a třetí věc, mezi námi, myslím si, že De Jong pro nás má větší přínost než Fletcher.

takže s dovolením, představoval bych si nějak takto

- DDG - Rafa, Jones, Evans, Rojo (Valencia RB, Shaw LB, Blackett SO) - Blind, Herrera, Rooney (Di Maria CM, De Jong DM, Fletcher DM) - Welbeck, Persie, Di Maria (Januzaj LW/RW, Mata RW)

v závorce jsou alternativní hráči do formace, kdyby byl někdo zraněnej, což v naší situaci není žádná novinka ... Pro Matu už jen těžce nacházím využití, ale hra bez křídel je pro nás hra o ničem v současné době... mno na Younga jsem zapomněl, tak někam mezi zálohou a křídlem at si switchuje jestli ho LVG má rád.

Reagovat
CubONE

Ale to co by si chcel sa da uplne normalne hrat bez Nigela. Na lavicku sa kupovat nebude.

Reagovat
Counter

O Blindovi psal každý už v době, kdy přihrál Persiemu na gól proti Španělsku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Fenri

Reagovat
mithro

Reagovat
CubONE

Vies o tom, ze hra zajtra v zaklade?

Reagovat
Infernoqt

n, ale proč se zbavovat naděje, dokud tam nějaká je

Reagovat
CubONE

No nie je. Duplom nie, ked prisiel Blind.

Reagovat
fantomas

"Ty brďo, Van Gaal je Nizozemec, trénoval je na MS, už tam má Blinda, kdo to tam za ně ještě hrál...? Vidiš to, De Jong, prc tam s nim".

Reagovat
mithro

Reagovat
CubONE

Conte nepovolal Bala na zapas s Holandanmi.

Reagovat
tomasinho

Aspoň bude makat v klubu.

Reagovat
Counter

*házet šipky po juniorce

Reagovat
CubONE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hitZor

To sis ho spletl s Ashem

Reagovat
fenixLFC

Ten hadze pokebaly

Reagovat
SunFells

Reagovat
papos182

Mmm, tak Kelly mel prsty ve vsech 3 obdrzenych golech.

Reagovat
papos182

A Wisdom sice byl v obrane, ktera taky obdrzela 3 goly, ale zadny z nich pres nej primo nesel.

Takze Wisdom - Kelly 1:0

Reagovat
tomasinho

Wisdom i minule dostal 2 body bonus ve fantě, vede si dobře docela. Kelly zahrál slušně proti AFC, dneska tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi

Reagovat
Zaschrona

No, jsem zvedavy jestli je Remy skutecne takovy fanda Arsenalu, jak se mohlo zdat. Tedy, jestli se potvrdi, ze po nem skutecne Arsenal jde.

Reagovat
Fenri

Neni, nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fandí každýmu snad.

Reagovat
blade115

Naopak prý kdysi říkal, že by si rád kopnul za nás, ale bůhví, co je na tom pravdy. Nicméně v Telegraphu hlásí, že i když Arsenal (prý) aktivoval vykupku, tak Remy je stejně pořád na cestě k nám. Melo by to být brzy potvrzeno.

Reagovat
Zaschrona

Aha, ja jsem prave kdysi o nem cetl, ze ma byt fandou Henryho a Arsenalu ci co... Asi to je u nej jedno.

Reagovat
blade115

Jo, stejnak jde po penězích, jako každý druhý...

Reagovat
Counter

Možná se pletu, ale neupřednostnil Rémy náhodou QPR před Newcastlem, protože mu nabídli vyšší plat? On nebude žádný charakter, do CFC padne jako ulitý.

Reagovat
smazaný uživatel

My mu velký plat ale nedáme.

Reagovat
Miguel19

Řekl bych 80-100 klidně..

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Nad 60 nedostane.

Reagovat
Miguel19

Těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi, stabilní člen základní sestavy, bere 27k/w a najednou přijde Remy, který si zahraje tak akorát v pár zápasech v poháru a bude brát 100k? Tomu nevěřím, byl by to naprostý nesmysl už jenom vzhledem k tomu, jakou cestou jsme se vydali ohledně platů.

Reagovat
blade115

Azpi rozhodne 27 nebere. Má 60 kpw. Tolik bych to zhruba viděl, že dostane Rémy, 60-80.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistý, že bere kolem 30k, jestli nedostal novou smlouvu tento rok.

Reagovat
blade115

Njn, tak si buď dal jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že mám pravdu, kdežto ty jsi asi líný si jeho plat najít. V dubnu se spekulovalo, že by měl dostat nový plat 70kpw a měl to být dvojnásobek jeho aktuálního platu. Spočítat si to snad dokážeš. Tudíž jestli smlouvu nakonec neprodloužil, tak stále dostává něco okolo 30ti.

Nechtěl jsem ti ani odepisovat, protože za to nestojíš se svým přístupem, ale stalo se a nemáš zač.

Reagovat
Arbiter

pokud nepodepsal novou smlouvu od té doby, co k nám přišel (o čemž nevím), tak bere nejspíš 30k/w...

Reagovat
Miguel19

Demba taky přišel a dostal 80K. V QPR má přes 100 (podle mě).

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

bere 80 v QPR

Reagovat
SunFells

Pochybuju, že by v takovém klubu mohl hráč s jeho reputací, když přicházel, dostat přes 100, to by bylo hodně šílené ...to by mu nikdo neměl dát ani teď.

Guardian psal, že bere 75K, Mirror pak o 80.

Reagovat
Miguel19

Ok díky. Moje chyba. Četl jsem nějaký kraviny..

Reagovat
SunFells

Mail taky o 75.

Reagovat
Counter

Tak jasně, ale pořád to asi může být nad úrovní anglického brigádníka, ne?

Reagovat
Usty

jako nad úrovní vašich hráčů?

Reagovat
Counter

My tam Angličanů moc nemáme, jdeme po levné pracovní síle z Jihu a Východu

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, tenkrat tvrdil, ze to bylo kvuli Redknappovi a ze veril v projekt QPR vic nez v projekt Newcastelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to kvuli prachum. Dostal temer 2x vic nez mu nabizeli u nas. Vsak uz mel skoro podepsano u nas, vsude vykladal, ze Newcastle je tym podle jeho predstav.

Kdyz se smiris s tim, ze je to zoldak par excelance, tak herne on je vyborny a i prohlaseni smerem k fanouskum ma skvely. Ale nikdy od nej nejde cekat nejakou loayalitu.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

To říká každý francouz

Reagovat
mithro

Schneiderlin hmmmm

Reagovat
cristiano.K.

ještě že skauti MU nesledují BL, jinak by už museli pracovat na Bellarabim. Neskutečný křídlo. Minulý týden dal snad nejryhlejší gol BL, dneska třetí a čtvrtý gol naprostá lahůdka. To bude jednou dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho neznám, ale LFC už má v Leverkusenu vyhlédnutýho jeho kolegu, Juliena Brandta.

Reagovat
cristiano.K.

tak to se ti bude líbit třetí gol ze 74.minuty http://www.livesport.cz/zapas/Qcx8BNRA/#video

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem se dodival a uz se pomalu muzu Costovi omlouvat, ikdyz zatim to jeste nic neznamena, ale i tak, prekvapil me usatec

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Ušatec? Takých kokotov ako si ty by som kopal do hlavy...skurvysyn!!!

Reagovat
madridcan

SI prisny ako Otecko z H16

Reagovat
Lacko_Boh

klakni si a pobozkaj mu prsten na znak ucty....skurvysyn!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa SuperMario vráti do PL. Normálne budem museť fandiť Lpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandi.

Reagovat
LAM

Deadline a nic se neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Deadline je až v pondělí.

Reagovat
LAM

fakt?Já měl za to že dneska 31.8

Reagovat
tomasinho

Až v pracovní den, takže v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kliiid, v pondělí si s hefym užiješ u onlajnu až až!

Reagovat
miky10

D I E G O

C O S T A

!!!

Reagovat
Kovi81

je to kral

Reagovat
Zaschrona

Sven Claes ‏@svenclaes

The deal with Everton and David Henen (18) from Anderlecht will be done after the mercato. Can someone explain how this is possible?

... to by me taky zajimalo... snad to aspon znamena, ze to odkladame kvuli nejakym jinym nakupum... kez by klapnul ten Toby

Reagovat
smazaný uživatel

https://mediacru.sh/n9isVIEZe99o

To ta obrana vypadala až tak špatně v tom poháru?

Reagovat
cristiano.K.

Suso už má na wiki,že je v AC

Reagovat
CubONE

Co presne on hra? Aj tak by si asi nezahral.

Reagovat
tomasinho

Zahraje ti všechno, nejlépe ale na AM. Většinou ale hrává vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mingolet, Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Allen, Markovic, Sturridge, Sterling

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Couts tam musí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nemá vůbec stabilní výkony a minulý týden byl příšerný.

Reagovat
fantomas

Minulej tejden byl příšernej a jindy bude rozdílovej no. Strašlivej luxus ho posadit.

Reagovat
cristiano.K.

2x po sobě byl špatnej a jestli zaprší,tak ho nedávat ani na lavičku

Reagovat
Kowe

protože hrál moc z boku, pokud bude diamant tak bude ideální a nebo pokud nebude hrát Gerrard.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

By to bolo prenho idealne hadzat lopty tim trom. Ale Allen zahral dobre tak ho neposadi a u Gerrada sa o posadeni neda uvazovat.

Reagovat
fantomas

Spíš proč ste všichni tak vystříkaný z Markoviće?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si na zítřek.

Reagovat
Counter

Měl dobrých asi pět minut no

Reagovat
fantomas

A měl v součtu asi tak jeden nadprůměrnej měsíc v Benfice.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

protože těch pět minul bylo lepších než Coutinhových přes 100minut

Reagovat
tomasinho

Nemusí, hrál hrozně. Konečně je konkurence a široký kádr, tak mu zápas na lavičce neuškodí. Navíc může přijít jako žolík. Rodgers chce na Sprus hrát s defenzivnějším středem, takže by musel hrát zase z křídla, kde je hrozný v poslední době. Takže lepší brejkový Markovič. Na lavičce budou vedle Coutse na oživení Lallana, Lambert a Balotelli.

Reagovat
cristiano.K.

ušetřil si mi práci, bez chyby.

Reagovat
hitZor

Tohle je review, ne preview, takže si i s tou bandou scouserů táhni tam

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Rene Meulensteen back on his way to Manchester United according latest Report #mufc...poood Rene

Reagovat
mithro

cestou nech este vyzdvihne Vidala a nejakeho obrancu, dakujeme

Reagovat
Kenneth

2 novy stoperi jsou malo?

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel jeden stoper a to Rojo

Reagovat
M0rb1D4S

David Ornstein ‏@bbcsport_david 24 s

No truth in suggestions Rene Meulensteen could be returning to #MUFC coaching staff, no contact from club or expectation of any #bbcfootball

Reagovat
Miguel19

Kolarov, Kompany, Hart

Reagovat
fenixLFC

Tolko k sanciam tottenhamu na titul

Inak brendan by sa mal zamysliet lebo zaciname upadat..najskor 5:0 potom 4:0 a teraz iba 3....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Sterling EF ukázal, že je momentálne uplne niekde inde ako Januzaj...

Dnes zas skvelý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ukázal že je na ihrisku a Januzaj na lavičke no LVG

Reagovat
tomasinho

Na ihrisku Mata a Kagawa v Dortmundu, to mě prostě nepřestane udivovat. Ale aspoň je sranda

Reagovat
Staenly10

Ten Kagawa je už definitivní?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Kagawa ked hral, tak to bol nas Messi, udivujuce uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Oni Kagawu nepotřebují, mají přece našlapanou zálohu

Reagovat
vladis271

*Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

*Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To zpochybnuji snad akorat fans MU.

Reagovat
fenixLFC

kto iny

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sem sice neviděl a pochybuju, že by to něco změnilo, ale proč kurva nehrál Holtby

Reagovat
Zaschrona

Asi pujde pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tak vypadá, nechápu to. Snad nepude aspoň do Hamburku, ale někam v rámci PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak jo, ty sance Spurs na titul jsou v letosni sezone podobny jako u nas, na podobny experimenty uz kaslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon. Občas chyby v zádu ale to se snad napraví v zápasech. Moreno, Raheem fantastický. Hendo taky dneska super. Balotelli když vydrží s tímhle přístupem, goly přijdou. Nemám strach. Udržet tuhle laťku po celou sezonu a nemůžem skončit mimo top 4 a můžem dojít i daleko v LM. Aspoň do čtvrtfinále. Hlavně máme konečně širokej kádr trošku. Díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Super body. Moreno s Manquillem snad budou hrát nadále, poslat pryč Glena, nechat si Enriqueho a máme zdvojený oba posty. Druhá půle od stoperů o dost lepší, ale chce to ještě zapracovat. Raheem znovu náš nejlepší hráč.

Reagovat
tomasinho

Paráda, hodně důležitá výhra. Po facce od City jsme ji potřebovali, navíc od přímého rivala o umístění. Výkon směrem dopředu dobrý, stěžovat si nemůžeme. Ale práce dozadu hrozná, otřesné výkony stoperů i Gerrarda, kteýr krom mizerné defenzivy nedal pořádně dlouhou přihrávku, co ho jinak zdobí. Hlavně ale Lovren hrozný, naštěstí pár chyb po sobě napravil.

Pochvala pro krajní beky, i když taky mají trošku mezery, oba dostali žlutou, ale Moreno skvělý dopředu, ten gól byl super. Javi zase jistější vzadu a dopředu solidní, i když není tak ofenzivní jako Moreno. Výborný výkon po té špaténce proti City opět Hendo, první gól z největší části jeho, vybojoval, skvělý náběh a přihrávka. Taky Sterling super, teda až na tu šanci. Sturridge v 2. půli méně ze hry, ale dobře, stejně jako Balotelli. Příště bych ale dal Cana místo Allena od začátku asi. Nebo proti Ville doma klidně Coutse na CM.

Nicméně rozhodlata penalta v úvodu půle, hodně přísná. A definitivní hřebík do rakve byl gól pár vteřin po vystřídání.

6 bodů z těchhle tří zápasů beru, prohra na City není žádná tragédie. Září máme docela nabité, ale zas nic výrazně těžkého, Villa doma, pak doam Bulhaři, WHU venku, doma LC a pak Merseyside derby.

A poslední tři zápasy se Spurs 12:0, poslední 4 15:2

Reagovat
fenixLFC

Vlastne mame 4 vitazstva v rade proti nim hned som si spomenul na ten downingov gol ,,na istotu"

Reagovat
smazaný uživatel

hrát proti tomuto sranda týmu aspoň každých 14 dnů, to by bylo skóre

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že slepice přebraly od kanárků štafetu.

Reagovat
Leo Rekordman

Allen

Reagovat
kvasha16

https://vine.co/v/OB6z6eEEzL3

za toto odpiskal penaltu?

Reagovat
eder

Penalta písknutá zceala správně, byla to hloupost obránce. To, že to Allen využil a nechutně přifilmoval, je věc druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Fred.

Reagovat
smazaný uživatel

je ale otázka, jestli by to písknul, i kdyby nespadl

Reagovat
eder

Těžko říci, každopádně tenhle druh hráčské "šikovnosti" taky zrovna nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vytěžil z toho maximum no, díky pádu to vypadalo okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

na 70 % fungujúci mančaft a aj tak sme ich zošrotovali. to značí o všetkom

Reagovat
smazaný uživatel

i o tvé inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

ty si teraz potvrdil, že si kokot čo nevie uniesť

Reagovat
smazaný uživatel

tieto jeho si nevsimaj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nemaju ma radi

Reagovat
smazaný uživatel

naopak Dusky, ja ta mam rad, aj ked si Duso

Reagovat
smazaný uživatel

paľo ty si strašný chuj, už vidím jak ma budeš v máji prosiť nech mi nemusíš posielať prachy

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie, ak si to situacia bude vyzadovat, ja ti ich poslem

Reagovat
smazaný uživatel

to už je ale len otázka času

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sm0ker

ale mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Este v pondelok ste si na city ani neprdli teraz date trojku zmatenemu tottenhame a zrazu sa uz citite ako nezastavitelna masina

Reagovat
smazaný uživatel

city si prdlo?

Reagovat
smazaný uživatel

City vam hlavne dali s prstom v nose 3 goly a ani sa pritom nezapotili...to by sa takej masine ako liverpoolu predsa nemalo stavat

Reagovat
fenixLFC

Ved pise ze na 70%

Reagovat
vodka

a spurs jako jsou fungujici tym? ti jsou rodici se tym od zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že pochettino u nich aplikoval okamžite určité zložky a fungujú..samozrejme je tam toho oveľa viac dolaďovať

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson si jasne pýta kapitánsku pásku. Všetkých povzbudzuje po každom súboji, má najlepšie nasadenie z celého mužstva a je jeden z najlepších našich hráčov. Jednoznačný výber

Reagovat
13

Po konci Steveho to bude ideální varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, potrebujeme kapitána čo LFC ťahá a má istý základ, čo Henderson má. A Gerrard byť nemal mať

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Gerrard hrát, tak mu pásku nikdo nevezme. Souhlasím s tomasinhem, Hendo by měl být asistent.

Reagovat
tomasinho

Tak teď po odchodu Aggera musí být zástupce už. A postupně, až budeme Gerrarda nahrazovat (snad co nejdříve), tak pak nastálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu kritiku dnesnich stoperu.. To fakt muze psat jen zaslepenec Skrtela..

Reagovat
eder

Minely stoperů dnes byly do nebe volající. Jiný soupeř by je tvrdě trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Škrtel musí hrávať, Kola by som tiež vyskúšal, horšie ako Lovren to nebude, pretože dnes ako Lovren tak aj Sakho strašní, síce sme to dali na nulu, ale tie školácke chyby. Lovren zatial sa javí ako zlý kauf

Reagovat
Talker

Celkem slušnej víkend zatím, všechno vychází tak, jak má. Už jen remízka/prohra Arsenalu a spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste mali zremízovať, vtedy by to bolo ideálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Skrtel nehral a hned je to ciste konto

Reagovat
castelL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

Božíínku kúpte toho Eriksena Moreno fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

v čom je prednosť N'Zogbiu? mne sa ten hráč proste nepáči...

mladý Grealish bude hviezda

Reagovat
monty25

Jsem rád, že Tottenham zůstává naším oblíbeným soupeřem. Myslím, že 2. poločas byl ze strany Liverpoolu lepší než první. Taky nám asi pomohla ta penalta na začátku druhé půle, ale to už tak někdy bývá. Dneska nám rozhodčí trochu pomohl, příště nám třeba může uškodit... Každopádně bych řekl, že dnešní výhra je zasloužená a Moreno to korunoval krásným gólem.

Reagovat
eder

Zasloužená nejspíš je, ale ty hrubky v obraně by mohly příště mrzet...

Reagovat
monty25

S tím souhlasím.

Reagovat
cristiano.K.

ještě tři roky zpátky byl neoblíbeným

Reagovat
fenixLFC

Vtedy mal ale najlepsiu zalohu v lige... teraz je tam z nej iba lennon ktory nehrava

Reagovat
Side

Rodgers in tonight's #motd2 interview: 'Raheem ran into the box like Ricky Villa and finished it like Ricky Gervais'

Reagovat
smazaný uživatel

*Messi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

On sa celý zápas smial z našich nepremenených šanci. Sick bastard

Reagovat
LGT

When Moreno started running with the ball for his goal.

http://goo.gl/JlMXaL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nic jsem z toho neviděl, ale hezky pěkně Liverpool

Reagovat
Counter

Aspoň už si owny dovede představit, jaké to je prohrát pod Pochettinem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Duncan Castles ‏@DuncanCastles

Loic Remy has passed his medical and is now a Chelsea player.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ta ma byt tottenham zase len nato aby si nanom liverpool a city robili skore tak nech radsej odovzdaju licenciu a idu do druhej ligy

Reagovat
Counter

To ne, byla by to nuda, kdyby je nešlo vidět, jak pokaždé implodují při šanci skončit před Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "I said to Mario, 'You're picking up a man at [defensive] corners'. He said: 'I don't mark at corners'. I said: 'You do now'"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tak vydrželo aspon sezonu..

Reagovat
fff

Ale dost drze od hraca hento povedat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG nič drzé nepovedal....Ziadny trener mu nedoveroval natoľko aby branil nejakého hráča pri rohu. Toto bolo prvykrat v jeho kariere čo mu to niekto dovolil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pre Brendana

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Mario. A navíc takhle napsaný to vypadá drze, ale podle mě to při tom rozhovoru s Rodgersem vyznělo uplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

ináč scousers, predstavte si takého Schneiderleina miesto Gerrarda v zostave Troška stroj, čo?

Reagovat
I am Mancunian

duso pls

Reagovat
smazaný uživatel

DEAL: Chelsea have completed the signing of Loic Remy from QPR for £10.5m.

https://pbs.twimg.com/media/BwYDQyOIAAAc5EV.png

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi dobrá posila a upgrade na post útočníka po odchode torresa

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný posílení ofenzivy letos...

Reagovat
vladis271

jestli je úloha City zobrať nám titul a potom z bezpečnej vzdialenosti sledovať a prenechať ho čukotke, tak to nech radšej odovzdajú licenciu a idú hrať Champ.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Však City si teď koupí Falcaa. To bude souboj o titul.

Reagovat
Sandstorm

To ano. Bude to nejen souboj Chelsea vs. City,ale i souboj Costa vs. Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje City a Falcao.

Reagovat
Leo Rekordman

City a Costa

Reagovat
Sm0ker

Live a Giroud

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Steven666

konečne máme vyvážený útok len vidím problém na poste v strede zálohy ak sa zraní Cesc nie je tam hráč ktorý by ho zastúpil.

Reagovat
Sandstorm

Van Ginkel by mohl mít podobnou roli jako Cesc nebo ne?

Reagovat
tomasinho

Chelsea skvělý přestupák

Reagovat
Error

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Průměráci vyhráli rozdílem třídy? Tak to gratulace!

Reagovat
blade115

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to tu někde bylo, ale celkem souhlas.. http://www.sport7.sk/clanok/90801-hra-s-cislami-a-tvrdohlavy-van-gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji oficialne

Reagovat
Sandstorm

Neprokázal svoje kvality, neprosadil se, byl průměrný, na MU neměl. Není důvod nad ním brečet. Je dobře, že odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa z5 do dortmundu

Reagovat
cristiano.K.

Já nevím, jaké jsou očekávání od naší obrany, zkrátka to bude chvíli trvat než se ti tři nováčci sehrají trošku. Dvě věci, které rozhodly zápas, Mignolet podržel a proměněná penalta.

Mario slušně, ale ocitl se ve čtyřech šancích, pouze jednou trefil bránu. Být na jeho místě Lambert, tak jsme jim dali bůra.

Sterling sice zesměšňoval obránce,ale v koncovce pak zesměšnil sebe. Strurridge hrál velmi dobře, i když udržet ho celý čas v zápase se nám nedaří, furt tam má hluché místa.

To třetí místo letos vidím reálně

Reagovat
smazaný uživatel

mám dotaz, ten kdo píše Review je fanoušek Arsenalu, že?

Protože velice rád a často podhodnocuje výkony Tottenhamu.. když vyhrajou, tak je to "štěstí", "náhoda" nebo "náhodou odevzdaný soupeř" a když Tottenham prohraje tak je to "zoufale slabý Tottenham"

Není jen toto kolo a tuto sezónu, trvá to už velice dlouho. Chápu, že každý má svůj oblíbený klub (+ rivala), ale zde na Eurofotbalu u Tottenhamu je to do oči bíjící...

Reagovat
fenixLFC

Tak ked bol tottenham zufaly tak ho treba chvalit?

Reagovat
smazaný uživatel

že nedostal viac

Reagovat
Ángel di María 22

Teď jsem se kouknu na skoro 9ti minutovy video Angela v prvnim zapase a nechapu, jakou totalsracku museli United hrat, kdyz se tu pise, jak byl AdM dobrej... P5išlo mi z toho, že hrál hrozně, nepřesnosti poměrně dost, téměř žádnej průnik, měl tam 2 dobrý pasy a jednu tu akci zleva, jinak šílenost. Řekl bych jeden z těch poměrně horších výkonů z Realu.

Reagovat
tomasinho

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/77289000/jpg/_77289082_stevengerrardgraphicone.jpg

Brendan Rodgers took charge of his 100th match as Liverpool boss, and his record stands at won 56, drawn 21 and lost 23. Only Kenny Dalglish (62) has won more in his first century of matches as Reds manager. Bill Shankly and Rafa Benitez both also won 56.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka na fanoušky Arsenalu: Rosický Wengerovi něco udělal, nebo proč vůbec nehraje ani nestřídá? Myslel jsem, že ho tam bude posílat aspoň na 20 minut.

Reagovat
Fenri

Jeho čas přijde během sezony, to je zas hysterie...

Reagovat
Counter

Je trochu překvápko, že nehraje vůbec, ale určitě si časem pobude na hřišti až až.

Reagovat
vrabejka

Výborně. Opet jsme po roce zničili a zesměšnili Spurs. Zapas byl fantasticky z bou stran. Hralo se ve vysokem tempu, Kohouti meli by jste byt hrdi na to jak dokazal Pochettino zmenit váš tým herně. Vidím vás na kandidáta v top 5. K LFC: urcite nas nejlepsi zapas v sezone. Totenham hral sice dobre, drzel mic ale my jsme byli primocarejsi, alfa omegou uspechu byl nas naprosto fantasticky aktivní presing, z kterych jsme si vypracovali šance. Ikdyz Spurs měli dvě tutovky v podobě Adebayora a Chadliho, k ničemu vážnějšímu jsme je nepustili. Stoperska dvojice Lovren-Sakho nebyla tak hrozná jak jsem předpokládal, ti dva si potrebuji na sebe hlavně zvyknout, pak oba budou top.Lovren v prvem polocase byl temer bez chyby. Naopak Sakho udělal několik hrubek v rozehravce, ktere musel Dejan na poslední chvíli hasit ale na poslední chvíli to oba zvládli. Rozhodne ale udělali dojem a doufam, že budou naše hlavní stoperska dvojice. Javi tiez dobry výkon. V obraně super, na podporování utoku nemel tolik prostoru, měl hodně práce vzadu, navíc většina utoku Spurs šli přes jeho stranu.Moreno tentokrát top výkon jak vzadu tak vepředu. Dal wonder gol kola což byla třešnička na dortě. Gerrard měl několik ztraát ve středě pole, nebyl to od něj kdovíjaký výkon a měl by se zlepšit pokud chce byt v přístích zápasech v základu.Hendo motor mužstva, skvělý výkon a pripsal si nadhernou asistenci.Allen byla na něho písknutá jasná pencle, uměl i podržet míč, zrychlit akci. Super Mario na jeho výkon jsem byl hodně zvědav. A překvapil. Snažil se napadat, několikrat i pomohl v obraně, měl dvě pěkne šance. Platný při obranných i utočných rozích, dobrý výkon na jeho poměry. SAS. oba top výkon. Skvěle se doplnovali. Raheem si dělal z obrany Spurs dobrý den jako Luis minulý rok, škoda že muchyběl klid v zakončení. Pro mě MOT. Danny taky velmi hrozil v utoku aktivně napadal, měl i šance, škoda že mu tam nic nespadlo. Ale snad něco spadne příště na Anfieldu proti Aston Ville.Na závěr:6 bodů z extremního trojkola považuju za super počin. Jsme v top 4, lepší start jsme si nemohli přát.Dufajme ve více takových zápasů s čistým kontem a předvedenou hrou. YNWA!

Reagovat
cristiano.K.

"Gerrard měl několik ztraát ve středě pole, nebyl to od něj kdovíjaký výkon a měl by se zlepšit pokud chce byt v přístích zápasech v základu."

Zlepšit by se měl,ale za základu ho nikdo nedostane,pokud neprohraje tři zápasy v řadě nebo se nezraní. Tohle jedna z největších fanouškovských naivit "Gerrard na lavičce"

Reagovat
vrabejka

Stačil by aby hrál Can a nebylo by poznat že to Steve k.rví

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo sme stiahli bod na City a Arsenal naskok na nas nezvysil, treba to brat pozitivne

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Správně. Většina fans ostrovního fotbalu vnímá krásné čtrnácté místo United velmi pozitivně.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je strasnej na to se neda koukat!

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře Leicester

Reagovat
Counter

jsou skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Unbeaten pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná frustrace sledovat Sanoga na hrotu. Jestli zítra někdo nepříjde, tak ty 4 měsíce budou peklo S příchodem Podolskiho se mi zdálo, že se dokonce hrálo 4-6-0

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Leicesteru k bodu mohli klidně i vyhrát.

Neskutečný jak chasníci, jejichž ména sem nikdy neslyšel si tam pohlídají naše utočný hvězdy s prstem v nose

Na našu hru se bohužel od začátku sezóny nedá dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

na tu hru se nedalo koukat už loni, jenže to z toho byli aspoň body

Reagovat
mimi_united

Na koľko mohla reálne klesnúť cena Ozila? Tak na 20 až 25 miliónov eur?

Reagovat
Counter

Mesutek je neprodejný, takže šla nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

tebe z toho nebolí očí

Reagovat
Counter

Snažím se zachovávat od toho všeho určitý odstup. Mesut po MS dostal prodlouženou dovolenku, tohle byl teprve jeho třetí pořádný zápas v týmu, který se k nějaké souhře očividně pořád dostává, a tak ho zatím nemíním kritizovat za matné výkony. Během září a listopadu teprve uvidíme, čeho je doopravdy schopný. A když se mu ani v té době dařit nebude, bude na místě nějaká negativita.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale pokud bude nastupovat dál na křídle, kde je naprosto nulovej, tak jeho cena půjde jenom dolů....tenhle tah snad může chápat jedině Wenger

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
eder

39,60 mil.Ł

Reagovat
smazaný uživatel

bol to riadny flop no. ale tak dalo sa cakat ze lenivy chodec sa v PL nepresadi

Reagovat
Side

jedinej flop je Wenger, kterej ho staví na křídlo

Reagovat
cristiano.K.

on se zranil?

Reagovat
Trand

Trapnej výkon, ale to je u Arsenalu na začátku sezony každoročně, snad se něco změní.. Prostě nikdo z našich ofenzivních hráčů nemá formu, možná až na Alexise a to těžko říct, když tam hraje sám. Aaron, Santi, Mesut jsou všichni z formy, Yaya je prostě mladej a nezkušenej, minulou sezonu měl dost velký zranění, od něj momentálně moc čekat nemůžeme. A obrana už tak klasicky no, i když si myslím, že Kosc nebyl po tom incidentu v pořádku a možná že nějakej lehkej otřes měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím smutnější sledovat, že Rosa, který by prostě zahrál minimálně svůj standart odehrál jen pár minut proti Besiktasi Yaya má 21 a není si schopný v běhu spracovat míč, s tím těžko něco udělá, děsný poleno

Reagovat
Side

A proč tam Sanoga teda kurva dává? Já to prostě nechápu, jedinej dobrej výkon předvedl proti benfice kde doklepl do brány 4 kousky jinak vůbec nic. Proč ho nepošle rozehrát někam na hostování? já mu fakt nerozumím....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by si ho asi tak vzal na hostování, dyť je nonstop zraněný, je to poleno a v soutěžním prvoligovém zápase ještě nikdy nedal gól za dospělé :D

Reagovat
Side

tím víc zarážející je, že ho Wenger staví

Reagovat
Counter

Protože není koho jiného. Wenger je holt paličák, on Sanogovi věří a dá mu šanci.

Reagovat
mithro

arsenal mi zdvihol naladu

Reagovat
minoLFC

Teda čakal som ťažší zápas. My sme nejak skvelo nehrali, skôr boli Spurs jalový. Výborný Sterling so Stuom, Moreno krásny gól. Obrana ale dosť kiksovala, Balotelli síce aktívný ale úlne ľavý. Teda a tešil som sa na toho vychvaľovaného Lamelu a tragédia.

Reagovat
blaxo

Na to jak si všichni hráči stoupnou kolem vápna a snažej si dát co nejvíc nahrávek se nedá vůbec koukat, nikdo nevystřelí, není na koho dát centr, snad Arsene ještě přivede hrota nebo dá víc šancí Joelovi, horší jak Sanogo určitě nebude.

Reagovat
SunFells

Celý zápas slabučcí, ale posledních 30 minut to byla teda řádná tragédie. Ve fázi, kde bychom se za tím měli o to víc hnát, si nevytvoříme ani šanci. Z velké části těma střídáníma, kterým jsem moc neporozuměl. K čemu tam sere Podolskiho na hrot, když sám o něm říká, že si chodí pro míče do hloubky a nenabízí se za obranu, vápno furt prázdné ...kdybychom si vytvořili tlak, komu by se to tam asi dávalo. Ramsey si o sundání výkonem křičel celý zápas a zároveň energie Rosy a hlavně Wilshera by nás mohla dostat tam, kam potřebujem ...no pro jistotu ještě stáhne jediného hráče, který ze středu pole byl schopný nějak se zapojit, ten Santiho výraz při střídání plně chápu.

Ten tým zatím vůbec nefunguje a je to spíš hodně o individualitách, malým pozitivem je dnes Alexis a trochu Santi, i když mě mrdá, že má uprostřed zatím přednost před Özilem ...to mi moc nepřipadá, jako bychom kolem něj stavěli tým

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

akorát teda Ramsey hrál stejnou tragédii i předtím a pokaždé dal fíka, takže jeho nevystřídání se dá pochopit. A není to o Santim, je to o změně systému.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/BwYL6TTCcAEWgLc.png

Btw někomu se podařilo stáhnout souhrn z PL sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

S prehrou som tak trochu ratal, predsa len Liverpool je momentalne o dost pred nami. Tottenham sa nachadza presne v tej faze ako Pool ked ho prevzal Rodgers.

Pochemu stale verim, vie co chce hrat a ako to dosiahnut len mu treba dat cas. Co sa tyka hracov tak sa treba zbavit odpadu - Kaboul, Fryers, Ekotto, Paulinho a Soldado u nas nemaju co robit. A chcelo by to konecne dat sancu Holtbymu ta zaloha Bentaleb - Capoue je proste slaba a staticka. Ved to bol najlepsi hrac pripravy krista boha, fakt nerozumiem tomu preco nehra.

No a dnes aspon Arsenal potesil, neskutocne tragicki su, len tak dalej

Reagovat
J0EL

Nasi hraci akoby vobec nemali zaujem zabojovat o vitazstvo, Wenger tam len sedi a rozhadzuje rukami ale striedat bude az v 80 minute. To je normalne neskutocne ako ma s tym dokaze vytocit. A s Ozilom na kridle to uz nemoze mysliet vazne. Je to hroza zatial a zlepsenie v nedohladne.

Reagovat
PhilipS

Sanogo s Campbellem se maj rozehrávat na hostování a ne rovnou v áčko Arsenalu. Ty maj ještě tak dvě sezóny, než z nich něco bude, jestli vůbec. Rósa má možná poslední dobrou sezónu v nohách a nehraje, i když všichni záložníci hrajou pod svoje možnosti - nechápu. Pokud nepřijde posila (tzn. útočník, co je schopen dát 20+ gólů za sezónu) na top 4 to nevypadá. Kvalita PL roste. Síla týmů se vyrovnává a letos se o top 4 bude seriózně prát 7-8 týmů.

Btw. Podolski je snad nejpomalejší hráč, co kdy hrál za Arsenal. To jeho zrychlení mě vždycky rozesměje....

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sanoga nebude nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je každý rok o tom istom.

Reagovat
smazaný uživatel

s rozdielom, že tento rok to štvrté miesto ešte ťažšie bude spraviť pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Garantujes to?

Reagovat
smazaný uživatel

určite

Reagovat
J0EL

Este ze vy ho uz mate iste.

Reagovat
spider_8

Přesně A zítra nekoupí útočníka a stopera, tak to jenom potvrdí.

Reagovat
spider_8

* pokud

Reagovat
smazaný uživatel

Však po repre se nám jako posila na DM vrátí Diaby a na hrot Walcott. Posily dělaj jen sračky jako Chelsea a tak

Reagovat
spider_8

Reagovat
Liquid

Aby se Diaby po 2 zápasech zase na půl roku zranil co ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem samozřejmě nemyslel vázně. Jestli Wenger nenakoupí bude zle nedobře

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

loosepool pojebanci skurveny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a ty mas drzost pisat o ubohosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vladis271

Hm, Wenger. Arsenal sa zatiaľ javí čajovo.Ten útok je stále mimo akejkoľvek diskusie o útoku na titul. Alexis nie je primárne hrot. Giroud má tak max. skúsenosti/ a zraanený a Sanogo je čierny Carroll.

Prečo vlastne nezabojovali o Rémyho?

Reagovat
Fenri

Protože Wenger.

Reagovat
J0EL

Lebo Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo je horší jak Carroll.

Reagovat
Side

Sanogo je horší jak Pekhart

Reagovat
Mada

Reagovat
papos182

Sanogo je Arsenuv Ngog.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog byl lepší ale

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

1100. pro Lacka, je to Boh

Reagovat
Fenri

Reagovat
mickey mouse

Až na Chelsea naprosto dokonalé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal od Community Shieldu nezahrál povedený zápas, s takovou formou bychom je letos mohli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohli, aj keď budú hrať najväčšiu sračku porazia vás aj s páskou na očiach

Reagovat
smazaný uživatel

dušo, neser

Reagovat
J0EL

Reagovat
Cobra

Vidíš vůbec přes svoje ego?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, mám zahmlené kobra

Reagovat
Zaschrona

Pres Arsenal by to mohlo jit... Bobiku, jen to nezkaz tim, ze si vezmes dovolenou behem nasledujicich 28 a pul hodiny...

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím jste na 17. místě. Musíte máknout.

Reagovat
Zaschrona

Ja na to koukam z toho pohledu, ze jsme jen 4 body za LM. Zatim to je dobry.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Nechápu, že byl Arsenal mnohými pasován do role jednoho z favoritů na titul, s Crystalem se štěstím v závěru vybojoval 3 body, s Evertonem opět se štěstím uhaluzil remízu a dnes další bodová ztráta s nováčkem. Liga je sice dlouhá, ale tento tým o titul bojovat nebude, o titul defacto hraje jen Chelsea s Man City.

Reagovat
Side

City včerejší prohrou se Stoke potvrdilo roli favorita?

Reagovat
Liquid

1x se zaseknout můžeš, ale hrát měsíc hovno a nevyhrávat je problém

Reagovat
smazaný uživatel

A Man City už stihlo prohrát doma. Takže ten titul defacto můžeme dát rovnou Chelsea.

Reagovat
fenixLFC

Ten sa jej mohol dat ked dosiel cesc a costa

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ještě trochu naděje, že costa vyhoří, ale to hned padlo no

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

to jsme mohli před sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

titul bude medzi chelsea, lfc a mcfc, ako minulú sezónu..arsenal sa s tottenhamom pobijú o 4.miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

lfc fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti hovorím že ano. a to ti musí stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

sme ešte silnejší, než sme boli minulu sezonu bez suareza..zapas na etihade medzi dvoma slepymi nic na tom nezmeni..momentalne nas brzdi len suhra novych hracov v zaklade, niektore prvky niesu dotiahnute ale sila toho kadra je este vacsia..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

ne, tentokrát tomu neverím

Reagovat
tomasinho

Třetí místo je hodně hratelné ale

Reagovat
smazaný uživatel

máme aj na vyššie..nerobte z chelsea niečo, kde ešte nie je..až na everton hrali zápasy, v ktorých iné výsledky nepripadali do úvahy..razom su jasní na titul? houby

Reagovat
tomasinho

To neříkám. Ale jsou výš jak my. I City.

Reagovat
smazaný uživatel

čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankarom obranou zalohou a utokom

Reagovat
smazaný uživatel

A my aj trenerom aby to bolo kompletne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pekne ze si veris ale treba byy realista a uznat ze mam pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
fajdax

počkat počkat snad nechceš tvrdit, že Rodgers je kvalitnější kouč než Mourinho?

Reagovat
tomasinho

Středem zálohy a celkově obrannou hrou + golman taky. Útok máme top, tam se prostě nebojím, ten nezaostává.

Reagovat
smazaný uživatel

O titul bojovat nebudete maximum pre vas bude postup do LM a bodka

Reagovat
smazaný uživatel

ciarka, budeme

Reagovat
fenixLFC

Chelsea si to moze posrat sama inak neviem. My na titul nemame iba utokom to nevyhrame. Mozno s luisom by som nam daval tak 20% ale inak tazko. Tuto sezonu by sme mali bojovat o tretie miesto s arsenalom a mozno evertonom a sliepkami...city ma strasne siroky kader a chelsea odstranila vsetky slabiny z minulej sezony+ najlepsoieho trenera v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nerozumieš

Reagovat
vladis271

budem len rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem spravne, ze Arsenal letos miri na titul?

Reagovat
Liquid
Reagovat
fenixLFC

Ten bude rad ked sa dostane na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hm, ne a ne.

Reagovat
j_mrazik

Hodně smutný výkon. Záloha hodně špatná, hlavně ten prostředek. Ramsey začíná mít ego asi až někam do prdele. Přestává jezdit a dělá kraviny, patičky apod. Nebyl na MS, takže ten musí být nažhavenej jak kráva. Özil mi přijde unavenej a vůbec není ready hrát celý zápas. Rosa by to tam s Wilsherem rozhýbali, ale Wenger je tam nedá. Alexis není schopen obejít hráče a přihrát do šance. Zatím je to bída, ale snad si to sedne co nejdřív.

Reagovat
Fenri

Alexis byl jedinej nebezpečnej, že neumí obejít hráče? Blbost Do zavřený obrany je to od něj o poznání horší než když může presovat a chodit do brejkŮ, potřebuje podporu od spoluhráčů, což dneska fakt neměl.

Reagovat
SunFells

A nakonec to i pěkně nachystal Cazorlovi do vápna, klasické mrazíkování

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem to od druhého poločasu a ten pravej bek si s ním hravě poradil. Nejhorší z celýho zápasu bylo ale koukání na Podolskiho, jak se tam plácá na hrotu a neví, která bije. Je potřeba ty ostrý kraje víc využívat a střední záloha by měla dostat za tu lenost pojeb. Hlavně teda Ramsey, ale to bych se opakoval.

Reagovat
Tywin Lannister

Sem nasranej na nejvyšší míru z hlediska 3 bodů

1. Wengele prostě nemá hrota a je mu to asi jedno - Sanogo by byl rád že si kopne za Jabka v naší Synot lize a on prostě nikoho nepořeší. Měl na to 2 měsíce a nic. Přece bylo jasný, že za Girouda není náhrada a on prostě nikoho nepřitáhne, a to ani teď, když už nic jinýho nezbývá

A to ani nemluvím, co se stane, když se nám zraní stoper na delší dobu. To tu zodpovědnost převezme 19letý Chambers?? Navíc nám chybí klasiký DM, což se na některý zápasy rozhodně hodí.

2. Proč kurva hrajou hráči, co jsou těžce z formy?? Dyt musí jasně vidět, že Ramsey je od začátku sezony uplně mimo a on ho prostě neposadí a dokonce ani nevystřídá. Ozila zase cpe na křídlo, kde snad nezahrál jedinej dobrej zápas a hrát prostě musí, protože se jmenuje Ozil a stál 50 mega Pročrpostě nereaguje na průběh zápasu, na formu hráčů a nedá šanci Rosovi, nebo nenasadí Jacka, kterej byl v minulým zápase náš nejlepší hráč.

3. Proč se doprdele hraje ta taktika na 4 středový hráče, místo aby hrálo klasicky 4-2-3-1 s dvěma ostrýma křídlama. Takhle se tam serou 4 střeďáci a zabíjí se jak Rambo, tak i Ozil. Chybí tam podpora hry po křídlech a hráč na hrotu tam pak nedostane žádnej centr, křídelník tam neprojde 1 na 1, všechno se tahá přes zhuštěnej střed a hráči si tam překážej. To je zas píčovina na entou tenhle mrzácký systém.

Reagovat
fantomas

Jak by taky moh posadit Ramseyho, když jeho tým z hovna nasměroval za čtyřmi body? Naše problémy sou uplně jinačího rázu, než že nám tam hraje viditelně nesvůj Aaron.

Reagovat
didosh

OT:Kukal jsem ze Agger přestoupil zpět do Dánska za 4mega € To tam je tolik peněz?

Reagovat
cristiano.K.

čtyři mega je almužna za takového hráče. Ale dost možná to bude patřit k větším přestupům do jejich klubu. Zeptej se Šišky, to je expert na všechno a nyní to osobně skautuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravděpodobně se divil tomu, že někdo z ligy, která je horší než Gambáč liga, si může dovolit vysolit 4 mega €.

Reagovat
cristiano.K.

"Ale dost možná to bude patřit k větším přestupům do jejich klubu"

Reagovat
smazaný uživatel

dost možná

Reagovat
fantomas

Je to suverénně nejdražší posila v historii klubu.

http://www.transfermarkt.com/brondby-if/transferrekorde/verein/206

Reagovat
cristiano.K.

mazec

Reagovat
didosh

Přesně tak,potom je malý zázrak ze dokážeme těmto týmům konkurovat v Evropě a dostat se před ne v koeficientu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder

To bys koukal, kolik nechávají mladí Dánové v pražských barech...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Cesku a na Svk to musi byt pre nich raj.... ja som za maleho flaskoveho carlsberga dal v Dansku 7Eur

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi som aj rád, že som to nevidel. Ale niečo je asi zle. Keď sa pozriem na video gólu a na to, čo tam Sanogo skúšal s krásnou loptou pred bránou a potom sa pozriem na Rémyho vyfoteného s dresom Chelsea, tak dostávam tik do pravého oka.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež vás nechápem..remy je lepší jak giroud, sanogo tak aj podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski je iný post a lepší než Giroud asi nie je, resp. neodvážim si to tvrdiť, ale ako rozšírenie kádra určite prísť mal, to je pre mňa presraný prestup.

Reagovat
Sandstorm

Já se upřímně divim, že někdo jako Sanogo může hrát základ v Arsenalu. Vždyť by nehrál ani v některých průměrných týmech. Vedle Alexise a Ozila je to až komický. Buď byste měli někoho přivést a nebo dávat na hrot Alexise. Se Sanogem titul nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo nehrá základ, je to prinajlepšom dvojka na svoj post. On je raw material s veľkým potenciálom, v mládežníckych kategóriách mal neuveriteľné štatistiky, ale nemalo by sa naňho takto spoliehať. Mal by ísť niekam hosťovať a vyhrať sa.

Reagovat
Sandstorm

Tak myslim to tak, že hraje základ při zranění Girouda.

Jo s tím souhlasim. Měl by jít na hostování a vyhrát se.

Reagovat
Fenri

Vždyť na titul jsme ani nejeli, cíl je 4. místo samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

No, to fakt nie. Akože nevravím, že titul, ale rozhodne nie ani 4. miesto. 4. miesto bolo cieľom pár rokov dozadu, kedy náš net spend bol 0 libier, hrali za nás Squillaci, Chamakh alebo Denílson a pred každou sezónou nám odchádzali najlepší hráči. Teraz od nás nikto neodchádza, máme stabilný a hviezdami nabitý káder a mali by sme byť minimálne v kontakte s čelom tabuľky - o to smutnejšie je, že nám k tomu úplnému topu chýba tak málo, ako niekto na hrot a niekto na stopéra.

Reagovat
Fenri

To máš tak, že dřív jsme ten tým měli plný průměráků, ale tehdy se na čtvrtý místo jen tak lehce tlačila Aston Villa a později Spurs, takže to šlo. Teď máme lepší tým než tehdy, ale tlačí se tam snad další 2-3 týmy... Taky neříkám, že bychom měli být 15 bodů od čela, je třeba možný, že někdy budem i kolem prvního místa, ale jísta na titul? Ani náhodou.

Reagovat
Fenri

Jísta

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

A to je právě škoda. Stačily by tak dvě posily a klidně byste na titul mohli jít a hlavně o něm uvažovat a mohl by to být i cíl. I když si myslím, že aspoň přemýšlet byste o něm mohli i teď...

Reagovat
Fenri

Jenže ty posily nejsou a o titul se nehraje s taktikou "na hřiště půjde ten a ten, nezapomeňte hrát svůj fotbal a ono to třeba půjde."

Reagovat
blade115

No, já nevím, jaké jste si vytyčovali cíle, ale nenechal bych se zmást nějakým začátečním tápáním, liga je dlouhá a vy máte kádr skvělej, do boje o titul byste určitě mohli zasáhnout.Je pravda, že Chelsea a City mají kádry o level výš než ostatní týmy, ale do konečného výsledku hraje moc a moc faktorů, minimálně třetí místo od vás určitě očekávám.

Reagovat
Fenri

Tak já nestavim na týhle formě, ale neočekávám nic lepšího, než třetí místo a spíš si myslím, že to bude to čtvrtý, no. Kádr máme třeba +- 3.-4. s tím, že tam máme dva potenciální průsery v případě výpadku hráčů a k tomu máme trenéra, kterej odmítá připravovat taktiku na protihráče.

Reagovat
blade115

Je fakt, že Wenger žádný velký stratég není no, to by ten boj mohlo trochu zkomplikovat. Já vám ale před sezónou hodně věřil a věřím i teď, když člověk viděl ta jména, pak to, co jste provedli se City v CS ... A nakonec ani ten nejnabitější kádr není zárukou úspěchu. V tomhle prostě nesouhlasím, já vás reálně vidím na boj o titul s tím, že z něj možná odpadnete už v březnu, ale minimálně třetí místo byste dát měli.

Reagovat
Fenri

To se hezky čte, ale nevidím to tak No uvidíme jak se zvednem, snad se budeme držet prvního místa

Reagovat
cristiano.K.

pokud budete horší než třetí,tak to bude zklamání. Jasně, pokud skončíte čtvrtý tak to bude stejně každému jedno,ale třetí místo by měl být pro vás cíl.

Reagovat
Fenri

Jj, tak nějak, no. Já si myslím, že 3. je náš víceméně strop, 4. bychom měli zajistit...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Liverpool

Reagovat
tomasinho

Za chvíli seš náš

Reagovat
smazaný uživatel

bude problém s paperworkom

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie, ale tento tím sa mi páči ešte oveľa viac ako ten minuloročný, hlavne Sterling mi robí obrovskú radosť. Ako hral Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

ľahký nadpriemer..nepremenil šance čo mu pripravili spoluhráči, ale zasa pár lôpt vybojoval, aj bránil dokonca, no furt si pod makaním predstavujem viac..nebol v plnej kondícií, tak snáď to pôjde hore

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dík, to je fajn, na tom sa dá stavať, dúfam, že sa v dvojke so Sturridgom uchytí, bola by škoda, ak by niekto z nich musel sedieť. A Sterling hral podhrot, chápem to dobre, hej?

Reagovat
Honza Matoušek

hej

Reagovat
smazaný uživatel

prvých 60min sme hrali diamant, v ktorom operoval ako desina no, ale v tom rodgersovom hybrid systéme to ani nie je poriadne vidieť..hráči si menili neustále pozície, niekedy bol aj balo na kraji, aj raheem hral občas na kraji..

Reagovat
čutalista

Nevíte někdo kde stáhnu záznam zápasu chelsea? Díky

Reagovat
xjert02

Zkus bittorrent

Reagovat
Sandstorm

http://www.matchofthedays.com/forum/

Tady najdeš linky na zápas.

Reagovat
čutalista

paráda, dík

Reagovat
eder
Reagovat
smazaný uživatel

@MOgdenTelegraph

Very little chance of #mcfc signing Falcao tomorrow. Would need to offload an injured striker (Negredo) before even thinking about it. Similar situation at #mufc. Outgoings now the focus of business at Old Trafford..Hernandez likely to be next one out, to Real. Cleverley more likely to go than Welbeck, but both or neither could yet leave...

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito do Realu?

Reagovat
Sandstorm

No s tím Chicharitem nevim, nevim. Falcao prý napsal na twitter Hala Madrid nebo co...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

GGMU

Reagovat
Zaschrona

Cleva bychom mohli zkusit my, idealni by byla hostovacka s tim, ze ho za rok podepisem zadarmo.

Reagovat
Sandstorm

To se ovšem nestane, víš Zacharono.

Reagovat
Infernoqt

já bych ho nechal zadarmo klidně hned

Reagovat
Zaschrona

Nevim.

Reagovat
Dawon

Pokud by nekdo ted nabizel vazne tech 9m, tak by byla solidni Edovina ho pustit na hostovacku a pak nechat odejit zadarmo...takze jo, ono je to asi celkem pravdepodobne

Reagovat
Zaschrona

Tak zase - pokud on ty nabidky odmitne, ze chce dejme tomu k nam, tak co vam pak zbyva? Muzete ho nechat rok sedet nebo vzit, sice trapnou, ale stejne se ho porad zbavite, hostovacku nebo prijmout nizsi nabidku i od nas. Vim z dobreho zdroje kolem EFC, ze Cleva Martinez chce a on zase chce k nam a i proto prozatim nechal cekat Villu. Ale povazuju temer za nemozny, abychom za nej nabidli ty penize, co za nej chce treba Villa zaplatit. Jsem zvedavy, jak se to zitra vyvine, jen doufam, ze s Clevem neztrati Martinez cely den...

Reagovat
Dawon

Tak jasne, v takove situaci bysme asi byli jak se tak rika v riti Ale zase si rikam, ze asi bude chtit restartovat karieru uz letos, takze pokud bysme mu rekli, ze hostovacka ne-e, tak by asi nechtel dalsi rok zabijet u nas a spokojil se s jinym tymem...uvidime no, zitra bude jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Wenger obyčejný kokot. Jelikož nemá u hráčů respekt a ti vůbec nejezdí po zadku. Neumí navíc vybrat ideální 11 do zápasu, neumí střídat a reagovat na průběh zápasu. Je to neuvěřitelný šašek. To co mu Bůh nadělil na bujné kštici, to mu ubral v mozku. Debilní starej mrzák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Jestli je pravda, to co píšeš, tak pro koho vlastně pracuje?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

ty vole dajte mu hned ban kktovi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

začala škola co?

Reagovat
Error

Pod Synot ligou se objevil odkaz, který dost dobře vysvětluje Aggerův odchod

http://www.sportrevue.cz/video-striptyz-v-hledisti-danska-fanynka-slavi-vitezstvi-s-nahymi-nadry#utm_source

Reagovat
smazaný uživatel

kozy jako vozy

Reagovat
Zaschrona

Super clanek o konci prestupoveho obdobi... "A transfer requires 20+ signatures from clubs, agents, players, lawyers"

http://online.wsj.com/articles/soccers-circus-transfer-deadline-day-1409503561

Reagovat
Miguel19

Začínají se dělit zrna od plev..

Jenom škoda repre pauzy.

Reagovat
Wat

To je škody, tak to mohl bejt pěknej víkend, ale aspoň Arsenal bez prohry zatim.

Reagovat
Wat

A Sterling.

Reagovat
Sandstorm

Ten Van Ginkel dopadne jako Lukaku.

Reagovat
A Seleção

Coz znamena,ze dobre

Reagovat
Infernoqt

According to RMC, Manchester United have contacted Jorge Mendes for Radamel Falcao in the last hour pome po něm všichni

Reagovat
mario23

to ne, my už jsme skončili s posilováním :)

Reagovat
nani92
Reagovat
FCSL

Hlavně to není jeho

Reagovat
A Seleção

Kdyz nevysel ten Remy,tak uz asi nikoho neprivedem,ze?

Reagovat
Miguel19

Je to sotva pár dní, co Islam Feruz zamířil na hostování do ruské Samary a už se vrací zpět do Londýna. 18-letý útočník to odůvodnil tím, že si po pár dnech v Rusku uvědomil, že na takový krok ještě nebyl připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude hrat za Chelsea znovu ci je volny hrac ?

Reagovat
A Seleção

Reagovat
ďuriLFC

Morenoooooooooooooo

Super,nečakal som že sa tam vyhrá tak jasne.Po pozretí na výsledok som čakal kraľovanie od stopérov ale ako tak čítam tak obaja dost bieda.Ale hrali spolu prvýkrát tak snad sa do toho odstanú.A kraje obrany jedna balada,oni budú skvelí.

A hlavne tá lavička,to už ani nepamatam u LFC.A to ešte Skrtel a Lallana chýbali.Mám z toho celého dobrý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, jen musím dodat, že slepice by s takovou hrou, co proti vám hráli, neporazili ani West Brom.

Reagovat
smazaný uživatel

y, y

Reagovat
tomasinho

S takovou a ještě horší vyhráli na est Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo účinným stylem hry

Reagovat
cristiano.K.

ta lavička je něco neuvěřitelného a to tam chybí Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se po pár týdnech lognul na twitter vrabejka_LFC a vidím, že pravidelné zaručené zprávy budí ve světě stále rozruch.

Reagovat
Nikikrew

Vidim ze Bubble tu ma zas one man show ala jeho super Liverpool, co doma ledva porazil Southampton a vysmieva sa Arsenalu. Ale nic.

Zapas som neviedel a podla miestnych komentov je to asi aj dobre. Nechcem tvrdit ze Foxes su horsi tim. Videl som ich zapas na Chelsea a velmi sa mi lubili. Proste ale taketo straty si nemozeme dovolit. Fakt u novacika nie. Viem ze vsetky away zapasy budu tazke, ale tak v Leicestri by sa malo vyhrat. Nam staci fakt iba ten top utocnik, ja uz neviem ci ten AW je slepy. Sanogo nam ten titul asi len tazko vystriela. A Giroud 4 mesiace out, to je docela velky problem. Kebyze aspon privedie niekoho na hostovanie, ale moc tomu neverim. No nic je to iba 3 kolo, uz je ale na case znova bodovat a City musia odist tym padom s nulov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže útočník to opravdu nevytrhne. Pokud budeme pořád hrát tento stupidní systém s Özilem na křídle, s Ramseym a Cazorlou bez formy, tak se tam utopí i sebelepší striker.

Wenger je prostě nepoučitelný, nehorázně mě vytáčí jeho zabedněnost a slepota. Hrajeme hnusně až nechutně a on bude pořád doufat, že se to nějakým zázrakem zlomí samo.

Za mě : Flamini Wilshere - Campbell - Rosa - Ox a Alexis na hrotu. Nad Özilem bych hůl nelámal, už v Realu byl na křídle úplně mimo.

Jsem neskutečně nasranej a to sem ten zápas ani neviděl, no dokážu si to živě představit...

Reagovat
Zaschrona

Bryan Swanson ‏@skysports_bryan

We're told Southampton close to agreeing deal with Atletico Madrid for defender Toby Alderweireld.

Kristof Terreur ‏@HLNinEngeland

Eden Hazard and Romelu Lukaku out of Belgium squad, Thorgan Hazard and Jordan Lukaku in. It's all in the family.

Ryan Shawcross will have a medical with Everton ahead of an £8million move according to (TalkSport)

Reagovat
Wat

Tak tomu nevěřim, že by k vám Shawcross došel.

Reagovat
Zaschrona

Vidim to uplne stejne...

Reagovat
tomasinho

Toby u Saints ♥ Má na víc ale.

Reagovat
Zaschrona

Chtel hlavne hrat, uvidi se. Pry tam nebude zrejme opce, tak pokud se ukaze, pristi rok po nem urcite nekdo lepsi skoci. U Saints by mel mit prakticky jisty zaklad, dobry herni styl pro nej, navic ten kadr vypada pri nejhorsim porad na klidny stred. Aspon je fajn, ze by snad mohl byt v mem oblibenem klubu konecne.

Reagovat
tomasinho

To každopádně

Reagovat
A Seleção

Seriózny Guardian prišiel so senzačnou novinkou. Arsenal a Manchester City bojujú o zisk Radamela Falcaa za 55 miliónov libier.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jenom to ne....

Reagovat
A Seleção

Vid? Svetovej utocnik nam je k nicemu.Spis by jsme meli privest 1-2 stredni zalozniky,tech u nas neni nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, vždyť Falcao by s Özilem utopeným na křídle, s Cazorlou a Ramseym, kteří se od loňské sezóny nepotkali s formou dal dnes 4 góly! máme problémy ůplně někde jinde...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao v Arsenalu by byl super, ale na to Wenger nemá koule.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jardin

Čistě hypoteticky, ať už pro MC nebo Arsenal, jak by se na ten přestup koukalo? 55 milionů liber se mi zdá strašně moc, kdyby byl alespoň o rok dva mladší a neměl za sebou to delší zranění

Reagovat
SaianSupaCrew

Zdá se to pálka, na druhou stranu dle mého ještě chvíli potrvá, než se přestupový thr zase trochu uklidní. A 55 mio mi v současnosti za týpka, který má bilanci 230/140 na úrovni, kterou reprezentují týmy jako River Plate, Porto, Atlético Madrid a Monaco, nepřijde až tak nesmyslné. Byť je mu už 28.

V porovnání s "Džéjárem" v Madridu, Luizem v Paříži a podobnými nesmysly ta cena nepůsobí zase až tak absurdně...

Reagovat
Infernoqt

tak bye bye Chicha

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jen ze zvědavosti, hraje tady někdo z vás karetní hru na pc jménem Hearthstone od Blizzardu?

Reagovat
Steven666

úplnou náhodou to hrajem už piaty deň a neviem sa toho nabažiť :D

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, já už to hraju asi 4 měsíce, kdyžtak si mě můžeš přidat. GarweL#2812

Reagovat
Steven666

keby niečo som TrickyPipo

Reagovat
Jardin

Vela právě navýšil na 4:2 proti Realu Madrid, na tenhle přestup jsem úplně zapomněl. Teď by se hodil i on.

Reagovat
smazaný uživatel

Real.

Reagovat
Wat

Jinak Vidič hned v prvním zápase za Inter redka, slušný.

Reagovat
nani92

..inak chudáák..ani v Taliansku sa Torresa nezbaví

Reagovat
tomasinho

A zase v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot, pustme Welbecka a jebem na cely United

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))))))))

Reagovat
wild

urcite ho nepustime ked odchadza Chicharito..snad nezostaneme s dvomi utocnikmi

Reagovat
papos182

Na 2 souteze staci 2 utocnici

Reagovat
mithro

bolo by to blbost. hlavne pri moznosti, ze RV potrebuje operaciu a bude dlhsie out.

Reagovat
smazaný uživatel

1310 pre hackera ktory leakol fotky jennifer lawrence...Svet už nikdy nebude rovnaký

Reagovat
nani92

aké fotky?

Reagovat
smazaný uživatel

nahé Po celom twitteri koluje vagina Jeniffer Lawrence A je tam niekde aj Hope Solo

Reagovat
Infernoqt

sem s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No taak, nestyď se.

Reagovat
fajdax

Hoď link na Hope

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

nějak mě přešla chuť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

to je zadnica preplieskam ju po nej a urobi sa cunami az k hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/nmXY5LJ.jpg

Tak tady je jedna.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

tak čao za pět minut

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

pohoním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

hmm, to je fakt ona?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, že to vymaže niekto

Reagovat
smazaný uživatel

cely album

https://imgur.com/a/eFi3U

Iba od 18+

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale nechápem prečo sa ženská takto fotí..ešte nejaká 15ročná ok..ale takáto jeba,ktroá môže mať kohokoľvek..ach

Reagovat
minoLFC

chýba tam ta s ejakulatom v tvári

Reagovat
minoLFC
Reagovat
cristiano.K.

nevím,kdo to je,ale podle fotek níže docela bída

Reagovat
fajdax

Si gej?

Reagovat
cristiano.K.

co je to gej?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Taky nevím proč ten povyk. Takových vysere google miliony za sekundu...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reddit a 4chan dobrý meltdown, sleduju to celý večer.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejde jen o Jenny, ale x dalších celebrit. Fakt síla celkem.

Reagovat
Infernoqt

to je paráda, takových lidí mělo bejt víc už mnohem dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fucking hell, den před obhajobou mi někdo udělá něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Ty ses prostě musel pochlubit, viď

Reagovat
fantomas

Tim, že si tu seru do kalhot?

Reagovat
Fenri

Ale prosimtě

Reagovat
fantomas

Fakt nevim, co je na tom k chlubení

Reagovat
Fenri

Tak promiň no

Reagovat
smazaný uživatel

kokos toto je riadna sila, internet spadne

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola otazka casu kedy sa stane nieco take

Reagovat
smazaný uživatel

vraj existuju aj sex videa jennifer...

Reagovat
nani92

tak hľadaj

Reagovat
smazaný uživatel

chce za nich peniaze...a fakt nebudem platiť za take veci...si počkaj kym poposiela a niekto to upne

Reagovat
nani92

no snád sa potom podelíš

Reagovat
fajdax

Reagovat
Trand

Reagovat
Infernoqt

to už tu mělo dávno bejt

Reagovat
smazaný uživatel

zenska co "zachranuje, bije a zabija chlapov", mi ho nikdy nepostavi, nech je pekna akokolvek, i ked prave ona je taka tuctovka, nijak zvlast krasavica

Reagovat
smazaný uživatel

omg je to film

Reagovat
smazaný uživatel

trojan horse k tomu nebol pribaleny?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

co ste si nevsimli tie uvozovky, kurwia?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Má natočit lesbickou scénu s Miley Cyrus a je to

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/Y7HUX0v.png

Tohle je taky pěkné.

Reagovat
fantomas
Reagovat
nani92

tvoja?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The hacker on 4chan is also claiming to have explicit videos of Lawrence, and claims to have over 60 nude selfies of the Oscar-winning actress.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtrajsi deadline day bude slaby odvar

Reagovat
Lacko_Boh

hmm mozno nejake Wengerove selfies...

Reagovat
Lacko_Boh

ak budu s Falcaom tak vlastne fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kunda, dokonce i moje soukromá oblíbenkyně leakla...

https://cdn.mediacru.sh/irb1NDIA_tyo.mp4

Reagovat
nani92

nejde

Reagovat
fantomas

Meh, mně jo.

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

už aj mne

Reagovat
Lacko_Boh

aj mne,zachvilu som späť

Reagovat
fajdax

Musíš pár sekund počkat

Reagovat
fantomas

Jako jediná je nicméně stále stejně k sežrání

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to?

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Jessica Brown Findlay

Reagovat
Fenri

Ohoh, Black Mirror, mohli by dotočit pár dílů

Reagovat
fantomas

Prej bude vánoční speciál a příští rok i dva nový díly.

Reagovat
Fenri

Paráda, já myslel, že to pohřbili.

Reagovat
fantomas

Nene, Brooker se zase rozjíždí. Letos o prázdninách mi už udělal radost třetí řadou A Touch of Cloth.

Reagovat
Fenri

Neznám, zkusím Každopádně tíms mi udělal radost, BM je srdcovka pro mě

Reagovat
fantomas

Určitě zkus, součást mý seriálový top10. Ale pokud s titulkama, tak určitě s anglickýma namísto českých - ty akorát zkazej zážitek.

Reagovat
Fenri

Tak angličtinu snad ještě zvládnu i bez titulků

Reagovat
fantomas

Tak tohle je docela specifický, založený na hrátkách se slovama atp., ale tak tim líp.

Reagovat
Fenri

Ok, dík, jdu na to, ať se obhajoba povede

Reagovat
fantomas

Dík, enjoy.

Reagovat
Greny

Reagovat
66pepo66

To kto je? :D

Reagovat
smazaný uživatel

už to nie je sranda...ludia postuju trapne faky

Reagovat
fantomas

To ne, teď teprve ta sranda začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Kdyby někoho mezi nahotinkami zajímalo i MOTD, tak tady:

http://cricfree.sx/bbc-one-live-stream.php

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, bude MotD? bbc1 mi zatím ukazuje, že je offline.

Reagovat
nani92

MotD bolo náhle zrušené a namiesto nich bude hodinová prezentácia nahej Jennifer Lawrence

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

To recap: Jermain Defoe is in England. Toronto FC considering multiple offers, one is believed to be from QPR....Harry Harry

Reagovat
tomasinho

QPR je fakt sebrank. A Harry klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

A to chce jeste pry Sandra a Lennona

Reagovat
tomasinho

To zas bude zítra dělat interview z auta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kdyby to někoho zajímalo tak na eurosportu 2 běží porno. Heká fakt hodně a vypadají obě líp než ta vaše nádhera

Reagovat
Infernoqt

tam opakují semifinále MS Brazilců?

Reagovat
cristiano.K.

ne, Sharapovová heká a chudák Karolínka wozniackejch se s ní dře pak ve třech setech

Reagovat
Infernoqt

Anketa v Anglii: myslíte si, že vysoký počet polských přistěhovalců způsobí naší zemi problémy? 30% dotazovaných: yes, i think its a big problem. 70% dotazovaných: newidzie v tom ziadnego problema kurwa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mario23

Reagovat
tomasinho

Před 2. gólem krásné odebrání Henda na půlce, zase celou akci rozběhl on

Reagovat
Zaschrona

Tak Toby k Saints na rok hotova vec, muze se jen cekat na oficialni oznameni. A udajne dle Independentu chystaj Spurs nabidku za J-Roda, ktera ma obsahovat i Townsenda... Mi asi cheji zitrek zkazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Clev sa nevide s Villou dohodnut na plate, teraz ste favoriti vy zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

*nevie

Reagovat
Zaschrona

To si moc nedokazu predstavit, jak by mu tech 60k mohl nekdo dat. Snad je to jen zasterka pro to, ze chce ve skutecnosti teda chce pro nas vytvorit co nejlepsi podminky pro jednani s vami...

A Diame je pry nabizen pryc, zajemci udajne Hull a QPR.

Reagovat
tomasinho

Dává to smysl po nákupu Songa a Kouyateho, ale i tak docela překvápko.

Reagovat
Zaschrona

Hlavne jeste Lass Diarra...

Reagovat
Zaschrona

Blbost, uz motam QPR a WHU dohromady...

Reagovat
tomasinho

No očas si u nákupu WHU říkám, že to tak vypadá. Sam je taky podobný úchyl jak Harry na ty vyčpělé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si rpedstavit, ze Harry by nemal zaujem, ten to berie zaradom

Reagovat
cristiano.K.

toho Diameho jsem čekal po příchodu Songa, nejspíš QPR klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa neviem, Clev ked chce nieco s karierou robit, mal by ist s platom dole, snad teda mu nebude stacit sediet u nas na lavicke

Reagovat
Infernoqt

proto má klub možnost ho poslat na hostování páč jak ho vyhodíme, musíme mu vyplatit 1m Ł

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson hostovanie, Nani, Javier, Clev? ked nechceme hracov, treba ich predat a ne nejake hostovacky zasrate

Reagovat
Infernoqt

to není tak lehký... nemůžem jim zaručit učast na hřišti a pokud je chceme prodat a není zájemce, museli bychom jim dát odstupny... proto je nejlepší hostování jako u Cleva, kterému za rok stejně končí smlouva

Reagovat
Zaschrona

Tak Gibbo se treba taky nemohl dohodnout tenkrat v Sunderlandu na smlouve a pockal si do zimy na nas, nicmene uplne neverim, ze tenkrat slo jen o smlouvu, podobne jako tady ted. Podle me to Martinez bude hrat na to, ze mu za rok konci smlouva a tolik penez platit nebude nebo rovnou to necha na posledni minutky, jestli povolite a pustite ho na hostovacku. Zas tak moc ho snad nepotrebujem, aby jsme platili 9 mega ted hned, ma to byt dlouhodoba nahrada za Osmana, u nej se klidne muze pockat do zimy nebo do pristiho leta, otazka je, jestli chce i Clev...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

To snad ne ten J-Rod za Townsenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

řešíte tu hovna zatímco vám unikají nahé fotky Jennifer Lawrence

Reagovat
smazaný uživatel

asi už majú pohonené.

Reagovat
Infernoqt

tak znovu

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Neznam, neresim, jakoby toho uz tak nebyl plnej net.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fajdax

Neviděl si Terapii láskou?

Reagovat
Zaschrona

nevidel, prisel jsem o neco?

Reagovat
fantomas

Vůbec ne, pěkná kravina. Nicméně držitelky Oscarů bys móóžná měl znát.

Reagovat
Zaschrona

Rikal jsem si, budiz ten film zarazen do skoro nekonecne rady filmu, ktere me zrejme nikdy nicim nenalakaji vubec k napadu se na ne podivat. A Oscary neresim, stejne velka vetsina filmu, ktere se tam hodnoti, me nicim zrejme nikdy lakat nebudou, ty filmy neznam, lidi kolem toho rovnez. V te teoreticke samotne znalosti tech jmen nevidim moc hodnotu. Ma to dost podobnej vyznam, jako znat drzitele fotbalovych Zlatych micu a kopacek - obrovsky hype, realny vyznam temer nulovy...

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by se dalo jó generalizovat, ale chápu no.

Reagovat
fajdax

Ano, o hodně. Fantík plácá hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je strasne sexy

Reagovat
tomasinho

Tak Coates nejspíš fakt půjde do Sunderlandu hostovat, Borini prej jedině natrvalo, hostování už nepřipadá v úvahu.

Reagovat
tomasinho

Ještě by to chtělo nějakou bombu, jakože za 5 minut 12 vykoukne z okýnka svého fára Arry a řekne, že Glen Johnson is a QPR player

Reagovat
Zaschrona

Jeste se zbavit Assaidiho a k uplne dokonalosti vam chybi vymena Lucase za nekoho lepsiho... To se nekdo ma.

Reagovat
cristiano.K.

Paulinha/Sandra

Reagovat
tomasinho

No vidíš, Assaidi je furt váš Ale ne, pro dnešek stačí Assaidi, Borini. Glen nepůjde teďka, až v zimě beztak. A Lucas by byl příjemné překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Crafton @AdamCrafton_ · 3m

Hernandez, Welbeck, Cleverley, Powell, Anderson could all leave #mufc tomorrow, either on loan or permanently....je to Crafton, takze treba brat s rezervou, ale tipujem odchody Clev, Javier a mozno Powell, zvysok ostane..neviem si predstavit, ze odide Welbz a Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez by měl být rok na hostování za 2 mega + opce na 22.

Reagovat
Miguel19

22?

Reagovat
smazaný uživatel

v eurach

Reagovat
Miguel19

To jsem pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi nepride tak vela zase

Reagovat
papos182

V eurech max 15m.

Reagovat
tomasinho

Mně áno.

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri kolko pytate za Boriniho

Reagovat
fajdax

V korunách by to možná šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

id si ty retard pohonit a nezapajaj sa

Reagovat
fajdax

wauuu

Reagovat
Mimalu

podle Transfermarketu mu končí smlouva za dva roky, pokud se rozhodnou pro opci, tak to bude na konci příští sezóny a to mu bude zbývat rok. Nevím jak moc skvěle by musel zahrát na té hostovačce, aby byl někdo ochotný za něj dát rok před koncem smlouvy 22m

Reagovat
mithro

pride Falcao. a mne odnesu do blazinca

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck a Powell nechat a zbytek může jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Goal of the month začne až v září?

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme kupit velu

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

my Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Steven666

vyzerá ako retardovaný Zlatan

Reagovat
fajdax

1500. Pro válec, pro kostičku, pro Cecíka a velkého Josého Mourinha

Reagovat
miky10

Hmm, zajímavý novinky...všeho druhu.

TOBYYYYYYY ♥

Reagovat
mario23

Jak to vidíte s MU ? Mám čekat ještě nějaký příchody ?? Jinak doufám, že Welbeck zůstane...

Reagovat
vrabejka

Dnes žádný online článek dnešní Deadline Day. Jaké zklámání. Redakce

Reagovat
Cobra

premierleague.cz

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Sandstorm

Budeme spoléhat na tebe vrabejko. Snad nás budeš pravidelně informovat ze svých twitterových zdrojů.

Reagovat
Arbiter

Však ještě je nějakých 14 hodin do konce přestupáku, článek tu určitě bude...

Reagovat
vrabejka

LiverpoolFC News ‏@LFCTransferNRS 12 min.

Brendan Rodgers having informed Lucas Leiva and Fabio Borini that their playing time this season will be “very limited”. [Guardian]

LiverpoolFC News ‏@LFCTransferNRS 15 min.

Liverpool have rejected a loan offer from Inter Milan for Fabio Borini and are holding out for a permanent deal. [Times]

Reagovat
tomasinho

Tony Barrett @TonyBarretTimes · 2h

Liverpool have lined up a move for Victor Valdes but are prepared to wait until the autumn in order for the free agent to prove his fitness.

Reagovat
niflheim

Tak Negredo fakt do Anglie, teď už jenom kam

Reagovat
niflheim

*Falcao

Reagovat
Sandstorm

City nebo že by Wenger překvapil? No kdyby byl tak o dva roky mladší tak bych ho bral i do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

to proste nemoze byt k nam, co to su za sumy toto

Reagovat
Sandstorm

Cena hrozná vzhledem k jeho věku. Kdyby byl aspoň tak o dva roky mladší, tak bych ho i docela bral. Ale takhle doufam, že je to joke.

Reagovat
smazaný uživatel

poslat prec Javiera a Welbecka a priniest Falcaa, to je nas plan

Reagovat
Sandstorm

To už mě taky napadlo. Ono to k tomu trochu směřuje. Ale nevěřim tomu. Snad zůstaneme aspoň v tomhle rozumní. Necháme si Welbecka. Odejde Chicharito a nebudeme vymýšlet kraviny s Falcaem.

Reagovat
Arbiter

komické by bylo, že byste se opět snažili řešit své problémy hráčem, kterého nutně nepotřebujete

Reagovat
smazaný uživatel

komickejsie este to, zeby sme kvoli tomu poslali Welbecka hostovat, tiez aj Javiera

Reagovat
Arbiter

z herního hlediska mi příchod DiMa a Falcaa prostě nedává smysl. Jedině, že by si LVG myslel, že i přes děravou obranu ostatní celky prostě přestřílí...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria hej, pokial chceme prejst na 433, ale ak by tam dotiahli Falcaa, tak uz vobec neviem, co by chceli hrat

Reagovat
Arbiter

Dyť ale vy pomalu nemáte obranu na 4-3-3. Ono jasně, DiMa je hvězdný hráč, ale řeší až 158. nejbolavější místo v sestavě ManU...

Reagovat
smazaný uživatel

jak nemame? Rafael/Valencia, Jones, Evans, Blackett, Rojo, Shaw, Blind

Reagovat
Arbiter

No, když se na to koukám, tak vy vlastně nemáte pořádnou obranu do žádného systému

Reagovat
blade115

Tak stopeři nic moc, ale kraje nemají pořešené špatně. Ono ta obrana teď vypadá na hřišti tak zvláštně, když si ti hráči pořád zvykají na trochu jiný styl, kdyby to ten paličák vrátil na hru se čtyřmi obránci, tak by to tak tragický nebylo. Ten top stoper tam sice chybí, ale tak uvidí se co Rojo, bude lepší si na finální rozsudky počkat, až jim nastoupí nejsilnější sestava.

Reagovat
Arbiter

levou stranu mají pořešenou dobře, ale to je tak všechno. Střed je asi tak kvalitní jako středy minimálně půlky týmů PL a na pravé straně nemají nikoho extrémně kvalitního...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvalitny, akurat, ze su to hraci maju za sebou uz titul v lige no..

Reagovat
nani92

no majú, ale neboli oni tými hlavnými piliermi

Reagovat
kiwwi

si sa zase zle vyspal?

Reagovat
nani92

práve naopak, vdaka za opýtanie

Reagovat
smazaný uživatel

a kto? Rafael, Evans a Jones boli hraci, na ktorych z dost velkej casti ta obrana v tej sezone stala, este Rio a Evra..Vidic bol zraneny väcsinu sezony

Reagovat
nani92

ved práve, Rio s Evrom to organizovali a pri skúsených sa chytili (hlavne Evans), ale teraz,ked má byť Jonny lídrom,tak to zatiaľ nezvláda chvalabohu aspon za toho Jonesa..ale ten stred jednoducho Top nieje

Reagovat
Arbiter

Jones odehrál 13 zápasů v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

to na tom nic nemeni, navyse nastupil v tazkych zapasoch v tej sezone ako s Realom napriklad, takze co mi tu chces naznacit, ze su to nejaki tragedi, s tym suhlasit nebudem

Reagovat
Arbiter

Tjn., až na to, že nebyli tím hlavním důvodem, proč jste tu ligu urvali. A navíc z prvních sedmí týmů měl horší obranu jen Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

dostali sme len o 4 goly viac ako vy, alebo 6 nez Arsenal, toto nie je rozdiel nejaky zasadny

Reagovat
blade115

Mi přijde dvojka Rafael - Valencia v pohodě. A střed je horší no, ale říkám, uvidíme, jak bude hrát Rojo. Kdyby se chytl, tak s Jonesem je to obstojna dvojka.

Reagovat
Arbiter

Rafael nehraje (zraněný?), spekuluje se, že odejde, asi na něho LVG moc sázet nebude, Valencia je RB tak akorát pro týmy ze středu tabulky. Navíc mu musí sednout systém, kdy jsou vzadu kvalitní stopeři, což v ManU zatím nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom v sezone, v ktorej sa urobil titul, odohral Evans 30 zapasov, Jones 24, Smalling 22, Rafael okolo 40..beru sa vsetky sutaze, ale to fakt nie su hraci, ktori by sa len zviezli na tom titule, oni hrali podstatnu rolu proste, väcsina z nich

Reagovat
Swarley

Evans byl hlavně ve fantastické formě...mu to trošku trvá, než se do ní dostane, tam bych strach neměl, že by nepodával mnohem lepší výkony a klidně by mohl být tím lídrem obrany...ale tak k čemu nám to je, když se pak zpravidla okamžitě zraní...

Reagovat
Arbiter

No než se do ní dostane, stihne ještě v několika zápasech nahrát protihráči do gólové šance...

Reagovat
Swarley

třeba taky ne a máme tam i jiné hráče...že tam ten Top stoper chybí, to je jasné a mluvíme tady o tom celé léto, ale pokud bude Jones pokračovat v těch hodně kvalitních výkonech, tak už se k němu musí jen někdo připojit...

Reagovat
Arbiter

Evans v PL 21, Jones 13, Smalling 10. Podstatnou roli? Podstatnou roli hrál SAF, systém a útok...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesova prva sezona v United, Evans bol fantasticky celu sezonu, Rafel na kraji skvely...ja netvrdim, ze su to vstko top svetovi hraci, ale svoju zasluhu na tom titule maju a rozhodne to nie su hraci, ktori by mali predvadzat take vykony, ake predvadzaju teraz

Reagovat
Arbiter

Dívej, já neříkám, že jsou to šmatláci, ale prostě na to, abyste bojovali o LM, potřebujete pevnější obranu. Týmy, které jsou největšími favority na první 4 místa, tu obranu mají o parník lepší...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

no to som videl, ked ste hrali s Evertonom

Reagovat
Swarley

tak někdo z těch stoperů se musí chytnout k Jonesovi, ten je zatím výbornej

Reagovat
kiwwi

prave ked upustime od hry na 3 stoperov, tak mame tu obranu dobru, ja som spoko...pri hre na 3 stoperov nutne potrebujeme nejakeho skuseneho stopera do stredu

Reagovat
Arbiter

uvidí se, jak moc bude LVG lpět na systému s třemi stopery. Vzhledem k tomu, že se snaží přecpat ofenzivu kvalitními hráči, spíš si myslím, že od toho neupustí...

Reagovat
smazaný uživatel

este Smalling vlastne, tych obrancov mame az az, len nech zacnu nieco hrat

Reagovat
Sandstorm

Co dnes očekávam jak bych to řešil u MU:

Vyřízené pracovní povolení pro Roja.

Dopotvrzení Blinda.

Odchody následujících hráčů:

Clev - přijal bych tu nabídku Villy za 8 mega. Je tam prý problém ohledně platu. Snad nakonec přistoupí na to, co mu nabízí Villa. Víc jak 50k si stejně nezaslouží.

Chicharito - hostovačka nebo prodej mimo PL

Powell - hostovačka

Keane - hostovačka

Anderson - prodej asi nevyjde, tak aspoň hostovačka. Nebo s ním LVG počítá, když hrál v sobotu?

Welbeck musí zůstat. Nechci ani aby chodil na hostování.

Příchody už nečekam žádný. Ten Falcao je snad vtip a tipl bych si, že skončí v City pokud odejde Negredo.

btw. Ten Kagawa se mi rozležel a nadšený z toho nejsem. Kdyby šel aspoň za větší peníze a ne za takovou almužnu. Pro fanoušky MU bude těžký sledovat, jak válí v Dortmundu.

Reagovat
Arbiter

Rojo už to povolení vyřízené má, ne?

Reagovat
Sandstorm

No v pátek ho ještě neměl. Proto taky v sobotu nehrál.

Reagovat
tomasinho

Cleverleyho chce i Martinez.

Reagovat
Sandstorm

Jj. To se nedivím. Ve Wiganu pod ním celkem válel. Mohlo by mu to v Evertonu sednout. On sám by tam šel radši, než do Villy. Everton sice nenabídne 8 mega, ale třeba 6 mega bych přijal. Ale je taky možný, že ho budou chtít na hostování a to by se mi moc nelíbilo.

Reagovat
niflheim

U Dannyho se hovoří o hostování za 5 mega na rok do Sunderlandu.

Reagovat
Sandstorm

Tak to bych ještě zkousl. Hrál by pravidelně a nebylo by to u TOP six. To by mu mohlo i pomoct. Ale nevim, jak by to pomohlo nám. Vždyť bychom měli málo útočníků, kdyby odešel ještě i Chicharito. A navíc bychom po Kagawovi ztratiii dalšího pohyblivýho dynamickýho hráče.

Reagovat
niflheim

Wilson

Reagovat
Sandstorm

Tak ten by zaujal místo Chicharita.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ · 1m

David Craig is at the #NUFC training ground. He believes we will see some action at the club. Linked to Jermain Defoe

Reagovat
tomasinho

Stejně to koupí Arry

Reagovat
smazaný uživatel

Lee Clayton @LeeClayton_ · 6m

Micah Richards set to join Fiorentina (we didn't expect to see two England full-backs in Serie A) #DeadlineDay

Reagovat
Arbiter

While Daley Blind could be Manchester United's final new signing of the summer, the Daily Telegraph says that Louis van Gaal is planning to secure a £25milion January deal to lure the Roma midfielder Kevin Strootman to Old Trafford.

Reagovat
Arbiter

Danny Welbeck has previously been linked to the likes of Tottenham and Arsenal but The Sun writes that Manchester United do not want to let him go to a top-six rival. It is said that they are not yet ready to sell him either but would be prepared to loan him out, and Sunderland are reportedly keen to take him.

Nechtějí ho pustit šesti nejlepším týmům, ale konkurentům v tabulce klidně ano

Reagovat
tomasinho

Sunderland radši Boriniho natrvalo ale

Reagovat
Arbiter

Tomu rozumím. Problém ale asi bude v Borinim, no...

Reagovat
tomasinho

Jo. Ale prý jsme mu definitivně řekli, že hrát nebude a že jediěn natrvalo někam, hostování nepřipadá v úvahu. Tak uvidíme, Poyet ho pořád chce.

Reagovat
tomasinho

Poyet - "We cannot give the true information over why he's not with us." #Borini #LFC 1/2

“From the outside, it looks like he doesnt want to come to Sunderland. But I can promise you it’s not like that."

Reagovat
Arbiter

tak snad to klapne, jemu přeju, ať hraje co nejvíce...

Reagovat
tomasinho

Já taky, Sunderland je pro něj tak akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

My si ho rádi vezmeme.

Reagovat
niflheim

Everton in for Cleverley?

"Everton manager Roberto Martinez is expected to be trying to do some business today.

"Martinez is a huge admirer of Tom Cleverley, having worked with the Manchester United midfield man when he was on loan at Wigan. Will he make a late bid to steal him away from Aston Villa, who have had a bid accepted? He is also wanted by Hull City.

"Not much cash floating around at Goodison Park after the club's record £28m signing of Romelu Lukaku so there may be more of the imaginative work in the loan market that has become something of a Martinez trademark."

Reagovat
mithro

A quick run through the Colombian press.

http://www.eltiempo.com/deportes/fut...adrid/14465659

http://www.goal.com/es-co/news/4600/...chester-united

http://www.elespectador.com/deportes...rticulo-513893

http://www.futbolred.com/colombianos...nited/14466035

http://elcomercio.pe/deporte-total/f...oticia-1753720

A similar story in them all. Madrid lost interest and took Pea on a loan instead. It then looked like city were signing him, but they'd need to sell players first and couldn't shift Negredo in time (again Pea to Madrid seemed to scupper them). So that leaves us as the last man standing with the necessary cash. A fee of 65M Euros and a four year contract all agreed. Allegedly

presne to co potrebujeme, dalsi slimak do utoku

Reagovat
Arbiter

hehe, jestli to fakt klapne, tak jste v posledních dvou ze tří přestupu utopili přes 100 mega Ł za hráče, kteří neřeší váš aktuální problém. Tomu se říká majstrštyk Na druhou stranu marketingově to jistě bude tahák

Reagovat
niflheim

Podle agenta chce do týmu s LM. Uvidíme no, ale je to na facku

Reagovat
Arbiter

tak třeba neví, že ManU v LM není

Reagovat
smazaný uživatel

ako serem na to tym padom, WTF toto je jedno velke WTFFFFF

Reagovat
Arbiter

#panike

Reagovat
smazaný uživatel

pri tychto spravach by mal mat kazdy rozumny mufan panike

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Sandstorm

Asi tak. Místo TOP stopera nebo TOP CM by přišel TOP útočník. To by bylo velké WTF.

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

ja to uz ani nekomentujem asi, ak podpiseme nieco ine ako cm alebo cb dnes..

Reagovat
Sandstorm

No ty vole...tak na tohle nejsem připravený.

Reagovat
Sandstorm

Trochu smysl by to dávalo jedině v případě, že za rok u nás skončí Van Persie.

Reagovat
kiwwi

Falcao je slimak?

kazdopadne toto sa proste nestane, takze ja som v klude

Reagovat
mithro

no nie je to ziadny rychlik teda.

AS akurat zverejnilo story, deal dohodnuty dnes v noci, 9 mega za rok a 65 transfer fee. vsetko v eurach.

Reagovat
smazaný uživatel

chod do prec niekde s tym fakt

Reagovat
smazaný uživatel

65mil za 29 ročného útočníka ktorý je po ťažkom zranení? Stále je TOP ale a verím, že by sa v PL presadil na tie 2 roky. Ale čo potom s RVP?

Reagovat
kiwwi

kravina

Reagovat
mithro

musi to byt uplna kravina od mendesa len na zvytsenie ceny. inac si to neviem vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim jak vecer ti sasovia tu postuju tieto tvoje prispevky a vsetci sa budu ujebavat

Reagovat
kiwwi

dpc asi som sa fakt preratal

Reagovat
Arbiter

omlouvá tě snad jen to, že to není trvalý přestup, ale dáte za něj jen 12 mega na rok + Ł200k/týdně. Not bad

Reagovat
Sandstorm

O něho bude dneska slušná přetahovaná. City, Arsenal a ještě se do toho může vložit Real a my.

Reagovat
Arbiter

At #AVFC, and Tom Cleverley could happen today. Rumours linking Ron Vlaar & Benteke with moves away. #SkyDeadlineDay http://t.co/DfAZ5cDp03

Reagovat
smazaný uživatel

bentaak to by som bral hned

Reagovat
Error

Tak pojďme, dnes chci největší škatulata za poslední roky.

Reagovat
niflheim

Sky Sports reporter Alan Irwin has insisted there is no truth in rumours linking Ryan Shawcross with a move from Stoke City to Everton, but believes there is a chance Roberto Martinez could bring in some new faces, especially at the back after conceding ten goals in three Premier League games.

Reagovat
Zaschrona

Jo, ukazalo se, ze celej ten Shawcross pochazi z hlavy jednoho fanouska Evertonu, ktery to priznal a oni to od te doby prevzali skoro vsechny bulvary v Anglii.

Reagovat
Cobra

Simon Jones ze Sportsmail tvrdí, že Tottenham podepíše defenzivního záložníka Benjamina Stambouliho z Montpellieru. Ten by měl stát 4,7 milionů liber a údajně již podstoupil zdravotní prohlídku.

A já se ptám proč? Kurva proč budeme kupovat další DM, když tam máme přetlak. Jedině, že byste to nahradili fakt kvalitou, ale Stambouli mi jako zas velká kvalita nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Levy by mohl udělat nějaké pořádné židovské gesto a dotáhnout Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se spokojil i s nějakým bargainem typu Welbeck na post 2.-3. útočníka, dejme tomu za 7m.

Reagovat
Cobra

No co jsem tak sledoval, tak s Welbeckem je spojováno hostování. Já bych ho raději koupil. Rychlonohý sympaťák a navíc Anglán. I za 10m bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

jo, 10m by taky šlo

Reagovat
niflheim

BBC Sport's Frank Keogh: West Ham are most likely to see one player in and one out, with midfielder Mohamed Diame a potential departure and Hull City among the clubs interested in his signature.

Reagovat
tomasinho

The Gunners need to replace Thomas Vermaelen - but they're leaving it late. Here's the latest from Sami Mokbel

'Arsenal remain in the market for a central defender today, and the shock contender on their wanted list is Aston Villa's Ron Vlaar.

'Manchester City's Matija Nastasic is also on the the club's list of targets.

Reagovat
tomasinho

Stoke are considering reviving their bid to sign Assaidi from #lfc, amid fears over Odemwingie injury. Shawcross not for sale #scfc

Pojď Sparky

Reagovat
tomasinho

Aston Villa pulling out all the stops to sign Tom Cleverley

He's much-maligned but Tom Cleverley is proving a popular man this deadline day - and Aston Villa are trying their best to persuade him that a move to the Midlands is his best option. Here's Laurie Whitwell:

'Aston Villa’s primary objective for the day is to secure a deal for Tom Cleverley. Paul Lambert has had a £7million bid accepted and assistant Roy Keane has met with the Manchester United midfielder to persuade him of a move.

'It is thought a switch to Villa Park, where he could revive his career with guaranteed first-team football, appeals to Cleverley but the big stumbling block is wages. Days of £60,000-per-week salaries at the club are no more. A loan move could provide the solution. Cleverely, 25, is a free agent next summer.

Reagovat
smazaný uživatel

7mil za hráča ktorý bude o rok zadara A to len kvoli tomu, že je angličan

Reagovat
Zaschrona

Podle me jakmile se to presune k diskuzi o hostovacce i ve Ville, tak je uplne jasno, ze tam nepujde...

Reagovat
tomasinho

Jojo, snad ho dotáhnete vy, hodil by se tam a Bob by z něho podle mě vytřískal to, co v něm je.

Reagovat
Zaschrona

Ale nesmi to dneska byt jedina posila, snad si Bob uvedomuje nutnost porizeni noveho obrance, kez by zkusil prubnout Nastasice...

Reagovat
tomasinho

Tohio by neposkládal s Distinem ne? Ale zase do budoucna Stones-Nastasič může být boží.

Reagovat
Zaschrona

Prave, timhle se da vyresit obrana na dalsich 10 let klidne... A Distin stejne po letosni sezone dost mozna konci, takze je potreba najit nejakou nahradu. A na druhou stranu, na RCB uz mame nacpano, on se ten Jags snad da brzo zase do pohody, tam neni tolik snad potreba posilit.

Reagovat
blade115

Dneska by to mohlo být relativně zábavný, na trhu je pořád několik zajímavých jmen (Falcao, Nastasič, Shawcross, Welbeck, Cleverley, Valdes,...), tak uvidíme. Já to každopádně dneska nedám, když vím, co mě zejtra čeká, ale budu se těšit, až se zas ráno budu divit / žasnout / smát. Ještě že už se to obejde bez naší účasti.

Reagovat
tomasinho

Co tě zejtra čeká?

Jinak Shawcross prý nejde, Stoke ho nepustí.

Reagovat
blade115

Tříhodinovej seminář z matiky, první den docela síla, musim se vyspat, ať nejsem za úplnýho idiota...

Shawcross měl jít k Toffees, že jo? Tak by tam mohl zamířit Nasta, toho bych tam viděl docela rád.

Reagovat
Error

Tottenham's Zeki Fryers has spotted at Crystal Palace's training ground ahead of completing a move to Selhurst Park.

Reagovat
tomasinho

EAL AGREED: James McArthur to Crystal Palace

Fee has been agreed for £7million between Crystal Palace and Wigan for Scotland midfielder James McArthur, Simon Jones reports.

A tohle ještě lepší

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

no nic, první tři kola tragický a je třeba začít pořádně pracovat...tahle pauza nám může jenom prospět, bude to konečně nějaký čas, kdy bude už celej tým komplet pohromadě i s posilama a můžeme pořádně potrénovat...bylo dost jasné, že na Burnley jen velmi těžko vyběhneme ještě s něčím jiným, než 3-5-2, ale teď je čas zapracovat na nějaké té verzi 4-3-3...přestupy se povedly, snad se teď vrátí co nejvíc hráčů po zranění a proti QPR už na to konečně vlítneme a začneme sbírat body...

Falcao nasrat, ale do PL bych ho tak nějak celkově nechtěl...snad Peréz zase rozbije prasátko

Reagovat
Swarley

1600. pro lepíš výkony MU po pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Welbecka?

Reagovat
smazaný uživatel

caka sa, kym doladime Falcaa

Reagovat
afc

29 rocneho hraca za 50mega,to by tak sedelo k MU a k jeho prestupovemu letu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro zostava v City ?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsme popravili Kaboula?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

"Liverpool has been such a big part of my life and my family’s lives for so long that leaving is extremely difficult.

"I’ll start by saying that Liverpool fans constantly keep surprising me. Since the news broke about the transfer, I have received so many positive messages and well-wishing for the future – not just from supporters in Liverpool but across the world.

"My family and I have always felt your backing, it is something unique to this football club, this city and our supporters – it’s been a privilege to have represented this club and I’m forever thankful for everything I have learnt during my time here.

"When I joined this great club, I came here as a 21 year old boy with a lot to learn. Liverpool has helped me grow up and shape me into the man I am today. I’m proud of who I’ve become and I wouldn’t be the person I am today without my time at Liverpool.

"I’ve been honoured to live in this close knit city and my experiences as a Liverpudlian are unforgettable. I’d finally like to wish the club all the best for this season. I’ll be supporting you every step of the way, as will millions of others. You’ll Never Walk Alone."

Já ho prostě miluju, ach jo, já ten jeho odchod fakt obrečím. Zvlášť, když jsem viděl včera tu obranu.

Reagovat
tomasinho

Open letter Aggera, kdyby to někomu nedošlo.

Reagovat
niflheim

Decky in Newcastle: Just saw Darren Bent outside St James' Park. A surprise return to the North East?

Kevin in London: Have just seen Darren Bent pulling into the Charlton FC training ground, that would be a good signing for the Addicks.

290 miles separate Newcastle and Charlton...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jakej je Falcao na stoperu?

Reagovat
Swarley

úplně vidím, jak by se vysmátej sápal po čísle 9 a přitom by tam byla nachystaná Vidova 15ka

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Mendes to dela paradne. Ten zas vydela, to je neskutecny.

Reagovat
niflheim

Liverpool defender Sebastian Coates is set to join Sunderland on a season-long loan deal, according to Sky Sports reporter Vinny O'Connor. Midfielder Lucas Leiva is another player possibly set to depart after attracting interest from Napoli and Galatasaray.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Deadline day je proste bozi, kde jinde muzete videt modelinu pred stadionem Swansea ve slejvaku rika jak tam stoji uz od sest od rana a reportuje o tom jak nejakej noname nemiri do Swansea. Dream job.

Reagovat
smazaný uživatel

Benjamin Stambouli je krůček od přestupu z Montpellieru do Tottenhamu, kde prošel zdravotní prohlídkou. Francouzský klub by za defenzivně laděného fotbalistu měl dostat 4,7 milionu liber.

Fakt nechápu k čemu.

Reagovat
tomasinho

Sandro půjde pryč ne? Do středu teda čtyřka Capoue, Stambouli, Dembele, Bentaleb.

Reagovat
Sandstorm

A co Paulinho?

Reagovat
tomasinho

Aha, hm, tak 5 hráčů na 2 pozice není zas tak moc zase, hrajou i EL.

Reagovat
Error

Ještě Holtby na odchodu, takže buď Paulinho nebo Dembelé bude dělat prvního náhradníka Eriksenovi. Nějak to poskládají.

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
tomasinho

Liverpool defender Sebastian Coates is set to join Sunderland on a season-long loan deal, according to Sky Sports reporter Vinny O'Connor. Midfielder Lucas Leiva is another player possibly set to depart after attracting interest from Napoli and Galatasaray.

Bože, prosíííím, Assaidi, Borini a Lucas out

Reagovat
niflheim

James Collins: What is Man Utd's solution to a shaky, inexperienced defensive line? A £55m striker of course! Woodward strikes again.

Reagovat
smazaný uživatel

dostane 15ku a pujde na stopera. Uz jsme to Swarleym vyresili vyse.

Reagovat
Swarley

však z útočníků jsou skvělí stopeři...viz Nezmar a jiné legendy...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja uz nasi taktiku pochopil. mame dve moznosti. posilit obranu a vyhravat 1:0, 2:1 a tak. anebo koupit 15 utocniku a vyhravat 9:4, 8:7 a podobne. Ocividne jdeme druhou cestou.

Nastesti zatim vsichni jen citujou AS, takze bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji kdybysme měli na hřišti šest útočníků, tak budou všichni odříznutí a bez balónu. Protože jinak není možné aby si Persie + Rooney + Di Maria vytvořili za zápas tak dvě dobré šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší obrana je útok!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere Nastasic a za kolik ho chtějí dneska City střelit?

Reagovat
smazaný uživatel

MU ma net spend 118mil...A to tam ešte nie je započítaný blind

Reagovat
Swarley

no ještě Falcao a bude to těch 200, o kterých Ed před přestupákem mluvil, ne?

Reagovat
Arbiter

Bych brečel být mufanem...

Reagovat
smazaný uživatel

nene, nam uz nezbyva nez se jen smat...

Reagovat
Swarley

přijít Falcao, tak fakt nevím, co by se tímhle tahem mělo sledovat

jinak je to povedené, až na toho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

no jdou nejaky drby o tom, ze Persan neni uplne nejzdravejsi. ale taky to nechapu. jako fotbalista je to skvelej, o tom zadna...

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě, fotbalista je to fantastickej, ale fakt si nemyslím, že nás tlačí bota právě tady...my ten balon nedostaneme pořádně k útočníkům, takže je celkem jedno, kdo se na tom hrotu motá...teď to chce postupně zapracovat na souhře, přejít na něco herně aktivnějšího a ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

hele to mi nevysvetluj, ja s tebou souhlasim. taky to nechapu. Aspon ze to ma byt jen rocni hostovacka. Pak celkem doufam, ze Danny pujde na hostovacku, kde bude hrat, nastrili spoustu golu a pristi rok zpatky. Nelibi se mi to, ale lepsi nez aby u nas sedel. A pokud je fakt cena za jeho hostovacku 5 mega, tak to je i slusny financne.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj potrebuje operaciu...ale miesto toho aby dostal sancu Welbz, tak donesieme Falcaa Edo tvoj space ma zacina bavit

Reagovat
smazaný uživatel

watch this space.

Reagovat
Swarley

jj a Welbz ještě odejde do Sunderlandu, ne?

Reagovat
nani92

ak je to s Robinom pravda, tak teraz mohol Danny dostať jedinečnu šancu ukazať či nato má alebo nie..ale Falcao hmm

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej jen rocni hostovani. za 12 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ropáci říkají "rozšiřování kádru"

Reagovat
niflheim

Na výjezdu Sigmy jsi asi nebyl, co? ... každopádně lepší jsme byli asi prvních 15 minut, zbytek zápasu a hlavně druhý poločas kontrolovala Sigma, remíza ve finále dobrá. 4231 platících diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, já jsem teďka uvízl v Praze, čili se na Sigmu moc nedostanu. Ale kámoši tam byli a většinou nadával že se mělo vyhrát. Škoda no. Á propos, ani nevím, který tým mě letos a loni sral víc. United ale asi pořád vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a mufani zase nezbytné investice...

Reagovat
tomasinho

Manchester United confirm they are in talks regarding Falcao but it remains complicated (The Times)

Reagovat
smazaný uživatel

ne ve rim

Reagovat
tomasinho

BBC Sport ‏@BBCSport now

#MUFC have agreed a loan deal for Monaco striker Radamel Falcao, subject to medical and personal terms #bbcdeadlineday

Reagovat
Sandstorm

Tak to je mooooc

Reagovat
smazaný uživatel

uz to mam

Reagovat
smazaný uživatel

to je prdel

Reagovat
vladis271

tá 20 megova hosťovačka?

Reagovat
Sandstorm

Ty kráso tak mi ho fakt zkoušíme získat?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jste ho už získali. Zachránit vás zřejmě může jen že neprojde zdravotní prohlídkou.

Falcao je strašnej risk a je to taky hráč, kterýho nepotřebujete. Zajímavý.

Reagovat
iamek

Takova Atletico ma jen o par mega vic, ale je pravda, ze neco malo prodali no :D. Ale cekal bych, ze ta castka bude vetsi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nejaké referencie na Yangu Mbiwu ? Má prestúpiť do Ríma .....

Reagovat
Atlético de Madrid

Doufám, že do PL přijde ten Falcao. Pak se totiž o Golden boot porvou on, Agüero a Costa.

Reagovat
tomasinho

By Aguero musel zůstat zdravý celou sezonu, čemuž nevěřím. A nezapomínej na Sturridge

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, to je objektivně asi jedinej konkurent Možná Lukaku, ale jestli fakt Kun vydrží celou sezonu bez zranění, tak to budou pravděpodobně tři ze čtyř největších kandidátů. Možná Rooney, ale toho vedle Falcaa/Persieho nečekám s tolika gólama, spíš v nějaký staženější roli nahravača a míŇ častýho střelce.

Reagovat
smazaný uživatel

to je IP hrac on?

Reagovat
Swarley

pak to vymlátí tradičně Robin a bude

Reagovat
nani92

Robin s Falcaaom v útoku a pod nimi im Rooney servíruje krásne prihrávočky za obranu..

Reagovat
Swarley

jasný a zleva to podporuje Angel, zprava Mata a Jones ať se z toho vzadu posere

Reagovat
nani92

Jones to vydrží, ale Evans bude mať hnedé trenky už v šatni

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.theguardian.com/football/live/2014/sep/01/transfer-deadline-day-live

Falcao jde hostovat do MU, letí na zdravotní prohlídku.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Gurdian nezklame:

“I can only presume that, given his solidity in the air, Falcao is being brought in to give some added strength to our three man defence,” says Wilf Waterhouse.

As if United need any more defenders.

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge je strčí do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sport ‏@BBCSport now

#MUFC have agreed a loan deal for Monaco striker Radamel Falcao, subject to medical and personal terms #bbcdeadlineday CO VAM JEBE

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Atlético de Madrid

no nechápu Falcao potřebuje hlavně kvalitní přihrávku, je to míň komplexní hráč než RvP a neni zvyklej na ligu. Sice myslim, že se adaptuje rychle a branky střílet bude, nicméně pokud bude Persie zdravej, tak imho zbytečný, když nemáte ještě pořádnýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

U Falcaa je ještě otázka, jak rychle se zraní, resp. jak dlouho vydrží zdravej.

Reagovat
Swarley

to je v pohodě, pokecají na pokoji s Robinem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bude asi nejdražší rozhovor na světě, 400k týdně

Reagovat
smazaný uživatel

#MidTableTeamDilemma

Reagovat
Swarley

Reagovat
Error

Čiré zoufalství

Reagovat
tomasinho

Falcao will cost Manchester United £12m for the year's loan, and will be paid £200,000-a-week. (Daily Mail)

Baví mě

Reagovat
Zaschrona

Hmm, nerikal tady nekdo uz davno pred zacatkem leta, ze MU bude tohle leto chtit utocnika?

Daniel Taylor ‏@DTguardian

To be fair, #MUFC have wanted (justifiably) more dynamism in attack for a while. It's why they spent so long looking at Cavani.

Reagovat
Sandstorm

Když už útočníka, tak bych radši Cavaniho než Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hmm, ale co s RvP? 3-5-2 s tím, že Rooney bude to AM a před ním Falcao a Rvp?

Reagovat
Atlético de Madrid

mně se s touhle sestavou momentálně nejvíc líbí tohle:

De Gea-Shaw, Jones, Evans, Rafael-Blind, Herrera, Di María-Rooney, Falcao, Januzaj

Podobně jako loni v Realu by se to během zápasu transformovalo ve 4-4-2, kdy by si Rooney sbíhal na hrot a Di María suploval levý křídlo. RvP je stejně furt zraněnej, takže by se tam s Falcaem nějak vyrotoval. Lepší variantu nevidim, protože to 3-5-2 evidentně nefunguje. Jediná další možnost je hrát 4-4-2 defaultně, což se mi taky nejeví jako špatná varianta, ale zase to LVG nikdy nehrál a pochybuju, že začne.

Reagovat
tomasinho

Jo, to vypadá docela dobře

Reagovat
smazaný uživatel

to tak aj musi byt

Reagovat
Zaschrona

Asi jo. A ADM na CM vedle Andera celou sezonu... Jinak to tam uz tuplove nenacpou.

Reagovat
Atlético de Madrid

ADM ve dvoučlenný záloze jako CM si absolutně, ale absolutně neumim představit. To by vedle něj musel bejt někdo vyloženě defenzivní, což Ander fakt neni. TO můžou zkusit a po pár zápasech uviděj, že to nefunguje.

Reagovat
Atlético de Madrid

* ve dvoučlennym středu zálohy. Jasně, sice by se tam stahoval Rooney, ale pořád by tim pádem nedostali dost hráčů dopředu. A pokud by dostali, tak by tam byly hrozný okýnka, který Herrera sám neodbrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je desítka.

Reagovat
Atlético de Madrid

desítka bych uplně neřekl, spíš taková osmička ale jo, jsem si vědom toho, že v Bilbau hrával pozici desítky.. čili tam prostě musí bejt trojčlennej střed a vedle Herrery ještě Blind s Di Maríou.

Reagovat
Swarley

tak ještě možnost, že by tam byl Blind, Herrera a před něma jako třetí Rooney...Angel by dostal totální prostor na křídle...

bylo by to nějaké 4-2-3-1

Herrera, Blind - Angel, Rooney, Januzaj - Falcao

Reagovat
Atlético de Madrid

to je taky celkem dobrej nápad, to mě nenapadlo...a vypadá to fakt dobře

Reagovat
Atlético de Madrid

lol no jo ale kam dáte Matu? na toho jsem uplně zapomněl...

Reagovat
Zaschrona

a RvP?

Reagovat
smazaný uživatel

Predat . Jeho forma je fakt vtipna .

Reagovat
Swarley

tak ten mi tam už neseděl i před příchodem Falcaa, protože byl prostě na hrotu Robin

tak mohl by tam fungovat jako falešný křídlo místo Januzaje nebo něco takového...v Chelsea takhle ze strany taky hrával a úplná katastrofa to nebyla, i když to jeho pozice teda není...ale tak sezóna je dlouhá a nemám strach, že by si i Mata nezahrál...my to hlavně potřebujeme rozhýbat a to se s tou trojkou Robin, Rooney a Mata nedařilo...hlavně Wazzu je potřeba zapojit víc do hry...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

musí tam být Carrick nebo Blind, proto taky přišel, když je Carrick mimo

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, to píšu :) sestavu se dvěma CM momentálně vidim možná tak v různejch kombinacích trojky Herrera, Blind, Fletcher. Což znamená odsunutí Di Maríi na kraj, což může fungovat jen ve 4-4-2, který LVG nikdy nehrál...nebo teoreticky ve 3-5-2, který nefunguje. Čili mi z toho jasně vypadává trojelčnnej střed zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebude ADM na kraji fungovat v 4-2-3-1?

Reagovat
Atlético de Madrid

tam by taky fungoval, na tuhle formaci jsem zapomněl

Reagovat
Zaschrona

Ja s tebou uplne souhlasim, ale fakt si nedokazu jinak predstavit, jak chteji v aktualnim rozestaveni dostat vsechny hvezdy na hriste - a to uz pocitam s odstrelem Maty.

Reagovat
Sandstorm

Když už tedy útočníka, tak Cavaniho bych bral radši, než Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao has cost Manchester United £12m for the year's loan, and will be paid £200,000-a-week. Altogether that means that Falcao will cost Manchester United £20million, just for one season.

Reagovat
Sandstorm

A co po tom roce? Je tam nějaká klauzule o přestupu na stálo nebo se vrátí do Monaka?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Looks like Man Utd buying a Robin van Persie replacement before Arsenal have bought a Robin van Persie replacement.

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

toto je konec uplne dno

Reagovat
nani92

nie, to je úplny utok

Reagovat
mithro

tak vyzera to tak, ze RVP bude musiet pod noz. takze asi preto.

Reagovat
nani92

tak Rooney by hral utok a bolo by možno miesto aj pre Kagawu,alebo Welbecka..hlupy ťah

Reagovat
I am Mancunian

mame este zemiaka, welbza a sancu mohol dostat aj wilson, hrame len ligu a FA cup, vyhodene peniaze a sme vsetkym na smiech, chce sa mi z toho

Reagovat
J0EL

Takto "koncepcne" nakupuju ropaci. Blahozelam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

povedzte mi niekto, ze ten falcao je sranda. seriozne. clovek pride z prace a toto

Reagovat
tomasinho

#CanFalcaoPlayCentreBack

Reagovat
mithro

este ani obed nie je a ja sa idem asi opit dnes

Reagovat
smazaný uživatel

toto podla mna isto znamena odchod Welbecka, alebo teda operaciu Persieho

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Proč by měl jít Robin na operaci? To mi nějak uniklo, že má zdravotní problémy.

Reagovat
vitasrp

Falcao byl před Costou můj vysněnej útočník, v PL ho uvidím hrozně moc rád, jeho kvalita v pokutovém území je zkrátka výjimečná. Rozhodně jsem nechtěl, aby šel do Man City, u United to bude sranda sledovat..

Reagovat
Error

@AVFCOfficial

CONFIRMED: Midfielder Karim El Ahmadi has rejoined @Feyenoord on a three-year deal.

Reagovat
Sandstorm

Falcaa sem teda opravdu nečekal. Takže Danny půjde hostovat, Chicharito odejde, jenom aby sme měli za 12 mega na rok Falcaa s platem 200 k/w No doufám, že dá aspoň 20 gólů. Robin není ve formě. Rooney by se mohl posunout na místo Maty.

Reagovat
tomasinho

Chicharito hostovat a Welbeck transfer a poseru se

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

#dream on

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Plat na takoveho playera je hodne v klidu. Castka za hosta asi taky, ale co kurva to koleno jeho ? To je risk jako prase.

Reagovat
Arbiter

Nejdražší hostovačka v historii a plat a částka za hostovačku v klidu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý za 6 milionů liber. V tom případě ho Monaco kupovalo na 10 let.

Reagovat
Dawon

Je to celkem logicky nejdrahsi hostovacka, protoze takove hvezdy proste nehostujou Ale proste...kurva...do pice Ja sa ptam proc???!!!!

Reagovat
Arbiter

@skysports_bryan

We're told Manchester United have agreed loan over Radamel Falcao subject to medical and terms. More on @SkySportsNewsHQ #mufc

Reagovat
spider_8

To je fakt jantar ten Falcao. Přestoupí z Porta do Atletica, který nehraje LM, po 2 letech jí vybojoujou a on přestoupí do Monaca, kde jí zase nehrajou, pak jí vybojujou a on jde do MU...

Reagovat
nani92

pre niekoho nieje LM dôležitá

Reagovat
spider_8

Ale je to škoda, nejlepší hráči by měli hrát v nejlepších soutěžích.

Reagovat
jacobT

Wenger Knows Best ‏@wengerknowsbest 18s

We are now super super close to a striker of exceptional quality. Utd are signing Falcao and they are only 190 miles away.

Reagovat
Fenri

Have I had breakfast yet? Look, every time you are hungry, the solution is not always to eat something.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

United nám Realovatí

Reagovat
FCSL

Joel Snad si zachrání sezonu a půjde hostovat ještě.

Reagovat
Sandstorm

Falcao asi nechce hrát LM. Už jde po třetí za sebou z klubu, ve kterém by hrál LM do klubu, který v LM není.

Reagovat
Arbiter

kiwwi k Falcaovi do ManU: "Kravina." #Sybila#HeilLVG

Reagovat
Sandstorm

No jako na druhou stranu jestli dá přes 20 gólů tak se zlobit nebudu. Je to útočník, který by nám TOP 4 měl vystřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt přijde Falcao? To by dávalo smysl leda kdyby Peršanovi skončila sezóna a nebo kdyby šel pryč.

Reagovat
Swarley

tak pryč pod van Gaalem asi dost těžko, tam bude průser asi to zranění

Reagovat
iamek

Jde prej na operaci nebo co. Welbeck jde pryc. Hernandez taky. Wilson ma jit na hosta. Macheda je pryc dlouho ... Budeme mit tri utocniky. Z toho jeden IP player a kdo vi jak Falcao bude vypadat po zraneni. Demence tohle.

Reagovat
mithro

tak je jasne, ze LVG chce hrat 3-2-5

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Arbiter

Jestli Falcao opravdu přijde do ManU na hostovačku, asi to bude nejdražší hostovačka v historii, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
pa3ce

Ak Wenger predá Cambella, tak ma strašne naserie. Hosťovanie ešte prekusnem, aj keď by mal ísť hlavne hosťovať Sanogo, ale predaj vôbec. Arsene nekaz mi tento prestupák, nikoho nepredávaj a kúp to zamrdané CB

Reagovat
iamek

Podľa Jamesa Coopera zo Sky Sports je Javier Hernandéz a Danny Welbeck na odchode z Old Trafford (hosťovania), pričom Robina Van Persieho trápia svalové zranenia a v blízkej dobe možno pôjde na menšiu operáciu, ktorú posledné mesiace neustále odkladal. Práve z tohto dôvodu chce údajne Louis Van Gaal kvalitného a skúseného gólového kanoniera. Lietadlo z Nice má v Manchesteri pristáť okolo 18:00 nášho SEČ a keďže Manchester City nemôže kvôli finančnému pravidlu predložiť takú vysokú ponuku na prestup Radamela Falcaa, vyzerá to na dohodu s klubom z Old Trafford.

Nezvladame to tezce. Je mi zle. Fuj. Hanba :-!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Host nebo prestup ?

Reagovat
smazaný uživatel

hostování s opcí by to mělo být

Reagovat
iamek

Idealni varianta pro obe strany

Reagovat
smazaný uživatel

to je haluz toto, opak Radamela z tímu, ktorý nehrá LM, do tímu, ktorý je jej aktuálnym obhajcom

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem za něho rád, pro nás lepší než Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, ale je to sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že Falcao chtěl hlavně vypadnout z Monaka. Potom co ho tam dotlačil Mendés mu to bude nejspíše jedno kde bude hrát, když to bude v jedné z top lig.

Reagovat
Sandstorm

Ale tak jako jestli bude Robin třeba na půl roku mimo, tak ten Falcao dává celkem smysl takhle na poslední chvíli. Nikdo jiný k dispozici nebyl a Welbz ani Chicharito by nám jen těžko vystříleli lepší umístění. Falcao je hráč od něhož můžeme těch 20 gólů očekávat. To by Danny ani Chicharito nezvládli.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Hlavně, že Van Gaal mluvil o vyváženosti kádru. Mně ten kádr teda moc vyvážený nepřijde. Na jednu stranu hráči jako Di María, Falcao, Rooney, Mata, Van Persie a na druhou stranu v záloze Fletcher a Anderson, v obraně Smalling, Blackett, Evans...no nevim. To vypadá, že pojedeme taktiku, když dáš víc gólů, tak vyhraješ. Sme měli angažovat Zemana.

Reagovat
iamek

Presne tak. V utoku mame top top top kvalitu a v obrane naprosto prumerne hrace, kteri maji sotva na tymy jako Wigan nebo Sunderland. Az se vrati Herrera a Carrick, tak zaloha pujde nahoru, ale ta obrana proboha !

Reagovat
smazaný uživatel

verim, ze vsetky tieto prestupy naznacuju to, ze sa zmeni to odporne 3-5-2 na 4-3-3..ta zaloha Blind, Herrera a Di Maria vyzera super, navyse k tomu Carrick, ci Mata, nebude to az take zle, ale dnes este cakam obrancu tym padom, Edo je schopny vsetkeho

Reagovat
iamek

Urcite musi jit na 4-3-3.

Reagovat
I am Mancunian

keby aspon matu preda, ten je nam zbytocny

Reagovat
Arbiter

právě naopak si myslím, že ty přestupy naznačují, že budete hrát s třemi stopery...

Reagovat
smazaný uživatel

to vobec nie, tu sa cely cas riesili prestupy na to, aby mohol zmenit system, sam to hovoril..

Reagovat
Arbiter

A také mluvil o vyváženosti kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

preto vymenili kridlo za stopera, doniesli Blinda a Di Mariu, predali Kagawu, poslali prec Hernandeza..akurat Falcaa vidim fakt len dosledok zranenia Persieho, preto hostovacka

Reagovat
Error

Přechodem na 4-3-3 (4-2-3-1) si právě udělají místo pro jednoho ofenzivního hráče navíc. Tedy za předpokladu, že při současném 3-5-2 by na LWB začal hrát Shaw a v podstatě by tak měli na hřišti 5 obránců.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Vidal should be thinking "Shit, I could be playing with Di Maria, Falcao, Rooney, RVP. Mata, Herrera, Rojo........WHERE DO I SIGN???"

Reagovat
Dawon

A jak to jako bude vypadat nad nima? Falcao nebo Rooney na kridle ci co? Ja vazne nechapu co to predvadime, jsme k smichu a k placi zaroven, tohle je proste neskutecne z nasi strany

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj..

Reagovat
Side
Reagovat
kiwwi

dzizs krajst, co sa to deje

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

toto uz nemozme obhajovat, nikto nam to uz nezozere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Angry and confused. pic.twitter.com/hf3gXfexYq

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do skládačky jak dát vedle sebe Persieho, Matu a Rooneyho přibude i Falcao? WOW parádní přestupák

Přitom jaká je díra v obraně a ve středu hřiště hostování za 20 mega? to mi přijde, jak kdyby Van Gaal bouchnul do stolu se slovy "Neeee, seru na to, prostě je přestřílíme."

Reagovat
PhilipS

No to snad ne....s Falcaem se United zas vrátí do hry. S Falcaem se jim vrátí vítězná mentalita. Jak já bych si ho přál v Arsenalu. To je chybějící díl do skládačky... achjo,.. A Wenger sedí na penězích a přivede maximálně obránce čtvrtý cenový...

Reagovat
mithro

mufc beginning to resemble the Spurs of Ossie Ardiles and the famous polo mint 5-0-5 formation...

Reagovat
TopinB

Kde by vzali 5 obránců?

Reagovat
smazaný uživatel

United pod Moyesem mi bylo líto, tak strmý pád byl krutý, ale to co předvádí tohle léto je k zblití. Na úrovni Chelsea, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

*CFC naopak letos parádně vyřešila dlouhodobý trable. Palec nahoru pro kohokoli, kdo zatim stojí. Jestli je to práce čistě Mourinha.. klobouk dolu.

Reagovat
Arbiter

Není. Je to kombinace. Jak práce Josého, tak práce Emenala a spol. Nejspíš Mourinhovo ego opravdu povolilo a dokáže spolupracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No letos vypadáte rozhodně jako nejžhavější kandidát na titul. Citizens budou muset hodně zabrat.

Reagovat
Arbiter

uvidíme, liga je dlouhá, ale snad to klapne

Reagovat
Arbiter

no dovol My toto léto pracujeme na přestupovém trhu s rozmyslem

Reagovat
TopinB

Což je snad poprvé za deset let

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že tyhle přestupáky, kdy se nakupovalo jinam, než to bylo potřeba, hlavně že to bylo známý a drahý, jsme taky měli, ale to už uteklo hodně vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že ten dovětek nestihnu včas

Reagovat
TopinB

Reagovat
CubONE

Falcao? hostovanie ci prestup?

To sme z Monaka mali radsej brat Carvalha, Abdennoura alebo hocijakeho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

hosťovanie

Reagovat
Zaschrona

Sky Sources reporting that we have put in a third bid for Andros Townsend of around £15m. Too much for me.

Reagovat
tomasinho

Saints? A 15 za takové dřevo?

Reagovat
Zaschrona

Nevim co je smutnejsi/srandovnejsi. Nabidnout to nebo to odmitnout, coz skoro jiste Spurs udelaj.

Reagovat
tomasinho

Obojí. A co ten swap za J-Roda?

Reagovat
Zaschrona

To by bylo snad nejhorsi. Snad dorazi na hostovacku s opci ten Capel a kdyz jeste kridlo, tak ten Mane, o kterem se psalo...

Reagovat
tomasinho

A co ten Redmond? Capela bych teda nechtěl, ten je vyčpělý už a navíc další jižan. Redmond by mohl být fajn alternativa.

Reagovat
Zaschrona

O Redmondovi se spekulovalo cele leto, byl by fajn, ale fakt nevim, jestli se to muze povest, dneska o nej bude velky boj. Capel by byl fajn hlavne z toho pohledu, ze se muze na te hostovacce ozkouset a nekdo jako backup kridlo je potreba. Lepsi nez nic.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

*Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se zajímáte o někoho, u nás to vypadá následovně: Fotka Remyho s dresem CFC a u toho " Imagine if we just managed to keep this lad on Tyneside". #desperation

Reagovat
Zaschrona

Treba jeste prekvapite. Nahrada za Yangu, respektive ofenzivni hrac by asi meli byt pripadne cile, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník a stoper. Stoper je nutnost už 4 roky, jediný kdo přišel byl Yanga a ten nedostal pořádnou šanci a už ho vyháněj.

Reagovat
Zaschrona

Psalo se o vasem zajmu o Tobyho, tak treba zkusite nejaky hijack. A taky nejake spekulace o Defoeovi, treba se Pardew a spol. vytahnou.

Reagovat
kiwwi

dpc taky bargain a my kupujeme Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a ty mi budeš vyčítať Aggera

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Jdi už s ním do prdele prosimtě

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Netrolluj uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Falcao si tu LM zase nezahra...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Bwb_1hLCMAAT2rt.jpg

Ani bych se nedivil, kdyby si jel Wenger odfrknout na dnešní den

Reagovat
Side

Nah, Wenger's properly taking the piss now, going to Rome for a charity game on Deadline Day ffs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ze začátku léta dokázal přestupy pošéfovtat i z jiného kontinentu, tak co potom dokáže z Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

MU jede Ale mohli si to nechat na později, odpoledne na onlinu už nebude o čem psát...

Reagovat
nani92

akože nie? bude strhujúca bitka o Welbecka

Reagovat
Counter

ok, beru všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnešní den má velký potenciál. Už od rána takové přestupové bomby

Reagovat
mithro

Loan fee for Falcao is actually around £6m, not £12m (via @sistoney67

tak to nie je az take hrozne. snad posadi zemiak, to by bola paradicka

Reagovat
Counter

Tak tam jde spíš o jeho plat, který musí být grandiózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Edo genius

Reagovat
smazaný uživatel

from zero to hero in five minutes.

Reagovat
mithro

genius by bol, keby podpisal Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Woodward NOT ‏@Ed_Woodward_ 7m

RT if you owe me a big apology and now think that I'm a fucking legend #AllHailKingWoody #Falcao #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal kapitánsku, takže aj napriek tomu hovnu čo hrá má základ prakticky istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten plat bude šílený. Kdyby se alespoň prodal Anderson, tak bych z toho měl větší radost.

Reagovat
Counter

#saintsfc hopeful on Alderweireld/Mane. Other options = Van Dijk/Redmond. No longer want Townsend and confident on Rodriguez/Schneiderlin

Reagovat
tomasinho

Snad ten Toby klapne

Reagovat
Counter

Akorát to zvyšuje naděje, že do AFC přijde ještě někdo lepší (snad )

Reagovat
tomasinho

Vlaar

Reagovat
Zaschrona

Van Dijk s Redmondem by taky byla parada. Nebyt toho blbyho Townsenda, tak se mi ty cile Koemana libi.

Reagovat
Counter

Však Townsend je prý už pasé

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld, Van Dijk a Redmond se skloňují i s NUFC. To zas bude den, který vyvrcholí tím, že nikdo nepřijde. aaaaaa

Reagovat
Zaschrona

#Panike

Reagovat
Infernoqt

JEDNÁNÍ. Manchester United zaplatí Monaku za roční hostování Radamela Falcaa 12 milionů liber a převezme celý jeho plat, který činí 200 tisíc liber za týden. Součástí dohody je také opce, díky níž by Falcao mohl za rok změnit hostování v permanentní přestup. Informaci zveřejnil server dailymail.co.uk.

za rok už nebude tak drahej

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemůže být lepší, fakt že ne.

Reagovat
Infernoqt

když se zraní Costa, tak věř, že může

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě nejúžasnější přestupák ever..

Reagovat
Counter

55 mega € prý ta opce

Reagovat
Infernoqt

mno, to by nás tak nemělo tlačit, pokud se u nás prosadí, náhrada za RVP na další 3-4 roky ideální

Reagovat
Counter

Bude mít třicet.

Reagovat
Greny

Toto nepochopím, kdyby raději koupili stopera a zaloznika, nepochopitelnej přestup pro mě

Reagovat
Infernoqt

však Rooney bude záložník, cejtim to ... a nebo někoho přivedem ještě

Reagovat
minoLFC

Jennifer Lawrence leaked nude photos

Reagovat
Side

už je tady o tom vlákno btw když už sme u toho, tady je seznam co všechno ten hacker má http://i.4cdn.org/b/1409502927492.png Vánoce začínají nějak brzo

Reagovat
nani92

Kaley Cuoco ..kde si to môžem pozrieť?

Reagovat
Counter

Zas jako ne každá z těch bab to rozjela Jenny Lawrence style

Kaley zatím musí strpět "jen" tohle:

http://i.4cdn.org/b/1409543949597.jpg

http://i.imgur.com/5YTElcN.png

https://i.4cdn.org/b/1409542521585.webm

Reagovat
nani92

omnoho lepšie než Falcaoooo

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

Selena Co mam od nej?

Reagovat
mickey mouse

kde je všechny najdu?

Reagovat
Counter

Jsi pozadu aspoň o den

Reagovat
minoLFC

sorry až dnes som sa od nich odtrhol

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger letí do Talianska na charitatívnu akciu, nie kvôli prestupom.

Reagovat
jacobT

To je jedno, hlavne, že bude v zahraničí. Tam mu to nakupovanie ide lepšie.

Reagovat
Counter

To je jen zástěrka Lupoliho transferu

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, ten bol vo fife moja tajná zbraň vždy. Potom som si ho raz vygooglil a pozerám, že on bol kedysi v Arsenale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FM 2005 to byl strašný gólostroj. Za Wolves mi vystřílel titul a dal Chelsea hattrick.

Reagovat
nani92

môže to spojiť a podpísať nejakú taliansku sirotu

Reagovat
nani92

Španielsky futbalový expert Guillem Balague potvrdil, že Radamel Falcao odmietol ponuky od Realu Madrid a Manchesteru City len kvôli tomu, aby sa mohol pripojiť k Manchesteru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
J0EL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Dalsi panic buy. Ale tak zrejme sa LVG vysral na zalohu a obranu a bude to chciet prestrielat, aj ked ani ta ofenziva zatial nie je najlepsia. Len teraz pridu jeho reci o nevyvazenosti kadra celkom smiesne.

Reagovat
wild

Falcao

Tak to si robi Edo picu?

Budeme sa riadit heslom : Najlepsia obrana je utok.

Reagovat
Greny

No ale to by jim musel dat ještě někdo kloudnej balon

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevidel náš včerajší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BwZXgQ_CEAAVZkI.jpg

Mám návrh na úvodní fotku pro článek na deadline day

Reagovat
Counter

Zkusím to protlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Utd: RVP, Rooney Falcao

Chelsea: Costa, Drogba, Remy

L'pool: Balotelli, Sturridge, Sterling

City: Aguero, Jovetic, Dzeko.

Arsenal: Sanogo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jardin

no ty krávo, takhle na papíře to je ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Greg O'Keeffe @GregOK

As for deadline day @LivEchoEFC will be on it until the end. Hearing neither Shawcross or Holtby are likely but #EFC are looking to do business. I know Martinez feels he doesn't have enough options on left of midfield & could look to find cover for Steven Pienaar. I mean another player with his qualities rather than just a left sided midfielder per season.

Zavolame Assaidimu v panice hodinu pred koncem?

Reagovat
tomasinho

Come on A McGeady hraje přeci vlevo ne? A zahraje tam i Mirallas.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, nechapu. K cemu dneska nahanet zrovna kridlo... Konopljanka uz mel byt davno hotovej. Ocekavam nejaky pokus o Joela nebo neco podobnyho.

Reagovat
Zaschrona

A abych nezapomnel odpovedet - hrajou, zvladnul by tam i Atsu. Kdyz uz tam nekoho, tak nejake delo, ktere zvedne uroven tymu...

Reagovat
mithro

Incomings done for #MUFC when Daley Blind and Falcao deals are complete, says @sistoney67 #MUFC

Enjoy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

preco kurva nekupili poriadneho obrancu ked prachy su evidentne problem neni?

Reagovat
TopinB

"su evidentne problem neni" Tyto slovenské fráze miluju

Reagovat
Cobra

Reagovat
wild

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

Nasrat na Falcaa, já chcu stejně Cavaniho

Reagovat
vodka

nejhorsi prestupak ever

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nekončil.

Reagovat
mithro

tomu chyba uz len odchod welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom kdyby odešel Hrášek, Cleverley a Anderson a koupil se nějaký zkušený stoper, tak by to byl relativně slušný přestupák. Pochopitelně bez Falcaa.

Reagovat
Side

Tak to je s příchodem Falcaa myslím hodně reálný

Reagovat
vodka

jedine, byt jenom trosku prijatelne vysvetleni by blo, kdyby sel RVP na tu operaci a byl 3/4 sezony out. ja fakt uz nevim, to nase vedeni snad nema skauty, jde uplne absurdne jenom po jmenech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vodka

Reagovat
niflheim

Spanish football expert Guillem Balague says Radamel Falcao has turned down Real Madrid and Manchester City to join Manchester United on loan.

Reagovat
mithro

@MiguelDelaney 1m

Been told United are still trying to get a midfielder done.

pod edo pooooooooooooood

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong v suchém

Reagovat
mithro

mozno. aj za neho by som bol rad pekne by sedel pred tou nasou obranou a hraci pred im by mohli hrat. a niekoho kto vie hrat tvrdo nam treba, nielen fellainiho, kt je len zakerny.

Reagovat
niflheim

Přesun Wazzy do středu

Reagovat
mithro

*lavicky.

Reagovat
Erdovec

LVG

Reagovat
Erdovec

LVG

Reagovat
mithro

Jonny Escott ‏@jonnyescott 1h

Regarding Januzaj not playing much recently, He's on antibiotics as he has a mouth infection so he shouldn't have even been in the squad

Reagovat
niflheim

To má z toho randění ve fast foodech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A co když to není pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

united mozno teraz aj vyhraju nejaky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to s Welbeckom?

Reagovat
smazaný uživatel

neni sanca ze by odisiel, lvg takych hracov miluje

Reagovat
vodka

neser mě s tím. Nakonec Welbz odejde a bude hrát líp než celý Falcao s RVP, Rooneym a Matou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že bude na wiki článek o pojmu "panic buy" a pod tím sepsaný celý tento přestupák od United, protože tohle už je šílený

Reagovat
cristiano.K.

200. pro Sturridge a jeho dnešní narozeniny

Reagovat
cristiano.K.

*2000

Reagovat
Jesse Pinkman

kde prosím berete MOTD na google.docs ? našel jsem tu pouze sobotu, tím pádem by se šikla i neděle

Reagovat
I am Mancunian

daj sobotu, ja si to rad pozriem, vdaka

Reagovat
Jesse Pinkman
Reagovat
Counter
Reagovat
Jesse Pinkman

Děkuju moc

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.reddit.com/r/footballhighlights

tu už vždy ráno po odvysielaní je link na to google doc video

Reagovat
Jesse Pinkman

dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele