3. kolo
31.08.2014 14:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Aston Villa zdolala i Hull a je třetí

Skvělý start do sezóny má Aston Villa. Precizně organizované mužstvo vedené hvězdou světového šampionátu Ronem Vlaarem si dnes doma vyšláplo na Hull City a se ziskem sedmi bodů ze tří utkání má nyní před sebou už jen Chelsea a Swansea. O góly se dnes postarali Gabriel Agbonlahor a Andreas Weimann.

Villans do utkání doslova vlétli a už ve druhé minutě se málem radovali ze vstřelené branky. Autorem mohl být Fabian Delph, jenž po precizní přihrávce do vápna vypálil do levé tyče. Domácí se přesto radovali poměrně brzy. Neuplynula ani čtvrthodina, když Gabriel Agbonlahor zakončil pěknou kombinaci N’Zogbii s Weimannem přesnou střelou k tyči.

Druhou trefu pak v šestatřicáté minutě přidal sám rakouský univerzál Andreas Weimann. Chybu v rozehrávce Hullu totiž Aston Villa využila dokonale. Weimann pak jen počkal na zpětnou přihrávku Richardsona do nitra šestnáctky a pohodlně zvýšil na 2:0.

Svěřenci Paula Lamberta mohli koneckonců do poločasu vést ještě výrazněji, střelec první branky Gabriel Agbonlahor pálil pět minut před přestávkou do připraveného McGregora. Ještě blíže byl v závěru úvodního dějství Ashley Westwood, jehož přímý kop skončil na tyči.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se však herní obraz naprosto změnil. Hull, který v prvním poločase ani jednou netrefil branku, prověřil Guzana v bráně Villans hned třikrát. Snížení však přišlo až čtvrt hodiny před koncem, kdy Jelavićova hlavička po centru Quinna skončila v síti poté, co se o to notnou tečí zapříčinil Cissokho.

Prakticky vzápětí mohlo být vyrovnáno. Gólman Villans se opět mohl jen koukat na výbornou hlavičku Paula McShana, jíž chybělo pár decimetrů, aby skončila pod břevnem a v síti. I díky tomu tak může tříbodový zisk slavit domácí celek z Birminghamu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Dobře napsaná preview...Brady by nám jistě pomohl,ale nevím,jestli to Bruce riskne a nasadí ho hned od začátku.Aston Villa je jedním z mála týmů,který jsme ještě neporazili tak doufám,že když jim chybí jak Kozák tak především Benteke,tak se nám to konečně podaří a to na jejich stadionu,kde se jim opravdu nedaří. 1:2

Reagovat
HullCity

Zasloužená výhra domácích.1.poločas nás totálně smetli,mohlo to být i 4:0,2.poločas byl náš,ale nehráli jsme natolik dobře,abychom to alespoň remizovali.Příště proti West Hamu musíme hrát líp a to hlavně Davies,Huddlestone a Ince!!Není divu,že střídali,stáli za nic dneska!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa dobře jede a navíc si spravila chuť po vypadnutí z League Cupu. A jsem zvědav, jak jim dál vydrží ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele