Premier League - souhrn 28. kola

03.03.2015, 22:42, aktualizováno 04.03.2015, 22:52
Komentáře a souhrny
Úspěšné jsou v tomto kole celky z popředí tabulky. Chelsea v derby porazila West Ham a drží si svůj náskok před Manchesterem City, který přehrál Leicester. Tři body mají rovněž Arsenal, Southampton, Liverpool, Tottenham a Manchester United, po hodně dlouhé době zvítězila Aston Villa...

Liverpool FC - Burnley FC 2:0

04.03.2015 21:00

Góly: 29. Jordan Henderson, 51. Daniel Sturridge

Jordanu Hendersonovi kapitánská páska vskutku prospívá. Při absenci Stevena Gerrarda anglický středopolař jedině kvete, když dnes gólem i asistencí v podstatě zařídil Liverpoolu další povinnou výhru. Poprvé od konce ledna se potom znovu prosadil Daniel Sturridge...

Elitní anglický kanonýr přitom docela výjimečně startoval od samého začátku, a že měl patřičnou chuť do fotbalu, to se projevilo už ve 30. vteřině, když po spolupráci se Sterlingem a Lallanou donutil Heatona k časnému prvnímu zákroku.

Gólman předposledního celku tabulky následně vychytal také Hendersona, tím však akorát oddaloval nevyhnutelné. K tomu se nakonec definitivně dospělo po půlhodině hry, když Henderson doklepával do sítě Coutinhovu zablokovanou ránu.

Reds outsiderovi pořádně nedávali čuchnout po celý zápas a prakticky všechno, co Burnley dovolila, byla Barnesova hlavička ještě z první půle. Jakýkoliv odpor Clarets po změně stran potom nekompromisně odmítl Sturridge již v 51. minutě, když na zadní tyči využil Hendersonova nádherného centru.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 0:1

04.03.2015 20:45

Góly: 22. Eden Hazard

Velmi důležité tři body pro Chelsea. Lídr Premier League vydoloval nejtěsnější vítězství 1:0 z Upton Parku a udržel pětibodový náskok před Manchesterem City. Hrdiny zápasu jsou Belgičané - Eden Hazard vstřelil onu rozhodující branku; brankář Thibaut Courtois zase pochytal všechny Sakhovy šance...

Už nějaký ten pátek je zvykem, že v kritických okamžicích Chelsea podrží brankář. Ať už Thibaut Courtois nebo Petr Čech. Dnes dostal šanci mladý Belgičan a José Mourinho měl opět dobrou ruku - strážce svatyně Chelsea se zase jednou stal klíčovou postavou v utkání.

Už v prvním poločase dokázal zamezit dvěma obrovským šancím. Nejprve po zajímavé kombinaci West Hamu vyčapal střelu Kouyatého, a pak poprvé změřil síly s Diafrou Sakhem. Centr Jenkinsona udeřil ebenový forvard hlavou z bezprostřední blízkosti; naštěstí pro Chelsea stál Courtois přesně tam, kde měl.

Přímo se tak postaral o to, že Chelsea první dějství vyhrála - a dovedla nakonec zápas do vítězného konce. Druhým hrdinou byl Eden Hazard, jenž celý zápas doháněl hráče West Hamu k šílenství a především vsítil vítězný gól. Klíčovou kombinaci sám zahájil, vystoupil z ní až v momentu, kdy potřeboval naběhnout do vápna, aby usměrnil Ramiresův centr hlavičkou do sítě - 0:1.

Smolný den měl naopak Diego Costa, jenž již po sedmi minutách v pádu sám před brankou zakončoval nad branku. Krátce před poločasem pak dostal krásný pas do samostatného nájezdu, jenže váhal tak dlouho, že jej dokázal včas skluzem zastavit Carl Jenkinson.

Taky ve druhém poločase se bylo na co dívat - tentokrát byl největší atrakcí Diafra Sakho. Senegalský útočník a nejlepší střelec West Hamu se neprosadil jen vinou skvostného Courtoise, jenž jej znovu jemným dotekem připravil o radost pár minut po obrátce. Stejná rýmovačka málem znamenala vyrovnání po hodině hry - jenže znovu měl navrch mladý gólman.

V té době už mohla Chelsea klidně vést 3:0, ale energický Ramires měl v zakončení stejnou smůlu jako Sakho. Po další skvělé akci Hazarda uháněl Brazilec sám na branku, ale i když vykoupal Collinse a překonal Adriána, zastavila ho tyčka. Za dvě minuty hlavičkoval znovu po asistenci Hazarda už přesně, jenže pro změnu zaúřadoval skvělý Adrián.

Závěr zápasu se nesl čistě ve znamení snahy West Hamu o vyrovnání, především po levé straně měli přes výjimečně slabého Ivanoviće Kladiváři vyslovený průchoďák. Naštěstí pro hosty však nedokázali v závěru vymyslet už nic; naopak Chelsea měla rozhodnout. Střídající Willian však po Hazardově pasu v nastaveném čase trefil jen obránce stojícího na brankové čáře.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Arsenal FC 1:2

04.03.2015 20:45

Góly: 82. Charlie Austin - 64. Olivier Giroud, 69. Alexis Sánchez

Jak předvídatelné: Arsenal přemohl QPR rozdílem jedné jediné branky. Takový evergreen - ať už si obě mužstva stojí jakkoliv. A že si Gunners momentálně na vlastní pozici nemohou příliš stěžovat. Díky trefám Girouda s Alexisem uhájili třetí příčku, zatímco Hoops zůstávají v sestupovém pásmu...

Jestliže o prosincovém pokoření QPR stejným brankovým poměrem rozhodoval Arsenal až v druhé půli, tento zápas nebyl tolik odlišný. Větší rozdíl spočívá akorát v tom, že se tentokrát Gunners před pauzou vůbec neprosadili - a nebyli k tomu ani bůhvíjak blízko.

V úvodních pasážích hrozili spíše Hoops, kteří dělali defenzívě favorizovaného celku problémy dlouhými nakopávanými míči, a Arsenal musel na svou první střelu čekat až do 23. minuty. Další komplikace se pak pro Wengerův mančaft dostavila po půlhodině hry, když si opětovně startující Gabriel patrně natáhl zadní stehenní sval a musel přepustit místo Koscielnému.

Do druhého poločasu již Arsenal odstartoval bleskově a ihned si vytvořil dvě slibné příležitosti prostřednictvím Alexise a Girouda. Oba fotbalisté pak přitom stáli také u zrodu prvního gólu utkání: Sánchez vše rozeběhl, vybídl Gibbse, a i když sama jeho ztlumená střela až ke Greenovi nedoputovala, první změnu skóre v 64. minutě zařídila Giroudova pohotová reakce.

Kieran Gibbs si v podstatě připsal svou druhou asistenci večera okamžitě vzápětí, ani tentokrát však nešlo o žádné světoborné umění. Většinu práce totiž v 69. minutě odvedl Sánchez, který se protáhl do vápna a i ve společnosti tří až čtyř protihráčů si našel prostor k propasírování balonu podél přední tyče.

Chilský forvard si takto spravil chuť poté, co jindy sám před Greenem nedokázal ztrestat hrozivou ztrátu váhajícího obránce, a ve finále se zasadil o vítěznou trefu večera. Jen krátce poté, co se Özil díky famózní otočce prosadil ke střele do tyče, totiž zničehonic udeřil Charlie Austin na druhé straně - a mohla za to klasicky chvilka nepozornosti v obraně.

Coquelin s Koscielnym v 81. minutě nedokázali vhodně zareagovat na dalekonosnou horizontální příhru a Austin na hraně šestnáctky nádhernou ranou trestal. Žádný kolaps Arsenalu se však protentokrát nedostavil, když Severolondýňané dohrávali v relativní pohodě.

Více informací k zápasu

Stoke City - Everton FC 2:0

04.03.2015 20:45

Góly: 32. Victor Moses, 84. Mame Diouf

Měli by se snad v Goodison Parku přeci jen začít bát o holou prvoligovou příslušnost? Zní to bláznivě, pravda, ale pro fanoušky Evertonu poslední týdny opravdu nebyly nijak radostné - žádná výhra v pěti kolech nyní znamená, že pokud QPR zvládne svou dohrávku, Toffees budou sestupové propasti vzdáleni už jen pouhé tři body...

Stoke City ještě nikdy od svého postupu do Premier League neskončilo nad Evertonem, tentokrát se mu to však docela jistě povede - ba co víc, Potters jsou neomylně na cestě za svým nejvyšším umístěním v tabulce. Dnešní tři body je vynesly až na osmou příčku.

Hosté přitom do kouskovaného zápasu nevstoupili marně. Zpočátku drželi míč takřka výhradně na svých kopačkách a výjimečně startující lazar Darron Gibson se také ukázal být autorem první střely utkání. Na to Stoke odpovídalo poněkud pomalu, čekat se však nakonec vyplatilo. Ze země totiž možná ještě Moses nemířil přesně, hlavou už mu to ale ve 32. minutě vyšlo.

V tu chvíli byla řada znovu na liverpoolských a jejich reakce byla opravdu z řady vlažnějších. Lennon ještě krátce před pauzou pokoušel štěstí ranou při zemi a solidní příležitost měl ihned po změně stran také Lukaku, jinak se ale Toffees vepředu ukrutně trápili.

A jakmile si na Begovićovi se svým krouceným projektilem vylámal zuby také střídající Koné, rozhodla se dvojice Arnautović-Diouf z protiútoku nemilosrdně potrestat Lukakuovu chybu na útočné polovině. Prvně jmenovaný v 84. minutě pálil do tyče, senegalský forvard už to ale neměl nijak složité.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Swansea City 3:2

04.03.2015 20:45

Góly: 7. Nacer Chadli, 51. Ryan Mason, 60. Andros Townsend - 19. Sung-yueng Ki, 89. Gylfi Sigurdsson

Všech osm nejlepších celků Premier League dokázalo zvítězit. Největší měrou se o to postaral Tottenham, který se výhrou 3:2 nad Swansea udržel v kontaktu se špičkou - Velšany navíc právě z oné osmé pozice sesadil. Branky Sigurdssona a Ki hosty nezachránily, za Kohouty totiž pálili hned tři muži - Chadli, Mason a Townsend.

Tottenham si nic nedělal z pohárového zklamání a už po šesti minutách nakročil k vítězství. Rosův centr z levé strany doplachtil přesně na nohu Chadliho a Spurs vedli 1:0. Ještě před rozehrávkou však všem na stadionu zatrnulo, když na půlící čáře zkolaboval Batefimbi Gomis a musel být odnesen s kyslíkovou maskou. Podle zpráv z klubu je však útočník v pořádku.

Spoluhráči mu navíc mohli brzy udělat radost, dvorní exekutor přímých kopů Gylfi Sigurdsson v devatenácté minutě trefil mrtvým míčem tyčku. Dlouho však nesmutnil, jen dvacet sekund nato totiž Taylor poslal do vápna Ki, jenž využil Vertonghenova zaváhání a z takřka nemožného úhlu prostřelil Llorise - 1:1.

Do konce poločasu už se brankáři příliš nezapotili. Fabianski lapil propagační rány Masona i Bentaleba a opravdovou práci měl až po obrátce. Hned první vážný pokus Spurs však skončil gólem. Eriksenův úprk vstříc šestnáctce sice přerušila obrana Swans, ale míč dostal Ryan Mason, jenž pod břevno zakončil - 2:1.

Vítěznou tečku za pohledným zápasem učinil fantastickým způsobem Andros Townsend. Sedmdesátimetrový sprint vyšperkoval vhodnou zasekávačkou ve vápně Routledgovi, načež podél Fabianskiho přesně zakončil - 3:1. Deset minut před koncem ještě málem přidal čtvrtou tečku Roberto Soldado, ale Walkerův centr poslal hlavou pouze do tyčky.

Swansea se nehodlala vzdát, jenže její reakce přišla příliš pozdě. Až dvě minuty před koncem utekl po levé straně Montero a jeho jemný centr proměnil v gól Gylfi Sigurdsson. Tottenham však přece jen musel zachraňovat brankář Hugo Lloris.V nastaveném čase hlavičkoval po dalším Monterově centru stoper Fernández, jenže Francouz mezi třemi tyčemi Spurs svým tygřím skokem zachránil tři body na White Hart Lane.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 0:1

04.03.2015 20:45

Góly: 89. Ashley Young

Vzpomínáte na mistrovství světa, kde Louis Van Gaal udělal z Tima Krula nečekaného penaltového hrdinu? Inu, brankář Newcastlu mu nyní tuto tři čtvrtě roku starou laskavost vrátil a darovaným gólem z konce zápasu pomohl Manchesteru United udržet se v těsném kontaktu se třetím Arsenalem...

Pro Red Devils jde každopádně o další z celé řady šťastných vítězství, ke kterým tradičně favorizovaný tým přišel tak trochu jako slepý k houslím. Takový Ángel Di María byl například už podruhé za sebou střídán po nemastném neslaném výkonu a Chris Smalling se mohl považovat za šťastlivce, když zkraje zápasu rozhodčí nenařídil penaltu po jeho zákroku na Rivièrea.

Louis Van Gaal pro dnešek vsadil na neklasického hrotového útočníka v osobě Marouanea Fellainiho, když Falcao zůstal pro celý duel na lavičce náhradníků, a právě bývalý záložník Evertonu se spolu s Youngem zasadili o jednu z mála vynikajících příležitostí hostujícího týmu - v tomto okamžiku šance dvojité. Tim Krul byl tehdy bezchybný, stejně jako dříve De Gea proti Rivièreovi či Colocciniho hlavičce.

Ovšem jestliže španělskému gólmanovi fazóna vydržela po celou stopáž, Tim Krul závěrem polevil v koncentraci, a když ho Abeid zpětnou přihrávkou v 89. minutě dostal do úzkých, nasměroval nizozemský brankář svůj odkop akorát na Ashleyho Younga, který si už věděl rady.

David De Gea posléze odmítl ještě Papisse Cissého a sotva zasloužené tři body pro Rudé Ďábly byly zapečetěny.

Více informací k zápasu

Manchester City - Leicester City 2:0

04.03.2015 20:45

Góly: 45. David Silva, 88. James Milner

Povinnost splněna. Kdekdo čekal debakl nebo jasný zápas, ale Manchester City zkrátka není v takové formě jako při mistrovských letech 2012, 2014. Na Leicester to nicméně stačilo - David Silva a James Milner zařídili výhru 2:0, která udržela obhájce titulu na pět bodů od vedoucí Chelsea. Ta má však zápas k dobru.

V prvním poločase měli domácí dokonce štěstí, že nešli do vedení hráči Foxes. Nejenže mohl rozhodčí s trochou vůle odpískat penaltu po zákroku Harta na Kramariće, o chvíli předtím navíc Bony jemně atakoval Schluppa, a přestože o faulu nejspíš nešlo, i zde se pokutový kop s trochou štěstí/smůly pískat mohl.

Man City však v nastaveném čase prvního poločasu úspěšně otevřelo skóre. Wilfried Bony poprvé nastoupil v základní sestavě, jeho pokud však ještě Schwarzer kryl. David Silva už ale nadvakrát dokázal australského brankáře překonat, přičemž si Citizens poradili s několika ležícími "Lišáky".

Domácí favorit ve druhém poločase několikrát mohl rozhodnout o svém vítězství definitivně, ale jejich snaha se dlouho s úspěchem nemohla setkat. Měli dokonce i štěstí, když čtvrt hodiny před koncem napálil Mahrez tyčku.

V závěru ale přece svůj tříbodový zisk Citizens pojistili. Aktivní Jesús Navas odcentroval z pravé strany na hranici malého vápna, kam vlétl střídající James Milner, který sklepl míč za Schwarzerova záda.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Crystal Palace 1:0

03.03.2015 20:45

Góly: 83. Sadio Mané

Southampton dokázal na St. Mary's Stadium po třech zápasech vstřelit gól a konečně také zvítězit. Na tři body proti Crystal Palace se Saints hodně nadřeli, nakonec rozhodla šťastná ruka kouče Koemana. Po akci střídajícího Ward-Prowse se totiž prosadil Sadio Mané a minimálně do zítřka tak zajistil svému týmu návrat na pohárové příčky.

Úvodní dějství toho vskutku moc nenabídlo. Nezaujatý divák se musel hodně nudit, Saints se sice snažili, ale žádné brankové příležitosti si nevypracovali. Nejzajímavěji vypadala šance Đuričiće, jenž možná trochu překvapivě nastoupil v základní sestavě na úkor krajana Tadiće. Talentovaný Srb, který v Anglii hostuje z portugalské Benficy, však z nadějné pozice pálil vysoko nad. Na druhé straně málem nabídl gól hostům svou hrubkou brankář Forster, když mu na malém vápně vypadl vysoký centr, Wilfried Zaha ovšem nebyl dostatečně předvídavý a bývalá jednička Celticu stačila svou chybu napravit.

Drobného zaváhání se na opačné konci hřiště dopustil také zkušený gólman Speroni, Maného střelu totiž nešikovně vyrazil přesně k nohám Pellèho, italský forvard ale v tísni nedokázal usměrnit míč do odkryté brány. Pokus senegalského křídelníka byl zároveň také vůbec jediným přímým ohrožením branky v prvním poločase.

Vůbec první ránu mezi tři tyče si krátce po změně stran připsali také Eagles. Důrazný Bolasie se dostal k míči a přihrál Puncheonovi, ten se na hranici velkého vápna dokázal dobře obtočit okolo obránce a pohotově vypálil, bohužel pro něj přesně do míst, kde stál připravený Forster. Alan Pardew svým svěřencům o poločase zřejmě promluvil do duše, zanedlouho totiž znovu zahrozili. Nejprve Forster likvidoval střelu Bolasieho a pokus Zahy orazítkoval pravou tyč.

Druhá půle už opravdu snesla přísnější měřítko. Skóre mohl zanedlouho otevřít Japonec Yoshida, hlavičku Pellèho po rohovém kopu ale v těžké pozici nedokázal nasměrovat do sítě. Rozzuzlení přinesla 83. minuta. Střídající James Ward-Prowse se perfektně uvolnil a z šestnáctky vystřelil, gólman Speroni předvedl trochu nešťastný zákrok, míč pouze nohama vyrazil před sebe a pohotový Mané ležícího Argentince snadno přehodil - 1:0.

Southampton zvládl závěr takticky velmi dobře, a když v nejnadějnější příležitosti na vyrovnání Bolasie místo střely nepochopitelně centroval na nikoho, mohla si družina Ronalda Koemana konečně znovu připsat tři body.

Více informací k zápasu

Hull City - Sunderland AFC 1:1

03.03.2015 20:45

Góly: 15. Dame N'Doye - 77. Jack Rodwell

Nic neřešící spor, který zanechává jak Hull, tak Sunderland v té samé šlamastyce, respektive v těsné blízkosti sestupového pásma. O vřavu šlo přitom skutečně intenzivní, když došlo i k potyčce mezi oběma manažery a Gus Poyet, lodivod hostujícího celku, byl následně dokonce vykázán na tribunu...

Sunderland do utkání vstoupil o něco lépe, postupem času to však byl spíše Hull, kdo si byl schopen vytvářet jasnější příležitosti. A když potom v 15. minutě N’Doye po standardce Huddlestonea skóroval i ve svém třetím po sobě jdoucím vystoupení na KC Stadium, Gus Poyet překvapivě brzy vypěnil při žluté kartě pro filmujícího Rodwella - a takřka celé střetnutí tím pádem odsledoval z větší výšky.

I přesto se Sunderland po přestávce výrazně zlepšil a speciálně po vysvlečení van Aanholta s Alvarezem se zdálo být jen otázkou času, kdy i Mackems udeří. Hosté se nakonec shodou okolností dočkali zásluhou muže, který v podstatě stál za Poyetovým vykázáním na tribunu - v 77. minutě Rodwell odhlavičkoval do sítě van Aanholtův centr, aby zanedlouho odmítl z voleje přidat i vítěznou trefu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Bromwich Albion 2:1

03.03.2015 20:45

Góly: 22. Gabriel Agbonlahor, 90+4. Christian Benteke (pen.) - 66. Saido Berahino

Definice "masivního vítězství". Aston Villa do dneška zůstávala jediným týmem, kterému se ještě v tomto kalendářním roce nepodařilo urvat tři ligové body, a kdy jindy sedmizápasové čekání na bod ukončit než zrovna v derby se sousedním West Bromwichem? A ještě skrze penaltu ze samého sklonku nastavení...

V první půli to byla Aston Villa, jakou nikdo nepoznával. A především Gabby Agbonlahor, jehož nikdo nepoznával. Kapitán birminghamských letos zatím hrubě zaostával za očekáváním a několikrát i zpříma stál svůj tým body, dnes se však zejména před pauzou obdivuhodně pochlapil a nikdo by se nemohl divit, kdyby se do kabiny vracel jako autor hattricku.

Všechno to začalo ve 14. minutě, když Agbonlahorovu nedobře umístěnou střelu Ben Foster záhadně propustil mezi nohama a velikánské ostudě unikl jedině s posvěcením brankové technologie. Sám Agbonlahor nicméně nemusel ničeho dlouze litovat. Již za dalších osm minut si zaběhl za obranu pro Bentekeho krásné prodloužení dlouhého nákopu a nasadil Fosterovi tentokrát již stoprocentně chtěné jesle.

Celoživotní fanda Aston Villy tímto v ideálním okamžiku utnul svůj dlouhotrvající (14zápasový) střelecký půst a jen tak zastavit se opravdu nehodlal. Neuběhlo příliš okamžiků a už byl znovu za Joleonem Lescottem, který nakonec Agbonlahorovu pomalou koncovku se štěstím odklízel až na čáře. A činili se i další muži ve vínovém, když Fabian Delph koncem úvodní části po krátké zasekávačce zacílil přímo do vzdálenější tyče.

Joleon Lescott versus Gabby Agbonlahor. Takový byl průvodní duel prvního poločasu. A zatímco tehdy jasně vítězil útočník Aston Villy, který si dokonce na stoperovi WBA vymohl i žlutou kartu; po změně stran se karty trochu obrátily. A jestliže pro Villans nebyla varováním jedna Bruntova standardka, po níž Dawson z ideální pozice nepochopitelně hlavičkoval nad břevno, v 66. minutě již Berahino bez problémů využil Lescottova ojedinělého převezení Agbonlahora. Tentokrát ve vzduchu.

Po srovnání skóre se hra ukázkově vyrovnala a ze všech snah o její oživení se nakonec ukázala být nejfunkčnější ta zdaleka nejodvážnější - Sherwoodovo vysvlečení mladíka Grealishe. Talentovaný záložník hru Villans ještě naposledy rozhýbal a byl to právě on, kdo na rozdivočelém Fosterovi vyhrál klíčovou penaltu, kterou ve čtvrté minutě nastavení suverénně proměnil Benteke.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27196257:2263
2.Manchester City28177459:2758
3.Arsenal FC28166653:3054
4.Manchester United28158547:2653
5.Liverpool FC28156742:3051
6.Southampton FC28154939:2049
7.Tottenham Hotspur27145844:3847
8.Stoke City281261033:3442
9.Swansea City281171033:3740
10.West Ham United28109939:3439
11.Newcastle United28981132:4335
12.Crystal Palace28791231:3930
13.West Bromwich Albion28791226:3630
14.Everton FC286101233:4128
15.Hull City28691326:3727
16.Sunderland AFC284141023:3926
17.Aston Villa28671515:3825
18.Queens Park Rangers27641728:4722
19.Burnley FC284101425:4722
20.Leicester City27461724:4418

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (567)

Přidat komentář
Wat

1. pro Bentekeho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne nejaké body po tej biede.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
STR

Oni dali gol.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

cp soton snad si s náma tu lm zahrajou

Reagovat
smazaný uživatel

*el

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*s náma

Reagovat
jester Radka Bejbla

musela pak být neskutečná euforie

Reagovat
STR

Tak asi to není zase nějakej fake z tipsportu tak kloubouček.

Reagovat
smazaný uživatel

respekt, jestli se majitel tiketu dozil toho vitezneho golu

Reagovat
smazaný uživatel

posledne sekundy = bud si to hodit od sklamania alebo dostat infarkt od navalu stastia

Reagovat
C-M@ster

A představ si, že by tu penaltu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz by bol dvojity twist emocii - sicher tot

Reagovat
smazaný uživatel

sicher tot

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Jasne a preto budu riskovat stratu licencie

Reagovat
kiwwi

preco sa ku kazdemu vyhernemu tiketu s velkou sumou pise fake?

Reagovat
afc

Zeby zavist,ze nie vsetci si mozu dovolit taky vklad?

Reagovat
afc

+taku vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu ne, za prvé se mi nechce věřit, že by někdo vsadil půl mega na Villu se Sherwoodem, která nevyhrála předtím 9 nebo 10 zápasů proti Pulisovému WBA. a za druhé, tipsport je dost známý tím, že si "dělá" svoje vlastní tikety a pak je vystavuje.

Reagovat
afc

Co mu sa tebe nechce verit je uplne jedno a ak by vystavovali tikety,ktore su fake a pridu im na to,tak im vezmu licenciu a skoncia v base,takze pochybujem,ze take nieco by skusali.A mozes nejake fake tikety od tipsportu dokazat?

Reagovat
afc
Reagovat
smazaný uživatel

To je ale úplně něco jiného, pleteš tu jabka s hruškama. Tipsport nikoho neokrádá nebo neprofituje, je to forma reklamy, kdy člověk vidí, že někdo vydělává tak chce taky.

Možná ten tiket je pravý, no moc tomu nevěřím, ten zápas je na to moc malý, každý kdo se tím živí tak ti řekne, že je to největší kravina. Jestli to byla jen nějaká jednorázovka tak gratulace, ale pochybnosti budou u takových věcí vždycky.

Reagovat
kiwwi

sice o miesa jablka s hruskami, ale takato forma reklamy je nedovolena

Reagovat
kiwwi

*on

Reagovat
afc

A potom kam by akoze sli tie peniaze vsetkych fake tiketov?Ved oni musia nejak kazdy mesiac zdokumentovat vydaje a prijmy a zrejme by to im moc nesedelo...A ludia dnes tipuju take blaznovsta,ze ked vidim tie tikety,tak iba hlavou krutim.

https://www.tipsport.sk/ViewUsersTicketAction.do?idu=-72118047380&idb=-1&hash=kXz71mLi&t=dGlrZXQgMS4wNCB6YSA3IDI4MCZldXJvOyA%2F%0A&data=QUtVOzcgMjgwO0VVUjsxLjA0OzI%3D%0A

https://www.tipsport.sk/ViewUsersTicketAction.do?idu=-72088520503&idb=-1&hash=eJOmrFc&t=dGlrZXQgMTMuMTkgemEgMyA2NDAmZXVybzsgPw%3D%3D%0A&data=QUtVOzMgNjQwO0VVUjsxMy4xOTsyNw%3D%3D%0A

Reagovat
smazaný uživatel

Zas kdyby byla pravda to jak oni se prezentují tak by museli zkrachovat tak si vyber. Tohle ale bude fejk protože kámoš mi říkal už několik hodin před zápasem že tam někdo vsadil půl mega na west brom a teď tady je tiket za půl mega na vilu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak některý sázkovky to maj pořešený takovym stylem, že nemusej hackovat systém, stačí prostě podat tiket na předem jasný výsledky

jednak nechápu, kde je problém v účetnictví???? tiket podám za černý prachy a přetavim to v další černý prachy. takový prachy má a potřebuje každej, navíc ten zisko, o kterej účetně přijdeš, si dáš do nákladů

jednak s tebou souhlasim v tom, že lidi vyhazujou prachy oknem dennodenně, na takovejch tiketech neni nic divnýho

myslim, že můžou bejt úplně v pohodě jak fake, tak nefake a poznáš leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

výhru by som si dovoliť mohol, vklad nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to skuseny a casto podavajuci tiper (co teda taku sumu asi sviatocny hrac ci vyherca tazko podava) , tak taku sumu mu ziadna stavkovka nezoberie, pripadne mu vsadenu sumu riadne limituju. Nepredpoklame , ze je to jednorazovy sialenec.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nepredpokladam

Reagovat
smazaný uživatel

v případě toho zkušenýho tipéra je velkej problém to podat na babču hej?

Reagovat
kiwwi

moj tiket zije

Reagovat
Lacko_Boh

takže napč kolo ?

Reagovat
kiwwi

to uvidime po zajtrajsku...ale ked mi ma uz nieco ujst, tak dufam ze uz vsetko

Reagovat
Lacko_Boh

zahravaš sa s čiernou magiou stavenia si na rivalov,opatrne....opatrne!

Reagovat
smazaný uživatel

nepoistil si to zaklínadlom Laca Borbélyho takže z toho nič nebude.

Reagovat
Lacko_Boh

povieš mi ho prosím ťa? (:

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to bezpečné, lebo sa to potom rozšíri a ak si dvaja ľudia jeho pomocou budú želať opačný výsledok, tak nám reálne hrozí zánik... vie ho len pár ľudí z tohto fóra a jeho používanie je obmedzené.

Reagovat
Lacko_Boh

ok,to beriem.Niečo ako keď padne 3310 na moj stoporeny dick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Vyšel ti ten nejrizikovější zápas. Dneska už to půjde jako po másle. Přeju ti výhru.

Reagovat
kiwwi

teraz je najrizikovejsi United a Arsenal...u Arsenalu clovek nikdy nevie a my to mne urcite dojebeme

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Matějů: Máme na to hrát v horní polovině tabulky

http://martintran7.blogspot.cz/2015/03/par-otazek-ales-mateju.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

běž už do p.iče s tím blogem

Reagovat
Liquid

zas*aní Villans stejně spadnou, musej ! Nejméně zajímavý tým v PL co se neustále zhoršuje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Villa,Burnley,Newcastle a budu spokojeny

Reagovat
vodka

sunderland by taky mohl jít...

Reagovat
fantomas

*spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i když asi bude muset...

Reagovat
Wat

Snad jo.

Reagovat
Minister

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
supporter

A stále jsou, co do počtu titulů, úspěšnější než vy

Reagovat
Whitemedia

Reus opět zraněný?

Reagovat
Wat

Prý nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke do Spurs místo Kana

Reagovat
smazaný uživatel

výměna Adebayor <=> Benteke by přišla vhod pro všechny zúčastněné

Reagovat
fantomas

Všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

V Tiplize jsem mohl mít 100% úspěšnost

http://www.eurofotbal.cz/tipliga/tipovani/?group=ang3a&round=9

Reagovat
smazaný uživatel

https://instagram.com/p/sSzWu1tyAW/

sun toto je typek ktoreho si hadzal minule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Břevno, tož to je na Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

V Bournemouthu by musel i přihrávat, takže zatím ještě ne.

Reagovat
Feind

jaktoze letos jeste nejsou tipovacky?

Reagovat
j_mrazik

Škoda těch Crystal Palace včera, nehráli špatně. Sice to byla vcelku holomajzna z obou stran, ale ta střela do tyčky měla skončit gólem.

Reagovat
kiwwi

holomajzna? Vsak to bol paradny zapas

Reagovat
Coutinho10

kdybych si to nevsadil, tak to urcite gol byl

Reagovat
Darren Fletcher

OT: dvanast hracov fc thun si v roku 2007 pravidelne uzivalo sex s 15rocnou fanynkou muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

jen 4

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, to je tak akorát

Reagovat
smazaný uživatel

jestli najednou, tak je to na můj vkus na 15ku pořád dost, tej by zatim měli stačit 2

ale z tývho pohledu je to samozřejmě o něčom jiném

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Lowton za bojovnosť

kua, keby Gabby premieňal aspoň tretinu svojich šancí, tak mohol útočiť na kráľa strelcov

Reagovat
smazaný uživatel

http://1794.cz/

Omlouvam se, ze to davam sem, ale nikdo jinde nevi. Mate prosim nekdo zkusenosti s touto pujckou, popripade muzete mi doporucit jinou? Kamarad rika, ze je to bez problemu, ale radsi se ptam jeste zde. Jde mi o ten 0% urok, podle nej a podle podminek to plati, kdyz to splatim vcas. Diky za odpovedi

Reagovat
smazaný uživatel

je to hlúposť na skrytých poplatkoch to klasicky preplatíš

Reagovat
smazaný uživatel

a to je tvoje zkušenost, nebo odhad?

protože můj odhad je, že tam můžou bejt jak skrytý poplatky, tak nemusej a ta firma vydělává na těch, který nesplní podmínky a pak je oškube. přesně tak, jak to dělaj ty s normálníma úrokama, jejichž hlavní příjmy neplynou ani tak z těch úroků, jako z těch hejlů, co nesplní podmínky

Reagovat
SunFells

Sherwood už si maže Pulise

Reagovat
vodka

me spis bavi, jak tady je ruzne oslavovane WHU a Swans, pri tom Stoke ma skoro stejne bodu. sice to letos neni tak zabavny fotbal jak loni, ale jsou velmi konzistentni. a to Hughes ani moc neutraci.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre ázijskú kuchyňu a Oliviera Girouda

Reagovat
SunFells

Máš apetit.

Reagovat
Rarášek

Občas mi příjdeš jako admin na EMEFKA

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, čo je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra internetova stavkovka?

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

ano

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Villains do konce sezóny vyhrajou všechny zápasy, tak se zachrání

Reagovat
niflheim

Reagovat
Error

Máš to něčím podložené?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to, ze uz ted jsou na nesestupovem miste a jeste budou hrat se Sunderlandem a dalsimi ohrozenymi tymy, tak by si v pripade 100% zisku bodu mohli uz jen polepsit

Reagovat
fantomas

Sarcasm, Sheldon.

Reagovat
smazaný uživatel

You dont say!

Reagovat
iamek

Mega tutovky nedame a pak takoveho haluzaka tam mlaskneme. Vedeni musi proste okamzite podepsat nove smlouvy u DDG a Younga. Younga jsem vyhazoval, ale letos hraje neuveritelne. Di Maria by potreboval aspon jeden zapas na tribunu az se vzpamatuje. Prvni zapasy predvadel vykony u kterych jsem otviral hubu a ted neni schopny nahrat, odcentrovat, vystrelit, 1 na 1 neobejde ani kuzel. Strasne spatne hraje.

Reagovat
iamek

Jinak dneska hooodne pomohl rozhodci. Smalling faul na penclu. Evans redka, Rojo redka ... Snad se zacina darit i v zakulisi

Reagovat
vodka

Rojo za co redka?

Reagovat
C-M@ster

Měl žlutou a tam nakoncu u soupeřova vápna sundal borca bez možnosti hrát balón, ale podle mě by byla redka přísná.

Reagovat
C-M@ster

Rozhodčí nás musí tahat, hra furt nahovno a nakonec ještě takovou haluzí vyhrát...

3 body zlatý a ten gól... to gólmana potěší dostat takovouhle malou domů...

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

MU teda po haluzi , měli jsme šance, měli jsme držení balonu, takže LVG bude spokojený. NU ale měl kopat jasnou penaltu a di maria fakt at chodi na hriste na posledni pulhodinu. Carrick by mohl hrat misto blinda, protoze je porad precejenom lepsi.

STOKE

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Wat

Stoke velká forma, mohli by trochu zamíchat pořadím nad nimi.

Reagovat
vodka

no, to už asi nehrozí, budou nejspíš rozhodovat vzájemné zápasy s WHU, Swans, oba venku. na chelsea to bez zdravých stoperů taky nedají. Shawcross, nebo aspoň Wollscheid by museli být ready. A radši nechcu vědět, jak by to vypadalo ještě s Bojanem, protože ten byl úplně super.

Reagovat
Wat

Bojana je škoda, zrovna, když se začínal rozehrávat. Tak mohli by sebrat nějakej ten bod Slepicím, to by nebylo na škodu a trochu zpomalit Chelsea, ale jak říkáš, to by bylo velký sousto.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 20 minut naprostá hrůza, štěstí, že tam Austin nedal fík. Ozil klasicky líná špína, ale to už snad ani nemá cenu psát.

Reagovat
afc

Este,ze sa nehra futbal 20minut.

Reagovat
Swarley

byli jsme lepší a fakt by mě neskutečně sralo, kdyby po zlepšeným výkonu nepřišla odměna...slušná hra, byli jsme výborní na balonu, docela i dostatek šancí, finální fáze horší, ale na tom se prostě musí do těch dalších zápasů zapracovat...nejenom zakončení, ale to chystání šancí, musíme tam být rychlejší, přímočarejší, dravější jak to třeba u toho gólu předvedl Wazza...

jedem dál, není se z čeho posrat, klidně se můžeme pustit do té špičky PL, já jsem ready

Reagovat
Sandstorm

Výhra zasloužená, výkon jako celek nebyl špatný, ale pořád se mi to nelíbí. Stále mi to přijde takový nesehraný. No chtěl bych mít tvůj optimismus do dalších bojů.

Reagovat
Swarley

ta hra s přechodem na 4-2-3-1 se fakt zlepšila, docela se mi to poslední zápasy líbilo...zdaleka to není optimální, to samozřejmě souhlasím, ale odehráli jsme daleko horší zápasy, ze kterých jsme měli tři body...

a optimismus je na místě, já nechápu, čeho se tolik bát...los je to šílenej, ale letošní výsledky s TOP kluby nejsou nejhorší, není důvod předem něco vzdávat...pokud navíc budou papírově favoriti a takhle na hrušce, může to být ještě výhoda...

Reagovat
Sandstorm

Taky se mi to víc líbí. Snad se to bude jenom zlepšovat.

Hlavně hráči do těch zápasů musí jít sebevědomí.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

fakt se nebudu na starý kolena předělávat, abych se posíral z Liverpoolu, to fakt po mně nechtěj...naposledy jsi měl taky nějaké silné řeči a dostali jste trojku, fakt nevidím důvod být vyklepanej...

Reagovat
vladis271

mne ide o poslednú vetu. Ale o to krajšie vás bude uviesť do reality.

Reagovat
niflheim

No musím říct, že letos jsou ty zápasy venku bída... i když ona je to i doma bída. Jakoby si mančaft neseděl, Blinda bych možná preventivně na začátku druhého poločasu vždy sundal

Reagovat
Minister

Nuda, všetci favorit vyhrali...

Reagovat
Minister

*favoriti

Reagovat
smazaný uživatel

Louis Van Gaals Red Army Neskutočný výsledok, neskutočný, neverím, že tieto výsledky sú len výsledky dosiahnuté šťastím, LVG je jednoducho král, hovorte si čo chcete, je jedno ako, proste plní si cieľ a ak porazíme Liverpool, myslím, že dáme TOP 4. To bude neskutočný zápas.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný Louis Van Gaal

Reagovat
Sandstorm

tactic genius

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taký chudáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu. Glorifikuješ ho tu úplně zcestně. Máte tým plný individuálních kvalit, tak ty zápasy prostě urvete jedním okamžikem, ale ta hra nemá hlavu ani patu.

Reagovat
kiwwi

hrali sme fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, keď máš toľko šancí, asi nemôžeš hrať tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu. Nejspíš výjimka potvrzující pravidlo. Já ten zápas neviděl. Ale viděl jsem ty předešlé, kde jste hráli opravdu otřesně a přesto jste vytěžili 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu? Veď on ani nereaguje na podstatu toho príspevku, ale len na konkrétne slovo "neskutočný", ktorý sa tam viackrát opakuje, taký príspevok s nulovou hodnotou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
afc

Reagovat
Minister

to je irónia?

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
#33CCCC

si si vratil united naspat do oblubenych to musel byt iny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho tam niekedy nemal?

Reagovat
#33CCCC

pred zapasom som sa pozeral a prisahal by som, ze nie ale mozno to bol niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

neskutocny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

MotH Gibbs, druhý polčas bol neskutočný. Myslím, že teraz tam zasa istý čas on nepustí Nacha. A páčilo sa mi aj ako druhý polčas ožil Alexis, toto som od neho už pár zápasov nevidel. Dôležitá výhra, len škoda toho inkasovaného gólu. Ale ten záver sme zvládli netypicky a nudne.

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin dnes este lepsi, ale aj bol dnes suprovy..aj ked si defenzivny brainfartik neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

No, na lajně byl Gibbs dobrej, u vlastního vápna už to docela smrdělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ten gol byla Gibova chyba. Proč od Austina takhle odstoupil a nechal tam dobíhat Kose který to měl daleko mi hlava moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal nahrávku do lajny, tak tam šel proti hráči a nepočkal na Kose, aby se dostal do pořádný pozice.. Pozdě si to uvědomil.

Reagovat
Sandstorm

LVG víc štěstí, než rozumu. A co uděláme s tim Di Maríou? Ten by potřeboval pořádnou deku a nebo intervention.

Reagovat
Swarley

nevím proč štěstí, vždyť jsme byli lepší...ta penalta by samozřejmě mohla změnit zápas a pokud by šel Newcastle do vedení, tak by to pro nás byl určitě obrovskej problém...neříkám, že stejně, ale podobně tam pak zařízl v jasné šanci Wazzu, kdy byl sám před gólmanem a pískl mu ofsajd...

a celkově jsme byli lepší tým, měli jsme více lepších příležitostí, rozhodně tohle nebyla nějaká haluzová výhra...možná ten způsob, že gól padl na konci, ale jinak si myslím, že za tenhle výkon jsme si ty tři body zasloužili...

Reagovat
Sandstorm

Celkově sme lepší byli, výhra zasloužená to jo. Ale nakonec si myslim, že ta výhra se za haluz považovat dá. To že sme neproměnili větší šance, že soupeř nekopal penaltu a že sme dali nakonec v poslední minutě gól po Krulově asistenci, to je celkem haluz.

A výkon špatný nebyl, ale já s tim spokojený nejsem. Je to strašně těžkopádné. Všechno řešíme strašně složitě. Chybí tomu lehkost. Je vidět, že ten tým stále není moc sehraný.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Whitemedia

Oscar opět v jarní části úplně mimo, začíná mě s tím štvát.. Mourinho se ho snaží šetřit a on pak stejně hraje bídně..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo? Dneska odjezdil co se dalo a měl pěkné kombinace. Na jeho výkon moc výtek nemám. Spíš celý zápas byl šílený. Nahoru dolů, šanci milión. Víc jich měli Kladiváři.

Reagovat
RKBoy

dnes hrali biedne takmer všetci až na 3 výnimky, podla takéhoto fyzicky náročného zápasu by som ho nehodnotil a počkal si na Soton doma.

Reagovat
Whitemedia

Uvidíme proti PSG no

Reagovat
RKBoy

pardon PSG, Soton je až 15.

Reagovat
Paddy

nejen Oscar... ten titul už musíme nějak ukopat, ale zápas od zápasu je to horši a hoší, nebýt Hazarda už se pomalu blíží konec a José se snad začíná mít strach, nevím jak jinak si ty zápasy vysvětlit, s tím co máme se dá hrát i jinak, potom je to o nervy

Reagovat
vitasrp

Zrovna West Ham venku byl papírově druhej nejtěžší venkovní zápas jarní části, tam se nervy daly očekávat.

Reagovat
cristiano.K.

takhle se Coutinho nikdy nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

krul se dobre odvdedcil van gaalovi za mistrovstvi sveta...

Reagovat
vodka

tak predtim ale vychytal ukazkove Rooneyho hlavu, Fellainiho a uplne neuveritelne prave Younga.

Reagovat
vodka

Arnautovič jaka prihravka Dioufovi

Reagovat
Wat

Kurňa, taky to mohly Straky udržet na remíze, co se dá dělat, předběhnout je Liverpool musí ve vzájemnym zápase.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

mohli, ze?

Reagovat
Wat

Za tři body si toho moc nekoupíš, no.

Reagovat
Liquid

nepředběhne, protože je nejslabší a v Evropě dělá největší ostudu

Reagovat
Counter

Zato ManUtd poslední dobou v Evropě excelovali.

Reagovat
Infernoqt

stále dál jak Arsenal, a tím se tě nechci nějak dotknout... každopádně, dejte nám šanci a projdem přes osmifinále

Reagovat
Counter

Třeba když se trapně nepostoupilo ze skupiny (něco, co Arsenal nepředvedl nikdy pod Wengerem)?

Reagovat
Sandstorm

Stále radši občas nepostoupim ze skupiny, když se rok před tim dostanu do finále a za dva roky hraju čtvrtfinále, než abych každý rok končil jak trotl v osmifinále

Reagovat
Counter

Ok.

Reagovat
Sandstorm

Jednou sme nepostoupili ze skupiny, ale jinak čtvrtfinále, osmifinále a finále v posledních letech. Ale tak pro Arsenal je takovým malým finálem už osmifinále, takže chápu, že bereš ty Vaše osmifinále jako úspěch, i když je to úplné hovínko a k úspěchu to má daleko.

Reagovat
Infernoqt

ve výsledku té sezony jsme udělali 89 bodů, ale beru, za to ale jsme se uměli na zápasy připravit

... já neříkám , že nemáte v LM být, ať si to vyhrají ty týmy samy, kteří tam chtějí být

Reagovat
Liquid

tak měli tam slabší ročník, ale Liverpool prostě, to ne, to je samý vetchý čutálista, za United jsou aspoň top hráči co když se sehrajou tak z nich půjde strach, to v Liverpoolu vyhodili peníze za Suareze z okna

Reagovat
Counter

Jejich výsledky za posledních 15 ligových kol hovoří o něčem jiném, potenciál tam je. ManUtd jsou na papíře kvalitnější, ale doteď to nepotvrzujou.

Reagovat
Liquid

souhlasím že se v lize zlepšili, ale co předvedli s Besiktasem, to byla hrůza....

Reagovat
Sandstorm

Aha a proto jsme 2 body před nima.

A jejich výsledky hovořiyi o něčem jiném i před rokem a nakonec v LM vyhořeli.

Reagovat
Sandstorm

Tak před rokem sme byli ve čtvrtfinále LM. Tedy dále, než byl Arsenal poslední léta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Miguel19

Courtois je Bůh. Dost možná nejlepší výkon co je u nás. Dneska to byl jeho zápas a dobře že jsme to nakonec urvali i s nulou.

Chytil snad 5 fíků a korunoval to tím chyceným centrem ke konci do jedné ruky.

WHU si nezasloužili prohrát, ale pro nás dost možná klíčový 3 body.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Reagovat
RKBoy

Thibo ,Rami a Eden dnes najlepší. super 3 body, ideme si pre titul

Reagovat
Liquid

Roberto Martinez

Reagovat
Dufan

to byl zase hnus

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na titulním obrázku zrovna Giroud? Jaký je systém výběru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dál?

Reagovat
fajdax

nechápu jak to může někdo řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vybírají se tam fotbalisté. Takže se to Tottenhamu netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš nějaký komplex nebo proč to točíš k Tottenhamu, o kterém jsem neřekl ani půl slova?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mi ťa pripomína

Reagovat
smazaný uživatel

Si mi do toho trochu naběhnul. Ono od systému oblíbených týmů o nich ani nemusíš nic napsat. Navíc do Chelsea rýpeš pořád, tak proč to neotočit :)

Reagovat
Mada

to píšeš ty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový tušení, že jsem dneska zažil podobný pocity, jaký zažívají fanoušci United pomalu každej zápas (aspoň podle toho co tady píšou). Hra v našem podání totálně sračkoidní, zahozený tutovky, ale tři body zlatý

Reagovat
Nikikrew

Takzy away zapas sme napokon zvladli az na gol bravurne. Keby sme udrzali ciste konto, kludne by som povedal ze to bol najlepsi away vykon v lige. Zaciatok bida, QPR mali ako take sance avsak nic vazne az na strelu Austina. Pred polcasom sme uz diktovali tempo. Dolezity bol vstup do 2 polcasu kt. nam vysiel na jednicku a kontrolovali sme hru. QPR nemalo zhola nic a zasluzene sme viedli 2:0 a mohlo to byt aj o 2-3 goly viac. Ten zaver je nas klasicky Arsenalsky ale obrana dnes vyborna. MOTM asi Bellerin, aj ked Gibbo hral tiez fantasticky. Super vykony Francis, Kosta, Mert, Ospina, Ozil s Rosickym tiez vyborny. Podme si pre ten 2 flek

Reagovat
Ferguson6

Kto by to povedal, že Giroud raz bude najlepším strelcom PL

Reagovat
RKBoy

inak na Etihade už domáci fans v 80. minute odchádzali

Reagovat
miezto

zítra musí do rachoty

Reagovat
lada.sp

Do pitshe 2 minuty a mel jsem za pade 100k zmrdi

Reagovat
r.mrazik

Na jednu stranu na zelvu nadavam,ale musi se nechat,ze vetsinou ten zapas vidi...sunda tragickyho di mariu,sunda roja kterymu hrozi cervena a da tam na kraj blinda,kterej klasicky od 70 minuty slape vodu

Jen sundani kvetaka mi prislo divny,ale zas to chtelo rychlost do hry...takze i tak ok

Kazdopadne zlaty tri body a stoperi at se proberou...jeden pentle,druhej plive a na konci nemeli ani jednu hlavu snad

Reagovat
Swarley

Rojo, Jones, Smalling, Valencia - tak bych to prostě postavil na ty těžký zápasy...ještě by se dalo uvažovat o Shaw nalevo a Rojo místo Smallinga na stopera, ale nevím, jestli se stihne dát dohromady...

ono je dobré, že se vrací i Carrick...Blind to neodehraje asi všechno a už v průběhu sezóny se mi zdálo, že na té pozici je Carrick prostě lepší...ale tak uvidíme, jak se to poskládá hned o víkendu...

Reagovat
Sandstorm

No já bych ta střídání tolik nechválil. Tragického Di Maríu vystřídal mizerným Januzajem. Na hru to mělo minimální vliv. Matu už tam mohl poslat dříve cca kolem 70.minuty. A pokud sme potřebovali dát gól, tak si představuju jako další střídání útočníka. Tedy Falcao do hry, ať u nás končí nebo ne. V podstatě těmi střídání nic nezměnil a měli velmi malý vliv na hru.

Reagovat
Svatej

Courtois a Hazard se dneska pretahovali o hrace zapasu, oba dva naprosto fantasticti.

Zapas nesmirne obtiznej, ale zároveň zabavnej. Je to pro West Ham trochu krutej konec, ale sance mely obe strany. Hazard me s tim nesobcenim ale uz sere

A rozhodci podal naprosto dokonalej vykon, nadhera. Penalty by byly obe solene prisny, krasne se ti vyrusilo navic navzajem, kdyz byly ty dve ruky totozny.

Titul se fakt hodne blizi, to uz musime dokopat.

Reagovat
smazaný uživatel

No Hazard měl dostat druhou žlutou, ta byla úplně jasná, né že bych si stěžoval

Reagovat
Svatej

To jsem asi prehlidnul behem psani sem

Jeste jsem zapomel dodat, ze Dudi za tech par minut vyhral vic souboju, nez costa za celej zapas, skvely stridani.

A omlouvam se Ramimu, pred zapasem jsem ho podceboval a on mi to takhle nandal

Reagovat
I am Mancunian

z tejto vyhry nemam ani radost

Reagovat
Miguel19

Protože kiwwi prohrál?

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Newcastle byl lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kiwwi tě aspoň mohl pozvat na večeři...

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
minoLFC

škoda, že Stu nedal gól po tej kombinácií s tou pätičkou

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Tottenhamu je hrozná. každý útok proti nej je nebezpečný a väčšinou končí gólom. Už by mali seriózne na tom zapracovať. Dnes sa jasný zápas skoro zase prehral

Reagovat
Wat

Jinak OT: Dukla pomalu ale jistě do extraligy, dneska heroické!

Reagovat
Swarley

jsem se díval no, se potkáme ještě v baráži

Reagovat
Wat

Tomu nevěřim, dneska si sáhli na dno, ale jsem rád, že to dopadlo, zase po dlouhý době vynikající atmosféra. Snad se proti Chomutovu alespoň dva body udělají, to bych byl rád.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, gratulace, chtělo by to finále Třebíč - Dukla

Ten komentátor v přenosu na YT je dobrej divočák.

https://www.youtube.com/watch?v=3OYqvgRzNqY

Reagovat
kubys

Třebíč...ve finále...

Reagovat
kubys

I když je teda pravda, že Motor je poslední čtvrtrok dost nevyrovnaný, snad jsem to nepřivolal.

Reagovat
Wat

No jo, to by bylo snový, ale to už bych víc věřil, že si tam zahraje Třebíč než Jihlava.

Reagovat
iamek

A my dneska udelali kasparky z Pardubic

Reagovat
Whitemedia

Perníci jsou v prdeli, těm nepomůže nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas dneska. Fantastické nasadenie, skvelý support od našich, WHU šiel za hranicu, zaslúžili si bod. Hazard vpredu top, Willian ma raz pripraví o rozum, Drogba na konci kráľ, ale MOTM jasne Courtios, dneska zachránil 3-4 jasné góly. Boli to nervy a hlavne zlaté 3 body v boji o titul.

Reagovat
fff

Takze nielen Couts ale aj Hendo sa zrazu naucil strielat ... hm, moze byt.

Videl som len druhy polcas, ale pekny vykon. Hendo super, Lovren az na jednu retardovanu nahravku Simonovi v pohode.

Forma pokracuje, som zvedavy, kam nas to az dostane.

Reagovat
Dufan

Ach jo to je hnus velebnosti...Everton ne a ne zabrat

Reagovat
kiwwi

sranda, ze ma blizsie k zostupu jak ku 11 miestu to je fakt tragedia

Reagovat
Dufan

letos je to zase opravdu vystřízlivění.... EL zatím šlape, ale liga je hrůza.... a takovej byl před začátkem ligy optimismus

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tywin Lannister

hodnocení hráčů po dněšním výkonu

Ospina 7

Gibbs 6

Kos 5

Merte 6,5

Bellerin 8

Cocq 6

Rosa 5,5

Santi 4

Ozil 6

Alexis 6

Giroud 6

Wenger 7

Reagovat
smazaný uživatel

Santi 4 Ozil, Alexis 6 a pritom Mertesacker 6,5

Reagovat
Tywin Lannister

nevim, no mě se prostě santi dneska nelíbil, ze zálohy mi přišel nejslabší, hlavně v prvním poločase dost kazil a po celý zápas byl dost nevýrazný

mertesacker hrál dneska dobře, vyhrával hlavy a neudělal žádnou výraznou chybu, spolehlivý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Merte hral fajn, ale nechápem, prečo má viac ako strelec gólu, ktorý v druhom polčase trhal obranu QPR a hráč, ktorý rozbiehal každý útok, mal tam dosť magic momentov a dal tyčku napr.

Reagovat
Tywin Lannister

jo Ozil si asi zasloužil víc, to máš pravdu

u Alexise nesouhlasím, druhý poločas byl výborný, to ano, ale v tom prvním nebyl na hřišti horší hráč - byl uplně neviditelný, pohyboval se ve špatných prostorech, kde nebyl pro oranu QPR nebezpečný, a pokud měl náhodou balon, tka ho ztratil

Reagovat
SunFells

generátor náhodných čísel.

Reagovat
smazaný uživatel

=RANDBETWEEN(4;7)

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

*8

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Minister

pekne

Reagovat
Pigeon

Tak buď jsme horší a plně využijeme pár nebo snad dokonce jednu šanci co za zápas máme, nebo dominujeme, tlačíme soupeře proměníme z mnoha gólovek jednu. V obou případech jsme pro uživatele EF luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/O0FZOVmuY1O najskôr oshea s wes brownom a teraz krul...výborne uplatňuje man utd konexie

Reagovat
Pigeon

Nádhera. A Rooney je borec

Reagovat
Swarley

to spíš ti obránci, kdy konečným řešením toho zmatku, kterej udělal samotnej Rooney je to, že dáš takovou malou domů gólmanovi? Krul to možná měl odkopnout z první, ale tak v ten moment bych tu přihrávku určitě taky neočekával

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže byť lepší kapitán.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
C-M@ster

Krul, jo? To spíš ten borec, co obral spoluhráče o míč, nedokázal to odkopnout, tak dal tu divokou malou domů...

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane má po sezóně jet s anglickou jednadvacítkou na Euro do České republiky, manažer Tottenhamu Mauricio Pochettino si ale přeje, aby mladý kanonýr raději dostal volno. "Preferoval bych, aby měl Harry po sezóně měsíc dovolené, aby si odpočinul jak tělem, tak myslí. Potřebujeme se dohodnout s hráčem a FA," uvedl argentinský kouč.

Tak to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

pry odpocinout, pri Pochettinovi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pouziva niekto windows 8.1 ? je s nim spokojnost? idem kupovat zajtra dalsi NB, tak sa pytam, ci je obrovsky rozdiel pre pouzivatela medzi 7 a 8, dik vopred

Reagovat
Counter

Nemám s tím žádný větší problém.

Reagovat
I am Mancunian

pouzivam a nemam s tym ziadny problem, nemas sa coho bat

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa do toho moc nevyznám, ale bolo mi povedané, že 8 je pitchovina, ale 8.1 sa dá. Ja mám 8.1 a nesťažujem sa. Je to trochu iné, ale keď si zvykneš, tak nemáš problém.

Reagovat
Tywin Lannister

mě teda 8 vůbec nevyhovujou, krom toho že to hezky graficky vypadá je to uživatelsky dost nepřehledný, zlatý sedmičky

Reagovat
FUnk

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

však je to skoro to samé, akorát s jinou nabídkou start a dalšími věcmi, které se do NB moc nehodí, ale můžeš je v klidu ignorovat

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

Poruchovej, uz druhej měsíc lita muj NB po reklamacich protoze se nejakou zahadou rozkur*il i par dni po oprave systemu. Co tak slycham, tak v tom nejsem sam, ale mozna mam jen sikovny kamarady, kteri to proste umej zmrvit stejne jako ja, bezbohledu na os

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som roznorode nazory, som i zmateny, ale vsetkym este raz dik

Reagovat
Kowe

naprosto vpohodě, pokud nejsi idiot tak si na to za 14 dní zvykneš, ty rozdíly jsou minimální. A načítá se mi rychlejš než Win7

Reagovat
RKBoy

pri takýchto zápasoch v takejto časti sezony su doležité body, výkon nebol najlepší ale to je normálne. West Ham bol agresívny ,chcel vyhrať, bojovali čím nám to logicky sťažovali.

dnes MOTM jednoznačne Thibo , za ním Eden s Ramim.

Costa je do po tom treste hodne slabý ,asi by mu prospelo aj posedieť si a dať šancu Rémymu nech cíti ,že ten základ nemá istý ,Cesc je asi unavený ,prípadne ho José začína staviať do def. pozícií pretože jeho of. prínos je oproti prvej polky sezony značne nižší.

toto boli veledoležité 3 body, 2 zápasy bez Nemanjy zvládnuté, s čistými kontami.Super

ten titul sa pomaličky blíži.

Reagovat
Infernoqt

https://www.youtube.com/watch?v=yXBFnnaDYr4

Louis Van Gaal reakce na Youngův gol

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsy zachoval chladnú hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo jaké byly kiwiwiho pocity, když padl ten gól...zase to věčné téma štěstí x prachy.

Reagovat
Erdovec

nevím, co je pro kiwwiho 570e, ale být já tak je to jasně ve prospěch peněz

Reagovat
smazaný uživatel

stejne je pre United horsie ze vyhrali, takto tam bude Van Gaal strasit aj dalsiu sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle dva body můžou bejt pro United nakonec klíčové ohledně LM. Van Gaala neodvolaj stejně.

Reagovat
13

Včerejší 3 body neřeší nic, protože žádnej z jejich soupeřů o top 4 neztratil ani bod v tomhle kole

Reagovat
kiwwi

lol, to je zaujimava logika...keby superi nikdy nestratili, tak my by sme vlastne nikdy nemuseli vyhrat

Reagovat
13

Tak mně šlo spíš o to, že klíčový nakonec ohledně postupu do LM může být samozřejmě jakýkoliv bod, ale přijde mi trochu scestné psát to zrovna po výhře nad Newcastlem.

Reagovat
kiwwi

prave naopak, pred programom ktory nas caka su tieto 3 body velmi ale velmi dolezite, pretoze sa rata s tym, ze v nabitom programe nieco postracame

Reagovat
13

Tak jako dá se to interpretovat i tvým způsobem, ale podle mého názoru je důležitější bodovat v zápasech proti LFC, Arsenalu, Spurs a Sottonu, protože až tam se bude lámat chleba.

Reagovat
r.mrazik

*jenom do ty doby musis porazit tymy jako newcastle no

Reagovat
13

Teoreticky nemusíš.

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz budou vyhravat i ti okolo,tak prakticky musis

Reagovat
13

Taky můžeš porazit potom ty okolo.

Reagovat
r.mrazik

tak to je pak idealni varianta

Reagovat
13

pro někoho ideál, pro někoho noční můra.

Reagovat
vladis271

Dôležité je sústrediť sa len na nasledujúci zápas. To nám minulý rok zaistilo 11 výhier v rade a skoro titul. A má to tiež spoločné s tým, že z posledných možných 33 bodov máme 29. A ked v tom budeme pokračovať, tak nám B4 neujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když padne gól chvilku před koncem tak je to vždycky bonus a tyhle body rozhodujou. Manchester United v době kdy vyhrával tituly tohle uměl dokonale a proto byl tam kde byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak by išlo o 570 eur, tak určite

Reagovat
Infernoqt

V Anglii to pojmenovali jako geniální plán LVG. Kruul úmyslně nahrál Youngovi na gól, neboť dostal taktické pokyny od Louise a AShley nyní sklízí zasloužené ovace.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej pude příště zase na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Proč my tu dohrávku nehrajeme jako Tottenham?

Reagovat
vitasrp

Protože jsme nechtěli, mít týden na přípravu mače s PSG je jistě příjemný bonus.

Reagovat
Robochelsea

Myslím, že je to jedno. Aj keby sme mali mesiac na prípravu, tak budeme hrať betón.

Reagovat
vitasrp

José Mourinho prozradil, že Nemanja Matič si během oslavy Capital One Cupu přivodil menší zranění kotníku, ale proti PSG bude moci hrát.

Tohle je fakt na ránu, neskutečný..

Reagovat
vitasrp

Ale na druhou stranu je to taky vtipný.

Reagovat
Matić

Prý se mu to stalo po tom jak hráči házejí rybičku směrem k fanouškům. Nějak spatne si slapnul. Snad bude 100% připraven na PSG

Reagovat
Arbiter

to přivodění zranění jde vidět v MOTD v úvodce před zápasem

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Swarley

ale dneska to byl zase příjemný podvečer, Angel nasranej, že jde dolů, Fella taky, Falcao pro změnu nasranej na střídačce, že nejde na hřiště...

Reagovat
Infernoqt

I Rojo nebyl nadšený, že střídal. Mno snad tam nehrálo roli nějaké menší zranění. ADM je vyřízenej. Já bych ho nechal hrát doma v poháru, dneska měl sedět. Ted bude demotivovanej i nadále. Strašně moc kazí přihrávky. On by byl dobrej snad jen do té breakové hry už jenom. A to také jen za případu, že nebude mít nikoho před sebou.

Reagovat
Infernoqt

Jinak všimli jste si?... máme dvě nuly zasebou

Reagovat
Infernoqt

Liverpool a Southampton

Reagovat
Swarley

a třetí nejlepší obranu v lize

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

mi přišla PMka ... dělá to často?

*CZE* vyhul 04.03.2015 23:51

Zeptej se mámy jestli by mě nechtěla pokouřit. dík

Reagovat
*CZE*

tak jo nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
*CZE*

ty si mi nikdy na nic neodpověděl a to tě zvu na párty. Docela si začínám myslet, že mě ignoruješ.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne taky, tak jsem se zeptal, ale prej ne.

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAO A DIMARIA NAPROSTO V PRDELI ALE TO BYLO JASNE V ANGLII SE NIKDY HRAC S JIZNY AMERIKY NEPROSADIL TAM HRAJU EVROPANI A AFRIKANI VEDENY MAN UNITED SOU MIMO KDYZ TO VIM I JA A TY KOKOTY NE

Reagovat
smazaný uživatel

no. vtipné.

Reagovat
supporter

dušane ty cigošu táhni dom

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš být na tom hodně špatně

Reagovat
Free_player

zalez mentále

Reagovat
Swarley

Radamel Falcao se zatím v Manchesteru United příliš neprosazuje a po sezóně zde zřejmě nebude pokračovat. Podle informací listu L’Équipe se vedení Rudých ďáblů už rozhodlo a opci ve výši 55 milionů eur, které by za kolumbijského útočníka mělo zaplatit Monaku, nevyužije.

i dnešek by tomu fakt nasvědčoval...v situaci, kdy tak nutně potřebujeme vstřelit gól ho nechá LVG vyhnít na lavičce, to musí být pro takového hráče opravdu drsné...pokud nepředvede v dalších zápasech zázraky (ale to by taky musel nejdřív hrát), tak není důvod v létě tuhle opci využít...

Reagovat
Minister

Nebol náhodou ten gól Chelsea z ofsajdu?

Reagovat
vitasrp

Byl byl.

Reagovat
Whitemedia

Asi to byl ofsajd no..

Reagovat
Whitemedia

ale v zápase jsem si toho vůbec nevšiml

Reagovat
*CZE*

ty seš rasista?

Reagovat
Whitemedia

bejvávalo

Reagovat
*CZE*

takže rasista, když to bylo cool, teď už to cool neni..hmm populista

Reagovat
Whitemedia

takže ono to bylo cool jo, díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Do nějakého 20. století ano :D

Reagovat
Counter

Kampaň.

Reagovat
Svatej

.........

Reagovat
13

A já se divil, že si konečně jednou pochvalujete rozhodčího.

Reagovat
Infernoqt

Ashley Young na FB sdílel fotky z dnešního vítězství, přičemž většina fotek je zaměřena na jeho vítězný gól. Mno a toto je jedna z nich

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1660669_390066217840258_1278852408604666519_n.jpg?oh=a7d1e0646d27085a34df9a3ffbb4135f&oe=55919866&__gda__=1435836071_7535b4562df83c63d047882d5a6ef09c

Krul si nemohl vybrat lepší moment.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vitasrp

City moooc pěkně.

Reagovat
Swarley

wow, kudy to tam Alexis protlačil

Reagovat
SunFells

Hlavně Green netuší

Reagovat
j_mrazik

Tam to měl pokrýt bek, tohle bych golmanovi nevyčítal, včera chytal hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, nevinil by som ani beka za to, tam to bolo proste o šťastí, resp. o dokonalosti Alexisa.

Reagovat
SunFells

Nikoho neviním.

Reagovat
Minister

MU teda docela luck...

Reagovat
Swarley

hm, Cissé mu ten plivanec nakonec i vrátil, no tak to se předvedli oba pánové opravdu na úrovni

Reagovat
Busby babes

Evans ma super sezonu, hraje tuzku a ted jeste tohle. to bude tak na tri zapasy nejmin.

Reagovat
Counter

Nejlepší fotka ever.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
oli9

TI United to byl zase gol - Příště vyhrají tak, že obránce trefi rohový praporek, míč se odrazá od hlavy rozhodčího do vzduchu, kde trefí proletajícího sokola a balon se odrazí do branky. To vše v 97. minutě

Reagovat
kiwwi

to by bolo super

Reagovat
r.mrazik

Mohl by se opakovat ten nafukovací nakonec... To bylo proti liverpoolu?

Reagovat
vitasrp

Jo, to dal Sunderland proti Liverpoolu někdy v říjnu 2009 snad.

Reagovat
vodka

jo, Bent konkretne

Reagovat
r.mrazik

to bylo skvely

Reagovat
vladis271

klídek. Nám stačí pokračovať to čo hráme a nebudeme mať žiadny problém. Ak sa nedarí dať gól, tak takýto luck ti príde raz za čas, ale nie rozhodne dosť často aby ti to výrazne pomohlo v 10tich zápasoch. Náš čaká teraz ťažký away match. Na ten sa treba sústrediť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme teda vykradli ten Upton jak sem pravil

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se zde ptal na zkušenosti s půjčkou na http://1794.cz/ - kdybyste někdo potřebovali, ozvěte se mi do zpráv a pomůžu vám. Žádost o 3000 mi bez problémů schválili a splatná částka je fakt těch 3000 Kč, dokonce mi i po telefonu trošku vysvětlili, na čem vydělávají - na úrocích z dalších půjček a na neplatičích

Reagovat
Robochelsea

A stovku ti ešte prihodili za to, že im robíš reklamu, že?

Reagovat
Mimalu

Kolik jsi dal za ten hovor?

Reagovat
Miguel19

to se dozví, až přijde exekutor

Reagovat
Mimalu

Reagovat
FUnk

no ani tomu co ti rikal bych neveril.pujcovat si tak malou samu od takove spolecnosti je asi ta posledni varianta, to bych se radeji poptal v rodine nebo kamaradu....

Reagovat
Swarley

tak nevěřil, je dost možné, že je to fakt bez úroků a bez poplatků...smyslem může být vzbudit ten dojem, jak je to super a jak si můžeš půjčit bez problémů kdykoliv, klidně každý měsíc...někdo si na to může zvyknout, pak zauvažuje i o půjčení vyšší částky a už se v tom začne motat...a nebo si prostě počkáš, až to jednou nevyjde a ty 3 litry nebude schopnej včas splatit a začne to lítat...

Reagovat
FUnk

jj to je taky moznost.....

Reagovat
forrest

Jo, majitel toho super webu 1794.cz jsi ty. Mas nastaven affiliate program na Zaplo.cz a tady to pouze propagujes, Vítku...

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...nehlede na to,ze jsi idiot,kterej tim otravuje...

kdo by si pujcoval posrany tri litry?

Reagovat
Miguel19

Stačí si vypíchnout oko a jít si dřepnout na Karlák...

Reagovat
Robochelsea

Tiež mi príde čudné si požičiavať 3000 od nejakej spoločnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

idem do toho hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si v nudzi?

Reagovat
iamek

Neuveritelne kolik lidi ti tuhle reklamu zere. Tolik hlupaku

Reagovat
smazaný uživatel

A kto mu to zere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carver si mě včera definitivně získal. Poslat Jonase na hřiště proti Manchesteru a dát mu kapitánskou pásku? Všechno ve vrcholovém fotbale ještě není zaprodaný a pokrytecký. Na prohru kadí pes. Tohle bylo perfektní.

Reagovat
Busby babes

tak to mu dal spis Colocini, ne? ale i tak to byl super moment.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

navíc ale Jonas fakt nehrál vůbec špatně, Januzaj to tam s ním neměl vůbec lehké i když teda pak ta gólová akce šla po jeho straně...prý jsme tam dokonce ten aut neměli házet, ale žádnej opakovanej záběr jsem neviděl, tak těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=WFz98HnuJMo

Je tak šťastný. Normálně jsem dojatej :-)

Reagovat
Swarley

ten úsměv mu teď zůstane dlouho

Reagovat
vodka

navic na konci ten prunik zprava nebyl vubec marny, akorat mu potom tusimze Evans zblokoval centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl na Jednom světě, ale po dlouhý době si stáhnu celý zápas zpětně, resp. druhou půli. Rád slyšim, že nezahrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Paddy

Reagovat
Busby babes
Reagovat
FUnk

ten vymysli s martinezem plan jak se zachranit...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Dementi jsou vsude, i v nasem tabore.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Potřeboval bych tip na seriál. Něco jako Oz, True Detective?

Reagovat
SunFells

možná Luther.

Reagovat
r.mrazik

co takhle Bron...videl jsi?

doporucil bych Banshee...ale to neni moc detektivni

Reagovat
vladis271

dobrá vecička. Ale videl som len prvú sériu. Oplatí sa dvojka?

Tá ženská je neskutočná. A nvm sa rozhodnúť, či v dobrom alebo zlom slova zmysle.

Reagovat
r.mrazik

dvojka je taky fajn...budes prekvapeny po prvnich dilech kam se to stoci...

jen konec je takovej divnejsi...

ale i tak je to super

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, z toho, co jsem viděl mám radši Forbrydelsen(s2+3), Broen (s1) má dobrý začátek ale některé příběhové linky zbytečně nafouknuté, druhá polovina , když se to stočí do osobní roviny mi přišla slabší a víc než Sagu jsem si jednoznačně oblíbil Martina.

Reagovat
SunFells

Myslíš Bron a nebo Banshee?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude met Bron 3.serii ?

Reagovat
vodka

jo, ale za dlouho

Reagovat
Hokaido

Co treba The Wire nebo Twin Peakes ?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

ku twin peakes som sa dokopal po dlhom case a viac pretrpeny serial som este nepozeral...cakal som do konca ze sa to snad uz musi rozbehnut a skoncilo to este debilnejsie jak bol cely serial

The Wire je samozrejme ine kafe, to je serial jak lusk

Reagovat
Posledni Kovboj

ses ignorant no, to je cely

Reagovat
kiwwi

ignorant by som bol, keby som si to nepozrel...

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to samozrejme taky, nicmene...

Reagovat
smazaný uživatel

Lynch neni pro každýho.. taky s nim mam problém, ačkoli jsem fanda artových filmů a vší možný audiovizuální alternativy

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale vzdyt TP neni zadna alternativa. Chapu to u Mulholland Drive nebo tak, ale tohle je uplne normalni serial poplatnej ty dobe s bezkonkurencni atmosferou.

Reagovat
kiwwi

ja som fakt pri tom trpel

Reagovat
jenage

První série je naprostý top, pak to jde dolů.

Reagovat
kiwwi

myslis tie tri casti? to sa este dalo pretoze som si hovoril ze sa to paradne rozbehlo...ale do konca serialu sa to tahalo jak sopel a nic sa tam nedialo...najviac som sa pobavil ked ten stary casnik mal zavolat zachranku postrelenemu agentovi...keby nebolo tohto momentu, tak by som tomu nedal ani jednu hviezdicku

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, to priznavam.

Reagovat
Whitemedia

Já to nedokoukal, to prostě nešlo

Reagovat
kiwwi

skus The Shield a uz vyssie spominaneho Luthera a Bron, popripade Hanibala, ale to si uz urcite videl...no a najvacsia pecka je The Killing

Reagovat
kiwwi

a este som si chcel pozriet tento seversky The Killing ale nejak som nenasiel titulky

http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=tt_rec_tt

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to podívej v češtině. originál je stejně dánsky a angličtina je dabovaná úplně stejně jako čeština.

při natáčení Hodný zlý a ošklivý umělo anglicky jen pár lidí, zbytek byl komparz ze španělska a itálie kteří neuměli anglicky ani kváknout, třeba když je Tuco ve vaně, tak pošuk co ho jde odprásnknout se údajně nebyl schopný naučit svou repliku, tak tam jen počítá v italštině do 10.

Reagovat
Whitemedia

The Wire, The Shield, The Killing.. nejoblíbenější seriály, teda po Breaking Bad

Reagovat
smazaný uživatel

The Wire, best show before Breaking Bad.

Reagovat
smazaný uživatel

i se Sopránovci

Reagovat
SunFells

Breaking Bad

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Best show i've ever seen since maybe the wire

Reagovat
SunFells

*except

Reagovat
J0EL

*except for

Reagovat
SunFells

Co to zkoušíš, truhlíku?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Posledni Kovboj

hm, ne

Reagovat
SunFells

hm, hm.

Reagovat
Posledni Kovboj

no ma to dobre no, nevadi.

Reagovat
SunFells

Vadí, myslím, že né. Myslím, že nevíš, na co naráží.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak jestli to je nejakej brichorvouci internal joke, tak samozrejme nebudu delat krena, jen do toho.

Reagovat
SunFells

Není, ve skutečnosti stačí jen vygooglit i tu jeho špatnou verzi.

Reagovat
PhilipS
Reagovat
vodka

Breaking bad je nadprůměr, ale úplná špička určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

První díl mě fatálně nezaujal... ale chystám se tomu dát druhou šanci.

Reagovat
patas92

Ono to má hodně vzestupnou tendenci.

Reagovat
vodka

jinak špatné není ani toto: http://www.csfd.cz/film/387878-driver-the/

Reagovat
vodka

a toto ještě teda nemám dosledované, ale je zatím se mi to hodně líbí

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Supr. To jsem si pěkně naběhl, ještě že neni zkouškový

Reagovat
r.mrazik

hezky...neznam,kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se první serie taky zase tak moc nelíbila, ale pak to nabírá na obrátkách a vrcholí to v nejlepší finále celé seriálové tvorby. since maybe the wire.

Reagovat
smazaný uživatel

dej tomu šanci, i v první sérii je pár scének, u kterých ti spadne čelist

Reagovat
Hokaido

rozhodně dej. Já to sledoval od první série. Ze začátku mě to přišlo jako takovej lepší průměr a ani jsem to nesledoval každej tejden, pak jsem si na to vzpomněl a koukal na tři díly za sebou. Až od třetí série mě to strašně chytlo.

3.4. a 5. série jsou, troufám si říct, to nejlepší, co TV vyprodukovala. Konkurovat tomu může GoT, ale tam je to spíš o knížkách, ze kterejch prostě nejde natočit špatnej seriál a True Detective, který zas stojí na hlavních hercích.

Celekm je BB úžasný v tom, že se to prostě jen a jen zlepšuje. Jinej takovej seriál snad neznám

Reagovat
Hokaido

* v poslední době vyprdukovala

Reagovat
r.mrazik

souhlas...kazdopadne nekdo dole zminil Fargo a to bylo taky dost boží

Reagovat
smazaný uživatel

PhilipS05.03.2015 14:25

Reagovat
SunFells

A to jsi ještě možná moc přející.

Reagovat
Hokaido

Naopak, BB je naprostá špička. Co je podle tebe teda úplná špička ?

Reagovat
Lacko_Boh

TD

Reagovat
C-M@ster

Fargo ?

http://www.csfd.cz/film/360062-fargo/

Nebo Bronn, jak psal kolega.

Reagovat
smazaný uživatel

Fargo je výborný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Je, naopak film se mi vůbec nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že já jsem se na něj podíval až po seriálu a taky jsem nebyl nějak unešenej.

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem to měl v tomhle pořadí..

Reagovat
Hokaido

Billy Bob Thorton neskutečnej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

ale i ta Molly to zahrála skvěle.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Luther, Fargo, The Killing můžu doporučit

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem. Omrknu vše zmiňované. EF komunita

Reagovat
Garbicz

Peaky Blinders

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiwwi
Reagovat
r.mrazik

ja taky ne...hlavne by se necpal do zakladu...i kdyz vcera nehral marne jako predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajšie výsledky maximálna spokojnosť. V boji o tie pohárové priečky zostáva naďalej tuhý boj medzi 5 mužstvami. Na opačnej strane tabuľky to tiež ešte nieje celkom definitívne a boj o titul zostáva naďalej otvorený. Zostáva nám 10 kôl do konca a ja sa na ne neuveriteľne teším...

Reagovat
C-M@ster

Je na nějakém záběru vidět, jestli před tím gólem MU měl vhazovat Newcastle?

Reagovat
SunFells

Už ne, MU PR jsou rychlí.

Reagovat
kiwwi

wow, Townsend fantasticky gol vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí s rukama před sebou běžel rychlejc než ten bek.. Townsend parádně.

Reagovat
Wat

A Bentaleb asistence zadarmo.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne to,jak se tvarili vcera kvetak s di mariou pri vystridani,nebylo moc v pohode

Reagovat
kiwwi

Liverpool have a 100% Premier League win record without Steven Gerrard this season

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

pk4 4 3...2...1...

Reagovat
vodka

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

takze pristi rok titul?

Reagovat
vladis271

presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nie je nič prekvapujúce..len to potvrdzuje moje slová

Reagovat
vodka

tak, že je to 100 % prostě překvapující je. Že Gerrard ale nemůže hrát DM je ajsné, když na tom neni nejlíp ani pozičně, ani rychlostně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si pohoň, pojď.

Reagovat
fff

Tak to len potvrdzuje to, co bolo tuto sezonu vidiet (hoci som necakal, ze az v takomto rozsahu), ze herne, najma ak ma hrat cele zapasy, nam zial viac skodi. Za istych podmienok by mohol byt platny, to sme uz rozoberali, len on by na to nepristupil.

Kazdopadne, ked bol Henderson kapitan, tan zatial tusim 11 zapasov, 9W, 2D, 0L

Reagovat
Wat

Tak to je slušný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sterling si nechtěl plácnout.. chtěl, aby mu Sturridge vyvolal z ruky logo PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o vtip?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Link na MOTD ?

Reagovat
Rssa

JH nejlepší CM v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Je bez sebemenších pochyb Ginger Pirlo

Reagovat
Rssa

Scholes už skončil, ne?

Reagovat
kiwwi

Pirlo je non-ginger Scholes

Reagovat
Rssa

...který je zase anglickým Xavim

Reagovat
SunFells

Který je španělským Joe Allenem.

Reagovat
papos182

Reagovat
Rssa

OK, to by šlo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
havrys99

to by nevyluštila ani enigma

Reagovat
cristiano.K.

to jsem nečekal,že ten brečící efekt Mourinha zafunguje tak brzo, gol z ofsajdu pro NUFC neodpískaná penalta, rozhodčí

Reagovat
Coutinho10
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele