28. kolo
04.03.2015 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester City - Leicester City 2:0

Povinnost splněna. Kdekdo čekal debakl nebo jasný zápas, ale Manchester City zkrátka není v takové formě jako při mistrovských letech 2012, 2014. Na Leicester to nicméně stačilo - David Silva a James Milner zařídili výhru 2:0, která udržela obhájce titulu na pět bodů od vedoucí Chelsea. Ta má však zápas k dobru.

V prvním poločase měli domácí dokonce štěstí, že nešli do vedení hráči Foxes. Nejenže mohl rozhodčí s trochou vůle odpískat penaltu po zákroku Harta na Kramariće, o chvíli předtím navíc Bony jemně atakoval Schluppa, a přestože o faulu nejspíš nešlo, i zde se pokutový kop s trochou štěstí/smůly pískat mohl.

Man City však v nastaveném čase prvního poločasu úspěšně otevřelo skóre. Wilfried Bony poprvé nastoupil v základní sestavě, jeho pokud však ještě Schwarzer kryl. David Silva už ale nadvakrát dokázal australského brankáře překonat, přičemž si Citizens poradili s několika ležícími "Lišáky".

Domácí favorit ve druhém poločase několikrát mohl rozhodnout o svém vítězství definitivně, ale jejich snaha se dlouho s úspěchem nemohla setkat. Měli dokonce i štěstí, když čtvrt hodiny před koncem napálil Mahrez tyčku.

V závěru ale přece svůj tříbodový zisk Citizens pojistili. Aktivní Jesús Navas odcentroval z pravé strany na hranici malého vápna, kam vlétl střídající James Milner, který sklepl míč za Schwarzerova záda.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
MCFC_8

5:0

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si nemozme dovolit stratit ani bod, teraz mame slabsich superov

Tip: 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme už konečně ohrozit tu posr. Chelsea a tímto tempem nám uteče ještě víc Tady převálcování Lišek aspoň 5:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

Posledních 10 zapasu 3 výhry...to uz fakt něčím smrdi..Pelle by mel asi fakt přehodnotit systém a nebýt tvrdohlavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ! hlavně potřebujem nové beky např. Demichelis, Zabaleta by pomalu mohli odkráčet např. vyzkoušet vlastní řady Boyata.

Záloha, dobrá akorát jeden dva nový záložnící kvůli věku Y. Tourého atd. do zásoby.

útok kvalita, akorát pryč Jovetič a možná Džeko naopak se mi líbí talent José Pozo + - za mě

Reagovat
smazaný uživatel

koupit 2 -3 beky by to chtělo jako sůl !

Reagovat
smazaný uživatel

No jo je to tak,nabízí se srovnání s loňskou sezonou...kolik říkal komentátor zápasu LFC-MC, že jsme za posledních 150, nebo 190 rohů dali je jeden gól? to je přece něco hrozného! vždycky se říká: roh půl gólu. u nás to jaksi neplatí... produktivita mužstva je žalostná,edin z formy, bony se chvilku bude hledat než mu to v sestavě sedne,jedinej snad sergio. další a nezanedbatelný aspekt: opory našeho týmu v klíčových zápasech zklamou, resp. se nevyvarují fatálních chyb, které nás pak stojí tři body. jsem realista, opět v LM nejspíš nic a nakonec budeme mít hoňky, pokud budem produkovat stejný herní styl, uhájit druhý post. dnes to ale lišky odskáčou! ale to mělo být i v neděli na andfield !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle vzhledem k věku tvrdohlavej snad není, myslím si, že mu spíš hráči nehrajou tak, jak by si představoval.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s chlapci výše, už nemůžeme ztratit žádné body, takže 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jsem vsadil domácí a padne 4 a více branek, City je roznese stejně jako Stoke City a Newcastle !!!! 5:1 pro City

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele