Premier League - souhrn 23. kola

31.01.2015, 15:43, aktualizováno 01.02.2015, 18:55
Komentáře a souhrny
Arsenal nadělil Aston Ville potupného "bůra", Southampton podlehl Swansea a přepustil třetí místo Manchesteru United. Rozdíl mezi Chelsea a Manchesterem City zůstává po remíze pětibodový. Tři body slaví Tottenham, Liverpool, Newcastle, Everton, Stoke City a Sunderland...

Southampton FC - Swansea City 0:1

01.02.2015 17:00

Góly: 83. Jonjo Shelvey

Hráči Swansea dokázali odčinit dva týdny starý domácí debakl od Chelsea a tentokrát zvítězili na horké půdě Southamptonu. O jediný gól zápasu se postaral středopolař Jonjo Shelvey, když sedm minut před koncem krásnou ranou překonal bezmocného Frasera Forstera. Nervózní Bertrand pak ještě v závěru obdržel červenou kartu.

První velkou šanci si vytvořili favorizovaní domácí. Nathaniel Clyne podpořil ofenzivu a odcentroval z pravé strany před bránu, tam stál připravený James Ward-Prowse, ale proti jeho střele z bezprostřední blízkosti skvěle zasáhl brankář Fabianski. Na druhé straně moc nechybělo, aby vsítil nádherný gól Gomis, který pohotově vypálil z voleje ze střední vzdálenosti, ale míč prosvištěl zhruba půl metru mimo.

Saints byli aktivnější a v další zajímavé pozici se ocitl Dušan Tadić, Eliův dobrý pas však špičkou kopačky nedokázal usměrnit přesně. Na další nebezpečnou situaci jsme čekali až do 59. minuty. To napřáhl z dálky Jonjo Shelvey a jeho přízemní projektil orazítkoval pravou tyč Forsterovy svatyně. Na opačné straně se opakovala situace z úvodu zápasu. Clyne centroval, Ward-Prowse zakončoval a Fabianski si připsal další dobrý zákrok.

Když už to vypadalo, že se oba týmy v nepříliš atraktivním zápase rozejdou smírně, vzal si slovo znovu Jonjo Shelvey. Bývalý hráč Liverpool se pěkně uvolnil, pak napřáhl z nějakých dvaceti metrů a na jeho ránu pod břevno byl Forster krátký. Southampton už v závěru nic nevymyslel, nepomohlo mu ani šest nastavených minut místo avizovaných čtyř a jediným významným momentem do konce utkání bylo vyloučení Bertranda, který se celý duel prezentoval dost naježeně a toto je potvrdil, když nevybíravě sestřelil Barrowa.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 5:0

01.02.2015 14:30

Góly: 8. Olivier Giroud, 56. Mesut Özil, 63. Theo Walcott, 75. Santi Cazorla (pen.), 90+2. Héctor Bellerín

Již 19 různých střelců pro Arsenal v tomto ročníku; a naopak žádný střelec pro Aston Villu již po více než 10 hodin ligové kopané. Takové jsou zhruba dva nejdůležitější výstupy z prvního dnešního klání, které doopravdy velmi hladce opanovali favorizovaní domácí...

Pokud Emirates Stadium v nedávné době platilo za relativně oblíbenou destinaci birminghamských, dnešek byl od počátku jiný. Už v osmé minutě Mesut Özil úžasně pohotovým prodloužením dlouhého obráncova nákopu vyslal do sólového úniku Girouda a ten lehce komplikovaným způsobem ideálně navázal na svou klíčovou trefu do sítě ManCity zpřed dvou týdnů.

Pravda, Aston Villa se potom zejména od 25. minuty docela pěkně chytla a první poločas "doklepala" se ctí, ovšem po změně stran to už bylo celé jen a jen o Arsenalu. Ihned v 56. minutě si Özil vyměnil s Giroudem role, aby stanovil skóre 2:0, a jen krátce na to pro změnu Walcott suverénní koncovkou završil svůj hezký průběh soupeřovou záložní linií.

V 70. minutě Arsene Wenger vpustil na hřiště Rosického s Akpomem a druhý jmenovaný mu důvěru splatil prakticky okamžitě, když se nechal očividně faulovat nešetrným brankářem Guzanem. Cazorla potom na penaltovém puntíku sice nepřesvědčil, jeho ránu doprostřed brány nicméně americký gólman šokujícím způsobem vyrazil akorát do sítě.

Definitivní ránu posléze až v nastavení duelu zlomeným hostům zasadil Héctor Bellerín, jehož první profesionální branka mohla být jen těžko vyvedenější. Santi Cazorla svého krajana pobídl těsně za hranou šestnáctky a talentovaný pravý bek bez přípravy nasměroval svou křižnou ránu od tyče do sítě.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 1:1

31.01.2015 18:30

Góly: 41. Loïc Rémy - 45. David Silva

Manchester City ztratil dva body. Skutečně. Chelsea ve druhém poločase předvedla absolutní nulu a v závěru zápasu se doslova klepala o bod. Ten nakonec získala díky jediné šanci, kterou po ose Ivanović - Hazard zakončil Rémy. Do přestávky vyrovnal po Agüerově střele tečující Silva; a vzhledem k tomu, že po přestávce City blok Blues neprolomilo, zůstává náskok Chelsea na čele ligy pětibodový.

Zápas o Anglii, šlágr sezóny, decider. A také velké zklamání, především ze strany vedoucí Chelsea, která si za celý zápas byla schopna vytvořit jednu jedinou šanci. Absence Costy, Fábregase i schopné lavičky náhradníků odsoudily Josého Mourinha ve druhém dějství k taktice, která počítala jen a pouze s bodem.

Už v první minutě očekávaného utkání se do zátěžové nálady dostal Thibaut Courtois, který však se střelou Navase doprostřed branky neměl sebemenší problém. Zápas se nicméně nezvrhl v nijaký festival šancí, dalších 20 minut se diváci nedočkali ani jediné zajímavé situace; s výjimkou Agüerova úniku do vápna, který výborným zákrokem utnul Zouma.

Zmíněná dvojice se utkala ještě jednou - po chybě Ivanoviće - a tentokrát byl vítězem argentinský forvard, avšak v tomto případě dobře vyrazil ránu Courtois. Chelsea se vyjma ďábelského závěru dostala jen do jediného náznaku příležitosti, když v souboji s Rémym zaváhal Kompany. Francouz, který při Costově distanci nastoupil na hrotu, přihrál míč na hranici vápna a Oscar prověřil Harta přízemní ránou.

Takticky svázané klání až v závěrečné pětiminutovce prvního poločasu dostálo předzvěsti šlágru nikoli kola, ale celé sezóny. V defenzivě nejistý Ivanović se jednou zjevil u vápna hostů a levačkou krásně otevřel pravou stranu obrany City, kde nabíhal Hazard. Belgičan jedním dotekem dokonale vytvořil gólovou šanci Loïcovi Rémymu a ten snadno doklepl míč do prázdné sítě - 1:0.

Euforie na Stamford Bridge byla hmatatelná, nejeden fanoušek už se viděl s osmibodovým náskokem na čele Premier League. Vedení ale Chelsea nevydrželo ani do konce úvodního dějství. Courtois si vybral snad první soutěžní chybu v brance Blues, když nedokázal vyrazit centr Navase, a následnou střelu Agüera usměrnil do sítě pohotový David Silva - 1:1.

Jestliže první poločas nenabídl v celé své šíři to, co se od zápasu čekalo, druhý poločas byl totálním zklamáním. Chelsea byla naprosto pasivní, ani jednou se neodhodlala ke střele a jen odrážela vytrvalé útoky Manchesteru City.

Deset minut po změně stran se dvakrát v krátkém časovém sledu dostali hosté k šanci díky střele hlavičkou - Sagna zamířil těsně vedle po rohovém kopu, Fernandinho zase trknul míč holou lebkou přesně pod břevno. Courtois musel využít všech svých centimetrů, aby vyškrábl balón na roh. Brazilský záložník zahrozil ještě jednou, ale ani přízemní střelou na zadní tyč Courtoise nepřekvapil.

Fanoušci Chelsea museli celých 45 minut trpět a kousat si nehty. Jediný moment, který je probral z letargie, bylo střídání Franka Lamparda, jenž na Stamford Bridge odkopal čtvrthodinu hry. Za pět minut jej následoval i Didier Drogba, který tak ještě s Terrym dotvořil legendární modrou trojici na jednom hřišti.

Ani Lampard ale tentokrát nepomohl Man City k rozhodující kýžené brance. Na podzim vstřelil jedinou branku Citizens při remíze 1:1, tentokrát už se hořkým hrdinou nestal. Až těsně před koncem se Silva postaral o gólovku Milnera, který ale z úhlu jen míčem pročísl trávu v malém vápně a Courtois s upřímným výdechem vstal ze země bez ztráty kytičky.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:1

31.01.2015 16:00

Góly: 2. Romelu Lukaku

Jedna strana se konečně sbírá ze země, zatímco ta druhá premiérově klopýtá. Everton dnes uhrál první vítězství v neuvěřitelných devíti zápasech, čímž shodou okolností přinesl Alanu Pardewovi první prohru v čele Crystal Palace...

Zápas byl technicky rozhodnut již po pár vteřinách, když Steven Naismith využil Delaneyho špatného úsudku a za pomoci brankářovy teči nasměroval balon ke skórujícímu Romeluovi Lukakuovi. I přes takto raketový start nicméně nelze říct, že by Toffees odehráli pohotový zápas; to možná spíš naopak.

Crystal Palace ostatně mohlo odpovědět hnedka obratem, kdyby Phil Jagielka vysloveně na poslední chvíli neodvracel Gayleův projektil, který již částečně stihl proniknout za brankovou čáru. A hned z nadcházejícího rohového kopu to byl pro změnu Stones, jehož blok zamezil gólu Scotta Danna, podobně jako později Chamakha.

Ve druhé půli Eagles nadále dominovali statistice držení míče, tentokrát už ale jen stěží zahrozili, když se zejména trojice Jagielka-Stones-Coleman ukazovala v tom nejlepším světle. Naopak McGeady s Lukakuem ještě v závěru mohli zvýšit.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 2:0

31.01.2015 16:00

Góly: 51. Raheem Sterling, 80. Daniel Sturridge

Liverpool potřetí v řadě v Premier League zvítězil, v domácím prostředí porazil ambiciózní West Ham United 2:0. Reds byli od úvodu aktivnější, defenzivu Hammers se jim však povedlo prolomit až po přestávce. Nejprve se přesně trefil aktivní Sterling, výsledek pojistil v 80. minutě střídající navrátilec po zranění Daniel Sturridge.

První zajímavá situace se na Anfield Road urodila v sedmé minutě. Své rychlé nohy rozkmital Sterling, obelstil svého strážce, ještě přihrál Lallanovi, kterému zakončení překazil vracejíci se Collins a defenziva Kladivářů nakonec zblokovala i dorážku Lazara Markoviće.

Ve 24. minutě opět Liverpool zahrozil po své levé straně. Agilní Coutinho si vyměnil balón se Sterlingem, ten mu ho vrátil elegantní patičkou, dvaadvacetiletý Brazilec však pálil pouze do míst, kde byl připravený brankář Adrián a jeho ránu vyrazil.

Další tutovku si Reds vypracovali v samém závěru úvodního dějství. O'Brien možná až za hranicí pravidel ubránil Sterlinga, Hammers pak ale zaváhali při rozehrávce, čehož využil Marković a objevil se v obrovské příležitosti, ovšem ani nyní neměl správně seřízená mířidla.

Liverpool měl mnohem více ze hry a za svou aktivitu byl odměněn krátce po změně stran. Balón si znovu perfektně vyměnil Coutinho se Sterlingem a druhý jmenovaný v tváří tvář brankář Adriánovi nezaváhal a střelou podél španělského gólmana otevřel skóre.

West Ham se ani po obdržené brance nijak zvlášť nehrnul do útoku a téměř žádné příležitosti si nevypracoval. Naopak domácí rozhodli o zisku třech bodů deset minut před koncem základní hrací doby. Coutinho se blýskl brilantní individuální akcí, aby pak přesnou kolmicí našel Daniela Sturridge, jenž pokořil Adriána ranou na přední tyč. Anglický reprezentant se vrátil na trávník přesně po pěti měsících a ihned se dokázal prosadit, potřeboval na to pouze dvanáct minut.

Třetí gól mohl přidat střídající Ibe, avšak Adrián se tentokráte vyznamenal. Na opačné straně v nastaveném čase skóroval O'Brien, hlavní rozhodčí André Marriner ale branku pro Nolanův faul na Mignoleta neuznal.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 3:1

31.01.2015 16:00

Góly: 27. Robin van Persie, 32. Falcao, 44. Wes Morgan (vl.) - 80. Marcin Wasilewski

Vynikající první poločas stojí za posunem Manchesteru United již na třetí příčku tabulky Premier League. Van Persie, Falcao a Morganův vlastenec v podstatě potopili Foxes dříve, než se stihli vůbec nadechnout, a Wasilewského zásah potom už přišel jen velmi pozdě...

I přes obecně vyvedenou úvodní část odstartovali Red Devils spíše pomalu a ochotně nechávali své houževnaté soky odolávat. Něco se zlomilo teprve s 27. minutou, kdy Kramarić přišel o balon ve prospěch Blinda, který na hraně ofsajdu vybídl svého krajana Van Persieho a bylo to 1:0.

V září loňského roku se oba celky rozešly za divokého skóre 5:3 poté, co favorit neudržel dvoubrankový náskok - tentokrát už ale nic takového nehrozilo.

Rudí Ďáblové tedy sice opět zdvojnásobili své vedení skrze Falcaovu dorážku Di Maríovy střely, jenže namísto nějakého kolapsu tentokrát přišel ještě před pauzou rozhodující úder do týlu Leicesteru skrze Morganovo usměrnění Blindovy koncovky po rohu pouze do vlastní sítě.

Po obrátce se již Manchester United nikam příliš nehnal a spíš jen v poklidu dohrával. Konkrétně Phil Jones přitom byl zrelaxován možná až příliš, jeho mizerná "malá domů" De Geovi však v gól Nugenta nakonec nevyústila. Hosté se takto dočkali až deset minut před koncem díky přesné hlavičce Wasilewského.

Více informací k zápasu

Stoke City - Queens Park Rangers 3:1

31.01.2015 16:00

Góly: 21. Jonathan Walters, 34. Jonathan Walters, 90+2. Jonathan Walters - 36. Niko Kranjčar

Premiérový prvoligový hattrick Jonathana Walterse, kterému velkou měrou pomohl asistující Ireland, zajišťuje pro Stoke City pobyt v první polovině tabulky. QPR už sedm soutěžních zápasů nezvítězilo a kromě rychlého konce v FA Cupu se tak stále boří do sestupového bahna.

Tvrdý úvod plný nekompromisních zákroků toho zprvu mnoho pohledného nenabízel, to ovšem změnila 21. minuta. Henryho kiksu u vlastní šestnáctky využil pohotově Ireland chytrou patičkou na Walterse, jehož přízemní střelu výrazně Green tečoval, mimo tři tyče ji ale nevytlačil. Chvíli poté mohl pojistit vedení Moses, z přímého kopu ale těsně minul bližší tyč bezbranného brankáře.

Ve 28. minutě ještě po rohovém kopu mířil nepřesně Ireland, pár desítek vteřin poté už ale Potters výraznější náskok opravdu slavili. A znovu to byla již jednou úspěšná spolupráce, bývalý záložník Citizens a Villans utekl po pravé straně a Waltersovi dal nabídku, která se neodmítá. Přesnou střelou k tyči nedal Greenovi šanci. Ukolébáni pojištěním se ale domácí rychle ocitli v nesnázích a téměř ihned byli potrestáni. Balón se po neúspěšném pokusu Austina odrazil k zapomenutému Kranjčarovi, který tak osamocen hravě vrátil QPR do hry.

Těsně před přestávkou to byl opět Moses, který mohl vrátit Stoke do dvoubrankového vedení, aktivní útočník ale po narážečce pálil nad břevno. Obdobně mířil na začátku druhého dějství i Bardsley, proti jeho střele po přímém kopu by neměl Green šanci.

Až jedenáct minut po změně stran si zachytal také Begović, Vargas však střílel po odraženém pokusu Fera z voleje jen do míst, kde stál domácí brankář. Podstatně blíže vyrovnání byl v 77. minutě Barton, jenž opřel svůj pokus o břevno vyšachovaného brankáře, který si vzápětí připsal důležitý zákrok proti střele z úhlu od Hoiletta.

Když si na Begovićovi vylámal zuby i sám Fer, mohl dát na pomyslný vítězný dort třešničku Walters, který využil chyby Burtona a hlavičkou z pár kroků dovršil hattrick. Nepříliš atraktivní druhá půle tak přinesla alespoň osobní radost pro jinak nepříliš produktivního útočníka.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Burnley FC 2:0

31.01.2015 16:00

Góly: 20. Connor Wickham, 34. Jermain Defoe

Sunderland po čtvrté v řadě poráží na svém stadionu Burnley a v boji o udržení získává cenné vítězství díky dvěma zásahům z první půle. Clarets doplatili na mizernou koncovku, když fatální většina pokusů končila mimo Pantilimonovu branku.

V nervózním začátku měli lehce navrch domácí, přesto se nevyskytl moment, který by alespoň zaváněl gólovou příležitostí. O to větší propukla na stadionu radost ve 20. minutě, kdy Réveillére z pravé strany šestnáctky odcentroval na zcela volného Wickhama, jenž hlavičkou z malého vápna do protipohybu brankáře otevřel skóre.

Další hluchou čtvrthodinu narušil jen Boyd, ten se sice prodral ke střele z hloubi vápna, důraz mu už však při samotném pokusu chyběl. A tak přišla 35. minuta, exkluzivní přihrávka do šestnáctky za obranu pro Van Aanholta, který ještě našel na malém vápně Defoeho, a ten svůj premiérový gól v novém dresu uklidil pohodlně do prázdné branky.

Stejná spolupráce málem přinesla další úspěch jen dvě minuty po přestávce, Heaton však tentokrát střelu zkušeného Angličana vychytal. Marné snahy Burnley o kontaktní gól přinášely sice časté zakončení, to ale s železnou pravidelností tři tyče míjelo.

Definitivní rozuzlení v jinak nudném druhém dějství mohl zajistit Larsson, ani on však z přímého kopu nedokázal zamířit přesně. Nic to ale nemohlo v nezáživné hře změnit na tom, že si Black Cats směle dokráčí pro důležité tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 0:3

31.01.2015 16:00

Góly: 6. Christian Eriksen, 15. Harry Kane, 64. Harry Kane (pen.)

Tottenham dal zapomenout na nemastné výkony z pohárů a díky skvělému vstupu do utkání s přehledem ovládl odpoledne v Hawthorns. Skvostný výkon si navíc připsal i Hugo Lloris, bez jehož bravurních zákroků mohl nevzdávající se domácí tým utkání minimálně zdramatizovat.

Jakýmkoliv taktickým přípravám domácího celku odzvonilo už po pěti minutách, kdy Yacob zezadu fauloval Dembélého. K přímému kopu se totiž postavil Eriksen a přesto, že si Foster na balón sáhl, mohl oslavit další přesný zásah přes zeď pod břevno. A v 15. minutě bylo v sektoru hostů ještě veseleji, když na konci učebnicové kombinační akce poslal Dembélé do vápna Kanea, jenž se zpracováním lehce zbavil Wisdoma a na jeho prudkou střelu nestihl Foster zareagovat včas.

Blížila se půlhodina hry a ozývat se konečně začali i Baggies, poslední a velmi hlasité slovo měl ovšem Lloris. Po rychlém kontru vyslal parádní technickou střelu Morrison a brankář hostů tygřím skokem ji jen taktak vyškrábl nad břevno. Vzápětí zahráli domácí secvičenou akci po přímém kopu a laxní obrana Tottenhamu opět musela složit díky svému gólmanovi, jenž se až nepochopitelně rychle ocitl na zemi, aby vyrazil Yacobovu ránu z osmi metrů.

Další nebezpečí pro branku hostů přišlo opět po přímém kopu a tentokrát si oddychl i Lloris, když po hlavičce Dawsona zaduněla stadionem rána do břevna. Výrazně zlepšený výkon Pulisových svěřenců a naopak zřetelný útlum vedoucího celku však už do přestávky na skóre nic nezměnil.

A čtyři minuty po změně stran mohlo být s domácími ještě hůře, Walkerův sražený centr přebral Eriksen a zpoza vápna pálil po zemi jen centimetry vedle vzdálenější tyče. Vzdor svým nepřeberným zkušenostem udělal osudovou chybu po hodině hry Lescott, který šel ve vápně do skluzu proti centru Walkera, ten sice zastavil, ovšem jen pomocí ruky nad hlavou. Kane zamířil z pokutového bodu dokonale k tyči, Foster navíc skákal k té druhé a Tottenham se už mohl těšit na veselou cestu domů.

V 74. minutě se snažil ještě vykřesat jiskru naděje Berahino, který se zorientoval ve vápně rychleji než jeho strážce, Lloris však opět stál tam, kde měl a rázný pokus z bezprostřední blízkosti vyrazil. V závěru se o dokončení hattricku pokoušel Kane z přímého kopu, jeho důraznou střelu však zpod břevna vytáhl Foster a odvrátil tak ještě výraznější debakl.

Více informací k zápasu

Hull City - Newcastle United 0:3

31.01.2015 13:45

Góly: 40. Rémy Cabella, 50. Sam Ameobi, 78. Yoan Gouffran

John Carver si na lavičce Newcastla v pozici hlavního trenéra připsal konečně první vítězství, jeho svěřenci zvítězili na KC Stadium jasně 0:3. O branky se postarali Cabella, Ameobi a Gouffran. Hull City tak prohrálo už čtvrtý soutěžní zápas v řadě a opět nedokázalo ani vstřelit gól.

Hull měl v úvodu utkání více ze hry a v 18. minutě z toho vyplynula první velká šance. Na centr z pravé strany si naskočil Curtis Davies, proti němuž se vyznamenal brankář Krul a hosté ustáli i následný závar, kdy se Tigers snažili dorazit míč za ležícího Krula. Nizozemský gólman nakonec ukryl balón v rukavicích.

Newcastle dlouho nic nepředvedl a svůj zářivý moment si schoval až na závěr prvního dějství. Když už se zdálo, že Hull dokázal ukončit krkolomnou kombinaci Magpies a vydá se do protiútoku, vyrobil velkou chybu Robertson, jenž přihrál přimo na kopačku Cabellovi. Francouzský záložník využil rozhozené defenzivy domácích a z hranice šestnáctky trefil přesně pravý dolní kout brány.

Ještě do přestávky se však Tigers radovali z vyrovnání. Ovšem tato radost netrvala příliš dlouho, záhy ji totiž přerušil hvizd sudího Dowda. Po standardní situaci Ramíreze Elmohamady perfektně volejbalovým způsobem zasmečoval míč do sítě, což zkušenému arbitrovi nemohlo uniknout a egyptskému obránci za nesportovní chování udělil žlutou kartu.

Brzy po změně stran přidali hosté zčista jasna druhý gól. Sammy Ameobi vypálil z nějakých třiceti metrů a střela, která ještě před McGregorem nepříjemně skočila, nakonec zaplula až do brány. V 64. minutě mohl Hull vyrovnat, když se po výborné průnikové přihrávce dostal do příležitosti Ramírez, jehož ránu Krul vykopl k nohám Jelaviće, který byl touto skutečností natolik překvapen, že nedokázal míč usměrnit do odkryté svatyně.

V 78. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Yoan Gouffran si navedl míč do středu a za pomoci teče blokujícího protihráče překonal bezmocného McGregora potřetí. Po zbytek zápasu se už nic významného nestalo, Newcastle si bezpečně pohlídal svůj lukrativní náskok.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC23165252:2053
2.Manchester City23146346:2348
3.Manchester United23127439:2243
4.Southampton FC23133737:1742
5.Arsenal FC23126544:2542
6.Tottenham Hotspur23124735:3040
7.Liverpool FC23115733:2738
8.West Ham United23106735:2736
9.Swansea City2396827:3033
10.Stoke City2395926:2832
11.Newcastle United2386929:3530
12.Everton FC2368931:3426
13.Crystal Palace23581025:3423
14.Sunderland AFC23411821:3323
15.West Bromwich Albion23571120:3222
16.Aston Villa23571111:3022
17.Burnley FC23481121:3820
18.Hull City23471220:3319
19.Queens Park Rangers23541424:4219
20.Leicester City23451421:3717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1268)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele