23. kolo
31.01.2015 16:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Manchester United - Leicester City 3:1

Vynikající první poločas stojí za posunem Manchesteru United již na třetí příčku tabulky Premier League. Van Persie, Falcao a Morganův vlastenec v podstatě potopili Foxes dříve, než se stihli vůbec nadechnout, a Wasilewského zásah potom už přišel jen velmi pozdě...

I přes obecně vyvedenou úvodní část odstartovali Red Devils spíše pomalu a ochotně nechávali své houževnaté soky odolávat. Něco se zlomilo teprve s 27. minutou, kdy Kramarić přišel o balon ve prospěch Blinda, který na hraně ofsajdu vybídl svého krajana Van Persieho a bylo to 1:0.

V září loňského roku se oba celky rozešly za divokého skóre 5:3 poté, co favorit neudržel dvoubrankový náskok - tentokrát už ale nic takového nehrozilo.

Rudí Ďáblové tedy sice opět zdvojnásobili své vedení skrze Falcaovu dorážku Di Maríovy střely, jenže namísto nějakého kolapsu tentokrát přišel ještě před pauzou rozhodující úder do týlu Leicesteru skrze Morganovo usměrnění Blindovy koncovky po rohu pouze do vlastní sítě.

Po obrátce se již Manchester United nikam příliš nehnal a spíš jen v poklidu dohrával. Konkrétně Phil Jones přitom byl zrelaxován možná až příliš, jeho mizerná "malá domů" De Geovi však v gól Nugenta nakonec nevyústila. Hosté se takto dočkali až deset minut před koncem díky přesné hlavičce Wasilewského.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1,8 na hcs se musí potrestat.

Reagovat
vanGomm

Manch U. vyhrál 5x o dva góly a více za těch dosavadních 22 kol.To je cca 23%.Netvrdím,že se tak nestane v tomto utkání,ale ten kurz 1,80 není proto zas tak vysoký.Navíc ani Leicester ač poslední neprohrává o dva a víc nijak moc často.Venku má pr. obrdžených gólů 1,64.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 11 zápasu venku prohrál 5 krát o 2 goly,získal 7 bodu.Na 1 přidali 3 stovečky na hcs 6 .

Reagovat
niflheim

Tak hlavně ne další komedii jako při venkovním zápase, pořád si myslím, že nám ty tři body budou hodně chybět.

Reagovat
Infernoqt

nedá se tipovat, ale doufám, že 1:0 a DDG nás podrží

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji si tu výhru Leicester City 2:3 popř. remízu Unt hrají špatný fotbal a podle mě za to může rozestavení sestavy. Dalším špatným článkem je, že většinu zápasů (posledních) vyhráli, řekněme díky štěstí.

Tip tedy Výhra hostů 2:3

Reagovat
PePiG7

2-0 Falcao,Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

3:5

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát nemůže ani Ashley Zouny, zatímco Jonny Švand i Chris Smalling už by měli být v pořádku.

-

konečně posily

Reagovat
smazaný uživatel

No,jak ctu tu predpokládanou sestavu,tak se mi chce brecet.van gay nas vede do zahuby.kdy uz tu spinu zasranou vyhodej?

Reagovat
smazaný uživatel

di maria v utoku a rooney ve stredu zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Blind,nebo Shaw na levym kridle Ten arogantni spinavec se uz totalne zblaznil.fat nechapu,jak nekomu muze delat radost nicit klub i hrace.By nd zajimalo,co na to rikaj treneri narodaku.Rooney zaloho,DM utok,Shaw zaloha,Falcao lavicka,nebo tribuna boze to je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady ničí klub potažmo hráče??? Už si šáhni do svědomí!

LVG to moc dobře postavil. Zápas byl jednoznačný a mělo to oko.

Už se kurna jděte bodnout stěmi narážkami na našeho BOSSE.

P.S. Správně dělá že si nenechá do ničeho kecat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím ti že hra sice nebude na ty nejsilnější tými stále stačit,nedá se na to někdy koukat,ale LVG nás vede teprve 1.rok....

Budem opět tam kam UNITED patří,ale dejte tomu čas.

Co bys napsal na začátky SAF když s UNITED zažíval hodné horký chvíle, taky bys na něj plival špínu???

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se dotoho bastarda uštěkanýho Giggse někdo pustil..furt jen vyštěkává do prázdna a fanaticky ssebou strhává obdiv za výmluvné výroky

Reagovat
edejv

rozhodně to mělo oko

Reagovat
smazaný uživatel

S výsledekm sice spokojenost, nicméně absence kvalitního tvůrce hry a špičkového dirigenta obrany mě opět strašně bila do očí. Giggs tady sice trochu přehání, ale jak už jsem někde napsal - LvG je v mnoha negativních ohledech přesný opak DM. A nezapomínej, že jsme hráli proti poslednímu (a ani tak bych zápas nenazval jednoznačným). Zejména v obraně tam zase zívalo několik ošklivých oken. A jelikož to není zdaleka poprvé, čekal bych, že se na to kvalitní manažer daleko vice zaměří. Jinak ale velice příjemně překvapuje Falcao, rozhodně bychom si ho měli nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Oko to mělo prvních 45 minut-potom následovala nudná údržba!

Ale i za tech 45 minut dík,protože to co United předvádí za hnus posledních cca 10 kol je k zblití!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele