23. kolo
31.01.2015 13:45 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Newcastle United 0:3

John Carver si na lavičce Newcastla v pozici hlavního trenéra připsal konečně první vítězství, jeho svěřenci zvítězili na KC Stadium jasně 0:3. O branky se postarali Cabella, Ameobi a Gouffran. Hull City tak prohrálo už čtvrtý soutěžní zápas v řadě a opět nedokázalo ani vstřelit gól.

Hull měl v úvodu utkání více ze hry a v 18. minutě z toho vyplynula první velká šance. Na centr z pravé strany si naskočil Curtis Davies, proti němuž se vyznamenal brankář Krul a hosté ustáli i následný závar, kdy se Tigers snažili dorazit míč za ležícího Krula. Nizozemský gólman nakonec ukryl balón v rukavicích.

Newcastle dlouho nic nepředvedl a svůj zářivý moment si schoval až na závěr prvního dějství. Když už se zdálo, že Hull dokázal ukončit krkolomnou kombinaci Magpies a vydá se do protiútoku, vyrobil velkou chybu Robertson, jenž přihrál přimo na kopačku Cabellovi. Francouzský záložník využil rozhozené defenzivy domácích a z hranice šestnáctky trefil přesně pravý dolní kout brány.

Ještě do přestávky se však Tigers radovali z vyrovnání. Ovšem tato radost netrvala příliš dlouho, záhy ji totiž přerušil hvizd sudího Dowda. Po standardní situaci Ramíreze Elmohamady perfektně volejbalovým způsobem zasmečoval míč do sítě, což zkušenému arbitrovi nemohlo uniknout a egyptskému obránci za nesportovní chování udělil žlutou kartu.

Brzy po změně stran přidali hosté zčista jasna druhý gól. Sammy Ameobi vypálil z nějakých třiceti metrů a střela, která ještě před McGregorem nepříjemně skočila, nakonec zaplula až do brány. V 64. minutě mohl Hull vyrovnat, když se po výborné průnikové přihrávce dostal do příležitosti Ramírez, jehož ránu Krul vykopl k nohám Jelaviće, který byl touto skutečností natolik překvapen, že nedokázal míč usměrnit do odkryté svatyně.

V 78. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Yoan Gouffran si navedl míč do středu a za pomoci teče blokujícího protihráče překonal bezmocného McGregora potřetí. Po zbytek zápasu se už nic významného nestalo, Newcastle si bezpečně pohlídal svůj lukrativní náskok.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (9)

Přidat komentář
NuFc23

1:0/0:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Carver si ešte pocit 3 bodov nevychutná. Bude remíza, nanešťastie.

Reagovat
Beros

1:3...

Reagovat
HullCity

Pokud už ani tohle nevyhrajeme,tak nevím co by se mělo stát abychom se zachránili...nečekám nějaké zázračné obírání favoritů jako v minulé sezoně Sunderland,takže tohle je opravdu veledůležitý zápas.Prý jsou na něj fit Jelavič a Hernandez,ale být trenérem neriskuji je ještě.Zase by se zranili a co potom?Aluko jako jediný útočník?Snad výhra 2:1...

Reagovat
HullCity

Dneska jsme hráli hůř jak Blackpool...alespoň Elmohamady pobavil.

Reagovat
Y.Cabaye

Jelavić kdyby trefil tu prázdnou, mohl to ještě zamotat. Každopádně zápas celkově nic moc, ale vzhledem k výsledku pro nás spokojenost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele