23. kolo
01.02.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Swansea City 0:1

Hráči Swansea dokázali odčinit dva týdny starý domácí debakl od Chelsea a tentokrát zvítězili na horké půdě Southamptonu. O jediný gól zápasu se postaral středopolař Jonjo Shelvey, když sedm minut před koncem krásnou ranou překonal bezmocného Frasera Forstera. Nervózní Bertrand pak ještě v závěru obdržel červenou kartu.

První velkou šanci si vytvořili favorizovaní domácí. Nathaniel Clyne podpořil ofenzivu a odcentroval z pravé strany před bránu, tam stál připravený James Ward-Prowse, ale proti jeho střele z bezprostřední blízkosti skvěle zasáhl brankář Fabianski. Na druhé straně moc nechybělo, aby vsítil nádherný gól Gomis, který pohotově vypálil z voleje ze střední vzdálenosti, ale míč prosvištěl zhruba půl metru mimo.

Saints byli aktivnější a v další zajímavé pozici se ocitl Dušan Tadić, Eliův dobrý pas však špičkou kopačky nedokázal usměrnit přesně. Na další nebezpečnou situaci jsme čekali až do 59. minuty. To napřáhl z dálky Jonjo Shelvey a jeho přízemní projektil orazítkoval pravou tyč Forsterovy svatyně. Na opačné straně se opakovala situace z úvodu zápasu. Clyne centroval, Ward-Prowse zakončoval a Fabianski si připsal další dobrý zákrok.

Když už to vypadalo, že se oba týmy v nepříliš atraktivním zápase rozejdou smírně, vzal si slovo znovu Jonjo Shelvey. Bývalý hráč Liverpool se pěkně uvolnil, pak napřáhl z nějakých dvaceti metrů a na jeho ránu pod břevno byl Forster krátký. Southampton už v závěru nic nevymyslel, nepomohlo mu ani šest nastavených minut místo avizovaných čtyř a jediným významným momentem do konce utkání bylo vyloučení Bertranda, který se celý duel prezentoval dost naježeně a toto je potvrdil, když nevybíravě sestřelil Barrowa.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

V případě ,že domácí prohrají-nevěřím tomu ,tak by to bylo v toto ročníku poprvé co by se bookmakeři neshodli s hráči Southamptonu ,jak mají hrát.Zatím 11 krát hráli doma přesně podle kurzu-favorit neprohrál.I venku mají skvělou uspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to muselo příjít.Aby si hráč ,mužstvo udrželi přízen sázkovek ,musí tak dělat častěji.Southamton zřejmě takovou výpomoc nepotřebuje.Nebo se mýlím?Daší možnost se naskýtá v příštím kole na QPR.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
klokan.paul

Tip 1

Reagovat
arsavin

To musí být 1!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele