Premier League - souhrn 19. kola

28.12.2013, 15:41, aktualizováno 29.12.2013, 18:57
Komentáře a souhrny
Chelsea ve šlágru kola vyhrála nad Liverpoolem a udržela třetí místo. První zůstává Arsenal po vítězství v Newcastlu, o bod zpět je Manchester City, který udolal Crystal Palace. Tři body po boji získal u Manchester United, Tottenham přejel Stoke, Hull šesti góly zesměšnil Fulham, na třech stadionech se zrodily nerozhodné výsledky...

Tottenham Hotspur - Stoke City 3:0

29.12.2013 17:00

Góly: 37. Roberto Soldado (pen.), 65. Mousa Dembélé, 69. Aaron Lennon

Jako vyměnění jsou londýnští Kohouti pod vedením talentovaného lodivoda Tima Sherwooda. Bývalý vynikající fotbalista během pouhých třech zápasů hned dvakrát donutil Spurs k něčemu, co se v předcházejících 16 Villas-Boasovi nikdy nepovedlo - ke vstřelení tří branek. Dnes navíc s bonusem v podobě čistého konta. Jedinou kaňkou na nedělním odpoledni je pro Tottenham zranění brazilského tahouna Paulinha...

Pokud při svém debutu v roli hlavního kouče Spurs Tim Sherwood překvapil střídáním, v rámci něhož vysvlékl bezejmenného francouzského mladíka Bentaleba, tentokrát to byl 21letý levý bek Zeki Fryers, kdo pod ním dostal šanci při absenci Vertonghena, Walkera či Rose. A ofenzivně laděný odchovanec ManUtd si nevedl vůbec špatně, když svou troškou přispíval k solidnímu ofenzivnímu kolotoči kdysi spící Růženky.

Ta dnes nicméně ještě začala v duchu pověsti, která ji předcházela, a sice věrna tragické vizitce o osmi gólech v dosavadních devíti domácích představení. Zejména nad Adebayorovým promáchnutím z 15. minuty zůstával rozum stát a Tožanovo selhání už nedokázal odčinit ani Eriksen, jenž nečekaně odkloněný míč přeběhl. Adebayor si mohl krátce nato spravit reputaci nádhernou patičkovanou asistencí, to by však jeho kolega Soldado nesměl o fous minout vzdálenější tyčku.

Střeleckou smůlu měl nakonec do přestávky protrhnout právě Španěl, který pod taktovkou Tima Sherwooda viditelně ožil. I dnes chtěl hrát, nabízel se, běhal, dostával se do zakončení. To mu tolik nevycházelo, když například Fryersův centr jen přespříliš jemně škrtal, jenže pořád tu byl jeho oblíbený penaltový puntík, vždy připravený zvednout mu sebevědomí. Tentokrát byl povolán do akce po Shawcrossově obouručním bloku Adebayorova extravagantního voleje a Thomas Sorensen svůj penaltový úspěch z Boxing Day nezopakoval.

Do druhého dějství vstoupili Kohouti docela vlažně a mírně se třásli při Adamově odvážném pokusu z přímého kopu, přesto měli ještě před vypršením hodiny hry rozhodnout. Tehdy Lennon vedl jednu z křídelních akcí po pravé straně, ve správnou chvíli předal míč na osu Soldadovi a ten finiš hrozivě neustál, když vystřelil odrazem od země a ještě směrem doprostřed brány.

Následně Tottenham postihla další krutá rána, když výborný Paulinho musel dolů kvůli nehezky vypadajícímu střetu se soupeřem. Ani tohle - kolikáté už - zranění opory kádru londýnského celku už nicméně neohrozilo dnešní vyhlídky Spurs na povinné vítězství. Hned v 65. minutě se totiž famózní individuální akcí zaskvěl Dembélé, když párkrát zasekl svému strážci a pak levačkou po zemi z 20 metrů nádherně trefil prostor u levé tyčky.

Tím se už Tottenham upokojil a dohrával ve velkém klidu; dokonce v takovém, že Lennon po 69 minutách hry úchvatnou ranou protrhl 21 zápasů trvající střeleckou mlčenlivost. A pěkně se mohl uchytit klidně také střídající Lamela, když jej vyzýval Adebayor.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 2:1

29.12.2013 17:00

Góly: 17. Eden Hazard, 34. Samuel Eto'o - 4. Martin Škrtel

Liverpool Vánoce nezvládl. Dva nejtěžší zápasy podzimu prohrál a jak z Etihad Stadium, tak ze Stamford Bridge si odnesl porážku 1:2. Stejně jako před třemi dny, i dnes vyšel Luis Suárez gólově naprázdno, jedinou trefu Reds zajistil slovenský stoper Martin Škrtel. Na body to však nestačilo, Chelsea zajistila všechny tři body dvojice Hazard - Eto’o.

Kdepak povánoční únava, Stamford Bridge hostil od první minuty zápas ve vysokém tempu. Už tři minuty po startu ostatně poprvé letěly ruce části fanoušků vzhůru, když Coutinhův přímý kop spadl díky Suárezovi a Ivanovićovi přímo k nohám Martina Škrtela a jeho úkol byl na přední tyči před prázdnou bránou až příliš snadný.

Chelsea mohla ale krátce nato stav utkání vyrovnat, ale měla méně štěstí. Hazardovu štiplavou střelu vyrazil Mignolet do spoluhráče, míč se ale místo do sítě dokutálel k připravenému Johnsonovi. Po deseti minutách hry vytáhl ze svého arsenálu parádní projektil Frank Lampard, avšak Mignolet byl na jeho přesně mířenou ránu z dvaceti metrů připraven a konečky prstů ji vyrazil nad břevno.

Londýňané se tak zaslouženého vyrovnání dočkali až v minutě sedmnácté a tentokráte při nich naopak štěstí stálo. Oscarův průnik totiž Sakho odrazil jen k Edenu Hazardovi, jenž parádním zásahem rozradostnil desítky tisíc diváků na stadionu. Potvrdil také svoji dobrou formu, když po Swansea zatížil i skóre klubu od řeky Mersey.

Tempo posléze logicky trošku upadlo a hrálo se více ve středu pole. Chelsea byla lepším týmem, ale zle zahrozil také Liverpool. Allen se zjevil takřka sám před gólmanem a jen báječný obranný skluz Cahilla mu zakončení překazil.

No a po volnější pasáži opět zaúřadovali domácí, nutno říci, že i díky sérii "překlepů" v liverpoolské povídce. Sakho ve vápně nestačil na Oscara, který mu dokonce nasadil jesle, Eto’o předskočil Škrtela a selhala i poslední instance. Mignolet si totiž na Kameruncovo bodýlko sáhl, ale v cestě do sítě mu zabránit nedokázal.

Následná pasáž Chelsea musela dohánět hosty k šílenství, jelikož dobrých pět minut nepustila červené prakticky ani k míči. Jediný náznak šance v podobě Allenovy střely zpacifikoval dobrým zákrokem Petr Čech a do kabin tak o poznání spokojeněji odcházeli fotbalisté Blues.

Stejně jako první, i druhý poločas začal pěkně zostra. Neuplynulo ani deset minut a bez problémů se mohlo skóre posunout na obou stranách. Sakho trefil hlavou břevno, Eto’o záhy po skvělém Oscarově tacklu a Hazardově přihrávce postupoval sám na bránu. Vyhnal se však z ideálního úhlu, a pak místo umístěné střely možná zbytečně zvolil razanci - zasáhl tak jen Mignoletovu paži.

S blížící se odehranou hodinou se poprvé ke střele odhodlal i nejlepší střelec Premier League Luis Suárez, ale zpoza vápna mířil přesně do míst, kde byl připraven český gólman. Liverpool měl s ubývajícím čase stále větší vliv na vývoj zápasu, ale precizní defenziva Chelsea v čele s bezchybnou stoperskou dvojicí Cahill - Terry držela Reds na uzdě.

Liverpool se tak uchyloval i ke střelám z dálky - tu nejnebezpečnější vyslal levačkou Glen Johnson a Petr Čech musel být u tyče hodně rychle. Na druhé straně hrozilo především z brejků, těsně vedle mířili Oscar i Hazard.

Závěr zápasu už si Chelsea pohlídala a krátce před závěrečným hvizdem mohla skóre definitivně uzavřít. Střídající Fernando Torres si snadno pohrál se Sakhem, blafákem ošálil i Škrtela, jenže následnou střelu levačkou poslal po zemi přímo do Mignoleta.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 2:1

29.12.2013 14:30

Góly: 9. Séamus Coleman, 74. Romelu Lukaku - 71. Gastón Ramírez

Ostře sledovaný duel dvou černých koňů letošní sezóny Premier League skončil očekávanou výhrou domácího Evertonu. Tři body proti Southamptonu mu zajistila dvojice Seamus Coleman, Romelu Lukaku. Toffees tak udrželi pětibodovou ztrátu na čelo, zatímco Saints už ztrácí na poháry (před duelem Chelsea s Liverpoolem) devět bodů.

Zápas nenabíral od prvních okamžiků bůhvíjak ďábelské tempo, už po deseti minutách hry šel nicméně domácí celek do vedení. Pravý obránce Evertonu Seamus Coleman se s míčem vydal klasicky na výlet, přes Ward-Prowse se jednoduchou kličkou dostal do vápna a perfektní křížnou střelou prakticky vymetl šibenici Davisovy branky.

Diváci v Goodison Parku neměli příliš důvodů ke zvýšenému tepu, a to jak domácí příznivci, tak i fanoušci Southamptonu. V útrobách liverpoolského stadionu se dlouho nedělo nic převratného a prostor byl spíše na osobní souboje a taktické tahanice o střed pole.

Až šest minut před koncem poločasu ukázal svůj nezměrný talent kapitán Southamptonu Adam Lallana, jenž přijal skákavou přihrávku od reprezentačního kolegy Jaye Rodrigueze, akrobaticky prohodil míč mezi dvojblokem Distin - Osman a najednou byl sám ve vápně. Se střelou se však unáhlil a levačkou vypálil vedle.

Do druhého dějství nastoupili Saints aktivněji než jejich soupeř, šanci na vyrovnání si však ne a ne vytvořit. Zato Everton mohl jít deset minut po obrátce do dvougólového vedení - Oviedo na levé straně krásně připravil palebnou pozici pro Barkleyho, ten ale poslal přízemní ránu těsně vedle vzdálenější tyče.

Další nudnější pasáž parádně rozčísl dvacet minut před koncem střídající Gastón Ramirez. Převzal míč na středu pole od Lallany, ze své levačky vypustil parádní ránu a ve spojení s dost nejistým zákrokem Joela Roblese bylo vyrovnáno. Everton se však do vedení vrátil už za tři minuty, když se po kombinaci Pienaara s McCarthym prosadil krásnou ranou do šibenice Romelu Lukaku.

Pohotový návrat Evertonu se ukázal jako klíčovým pro výsledek celého zápasu. Southampton sice v závěrečné čtvrthodince tlačil na pilu usilovněji než Toffees, ale kromě dělovky Shawa nad bránu nepřišli s ničím, co by mohlo vzít domácích kýžené tři body. Lukaku mohl osladit vítězství ještě dalším gólem v závěru, ale tentokrát jej Davis skvěle vychytal.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 0:1

29.12.2013 14:30

Góly: 65. Olivier Giroud

Ani zdaleka ne nejlepší Arsenal, jakému jsme letos přihlíželi, uhrál masivní výsledek. Na horké půdě šestého Newcastle se doslova probojoval ke třem bodům a poprvé od sezony 2007/08 vstoupí do nového kalendářního roku coby lídr tabulky.

Arsenalu těsně před výkopem na dvě až tři kola vypadl tvořivec Mesut Özil, pročež se Londýňané dnes museli obejít bez svých dvou nejproduktivnějších záložníků (chyběl i Ramsey). A zejména na jeho mezihře, plynulosti a cílevědomosti kombinační hry, se to podepsalo dosti očividně.

Výsledkem byl poněkud nudný první poločas, který jakž takž vytrhla až samotná koncovka, kdy se konečně osmělili domácí a nebezpečně pálil hlavně Sissoko.

Po pauze se Newcastle dál soustředil hlavně na bránění, rozestavil pevný blok, vynikaly i individuální výkony jako třeba ten Debuchyho na pravém beku. A Gunners se jen sotva k něčemu dostávali. Zoufalou střelou se uvedl až v 57. minutě Flamini.

A první gól utkání nakonec vyvěral ze zdroje, který by už vůbec nikdo netipl. Walcott parádním kolmým bochánkem ze standardní situace hledal Girouda a ten ačkoliv mičudu jenom jemně líznul, Krula dostatečně zmátl a mohl se radovat ze svého osmého ligového gólu.

A Arsenal byl rázem při chuti, tak jak ho známe z většiny podzimu. Walcott s Giroudem měli okamžitě přidat druhý zářez, ovšem něco takového odmítl hrdina Debuchy na brankové čáře (když vyhlavičkovával Walcottův lob), potažmo sám Giroud, jehož na dorážce pokolikáté už zradila slabší pravačka.

Strakám se následně koncovka utkání příliš nepovedla a nejblíže vyrovnání byly paradoxně po kiksu Szczesného, jenž při výkopu napálil míč do břicha dotírajícího Rémyho a mohl se považovat za dítě štěstěny, že se míč neodrazil směrem k síti. Mimoto už akorát "smrděl" jeden centr z pravé strany, na který se povolaným domácím nezdařilo ideálně navázat; případně (s přivřením oka) ještě individuální, přespříliš individuální akce Ben Arfy.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Sunderland AFC 2:2

28.12.2013 18:30

Góly: 6. Jordon Mutch, 58. Fraizer Campbell - 83. Steven Fletcher, 90+5. Jack Colback

Užuž to vypadalo, že Bluebirds "oslaví" fanoušky sborově nechápaný vyhazov Malkyho Mackaye veledůležitou výhrou nad dotírajícím Sunderlandem; místo toho se na Cardiff City Stadium narodila pro obě strany nic neřešící remíza 2:2. Tu Black Cats až v páté minutě nastavení vystřelil Colback...

V hledišti po celou dobu utkání vlály obligátní transparenty na podporu majitelem Vincentem Tanem kontroverzně propuštěného manažera Malkyho Mackaye (jako "Tan ven. Děkujeme, Malky!"), a to i navzdory pozitivnímu startu a nadlouho i průběhu zápasu. Dominance Cardiffu se rozprostírala především napříč zahajovací 30minutovkou, kdy ještě před brzkým, záludně tečovaným zásahem Mutche mohli hlavou skórovat jak Caulker, tak sám střelec první branky.

Nadvládu Bluebirds následně odkloněnou ranou jen krátce narušil Lee Cattermole, jinak doopravdy panovali nabuzení domácí. Caulker ovšem hlavičkoval přímo do Mannoneho, jenž si poradil také s přímým kopem Petera Whittinghama. Teprve záhy mohli Black Cats doopravdy skórovat. Tuze nespravedlivě se měl z dorážky prosadit Altidore, na Ki Sung-Yuengovu střelu však uspokojivě navázat nedokázal.

Místo toho - a dvou dalších potenciálních úderů Boriniho, jež si řekly o prvotřídní zákroky Marshalla - tedy krátce po změně stran opětovně zahřmělo na opačném konci hrací plochy. Mutch v 58. minutě po relativně klidném restartu famózně obešel tři hráče, přihrál Campbellovi a ten z první zavěsil proti svému bývalému zaměstnavateli.

Jenže Cardiffu ani tohle dvoubrankové vedení nestačilo; závěrečný tlak SAFC byl totiž neúnosný. Nejprve se po centru Giaccheriniho prosadil Fletcher, to ještě běžela 83. minuta. V posledních zhruba 12 minutách potom spálili své šance Colback, Fletcher, Roberge, Giaccherini a skóre se definitivně měnilo, teprve až když měla šňůra znovu začínat od začátku. Colbackovi musela k důležité trefě dopomoci výrazná teč.

Více informací k zápasu

Hull City - Fulham FC 6:0

28.12.2013 16:00

Góly: 49. Ahmed Elmohamady, 60. Robert Koren, 63. George Boyd, 67. Tom Huddlestone, 74. Matthew Fryatt, 85. Robert Koren

Fantastický výkon ve druhém poločase. Hull City přehrával v úvodním dějství soupeře bez gólové nadstavby, po obrátce nicméně svého soupeře, věrni své přezdívce, nemilosrdně rozsápali. Šesti góly v rozmezí pětatřiceti minut Fulham naprosto znemožnili a uštědřili mu nejhorší ligovou porážku za působení v Premier League. Tigers si zase připsali nejvyšší vítězství.

Od počátku byl Hull jasně lepším týmem, ale v první polovině utkání ještě hlavní roli sehrál brankář Fulhamu David Stockdale. Poradil si s pokusy Boyda, Sagba i Korena, kontroloval rovněž rány Sagba těsně vedle a Huddlestonovu střelu do tyčky. Pomohl tak Cottagers jít do kabin v nadějném bezgólovém stavu.

Show, kterou však Tigers rozjeli po přestávce, nemá obdoby. Už čtyři minuty po začátku druhé půle založil na debakl Elmohamady, jenž po rohu Huddlestona vymetl z otočky šibenici Stockdalovy branky. Druhý direkt zasadil Hull po hodině hry, kdy zvýšil na 2:0 po kouzelném pasu Sagba do vápna kapitán Koren.

Pár desítek vteřin poté prokázal svoji kvalitu Chris Boyd, jenž převzal míč od Livermora, blafákem ošálil na hranici vápna obránce a křížnou ranou překonat gólmana Fulhamu potřetí. No a další čtyři minutky nato napálil Whites čtvrtý štulec Huddlestone, který svého spoluhráče takřka napodobil, jen vypálil z větší vzdálenosti.

Kmenový hráč Tottenhamu zařídil Hullu i branku číslo pět. Jeho záludný přímák z dobrých třiceti metrů vyrazil Stockdale jen na břevno a střídající Fryatt doklepl míč pohodlně do odkryté svatyně. Snové odpoledne pro nováčka Premier League dokonal druhým gólem v zápase Robert Koren, jenž šest minut před koncem doklepl míč po střele Grahama, kterou Stockdale jen vyrazil před sebe.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Swansea City 1:1

28.12.2013 16:00

Góly: 7. Gabriel Agbonlahor - 36. Roland Lamah

Aston Villa odvrátila pátou porážku v řadě, výkonem však nemohla potěšit nikoho ze svých přívrženců. Swans si z neoblíbené půdy vezou bod především kvůli chabé koncovce, která mařila jejich viditelnou převahu.

Villans vlétli na hřiště se zjevnou chutí rychle otevřít skóre a po sedmi minutách opravdu slavili, když Weimann poslal kolmici přes tři tísnící obránce na vápno k Agbonlahorovi, a ten už neměl problém poslat balón pod pravou rukou brankáře do sítě.

Tempo hry se zmítalo ve vysokých otáčkách, snad právě proto se ovšem uspěchané koncovky málokdy pyšnily vetší nebezpečností. Až ve 20. minutě si na centr De Guzmána naskočil Davies a hlavičkou opřenou o zem těsně přestřelil. Koncentrovaná obrana domácích pak úspěšně čelila vzrůstajícímu tlaku snažících se hostů, kteří většinou pohořeli při nepovedeném pasu na Bonyho.

Jenže ve 36. minutě si vybral dvě trestuhodně slabé chvilky Antonio Luna. Nejprve nechtíc namazal před vápno De Guzmánovi, který pohotovou ranou lízl pravou tyč zkamenělého Guzana. V následující moment si domácí obránce nepohlídal u zadní tyče v malém vápně Lamaha, který po centru Pabla Hernandéze snadno vyrovnal.

Změna skóre nabila pouze hosty, ti se však opět zle potýkali se svou zbrklostí při finálních přihrávkách a značně ulehčovali práci unavené defenzívě Villans. Té pomohl v šesté minutě druhé půle Guzan vytěsněním přímého kopu De Guzmána zpod břevna.

Těžkopádně bránící Villu sice oživil příchod Kozáka, ani výrazně navýšený presink při rozehrávce soupeře však nevedl k ničemu, čeho by se měl Tremmel obávat. Ve druhém dějství se nenadřel ani brankář domácích, přestože musel být ve střehu o něco častěji, a zápas tak zákonitě musel dospět k remíze.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester United 0:1

28.12.2013 16:00

Góly: 57. Danny Welbeck

Norwich užuž sahal po kýženém bodu z duelu s favorizovaným Manchesterem United, nakonec ale poněkud nezaslouženě vychází z vyrovnané konfrontace naprázdno. Canaries se povedl zejména první poločas, v němž věhlasného soupeře většinu času regulérně přehrávali, pak je ale ztrestal nástup střídajícího Welbecka...

Největší událostí předzápasových příprav byly beze sporu diskuze o tom, proč dostal volno Wayne Rooney. Oficiální vysvětlení tahounovy absence znělo, že si zlehka obnovil pnutí v tříslech; to neoficiální hovoří o vyhovění útočníkovu požadavku strávit nějaký ten skorovánoční čas s rodinou. Na hrotu se takto každopádně objevil slabý Hernández, podporovaný pravidelně ignorovaným Kagawou.

Navzdory pozdějším obtížím nicméně ManUtd do zápasu neodstartovalo úplně zle. První gólovku si však po čtvrthodině hry - na začátku své pozitivní pasáže - přeci jen vypracoval domácí mančaft. Snodgrass na pravé straně uličkou mezi dvěma naivními soupeři vyslal do úprku Martina a De Gea se musel vytasit s tím lepším reflexním zákrokem. Pak si navíc musel oddychnout, že je Hoolahan tak malého vzrůstu a na odražený balon už tak zcela ideálně nedosáhl.

Red Devils se rozpačitě bránili i nadále. De Gea byl později dobře postavený proti Hooperovi, jenž zakončoval pěknou kombinační akci. V tu chvíli hosté naprosto evidentně tahali za kratší konec pomyslného provazu a během přestřelované vlastního vápna v 27. minutě visel jejich život opět na vlásku. Naproti tomu u druhé branky se dlouhodobě nic nedělo a pozorný divák vlastně ani nemohl spatřovat jakoukoliv reálnou cestu k ohrožení Ruddyho.

To De Gea se s dalším rutinním zákrokem musel vytáhnout ve 36. minutě, když po rohu hlavičkoval Bassong. A od další práce španělského gólmana uchránil výtečný blok Evanse poté, co se k další koncovce prosmýkl štírek Hoolahan. Za ManUtd už do pauzy promluvil akorát Hernández přízemní ranou z poměrně těžkého úhlu.

Do druhého dějství vstoupil na míči o poznání klidnější favorit, přesto však dál šlo vesměs o vyrovnanou partii. Moyesovi se nicméně ještě velmi brzy vyplatilo poločasové střídání, v rámci něhož na place Giggse nahradil Welbeck. Ten v 57. minutě úspěšnou kličkou gólmanovi navázal na Bennettův zablokovaný odkop a nechal Kanárky krutě platit za spálené šance z úvodní části.

Kromě o něco méně bezradné ofenzivní vozby United po přestávce zlepšili zejména defenzivní složku svého herního projevu, pročež Norwich nevypadal ani zdaleka tak konkurenceschopně jako před obrátkou. Pořádně šlapat do toho Canaries jakž takž začali znovu se 70. minutou, kdy si například Hoolahan marně žádal penaltu. Tenhle menší nátlak ovšem hosté brzy utlumili a zápas nakonec v klidu dohrávali u rohového praporku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 1:0

28.12.2013 16:00

Góly: 66. Edin Džeko

Prodloužení skvělé domácí série Citizens nebylo vystláno růžemi. Náročný program na jednoho z favoritů také dolehl a s Crystal Palace se k vítězství protrápil. Jediný gól utkání vsítil Edin Džeko, který tak postrčil minimálně do zítřka manchesterský celek na špičku tabulky.

Na začátku zápasu se domácí hráči ještě zastřelovali. Bez Negreda, Agüera a Tourého s Nasrim nemohli dlouho najít pořádné tempo, v první dvacetiminutovce netrefili bleděmodří branku, jen Džeko se Silvou mířili těsně vedle. Ještě nebezpečněji pálil James Milner, ale i jeho pokus o pár decimetrů přelétl břevno. Až kapitán Vincent Kompany poprvé ve třiadvacáté minutě donutil Speroniho k zákroku - jeho přízemní lehce tečovaná střela ovšem nenadělala argentinskému brankáři potíže.

Citizens značně postrádali tvořivost a myšlenku svých opor ze záložní řady, stejně jako zabijácký instinkt útočného dua. Nudu úvodního dějství rozčísla kolize Jeroma s Hartem, které oba dva hráči odnesli zraněním. Anglický gólman odešel ze souboje s roztrhnutým okem, forvard Crystal Palace musel dokonce vystřídat.

Největší příležitost prvního poločasu spálil záložník Fernandinho, který zhruba z dvanácti metrů ze vzduchu napálil míč na branku a jen o kousek přestřelil horní tyč. Stejný hráč málem uštědřil hostům gól do šatny, když hlavičkou pod břevno donutil Speroniho k výtečnému zákroku.

Druhý poločas zahájili lépe hosté, Puncheon velmi nebezpečnou ranou k tyči přiměl Harta ke skoku - úspěšnému. Manažer City Manuel Pellegrini vydržel sledovat bídu svých svěřenců deset minut, než se uchýlil k dost drastickým změnám. Stáhl obránce Boyatu a pivota Fernandinha, na jejich místo přišli ofenzivní hvězdy Nasri s Negredem.

Obraz hry domácích se zlepšil a dočkali se i branky. Podepsala se pod ní však trojice, která dostala důvěru od začátku. Milnerův centr odvrátila obrana Palace jen k Navasovi, jenž přihrál před branku Džekovi a ten do protipohybu Speroniho otevřel skóre. Chybělo ale málo a bylo po chvíli vyrovnáno, Hart ale Wardovu pěknou střelu k tyči vytáhl na roh. To byl však od hostů jediný záchvěv snahy, Man City tak uhráli kýžené vítězství.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 3:3

28.12.2013 13:45

Góly: 4. Joe Cole, 65. Modibo Maïga, 67. Kevin Nolan - 40. Nicolas Anelka, 45+1. Nicolas Anelka, 69. Saido Berahino

Takových pět minut Premier League nezažívá každý týden. Po hodině hry rozjeli aktéři zápasu mezi West Hamem a West Bromwichem magických 300 vteřin, během nichž se stav z 1:2 změnil na konečných 3:3. Hvězdou zápasu byl Nicolas Anelka a Kevin Nolan - Francouz vstíti dva góly za WBA, domácí kapitán pak byl u všech branek Kladivářů.

Domácím stačilo pět minut, aby se dostali do vedení. Dlouhý výkop Jaaskelainena prodloužil Carlton Cole hlavou na svého jmenovce Joea, ten si narazil s Kevinem Nolanem a po krátkém postupu do vápna rozvlnil utaženou střelou na přední tyč síť. Po půlhodině hry mohli jít do trháku. Guy Demel se dostal na hřiště namísto Tomkinse, jemuž se patrně probudily šrámy z týden staré potyčky s policisty, a rozezvonil tyč vedle Fostera.

Závěr poločasu nicméně ovládli hosté v čele s probuzeným kanonýrem Nicolasem Anelkou. Francouzský útočník nastoupil poprvé po dvou měsících a důvěru splatil naprosto dokonale. Pět minut před obrátkou si počkal na skvělý pas Brunta, z obležení soupeřových obránců si nedělal hlavu a tváří v tvář gólmanovi jej jemně přeloboval k tyči.

V Premier League se trefil poprvé od srpna 2011, kdy ještě v dresu Chelsea zatížil konto svého současného zaměstnavatele. V nastaveném čase nicméně ale prospěl znovu WBA. Na rohový kop si nejvýše naskočil Olsson, jehož hlavičku Demel ještě dokázal z brankové čáry odvrátit. Bohužel pro domácí jen k Anelkovi, který pohotově poslal přes Jaaskelainenovy ruce míč do sítě.

Hned po změně stran mohl forvard s typickým plnovousem zkompletovat hattrick, tentokrát ale jeho zakončení Jaaskelainen ztlumil v rukavicích. Blízko gólu byl i mladík Berahino, jenž levačkou zpoza vápna těsně minul zadní tyč. V šestačtyřicáté minutě na druhé straně málem vyrovnal Mobido Maiga, jehož krásnou ránu levačkou vyškrábl Foster na roh.

Za minutu už ale mířil přesněji a rozjel neuvěřitelnou pětiminutovku. 65.: Mobido Maiga z totožné pozice zkusil štěstí a ukrytou střelou překvapil možná lehce zaváhavšího Fostera - 2:2. 67. Centr Noblea vrátil hlavou před branku Maiga a Kevin Nolan spustil v Upton Park euforii - 3:2. Nevydržela však dlouho; 69. Brunt přihrál před vápno Berahinovi, jenž dlouhým blafákem ošálil Demela a křížnou ranou o tyč vyrovnal na konečných 3:3.

Fascinující časové pásmo však utkání prakticky ukončilo. Po třech gólech už týmy nemohly navázat na ďábelské tempo a kromě jediné šance Berahina se diváci větších vzrušení již nedočkali. Mladý útočník z přímého kopu překrásně zatočil míč do tyčky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC19133337:1842
2.Manchester City19132454:2141
3.Chelsea FC19124335:1940
4.Everton FC19107231:1837
5.Liverpool FC19113544:2336
6.Manchester United19104532:2234
7.Tottenham Hotspur19104522:2434
8.Newcastle United19103629:2433
9.Southampton FC1976626:2027
10.Hull City1965822:2323
11.Swansea City1956824:2521
12.Stoke City1956818:2921
13.Aston Villa1955918:2520
14.Norwich City19541016:3219
15.West Bromwich Albion1939722:2718
16.Cardiff City1946915:3018
17.Crystal Palace19511312:2816
18.Fulham FC19511319:4116
19.West Ham United19361018:2815
20.Sunderland AFC19351115:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1828)

Přidat komentář
honziss

http://youtu.be/zKMcQQEWeno

Je třeba si pomalu připomenout Great Escape. S tímhle West Ham pravděpodobně čeká jeho druhé pokračování.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
hribco

Reagovat
hefy

Úplně se mi vybavily záchrany s Wiganem. To jsou ty neskutečný okamžiky, který fanoušci velkých týmů nikdy nezažijou.

Reagovat
honziss

Přesně tak.

Reagovat
soukup

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

No, nesměj se. Já u toho zápasu s WHU fakt na konci brečel štěstím. A pak když se vyhrálo na Britannii a slavilo se, jak kdyby se vyhrál titul, tak to bylo fakt výjimečný.

Reagovat
Chazy

Jojo a když sme vyhráli LM proti Chelsea, tak to bylo jako míň emotivní?

Reagovat
hefy

Nic takovýho netvrdim. Zaprvý nevim jaké my, když já nebyl mufan a zadruhý jsem psal, že to jsou okmažiky, který fanoušci velkýhch týmů nepoznaj, jsou specifický, jiný.. pri výhře FA Cupu jsem byl třeba dojatej úplně jinak. Nechápu, proč reaguješ jako blbec.

Reagovat
Chazy

Nereaguju jako blbec, já nevím, podle mě člověk zažívá při výhrách větší emoce jak při záchraně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střela před pátým gólem Hullu, libová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tulen

ďalší CB v prdeli, to už nie je možné, myslím si, že dva góly z dnešných troch by sme nedostali byť na ihrisku aspoň jeden z trojky ginger,winston, tonks .... ale to naše nešťastie no .... hádam nás návrat andyho nakopne ... tým na zostup určite nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka

Reagovat
djwenca

a Vydra ani minutu

Reagovat
Usty

No, zaplaťpánbůh pro Baggies, Anelka s Berahinem zářili.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
soukup

může si za to sám, minule zazdil dvě velký šance, teď dostali šanci jiní a využili to. WBA není charita

Reagovat
JacoBee

Koukni kolik toho Vydra odehrál...a kolik oni...Koukni proti komu hráli a proti komu on.

Reagovat
soukup

tak když byl zraněnej, co měli dělat, jinak by měl minut mnohem víc...

Reagovat
JacoBee

Mě jde o to jak si to napsal...jako že všichni dostali stejné šance ale vydra to posral...neviděl bych to tak černě

Reagovat
soukup

no šancí zatím moc neměl, ale poslední dva zápasy pro něj dopadly nejhůř jak mohly. Svoji šanci víceméně pokazil a dneska má velkej problém, že dal dva góly zrovna Anelka, kterej zatím nic extra nepředváděl a neměl moc silnou pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Před 2 dny odehrál skoro celý zápas, takže bylo jasný, že v základu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A Vydra už si nezahraje

Reagovat
JacoBee

Reagovat
fejfi24

jeden z nejhezčích zápasů sezony !

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam von

Reagovat
Bayern +

Reagovat
hefy

Remizoval.

Reagovat
hribco

Reagovat
Wat

Maiga další gól, zabiják!

Reagovat
domingo

Hele, Maiga. Jak mu to jde? Naucil se v Anglii i neco jinyho nez byt velky silny cerny hovado co ve vapne vsechno zboura?

Reagovat
hribco

No prave v Anglicku taky vobec nieje.

Reagovat
Bayern +

Jj, práve naopak. Vrámci WHU je to najtechnickejší útočník, oproti Carltonovi alebo Carrollovi vypadá jak špáratko. A presadiť sa zatiaľ nedokázal, občas mu vyjde zápas (väčšinou z lavičky) ako trebars dnes a dá gól svojou dobrou ľavačkou, väčšinou nejakým obstrelom - oblúčikom. Ale pravý šesťnástkový hrot, jak píšeš, to nie je, no.

Reagovat
domingo

Zajimavy no. V Sochaux byl prave on to kladivo, i kdyz je fakt, ze nikoho s proporcema Carrolla k sobe nemel :)

Reagovat
tulen

vôbec ale vôbec, práve si myslím, že by mu nejaké to kilo svaloviny prospelo, výskok dobrý, ale čo z toho keď si nevie pokryť loptu. a čo vravíš o 16tke tak to vôbec, nie je tam kde má ako hrot byť a neverí si. on to špatný hráč nie je asi, ale čo u nás predvádza, čakal som viac ...

Reagovat
smazaný uživatel

Matty Fryatt!!! ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ze soucitu

Reagovat
Bayern +

Fulham

Reagovat
fantomas

Z toho určitě měl bejt bod prostě. Rozdíl udělal jedinej Welbeck a pozornější obrana.

Wes, Martin, Fer

Reagovat
I am Mancunian

Velmi velmi dolezita vyhra, este porazit Tottenham a sme uplne spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

*bodově zpět, hrajete sranec

Reagovat
Swarley

dneska to byla hrůza, ale před tím dva zápasy nevypadaly vůbec špatně...od nějakého ideálu to mělo stále daleko, ale už to bylo trošku lepší...výmluva to není, ale dneska musíme brát v potaz, že Carrick je po zranění, Rooney out (to je naprosto nejklíčovější postava ze všech klíčových) a nemohl hrát ani Robin...

máme co dělat hrát s něma nějak solidně, natož tak bez nich

Reagovat
soukup

já teda co viděl sestřih z Hullu, tak to od vás nějakej koncert nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to moc hezký fotbal, z obou stran. Proti West Hamu to byl zase dominantní výkon. Dneska sme to museli urvat na sílu. Taky chyběli čtyři hráči základu.

Reagovat
smazaný uživatel

s5 v boji o LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajete nad Chelsea, tak vás stáhnem na tři body.

Reagovat
I am Mancunian

naspat v boji o titul spolu s chelsea a city

Reagovat
smazaný uživatel

A vy se nejspíš propadnete mimo top4.

Reagovat
smazaný uživatel

United majú viac šťastia ako penazí.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPEEER, taketo dve vyhry sme potrebovali, parada

Reagovat
placa

takové 2 štastné?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je United

Reagovat
13

štístkaři?

Reagovat
smazaný uživatel

sampioni kamarat, o tom nebudes vela vediet

Reagovat
mithro

ano aj to je treba, na zaciatku sezony sme mali smolu, teraz zase stastie

Reagovat
mithro

dnes to bol narocny zapas, druhy za 48 hodin, s Norwichom vonku mame vzdy problem, hrozne dolezita vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co na to říct, přesně ten typ zápasů, kvůli kterým lidi nemají rádi United.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Silné slova od fanouška týmu se záporným skóre.

Reagovat
niflheim

Škoda té ztráty sedmi bodů na začátku prosince, to by bylo totiž jinak úplně parádní

Reagovat
papos182

Skoda te ztraty treba WHU 42 bodu z prvni poloviny sezony, to by bylo totiz pro ne taky jinak uplne paradni

Reagovat
Pigeon

Glory Glory Man United!!!! Zlaté tři body

Reagovat
LAM

S takovou sračkou můžou vyhrát jenom United ale snad už to někdy bude mít konec.Hrál někdy obhájce titulu takovou sračku?

Reagovat
Miguel19

Loni

Reagovat
Pigeon

Přesně kvůli těmto příspěvkům jsem rád, že jsme dnes tak dominantně vyhráli

Reagovat
placa

Reagovat
LAM

Proč?Já jako Fanoušek Barci asi těžko bude naštvanej že MU dneska vyhráli.Spíš by mě to fakt zajímalo.Stejně zase přijede City a roznesou vás jako poslední dobou skoro vždy.Pro Anglii by byla ostuda kdyby Titul vyhráli United s tim co hrajou.

Reagovat
Pigeon

máš jako hlavní kluby nastavené Barcu a Arsenal...tak nezapomeň napsat, že Arsenal je tam jen tak

Reagovat
avicii

Reagovat
papos182

Nebrec.

Reagovat
Bayern +

Hull, MCFC, Villa ideálne výsledky, obrovská škoda len, že Norwich neukopal aspoň bod. Inak Džeko za rozhodnutie zápasu

Reagovat
Zdechlina

Super, zoufalci z united zase utrpěli výhru. To tu zase bude hrdých fanoušků jak jsou zpět v boji o LM

Reagovat
madridcan

A taketo zapasy vyhravaju tituly. Hrat zle a aj tak vyhrat. Nie napriklad hrat dobre v....co ja viem....City a aj tak prehrat....ja neviem....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

takže MU ide na titul, hej?

Reagovat
madridcan

Vzdy isiel, daval iba naskok, aby to nemal primitivne lahke

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

To len tak? Bez toho, aby to Kiwwi predtym potvrdil?

Reagovat
I am Mancunian

mam urcitu volnost, tak sa ju snazim vyuzivat

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho, McGregor čisté konto, takže vo fante mám 6 bodov.

Reagovat
madridcan

Mne az teraz ide hrat prvy hrac-Whittingham Zaujimave ako sa zbehli zapasy. Nemam pocit, ze sa mi niekedy stalo, ze mi prakticky vsetci hraci hrali v jeden den

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tiež "hrali" len Yaya a Rooney a ten McGregor, ale 6 bodov je, na to, že je odohratých 6/10 zápasov, clekom brutálne.

Reagovat
smazaný uživatel

*5/10... v tom šiestom mi tiež ide len o Whittinghama, ale ten dá tak klasicky za 2 a budem mať 8.

Reagovat
madridcan

klasicky? Posledne zapasy mal asistencie mam pocit Aj v Liverpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool asistencia a WBA gól, no, ale poväčšinou je to taký ten podstivý, dvoj-trojbodový zberač.

Reagovat
smazaný uživatel

*poctivý

vždy napíšem podstivý...

Reagovat
Counter

Whitts má už 2+4, takže pfffff

Reagovat
Swarley

Whittingham mi jde hrát taky a navíc už jsem ve vedení, Januzaj za bod

Reagovat
Swarley

co kecám, ještě Evra 6 bodů...ani já nevěřím tomu, že jsme udrželi čisté konto

Reagovat
madridcan

Whoa...we got a bad ass over here

Reagovat
soukup

úplně mi ukápla slza, když sem to sledoval. Takovýhle totálních sračka zápasů, kde o jediným gólu rozhodl nějakej vtipnej nesmysl a oba týmy měli problém spíš než s protivníkem sami se sebou si od Stoke pamatuju hodně.

Není nad tyto dramatický souboje čtrnáctýho se šestnáctým (ano vím, že MU takto hraje o LM/titul) kde se za 90 minut diváci nejvíc vzruší při faulu nebo špatný přihrávce.

Nostalgie

Reagovat
Darren Fletcher

Stoke City

Reagovat
iamek

Bez RvP, Ronneyho, Rafaela, Antonia, Naniho, Jonesa a Afra a presto v suchem triku. A proti kohoutum to bude koncert. Uz se tesim

Reagovat
Miguel19

Najednou suché triko...to je moc

Reagovat
avicii

ale posraty su az za usami

Reagovat
iamek

Huhahahahaha

Reagovat
avicii

Reagovat
Dawon

No tak dneska upracovane, ubojovane, uhaluzene, ale diky bohu za 3 body, obzvlast s touhle sestavou. Welbz dneska MOTM o 2 parniky, ten nam svym prichodem prakticky sam vyhral zapas, neuveritelne zmenil obraz hry a vicemene jen diky nemu jsme Norwich alespon po nejakou cast 2. pulky prehravali.

A ikdyz to teda byly neskutecne nervy, tak je treba rict, ze jsme konec zvladli v podstate s prehledem a Norwich mel jen takovy platonicky tlak, ale ve skutecnosti si nic moc nevypracoval, narozdil treba od Hullu predevcirem. Pred tou posledni standardtkou uz jsem tam sice videl vyrovnavaci gol, ale nastesti se kluci usati pochlapili.

Co je pro me velke zklamani je Vida, jeho nejvetsi prednosti je hra ve vzduchu a zkratka tak nejak celkove cisteni prostoru kolem 16ky, a to tam dneska zrovna dvakrat nefungovalo. Vek a zraneni se na nem bohuzel podepisujou cim dal vic

Chicharito dneska nehral vubec zle, bojoval, mel velky podil vlastne i na gole, ale jeho velka smula je, ze je to proste hrac, ktery ten zapas nevyhraje sam, ale potrebuje aby tym pod nim hral dobre, aby ty goly daval. Coz se bohuzel dneska a ani po vetsinu letosni sezony zkratka nedeje, a tak se nedostava do tech svojich obvyklych pozic. No nezbyva nez doufat, ze to tam i jemu alespon trosku zacne padat.

Reagovat
kiwwi

Vida sa mi vobec nepaci tuto sezonu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Jo a malem jsem zapomnel pochvalit i Younga, ktery se po tech golech v poslednich zapasech docela zvedl, a hlavne kdyz hral napravo tak tam vytvoril spoustu nebezpecnych situaci. Bohuzel z leva jeho centry porad maji blize k protejsimu rohovemu praporku nez k nasim hracum ve vapnu, ale co se da delat, holt asi nemusi preset, staci kdyz kape

Reagovat
smazaný uživatel

zdravy Jones nebude mat najmensi problem vytlacit Vidica zo zostavy

Reagovat
Swarley

"ve skutecnosti si nic moc nevypracoval"

no, v té první půli tam pár situací dost smrdělo

Reagovat
Dawon

Ja to myslel v zaveru, tam si krom par centru, ktere k nicemu nevedly a strel zpoza vapna nevypabuju nic moc. V prvni pulce jsme samozrejme v suchym mohli prohravat 2-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sky: Man of the match: Nemanja Vidic was back for the first time since the home defeat by Newcastle three weeks ago, and led the back line superbly, clearing a series of Norwich attacks. Jonny Evans also played well, while Patrice Evra improved as the game went on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uvědomte si, že to, že United yhráli po takovém výkonu je taky chyba Norwiche. Ten tým je zcela v hajzlu. Nejsou schopni ničeho! Na Boxing Day prohrají s Fulhamem, který dneaska dostane šestku v Hullu. Kdyby hráli dneska proti United lepší tým, tak bod minimálně mají. Jenže Norwich je zcela mimo, trapáci

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka neměli byste nadávat jen na United, ale i na Norwich.

Reagovat
kiwwi

nebol to taky nervak ako proti Hullu, ale aj tak ufffffffff

vykon otrasny, ale brutalne dolezite vitazstvo

Young bol cely zapas dobry a potom ku koncu zacal robit svoje Youngoviny a skoro ma z neho trafil slak...je mi doplacu z toho chlapca

a Smalling podobne, cely zapas parada a potom na konci taku kravinu spravi, ze by som mu nakopal do riti...

no a Welbz je proste UZASNY hrac, by som ho nevymenil za nic na svete

Reagovat
madridcan

Potreboval odomna zjebat, aby mi zacal dokazovat, ze vie daco zahrat aj on

Reagovat
soukup

Smalling myslíš jako ten faul? Co tam měl podle tebe dělat jinak? Redmond prostě využil toho, že se mu rychlostně Smalling nemohl rovnat předkopl si to a bylo

Reagovat
kiwwi

to prerusim hned, nie? bola chyba ze sa dal predbehnut...keby z toho padol gol, tak mu na meno nepridem

Reagovat
soukup

já nevím, tohle prostě nešlo vyřešit jinak než faulem a to místo by se stejně lišilo jen o pár metrů i kdyby ho sundal hned nějak tvrději. Na facku by bylo, kdyby to faul nebyl a hráč prošel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

co ty slovensky hovnival stale sa tu traposis aj stym tvojim osratym cervenym klubom...?sam vidis ze nic nehrate a budes sa tu obhajovat ako je to vsetko super ty kkt jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

hmm verný svojmu nicku

Reagovat
Chazy

Hele hefy, Fryatt hraje PL a ještě dal gól... dočkal ses

Reagovat
Swarley

tenhle zápas beru jako vrácení toho, co jsme neměli třeba proti Evertonu a ještě jeden zápas se dal nazvat smolným, ale to už si nevybavím...

každopádně tohle jsme potřebovali...minule totální obrat z 0:2, tentokrát absolutně hroznej zápas s naší strany a jsou z toho tři body...zvládli jsme to i bez té klíčové dvojky vepředu a to je jedině dobře...i pro sebevědomí hráčů, kteří se dnes na hřišti objevili...

koho dneska chválit...asi De Geu, líbil se mi Smalling...stopeři obstojně, ale přesvědčivý výkon to rozhodně nebyl...Evra hrůza a děs...

střed hřiště hodně špatnej, Carricka do toho potřebujeme dostat co nejdřív, Giggs dneska hooooodně velká špaténka...Young nejlepší ze zálohy, Kagawa většinu času mimo...Chicharito děs, problém zpracovat, podržet, rozehrát...jeho přínos a přínos Robina, to je prostě nebe a dudy a právě zrovna v téhle mezihře...Robin nemusí mít střeleckou formu, ale stále je mnohem víc platnej v mezihře...

Danny to rozhýbal, ukázal tradičně dvě tváře...krásnej gól a o pět minut později ho v jasné šanci míč vyliská, ale tak to už je u tradice...pořád čekám, že se to zlepší, ale asi se s tím budeme muset smířit, že někdy předvede chladnokrevné zakončení a někdy předvede tohle...

suma sumárum, dva zápasy venku, 6 důležitých bodů, ale proti Spurs potřebujeme hrát úplně jinak...je čas zjišťovat, jak je na tom Rooney...

Reagovat
Swarley

*z naší strany samozřejmě

Reagovat
Dawon

Ja bych na Chichu nebyl tak prisny, ona je tohle pro neho proste strasne tezka situace. On zkratka neni hrac, ktery ti bude vyhravat dlouhe balony, sklepavat to na nabihajici hrace, nebo to podrzi nez mu pribehnou posily. On zkratka potrebuje balony do vapna, do sanci, za obranu a tam je smrtici. Jenze kdyz cely tym hraje hovno a chce se po nem aby se 175cm hral vepredu jako Koller, tak to pak je fakt tezke. Samozrejme, ze v tomhle je Robin uplne nekde jinde, ale prijde mi to zkratka jako nefer porovnani.

Reagovat
Swarley

jako ono je to celkové hodnocení jejich přínosů pro naši hru a právě v tuhle chvíli je Chicharitův přínos minimální...nedáváme balony za obranu, nemáme hráče ani s pořádným centrem...když se ti sejdou křídla Kagawa a Young, kraj obrany Smalling s tragickým centrem, tak na co nám pak je vůbec na hřišti? to měl od začátku zápasu radši nastoupit Welbeck...

a co se týče samotného individuálního výkonu, tak má probém s prvním dotykem, úplně šíleně tam zadrbal šanci nicneřešící střelou z 20ti metrů a to je tak zhruba všechno...nevím za co ho chválit...

jako já toho kluka mám rád, ale poslední dobou to není zdaleka ono a nehraje vůbec dobře...souvisí to samozřejmě s naší hrou, to jednoznačně, ale i tak toho předvádí žalostně málo...

Reagovat
Dawon

Tak bohuzel je to tak no, brejky nam moc nefungujou, kridla nam moc nefungujou a ani soupere neprehravame a nepereme to do vapna hlava nehlava a tim padem tak nejak ztraci vyuziti. Ale zase chapu, ze ho stavi, protoze je taky docela dulezite tu sestavu trosku tocit, kdyz hrajes treba 3 zapasy za tyden. Ja proste doufam, ze se ten tym trosku probere a hlavne, ze mu tam v brzke dobe zase neco spadne a vrati se mu sebevedomi. DNeska to slo videt, jak strasne potrebuje gol, kdyz obcas strilel fakt z naprosto nesmyslnych pozic.

Reagovat
Swarley

jako daleko větší průšvihy máme jinde v sestavě než v Chicharitovi, to by bylo zase nefér házet to celé na jeho hlavu...těch příležitostí si zahrát neměl tolik a jsem schopný tolerovat Carrickovu nerozehranost, tak by to tak asi mělo být i u Chicharita...

je fakt, že dneska bych se takhle asi mohl vyřádit na většině ze sestavy, ale prostě mi to přišlo dost slabé...navíc od hráče, který by naopak měl co nejvíc zářit, aby dostal více příležitostí...pokud beru v potaz, že se bavíme o tom jediném postu v 4-5-1, kde může on nastoupit, tak teď je před ním Robin, Danny a radši bych postavil i Kagawu na podhrota a vytáhl tam Wazzu...a až potom mi vychází varianta s Chicharitem na hrotu a Wazzou na AM...

za pár zápasů může být vše jinak...pokud budeme hrát zápasy jako proti Chelsea a podobně, tak samozřejmě své uplatnění najde mnohem lépe a budeme ho potřebovat...ale v současné situaci mu moc faktorů nenahrává...

Reagovat
Swarley

jsem to tam trošku domotal...on teď má šanci si zahrát, ale není to na základě jeho kvalitních výkonů...to pořadí pak patří k tomu, kdy počítám se zdravým Wazzou a Robinem...

Reagovat
vodka

příležitostí měl docela dost a proti loňsku je prostě slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek je nejplatnější když obléháme vápno a sme schopní do něho posílat centr za centrem. Když nemáme tlak, tak je prakticky zbytečný. Ani ty brejky moc nedává, páč mu to nikdo nesklepne, nenarazí. A on sám hlavičku nevyhraje.

Reagovat
Swarley

právě to mě na tom mrzí...dřív mi přišel mnohem pohyblivější, neustále se snažil najít si prostor mezi obránci, v náběhu, ve vápně na centr...nic si nekomplikoval, rychle dával balon od nohy a zase byl v pohybu někam dál...

to, že nezvládá nakopávané balony, nerozdává to jako Robin, ok...ale on už ani nepředvádí své přednosti, ve kterých byl skvělý...teď se tam staticky pohybuje jako ostatní a možná i kdyby se pohyboval, tak tam ten balon nemá od koho dostat no...to je ta jeho závislost na naší hře, ale pak je špatně i když to málo balonů co na nohu dostane, tak většinou pokazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

si mám vybrat na co to je nebo to je na všechno?

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim so vsetkym ale stale dostavas len palce hore, tak aby si si nenamyslal no

Reagovat
Swarley

tak většinou to není nic světoborného a vidíme to všichni, jen se potřebuju vykecat

Reagovat
Pigeon

V souhrnu se řeší jen United...žádné City...United je prostě fenomén

Reagovat
placa

tak pokud se radujete z tohodle, pak vás United nikdy nezklamou, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteri

Reagovat
mithro

tak tak, honime ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

spíš k zamyšlení, když jste pro ostatní víc nechutnější než ropný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli lidi víc nenávidí úspěch a nebo peníze, je konečně odpovězena.

Reagovat
smazaný uživatel

jedny nenavidia cudzi uspech a druhi cudzie peniaze (resp.zavidia), kazdy sa v tom dokaze najst ak chce

Reagovat
kiwwi

uspesnym sa to stava, s tym sme zmiereni

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen některým úspěšným

Reagovat
Counter

Hezky MU, Liverpool rázem na dostřel

Reagovat
smazaný uživatel

Náš nejhorší výkon doma letos. Každopádně vedeme ligu a jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Náš nejhorší výkon doma letos. Každopádně vedeme ligu a jen tak dál

Reagovat
madridcan

100 pre remizu Chelsea s Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

nn, Chelsea do toho, Liverpool potřebuje trošku spadnout.

Reagovat
soukup

CFC pěkně rupnout

Reagovat
madridcan

Jak ste sa vsetci na mna reagujuci krasne nezhodli

Reagovat
Counter

taky mě to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jsem nečetl to „remízu“, nechápal jsem ty palce.

( )

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre kebab a aj ostatných hráčov Magpies a ich odovzdanie 3 bodov zajtra.

Reagovat
stas87

dürüm mam radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jednom United umí z takovou nechutnou hrou vyhrávat tak často zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
Zdechlina

Divíš se? Sami to jsou nechuťáci...

Reagovat
Tomekcz

treba City dneska to stejny

Reagovat
fenixLFC

city super valcovali

Reagovat
smazaný uživatel

hrali dobre, ten nad tebou je pravdepodobne retardovany

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

tieto posledne dve vitazstva vonku boli velmi dolezite pre nas..ci uz z pohladu psychiky ale aj tabulky. Dufam,ze hracom dodali vela sebavedomia,boli to tazke zapasy.Najprv otocit z 2-0 a dnes ubojovat tazky zapas s Norwichom. Vykon to bol slaby,ale 3body su strasne dolezite.

Dnes sa mi pacil Young.Celkovo jeho forma ide hore a pyta si druhu sancu na presadenie.

Dufam,ze to doma neposereme so Spurs co sme teraz ziskali.

Reagovat
kiwwi

mne vlastne nevysiel tiket

Reagovat
madridcan

velmi vela by si uz chcel

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

To je bozi trest za to, ze sazis proti svym

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuj v tom

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Dobře ti tak, to jsou nápady sázet proti vlastnímu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct k tomu Fulhamu, no...

Jako je mi jasný že někteří byli unavený, ale kurva, na to se to dneska svádět nedá. Jasný, Karagounis ve svym věku asi těžko podá nějakej výkon ve dvou zápasech za sebou, ale únavou to dneska ani náhodou nebylo.

Velkou část viny v tom bezpohlavnim nic, co dneska Fulham předvedl, má samozřejmě i René. Celá dnešní taktika byla postavená na tom, že si stopeři párkrát se střeďákama vyměnili balon a pak ho nakopli, většinou uplně nepřesně, na osamocenýho Rodallegu, nebo teda spíš prostě naslepo na půlku Hullu. Jediná věc, kterou s tim René dokázal udělat, že tam k Hugovi poslal Benta. Nebyla tam vidět žádnej náznak přechodový fáze, nic.

Bejt já dneska na stadioně, tak mi normálně cukaj nohy, abych se ve třicátý minutě nerozeběhl a nešel něčim přetáhnout ty vocase, v čele se zrzavým neštěstím(s kapitánskou páskou!!!!!), když do tý doby snad nedali jedinou přihrávku dopředu a všechno dávaj hnedka zpátky, aniž by kolem nich někdo byl.

Když se tohle zkombinuje ještě s naprostym nezájmem, laxností a dřeváckostí většiny hráčů, vznikne z toho 6:0 od nováčka.

Reagovat
soukup

už aby Fulham spadl a postavil to znova s nějakou koncepcí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Oči snad nepotřebuje. Chytá rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Oh ja som myslel, že brankár potrebuje vidieť, ale tak keď mu stačia ruky tak okay

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou výsledky zase

Reagovat
13

Komu dát pásku? Negredo, Suaréz a nebo Rooney?

[reagovat]

[reagovat]

13

28.12.2013 11:05

Rooney nebo YaYa? Dal bych jí Negredovi, ale nemam ho (hraje mi tam místo něj Lukaku).

Reagovat
Pigeon

zrovna dnes večer plánuju čumět na Rush

Reagovat
Whitemedia

To už je někde dobrá verze ?

Reagovat
smazaný uživatel

dvd rip zatiaľ iba, čo som pozeral. Ale v januari vychádza Blu ray takže potom už bude lepšia kvalita

Reagovat
Whitemedia

díky v tom případě si počkám

Reagovat
Pigeon

to už se i dvdripy pohrdá?

Reagovat
Whitemedia

Ničím nepohrdám, já vždy čekám na to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

ak máš full hd telku tak ti je dvd rip na nič.

Reagovat
Pigeon

já to sleduju na noťasu takže v pohodě. Jinak mi to trochu připomíná současný trend u filmů - na prvním místě je grafika, efekty, atd. a samotný příběh až v pozadí. Ale to mě jen tak napadlo. Jasné, že když máš telku jak kráva, tak dvdrip asi vypadá na hovno

Reagovat
Whitemedia

Příběh vždy na prvním místě

Reagovat
Pigeon

No u některých filmařů a novějších filmů o tom pochybuji. Nebo film mnohem dýl, jen aby se tam nacpaly efekty navíc

Reagovat
Whitemedia

Jo, to si mi připomněl Man of Steel, těch efektů tam bylo tolik, až to bylo hnusný ..

Reagovat
Darren Fletcher

jedine vec spojena s F1 co si v poslednych rokoch zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Darren Fletcher

nemyslel som len filmy ale vsetko s F1 dokopy nemam ju rad. no, este pit girls mozu byt

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč na stadionu při střídání fanoušci bučeli na Negreda?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá se někde stáhnout patch na FM14, se správnými logy týmů a obličeji? Jména se mi už tam povedlo nějak změnit. A ne, nehodlám si to koupit... Dík.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

A tenhle ročník nemá problémy s padáním, jako ten minulý??

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, já to teď nainstaloval.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

link, nebo něco takového by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
iamek

Kup si original. Nechapu, ze je problem dat 700kc, poslat si klic na ucet a do dvou hodin hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Dawon

Jedina hra, kterou si kupuju

Reagovat
Whitemedia

Takhle by to sestupové pásmo mohlo zůstat až do konce sezony

Reagovat
mul

ako nechybal by mi nikto z nich, ale prekaza mi Cardiff, takze radsej by som tam videl ich

Reagovat
madridcan

Crystal Palace miesto West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To už raději ten Cardiff než CP

Reagovat
PaulinhoTheGunner

A Cardiff místo Sunderlandu

Reagovat
madridcan

Cardiff mam rad, len nech pekne ostanu

Reagovat
smazaný uživatel

Koček by byla škoda.

Reagovat
Wat

Tak to určitě ne, minimálně Cardiff musí jít do pryč.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Kozák, Vydra, Čelůstka, všichni na lávce

Reagovat
Azza
Reagovat
smazaný uživatel

Výkon byl dnes špatnej, ale co se dalo čekat, když chybělo tolik hráčů nejvíc samozřejmě Rooney. Nejvíc se mi líbil zase De Gea, Young a Chicha. Chicharito mnoho balonů podržel a i vybojoval. Nechápu, co se vám na něm dnes nelíbilo. Byl tam úplně sám na to. Největší průser Giggs! Jinak mně se strašně líbí, jak tady hned každej brečí. Přitom polovina neviděla poslední dva zápasy. To, že jsme prohráli s Evertonem bylo pro všechny jen dobrý a zasloužený. Jinak jak tady polovina říkala, že na to De Gea nemá a odsuzovali ho, tak teď nás zachraňuje a vám všem pěkně zavřel hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Welbeck nejlepší!!

Reagovat
mithro

dufam, ze MOTD budu dnes dookola ukazovat Snodgrassov a teraz Mutchov dive

Reagovat
smazaný uživatel

celky z manzestru zase po haluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Moyesa

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

(dneska stejně jako proti Hullu výborná střídání, to je ještě potřeba vychválit)

Reagovat
Swarley

i když zase Kagawa na křídle

Reagovat
Swarley

ale zase koho jiného už tam chceš dávat

Reagovat
Pigeon

ZAHA!

Reagovat
Swarley

teď když si o tom tak sám se sebou povídám, on to ten chlap vůbec nemá jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt zaujimave, ze v tomto sa sprava presne ako Fergie a pritom dnes ho mohol krasne hodit na stred, alebo ked prisiel Welbz, tak som cakal, ze sa posunie do stredu a Welbz na kridlo, ale drzia ho stale na kraji a ani do defenzivy to nie je ziadny zazrak od Shinjiho, zaujimave no

Reagovat
Swarley

to je právě to, co pořád nechápu...navíc když pak jasně vidíš, že Moyes radši preferuje křídlo typu Valencia než typu Nani (nebo Zaha a proto možná nedostává tolik příležitostí)...

a potom nechá celej zápas po hřišti bloudit Kagawu na levé straně, který v podstatě vůbec nebrání, stahuje se do středu a ten kraj vůbec nehraje...nevim, tohle je prostě zvláštní a přitom kdy jindy než právě dnes by měl Kagawa hrát na AM?

Reagovat
Swarley

a navíc by dle mého byl i Giggs lepší na tom levém křídle...směrem dozadu to pořád zvládá a hlavně má luxusní centr, který by z tama využil mnohem lépe než z toho středu...mohl to dneska zkusit, byl bych na to zvědavej...Young vpravo, podhrot Kagawa a vlevo Giggs...

Reagovat
Dawon

Ja prave po ohlaseni sestavy doufal, ze giggs bude nalevo a kagawa pod hrotem...neverim proste tomu, ze by tam giggs zahral hur. Sice uz tu lajnu nebude tak brousit, ale jak rikas, dozadu to vzdycky odmaka a k tomu centru se taky umi dostat. Navic mu to podle me smerem dopredu paradne klape s Evrou kdyz uz se tam potkaji.

Reagovat
Swarley

tak tak, on by na tom křídle mohl v pohodě podržet balon, posunout to dál Evrovi dopředu, zakombinovat s Kagawou na středu...tam byla jedna akce a psal jsem to pod preview, kdy si Kagawa seběhl do středu, ťukl si to s Carrickem, z první to dal na Januzaje, ten mu to zase vrátil, ťukl si to s Clevem a krásně to v závěru přenesl na pravou stranu na Smallinga a ten dál na Younga...

jednoduché, na jeden dva doteky jenom kvůli tomu, že to Kagawa nedržel, dával to rychle od nohy, přesunul se a znova to dal někomu jinému...jednoduchý fotbal a zvlášť se to hodilo v té situaci, kdy vedeš venku 1:0 a potřebuješ jenom držet balon, nic jiného a zásadnějšího se nemuselo vymýšlet...místo toho to hrajeme jaksi na náhodu, nakopáváme to na malého Chicharita, jediný kdo se tam hýbe je Welbeck...Kagawa utopený na křídle, kde většinou dostane balon, nemá to komu dát a topí se tam v nekonečném vodění balonu a nebo lítá úplně bezpředmětně někde jinde po hřišti...

ale jak říkáš, dělal to Fergie a Moyes v tom pokračuje...proč to tak je, to nevím...stejnu záhadou je mi i to, jak pak může Kagawa z pozice falešného levého křídla za Japonsko zářit...asi budou hrát jiný systém, ale i tak to nemůže plně omluvit to, co 90% času předvádí na tom křídle u nás...to je fakt velice špatné a ještě jako bonus totálně hoří směrem dozadu a nechává tam Evru úplně samotného...a Evra když má den (a že ho dneska zase měl), tak směrem dozadu umí hořet taky famózně

Reagovat
smazaný uživatel

no co on mal dnes Giggsy za poziciu? to bola nejaka volna pozicia, neviem co si od toho slubovali, ale zjavne cez prestavku prisli na to, ze to nema dalej zmysel..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pozice "tady všude by hrál Rooney, kdyby neseděl doma na prdeli"

Reagovat
Swarley

to vůbec netuším...to byl chaos, ono se to tam jaksi prolínalo, chvilku se tam stáhl Kagawa, místama dokonce i Young...byl tam moment, kdy na podhrotu stál Young a na pravém křídle Clev...já nevím jestli to byl nějaký záměr nebo jestli hráči vymýšlí ten chaos mezi sebou...

pak ten střed je přetíženej, rychle se všechno valilo zpátky, nikdo nebránil na svých pozicích (protože na nich nikdo ani při útočení nebyl) a stopeři s Carrickem se z toho mohli zbláznit...

v druhé půlce se to už ustálilo, Moyes to dobře protočil a těch zmatků bylo daleko méně...

celkově se těžko hodnotí tyhle zápasy...hráči, na kterých jsme závislí jako Robin, Rooney jsou out, Carrick se vrací po zranění a v podstatě každej zápas hraje někdo jinej...před sezónou mi někdo psal, že Moyes bude mít problémy s točením sestavy a že má většinou své oblíbence, na kterých staví...no jenže to asi nečekal, že každý týden mu někdo z té sestavy vypadne a my jsme zatím neměli vůbec šanci zjistit, s kým dlouhodobě počítá do základu a s kým naopak vůbec...jasný je jen Rooney, Carrick a Robin, ale tak to není ani zdaleka překvapivé, ti by hráli základ pod kýmkoliv

Reagovat
Dawon

To je taky jeden z duvodu, proc dneska Evra tak horel. Kagawa proste neumi branit, a na kridle bohuzel neumi moc ani utocit A tim pak vznikaji docela zasadni komplikace s funkcnosti celeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela prace zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

som s nim celkom spokojny a bude to len lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

tak pri tvojich narokoch na United, kde si prajes Kucku, je to pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

stracame 7 bodov na City, ktore akoze valcuju ligu, to je vela? v LM sme presli suverenne skupinu, v poharoch tiez v pohode sme presli, je to fakt nejaka tragedia? skoda, tych zapasov doma, ktore sme prehrali, ale nie je to v polke sezony nic hrozne pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

To že hráte celú sezonu tragicky vám nevadí? Vaše najlepšie zápasy boli v LM proti Leverkusenu, čo je dosť málo. Vačšinou ani neviete ako vyhrávate...

Reagovat
smazaný uživatel

vykony by samozrejme mohli byt lepsie...neviem, ktore zapasy nevieme ako sme vyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezónu rozhodně ne. Zase sis vzal poslední zápas a vyprojektoval sis z něho obrázek posledních dvaceti let. V lize už sme odehráli dobré zápasy. A navíc se nikdo nemůže chlubit tím, že hraje nějak skvěle pořád. City je venku poloviční, Chelsea vyhrává ani neví jak, Tottenham darmo mluvit, a vy taky vždycky nepředvádíte úchvatný fotbal. Možná tak Arsenal má vyrovnanou formu.

Reagovat
mithro

ze vam to zato stoji sa o tomto s nimi natahovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Safe standing could make permanent return to Football League

http://www.theguardian.com/football/2013/dec/28/safe-standing-football-league-hillsborough?CMP=twt_gu

Snáď čo najskôr

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hezkejch 7 bodů za 4 hráče ve fantě(inc. kapitána), hádám že u ostatních to nebude o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra nejlepší. Ale fakt že se ve druhé půlce zlepšil, jak se před ním zavřela ta lochna.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Evra? to je co za stranku?

Reagovat
smazaný uživatel

odkud jsou ty čísla?

Reagovat
smazaný uživatel

Evrovo hodnotenie tak nejako zhodnocuje to, ako vážne sa dá brať whoscored.com.

Reagovat
C0br

co se týče hodnocení je whoscored naprosto k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Palace s Pulisom sice hraje v poslednej dobe futbal, ktory uz zdaleka nepripomina Hollowayov championshipovy prejav, ale aj tak by som rad, keby spadli. Ja toho chlapa neznasam, ordinuje svojim hracom prasackost, vsetky suboje dohravali za cenu zranenia supera, ci uz Jerome, Jedinak alebo Delaney. Neskutocni prasaci , Jerome na to paradoxne aj doplatil, takze tak im treba, kto inemu jamu kope, sam do nej pada.

Reagovat
Chazy

Pulis je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

ono, kvalitny manazer to je, ale zaroven xuj, ktoreho neznasam

Reagovat
Chazy

ok, to beru

Reagovat
Chazy

Ty červený dresy Bluebirds jsou fakt něco příšernýho

Reagovat
Wat

Parádní hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju Cardiff - Sunderland a teď se mě zdálo jako kdyby fans Cardiffu zpívali He scores goals milord http://www.youtube.com/watch?v=nHv7QUetj-Q

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore je v utoku tak marny, az mi ho je chudaka luto Eredivisie bol jeho strop

Reagovat
Chazy

Já to říkal no, když sem ho viděl za Hull.

Reagovat
Wat

Btw. Huddlestone dal góla, tak by mělo proběhnout stříhání vlasů, co?

Reagovat
I am Mancunian

Yung, ty mas premiovy ucet na titulkoch ?

Reagovat
3M

Edin Džekoooo

Reagovat
vladis271

s hentakou sračkou brať 3 body. Mufani pre vás je to dôvod k optimizmu, pretože to by nedokázal ani Feguson.

Rád by som, ale pochálôil Ruddyho pri tom góle. Veľa brankárov by to risklo,a "brala" penaltu a s tým súvisiacu redku. On sa stiahol, dostal gól, ale stále mali šancu, čo by pri redke nemali.

No a MUFC mi strašne začína pripomínať Chelsea. Hnus futbal a body, to im nemôže dlhodobo vydržať.

Reagovat
I am Mancunian

no uz to drzi 20 rokov podla vas, tak snad este par rokov to potiahneme

Reagovat
mithro

ja by som chce vidiet tu vasu nadheru, keby rodgers zarotoval 6-7 hracov zakladu.

Reagovat
mithro

a ost hrali druhy zapas v priebehu 48 hodin.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

To by musel ísť do základu Rossiter. A my máme úctu k ostatným fans a nechceme zahanbovať Barkleyho a Cleva

Síce dávať do jednej lajny Rossitera s Clevom je zahanbovanie Rossitera. Hm ťažká dilema.

Reagovat
mithro

Reagovat
Kenneth

Po tomhle kole už to může být jen o dva, nedivím se že vás to přivádí k zoufalství.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

A? v druhej polke sezóny ten odstup s našim a ich futbalom logicky opäť narastie.

Reagovat
mithro

logicky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
Kenneth

A proto se ted logicky snižuje.

Reagovat
vladis271

čítam to 3. krát, som najebaný, ale furt nvm, kde som vám nechal priestor k homerunu. A pritom tam asi bude,

Reagovat
smazaný uživatel

"som najebaný" 19:52

Reagovat
Whitemedia

no a co, že je v 19:52 najebaný, já taky a nevidím v tom čase žádný problém

Reagovat
smazaný uživatel

príde mi to skoro, ale keď ste alkoholici, tak dobre, no

Reagovat
Whitemedia

Jo, to já jsem, ale hlavně za to můžou svátky

Reagovat
smazaný uživatel

Sice bych se Vládíka nezastával, ale jako Reagoval bych stejně, ale v 5 je tma, tak deš pomalu do hospody, no a pak už se to veze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedvaý, čo budeš vypisovať keď my prípadne padneme na 5.-6. miesto

Reagovat
vladis271

si mal s Coenterom rande? Hlavne, že na FB si mi písal, že túto sezónu vidíš rovnako ako ja. Ak chceme pomýšľať na najvyššie priečky, tak tímy ako MU, Hull. Soton, či Newcastle nás nesmu zaujímať.

Reagovat
wild

daj este nieco

Reagovat
vladis271

Myslím... že vyhráte titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

žiješ ešte? Kamoš dostal 3 a pol roka za podkopnutie nohy, zranenie s trvalými náásledkami. Dúfam, že nedostanem doživotie za vraždu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

konecne nieco rozumne

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, my hráme síce lepšie, ale máme úzky káder, jedine, keby dobre posilníme a posily sú posilami okamžite ako Couts a Studge.....

Reagovat
I am Mancunian

+nemate vitaznu mentalitu ako my

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ešte

Reagovat
smazaný uživatel

*nemáme štastie ako vy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Nervozita stoupa a pulky se sviraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

Medel je vyzraty ako prasa, iny vazbic

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Tan.

Reagovat
smazaný uživatel

skor mi to pride ako Fright Night

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Borini has collapsed, and is being taken to the nearest hospita

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

OT: tak teď si toho kanadskýho gólmana povodil, luxus

Reagovat
wild

krasny blafak

Reagovat
Miguel19

Hrozný sněhulák..nic nechytil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Aldeano

Ukázkový Forsberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

Reagovat
iamek

Hmm Ceska dvacitka pekne

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa na zápas s Českom, bude to sranda

Reagovat
Tomekcz

dostanete 10:0

Reagovat
Swarley

u našich jsi optimista?

Reagovat
Chazy

Spíš fandí Slovensku

Reagovat
Swarley

kdo ví, jak se dívám na ten jeho výběr klubů, tak má vkus

Reagovat
Tomekcz

slovaky si v hokeji povodime vzdycky

Reagovat
Miguel19

Slováky si vodíme ve všem..

Reagovat
I am Mancunian

okrem futbalu, tam ste o triedu slabsi

Reagovat
Chazy

nn

Reagovat
I am Mancunian

myslim soccer

Reagovat
Chazy

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako meranie si pisulakov, ktory ho ma vacsi, pritom ho maju obaja mikroskopicky

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o pol triedy no

Reagovat
Ligter

OT: Tohle je skvělý, starý, ale teď jsem si na to zase vzpomněl: http://youtu.be/qIAyXnX589s

Reagovat
Ligter

bože, já to pošlu sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem s amerikou sme hrali dlhšie vyrovnanú partiu ako vy . Nebolo to tažké kedže u vás bolo v druhej minúte po zápase.

Reagovat
Kenneth

Koho zajímá s kým jste hráli jak dlouho vyrovnaně? Dostali jste na prdel a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral iba Réway?

Reagovat
smazaný uživatel

nie hral aj Sabol a zvyšných 19 hráčov ktorý podali kvalitný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

pastrnka aj vrana zatial dost slusne svedsko im velmi pomohlo...ten faksa je tam vlastne preco?uz tri roky pocuvam o nom aky je to talent a on bol proti amerike aj kanade jeden z najslabsich

Reagovat
smazaný uživatel

Pastra, Vrána No Faksa měl skvělej první rok v Kanadě + tenkrát juniorský MS, kam jel jako mladíček a hrál tam obstojně. Pak ale začal stagnovat a hraje tužku. Bola ho snad nějak zná, psal něco ve smyslu, že ho víc začali zajímat kamarádi než hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

*Pasta

Reagovat
stas87

takze tazi z jedneho turnaja ktory sa mu podaril a trener si to pamäta?to je smutne..ale tak to v mladeznickej repre obcas chodi

Reagovat
smazaný uživatel

Znám jiného borce z toho týmu, mám to od něj, stejně tak si skauti povídali.

Podpisový bonus není malý, člověk si to chce užít + slušná popularita v Kanadě, to udělá své. Vloni mu to hodně zkazilo zranění a letos je jeho tým v OHL opravdu mizerný. Snad přestoupí do lepšího.

Taky je v týmu vyróza a zrovna on je prý jedním z těch nemocných.

Reagovat
Whitemedia

Mino Raiola, Balotelliho agent: "Mario si v lednu přeje opustit Milán. V tuto chvíli nevíme, kam zamíří, zabýváme se různými možnostmi. Chelsea je jednou z možností, klub však nepředložil žádnou nabídku a nemohu komentovat, zda jsme byli v kontaktu."

To snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ki je hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS:

“Manchesteru United sa údajne podarilo kúpiť záložníka Athletica Madrid, Kokeho. Napriek protestom zo strany Diega Simeoneho, Athletico napokon súhlasilo z jeho predajom. Obchod by mal byť oficiálne potvrdený 1.januára pri otvorení prestupového okna.”

Reagovat
Chazy

Breaking news a za tím slovenskej text, to je super

Reagovat
stas87

si kiwwi zalozil straku a asi chce byt zaujimavy

Reagovat
Tomekcz

BREAKING NEWS: Liverpool skonci 7.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako nerealne ako to na čo reaguješ

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj? Ak španielske media tak to neber vážne. Dneska je v španielsku niečo ako 1. april...Min. rok písali, že Ronaldo prestúpi do Malagy a podobné bludy Jediná výnimka je ak ide o Marcu,, tej never celý rok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

dnes je v spanielsku obdoba 1. aprila ale mile

Reagovat
smazaný uživatel

"..podarilo kúpiť záložníka Athletica Madrid, Kokeho."

Proč je tam ta čárka?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jono.

Reagovat
fantomas

Nemusela by tam bejt.

Reagovat
Kenneth

Atletico Madrid se spojilo s Athleticem?

Reagovat
smazaný uživatel

Athletico

Reagovat
mithro

Tan

Reagovat
stas87

este jedno OT:

koho tipujete ako vitaza turne? moj favorit nema sancu jacobsen bude rad za prvu 20ku,snad to nevyhra gregor...prial by som to stochovi nech ma polsko po adamovi byt na koho hrde zasa

Reagovat
cristiano.K.

dneska jsem sledoval kvaldu do 60 skokana,pak jsem to přepnul na hokej. Ahonen

Reagovat
stas87

ten comeback sa mu prilis nevydaril zatial..co je s morgim?

Reagovat
cristiano.K.

když nakou dobu nic neděláš hele já to fakt nesleduju už nakou dobu, dokonce jsem byl v šoku,že ještě skáče. Táta říkal,že Ahonen skáče kolem 15. místo,což není špatný, jde mu prý o olympiádu a věřím,že tam do 10. místa bude. On se připravit umí.

Reagovat
božský John

Morgi si dal na drzku v Titise, v sobotu vyhral a v nedeli sebou svihnul

Ja doufam, ze nevyhraje Schlieri, rekl bych, ze velkou sanci ma Stoch a samozrejme fandim Simimu, kterej ma snad posledni sanci to vyhrat

Reagovat
stas87

na skoky nemam uz vobec ziadny cas ten ziobro zaziaril len v tom jednom zavode vsak? simi dojde na olympiadu a vyhra dve zlata ja s nim v soci teda ratam,na olympiadu sa vedel pripravit..deschwanden je teda uz teraz o dost lepsi?

Reagovat
božský John

Ja dneska kvaldu nevidel, ale Ziobro vypada dost slusne. Jednak se ten prvni zavod neposral a z prvniho mista skocil v druhym kole rekord mustku (ok, vyrovnal ho ) a druhej den skocil snad z jedenactyho mista na treti. Zatim se jevi dost slusne ...

Simi se soustredi urcite na Turne, z olympiady ma 4 zlaty, ta ho podle me moc netankuje

A Deschwanden je zatim takovej necitelnej. Muze bejt patnactej nebo petactyricatej, neni ani nijak vyjimecnej, aby z nej byl skokan urovne treba Kuettela....zatim urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

schmitt..a lol zajtra pekny suboj

Reagovat
vitasrp

Mufani, kdo z vás četl tu autobiografii Fergusona?

Já se blížím k polovině a musím říct, že je to vážně fantastický čtení..

Reagovat
wild

som na 140 strane..je to fakt skvele

Reagovat
vitasrp

Mně se hrozně líbí, jak tam popisuje ty konkrétní situace s hráčema - Beckham, Keane, Ferdinand a pak i Van Nistelrooy..

Občas mě docela zarazilo, co si ty hráči pod dojmem toho, že jsou hvězdy, bez kterých se klub neobejde, vlastně dovolili. Ale Ferguson byl úžasnej v tom, že si na hlavu prostě srát nenechal a vždycky vycítil ten moment, kdy toho hráče musel vykopat. Žádný ústupky, žádný druhý šance, prostě jdeš..

Reagovat
mithro

ale zas nesmies verit uplne vsetkemu, co sa tam pise

Reagovat
božský John

Ja tu knizku dostal k vanocum, v anglictine (teda nevim, zda je to vubec prelozene do cestiny) a jak to tak tady ctu, tak se do ni asi co nevidet pustim

Reagovat
wild

zatial neni

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi do mesiaca prelozi, alebo prospero

Reagovat
soukup

akorát jeden to dá do slovenštiny a druhej do hanáčtiny

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ale to je len jedna strana mince, tvrdenie svojej pravdy, co tak dat priestor aj tym vysackovanym hracom? ma niekedy fascinuje, aky kult osobnosti u niektorych fanusikov dokaze ovplyvnit vlastny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad Beckhamov pohlad mas v jeho knizke, ked si cital..

Reagovat
smazaný uživatel

necital, ale urcite sa do toho pustim, ak to bude prelozene, anglictinu si az tak netrufam

Reagovat
smazaný uživatel

teda myslim to tak, ze treba si precitat aj Beckhamovu knihu, Tak to vidim ja, tam on tiez dost detailne opisuje dost veci

Reagovat
smazaný uživatel

no a pochybujem za sa zhoduju mna by konkretne zaujimalo aj ako to bolo so Stamom

Reagovat
smazaný uživatel

ke Stamovi se tam vyjadruje dobre, jeho prodej oznacuje jako jednu ze svych nejvetsich chyb. A rika, ze ho prodali hlavne proto, ze neverili, ze se po zraneni dostane na tu uroven. Samo na koberecek kvuli te knize si ho pozvali, ale prej zadnej velkej kartac nedostal. Ale jak pises, je to jeden uhel pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si spominam, tak ho vyhnali bratia Nevillovci, aspon , podla jeho zalobnych slov, viem len, ze ten vyhadzov niesol Stam so zahorklostou.

Reagovat
wild

mna zaujala ta situacia Ronaldo vs Rooney po MS 2006,kedy prave Rooney od ktoreho by som to necakal to vsetko urovnal

Reagovat
smazaný uživatel

ale doteraz si pametam taky velky titulok, ze Rooney zakope s Ronaldom vojnovu sekeru...do Ronaldovej hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Rooney je charakter a Ronaldo egocentrik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uhol pohladu, mozno je to naopak

Reagovat
Trand

Ahoj, hele můžu mít dotaz ohledně lístků na Arsenal?

Reagovat
vitasrp

Určitě můžeš, hoď mi ten dotaz sem do zpráv..

Reagovat
Trand

Ajo, já na tu funkci zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by ste mi mohli odpovedať na môj dotaz dole. Lebo mne sa nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to teda precetl cele a fakt paradni cteni.

Reagovat
kiwwi

dostal som to na vianoce, cize ked sa uz konecne prestane pit, tak sa do toho pusim...dufam ze uz v Januari

Reagovat
Dawon

Chystam se na to v nasledujicich dnech, dostal jsem na vanoce jeste tohle http://www.amazon.co.uk/The-Promised-Land-Manchester-Historic/dp/1909715050 a taky se mi to zatim hodne libi Naprosto detailni prevypraveni te sezony z takoveho netradicniho pohledu

Reagovat
mithro

Vincent Tan booed Cardiff players after final whistle https://vine.co/v/h9xK3xTuVEL

som zvedavy, kto tam pojde robit trenera.

Reagovat
Bayern +

Mackems geniálne, záver som si poriadne užil, remízka ideálna a Poyet je mega sympaťák!

Reagovat
smazaný uživatel

len nech nepocujem jeho hlas, ci co to z neho ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United spat v boji o titul? Fanusikovia United maju halucinacie. City vas da o 15 bodov tento rok. Nemozete sa zmierit s tym, ze uz nie ste v meste panmi. A to uz radsej pomlcim o tom , ze buduci rok ani ligu majstrov hrat nebudete. Vela stastia v europskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa neozyvaj a chod fandiť klubom ako PSG či City bodaj by ich bolo čo najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandis ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Skús kliknúť na profil a uvidíš že United a potom mi povedz že sa bojím konkurencie

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu, Ruzomberku, Laziu a Schalke, ma to tam popisane

Reagovat
cristiano.K.

já jsem fakt sázkařskej exemplář. Vsadit čtyři zápasy under 1,5 a netrefit ani jeden je fakt na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

příště mi řekni co sázíš...já si dám přesnej opak

Reagovat
Bayern +

OT: Keďže dolná polovica PL tabuľky má po dnešku odohratú presnú polovicu z tejto sezóny a bodové rozdiely v nej sú minimálne, pýtam sa, koho by ste si najviac priali, aby PL opustil???

Za mňa 20. Cardiff, 19. Fulham jednoznačne, 18. pôvodne CP, ale kvôli Tonymu proste nemôžem, to samé SAFC kvôli obľúbenosti, tak píšem WBA.

Reagovat
soukup

přání je Cardiff, Fulham, Hull

Reagovat
nani92

Cardiff, C.Palace, Chelsea

Reagovat
fantomas

Uplně klidně bych skous současnou trojici, případně za WHU Pulise..

Reagovat
Counter

Stoke, Fulham, Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si Sunderland, Crystal Palace a Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Palace, Cardiff....najväcsie sklamanie sezony pre mna zatial Swansea

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Cokoliv z WHU, Fulham, Cardiff, WBA.

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ najlepší, WHU nechajme bokom a trojica to bude ideálna.

Reagovat
Chazy

Máš to mít.

Reagovat
Chazy

LOL, není tohle náhodou ta nepražanská krávovina, o který sme se tu dohadovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e, to je niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, alebo možno ani nie.

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Vážně myšlenej dotaz

Reagovat
Counter

Není to to samé v pravém slova smyslu. Tady je použitá druhá osoba, zatímco v případě těch šíleností je to ryze infinitiv + první osoba. Máš to mít je zažité, bezproblémové. Udělat to udělám ti bude pořád znít blbě

Reagovat
nemamvasrad

Když si to prohodíš, tak ti vznikne "mít to máš" a to odpovídá. Podle mě se to zažilo v tomhle tvaru, protože tam nejsou dvě téčka po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál by bol Chelsea, Stoke a City, ale to mi asi nevyjde. Rád by som trojku Crystal Palace, Fulham a aj ten Cardiff. CP sú brutálne nudný a pre mňa ničím nezaujímavý tím, Fulham je tragikomediálny a hoci ich mám rád, nič iné im priať nemôžem, navyše si tam naťahali takú špinu, že tak im treba a Cardiff mi bol sympatický už len preto, že je to velšský tím a priviedli zaujímavé posily, ale ten Tan mi to proste celé znechutil.

Reagovat
Chazy

Dyť tam byl Tan už před sezonou, to ti je neznechutil tím, že jim změnil logo na draka?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi ich znechutil už pred 2 rokmi, na tom som sa len smial. Znechutil mi ho samozrejme tou aférou s Mackayom.

Reagovat
Chazy

No, mně právě tím je znechutil. Jako docela jasně to ukázalo, co je to za retarda. Ale zas nebejt jeho, tak je v PL nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vlastne ani za WHU by som slzu nevyronil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

S Crystal Palace a Fulhamom sa presne zhodneme a do tretice si ten srandaklub z Walesu môžeme pripísať úplne s prehľadom. Taktiež dobrá trojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff, Fulham a nevím no, nejspíš WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

CP, Cardiff a ManUtd.. jenom škoda že Cardiff se asi stejně nějak udrží

Reagovat
Error

Trojice, která mě zatím letos baví nejméně - Fulham, Stoke, Cardiff.

Reagovat
smazaný uživatel

cardiff, stoke, hull/palace

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli předváděné hře WHU a Fulham, kvůli sympatiím Stoke. Jinak by mi nejspíš nechyběl Crystal Palace a ani Cardiff, ale ten se mi třeba dnes hodně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

jo Sunderland vyrovnal Jsem odcházel v 80. minutě..

Reagovat
Trand

Cardiff, Crystal Palace, Swansea.

Reagovat
Zaschrona

Villa, West Ham, Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

aj to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

Prial by som si WHU, Villa, Hull.

Realne to vidim ale na SAFC, WHU, Cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
tomasinho

Crystal Palace, Cardiff, Sunderland.

Reagovat
Manik...

Stoke, CP, Cardiff

Reagovat
penepi

Crystal Palace a WBA. Iba tieto dva tímy by mi nechýbali, tretieho fakt neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ti sem napsal Fulham, ale furt mám naději že to René přes zimu prohází, v kádru se protočí 20 hráčů a FFC skončí na hezkym 15. místě s hezkym fotbalem.

Reagovat
Robochelsea

Fulham, CP, Spurs

Reagovat
Liquid

Aston Villa, WBA, Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff, Fulham, Sunderland

Reagovat
kiwwi

nechybali by mi Norwich, Cardiff, Stoke a Crystal Palace...realisticky Cardiff, CP a Sunderland

Reagovat
havrys99

Fulham, Crystal Palace + Stoke v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Dajú sa vám otvoriť správy na EF?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

dá sa ti normálne otvoriť prijatá správa? mne ju to ako keby len označilo. ona tak zozelená, ale otvoriť sa nedá.

Reagovat
Trand

Taky ano, vidím tam svou jednu odeslanou a žádnou doručenou, protože mi ještě nikdo nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím prijaté správy, no.

Reagovat
Trand

Už jich mám 5.

Reagovat
smazaný uživatel

pozér. Ja len 4.

Reagovat
Error

Vypni DiscussCleaner.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho rovno odinštalujem. Ono, aj tak som vždy tie krlešoviny čítal, akurát som kvôli nim musel kliknúť na to, aby sa mi ukázali.

Reagovat
Error

Taky to občas dělám a rád bych se toho zlozvyku zbavil, protože pak akorát končím s citronem v ruce. A zase nečekám, že by mi tady někdo v následujících pěti letech napsal.

Reagovat
Counter

Nevím, jaký používáš prohlížeč. Já ve Firefoxu to mám strašně jednoduché v přepínání, stačí mi kliknout na ikonku GreaseMonkey. Takže když výjimečně je nutné zaběhnout do zpráv, tak si skripty dočasně vypnu, a jinak tuhle funkci stejně nepotřebuju.

Reagovat
Error

*nebo nějaký jiný doplněk. U mě to způsobval právě tenhle. Akorát se pak nedívej do diskuze dřív, než ho zase zapneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš chceš jen dělat frajera, že máš zprávu co...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde se dneska bude řešit enejčel?

Reagovat
nani92

v krčme

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se řeší méně důležité věci.

Reagovat
kiwwi

tak sa riesi svetovy mier a podobne temy

Reagovat
kiwwi

*tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, takze zitra jestli nevyhrajem, tak LM utika... O jakym zbaveni se tlaku to ten Jags dneska povidal...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kenneth

Nebyl dve kola zpatky Everton jeden z adeptu na LM?

Reagovat
papos182

*na titul

Reagovat
Zaschrona

to je porad

Reagovat
Swarley

a jenom taková poznámečka k výkonu Evry a to hodnocení jak jsme se chlámali, tak hádejte kdo dostal ve fantě 3 body bonus v našem zápase? docela nechápu, mají to někdy udělané zvláštně

Reagovat
Whitemedia

Má tu někdo zkušenosti s vycestováním do Anglie za prací? Já jen, jestli je to lepší shánět přes nějaké agentury, které si za to samozřejmě něco naúčtují, nebo tam vyjet na vlastní pěst

Reagovat
LFC & STEVEN 8

já jel na vlastní pěst a práci jsem měl po nějakých 10ti hodinách strávených v uk ale záleží kam se chceš vydat a co tam chceš dělat pokud chceš napíšu i podrobnosti

Reagovat
Chazy

Fantomasu... tak už mám taky 5 asistencí v zápase + mi tam padla ta desítka + zas mi hráč odmít dát 6 gólů, i když měl 5 už někdy v 55. minutě

http://img707.imageshack.us/img707/2029/zfcj.jpg

Reagovat
Swarley

heh, chudák Norwich...a to ani nehrál Suaréz...

Reagovat
Chazy

Tak tomu táhne na 50 a dělá řadovýho trenéra v Independiente

Reagovat
Swarley

já to stejně nechápu, já vždy max vydržel u těchto her nebo u FIFY odehrát tak 3 sezóny max...pak už mě to tak nějak za ten tým přestalo bavit...nebo ani ne za ten tým, ale právě to přeskládání a že někteří z těch hráčů končí kariéry, že Del Piero řádí za Chelsea a tak

Reagovat
Chazy

Vidíš, podle mě je to to nejlepší. Já se do tří let zbavím reálnejch hráčů a snažím se tam něco tvořit. Jak zmizí ti praví a začne éra generovanejch, tak to začíná bejt nejzábavnější

Reagovat
Swarley

to jo, pak už ta éra generovanejch může být v pohodě a už si to fakt skládáš jak chceš a je to jedno...ale to nějakej ten rok trvá

Reagovat
Chazy

No, já sem vyhrál hned první rok s LFC titul, nějakým zázrakem se mi povedlo koupit Aguera, protože se mu v City nedařilo a tak ho znechutili, že mi přistoupil na fajn plat. Získal sem ještě Pastoreho, zbavil se Suareze, abych si to moh dovolit, vyhrál druhej titul, pak se zbavil prakticky všech mimo ty dvě superhvězdy a Reinu, no a začal posbírávat ty první generovaný supertalenty, takže sem měl věkovej průměr tak 20 let, za dva roky sem zas začal vyhrávat tituly a už sem si tam skládal vlastní tým..

Reagovat
Swarley

novodobej SAF, ale teda v pěkně blbě vybraným týmu

Reagovat
Chazy

SAFa sem dávno trumfnul a MU teď vede Ole. Man City Kompany, Chelsea Darren Ferguson a Arsenal Viljornur Davidsen.

Reagovat
Swarley

no počítám s tím, že Ole asi nic moc, když si ligu vodí takhle Liverpool

ale Kompas v City, to si docela i dovedu představit, že bude dobrej manažer

Reagovat
Chazy

Ole je v tom nevinně, 17 let jste čekali na titul, když vás ved Paul Clement, pak ho vyhrál a za dva roky ste ho vyhodili. Ole jde zachránit. A já vyhrál 6 LM v řadě, tak co s tím no.

Reagovat
Swarley

jo a čekuj kilometry, stopeři ti to flákají...

Reagovat
Chazy

Hlavně je tam celkově hrozně málo přihrávek, všechno se cpalo hned do vápna

Reagovat
Swarley

pravda, dva ze zálohy 16 nahrávek, to teda není moc

Reagovat
Chazy

Jo, já to tak jako dost hraju, prostě ty křídla spíš potáhnou míč a střílej/centrujou, stahujou se do vápna, já právě to šmrdlání a krátký přihrávky rád nemám ani ve FM, ale tohle je trochu moc no..

Reagovat
Swarley

tak to já měl vždy tendenci všechno fotbalového hrát jako Barcelona...vysoký držení míče, samá nahrávečka...

Reagovat
Chazy

Já mám v tomhle FM rád to, když se neustále pokouším soupeři odezvdat míč... buď tak, že si ho rozehrajou po inkasování, nebo po nepovedený střele. Ani mi tak nejde o to, abych dominoval v držení balonu, furt je atakovat, získávat míče a automaticky přecházet do protiútoků, ty provádět ve velký rychlosti. Je to sranda, většinu soupeřů fakt unavím.

Reagovat
Swarley

to se nedivím, hlavně spíš vydeptáš...to je taktika, kterou měli hrát Elitáři a my místo toho hráli totální hax

Reagovat
Chazy

Elitáři nevyšli no, špatně sem to uplácal. Kdybysme si stanovili hned mě jako GK a tak se učili, tak je to o něčem jiným.

Reagovat
Swarley

já myslím, že vyšli parádně...možná ani ne tak úplně haxově, kdy to teda mohlo být ještě o krapet lepší, ale aspoň byla sranda

Reagovat
Chazy

Jo, sranda to byla velkolepá, na tu zimu se to hodilo, když se člověku nikam nechce

Reagovat
Swarley

je to tak, sedlo to do dobrýho období a sešla se dobrá sestava

Reagovat
fantomas

Reagovat
penepi

2035

Reagovat
Chazy

Ty mi vůbec nelez na oči fantasy flákači.

Reagovat
penepi

Chodia mi nejaké maily.

Aj sa ospravedlňujem, ale nejak sa vtedy tuším posúval draft, ja som nemal šancu tu byť a už som rezignoval. Aj škoda, lebo prvotne som sa chcel tomu fakt venovať, aspoň by som tak začal aj samotnú NFL trošku sledovať.

Reagovat
Chazy

Já ti psal snad jen jeden, když sem ti chtěl říct, že jsi píča a nasral si mě.

Co se týče NFL, tak zejtra na Sport1/2, nejsem si jistej, vysílaj zápasy od 19:00, 22:15 a 02:30... Všechny budou zajímavý, můžeš se na ně podívat, my tady máme diskuzi, no a kdyby tě to chytlo, můžem se příští rok zas pobavit. S tím draftem to byla škoda, byla to trochu i moje chyba.

Reagovat
fantomas

To s těma šesti gólama musí bejt nákej bug no, mně se to asi taky nikdy nepovedlo.

Reagovat
Chazy

Bug to není, na fóru jsem to viděl u někoho, snad i víc jak 6. Debilita.

Reagovat
fantomas

Nesmyslllllllllllllllll

Reagovat
Chazy

Bylo to myslím v český lize, kde někdo postavil fakt tým evropskýho formátu a byl schopnej vyhrát LM. Pak tam rozmetal soupeře takovým stylem, že to holt šlo. Tady měl Caicedo taky šance, jen to tam nepadlo no.

BTW přestavba vyšla dobře, i když je to trochu jiný jak dřív. Hlavně ten střed, dřív jsem tam měl vždycky nějakýho ohromnýho kreativce s citem ve středu pole na AMF, kterej posílal super přihrávky za obranu. Teď tam mám daleko víc fyzicky vybavenýho hráče, kterej radši udělá jednu dvě kličky a tím si vytvoří prostor na snažší přihrávku a kompenzuje tak slabší kreativitu. Ve výsledku je pak ta hra daleko rychlejší, ani jsem to tak neplánoval

Reagovat
fantomas

Já taky prodělal v Bayernu evoluci, dřív sem vedle stálice defenzivně laděnýho DLP stavěl Ball winning midfieldera, teď to hraju normálně s CM (support), ofenzivnějc. A přineslo mi to tři finále evropských pohárů v řadě no, historickej úspěch. Jen je hustý, že první dvě (LM) sem vyhrál, zatimco v EL sem prohrál se Sotonem.. :)) ale taky sem letos měl nejhorší, resp. nejmladší kádr, a to už je co říct. Obvykle to držim v průměru kolem 23 let.

Reagovat
Chazy

To je stejně šíleně málo. Mám to podobný. Ale je to sranda no, nikdy sem ve FM nehrál až takhle dlouho. Mít prostě dvě generace, chtít po nich podobnej fotbal, ale stejně je to různý podle jejich dispozic. Super fakt.

Reagovat
fantomas

Je no, ale mě by to jinak nebavilo asi.

Reagovat
Error

Ty seš jak Benítez, ten taky nestřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace neumi nic vic nez beton, ten tym nema PL co dat.

Reagovat
Swarley

ale má, 3 body od nich chceme !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysiel tiket? Treba pozriet aj zapas obcas, nielen vysledok, nez sem napises kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel jsem vsazeno a zapas jsem videl cca od srazky harta. Polocas byl sice 0:0 ale byla jen otazka casu kdy tam city neco padne, hralo se na jednu branu, pak to tam padlo a bylo hotovo. Koukni kolik dali golu, jakej fotbal hrajou a jaky maji hrace a pak reaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, hlavne ze hostia mali viac goloviek, taky futbal na jednu branu sa hral Eagles dnes hrali velmi dobre, az na tie prasarny, a dufam si nechces porovnavat nizkorozpoctovy Crystal Palace s najdrahsim muzstvom na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi koukal na jiny zapas, Neprehrajou nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Přitom pod Hollowayem měli tu mezihru celkem pohlednou. Pulis je ale holt zlo no.

Reagovat
Chazy

Seš slepej omg? :(

Reagovat
fantomas

Co zas?

Reagovat
Chazy

Vlákno vejš :(((((

Reagovat
dantetomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis je king.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Francouzský útočník Nicolas Anelka z West Bromwiche slavil svůj první gól do sítě West Hamu v dnešním ligovém utkání gestem, jež je považováno za "obrácený nacistický pozdrav". Případem, jenž vzbudil hodně pozornosti především v Anelkově vlasti, se bude zabývat i anglická Fotbalová asociace. Kontroverzní gesto, při němž jedna natažená paže míří směrem k zemi a druhá se jí křížem přes prsa dotýká na rameně, je ve Francii známo jako "Quenelle". Začal ho užívat komik Dieudonné M'bala M'bala, jenž je znám svými antisemitskými názory.

...a řešil se už Gervinho?

Reagovat
smazaný uživatel

on je ina rasa

Reagovat
smazaný uživatel

http://u-stream.me/bbc-1.html

Pro všechny, kteří chtějí jít do MOTD

Reagovat
Swarley

kdy to začíná? tam je zase nějakej kriket nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Právě za 2. minutky

Reagovat
Swarley

dvě minutky odkdy?

Reagovat
nani92

konečne užitočný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

OT: Fifa 14, aj vám dáva rozhodca za úplne každý zákrok červenú? To čo je za pičovinu?

Reagovat
nani92

ani nie,možno len tie fauly často pískajú..a milimetrové ofsajdy ktoré sa púšťajú

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda ešte horšie ako na 13?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, našel jsem ještě lepší link

http://lag10.com/channel10

Mrkejte na to, to je skoro HD

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

ta tyčka teď přesně tak to přece zkoušel proti nám

Reagovat
Swarley

jenom že jsme to tam tuším řešili spolu

Reagovat
vodka

hlavně to bránění FFC je brutální trága...

Reagovat
Swarley

jn, ten druhej gól mluvil za vše...kužely...

Reagovat
vodka

no a mám po MOTD, u nás tak fouká, že mi to asi odkloňuje signál

Reagovat
Swarley

to by ti měl právě přivát lepší signál, ne?

Reagovat
tomasinho

Tak koukám, že Válec se konečně proválcoval až do čela. Jen škoda, že i díky výhře s náma. Ale co, do nového roku půjde na čele a už tam zůstane do konce sezony.

Reagovat
Swarley

ale ten jeho květák mi bude chybět, má to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

hm,, sak ti hraci Fulhamu na to srali vylozene

Reagovat
nani92

ale úplne,ked už bolo 4-0 tak budiš..ale oni odzačiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Haaa, koukám že v MOTD teď jede Fulham. Prdel, co?

Reagovat
nani92

dnes si mohol ten gol streliť fakt každý

Reagovat
smazaný uživatel

Co je MOTD?

Reagovat
Trand

Match of the Day, sestřih všech PL zápasů od BBC+studio s hosty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Match of the day..zostrih + študio dnesných PL zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno, akorát na PL.

Reagovat
Swarley

když se teď tak dívám na toho Huddlestona...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huddlestone a Kucka a sme zahojeni

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

ale jo pořád, nemůžu za to, že každý CM ve formě si dovedu u nás představit

Reagovat
kiwwi

ja mam zas pocit, za uz nas by sa na CM skurvil aj Xavi so Xabim Alonsom a hrali by kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to psal snad loni v zimě nebo v létě, že bych ho na rotaci klidně bral k nám, že by byl víc platnej, než takovej Lucas. A sklidil jsem jen negativní reakce.

Reagovat
dantetomas

suhlasim... nie je to hrac, ktory by nam vytrhol trn z paty, ale... i ked ako Lucas by bol platnejsi aj dopravny kuzel...

Reagovat
cristiano.K.

co je horší než Lucas? kdybych si měl vybrat mezi Hudlem a Lucasem, tak je jasný koho vemu,ale prostě to není hráč,který by to významně pozvedl

Reagovat
Trand

Danny se toho nebojí.

Reagovat
dantetomas

Pre Huddlestona skoda, ze zabil tolke roky v kurine..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas on hrál ke konci angažmá u Spurs docela ****, to zase jo.

Reagovat
smazaný uživatel

och kurva, Hart to dobre schytal

Reagovat
Swarley

Fernandinho luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa, pri troche stastia mohli Palace brat bod teda

Reagovat
dantetomas

Jenom 1:0 vyhrál Manchester City nad Crystalem Palace, podle domácího manažera Manuela Pellegriniho se pod to podepsala především taktika londýnského klubu. "Hrát chtěl jenom jeden tým, ten druhý se rozhodl stát před vlastní brankou. Nebyli jsme nejčerstvější k tomu, abychom díky pohybu mohli přehrát deset soupeřových hráčů v pokutovém území," hodnotil chilský kormidelník.

zapas som nevidel, mohol by mi tak niekto povedat, ci to BBC zasa raz tak debilne zostrihala alebo bol Pellegrini naslopany ci na inom zapase? dikes

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co som teraz videl mohli kludne brat bod

Reagovat
Bazingaaa

Taky by mě to zajímalo

Reagovat
Bazingaaa

Podle statistiky : Manchester City 23(4) - 9(4) Crystal Palace co se týká střel, držení míče měli City 77%.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini se musí brát s rezervou, ale co sem četl dneska, tak prý to byla nuda a hrálo se jen na jednu branku.

Reagovat
nani92

no,ale na tú City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opticky tlak City bol obrovsky 73% drzanie lopty, ale strely na branu i mimo nej celkom vyrovnane, hlavne eagles vyborne branili a vyrazali do nebezpecnych protiutokov, kde hrozili neprijemnymi strelami zo strednych vzdialenosti a slusnymi golovkami zo standardiek, mna mile prekvapili, hrali rozumne

Reagovat
mithro

palace slusny zapas, ten bod pokojne mohli brat

Reagovat
mithro

Pulis

Reagovat
Swarley

+ bez těch brýlí a čepice vypadá jako úplně jinej člověk

Reagovat
nani92

ženy čo sa aspoň trocha vyznajú do futbalu sú tak sexi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
nani92

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Moje mladá. Občas toho ví víc než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Dzeko pekne v top 10 golostrelcu na minutu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za chutovka pri Tanovi, dcera? sukatelna

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia

Reagovat
Swarley

pěkně žlutá za dive, to chtělo dobré oko

Reagovat
Swarley

brýle, dres, kožený rukavice, hodinky a řetízek za miliony...vtipná postavička

Reagovat
Sali5

Jozy

Reagovat
smazaný uživatel

Altidooore ale Ki

Reagovat
dantetomas

je neskutocne, co Pulis s CP zatial dokazuje? ved pod Hollowayom to bol jednoznacne najslabsi tim ligy, partia priemernych ci dokonca podpriemernych hracov, navyse so Chamakhom na hrote... a potom pride Pulis, spravi z toho perfektne organizovany tim, zo Chamakha "strelca" a hlavne pomerne pravidelne zbiera body...

Reagovat
soukup

Pulis je prostě stroj na výsledky, výbornej trenér a manažer. Akorát vyznává styl fotbalu, kterej ho vždycky odsoudí jen k vedení týmů bojujících o záchranu a nebo v nižších ligách, kde jde hrát na špici tabulky i s přímým stylem fotbalu

Reagovat
dantetomas

si tak spominam na knihu "Hlavne nespadnou" od Stephena Fostera, fandu Stoke... no a ten tiez nemal na Tonyho pekneho slova (bolo to este v jeho zaciatkoch)... ale ako si povedal, vysledky mal a Stoke sa vdaka tomu vlastne stalou takou legendou... preto ked dnes vidim niektore tie priam brazilske kombinacie, az sa mi to hnusi

Reagovat
soukup

zas tak hrozný to nebylo. Vlastně nejhorší fotbal se hrál loni, když už sme se snažili "hrát fotbal", držet míč, hrát na postupný útoky. Vznikl z toho takovej nudnej hybrid, kde sice bylo vidět že ti hráči nejsou nějaká tlupa kopyt, ale chyběl tomu systém. Naopak nejvíc sem si užíval hned ten první rok, kdy to bylo úplný zjevení, jak jde taky hrát fotbal a nejmíň 10 bodů uházel Delap.

No a nejlepší fotbal (do letoška) to pak byl po nákupu Kenwyna, když vyhrál každou hlavu a kolem něj lítali Pennant, Etherington, Walters (půl roku Tuncay) a hned to hnali na bránu. To byly ty slavný doby, kdy s 35% držením míče jsme měli víc šancí a střel než soupeř. Nehrálo se vůbec v záloze, jen u vápna a furt se něco dělo

Reagovat
smazaný uživatel

lol, prvy krat od aprila dali viac jak gol?

Reagovat
Trand

Venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je kokot ten Tan.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvuky z Poyeta

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, jak se stalo, že tenhle hráč, se dostal z Tachova do Chelsea, potom odehrál dva zápasy v Bohemce a teď nehraje ani v Jablonci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Swarley

Vincent Tan 66/1

Reagovat
Swarley

každopádně doufám, že se Ole Cardiffu vyhne hodně velkým obloukem..

Reagovat
nani92

no,Cardiff má pekný program..to by som Olemu a vlastne ani nikomu neprial

Reagovat
Godwinson

Snad to dnes zvládne jak L1 all-star, tak i Chelsea. Na Newcastle bych se docela podíval.

Reagovat
kissak

600. pro setrvání Magpies v první šestce

Reagovat
smazaný uživatel

ale pokud budeme bodovat dnes, tak at bodujeme pak i s Citizens

Reagovat
kissak

ježíš my pak máme Bankéře???

Reagovat
kissak

dneska by byl super alespon bod

Reagovat
nani92

Reagovat
dantetomas

Foster is back..

Reagovat
vodka

Berahino moc hezky

Reagovat
Swarley

i ten přímák, moc nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

niekto dnes red wings?

Reagovat
nani92

Reagovat
alcantara

Hraju obaja?

Reagovat
smazaný uživatel

ano...jurco bol pisany v prvej s bertuzzim a datsyukom, tatar az v tretej...zetterberg ma byt v druhej

Reagovat
nani92

cez čo to pozeráš? kockované streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

cez streamy..ale kockované niesu

Reagovat
smazaný uživatel

Bertuzzi, Jurčo a první lajna... Ach jo, to je dost smutný i na tým v situaci, v jaký sou teď Wings.

Reagovat
nani92

ale Henrik je už s5,takže ochvíľu už v plnej paráde opäť

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu podceňuješ Jurča

Reagovat
nani92

wtf?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

BANy za hokejove OT v PL sekcii prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze pod aktualni souhrn, kdyz bylo odehrano teprve pul kola, by se to teda psat nemuselo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dušo kde si?

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverím, ani Marko nie je taký depo, aby niečo podobné vyhlásil

Reagovat
smazaný uživatel

to je chujovina

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to fakt řekl tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

To je posledny zapas ?

Reagovat
dantetomas

villa - swan by mal byt posledny...

Reagovat
Swarley

místama fakt neuvěřitelnej chaos

Reagovat
dantetomas

po hentakom srackagole a srackavykone mozu vyhrat fakt len Mancs

Reagovat
Swarley

sračka gól bych neřekl, to právě skvěle vystihlo Welbzův zápas...přišel tam jako živá voda, vybojoval si ho výborným napadáním...

jinak výkon bídný, to nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

to tak... ale oni nemajú tragédov, kt. robia fatálne chyby ako napr. Šrktel....

Reagovat
dantetomas

nejaky komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

nazvyme to tak

Reagovat
dantetomas

ok, tvoja vec... aspon clovek vie, ze ta v tomto smere bat s velkou rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

nečítal si preview ani súhrn

Reagovat
dantetomas

boha, niekto musi aj robit, nielen kukat na PL a valat sa za eurofotbalom

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale potom nerozumieš mojej irónii

Reagovat
dantetomas

no tak napisem, ze ironia... preto som sa pytal ci nejaky komplex.. bohuzial, nemam cas sediet cely den na EF ako nejaky Filip... ale presiel som si to review... ku skrtelovi som nenasiel nic, ale zasa som zistil, ze som omylom zabludil na eurohokej.cz

Reagovat
smazaný uživatel

diskusiu o fatálnej chybe si nevidel?

Reagovat
dantetomas

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak uz chapem... boha, asi dam vypoved v praci a budem sediet za EF... potom vyzeraju moje reakcie dost retardovane...

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, ja aj tak len srandujem

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj súhrn minulého kola pochopiteľne, prešiel si súhrn tohto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a sme na to patricne hrdi

Reagovat
mithro

srackaMancs

Reagovat
mithro

klasicky, Snodgrassov dive, po kt dostal giggs zltu kartu MOTD neukazalo

Reagovat
Swarley

jn, Januzaje by rozebírali týden

Reagovat
Swarley

a přesně v těch prostorech, které teď ukazují, mohl být Kagawa...ale nebyl, topil se na křídle a Giggs někde ve středu mimo...

Reagovat
mithro

Giggsa som si poriadne vsimol len pri tom "faule", inac bol vsade a nikde

Reagovat
Swarley

dneska to fakt nebyl jeho zápas

Reagovat
kiwwi

Kagawa hral jeden cas vyslovene na podhrote a hral tam bacov *****

neni to proste zly hrac, ale je vyborny len do urciteho stylu...nerobte z neho boha, ktory trpi tym, ze manazer ho da na kridlo

Reagovat
Swarley

někde v diskuzi to píšu, tohle byl jen dovětek k tomu, co je někde výš

Reagovat
mithro

Alex Ferguson has urged Ole Gunnar Solskjaer not to take the Cardiff job.

Reagovat
I am Mancunian

to je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Ole mi napriek faktu, ze hral tam, kde hral, nikdy nevadil (bojim sa ho nazvat sympatakom, vzladom na klubovu prislusnost )... tak snad nebude hlupy... nech si to ten sulin sikmooky trenuje sam...

Reagovat
mithro

Ole je jediny manazer, za kt by som Moyesa bez mihnutia okom vymenil , hrozne dufam, ze sa nebude ponahlat do PL za kazdu cenu a Tanovi sa na to vyserie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase ma aj Chazy pravdu no, keby mu to tam vyslo, zachranil by ich, tak to by bolo pre jeho dalsiu karieru super

Reagovat
mithro

ano a potom by ho dalsiu sezonu vyhodil, lebo by nebol po troch kolach na cele alebo minul o 150k viac na platoch

ale tak uvidime, Molde mu dalo cas do silvestra na rozmyslenie, ci podpise novy kontrakt.

Reagovat
Chazy

Jo, do toho by s tím holt musel jít.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je idealna volba, verim, ze pojde tam

Reagovat
Chazy

Tam ho taky dokážou nesmyslně vyrazit hele. Nic jinýho ani nedělaj.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, tak Ole je v zacarovanom kruhu teda

Reagovat
Chazy

No, WBA je obecně určitě lepší volba, je to profesionálně vedenej klub, kterej má nějakej dlouhodobej úspěch a stabilitu, jen ohledně těch manažerů teda dělaj podivnosti.

Cardiff je jedna velká podivnost vedená výstavním trotlem.

Reagovat
Chazy

Teda on asi trotl není, musí bejt zatraceně schopnej a úspěšnej člověk.

Reagovat
Chazy

Je to takový spekulativní no, přecejen na druhou stranu má Ole slušný jméno, takže ho někdo tak jako tak asi zkusí. Ale šance je šance, jestli ji dostane teď, měl by to zvážit.

Reagovat
Chazy

Hm, tohle je složitý no. Na jednu stranu má samozřejmě pravdu. Na druhou stranu je to šance trénovat klub v PL, to on potřebuje a hodilo by se mu to, špatnej tým tam není a prachy nějaký dostane. Samozřejmě majtel je kretén, ale kdyby tam předved solidní práci, pomůže si tím k nějaký lepší.

Ale to jsem si už tuším říkal u Di Mattea v CFC a nejsem si jistej, jestli to tak dopadlo.

Reagovat
I am Mancunian

teraz to v MOTD presne vystihli, my supera nedorazime ked vyhravame

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, lebo dame gol a tym to pre nas konci

Reagovat
I am Mancunian

ale o druhy sa ani nesnazime, toto mi na Moyesovi najviac vadi

Reagovat
dantetomas

tak ja by som skor povedal, ze super nikdy nedorazi vas...

Reagovat
I am Mancunian

lebo na nas nema predsa

Reagovat
Swarley

Agbonlahor dal gól 33 soupeřům ze 34 v PL, proti kterým kdy v kariéře nastoupil...je to možné?

Reagovat
Chazy

Pokud dal v kariéře minimálně 33 gólů, tak pravděpodobně ano.

Reagovat
Swarley

jako jen mi to přijde jako solidní počin

Reagovat
Chazy

Počin by byl, kdyby mu zbejval jen Wigan.

Reagovat
Swarley

jako když ti dají na stůl takovou statistiku, tak by se hodilo říct ten jeden tým, proti kterému se to nepovedlo

Reagovat
penepi

očividne áno

Reagovat
Zaschrona

Ano, zbyva mu Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma smysl pro me, jako MU hatera, cist Fergusonovo biografii?

Reagovat
nani92

nie nie,ty si pekne počkáš na Josého alebo Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafu jsem cetl, i presto, ze ho nemam vubec rad.

Reagovat
nani92

Rafa už má? sakra,to sa má robiť až v dôchodku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
penepi

kurva, jaký sixpack, aj ja chcem. aj keď jeden mám neodbalený v ladničke

Reagovat
PJ

OT: dělam přednominaci na hlášky roku... strávil jsem nad tim minimálně 10 hodin a vybral přes 300 hlášek, teď dalších x hodin strávim tim, abych to zkrouhnul tak na polovinu, aby se mi redaktoři nevykašlali na to to oznámkovat, a pak abych to vyhodnotil a udělal konečnou nominaci a článek... Jestli mi tam pak zas někdo bude psát, že je to slabý a neni z čeho vybírat, tak mě fakt nasere

Reagovat
Chazy

Jsem tam?

Reagovat
PJ

Několikrát určitě, ono tak 3/4 z toho jsou hlášky z PL, to se ostatním nebude líbit

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

(dostaneme i tohle do hlášky roku)

Reagovat
PJ

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty tam chces zjavne

Reagovat
Swarley

musím nějak obhájit ty 3 loňské nominace, letos jsem asi tak aktivní nebyl, tak potřebuju něco nahnat na závěr

Reagovat
I am Mancunian

to uz si taky stary, ze cakas zaver ?

Reagovat
Swarley

půjde Giggs, jdu taky

Reagovat
smazaný uživatel

(a tohle taky!)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
PJ

Jo, já za to můžu, že se pod PD jen hádáte

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

300 hlasok? to bol teda plodny rok

Reagovat
PJ

No ze začátku jsem si řikal, že to je slabý.. ale teď musim říct, že několik jich je fakt extra povedených a pokud všechny projdou redakcí, tak budu mít sakra problém vybrat jen tři kterým dam hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Casem muzete udelat i nejlepsi hlasky desetileti. A vybirat z tech co byly na stupnich vitezu kazdej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a nebo nejlepší hlášky čtvrtletí

Reagovat
Chazy

myšlenka

Reagovat
PJ

Tak na to je ještě času víc než dost...

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že si bral do úvahy aj diskusie vo videách..v jednom z nich na poslendej strane je zaujimavá reakcia na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

ak by toto mala byt hlaska roka, tak to nemusi vobec robit

Reagovat
smazaný uživatel

paľo, neser!

Reagovat
smazaný uživatel

Posli odkaz

Reagovat
Chazy

Se ti bude líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

No to mam radost, ale muzu ji teda videt?

Reagovat
smazaný uživatel

Takova sracka?

Reagovat
Chazy

Neskutečná no. Ale je proti kiwwimu, tak jsem myslel, že tě potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze to je proti kiwwimu, by som sa ani necudoval, keby sa to dostalo do konecnej nominacie, tak by to mohlo aj vyhrat

Reagovat
Chazy

Je to tak no.

Reagovat
Swarley

jako beze srandy, vůbec by mě to nepřekvapilo...proto je tam taky tolik těch smajlů...

Reagovat
vladis271

nie, nie. Tento rok si preto idem ja. Útočím zo zálohy. Všetci tu favorizujú Counterovho mohameda a horu. Ale ak sa dostanem cez redaktorov, tak cielim vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti kiwwimu toho bylo tento rok více, myslím, že vladis tu minule dával na odkaz na nějaký portál o fotbale, kde v prvním komentu hned zmiňoval kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

je to astar seran eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky by se mělo brát v potaz, kdo tam ty vysmátý reakce dává

Reagovat
PJ

Měl jsem vypsaný všechny hlášky, na který byl nějakej minimální počet vysmátých reakcí (ten počet závisí na celkovym počtu komentářů). Ty jsem procházel a který měly smysl, jsem dal do přednominace. Z videí tam ale myslim nic nebylo.

Reagovat
PJ

Mno, asi problém, tahle hláška by se mi vzhledem k počtu reakcí vypsat měla, ale nevypsala... Takže ti fakt děkuju, budu muset skript opravit a prolézt znova videa, další práce navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak je vulgarna, ked to uverejnis, tak tu prestanu platit vsetky zabrany

Reagovat
PJ

No, u hlášek se to nedá tak brát, u některých by byla škoda je vyřadit jen proto, že v nich je nějaká vulgarita... Takže pokud se tam tahle dostane, tak nebude jediná

Reagovat
Chazy

Však je to fakt enormní trapárna

Reagovat
PJ

Tak mně to taky nepřijde jako nic extra, ale ten počet reakcí mě nutí to do přednominace dát a nechat rozhodnout redakci.. Stejně jako u řady hlášek, který jsem prostě nepochopil, ale vysmálo se jim třeba 20 lidí, takže na nich něco vtipnýho evidentně bylo

Reagovat
Chazy

Tak to nemyslím, jasněže jí tam dej, spíš, že si nemusíš kvůli ní dělat další práci, jestli jsou u videí takový blbiny

Reagovat
Chazy

Hoď nějakou takovou

Reagovat
kiwwi

to by tu anketu degradovalo takym stylom, ze by to mohlo rovno skoncit

rozumies, ty napises nieco a ja ti napisem ze si kokot, a 100 smajlikov zakladna skola suvix

Reagovat
kiwwi

reakcia tak na tvojej urovni no

Reagovat
alcantara

nasere, BAN

Reagovat
penepi

ako to vlastne vyberáš, ak sa smiem spýtať?

myslel som, že počas roka priebežne vyberáš najlepšie, ale teraz píšeš, že to robíš jednorázovo - to čítaš všetky diskusie?

Reagovat
Chazy

Vyhledává si komentáře, na který je nejvíc vysmátejch reakcí. Takže voser pro fanoušky menších lig jako je ta PD no.

Reagovat
PJ

Tak nějak, takže bohužel, určitě mi uniknou povedený hlášky, který ale unikly i většině lidí a zaregistrovalo a "ocenilo" je minimum...

Reagovat
Chazy

Ono je to lepší, na hlášky nonamů tady není nikdo zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy Chaz bol legenda, skoda , ze uz sem nechodi

Reagovat
Chazy

Namachrovaný děcko to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

to zas jo, secko videl secko vedel

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je pravda. Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak ses mu dost podobnej.

Reagovat
Chazy

Ee, já jsem jen děcko

Reagovat
smazaný uživatel

to je vidno, taky usaty pseudoyankee

Reagovat
Chazy

Voe, mrkni zejtra na NFL a pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

no neni to soccer, a nie su tam remizy

Reagovat
Chazy

By ses divil, remíza jedna letos byla

Reagovat
I am Mancunian

kde mame clanok ? restartoval sa mi pc a stratil som ho

Reagovat
I am Mancunian

urcite som vam tam uz chybal

Reagovat
Chazy

Náhodou jo, zabydlel ses tam

Reagovat
Chazy

Zrovna sledujem bowl, ve kterým hraje pravděpodobná jednička draftu, tak se stav no

Reagovat
I am Mancunian

mas nejaky slusny stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Packers proti Vikings

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vybrali si underground, je to ich volba

Reagovat
Swarley

jinak je to samozřejmě super věc a tradičně se u toho pobavím ať už to dopadne jak chce...ale právě kvůli těm kecům se vždy divím, že se do toho pouštíš znovu...jak znám sebe, po jednom takovém roce bych se už na to vyprdnul...

Reagovat
PJ

Jak jsem psal minule - když čtu ty kecy, tak pak nemam chuť s tim dál pokračovat, ale za ten rok mě to přejde a se*u se s tim znova

Reagovat
Zaschrona

Fajn, tak doufam, ze se tam dostane hrubasuv Howard a Distin, hned bych mel sveho favorita

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se tam dostat tvuj Barkley za 80.

Reagovat
Chazy

Hele, pochopil si z toho ale, že Zaschrona nikde netvrdil, že Barkley má hodnotu 80?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

slovickareni hodnota X cena

Reagovat
Chazy

Houby. Zaschrona říkal jen to, že by ho Everton za 80 neprodal (neprodejnej). Nikde netvrdil, že by za něj někdo měl tolik nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, ja to necetl. Stejne je to kravina, samozrejme, ze by ho za 80 prodali, prodali by ho i za 25.

Reagovat
Chazy

Jo, já jen, aby se mu nepředhazovalo něco, co fakt netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

taky mi říkají, že jsem starej a přitom starej nejsem...jen ať si to vyžere...

Reagovat
Chazy

Hehe, cynismus stáří

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

S Rossem klidne do me, tam aspon tech 80 mega padlo... Ale 40 mega za Colemana uz je proste jen totalni blud, kterej zacal sirit Yung, to uz mi treba prijde nefer.

Reagovat
Chazy

Ten Coleman se rychle zapomene, ale Barkleyho budeš mít dlouho na talíři.

Asi jako bruce, když tvrdil, že Kromkamp je pro LFC lepší nákup jak Evra pro MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to bral ciste z lidske stranky.

Reagovat
Chazy

A třeba né no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky moznost.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nemam s tim problem, ale za tim, co jsem tam psal, si stat budu porad. Prodavat ho proste momentalne nesmime za zadnou cenu...

Reagovat
Chazy

Jako však on ale za vás zatím nedal ani jednu komplet sezonu

Reagovat
Zaschrona

To je jedno, tvari se jako hrac s uplne neskutecnym potencialem, ktery se navic minimalne tvari, ze opravdu miluje Everton... uz proto nam ho nikdo nesmi vzit

Reagovat
Chazy

Ti říkám... 80 mega... nechali byste si Delfounesa.

Reagovat
Zaschrona

Ten u nas nikdy nastalo chtit zustat nebude, navic zadny druhy Ross to proste neni a nikdy byt nemuze, navzdory tomu, co pise porad na Twitteru, ze si to u nas opravdu uziva... A i kdyz by se za ty penize asi dalo poridit treba 7 nebo 8 super hracu do kadru, radsi budu mit jednoho Rosse a kolem nej hrace zadarmo nebo mlady nadejny kluky z akademie...

Reagovat
Chazy

Tak to si magor, žejo, ale to je fuk už, dopodrobna probraný, pochopil sem tvůj postoj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

vždyť to myslím ve srandě a osobně nikdy moc nechápu, že si z těchto věcí děláte takovou hlavu...to máš jak s tím stářím - vtípky, srandičky celej rok, ale pak nejlepší vtip na tohle téma musím udělat sám při zápase Arsenalu...

Reagovat
Chazy

Si mi nedávno psal, že už se sem bojíš chodit, jak sou tady na sebe lidi zlí, ne?

Reagovat
Swarley

vlastně jo

už jsem jak ta stará bába...volala na policajty, že se ji někdo dobývá do domu a přitom ji vyskočil kapr z vany a mlátil do dveří v koupelně...v tomhle věku už tě vyplaší kde co..

Reagovat
Chazy

Tak jasně no, Vlaďku už bys sem prostě nevzal no, jako to šlo dřív.

Reagovat
Swarley

to ne no, už tak si myslí, že jsem blázen

ale jinak to tak je no, je to tu nějaký poslední dobou ostřejší...málo lidí to bere s nadhledem

Reagovat
Chazy

Btw mě by asi ten kapr vyplašil i v tomhle věku..

Reagovat
Swarley

já to vidím podobně, ale zase na druhou stranu, přece nemáš do koupelny vchodový dveře ne? jak by se do té koupelny někdo dostal? leda oknem, ale tak to by chtělo podrobnosti, kde bydlela, zda vůbec měla okno do koupelny a zda to okno bylo přístupné zloději zvenčí

Reagovat
Swarley

jak se tak na to dívám, v tomto případu je spousta otázek a jen velice málo odpovědí

Reagovat
Chazy

A to tě jako třeba nenapadlo, že si toho byla vědoma a prostě se bála toho, že se jí snaží vloupat do domova kapr?

Reagovat
Swarley

tuhle možnost jsem nezavrhl, ale pak je tedy velice dobře, že zavolala...vedle takových lidí bych se bál jezdit v tramvaji...

Reagovat
Chazy

Kapři sou svině

Reagovat
Chazy

Btw tyhle debaty....

Reagovat
fantomas

Ty vole, co to je zas za add ten Bergenheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nič !

Reagovat
Chazy

!

Reagovat
Swarley

klasika, byly i horší...

Reagovat
fenixLFC

coleman pri tom mi pride furt najvtipnejsie ako sa to vyvinulo-ty si hovoril cosi o 15-20, potom to niekto posunul na 30 a dalsi na 40

Reagovat
Zaschrona

nj dnesni svet.

Reagovat
smazaný uživatel

cynické hovadá bulvárne

Reagovat
smazaný uživatel

na rozdiel od ostatnych na EF mas uz dost rokov na to, aby si si taketo veci namyslal, do Zascha sa po vcerajsku aj tak bude sit jedna radost

Reagovat
smazaný uživatel

*dnesku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Problem ovsem je, ze on si fakt mysli, ze tu hodnotu ma.

Reagovat
Chazy

Tak to já už nedokážu posoudit

Reagovat
Zaschrona

Hmm, asi toho vis vic jak ja.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PJ

To si nějak nevybavuju Taky je potřeba brát ohled na to, že to nejsou hlášky pro PL, ale pro všechny, takže je taky potřeba, aby je všichni chápali. A řadu hlášek jsem vyřadil jen proto, že k jejich pochopení je potřeba znát nějaký širší souvislosti, který ale většina lidí znát nebude..

Reagovat
Zaschrona

Bylo to pod souhrnem 17. kola PL - perfektni sranda s narazkou na diskuzi vys o Barkleyem. Ale mas asi pravdu, ze by to fandove mimo PL asi uplne nepochopili.

Reagovat
vladis271

je tam moj Rooney Suarez alias Shrek and donkey? To tam byť musí.

Reagovat
PJ

Neni, protože je to obrázek, ne hláška. Ale vybavuju si že to bylo celkem povedevý, takže by se možná dala udělat výjimka, jako tenkrát s tou lavičkou, nepamatuješ si kde to bylo? Procházet to znova a hledat to fakt nebudu

Reagovat
madridcan

Premna najvacsi favorit Hrubas a jeho banky. Celkovo on a Swarley ma bavia najviac svojskymi trefami.

Reagovat
madridcan

Aj ked priemernemu uzivatelovi EF staci hlaska na styl back to the kitchen

Reagovat
smazaný uživatel

tie formácie sú úplne iné

Reagovat
Chazy

Je to college no.

Reagovat
Chazy

Lol, tak to je fakt vedle. Kdyby to bylo k americkýmu fotbalu, tak je to od tebe dost dobrej postřeh

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOoooh, nádhera Devils!

Reagovat
smazaný uživatel

píči, vedle

Reagovat
smazaný uživatel

*krucinál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
honziss

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

aha, latentní mufan

Reagovat
nani92

konečne si na správnej strane

Reagovat
smazaný uživatel

cleary za toto by sa futbalisti pýtali dolu

Reagovat
kiwwi

a ani som necital clanok

Reagovat
smazaný uživatel

popravde? ani ja

Reagovat
I am Mancunian

ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

moj najoblubenejsi hrac v United (ked neratam Giggsyho z old school)...najvacsi sympatak a k tomu neskutocne dobry hrac

Reagovat
Bayern +

Za najväčšieho sympatáka. Spolu s Evansom by mali zvážiť prestup.

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez has confirmed EFC have received two enquiries over the availability of Nikica Jelavic.

Everton plot transfer of Michy Batshuayi to challenge and cover for Romelu Lukaku. (Mirror)

... tahle vymena by byla famozni

Reagovat
kiwwi

tak ked Anelka dostane za toto 5 zapasovy ban, tak tento svet je kompletne chory

Reagovat
smazaný uživatel

ivan, nemáš gif?

Reagovat
smazaný uživatel

snad poprve v zivote ti davam

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, dal by som mu min. 10

Reagovat
Kaze

OT: Rush je uz ve slusne kvalite. A ja tomu davam suverennich 5 hvezdicek, vyborne dilo

Reagovat
Zaschrona

Jen hrozna skoda tech uplne zbytecnych chyb, kdy jsou ve filmu nektere veci jinak, nez byly v realite a pritom to film vubec nikam neposouva, klidne to mohlo byt dle reality. Chyby, ktere tam byt nemusely, ale fandum F1, kteri se v tom orientuji, trochu vadi... I tak ale pro me film, z ktereho jsem uplne nadsenej.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Norwich zbytečná ztráta a ještě po takové haluzové brance

Reagovat
fantomas

!!! Chazy !!! http://postimg.org/image/hlfcg2vql/full/

Tamto s 0+5 byl ten starší Malfleury, tohle je ten mladší. Zbožňuju je!

Reagovat
fantomas

(První ligový kolo btw - už teď je jasnej nejlepší nahravač ligy )

Reagovat
Chazy

Bleh, to je hrozný .. ale 6 gólů furt nevidím.

Reagovat
fantomas

Sala je dá, otázka času

Reagovat
Zaschrona

Dle jmen odhaduju jen 3 nemecke hrace... Na to, ze hrajes za Bayern...

Reagovat
fantomas

Popovic, Krawczyk, Schwab, Kabaev, Heinzmann, Meichelbeck, Mrzlecki. Na RB ještě alternuje Chouliaris. Nezdá se to, ale všecko Němci, přísahám. :)) Když k tomu připočteš plno Turku z Gala jako poloviční Němce, hehe, neni to zlý..

Reagovat
fantomas

Plus v juniorce čekám na 16letýho geniálního hrota, kterýho můžu stavět až od 17. Ten hned pude dělat backup, odchovanec.

Jinak pak širší kádr tvoří ještě 20letý AMko, a co je hlavní, těch "málo" Němců prakticky tvoří kostru a počítá se s nima dlouhodobě, žádný vycpávky. Na LB dva Němci, z toho jeden 18letej (hlavas), na CM 23letej odchovanec pro základ / 27letej odchovanec na lávku, na AM se mi protáčej dva 18letý Němci, z toho jeden nakradnenej, druhej z akademie, na RB se brzo prodere nakradenej 18letej Němec..

Reagovat
fantomas

A sem tam teprve čtvrtym rokem, přičemž přede mnou tam byli jen ty dvě CM.

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak to beru zpet, vlastne u Nemcu uz se to dneska dle jmen vazne neda tipovat. Tak to je kazdopadne uplne nekde jinde tohle, moc pekna prace. Vysledkove to je asi valec, co?

To ja to mam nekde uplne jinde, ja mam ted 2. sezonu za EFC, pote, co jsem v te prvni skoncil na 3. fleku a v semi v FA Cupu. Teprve davam dohromady neco, cemu se da rika vitezna masina, ale prvni naznaky uz se zacinaji objevovat, KDB je neskutecnej a mlada nova Holy Trinity Barkley, Ledson a McCarthy/Lundstram se teprve zacina prosazovat.

Reagovat
fantomas

Jo, druhá sezona quadruple, tři finále evropských pohárů v řadě (dvě výhry v LM, překvapivě prohra v EL). Ale poslední ročník se nevyved a titul sem vyhaluzil v posledních dvou kolech. Po tom quadruplu sem totiž skokově omladil, takže sem s tim i počítal. Ted už to mám postavený vyloženě tak, že pět let nemusim vůbec přestupovat (což samozřejmě nakonec budu, ale spíš jen kolem kostry kádru, ta sama zůstane zachovaná), a pudu kontinuálně nahoru. První tři kola čtvrtý sezony tomu zatim dávaj zapravdu: tři výhry, skóre 13:2.

Lundstram si teda načal EFC s tim, že si z něj taky uděláš dynastii konečně? :))

Reagovat
Zaschrona

To tak byva, kdyz se provede velka prestavba, no. Dulezity je, ze valec zase startuje, ty uspechy moc pekny. Ted to jen doplnis o hrace nebo dva za sezonu a dost mozna z toho bude nezastavitelna masina.

A jo, jdu do te kariery s cilem konecne trumfnout ManU a LFC v poctu titulu, mam teda snad motivaci na dlouhou dobu dopredu. Prvni generaci pokud mozno odehrat s tim hracskym potencialem, co tam momentalne v FM EFC ma, ti hraci leti nahoru. Ledson a Barkley pot 5*; Sergi Roberto, Stones, Gauld, Will Hughes, KDB vsichni 4,5*; pot 4* maji McCarthy, Lundstram, Rodwell a Batshuayi, k tomu ted kupuju Luise Muriela se super potem 4,5* a super atributama... Vzhledem k tomu, ze jsem hodne investoval do zazemi na maximum a do super treneru, snad z tech kluku po mensim doplneni neco vyleze. ... ale druha sezona zatim na houby, v LM dostavam na tlamu a v lize zatim az asi 9... snad se masina rozjede.

Reagovat
Bayern +

900. pre Kevina Nolana

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

OT: Viděli jste tu zlomenou nohu Andersona Silvy? To jméno jsem sice slyšel poprvé v životě, ale byl toho plný twitter. Docela humus teda. Jen pro silné žaludky

Reagovat
smazaný uživatel

No, jenom je to nejlepší MMA fighter v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Jako neříkám, že znám každého sportovce, ale nechápu jak někdo nemůže znát Silvu

Reagovat
tomasinho

Ježiš, co já vím, kdo to je, nesleduju to vůbec.

Reagovat
iamek

. Stupidni " sport ".

Reagovat
doNny

to, že na to nemáš koule neznamená, že je to stupidní sport..

Reagovat
smazaný uživatel

940 pro Anelku!

Reagovat
smazaný uživatel

bože, už zase přeskakujem....904 pro Anelku

Reagovat
smazaný uživatel

Huddlestone je skvelý, strašný sympaťák

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Dlouho jsem neviděl takhle odevzdaného jako Fulham včera.

Reagovat
iamek

Hmm v noci jsem se v klidu a hlavne 10000x lepsi kvalite podival na nas vcerejsi zapas. Ty vole co to vyvadeli ke konci ? 2x jsme sli do precisleni, kdy obranci Norwiche sli jen po hraci s micem a ten hrac mohl nahravat tusim Cleverlymu a jednou Januzajovi a mohli jit samotni na branu a misto toho se slo do rohu. Chapu, kdyby mel Norwich vzadu vice hracu, ale takhle ? A ke konci zase mel Young drzet balon v rohu a on misto toho jde do tri hracu, ztrati a o par sekund kvuli tomu Smalling fauluje a nebezpecna standartka. Tohle bylo zbytecne :/.

Reagovat
Taiger

Hledám Chazyho!

Reagovat
Chazy

Chazy je tady!

Reagovat
Taiger

Mohl bych založit ty Elitáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne dáky sympaťák na tej fotke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten novej Hobbit je celkem průser Snad ještě horší než to, co provedl Yates s Potterem

Reagovat
minoLFC

už to nieje Tolkienov Hobbit ale Jacksonov...a hlavne to, že Legolas s vymyslenou elfkou majú(a budú mať) viac priestoru než väčšina trpaslíkov + *redvadza1

veci a la mano of Steel je

Reagovat
fenixLFC

,,spoznajte trinast zamenitelnych trpaslikov...thorin, borin,dorin nosal, brambora....pass...skip..next.....aha, gandalf

Reagovat
smazaný uživatel

vám porozumieť je niekedy zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

minov príspevok mi to neobjasnilo.

Reagovat
fenixLFC

yop, mal som to dat v jednom jazyku, ale proste tato kombinacia ma pobavila najviac a v tom videu si to pozri a pochopis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On i ten Legolas v předloze vůbec nebyl, i když to bych přežil... nejvíc mě sralo, že to bylo absolutně bez tý atmosféry Středozemě, která v tom prvním dílu ještě jakž takž byla.. a to, že nejlepší část knihy (hvozd, pavouci, útěk z vězení) byla vpodstatě úplně o ničem a trvala dohromady asi půl hodiny, vyplńený to bylo bůh ví čím, viděl jsem to včera a v paměti mi neutkvělo vůbec nic ..

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
Tomoro

ono uz to spelo k pruseru po tom co se z toho nesmyslne delaji 3 filmy o 3 hodinach..ta stopaz proste neni cim vyplnit.. takze jedine co si z 2. dilu budu pamatovat je ze jit na 3D zhuleny je super..

Reagovat
minoLFC

pavuci ešte v pohode(dovtedy sa to ako tak držalo knihy), ale ten vymysleny utek s WTF Legolasom, vymyslená pasaž so Sauronom, vymyslený...

Reagovat
madridfan

On Sazron vymyšlenej nebyl. Stačí se přečíst dodatky ke trojce potažmo nedokončený připběhy. Jasně bylo to pozměněný ale forma zůstala. A oproti jedničce byl tenhle hobit super

Reagovat
madridfan

Sakra. Píšu přes telefon proto ty chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Yates nebyl žádná katastrofa. Jasně, na Cuáronova Pottera nemá ani zdaleka, ale zas tak hrozný to nebylo.

Reagovat
iamek

Manchester United je blízko k podpisu zmluvy len so 17-ročným bulharským obrancom Stefanom Velkovom, ktorý hrá za Slaviu Sofiu a mnohými je označnovaný za nového Nemanju Vidiča. Červených diablov by mal celý prestup tohto talentovaného obrancu stáť 2 milióny libier. ‪

Reagovat
I am Mancunian

taketo prestupy mam najradsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Massive, MASSIVE!! Takovýhle výhry dělaj tituly, no. Ale..

Reagovat
madridcan

no

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo udělali oba Manchestery stejný tři body. I když nehráli na tak horký půdě, pravda.

Reagovat
kiwwi

otrasne vysledky, dneska mali byt vsetko remizy

Reagovat
Sandstorm

jo výsledky na houby, tak večer snad remíza scouserů a výhra Stoku.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Trand

Důležitá výhra. Giroud konečně prolomil. Snad se Gibbsymu nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem se musí ve hře o titul seriózně počítat, neboť dokáží vyhrát remízové zápasy, zatímco v letech minulých zremizovali zápasy ve kterých měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

klobouk dolů, po těch dvou zápasech strašně důležitá výhra pro Arsenal...uvidíme, kam až se tenhle tým dostane, ale začíná to vypadat, že se City se nám tu rýsují dva favoriti na titul...uvidíme, ještě spousta kol, ale možno to je...

co teď? no teď by nebyla špatná remízka

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, ať nevyhraje Chelsea

Reagovat
Staenly10

S tim závěrem nesouhlasim...Musíme za každou cenu urvat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne dobrá fotka na súhrne.

Reagovat
Counter

Takové výhry jsou potřeba, fakt supr dokázat z vyrovnaného utkání urvat všechny body. Ještě to tak zvládat i doma, v lednu přivést hrota a nemám o Arsenal obavy.

Reagovat
SunFells

Přesně jak jsem říkal, přišel Bendtner a odvážíme 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

musi uz hrat proti cardiffu

Reagovat
Trand

Vždyť Giroud nehrál tak špatně, pár situací špatně vyřešil, jako např. jak mohl přihrávat Theovi a místo toho šel sám, ale nebyla to taková tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, ten gol bol mega dolezity ale inak zase zahodena mega sanca a okrem podrzania lopty nic viac, z bendtnera mam momentalne pocit ze by mohol byt dobry a nie - dnes nie az taky zly

Reagovat
Trand

Jo, na tu šanci jsem zapomněl, to máš pravdu, to byla klasika. Uvidíme, já se Nickovi nebráním, jen si myslím, že Giroud je pořád kvalitní útočník.

Reagovat
Counter

Proti Cardiffu čekám Bendtnera v základu.

Reagovat
penepi

Krásne Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som stratil hlas ako som krical na jenkinsona

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie je, že on musel vedieť, aká je na ihrisku situácia, veď atakoval Colocciniho a musel vidieť, že Krul je v prdeli a aj tak na to sral.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,mne to pripadalo akoby to hral na to : som rozumny, viem ze mam v tejto chvili zdrzovat

Reagovat
smazaný uživatel

a potom, čo všetci začali kričať, tak sa posral a začal stresovať.

Reagovat
Counter

Udělal to správně

Reagovat
smazaný uživatel

jj lebo sme vyhrali

Reagovat
Fenri

Byl kolegiální vůči Nickovi, nevystavil tomu stresu, že netrefí prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

by mohol ist sam na brankara ktory stal na sestnastke, ja by som ho na bendtnerovom mieste zabil

Reagovat
Zaschrona

Krasa, krasa, krasa! Kdyz se vezmou v potaz absence, super vysledek. Vybojovane, ale prece jen zaslouzene vitezstvi. McCarthy je naprosta kvalita, Alcaraz vyborna premiera, Osman dneska velmi slusny, Coleman a Barkley uzasni, Lukaku se konecne trefil... snad jen Bainesy a Joel slabsi, ale od toho je tady parta hracu, aby bojovala za vsechny, priste to nahradi zase oni. Jen tak dal.

Reagovat
vodka

remíza by teda odpovídala průběhu víc. Měli ste sice víc šancí, ale Soton mohl klidně kopat penaltu a druhý poločas byl lepší.

Reagovat
Zaschrona

Ta penalta by byla vazne prisna, ale to bych se ani nedivil tomu, kdyby byla pisknuta zrovna proti nam. Saints sice meli prevahu, ale celkem dost neplodnou, zase tech sanci tolik nemeli, v tomhle jsme proste byli lepsi. Ale je pravda, ze remiza by byla asi spravedlivejsi, nicmene jak jsme minule meli v tomhle velkou smulu, dneska zase naopak trochu toho stesti nechybelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vseobecne ten Everton nepdviedol nic moc, na taketo udrzbarske vysledky sa nevyplaca hrat, Saints si bod aj zasluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

*nepredviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam proboha v té 91. min při tom autu Jenkinson vyváděl? Takhle zdržují nobraini. :

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ,měl mu to hodit a bylo po srandě

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Arsenalu. Snad jim titul letos neujde.

Reagovat
Sandstorm

Ztráta osm bodů na první místo není nic nepřekonatelnýho. Zvlášt v PL, to se nechá v klidu smazat během 4 kol Já nás reálně tipuju tak na to 2.-3.místo...

Reagovat
fantomas

Nasrat na Bendtnera, tak se to musí..

Reagovat
smazaný uživatel

V té chvíli jsem byl nasraný, ale teďka je to už jen vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný je to v okrese a ne PL tomu z toho musele pískat, jak jsem na něj nadával do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že kdyby Newcastle potom srovnali, tak by to asi taková sranda nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

fanta OT: zimní wildcard půjde zahrát už teď nebo až po tom kole, co se hraje 1. ledna?

Reagovat
Counter

The January Wildcard can only be used after Gameweek 20 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 23 ends (1 Feb 11:30).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

1000 pre Manchester United a Everton pred Liverpoolom

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pre West Ham

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Hlavně United Everton ať je klidně za Newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ten Everton je na hraně, MU samozřejmost.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ty kraje obrany Kohoutů jsou fakt tragický, ale záloha asi v nejlepším možným složení.

btw. neudělal by Mourinho líp kdyby na hrot stavěl místo těch dřeváků Matu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měl stáhnout Lukakua z hostování.

Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne musi aw uznat, Saints byli nejlepsim tymem, ktery v tehle sezone zatim prijel do Goodisonu. Mam radost, ze zrovna oni.

Reagovat
FC Porto FC

Už hraje dobře Lukaku ? :D

Reagovat
Zaschrona

Dneska dal gol, jinak nic extra. Snad mu to pomuze se zas nastartovat.

Reagovat
Bakary3

Paráda ! Myslím, že přeci jen byl Ars aktivnější a vyhrát si zasloužil.¨

Vzadu až na špatný odkop Wojty dobrý (spíš bych ale řešil, proč při vedení mu to připosraně a zbytečně hrajou od půlky dozadu a nesnažíme se tak předejít nebezpečí tý chyby vzadu...).

Vepředu sice moc šancí nebylo, ale některý kombinace byly hezký.

Giroud rozhodl, ale na takový úrovni takový kopyto...

A Rosa... škoda slov... Je neskutečnej (ano, některý zákroky má na hraně, i když myslím, že žlutá být nemusela), rozehraje, přehled, vyveze míč.. a celých 90 min. absolutně odjezdí.

Když vidím, jaký srdcaře Arsenal má (Rosa, Kos, Flamini, Wilshere, ale třeba i Merte, Arteta, Kieran..), krásně se na to kouká

Reagovat
JacoBee

Co je s Kalasem?...Nehraje ani za U21...

Reagovat
masly008

je v chelsea,to se mu stalo.tam je pohřben

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United se podle britských médií nebrání prodeji Naniho, jehož má delší dobu v hledáčku například Juventus. Rudí ďáblové údajně za portugalského křídelníka požadují 22 milionů eur.

Toho by měl koupit Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

22 mega za toho drevaka? vzdyt nehraje ani v prumernym tymu co by delal u nas

Reagovat
fenixLFC

radsej vypadnut ako toho debilka

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo budeme mít kladný skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zkurvenej Mourinho zasere i PL zákroky těch modrých kurev .... přál bych jim aby někomu ruply nervy a zlámal jim nohy.... Oscar Kehill .... hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je sráč ale vyhrát jsme si nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pročpak zase?

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako na City sice penalta v závěru, ale prohráli jsme si to sami laxním prvním poločasem.

Reagovat
xjert02

Nemel Liverpool kopat 2x pencli?

Reagovat
masly008

jednu určo a chelsea taky.ta terryho asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Techniku do futbalu nedjaú a nedajú, potom to tak vyzerá... Webb, ževraj najlepší sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
scholes18

uz len dva body...

Reagovat
smazaný uživatel

O vás sa teda nebojím. S takým futbal aký predvádzate to menej už nebude

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

Chelsea a dobrá predikce, Liverpool na Štědrý den 1., na Nový rok 5.

Reagovat
soukup

tyjo, to byla fakt těžká predikce, že prohrajou venku se City a Chelsea. Já mám zas tušení, že to venku zítra pořád ještě nebude na triko a kraťasy, uvidíme...

Reagovat
Liquid

máš pravdu, ale furt se muselo spoléhat na nevyzpitatelný Everton a Chelsea navíc na Liverpool poslední roky neumí

Reagovat
fff

Jedine co dnes prekonalo Webbov trapny vykon bol vykon ceej nasej jedenastky, cize mozeme si za tu prehru sami, ale niektore veci tam popiskal, to je na zamyslenie. Kazdopadne hroza, zaloha potrebuje posilnit, hned, co najskor a kvalitne.

A chapem, ze Suarez ma svoju povest, no piskat voci nemu takto je cisty amaterizmus uz. Co je moc to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v druhom polčase sme nehrali tak zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, škoda, ale Liverpool si za to môže sám tým prvým polčasom, vyhovárať sa na Webba a neodpískanie jasnej penalty je len alibizmus. Keby zahrali aspoň z polovice tak dobre ako na Etihade, tak dnes vyhrajú, Chelsea bola jedlá.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji FA z zneškodnění LFC v boji o titul. Jak je proti ropákům zařezávaj to je dech beroucí.

Jinak doufám, že majetelé LFC se koukali na zápas, protože v době kdy musel odejít Allen ze hříště, tak sme hrály prakticky v 10ti. Ten kádr potřebuje rozšířit a né o 2-3 hráče, ale minimálně o 5 ! jak na LB, tak nutně zálohu.. BR nemá téměř jinou variantu na základní sestavě, už dost že Agger musí suplovat LB, jsem zvědavej jak to teď poskládá ještě bez Allena..

Reagovat
13

Na druhou stranu v létě si přivedl BR třeba Alberta. měl tam dát místo Smithe jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ani Johnson tam nemajú čo robiť. Dúfam že príde krajný obranca a minimálne jeden stredný záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas sezóny. Výhrady by se našly, ale jsem rád, že je vidět zlepšení, hlavně v útočné fázi. Po dlouhé době výhra o 3 góly a dobrý domácí výkon. Teď hlavně ve středu potrápit MU.

Reagovat
smazaný uživatel

že som ja idiot podal na ten retardovaný Liverpool, okrem Suaréza a Hendersona sú tam fakt iba drevení idioti, čo sem tam spravia niečo čo ani nechcú a všetci sa z toho idú posrať. Countinho na facku ten mladík, čo mal číslo 44 predviedol zatial najtrápnejší výkon čo som kedy videl, ked sa dostal tri krát k lopte a tri krát ju stratil, Glen Johnson je obyčajný slabý šupák, Mignolet a Sahkabaueromaldini či jak mu hovoríte nie sú žiadna istota a Lucas by niekedy aj mohol vykuknúť z toho neviditelného plášta. A potom tu nezabudnite písať o tom jak ide Liverpool na titul, no to by som si pozrel. Porazia nejakých šupákov, kde im to zariadi čisto len Suaréz a všetci už ich pasujú za kandidáta na titul. Keď bude Chelsea takto hrať, tak tam može vyhrať aj Crystal Palace.

Reagovat
fff

A inak tu mozme krasne vidiet, ze nie je vysledok 2-1 ako 2-1 .

Reagovat
smazaný uživatel

SHERWOOOOD

Ten herny progres je priam neuveritelny. A to tam je par zapasov. Ukazuje sa ze zvolit ako nastupcu niekoho kto klub a hracov velmi dobre pozna bol dobry krok. Uz prvy zapas s kladivarmi co sme pod nim prehrali sme hrali velmi dobre. Dnes konecne prislo aj ovocie.

A to nam este stale chyba obrana a potencia utocnikov. Strasne sa tesim na dalsie zapasy pod Timom. Som velmi zvedavy ako budeme napredovat, zatial je ten dojem skvely

Reagovat
fantomas

Sem věděl, že vám vrátí radost do fandění :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co Soldado, už se dostává víc do hry?

Reagovat
fantomas

Mnohem, i sám víc chce, víc běhá, nabízí se. Prospívá mu Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

herne je to o moc lepsie ako pod Boasom. bohuzial v zakonceni je stale priserny. ale ak bude hrat tak ako v poslednych zapasoch tak mi je jedno ci bude davat tie goly on alebo niekto iny.

pre seba by ale potreboval dat 2-3 goly z hry a potom by si zacal hadam znovu verit. lebo niekedy co dokaze zahodit...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Eriksen na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry zapas od neho. ale neda sa povedat ze by bol velmi na kridle. stahoval sa do stredu. uvidim ho tam ale radsej ako sigiho ci chadliho. je dynamickejsi a viac sa zapaja do kombinacie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pak na křídle bude hrát Lennon s Towsendem a Chadli co nejdřív pryč :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Stejně nejvíc škody nadělal na středu, bylo to v záloze pěkně variabilní. Měl několik pěkných průběhů, hlava nahoře, klasicky. Máte v něm velkej poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, právě mu hodně věřim. Ale na křídle je ho určitě škoda

Reagovat
smazaný uživatel

lol jak sa tu scouseri tesili z toho smitha, ale tragickejsi vykon som v pl dlho nevidel

Reagovat
Usty

Tlačenka Arsenalu na EF

Giroud ze screenu ven

Reagovat
Usty

neměla být reakce...

Reagovat
Swarley

no bylo to hodně špatné, ale tak první zápas (?) v takhle rozjetém zápase na SB...to je hodně těžké...

Reagovat
fff

LFC odohra hadam najhorsi zapas za posledny mesiac, do takehoto zapasu nastupi po prvykrat mlady chalan a podme sa vysmievat z jeho vykonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

vy stale najdete dovod, preco sa nemoze nikto kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Smith je obranca hlavne

Reagovat
pa3ce

Na Suárezovom výraze bolo vidieť, že ani on nie

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevravim ze je traged, ale ze bol tragicky a je jasne ze taky mladik v takomto zapase si to asi velmi nebude davat, tak sa mi zdala ta radost z jeho nasadenia smiesna

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se vymlouvá na rozhodčí, ale když minule nastavil 6 minut a hrálo se 8, tak to bylo všechno zcela běžné a rozhodčí si to obhájí klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt Chelsea nepisknul taky penaltu v prvnim polocase + podle me jak rikaji ten zakrok na suareze ze strany Terryho..to teda nebyla jasna penalta. To by pri hlavickovani museli piskat 10 penalt za zapas Skrtelovi a ostanim stoperum

Reagovat
smazaný uživatel

Na zákrok na Edena jsem uplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde spíš o zákrok Etoa,když úplně bez míče trefil v šestnátce Suaréze.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je hezky ale jak to meni fakt, ze Chelsea taky nepisknul penaltu a vsichni prohru Liverpoolu svadeji na rozhodcoho. Vzdyt hrali tragicky, 1.polocas krome stastneho odrazu pri standartce a jedne strely nemeli absolutne nic.

Reagovat
smazaný uživatel

MISSING PERSON REPORT:

Luis Suarez

Last seen at the Etihad

CAREFUL, he bites...

Reagovat
Usty

Tlačenka Arsenalu na EF

Giroud ze screenu ven

Reagovat
Zdechlina

Jaká tlačenka?

Reagovat
Liquid

už tam měl být minimálně čtvrt hodinky Hazard

Reagovat
Zdechlina

A já bych tam dal rovnou znak čelzí, na každé preview i souhrn. To je aspoň mančaft hodný chvalozpěvů a respektu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz este vyhrat 3:0 na OT a mame positive goal difference

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA

Reagovat
Arbiter

6 - Six of Chelsea’s last eight Premier League wins against Liverpool have come under Jose Mourinho. Supremo.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad umíte jen vy, z vlastní tragédie udělat něco hodno obdivu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo gif na Etoa ? Myslím tím ten FAUL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
CHONG

Vždyť to vůbec nebyl faul, Kanibal skočil jak Jarda Bába.

Reagovat
Talker

pokojenost, 3 body.

Každopádně za ně můžeme i trošku děkovat Webbovi, protože pencli proti nám mohl fouknout naprosto v klidu. To už nám odpustil rozhodčí poněkolikráté.

Liverpool byl tragický, vůbec neběhali, byli vyštavení z toho rozvrhu, jak jsem předtím i psal. Navíc na lavičce horší varianty, než mají kluby ze spodu tabulky - ani jeden ofenzivní hráč, který by měl nějaké zkušenosti. Celkem mě fascinovalo, že do útoku v nějaké 60. minutě šel 1 hráč asi 3x za sebou a nikdo jiný se nepřidal. Jenže se není co divit, když veškerý hráči, které můžou být na střídačce jsou zranění... To se to pak přes Vánoce hraje těžko.

Na druhou stranu, ted doléčí Gerarda, Enriqueho a Studge a bude hned líp. Každopádně Liverpool by měl 100% přivést ještě minimálně další 2-3 ofenzivní hráče v zimě.

Reagovat
Talker

Osobně bych tam bral útočníka, ofenzivního záložníka a CM. Tohle je prostě žalostná soupiska, ani my na tom nebyli loni hůř.

Reagovat
Godwinson

A oba beky

Reagovat
smazaný uživatel

DM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastně chelsea vyhrala jen diky unavenosti Liverpoolu....Vzdyt hrajou jen anglickou ligu od zacatku sezony, liga mistru je minula. Chelsea pokud jsem videl taky nepisknuk Webb penaltu a golovek a prilezitosti mela chelsea teda vice a minimalne 1. polocas jasne lepsi mancaft

Reagovat
Miguel19

Webb jenom kompenzoval tu "jasnou" penaltu na Edenka v první půli

Reagovat
tomasinho

Slabé.

Reagovat
Godwinson

Tak jsem docela spokojený, že jsem si jako svůj první celý zápas Chelsea v letošní sezóně vybral tenhle. Ta ofenzivní trojka skvělá, Cahill velkoparáda. Škoda jen toho kardinálního kokota na hrotu. Byť to Suárezovi nejde nepřát, tak dnes Webb Chelsea pomohl. Každopádně Liverpool mizerný.

Reagovat
vladis271

Ste videli ako sa tam na konci ten šašo radoval a hecoval fanúšikov? Najprv by tá umelina nejakých musela mať. áno nemusí to písať, nedávam to.

Webb je fakt čurák, ešteže mal na to krásny výhľad. Rozmýšľam, kto podal horší výkon, či Lucas alebo Glen, ktorý za 90 minút spravil jedinú dobrú vec, a to bola tá strela.

Reagovat
wild

ale mas pravdu..ja som sa na tom pobavil ako sa snazil to vyburcovat a fanusikovia nic

bud ho mali v p... alebo alebo fakt ziadnych nemaju

Reagovat
Robochelsea

Nie vôbec nemáme. Tých 41 tisíc čo tam bolo boli všetko fanúšikovia Liverpoolu.

Reagovat
fenixLFC

nauc sa rozdiel medzi divak a fanusik

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

A čo mal plakať ty jebo? Vy ste prehrali, tak by sme mali byť smutní aj my a náš tréner, nie?

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

proti Hullu

Glen-Kolo-Agger-Smith

Lucas-Gerrard(stihne to?)

Hendo

Ibe-(je zdravý?)-Suárez-Alberto

ten káder je úúúzky

Reagovat
R22

Ibe je zraněný..a s tim Smithem si děláš srandu ne? evidentně neni rdy na áčko, ani balon nezpracuje..

Reagovat
smazaný uživatel

tak už Cissokho jedine, kt. sa obávam.

Smith hral dnes na ľavom krídle, čo nie je jeho post, debutoval, bol určite nervózny + išiel do zápasu s Chelsea, kde sme prehrávali. jemu by som po takmto zápase nič nevyčítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling nic

Reagovat
smazaný uživatel

ten by si mal oddýchnuť, aj Couts a nastúpiť niekedy v 60-70 min., lebo sa zrania aj oni

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. Já to bral spíš z toho pohledu, že Sterling byl dneska o parník nejlepší hráč LFC na place. Proto mi bylo divný, že ho tam nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím, bojím sa zrnaní.. pochybujem, že Sterling má kondičku ako Hendo...

Reagovat
smazaný uživatel

+ už dnes nevládali

Reagovat
smazaný uživatel

Smith dneska všetko pokazil...Škoda, mal jedinečnú šancu ukázať čo vie.... Ale nemal to easy popravde...Potrebuje na sebe ešte viac zamakať...

Reagovat
smazaný uživatel

zranenia sú možné pri tomto kádri, alebo proste utlmenie, unáva.. proti Hullu to bude ťažký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

videli ste na konci zapasu ako sa Mourinho radoval z vykonu Webba ?

Reagovat
CHONG

Reagovat
SunFells

Eto'o je strašný hlupáček. Ten by takovou zbytečností trumfl možná i Ebouého, kdyby do toho Webb fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá prohra Liverpoolu potěší. A jako chtít penaltu v situaci kdy Suaréz zakopne o Etoovu nohu, když míč má jiný hráč Chelsea a je s ním dávno mimo vápno to už přeháníte. Půlka fanoušků poolu se tady ze Suaréze v nedávné době udělala a přitom on se vůbec nezměnil, pořád stejně vypadá a žádnej nadpozemskej fotbalista se z něj taky nestal. Ale na Liverpool je moc dobrej to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopl o jeho nohu jo? Etoo tam vůbec nemusel chodit, šel tam nesmyslně. Probuď se, i sám Mou si nadělal do kalhot. Toto se pískat musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam míč. Kartu mu dát mohl při přerušení hry, ale ne pískat penaltu.

Reagovat
Godwinson

Tím spíše by to asi měla být penalta, ne?

Reagovat
Swarley

říkáš výhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

faul bez lopty ti asi nič nehovorí ty šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže navrhuješ,že měl ukázat výhodu pro Chelsea,a pak dát Etoovi kartu?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

já bych si najmul nějakého boxera a ten by mimo míč lámal nohy ve vápně a vlastně by to buď nic nebylo a nebo v nejhorším karta mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

°stejně se chová

Reagovat
masly008

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba! Seriozne, ten futbal nemá zmysel ani hrať keď sa potom neodpískajú fauly ako tento...Pritom Webb mal dokonalý výhľad...

http://i.minus.com/ibdj7fZJcuhvtE.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám pocit, že Kolo měl dneska bejt v základu místo Sakha. Ta zkušenost by tam byla cítit stejně jako Terry na druhý straně. A v lednu bych k tý DM prioritě přiřadil fakt i to RB, protože koukat na ty 2 ocasy Glena s Lucasem v základu už prostě nechci. Nejvíc mě ale dneska mrzelo řešení situací jak v na naší půlce tak na půlce chelsea. Několikrát jsme zbytečně ztratili míč a excelovali v tom především 2 ocasové. Střídání na hovno.. za Allena tam měl jít jednoznačně Alberto a hra na 3 beky se měla stáhnout dřív(kolem 65. minuty, protože CHelsea už stejně hrála na brejky, Škrtel by tam byl jako libero, což je pozice kterou on zvládá suprově ty záchrany na poslední chvíli apod.. Ale věřím, že BR se tímhle poučí taky, zatím se ze svých chyb učil docela dobře. Dneska MOTM jednoznačně Sterling.. ten kluk jak jsem nad tím už lámal hůl někdy v září se rozehrál k neskutečným výkonům..

Reagovat
smazaný uživatel

A jedna věc kterou jsem už vůbec dneska nepochopil, byla změna hry. Proti City jsme neustále měli v trojúhelníku Suárez-Sterling-Coutinho nebo SUárez-Sterling-Henderson.. dneska nic takovýho nebylo a Suárez byl strašně odříznutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to ťažké, Henderson nemohol chodiť dopredu kvoli Willanovi. Neskôr keď sa Allen zranil tak hral na jeho mieste s tým, že trojuholnik mal tvoriť Sterling/Coutinho/Suarez...bohužiaľ Sterling odpadol...Coutinho kazil ľahké lopty a Suarez sam nemá šancu,

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby byl Studge zpátky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho vystihlo dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

U Wilshera je to v pořádku, u Hazarda ne. Že mě to ani nepřekvapuje, zakomplexovaní fandové.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je možná zatím špatný příklad, ten neodešel, ale těch, co líbali znak gunners a po sezóně udělali pápá bylo dost. Určitě jsi jim to měl v té době za zlé, co.

Reagovat
fff

Ale ked to tak vezmem, 6 bodov z tohto stvorzapasu sme viaceri cca tipovali a asi by sme ich aj brali pred mesiacom. Az na tento zapas sme vyzerali velmi dobre aj herne. Najhorsi mesiac sezony za nami, vacsina tazkych superov vonku za nami. Teraz mame lahsi zreb, hadam sa budu postupne zraneni hraci vracat a hlavne snad poriadne posilnime a dostaneme v zalohe poriadny impulz.

Po dnesnom zapase som sice nasraty, ale ako vravim, posledny mesiac hodnotim pozitivne.

Nadej na prvu stvorku mame stale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Tak nejak. Ale musíme sa trafiť do nejakého hráča,ktorý to extrémne a okamžite pozdvihne.

Reagovat
fff

Napada ma Matic. Skvely vzadu a vie aj solidne rozohrat, ale cenovo nerealny.

Z realnych uvidime. Ale je fakt, ze ten hrac nam musi okamzite zapadnut a to nikdy nebudeme vediet dopredu ...

Reagovat
ďuriLFC

Neznášam ľudí čo v kuse obviňujú rozhodcov za všetko. Ale do piče vyjebanej,za tie tri dni nás tak rezali z každej strany že to až nieje možné. Neuveriteľné že máme z tých dvoch zápasov 0 a tragickí SPurs a United sú len dva za nami.

Každopádne maródka sa rozrastá a musíme doniesť minimálne 3-4 hráčov,inak absolútne žiadna šanca na TOP 4 .

Reagovat
minoLFC

Sklamanie...tento zápas som chcel vyhrať, ale môžme si za to samí napriek Webbovi...po dvoch zápasoch z prvého miesta na piate je kruté ale písal som, že sa to môže stať(+ mufani dva body za nami)...Mourinho asi Rodgersa pri rozlučke pochvalil a ujistil ho, že to 6. miesto dá

Nasadanie Smitha ukazuje ako máme široký káder...predpokládam že ten Salah už je istý, tak dúfam ešte v toho DM z Porta a mohlo by byť niečo pravdy aj na tom Rakitičovi

Reagovat
minoLFC

samy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To Mouovo hecování fanoušků je prostě výborné, José je král

Reagovat
Liquid

Reagovat
Reggie

Ja se teda u toho poradne zasmal, vzdyt nikdo nemel zajem pridat na hlasitosti. "Fanousci" Chelsea z neho udelali saska, co i jemu samotnemu se dari velice casto

Reagovat
CHONG

Šašek jsi ty, Mou je borec.

Reagovat
Reggie

Uznavam jeho uspechy, ale je to sasek a s tim nic nenadelas. To, co ten si dovoli vypustit z huby, je neuveritelny. Je to alibista, ktery si nevidi do huby.

Reagovat
tomasinho

Bod jsme si za tu sračku nezasloužili ani, ale penalta být rozhodně měla. Aspoň by se nám vrátila smůla z Etihadu. Každopádně tragický výkon jeden vedle druhého, snad někteří trošku spadli na zem. Bez bodu z těchhle dvou zápasů je docela průser, oba byly jiné a oba se stejným výsledkem. Selhala především záloha, taky obrana (nemůže být stáhnutí Glena známkou změny?), Suárez odříznutý. Hrozili jsme jenom ze standartek, nic víc, nulový pohyb, přihrávky na úrovni League One, prostě děs. Teď se hlavně oklepat a nezaváhat podruhé s Hullem.

Jenom se potvrdilo, jak úzký kádr máme, z té špičky nejužší. Zrovna tohle nás může stát v konečném důsledku to čtvrté místo. O titulu už snad nikdo mluvit nebude, ten tým na to zdaleka nemá. V zimě jednoznačně musí přijít DM, levý bek a nejlépe i pravý a odchod Glena. Taky aspoň jedno schopné křídlo ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no viac pravý než ľavý

Reagovat
tomasinho

No kdo ví, kdy bude José. Napravo může být pořád bohužel Glen, Kelly nebo Flanno, vlevo to je horší. Nebo koupit univerzála, který zvládne na jaře záskok na obou stranách a v létě přebere po Glenovi RB (čti Montoya).

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya beztak podepíše v Barce novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

No ako to ten šašo nemohol pisknut ? cumi na to z 5 metrov

http://i.minus.com/ibdj7fZJcuhvtE.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočne sa hrá futbal keď rozhodcia znechutia každý zápas...Webb dneska pískal každých 5 sekund ale toto neodpískal...

Reagovat
CHONG

Vždyť tam Kanibal skákal jak Zdeněk Srstka.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasna no. Etoo do toho siel ako chuj, uplne zbytocne.

ak by sa tam Suarez teatralne neskacal na zem ako curak ale normalne spadol tak by mu to mozno aj Webb piskol

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný výkon, hrozný výkon prostě hrůza... Coutinho nulový, Suárez nulový, Smith nepřipravený na takový debut (je fajn, že ho tam BR šoupnul, ale ne za stavu 2:1, kdy potřebujeme vyhrát)... Nemáme kádr, nemáme hráče na záskok, není to kým oživit prostě není nic... Jediné kdo se mi líbil byl Sterling... Druhý gol Mignoletův, Allen opět už po několikáté slaboučký jako čaj... Na Lucasa se tu nadává, ale dneska mi přišel daleko lepší než Allen... Sakho druhý zápas po sobě špatnej, Škrtel vystřídá třikrát za zápas hrubky jako kráva se super zákrokem nebo brankou... A také by mě zajímalo, proč se nikdo při prvním golu nevrátil s Hazardem?... Je to kruté vystřízlivění po tom krásném předstřědrovečerním pohledu na tabulku, ale tak trošku jsem se toho bál... Super výkon proti City vystřídala hrůza proti Chelsea... Tak snad smetem Hull a alespoń trošku si zvedneme sebevědomí

Reagovat
Tomoro

na Hazarda se tam totalne vysral Allen ktery tak jen podtrhl svuj dnesni spatny vykon..

Reagovat
13

Při prvním golu u něj měl natěsno stát Johnson, kterej tam poletoval jak motýl.

Reagovat
Tomoro

Polovicka sezony za nami bod od LM 6 bodu od 1. a pred MU..myslim ze pred sezonou bychom to brali vsemi 10!!Posledni 2 matche nevysly ale neni to tragedie..rozjeto to to mame stale skvele u vzhledem k losu kdy z tezkych mame venku jen MU..kazdopadne chce to posilit protoze kadr je hrozne uzky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
tweek

Polovina sezóny a: TOP OF THE LEAGUE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem sice neviděl, jen ten GIF, Chelsea rád nemám, ale jsem rád, že to penalta nebyla. Vždyť se tam zase rozplácnul jak kokot, sotva ucítil dotyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mu kopol do kolena...Nechápem čo tam Etoo robil... jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se otřel než kopl

Reagovat
smazaný uživatel

Obidvaja mali dostať červenú. Chudák Lucas, po taktomto zákroku bol minule 8 mesiacov zranený. Uplne zbytočný faul..

Reagovat
Godwinson

Pro fanoušky Liverpoolu hned dvojí zklamání, souper nemá červenou a Lucas nezraněn.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto si nepraje Lucasovo zranenie...Kto áno tak je úbohy človek ktorý potrebuje pomoc...

Reagovat
13

Jenom idiot by si v současný situaci přál zranění hráče LFC , i když mě bílej Pelé taky štve.

Reagovat
Godwinson

Dobře, pánové. Příště tu nadsázku ohlásím dopředu :) Ale zase leden za dveřmi, třeba by to vedení popostrčilo.

Reagovat
13

Právěže takovej vtip teď uplně postrádá smysl, když máme takovej nedostatek CM/DM. Kdyby byla k dispozici záloha Gerrard Allen Hendo, tak by mi Lucas nechyběl.

Reagovat
Godwinson

Však třeba by to byl ten správný impuls pro nějakou posilu. Takhle bůh ví, zda-li se něco konat bude.

Reagovat
13

To máš pravdu, dříve když se zranil Lucas, tak bylo furt nějaké DM ready. Teď tam za něj nikdo není a vedení by to donutilo jednat. Třeba by měli štastnější ruku než s Lucasem.

Reagovat
Miguel19

Nemáš, jak Cahill vzal Suaréze?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak na stopku na 10 zápasů od Lucase.

Reagovat
fenixLFC

potom je to na vecny zakaz hrania pre oscara

Reagovat
blade115

Oscar ale kartu dostal, Lucas nic, takže dodatečný trest by byl na místě.

Reagovat
Tomoro

redky pro oba! ale Webb je proste chuj..

Reagovat
Erdovec

no jo, Oscar kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek, ešte to otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš vždyť to tenhnusnej pizozubej pičus taaaaaaaaaaaak moc přiljál kurva...

Reagovat
ďuriLFC

Mourinho To je nueviretlny chuj,takže žltá pre Luisa a dve penalty na Hazarda

Reagovat
Miguel19

Jedna tam byla...ta druhá nevim co myslí

Reagovat
tomasinho

Nebyla tam ani jedna teda.

Reagovat
Arbiter

Lucas mu v první půli zahákl nohu...

Reagovat
tomasinho

Zahákl možná tak kus trávy tak 20 čísel před Hazardovou nohou.

Reagovat
Arbiter

z opakovačky bylo spíš vidět, že svým stehnem zahákl jeho koleno, říkali to i komentátoři, že se to písknout dalo...

Reagovat
Miguel19

Ten Lucasův zákrok k písknutí byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna byla pro CFC, jedna pro LFC. Když Webb nepísk tu pro Chelsea, tak nemohl písknout i tu pro LFC.

Reagovat
Godwinson

V první situaci si pro to Hazard cíleněji šel, na můj vkus. Byť útlocitnější sudí by asi písknout mohl. Druhá situace byla čistá kokotina od toho pablba Eta, pro mě tedy trochu jasnější situace.

Reagovat
Arbiter

však hodně faulů ve vápně plyne z toho, že si pro to hráč úmyslně jde.

Reagovat
smazaný uživatel

O čom hovoríte? Veď sa ho Lucas ani nedotkol blazni

Reagovat
mithro

Mourinho riadne interview, boze, ja som tak rad, ze sme ho nezobrali k nam

Reagovat
mithro

a Gary aky usmev

Reagovat
CHONG

To my všichni, šestý flek vám sluší víc než první.

Reagovat
CHONG

To my všichni, šestý flek vám sluší víc než první.

Reagovat
mithro

njn chelsea je prva. ups

Reagovat
CHONG

Vidím, že ti to dvakrát nepálí.

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

horsie, ze tebe ani raz

Reagovat
CHONG

Jestli si opravdu myslíš, že mě takový prosťáček jako jsi ty muže něčím takovým urazit, tak jsi ještě hloupější než jsem si myslel.

Reagovat
iamek

Mit toho idiota, tak bych nas prestal sledovat.

Reagovat
CHONG

A teď ještě tu o Sněhurce.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

ja som vam to cely cas hovoril, ze je to kus kokota

Reagovat
Arbiter

to jako myslíš to, jak začal objímat Luize a říkat, že si nechal dát žlutou, aby měl volno a mohl letět do Portugalska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ty jsi ale kokůtek

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho "I didn't see Eto'o foul. I don't know what u r referring."

On pen "Yellow card for Luis Suarez for provocating (sic) situations"

lol wut? to je šašo

Reagovat
Liquid

je jen velmi málo zápasů, ze kterých by ten ovád Suaréz neměl dostat žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea=prasata

Reagovat
kiwwi

Chelsea bola lepsia, rozhodne to bolo zasluzenejsie vitazstvo ako v pripade City proti Liverpoolu

najlepsi hraci na ihrisku Hazard a Oscar - na strane Liverpoolu Henderson a Sterling

a aby som nezabudol...a Mignolet a Mignolet...

Reagovat
tomasinho

Jojo, dneska zachránil pár jasných gólů ještě. U druhého trochu zaváhal, ale ještě tob před ním skočilo. Ale měl by být připraven na to, že je před ním fatální kiksař

Reagovat
fff

A ze Sakho cez necha prejst nahravku o tom, ako sa okolo neho otoci hrac

Reagovat
tomasinho

Píču se otočil, prostě byl po odrazu před ním. A přihrávku viditelně zblokoval, jak jsem si všimnul o přestávce.

Reagovat
fff

Bla bla Nahodny odraz, ci ako si to nazval pod preview

Reagovat
tomasinho

No jo, odrazem se to dostalo k Oscarovi. Nevím, kde si vzal, že kolem něho otočil nebo co. Ano, přihrávku propustil, ale tam to bylo budď a nebo, chyba jako v případě Škrtela to nebyla.

Reagovat
fff

Bola chyba, ze nechal toho hraca vobec odcentrovat.

Reagovat
kiwwi

hej a Eto'o je riadny bezmozog

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

a este ked takto doplnujem...viem ze ziadna novinka, ale Lucas je tak priserne slaby hrac, ze to je proste zahada nad zahadu jak moze hravat v LFC unbelievable

Reagovat
fff

Ked si predstavim, ze sme drbli 20 za Downinga, 35 za Carrolla a nedali absolutne nic, aby sme nahradili Mascherana ci Alonsa ...

Reagovat
Miguel19

Nevim, ten gól bych mu nějak nevyčítal.

Reagovat
kiwwi

so City to bol jednoznacne jeho gol, toto az tak nie, ale za klobuk si to proste neda, urcite aj sam vie, ze to mal chytat

Reagovat
tomasinho

Jojo, to ví, šlo to poznat z jeho výrazu hned po gólu.

Reagovat
Miguel19

Tak se City to pro mě bylo jasné, to bylo jeho. Dneska dle mého ne. Bylo to z malého vápna, to se těžko chytá..i když to měl na kousek.

Reagovat
cristiano.K.

mám z tebe radost,že konečně uznáváš,že je Simon nejlepší golman ligy, dneska opět chytil 2-3 goly

Reagovat
fff

Inak az sa bojim spytat ale ... kolko dokopy bere Lucas a Johnson

Reagovat
tomasinho

Přes 150 určitě, podle mě něco okolo 160-170 cca ne? Glen tak 80-90 a Lucas 70-80 ne?

Reagovat
fff

To je tragedia, hroza, strach . Zbavit sa ich, oboch a co najskor.

A ked si predstavim, ze Glen ma v podstate iste miesto na MS s takymito vykonmi

Reagovat
stiflerovamama

Netreba robit paniku, prehrali sme vonku s velmi kvalitnymi supermi po dobrych výkonoch. Treba na to spravne reagovat v stredu proti Hullu. Mrzia opat zranenia ( Sakho, Allen), snad aspon Stevie bude fit. Ten kader je momentalne uzky ale verim, ze ho v zime spravne a dost skoro posilnime. Salah, DM, a kludne by som sa nebranil ani kreativnemu zaloznikovi. Spominal na Rakitic aj ked neviem ci je na tom nieco pravdy, ale taky zaloznicek by sa mi pacil. Budeme sa pravdepodobne pozerat aj po LB tak uvidíme. Ja stale dufam, ze sa prebudi Glen lebo to co predvadza od zranenia je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan ma zničené pery....

Reagovat
fenixLFC

BTW, cisto technicky, ako to je- prestup je mozny az od otvorenia prestupového okna to je jasne. MOze ale hrac zacat trenovat s timom este nez prestupi? zeby uz bol vybaveny salah, dal si neejaky trening s timom a hned proti hullu nastupil

inak zapasu s hullom sa bojim. to ako nas rozbili u nich mi robi vrasky. ked to prehrame, United je pred nami a cela psychika timu bude v haji

uz nech je spat hlavne studge a jose (ten ma kedy dojst?)

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite muze, ale musel by mu to dovolit jeho soucasnej klub.

Reagovat
CubONE

Rami je v AC uz asi dva mesiace

Reagovat
fenixLFC

a inak, lucas mal toho malého brazílskeho curaka umlatit, proste to bolo totalne zakerne

Reagovat
fff

Tak Lucasovi tiez preplo a mal dostat cervenu, ale od Oscara som necakal, ze je takyto curak a takyto zakrok urobi bez sance hrat loptu.

Reagovat
fenixLFC

mal, rovnako ako oscar. proste namlatit mu co to ide a potom cervena. to bolo totalne mimo, hentak faulovat, lucasovi sa necudujem, hlavne ked hrozilo ze si obnovi zranenie (a nech hra akokolvek, fakt mu to neprajem)

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, dyt to nebyl žádný brutální zákrok, byl tam pozdě, ale ne na takovou reakci, to by se tam rvali kvůli každému zákroku.

Lucas je bezmozek, takové oplácení nebo co to bylo je prostě na ban 3 zápasy minimálně a taky by je měl dostat, protože Webb to neviděl

Reagovat
fff

Esteze si objektivny Smykacka bez sance hrat loptu, to je v pohodke.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá, tak jako říká 90% normální lidí.

Reagovat
fff

Tento statisticky prieskum by som si pozrel

Reagovat
Erdovec

počkat, ale musíš brát normální lidi a fanoušky chelsea, to normální lidi rozhodně nejsou

Reagovat
vitasrp

Nádhera..

Reagovat
tweek

jsi výjimka, potvrzující pravidlo..

Reagovat
Counter

Oni těch výjimek mají víc, ale je pravda, že někteří aktivnější členové fanouškovské základny to převažují do negativ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že ta liverpoolská bublina splaskla.......kdo za to může tentokrát, když Ferguson je už out?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje blbé reči

Reagovat
Tomoro

proc by mela splasknout? dobra vychozi pozice pred 2.pulkou sezony

Reagovat
Talker

Vždyt prohráli 2 venkovní zápasy proti dvěma týmům, které jsou doma nejsilnější v lize Citizens ještě neztratili bod doma a CFC jednou remizovala. Navíc jednou jim ubrali gol za penaltu (dnes), proti City zas neexistující ofsajd.

Nehledě na to, že mají do konce sezony z té špičky nejjednodušší los (prakticky 7 z top10 týmů už měli)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak měli? Vždyť od ledna se jede druhé kolo.

Reagovat
fenixLFC

mali vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlastne, aky hunt je na Skrtela, pritom skysports ho ohodnotil najvyssou znamkou z LFC, rovnako aj goal.com Ale inak, je to kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kopyto...To najvačšie hodnotenie dostal zrejme len kvoli tomu, že dal gol. Podla mna bol najlepší Agger. V druhom polčase uplne valcoval všetko.. Dúfam, že Skrtela posadíme

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Nejlepší byl Sterling spíše, Agger nehrál nějak dobrý zápas, ale z té obranné čtyřky byl nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling v druhom polčase odpadol...

Reagovat
tomasinho

Pořád to stačilo na to, aby byl nejlepší od nás celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho sice sledoval len v prvom, ale aj tam bol jednym z najhorsich na ihrisku fakt by som chcel mat tomasinhovu optiku

Reagovat
tomasinho

V prvním poločase jako jediný byl aktivní, byl nebezpečný, zkošuel 1 na 1, párkrát se mu to povedlo. Dokázal se vracet a pomáhat tragickému Glenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, aktivny bol ale tie hlupe straty lopt si kde nechal?

Reagovat
tomasinho

A ti nemali ostatní? Mali, z našich bol nejlepší. Bodka. A moju optiku bych ti doprial, mám fajnú.

Reagovat
smazaný uživatel

tu najlepsiu

Reagovat
smazaný uživatel

agger dostal vsade spatne znamky

Reagovat
Tomoro

on neni spatny stoper a hraje dobre jen se proste mota u golu a tak by zaslouzil posadit aspon na par zapasu..a brat to jako takovy odpocinek ktery by mu prospel a zase ho zdrave nabudil..zkraje sezony nehral pak nastoupil a byl skvely..tedka ma smolnejsi obdobi tak bych mu dal treba 3 zapas odpocinek at pak zase muze do toho vletet a byt skvely.. a ne ho furt drzet v sestave i kdyz si daval vlastnaky( ) a mota se u golu zvlast kdyz ho je kym nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ale koho tam miesto neho das? mimochodom, co je to za logiku, ze je stoper, ktory sa mota pri goloch? ktory stoper sa vlastne pri tych goloch nemota? aj minule aj teraz , ked sa najviac za tieto kola kritizuje a vysmieva dostava najvyssiu znamku u nezainteresovanych a respektovanych zahranicnych periodik a stale ho chcete vsetci ako prveho posadit...ak si vsimas nejakeho stopera viac nez ineho, tak jednoducho zistis u kazdeho, ze nejake tie chybky vyrobi, je to proste tak, futbal hraju aj superovi a v mnohych pripadoch vyborni utocnici, na druhej strane sa berie v zretel aj to, ze kolko ten stoper urobi tacklov, blokov ci vyhranych dolezitych subojov naviac a teda , comu dalsiemu zabrani, skrtel predsa nie je ziadna vysoka hitparada, ja do neho sijem dost, ale tu je to celkom zabavne, akym tercom sa stal

Reagovat
tomasinho

Koho tam dát? Máme 4 dobré a vyrovnané stopery +-. Rozhodně je z čeho vybírat. Za mě teda Touré.

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco ho chces posadit? ak uz miestne opacne nazory ti neotvoria oci, tak ti neotvoria ani zahranicni predsa len objektivnejsi novinari? rodgers by ho ako prveho posadil, ak by to co pises bola pravda..mne sa praveze Sakho paci ovela menej, je alibistickejsi, nie je casto tam kde ma byt, nevypomaha, skrtel vyraba chyby, rovnako aj hasi nie raz za neho, vzdy je pri vsetkych najdolezitejsich momentoch...

Reagovat
Talker

Je sranda, jak se tu názory na Skrta rozdělují podle národnosti - Slováci ho za každou cenu brání, Čechům je bud šumák nebo ho chtěj ze základu pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkaca si zabudol, a ja do neho sijem tiez casto, ale momentalne nechapem na neho tu polovacku, neviem si predstavit dvojicu Sakho-Toure to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie? V čem je Škrtel lepší než Touré? V dirigování obrany, v rychlosti, ve vzduchu, v rozehrávce, v soubojích, v poziční hře, nebo v bránění standartek? Ani v jednom.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale Kolo v braneni lepsi nie je, casto je poplaseny , a situacie riesi skratkovito, ale ok, nie je pre neho problem odohrat a zastupit ho, ale pochybujem, ze Rodgers posadi momentalne najlepsieho stopera ktoreho ma k dispozicii na ukor evidentneho zaskoku, v podobe Toureho, Sakho dostane cas, ale urcite nie na ukor Skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ved je to tuto sezonu opat s velkym prehladom ich najlepsi stoper. vidi to aj Rogers. akurat miestny experti si na nom liecia svoje mindraky

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický parádní výkon

Reagovat
JacoBee

F

Reagovat
Miguel19

Sotonek taky pěkně padá

Reagovat
kiwwi

tak bolo jasne ze skor ci neskor to pride a nemaju sancu udrzat nastaveny trend...je len dobre, ze si nahrali tolko bodov na zaciatku, cize sa ich boj o zachranu netyka uz od 15. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

je, oni nemaju 33 bodov? tak este trochu tyka no

Reagovat
Error

A na Nový rok proti nám berou 3 body. Neříkej hop...

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, až budou rozhodčí pískat rovinu, tak spadne na hubu i ta chelski, a koeckonců i plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

a hodnotenie Suareza - Good penalty shouts 6

Reagovat
JacoBee

Co je s Kalasem?...Nehraje ani za U21...

Reagovat
JacoBee

Co je s Kalasem?...Nehraje ani za U21...

Reagovat
JacoBee

Co je s Kalasem?...Nehraje ani za U21...

Reagovat
masly008

je v chelsea.tam je po něm.pokud neodejde tak ho to herně zabije

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál za U21 po zranění, jinak ho Mou asi nechce nechávat na to tempo a způsoby v U21, přece jen je to úplně něco jiného než PL(spíše COC,FA)

Reagovat
Miguel19

Jinak Azpi se neskutečně rozehrál. Dneska opět top výkon. Jak vlevo, tak i vpravo.

Cole nakonec taky nezklamal..

Reagovat
Tuxedo

+ cely tym hral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe aj mne robi radost smerom dozadu je spolahlivy a rychly azpilicuetu myslim....odost sa zlepsil ...vpredu moc aktivny nie je ziadny center pomaly nezapaja sa moc do utokov ale paci sa mi takisto velmi posledne zapasy

Reagovat
Miguel19

Souhlas naprostý. Ale například když hrál vpravo, tak se hned dopředu zapojoval (nemyslím dnes)..dozadu je však perfektní a zaslouženě je pře Ashleym..

Reagovat
smazaný uživatel

priznavam, ze jsem se v nem mylil

Reagovat
Miguel19

A Luiz taky mimo svou pozici paráda. Já bych se fakt nebál ho zkoušet v tom středu častěji. Horší než ostatní tam být nemůže.

Při tom 2. gólu to tam parádně rozehrál.

Reagovat
Arbiter

Luiz je v tomhle top, nejlepší v Chelsea. Jak jsem už psal pod prev., má úžasné fotbalové cítění. Třeba i to, jak poslal Etoa samotného proti Mignoletovi, to bylo také famózní...

Reagovat
Miguel19

Taky výborný pas. Jenom škoda té žluté, ptž pak tam musel "vypustit" pár soubojů..

Reagovat
Error

Zase jednou zápas, po kterém nejsem nasraný já.

Každopádně Scouseři, fakt to někteří vydýchejte dříve, než začnete psát, protože některé zoufalé výkřiky tady jsou fakt na pováženou. Hlavně nechápu kecy o tom, jak Webb dotlačil Chelsea k výhře. Kdyby se Etoo neprojevil jako ultrakokot, tak si žádnou další spornou situaci nebo šanci ani nevytvoříte a to jako podle vás mělo stačit na výhru? Ale notak... Kdyby Webb neodpískal hraní rukou na brankové čáře po vaší vypracované šanci, tak neřeknu ani půl slova, ale tolik hejtu kvůli tomuhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys tady byl první den. Oni se ještě nepřenesli ani přes tu penaltu v FA Cupu, a to už je tak čtyři roky.

Reagovat
fff

Uz len mufani, ktori sa tvaria, ze sa LFC nikdy nevyjadruju, nam tu chybali .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě, to si řekneme až nás zase bude pískat Webb, a ty tady budeš mohutně blít.

Reagovat
fff

Ja som sa len pousmial, ako si v tomto, ostatne ako vzdy, strasny pokrytec. Zli fandovia LFC sa stale vyjadruju k United a vycitas im to, pricom Ty to robis neustale .

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nevyjadřuju k Liverpoolu, já se vyjadřuju k tomu vašemu brečení na nás. Jestli ti to splývá, tak to je bohužel tvoje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

kde tu teraz na vas breceli?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to zase přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, takže už předběžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja som nikdy na Webba pri vasich zapasoch nic nepisal, takze places na zlom hrobe

Reagovat
smazaný uživatel

On rád vždycky najde ty největší výkřiky do tmy od nějakejch místních pomatenců, co se taky hlásej k LFC a pak je přivlastňuje těm ostatním. Sis ještě nevšiml?

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevšiml sem si že bys při nadávkách rozlišoval mezi fanouškama United.

Reagovat
vladis271

krásne si si teraz nasral do huby. Vrchný pokjytec, tváriaci sa ako nepokrytec, pričom u nikoho tuna to nie je jasnšjšie ako u teba.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto tu nezvaluje prehru na Webba. Problém je, že takého veci sa musia pískať...Je jedno kto fauloval....Mne osobne znechutil celý zápas... Také veci by sa mali stávať na dedine a nie v Premier League. Najlepšia liga na svete ale, rozhodcov nemá ani priemerných...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

ale prosim te je uplne jedno jakou penaltu nefoukl..jasna byla piskat mel ! takze se Liverpool muze citit byt osizen.. to ze herne jsme hrali hrozne a nezaslouzili si ani bod je vec druha..

Reagovat
stiflerovamama

Najviac som ale sklamany jednoznacne z Glena. Toho hraca mam neskutocne rad a strasne sa mi pacil jeho styl. Ako nie, ze by uz predtým nemal momenty ked som pozeral co to stvara, ale vtedy to bolo raz za cas a vacsinou to kompenzoval ofenzívou. Ale teraz, od zranenia to je katastrofa, nevie si spracovat loptu, nevie prihrat, nevie prejst cez hraca, je dezorientovany, neohrabany no katastrofa. Ja len dufam, ze sa opat dostane tam kde bol.

Reagovat
tomasinho

Liverpool are pondering a January move for Bayer Leverkusen winger Sidney Sam, according to reports from A Bola.

Hmm, nevadil by mi.

Reagovat
stiflerovamama

a prakticky by bol zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl třeba Muniaina, když už křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně IP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Moj tip na prvu 5-ku

1 MC

2 Chelsea

3 Arsenal

4 MU

5 Liverpool

prianie:

1 Chelsea

2 MU

3 Everton

4 Livepool

5 MC

Reagovat
smazaný uživatel

krasny prvy polcas a vyhra ktoru som az tak necakal ...pekny vianocny darcek ....obrana vyborny vykon mourinho vyborna taktika...jeden z najlepsich vykonov v sezone ...konecne sa na tu hru dalo pozerat a mala kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hm, jak jsem psal před zápasem se Spurs, že za 6 bodů z těch 4 následujících zápasů budu rád a za každej navíc nadšenej, tak teda nemůžu říct, že bych teď nebyl spokojenej. Jako samozřejmě že mě moc věcí ve fotbale nemůže naštvat víc, než prohra s Chelsea, ale s odstupem času můžu klidně napsat tohle.

Samozřejmě se potvrdilo, na co někteří z nás(ahoj Vladis) upozorňovali na věci, jako třeba úzkej kádr, nebo kvalita CFC navzdory předváděný hře.

Dneska se mi to od nás moc nelíbilo, Mourinho nad Rodgersem vyzrál takticky, i když teda nutno říct, že Rodgers neměl moc možností při tvoření taktiky, natož při reakci na vývoj zápasu.

Co se týče výkonů našich hráčů, o Coutinhovi sem můžu klidně znova hodit to, co jsem psal už několikrát a teď se to potvrdilo - že ty jeho zkažený přihrávky v nadějných situacích nás prostě v důležitejch zápasech budou hrozně mrzet. Navzdory tomu je to jeden z mála, kdo se dopředu o něco pokouší a tak logicky hrát musí.

Dagger si to dozádu odehrál super, dopředu sem od něj nic nečekal, určitě by měl hrát v příštích zápasech, dneska jako jedinej z obrany za něco stál, stopeři špatný voba, přesto o chlup jistější byl prostě Sakho. Po opakovanejch záběrech si stojim za tim, že oba góly byly zapříčiněný několika po sobě jdoucích chybách, a né že by za to vyloženě mohl jeden hráč.

Lucas s Johnsonem klasika, ta jejich laxnost mě dokáže taaaaaaaaaak vytočit! Hendo s Allenem taky nic moc, dneska moc míčů ani jeden nezískali teda. Líbil se mi Sterling, jako už klasicky poslední dobou. Od Suáreze jsem čekal aspoň gól. Smithe nemá cenu hodnotit.

No nic, snad se dáme co nejrychlejš do kupy, jsem zvědavej kdo v lednu přijde, snad se zimní přestupák Rodgersovi podaří stejně, jako loni.

...a snad nějakym zázrakem Lucas s Johnsonem potáhnou co nejdál od Anfieldu

Reagovat
Tomoro

prakticky se da se vsim souhlasit..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Talker

Tak jak jsem reagoval někde výše - prohráli jste 2 zápasy venku proti nejsilnějším domácím mužstvům, které ještě neprohráli doma, respektive z 18ti předchozích zápasů 1 remíza a 17 výher. Navíc venku máte celkem odpracováno, z první desítky máte odehráno 7 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho jistejsi? 4x naprostej kiks, kterej za nej hasili spoluhraci a prej jistejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na názor zamindrákovanýho trolla, postrádajícího základní znalosti o fotbale, jsem tady čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej mindrak mas evidentne ty ze Skrtela

Reagovat
Miguel19

A Mourinho už nejspíše našel to ideální složení podhrotové trojky.

To trio by si mohlo sednout, až si ještě více zvyknou, tak to bude paráda. Dneska to byl asi nejlepší výkon té trojky v sezoně..

Reagovat
smazaný uživatel

A Mata pryč, ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

ZOberieme si ho, bez problémov

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by ho nebral?

Reagovat
Talker

Tak to už je jasné tak minimálně 2 měsíce, že má Mata smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já sice neviděl polovinu prvního poločasu a zbytek zápasu jsem měl ve špatný kvalitě, ale mě se prostě Willian furt nezamlouvá. Strašně nerozdílový hráč, strašně.

Reagovat
vitasrp

Jasně no, i když byl dneska vynikající, tak se ti samozřejmě nelíbil.

To je zvláštní, stejně jako když s Bukureští byl alibista, i když během 30 minut vytvořil tři dobrý šance..

Reagovat
Talker

Já sice neviděl polovinu prvního poločasu a zbytek zápasu jsem měl ve špatný kvalitě, ale mě se prostě Willian furt nezamlouvá. Strašně nerozdílový hráč, strašně.

Reagovat
vitasrp

Tak to napiš ještě třikrát a já ti na to ještě třikrát odepíšu, že na základě dnešního utkání píšeš kravinu..

Reagovat
Talker

A já ti opět píšu, že jsem část utkání neviděl a v té části, kterou jsem viděl se mi nijak extra nelíbil dopředu. Jak ti to mám kurva vysvětlit jinak?

Reagovat
vitasrp

Nevysvětluj mi to, kurva..

Reagovat
Talker

Je můj názor snad špatný jen kvůli tomu, že je jiný, než tvůj?

Reagovat
vitasrp

Co ti na to mám říct - z mýho pohledu samozřejmě špatnej je, proto se s tebou hádám.

Navzdory tomu vím, že fotbal je hra plná názorů, ve kterém obecná pravda neexistuje..

Reagovat
smazaný uživatel

jj mne sa willian tiez nepozdava...je najslabsi jednoznacne z tej trojky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nemusí být rozdílový, rozdílového hráče máme v Hazardovi, někdy Oscarovi(nebo Matovi) a snad bude rozdílový i ten hrot jestli nějaký přijde

Reagovat
Talker

Tak ono jde právě o to, že občas v Oscarovi, možná v budoucnu v útočníkovi. Jenže když Oscar nezahraje, tak to zůstává na Hazardovi, aby rozhodnul zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuto sezonu a vzhledem k tomu že jsme vsadili na budoucnost tak nešlo nic jiného čekat.

Na hrotu máme ty staré mazáky, o které by se mělo alespon dát opřít, bohužel to není tak úplně pravda

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, že ofenzivně prostě Willian neudělá rozdíl - nedává goly, nesbírá asistence. S hrotákem to snad bude lepší, ale furt mi to vadí. Schurrle proti tomu přidá průbojnost, rychlost, umí vystřelit, nebojí se toho. Já bych furt cpal Williana na CM, protože na křídle mi přijde prostě zbytečný. Hrát ala Ramires může tam, navíc jeho kopací technika to tam alespon kreativně zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, taky bych rád viděl Shürleho, bohužel nejspíš má problémy a přizpůsobením anglii, nebo já netuším proč skoro vůbec nehraje, přestože hraje výborně a hlavně dává goly

Reagovat
Talker

Já bych řekl, že je to spíše typem hráče. Mourinhovi se hodí defenzivní křídlo.

Na co mít na hřišti 2 ofenzivní křídla, která zkouší něco tak šíleného, jako je klička? Willian neztrácí míč, neriskuje, hraje většinou na jistotu. Asi mu to vyhovuje více, než Schurrleho přímočarý styl, no. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, dyt Shürrle toho dozadu odmaká skoro nejvíce, navíc svojí rychlostí nemá problém tu ztrátu dohnat

Reagovat
Talker

Ano, on si svoje odbrání, ale mnohem častěji založí protiútok tím, že ztratí míč. Už jen proto, že chodí do rizika, chodí do kliček mezi 2-3 hráče, nebojí se vzít zodpovědnost. A v tom případě prostě ztrácí míč a musí se vracet. Zvlášť když se třeba rozplácne u ztráty míče.

Willian mnohem víc u toho myslí, do kliček chodí minimálně, takže logicky má mnohem lepší výchozí pozici do defenzivní části práce. Má mnohem lépe poziční hru (což je dáno právě i tím, že nedělá tolik kolmých náběhů, nechodí do kliček, ale radši je za svým hráčem).

Z toho logicky vyplývá, že Willian se do defenzivní pozice vrátí prostě dříve a odbrání to pravděpodobně lépe, než Schurrle, který prostě musí za tím hráčem sprintovat.

Reagovat
Miguel19

Výborný byl..

Reagovat
Talker

A ohledně Steauy - jak se vylučuje alibista a vytvoření šance? Udělal tam odvážnou kličku? Vystřelil na branku?

Mě vadí, že jde do minima kliček, není ani zdaleka tak přímočarý ve své hře jako Schurrle, minimum střel...

Reagovat
spider_8

Dneska byl parádní, dozadu i dopředu toho odvedl strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Přitom si nemůžu pomoct, ale Schürrleho s Matou bych v té trojce viděl daleko radši. Ale sympatie holt musí stranou. I když samozřejmě pořád doufám, že se Manuel probere a bude dostávat šance. Pokud by ho klofnul někdo z PL, tak zas budeme za blbce jako se Studgem.

Reagovat
Miguel19

Nevím no..největší šance je tam dostat se přes Williana. Takže spíš možnost pro Schürrleho..

Mata to bude mít kurva těžké. Přes aktuální Oscara nemá šanci. On sice měl docela výpadek nějaký ten zápas, ale teďka zase zahrál super..

Reagovat
Talker

Mata má podle mého smůlu. To není hráč pro Mourinha. I když se dostane na hřiště, tak musí hrát to, co mu nesedí a bude nám ve výsledku ještě škodný.

Reagovat
Miguel19

Souhlas..

Reagovat
blade115

Však pokud Matu bude José stavět, tak jedině napravo. Takže jedině přes Williana, jak říkáš. Schürrle jakožto spíše levé křídlo bude asi jen zaskakovat za Hazarda, což teď nebude nijak častý při jeho střelecké chuti. A to se navíc úplně zapomíná na De Bruyna. Holt máme zcela opačný problémy než Live.

Reagovat
Miguel19

No hele. Hazard má místo jisté, ať hraje jakkoliv. Je to pro Mourinha takový Ronaldo. Prostě hráč, i když se mu nedaří tak kdykoliv může rozhodnout.

Takže Schürrle má šanci taky jenom přes Williana. Jako několikrát už, on nastoupí vlevo a Hazard se šoupe napravo..

Reagovat
blade115

Njn. Ale já chcu Matičku.

Reagovat
Talker

Tak proč řešit Kevina, když je jasné, že má smůlu

Reagovat
blade115

Minimálně letos asi jo, no.

Tady jsi konečně oprávněn na Mourinha plivat. I když je pravda, že De Bruyne odehrál jeden dva kvalitní zápasy, jinak byl úplně přišernej. Skoro jak druhej Malouda.

Reagovat
Talker

Tak tady už to nemá smysl, zaplival jsem si dost.

Ted se budu vysmívat kvůli tomu, že před měsícem říkal, že je Luiz pro něj stoper a v záloze hrát nebude a za měsíc bude pevný stavební pilíř v srdci zálohy

Reagovat
blade115

Třeba ho situace donutila změnit názor. To není jen Mourinhova zlá vlastnost, to se děje i jinde a jiným trenérům. AVB toho u nás taky nakecal a jak to dopadlo ...

V situaci, kdy Essien hraje hroznou tužku, Ramires má stopku a zbývá ti jen dvojka Lampard - Mikel, která by proti Liverpoolu díky své statičnosti byla možná fatálním problémem, si asi rozmyslíš, jestli je důležitější tvé X měsíců staré tvrzení, nebo tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rika nas prezident, jen idiot nemeni nazory...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry bol tiež lucky, že to Webb neodpískal

https://pbs.twimg.com/media/BcrLiwkIQAAxBoH.jpg

Śiel tam lakťom pekne zbytočne...

Reagovat
Arbiter

za tohle chtít pecku Vy jste fakt zesuarezovatěli

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka za tohle je krutá, ale na druhou stranu - co může dělat útočník, když mu obránce udělá tohle? Pokud se tohle nebude pískat, tak se těch nečistot nikdy nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

čo máš urobiť, keď ti niekto vyskočí na chrbát? Ďalšia kravina od hráča Chelsea.

Reagovat
Erdovec

lol, za co jiného než loket do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam šiel zbytočne lakťom...Určite sa dala pískať....ale to by tam musel byť kvalitný rozhodca že

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, za co se teda penalta má pískat?

Reagovat
Mada

nauč se pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze my hrajem porad tuzku a letos nemame sanci a Liverpool hraje bozsky a letos jde na titul a ja nevim co vsechno a pritom jsme dva body za nim.. zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

sam si napísal dôvod prečo to tak je

Reagovat
Erdovec

my? my jsme dneska odehráli náš snad nejhorší zápas v sezoně a podle toho co tu píšete vy, jste vy odehráli nejlepší, přesto jste vyhráli o gol a to vám rozhodčí 10min před koncem odpustil penaltu, to je ovšem spíš špatná vizitka pro vás, respektive blbě jsme hráli vy a vy máte 3 body takže můžete být spokojeni, nebudu říkat jak moc zasloužené, ale jestli je tohle váš nejlepší výkon tak je to spíš k pláči

Reagovat
vitasrp

Pravda, od Chelsea to byla tragédie no..

Reagovat
Erdovec

sorry, čistý koncert, neskutečně zasloužená výhra, vůbec jste se neklepali a bez pomoci rozhodčího byste taky vyhráli

Reagovat
vitasrp

Kamaráde, ty seš dneska tragickej, vůbec to nedáváš..

Zdravím na páté místo..

Reagovat
Erdovec

ale jo sere mě to, moc mě to sere to přiznávám, akorát já měl letos už možnost vidět X krásných zápasů a okamžiků, co jste viděli vy s tím vaším hnusem a s tím blbem na střídačce? trénovat můj tým tak bych se musel stydět

Reagovat
vitasrp

Tak tady je všeobecná pravda, že Chelsea letos ještě nikdy nehrála pěknej fotbal a veškerý naše výhry byly hnusný, čemuž se teda směju.. Je sice pravda, že naše výkony nebyly ideální a několikrát ta hra byla pomalá, stereotypní a hnusná, navzdory tomu jsme měli i dostatek zápasů, kdy jsme hráli kvalitní fotbal.

A kdyby Mourinho trénoval tvůj tým, tak ho budeš mít rád, to je jednoduchý..

Reagovat
Talker

Asi jako my, co?

Reagovat
vitasrp

Jako 99 procent fanoušků Chelsea, no..

Reagovat
Talker

A proč by on měl být mezi těmi 99% automaticky, kdyby tam přišel? Vždyt je to na hlavu, u nás je pomalu za legendu a stejně ho půlka fora nesnáší a šikanuje.

Reagovat
Arbiter

naše fórum je specifické a spousta lidí ani neví, co vlastně chce, hledá něco dokonalého, co nikdy nedostanou...

Reagovat
Talker

Mě by stačil Benitez nebo RdM

Reagovat
Arbiter

Benítez

Reagovat
smazaný uživatel

stručně řečeno - děti

Reagovat
Talker

Vždyt u vás to platí taky, viz vaše největší fanouškovská legenda - bruce... To je dement, kterému není rovno.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
vitasrp

Ach jo, tohle je vážně tragédie..

Jako fakt počítáš s tím, že jsem tu poslední větu myslel vážně? Já tu přece nejsem od toho, abych určoval, jak by se kdo v určitých situacích zachoval, proboha..

Reagovat
blade115

Občas mi přijde, že to naše fórum je jen stylizovaně lépe podaná diskuze na c-fc.cz. A to z obou stran. Takže bych se tím moc neoháněl.

Reagovat
Talker

Tak minimálně tam je méně gramatických chyb a výrazně větší přehled

Reagovat
blade115

Zdá se mi to, nebo mi zkoušíš odporovat tím, na co reaguješ?

Reagovat
Talker

Promin, moc jsem to nevnímal Tak jinak - minimálně je tam lépe podaný poměr sil mezi dobrem a zlem. Sauron (Mourinho) má mnohem menší podporu.

Reagovat
blade115

To proto, že ze Sarumanů už tam zbyl jen Víťa, jinak všem přijde zbytečný házet hrách na stěnu.

Reagovat
Talker

Ještě Steiner Ten hází hrách vytrvale.

Reagovat
blade115

No ale ten háže občas pěkně nekvalitní hrách a navíc v něm má sem tam i sám pěknej bordel.

Reagovat
Talker

To je vedlejší, jaký hrách háže, háže ho.

Navíc to není třeba - ani tuna hrachu by nás neuspokojila, to musí zvládnout Mourinho.

Reagovat
blade115

Nějak si nedovedu představit, že by ses někdy zbavil toho hatu. Najednou by se ti vytratil jeden ze smyslů života.

Reagovat
Talker

Neboj, najdeš si jiný smysl Každopádně já říkám - až budeme hrát hezkej fotbal, tak nebudu Mourinha kritizovat. Samozřejmě budu kritizovat po zápasech, které budou jeho prokauč. Ještě bych byl moc rád za mladíky, ideálně odchovance, ale těch se nedočkám asi a začínám s tím být smířený.

Reagovat
blade115

Těch by ses nedočkal s nikým.

Reagovat
Talker

To je mi jedno, očekávat to budu ale od každého

Reagovat
Erdovec

tak u vás je to možná tak většinové, milovat mourinha, nesnášet beniteze, jak ovce všichni

Reagovat
vitasrp

Však k tomu máme jasný důvody, tak co bys taky chtěl jinýho..

Reagovat
Arbiter

takže když fandové milují legendu klubu, to je také o tom, že jsou jen ovce?

Reagovat
Arbiter

vy jste pozérští exoti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

no díky bohu se to snad nikdy nestane, protože Mourinho ještě snad sympatický tým netrénoval, ale kdyby náhodou tak se radši zastřelím než ho mít rád, né každý je úplně kam vítr, tam plášť

Reagovat
xjert02

Sundej si ty bryle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je jenom závist Live se začíná vracet tam kam patří!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

Nejseš už ticheeej

Reagovat
Erdovec

no řekl bych, že potom co jsem řekl o Oscarovi už moc dlouho hlasitej nebudu to ale neznamená, že si za tím nestojím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... Je to o tom, co ti soupeř dovolí, že jo. Je to těžký, aby dva týmy odehráli proti sobě svý nejlepší zápasy.

A náš nejhorší byl s Hullem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost, protože to co jste dneska hráli bylo to co vám CFC dovolila.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvam se ya ymateni, nejsem tu tak casto, tak bzch mel psat komu fandim. My= Manchester United.

Reagovat
fenixLFC

ked uz my nepiseme ze ideme na titul tak s tym musia dojst mufani

Reagovat
smazaný uživatel

presne. ale bez ironie, letos hraje Liverpool fakt dobre, aspon co jsem videl (dneska bohuzel ne) a my vetsinou hodne spatne, tak me fakt prekvapuje, ze ztracime tak malo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

53 bodů přes tu bídu ve fantě

Reagovat
alcantara

Mata je teda definitivne v prdeli? A ked som sa na to pytal 2 mesiace dozadu, nejaki sasovia sa len smiali Snad pojde do Atletika na hostovanie.

Reagovat
vitasrp

Cože? Mata a hostování?

Reagovat
alcantara

A co s nim chcete robit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je 4. volba do té podhrotové trojky

Reagovat
smazaný uživatel

což je pro hráče jeho kvalit jistě fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, o tom urcite snil celou karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, takže Gotze, Kroos, Shaqiri a další taky odcházejí nebo co?

Reagovat
stas87

uplne rovnaka situacia no..hlavne co sa tyka variability tych hracov

Reagovat
alcantara

Tak to ho urcite tesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas taky odchází? Nebo snad Pedro? Že jsem si nevšim

Reagovat
alcantara

Coze? Z Juana sa stal v priebehu polsezony lavickovy hrac, 2 ostatne sezony bol tusim vyhlaseny ich najlepsim hracom. Pod Mourinhom zjavne trpi. Co s tym ma spolocne Pedro s Cescom, ktori maju svoje minuty, su sucastou zakladnej rotacie, dostavaju sa do zakladu a ich pozicia sa nijako neotriasla za dobu, co su sucastou timu?

Reagovat
spider_8

Však Juan je v základu každý druhý zápas, spíš víc. To, že najednou není klíčový hráč a nehraje ve velkých zápasech, automaticky neznamená, že by měl odcházet. Rozhodně tady nejde o nějaký jeho odstrčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu celkem 62 zápasů, 4737 minut, 19 gólů, teď v půlce sezony 16 zápasů 1057 minut, 1 gól a ještě k tomu v poháru.

Myslím, že bude chtít být pozván na MS a není třeba velkého myšlení k tomu, aby mu došlo, že v Mourinhově Chelsea toho asi nedosáhne.

Reagovat
spider_8

Juan není ten typ hráče (alespoň myslím), který by chtěl odejít hned jak se mu trochu sníží herní vytížení. Holt teď tolik nehraje, jsou k tomu dobrý důvody, tak je potřeba začít víc makat a zapracovat na svých slabinách. Nesnáším tohle smýšlení dnešních fotbalistů (i když spíše asi agentů), který když vypadnou ze sestavy, tak začnou obviňovat klub, stěžovat si, že se necítí dobře apod.

Krom toho José říkal, že by rád viděl tu ofenzivní trojku ve složení Hazard-Oscar-Mata.

Reagovat
Talker

José toho nakecal už tolik... Vážně mu to věříte? V zápasech proti slabším možná hrát bude...

Reagovat
spider_8

Však v tuhle chvíli je to tak ideální. Proti silným týmům bude začínat na lavičce s tím, že může dost podstatně změnit ráz hry, kdyby se nevyvíjela dobře. Proti slabším, betonujícím týmům je zase lepší, aby byl v základu a vnesl do hry kreativitu. A pokud zapracuje na hře bez míče, tak může hrát i proti těm silným.

Reagovat
Talker

Nevím, mě přijde trošku nelogické předělávat Matu v pomalejší kopii Williana... To ho nemusíme vůbec hrát, když nechceme využívat jeho nejsilnější vlastnosti, naopak je potlačíme a budeme se snažit budovat něco, v čem je slabý od přírody.

Reagovat
spider_8

Já to beru jako 2 odlišné věci. Hru s míčem a bez míče. Jasně, že nebude moct hrát směrem dopředu tolik na riziko, ale ta kreativita, práce s míčem, myšlení a všechno ostatní zůstane. Neznamená to, že když bude mít míč, tak bude posílat alibistický přihrávky na obránce.

Reagovat
Talker

Tak ono to je ještě složitější. Jemu sedí, když držíme míč a motáme se kolem vápna a může si s hráči ťukat. Jeho herní styl znáš. Teď si ho zasaď na pozici Williana, který hraje hodně z hloubky.

Jo, přidá nějakou kreativitu, ale mě tam sedí víc než Mata Schurrle, který má podobnou rychlost jako Willian a přidá přímočarost.

Reagovat
spider_8

Tímhle stylem ale přece chceme hrát, akorát na to ještě nejsme v některých zápasech připravení. Třeba náš presink v první půli byl něco, co k tomu jednoznačně směřuje a co je potřeba k tomu, abychom byli v zápasech dominantní.

Reagovat
Talker

Jenže nemůžeš do presingu počítat s Matou. Je pomalý a míče prostě neodebírá. Respektive můžeš, ale je ti k ničemu, když se to porovná s Willianem nebo Schurrlem.

Reagovat
spider_8

Právě proto je potřeba, aby na tom zapracoval Určitě to není tak, že by nemohl hrát v tomhle systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových hráčů už bylo, on podle mě minimálně sezonu ještě vydrží a bude bojovat, pak jsem ochotný se o tom byvit

Reagovat
spider_8

Však se tam ti hráči pořád točí, Mata akorát nehraje velký zápasy

Reagovat
Miguel19

Tak hráč jako Mata asi nepůjde na hostování ne? Rovnou přestup..takže výměna za Kokeho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Mourinho by takovyho hrace do zalohy chtel? Neblazni.

Reagovat
Miguel19

Těžko říct no..tak ale Costu by chtít mohl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Costa je jasnej, to je jeho DNA.

Reagovat
Miguel19

Právě no..

Ale ono to lednové okno asi nebude takové žhavé. Costa má velkou šanci na MS a takovým velkým přestupem by to mohl posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

to chcete zničit dalšího hráče?

Reagovat
Talker

Ne, Kokého ne. Další na řadě je Lamela... Oh, wait...

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejná situace

Reagovat
Arbiter

Kokeho prý chceme jako součást transferu Courtoise...

Reagovat
Miguel19

Tak psalo se, že buď Koke či Costa viď..

Ale taky se psalo, že Agüero, Falcao či Cavani už je v Chelsea a dál to známe..

Reagovat
Arbiter

Já bych Costu nechtěl ani zaboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to nějakého záporáka chtělo, přeci jen samí kladasi v týmu není to nejlepší

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter29.12.2013 20:38

vy jste pozérští exoti...

[reagovat]

Reagovat
alcantara

Neverim tomuk ze ho Mourinho preda v ramci ligy najvacsim konkurentom, v Taliansku si ho dovolit nemozu, my s Madridom ho nepotrebujeme a Atletiko si ho dovolit kupit nemoze. Este je teda moznost, ze nebude strajkovat a bude spokojny so svojou poziciou, ale neverim, ze je tak padnuty na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš říct, že půlroční hostování v Atleticu mu nějak pomůže nebo co ?

Reagovat
Erdovec

řekl bych, že chce na MS

Reagovat
alcantara

Nemusi byt polrocne, momentalne je to rovnako kvalitny a ambiciozny tim, moze hrat tiez o trofeje a navyse bude doma.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak dlouho bude stejně ambiciozní, až odejde Simeone, tak nejspíše půjdou zase dělat jen toho 3. vzadu, jejich kádr se mění prakticky rok co rok a neustále přichází o tahouny a až se jim je nepodaří jednou nahradit budou v obrovských problémech

Reagovat
Talker

A proč bychom hráče jako je Mata pouštěli na hostování na rok nebo rok a půl a nezpeněžili ho rovnou, to trošku nechápu

Navíc už je na odchodu na hostovačku Kevin, tam je to jasné. Kdyby odešel i Mata, tak najednou máme jen 4 ofenzivní hráče na 3 pozice.

Reagovat
alcantara

Tak ja vychadzam z predpokladu, ktory je iba spekulaciou, to je pravda, ze bude robit bordel Ambiciozny hrac, ktory bol celu doterajsiu karieru vzdy tahunom timu a jednou z hviezd, pricom zrazu hraje druhe husle. To sa mu podla mna nemoze pacit

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit aby Mata dělal bordel, ale vpoho.

Reagovat
Talker

Tak není důvod, aby dělal bordel. Zatím hraje relativně dost stále, i když teda v porovnání s lonskem je třetinový díky tomu, jaké má úkoly. Očekávám, že v létě bude chtít odejít, ale v lednu ho určitě nepustíme, i kdyby nakrásně chtěl.

Reagovat
alcantara

Tak to asi pravdepodobne skonci, ked sa na aktualnej situacii nic nezmeni. A prijde o nominaciu, no, smola. Tipujem ho na sucast nejakej vymeny.

Reagovat
Talker

Tak možné je všechno. Podle mě je nejpravděpodobnější, že se bude stěhovat do Francie - PSG nebo Monaco.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS urcite jo, takze bych se prestal smat jak ichtyl.

Reagovat
Talker

Tak pokud by ho Atletico chtělo, tak můžeme za někoho vyměnit...

Reagovat
vitasrp

Určitě ho nebudeme posílat v lednu na hostování, proboha..

Pokud v létě bude chtít odejít, pak pravděpodobně odejde - je to fantastickej hráč a jasně nejkreativnější v Chelsea, navzdory tomu proti těm TOP celkům ho letos nestavíme jednoduše kvůli jeho špatný defenzivní práci (i když se od začátku sezóny zlepšila). Když chceš agresivně presovat a získávat míče vysoko, nemůžeš si dovolit mít na hřišti hráče, který by souboje prohrával, protože by ti pak vznikala díra.

Nicméně proti Swansea Mata hrál a byl skvělej, přičemž je vysoce pravděpodobný, že bude hrát i na Southamptonu.

Lednový odchod nepřipadá v úvahu..

Reagovat
tomasinho

Myslíš, že by byl reálný i odchod v rámci ligy?

Reagovat
vitasrp

Myslím si, že něco takovýho je naprosto vyloučený..

Chelsea obvykle svoje hráče neprodává - jediný hráč, který byl TOP a odešel od nás, byl v podstatě Robben v roce 2007, který šel do Realu.

Takže si myslím, že kdyby dal Mata v létě žádost o přestup, uděláme všechno proto, aby odešel mimo Premier League..

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
vitasrp

Pravda, to je druhej případ..

Reagovat
alcantara

Ja to beriem z jeho pozicie a mozno aj jeho agenta, ked nemoze, alebo by nemal byt spokojny so svojim prepadom v time. Blizia sa MS, nevyhovuje mu trener, k Chelsea ho ziadny osobny vztah neviaze. Mozno mu staci hrat proti Swanseam, nikto nevie, ale rovnako sa da cakat, predpokladat aj jeho nespokojnost, preto tym vysmechom opat nechapem.

Reagovat
vitasrp

Prostě mu nikdo v zimě nedovolí, aby odešel, což mi přijde jako logický.

Pochybuju, že má radost z toho, že nehraje každý zápas a ty zápasy proti TOP týmům prosedí na lavičce, zároveň to ale zase není tak, že by nehrál vůbec, jak se mi občas zdá, že si tu někteří myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže s týmem, s kterým vyhraješ to co nejvíc na klubové úrovni jde si jako žádný vztah nevytvoříš, v klubu kde jsi už 3 rok, navíc když jsi pod takovým trenérem, jakým je Mou. Je blbost že nemá žádný vztah

Reagovat
alcantara

No dobre, miluje Vas a pusinkuje logo.

Reagovat
vitasrp

Z extrému do extrému - počítám, že přesně tohle se Ronaldinho snažil naznačit..

Reagovat
alcantara

Len ma nebavi ta ignorancia nazoru a nepripustenie si moznosti, ze by Mata mohol chciet odist, to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě to nebude tak, že si řekne aha nehrají mě seru na ně, jdu pryč.

Reagovat
Miguel19

A ono se taky musí rozumně. Protože nejspíše půjde Bruyne pryč a tím pádem si nemůžeme dovolit pustit i Matu..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pokud by odešel na jakékoliv hostování, musela by se koupit náhrada.(což je kravina, protože další ofenzivní záložník, když jich máme na hostování plno...)

Reagovat
Miguel19

Mini-tabulka 5 top týmů (dle mě teda )

City - 9 bodů a skóre 13:7

CFC - 8 bodů a skóre 4:2

Arsenal - 4 body a skóre 5:7

United - 4 body a skóre 2:5

Liverpool - 3 body a skóre 3:6

To skóre City je slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme ale hrali všetky zápasy vonku...

Reagovat
tweek

Ucka jste meli doma = 3 body.

Reagovat
fenixLFC

doma sme stopercentni

Reagovat
smazaný uživatel

essien by mal odist..podla vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Čest výjimkám, ale liverpoolská banda je fakt ta nejuplakanější na celým EF... Byli jste sympatičtější, když jste se plácali ve středu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak

Reagovat
cristiano.K.

na city jsme byli říznutý, dneska byly čtyři sporné situace, tři (dvě penalty na Suaréze a ofsajd Etooa) v náš neprospěch, není se moc čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochybujem ze etoov ofsajd ovplivnyl zapas kedze nedal gol.....myslim ze na man city ste boli omoc viac poskodeny ked sterling isiel sam na branu a piskli ofsajd

Reagovat
Woods

2 penalty :DD mam dost.... uz ste horsi jak Barcelona

Reagovat
cristiano.K.

tak já nemám problém přiznat,že jste klidně mohli kopat penaltu po faulu na Hazarda, v tom utkání byly čtyři sporné momenty, tri ve prospěch CFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Taky bys mohl přispět někdy něčím jiným, než přijít jednou za měsíc, plivnout na fandy MU, pak měsíc nci a přijít plivnout na fandy LFC. Takhle vylézt z nory umí každý. Takhle působíš ja moralisti Mrazíci.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlas

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Liverpoolu musím uznat, že za hlupce typu dEst a tomasinho se vážně stydím...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

a kvůli tomu sis dneska založil nick,aby si nám tohle řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvílku tam zas budou takže bude klid

Reagovat
niflheim

Co to zase do prdele je s tím Nanim

Reagovat
Talker

Taky to nechápu, 22 mega

Reagovat
Tuxedo

Mohol z neho byt Ronaldo 2 ale tak teraz zanho nikto nad 12-15 neda

Reagovat
Swarley

to nevím, takhle vyšachovat ze hry Galatasaray...

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

co je s nim?

Reagovat
Tomekcz

moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ho chce udržet, chce 22m a ví, že to za takového hráče nikdo nedá.

Reagovat
nani92

co pak?

Reagovat
cristiano.K.

vyhrát jsme si samozřejmě nezasloužili,ale na bod to klidně stačit mohlo. Mezi 45-65. minutou jsme si vytvořili i mírný tlak. Allen i Johnson dobře vystřelili (jediné co Glen udělal dobře), Sakho trefil břevno,Suarezova střela šla bohužel přímo na Čecha. Na tu bídu jsme si tedy šance dokázali vytvořit.

CFC na to,že měla více ze hry se do šancí dostávala minimálně, když odečtu šanci Etooa z ofsajdu,Torresovu šanci, kdy už jsme hráli vabank,tak krom střely Lamparda neměli nic navíc.

Škrtel vs Sakho. Opět nesmyslný hate Škrtela. Druhý gol jde přesně rozdělit na oba dva 50% na 50%. Oscar na slepo chce u lajny vrátit míč, Sakho je u něj těsně,takže jsou dvě možnosti, buď dostane jesle,což se stalo nebo z toho udělá roh. První gol bych Sakhovi nevyčítal vůbec. Prostě se od něj omylem odrazil míč přímo na střelu Hazardovi, vůbec nechci domýšlet,co by se tu rozjelo za hate,kdyby se to stalo Škrtelovi. Martin gola dal, Sakho trefil jen břevno, škoda, že v tý šanci, kdy trefil břevno nebyl právě Martin.

Sterlinga mi bylo chvílema až líto, zdvojovali ho, dost toho ztratil,ale vyčítat mu nelze nic. Coutinho klasicka každá druhá špatná,ale tolerovat mu to musíme. Hendo i Allen slabota, snad budou oba ok. Druhou půli nejlepší Agger, pochvala i pro Mignoleta 2-3 goly chytil, druhý gol mu může vyčítat jen blb.

Nasazení Smitha byl krok vedle. určitě to např. Albertovi muselo dodat sebevědomí,když jde v takovém zápase místo něj na plac 19letý kluk.

Nedivte se nám scouserům,že jsme podráždění. Z těch zápasů jsme mohli mít v suchým triku čtyři body a nemáme nic. Odmávanej ofsajd na city byl na kriminál, dnes tři sporné okamžiky proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně u toho druhýho gólu běžel někam do prdele Johnson zas, nestihl se vrátit a pak šel chytat, nebo co to tam zkoušel.

Reagovat
cristiano.K.

Já se ani k Johnsovovi a Lucasovi vyjadřovat nechci, na oba bych fakt chtěl hrát, na Johnsona stačí naznačit na jednu a jít na druhou stranu, u Lucase by si zas měl jistotu,že tě bude maximálně tak stínovat s tím svým klusáním

Reagovat
fff

Lucas ma podla mna hadam najpomalsi start na loptu aky som kedy v zivote videl

Reagovat
Erdovec

ale stejně ho mám rád

Reagovat
Erdovec

jen škoda, že se nedal třeba na krasobruslení

Reagovat
Erdovec

někomu s tak ladným a nonšalantním výklusem by to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

I Mignolet za tim balonem běžel rychlejš, když mu Sakho proti Spurs dal ten balon vzduchem a Simona napadal Soldado.

Reagovat
aragorn

Až na toho Škrtěla. Chápu Brendana, že nechtěl robíjet stoperskou dvojci v tak důležitých zápasech, ale proti Hullu musí Martin na lavku. Sice teď Sakhovi nevyšli dva zápasy, ale pořád dle mě náš nejlpeší stoper. Martin těch chyb udělal hrozně moc. Dá se říct, že za posledích x zápasů měl pokaždý obrovskou chybu, z které byl gol. I toho Etoa bránil zase jako blbce, vůbec se nesoustředí na míč, jen na hráče.

Reagovat
M0rb1D4S

Naposledy jsme na konci roku měli 40 a více bodů v double sezoně 09/10 (42), což je solidní. Za umístění do TOP3 budu rád.

Reagovat
Tomekcz

arsenal 6 bodu venku z WHU a Newcastlu, jasnej titul az tam budem hrat my tak dvakrat protecem nas si dal Newcastle i doma

Reagovat
masly008

když píšeš nás,tak koho myslíš.chelsea nebo city.u tebe to nejde poznat když máš oba oblíbené.

Reagovat
Swarley

rozhodně není náš, my jsme ho dali na přestupovej seznam, v zimě čekáme nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nevím jak vám, ale mi se od toho vylepšení, někdy zamrzává psaní komentáře. Nikde jinde se mi to něděje, tak nevím

Reagovat
Ferguson6

Po ďalšom kole môže byť Liverpool už 7.

Reagovat
Woods

kiez by aj bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a United 8.

Reagovat
wild

my uz ideme len hore

Reagovat
Ferguson6

to by bolo ešte lepšie a ešte keby zároveň mohli klesnúť aj Spurs

Reagovat
avicii

nemoze

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ferguson6

ty vole, zrovna keď napíšem taký komentár raz za sezónu, tak musia hrať tie tímy pod nimi proti sebe

Reagovat
avicii

smola no

Reagovat
fff

BR: "Mamadou Sakho si v dnešnom zápase poranil hamstring a pravdepodobne nám bude nejaký čas chýbať. Joe Allen aj Jordan Henderson hrali dnes len na asi 70%, pretože obaja boli zranení. Joe mal dokonca aj nejaké injekcie proti bolesti. Zajtra podstúpia nejaké vyšetrenia a budeme vedieť o ich zdravotnom stave viac."

Paradicka, super, uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

proti Hullu Rossiter

Reagovat
fff

Vtipky vtipky, ale aby sme nakoniec nemali zalohu Alberto, polozraneny Hendo a Rositer

Reagovat
smazaný uživatel

a kto bude hrať proti Hullu v strede? 16 ročný Rossiter a pod injekciami Gerrard? Kryť chrbát im bude Lucas? Toto nie je už ani smutné, to je čistý výsmech

Reagovat
cristiano.K.

to je fakt strašný, dneska by nám byl i Asaaidi platnej, o Shelveym nebo Susovi vůbec nehovořím. Tohle byl prokauč. Dneska tam dá Smitha, přitom 3/4 si přeje dát šanci Ibemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe je zranený

Reagovat
fff

Ako inak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
soukup

veř mi, že dnešního Assaidiho bys nechtěl

Reagovat
cristiano.K.

jestli si viděl dnes Smitha,tak věř,že bych ho chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Smith, teraz bude mať nálepku tragéda

Reagovat
soukup

viděl sem ho asi dvakrát nezpracovat přihrávku a zazdít tak akci

Assaidiho přínos byl pro změnu ve stylu vzal balón, utíkal 40 metrů, tam místo přihrávky chtěl obejít hráče o míč přišel a byl protiútok. Pak sme se už jen převážně bránili a tam byl úplně k ničemu, protože bránit neumí

Reagovat
fff

Pamatam si ako Assaidi minulu sezonu nastupil za nas a sli nanho tri prihravky a prisaham bohu, ze tiez ani jednu nespracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe sa zranil ke´d hral za U18tku. On bude mimo do konca januara až tušim

inak Liverpool's injury list: Gerrard, Sturridge, Flanagan, Allen, Enrique, Sakho, Henderson, Kelly, Ibe and Coates. Cely kader by sme poskladali

Reagovat
fff

Bola otazka casu, kedy sa to zacne srat .

Snad to Hendovo nebude vazne, to by bola najvacsia tragedia.

Reagovat
Talker

To máte slušně šílený... Soupisku jako my loni, Sturridge out jako my loni a ještě k tomu dalších 5 zraněných Měli byste hned na začátku přestupového okna máknout a přivést pár hráčů.

Reagovat
fff

Ale koledovali sme si. To, ze Stevie uz je na zranenia jak lepidlo sme vedeli, Shelveyho sme nenahradili a nakoniec nemame v polke sezony pomaly koho dat do zalohy.

Treba dufat, ze uz mame presne vytipovanych hracov a ze uz sa na tom pracuje, lebo cim skor musime rozsirit ten tim.

Reagovat
Talker

Jo, potřebujete pár hráčů, co na to říct jiného. My měli štěstí, že nás nezkosila zranění. I když štěstí - my máme těch zraněných minimum každoročně.

Reagovat
fff

Tak vy ste hlavne na pripadne zranenia pripravenejsi urcite viac nez my, ta sirka kadra sa porovnavat neda.

Ale tak to cleni tie top timy od nadpriemernych. Viacero timov dokaze zlozit solidnu jedenastku, no pocas celeho roka pri zraneniach a pod sa to ukaze.

My sa teraz potrebujeme vratit na vitaznu vlnu, po tychto prehrach zvlast, preto sa bojim tych zraneni. Ak by sme nezvladli najblizsie zapasy tak sa bojim, ze na nas padne deka.

Reagovat
Talker

Tak já se bavím o lonské sezoně, kdy jsme měli v listopadu/prosinci k dispozici cca 15 hráčů do pole, z toho 10 defenzivních a hráli jsme na 4 ofenzivní. Jediný náhradník do ofenzivy byl Moses (jako vy) a pak Bertrand s Ramiresem na křídlo v případě nouze.

Tak já těmto dvěma prohrám nepřikládám absolutně žádnou váhu. S trochou štěstí a rozhodčím, který není slepý jste mohli mít 2 body. Pokud vyhrajete na Hullu, tak 9 bodů z těch 5ti zápasů během 2 týdnů je podle mě parádní výsledek pro vás.

Reagovat
fff

Ako ja som tiez spokojny, ja som to tu aj vyssie pisal. Ja sa teraz bojim tych zraneni. Allen, Hendo, Sakho najnovsie. Hulla nas doma porazil a hrali sme tam dost zly zapas. A preto mam respekt pred tym domacim, ak by nam ten nevysiel, tak tri prehry v rade ( a ako pises, mozno aj trochu smolne, ta na City) by nas psychicky mohli dost ranit.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze Stevie uz je na zranenia jak lepidlo sme vedeli,

Reagovat
fff

Tak pardon, vobec nebyva zraneny

Reagovat
Erdovec

no tak, do toho zranění které není na nijak závratnou dobu odehrál z poslední 53 ligových kol 51

Reagovat
fff

Ved ano, ale predtym mal tych zraneni tiez dost navyse najmladsi uz nie je. Spoliehat sa, ze odohra celu sezonu sme sa nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Dossena a Poulsen moc nehrávají, tak si je vzít na hostování zpět

Reagovat
blade115

Reagovat
soukup

já nechápu, proč s takto úzkým kádrem Rogers ten kádr ještě "zužuje" tím, že Alberto s Aspasem nehrajou. Na co je teda kupoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas dneska hral....

Reagovat
soukup

6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

ale hral

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

tak trochu na arbitra

Reagovat
fff

Tak ale chces povedat, ze nehral ?

Reagovat
Talker

Což nemění nic na tom, že není zrovna 2x rozehraný. Za poslední 3 měsíce naskočil z lavičky na pár minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v základe veľmi nemá namiesto koho hrať. Coutinha potrebujeme, Sterling hrá v skvelej forme a Suarez je Suarez...Skôr mi vadí, že Alberta nedávame viac hrať. Napríklad dnes namiesto Brada Smitha mohol ísť on.

Reagovat
Talker

Tak je jedno, jestli Aspas nebo Alberto. Spíš jde o to je tam posílat třeba na půl hodinky z lavičky v zápasech, které jsou už skoro vyhrané. Ti ofenzivní nějaký náskok tolik neohrozí.

Reagovat
soukup

jen prosinec:

Cardif - o půlce vedete 3:0 - Suaréz, Henderson, Sterling, Allen celý zápas, Coutinho 85 minut - Alberto, Aspas 0 minut

Spurs - výhra 5:0 - Suaréz, Henderson, Sterling, Coutinho, Allen celý zápas - Alberto 12 minut, Aspas 0

WHU - výhra 4:1 - vedení 2:0 po 65 minutách - Suaréz, Henderson, Coutinho, Allen celý zápas - Alberto, Aspas 0 minut

Norwich - výhra 5:1 - Coutinho, Suaréz, Sterling, Allen celý zápas, Henderson 70 minut - Alberto 20 minut, Aspas 1 minuta

Pak ti hráči nemají být zranění, když ten nejnabitější měsíc hrajou zápas co zápas většinou od začátku do konce i v zápasech, kdy mohl klidně hrát nějakej náhradník od začátku, nebo aspoň mohli být střídaní, když bylo po hodině stejně rozhodnutý

Reagovat
fff

BR skratka malo rotuje ten tim, ale to tu uz viaceri vraveli aj predtym. Hlavne v tych rozhodnutych domacich zapasoch ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

to jo no, jeho specialitka je i nevyužít v jasném zápase všechny střídaní, jediné u koho to chápu je Suarez, ten má sil vždycky dost a střídat ho je zdraví nebezpečné

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

To samý Wenger no. Ne náhodou mu Özil s Ramseym (Gibbsem?) vypadli zrovna teď. Hlavně Aaron teda.

Reagovat
Fenri

A přitom to u Wengera zaráží ještě víc, protože se mu tohle povedlo už dŕív s dalšíma hráčema a dušoval se, že si na to dá pozor..

Reagovat
Miguel19

Taky na to nemá hrát základ..

Reagovat
stas87

hele,ten ramos ku vam bola len kacica?koho tam vlastne mate okrem croucha?lebo adrian je taktiez vysoky utocnik a typovo si nie su tak odlisny

Reagovat
soukup

hrot je proirita už teď v zimě, ale který jméno je kachna a který ne netuším. Máme tam Crouche, kterej spíš než hrot je tvůrčí ofenzivní záložník, tvořit mu jde líp než zakončovat, Jonese, kterej je za zenitem, typově je to co chce Pulis a ne co chce Hughes a navíc celou kariéru byla jeho největší slabina zakončení.

No a zbytek Arnautovič a Walters nejsou hroti i když myslím, že Walters by tam byl mnohem lepší než na křídle.

Reagovat
stas87

arnautovic by aj ten hrot zahral lepsie ako to motanie sa na kridle...ide o to ze ja si prajem vidiet ramosa po sezone v bvb a vas zaujem mi kazy plany no snad ostane tam kde je,priapadne predlzi v berline

Reagovat
soukup

tomu i věřím, protože je to namyšlenej sobeček, co chce vzít všechno na sebe a v pozicích, kde by měl tvořit a hrát s ostatníma to nedělá. Už asi dvakrát letěl v půlce na střídačku, protože byl na facku. Když má den, tak je platnej, střídá to tak půl na půl zatím. Teď je ale v období nemilosti

Reagovat
smazaný uživatel

musíme doufat, že nějakým zázrakem zvládneme Hull a že aspon Hendo bude hrát, a pak vypustit fa cup a doufat, žě někteří se za 2 týdny dají dohromady a rovněž by nebylo špatné mít na stoke aspoň jednoho nového hráče

Reagovat
tomasinho

No to je v píči. Jediný post, kde jsme v suchu, je stoper.

Reagovat
fenixLFC

teraz by sa hodil pulis

Reagovat
smazaný uživatel

dvoj kos-merte za cely rok 2013 neprehrala zapas

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

doma s Dortmundem jo, v lize s Aston Villou taky

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze djorou nas chcel pekne oklamat hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

tak zkusil to promiň djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Aston Villu Koscielnymu nemůžeš počítat. Tam v závěru už nebyl na trávníku.

Reagovat
stas87

Lewis Holtby v Tottenhamu dovršuje první rok, a protože nepatří do základní sestavy Kohoutů, neměl by nic proti návratu do vlasti. "Návrat do bundesligy bych nikdy nevylučoval. Hlavně v Schalke jsem zažil skvělé časy, i když při mém odchodu neprobíhalo všechno ideálně. Vše se může seběhnout hodně rychle," uvedl ofenzivní záložník pro Bild am Sonntag.

a skonci v podelanom wolfsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Ať de k nám, univerzál do zálohy by se hodil, i když by nastupoval asi podobně jako u Spurs.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

ee,do BL prosim on by treba zapadol do leverkusenu alebo gladbachu,wolfsburg ma prachy a cakam ze ho urcite oslovi,diego pojde asi spät do brazilie tak ho skusi ako nahradu

Reagovat
Zaschrona

Evertonian ze Spurs k LFC... no, to ani v nejhorsim snu snad ne

Reagovat
Zaschrona

Martinezi, snad to sledujes

Reagovat
smazaný uživatel

scouserovia, keby ste kupili Matica, tak musim povedat, za zaloha Matic - Henderson, Allen mi pride luxusna a nejak tam nikde nevidim miesto pre Gerrarda a ani by tam nechybal, ale to len tak..

Reagovat
fff

1. Sotva kupime Matica

2. Ja suhlasim. Ono Stevie uz neodohra 90 minut v kazdom zapase pocas sezony. Ovela platnejsi by bol napr. ako prvy nahradnik, pripadne proti slabsim superom doma. AKo on ma tomu timu co dat, ale na ten pravidelny zaklad to uz nevidim, zvlast ked si vezmeme, ako cche Rodgers hrat. Ono asi aj BR si to uvedomuje, ked spominal v buducnosti Gerrarda na stoperovi

Reagovat
niflheim

Ten byl i v prosinci spojován s námi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moj sej (po Kuckovi), ale pochybujem, kedze prisiel Fellaini v lete

Reagovat
smazaný uživatel

*sen

Reagovat
smazaný uživatel

to ten Kucka fakt tak vali v te Italii? Italskou ligu skoro nesleduju, proto dotaz, protoze ze by Kucka byl posilou na kterou cekame... to uz bych radeji dal sanci Powellovi. (pokud teda Kucka neni nejlepsi zaloznik Serie A)

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to ja len srandujem s Kuckom

Reagovat
smazaný uživatel

ok. sorry, mam dneska nejake delsi vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic by sa strasne hodil do MU

Reagovat
Miguel19

I do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

ked som videl ako si vo finale natrel na chleba lamparda a ramiresa tak asi vsade

Reagovat
Miguel19

Není nic těžkého si náš střed mazat na chleba..

Reagovat
wild

ved tam ste ho uz mali

Reagovat
Whitemedia

opět

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupka 50 mega. To bude lahudka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cital, ze 40

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro United pohoda, ale pochybuju, že by vysolil Lpool tolik.

Reagovat
fenixLFC

tak beruc do uvahy posledne nakupy, tak takuto ciastku sme schopni vysypat skor my

Reagovat
vladis271

ak už, tak scouseri, nie scouserovia. To je ako tá olomoucká hatmatilka, čo ti predvádzajú sigmáci.

Ale rýdza trnafčina skoro vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/hEIQUUFJnlJ

Fakt mě tihle 2 baví...

Reagovat
Whitemedia

Sakra... na všech stránkách, kam momentálně jdu narážím na fanoušky Liverpoolu, kteří si stěžují na neodpískanou penaltu .. to se opět bude opakovat, když poběží MOTD, achjo.. doufám, že od teď Liverpool vyhraje každý zápas, protože to fňukání je otravné

Reagovat
Miguel19

Tak není se co divit..my bychom si taky stěžovali.

Reagovat
Erdovec

kdyby tvůj tým řízli v zatím nejdůležitějším dvojzápase sezony, tak by sis taky stěžoval, stěžuje si úplně každý, že vás teď neřežou neznamená, že se to nemůže stát nebo snad takového Ovreba už máš rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my už něco takového zažili i minulou sezónu a zrovna taky proti Liverpoolu(když Suaréz za kousanec nic nedostal a pak v nastavení(a příliš dlouhém mimochodem) dal gól který nám sebral 2 velice cenné body v závěru sezóny) a nepřišlo mi že by to tu někdo nějak extra zmiňoval, nebo minimálně se to ztratilo ve výsměchu na Suaréze

Reagovat
iamek

Kazdy by si stezoval ...

Reagovat
niflheim

Kdyby nehráli čtvrtý down tolikrát, tak by Browns možná drželi vyrovnanou hru co se týče skóre

Reagovat
niflheim

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Ať žije OLIVIER GIROUD !!!!!!! Snad vystřílí Arsenalu titul letošní sezonou.

Reagovat
Miguel19

José Mourinho pokračuje v ligové neporazitelnosti na Stamford Bridge - 70 zápasů, 55 výher a 15 remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě dlouhá série

Reagovat
fenixLFC

povedz to hracom WBA

Reagovat
Tomekcz

kazdej rozhodci co piska na scumfordu je bohatsi o nekolik mega

Reagovat
stas87

pre paliho ako vzorneho smeraka:

„mystiFicovať“

predstaviť volebný program občanom

„mumiFicovať“

zachovať posledné zvyšky Leninových myšlienok na Slovensku

„gloriFicovať“

informovať o nielen ekonomických úspechoch vlády

„spaciFicovať“

aplikovať stratégiu politiky vlády voči opozícii a médiam

„veriFicovať“

spätne nejako potvrdiť pravdivosť premiérových slov, myšlienok a vízií

„plynoFicovať“

neustále otvárať kohútik na kauze SPP

„elektriFicovať“

dostať pod svoj vplyv osadenstvo Elektry

„špeciFicovať“

uviesť, kto kráča správnym Smerom

„klasiFicovať“

rozdeliť médiá na zlé a ešte horšie

„kodiFicovať“

uzákoniť právo premiéra na primeranú odpoveď

„autentiFicovaný“

stav po použití správneho vstupného hesla

„proFíci“

úspešní účastníci výberových konaní nielen PPP

„Science Ficion“

podpora vedy a vzdelávania na Slovensku

„filozoFický“

v súlade s marxisticko-leninistickým učením

„Ficus“

obľúbená izbová rastlina pre cca. 40% populácie

„oFiciér“

šéf rezortu obrany navrhnutý premiérom

„deFicit“

aby bolo z čoho prerozdeľovať

„konFickácia“

aby bolo na čom stavať diaľnice

„signiFicantný“

dôležitý pre sponzorov, ktorí kráčajú správnym smerom

asi to uz poznas nie?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

mas dva smajle no, ukol splnen..

Reagovat
stas87

ale no tak,sme sa trosku pobavili tak to neber tak tragicky

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ale ma dnes nasral ten liverpool a trener s tym smithom tak to je uz naozaj silna kava. je normalny?

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD link?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bola jasna penalta na Hazarda teraz. Lucas cisty faul bez lopty

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane na Suareza boli piskatelne dve

Webb sa teda dnes moc nevyznamenal...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pencle na Hazarda se fakt dala pískat, takže na neodpískané pencle je to 1:1.

Reagovat
Zaschrona

Zase nad LFC v tabulce, fajn pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

suarez DIVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neříkejte mi, že musel Suárez takhle letět. Ano, zasáhl ho kolenem, ale on skočil jak do bazénu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano. ved myslim si ze hlavne to zavazilo pri rozhodovani Webba. bolo to zboku a videl hlavne let Suareza. piskat sa to ale malo no

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho na té konferenci LOOOL

Reagovat
mithro

Mourinho makes a good point about the scouse love-in when it comes to pundits

Reagovat
mithro

Carragher, Thompson, Hansen, Lawrenson, all scouse, all clueless, all pundits.

Reagovat
Counter

Carra je fajn (-.-)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Martin Skrtel’s goal was the 1000th scored in the Premier League in 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu o podobných milnících psal tenkrát Arbiter?

Reagovat
Ligter

Netuším, avšak chápu, že to je řečnická.

Mně přišlo mimořádně vtipné, že to padlo zrovna na Škrtěla, momentální leitmotiv posledních diskuzí u anglické sekce.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

tak on dal gól na stoněkolíkáté výročí smrti (nebo narození?) Vincenta van Gogha nebo co to tam bylo

ale začlo to taky nějakým jubilejním zápisem a arbiter ho za to chválil...už nevím, v které diskuzi to ale bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby van Gogha, to bola nejaká nula.

Reagovat
Swarley

já už nevím, ale to by se mohlo objevit v hláškách

Reagovat
miky10

Ee.

Reagovat
Swarley

já jsem tam ještě dodal nějakou blbost ke střele Mikela nebo co...prostě vím, že jsem tam dokonale sám sebe rozbil

Reagovat
smazaný uživatel

No tam šlo o Torrese přece, že jo, a Arbiter mu strašně gratuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations.

Reagovat
minoLFC

šuter jak Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
SunFells

Není divu, že dnes Zaschrona neměl k rozhodčím jedinou výtku

Reagovat
SunFells

Ade zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Podle sestřihu to vypadá, že hrál sakra dobře, ale zrovna tenhle komentář jsem napsal po tom jeho vtipném pokusu z malého vápna na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Podle sestřihu to vypadá, že se Spurs vrací k té pohledné přímočaré hře To by se jim ten Boasův mor podařilo otřepat celkem rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

opicka v utoku Spurs se nejak rozjela, to bude evans s vidicem jak na kolotoci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
alcantara

Najzabavnejsi fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

don't know why everyone's so annoyed with Sakho for switching shirts at HT at least he doesn't try to do it on every set play like Skrtel.

Reagovat
madridcan

Filmove OT upozornenie: Sledovanie filmu Lasky Dona Jona vas moze donutit k znechutenie pozriet si este hocikedy vobec nejaky film. Ako mi taku kravinu mohlo s nadsenim a s usmevom doporucit asi pat ludi nechapem, ako cenu za Balea...

Reagovat
fantomas

Strašná chujovina.

Reagovat
Ligter

Neznám lepší motivační řeč. To je jak kdybys řekl, ať to hned stáhnu a mrknu na to.

Reagovat
fantomas

Pán je masochista?

Reagovat
Ligter

Až zas takový ne, už jsem to sice začal stahovat, ale teď už na to mrkat nebudu. Čtu nějaký texty kvůli bakuli a moje intelektuální schopnosti se pomalu ale jistě v tuto blíží k nule (už i hledám, co znamená slovo ''cause'' ). Takže jsem maximálně zralý na spánek. Ale zítra to dám určitě.

Reagovat
fantomas

Hehe, koukám, že sme v podobný fázi a rozpoložení.

Reagovat
hefy

Už si viděl Americký psycho? Já to ted dokonce čtu a je to větší bomba, než jsem čekal.

Reagovat
fantomas

Ne, ještě ne.

Reagovat
teenz

Smutný je, že trailer je lepší jak celý film. Lituju peněz za lístek do kina.

Reagovat
teenz

A ne, ani za stáhnutí to nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

si radšej pozri crazy stupid love 10krát dookola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem to, ale hodne me to mrzi, Gordon-Levitt patri mezi moje nejoblibenejsi herce

Reagovat
fantomas

Tak takoví si to většinou pochvalujou no.

Reagovat
Pigeon

docela o ničem film

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v podstatě o ničem a konec taky nudný, ale že bych si chtěl u toho vypíchnout oči a vymlátit mozek cihlou z hlavy, to ne.

Reagovat
kiwwi

skvely hrac

Reagovat
vodka

ta patička na Soldada je neskutečná...

Reagovat
Wat

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, trvalo to dlouho, ale je to tady! Konec roku a Mourinho opět roztáčí svůj vlastní kolotoč. Sice to už nemá takový punc, jako v roce 2004, ale má to grády. Jestli se opět neztáhne, tak máme o zábavu postaráno

Reagovat
SunFells

Teď jsem si v MOTD všiml, že ten přímák, po kterém jsme dali góla, by byl i na standard jiných rozhodčích než Proberta strašně přísný, Santi se tam poroučel k zemi strašně lehce.

Tedy palec hore pro karmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snad se vám to vrátí.

Reagovat
SunFells

Právě se to vrátilo, alespoň z části. Dávej pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Tioté sa ho skoro ani nedotkol. No čo už.

Reagovat
cristiano.K.

Vojta a jeho rozehrávka

Reagovat
SunFells

S přehledem, ušetřil čas

Reagovat
cristiano.K.

to i Jenkinson při autu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda, ako je to po každom kole inak. Tento ročník je skvelý a nielen preto, že Arsenal je na čele.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

boj v čele, boj o záchranu, pokud člověk nefandí vysloveně jenom jednomu týmu a zajímá ho PL jako celek, tak je to letos nejzábavnější a nejnapínavější sezona, co pamatuju (aj když zase moje paměť na toto neni nějak super ).

Reagovat
kiwwi

ale uz tretim rokom po sebe si vravime, ze to je najlepsi rocnik...ja s tym ale suhlasim, stale to graduje a je to coraz lepsie

napriek obavam, ze ligu ovladnu ropaci, sa ta liga este viac vyrovnala...ja som s tymto fakt spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

az to raz vygraduje tak, ze cela liga bude hrat o zachranu a titul zaroven

Reagovat
smazaný uživatel

a titul vyhrá Cardiff vďaka osmičkám v dátumoch narodenia.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola paráda, škoda, že to tak nebude

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šílený majitel Cardiffu Tan nařídil sportovnímu vedení, aby kupovali hráče s číslem 8 v datumu narození. V Malajsii je prý osmička posvátná.

Mně by mohli koupit

Reagovat
madridcan

To, ze mas 8 rokov sa nerata.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že furt musíte útočit na jiné lidi zase znamená, že s váma není něco v pořádku Baví Vás to pořád urážet lidi kolem vás???

Reagovat
smazaný uživatel

J

Reagovat
smazaný uživatel

Baví, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je nemocné. Chtělo by to víc nadhledu a empatie do druhého člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Úhel pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale

Reagovat
madridcan

Co je pravda natom, ze sa urazame ty dement?

Reagovat
smazaný uživatel

nieco s tebou nie je v poriadku

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

je to retard

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Palikw

Reagovat
smazaný uživatel

Palike

Reagovat
Shevchenko

V datumu

Reagovat
kiwwi

1800. pre Manchester United

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

1800 pre Eurofotbal

Reagovat
kiwwi

hahaha, ty lama, ani toto nedokazes poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemocný? Chtělo by to víc nadhledu a empatie do druhého člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ja som dal skor 1800 ako ty..

Reagovat
kiwwi

bez sance, kluku

Reagovat
madridcan

Daj si, ale nechaj cigana nech sa tesi

Reagovat
minoLFC

ukrajinca

Reagovat
Trapper
Reagovat
smazaný uživatel

Tak po půlce PL bych tak si představoval i konec ligy. Proč ne... hlavně když nebude hrát LM MU ! Snad jen aby se vyměnili City za Tragédy a byl bych absolutně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

A sestup bych si přál- Sunder.,WHU,Crystal. !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele