19. kolo
28.12.2013 16:00 CET
6 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull znemožnil Fulham rekordním debaklem

Fantastický výkon ve druhém poločase. Hull City přehrával v úvodním dějství soupeře bez gólové nadstavby, po obrátce nicméně svého soupeře, věrni své přezdívce, nemilosrdně rozsápali. Šesti góly v rozmezí pětatřiceti minut Fulham naprosto znemožnili a uštědřili mu nejhorší ligovou porážku za působení v Premier League. Tigers si zase připsali nejvyšší vítězství.

Od počátku byl Hull jasně lepším týmem, ale v první polovině utkání ještě hlavní roli sehrál brankář Fulhamu David Stockdale. Poradil si s pokusy Boyda, Sagba i Korena, kontroloval rovněž rány Sagba těsně vedle a Huddlestonovu střelu do tyčky. Pomohl tak Cottagers jít do kabin v nadějném bezgólovém stavu.

Show, kterou však Tigers rozjeli po přestávce, nemá obdoby. Už čtyři minuty po začátku druhé půle založil na debakl Elmohamady, jenž po rohu Huddlestona vymetl z otočky šibenici Stockdalovy branky. Druhý direkt zasadil Hull po hodině hry, kdy zvýšil na 2:0 po kouzelném pasu Sagba do vápna kapitán Koren.

Pár desítek vteřin poté prokázal svoji kvalitu Chris Boyd, jenž převzal míč od Livermora, blafákem ošálil na hranici vápna obránce a křížnou ranou překonat gólmana Fulhamu potřetí. No a další čtyři minutky nato napálil Whites čtvrtý štulec Huddlestone, který svého spoluhráče takřka napodobil, jen vypálil z větší vzdálenosti.

Kmenový hráč Tottenhamu zařídil Hullu i branku číslo pět. Jeho záludný přímák z dobrých třiceti metrů vyrazil Stockdale jen na břevno a střídající Fryatt doklepl míč pohodlně do odkryté svatyně. Snové odpoledne pro nováčka Premier League dokonal druhým gólem v zápase Robert Koren, jenž šest minut před koncem doklepl míč po střele Grahama, kterou Stockdale jen vyrazil před sebe.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Fulham už je v PL 14 zápasů bez remízy,takže už to pomalu ale jistě začíná,jak se říká "smrdět".Tip X.

Reagovat
rickroll

1:1

Reagovat
rickroll

close enough....

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
HullCity

Opět jsme mírným favoritem,ale to jsme byli i proti Aston Ville,Stoke a Crystal Palace a ve všech těchto zápasech jsme ztratili,takže zas tak jasné to nebude...jestli nechceme bojovat takhle brzo o záchranu musíme zvítězit...tip 1:0!

Reagovat
HullCity

Já jak se podívám na ti tipy místních,tak se mi chce zvracet!Každý zápas tipujete proti nám a my vám každý zápas ukazujeme,že jste vedle.Tak se vy ..... sázkaři proberte!!!K zápasu:my jedineční,Fulham 2.liga volá!!1.poločas nic moc,ale i v něm jsme byli lepší,v bráně mohl být kldině Steve Bruce a stejně bychom měli čisté konto,takže maximální spokojenost!!!Liverpoole,těš se přijíždí Hull City A.F.C.!!!

Reagovat
vanGomm

Tak třeba já jsem tipoval remízu,ale na Fulmam,protože měl 14 zápasů bez remízy a ta matematicky nakonec stejně příjde ať už bude hrát Fulmam s kýmkoliv.To nemá se soupeřem a tedy ani s Hullem nic společné.

Reagovat
vanGomm

Oprava - Fulham

Reagovat
HullCity

Možná...ale nakonec jsi byl totálně mimo jako ostatní.Ty tu tipuješ jako sázkař a já jako jejich největší fanda,proto mě takovéto tipy serou.

Reagovat
paver

Tak snad už konečně bude na hrotu hrát Fryatt

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Hulliči.....zažili jste svých 45 minut slávy, ale teď zpátky na zem, už se to jen tak opakovat nebude

Reagovat
HullCity

Bude neboj...

Reagovat
HullCity

Třeba Cardiff venku 0:4...kde seš hm?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele